Beszámolóim

KITTI, felejthetetlen masszázs

  sztbali

Egyeztetés

Telefonon egyeztettem Norinával. Láttam, hogy telefonnál van ő is és Kitti barátnője is, ezért az egyeztetés biztos összejön. Kicsit nehezen, de minden részletet tisztáztunk.

Megközelítés

Ide inkább autóval érdemes jönni. Az ok egyszerű, mert félóránkénti sűrűséggel közlekedik egy buszjárat erre. A megállótól még 5 perc séta legalább a célállomás. Minden más elég távol van; már ami a tömegközlekedést illeti. Autóval a parkolás megoldható, de nem tudok a díjszabásról nyilatkozni.

Helyszín

Nos, igen a helyszín. Az előző évtized munkája és a környék még mindig épül. Ugyanis az adott ház mellett van egy ház, ami mellett egy nagy gödör van elkerítve. Szerintem itt is építeni akarnak még házakat építeni. A ház belseje számomra nem igazán volt nyerő. Kapu-üvegajtó-csapóajtó és ekkor a lépcsőházban találjuk magunkat. Én a csapóajtót kihagytam mert mellette van a lift. Az adott emeleten is van két csapóajtó. Egyik a lépcsőházé a másik pedig az adott szinté. NY-D irányú vaksötét folyosók. A villanykapcsolót én alig találtam meg. A lakást már nem volt nehéz megtalálni. L alakú előszoba amiből nyílnak a szobák. Amerikai konyhás nappali, ahova a vendég nem mehet és 2 akció szoba a szeánszokhoz. Csak ők ketten fogadnak itt vendégeket. A lakás végén lévő fürdőt használtam és a középen lévő szobában voltunk hármasban. A fürdőben van pár tusfürdő és szájvíz kis pohárral is. Ezzel a szobával szemben van egy helyiség, de nem tudom mi célt szolgál, mert az ajtaja végig csukva volt.

Hirdető külseje

Kitti alacsonyabb; mint Norina. Ezzel arányosan kisebb cicik és kisebb popsi társul hozzá. Nőies így is, csak más módon. Lapos has és karcsú alkat. Az ő arca is helyes. Feketeneműben fogadott pánt nélküli melltartó és tanga párosításban.

Masszázs

0. Megérkezésemkor puszi mindkét lánynak és levettem a kabátomat és a cipőmet. Be a szobába és a többi ruha levétele az inasra és utána kaptam egy törölközőt és elvonultam fürdeni. Mikor visszatértem akkor a lányok is belibbentek a szobába.

2. Hason feküdtem ők pedig a két oldalamra telepedtek. A bokáimnál kezdték a masszázst és kisebb nagyobb megszakításokkal csevegtünk ennél a résznél. Lassan haladtak felfelé és már derekamnál jártak amikor volt pár kósza érintésük, de ezek a benyúláshoz hasonló apróságok voltak. A hátam is rendesen megdolgozták, de egyikük sem alkalmazott gyúrós fogásokat. Kellemes simogató-lazító masszázst kaptam tőlük. Jöhetett a csúszka első része, ami Kitti kezdett el. Először ő csúszkált a hátamon, majd később váltottak és Norina is csúszkált rajtam. Jött a varázsszó: megfordulhatsz. A lábaimat elölről is megdolgozták és felfelé haladtak kellő aprólékosságával.

4. Visszamentünk a szobába és visszavettem a ruháimat. Ki az előszobába, ahol rendeztem a csokrot. Kabát és cipő fel végül tipli.

Kényeztetés

1. Bemelegítésként elkezdtem csókolózni Kittivel és utána Norinával. Kittiről elkezdtem lefejteni a melltartót, majd Norina ikerdombjait is előbújtattam a rucijából. Felváltva csókoltam a ciciket És kittinél haladtam lefelé és a tanga lekerült róla, majd Norinát is megszabadítottam a fogadószett- Csókolóztam velük felváltva utána kértem, hogy csókolóznak egymással, amit valószínűleg eddig nem csináltak, de jó volt látni, hogy nem taszítja őket ez a dolog. Még volt egy kevés csók és utána elfeküdtem a tatamin.

