Beszámolóim

Barbi, istennő masszázs

  árrpi

Egyeztetés

Még márciusban töltöttem Barbinál egy csodálatos másfél órát, azóta csak azt vártam, hogy eljöjjön az alkalom, hogy újra el tudok szökni hozzá. Nos, ez az alkalom szerencsére elérkezett! Előző nap hívtam telefonon, a kolléganője vette föl. A lényegi kérdés az volt, hogy tudok-e menni másnap az általam megjelölt időpontban egy másfél órás programra. Szerencsém volt, szabad volt az időpont. :-) Aznap reggel a kollegina kérésének megfelelően még írtam egy megerősítő sms-t.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel nagyon könnyen megközelíthető a helyszín, a múltkor villamossal, ezúttal busszal érkeztem, mindkét esetben kb. 5 perc sétára volt a ház. A ház újépítésű, körülötte viszont építkezések zajlanak, így nem a legszebb állapotok uralkodnak... Ettől függetlenül van (fizetős) parkolási lehetőség az utcában, ha szerencséje van a vendégnek, a ház közvetlen közelében is leparkolhat.

Helyszín

Egy újépítésű társasház a cél. A lépcsőház előtt telóztam, ahol megkaptam a bejutáshoz szükséges infókat. A lakásban több szoba is van, ezúttal tatamis szoba jutott nekünk. A tükör nem a legjobb helyen a tatami fejrésze mögött van. A fürdőszoba kádas, a kifröcsögés ellen függöny véd. Dezodor, szájvíz a fürdőszobában, s a zuhanyzáshoz többféle tusfürdő is volt.

Hirdető külseje

Márciusban már voltam Barbinál, szerencsére semmit nem változott ilyen rövid idő alatt. Barbi egy gyönyörű arcú, aranyos kék szemű hölgy, nagyon jó volt ismét találkozni. Ugyanazt tudom leírni, mint a múltkor. Formás, markolászni való popó, közepes méretű, eredeti, szép cicik, frissen borotvált punci és formás combok. A képek egyébként tökéletesen visszaadják Barbi tulajdonságait, szóval akinek tetszenek a képek, nem érheti meglepetés! Egy kétrészes fehérneműben fogadott.

Masszázs

Erre a program közepén került sor. Nem erre helyeztük a hangsúlyt, mindenesetre kellemes volt. Olajat használt, lentről haladt felfelé. Közepes erősséggel csinálta, a combok kapták a legalaposabb gyúrást. Ahogy haladt feljebb a hátsóm felé, akkor nem maradtak el a kellemes benyúlások sem, majd a derekam, végül a lapockák következtek. Közben jót beszélgettünk egymással, Barbi kimondottan jó beszélgetőpartner volt.

Kényeztetés

A fürdőből visszatérve ugyanolyan "álló partyval" kezdtük, mint a múltkor. Megkérdezte, levegye-e a melltartóját, vagy én szabadítsam meg tőle, én az utóbbit választottam. :-) Az újabb találkozás örömére átöleltük, csókolgattuk egymást, s miközben beszélgettünk, én folyamatosan a formás popóját markolásztam, majd a melltartó-kapocshoz nyúlva próbát tettem, hogy sikerül-e megbirkóznom a feladattal: sikerült, gyorsan meg tudtam szabadítani a felső textiltől. Gyönyörű, a közepesnél kicsit nagyobb, eredeti mellei vannak, puszilgattam, szopogattam, mint egy kisbaba. Ezután Barbi "leszerelte" a körém tekert törölközőt, majd egy kis kézi munka után a hasához szorította az álló farkamat. Nehéz lenne leírni, milyen kellemes egyveleg volt, ahogy csókolózunk, s közben egymáshoz dörgölőzünk, én pedig a popót markolászom... A farkincám a hasunk között, a mellei a mellkasomnak nyomulnak, s eközben a kezem a popójáról kicsit feljebb téved, hogy megszabadítsam Barbit az utolsó textiltől is. Miután már mindketten teljesen meztelenül voltunk, úgy döntöttünk, ideje lenne vízszintesbe helyezni magunkat. Megkértem Barbit, előbb ő feküdjön hanyatt a tatamin széttárt lábakkal, hogy gyönyörködni tudjak egy kicsit. Gyönyörű látvány volt a borotvált punci, nem is húztam az időt, puszilgattam először körülötte, majd a csiklót, majd finom nyelvmunkába kezdtem. Közben lassan, finoman becsúsztattam a középső ujjamat, utána már csak az ujjam játszotta a főszerepet, s mivel elég tágasnak éreztem, Barbi engedélyezése után a mutatóujjamat is bevetettem. Látszott Barbin hogy élvezi, bár azt már korábban is mondta hogy ettől nem képes elmenni, így nem is húztam a végtelenségig, inkább feljebb csúsztam egy szenvedélyes csókolózásra, s közben úgy csináltunk, mint az erotikus filmekben: a kemény farkam a hasán dörgölőzve csúszkált, s hogy még kellemesebb legyen, Barbi csurgatott olajat is a hasára, hogy még élvezetesebb legyen ez a fordított csúszka. Ezután helyet cseréltünk, én feküdtem hanyatt, sort kerítettünk a fenti fejezetben leírt masszázsra, ezután pedig Barbi a tettek mezejére lépett. Fölém hajolt, megcsókolt, a farkincámat a cicijéhez dörgölte, majd lejjebb csúszott, és csodás franciás kényeztetésben részesített. Először a zacsit puszilgatta, nyaldosta, majd a rúdon felfelé haladt, s a makkomat ingerelte a nyelvével, végül a szájába vette, és először lassú, majd fokozatosan gyorsuló, egyre intenzívebb szopásba kezdett. Az érzés ezúttal is leírhatatlan volt, nem is bírtam sokáig, hatalmasat élveztem a szájába. Az időt sikerült alaposan kihasználnunk, egy kis pihegésre és beszélgetésre azért még maradt egy icipici idő, aztán irány a fürdőszoba, majd jött a búcsúzás egy csodálatos Barbi-est után. :-)

Elszámolás

Az elején rendezve, szerintem a pesti átlagnak megfelelő, de mondanom sem kell, hogy az élmény jóval átlag fölötti volt. Három extrája van (csók, ujjazás NFVSZ), mindhármat igénybe vettem, ami értelemszerűen megemeli, de szerintem bűn lenne bármelyiket is kihagyni.

