Beszámolóim

Happy Rella, felejthetetlen masszázs

  dr_Dzseri

Egyeztetés

Online történt, ennél többet nem tudok hozzáfűzni.

Megközelítés

Első alkalommal látogattam meg az új Király utcai szalont. Szombat volt, ezért parkolóhely reményében célirányosan a Klauzál térre mentem, ahol hamar találtam is helyet. A honlapon említett parkolóházat nem próbáltam.

Helyszín

Mint említettem, már az új szalonban találkoztunk, egy nívós viszonylag újépítésű társasházba helyezték át. A szobák hozzák a megszokott színvonalat. Széles tatami ált rendelkezésünkre, két oldalt tükrök, hogy oldalról meglehessen csodálni a leányozók vonalait. Újdonság volt a szobában elhelyezett tv, amely a zene szolgáltatására hivatott. A fürdőszoba rendeben volt, tiszta, korlátozott számban voltak tusfürdők, volt száraz kilépő, két száraz törülközőt kaptam. Itt az új helyen, most nem volt nagyüzemi átjáróház feeling.

Hirdető külseje

Rella egy 172cm magas, vékony testalkatú lány, pici cicikkel, feszes popsival. Arcos fényképekkel hirdet, úgyhogy nagy meglepetés nem érheti a vendéget, legfeljebb csak annyi, hogy Rella smink nélkül is nagyon szép. Csillogó szemek, mindig mosolygó szép ajkak.

Masszázs

Az egyik legjobb érzés a világon, ha egy kedves és szép lány lágyan simogatja a férfiembert. Ez alkalommal tatami állt rendelkezésünkre Rella mellém ült, kezeire olajat csorgatva gyengéden simogatott. A vádlimtól kezdve lassan haladt felfelé. Nem kapkodott, nem sietett, hagyta, hogy minden porcikám érezhesse a neki szánt törődést. Különös figyelmet szentelt a combjaimra. Ahogy ujjainak végei egy-egy simogatásnál egyre közelebb értek a férfiasságomhoz, nem maradtak el finom kis benyúlások sem. Rella haladt tovább felfelé, kaptam egy finom hát és nyakmasszázst. Közben jókat beszélgettünk különböző témákról, de ha épp nem szóltunk egymáshoz akkor sem volt kínos a csend. Miután vállaimat is átsimogatta jött a várva várt csúszka. Rella beolajozta saját testét majd pici melleivel finoman átsiklott a hátamon, éreztem teste melegét. Közben a szoba falán lévő tükörben figyeltem mozgását. Ezt követőn szemből is megcsúszkált, ekkor én is éltem a lehetőséggel, hogy simogassam őt.

Kényeztetés

Rella mellém ült olajat csurgatott a szerszámomra, majd simító mozdulatokkal ingerelte a farkamat, jól tudta mit csinál, mert a kéj egyre inkább fokozódott bennem. A foglalkozásból a gát környéke és a golyók sem maradtak ki. Majd megkérdezte, hogy szeretnék-e láberotikát. Mivel még soha nem volt benne részem, és Rellát elmondhatatlanul izgatónak találtam, így igent mondtam. A lábaim közé kuporodott, és nagyon finom lábtechnikával kezdte a farkamat kényeztetni. Nekem hatalmas élmény volt, ahogy a lábával verte nekem. Olykor-olykor előre tolta a lábát a mellkasom irányába, ilyenkor a lábujjait szopogattam. Mikor már úgy éreztem, hogy lassan már közel a vég, felültem, szemben ültünk egészen közel egymáshoz, összefonódott lábakkal, én álló kemény farokkal. Rella kezébe vette az irányítást rágyorsított és hosszan hatalmasat élveztem a tenyerébe. Elmondhatatlanul izgatónak találtam, hogy így egymással szemben ülve kényeztetett. Én Rellát nagyon szép arcú lánynak tartom és, hogy folyamatosan az Ő pofiját néztem miközben haladok az orgazmus felé és orgazmus közben is, nekem nagyon nagy élmény volt.

Elszámolás

Náluk nincsenek olyan extrák, ez nem az a hely, mint tudjuk.
Ami extrát Rellától kértem (nem plusz költség) és meg is kaptam, az a fent leírt láberotika volt.

