Beszámolóim

Natasa, istennő masszázs

  Ygan

Egyeztetés

Washington Brasileiro Let's go című számára táncoló lányokat nézve kedvet kaptam egy kis kalandozásra. Újakat látva a legkülönlegesebbet választottam ki. Natasát, a 181 cm-es manökent alkatút. Innen már egyszerűen ment az egész egyeztetés.

Megközelítés

Corvin negyed egyik Cordia háza. Közlekedési szempontból ideális helyen van az ingatlan. Metro és villamos a közelben. Sétáló utca . Ezért ott nem lehet a ház előtt parkolni.

Helyszín

Klassz bérlemény.Emeleti, pazar módon kialakított jó nagy lakás. Tágas szobába lépve, ég kék színű árnyalat tűnt fel elsőnek. Aztán pedig a hatalmas matrac az ajtó előtt, ami szürke lepedővel volt letakarva. Ablakon pluszban, alkalmi sötétítő volt felhelyezve, ami valamelyest megszűrte a kintről beáramló fényeket.

Fürdőszobában három darab teli tusfürdőt és két darab bontatlan szájvizes flakont találtam. Nem kértem engedélyt, egyet-egyet felnyitottam és használtam amennyi kellett belőlük. A törölközőből kettőt vettem igénybe. Mind a kettő tiszta és száraz volt. Remek ez a helyszín.

Hirdető külseje

Natasa jellemzését az arcával kezdem. A fiatal kori Jennifer Grey karakteres vonásait véltem felfedezni rajta. Úgy értem, mint például az orra, szeme és a szája viszonylatában. Tehát, világos hogy nem az a tipikus porcelán baba, szende pofikával. Nem is piros pozsgás arcocska pisze orral. Inkább vagány, bevállalós, rosszlányos. Egyedi, művészibb, könnyen megjegyezhető formáció, kedvesen barátságos jelleggel. Fiatalos vonásai kifejezőek, úgy hogy ha nem mondja, hogy 26 éves én azt is elhittem volna neki, hogy csak 20. Érdekes lány nagyon. Enyhén hullámos és nedves volt a haja érkezésemkor. Olyan volt, mint ha egy Hollywood-i film, igényes sampon reklámjából lépett volna éppen ki, hiányos öltözetben (push up melltartó, tanga bugyi) a forgatás szünetében. Eszméletlen szexi volt úgy.

A többi a képeken is látszik, felesleges részletezni. Valóban 181 cm, ami telis tele van szépséges részlettel. Minden alkotó elem precízen illeszkedik össze, finoman, mint egy jól kirakott puzzle volna az egész teste. Kevesebb, mint 60kg. Ami szerintem így pont a verseny súlya lehetne, ha indulna Miss Corvin versenyen. A kifutón férfiak kedvelnék a hosszú lábait és a lapos hasát.

Masszázs

Tud vagy szeret masszírozni,ez most nem derült ki. Az óra második felében került volna rá sor, ha kérem, de nem tartottam rá igényt. Egy cseppet sem bántam meg, hogy így alakítottuk ki a programot. Helyette inkább cseverésztünk az erotikus rész kellemes perceit méltóképpen lezárva. Simogatott, csókolt, puszikált vagy csak úgy fogta a kezemet. Ekkorra már teljesen megszelídült, a korábbi párduc mivoltából.

Kényeztetés

Érkezéskor volt egy kis logisztikai gyakorlat, lévén, hogy csúcs időszakban érkeztem hozzá. Amíg elült a csend a folyosón, addig a szobában megtárgyaltuk a programunk ránk váró részleteit. Kitértünk a vállalt és kért extrákra is.

Csókjával teljesen levett a lábamról. Utoljára Ozorán a trance sátorban kapott így le egy vadidegen nő.

Most azt hittem a menő csajos kinézetéből, hogy csak amolyan szájra puszis, minimális erőfeszítéssel járó, alibizés lesz. De nem. Oda tette magát rendesen, nyomta a nyelvét, figurázott is. Alkalmazkodott az én stílusomhoz. Kellemes ingereket keltett életre bennem. Ebből már tudtam, hogy a franciája is perfekt lesz. Orális kényeztetése is színes elemeket felvonultató, lendületes akció volt. Többször is le kellett állítanom, mert annyira szenvedélyesen adta elő a farok cumit. Szereti ezt csinálni. Nekem ez jött le. Nem finnyáskodott, nem spórolt a nyállal se. Izgalommal teli időszakokat éltem át.

Én is kényeztettem őt. Melleit kedveltem a legjobban. Az a fajta kivitelű cicijei vannak, amelyeknek a bimbói képesek befelé fordulni. Én persze kicsalogattam azokat a búvóhelyükről és peckesre hegyeztem őket. Csupasz nunikcsavarta rácuppantam. Addig nyaltam, dörzsöltem a kisajkakat, amíg szépen ki nem nyíltak. A nagyajkakra hajtogatva habzsoltam belőlük, de a csúcsra nem tudtam eljuttatni Natasát.

Ezután olajos csúszkával kergetett az őrületbe. Köldökétől a nyakáig minden porcikájával szánkázott az ágyékomon. Mellei itt újra fontos szerepet kaptak. Ismét csúcs közeli állapotba hozott, úgy hogy leállítottam őt,ne végezzen még ki.

Mérsékelte magát, de csak egy ideig. Nem bírta sokáig féken tartani a szenvedélyét. Újra a szájába vette a péniszemet és szívta, szopta. Mostmár a kezével is besegített. Csűrte - csavarta.Ennek már nem lehetett ellenállni és az ajkai közé robbantam. Félidőben kiengedte a szájából és kézzel fejezte be. Melleire és a nyakára is ment bőven.

Törölgetés következett, majd mellém bújt. Barátnős ölelésekkel és kellemes hangulatú társalgaással töltöttük ki a fent maradó időszakot.

Elszámolás

Csokorral csak a legvégén foglalkoztunk. Nemes egyszerűséggel és diszkréten oldottuk meg.

Natasa, felejthetetlen masszázs

  gabrieI

Egyeztetés

Kendrát kerestem meg telefonon 1nappal a randi előtt. Alapvetően egy 4 kezes masszászt kértem Natasával és Kendrával. Kendra hangja nagyon barátságos és kellemes. Mindenről tájékoztatott. Elmondta a pontos címet, az extrákat. Az extrák összegeit és természetesen a 4 kezes masszázs árát is. Minden telefonos egyeztetésnek így kéne kinéznie.

