Beszámolóim

Sztella24, felejthetetlen masszázs

  Karak811

Egyeztetés

Itt az oldalon böngészgetve találtam rá a hirdetésére. Reggeli órán határoztam el a látogatást. Telefon beszélgetés nekem nem volt éppen alkalmas. Írtam egy SMS üzenetet. Pár perc múlva érkezett is a válasz amelyben elfogadta az általam javasolt időpontot, +pontos címet, rózsa infót is megkaptam.
Mint utóbb kiderült, neki is épen alkalmas volt ez az SMS egyeztetés. Éli az életét, nem mindig alkalmas a környezet egy ilyen randit élő szóban egyeztetni.

Megközelítés

Kispest autóvalkönnyen megközelíthető része, parkolás is nagyon könnyű volt. Tömeg közlekedésre is egyszerű lehetőség adódik.

Helyszín

Panel ház többedik szintjén van a lakás. Szokványosnak mondanám. A célnak megfelel, rendezett, tiszta, jó illatú lakás. Egy cica, egy kis kutya is lakik itt, semmi problémát nem okoztak, és szőrcsomókkal sem találkoztam utánuk.

Masszázs pad van a masszázsra, és egy nagy francia ágy az egyéb tevékenységekre.

Hirdető külseje

A képek valódiak. Szemrevaló fiatal hölgy fogadott .
Külön kiemelném, hogy eszméletlen feszes, keményhúsú teste van Sztellának. Sok meló, edzés is lehet benne a genetika mellett.
Emellett nem túlzottan kidolgozottak az izmai, megmaradt a nőies kecsessége is.

Masszázs

Éppen meghúztam a hátam, fájdogált már pár napja, ez is egy nyomós érv volt a látogatás mellett.
Kértem Sztellát, hogy ez irányba öszpontosítsa a masszázst.
Olajal először gyengéden bekenegette a hátamat, majd változatos intenzitással és technikákkal maszírozott.
Jól esett, segített enyhíteni a hátfájást.
Kellő alapossággal és idő ráfordítással , ezzel telt kb. 60 perc.

Közben beszélgettünk folyamatosan az élet nagy dolgairól. Kemény lány, nem egy Barbi baba.
Aki csillám pónis romantika illúzióra vágyik , az nála rossz helyen jár.
Nekem nagyon tetszett a szókimondó őszinte stílusa. Egyenes őszinteség, tisztesség van benne.

Kényeztetés

Aki olvasta évekkel ezelőtti beszámolóimat, az tudja, de az érthetőség kedvéért meg kell említenem, hogy mindíg is nagy lelki vívódásokat okoznak nekem ezek a randik. Egyik énem azt mondja nem kell ez már nekem, de közben mennyi-mennyi szépség van amit mégiscsak jó lenne felfedezgetni.
Nem is járok már, csak nagyon ritkán, időnkét elcsábulok.

Most is a döntő motováció a masszázs volt, és habként a tortán az erotikus rész.
Annyira jó volt a masszázs közben Sztellával beszélgetni. Vissza hozta gondolataimat a felhők feletti ábrándokból a biztos talajra. Azt éreztem az erotikus részre egyáltalán nincs már szükségem.
A masszázs idő leteltével Sztella levette a köntösét, elheveredett az ágyon, és megkérdezte: Biztos nem akarsz mást is?
Persze, hogy akartam :D egy ilyen gazella testű nőhöz odabújni bakancslistás dolog az életben.

Kézi levezetést kértem, viszont menet közben megkívántam kóstolni a számmal a puncit. Finom volt.
A mellbimbó extra érzékeny, a csikló szívogatása kerülendő, ezzel együtt kellemes petting élménnyel lettem gazdagabb.

Elszámolás

A találkozó elején leraktam az SMS-ben megismert mértékű ajándékot.
Egyéb szó nem esett róla.

Sztella24, felejthetetlen masszázs

  Yosarian

Egyeztetés

Hagytam egy kis időt magamnak, hogy megemésszem ezt a randit. Aztán úgy döntöttem megírom több okból is. Különleges, feltáró, na meg egy ranggal feljebb visz, amire most szükségem van. Nagypéntek, nem tudom a hús evésen kívül még mi nem ildomos, de vállaltam az ezzel járó következményeket. Gondoltam kedvenc lányaim a körmüket reszelik unalmukban. Hát ekkorát már nem is tévedhettem. Kb. nyolc hívásból egyet sem vettek fel a kedvencek közül. Mivel az alibim ketyegett, nem adhattam fel, az utolsó hívasom már eredményes volt. Ő volt Sztella. Annak idején elolvastam a mindkét oldalon megjelent értékeléseit, csupa pozitív, képei alapján meg egy dögös csajszi. Szóval felvette, szerencsém volt, másfél órán belül tudott fogadni.