3. A velem egykorút kerülgették egy kicsit és utána a felsőtestemen kezdett el csúszkálni kitti és Norina kézimunkát kezdett el alkalmazni rajtam. Csókolóztam kittivel amíg csúszkált rajtam és utána az ujjaimat is bevetettem ás elkezdtem ujjazni őt. Kéjes hangjai mellett Norina váltott és franciára váltott a keze munkáját. Lassú tempó volt mélytorok nélkül és utána cseréltek a lányok. Norina csúszkája is csókcsatával egybekötött ujjazással párosult, amihez Kitti rövid kézimunkája társult. Norinát a szám fölé tereltem és elkezdtem nyalni őt és folytattam az ujjaim munkáját, amikor kitti franciára váltott. Próbálkozott a mélytorokkal, de nem tudta teljesen bevenni a szájába. Tovább folytattam a nyelvmunkát és kitti fokozta a tempót. Norina leszállt rólam, megcsókolt és utána jött a páros francia, amikor ketten együtt szoptak nekem. Felültem és csók felváltva velük, majd kértem Kittit, hogy feküdjön hanyatt. Norina mellé helyezkedett és újból csókolóztak. Néha hármasban csókolóztunk és utána én Kitti lábai köz helyezkedtem és elkezdtem nyalni őt. Intenzív nyelvmunkát alkalmaztam és így okoztam neki kellemes perceket. de a végcélt nem értem el. Elkezdtem a cicijeit kényeztetni és Norinát is a dombokhoz tereltem, ezért én a jobb míg Norina bal oldali bimbót kényeztette. Utána valami olyasmi pózba fordultunk, ahol mindkettőjüket ujjaztam, de erre nem emlékszem pontosan. Áttértünk a végső pózra, ami a következő volt. A hátukra és közöttük térdeltem és egy kevés francia után a négy cicire engedtem az utódokat. Megtörölgettek engem és magukat, majd kaptam egy pohár vizet, mint frissítőt. Kértem tartsanak velem a fürdőbe, amire igent mondtak és nagyon kellemes tusolásban részem egy kis incselkedéssel egybekötve, mert a lányok testét is simogathattam és egy-két csók is belefért velük.

Elszámolás

A végén rendeztük és annyi amennyit a telefonban mondott. Négykezes fullextrás (kivéve NFVSZ) programról volt szó 90 percben. Mivel a másik oldalon lehet bejelölni az extrákat, ezért érdemes ott és telefonban is érdeklődni.

KITTI, jó masszázs

  draz94

Egyeztetés

Telefonon beszéltem egy másik itt dolgozó hölggyel, mert reggel még nyitás előtt telefonáltam. Problémamentes volt a részletek megbeszélése és az időpontfoglalás. Többször is hívtam őket, mindig kedvesek és segítőkészek voltak.

Megközelítés

Egy új építésű ház a 13ban, ingyenes parkoló. Könnyű megtalálni.

Helyszín

A lakás ilyen iparra alakítva homályos, erotikus. A fürdőben minden ami kell. Minden tökéletes volt. Ki-bejárásnál figyelt hogy ne fussak bele senkibe.

Hirdető külseje

Egy pici vékony leányzó, formás testtel, pici cicikkel. Szép arca van, a teste vadító, mint a képeken. Teljesen meg voltam elégedve.

Masszázs

A masszírozása minőségi, közepes erősséggel átdolgoz, tényleg érezni is lehet, nem csak a sima simogatósdi, mondtam is neki, hogy örülök neki, hogy ehhez is ért.

Kényeztetés

Nagyon profi franciában volt részem, közben nagyon sokszor tartja a szemkontaktust, nagyon izgató. Zokszó nélkül változtatott, ha valamit máshogy szerettem volna, vagy ha javaslattal éltem, hogy hogy lenne még jobb. Hagy a szájában lenyugodni, piros pont. A második kör előtt egy olajos-összedörgölőzős csúszkamasszázsos pettinges puszilgatós mutatvánnyal hergelte fel a kedélyeket, soha nem tapasztaltam hivatásosnál ilyet, ez nekem 10/10 barátnő feeling volt. Nem is kellett sokat dolgoznia a második franciánál, pedig az döcögősebb szokott lenni másoknál. Jár a keksz.