Megközelítés

Bkk-val pofon egyszerű. Több módon is megközelíthető, én pl gyalog mentem mert a közelben voltam. De opció az M3 és a 4-6. A szalon a Corvin pláza mögötti sétányon van.

Helyszín

Új építésű szép lakás. Semmi extra, de minden van aminek lennie kell. Hangulattos tetthely, felszerelt fürdőszoba. Mivel egy szalonról beszélünk így több lány dolgozik egyszerre. Nekem ez egyáltalán nem zavaró, mivel diszkréten csinálják. Annyi történt, hogy az egyik tusolásom után egy csupasz fiatal lánnyal találkoztam a folyosón, de hogy ilyen történik azt nem tudom negatívumként értelmezni. Bárcsak minden folyosón ez történne.

Hirdető külseje

Natasa gyönyörű. Ezzel nem mondok újat, hisz a képeivel nem árul zsákbamacskát. Magas, sportos, gyönörű testével nem lehet betelni. Ehhez a nem mindennapi összképhez még hozzájárul a közvetlen életvidám stílusa is. Úgy viselkedett velem, mintha már ismernénk egymást 1000 éve.

Masszázs

Az első kényeztető részt megelőzte egy rövidebb, 4 kezes masszázs etap. Nem tudtam megállapítani, hogy tanult masszőzök e vagy sem. 4 kéz folyamatos érintése közben könnyű nem erre figyelni. Néha erősebben meggyúrtak, néha átváltottak erotikus simogatásba, kezükkel el-el kalandoztak érzékenyebb részekre. Egyszer csak Natasa a fülembe súgta, higy forduljak meg. Itt kezdetét vette az első kényeztetés.
A második masszázs rész pont ugyan olyan volt mint az első. Tetőtől talpig átgyúrtak, közben beszélgettünk. Megvitattunk több témát is, mondhatom hogy kellemes volt és jó hangulatban telt. Majd újra forduló következett.

Kényeztetés

Először Natasa vetette rám magát mivel rajta ekkor már semmi sem volt, Kendrának még annyi időre szüksége volt, hogy megszabaduljon a bugyijától. Natasa teljeseb beolajozott engem is és saját magát is, ebben persze én is a segítségére voltam. Natasa teljes testével csúszkált rajtam, volt olyan pillanat, ahol hirtelen azt hittem véletlenül venne vagyok. Persze ez nem így volt, odafigyelt hogy ez ne történhessen meg. Mire észbe kaptam Natasa mellém feküdt és elkezdett csókolgatni és simogatni ahol csak bírt. Mire hirtelen zavaromban viszonozni tudtam a csókot már kendra mellei között csúszkált a velem egykorú. Simigattam Kendrát és Natasát ahol csak értem, Natasa nagyon bújós, olyan mint egy igazi barátnő, míg Kendra inkább a pornós vonalat képviseli. Az az érzésem volt, mintha Natasa a barátnőm lenne, és beszervezett volna egy harmadik felet Kendra képében, hogy kivégezzen. Már csak ez a gondolat is annyira izgató volt, hogy pillanatok alatt Kendra szájában ért a vég.
A második körben először kézzel segítettek, hogy használható állapotba kerüljek, mivel két gyönyörű nővel voltam nem tartott sokáig. Natasával csókolóztunk és simogattuk egymást aholcsak éetük, Kendra pedig lejjebb ügyködött rajtam. Fogalmam sincs, hogy végül hogyan lett vége. Kézzel, szájjal.... Akárhová néztem cagy nyúltam, mindenhol egy csodás mell, vagy egy feszes fenék volt.
Miután végeztek velem befeküdtek mellém, jobbomon Natasa, balomon Kendra. Így simogattqk tovább, de ez nem volt nekik elég. Elkezdtek egymás mellével játszadozni felettem átnyúlva. Percekre voltam attól hogy újra harcképes legyek. De sajnos már közeledett az időm vége.

Elszámolás

Az extrákról pontos tájékoztatást adnak a lányok telefonon. Én a csókot és a NFVSZ-t kértem, és nem bántam meg. Ottlétem alatt egy szó nem esett a pénzről, megérkezésemkor letettem egy kis asztalra és kész. Én mindig előre rendezni szoktam. Azt meg nem figyeltem, hogy elrakták e onnan, vagy ott maradt végig. De ennek nincs is jelentősége.

Natasa, felejthetetlen masszázs

  duracell

Egyeztetés

Eredetileg nem hozzá készültem. Az a Nő csak a Roszin hirdetett és másik kategóriában. Az is az Üllői úthoz volt közel, de jóval messzebb, egy másik kerületbe utaztam miatta. Jobb nem emlékezni rá, olyan gáz volt az egész. Lehet, hogy majd megírom, de most nem szívesen idézném fel azokat a perceket. Viszont Natasához így jutottam el, ami tökéletes kárpótlást nyújtott az ott ért a csalósárért. Már a telefonos egyeztetés is olyan kellemesen zajlott, hogy már abból tudtam, hogy jól fogom magam érezni.

Megközelítés

Üllői úthoz közel, azzal az első párhuzamos utca a Corvin negyednél. Ha tudom, hogy itt kötök ki egy csomó időt és bosszúságot megspóroltam volna magamnak.

Helyszín

Célnak és az igényeimnek megfelelő helyszínen fogadott. Diszkréció és magas minőségű színvonal volt az első benyomásom. Jól felszerelt magán lakás egyik szobája adott otthont a randinak. Merőben más volt, mint ahol egy órával előtte vendégeskedtem volna, ha nem lépek le időnek előtte.

Tisztaság volt a fürdőben is, ahol nyugodt körülmények között zuhanyozhattam le.

Hirdető külseje

Azt a mindenit, de jól nézel ki, és tényleg nagyon magas vagy. Mondtam neki, amikor ajtót nyitott. Ilyen hosszú és formás lábakat nem sűrűn láttam még. Az egy dolog, hogy manöken alkat, de hozzá ízlésesen izmos. Mellei egy tenyérnyiek, popsija meg kemény, tehát elöl és hátul sem lapos. Tetszett, az első pillantásra bejött nekem.

Arca is helyes. A múltkor vidéken járva, egy ilyen ábrázatú csajtól vettem epret az egyik alkalmi standon. Akkor olyan jól eldumáltunk, annyira cukin mosolygott az a lány, mint most Natasa.

Kicsomagolás után még jobban elégedett voltam a választásommal. Illatos puncikája, selymes bőre és édes csókja minden érzék szervemet megtornáztatta.