Megközelítés

Ritkán járok randizni erre a környékre, de a metró nagy segítség. Kispestről van szó, nekem egy busz a 3-as metróig, majd a Határ úttól 1 megálló villamossal a helyszínig. Tehát a tömegközlekedés tök rendben, autóval meg akár a ház előtt is, valszeg nem fizetős.

Helyszín

Sztella a 19.ker-ben, Kispesten, annak is az elején fogadja vendégeit, nem messze a Határ út-i metró állomástól. A panel házak itt nőnek ki a földből, vendéglátóm rendelője is az egyik a sok közül. Rendben tartott lépcsőház kisebb kanyarral lehet eljutni a liftekhez, amit érdemes igénybe venni. A liftből kiszállva Sztella eléd jőn a folyosó bejáratáig. A lakásba enyhe félhomályba érkeztem, először egy kis yorki üdvözölt. Sztella egyből a garzon szobájába vezetett, ott lehet minden ruházattól megszabadulni. Kanapé a cuccaidnak, masszázs pad, nagyméretű franciaágy, komód rajta működő tv, éppen a 80-évek slágereivel, zene gyanánt. A sarokban úgy rémlik egy álló tükör volt. A fürdőszoba kádas, zuhanyozós, függönnyel, elegendő tusfürdő választékkal. Mosdónál szájvíz, intimgél, hideg-meleg víz, vállalható vizesblokk. A lakás sincs túlgondolva, a célnak pont megfelel, rend, tisztaság ok.

Hirdető külseje

Mivel a zárható folyosó bejáratánál várt, először egy otthoni ruhában láthattam. Mindig az arcot nézem először, ahogy most is. Azt rögtön levettem, hogy elég feszes az arca, amit később még is erősített, miszerint néhány órával ezelőtt volt egy kis szépítkezési beavatkozás az arcán. Azért az látszott, hogy arca helyes. Szemei szép búza virág kékek, haja szökésbarna, most kontyban volt. Ami viszont a testét illeti, az úgy tökéletes, ahogy van. Képei hűen tükrözik alakját, semmi trükk, ő egy bombázó, ez kétségtelen. Masszázs után vált meg könnyed kis köntösétől, feltárva arányosan sportos kívánatos alakját. Selymes, enyhén szolis bőr, és minden porcikája a férfi szem eldorádója. A popsija egy remekmű, mellei kis jegyesek, peckesek, a vizespoló versenyen biztosan tárolnak. Sztella puncija egy csoda, hamvas, zárt, ritkán találkozni hasonlóval, a természet ajándéka. Ami a stílusát illeti, na az van neki, ezzel együtt bírtam a csajszit. Masszírozás közben hatalmas duma, még engem is letaglózott, ami a szívén, az a száján. És ezt most szó szerint értsd. Azért no para, egy egyéniség, nem játsza meg magát, engem ez nem zavart. Az erotikus részeknél azért már a gyengédebb, cicásabb énjét ismerhettem meg.

Masszázs

Sztella egészen a szobáig kalauzolt, közben csak a yorkit kellett figyelnem,nehogy rálépjek. Itt mindent lerakhatok, mutatott a kanapéra Sztella, miközben a dolgait rendezgette. Mi már régebben is beszéltünk, mondta és ugyanazzal mondattal előre kérte a vizitdíjat. Miután odaadtam a konyhapénzt, levetkőztem és elmentem tisztálkodni. Mire visszatértem, a masszpadnál állt és megkérdezte mit és hogyan szeretnék. Kezdjük masszírozással javasoltam, ami neki is megfelelt. Hassal a padra feküdtem, fejem alá párnát kaptam. Kis, alig köntösben masszírozott Sztella, amit akkor meg sem kérdeztem miért nem anélkül, annyira figyeltem arra ami csak úgy áradt belőle. Mármint az a szó cunami, amit itteni pályafutásom alatt még nem igen tapasztaltam. Csak ritkán szóltam közbe, annyira figyeltem rá. Főleg magáról beszélt, mit szeret mit nem, többek között abba is betekintést nyertem, hogyan zajlik az a beavatkozás, ami aznap az arcával kapcsolatban történt. Közben persze masszírozott, nem is rosszul. Ügyesen, szakavatottan használta kezét testem regenelása alatt. Amolyan svéd masszázs jellegű volt amit alkalmazott, kiemelkedett, az itteni lányok többségének tudása fölött. Valamilyen krémet használt, fenekemnél elidőzött, vádliaim megdicsérte. Hiuságom is meglegyezte amikor koromat megsaccolta, tíz évvel kevesebbre. Kb 30 percig dolgozott rajtam a padon, ami jól esett, lelazított. Már éppen meg akartam kérdezni, mikor veszi le köntösét, de megelőzőtt, egy mozdulattal hullott le róla, s tárta fel gyönyörűséges testét.

