Beszámolóim

Alina, istennő masszázs

  MrKnox

Egyeztetés

Idén Alina volt nekem az első.

Jól akartam indítani az évet, és mivel korábban telefonon már meggyőztük egymást a kölcsönös szimpátiáról, Viberen csipogtunk egymásnak oda-vissza, ami munka mellett sokkal kézenfekvőbb volt a suttyomban elvonulós, kevéssé sem diszkrét telefonálgatásnál.
A januári, igen szenvedélyesre sikerült randi óta pedig tűkön ülve vártam az alkalmat, amikor az akkor beígért masszázst is végre beválthatom nála - amiről meggyőzni szerencsére könnyű dolgom volt.

A 4/20-i ünnepnapot szokás szerint a bajnokok reggelijével, és egy remek Palotai-mixszel indítottam, és már épp morfondíroztam, mivel és kivel lehetne megkoronázni a napot, mikor az oldalra lépve láttam, hogy Alina ez úttal szombaton is elérhető - ami rövid távon el is döntötte a kérdést... Iacta Alina est.

Felhívtam, dumáltunk kicsit, és megbeszéltük pár órával későbbre a találkát, a pontos cím felfrissítése érdekében vtr-en is hamar lelfixálva. A vonal végén ismerősként üdvözlő, kedvesen csicsergő hangja, kifinomult és pajkos modora, lényegre törő, összeszedett, mégis könnyed kommunikációja ez úttal is megkönnyítette és külön élvezetessé tette a randi pikk-pakk leszervezését.

Megközelítés

A tapasztaltabb nagyérdeműnek nyilván nem kell bemutatni a Ferencváros nagy, fehér épületének környékét a Lurdytól sétatávra, az egykori Showbarlang és R33 romjai mellett. Az elmúlt években én is sokszor megfordultam erre, hol a MüPa, hol a Mester utca felől kutyagolva be a vonatkozó 2-es villamosvonalak felől... Ha már meglenne a kocsim, nyilván én is inkább a plázában hagynám, mert a környéken megállni a lakókon kívül valszeg csak a nagyon kiváltságosoknak adódik szerencséje.

Helyszín

A megfelelő betűjeles kapuból Alinát megcsörgetve azonnal megkaptam a kódot, és már suhantam is fölfelé a lifttel.
A modern kis lakásban nyilvánvalóan csak kettesben vagyunk, így az erotikus játékok mindenhol is szemérmetlen szabadsággal folyhatnak.
Akár a fényes, hófehér fürdőben, ahol a kádat a zuhanyfüggöny túloldalán hosszú, majd teljes falas tükör egészíti ki, úgyhogy akár kettesben is izgalmas lehetőségeket kínál... Számos illatos és semleges tusfürdő, dezodor, Listerine kikészítve.

Vagy a két fal felől is fullosan körbetükrözött, komfortosan intim méretű hálószobában, ahol a program érdemi részének hatalmas, kényelmes franciaágy szolgál pástul az intim hangulatot remekül fokozó, tompított megvilágításban, a sokfele túltolt Budha-nippek helyett ízléses, erotikus mozdulatokba formázott porcelán szobrocskákkal díszítve egyik-másik polcon elhelyezve...

Hirdető külseje

...ahová a fürdőből egy félfordulattal belépve Alina az ajó mellett támaszkodva vár, épp csak egy lépésre - épp elég távol, hogy tetőtől-talpig végigcsodálhassam, és épp elég közel, hogy azonnal megkívánjam izgalmasan elegáns, csipkés, rózsaszín fehérneműjét feszegető, őrjítően kívánatos alakját.