Masszázs

Masszázs az erotikus rész után történt meg. A fenekemre ült (meztelenül) és a hátamat masszírozta meg. Olajat használt hozzá. Nem kérdeztem meg, hogy milyen fajta volt, vagy milyen minőség, de nem babaolaj volt az tuti. Nagyon kellemes volt, ahogyan megdolgozott vele. Kifejezetten erős ujjai vannak, jól megmarkolászta a hátamat. Izmokat átgyúrta, átsimította. Felüdülve éreztem magam utána.

Kényeztetés

Erotikus kényeztetés a belépésnél kezdődött. Már akkor lesmárolt, amikor még a cipő rajtam volt, ott az ajtóban. Köszönés és az első udvarias fogadtatású mondatok után egyből lekapott. Onnantól fogva folyamat izgalmi állapotom emelése volt a célja. Aztán, miután lezuhanyoztam, már nem volt semmi akadálya, hogy mélyebben is megismerkedjünk egymással. Olyan heves cumizással indított, hogy azt hittem fel akar falni. De nem, nála ez a normális. Ő így szereti, így mutatja ki, hogy mennyire kedveli a férfi legnemesebbik részét.

Kezét is használta közben, azzal is ápolgatott. Főleg a tarisznyában lévő dolgokat masszírozgatta lelkesen. Amilyen lendülettel indított, azt hittem ezt nem tudja majd fokozni később. Tévedtem. Tudott még rápakolni, tudta még cifrázni a szopást. Tehetségét több féle módon is megcsillogtatta. Nyelvével is játszadozott, a szájával is figurázgatott. Látványosan adta elő, sokszor felvette a szemkontaktust velem.

Én is megkívántam őt és előbb szólóban nyaltam ki, majd 69-be fordulva egyszerre kényeztettük egymást. Így lett végem. Nem a szájába élveztem el, pedig jó lett volna. Olyan hevesen dugtam a száját, hogy a robbanás borítékolható volt. Előre egyeztetni kellett volna , ha ezt akarom és akkor készséggel teljesítette volna. Majd legközelebb.

A masszázs ezután következett.

Elszámolás

Telefonon kaptam tájékoztatást a csokor méretét illetően. A végén adtam át egy extrával megtámogatva.

Natasa és Evelin, nagyon jó masszázs

  Klapanciusz

Egyeztetés

Telefonon történt, ezúttal Natasát szeretem volna mindenképp a buliban tudni, mert vele még nem volt szerencsém megismerkedni. Az alkalmas időpontban Evelin tudott még csatlakozni hozzánk, így ő lett a harmadik fél a randin. Flottul ment, ahogy szokott, mivel telefonos kisasszonyok vannak, nem szokott fennakadás lenni, mindig elérhető az összes telszám ami a szalonhoz tartozik amikor villog a zöld "most hívhatsz" felirat. Viszont most csak egy röpke órás randit sikerült összehozni.

Megközelítés

Corvin negyed még mindig. Részemről kiegyeznék ha végleg itt is maradna a hely, amióta járok ”ide”, ez már a harmadik helyszín, de szerintem ez eddig a legjobb minden szempontból. Parkolás a Corvin plázában, aminek a túloldalán ott a 3-as metró és a 4/6 vili.

Helyszín

Továbbra is nagyon rendben van a lakás, tényleg csak max apróságokba lehet belekötni. Most pl majdnem az összes tusfürdős flakon ki volt fogyva, gondolom elfelejtették a lányok csekkolni és cserélni. Ennyi baj legyen összesen, és itt tényleg kb ennyi vagy ehhez hasonló apróság szokott lenni max.

Hirdető külseje

Natasa egy magas és karcsú leány, kellően formás idomokkal melyek alatt bőven akad izom is, de ezek szerencsére csak tapintásra fedik fel magukat, látványra nem. Azaz nincs túltolva, de valamit biztosan sportol a leányzó. Arca kedvesen szendécske típus, számomra legalábbis, civilben látva holtbiztos nem találnám ki az űzött szakmáját. Nincs túltolva a smink, nincsenek puffasztott ajkak, tetovált szemöldökök, stb. Nekem ez a módi sokkal szimpibb mint a centis vakolat. Cickói kicsik de feszesek és kézbe illően formásak, popsija szintén kicsi de őrültmód kerek és kemény, lehet markolászni és csattogtatni rajta a tenyeret rendesen. 😁 Puncija fincsi és illatos, anatómiai elnevezésüket meghazudtolva kisajkai tán még nagyobbak is mint a nagyok… Viszont ami ettől a ténytől sokkal fontosabb, az az hogy kellően érzékenyek de nem túlzottan, így egyszerre igénylik és bírják is az intenzív kényeztetést.

Evelinhez már volt szerencsém korábban is, ha jól rémlik élménybeszámolót is írtam már. Most viszont nem pazarlom rá a szót, majd az ő beszámolójában írok.

Masszázs

Ez most teljesen kimaradt, mint általában. Viszont úgy néz ki hogy újabban minimum 100 karaktert írni kell ide is... Őszintén nem értem hogy miért, ha egyszer nem volt masszázs. Talán mostmár megvan az a 100 karakter...

Kényeztetés

Ahogy tisztálkodásomat elvégezvén kiléptem a fürdőből a szobák közti folyosóra, a két csajszi épp ott csacsogott. Majd ahogy észrevettek, kacéran incselkedve és nevetgélve betuszkoltak a tetthelyül szolgáló helyiségbe. Egyikőjük még a dákóra is rámarkolt, és finoman húzva annál fogva "terelgetett" hogy merre is kéne menni, persze már tudtam az utat hisz odabent voltak a levetett ruháim. De ettől a kis incselkedéstől már el is kezdett merevedni a rúd, gondolom pont ez is volt a cél. A matracra heveredve aztán nekiláttunk az élvezeteknek. Előbb érzéki csókolózás felváltva a két lánnyal, miközben kézzel tartották izgalmi állapotban a főnököt. Aztán cickókkal gyurmázás, szintén felváltva, előbb egyik lány mindkét melle kétkézzel, aztán a másik lány mellei, aztán pedig egyik kéz egyik lány egyik cicije, másik kéz másik lány másik cicije. Alaposan megmarkolgattam őket minden variációban, majd kézzel a popsikra váltottam, a cicik viszont megkapták ajkaimat, és jól összenyálaztam a bimbókat és a környéket. Ezután nem bírtam kihagyni azt sem, hogy a két lány egy-egy cicijét oldalról összenyomva egyszerre nyalogassam a két bimbit.

