Beszámolóim

Kamilla, jó masszázs

  nincsem

Egyeztetés

Alaposan átnéztem a masszázzsal foglalkozó lányokat. A piros bikinis képnél rögtön meg kellett állnom jó időre. Igaz, tovább nézelődtem , de vissza kellet térnem erre a gyönyörű látványra. Vettem a telefont, a második hívásra már elértem. Meg is kaptam, meg is köszöntem a tájékoztatást. Átgondolva a napomat, fél óra múlva visszahívtam, és megegyeztünk egy délutáni randiban.

Megközelítés

A lakás az ominózus uszoda, és az OMV kút közelében van. Parkolóhelyet találtam egy közeli utcában, de azért pont annyit kellet gyalogolnom, hogy bele is izzadtam a pólóba. A cím megadása korrekt, percre pontosan hívtam az ajtó elől; kód megadás, liftezés belépés a lakásba, minden simán ment.

Helyszín

Beléptem a lakásba, és egy gyönyörű magas, vékony fiatal lány fogadott mosolyogva. Én midig ajándékkal érkezem, most egy csomag banánt hoztam (a csoki elolvadt volna). Láthatóan örült. Mielőtt beljebb léptem volna, megkérdeztem, hogy elfogad-e partnernek erre az alkalomra (lévén jóval idősebb vagyok nála). Mosolyogva igent mondott....
Ezután már beléphettem a kis "akció-szobába", ami kicsi, de teljesen rendben volt, fő bútorzata egy tatami. Itt beszéltük meg a részleteket, az alap szolgáltatás mellé kértem egy "NFVSZ" programot. A rózsaszálakat átadtam, vetkőzés, irány a fürdő. Teljes tisztaság, kádban lehet zuhanyozni, még függöny is van...

Hirdető külseje

Törölközőbe csavarva, már álló farokkal léptem a szobába. Mosolyogva állt előttem fekete fehérneműben. Kedves, szemembe nézős mosolyától beindultak a hormonjaim, tudtam, hogy most szerelmes leszek legalább egy óráig... :-) :-) :-)

Masszázs

A rajta lévő pici ruha, gyorsan lekerült róla. Ilyen alkalommal én nem szeretem, ha a lány elkezd masszírozgatni, jobban be tudok indulni, ha én simogathatom. Megegyeztünk, hogy az én forgatókönyvem szerint haladunk, amiről megjegyezte, hogy szokatlan, de határozottan tetszik neki.. Szokásomhoz híven, a falhoz állíttattam, és "amerikai-rendőr" módjára megmotoztam, annyi különbséggel, hogy ez nagyon finom érintésekből, érzéki simogatásokból állt. Kezdtem a bokájánál, haladtam egyre feljebb, végig cirógattam a hátát. Eljutva a popsiig, finoman előre nyúltam a puncihoz, s lám meg is találtam a legveszélyesebb fegyvert, amit egy nő állandóan magával hord.. Aztán jártam a ciciknél is - ami ugyan szilikon, de nagyon izgalmas. Láthatóan jól esett neki, de ami azt illeti, többet nem tudtam kihozni belőle. Igaz, nem is törekedtem többre, önző módon inkább magamra koncentráltam. Cseréltünk, én álltam a falhoz, és ő motozott. Volt cirógatás, simogatás, de a csúcs az volt, amikor előre nyúlva megfogta a farkamat, másik kezével benyúlt a lábam között, és simogatta a heréimet.... Hu!