Elszámolás

A csokrot az elején a komódra tettem. NFVSZ-ért extrát fizettem, megérte.

KITTI, jó masszázs

  tengeri

Egyeztetés

Az adatlapon megadott számon. Ő vette fel, elsőre, gyorsan és simán ment minden. Kellemes hangja van, nem kelletlen, nem színészkedős.

Megközelítés

A GPS nem találta a házszámot, de a helyszínen könnyű megtalálni. Új építésű, nagy ház, szerencsére egyértelmű a számozás. A bejárat előtt láttam pár üres parkolóhelyet (hétköznap volt), és mivel a házban lakóknak ott a mélygarázs, más meg nem nagyon van a közvetlen környéken, valószinűleg máskor is lesz hely.

Helyszín

A ház maga ritka személytelen, mint az összes többi lakóparkos szörnyeteg, a hosszú folyosó is nyomasztó, a kapcsolókat viszont kék lámpa jelzi és onnantól világosabb a helyzet. A bejutás egyszerű, az ajtó könnyen megtalálható. Odabent a szokásos sejtelmes félhomály. Két fürdőszoba van, egy zuhannyal a másik káddal. Nekem a zuhanyfülkés jutott, jól működött minden, a vízsugá erős és nem kell babrálni a hőmérséklettel. Tusfürdők (lehetnének kicsit többen és márkásabbak is), szájvíz, türcsiszárító, WC, minden szép tiszta.

Hirdető külseje

Igen, ő van a képeken. Talán kicsit vékonyabb a valóságban, de ez általában kellemesebb meglepetés mint a fordítottja. Okos, kerek arc, nagyon szép fekete szemekkel. Dús, tiszta illatú, hátközépig érő fekete haj (bár nappali fényben lehet hogy valójában sötétbarna). Egy iráni utamkor láttam ilyen típusú nőket. Tényleg mini, de nem madárcsontú, hanem sportosabb, szép arányú teste van. Feszes cicik, nem túl domborúak, finom málna jellegű bimbókkal. Van rajta pár apró tetkó, de akit zavar annak sem lehet gond, mert nem az a szétvarrt tengerész fajtájú amikkel sajnos egyre többet találkozni. Összességében nagyon csinos lány, makulátlan és bársonyosan selymes bőrrel.

Masszázs

Mivel van egy súlyos vállsérülesem, amin a masszázs nem segít, ez a rész a lábakra korlátozódott. Nem beszéltük meg konkrétan az erősséget stb, de a mozdulataiból lejött hogy sok fogást ismer. Derékon alul nekem most egy kellemes lazító technika jutott. A masszázs rész nagyobbik hányadát a vállam ápolása tette ki, ami gyöngéd, odafigyelő mozdulatokkal történt. Állapotomat tekintve maga a meleg érintés volt a gyógymasszázs. Van kókuszos krém is, rajtam melegítő olajat használt.