Sajnos Evelin nem vállal semmiféle közös nyalakodást más lányokkal, pedig úgy rémlik mintha régebben ezt is élvezettel csinálta volna. Ez persze tisztázva volt előre, már a telefonban megkaptam erről a tájékoztatást, nem volt semmi meglepi. Viszont ez azt eredményezi, hogy a fenti cicis játék kb a határ, attól több nincs. Plusz simogatás meg esetleg max még szájrapuszi, lájtosan. Úgyhogy a csókcsata terén most csak a két lánnyal felváltva smárolás valósult meg, de azt azért eléggé kimaxoltuk mindkét csajjal, rendesen nyaltak-faltak, nem szégyenlősködtek. Plusz felturbóztam azzal hogy közben benyúltam a lábaik közé, és a két puncit egyszerre simiztem, behatolva ujjaimmal az intenzíven nedvesedő ajkak közé. Ezt ők is élvezték, mert érezhetően begerjedtek egy kicsit, és rábuktak a répára. Előbb Evelin nyálazta a makkot és a rudat, majd átadta Natasának hogy közben ő meg a zacsit nyaldoshassa. Csináltak így pár kört, én meg azt hittem ettől több ebben a műfajban itt most nem is lesz, de aztán elkezdték egyszerre is, két oldalról lassan végignyalni a dákót. Ez rendkívül élvezetesre sikeredett, iszonyúan izgató volt ahogy a két pajkos kis nyelvecske játszadozik érzékien a farkamon, a makkomon is lefetyeltek egyszerre, nagyon durván bekeményedtem. Persze végig ügyeltek rá hogy egymás ajkaihoz, nyelvéhez ne nagyon érjenek (azért néha beficcent egy-egy véletlen összenyelvelés, legalábbis úgy tűnt), de így is baromi élvezetes volt.

Amikor már érezhetően nem tudták tovább fokozni pusztán a farkam kényeztetésével számomra az élvezetet, Natasa szemből az arcomra ülve felkínálta édes kelyhét egy kis kóstolásra. Isteni fincsi volt, pár másodperc múlva már mohón faltam és szívtam magamba vadító illatát. Persze Evelin se pihent, érzékien verte a farkam miközben szopogatta a golyókat. Aztán cseréltek, Evelin is szemből ült az arcomra, Natasa viszont pont fordítva kényeztetett lent, kézzel markolászta a golyókat miközben koppanásig torokra vett. Egy cseppet se volt ez így rossz, hisz még a cickókat is tudtam közben tapizni, de azért csakhamar kértem a lányokat hogy jöjjön ismét egy csere, de most 69 és kényeztessék a dákeszt egyszerre. Natasa puncija ismét az arcomon, dögös kemény kerek popsijába markolva elmerültem az illatos menyországban, nedves szeméremajkai szinte a fél arcomat beterítették... Közben nem lustálkodtak a lányok, éreztem ahogy nedves kis fürge nyelvecskéik ficánkolnak a rúdon fel-alá, körbe-körbe a makkon, időnként még a zacsin is, őrült élvezetes volt. 😋 Megint csere következett, természetesen Evelin puncijának habzsolását se hagyhattam ki ebben a pózban. Őszintén szólva nem tudnám megmondani melyik pina volt a finomabb, de ott akkor ezen nem is igen volt elég agykapacitásom gondolkodni, minden erőforrást lekötött a helyzet minél mélyebb átélése. 😁 Közben a lányok rendületlenül folytatták a szinkronszopást, de most egyikük ajkai közé véve a makkot szívogatta azt, míg a másik verte a rudat és szopogatta a zacsit. Szerintem közben cseréltek is többször, de ki a franc tud ilyenkor ezekre a nüanszokra is odafigyelni...

Már elég közel jártam a beteljesüléshez, de most kivételesen nem ebben a pózban terveztem elsülni. Jeleztem hogy tartsunk egy pillanatnyi szünetet, felkecmeredtem, kértem egy pohát vizet, majd miután eloltottam szomjamat, megkértem a csajokat hogy négykézláb a matracon pucsítsanak a tükör felé, minél közelebb hozzá, enyhén szétrakott combokkal, hogy jó közelről láthassam a tükörben amit kell. Aztán belógattam eléjük a dákót, ők pedig különösebb magyarázat nélkül tudták is hogy mi lenne a feladat. Ajkaikkal bölcsőbe fogták azt, majd szép lassan és óvatosan (ők egymással ne nagyon érjenek össze ugye) siklani kezdtek rajta fel-alá. Kisvártatva, mikor már gyorsabb tempóra vágytam, én magam is mozgatni kezdtem előre-hátra a csípőmet, közben pedig végig a tükörben elém táruló őrülten szexi látványt bámultam. Na jó, néha azért lepillantottam hogy hogy áll a szopóverseny, mert az se piskóta látvány ám, ahogy az ember farkát két csaj kényezteti. Nehéz lett volna győztest hirdetni közülük, ezért úgy döntöttem, ezt most én fogom megnyerni: begyorsítottam a tempót miközben még egy kicsit rá is nyomtam őket a dákeszra, aminek immár hamar meglett a hatása. A tüzelés pillanatában benyomtam a cerkát Natasa szájába, aki ezen egy pillanatra mintha megrökönyödött volna, de aztán hagyta, sőt fokozta is a vákuumot. Aztán az első gyengülő tendenciát produkáló spricc után gyorsan kikaptam és átnyomtam Evelin szájába, aki már várta a jussát, így olyan profin sikerült az áthelyezés, hogy egy csepp se ment mellé. A hirtelen váltás adta extra gyönyörnek és Evelin ügyes nyelvtechnikájának köszönhetően ismét jött pár erőteljes lövet, mintha csak ekkor indult volna meg az orgazmus... Aztán szép lassan kicsorgott a teljes adag, Evelin pedig szorgosan összegyűjtött minden cseppet. Egyszóval pacekul sikerült mindkét csajnak telelőni a száját.

