Beszámolóim

Szederke, felejthetetlen masszázs

  maligán

Egyeztetés

Szederke hirdetése már egy ideje kedvencek között volt, amikor azon kezdtem el gondolkodni, hogy szerda délután a Keleti környékén két fix időpontos program között mivel tudnék eltölteni hasznosan két órát. Ahogy szoktam, pár nappal előtte, VTR-en jelentkeztem be. Másnap meg is kaptam a visszaigazolást az szükséges információkkal. Mivel Szederke azt kérte, hogy telefonon is beszéljünk, ezért az időpont előtt két órával felhívtam és megerősítettük a randit.

Megközelítés

Gyalog mentem, mert a közelben volt dolgom előtte is és utána is. Kicsit korábban érkeztem, de a Rózsák terén a templom mellett nagyon jó padok vannak, ahol le lehet ülni pár percre és megfelelő hangulatba kerülni (kinek mi a megfelelő: pap vs. papné ;)

Helyszín

A ház egy kissé leromlott, de a lakás belül fel van újítva és nagyon szépen be van rendezve. Hangulatvilágításként mindenütt mécsesek égtek - látszik, hogy Szederke készült a randira.

Hirdető külseje

Nagyon csinos, elegáns, fekete színű fehérneműben várt, bár ezt a belépés után nem láttam, mert az előszobában nagyon sötét volt. A szobában aztán már az alakját és az arcát is meg tudtam figyelni. Az életkorának és a képeknek megfelelő fitt, de nem sovány alakja van, gyönyörű, puha, kicsit gravitáló, de nagy szép formájú keblekkel és csinos, már-már kislányosan ártatlan arca.

Masszázs

Érkezés után ledobtam a ruháim, majd Szederke felajánlotta a közös tusolást. Ezzel a program elején nem éltem ugyan, de megbeszéltük, hogy a végén együtt fürdünk majd.
Tisztálkodás után leheveredtem az ágyra és kezdetét vette a kezelés. Szederke olajjal masszírozott, bár kérhettem volna krémet is. Azt nem tudom, hogy tanulta-e, mert erről nem beszélgettünk, de hatékonynak éreztem - megküzdött a hátamban a csomókkal. Alaposan megdolgozott, majd szólt, hogy forduljak meg. Fordulás után még átsimította párszor előlről is a combomat, utána ledobta a textilt a kényeztetéshez.

Kényeztetés

Csuszkamasszázzsal kezdünk, ami már nekem is lehetőséget adott arra, hogy megérintsem és símogassam a selymes bőrét. A csuszkálás után egy hosszan elnyújtott francia lecke következett, majd ismét egy kis csuszka. Végül Szederke nagyon aranyosan megkérdezte, hogy megpihenhet-e rajtam, mert elfáradt.

Megnyugtattam, hogy nem nehéz, és hagytam egy kicsit pihenni, mielőtt javasoltam, hogy cseréljünk szerepet és most hadd kényztessem én őt. Eleinte kicsit mintha nehezen adta volna magát át az élvezeteknek, de nagyon hamar éreztem, hogy kezd oldódni és egyre szélesebbre tárta a combjait. Próbáltam nyelvemmel megtalálni a legjobb ritmust és erősséget. Valószínűleg nem csináltam rosszul, mert Szederke csípője egyre erősebb táncot járt és szinte tolta magát a számra. Néhányszor biztos közel járt a csúcshoz, bár talán nem érte el. Nekem mindenesetre hatalmas élmény volt látni, ahogy hullámzik előttem a hasa, amikor felnéztem a kényeztetése közben.

Ismételt csere után Szederke franciázott nekem egy kicsit, majd kézzel fejezte be a kényeztetésemet. Bár az időnknek már nagyon a vége felé jártunk, az elején megbeszélt közös tusolást azért még megejtettük és lemostuk egymásról az olajat.

Elszámolás

Az elején raktam le az asztalra egy borítékban (én így szoktam). Nem esett róla szó.

Szederke, felejthetetlen masszázs

  Csana

Egyeztetés

Előre szeretném bocsájtani, hogy ez egy rendhagyó beszámoló lesz, sokaknak nem fog tetszeni, hogy a szokásos „ki hova nyúlt és mijével mit csinált” elbeszélése helyett egy más megközelítésben írom le a randinkat. De Szederke hirdetése, képei, bemutatkozása is különleges, nem sablonos, hát most ez a beszámoló is legyen ehhez illő. Ritkán írok beszámolót, igazából csak akkor, ha valóban különleges élményben volt részem – és ez most ilyen volt.

Mivel időpontot illetően eléggé kötött vagyok, ezért szeretek napokkal előre egyeztetni, hogy biztosan jó legyen. Szederkével is így tettem: a hét elején hívtam és péntekre egyeztettünk időpontot. Ezt aztán üzenetben írásban is rögzítettük, és a randi napján reggel még küldtem megerősítést. Szederke hangja már a telefonban nagyon csábító volt, így egész héten vártam, hogy találkozhassunk.

Megközelítés

Totális belváros, de ennek ellenére pont a kapu előtt volt szabad hely, nem is egy, persze el tudom képzelni, hogy ez nem mindig van így. BKV-ról nem tudok nyilatkozni.

Helyszín

Régebbi házban, szép állapotú hangulatosan díszített lakás. A fürdő egy kissé – khm eléggé - szűkös, Szederkéhez azért ennél jobb minőség illene.

Hirdető külseje

Az ajtón belépve semmit sem láttam, olyan sötét volt, hogy elsőre nem is találtam a vendéglátómat, így egy kicsit botorkáltam és szerencsétlenkedtem a bemutatkozásnál. De aztán beljebb mentünk és leültünk – én egy székre, Szederke a kanapéra – és akkor tudtam csak megnézni Szederkét igazán.

Kedves uraim, ez a lány egyszerűen GYÖNYÖRŰ! Csodálatos arcvonások, fekete hajzuhatag, nagy barna őzikeszemek, karcsú ahol kell, gömbölyded ahol az kell, egyszerűen elbűvölő!

Valami rafinált szabású, az idomait kiemelő, megaszexi egyberészes ruci volt rajta, és általában ilyen esetben szívesen legeltetném a szememet az elém táruló látványon, de Szederke esetében egyszerűen nem tudtam nem a gyönyörű, őzikeszemeibe nézni! Beszélgettünk egy kicsit egymással szemben ülve, és már ekkor elkezdődött az elvarázsolódásom.

Masszázs

Volt, jó volt.