A képek ugyanis nem hazudnak: Alina valóban az a hibátlan fitnesz/bikini/glamour-modell alkat, akit csak azért nem helyeznek címlapokra meg óriásplakátokra az élelmes megacégek, mert nem akarják vállalni a hirdetések környékén megszaporodó közúti balesetek kockázatát, amit a kitekeredett szemű-nyakú sofőrök menthetetlenül okoznának. Alakjának minden fitten, feszesen izmos formája erőtől és energiától ragyog, miközben teste karcsú, hosszúkás, lágy ívű hajlatai és domborulatai, bőrének tejszín-selymes, forró közelsége egy szívdobbanás alatt beindítják az ember tesztoszteron-tartalékait. Ahogy közelebb lép, kölcsönpilla nélkül is ámítóan delejes, nagy, kék szemeivel pillogva fel rám, szendén, szőkén, alsó ajkát várakozón beharapva, ahogy a derekamra csavart törölközőért nyúl - a mozdulattal (hogy-hogy nem) felkarjával finoman súrolva, összébb tolva a pink csipkék által alig-alig korlátozott, alkatához tökéletesen arányosra szabott, hívogatóan gömbölyű kebleit... egyszerűen észvesztő.

(Vadító vonalú szépségét, intelligensen érzéki, zabolátlanul játékos természetét kulturált kollégáknak Scarlet Chase ill. Madison Ivy művésznőkhöz tudnám hasonlítani... komolyan, minden túlzás nélkül.)

Masszázs

A törölközőt persze egy laza mozdulattal dobja félre, de addigra én már derékon is ragadtam, ösztönösen mohó csókkal tapadva ajkaira, amit ő ingerlően természetes, zabolátlan viszonoz, máris puhán markába zárva nulláról százhúszra egy másodperc alatt fickósodó falloszom, miközben én fél kezemmel fenekébe markolok, a másikkal válláról és nyakáról alább csúsztatva tenyerem egyik tökéletes mellét kerítem körül a felszabadultan szenvedélyes petting hevében.
Percekig smárolunk féktelenül, vadul, miközben a cicifix máris valahova a feledésbe olvad, Alina pedig állhatatosan masszírozza ágyékom... de még mielőtt tovább lépnénk, mégis elhúzódom tőle, és megkérem, menjünk ki a félhomályos nappaliban hangulatzenés playlistet vetítő TV fénykörében felállított masszázságyhoz: ez úttal ugyanis kész koreográfiával érkeztem.

Alina előveszi a nehéz, csokoládés bukéjú masszázskrémet, amit már rég ki akart próbálni, és bugyijából előrelátóan kilépve, szőke hajkoronáját szoros, vagány lófarokba fogva végigfekszik a masszázságyon.
Én lelkesen oszlatom el a fényes, illatos krémet izgató izmú hátán, vállain, derekán... aztán persze csodálatosan csepp-forma, keményen kerek, feszes popsiját és combjait veszem sikamlós kezelés alá, véletlenül se tartózkodva az érzékibb, erotikusabb érintésektől és besimításoktól. A megfelelő kétkezes elérés érdekében eggyel följebb, az asztal sarkához lépek, és míg lelkesen gyúrom-dagasztom fenekét, combtövénél hüvelykjeimmel puhán körülmasszítozva punciját, örömmel konstatálom, hogy Alina finom ajkai persze máris rátalálnak feje felől felmerült fegyveremre. Szája forrón, nedvesen, kívánósan ölel körül, ellenállhatatlan, határozott ütemben szorgoskodva szerszámomon, kis híján máris majdnem egészen elnyelve, miközben két markom közt intenzív mozdulatokkal gyúrt-gyömöszölt, kívánatosan fénylő fenekét emeli és domborítja még inkább kezem alá, sikamlósan hívogató punciját diszkrét homorítással emelve ki egyre célirányosabbá váló masszázsom megkönnyítése érdekében...

Kényeztetés

...amit persze nem lehet nem felhívásként venni.
Egy hosszú gondolat erejéig még elgyönyörködöm dorongmon átszellemülten falatozva-csókolóva dolgozó szájának, arcának szenvedélyes szépségén, majd előrehajolva fantasztikusan feszes fenekének árkától puncijára csúsztatom egy tenyerem, körkörösen simító, két ujjammal még csak kívülről udvarló manuális yoni-terápiával kényeztetem tovább, miközben farkam teljes hosszán nyelvének bársonyosan élénk masszázsát élvezhetem.

