Beszámolóim

Mimi, felejthetetlen masszázs

  Pacheco

Egyeztetés

Telefonon érdeklődtem a lehetőségek iránt, ahol nagyon megnyerő volt a frappáns, pörgős, határozott, ugyanakkor kedves stílusa. Szerencsére volt még aznapra időpontja, sőt abszolút az én kérésemnek megfelelő időt lőttük be, amit kb. 3 órával későbbre kértem.

Megközelítés

No hát ez, nem volt egy könnyű menet.., mármint, hogy szó se róla, odavisz a Gps, de mindvégig hittem benne, hogy megéri megmásznom a Budai-hegyeket a kicsi kocsikámmal kanyarogva. Már, amikor azt hittem, hogy nincs még egy utca tovább, akkor is volt. Előfordult, hogy kicsit tolatgatni kellett, hogy elférjen egymás mellett két autó, de összességében, ha egy nagyon picit késve is, de pontosan a ház előtt parkolva odaértem.:))
Ahogy a Hölgyemény mondaná: "Csak az talál ide, aki tényleg hozzám akar jönni."
Tömegközlekedve nehézkes lenne és jó sok gyaloglás kellene mellé.

Helyszín

Egy takaros több emeletes ház, nem kimondott panel, de nem is társas ház, annak a vegyített formája, egy kicsit old school, de mégis volt benne valami új. Maga a lakás és a fürdő is a célnak tökéletesen megfelelt, normál törülköző, zene, masszázságy.

Hirdető külseje

Mindig kíváncsivá tesznek azok a Hölgyek, akik vonzó képekkel hirdetnek, de nem fedik fel arcukat. S vhogy szeretem őket felfedezni, hogy milyenek is összegészében. Arra számítottam, hogy Mimin lesznek tetkók, illetve, hogy nem borotvált puncija lesz, de a többiről csak elképzelésem lehetett. És hát a nagy mosolyaimból hamar leszűrte, hogy levett a lábamról. Bájos alakját a fekete csipkés bikiniben (vagy vmi ilyesmiben) láttam meg, az arca nagyon kedves, abszolút barátnő feelinges csajszinak tűnt első pillantásra és az első mondatait hallva. Szép, kézbe illő mellek, amik nagyon jól reagálnak és nagyon szép punci, ami nem fazonra volt igazítva, hanem igazából teljesen szőrös volt, de nekem ez abszolút újdonságként hatott, így ebben is volt egy kis izgalom a részemről, hogy milyen lesz majd kényeztetni.

Masszázs

A kényeztetés után, a hasamra feküdtem, ő pedig a popsimra ült és egy hozzáértő kellemes masszázst kaptam tőle mely során tök jól elbeszélgettünk, múltról, jelenről, tervekről egy kis magánéletről. Nagyon élveztem a társaságát, még ha többször is kijött, hogy mi biztos nem jönnénk ki a való életben. 😀

Kényeztetés

Vissza érve a fürdőből, látta rajtam, hogy nem nagyon tudjuk a masszázssal indítani a progit, így egyből megkérdezte, hogy mit szeretnék vele csinálni. A kaján vigyoromat látva, gyors kikötötte, hogy mit nem fogok biztosan 😀, majd egy nagyon finom és hosszú smárolásba kezdtünk, olyan igaziba, mint a friss tizenéves barátnőddel anno az első pár alkalommal, amikor fedezitek fel egymást és kizárjátok a külvilágot teljesen. Imádom az ilyen masszázs lányokat, akik csók alatt nem csak egy kis szájra puszit értelmeznek. Ez alatt természetesen én megváltam a törülközőmtől, őt pedig közös erővel megfosztottuk a ruháitól. Ezután kiemelte, hogy nagyon bejön neki a szőrös mellkasom és a farkam (ugyan borotválva volt) is hasonló kedves bókokat kapott. Majd letérdelt elém és egy egészen frenetikus szopásban részesített, amit ha nem is hamar, de megszakítottam, hogy had kényeztessem előbb én. Így ő felfeküdt a masszázs ágyra én pedig felfedeztem a puncikáját. Amit sajnálatomra ujjazni nem lehetett, de simogatni és nyalni természetesen igen. A ténykedésemet vagy nagyon jól fogadta vagy nagyon jól elhitette, remélem egy kicsit az első is;), de hangjelzésekkel jelezte, hogy jól esik neki. Ugyanakkor a csúcsra biztosan nem vittem el, nekem ujj játék nélkül, csak nyelvvel ez ritkán sikerül. Miután úgy éreztem, hogy kellően kinyalakodtam magam, visszatértünk az eredeti felálláshoz, annyi különbséggel, hogy most már én is felültem az ágyra. Folytatta a nagyon jó sok nyálas franciázást, ahol próbálkozott mélytorkos elemekkel is, amit nagyon értékeltem, majd mondtam neki, hogy nyugodtan segítsen rá kézzel is, nem probléma ezek után, így felváltva a kettőt, figyelve arra, hogy a végén a szájában érjek a csúcsra. Nagyon jól leszívott, szerintem egy részét le is nyelte, de elég jó adag távozott belőlem, így biztosan volt mit diszkréten kiköpnie is. Hatalmas élmény volt.