De ahogy az elején is írtam itt nem a cselekményt, hanem az összbenyomást szeretném részletezni. Nos Szederke a randink első pillanatától kezdve minden idegszálával rám koncentrált, minden rezdülésével az én kedvemet kereste, folyamatosan igyekezett, hogy egy hullámhosszra kerüljünk. Ilyen mértékű mentális ráhangolódással még egyetlen más esetben sem találkoztam. Szinte folyamatosan beszélgettünk – már amikor az akció hevében erre lehetőség volt. Ez a folyamatos kommunikáció segített ahhoz, hogy ennyire különleges élvezetben legyen részem – nem hiába mondják azt, hogy az igazi erogén zóna az agyunk.

Kényeztetés

Ez is volt, még jobb volt.

Nagyon jellemző erre a randira, hogy amikor most behunyom a szemem és visszaidézem ezt a kis időt, amit Szederkével tölthettem, akkor a legkedvesebb emlékem az, amikor egy nyugisabb pillanatban az ágyon egymás mellett fekszünk, csodálom gyönyörű, mindig mosolygó szemeit, és észbontó tekintetében elveszve élvezem a flow-t miközben beszélgetünk.

Elszámolás

Az előzetesen megbeszéltek szerint, a végén helyeztem el az asztalon

Szederke, felejthetetlen masszázs

  Kiváncsi Viktor

Egyeztetés

Felhívtam, ami első próbálkozásra már a kicsörgésnél megszakadt, de vissza is csörrentett, mire elegendő térerővel ellátott helyre mentem.
Ezen technikai malőr után sikerrel kaptam időpontot, alig több mint fél órával későbbre.
Imádni való hangon elmondta amit kell.

Megközelítés

Cím egyértelmű, parkolás szerencse kérdése (Bp., belváros...).
BKV-val a hely frekventáltsága miatt több opció is használható.

Helyszín

Az utca és a ház állapota egyáltalán nem utal a lakáséra. Egy piszkos utcáról, lepukkant házban rejtezik ez az igen kellemesen berendezett, tiszta lakás.

Hirdető külseje

Szederke hangja a telefonban megalapozta a jókedvemet és igazán boldoggá is tett, mikor megláttam.
Fiatal, természetes szépség, hatalmas szemekkel, nulla műanyaggal. Egyetlen apró, alig észrevehető tetoválással, amit rosszul látók akár valami pici hegnek is vehetnek..

Masszázs

Ez inkább volt simogatás, de esetemben ez nem volt baj, mert most kevésbé ezért mentem. De érezte is, így nem fordítottunk erre túl sok időt. :-) Ellenben, nagyon jó kis beszélgetésbe kezdtünk, több témát is érintve.

Kényeztetés

Ott kell kezdjem, hogy felajánlotta a közös pancsit. Senki ne hagyja ki! ;-) Majd ha kicsit nagyobb gyakorlata lesz benne, akkor biztosan bátrabb lesz, de így is nagyon-nagyon jó alapozásnak. Törölközés közben megkérdezte, hogy felvegyen-e valamit a folyatatáshoz, rábíztam.
Egy nagyon cuki piros nemtudommiben jelent meg, ami igazán jól állt neki.
A masszázs vége felé ez a kis textil lekerült róla és helyette érkezett a csúszka, majd az orális kényeztetés.
Önző disznó voltam (Legközelebb nem leszek, én ostoba!) és hagytam, hogy Ő dolgozzon, kihagytam a kölcsönösséget. Ha eddig nem vettem volna észre a gyengédségét (De! Nagyon is!), akkor itt már mindenképpen fel kellett volna tűnnie, hogy úgy kényeztet, mintha a szellő fújdogálna. Őrjítő! :-) Mondtam is, hogy ezt így egy hétig el tudnám viselni étlen-szomjan!
A tett helyszínén ugyan van óra, de nem működik, így a kevésbé jó időérzékemre hagyatkozva felgyorsítottam a folyamatot, a saját kezembe véve a dolgok menetét. Utána mint kiderült, bőven maradt még időm. A legtermészetesebb módon bújt hozzám és folytattuk a korábban megkezdett beszélgetést.

Elszámolás

1,5 óra 35.000Ft, de szokásomhoz híven megtoldottam. Érkezés után, az asztalra leraktam.

Szederke, felejthetetlen masszázs

  Yossarian1

Egyeztetés

Szederkére már néhány hónappal ezelőtt felfigyeltem, extrém különleges képei egy bohém csajszit feltételeztek számomra. A konkurens oldalon is hirdet, ott még több kép volt róla. Elolvastam néhány ottani értékelését is, hogy valamennyire én is képben legyek. Jó pár hete aztán randit kértem tőle VTR-en, amit sajnos le kellett mondanom. Közben itt is megszületett egy beszi róla, ami egyértelművé tette Szederke meglátogatását. Nehezen tervezek előre, ezért párszor, amikor nekem jó volt megcsörögtem. Ma szerencsém volt visszajelzett, tudtunk egyeztetni egy órával későbbi randit.

Megközelítés

Szederke bérleménye a 7. kerületben található, nem messze a Nagykörúttól és a Rákóczi úttól. A tömegközlekedés jó választás lehet, villamos, busz, metró, vonat a közelben, meg egy rövid séta. Autóval sem nagy kihívás, több szabad helyet is láttam közvetlen a ház előtt.

Helyszín

Átlagos bérház, a lépcsőházat elhagyva egy kis parkszerűségbe érünk, teszünk egy jobbost és az első kapun be. Nem kell túl magasra menni a lépcsőn, hogy a bejárati ajtóhoz érjünk. Belépéskor egy kicsit félhomály van, de azért a lényeget látni. Az előszobával szemben egy konyha, abból nyílik a fürdő. Zuhanykabin megfelelő számú tusfürdővel, világító zuhannyal, mosdónál minden mire szükség lehet. A bejárattól jobbra egy nappali, ülőgarnitúrával, asztal székekkel, működő tv-vel, pendrive-ról zenei klippek.
Itt is félhomály, hangulatos fénygömbök végig a lakásban. A nappaliból nyílik egy kisebb szoba a terápia helyszíne. Az események az ágyon zajlanak, kényelmes kétemberes, a célnak tökéletesen megfelel.

