Beszámolóim

KITTI, felejthetetlen masszázs

  MrKnox

Egyeztetés

Kitti és Norina hirdetését már jó egy éve követtem, és hogy mostanában ismét rendszeresen járok a Vizafogó (na jó, a Marina) felé jogsi-ügyben, felmerült bennem, hogy valamelyik négykerekű óra után bejelentkeznék hozzájuk egy kiegészítő, triciklis jellegű továbbképzésre.
A részletek egyeztetése miatt előbb Kittit, majd Norinát hívtam a késő délutáni órákban - eredménytelenül. Aztán másnap, mikor az oldalon is épp villogott az elérhetőségük, láss csodát, máris sikerrel jártam. Kittivel részletesen átbeszéltük a lehetőségeket, majd gond nélkül fixáltuk is a kora délutáni, másfél órás randit - aztán másnap persze még felhívtam Norinát is, hogy egy ismerkedő csevegés keretében vele is egyeztessük a részleteket.

Megközelítés

A kölcsönkocsit a Marinán hagyva csak egy megállót kellett metróznom a legközelebbi állomásig, ahonnan talán négy percbe telt bekutyagolnom az ismerős, pár éve felhúzott lakótömbök közé. A szomszédban néhány éve egy szöszke szívemcsücskét látogattam rendszeresen, de a cím ismeretében a jellegzetes alakú ház és a bejárat amúgy is könnyen beazonosítható.
A diszkrét, nappal szinte néptelen, kvázi-lakóparkos környezet határozottan kedvez az autósoknak - napközben pláne szellősek a parkolóhelyek, akár közvetlenül az épület előtt, vagy mögötte is leállhattam volna, ha tartom magam az ősi dakota bölcsességhez, miszerint ha nem jó a fizetős, az ingyenes meg foglalt, néha be kell rakni a vasat a rokiba... Arra mondjuk azért érdemes figyelni, hogy a fizetőautomatát persze jó messzire, a szomszéd telket megkerülő út hajlatába, a sportpályán túli kanyarba helyezték az élelmes városfejlesztők.
BKV-s kollégáknak a fent említett Forgách utcai metró, vagy a szintén közelben állomásozó 15-ös busz vagy 79-es troli lehet a nyerő megoldás.

Helyszín

A zsírújépítésű (szöprájz, szöprájz) tömb ajtaján a Kitti által fülembe súgott kóddal gond nélkül bejutottam, majd lifttel suhantam az említett emeletig.
Kilépve kissé tanácstalanul álltam a 101-es szobát idézően lélektelen-fehér, csupán két tűzzáró ajtót felajánló előtérben - aztán a szemben levőt belökve egy sötét folyosóra érkeztem. A villanykapcsolót végül meglelve (bal kéznél, derékmagasan kb, nehogy a homályban körbefordulva feltűnhessen kékes derengése) fullasztóan szűk, nyomasztóan jellegtelen, szintén egyen-fehér folyosón találtam magam, ami esküszöm, ismerős volt valamelyik Silent Hill játékból. A beléptetésnél említett lakásszámot keresve előbb jobbra, majd balfelé indultam el a klausztrofób korridoron, zsebemben már telefonom után matatva, hogy alkalmasint útbaigazítást kérjek, ha az egyenszürke ajtók sora esetleg túl hosszan elhúzódna, a rájuk írt számok megindulnának a valós- majd az irracionális halmazok felé, vagy csak egy nem-euklidészi sarkon befordulva szembetalálom magam egy transzdimenzionális féregjáratát őrző shoggoth-tal. (Igen, még mindig szívből gyűlölöm a 21.század panelépítészetét.)

Az egyhangúan lélelktelen szürkeséget aztán balfelől az ajtóra lógatott rozsdavörös levél-díszek törik meg, és ahogy csizmám sarka előtte a kőre koppan, a bejárat lassan résnyire nyílik, még a 'Mellon' varázsszót se kell elsuttognom.
A sivár falanszterből külön jól esik belépnem a tompa fényű, uv/neon világítással érzékien bensőséges hangulatúvá varázsolt előtérbe, ahonnan csizmáimtól és dzsekimtől megszabadulva követhetem bájos vendéglátóimat a belső, minden szükséges kellékkel előkészített, nagyobbik kezelő-szentélybe. A földre terítve itt terebélyes, több személynek is kényelmesen tágas tatami szolgál pástul az erotikus kalandoknak, a bejárat felöl egy pakoláshoz is ideális, hosszú szófával, három irányból pedig a falaknak támasztott tükrökkel övezve. A berendezés nem csak praktikus, de egyben kifejezetten esztétikus: a szemközti 'fő' tükör mellé támasztott nagy számlapú, klasszikus analóg óra pl dekornak se rossz, és egyúttal mindenkinek segít a randi menetét is a megfelelő mederben tartani - csak a lakásban túltengő Buddhákat nem értem (szerintem legalább négyet láttam a lakásban itt-ott elszórva), ahogy más hasonló műintézményben is mindig megmosolyogtatnak, hisz szegény Gautáma ugye épp az érzéki örömökről, az azokhoz láncoló vágyakról való lemondást tanította, ezekbe a szalonokba meg mégiscsak ezeknek hódolni, ezeket megtapasztalni, potenciálisan kimaxolni járunk...
A fürdő a szobával szemben nyílik, tágas, tiszta és hófehér. Széles tükör, dupla mosdó szájvízzel és dezodorokkal, kádas zuhany 4 tusfürdővel (Old Spice pipa), száraz kilépővel, és egy gazdaságosan(?) kb harmad-hosszra vágott, vastag, átlátszó zuhanyfüggönnyel, ami épp arra elég, hogy a panel elé beállva lecsapassa magát az ember - ha netán egy lépést mondjuk hátrál, onnan már menthetetlenül kipacsál. Fura, az ocd-met kissé frusztráló félmegoldás, van is, meg nincs is egyszerre, és messze nem olyan izgalmas, mint az ágyékhíjas tangabugyi.
Sziddhárta hercegen a lótuszfa tövében.