Élvezem is, nem kicsit, ám a nagy bumm előtt még terveim vannak - úgyhogy egyelőre elveszem tőle játékát, és az asztal túlvégéhez lépve megkérem, hogy térdeljen fel, fényesen karcsú combjait, harapni, zabálni való, roppanósan kerek popsiját kényelmes arc-magasságba emelve.
Nedves-zamatosra melegített, rózsás, tükörsima puncijába lassan, mélyen először belenyalni maga a megvalósult álom.
Kezeimmel fenekét kétfelől megragadva, intenzíven csókokva húzom számra, és ha zabálni való, hát zabálom is, lelkesen lefetyelve, egész megrészegülve a vizuális- és ízorgiától.
Alina ritmikus, halk sóhajai nyomán igazán könnyen megtalálom a kedvére való ritmust és tempót, és mikor lábai közt hátranyúlva, államat finoman megemelve új irányba igazít, tudom, közel jár a beteljesüléshez. Följebb csusszanok hát finoman, hogy míg ő csiklóját dörzsölve izgatja magát tovább, nyelvemmel popsiját udvarolhassam körül, miközben két ujjam lassan, óvatosan becsúsztatom befogadón ölelő forróságába, G-pontjának lingválisan megkezdett masszázsát manuálisan továbbvezetve. Nemsokára megfeszülős-remegős, teljes testével átélt orgazmussal ajándékoz meg, mely után meg se kell kérnem, magától fordul hátára, hogy míg kipiheni megrázkódtatásait, istennői formáit, ívesen feszes hasfalát, káprazatosan kívánatos cickóit is puhán végigsimítva, kevéssé sem szakszerűen masszírozó mozdulatokkal a csokoládés, fényes krémmel akkurátusan végigsimogassam.

Ehhez az asztalt az ellenkező oldalról megkerülve ismét közelebb lépek hozzá, és ahogy dákóm elérhető közelségbe kerül, Alina nyomban kezébe, majd rövid úton ajkai közé igazítja, amivel egy ütemben kezem újra combjai közé kúszik.
Egy lépés még, míg egészen megkerülöm az asztalt, fej felől kínálva fel magam ennek az olajfényesen vonagló, káprázatos alakú bombázónak, aki fejét az asztalon hátrabiccentve, ajkaival és nyelvével alulról közelítve rajongja körül dorongom, majd szippant mohón szájába, miközben én kezeimet válláról kábítóan kívánatos mellei köré fonhatom, rajongón markolva sikamlósan feszes formájukat.
Innen egy lépés csak, hogy közéjük illesszem tövétől hegyéig síkosított, vastagon nyálas nyársam, a puha, dúsra formált cickók közt kényeztetve magam, majd újra visszhúzódva Alina tágra nyílt ajkaihoz, aki újult erővel, mohón cuppogva rabol rá máris...

Kétszer vagy háromszor járom meg ezt az őrjítően erotikus oda-visszát, egyre hevesebb, elragadottabb elánnal hódolva fétisembek, míg végül érzem, mint ragad markába a gyönyör: Alina a kényelmetlen pózból egy gördülékeny mozdulattal az asztal mellé fordulva máris előttem térdel, karjaival tolva össze vadítóan dús melleit pumpáló péniszem körül, majd ahogy tövig csúszva köztük makkom ajkaiig tolom, egy mozdulattal szájába kapja, kíméletlen iramban facsarva ki farkam minden felgyűlt feszültségét, ficánkoló nyelvével még az ősrobbanás nyomán is érzékien tovább vezetve, leápolva végig és teljesen.