Happy Rella, nagyon jó masszázs

  Kuttor

Egyeztetés

Online módon ment az egyeztetés. Először úgy tűnt, hogy a kért időpontot nem tudom lefoglalni, de a hölgy akivel leveleztem megoldotta a problémát. Az email címem, amit a kapcsolaftelvételre használtam egy olyan magyar futballklubra utal, amelyik az azelőtti nap kikapott egy bálnavadász amatőr futballcsapattól a bajnokok ligája selejtezőjében. A kollegina jelezte, hogy mivel úgyis sok "bajom volt tegnap este", várnak szeretettel :) Kellett kis idő, míg leesett mire gondolnak.

Megközelítés

A Happy szalonnál sokan leírták már, hogy van fizetős parkolási lehetőség a ház előtt, általában hely is akad. Tömegközlekedésügyileg is szerencsés az elhelyezkedés, sétatávon belül busz, metró, troli. Aki többször járt már náluk, vakon is odatalál. Ez alkalommal kocsival mentem, a ház előtt álltam meg valahol, 450/óra.

Helyszín

Újépítésű ház, ennek megfelelően a lakás berendezése is újszerű. Egy tatamis szobában voltam, tükrökkel, buddha szobrokkal felszerelve. A megfáradt vendégegnek üdítő is rendelkezésre áll. Friss törölközőt kaptam az action előtt és után is. A fürdő tiszta, igényes, sokféle Baba tusfürdő közül lehet választani.

Hirdető külseje

Rella arcképes fotókkal hírdet, így azzal kapcsolatban nem érhet senkit meglepetés: egy igazán szép arcú lányról van szó. Testalkata is megfelel a képeknek, a fotók kevésbé retusáltak, jól visszaadják vendéglátóm küllemét: vékonyabb, sportos. Iszonyat kedves volt végig, ez kiemelendő.

Masszázs

Először átmasszírozta az egész testemet. Olajjal, finom simító mozdulatokkal haladt a vádlimtól egészen a nyakam felé. Simítása lágy, ugyanakkor az erejét váltogatja - az erősebb mozdulatokkal így érzékibb hatást ért el nálam. Nagyon ellazultam közben, néha résnyire nyitott szemmel figyeltem hogy dolgozik rajtam.
Amikor végigért a testemen, bekentem magát és elkezdte a csúszkamasszázst (még hason feküdtem). Úgy éreztem, hogy a mellkasi részével és a melleivel nyomást fejt ki rám, ez nem tudom mennyire volt tudatos, lehet hogy csak így egyensúlyozott, mindenesetre jólesett. Fordulásom után megmasszírozta a combjaimat és a hasamat, majd szemből is csúszkált rajtam, ami mégjobban esett. Olyan pillanatnyi bevillanásaim voltak, mintha épp szeretkeznék.
Összességében egy nagyon kellemes, érzéki erotikus masszázst kaptam, hogy ez mennyire tanult, vagy tudatos azt nem tudom, de a felépítettség benyomását keltette bennem.

Kényeztetés

Csúszka után következett az amit már nagyon vártam, de hogy ennyire jó lesz, azt még akkor nem is sejtettem. Először olajcsepegtetést kaptam nemesebbik szervem tájékára, majd finom simító mozdulatokkal vette célba a golyóimat, áttérve természetesen az akkor már félárbócon lévő férfiasságomra is. Nagyon érzéki volt, amikor csak a körmeit húzta lágyan végig rajtam. Ez ment egy darabig váltogatva, majd néha-néha ráfogott a rúdra egyik kezével, másikkal pedig lágyan kényeztette a végét. Játszott rajta két kézzel kétirányba, egyszer egyik kézzel, másikkal pedig a golyóimat masszírozva, mintha egy hangszer lenne. Valahogy így ért a vég, inkább az élményre figyeltem, mint a technikai részletekre.
Talán állíthatom, hogy eddig a legjobb lingam masszázst kaptam, kis túlzással tanfolyamon kéne oktatnia a hölgynek. Megkérdzetem, hogy tanulta-e valahol, mire azt mondta, hogy inkább ösztönösen jön neki. Hát, jó kis ösztönei vannak :)

Elszámolás

Az elszámolás a szeánsz végén történt mint a szalonban általában. Kicsit meg is toldottam a csokrot.