Elszámolás

Megint nem kérték előre, mint a másik két leányzó a multkori kalandomon. Vagy csak én voltam gyors és raktam ki a komódra még azelőtt az ajándékot, hogy szóbakerült volna. De mindegy is, mert részemről azzal sincs gond ha előre kérik. Ami a lényeg hogy egy ilyen kalandért ez egy elfogadható mértékű tiszteletdíj, nekem legalábbis mindenképp, mert nagyon jól éreztem magam velük, igazi élményt nyújtottak, elfeledtetve a mindennapi gondokat, és a randi igazi apropóját részükről. Profi munka, de a jó értelemben! Extraként amúgy mindkét lánnyal csók és szájba élvezés volt, ha esetleg a fenti leírásból valaki nem tudta volna kihámozni. Leszbi ugye nem, mert Evelinnél az újabban sajna nem opció, de ettől függetlenül ami belefért neki, azt simán hozta csont nélkül. Például baromi ügyesen kényeztették a farkamat egyszerre, pedig azt gondoltam hogy ez így nem fog menni, de lazán megtették amit kellett.

Natasa, nagyon jó masszázs

  bobinho

Egyeztetés

Két kolléga nőjével is beszéltem, aztán a választásom végül is Natasára esett. Leegyeztettük, amit ilyenkor kellett. Nem tartott sokáig az egész és szinte már készülődhettem is a randevúra.

Megközelítés

Metró aluljárójából a régi Corvin mozi irányába jöttem fel. Onnan még 100 méter sétáltam a felszínen és már célba is értem.

Helyszín

Fél tucat ázsiai polgár mellé léptem be a liftbe. Nagy nyüzsgés csak akkor szűnt meg, amikor kiszálltam az emeleten. Ott már csend és nyugalom volt.

Lakásban többen rendelnek, de csak keveset hallottam belőlük. Jelenlétük észrevehető volt, de még sem zavart. Egy függönnyel elválasztott részen a nappaliban vannak elszeparálva. Onnan szűrődtek ki hangok.

Világos, tágas, hangulatos, tiszta szobában voltunk a folyosó végén jobbra. Dupla méretű szivacson történik a masszírozás és minden más is.

Modern ott minden. A kialakítások tetszetősek és az épület korával arányos állapotúak. A lakásban a fürdőszoba is teljesen normális állapotban volt. Zuhany kabinban a tálca szélén sorakoztak a tusfürdők. Volt választék bőven.

Hirdető külseje

Natasa képei nagyon meggyőzőek. Az, hogy jól választottam, az a helyszínen egyértelműen beigazolódott. Cuki mosoly, kedves arc és fiatalos báj jellemzi az arcát. Ez az ami nem látszott a fotóin. Mindenkit megnyugtatok, hogy helyes arcú és ápolt nő Natasa.

A teste pont mint a fotóin. Csodás manöken alkat. Hosszú végtagokkal rendelkezik. Nem véznán karcsú, hanem sportosan szikár forma. Vékony alkatához képest egészen jól gömbölyödik a melle és a popsija is. Nem az a beesett mellkasú, tyúkmellű, horpadás, hanem nagyon szép formát öltő, dekoratív felsőtesttel rendelkezik. Kifejezetten szép dekoltázzsal lepett meg. Kétrészes fehérneműt viselt az érkezésemkor. Egyből megakadt a szemem rajta, hogy milyen domborulatokkal fogadott (elöl-hátul). Azt hiszem már az ajtóban beleszerettem. .

Masszázs

Ez kronológiailag a program utolsó harmadában történt meg. Amikor már mindketten túl voltunk a kényeztetés boldog percein. Tökéletes levezetés volt, szépen lenyugtatott. Simogatások és közepes erősségű nyomikálások közepette beszélgettünk az élet mindenféle dolgairól. Kellemes érzés volt ahogyan ténykedett a hátamon. Feltételezem tudott volna erőteljesebben is masszírozni, ha kérem, de én most pont ilyen finomságra vágytam.

Kényeztetés

Vicces lány Natasa. Fülig érő mosollyal üdvözölt. Jó kedvét egyből átragasztotta rám is. Meg fogta a kezemet és úgy vezetett be a szobába. Ahogyan becsukta az ajtót egyből lesmárolt és neki látott vetkőztetni. Szinte felfalt a szájával. Kinek nem tetszenek az ilyen fogadtatások. Úgy viselkedett, mintha enyhén megőrült volna. Mondtam is neki, hogy ezt az elementáris fogadtatást minek köszönhetem? Semmi, semmi, csak az egyik barinővel leszboszisat játszottak az érkezésem előtt és ez nagyon beindította őt. Ez alapozta meg a mostani kívánós hangulatát. Mondtam neki, hogy ezen ne múljon, hívja csak be nyugodtan és folytassák előttem, amit elkezdtek. Ne zavartassák magukat. Én nem vagyok semmi jónak az elrontója.

Erre azonban technikai okok miatt nem kerülhetett sor. (Ahhoz a lányhoz is érkezett egy kuncsaft)

Úgy hogy velem kellett beérnie. Még fürödni sem volt időm kimenni, úgy ahogyan érkeztem láttam neki a kényeztetéséhez. Csupasz kagylóját enyhén kinyílt állapotban találtam. Pár nyalintás után teljes lendülettel lefetyelhettem a fodrokat. Hangosan élvezet. Megadta a módját neki mondhatom.

Ekkor volt egy kis műsor szünet. Addig én lefürödtem. Bevallom őszintén az előzmények hatása deréktól lefelé látszott rajtam. A hideg zuhany sem mulasztotta el. Álló farokkal tértem vissza a szobába. Ezt látva Natasa azonnal kezelésbe vett. Kicsit nyomogatta, huzigálta, aztán a szájába vette a férfiasságomat. Nem csak a csábításban jár élen, de a cumizásban is tanítani való amit tud. Felnőttfilmek mozdulatait másolta le. Én legalábbis úgy éreztem magam, mintha én lennék a saját pornófilmem főszereplője. Látványosan és intenzíven szopott. Nyaklánca az ágyékomat csapkodta. Alkalmanként mélyebben is benyelte a rudolfot. A mogyorókat sem hagyta parlagon. Érezhető volt, hogy a korábbi örömöket szeretné viszonozni. Hagytam tehát, hogy kifejezze a háláját. Ejakulációm a szájában kezdődött el és kézi kísérettel ért véget. Mindketten örömmel konstatáltuk a kifolyt fehér sűrítmény kiadós mennyiségét.

Alapos tisztogatás után jött a fentebb említett finom masszázs.

Elszámolás

Annyira az események hatása alatt voltunk mindketten, hogy csak az ajtóban , búcsúzáskor jutott az eszembe, hogy valami kimaradt. Neki még akkor sem esett le, hogy nem rendeztük az ajándékot.