Elszámolás

Alinálval szerencsére nem most találkoztunk először, úgyhogy a virágokat elég volt öltözés közben hálásan az asztalra számolnom.
Az elérhető extrák tekintetében nála sok minden a személyes vibe-on múlik, aminek köszönhetően minden elérhető lehetőség valóban a tőle telhető elsöprő energiával és odaadással valósulhat meg - emiatt különlegesen szerencsésnek érzem magam, hogy olyan jól működik köztünk a kémia.

Alina, istennő masszázs

  niemandino

Egyeztetés

Alinát régóta ismerem. A legkedvencebb lány akit ezen az oldalon megismertem. Voltam mar nála többször, de sajnos a sok utazgatásom mistt ne eleget!
Reménnyel teli hívtam fel, mert 16.-án már újra repültem, most éppen Japánba. Ezt a beszámolót is emiatt írtam meg kicsit megkésve, de mivel fergetegesen éreztem megam ujra nála, így mindenképpen fontosnak tartottam, hogy élményeimet megosszam férfi társaimmal.
Nagy szerencsémre a nemzeti ünnepünk napjára is tudott időpontot adni!

Megközelítés

Ismerem a helyszínt, Pest egyik legjobban fejlődő része. Sorra épülnek a társas házak. Emiatt parkolni nagyon nehéz, ezért most taxival mentem. Nyilván az a rengeteg útlezárás ellenére is könnyen odatalált.

Helyszín

Nemrég épült társasház, modern, könnyű bejutni, de a megfelelő lakást már kisebb labirintus leküzdése után lehet megtalálni, szerencsére ez nekem már fejből ment!
A lakás tökéletes, tiszta, szépen berendezett, fürdőszobában első osztályú higiénia. A szeansz helyszíne a hálószobában egy francia ágy.

Hirdető külseje

Alina egy fantasztikusan formás, csinos, szép arcú lány. Engem már igazi barátnős feelinggel tisztel meg, ami nagyon jól esik.
A cicijei igazi műremekek, amihez formás popsi, karcsú derék és selymesen bársonyos bőr társul.
A képeknek tökéletesen megfelel, sőt életben jobb!

Masszázs

Alinával a régi és jól bejáratott ismeretségre való tekintettel a masszázs részt már átugorjuk, pedig emlékeim szerint abban is első osztályú.
Mi mar a felvezetés, kellemes -ritkán látott- barátnős csókcsatával kezdjük, miközben játékos újaimmal újra és újra átismétlem csodás testének minden porcikáját.
Miközben a hálószoba francia ágya felé araszolgatunk.

Kényeztetés

Az ölelkező csókolózós üzekedést abba nem hagyva zuhanunk az ágyra, ahol is először én veszem kezembe (számba, nyelvembe) az irányítást! Csodás ajkaitól szabadulva igyekszem a legaprólékosabban, nem siettetve a dolgokat, végigpuszilgatni, nyalogatni falogatni a nyakat, mellkasát, a ciciknél kellő időig ízlelgetve, a hasán folytatva, kitérőket tartava a hívogatóan széttárt combjai belső oldalaira is, jutok el végre a mennyország kapujába, elmerülve, nyelvemmel fürge táncot járva a hamvasan üde, vadítóan zamatos, egyre jobban nedvesedő puncijának oltárára. Ahol is néha vad nyelvcsapásokkal, néha lágy nyelvhegynyi birizgálásokkal próbálom a csiklóját tűzbe hozni. De tudom, hogy Alilnánál nagyon keményen meg kell dolgozni a sikerért és utánna a jutalommert is. Ezért kedvenc kutyus pózába fordítom, kihúzom az az ág végéig, n p3dig az gy végénél a szőnyegre térdelve hátulról nyalok be nekik tövig, miközben ő az egekbe pucsitva fogadja be ténykedésem, minél ideálisabb teret engedve puncija habzsolásának, miközben kezeimmel hol a formás farpofáit masszírozom, hol a formás melleit gyömöszölöm. Ezt a ténykedésemet Alina ujjainak benyálazása utáni csikló izgatással sokszorozza meg, igy juttatva el magát az én hathatós közreműködésemmel a többször is orgazmus közeli állapotba. Ebből a pózból kezdünk átttáncolni az én kedvenc pózaimba, amikor is én először hátulról, majd elölről a közösülés mozdulatait imitálva tologatom kőkeményre meredt farkamat a punci vágatban a csikló stimulálásával. Majd mindezt megkoronázva jön a kedvenc pózom, amikor is én fekszem hanyatt, s most ő végez rajtam puncis csuszkát a hasamra fektetett farkamon.
Ez már számomra a mennyország kapuja, melynek kulcsa ott van Alina játékos ajkai között. S ő nem is várat sokáig engem a kapuban, s az egyik puncis csuszkából lefordulva kéjesen körbe nyalogatja, majd tövig bekapja farkamat. Nyálcsorgatós szopogatással, golyszi izgatással repít engem a fellegek felé, miközben én utolsö leheletemmel kérem kérek 69 -es pózban kiteljesedő finálét, amire bizony már nem kell sokáig várnom, mert szorgos ténykedése es a puncijának habzsolása eredményeképpen vad rángatózós, kifeszülős, egész testemben vonaglós fergeteges orgazmusban teljesedek k. S ő még arra is ügyel, hogy befogadó szájacskájában ereszkedjek alá a való világba:)