Kényeztetés

Mikor feltápázkodtam a padról, Sztella már az ágyon ülve várt. Mint már említettem baromi jól néz ki fedetlenül. Felültem vele szemben és először csak néztem ezt a szép fiatal testét. Odahajoltam hozzá, nyakát csókoltam, melleit simogattam. Sztella ágaskodó farkam már kezében tartotta, finom mozdulatokkal ingerelte. Sokáig nem tudtam betelni teste látványától, szinte elvarázsolt. Ekkor már hanyatt feküdt így már jobban hozzá fértem kezeimmel és ő is elérte farkam. Egy kicsi ment így a petting, majd feljebb kúsztam a fejéhez és farkamat szájához raktam, amit finoman szopizni kezdett. Nem engedte mélyre, gondolom a szája még nem volt teljesen rendben. Jobb kezemmel könnyen elértem, először combjait simogattam, amik megnyíltak, így még könnyebben hozzáfértem puncijához. Csiklóját izgattam, miközben másik újjamat nedves hüvelyébe csúztattam. Egy picit rá is mozgott, kisújjam ekkor már a popsiluknál is talált fogást. Mielőtt idő előtt elmentem volna, megkérdeztem tőle, bebújhatok-e a lába közé. Jó volt a fogadtatás, feje alá párna került, az én fejem meg lábai közé. Elém tárult páratlan nőiessége, amit mint egy húros hangszert pengettem nyelvemmel váltakozó ütemben. Két kezemben fenekekével vezényeltem az öröm óda végső ciklusáig. A folyamatos szuszogásból egy erősebb rándulással jelezte, miközben már mindkét csuklóm fogta, hogy ő már megérkezett. Én viszont még el sem mentem. Most én feküdtem hanyatt és Sztella vette kézbe, majd szájába hímtagom. Inkább az oldalát és a makkost szopogatta, nyelvével körözött rajta. Nem kérdeztem, de gondolom még nem akarta mélyebre venni érzékenysége miatt. Semmi gond, ez sem volt rossz, de hogy még jobb legyen, kértem úgy folytassa, hogy punciját elérjem. Én továbbra is hanyatt, ő az oldalamon fenékkel bepuccsítva, lábait szétnyítva fogadta be újjam miközben farkam bűvölte. Néztem ahogy szájával kényeztetett, újjam ismét forró puncijában, amit talán még élvezett is. Sok idő már nem kellett nekem a boldog vég eléréséhez, s mivel Sztellánál nincs Nfvsz., így kezével máshová terelte a vágy villamosát. Szép lassan csúszott le újjamról, hagyta, hogy kicsit visszatérjek. Ezután nedves törlőkendővel rendbe hozott, majd az oldalamra feküdt. Volt még vagy negyed óránk, cirógatott, főleg a makkost. Miközben beszélgettünk, kezünk néha összefonódott. Ő már egy másik Sztella volt, mint aki az elején fogadott. Ahogy a közmondás tartja ,,minden jó, ha a vége jó"!

Elszámolás

Sztella az elején kérte, először találkoztunk, azt is elmondta mi az oka ennek. Nem tudom van-e bármilyen extrája, de a megjelenése biztos az, az pedig alap. A csokrok igencsak kedvezőek, remélem így is maradnak még egy darabig.

Sztella24, nagyon jó masszázs

  Humor

Egyeztetés

Telefonon hívtam, elõször nem sikerult, pár perc múlva viszont felvette. Megkerdeztem van-e idopontja 3 óra múlva, szerencsere volt. Lefoglaltam hát, miutan smsben kaptam tajekoztatast a programrol es megkaptam a pontos cimet is. Viszont sokkal korabban odaertem a tervezettnel, így megkerdeztem tudunk-e elobb kezdeni, amire igenlõ valaszt kaptam. Jár a piros pont!

Megközelítés

Metroval mentem, majd kB 6-8 perc séta volt onnan az ut. Villamossal 1 megallo lett volna, de en inkabb setaltam. A cím egyertelmu, aki kocsival erkezik, talalhat parkolot konnyen a haz elott.

Helyszín

Régi epitesu panel fentebbi emeleti lakasa, lift mukodik, nem kell tartani a sok lepcsotol.
A lakas is regi tipusu, egy aranyos kis meretu kutyus es egy gyönyörū nagy circus is ott lakik, akik egyaltalan nem zavaroak! Ne varj luxury egy régi panellakastol, foleg, hogy berlemeny! Viszont nekem semmi kivetnivalom nem volt benne, a furdo kadas, zuhanyfuggonnyel, tusfurdokkel, tiszta torolkozokkel, Listerine szajoblitovel felszerelve. Ma's vendeggel nem fogsz talalkozni.

Hirdető külseje

Sztella gyönyörū, vekony alkatu, de nem csontsovany lany, teljesen megfelel az adatlapon latottaknak es a feltuntetett adatoknak. Arca is szép, nem kell felni az arckitalarastol! Szolizottnak tunt a bore, ami selymes tapintasu, jó illatu. Testet izleses tetkok diszitik. Melle testehez arányos, tenyerbe illo, izgato latvany, csakugy mint borotvalt illatos puncija. Az egesz latvany egy elmeny.