Hirdető külseje

Szederke nagyon csinos, egy fekete áttetsző felsőben fogadott, alatta nagyon szexi, kicsit dominára hajazó cuccban. Volt egy kis parám Szederke arcával kapcsolatban, de jelentem ő egyszerűen szép. Hollófekete haj, gyönyörű mélybarna szempár, érzéki száj, bűbájos tekintet. Alakja karcsú, arányos mindenhol, keblei tenyérbeillőek, feneke szépen ívelt, lábai formásak, nőiessége szépen zárt. De ami ennél is fontosabb, legalábbis számomra, az a kisugárzása, ami őt vonzóvá teszi.

Masszázs

Első randim volt Szederkével egy ismerkedős rövidebb masszázst kértem tőle. Megkérdezte visszavegyen-e valamit magára, de nem ragaszkodtam hozzá. A közös zuhanyozás is elvitt némi időt, úgyhogy csak módjával kértem egy bemutatót. Hasra feküdtem, Szederke olajjal dolgozott, finoman, amolyan relax érintésekkel. Nagyon finomak a kezei, minden egyes érintése ajándék volt testemnek. Sajnos csak rövid ideig tartott, Szederke fordulásra bíztatott. Az ezt megelőző és az ezt követő események már az erotikusabb kategóriába tartoznak.

Kényeztetés

Szederke programja tartalmaz egy közös zuhanyozást is, ami vagy az elején, vagy a randi végén kérhető. Én az elején szerettem volna, úgyhogy együtt mentünk zuhanyozni. A fényt a világító zuhanyrózsa biztosította, tetszett ez a megoldás. Szederke bekente és megmosta az általam nehezen elérhető területeket. Farkam kezébe adtam, amit szintén alaposan megtisztított. Miután visszatértünk a szobába következett először a masszázs, majd fordulásom után már jöttek a vérpezsdítőbb részek. Tulajdonképpen egy tantrikus kényeztetéssel kezdett Szederke, kezei a bokámtól indúltak, nagyon finoman a combjaim irányába, olajos kis kezecskéi hamar elérték a makkost is ami attól kezdve főszereplővé vált. Kis idő múlva egy kis olajat kent még magára és egy fergeteges csúszkával kápráztatott el. Nem szoktam külön kérni a csúszkát, annyira nem vagyok oda érte, de Szederke teste, ahogy le-föl mozgott rajtam, mindent vitt. Becsukott szemmel élveztem Szederke ténykedését, de nem szerettem volna kihagyni az ő kényeztetését sem. Kérésemre ő feküdt a hátára, kezembe olajat pumpáltam. Nyakátol a puncijáig simogattam, kicsit játszottam a csiklójával is. Becsukott szemmel, adta át magát kezeimnek, miközben a farkam az ő kezében volt. Később egy kicsit közelebb térdeltem, hogy szájával elérje hímtagom. Finoman bevette, a makkost szopogatta, de olyan lágyan amit én is szeretek. Saját örömét sem játszotta túl, gondoltam nyelvvel még beköszönök, hátha. Sajnos erre most nem került sor, mert elég kevés időnk maradt. Ok., akkor gyorsítsunk! Hátamra feküdtem, Szederke újra szájába vett, semmi pornós, finoman úgy ahogy eddig is. Megnyugtattam, vigyázok, szólók időben, tudom nála nincs végén szájba. Így is lett, mikor már a srácok a kanyarban voltak jeleztem neki, ő meg a hasamra terelte őket. Lassan felocsúdtam, Szederke nedvestörlővel tisztogatott. Hát igen, kevés időnk volt igazán megismerni egymást, de legalább hasznosan töltöttük.

Elszámolás

Elején kérdeztem, hogy mikor rendezzem, rá ért a végén egy kis Buddha szobor alá helyeztem. Egy extráról tudok, az az újjazás, de nem vettem igénybe.

Szederke, felejthetetlen masszázs

  Grizzlymedve

Egyeztetés

Itt az oldalon láttam a hirdetését még decemberben, és mivel szimpatikus volt számomra annak a képi és szöveges világa, így telefonon kerestem. Könnyen elértem és könnyen szót értettünk, nagyon rugalmasan meg is szerveztük az első randinkat még az ünnepek előtt.
A telefonos egyeztetés azóta is nagyon jól működik, emellett használtuk már a VTR – t is.

Megközelítés

Az adatlapon is nagyon jól le van írva megközelítés, tehát Dohány u és Izabella u amit célba kell vennünk. Parkolót eddig mindig a ház előtt találtam.

Helyszín

Régi korokat idéző hangulatú, csupa zöld belső udvaron át jutunk a lépcsőházba ahonnan már nyílik is a randi helyszíne. Retro hangulatú a lakás, retro bútorokkal berendezve, amely így egyáltalán nem azt sugallja, hogy egy masszázs szalonba érkeztünk. A jövetelünk céljára is csupán a képeken elhelyezett néhány led füzér, pár gyertya, pár szobor utal. Egyébként mintha a barátnőmhöz ugrottam volna fel, aki egy kis hangulatvilágítással kedveskedve dobja fel a fogadásomat. Egy nagyobb helyiségben az étkező garnitúra csábít egy kellemes kis csevegésre, ahol a vendéglátómat az ölembe is tudom ültetni, de már hívogat is a szomszéd helyiségben lévő kényelmes francia ágy. A zuhanyzót könnyű megtalálni ahol a fürdőszerek elegendő választékát találjuk.
A lakás hangulatát illetően találó az adatlapon is említett „chillout” hangulat, érzés.

Hirdető külseje

A jelenlegi fotói igen figyelemfelkeltők, ugyanakkor Szederke formáit sejtetni engedik csupán, pedig azok egyáltalán nem rejtegetni valók. A jelenlegi fotókról is látszik a vékony alkata, a hamarosan felkerülő újabb fotók pedig várhatóan be fogják mutatni, hogy milyen csinos is valójában Szederke. Vékony bokáját, formás vádliját és combját tekintve nagyon jó lábakon áll. Kerek popsiját látni és érinteni egyaránt kellemes élményt jelent. Mellbimbói szép udvarukból előcsalogatva hívogatnak kényeztetésre. Ajkait nem csak öröm csókolni, de csókolni is nagyon érzékien tud. Szemében ott van egy állandó csillogás, az arcát keretező derékig érő fekete haja kínálja magát, hogy beletúrjak. Csilingelő hangja teszi teljessé a képet, amely alapján nagyon találó az „Angyali finomság” szlogenje.
A fogadó ruhája most egy fekete színű szett volt, amely egy falatnyi tanga, de három sor zsinórral megspékelve és egy melltartó, amely nemcsak sejtetni engedte, hogy van abban valami. Szederkéhez mindenfajta színű ruha egyaránt illik, de a fekete, vagy a fehér az igazi amely a leginkább passzol szép színű bőréhez.