Natasa, nagyon jó masszázs

  satyros

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk. Nem vele, mert a “barátnője” kezeli a telefont, de így legalább mindig felveszi valaki és készségesen ad tájékoztatást , illetve lehet időpontot egyeztetni. Akár több napra előre is, ahogyan én tettem. Hétfőn beiratkoztam szerdára, amit aznap délelőtt még meg kellett erősíteni és már nem is volt akadálya a várt kellemes élménynek.

Megközelítés

Voltam már korábban is ebben a lakásban, így sem az odajutás sem a feljutás nem okozott gondot. Corvin Plaza melletti modern épület, parkolni a plázában a legcélszerűbb. BKV biztos van a közelben, ha más nem a metro a környéken.
Gos is odatalál, de az utcán parkolás nagyon szerencse függő

Helyszín

A lakás szép állapotú, a célnak teljesen jól megfelelt. 2 fürdő is van, én most a kisebbiket vehettem igénybe. Többen rendelnek, hallhatóak a csengő női hangok és vidám csevegés a bejárathoz közeli függöny mögött.

Hirdető külseje

Ajtónyitás után egy magas vékony lány állt előttem mosolyogva egy falatnyi fekete 2 részes szettben. Miközben kaptam pár szájrapuszit szemmel megcsodálhattam Natasa testét. Szeretem a vékony lányokat is, ha kedvesek, viccesek, incselkedőek. Hát Natasa pont ilyen, úgyhogy igaz volt a mondás , hogy kb 20 másodperc múlva tudtam, hogy jó helyen járok. Sötét, akkor éppen frissen mosott váll alattig érő göndörödő haja elvarázsolt, amihez társultak a vakítóan szép fehér, de nem szabályos fogai. Feneke fogni való, a termetéhez képest kisebb, de formás. Fogninvaló, amit később nem is hagytam ki. Arca nekem nagyon tetszik, talán azért, mert emlékeztet egy kedves emlékre a magánéleti múltamból. A cicije közepes méretű, fogni való és jól reagál a kézi és nyelves izgatásra.

Masszázs

A programba egy extrát kértem,, a csókot. Hát megkaptam már a fürdés előtt. Nagyon finom volt és szenvedélyes látszik, hogy szereti.
Fürdés után várnom kellett rá pár percet, ami sajnos negatívum volt, mert az én időmből váratott a matracon. Aztán megérkezett és lehengerlően pozitív személyiségével egyből feledtette velem az előbbi kis intermezzo-t. Hasra parancsolt és elkezdődött a masszírozás része a programnak. Itt egy kisebb meglepetés ért, mert jól és erősen tette a dolgát. Nem is értettem, hogy miként tud ekkora erőt kifejteni egy ilyen vékony hölgy. Aztán elmesélte, hogy súlylökő (!!!) volt iskolás korában. Ezt persze nem hittem el, mert ha 100 sportág közül kellett volna kiválasztani, hogy melyiket űzte korábban, akkor a súlyemelés mellett a súlylökést (és a diszkoszvetést) raktam volna az utolsó két helyre. (Még kosz fenntartásokkal viszonyulok ehhez a hírhez)
Nem tanult masszírozni, minden mozdulatát autodidakta módon sajátította el. De nagyon jól sikerült neki. Lassan halad felfelé ,nagyon sok időt szán a fenékre, nagyon kellemes. A hát , gerinc és vállak után a karok is kaptak a jóból. Ujjakat is kihúzza, bár most nem roppantak😄
Aztán lekerült a felső és a bugyi és a hátamra ülve, a korábbiakhoz képest sokkal lágyabban masszírozott. Benyúlkált néha , szinte csekkolva az éledező férfiasságomat.
Egy idő után jelezte, hogy megfordulhatok

Kényeztetés

A hátamon csúszkált majd megfordultunk és úgyis csúszkált rajtam. Jól csinálta nagyon, ahogy szánkázott le-fel a testemen velem szemben. Amikor feljebb tartózkodott rövidebb ideig, mindig loptam csókot vagy én csókoltam a melleit. Így elvoltunk egy darabig, majd következett a francia befejezés. Szép lassan megközelítette a célterületet és határozott mozdulatokkal meg is hódította azt. Ahogy játszik rajta a nyelvével vagy hammmm! bekapta hirtelen!! Becsulom a szemem is itt vannak előttem ezek a tanítani való mozdulatok. Elképesztő jó volt az érzés és a látvány is.
Kicsit sokat használta a kezeit, de miután ezt szóvá tettem neki, abba is hagyta.
Nem bírtam ki, hogy ne kóstoljam meg a hívogató puncijàt. Elindultam búvárkodni a combja közé. Ezt láthatóan és hallhatóan élvezte, ami meg engem inspirált jobban.
Vissza kértem magam a szájába. Moziztam és élvezkedtem amennyire csak tudtam, de érezhető volt, hogy közeleg a vég.
Egyszer még sikerült leállítanom Natasát, mielőtt eljött az időm, Másodjára egy nagyot élveztem. Szépen letörölgetett egy kicsit még beszélgettünk majd elmentem ismét zuhanyozni.

Elszámolás

Korrekt volt, ugyanannyi, mint amit a telefonban lebeszéltünk. Az árfekvése az extrákkal együtt (amiből csak 2 opció van) már kifejezetten magas. Utólag rendezve , a kisasztalra tettem.

Natasa, jó masszázs

  mamut1

Egyeztetés

Furcsa mert alapvetően Kendrához jelentkeztem be olvasva a páros beszámolójukat picit féltem Natasától tekintve hogy van egy rossz beszámolója. A telefonos egyeztetés gond nélkül lezajlott telefonos lány segít.

Megközelítés

taxival mentem Corvin pláza mögött igazából bkv-t javaslom mindenkinek. Metró és csak besétál az ember 3 perc alatt.

Helyszín

Egyszerű szoba falon festmény homályos fények és egy matrac leterítve. Kendra bevezetett és már a zuhany után szólt (2 fürdőszoba is van) hogy mivel telefonban volt szó róla nem akarok-e 4 kezes masszázst Natasával.

Hirdető külseje

Kendra egy kifejezetten helyes de talán az én ízlésemnek kicsit túl mű lány de akinek ez jön be nem fog csalódni egy percre sem. Kifejezetten kedves aranyos és nagyon közvetlen. Amikor Natasa belépett először még utcai ruhában kedvesen kezet fogott velem majd megkérdeztük nincs-e kedve becsatlakozni erre mondta hogy boltba indult de dehogynem. Amikor visszatért már fehérneműben tudtam hogy nem lesz semmi hiba a programban. Tokéletes természetes alakja van.