Masszázs

A masszazs pardon torrent hason fekve, Sztella oldalt ulve masszirozott kellemes fogasokkal. Elég sokat beszelgettunk, sok kozos van bennunk, így gyorsan eltelt az idõ, miutan kert, h fekudjel a franciaágyra. Levetette a kis selyemkontoset, ezután lathattam vegre teljesen meztelenul. Mivel komoly temarol beszelunk a masszazs vegan, így teljesen lankadt allapotban huppantam az ágyra.

Kényeztetés

Mivel komoly temarol beszelunk a masszazs vegan, így teljesen lankadt allapotban huppantam az ágyra, de Sztella ugyes keze rovidesen harcra kesz allapotba hozott. Megkertem h csuszkaljon rajtam, beolajozott engem majd izgatoan a farkam fole ult es puncijaval fol-ala csuszkalt rajtam. Szívesen ateltem volna egy mélyebb folytatast, de ugye erre nem volt lehetoseg😊 A csuszka utan lagyan franciazott rajtam kezeit is hasznalva, majd kerte, kerdeztem a 69-et. Orommel mondtam igent, mert nagyon kivanatos a kelyhe. Nem is csalodtam, az ize is az volt. Az apro csokjaim a punci korul tulsagosan csikizték, így csak a nyelvemmel tevekenykedtem, mig õ szajjal, kezzel dolgozott rajtam. Mikor megerezte h kozelitek a kitoreshez, egyre gyorsabban huzogatta kezzel a farkamat, majd nemsokára hatalmasat elveztem a mellere, kezere. Gondosan letorolgetett majd mellem bujt es tovabb beszélgettünk kicsit, abszolut nem siettetett

Elszámolás

Nem volt semmi extrara lehetõseg, így a megbeszelem szerint az egy ora's programert * szal rozsat adtam neki a randink elején.

Sztella24, jó masszázs

  tudatos

Egyeztetés

Egy fárasztó hét vége felé úgy gondoltam, most rám férne egy masszázs. Ha megspékeljük egy kis erotikával, az lehet a hab a tortán. A koktélcseresznye a hab tetején pedig ha ilyen dög fáradtan feláll a cerka.
Sztella lett a választottam, elsősorban a fotói keltették fel az érdeklődésem. Itt is  hirdet, de a piros oldalon is megtaláltam  Sztellike néven. Délben hívtam telefonon, első próbálkozásom sikerrel járt, másfél órára jelentkeztem be aznap délutánra. Utána elolvastam az összes beszámolóját, és sms-ben gyorsan megbeszéltük, hogy nála maradnék két órát is, ha nincs ellenvetése. Nem volt.

Megközelítés

Üllőin kifelé a Határ úton túl. Villamos- és buszmegálló is van a közelben. Parkolóhely a lépcsőház bejárata előtt. Ez a terület már kívül van a fizetős zónán. A kis méretű házszám tábla az autóból még éppen látható, de a Google Maps pontosan a bejárat elé navigál. Sztella csak annyival tolta odébb a jelet a térképen, amennyit a diszkréció megkíván, az eltérés 2-3 perc séta mindössze.

Helyszín

Klasszikus panelház garzon lakása, a célnak megfelelő. A szobában a franciaágy és a masszázspad uralja a teret. A zenét TV szolgáltatta. A  szobában egy kanapé tűnt a legalkalmasabbnak a ruháim elhelyezésére. A tiszta törölközőket a fürdőben találod, ahol kádban tudsz tusolni, miután behúztad a zuhanyfüggönyt. Akadt ízlésemnek megfelelő tusfürdő,  a Listerinhez stószban álltak a műanyag pohárkák.
Egy jólnevelt, barátságos öleb volt még velünk, csak az ottlétem elején és végén láttam.

Hirdető külseje

Ahogy megláttam ajtónyitáskor, elsőnek a mosolya tűnt fel, az arca két oldalán aranyos grüberlivel. Ha jól emlékszem, pezsgő színű szatén köntösben várt, amit fürdésem után dobott le magáról. Bugyi, melltartó nem rémlik, szerintem nem is volt, a teste ekkor már magára vonta a teljes figyelmemet. Sztella  bitang jó testű lány. A húszas évei közepén járhat. Haja félhosszú, szőkésbarna. Cicije mint egy tinié, nem nagy, egy tenyérben pont elfér, jó tartású és tapintású: pazar élmény volt puszilgatni, simogatni.
Az egész teste feszes, izmos, úgy hogy közben nagyon nőies. Hátulról klasszikus homokóra, valami betonkemény, kerek popsival. Fölösleg sehol. Puncija simára borotvált, nagyon szolid, finom illattal, jó ízzel, apró csiklóval. Egy-két kisebb tetoválás elszórva felfedezhető, ez nem hiszem, hogy bárkit zavarna. Testi adottságai révén, melyekért komolyan megdolgozik, a kifejezetten formás, sportosan szexi lányok közé tartozik itt... Vagy szexisen sportos? Győződj meg magad!