Hirdető külseje

A VIP-szekciókat idéző tompa, fülledt hangulatú megvilágításban odabent szerencsére nem valami szekus Balrog várt, hanem két gyönyörű, fiatal lány, Kitti és Norina személyében. Sőt, ahogy az üdvözlő puszik és a nőnapi virágok átadása nyomán csizmámat is lerúgtam, a verőfényes (valszeg pihenős) mellékszobából még valaki majdnem csatlakozott hozzánk - ám belőle végül csak egy szőke lobonc libbenését kaptam el, mielőtt sietősen újra magára húzta volna az ajtót. Nem mintha két csini hosztesszem mellett szépérzékem további ingerekre szorult volna: ahogy a fal mellett egymás mellett állva, az ibolyántúli derengéstől csak méginkább kihangsúlyozott, szó szerint ragyogó mosollyal várták, míg a rendelőbe kísérhetnek, fehérneműs alakjukat, diáklányosan szexi formáikat végiggusztálva szemernyi kétség nem maradt bennem, hogy névnapomat a legjobb helyre és -társaságba érkeztem megünnepelni, amit készségesen udvarias, barátságosan közvetlen modoruk még akkor is csak tovább erősített volna, ha már itt, a célegyenesben jutott volna eszembe, hogy mégis inkább bowlingozni mennék.

Kitti a hirdetési képeiről már ismerős fekete, sportosan elegáns, rafináltan szexi fehérnemű-szettben várt, mely kívánatosan kihangsúlyozta minden ízében fitt, izmosan karcsú alakját, mindemellett remekül passzolt kibontva egészen derekáig hulló, finom szálú, selymes-sötét hajához, és nemesen metszett, bájosan kerekded, szív-forma arcának, dús pillájú, nagy, feketén parázsló szemeinek egzotikus szépségéhez. A két lány közül ő az alacsonyabb, mégis apró, szinte törékenynek tetsző alakját meghazudtolóan emelkedett, rafinált, sokat sejtető mosollyal fogadja bókjaim, ahogy a kulcscsontjait díszítő fecskéket, és persze ahogy megfordul előttem, feszesen domborodó, harapni való popsiját dicsérem, míg a szobába vezetnek.

Barátnőjével kevésbé hasonlítanak egymásra, mint ahogy azt hirdetéseik alapján elképzeltem, ám eltérő karaktereik mindazonáltal remekül kiegészítik egymást: Kitti sötét árnyalatú, nemes misztikuma, visszafogottan sziporkázó vagánysága pompásan párosul Norina szikrázó pillantású, csábosan közvetlen, szemtelenül érzéki kisugárzásával.

Masszázs

A közös kényeztetés katartikus klimaxa következtében úgy terültem el a tatamin, mint kamrapolcról a kőre katapultált köcsögös körtekompót, kifacsarva, kellemesen kába koitális kómába k... merülve.
Mikor a lányok visszatértek a fürdőből, kétfelől kényelmesen mellém simulva kérdezték, jöhet-e a masszázs, illetve hogy is képzelném el a randi maradék húsz percét - mire persze én rögtön felvetettem, hogy erről lemondva a továbbiakban sokkal szívesebben kényeztetném én őket, hisz két lányt szimultán kóstolni még nem volt alkalmam. Az ötlet (szerintem) jó volt, de sajnos egyikük részéről sem aratott sikert, különböző okokból: Kitti épp női napjai végét várta, Norinának pedig jobban esett volna felvezetéseként az elő-, mint az erotikát levezető utójáték. Persze rákérdeztek mégegyszer, biztos nem szeretném-e, hogy megmasszírozzanak, ám mivel továbbra is kényelmesebb számomra az aktív szerep, ehelyett felajánlottam, hogy a maradék időben inkább én simogatnám-gyúrnám át őket amúgy relaxációs jelleggel.
Ez ellen szerencsére nem volt kifogásuk, úgyhogy miután hasra fordultak, kettejük közé helyezkedve a tatami mellé kikészített, előre melegített kókuszolajjal gondosan, komótosan végigkentem hátukat, majd egy-egy kézzel nyakszirtjük és vállaik finom gyurmázásába kezdtem, miközben a szemközti tükörből össze-összenézve fesztelenül érdeklődő beszélgetésbe bonyolódtunk. Hátuk, gerincük, csípőik és pláne combjaik és fenekük tisztességes, hatékony átdolgozásához aztán persze már mindkét mancsomra szükség volt, úgyhogy előbb Kitti, majd később Norina mögé helyezkedve vettem kezelésbe-markolászásba selymes olajfényű tagjaikat, egy-két ízlelgető csók, kóstolgató, gyengéd harapás erejéig persze el-elcsábulva a külön-külön is, de párban pláne étvágygerjesztő popsik felé...

Aztán mikor (ilyenkor kötelező érvénnyel) bedobom, hogy 'megfordulhattok', a lányok szerencsére egyből veszik a lapot, és kuncogva hengerednek hátukra, hogy a maradék néhány percben még önfeledten, persze főleg a saját örömömre cirógassam-olajozzam össze csábos alakjukat, bal kezemmel Kitti kontúrosan feszes formáit és selymesen hetyke cickóit, jobbommal pedig Norina dúsan és puhán tenyerem alá simuló melleit dédelgethessem, mielőtt a szemközti órára pillantva egy hosszú, nehéz sóhajjal, és egy-egy kuncogósan közvetlen, édes csókkal búcsúzzam el tőlük - legközelebb biztos így kezdünk, mert ahogy a neonfényben összehajló, sikamlósan derengő alakjuk előttem már-már összeér, fantáziám menthetetlenül meglódul, és még öltözés közben is kísért a vágy, hogy bárcsak lenne még fél órám velük.

Kényeztetés

Ahogy a lányok a kellemesen tágas, kékes-lilás hangulatfényben fürdő randi-szentélybe vezetnek, első randi lévén, természetesen az extra lehetőségek újra-egyeztetésével és rózsaosztással kezdek, hogy később ezeken ne múljon a hangulat. Ekkor derül ki, hogy a megbeszéltek ellenére valamiért mégsem másfél, csak egy órára írtak be, és sajnos kötött programjuk miatt ezen már nem is tudunk változtatni, ami meg kell hagyni, kissé lelomboz, hiszen pláne új helyen szeretek a 'kötelező' programpontokon túl az ismerkedésre is időt szánni, két ilyen ígéretesen készséges partnerrel pedig pláne nem akarnám elkapkodni a dolgokat. Aztán ahogy a fürdőből kilépek, a heveny melankólia fátyolfelhőit máris feledésbe sodorja a látvány, ahogy a lányok, mintha csak jelre vártak volna, a pihenőszoba ajtajától szexi neglizséikhez színben passzoló tűsarkaikon egymáshoz igazított ritmusban kopognak felém, akárha fehérnemű-bemutató kifutóján vonulnának - immár mindketten fejük tetején praktikusan összekötött hajkoronával. Széles mosollyal követem őket tekintetemmel, az ajtóban persze gálánsan előre is engedve őket a hátsó szemrevételezés érdekében, majd ahogy a tatami szélén szépen egymás mellé térdelnek, várakozó pillantással hívogatva, derekamról a törölközőt el is dobom, és közéjük lépve (tudom mire gondolsz, te nyájas, perverz olvasó, de az élet nem habos torta és nem is pornófilm :P) szépen helyet foglalok én is, visszafogott, ismerkedő simításokkal cirógatva végig felém eső karjaikon és vállukon, miközben izgatottan gyönyörködöm tovább alakjuk immár érintésnyi közelbe került csábító szépségén, biztatón ragyogó szemeik huncut fényén, bőrük melegén és a mögöttük stratégiailag tökéletesen pozicionált tükörből felém nevető popsigerezdjeik vágykeltő szív-formáin.

