Beszámolóim

MIA, felejthetetlen masszázs

  Brum

Egyeztetés

Miát korábban is nagyon csinos és jó alakú lánynak találtam, terveztem meglátogatását de egy időre szem elől vesztettem. Azonban pár napja ismét megláttam fotóit és ezúttal igyekeztem nem lemaradni a randi lehetőségéről. Nyomban telefonáltam, amit második csöngetésre siker koronázott és személyesen Miával tudtam megbeszélni másnap dél körüli időpontra egy találkozót. Már itt is éreztem hogy jó döntést hoztam mert Mia hangja és kedves stílusa meggyözőtt erről

Megközelítés

Számomra ismert cim, régi kedvenc helyem a 4 -6 os villamos budai vonalán nem messze a megállótól, szemben a Szász Károly utcával, ahol kis szerencsével talán parkolni is lehet, különösen hétvégén.Én a villamost választottam most is és a két különböző utcai bejárat közül a főútvonalait választottam.

Helyszín

A lakás 3 szobából, középen egy közlekedőből áll, ahová egy zárt folyosó szerűségen keresztül lehet bejutni. A fürdő a közlekedőből nyilik és tiszta mint mindenhol az egész lakás. Zuhany fülke függönnyel, mosdó szájvizzel mosógép törűlközőkkel teli, bár most csendesen pihengetett.A szoba amelyben az itt eltöltött nem kevés év alatt, talán csak két alkalommal voltam. A másik kettőben sok sok kellemes órát töltöttem el. Itt és most a szobában a kanapékon és az egyebeken kivül csak a masszázs pad állt a események rendelkezésére, amit egyébként én kifejezetten kedvelek a változatos lehetőségek okán.

Hirdető külseje

Mia alakja pont mint a képeken, tökéletes. Imádni való az egész alakja már a képeken is látható szettben is, amely kiemeli gyönyőrű melleit és igencsak formas popsiját. A szett levétele után csak még több szépséget látni formás testén, combjai, lábától nyakáig tökéletes és igazán szép arca csak úgy vozotta szemeimet. Arca kifejezetten szép és kedves halk stílusa kiegésziti megjelenésének vonzó nyilt visszafogott de mégis közvetlen megjelenését belépésem pillanatától. Néhány tetoválás disziti az önmagában is gyönyörű vásznat, elől és hátul is. Én amúgy is szeretem a szép tetoválást a lányokon. Azt gondolom hogy Mia fiatal jó alakú szép arcú lány, nagyon kedves vendég centrikus hozzáállással.

Masszázs

A masszázs asztalra hason helyezkedtem el fürdésem után, Mia bíztatására. Krémet használva kezdett maszirozásomhoz melyet talán a combjaimon kezdett, közel a fenekemhez. Nem igazán figyeltem mert beszélgettünk, csak mikor finom kezeivel érzékien érintette combom belső felét a fenekem közelében akkor akadt torkomon a szó és csendesedtem el. Élveztem kezei finom érintését mintha kitalálta volna hogy pont az ilyen finom megoldásokat kedvelem egy gyönyőrű fiatal szépséges lány kezei által. Kezdtem szemeim lehúnyni de Mia a fejemhez lépett és igy enyhén rám hajolva maszirozta a hátam szintén finoman de érzéssel és én nem bírtam megállni hogy ne éríntsem meg a finom selymes bőrét. Megtettem és és Mia látva élvezkedésemet combján és a popsiján, megkérdezte hogy szeretném e hogy előlről is megmaszirozzon. Szerettem volna.

Kényeztetés

Hátamra fordulva Miának már emlitett finom és érzéki érintései hamarosan elérték az általam cél területnek gondolt környékét amire reményeim szerint jól ragáltam most már szervileg is. Vizuális élményemet felváltotta a tapíntás öröme, először a pad mellé és kezeimhez közelálló Mia combjainak és kerek popsijának simogatása csak javitott farkam viselkedésén, és hogy eljussak a maximumig, engedély kértem a melltartós rész hátsó pántjanak kikapcsolásához.Tulajdonképpen ekkor szembesültem Mia melleinek szépséges formájával annak rugalmasságával fiatal eredetiségével mely Mia korát meghazudtolóan érettebb nő is megirigyelhetné méretével de azt semmi képpen nem túlzó módon ékesíti testének minden formás porcikáját.
Ilyen formán pár pillanat múlva felkerültem álló helyzettbe, a lábaimra, és alkalmam nyilt Mia testéhez simúlva viszont simogatni a közben minden textiltől maga által, megszabaditott testét. Következőkben kértem hogy most Mia feküdjön fel a masszázspadra, előszőr hasra majd hátára és amit lehetett és kivülről minden testrészére engedélyt kaptam, azt megérintettem és megsimogattam, kezeimmel és idönként szájjal is.Közben mikor a pad mellé álltam természetesen én sem zárkoztam el Mia hasonló tevékenységétől, amit a rá jellemző kiforrott érzékiséggel és finomsággal végzett el rajtam szintén kezeivel es puha formás ajkaival.
Muszály volt egész testemmel éreznem Mia egész testét és mintha kitalálta volna gondolatom vágyait, engem biztatott hanyat fekvésre a padon, majd rám hasalva kettönk között lenyúlva kezével finom lassú mozdulatokkal juttatott a végső és utolsó teljes mértékű hatalmas végemig.

Elszámolás

A találkózonk elején helyeztem a másfél órás randi rózsaszálait az asztalra amit majd reményeim szerint vázába tesznek az arra hivatott kezek.
Számomra minden percét megérte.