Elszámolás

Két extrája van én az egyiket vettem igénybe, ez plusz * röppentyű volt, ami nevezetesen az Nfvsz, új vendégként az elején tisztáztuk, ő udvariasan megkérdezte, hogy adjon-e vissza, vagy szeretnék- e extrát, értette a célzást, amikor mondtam, hogy ne adjon vissza.:)

Mimi, felejthetetlen masszázs

  adam7777

Egyeztetés

Telefonon hívtam pár csörgés után felvette, mindenről tájékoztatott. Teljesen rugalmas az időpont egyeztetésnél is.

Megközelítés

A megadott címre visz a navigáció, nagy parkoló van, sok szabad hellyel, a hosszú hétvége miatt a parkolás ingyenes volt, tömegközlekedéssel pár perc séta.

Helyszín

Lakás nagyon tiszta, szépen berendezett. A szoba elég tágas, nagy, kémyelmes franciaággyal. Tiszta, száraz törülközőt kaptam, fürdőben kád, zuhanyfüggöny, 5-6 féle tusfürdő, mindenhol teljes tisztaság.

Hirdető külseje

Nem ellenőrzött/retusált képektől tartottam egy kicsit, DE élőben is egy nagyon szép lány fogadott, a képekhez képest szeribtem csinosabb. Pár tetoválása van, de ízlésesek, nekem nem volt zavaró.

Masszázs

Jeleztem neki, hogy a masszázst csak deréktől lefele szeretném igénybe venni. Jól felépítette, hol gyengédebben, hol erősebben, bokáktól egészen a derekamig átmasszírozott.

Kényeztetés

A masszázs kicsit hosszabb volt, mint máshol megszokott, de rendben volt. A levezetés francia volt, kimondottan kellemes, minimális kézi segítséggel. Francia előtt levette az egyrészes ruháját, puha bőre, szép mellei vannak.
Vagy a jó technika, vagy az elnyújtott masszázs miatt nem volt hosszú a levezetés, mert gyorsan elélveztem.

Elszámolás

Extra a szájba élvezés, de nem vettem igénybe.

Mimi, jó masszázs

  Yosarian

Egyeztetés

Mimit egy nagyon jó ismerősöm ajánlotta, akinél már többször is jártam mint vendég és aki szerintem a masszázs szakma jelenleg is igencsak jeles képviselője. Utolsó látogatásom alkalmával érintettük a témát, ismeri izlésemet, Mimit és Vivit ajánlotta látogatás céljából. Még aznap megnéztem az oldalon mindkettőjük hírdetését. Akkor látom, hogy ők együtt is vállalnak randit, meg hogy egymással is leszbiznek. Na nekem a vén kujonnak egyből beindult a fantáziam és elhatároztam másnap hívom őket. Így is történt, beszéltem mindkettőjükkel, tisztáztuk amit kellett, hang alapján volt szimpátia, randit megbeszéltük másnap koradélutánra.

Megközelítés

Mimit dél-Budán, nem messze a Déli pályaudvartól, találhatjuk meg. Megközelítés szempontjából is ideális helyszín, vonat, busz, villamos megállója kb. 2 perc távolságra. Saját verdával, akár a ház előtt, vagy a környező utcákban van lehetőség parkolni. A cím nincs távol, a főútvonaltól, számozás a kapu fölött.

Helyszín

Régebbi bérház nem messze a főútvonaltól és annak sarkától. Az udvaron van néhány cég, senkit nem érdekel hova mész. A kapott kóddal kapun be, lift pont szemben, amit érdemes használni. Ha a liftből kilépsz, az ajtó pont szemben, kopogjál finoman.
Mimi fogadott, kézfogás, puszi, cipő le.
Jó nagy lakás, legalább 3 szobás, jelenleg hárman használják, de egyszerre ritkán vannak együtt. Az előtérből egy nagyméretű előcsarnokba jutunk, amiből az összes többi helység nyílik. A fürdőszoba jól felszerelt , kádas, zuhanyzós, minden megtalálható amire csak szükség lehet. A randi szemből bal oldali szobában zajlott. Nagyobb méretű helység, masszpaddal a közepén, körülötte ülőalkalmatosság, szekrény, szobainas, kisebb praktikus polcokkal. A szoba egy része paravánnal leválasztva. Több ajtót is láttam, de ott nem jártam. Az egész lakás, csendes, nem észleltem zavaró körülményeket.