Masszázs

Ahogy megláttam őt, el is ment a józan ítélőképességem, és a "Hogyan szeretnéd?" kérdésre azt válaszoltam, majd két erotikus blokk közé tegyük a masszázst.
Nem tudom megítélni, masszázsa mennyire volt szakszerű, de a svédmasszázst elmondása szerint tanulta, és számomra kellő alapossággal alkalmazta, a bokámtól a tarkómig. Vivőanyagnak krémet használt. Amikor jeleztem Neki, hogy vagy beszélgetünk, vagy elalszom, egy jópofa csevegés alakult ki, egymás előtt némileg megnyílva. Úgy érdeklődő, hogy semmiképpen nem mondható tolakodónak, és ő is mesél magáról elég sok mindent. Határozott, céltudatos, emellett vidám, cserfes lány, van humora, ottlétem alatt nem nagyon volt üresjárat. Sztella szeret beszélni, szeret mesélni, én pedig vevő voltam erre, élvezettel hallgattam sokáig.
Semmilyen második kört nem igényeltem ezután.
A masszír után saját elhatározásból elmentem tusolni, öltöztem, és bő negyed órával időm lejárta előtt távoztam. Mesélte, hogy milyen magán jellegű programokat tervezett utánam, hátha örült, hogy így nincs annyira kicentizve az ideje.

Kényeztetés

Fürdésem után az ágyon kezdtünk, rögtön a levezetéssel.
Se csók, se szájba spricc nincs a szervizlistán, viszont van francia oda-vissza, a 69-es pózt különösen kedveli. A puncijával nagyon jó smárolni, sima és fincsi. Közben egy ujjamat óvatosan becsúsztattam. Tevékenységemmel nedvesedést és halk sóhajokat váltottam ki belőle. Nem színlelt orgazmust, de ilyet tőle nem is vártam, már a fürdésem előtti rövid ismerkedő beszélgetés során kiderült, hogy őszinte lány, ami a szívén, az a száján.
Rajtam megmutatkozott a fizikai és szellemi fáradtság. Hosszú és lágy kényeztetés során, ahogy kértem, felváltva használta az ajkait és kezeit, ezalatt lassan épült fel az erekcióm, és, bár jólesett amit csinált, távol maradt a valódi keménységtől. Így is sikerült beteljesedni a kezei között, hatalmas orgazmus közben össze-vissza spricceltem a hasam. Azt hiszem, lenyugvásom után ő tisztogatott le nedves törlőkendővel.
Ezután feküdtem fel a masszázspadra.

Elszámolás

Ki kell emelni, hogy nagyon baráti. Ahogyan telefonon megbeszéltük, harminc szem bonbont készítettem a csokis dobozba, ezt két óra alatt fogyasztottuk el. 
Előre adtam, magamtól, nem került szóba.
Nem kérdés, hogy megérte-e, de a másfél óra két erotikával is méltányos, sőt, minden az, a félórás quickie is.
Végtelenül tisztelem azokat a lányokat, akiknél nem szabadult el az infláció.

Sztella24, jó masszázs

  drbjozsef56

Egyeztetés

Hívtam dolgozott ahogyan gondoltam is, de azonnal kaptam SMS-ben teljeskörű felvilágosítást minden érthető korrekt. Óra múlva tudtam is menni.

Megközelítés

Ingyenesen elérhető, BKV nem használok

Helyszín

Fürdőszoba tiszta törölköző szajvíz tusfürdő 4-5db WC nedves toalettpapír,száraz.
Szoba hangulatos nem átjáróházas feeling azt utálom el is jöttem volna ...

Hirdető külseje

Csinos 165 magas szőke kék szemek bályos mosolygós kedves. UGYANOLYAN MINT A KEPEKEN . végre valaki akin nincs +10kg nem más nemzetiségű hanem amit hirdet azt kapod. Csicsergős ki madárka. Imádom szívembe lopta magát.

Masszázs

Tanult masszőr erős kezek dumálások, nevetések..
Tökéletes együtt lét 69tunk imádivaló hogy illatos semmi punci szag csodás csikló nem +5cm lefelé mint sokaknak, én baromira élveztem kezdemenyező megmondod hogy szereted a kedvedben jár. KŐ KEMÉNY POPSI, mint a beton a sok sport meglatszik. Igazi ékszerdoboz.

Kényeztetés

Franciás kis cirógatás mindenképp gyengéd és ezt el is várja úriember vár nem tahó parasztot amit maximálisan megértés.

Elszámolás

Készpénz én euróba fizettem az sem gondd

Sztella23, jó masszázs

  Kovalsk

Egyeztetés

A hirdetése mindkét nagy oldalon megtalálható. Telefonon hívtam egyből felvette. Hangja és hozzáállása már itt szimpatikus volt. Tájékoztatott a lehetőségekről,( az adatlapon is feltűntetettek) és a virágszálak számáról. Még az napra kaptam időpontot amit pontosan be is tartottam.