A 'kivel kezdjünk'-választás kellemes zavara egy pillanatra még most is megkörnyékez, de totojázás helyett az eddig is bevált alfabetikus rendszerre hagyatkozom: Kitti ajakit kóstolom először, puhán, jobbommal hátát, derekát simítva. Csókja édesen lágy, eleinte egész visszafogott, ám sokat sejtető; ahogy fenekén fogást lelve egyre elszántabban ostromlom csöpp ajkait, azoknak válasza, nyelvének izgató érintései rafináltan kimért hullámokban csigázzák egyre tovább és tovább vágyam. Norina épp ellenkezőleg, szinte már szikrázó szemeivel felfal, mikor felé fordulok, majd hozzá hajolva szenvedélyesen, vállamat átkarolva úgy lekap, hogy csak lesek, boldogan lubickolva próbálván lépést tartani dús, puha ajkainak, sikamlósan izgága nyelvének szemérmetlenül kívánós rohamaival. Smárolás közben nekem törleszkedik, egészen átadva magát, már-már türelmetlenül kínálva fel testének hamvas hajlatait és domborulatait kutatva matató mancsaimnak, és ahogy visszahúzódom egy lélegzetnyi szünet erejéig, izzó szemekkel, buján beharapott mosollyal hergel tovább, várva a folytatást...
Kittihez visszatérve aztán ő is egyre inkább enged, igazi nagyvilági dáma lezser eleganciájával tapasztva számra száját, miközben már barátnőjét se hagyom túl messze távolodni, kezemmel hátuk mögött már a melltartók kapcsait matatva. A szinkronos kioldás most sajna nem jön össze, de a lányok persze kuncogva segítenek rajtam és egymáson is, miközben térdünkre emelkedve húzom őket magamhoz, a könnyű anyagoktól feltárt kebleket habzsolva-csókolva máris lelkesen, mancsaimmal csípőjükről aláereszkedve máris mohón markolva feszes hátsóikat. Kitti barna bimbós, tinisen fitos cickói, és barátnője balzsamosan édes, körte-forma mellei közé bújva, forrón hozzám simuló alakjuk közt egyre inkább felébred bennem az ösztön, pláne, ahogy egy-egy mámorosan hevült csókért felbukva érzem, ahogy a lányok finom ujjai jobbról és balról is megtalálják botom, körülcirógatva hegyét és hosszát, érintésükkel borzolva golyóim... Bár általában a hosszasabb előjáték híve vagyok, és szívesen kóstolnám meg őket, párhuzamos, egymást parádésan támogató játékukkal pillanatok alatt úgy felhúznak, hogy előzetes terveimet idő szűkében sutba górva más vágyam már nincs, csak hogy szájukat is végre farkam hegyén érezhessem.
Talpra emelkedem, miközben ők nagy egyetértésben összezárnak előttem, és makkom máris Kitti csókos, csücsöri ajkait simítja, aki pár ismerkedő, bújós puszi után sötéten lobbanó pillantását rám emelve lassan szájába szippant, állhatatos, komótos ritmusban csusszanva fel s alá hosszomon, miközben barátnője előbb derekam karolja át, majd keze fenekemet és combomat simogatja tovább. Persze nem állom meg (nem is akarom), hogy egy-két perc után Norinának is odakínáljam magam, aki lehengerlően lobbanékony temperamentumát továbbra is ékesen bizonyítva azonnal mélyen rárabol lőcsömre, hevesen, sikamlósan bólogatva ölemen, hogy hajának pár kósza, hullámos tincse el is szabadul a lendülettől, pár pillanat erejéig Az ördög ügyvédje ifjú, ártatlanul kísértő Charlize Theronjának szépségét idézve föl bennem. Míg ő cuppogva nyeldekel, most Kitti bújik combom mellé, tenyerével hátsómról lábaim közé csusszanva, hogy óvatosan alsó madárfogásba véve, gondosan masszírozza tovább lőportáram, majd mikor ismét felé fordítom csípőm, nyelvének érzékien pergő-pilinckázó játékával bűvölje tovább ágaskodó kobrám, miközben én Norina széles mosolyú, égő tekintetű arcában gyönyörködöm. Homlokáról elsimítom a rakoncátlan tincset, és ha már ott jár, kezemmel finoman nyaka mögé nyúlva invitálom közelebb: és nemsokára tessék, diadalmas, élveteg vigyorral figyelhetem, ahogy jobbról a fekete sörényű ördöglány, bal felől az incselkedve kísértő szőkés angyalka dús ajkai szánkáznak föl s alá falloszomon nagy egyetértésben, csajosan össze-összekuncogva, mikor orruk vagy ajkuk út közben időről időre egymáshoz ér.

Igen, a mitikus Valhallát még mindig valahogy így képzelem, két minden jóságra kapható, elszántan kedvem kereső, gyönyörű nővel magam mellett és előtt, ahogy kardomon csüggve fel-felemelik rám vadító pillantásuk, majd míg egyikük elmélyülve hegyemre hág, másikuk máris erszényem csókolja körül készségesen, szinte rajongva, miközben selymes bőrüket simogatva szemből, és a tükröknek hála hátulról is mélyen magamba szívhatom fiatalságuk, szépségük minden, velőmig részegítő részletét. A teljes boldogsághoz persze még hozzá tartozik, hogy fényesre nyálazott dorongom Norina nem-vártan dús mellei közt is megjárassam, felszabadultan ficánkolva a bársonyos halmok közt, majd mikor ismét ajkai közé kap, hogy vehemens, ellenállhatatlan elszántsággal hajszoljon végem felé, Kittit magam mellé emelve, démonian pompás popsijába markolva remegő térdekkel, robbanásszerűen borítsam be szöszke angyalom káprázatos kebleit örömöm szanaszét fröcskölő cseppjeivel.