Hirdető külseje

Itt jegyzem meg, hogy egyik lányról sem, így Mimiről sincs arcos kép, de amikor először megláttam őt, egy nagyon rég volt barátnőm ugrott be egy az egyben.
Mimi egy nagyon bájos, nekem egyértelműen szép csajszi. Egy kis trikóban és shortban fogadott. Félhosszú, barna hajú, csillogó barna szemű lány, már az első pillanatban nagy hatással volt rám. Rajta is, mint Vivin is, van néhány tetkó, de mind ízléses, semmi túlzás. Miminek szép sportos alakja van, cicijei ahogy mondani szokás tenyérbe illőek, puncus gyönyörű, imádtam. Nagyon jó őt érinteni, a doromboló kismacskából ha megfelelően bánsz vele, vadmacskává válik. Kettőjük közül a lányos produkcióban ő inkább a passzívabb részt hozta, de az pont illet hozzá. Szóval bírtam a csajszit, mindennképp tervben van egy randi vele is.

Masszázs

Mimi és Vivi közös masszázsát Viviről írt beszimben leírtam, de azért ide is illik írni néhány sort. Mikor visszajöttem a fürdőből, ők már bikiniben vártak. Egyenként ismerkedtem meg testükkel, miközben csókolóztam velük. Remélem nem okoztam komolyabb lelki traumát egyikőjüknek sem. Mimi is Vivi is nagyon jól, ézékien csókol, de Mimi csókja nekem ,,édesebb" volt egy árnyalatnyit. A kis állófogadás után zajlott le a Vivinél már megénekelt szeretet masszázs, ami jól megalapozta a további kellemes események hangulatát. A masszázs tehát elérte célját, de ha legközelebb szólóban randizok Mimivel, több időt szentelünk majd a massz résznek is (talán).

Kényeztetés

Mimi kényeztetési részét nem szerettem volna egy az egyben átmásolni, ezért fejből írom. Biztos lesznek olyan részek, amik Vivi beszijében kimaradtak, de így kerek az egész. A masszázs után rákérdeztem egy esetleges matracos lehetőségre is. Mimi kivett a szekrényből egy összehajtható matracot, de én keskenynek találtam. A masszpad több szempontból is praktikusabb hármasban, az egyik lényeges szerintem, hogy jobban hozzáférsz partnereidhez. A hármas szexnél talán ez már nem igaz. Szóval Vivi és Mimi még állva erotikus, de valódi nyelvesbe kezdenek, átölelem őket, feneküket simogatom. Majd kérem őket szeressék egymást, de egyikük nyelve már ne a másik szájában legyen. Gondolom már nem először csinálták, Mimi a padra helyezkedett hanyatt, lábait kicsit felhúzta, combjait széttárta. Vivi mögé kúszott, feje már Mimi combjai között járt le-föl. Mit mondjak, kedvemre volt a látvány, nem mindennap látok ilyet. Először csak Vivit újjazom hátulról, majd előre lépek Mimi fejéhez, lehajolok hozzá és csókolom. Egész közerlől halhatom milyen hatást vált ki nála Vivi nyelvmunkája. Ezt a részt nevezhetnénk a nyelvek harcának is, de nem túl jó poén.
A farkam már eléri az üzemi módot, felegyenesedek, először ujjamat teszem Mimi ajkai közé, amit mohón szopni kezd. Fejét finoman magamfelé hajtom és megkinálom őt merev falloszommal. Most már nehezebben szuszog, ő kezem eléri, megfogja. Vivi sem lankad, nyelve csak úgy pörög Mimi nunijában. Valamennyire elérem őt újjaimmal punciját izgatom, csípőjét hátrébb tolja, kedvére van a dolog. Az idő nagy ellenség, kérem a lányokat cseréljenek helyet. Vivi fejjel a pad ellenkező oldalára helyezkedik, először szájához hajolok, csókolózni kezdünk, bal kezem lába közét simogatja, ami már elég nedves. Szájától szép lassan jutok el puncusáig, miközben felkúszom lábai közé. Percenként 120-as nyelvcsapással ostromlom Vivi nőiességét, miközben Mimi csókolózik vele, melleit simogatja.
Engem is próbál elérni, ezért az egyik lábammal a pad mellé lépek, pont annyira, hogy Mimi farkamat szájába tudja venni. Nem túl komfortos, de megéri, az érzés mindent kárpótol. Mimit most senki nem kényezteti, de kis idő elteltével újra ő van ,,teritéken". Újra hanyatt fekszik, de most én vállalom az örömosztó szerepet, már nagyon kívánom megkóstolni ezt a hamvas barackot. Mimi úgy helyezkedik, hogy a legkönnyebben elérhessem, én hátsómat megemelem, hogy Vivi elérje farkam. Veszi a lapot, először kézzel, majd szájjal is betámadja kicsiént. Közben én már nem finomkodok, keményem nyalom Mimit, szeméremajka egyre ütemesebben csapódik számhoz. Újjamat a már sikamlós hüvelyébe dugom, miközben már inkább csak a csiklóját szopogatom. Mindenki szuszog, liheg, amikor egyszer csak Mimi megfeszül és félreérthetetlen jelét adja orgazmusának. Kéjesen, elégedetten mosolyog, szemei úgy csillognak, mint szentjánosbogarak az éjszakában. Már tényleg nincs sok időm, viszont a skacok még a zacsiban, farkam meg még kemény. Mimi marad ott ahol van, Vivinek még egy picit a szájába adom, majd Mimi fejéhez lépek és ő is szájába vesz. Nem tervezem a Nfvsz-t, ezért megkérem Vivit, hogy kézzel juttasson el a csúcsra. Ő mellém áll, farkam Mimi hasára irányítja és egy perc alatt kivégez. Vivitől kapunk nedvestörlőket, amivel rendbe tesszük magunkat. Jó kis buli volt ez, nekem mindenféleképpen.