Masszázs

Érkezésemet követően először is meglátogattam a fürdőt, hogy kézmosás, stb után tudjak Szederkéhez visszatérni.

Szederke annyira belülről jövő barátnős hangulatban fogadott most is, hogy most sem szerettem volna és szóba sem jöhetett az azonnal, irány a fürdés, felvezetés, levezetés, fürdés és tipli tartalmú történet.

Sokkal inkább volt kedvemre alaposan kigyönyörködni magamat Szederkében, majd az étkezőasztalnál lévő széken az ölembe ültetve egy kis egymásnak örülés, amely nem is szólhatott másról, mint a csilingelő hangjának hallgatása közbeni sok apró pusziról és csókokról. A szomszédos szobából szinte vonzott bennünket a kényelmes francia ágy, amelyen már vízszintesen tudtuk egymást átölelni és nagyon izgatóan a ruhán át felfedező útnak indítani a kezünket. Miközben szabadultunk megfele sorban az egyes ruhadarabjainktól Szedereke nagyon kellemes kérdésekkel „ostromolt”. Szereted, ha a nyakadat puszilgatom? Szereted az érzéki dolgokat? Mindezek közben olyan érintésekkel okozott nagyon érzéki hatásokat, hogy szinte ívet húzott a keze amerre érintett. Nem volt szívbajos, mert amihez nem fért hozzá azt előbb a gatyámon át, majd mivel valóban nem szívbajos a gatyámba nyúlva kaparintotta meg. Ez így nagyon izgalmas volt, amit a helyszűke szinte pattanásig fokozott, amitől aztán Szederke hamarosan megszabadított. Én is kihámoztam őt a kicsi kis tangából és melltartójából és így már tudtunk menni, zuhanyozni. Itt vizes lingam masszázst kaptam hátulról közelítve, melyet kértem elölről is bemutatni. Én is feltérképeztem Szederkét, miközben alaposan át is simogattam a zuhany kellemesen meleg vízsugara alatt. A csókolózás itt is nagyon kellemes volt. Annak ellenére szeretem a csókját, hogy az nem a nyelvvel való mandula vizsgálat.

Kényeztetés

A közös zuhanyozást követően az ágyon folytattuk egymás testén tett érzéki felfedezéseinket. Szederke nagyon figyelmesen megkérdezte, hogy milyen ruhát szeretnék, ha felvenne. A ruha persze nem komoly volt, mert egy fekete combfixre gondolt, amit nagyon helyeselve elfogadtam és igen vadítóan nézett ki benne. Ez az öltözet csak tovább fokozta azt az érzéki hangulatot, amely végig jelen volt a szeánsz során. Szederke kérdezte, hogy szeretném – e már a csúszkamasszázst. Mondtam, hogy igen, de kezdjük statikusan, tehát feküdjön rám. Amit örömmel fogadott, de kérdezte, hogy nem lesz – e úgy túl nehéz számomra. Nagy mosoly közben a csillogó szemét a szememre szegezve már el is helyezkedett rajtam, én pedig így alaposan végig tudtam a hátát „masszírozni” és simogatni. A statikát egyre inkább dinamika váltotta fel, mert Szederke is aktivizálta magát. A melleivel szorgalmasan masszírozta a farkamat, szinte a kivégzés határáig el is vitt. Ezt észlelve újabb gyönyör felé vitt mert kézbe vette az irányítást, majd amikor már így majdnem kapituláltam, akkor erre is rátett egy lapáttal. Ugyanis pihenésként az ajkaival és nyelvével kezdett velem játszadozni. A golyóimat vette előbb pártfogásba, majd a rudamat minden irányból nyalogatta, a szemkontaktust folyamatosan tartva. Éppen csak a makkomat nem tüntette el, csak éppen-éppen érintette egy-egy villanásnyi nyalintásra. Ezzel úgy felspanolt, hogy szinte ki is végzett. Majd amikor érezte, hogy megálltam a kivégzés felé vezető úton, csak akkor tüntette el az ajkai között a makkomat. Ekkor viszont már koppig eltüntetett. Amit ezután művelt az a lassú halál felé vezető út volt, mert egyáltalán nem gémeskútként bólogatva franciázott, hanem a számomra éppen legkellemesebb ütemben, nagyon érzékien járatta a rudamat a koppanástól a makkom hegyéig. Az izgalomban lévő farkamat a változatosság kedvéért ismét a mellei között járatta, innen már nem is volt vissza út, nem is akartuk és ki is végzett.

Miután visszatértem a kellemes kivégzésből, 69 – ben folytattuk, ami kellemes volt mindkettőnk számára, azonban Szederke számára nem ez jelenti azt az igazi beteljesedést, amely mindent visz. Sokkal inkább bejön neki, ha csak vele foglalkozom, melyet örömmel tettem, Szederkével foglalkozni nagyon nagy élmény, az orgazmusát nem színészkedi, mert az azért könnyen el tudom dönteni. Nem titkolja ami kedvére van és nem titkolja az örömét. Az ehhez vezető utat, nem részletezem, mert a beszi nem rólam szól.

Az viszont nyilvánvaló, hogy a medve szereti a mézet, Szederkének pedig isteni mézes csuporkája van. Az is köztudott, hogy a medve szereti a málnát, de most már a Szederkét is felettébb kedveli.

Elszámolás

A két órás randi végén ** rózsaszálat kötöttem a bokrétába.

Szederke, nagyon jó masszázs

  RayDonovan

Egyeztetés

Kiváló értékeléseket kapott a kezdetektől, megnyerő a marketingje, kiváncsi voltam hogy ez szóban is alá tudja támasztani?! Villogott hogy lehet hívni, időm is volt éppen egy nyugis telefonhívásra.
Hamar fel is vette, kedves-talpraesett hölgy volt a vonal másik oldalon, korrekt módon tájékoztatott a programjáról-lehetőségekről, a számomra fontos feltételnek már meg is felelt.
Pár nappal késöbbi időpontajánlatomat elfogadta, jeleztem hogy a VTR-en is szeretném az időpontot lefoglalni amit pár órával később el is fogadott.
A randi reggelén még küldtem egy megerősítő sms-t amit kért és mondta, hogy válaszolni nem fog rá, de várni fog.