Elszámolás

Első randink lévén a bővebb infóból ismert, és telefonon is leegyeztetett rózsákat még a találkozó elején, vetkőzés előtt kiszámoltam: eközben derült ki, hogy a booking sajnos félrement, és most csak egy óra valósítható meg, de kertészeti problémát ez nem okozott, a másfél órás alap csokor pont lefedte az egy órát és a duplázott csók extrát.

KITTI, felejthetetlen masszázs

  sztbali

Egyeztetés

Telefonon egyeztettem Norinával. Láttam, hogy telefonnál van ő is és Kitti barátnője is, ezért az egyeztetés biztos összejön. Kicsit nehezen, de minden részletet tisztáztunk.

Megközelítés

Ide inkább autóval érdemes jönni. Az ok egyszerű, mert félóránkénti sűrűséggel közlekedik egy buszjárat erre. A megállótól még 5 perc séta legalább a célállomás. Minden más elég távol van; már ami a tömegközlekedést illeti. Autóval a parkolás megoldható, de nem tudok a díjszabásról nyilatkozni.

Helyszín

Nos, igen a helyszín. Az előző évtized munkája és a környék még mindig épül. Ugyanis az adott ház mellett van egy ház, ami mellett egy nagy gödör van elkerítve. Szerintem itt is építeni akarnak még házakat építeni. A ház belseje számomra nem igazán volt nyerő. Kapu-üvegajtó-csapóajtó és ekkor a lépcsőházban találjuk magunkat. Én a csapóajtót kihagytam mert mellette van a lift. Az adott emeleten is van két csapóajtó. Egyik a lépcsőházé a másik pedig az adott szinté. NY-D irányú vaksötét folyosók. A villanykapcsolót én alig találtam meg. A lakást már nem volt nehéz megtalálni. L alakú előszoba amiből nyílnak a szobák. Amerikai konyhás nappali, ahova a vendég nem mehet és 2 akció szoba a szeánszokhoz. Csak ők ketten fogadnak itt vendégeket. A lakás végén lévő fürdőt használtam és a középen lévő szobában voltunk hármasban. A fürdőben van pár tusfürdő és szájvíz kis pohárral is. Ezzel a szobával szemben van egy helyiség, de nem tudom mi célt szolgál, mert az ajtaja végig csukva volt.

Hirdető külseje

Kitti alacsonyabb; mint Norina. Ezzel arányosan kisebb cicik és kisebb popsi társul hozzá. Nőies így is, csak más módon. Lapos has és karcsú alkat. Az ő arca is helyes. Feketeneműben fogadott pánt nélküli melltartó és tanga párosításban.

Masszázs

0. Megérkezésemkor puszi mindkét lánynak és levettem a kabátomat és a cipőmet. Be a szobába és a többi ruha levétele az inasra és utána kaptam egy törölközőt és elvonultam fürdeni. Mikor visszatértem akkor a lányok is belibbentek a szobába.

2. Hason feküdtem ők pedig a két oldalamra telepedtek. A bokáimnál kezdték a masszázst és kisebb nagyobb megszakításokkal csevegtünk ennél a résznél. Lassan haladtak felfelé és már derekamnál jártak amikor volt pár kósza érintésük, de ezek a benyúláshoz hasonló apróságok voltak. A hátam is rendesen megdolgozták, de egyikük sem alkalmazott gyúrós fogásokat. Kellemes simogató-lazító masszázst kaptam tőlük. Jöhetett a csúszka első része, ami Kitti kezdett el. Először ő csúszkált a hátamon, majd később váltottak és Norina is csúszkált rajtam. Jött a varázsszó: megfordulhatsz. A lábaimat elölről is megdolgozták és felfelé haladtak kellő aprólékosságával.

4. Visszamentünk a szobába és visszavettem a ruháimat. Ki az előszobába, ahol rendeztem a csokrot. Kabát és cipő fel végül tipli.

Kényeztetés

1. Bemelegítésként elkezdtem csókolózni Kittivel és utána Norinával. Kittiről elkezdtem lefejteni a melltartót, majd Norina ikerdombjait is előbújtattam a rucijából. Felváltva csókoltam a ciciket És kittinél haladtam lefelé és a tanga lekerült róla, majd Norinát is megszabadítottam a fogadószett- Csókolóztam velük felváltva utána kértem, hogy csókolóznak egymással, amit valószínűleg eddig nem csináltak, de jó volt látni, hogy nem taszítja őket ez a dolog. Még volt egy kevés csók és utána elfeküdtem a tatamin.

3. A velem egykorút kerülgették egy kicsit és utána a felsőtestemen kezdett el csúszkálni kitti és Norina kézimunkát kezdett el alkalmazni rajtam. Csókolóztam kittivel amíg csúszkált rajtam és utána az ujjaimat is bevetettem ás elkezdtem ujjazni őt. Kéjes hangjai mellett Norina váltott és franciára váltott a keze munkáját. Lassú tempó volt mélytorok nélkül és utána cseréltek a lányok. Norina csúszkája is csókcsatával egybekötött ujjazással párosult, amihez Kitti rövid kézimunkája társult. Norinát a szám fölé tereltem és elkezdtem nyalni őt és folytattam az ujjaim munkáját, amikor kitti franciára váltott. Próbálkozott a mélytorokkal, de nem tudta teljesen bevenni a szájába. Tovább folytattam a nyelvmunkát és kitti fokozta a tempót. Norina leszállt rólam, megcsókolt és utána jött a páros francia, amikor ketten együtt szoptak nekem. Felültem és csók felváltva velük, majd kértem Kittit, hogy feküdjön hanyatt. Norina mellé helyezkedett és újból csókolóztak. Néha hármasban csókolóztunk és utána én Kitti lábai köz helyezkedtem és elkezdtem nyalni őt. Intenzív nyelvmunkát alkalmaztam és így okoztam neki kellemes perceket. de a végcélt nem értem el. Elkezdtem a cicijeit kényeztetni és Norinát is a dombokhoz tereltem, ezért én a jobb míg Norina bal oldali bimbót kényeztette. Utána valami olyasmi pózba fordultunk, ahol mindkettőjüket ujjaztam, de erre nem emlékszem pontosan. Áttértünk a végső pózra, ami a következő volt. A hátukra és közöttük térdeltem és egy kevés francia után a négy cicire engedtem az utódokat. Megtörölgettek engem és magukat, majd kaptam egy pohár vizet, mint frissítőt. Kértem tartsanak velem a fürdőbe, amire igent mondtak és nagyon kellemes tusolásban részem egy kis incselkedéssel egybekötve, mert a lányok testét is simogathattam és egy-két csók is belefért velük.