Kényeztetés

Kapóra jött hogy a sérülesem miatt nem tudok a hasamra feküdni, így a lábak es a vállam után átmenet es "megfordulhatsz" nélkül térhettünk a kényeztetős részre. Ezt mellettem térdelve, formás fenekével felém kezdte, és ekkor került le róla az addig viselt fekete, icipicit izgalmas BDSM motívumokra emlékeztető alsónemű is. Miközben egy erős, szívós franciával kezdte, a kezem felfedezhette alsóteste domborulatait és ekkor csodalkoztam rá a bőre hihetetlen bársonyosságára, teste ápoltsagára. Számomra - ami ugye teljesen szubjektív - ez a szívogatós technika nem annyira jött be, aminek az is az oka lehet, hogy alapjában a kézimunkát preferálom. Végül mindkettőből a legjobbat kaptam, mert jól is esett ahogy a keze a zacsimat és a karimán türelmetlenkedő idegszalakat őrjítette, végül szája melegében mentem el, amit zokszó nélkül befogadott és csak akkor ürítette diszkréten egy nedves kendőbe, amikor már egy csöpp sem maradt bennem.
Hogy ő is pihenhessen, szerepet cseréltünk. Ő feküdt hanyatt, én melléje térdeltem és kezemmel elkezdtem felfedezni csodás testét. Megkérdeztem, hogyan, milyen érintest szeret, és a kapott utasításokra is tekintettel élvezettel simogattam és tártam ki a kelyhét. Kérdeztem, kér-e orális kényeztetést, de ő is inkább a kézimunkát választotta. Ezt némileg örömmel hallottam, mert így mellette jobban láthattam elernyedő testét, ami a kehelymasszázsra egyre inkább izgalomba jött. Valami elképesztően izgató mozdulattal húzta, tartotta szét a combjait, míg én a bőre finomságától és egyre jobban kinyíló kelyhe érintésétől újra erőre kaptam. Ismeri a testét és tudja mitől jó neki, így nem kellett találgatni, mit meddig hol hogyan csináljak. Sikerült neki is happy end-del befejezni s történetet, amit közben azzal fűszereztünk, hogy közben suttogva arról fantázialgattunk, mi és hogyan történne éppen, ha a kolléganőjével egy négykezesben átvennénk fölötte az uralmat. A friss málnaszemekként meredő bimbók így kaptak egy nagy adag tejszínhabot belőlem, amivel jól megérdemelt levezetésként alaposan bekentem izzadt es olajtól csatakos mellét és hasát.
Tovabbi hab volt a tortán hogy az intenzív rész előtt és után nagyon jót beszélgettünk a világ nagy kérdéseiről. Kittit nagyon kellemes társasagnak ismertem meg, akivel az ember munka helyett egyszer (majd, valamikor, egy másik életben) az ember egy kávé mellett is szívesen elbeszélgetne.

Elszámolás

Az adatlapja önmagáért beszél, és annyiban szó szerint baránős fíling hogy ami jön magától jön, és nincs kiábrandító és lelohasztó "ha ezt meg ezt akarod az már extra és ennyi meg annyi, ugye tudod?"-féle ribis rafkósság.

KITTI, jó masszázs

  Tibid

Egyeztetés

Telefonon szinte azonnal felvette, és tudtunk időpontot egyeztetni.

Megközelítés

Parkolás könnyű, viszont a GPS nem pont oda vitt.

Helyszín

Új építésű lakás, mindennel felszerelt. Hangulat világítás. Több féle tusfürdő, tiszta törülköző. Szoba kényelmes, minden adott a jó hangulathoz:D

Hirdető külseje

Kitti sokkal szebb mint a képeken, kedves arcú, alacsony kis törékeny csaj, végtelenül kedves, és gyönyörű.

Masszázs

Először tusoltam, kicsit zavarban is voltam, de egyáltalán nem éreztette velem hogy ez gond lenne, majd utána a szobában kényelembe helyeztem magam, itt már el tudtam teljesen engedni magam, mert szexi barátnőfeelingje volt. Éltem a kétszeri levezetéssel a másfél órában, első levezetés után ami nagyon jó volt, ez után kezdett masszírozni. A lábaimmal kezdte majd a hátammal folytatta, közben “sunyin” el kalandozott a keze ami nagyon izgató volt, majd kedvesen felszólított hogy forduljak meg, ekkor le került a szexi fehérneműje, be olajozott, ez után szerettem volna én is őt be olajozni, és erotikus csúszka masszázzsal folytatta.
Nagyon magabiztosan, jól masszírozott, nálam elérte a célját.

Kényeztetés

Nem szeretném annyira részletezni, de a franciájától nekem végem volt, tudja mit hogyan kell csinálni, hogy az felejthetetlen legyen. A kedves cuki külső mögött egy vadmacska rejtőzik, így tudnám leírni.

Elszámolás

Teljesen korrekt volt, amit meg beszéltünk extrákkal az annyi is volt.