Barbi, istennő masszázs

  árrpi

Egyeztetés

Tegnap hívtam telefonon, elsőre felvette a telefont, készségesen tájékoztatott a lényegről, nagyon kedves volt a telóban. Szerencsém volt, mert szabad volt az általam favorizált ma délutáni időpont. Másfél órás programra neveztem be, amit a kérésnek megfelelően ma reggel megerősítettem sms-ben.

Megközelítés

A tömegközlekedést választottam, a villamosmegállótól pár perc séta. Voltam már néhány hónapja ebben a szalonban (bárcsak ne lettem volna...) valakinél, aki már nem hirdet, úgyhogy könnyű dolgom volt Az utcában fizetős parkolási lehetőség, elvileg akár közvetlenül a ház előtt is meg lehet állni, feltéve hogy van szabad hely. Kíváncsiságból felmértem, mi lett volna, ha kocsival érkezem. Bár nem közvetlenül a cím előtt, de lett volna szabad hely, de nem sok.

Helyszín

Egy vadiúj építésű társasház, ez egyértelműen látszik, még körülötte is javában zajlik az új épületek felhúzása. Érkezéskor telefonáltam, s megkaptam a bejutáshoz szükséges információkat. Több szoba is van, ezúttal egy ágyas szoba volt a tetthely, a célnak abszolút megfelel, tükör azonban sajnos nem volt. (A múltkor tatamis szobában voltam egy tükörrel.) A fürdőszoba kádas, a kifröcsögés ellen függöny véd. Többféle tusfürdő is volt, illetve dezodor, szájvíz.

Hirdető külseje

A képeknek teljesen megfelelő, jó alakú (nem nádszál, de nem is túlsúlyos), nagyon szép arcú, kedves, mosolygós kék szemű hölgy nyitott ajtót. Formás, markolászni való popó, közepes méretű, eredeti, szép cicik, frissen borotvált punci és formás combok. Már a legelső pillanattól magával ragadott a szexi kisugárzásával, vidám, közvetlen természetével. Egy kétrészes szexi fehérneműben fogadott, így már az elején kivehető volt formás alakja.

Masszázs

Erre a program végén került sor. Olajat használt, lentről haladt fölfelé, közepes erősséggel csinálta, ez nekem teljesen megfelelő volt. A combom alaposan átgyúrta, akárcsak a hátsómat, majd a derék, hát, lapocka, végül a vállam következett. Nem értek a témához, de minden bizonnyal szakszerű volt, nekem mindenesetre nagyon jólesett minden érintés. Közben végig jót beszélgettünk, Barbi nagyon jó beszélgetőpartner volt.

Kényeztetés

A zuhanyzásból visszatérve Barbi az ágy előtt várt, nem bírtam megállni, hogy ne húzzam magamhoz, viszonozta az ölelést, így egymást puszilgattuk, közben a formás popóját markolásztam. Miközben a nyakát puszilgattam, kikapcsoltam hátul a melltartóját és megaszabadítottam tőle, így megcsodálhattam és puszilgathattam a formás ciciket. Följebb haladva a nyakát, arcát, majd száját is puszilgattam, aminek a vége egy kellemes csókolózás lett. Eközben a popót markolásztam, majd a bugyi alá nyúltam, s azt is lehúztam, így már mindketten teljesen meztelenek voltunk. Közben Barbi kezébe vette a velem egykorút, finoman cirógatta, majd beolajozta, majd összeölelkeztünk, s az ágaskodó farkam közénk szorult, s a hasán csúszkált. Hát mit mondjak, kimondottan jó "állófogadás" volt, kívánni sem lehet ennél jobbat. :-) De ha már ott volt az a kényelmes ágy, hát úgy döntöttünk, ideje lenne kihasználni, szóval Barbi hanyatt feküdt, széttárta a lábát, és elém tárult Barbi izgató, csupasz puncija. Puszilgattam körülötte, majd a csiklóját, aztán a nyelvemet, majd az ujjamat is bevetettem. A korábbi írásokból tudtam hogy nem igazán lehet ezzel a mennybe repíteni, így nem állt szándékomban sokáig nyalakodni, de azért magam szórakoztatására elvoltam egy ideig, majd feljebb csúszva a hasát, nyakát puszilgattam, majd jött egy újabb csókolózás, s közben szeretkezést imitáltunk: Barbi a tenyerébe fogta a farkincámat, én pedig a kezében csúszkáltam. Ezután fordulást kértem Barbitól, hogy a popsijában is gyönyörködhessek, olajat csurgattam rá, majd egy kis markolászás után a farpofák között csúszkáztam, hát nem volt rossz! Ezután Barbi mellé feküdtem, ismét a hátsóját markolásztam, miközben újabb csókcsata következett, hosszú, szenvedélyes csókolózás volt ez, leírhatatlanul kellemes érzés volt! Ezután hanyatt feküdtem, hogy Barbi következzen, beolajozta magát és engem is, és kellemes csúszkában részesített. Elsősorban a mellein volt a hangsúly, a cicikkel többször megmasszírozta, illetve közé szorította a farkamat, majd lejjebb csúszott, és megmutatta, hogyan tud bánni a furulyával. Rövid kézijáték után kinyújtotta a nyelvét, és a makkomat nyalogatta, majd szájába vette, és először lassú, majd egyre intenzívebb, szopásba kezdett, nagyon kellemes csinálta, többször vég-közeli állapotban voltam, így néha meg is állítottam időhúzás végett, ami arra is tökéletes volt, hogy újabb csókokat lopjak tőle, majd ismét a szájába vette, és el is érkezett a vég a szájában mentem el, tökéletes happy finish volt. Ezután egy rövid összebújós beszélgetés következett, amit a masszázs közben is folytattunk (a masszázs ugyanis a legvégére maradt, kevés időt hagytunk rá, de nem is baj), majd az idő végefelé közeledve mentem zuhanyozni, aztán a búcsú következett.

Elszámolás

A randi elején rendezve, szerintem a pesti átlagnak megfelelő. Az élmény viszont bőven átlag feletti volt! Mindkét extrát igénybe vettem (NFVSZ + ujjazás), ami picit megnyomta a díjazást, de nem kérdés hogy megérte.

Barbi, felejthetetlen masszázs

  árrpi

Egyeztetés

Délelőtt hívtam, a kolléganője vette fel. Többször is voltam már Barbinál, ennek ellenére voltak új infók. Az egyik, hogy történt egy kis áremelés, a lényeg a másik info volt: költözés volt, már nem ott van a randihelyszín, ahol korábban voltam. Ami a foglalást illeti, szerencsém volt, tudtam menni az általam javasolt időpontban. Másfél órás programot kértem.