Elszámolás

A végén rendeztük és annyi amennyit a telefonban mondott. Négykezes fullextrás (kivéve NFVSZ) programról volt szó 90 percben. Mivel a másik oldalon lehet bejelölni az extrákat, ezért érdemes ott és telefonban is érdeklődni.

KITTI, jó masszázs

  Messer45

Egyeztetés

Elsőre sikerült elérnem. Végül tudtunk olyan időpontot találni, ami mindkettőnk számára megfelelő volt. Vele beszéltem. Aranyos, csilingelő hangja és nevetése elsőre szimpatikus volt. Korrekt tájékoztatást kaptam a szolgáltatás tartalmáról, idejéről, extrákról, majd a pontos címről.

Megközelítés

Én autóval érkeztem a tetthelyre. Nem igazán volt egy túlzottan neuralgikus művelet. A rendelő hol máshol, mint a híres-nevezetes Marina parton található. Parkolóhelyet is könnyen találtam. Ha valaki a tömegközlekedést választaná, akkor annak valószínűleg az M3-as metrót fogja javasolni a google nagytestvérünk, azon belül is a Forgách utcai megállót. Én nem mondom, hogy sokszor voltam arra felé, hanem csak azt, hogy pusztán a Marina név hallatára is izgalomba jövök néha ;) Az épület egy teljesen új építésű lakóház. Ahogy megláttam egyből beugrott, hogy már korábban jártam itt csak akkor még nem Kittinél, hanem Norinánál.

Helyszín

A tetthely egy teljesen új építésű, modern lakóházban található. Ha jól emlékszem annak is a legfelső emeletén. Természetesen lift van, így senkinek sem kell majd azon aggódnia, hogy akaratlan kardió edzést kell majd végeznie "a cél érdekében" :). A lakás teljesen rendben van. Többen rendelnek a helyszínen. Meghitt nyugalmat áraszt a hely. Tisztaság és rend van mindenütt. Ha jól tudom két fürdőszoba is van. Én nekem a kisebbik jutott akkor és ott. Az teljesen rendben volt. A zuhanyzóban többféle tusfürdő közül lehetett válogatni. A mosdókagylónál szájvíz ki volt készítve. Szerencsére a WC is a fürdőben van, így ha valakinek szüksége van rá, akkor nem kell külön logisztikai műveletet indítani. Száraz, tiszta törölközőt a foglalkozás elején és a végén is kaptam, ami külön jó pont. Sajnos nem mindenhol van így. A masszázsszobában egy tatami volt, ami szerencsére elég vastag így nincs az az érzés, hogy mintha a földön feküdnék. Ezen kívül még volt egy ruhainas + kisasztal meg kisebb bútorok de szerintem ez már annyira nem lényeges. Nem belsőépítészeti kurzust tartunk :) Egy szó, mint száz. A helyszín rendben van!

Hirdető külseje

Kitti teljesen megfelel a képeken látottaknak. Kis növésű lány, akinek megvan a magához való cserfessége. Kis huncut barna szemei vannak. Hosszú, sötétbarna, derékig érő haja, ami kifejezetten tetszett. Én személy szerint szeretem ha egy lánynak szép hosszú haja van. Rendkívül formás popsija. Kis mellekkel. Amolyan kislányos testalkata van. Valami egyrészes, csipkés speckó fehérneműben fogadott, ami nagyon jól kiemelte a formás kis popsiját :) Bocsi! A munkaruhát ennél jobban nem tudom leírni.

Masszázs

A randink elején azt javasolta, hogy kezdjünk a masszázzsal, mert szeret időt adni arra, hogy kicsit ráhangolódjunk egymásra. Ebbe belementem, mert egy részt éreztem is, hogy egy kicsit távolságtartó, másrészt én is ilyen vagyok. Nem tudok (és szerintem ő sem) azonnal feloldódni mindig minden körülmények között. Szóval egy javaslat: Adjatok neki időt. A masszás közben viszont egyre inkább lehetett vele beszélgetni. No de milyen volt a masszázs? Az erőssége nekem teljesen OK volt. Inkább a gyengédségre fókuszál sem, mint arra, hogy úthenger üzemmódba kapcsoljon. Nem csak kézzel, hanem alkarral is masszírozott a hátamnál. Kifejezetten kellemes érintése van, amit szóvá is tettem. Olajjal masszírozott, amit nem sajnált. A lábaimnál kezdte és onnan haladt fokozatosan felfelé. Végül gondosan átmasszírozta a vállaimat és a nyaki részeket is, valamint a karjaimat. Kifejezetten jól esett. Ekkor még az imént említett fehérnemű rajta volt de már szerencsére nem sokáig :) A "Fordulhatsz" varázsszó után egy csúszkamasszázs következett elölről. Nagy meglepetésemre ekkor még rajta volt a ruha, ami persze ekkorra már teljesen olajos volt. (Lehet majd mit kimosni :D ) Meg is kérdeztem tőle, hogy nem akarja esetleg levenni, ami persze végül be is következett. Kicsit fura lett volna az ellentettje :).