Megközelítés

A pontos címet a VTR egyeztetésben kaptam meg.
Belváros, ennek minden előnyével- hátrányával. Parkolni lehet, fizetős, de ennek ellenére futópercre érkezni lutri, tömegközlekedés szerintem van a környéken, talán egy utcával arrébb láttam a trolinak a felső vezetékét.

Helyszín

Átlagos külsejű 7.kerületi ház, nem mondanám hogy hívogató, de különösebb probléma sincs vele.
Nem kell túl magasra menni.
A lakás inkább tűnik egy otthonnak, mint szalonnak, de igyekeztek a sok Buddha szoborral és képpel a masszázs vonalat kidomborítani.
Zuhanyzó kellően nagy méretű, akár 2 ember is elfér, van tusfürdő 2-3 fajta, nekem az első ami a kezembe akadt megfelelő volt.
A szobában ahol a masszázs történik ágy van, rajta a szállodákban már megszokott formára hajtogatott törölköző, rajta egy kis csokival.
Nem egy franciaágy, de a célnak megfelelő, én egy fokkal keményebb matracot választottam volna.

Hirdető külseje

A képek sejtelmesek, feltételezni lehet, hogy egy bohém-művészlelket takarnak, de nekem bevallotta, hogy ez a része a marketingnek kicsit túlcsúszott. Szederke a kiírt adatoknak megfelelő fiatal hölgy aki fehér melltartó-bugyi kombóban és fekete harisnyában fogadott.
Igazán formás testtel, gyönyörű popsival és ígéretes méretű cickókkal rendelkezik.
Kreol bőrű és mosolygós arcú.
Személyesen is ugyanolyan kedves és kommunikatív, mint a telefonban volt.

Masszázs

Választhattam, hogy a közös fürdést az elején vagy a végén szeretném, én praktikus okokból az utóbbit választottam.
Gyors zuhany után leheveredtem az ágyra és az ilyenkor a szokásomhoz illő “mindent csinálj úgy ahogy szeretnéd” mondat elhangzása után belemerültünk a masszázsba.
Olajat választott, a simogatásnál egy fokkal erősebben masszíroz, inkább kellemes mint szakszerű, de egy szavam sem lehet rá.
A masszázs nem tartalmazott jóformán semmilyen erotikus részt, a fehérnemű is rajtamaradt, viszont a korához képest kiváló beszélgetőpartner volt, valódi érdeklődéssel várta a válaszaimat is a kérdéseire.
Elhangzott a bűvös “fordulj meg kérlek”, de itt még folytatódott a masszázs és csak pár perc múlva váltott át izgalmasabbra, ami a melltartó levételével indult.

Kényeztetés

Megcsodálhattam végre azokat a melleket, Ő meg bő olajjal kezdte el a kényeztetésem. Csúszkát rajtam, majd bekerültem a mellei közé, kedves barátomnak nem is igazán akaródzott onnan kijönni.
De nem lehetett ott maradni, először kézzel, majd a program kiegészült a szájával is.
Úgy éreztem, hogy teljesen spontán csinálja, nem egy kialakított koreográfiát követ, hanem inkább az a fiatal-tapasztalatlan-barátnős, a partnerének megfelelni akaró örömszerzés jellemezte minden mozdulatát.
Nagyon izgató volt, de így én bármeddig bírtam volna tartani magam, ezért egy idő után felültem a hullámra-hagytam hogy átcsapjon felettem, figyelmeztettem hogy közel a vég és a kezében értem el a célt.
Megkérdezte, hogy szeretném -e megmasszírozni, felhívtam a figyelmét arra, hogy minden szakszerűséget nélkülözni fogok, ennek ellenére igénybe vette, sőt a bugyija is lekerült, de ennek részleteivel nem untatnék itt senkit.
A masszázs megcsúfolásával eltöltöttem egy kis időt majd miközben kigyönyörködtem rajta magam gondoltam, talán megpróbálhatnám én is hogy némi gyönyört okozzak Neki.
Sajnos ez nem sikerült pedig nagyon motiválóak voltak a gyönyörű, kellő méretű mellei és a finom fodros puncija.
Sajnos az időm lejárt, ezért immár közösen mentünk zuhanyozni, gondosan lemosta a hátam, de ennél többre nem számíthattam, de azért ez a közös zuhany lehetne iparági sztenderd.
Miközben öltöztem megkérdezte, hogy beengedheti -e a kutyusait, ennek nyílván nem tudtam ellenállni, legfeljebb sajnáltam, hogy szegényeknek a végéig kellett várniuk a simogatásra.

Elszámolás

A telefonban elmondta, az oldalán olvasható,extra szerintem nincs, a végén a gyümölcsök alá tettem, de nem kerül szóba ottlétem alatt.

Szederke, jó masszázs

  DiosCsiga

Egyeztetés

I am an American living in Budapest [Amerikai vagyok, aki Budapesten lakom.]
I will write the review primarily in English for English users, but I will include a few short notes in Hungarian using brackets [Írom rövid jegyzetek magyarul zárójelben között.]

I used VTR, then sent a confirmation SMS-t as requested. [VTR és SMS megerősités].
She sent me the address as part of her VTR response. Then she contacted me on Whatsapp to let me know she got my SMS.
Her Whatsapp is private, so I don't think you can write her directly until she writes you.

(Azt gondolom, hogy neked whatsappi számadasja magan. Ezért úgy hiszem, hogy addig nem lehet neked írni, amig ő nem ír neked.)

Megközelítés

It's a few blocks away from Blaha, so easy to get within a ~7 minute walk using public transportation.
The address was accurate. [A cím korrekt], and it is easy to use GPS.

Helyszín

The apartment is great!
She was the only one there when I visited. [Ő egyedül, amikor talalkoztam.]
The shower is small but 100% sufficient. The WC is separate, and it has a funny poster.
There is a nice living space where we chatted a while before going into a back room with a mat.

Hirdető külseje

In my opinion she does not match the pictures. It is the same person, but she is _much_ better looking in real life. I think she lost weight.
(Az képek valódik, de nem illik. Ő nagyon vékonyabb, mint látszik képben. Ugy hiszem, hogy miután lefogyott.)

I was amazed when I saw her. She greeted me in an outfit that was straps all over. Super sexy.
(A szexi ruha rajta volt, amikor fogadott.)
She has a very nice figure--quite slim. Her breasts are a little bigger than the standard teen 75. I'd say 80.
She is BEAUTIFUL!
(Gyönyörű!!)