Megközelítés

Tömegközlekedést választottam, a kerületet nem hagyták el Barbiék, továbbra is a 13.-ik ban rendelnek. Metróval mentem, a Forgách utcai megállótól pár perc sétával oda lehet érni.

Helyszín

Vadonatúj építésű, sokemeletes társasház. Érkezéskor csörögtem, megkaptam a kapukódot és a többi infót. A lakás a célnak abszolút megfelel, tágas fürdőszoba, fürdőkád fröcsögés elleni függönnyel, sok tusfürdő, illetve szájvíz. A tetthelyünk tatamis volt, a falon vizuális élményt segítő tükör.

Hirdető külseje

Már sokszor elmondtam, most írjam le mégegyszer? Hosszú szőke haj, a csábító kék szemeivel most is elvarázsolt, a popó még mindig markolászni való. A cicik eredetiek és közepes méretűek. a combok formásak, a punci frissen borotvált. Azért egy kis változás mégiscsak említést érdemel, néhány kilótól megszabadult a legutóbbi randink óta, de mivel korábban sem volt az alakjával semmi baj, így ha nem említi meg, ez fel sem tűnt volna nekem. Egy rózsaszín, kétrészes szexi fehérneműben fogadott.

Masszázs

Őszintén szólva soha nem ez volt a lényeg a randinkon, ezzel Barbi is tisztában van, így nem is szántunk rá sok időt. Itt is volt egy kis változás, míg korábban olajat használt, ezúttal krém volt. Közepes erősséggel csinálta, bár a hátsómnál kicsit erősebb volt, lentről felfelé haladt. Őszintén szólva annyira lekötött közben a beszélgetés, hogy nem is emlékszem pontosan a mozzanatokra, az azonban biztos, hogy minden érintése jólesett.

Kényeztetés

A zuhanyzásból visszatérve a szobában várt, egyből kezdetét is vette a kölcsönös incselkedés, simogattuk, ölelgettük, puszilgattuk egymást, én markolásztam Barbi popsiját, ő a farkamat cirógatta. Megszabadítottam a melltartójától, így lehetőségem nyílt puszilgatni, szopogatni a csábító melleit, följebb haladtam a puszikkal, nyakát, arcát, száját puszilgattam, majd finom csókváltás után a tatamira helyezkedtünk. Folytattuk a csókolózást, közben az ujjammal a punciját, csiklóját izgattam a bugyiján keresztül, ami még így is érezhetően nedves és forró volt. Megkérdezte, szeretném-e ha megszabadulna a bugyitól, a válaszom magától értődő volt. Elém tárult Barbi izgató, borotvált puncija, amit jó volt újra csodálni. Simogattam először körülöttem, majd a csiklóját simiztem, kicsit lejjebb tévedtem, behatoltam a középső ujjammal, és úgy izgattam, lassan, majd egyre intenzívebben, s mivel nem ítéltem szűknek a helyzetet, így a mutatóujjamat is betoltam. Egy darabig így kényeztettem Barbit, majd az ujjas kényeztetést fölcseréltem nyelvesre, és franciásan kedveskedtem neki. Nem volt célom megfelelni neki, hiszen már ismerem annyira hogy tudom, így nem könnyű őt mennybe röpíteni, szóval saját magam szórakoztatása volt a cél, de azért remélem, Barbi is élvezte. A ténykedésem után Barbi vette át az írányítást, mellé térdeltem, nekiállt cirógatni a velem egykorút, majd a nyelve végével a makkomat nyalogatta, már a látvány önmagában nagyon izgató volt, aztán a szájába vette, és fokozatosan intenzívvé váló szopásba kezdett. Amikor közel voltam a véghez, megkértem, tartsunk egy kis szünetet, időhúzás gyanánt beszélgettünk még, majd a cicijét izgattam egy kicsit a farkammal (bár inkább fordítva: a farkamat izgatta a cici), kértem tőle egy zacsis izgatást, amit örömmel csinált, olyan golyós szopiban volt részem, hogy megint nagyon közel voltam az elsüléshez, így újabb beszélgetős időhúzás következett, melynek során beiktattuk a masszázst, amit a masszázs fejezetben már részleteztem. Az idő aztán már tényleg röpült, így jöhetett a végkifejlet, amire Barbi javaslatára 69-es pózban került sor. Miközben intenzíven szopott, közben keményen nyomta a számnak a nedves punciját, a nyelvem szó szerint "dugta" a vaginát, közben markolásztam a formás popót, ilyen helyzetben nem is bírtam sokáig, jött a durranás. Amikor közeledett a vég, éppen a kezével kényeztetett, de mikor szóltam, hogy mindjárt elsülök, gyorsan bekapta, így a szájában ért a vég.

Elszámolás

Az elején rendezve, az alapárat kiegészítettem, amibe több extra is belefér. Őszinte leszek, ebben nem tudok korrekt infóval szolgálni, mert azt tudtam, hogy áremelés volt, de nem tisztáztam az extrákat, illetve azok árát, de szerencsére semmiben nem volt hiányérzetem, amire vágytam, azt megkaptam.

Barbi, felejthetetlen masszázs

  árrpi

Egyeztetés

Délben hívtam, a kolléganője vette föl. Voltam már kétszer Barbinál, de azért a rend kedvéért végighallgattam az információt, igazából az volt a lényegi kérdés, hogy tudok-e aznap délután menni egy másfél órás programra. Szerencsére volt szabad időpont! :-)

Megközelítés

Pontosan ugyanaz a helyzet, mint múltkor. A tömegközlekedéses utazást választottam, busszal mentem, a megállótól kb.5 percre a cím. Mehettem volna villamossal is, nagyjából azzal is ennyi idő lett volna. Újépítésű, modern társasház, mellette intenzív építkezés zajlik, ami nem tesz jót az utca hangulatának. Az utcában fizetős parkolási lehetőség akár közvetlenül a társasháznál is, persze szerencse is kell hogy legyen szabad hely.

Helyszín

A célnak tökéletesen megfelelő kuckó, több szoba is van, a mi tetthelyünk tatamis volt, tükör sajnos csak egy volt, a matrac elejénél, a fejrésznél. A ruhák részére egy kis fotel, illetve ruhatartó. A fürdőszoba kádas, a kifröcsögés ellen egy hatalmas függöny nyújt védelmet. A fürdő minden lényeges kellékkel felszerelt: többféle tusfürdő, dezodor, szájvíz...