Kényeztetés

A csúszkamasszást követően már kellően hangulatba kerültem ahhoz, hogy megkérjem vegye kezelésbe az antennát. Először olajat csurgatott rá, majd szép lassan és érzékien elkezdett kézzel izgatni. Kellemes felvezetés volt. Megkértem, hogy az akkor még feltűzött haját engedje ki. Ez szerencsére megtette. Növelve ezzel a vizuális élményt. Rövid idő múlva jeleztem, hogy felszerelném a gumizoknit. Ezután akárcsak egy régi disney VHS kazetta előzetesei után: "és most következzen a várva várt..." franciaóra! Hát igen! Akkor még gyerekkorunkban más dolgokat vártunk hasonló izgalommal :D (Megjegyzés: A gumizokni használata nem kötelező. Saját elhatározásból döntöttem így. Mindenkinél így teszek.) Ezt először oldalról csinálta, úgy helyezkedve, hogy hozzáférjek a gyönyörű kis popsijához. Nyilván éltem a helyzet nyújtotta lehetőséggel és puszilgattam ott, ahol csak tudtam. Ekkor láttam, hogy milyen gyönyörű puncusa van! De tényleg! Még mondtam is neki! Ez után csinálta szemből is, másik oldalt. Szóval ahonnan csak lehetett. A tempó nem volt túl gyors de nem is lassú. Mélytorok nem volt de nem is kértem. Ezzel együtt szerencsére az sem, hogy a végét nyalogatta volna. Szóval szerintem teljesen rendben volt. Végül az önkéntesen adott DNS + vitamin gyűjteményem a gumiban landolt nagy megkönnyebbülések közepette. Igazából jól rá tud érezni, hogy éppen hogy esne jól. Pont annyit és akkor gyorsított, amikor kellett. Ez után az eksön után hagyott magamhoz térni. Majd amikor látta, hogy befejezte az újrabootolást a rendszer megkérdezte, hogy kérek e egy pohár vizet, amit el is fogadtam. Ezután mint kiderült maradt még egy kis időnk így mellém bújva beszélgettünk egy kicsit. Mesélt magáról, az életéről egy-két dolgot, ami jól esett, mert azt éreztem, hogy sikerült nyitnunk egymás felé. Ne értsetek félre! Ezt nyilván a foglalkozás keretein belülre értettem! Nagyon kis bújós volt, aminek örültem, mert én is ilyen vagyok.

Elszámolás

Extra * - * rózsaszál a csók és NFVSZ. Én csak az alap egy órás csomagot választottam. Ezt a végén helyeztem a kis asztalra. Nem volt ezzel probléma.

KITTI, jó masszázs

  ptrzrt

Egyeztetés

Kitti már nagyon régóta a kedvencek között pihent és párszor próbáltam is telefonon elérni, azonban sikertelenül. Ma egy hirtelen ötlettől vezérelve feljöttem az oldalra és a neve mellett villogott a bűvös zöld pötty, hogy felveszi a telefont. Valóban így történt, bár elsőre megszakadt a hívás, másodjára minden fontos dolgot megbeszéltünk. Kitti hangja lágy és kedves volt, bár kicsit kimért, vagy inkább óvatos, ettől függetlenül mindenről részletes tájékoztatást kaptam és közben útnak is indultam a város másik végéből.

Megközelítés

A tetthely könnyen megközelíthető, a Dagály fürdőtől néhány perc sétára van. BKV-ból is van választék bőven, ugyanis az 1-es villamos és az M3 metró is a közelben áll meg. Én autóval érkeztem és szinte a lakótömb előtt tudtam megállni, de volt választék helyből bőven. GPS egyből a címre visz, nincs semmi trükk a dologban. A parkolás fizetős, bár automatát és táblát nem láttam a közelben, a telefonom okosabb volt.

Helyszín

A lakás egy új építésű tömbben helyezkedik el egy sötét folyosó közepén. A berendezés modern, helyiségenként eltérő árnyalatú hangulatfény vezeti az ide tévedő kalandorokat. Vendéglátóm egy tatamis szobába invitált be, közel a lakás bejáratához, ahol kék hangulatfény és a tatami körül 3 tükör fogadott. Két fürdőszoba van, illetve több szoba, az egész lakás ilyen céllal lett berendezve. A cipőkből ítélve többen is tartózkodhattak itt, egy bezáródó ajtón kívül semmilyen zajt nem hallottam. A zuhanykabinos fürdő jutott ezúttal nekem, első és második zuhanynál is tiszta törcsit kaptam. A zuhanyzóban lévő tusfürdők választéka picit talán átlag alatti volt, azt hiszem 3-féle illat vonultatta fel magát, az egyik ebből a rózsaszín unikornis volt, ezt nem próbáltam, biztosan csábító illata lehet. :-)

Hirdető külseje

Kitti az ajtó mögött elbújva engedett be a lakásba, ezután tudtam megpillantani őt. Egy alacsony (hozzám képest főleg), nagyon csinos kis tinilányt véltem felfedezni benne. A kitakart arctól nem kell tartani, kedves, kerek arcú leányzó, barna szemekkel (bár a sötétben ezt nehéz volt megállapítani). Ami nekem rögtön feltűnt, hogy nagyon jó illata van, tippre talán valamilyen virág illatú parfümöt használhat. Egyébként egy fekete színű egybe-szettben fogadott, ami a melltartón kívül igazából csak madzagból állt, viszont nagyon ízléses darab volt, kiemelte Kitti vonalait. Azt hiszem, a 8. képen látható az említett szett. Vendéglátóm testalkatára talán a tinis-formás jelző illik leginkább, feszes, selymes bőre, kis, tenyérbe illő cickói vannak és formás, kemény popsija. A puncija borotvált, szép, szimmetrikus formájú és rendkívül kívánatos. Abszolút megfelel a képeknek.

Masszázs

Zuhanyzás után elhasaltam a tatamin, Kitti pedig a lábaimhoz térdepelt a bal vádlimra ülve és így kezdett el masszírozni. Kókuszolajjal kente be a kezét, úgy gyúrt végig a vádlimtól a nyakamig. Az elején kértem, hogy a lábfejek maradjanak ki, egy gyógyuló műtéti heg miatt, ennek természetesen eleget tett és meg is volt az első beszédtéma. A masszázs nagyon kellemes volt, abszolút szakszerűen és kellő erősséggel gyúrt végig, jól esett a folyamatosan autóban ülést elszenvedő testrészeimnek, különösen a hátamnak és a vállamnak. Több változatos fogással haladt végig rajtam, nem kapkodta el, abszolút kitöltötte az erre szánt időt. Közben beszélgettünk 1-2 dologról, de többségében csend volt és csak a háttérzenét hallottam, illetve Kitti lélegzetvételét. Tökéletes kombinációja volt a teljes ellazulásnak. Miután minden részemnek jutott a masszázsból, fordulás következett és gyengéd, simogató mozdulatokkal vette kezdetét az erotikusabb vonal. Kitti megszabadult a falat kis fehérneműtől és bekente magát is olajjal, majd kicsivel az ezredes fölé helyezkedve rámült és egy hihetetlenül intim, barátnős csúszkát kaptam, szinte teljes testtel. Amikor a csípőjével épp nem a farkam körül körözött, akkor a kezével simogatott lent és fokozta ezzel egyre inkább a hangulatot.