Elszámolás

Alinával mar jöl ismerjük egymást, tudom hogy ez a fantasztikus egy órát az összes létező extrával együtt mekkora csokor rózsával illik honorálnom, hiszen fantasztikus vendéglátásban volt részem.

Alina, istennő masszázs

  niemandino

Egyeztetés

Alinát már régóta ismerem, voltam is már nála a nyáron többször. Sajnos az ősszel egy darabig nem is volt elérhető, azután nagy örömömre új helyen újra elérhetővé vált!
En az ősszel közel kt hónapig külföldön voltam, mikor hazaértem "első gondolatom" Ő volt. Sikerült is péntek estére egyeztetni egy mindkettőnknek megfelelő időpontot.

Megközelítés

Pest. Lurdy Ház környéke. GPS könnyen odatalál, csak parkolni borzasztóan nehéz! Erre előre kell készülnui és időben odaérni.

Helyszín

A lakás egy néhány éve épült nagy társasházban található. A lépcsőházi labirintusokra nagyon oda kell figyelni, mert könnyű eltévedni.
A lakás tökéletes, szépen berendezett. Van ott minden ami egy kellemes szeanszhoz elengedhetetlen. van masszázs pad is, de mi a háló szobában a jő széles francia ágyon estünk egymásnak. Fürdőszoba első osztályú.

Hirdető külseje

Alina számomra a tökéletes nő! Tökéletes formákkal szép alkattal, nagyon szép és kedves arccal. Számomra Ő igazi barátnős feelinget tud teremteni. Fantasztikus élmény a vele eltöltött egy óra.

Masszázs

Az alapos zuhanyzás és a rövid élménybeszámoló után, már állva elkezdtük egymás amúgy sem ismeretlen tályait felfedezni, simogatásokkal, csókolgatásokkal birtokba venni. közben igazán finom csók csatákkal fűszerezni. Nagyon ki voltam már éhezve, úgyhogy a masszázs részt most gyorsan átléptük. Hamar a francia ágyon találtuk magunkat. Ott folytattuk egymás felkészítését a várható kényeztetési fázisra.. Csókoltam ahol értem, nyaltam faltam minden porcikáját, fantasztikusan formás melleit, lassan lefelé haladva peersziges hasát, szépen ívelt combjait, egy re jobban lefelé és befelé haladva hanvas puncijában vesztem el.