Hirdető külseje

Zengtem már ódákat Barbi csábító külsejéről, hiszen kétszer is voltam már nála, most is csak ismételni tudom magam... Hosszú szőke haj, gyönyörű kék szemek, markolászni való popó, közepes méretű, eredeti, szép cicik, frissen borotvált punci és formás combok. A képek önmagukért beszélnek, és a valóságnak megfelelnek! Egy fekete színű, kétrészes fehérneműben fogadott.

Masszázs

Erre a program végén került sor. Nem ezen volt a hangsúly, de azért erre is szántunk egy kis időt. Hason feküdtem, a talpamtól kezdte, olajat használt hozzá. Nem volt erős, de gyenge sem, én közepes erősségűnek mondanám, bár a combomhoz érve alaposabb gyúrást is kaptam. A hátsómat is erősebben gyurmázta, a derekamhoz érve ismét visszavett az erősségből, és gyenge-közepes erősséggel csinálta. Mindig elmondom, hogy nem vagyok szakértője a témának, így nem tudom megmondani, mennyire volt szakszerű, de minden érintést élveztem, ez egészen biztos.

Kényeztetés

A fürdőből visszaértem a körém csavart törölközővel, Barbi pedig ott várt a kétrészes fehérneműben. A megszokott "állófogadással" kezdtük, puszilgattuk, ölelgettük egymást, közben markolásztam a formás fenekét. Kezem a melltartó pánthoz szökött, és megszabadítottam a felsőtől. Puszilgattam a szép melleit, majd a nyakát, száját, végül jött a már korábban többször is átélt csókcsata. Közben érezte, hogy mereven ágaskodik a farkam a törölköző alatt, ezért megszabadított tőle, majd a keze ügyébe vette, és finoman játszadozott vele. Hol a zacsit markolászta, hol a rudat huzogatta, illetve a makkomat simogatta. Eztán ledobta magáról az utolsó textilt is, majd javasolta, hogy helyezzük kényelembe magunkat a laticelen. Lefeküdtünk, csókolóztunk, én lassan lejjebb csúsztam, a ciciket is elhalmoztam finom csókokkal, majd a hasát puszilgattam, végül leértem a csupasz puncihoz. Simogattam, puszilgattam, majd a középső ujjamat becsúsztatva kényeztettem, közben nyalogattam. Mivel tudom, hogy Barbit ezzel nem lehet a csúcsra juttatni, nem fektettem túl nagy hangsúlyt a tevékenységemre, inkább odatérdeltem Barbi mellé, aki vette a lapot, hogy mit szeretnék. Kezelésbe vette a velem egykorút, rövid kézijáték után kinyújtotta a nyelvét, a makkom legvégét kényeztette gyors nyelvmozdulatokkal, ennek már a látványa önmagában csodás volt, nem beszélve az érzésről... Nyalogatta, nyalogatta, majd a szájába vette, hol gyorsan, hol lassabban szopta, majd hátranyúlt a hátsómhoz, és tolt rajtam, jelezve, azt szeretné, ha mozognék én is. Én is nekiálltam ütemesen mozogni, ami azt jelenti, hogy ki-be tologattam a szájában. Amikor robbanás-közeli állapotban voltam, szünetet kértem, hogy elodázzam a véget, illetve megkértem, hogy a zacsimmal is foglalkozzon, így azt is nyalogatta, szopogatta, ami szintén nagyon jólesett. A változatosság kedvéért egy kis cici-szexet is beiktattunk, ami úgy nézett ki, hogy a makkommal simogattam a bimbót, majd ismét Barbi következett, a szájába vett, és intenzív szopásba kezdett, nem is bírtam tovább, és hatalmasat élveztem a szájába. Egy kis pihegés után sort kerítettünk a fent részletezett masszázsra, amire nem maradt sok idő, de a hosszabb kényeztetésért cserébe szívesen lemondtam a masszázsra szánt időről. :-)

Elszámolás

Az elején rendeztem, a pesti átlagnak megfelelő, igaz, az extrák (csók, ujjazás és NFVSZ) emelték a tétet, de ezeket kár lenne kihagyni, főleg Barbi csókjai érik meg az emelést.

Barbi, felejthetetlen masszázs

  hanczUr

Egyeztetés

Telefonon hívtam, mikor elérhetőnek látszott az oldalon. Egyből felvette és nemsokára tudott fogadni is.

Megközelítés

Jártam már az irodában, a megközelítés elsőre is egyszerű volt, az utcán háborús állapotok az építkezések miatt, de egyébként eddig mindig találtam a házzal szemben parkolót. Ez fizetős, természetesen.
A bejutás az újépítésű házba egyszerű, a lakások számozása viszont iszonyat logikátlan, de Barbi külön jelzi a telefonban is, hogy a liftből melyik irányba indulj. (Ugyanazon lépcsőházban van A és B számozás is, így nem csak a lakás számot kell megjegyezni.)

Helyszín

Az új építésű, három tárgyalós iroda, tiszta, a célnak megfelelő berendezéssel. A fürdő nem nagy, kád + zuhanyfüggöny kombó, a szükséges piperecikkek a helyükön.
A kád jó magasan van, én kétszer is majdnem hanyatt vágódtam, legyetek óvatosak vagy ügyesebbek mint én :)
A szobában hangulatfény, kellemes illat, halk relax zene, kényelmes matrac a földön.

Hirdető külseje

A képeken Barbi szerepel, a képek frissek és a valóságot hűen tükrözik. Ottjártamkor a képekhez képest kevesebb sminket hordott, de kisugárzása azonos, kedves, szép arca van. Valóban nem nádszál alkat, de ezt a képek és a megadott adatok is tükrözik, nincs semmi megtévesztés. A cicik természetesek, de a képek szerintem nagyobb méretet sugallnak (ez számomra egyáltalán nem volt gond).
Bőre puha, feszes, szolibarna, illatos.

Masszázs

Részletesen nem egyeztettük a programot előre, másfél órára mentem, hagytam, hogy ő alakítsa a programot. Masszázzsal kezdtük, ami kellemes volt, közben beszélgettünk.
Barbi masszázsa közepes erősségű, szerintem nem tanult, de a hozzállása érezhetően olyan, hogy igyekszik kellemes perceket szerezni a vendégnek, ezért nem gépies, hanem odafigyel.