Masszázs

Kendra kezdte a masszázst nagyon meleg keze van és kifejezetten kellemesen de egyáltalán nem erősen gyúrta meg a hátam meg csúszkált rajtam. Mikor Natasa becsatlakozott a karomat meg a lábaimat kezdte masszírozni és közben nagyon kellemesen elbeszélgettünk. Gyengédebb talán picit félszegebb volt a hirtelen jött helyzet miatt mint Kendra de magabiztosan vette át a beszélgetés irányítását majd elhangzott a fordulj meg ha úgy gondolod.

Kényeztetés

Először jó alaposan beolajozták a velem egykorút és elkezdték simogatni közben Natasa elkezdte nyalogatni a mellbimbóimat ami kifejezetten tetszett. utána Kendra hajolt fölém és megcsókolt de addigra már Natasa torkában voltam. felváltva csókoltak és szoptak mindketten valami kegyetlen módon Kendra erősebb pornósabb kategória Natasa inkább a finomabb de aztakurva. Annyira jól egymásra hangolódtunk Natasával hogy Kendrátől végül meg is váltunk és kaptam tőle egy brutális csúszka masszázst miközben csókcsata alakult ki és hosszat agyhúzás után egy szerencsétlen pillanatban sikerült torkon lőnöm ami váratlanul érte én meg nem győztem elnézést kérni.

Elszámolás

Két lánnyal mindennel ami extra csak lehetett így végül 2x * rózsaszál volt.

Natasa, jó masszázs

  Bourges

Egyeztetés

A telefont kezelő, egyébként rendkívül intelligens hölgy közölte velem, hogy a délelőtti időpontra, első vendégként, csak két lány közül tudnék választani. Ez meg is történt és elbúcsúztunk egymástól. Pár perc múlva azonban megcsengetett, én pedig visszahívtam őt. Kiderült, hogy az általam kiválasztott lány női napjai már elkezdődtek, ezért csak Natasához tudok most menni. Szóval a mi találkozásunkat ez úttal a külső, természeti erők is egyengették, amit én így utólag egyáltalán nem bántam meg!

Megközelítés

A VIII. kerületben található Corvin Pláza mögötti új és modern épület komplexushoz kell eljutnunk. A normál, fizetős parkolásra a környék központi jellege miatt kevés lehetőség van, viszont a Pláza alatti mélygarázsban biztosan találunk magunknak helyet. A közelben van egyébként a 4-6 villamosok, valamint a kék 3 Metró megállója is.

Helyszín

A légkondicionált, több szobás, jól felszerelt, két fürdőszobás lakás, erre a célra lett kialakítva. Balra a nagyméretű piros színű, varázs függöny mögött várnak a szalon, éppen jelen lévő gyönyörűségei a bevetésre. A folyosó végén, egymással szemben találhatóak a dolgozó szobák, amelyekben mostanra már egy nagyobb méretű vastag, nem túl kemény ágybetétek vannak, melyeken színes gumírozott lepedő van, amiket minden vendég után lecserélnek! A ruháinkat, a nagyszobában, egy fekete bőr kanapéra tudjuk letenni. A masszázs kiegészítők a földön, szépen elrendezve, a tatami mellett találhatóak. Az álló zuhanykabinos, én most azt használtam, száraz kilépős fürdőben több féle tusfürdő és egyéb kiegészítők közül tudtam válogatni. 2 db tiszta törölközőt is kaptam az ottlétem során.

Hirdető külseje

Az ajtónyitást követően, ugye addig, egy új lány esetében, némi drukk azért van bennünk, a számban már el is indult az intenzív nyáltermelés, miután sikerült végre összezárni az ajkaimat. Egy tökéletes, manöken alkatú, magas címlaplány állt ugyanis előttem, miután mögöttem becsukódott a bejárati ajtó! Kifejezetten szép arcú, mosolygós, frissen mosott hullámos hajú, szép fehér, de nem teljesen szabályos fogú, feszes testű, tenyérbe illő keblű, izmos fokhagyma fenekű, hosszú lábú hölgy a vendéglátóm! Ennyi nekem elég is volt, hogy tudjam, én itt ma biztosan jól fogom majd magamat érezni! A kor divatjának megfelelően az ő testén is van néhány tetoválás. Ennek ellenére vele nagyon szívesen elmennék bárhová, de legszívesebben egy Lakatlan szigetre vinném őt magammal!

Masszázs

A cipőm levétele után követtem vendéglátómat a jobb oldali szobába. Itt átbeszéltük a programot és megkérdeztem tőle, hogy a csókra és a kölcsönösségre lesz e majd lehetőségem. Erre ez a vagány bestia, átkarolta a nyakamat, magához húzott és egy hosszú, nyelves csókot kaptam tőle! Rég nem volt már részem ilyen fogadtatásban! A tusolás után hasra feküdtem, Natasa pedig a bokáimtól felfelé haladva átgyúrta a testemet. Ahhoz képest, hogy erről nincs oklevele, meglehetős szakszerű mozdulatokkal, hol gyengédebben, hol pedig erősebb fogásokat alkalmazva vette kezelésbe a testemet. Ettől a dögös bombázótól az ilyen fajta szakmai hozzáértés, számomra mindenképpen pozitív előjellel bír! Jeleztem neki, hogy hol kérnék erősebb masszást és ezzel át is adtam neki a terepet. Alaposan átgyúrta a fenekemet, derekamat is, majd a hátamat, nyakamat, lapockákat, vállaimat vette kezelésbe. Néha azért be be siklottak az olajos újai a combjaim közé is, de ezt csak azért tette, nehogy esetleg bealudjak a kezelés alatt:)

Mindeközben sokat beszélgettünk és egy meglehetősen érdekes, intelligens, sokszínű, értelmes leányzót véltem benne felfedezni!

Kényeztetés

A fordulás előtt már elkezdődött az olajos testes csúszka, az apró fülcimpámba harapdálásokkal, a nyakam csókolásával. Jó volt érezni, becsukott szemmel ezt a könnyű, de hosszú testet amint különféle formációkban szánkázik a lábaimon és a hátamon. Fordulás után folytatódott az előző műsor, kiegészülve azzal, hogy amikor a fejünk egy vonalba került intenzív és heves smárolásba kezdtünk. Amikor pedig a baba puncusa került a szám elé, én rögvest bele nyalintottam, miközben ő kezezés nélkül, tövig elnyelte a merev tagomat.