Masszázs

One of the best things about Sederke is that she will shower with you. This is a really nice touch!
A funny thing happened in the shower---when I suggested how it was important that she wash my cock [farok], I used the wrong Hungarian word, so I ended up saying how important it was to wash the wolf [farkás]. She was understandably confused :).
[Lehet kölcsönös zuhanyozás, ami nagyon kellemes!]

We massage lasted maybe 20 minutes, but I got the impression that she would have been okay skipping it.
[Szerintem a másszazs nem kötelező. Ő kérdez arra, amit akarom. Történetesen kicsi másszazst akartam. Ugy hiszem, hogy kihagyhattuk volna és rendben lett volna vele.]

After we went into the massage room, she asked me what was important to me. I think she is quite adaptable to what you want---within her limits. I happened to want a little massage, so she gave me one. It was pleasant but nothing special or professional. (A másszazs nincs különös, de kellemes.)

We also chatted quite a bit before and during the massage. I liked this a lot because I could practice my Hungarian. She is very, very friendly and great to talk to!
[Nagyon édes és kedves]

Kényeztetés

After the massage, there was cuddling, kissing, and sucking.
Unfortunately, she does not like French kissing :(. She'll kiss with open mouth, but does not like tongue-play.
[Sajnos, nyelves csokot nem szeretnél :(. De legalább nyitott száj megengedett.]

She also undertook a slider massage that included some breast sex. [Csúszka masszázs vállalta.]

We switched to 69, but only after I asked her about it. She has a very pretty pussy. [A puncid szép.]

Her blowjob was average I'd say. (Szerintem francia átlagos.)
I asked her to switch to licking my cock and balls while giving me a handjob, and she was 100% fine with that. That was nice.

After we finished (no cum-in-mouth is allowed), she showered with me again.

Elszámolás

No extras. Settlement was exactly as indicated on the sheet: 35.
She asked for the money beforehand---which is common. Evidently she has had some negative experiences with people who did not pay.

Szederke, jó masszázs

  Shearer

Egyeztetés

Augusztus vége felé voltam Szederkénél. Délután hívtam, pont nem vette fel, kb fél perc múlva diszkréten visszacsörrentett. Gyorsan, még aznapra tudtunk időpontot egyeztetni.

Megközelítés

Autóval egyszerűen megközelíthető, amikor én mentem nem volt probléma parkolóhelyet találni. BKV-val is könnyen megközelíthető.

Helyszín

Régi bérház, közepes állapotban. A lakás szép, tiszta, nincs vele semmi probléma, zuhanyfülke viszonylag kicsi, de mindennel felszerelt(a LED-es zuhanyrozsa mondjuk kifejezetten érdekes :D). Mivel viszonylag nagy házról van szó, belül több lépcsőházzal, így el lehet tévedni, de Szederke pontos instrukcióit követve megtaláltam.

Hirdető külseje

Megérkezésem után egy kis ismerkedő beszélgetéssel kezdünk. Rendeztük amit rendezni kell. Szederke nagyon szexi egyrészes fehérneműben fogadott. Már akkor láttam, hogy nagyon szép teste van. A beszélgetés után felajánlotta az együtt fürdést, amivel éltem is, így gyorsan le is került róla a fehérnemű :) Ekkor már láttam, hogy az elő benyomások igazak voltak, igazi bombanő! Gyönyörű teste van, szép formás nagy mellek, iszonyat kerek kemény popsi, gyönyörű lábak. Az arckitakarástól sem kell félni, nagyon szép arca van, gyönyörű nagy barna szemekkel amihez gyönyörű hosszú fekete haj társul. Ezen kívül értelmes és jó beszélgetőpartner is, ha igényli az ember.

Masszázs

Fürdés után bementünk a szobába, ahol egy franciaágy a tethely. Megkért hogy feküdjek hasra. Közben megkérdezte, hogy krémmel vagy olajjal szeretném a masszázst, én rábíztam, hogy azzal amit ő jobban szeret, így olaj lett. Masszázs technikáját nagyon élveztem. A lábakkal kezdi, és folyamatosan halad felfele a testen. Erősség tekintetében olyan közepesnek mondanám, viszont látszik, hogy ért hozzá, mert észrevett pár olyan helyet a hátamon, ahol én is éreztem, hogy valami nincs rendben, és nagyon jól kimasszírozta az izomcsomókat. Nagyon jó időközönként váltogatta az erős gyúró mozdulatokat a gyengéd érintésekkel, a vége felé egyre sűrűbben használva a szokásos benyúlásokat, amit nagyon jól csinál.

Kényeztetés

Alapból 90 percre mentem, 2 kényeztetést beszéltünk meg, de miattam csak egy lett belőle. Masszázs után megkért, hogy forduljak meg, amit örömmel meg is tettem. Mivel férfiasságom még nem állt a helyzet magaslatán, így megkérdezte, hogy szeretnék-e egy csuszkamasszázst. Mivel ilyenben még nem volt részem, terméseztessen igent mondtam a dologra :). Beolajozta gyönyörű melleit, és belekezdett a mókába. Férfiasságomat folyamatosan a mellei közé vette, csúszkált rajta, mellbimbóival izgatta a makkomat. Frenetikusan jól csinálta, kb egy perc múlva készen álltam a következő fázisra, de természetesen még folytatta a csuszkát pár percig! Aranyosan meg is jegyezte, hogy ahogy látja a csuszka masszázs lesz az egyik kedvencem :) Saját ajánlásom, hogy szederkénél mindenképp próbáljátok ki a csuszka masszázst, nem fogjátok megbánni. Ezután kézzel kezdte a kényeztetést, majd rátért a franciás kényeztetésre. Ezeket folyamatosan felváltva használta. Franciánál nyelvet is használ rendesen, a megfelelő helyen és időben, amire nagyon jól ráérez! Franciája nagyon gyengéd, puha, én egy kicsit erősebben szeretem, de nagyon jól csinálta.Utólag így belegondolva, ha ezt az igényem felvetem neki, szerintem minden további nélkül teljesíti Közben bármilyen kérésem volt, azonnal teljesítette, úgy mozgott, fordult, hogy elérjem azt amit éppen szeretnék, vagy a csodálatos melleit vagy a formás popsiját és punciját. Folyamatos váltogatások közben kézi levezetéssel lett végem. Utána kis tisztálkodás, és mivel még volt egy kis időnk, kaptam egy nagyon szuper talpmasszázst is. Ezután gyors zuhany, és távoztam.

Elszámolás

A megbeszéltek szerint történt, semmi probléma nem volt. Ha jól tudom egy extrát lehet kérni, de azzal én nem éltem.