Hátamat, derekamat, nyakamat, lábamat masszírozta végig kb. 30-35 percben, majd megkért, hogy forduljak meg...

Kényeztetés

Fordulás után kezdődött a masszázs erotikus része, amely üdvözlendően nem egyből a "rábukok a répára" módszer volt, hanem beolajozott, simogatott, lingamszerű masszírozásba kezdett. Ekkorra magától le is vette a melltartót, és oldalt ült, így én is elkezdtem simogatni puha bőrét. Számomra nagyon érzékien a lingam átfordult egy lassú franciába, amellyel párhuzamosan én is egyre lejjebb simogattam, ahol csak a bugyi kezdett akadályozni, amit ekkor le is vett magáról, hogy jobban hozzáférjek.

Igazából már a francia elkezdése után kérdezett rá, hogy szeretnék-e extrákat, de ez nem volt kizökkentő, valahogy természetesen jött. Az NFVSZ és ujjazást ajánlotta fel, amelyből az NFVSZ-t kértem, az ujjazással pedig úgy voltam, hogy majd meglátjuk, végül nem "vettem igénybe", de ez nem szándékos volt, inkább csak nem úgy jött ki. Más beszámolók mintha csókot is említenének, ami így utólag átgondolva nekem is jól esett volna, de az adatlapon nem szerepel és abban a helyzetben nem is kérdeztem rá.

Érdekes, hogy nem írták mások, de Barbi franciája egyedülálló, érzékien csinálja kevés kéz és mély szájmozdulatokkal, ritmusváltással, valamint általam eddig sehol nem tapasztalt technikával, ami azóta is rendszeresen eszembe jut és csak "nyelvrezegtetésnek" tudom leírni, ahogy ajkaival vagy nyelvével a makkot szájában tartva rezgő-vibráló hatást ér el. Fantasztikus érzés, ezt jeleztem is számára, azt mondta, ő maga fejlesztette ki, amiért meg is dicsértem nagyon :)

Olyannyira fantasztikus volt, hogy féltem, hogy túl hamar vége lesz a kényeztetésemnek, így megkérdeztem, hogy nem zavarná-e, ha én is megpróbálnék valami hasonlót rajta. Szerencsére nem ellenkezett, így hanyatt fekve végigpuszilgattam nyakától kezdve haladva lefelé. Puncija szép, illatos, öröm volt nyalakodni. Néha volt szolid reakció, de kizártnak tartom, hogy orgazmust okoztam neki, néhány perc után udvariasan jelezte, hogy "nagyon jó volt" neki és visszafektetett a hátamra, hogy folytassa szuper franciáját.

Nincs mit ragozni, a legjobb francia élményem volt, az NFVSZ-t kihasználtam, nem hagyta abba azonnal, hagyott lenyugodni.

Ekkor a másfél órából még hátra volt kb. 35 perc, lefeküdt mellém és elkezdtünk egyre mélyebb dolgokról beszélgetni. Utólag is meglep, hogy mennyire megnyíltam Barbinak, aki őszinte érdeklődéssel és együttérzéssel hallgatta meg azt a sok sz*rt, amivel megterheltem. Ezért külön köszönet, a beszélgetés is hasonlóan jól esett mint a találkozásunk többi része. Közben én is masszírozgattam őt, és az lett a vége, hogy végigbeszélgettük a maradék időmet, amit csak én vettem észre és jeleztem, hogy szerintem mennem kéne fürdeni.

Másfél órás meeting lévén nem tudom, hogy ha nem beszélgetünk, akkor mivel folytatódott volna a program, mivel telt volna az utolsó fél óra, ezt előre nem egyeztettük, a beszélgetés pedig inkább elkanyarintotta a hangulatot az erotikus iránytól.

Elszámolás

Korrekt elszámolás, átlagosnak mondható budapesti csokorméret. A megadott virágszálak másfél óra + egy extrát takarnak, amit az élményre tekintettel örömmel felkerekítettem.

Barbi, nagyon jó masszázs

  Brum

Egyeztetés

Barbit a zöld jelzésnél hívtam reggel a megadott kezdésének idejében, gyakorlatilag azonnal felvette hiszen ezt jelezte is hogy hívható. Kora estére kértem időpontot ami neki is megfelelt, másfélórában egyeztünk meg. Egyébb kérdéseket nem is tettem fel, mert a lehetőségek nagyjából a korábbi beszámolóból számomra is kiderültek és nem volt okom ezt nem valósnak tekinteni. Barbi ezen időpontra visszatért a masszázs oldalra és nekem ez megfelelt teljes mértékben. Visszatérésének okát találkozásunk alkalmával elmondta, egyebek közt.

Megközelítés

BKV- val érkeztem, a Lehel piac felől kis sétával. Még számtalan közlekedési eszköz áll rendelkezésre, számtalan irányból. Parkolni is lehet szerintem és valószinű fizetősen. Közel van a Lőportál utca, ami számomra nagyon kedves események és személy emlékét eleveniti fel minden alkalommal ha arra járok.

Helyszín

A ház majdnem vadonat új. Szép nagy, előtte és mellette folyamatban lévő épitkezés ami azért meghatározza az utca hangulatát. Nekem személy szerint korábban itt volt egy fals találkozom egy ma már nem hírdető lánnyal és az ő már szintén nem hirdető ravaszkás kolléganőivel.
Félre téve a szép és nem kellemes emlékeimet léptem be a kapun miután Barbi megadta a kódot és az emeleti lakás számot. A kód nem túl bonyolult csak gyors és határozott kézre van szükség. Nekem nem sikerült ez elsőre, de másodjára bejutottam.
A lakás rendben van, szép és új. A fürdőben kád van függönnyel ami miatt nehéz nem kipocsálni a vizet, és ez sikerült nekem is és az előttem és az utánam jövőnek is, aki tulajdonképpen szintén előttem jövő volt a szeánszom végén. A szoba nem túl nagy, van benne egy francia ágy ami talán kissé süppedős de ez csak térdelésnél észrevehető. Minden tiszta és higénikus. Fürdőszerek és szájvíz pohárkákkal, törülköző mind okés. Szobában még kis padocska és szobainas valamint kis aztalka vizzel és órával amin viszont nem tudtam kiigazodni de ez nem lényeges.