Elszámolás

Az elején felajánlottam, de a végén ráért rendezni a csokrot. Asszem vannak extrák, a NFVSz. biztos, de azt most nem vettem igénybe.

Mimi, jó masszázs

  ThomasShelby

Egyeztetés

Telefonon történt, elsőre felvette majd sikerült is másnapra időpontot foglalni. Egyértelmű címet és leírást kaptam a várható programról. Kissé távolságtartónak tűnt elsőre a telefonban.

Megközelítés

Marinapart egyik távoli "csücske". Itt még nem jártam. Parkolás megoldható, bkv-val sem vészes és már lime is elérhető a plázától aki szeretne gyorsítani az odajutását.

Helyszín

Amerikai konyha-nappali, szép nemrégiben épült, majd külön háló ahol franciaágyon történik a program. Szép tiszta lakás, nem találtam benne semmi kivetnivalót, otthonos érzést kelt.

Hirdető külseje

Talán a kiírt 20 évnél pár évvel idősebb de mindenképpen fiatal lányról van szó, pár tetkóval a karján és az oldalán. Nem vagyok tetkópárti de nem volt zavaróan sok. Haja mint a képeken, alacsony lányka aranyos mosollyal amikor éppen nem komoly. Elégré talpraesettnek tűnt az egész program alatt, nincs elveszve a mai világban mint sok fiatal lány. Képek nagyjából visszaadják a valóságot, mellei szépek, kerek fenék.

Masszázs

A találkozó ezt a részét egyértelműen kiemelném. Tanult masszőz és kellő erősséggel masszíroz. Kérésemre a fájós részeknél elidőzött. A masszázs alatt a hátamra koncentrált kérésemre, változatos mozdulatokkal amit illatmentes krémmel végzett. Félidőben kértem hogy térjünk rá a kényeztetésre tehát a masszázs két részre volt bontható

Kényeztetés

Ahogy fentebb is írtam érintéseitől és látványától hamar fordulni akartam ami nem volt ellenére. Ezen a téren is nagyon készséges volt. Több pózban is a kedvemre tett a szájával. Egyáltalán nem volt félénk ilyen téren, kellő mélységgel és intenzitással szopott. Szerintem ő is élvezte nem csak én. Elég nehezen tudtam elmenni de mindvégig fenntartotta az intenzitást és megvolt részéről a lelkesedés. Amikor kértem próbálta lent tartani mélyebben, erősebben szívni ha úgy kértem a végeredmény egy hatalmas lövet volt.

Elszámolás

Mivel még nem találkoztunk így előre kérte. Új BP-i 1 órás átlag. NFVSZ extra nála amivel a végén egy szép kerek összeget kapunk.