Szederke, jó masszázs

  dajame

Egyeztetés

I saw Szederkes ad here on Beszamolok and called her. No answer but she did immediately contact me on WhatsApp where we did the initial communication before finalizing the appointment using VTR. Her English is a bit limited but despite this was it both easy and quick to communicate with her over WhatsApp.

Megközelítés

It is just a few minutes walk from Blaha Lujza square so it is pain free to get there using public transport. The house was easy to find and the instructions to get inside was good.

Helyszín

Szederke works in a cosy little apartment that is newly renovated and in good condition. The building itself is old but it is the inside that counts after all. She keeps her apartment clean, nicely furnished and have all the essentials such as fresh towels, mouthwash and so on.

Hirdető külseje

It is definitely her in the pictures and she is both cute and beautiful. I really like her eyes and her sensual gaze.

Masszázs

Her massage technique was really good. She asked me to lay face down and started with my hamstrings working her way up, covering legs, back, shoulders and the upper arms. She did this twice and it was just as good both of the times :)

I truly believe her when she writes she have had proper masseuse training. She really knew how to use her hands hitting all the right spots just hard enough. I really liked it.

Kényeztetés

After the massage was finished did I turn over and she started an oily sensual slider massage. When she had done that for a few minutes did she start using her hands and mouth and during all this did she only rarely break eye contact. She did most of her work very slow and sensual but changed up the speed occasionally. We switched position a couple times and I took the opportunity to taste her sweet pussy a little bit. No 69 thought but I believe that would have been a possibility if I had asked.

She did then resume using her hands and mouth until the end when I decorated her pretty face a little bit extra.

Elszámolás

She want * roses for 90 minutes and the cum on face extra is * roses. We agreed on this beforehand and everything was correct.

Szederke, jó masszázs

  David444

Egyeztetés

Már régóta szemeztem Szederke hirdetésével, bemutatkozójának szofisztikáltsága és képeinek művészisége intelligens lány benyomását keltették bennem, ami mondhatni megszólított. Felhívtam amikor villogott a zöld jelzés, először nem sikerült elérnem, de hamar visszahívott, és onnantól könnyen működött az egyeztetés, kellemes hangja mégjobban felcsigázott, izgatottan vártam a találkozót.

Megközelítés

A Dohány utcától nem messze egy kisutcában, a hetedik kerület kevésbé színvonalas környéken, egy régi társasház állt a megadott címen. Pár perccel az időpont előtt hívtam Szederkét, de nem vette fel. Újra próbálkoztam pár perccel később, de hiába. 5-6 perccel a megbeszélt időpontot követően csörgött vissza, majd engedett be.

Helyszín

Első pillanatban mondhatni sötétség fogadott, semmit sem láttam Szederkéből, mindössze sziluettjét sikerült nagyjából kivennem a félhomályban. Mikor beljebb kerültünk, a gyertyafény már megvilágította a nappalit, amely viszonylag modern, keleties stílusú, mintha egy hindu szentélyébe csöppentem volna, tele apró szobrocskákkal, mégis nyugalmat árasztott magából, a gyertyák pedig erotikus hangulatot képeztek.

Hirdető külseje

Szederke átlag magas lány, igéző szemekkel, finom arccal. Idomai élőben kisebbnek tűntek, mint amire számítottam a képek alapján, de nem éreztem problémának, feneke kicsi, de formás volt, mellei átlagosak, de nagyon puhák, bimbója vonzóan ágaskodott, puncija sejmes, frissen borotvált volt. Azt hiszem fekete fehérneműben fogadott.

Masszázs

A masszázs előtt felajánlotta nekem a közös tusolás lehetőségét, amit visszautasíthatatlannak találtam, el is mondtam neki, hogy nehezményezem, hogy a masszazs lányok többsége nem vállal ilyesmit, holott tökéletes ráhangolódás egymás testére, hovatovább végtelenül erotikus. Miután levetkőztünk, és bealltunk a zuhany alá, ahol szintén kvázi sötétség uralkodott, Szederke bevizezte mindkettőnket, majd beszappanozott engem, s közben én őt. Bár mindenem beszappanozta, mikor meredező farkamhoz ért, meglehetősen félénk lett, ekkor még alig kényeztette, de kellően felizgatott. Ezután teljes harckészültségben vonultam át a masszazs helyszínére, ami egy kényelmes ágy volt. Megkérdezte, hogy szeretnék-e masszázst, vagy lássunk hozza az első levezetéshez. Közöltem, hogy a masszazs ráér, ezért azt csak következő körben kaptam meg, de kifejezetten ellazító volt.

Kényeztetés

A masszázs kihagyásával tehát rá is tértünk az első levezetésére. Mivel Szederke tudta, hogy a franciát preferálom, egyből hozzá is kezdett. Bekapta kőkeményen álló farkam, s lassan, finoman, hosszan juttatott el a csúcsra, kifejezetten élveztem a nyelvével végzett technikáját, olykor a makkommal incselkedett, de sokszor végignyalta tövétől hegyéig. Mikor éreztem, hogy közel a vég, föltérdeltem, ő pedig kezével rásegített, hogy végül az utódok a mellén végezhessék.
Ezt követően a pihentető massszazs alatt beszélgettünk, de repült az idő, ezért Szederkének bele kellett kezdenie a lingamba. Finom kis kezeivel szakszerű masszázst adott, de mielőtt bevette volna a szájaba, jeleztem hogy én is kényeztetni szeretném. Helyet cseréltünk, majd lágyan átmaszíroztam, bár inkább végigsimogattam az egész testét. Végül persze elértem lábai közé, ahol először finoman, majd gyorsabban, ingereltem csiklóját. Hamar be is csúszott 1 majd 2 ujjam nedves puncijába, de nem kényeztethettem sokáig, közölte, hogy vendéget vár, ezért ismét helyet kel cserélnünk. Ekkor már sietősebben, gyors mozdulatokat alkalmazva, pornós franciával végzett ki.

Elszámolás

Külön kérésére előre rendeztük az összeget. Extrákkal nem éltem.

Szederke, jó masszázs

  Blole91

Egyeztetés

Telefonon hívtam Szederkét kora délután és sikerül is még aznap késő délutánra egy mindkettőnknek megfelelő időpontot találni. Minden szükséges infót megkaptam amire csak szükségem volt a látogatás előtt.