Hirdető külseje

Barbit képei alapján tettem már korábban kedvenceim közé. Alakja és arca és különösen az újabban látható piros szetjében lévő beállásaink fotói igencsak hatottak rám. Személyes találkozásunk első pillanatában meggyőzödtem hogy gyakorlatilag fotói a valóságnak teljesen megfelelnek. Arca és szemei pont mint a képeken, vonzották a tekintetemet és örömmel nézegettem, nem csak beszélgetésünk során.
Alakja, testének minden porcikája kívánatos selymes és sima bőre barna, öröm a szemnek és a kéznek. Közhelyesen, akinek tetszik a képeken és beindul a Barbit típusú nőkre annak a valóságban is nagy örömöt okoz a találkozás. Nekem mindenképpen.

Masszázs

Zuhanyozásom után beszéltük meg körvonalazva a lehetőségeket, én mit és hogyan szeretnék, de nem véstűk kőbe a programot, teret hagyva a sponteinitásnak is. Ez igaz volt az extrák lehetőségeire is. Ilyen formán hasra feküdtem és Barbi masszázsának átadtam magam, amit ő ekkor még nagyon szép bugyi és melltartó viselésében kezdett meg. Itt mondta el hogy nem sokkal érkezésem előtt tett fel új fotókat, amiket másnap szívesen lájkoltam volna az instán is.
A masszázs kellemes, simogatós érzékien érintős, pont amit általában kedvelek, Barbi röviddel a kezdés után a melltartót is levette, amit hátra pillantva, örömmel vettem tudomásul, kellemes tenyérbe illő, és megnyugtató volt számomra hogy később, elkerülhetetlenül,kézzel fogható élményt fog adni. Közben beszélgettünk, Barbi nemcsak a telefon beszélgetésünkkor volt kedves és közvetlen hanem itt és most élőben is. Jó volt a társaságában heverészni és élvezni kezei érintését és barátságos, kedves közvetlen de nem tolakodó stílusát. A nem túl hosszú de teljes hátsó felemet érintő masszázs után megfordulván, egy finom combomtól kezdödő érintések után eljutottunk a következő rész első soraihoz.

Kényeztetés

Kezei hamarosan az ágyékom után kézbe vették a szintén érdeklődő farkamat, ami ekkor inkább farkincának volt nevezhető de Barbinak hála gyorsan kíérdemelte a felnőtt jelzőt. Miközben Barbi kedveskedett testem fent emlitett részének az én kezeim is elindultak felfedezni az ő testének minden elérhető pontját. Kezdtem tervezgetni hogy helyet kellene cserélnünk de közben Barbi finoman megérintette szájával majd körbe fonta azt a számomra olyan kedves testrészemet a farkamat. Egy darabig ez nagyon lekötötte a figyelmemet, mert nem csak érezni de nézni is nagyon jól esett.
Mégiscsak eljutottunk a cseréig, mikor is, én Barbi lábai közt térdelve gyönyörködve kiváló testében végig simogatva és csókolva azt, lehúztam a még rajta levő comb fixeket, amik szexik ugyan, de ha fent vannak nem lehet a finom combokat simogatni és adott helyzetben szeretem ha a füleim is élvezik combjai bőrének selymességét.Egy füst alatt a bugyit is lehúztam.
A helyzeti előnyőmet kihasználva nem csak a füleimet de a szájamat és nyelvemet is hosszan kényeztettem Barbi nagyon nagyon finom és nagyon nagyon izgatóan nedvesedő puncijában.Hosszú és kitartó ügyködésem ellenére csak néhány apró alig észrevehető rezdülést értem el Barbi testében és ténykedésem befejezése után megdicsérte egy két mozdulatát nyelvemnek amit próbáltam reprodukálni segitségét kérve de ez sem hozott eredményt. Viszont megtudtam a titkot hogy hogy lehetne, de azt azt a masszázs keretein belül azt nem lehet. Viszont látogatásomkor már ismét masszázs keretek voltak érvényben. Ezért oldalvást feltérdeltem és Barbi következett kezével és szájával felváltva, mert én ezt nagyon szeretem. Az alám hajoló és fenekével pucsitó Barbi látványa is megér egy nagy misét! Még egy- két pózban tudtam gyönyörködni Barbi testében, kezemmel is próbát tettem istenien nedves puncijában kivül és belül, felül és alul de számára ez sem a megfelelő póz az igazi orgazmus eléréséhez, viszont tökéletesen elég hogy én az érzések és a különböző pozók, Barbi testének látványa, kezének és szájának váltott játéka után kezétől hatalmasat élvezve tettem pontot találkozásunk első alkalmára.

Elszámolás

Elszámolásra csak a végén került sor és egy extra lett felszámolva az étlap kinálatából, amit nagyon kedvesen a végén, kérésemre, állitott össze. Az igy elkészitett csokromat az asztalon lévő váza mellé helyeztem

Barbi, nagyon jó masszázs

  Kspisti11

Egyeztetés

FONTOS: Amikor pontosan egy hete Barbinál jártam, még masszázslányként hirdetett. És értelmeszerűen én masszázsra mentem (no jó, lényegében pettingre). Azonban mire befejeztem volna a beszámolómat, átsorolt a "sötét oldalra". Így sokaknak nem lesz olyan hasznos ez a beszi, de nekem emlékként akkor is kell. Meg ha már ennyi időt töltöttem a megírásával, és olyan kevés maradt hátra, én bizony befejezem és beadom.

Ennyi előszó után: tudtam, hogy szombaton délelőtt ráérek, és hát Barbi, aki arckitakarás nélkül hirdet, számomra lenyűgöző a fotókon, amióta csak megjelent a hirdetése január elején. Így aztán adta magát az ötlet, hogy ezen a szombaton ezt a Barbit ismerjem meg, ha már a megelőző szombat is "Barbis" volt, egy másik kerületben, egy másik Barbival. Beszéltem hát vele még kedden és jeleztem a szombati szándékomat. Kérésére megerősítettem a randit telefonon a pénteki nap során, majd mentem hozzá az eredeti tervek szerint szombaton, tehát február 4.-én. Én jobban örültem volna a reggel 9-es időpontnak, de Barbi a 10-et ajánlotta fel. Elfogadtam, mert a megbeszélés pillanatában az időpont még jónak tűnt a számomra is.