Kényeztetés

Mikor már kellő vérbőség alakult ki a lenti tájakon, Kitti popsival az arcom mellé csüccsent és kezdetét vette egy váltott lingam masszázs és natúr franciás kényeztetés. Számomra az első néhány mozdulat kicsit erősebb volt, amit jeleztem is Kittinek, ő azonnal technikát váltott és folytatódhatott a szeánsz. Kicsit érzékeny a műszer, a pornós fogásokat nem annyira kedveli. A kényeztetés közben a popsiját markolásztam és simogattam mindenhol, ahol értem, illetve az oldalsó tükörben próbáltam követni az eseményeket, amikor épp magamnál voltam. A lingamos kényeztetés és a franciás rásegítés is nagyon hatásos volt, több koreográfián végigmentünk és közben a combom és a zacsi sem maradt ki a jóból, abszolút lehengerlő volt a technika. Épp a franciás kényeztetés etapjánál tartottunk, amikor jeleztem a vendéglátóm felé, hogy eltávozásom rövid időn belül várható, ekkor kézi vezérlésre váltott és a cicikre engedte az utódokat. Miután lenyugodtam, megjelent szilvia, és elvégezte a takarítás részét a dolognak.

Elszámolás

Az elszámolás a végén történt, a szekrényre tettem a randink tiszteletdíját. A csók és NFVSZ extra, én egyikkel sem éltem ezúttal. A kapott élménnyel abszolút elégedett vagyok, teljes mértékben korrekt a megállapított összeg a cserébe járó szolgáltatás fejében.

KITTI, jó masszázs

  draz94

Egyeztetés

Telefonon beszéltem egy másik itt dolgozó hölggyel, mert reggel még nyitás előtt telefonáltam. Problémamentes volt a részletek megbeszélése és az időpontfoglalás. Többször is hívtam őket, mindig kedvesek és segítőkészek voltak.

Megközelítés

Egy új építésű ház a 13ban, ingyenes parkoló. Könnyű megtalálni.

Helyszín

A lakás ilyen iparra alakítva homályos, erotikus. A fürdőben minden ami kell. Minden tökéletes volt. Ki-bejárásnál figyelt hogy ne fussak bele senkibe.

Hirdető külseje

Egy pici vékony leányzó, formás testtel, pici cicikkel. Szép arca van, a teste vadító, mint a képeken. Teljesen meg voltam elégedve.

Masszázs

A masszírozása minőségi, közepes erősséggel átdolgoz, tényleg érezni is lehet, nem csak a sima simogatósdi, mondtam is neki, hogy örülök neki, hogy ehhez is ért.

Kényeztetés

Nagyon profi franciában volt részem, közben nagyon sokszor tartja a szemkontaktust, nagyon izgató. Zokszó nélkül változtatott, ha valamit máshogy szerettem volna, vagy ha javaslattal éltem, hogy hogy lenne még jobb. Hagy a szájában lenyugodni, piros pont. A második kör előtt egy olajos-összedörgölőzős csúszkamasszázsos pettinges puszilgatós mutatvánnyal hergelte fel a kedélyeket, soha nem tapasztaltam hivatásosnál ilyet, ez nekem 10/10 barátnő feeling volt. Nem is kellett sokat dolgoznia a második franciánál, pedig az döcögősebb szokott lenni másoknál. Jár a keksz.

Elszámolás

A csokrot az elején a komódra tettem. NFVSZ-ért extrát fizettem, megérte.

KITTI, jó masszázs

  tengeri

Egyeztetés

Az adatlapon megadott számon. Ő vette fel, elsőre, gyorsan és simán ment minden. Kellemes hangja van, nem kelletlen, nem színészkedős.

Megközelítés

A GPS nem találta a házszámot, de a helyszínen könnyű megtalálni. Új építésű, nagy ház, szerencsére egyértelmű a számozás. A bejárat előtt láttam pár üres parkolóhelyet (hétköznap volt), és mivel a házban lakóknak ott a mélygarázs, más meg nem nagyon van a közvetlen környéken, valószinűleg máskor is lesz hely.

Helyszín

A ház maga ritka személytelen, mint az összes többi lakóparkos szörnyeteg, a hosszú folyosó is nyomasztó, a kapcsolókat viszont kék lámpa jelzi és onnantól világosabb a helyzet. A bejutás egyszerű, az ajtó könnyen megtalálható. Odabent a szokásos sejtelmes félhomály. Két fürdőszoba van, egy zuhannyal a másik káddal. Nekem a zuhanyfülkés jutott, jól működött minden, a vízsugá erős és nem kell babrálni a hőmérséklettel. Tusfürdők (lehetnének kicsit többen és márkásabbak is), szájvíz, türcsiszárító, WC, minden szép tiszta.

Hirdető külseje

Igen, ő van a képeken. Talán kicsit vékonyabb a valóságban, de ez általában kellemesebb meglepetés mint a fordítottja. Okos, kerek arc, nagyon szép fekete szemekkel. Dús, tiszta illatú, hátközépig érő fekete haj (bár nappali fényben lehet hogy valójában sötétbarna). Egy iráni utamkor láttam ilyen típusú nőket. Tényleg mini, de nem madárcsontú, hanem sportosabb, szép arányú teste van. Feszes cicik, nem túl domborúak, finom málna jellegű bimbókkal. Van rajta pár apró tetkó, de akit zavar annak sem lehet gond, mert nem az a szétvarrt tengerész fajtájú amikkel sajnos egyre többet találkozni. Összességében nagyon csinos lány, makulátlan és bársonyosan selymes bőrrel.

Masszázs

Mivel van egy súlyos vállsérülesem, amin a masszázs nem segít, ez a rész a lábakra korlátozódott. Nem beszéltük meg konkrétan az erősséget stb, de a mozdulataiból lejött hogy sok fogást ismer. Derékon alul nekem most egy kellemes lazító technika jutott. A masszázs rész nagyobbik hányadát a vállam ápolása tette ki, ami gyöngéd, odafigyelő mozdulatokkal történt. Állapotomat tekintve maga a meleg érintés volt a gyógymasszázs. Van kókuszos krém is, rajtam melegítő olajat használt.