Megközelítés

Mivel a közelben lakom, így gyalog pár perc alatt a megadott címen voltam, de több BKV járattal is könnyedén megközelíthető a helyszín és több szabad parkolóhelyet is láttam a ház előtt.

Helyszín

A ház egy klasszikus belvárosi épület, szűk lépcsőházzal, itt ott kopott vakolattal stb... Viszont a lakásba lépve egy egész más világ fogadja a fáradt utazót. Kellemes füstölő illat, romantikus félhomály és tökéletes hőmérséklet, hogy tusolás után se fázz. A fürdéshez puha száraz törölközőt kaptam és minden szükséges kellék megvolt a fürdőben egy alapos tisztálkodáshoz.

Hirdető külseje

Szederke képei is sejtették hogy tüneményes lányhoz lesz szerencsém, de élőben bőven felülmúlta az előzetes elképzeléseimet. Szexy piros szettben fogadott combközépig erő fekete harisnyával kigeszitve. Mellei tökéletesen tenyerébe illőeek, bőre illatos és puha popsia pedig - ahogy én szoktam jellemezni az ilyen szép formás idomokat - harapni való. Persze úriember révén nem harapdáltam csak finoman simogattam.

Masszázs

Egy közös tusolással indítottuk a kellemes kalandunkat, ami tökéletesen jó volt arra hogy rahangolódjunk az ezután következő eseményekre. Közben finoman felfedeztük egymás testét, és jót beszélgettünk. A zuhany után a szobában folytattuk a programot. Én hasra feküdtem a matracon Szederke pedig egy kellemes illatú olajjal megkezdte a program masszázs részét. Érintése finom volt, nem sportmasszázs jellegű hanem inkább egy finom lazító élmény. Közben kellemesen beszélgettünk de egy idő után csendben átadtam magam az élménynek és csak relaxáltam.

Kényeztetés

Már alig vártam hogy elhangozzon a mágikus megfordulhatsz vezényszó. Szederke megkerdezte szeretnék e csúszka masszázst, és hát bolond lettem volna nemet mondani. Bőségesen beolajozott engem is és magát is. Csodás mellei közé illesztette eddigre már duzzadó férfiasságomat és kellemes ütemben elkezdett csúszkálni rajtam. Bőre érintse és melleinek szoritása már önmagában is olyan kellemes volt hogy szinte csak ettől végem lett. Így kértem hogy cseréljünk helyet, és had foglalkozzak én is kicsit vele. Először csak finoman simogattam a testét, majd számat is bevetve a melleit kényeztettem miközben kezemmel délre indultam felfedező útra. Jól reagált ténykedésemre így nyelvemet is déli irányba küldtem és finoman puszilgattam és nyalogattam mézédes kelyhét. Látszott rajta, hogy tetszik neki amit csinálok de kezdett lejárni az időnk így most ő kért helycserét és vett engem kezelésbe finom szájával. Kezét épp csak annyira használta amennyire szükséges, és egy fergeteges erotikus francia leckét kaptam, az eredmény pedig a hasamon landolt. Szederke hagyott lenyugodni és megtörölgetett mielőtt az utamra engedett a fürdő felé.

Elszámolás

Extrákról nem tudok, de Szederke maga egy hatalmas extra a szürke hétköznapokban! A telefonon egyeztetett tiszteletdíj a találka alatt egyszer sem kerül szóba és a végén is csak diszkréten az asztalra helyeztem.

Szederke, jó masszázs

  Levente5540

Egyeztetés

Előző nap délután telefonon hívtam, egyből felvette, nagyon kedvesen tájékoztatott minden részletről. A következő napra meg is beszéltük a másfél órás programot. Annyit kért, hogy délelőtt sms-ben erősítsem meg a foglalást.

Megközelítés

Nagyon könnyű megtalálni az egyeztetés során megadott címét. A Keleti pályaudvartól illetve a Blaha Lujza tértől gyalog is megközelíthető pár perc sétával.

Helyszín

Régebben épült ház, könnyű az épületen belül a lakás megtalálása.
A lakásban számomra nagyon sötét volt a belépéskor, amíg a szemem nem szokta meg picit kellemetlen is volt. A masszázs szobában már picit világosabb volt. Így lehetet a látványt is élvezni.

Hirdető külseje

Gyönyörű hosszú fekete hajú lány, barna bőrű, vékony testalkatú, formás izgalmas popsival rendelkező lány. A megérkezésemkor egy fekete egybe ruhacskában fogadott. A közös zuhanyzás után felajánlotta hogy felvesz valami ruhát (combfix, harisnya) de erre nem tartottam igényt.

Masszázs

A közös fürdőzés során kérésemre Ő mosta le rólam az út porát. Illetve Én is elkezdtem ismerkedni a cicikkel.
A szobában elmondta hogy mászás, kenyeztetés, masszázs, kényeztetés programot ajánl, de nyugodtan mondjam ha másképp szeretném. A csók benne van a programba, a levezetésre a szájba történő megoldáson kívül bárhová van lehetőség.

Az első masszázs bokától indult, óvatos mozdulatokkal haladt felfelé. Közben kellemes beszélgetés volt általános dolgokról (honnan érkezett, mit tanult, mit szeret csinálni, milyen tapasztalatai vannak az erotikus masszázs világában eltöltött időszakban) A hát és a nyak kellemes gyengéd masszázsa után szólt hogy forduljak még.

Kényeztetés

A fordulás után kézzel és szájjal kaptam kényeztetést, amelynek aránya pont jó volt. Szájra puszik és csókolózás is megtörtént. Finoman csókol, olyan ártatlan kislány módjára. Az orális részben finoman játszott a nyelvével. Elég gyorsan megadtam magam :)
Ezután Én masszíroztam az Ő hátát és popsiját. Szép, pont tenyérre való hátsója van. Kértem hogy forduljon meg, így a hasát is meg lehetett puszilni, bár elég csiklandos. Élmény volt masszírozni, a popsija csúcs. Ez a rész is csókolózással zárult. És következett a második levezetés. Szemből kezdte el csodálatos tevékenységet. Körbe körbe járt a nyelve a legnemesebb testrészemen. Majd finoman bekapta és fel-le járat a szája. Majd újból a külső részeken való körözés és nyalogatás következett. Jó párszor eljátszott így velem, mielőtt újra kivégzett. :)

Elszámolás

Ismereteim szerint extra nincs, a megbeszélt virágszálak mindent tartalmaznak, ami a kategóriába belefér, illetve amit előzetesen elmond. NVSZ nem lehetséges, csók viszont része a szeánsznak.