Egy érdekes apróság, hogy a péntek délutáni megerősítő telefonbeszélgetés során a fotóit nézve magamhoz nyúltam és úgy hívtam őt. Majd amikor felvette a telefont, zavaromban azt mondtam neki hülye fejjel, hogy "szia, én Barbi vagyok, Pistit keresem". Erre ő vidáman mondta, hogy az nem lehet, mert ő is Barbi. Én meg korrigáltam gyorsan, hogy akkor én mégis inkább visszavedlenék Pistinek. Ez a szerencsétlenkedésem pont jó volt arra, hogy a másnapi látogatásom során kiderüljön: nem is Barbival beszéltem, hanem a kolléganőjével. De ez számomra nem lényeges. Azonban jól rávilágít ez arra, miért nem érdemes hosszas telefonbeszélgetésekbe elegyednem egy szolgáltatóval, akit még nem ismerek: az esetek több mint felében voltaképpen nem is velük beszélek.

Megközelítés

Könnyú megtalálni a helyet. Szombaton ingyenes volt a parkolás, és volt is szabad hely a bejárattól cirka 100 méterre. Aki BKV-val menne: villamos és troli is jár a közelben. Szóval minden klappol.

Egyébként ez egy vadonatúj építésű nagydarab társasház. Senkivel nem találkoztam befelé. Kifelé jövet lehet, hogy a liftbe való belépésemkor belefutottam egy következő vendégbe, vagy ha nem, akkor a közvetlen szomszédba. Lift kinyílt, egy meglepett férfi kilép, én udvariasan és bátran köszönök neki, ő motyogott valamit, és elindult arrafelé, ahol talán csak 4 lakás volt, amelyek egyike a masszázsszalon. De engem nem érdekelt.

Azt tudom,hogy nem Barbihoz jött a következő vendég, mert a továbbiakban kiderül majd, hogy én igencsak idő előtt távoztam, és ezt nem lehetett előre tudni. De többen is rendelnek itt: sanszos, hogy egy másik lányhoz akkor érkezett épp egy makktárs. Remélem számára is élvezetes volt a látogatás.

Helyszín

Teljesen új és jól berendezett lakás. Nem tudom, hogy 2 vagy három szobában zajlanak-e az események, de volt velem párhuzamosan egy másik vendég is. Még előttem érkezett, és tovább is maradt, nem úgy mint én...

A masszazsszobában tatami és masszázspad egyaránt van, sőt még egy pamlag is ezeken kívül. Arra lehetett a ruhákat lerakni. Minden tiszta és rendezett volt. Száraz, jó, nedvszívó törölköző, a fürdőszobában elég sok tusfürdő, és persze szájvíz és pohárkák. Ahogyan az lenni szokott ilyen helyeken.

Hirdető külseje

Barbi az egyik ritka hirdető, aki arckitakarás nélküli fotókkal hirdet Azt hiszem, hogy pont emiatt esett rá a választásom. Különösen azt a fotóját tartom lenyűgözőnek, amelyen fekete combfixet visel, szélesre tárja a lábait és enyhén hátradőlve kihívó tekintetével szinte hivogat a bujálkodásra. Persze a többi fotó is jó, de az az egy nekem különösen bejön.

A fotók enyhe retusáláson eshettek át, de természeetesen róla készültek. A helyszínen pontosan ugyanazt a Barbit kapod. Nem műtermi képek azok, hanem ott a szalonban készültek, de szerintek remekművek.

Barbi egy nagyon szép nő. Egyetlen kritikus szavam sem lehet a külsejére. Egy erős kötésű lány ő, aki úgy szép ahogy van. Mindene arányos és természetes. Olyan "majd kicsattan az egészségtől", de ne gondoljátok ezt negatív jelzőnek. Nekem tetőtől talpig mindene tetszett, de a kedves és érett viselkedése mellett a húsos, ápolt punciját emelném ki. Ritkán láttam ilyen szépet. Nem vagyok orvos, de végig az volt a benyomásom, hogy "egészséges és zamatos, mint egy barack". A nagyajkak szépen megduzzadtak az érintéseimtől, nedvesedtek és szétváltak. A csikló is tankönyvbe illően kidudorodott. A vagina később pontosan úgy viselkedett, ahogy azt a természetes kiválogatódás, (vagy a kreacionizmus elméletében az Alkotó) megtervezte. Arra lett teremtve ez a szép test, hogy szeretgessék. Ádámnak az Éváját képzelem én valahogy ilyennek.

172cm / 64 kg méretekkel erősen eltávolodik az általam preferált 170cm/50 kilós optimumtól, de még így tekintve is: számomra nagyon szép. Aki az erősebb testalkatúakat preferálja, annak Barbi az oldal egyik legjobb választása lehet. Tehát szerintem erősen ötcsillagos nőt ismertem meg szombaton. Először azt írtam ide, hogy "bombázót". Ez azért nem igaz, mert Barbi egy kedves, kellemes teremtés, akitől nem ijedsz meg, aki nem hordja fenn az orrát, aki nem plázacica. Valahogy olyan,hogy ha ránéztem, nem akadt el a lélegzetem, hanem örömömben elmosolyodtam azon, ami szépet láttam. A korát nem kérdeztem, ezért hát tippelhetek: nagyjából annyi lehet, mint amit ír az adatlapja. Vagy egy kicsivel több.

A haját, szemét alakját jól mutatják a fotók. A puncijáról már áradoztam. A bőre bársonyos, és úgy láttam a nagy rohanásomban, hogy nincs tektója. A mellei szépen állnak, a mellbimbóit is kellemes volt puszilgatni és simogatni.

Action

Szombat reggelig még úgy volt, hogy délelőtt szabadon garázdálkodhatok a városban, és majd délig kell hazaérnem. Ezért lett volna szerencsésebb a 9 óra, de még a 10 órától kezdődő másfél óra is elfogadhatónak tűnt. Így alakult hát ki a 10 órás randi. Azonban szombaton kora reggel váratlanul olyan hírt kaptam, hogy már 11 után egy kicsivel legyek otthon. Ekkor már nem akartam átverni Barbit és lemondani a találkozót. Úgy döntöttem hát, hogy inkább megpróbálok minél több kellemes élményt beleszuszakolni az 50 percbe, majd utána rohanok haza. Így történt, hogy megérkezésemkor szóltam Barbinak, hogy ugyan kifizetem a teljes árat, de ugorjuk át a masszáz részeket és én pedig 90 perc helyett 50 percig maradok csak. Barbi elfogadta az események ilyen alakulását, és megköszönte a teljes értékű csokrot, amelyet valamilyen apró ajándék kíséretében egy borítékban letettem a komódra.

Emiatt aztán masszázs nem volt, az "Action" címszó alatt pedig kölcsönös kényeztetés történt, és értelemszerűen arról is lesz itt szó.