Kényeztetés

Az agyamban megszűnt a vérellátás.... Az összes vörös-és egyéb vérsejt már a farkamban keringett.
Megkértem, hogy térdeljen elém, és hajtsa végre a kivégzésemet. Mosolyogva meg is tette: elém térdelt, és a szájába vette az álló kemény farkincámat. Elkezdődött az utam a mennyországba "road to heaven"
Talán 10 percig dolgozott rajtam: nagyon finom, nagyon érzéki szopit kaptam, néha csak a kezével csinálta, de azt is isteni finomsággal (nem rángatta, nem cibálta). Közben simogattam a fejét, vállait. Aztán egyszer csak éreztem a kitörni készülő vulkánt. Egészen mélyről jött, amit brutális robbanás-sorozat követett, esküszöm, kis híján elájultam, nem tudom, meddig tartott, de hatalmasat élveztem. Bele az édes kicsi szájacskájába, nem fordult el, nem kapkodott, isteni pillanatokat éltem át....
Kellet jó pár perc, mikorra magamhoz tértem. Némi tisztálkodás után hasra feküdtem a tatamira, és jött a levezető masszázs. Meglovagolta a derekamat, bekent krémmel,és simogató mozdulatokkal kezdett dolgozni a hátamon. Ekkor kértem hogy ne kíméljen nyugodtan használja a könyökét. Meg is tette, de egy kicsit meghökkent a recsegő izmok hangjától... Közben jókat beszélgettünk, nevetgéltünk, jó volt hallgatni az édes kacagását..

Elszámolás

Az egyeztetés már az elején megtörtént.
1 órát töltöttem nála, az alap *, az extra (fentebb említettem) * rózsaszál.

Kamilla, jó masszázs

  rAdams777

Egyeztetés

Felhívtam, viszonylag gyorsan válaszolt egy kedves hang. Készségesen válaazolt minden kérdésemre, így hamar megszületett a döntés és vele együtt az időpont is. Megkaptam a címez, már csak várni kellett.

Megközelítés

Autóval érkeztem.Könnyű odatalálni.Parkoló helyet nem mondom hogy vadászni kell,de kell egy kis szerencse hogy max.2 perc sétára találj egy helyet.
BKV oldalról is könnyen elérhető,több villamos és busz is jár újbuda ezen részén

Helyszín

A lakás erre a célra kialakítva. Sajnos nem mondhatom hogy diszkrét, érkeztemkor tisztán hallottam , hogy Kolléganőjét formálháknrendesen amit élvezett, illetve távozásomkor is hallottam bosszankodást...de ez engem.nem.zabart, de van akit zavarhat.

Hirdető külseje

Amit a képen láttam, az tárult elém amikor beléptem az ajtón.Gyönyörű, kedves, magas roppant dekoratív Hölgy. Szemrevetelezés után tudtam, hogy jól választottqm, jó döntést hoztam. Szám9mra formás popsi, kiváló alak, szép keblek

Masszázs

A masszázs...inkább volt bizaergető és amolyan reaxáló - persze nem beszéltük meg, és így nem is volt gond ezzel, meg jól is esett...de ha valaki nem szereti a krémmel simogatós masszázst az egyeztessen :)
Lábtól indult...fenek, hát...fordulás...mellkas és itt elindult az erotika rész :)

Kényeztetés

...melltartó levétel rám volt bízva...melyett pillanarok alatr levettem Róla (kaptam is elismerést :))
Mesés nyugodtsaggal, halk lelegzéssel simogathattam csodáa testér, fedezhettem fel melleit. Aztán vettem a bátorságot, felültem és szájjal izgattam mellét, szép kis bimbóját ami érzésem szerint jól esett Neki :)
Szépen lassan elkezdte azbezredest kézzel babusgatni...majd kis idő elteltevel és pár csókkal a testemen ráfordult egy finom, kellemes kézzel rásegítő lágy ajakos kényeztetésre.
Közben kértem, hogy szabuljunk meg a bugyitól, amit készséggel megtett. Tükörben nézve tárult elém puncijanak látványa...de izgatta a fantáziám, így kértem hogy magasodjon fölém...így már nyelvvel is elértem iádni való puncusát. Nyaltam faltam.. de hogy Neki is jó legyen nem.sikerült, mert ügyes keze, szája puncijánaknl íze érintése messze repített...

Gyors rendbe rakás tusolás és balra el

Elszámolás

Elején a megbeszélt rózs csokor landolt a szekrény tetejen.Előre kéri!