Kényeztetés

Kapóra jött hogy a sérülesem miatt nem tudok a hasamra feküdni, így a lábak es a vállam után átmenet es "megfordulhatsz" nélkül térhettünk a kényeztetős részre. Ezt mellettem térdelve, formás fenekével felém kezdte, és ekkor került le róla az addig viselt fekete, icipicit izgalmas BDSM motívumokra emlékeztető alsónemű is. Miközben egy erős, szívós franciával kezdte, a kezem felfedezhette alsóteste domborulatait és ekkor csodalkoztam rá a bőre hihetetlen bársonyosságára, teste ápoltsagára. Számomra - ami ugye teljesen szubjektív - ez a szívogatós technika nem annyira jött be, aminek az is az oka lehet, hogy alapjában a kézimunkát preferálom. Végül mindkettőből a legjobbat kaptam, mert jól is esett ahogy a keze a zacsimat és a karimán türelmetlenkedő idegszalakat őrjítette, végül szája melegében mentem el, amit zokszó nélkül befogadott és csak akkor ürítette diszkréten egy nedves kendőbe, amikor már egy csöpp sem maradt bennem.
Hogy ő is pihenhessen, szerepet cseréltünk. Ő feküdt hanyatt, én melléje térdeltem és kezemmel elkezdtem felfedezni csodás testét. Megkérdeztem, hogyan, milyen érintest szeret, és a kapott utasításokra is tekintettel élvezettel simogattam és tártam ki a kelyhét. Kérdeztem, kér-e orális kényeztetést, de ő is inkább a kézimunkát választotta. Ezt némileg örömmel hallottam, mert így mellette jobban láthattam elernyedő testét, ami a kehelymasszázsra egyre inkább izgalomba jött. Valami elképesztően izgató mozdulattal húzta, tartotta szét a combjait, míg én a bőre finomságától és egyre jobban kinyíló kelyhe érintésétől újra erőre kaptam. Ismeri a testét és tudja mitől jó neki, így nem kellett találgatni, mit meddig hol hogyan csináljak. Sikerült neki is happy end-del befejezni s történetet, amit közben azzal fűszereztünk, hogy közben suttogva arról fantázialgattunk, mi és hogyan történne éppen, ha a kolléganőjével egy négykezesben átvennénk fölötte az uralmat. A friss málnaszemekként meredő bimbók így kaptak egy nagy adag tejszínhabot belőlem, amivel jól megérdemelt levezetésként alaposan bekentem izzadt es olajtól csatakos mellét és hasát.
Tovabbi hab volt a tortán hogy az intenzív rész előtt és után nagyon jót beszélgettünk a világ nagy kérdéseiről. Kittit nagyon kellemes társasagnak ismertem meg, akivel az ember munka helyett egyszer (majd, valamikor, egy másik életben) az ember egy kávé mellett is szívesen elbeszélgetne.

Elszámolás

Az adatlapja önmagáért beszél, és annyiban szó szerint baránős fíling hogy ami jön magától jön, és nincs kiábrandító és lelohasztó "ha ezt meg ezt akarod az már extra és ennyi meg annyi, ugye tudod?"-féle ribis rafkósság.

KITTI, jó masszázs

  Tibid

Egyeztetés

Telefonon szinte azonnal felvette, és tudtunk időpontot egyeztetni.

Megközelítés

Parkolás könnyű, viszont a GPS nem pont oda vitt.

Helyszín

Új építésű lakás, mindennel felszerelt. Hangulat világítás. Több féle tusfürdő, tiszta törülköző. Szoba kényelmes, minden adott a jó hangulathoz:D

Hirdető külseje

Kitti sokkal szebb mint a képeken, kedves arcú, alacsony kis törékeny csaj, végtelenül kedves, és gyönyörű.

Masszázs

Először tusoltam, kicsit zavarban is voltam, de egyáltalán nem éreztette velem hogy ez gond lenne, majd utána a szobában kényelembe helyeztem magam, itt már el tudtam teljesen engedni magam, mert szexi barátnőfeelingje volt. Éltem a kétszeri levezetéssel a másfél órában, első levezetés után ami nagyon jó volt, ez után kezdett masszírozni. A lábaimmal kezdte majd a hátammal folytatta, közben “sunyin” el kalandozott a keze ami nagyon izgató volt, majd kedvesen felszólított hogy forduljak meg, ekkor le került a szexi fehérneműje, be olajozott, ez után szerettem volna én is őt be olajozni, és erotikus csúszka masszázzsal folytatta.
Nagyon magabiztosan, jól masszírozott, nálam elérte a célját.

Kényeztetés

Nem szeretném annyira részletezni, de a franciájától nekem végem volt, tudja mit hogyan kell csinálni, hogy az felejthetetlen legyen. A kedves cuki külső mögött egy vadmacska rejtőzik, így tudnám leírni.

Elszámolás

Teljesen korrekt volt, amit meg beszéltünk extrákkal az annyi is volt.

KITTI, egyeztetési probléma masszázs

  teasealady

Egyeztetés

Kisebb problémák elhárítása után (több hirdető azonos néven) sikerült VTR-ben időpontot egyeztetni. Telefonon is beszéltünk, megbeszéltük, hogy az alapon felüli extrákat majd személyesen egyeztetjük. Egyébként, amikor villog a most hívhatsz felirat, tényleg mindig elérhető.

Megközelítés

Angyalföld egyik rohamosan fejlődő (értsd lakóparkok gombamód szaporodnak), könnyen elérhető részén lehet Kitti-hez látogatni, a parkolás fizetős, parkolóhelyet, legalább-is 10 körül könnyen találtam. Metro kb5-10 perc séta távolságban van, buszok is közlekednek a környéken.

Leírás

Itt egy kicsit gondban vagyok. Nem tisztem cáfolni, hogy Kitti van a képeken, viszont a fotós utómunkája eléggé szembetűnővé válik a találkozáskor. A fotókat nézegetve egy világos bőrű hölgyet várna az ember, az igazság viszont az, hogy Kitti bőre jóval sötétebb tónusú. Olvasván a bemutatkozását, török-magyar származású, én elhiszem, legyen igaza.
Egyébként alacsony, helyes lány, formás popsival, karcsú derékkel. Az arca tükrözi keleties származását, azén ízlésemnek talán túlságosan is. De még ez sem lett volna probléma.

A szobába beérve kabát letesz, a törölköző már a kezembe adva, amikor rákérdezek, hogy ugye nincsenek női napok? Kitti bevallotta, hogy pont rosszkor jöttem, mert épp azok a napok vannak. Én erre elnézést kértem és vettem a kalapom. Csak lefele menet gondolkoztam el rajta, hogy, ha nem kérdezek rá, mikor vallotta volna be, hogy a kölcsönösség nem opció ? Elviseltem volna, ha Kitti szól az egyeztetéskor, ne kellett volna ma beautózzak pestre, de legalább beljebb vagyok * rózsával.