Egy idős és lassú fazon vagyok én már, de most igen gyorsan leraktam a göncöm a pamlagra, majd villámgyors tisztálkodás, ami azért is könnyű volt, mert 20 perccel korábban már zuhanyoztam. Visszatérésemkor Barbi egy bugyi melltartóban és egy combfixben várt, pont mint a fotókon. Hozzáléptem, gyengéden átkaroltam és lepattintottam a melltartóját. Puszi és csók sajnos nem volt, de amúgy Barbi leste minden kívánságomat már a levetkőztetése során is. A melltartót még én vettem le, a combifxet a kérésemre ő - mert féltem, nehogy elszakítsam. A bugyi azután került le róla, hogy lefeküdtünk egymás mellé a tatamira.

Először megkértem, hogy feküdjön a hasára és kapott tőlem 2-3 percnyi masszázst, miközben beszélgettünk egy picit. Igyekeztünk egymásra hangolódni. Közben azért a nagyon szép fenekét is fogdostam, nemcsak a hátát. Aztán a kérésemre megfordult és én franciáztam neki. Kedves mosollyal az arcán széttárta a lábait, behunyta a szemét, és átengedte nekem a kezdeményezést. A bal kezével azért simogatta a jobb alkaromat, miközben én a mellbimbóit simogattam, cirógattam. Időnként összekulcsolta a kezeit az enyémmel. A keze mellett az egyetlen másik mozgó testrésze a puncija volt: ahogy megujjaztam őt először egy, majd kettő, a legvégén pedig három ujammal is, a vagina körülölelte az ujjaimat és szépen tempósan lüktetett. Egyrészt a háttér zene másrészt az ujjam mozgásának a tempójában. Nagyon izgató volt. Mintha egy erekcióban lévő péniszből kéne "kifejtenie" a spermákat.Persze tapasztaltam már hasonlót, de ennyire kifejezetten még sose. Fel is izgatott ez nagyon. Viszont orgazmusközeli állapotba nem jutott a lány. Úgy tűnt nekem, hogy nem is fog, miközben kevés az időm. Emiatt egyszercsak lelassítottam, majd abbahagytam. Barbi szépen mosolygott és megköszönte a kapott kellemes élményt. Fordultunk, és most ő kényeztetett engem. Eközben is leste minden kívánságomat, és eszerint odlalról térdelve/pucsítva közelíett és mélyen bekapta a farkamat. Leginkább a szájával dolgozott, és csak néha vette ki a farkam: olyankor pár másodpercig a kezével verte, majd újra bekapott. Én eküzben hátulról a lába közé nyúltam és a még mindig lucskos puncit jól megujjaztam. A lucskosság nem is múlt: folyamatosan nedvesedett. Masszázsolajra vagy a nyálamra még véletlenül sem volt szükség.

A látogatásomkor - 7 napja - Barbi menüjében volt ugyan natúr francia, de NFVSZ nem volt. A kitartó szopása közben megéreztem időben, hogy mindjárt kitárazok, és szóltam is neki időben, de a lány a szájában tartott továbbra is. Én meg a szájába élveztem. Tényleg élvezetes volt, talán azért is, mert ezt valahogy ajándékba kaptam, a vállalásain túl, ha már korábban jó fel voltam én is. Gondolkodtam is azon, hogy illik-e olyat beleírni a beszámolóba, ami nincs a vállalásai között. Végül azért került ide, hogy érzékeltesse Barbi korrektségét: mintegy ezzel kárpótolt a rövidebb randi miatt.

Előbb egy zsebkendővel a saját száját törölte meg, majd barátnősen egy másikkal engem is megtisztogatott. Kérésemre még 3-4 percet feküdtünk egymást átölelve és beszélgettünk. Majd úgy éreztem, hogy haza kell sietnem. Fájó szívvel távoztam hát. És rohanás haza, ahova még épp időben érkeztem.

Elszámolás

Amikor nála jártam, masszázslányként hirdetet, és az ujjazás volt az extra. Én azt én igénybe vettem, nagyon javaslom mindenki másnak is. Fönt leírtam miért.

Az igen rövid ottlétem alatt egy korrekt lányt ismertem meg. Nehéz lesz helyesen osztályoznom azt, hogy megérte-e. Mert az én hibámból lett ez ilyen kurta-fucsra randi, Barbin semi sem műlott. Ezért én maximális pontszámot adok majd neki erre a kérdésre, remélem nem tartja ezt senki inkorrektnek.

Barbi, jó masszázs

  rezfaszú bagoly

Egyeztetés

Villogott a "most elérhető" ikon, felhívtam és nagyon rövid időtávon belül mehettem is.

Megközelítés

Jártam már korábban a környéken, van BKV ezerrel és bár már nem városközponthoz közeli rész, de a leghúzósabb díjú parkolási zónában van.

Helyszín

Újépítésű ház, utcában most is építkeznek. Kb. háromszobás a tetthely, ottjártamkor rend volt, kádkilépőt kellett volna csak cserélni. A ház és a berendezés is újnak tűnik, a szükséges kellékek adottak egy jó randihoz.

Hirdető külseje

Barbi képein pici retus van, illetve én kb. 35 körülre saccolnám a korát. Kedves, mosolygós, de fanyar humorú nő.

Action

Bemutatkozás után bementünk a tetthelyre, lerakosgattam a holmijaim, rendeztem a rózsákat. Majd fürdés, tisztaság és Barbi egy átsimogatós masszázzsal indított, nemrég váltott kategóriát elmondása szerint. Masszázs közben mesélt érdekes sztorikat, mindig tanul az ember... Majd megfordultam, felélesztette az egyszeműt is, kaptam dicséretet a rézalkatrészre - vagy sok ázsiai is jár hozzá, vagy szeret túlozni, persze az embernek ott és akkor jólesik. Viszonoztam a kedvességét francia területen, ápolt terület fogadott, sikerült előkészítenem a terepet, de a jósághoz az ő részéről több idő/összeszokás kellene/kellett volna. Kipróbáltunk pár alappózt, majd az egyszeműt ki, gumit meg lehúzva előkerültek a szabad levegőre az utódok is. Csevegtünk még egy kicsit, megvártam, amíg a kollegina vendége bemegy az előtérből a másik szobába, lecsaptam a maradék anyagot a fürdőben a tussal, majd szobába vissza, öltözés és távoztam. Közben Barbi visszaadott a rózsákból, mivel érkezésemkor nem volt pont kiszámolva a szálmennyiség.

Elszámolás

Korrekt, amennyit a telefonban mondott.