Megközelítés

A ház könnyen megközelíthető akár autóval, akár tömegközlekdéssel. Az Üllői úton a shopmark közelében. Villamos , metró, busz minden a közelben. Én autóval mentem a ház elött több üres parkolót találtam. A parkolás ingyenes!

Helyszín

A lakás egy tipikus kis panel garzon, tiszta rendezett! A szobában egy masszázspad és egy hatalmas franciaágy van, valamint egy kisebb kanapé a lepakoláshoz. Fürdőben kád zuhanyfüggönnyel, több tusfürdő, szájvíz sok tiszta törölköző. Minden igényt kielégítő célnak tökéletesen megfelelő.

Hirdető külseje

Hát itt élből egy idézettel tudnám kezdeni a mondanivalómat: "Földiekkel játszó Égi tünemény" Meglátva egyből ez jutott eszembe. Egy kis selyemköntösben fogadott ami alatt egy picike tanga volt csak. A köntös elég finom anyag ahhoz, hogy egy-egy mozdulatnál meglibbenjen és egyből felkeltse a férfi vágyat! A felöltött képeken valóban Ő szerepel, de a valóságban még sokkal szebb és vonzóbb! Mindenhol feszes tökéletes alakja van, látszik rajta, hogy rengeteg munka van benne. Nagyon nőies formás kis tenyérbe illő cicik gyönyörű hibátlan selymes bőr, és eszméletlenűl kemény feszes kerek popó! Nagyon igényes tiszta finoman frissen borotvált puncival.

Masszázs

Megérkezésem után, kicsit beszélgettünk, elmondtam mit szeretnék mindent leegyeztettünk, kértem egy kicsit alaposabb átgyúrást a hátamra és a nyakamra mert eléggé leterhelt a sok munka aminek éreztem negatív hatását. Ezután a megbeszélt virágszálakat átadtam és irány a fürdő. Nagyon siettem vissza mert egyszerűen nem akartam sokáig kihagyni a látványt ami fogadott. Mire visszaértem már csak egy picike tanga volt rajta. Kérte feküdjek fel a padra, ahol kezdetét vette a nagyon alapos és szakszerű masszázs. Ahol kellett ott erősebben ahol nem ott egy átlagos erővel, de semmiképpen nem az a cirógatós legyünk túl rajta vagy kapkodós. Kérdésemre elmondta, hogy tanult masszőz, ezért is sikerülhetett neki megszűntetni a fájdalmaimat.
Amikor a kezem közelségébe került nem ellenkezett és engedte hogy simogassam. Néhol kicsit csikis de aranyosan nevetve fogadta. Miután végzett egy kicsit még simogatott, és megkért, hogy menjünk át az ágyra a folytatáshoz.

Kényeztetés

Itt már nem bírtam volna hasra feküdni, mert közben megkértem, hagy szabadítsam meg utolsó aprócska ruhadarabjától. Ekkor tárult elém gyönyörű kislányos szép sima puncija. Nem bírtam megállni és adtam egy (még csak) puszit rá. Ezután az ágra feküdtem ahol először simogatással kezdett majd bevetette azokat a formás kis ciciket és azzal is végigsimított a fejemtől egészen a már erősen lüktető kőkemény férfiasságomig. Majd visszafelé indulva finom puszikat adott a szerszámra. Incselkedve először csak nyalogatva majd egyre bátrabban a szájába véve kezdte meg áldásos tevékenységét. Kezével rásegítve nagyon ügyesen végezte munkáját miközben én végig simogattam egész testét ahol csak értem. Kedvencem a kerek popó volt. Itt annyira elöntött a vágy, hogy én is meg ízlelhessem finom kis kelyhecskéjét, megkértem folytassuk 69-ben és áldozzunk kicsit a kölcsönösség oltárán. Készségesen eleget tett kérésemnek és már elém is tárult minden mi egy igazi férfiember álma és vágya. Először csak finoman kezdtem nyalogatni azt mondta nagyon tetszik nem szereti ha valaki beront ajtóstol... De aztán ahogy haladtunk az időben belemelegedtünk a dolgokba és kis idő múlva már apró nyögdécseléssel jelezte élvezi ténykedésemet. Bevallom, ez engem annyira lázba hozott, hogy nem bírtam tovább, és jeleztem neki itt a vég. Ekkor kézbe vette az irányítást és ahogy felettem volt a kis cicikre engedte a tár ürítését. Amíg lenyugodtam még kicsit engedte a további nyalakodást. Remélem élvezte. Elővette a már oda készített nedves törlőkendőt, és szépen letakarította magáról, és rólam is tagadhatatlan sikerének nyomait. Még maradt pár percem mielőtt ismét zuhanyozni mentem addig simogattuk egymást és beszélgettünk. Nagyon jó beszélgető partner, érdeklődő, de nem tolakodó. Szinte bármiről lehet vele beszélgetni.