Mivel én most önző módon nem 69 szerettem volna elmenni, hanem úgy, hogy közben láthassam az egészen egyedi stílusú, tanítani való cumizását is. Zokszó nélkül a lábam közé hasalt és lassan, nem kapkodva, oktatófilmbe illő szakszerűséggel, egy olyan mélytorkos oboa szólót kaptam tőle, amit jobbára csak a felnőtt filmekben láthatóak. Úgy lett végem, hogy torkon lőttem ezt a nagyon sokoldalú francia tanárnőmet. Sokáig bent tartott, miközben mindenkit kiszívott belőlem. A srácaimmal már nem találkozhattam, pedig jó lett volna tőlük búcsút venni, ők a poci felé távoztak. Hagyott lenyugodni, majd mellém bújt és tovább folytattuk a csókolózást.

Éreztem a testén, hogy ő is vágyna már egy jól megérdemelt orgazmusra. Hanyatt fektettem hát és a pompás idomait végigcsókolgatva, a kissé felhúzott lába között vertem tanyát. A részletekkel most már nem is untatnám a kedves olvasókat, legyen elég annyi, hogy a türelmes nyalakodásomat meghálálva, egy hangos elnyújtott orgazmussal ajándékozott meg engem Miss VIII.kerület!!

Ezt követően összefonódott velem Natasa karcsú teste és számos érdekes témát érintve egy szerfelett tanulságos diskurzusba kezdtünk. Nem sürgetett mert most ráért, ezért a játékidőnk utolsó egy harmadát egymást átölelve töltöttük.

Elszámolás

A csokor méret akkora volt, amiről korábban, a telefonon már tájékoztatást kaptam. A 1.5 óra és a két extra* rózsaszálba került, amit én kissé még felkerekítettem és a szokásomnak megfelelően a program végén adtam át. . A társaságában a vele töltött idő alatt kifejezetten jól éretem magam!

Natasa, rossz masszázs

  chief2

Egyeztetés

Felhívtam elsőre felvette kolléga nője.
Tájékoztatott mindenről. Mivel minden beszámolója eddig nagyon pozitív volt megkockáztattam másfél órát mert az egy óra olyan rohanós.

Megközelítés

Adatlapján kint van corvin sétány. Könnyű megközelíteni de főleg tömegközlekedéssel mert parkolni nem egyszerű a környéken.

Helyszín

A lakás egy új építésű ingatlanban van teljesen jó.
Többen vannak a lakásban de ki lehet logisztikázni hogy ne találkozz senkivel.
2 fűrdő szoba is van. A tetthely egy matrac egy szobában két tükörrel teljesen korrekt.

Hirdető külseje

Ő van a képeken. Mivel arccal hírdet nem érhet nagy csalódás senkit.
Magas lány szép cicikkel hosszú lábakkal. Szemei nagyon szépek.
Egy teljesen természetes lány a szó leg pozitívabb értelmében.

Masszázs

A másfél óra egy masszázzsal indult ami főleg simogatás de hát nem ezen szokott lenni a hangsúly.
Alapvetően végig nyitott és kedves volt de mondta is hogy rossz napja van......
A 2 kényeztetés között is masszázs volt de a 2. sem volt lehengerlőbb.
Akinek a masszázs is egy fontos pont az ne őt keresse.
Nekem annyira nem az úgyhogy ezt simán el tudtam volna engedni.

Kényeztetés

Az első masszázs után fordultam és kértem egy csúszkát ami teljesen jó volt és az utána következő francia is korrekt volt.
A két extrája egyike a csók amit kértem de egy szájra pusziban is több bele élés van mint amit kaptam. Ha ez szimpátia alapú és nem voltam az akkor ezt mondhatta volna de ez így inkább kellemetlen volt.
Mellettem lévő tükörben tudtam figyelemmel kísérni a dolgot. Majd kértem hogy had álljak fel és előttem térdelve folytatta majd jeleztem hogy szeretném ha kinyitná a száját és úgy szeretnék elmenni hogy lássam hogy a szájába meg ( A nfvsz a2. extra) és igenlő választ kaptam viszont amikor jött a vég a melleire irányította a lövést. Mit mondjak csalódott voltam de gondoltam majd 2. körben jobb lesz.
Mondta is a két kör között hogy alig várja hogy vége legyen a napnak ami nem volt izgató hatású.
A 2. kör úgy kezdődött hogy a masszázs után mellém feküdt és kézzel kezdett kényeztetni itt azért elég szürreális volt amikor így veri a farkam és elkezd az időjárásról beszélni hogy milyen meleg van meg ilyenek.
Pedig a kölcsönös francia is szerepelt az elképzeléseim között de ezt a gondolatot eléggé kiölte a kedvtelenségével.
Majd francia amit néhol egész jól és bele éléssel csinált időnként, amin látszott hogy nem teljesen reménytelen a hölgy csak rossz napja van de aztán elfáradt és csak kézzel verte mert azért így a második lövés nem volt nekem annyira egyszerű.
Aztán kértem hogy csinálja szájjal és nem is volt rossz gondoltam most legalább egy jó nfvsz lesz de nem, kivette a szájából még szóltam is hogy ne vegye ki de hiába az egész a hasamon landolt meg kicsi a karján.
Úgy gondolom hogy a nfvsz még jó napján se menne mert eléggé kiült az undor az arcára a 2. lövésnél.

Elszámolás

Tehát 2 extrája van a csók és a nfvsz amiből mind kettőt kértem.
Az elsőról még lehet vitatkozni hogy a 2 szájra puszi annak számít e viszont a második az egyértelműen semmilyen formában nem történt meg. Viszont elszámoláskor még rá is kérdeztem hogy akkor mennyivel tartozok és erre mondja a 2 extrával növelt árat.
Megemlítettem hogy érzésem szerint a 2 extra semmilyen formában nem valósult meg de mondom kifizetem de erre nem is reagált szemrebbenés nélkül elvette a virágcsokrot amiből legalább tudott vissza adni.

Problémák

A fő probléma hogy rossz napja volt és az egészet nem kívánta és ha csak ennyi lett volna akkor "lehetne jobb" értékelést kapott volna de így az extrák elkummantása majd árának elkérése miatt amit nagyon inkorrektnek érzek kiérdemelte a rossz értékelést.
Sajnálom mert közben tök közvetlen volt meg jót beszélgettünk de hát nem azért mentem.