Elszámolás

Mivel extrái nincsenek csak az van amit vállal is nem vettem igénybe semmit.

Sztella23, jó masszázs

  Zsolti7304

Egyeztetés

Telefonon kerestem előző nap, szinte azonnal felvette. Korrektül elmondta a lehetőségeket és a virágszálak számát.

Megközelítés

Kocsival mentem, nem messze található a Shopmarktól. Közvetlenül a ház előtt volt 2-3 szabad parkolóhely ami ingyenes. A címet bejelentkezés után SMS-ben elküldte, GPS a kapu elé visz. Az 50-es villamos gyakorlatilag a ház előtt áll meg.

Helyszín

Nagyon nem néztem körül, hiszen nem azért mentem. Nem túl nagy lakás, a célnak tökéletesen megfelel. A fürdő tipikus panel, káddal és zuhanyfüggönnyel. Többféle tusfürdő, szájvíz, száraz törölközök és kilépő. A szobában masszázspad és egy franciaágy is rendelkezésre áll. Van egy kanapé amire le lehet pakolni a ruhákat.

Hirdető külseje

A képeknek teljesen megfelelő, sőt! Nagyon szép arca, és gyönyörű finom bársonyos a bőre. Egy fekete köntösben fogadott, ami alatt csak egy tanga volt.

Masszázs

Tusolás után a masszázspadra feküdtem, ahol egy közepes erősségű teljes test masszázs kaptam. Közben beszélgettünk mindenféléről, mintha már régi ismerősök lennék. Egy idő után megkérdeztem, hogy levehetem-e a köntöst róla, majd javasolta, hogy menjünk át az ágyra és közben megszabadult a nem túl sok ruhájától.

Kényeztetés

Az ágyon először ő kezdett el kényeztetni, majd én is viszonoztam a simogatásokat. Kis idő után kérdezte, hogy ki kezdje a franciás kényeztetést. Kértem, hogy kezdje. Neki is látott a farkam ajkaival ápolni. Eközben én gyönyörű formás testét kezdtem bebarangolni. Hamarosan 69-re váltottunk, ahol teljes valójában élvezhettem kívánatos altestét. Ezek után én kényeztettem. Nem nagyon tudtam betelni finom, illatos puncijával, miközben a tenyérnyi cickóit markolásztam. Újabb pozíció váltás után ismét a szájába vette a velem egykorút. Hol finoman, hol intenzívebben szopott, kicsit használva a kezét is. Mivel sajnos extrák nincsenek, így maradt a kézi beteljesülés. Miután lenyugodtam pár darab nedves törlőkendővel letisztogatott. Utána folytattuk a dumálást egymás simogatásával. Az idő rohanása és talán a fáradtságom miatt, nem sikerült a második levezetés, de ez nem Sztellán múlott! Nem baj, majd legközelebb többet alszok előző éjjel.

Elszámolás

A telefonban megbeszélt rózsacsokor, korrekten a randevú elején leraktam az asztalra.

Sztella23, jó masszázs

  Marcika123

Egyeztetés

Első próbára nem értem el de SMS-ben felvilagositott a részletekről. rövidesen megcsörgetett. Kedves a hangja, korrektül megbeszéltük a tudnivalókat kérdéseimet. Óra múlva tudtam is menni.

Megközelítés

BKV háztól 1p sétára tesz ki. Én kocsival mentem. Ház előtt és mögött is könnyű a parkolás. Ingyenes.

Helyszín

Lakás a célnak megfelel, fürdő korrekt, sok tusi. Szajvíz friss sok tiszta törölköző.
Mosdó használatához nedves toalettpapír.
Szoba masszsazspaddal rendelkezik.

Hirdető külseje

Azt javaslom vegyetek nagy levegőt mielőtt meglátjátok mert elakad a lélegzetet az első pillantásra. Tipikus dög nő, árad belőle az a földöntúli nőiesség. Kedves, barátságos, ámde kis cicás a kisugárzása. Nem lekezelő, egyszerűen egy igazi Nő, függetlenül attól hogy milyen fiatal. Szép arca van, selymes a bőre, helyes formás cicije, vékony izmos a lába es bomba popsija. . Észvesztően sexy a popsija, kerek, kemény, harapnivaló. Aki rááldozza magát 69re az találkozik a finom, illatos, pici cuki suncijával is. Kedves, barátságos mint fentebb is írtam. Kezdeményező, jól irányítja a helyzetet miközben mindenben a kedvedre tesz. Amit kérsz (a vállalásain belül persze) odaadóan teljesíti azt. Fekete köntösben várt, szexi tangával.
Szőkésbarna haj világos szem csodás magyar lányka sportos. Feszes és mindig kedves mosolygós,.

Masszázs

Klasszikus masszázst kértem elsőre, a hasamra fektetett. Isteni az érintése, finom kellemes és nagyon hatékony Tobb krem es olaj is van nala . Jól tudja hol és mi kell a fajo hátnak! Miel tanult tehat SZAKMÁJA A SVED MASSZÁZS. Összességében egy laza, dögös és nem mellesleg profi masszőzhöz volt szerencsém. A fájdalmaimtól megszabadított. Elégedetten távoztam. Mindenképp ajánlott kategória.

Kényeztetés

Mondtam hogy legközelebb csuszit is kérek majd, erre mondta hogy ne legyen legközelebb, hanem most és öntötte is az olajat majd gyorsan pattant is. Nagyon erotikusan, művészien csinálja. Amikor már éreztem hogy több vér egyszerűen nem fér a szerszámomba, kértem hogy forduljon meg, had smacizzak a sunájával. Így is lett, az a kis falatnyi mennyország az arcomon bearamyozta a napom! Érzéki a reakciója, nem játssza meg magát imadom az oszinte valaszait reakcióit. . A kéjmámor a gerincvelőmig hatolt. A kezével dolgozott ahogyan kértem,ez is valami technika volt mert istenien bizsergető. Jó nagyot élveztem, keresztbe állt a szemem. Tisztogatás után vízzel kínált,termeszetesen mondta hogy zuhanyozhatok is . Ezán jött kis cirógatás majd dumáltunk egy jót közvetlen minden témára nyitottteljesen barátnő feeling olyan személyiség aki tényleg kíváncsi a vendégre. Megkerdezi hogy volt a nyaralásom és tényleg figyel az emberre. Nekem ez fontos hogy érezzem hogy nem egy vagyok a sok közül mellette teljesen mint egyjo szerető .Aztán jött a második levezetes. Imádtam minden percet vele. Kértem egy energia italt természetesen jó hideget kaptam csodás volt zaraskent.

Elszámolás

Korrekt én * rozsaszalat adtam nincs extra de az élmény az extra volt önmagában is. Én maximálisan elégedett vagyok.

Sztella23, jó masszázs

  Zöldbors

Egyeztetés

Múlt heten már kerestem, de sajnos nem értem el. Aztán egyszer csak sikerrel jártam, felvette. Onnantól könnyen ment a dolog. Megmondtam mit szeretnék, ő rábólintott. Elmondta amit az ő oldaláról kellett tudnom. Erre én bólintottam rá. Mikor minden bólintás megvolt, már tudtam azt is hova kell mennem.

Megközelítés

Kocsival érkeztem. A parkolás egyszerű és ingyenes volt. BKK-t nem figyeltem, de biztos jár arra valami.

Helyszín

A lakás hangulatos, tiszta. A fürdőben száraz törölköző és kilépő várt. Tusfürdőből is volt néhány fajta. A szobában masszázspad és hangulatos díszítés is volt.

Hirdető külseje

Nagyon csinos, dekoratív lány. A mosolya varázslatos. Popsi fenomenálisan gömbölyű, a keblek kézbe passzolóak és finom izgatásra keményedő bimbókkal ékesítettek. Aki az ilyen típusú nőket szereti annak csak ajánlani tudom!

Masszázs

Jelen esetben a masszázs a második részben következett. Hason feküdtem a masszázs padon, ő pedig kellemes illatú olajjal vagy felmelegített krémmel finoman bekent és kellő erővel végigmasszírozta az egész testemet. Szerintem be is aludtam közben, mert arra eszméltem, amikor finoman jelezte, hogy letelt az idő, mennem kell. Itt már 10 perccel túl is futottunk.

Kényeztetés

Fürdőből kilépve jelezte, hogy feküdjek fel a masszázs padra, ő pedig kezelésbe vette a velem egykorút! Mondanom sem kell, istenien franciázik, tökéletes a ritmus, nagyon érzi mi a jó a másiknak. Finoman cumizott, halkan nyögdécselt is hozzá. A makkomtól a zacsimig felváltva szopizott, majd észre vettem hogy szeretne kicsit lejjebb is furakodni pajkos nyelvecskéje. Most csak a zacsival foglalkozott. Közben én is simogattam, így borítékolható volt, hogy hamar bekeményedtem. Javasoltam, hogy menjünk át az ágyra, hogy én is megfelelően tudjam őt kényeztetni. Az ágyon már mindketten megfelelően kényelembe tudtuk helyezni magunkat egy igen kellemes kölcsönös francia csatához. Szerintem mindkettőnknek jóleső érzés volt a másikat kényeztetni. A sóhajaiból arra következtettem, hogy ő is sikeresen eljutott a csúcsra. Nekem meg ugyebár szemmel átható nyomai voltak. :)
Mikor lenyugodtunk, jött a masszázs a részéről. Visszamentem a masszázspadra és a hasamra feküdtem.

Elszámolás

Nem kérdeztem, egyből az elején tettem az asztalra a borítékot a tiszteletdíjjal, amit a telefonban már lebeszéltünk. Pár szállal meg is toldottam.