Kényeztetés

A kényeztetés it elsősorban az én aktív ténykedésemről szólt. Imádom nyalni finoman reagáló kelyheit. Imádom, hogy tudom, melyek a kedvenc pozitúrái, így lassan átfordítottam hasra, ő psdig rendesen a plafon irányába pucsítva fogadta be most már hátulról támadó nyelveimet, amelyellyel bizony a punci és az ánusz között ingázva próbáltam eljuttatni a csúcsra amelyben ő is aktíven segédkezett ujjaival.
Hát bizony ezzel a pózzal el lettem volna sokáiig, de Alina finoman de határozottan vissza vette a kezdeményezést. Mos ő lökött hanyatt az ágyon, fejem alá kis párnát téve, hogy kényelmes pozícióban nézhessem és ne csak fizikailag élvezzem ténykedését. Alina eszméletlenül jöl tud bánni a bránerral, nyalja, falja szopogatja, oldlró, felülről, s agolyszik felől is ténykedok. Isteni érezni, hogy finom szálacskája le föl siklik a meredező farkamon, körbenyalogatva, körbeszopgatva a makkot is. kezet szinte nem is használ, s hogy még a vadítóan szexi szemkontaktussal is fokozni tudja az élményt.
Kihezett férfiemberként bizony vgytam már nagyon a beteljesülést amely 69-be fordulás után bizony be is következett. Fanasztikusat élveztem. Testem pecekig vonaglott, miközben a továbbra is a szájában a farkammal vezetett vissza a való világba.
Óriási élmény volt. S szerintem azt is dicséretnek szánta, hogy megjegyezte:"látom, nagyon ki voltál éhezve.."

Elszámolás

Az elszámolászt én mindig az elején szeretem rendezni. Az extrákat is tartalmazó számú virágszálakat meg a leöltözés előtt egy asztalkára helyeztem.

Alina, istennő masszázs

  Kö-szikla

Egyeztetés

Telefonon hívtam, nem vette fel, de pár perc múlva diszkrét pár csengéssel visszahívott, amire visszahívtam. Kedvesen elmondta a lehetőségeket, és aznap estére beszéltük meg a találka időpontot.

Megközelítés

Autóval mentem GPS. pontosan odatalál! Amúgy a lakóparkban ingyenes a parkolás, ennek megfelelően szinte lehetetlen helyet találni de nekem szerencsém volt ! Ezért inkább a Lurdy parkolóját ajánlom. Az épületen belül már Alina segít és elnavigál a megfelelő irányba. A segítségével már a lakást is könnyű megtalálni.

Helyszín

Nagyon szép lakás egy kis belépő, fogassal székkel, utána egy ízlésesen berendezett nappali masszázsággyal falon tükörrel, jobbra szoba francia ággyal! A nappalival szemben lévő tágas fürdőszobába indultam ami szép tiszta jól felszerelt volt egy káddal zuhanyfüggönnyel! A szokásos tusfürdők meg szájvíz száraz kilépővel stb.

Hirdető külseje

Alina külsőleg egy bombázó, arcra nagyon szép helyes és testre is tökéletes volt számomra. Csinos bugyiban, melltartóban fogadott, azonnal tudtam, hogy jó helyen vagyok. Mellesleg egy bombázó szerintem. Olyan teste van, amilyet sok másik Nő szeretne! Igazi szexbomba. A nagyon jól eltalált méretű szilikon cicik és a kerek popsi valami fenomenális, egyszerűen nem lehetet betelni velük egy óra alatt . Bájos, kedves mosolygos arc. Izmos, feszes, szinte mindenhol.

Masszázs

Mivel ez volt az első találkozásunk csak egy lazító felvezető masszázst szerettem volna, a masszázst olajjal vagy krémmel csinálja megbeszélés szerint én az illatmentes krémet választottam, Megjegyezte hogy általában ezt kérik a vendégek pedig ő nagyon szívesen maszírozna illatos olajokkal !Kellemesen masszíroz közepes erővel közben lehet vele beszélgetni bármiről volt közös témánk! Masszázs vége felé visszatért combom belső feléhez finom mozdulatokkal jelezte hogy a masszázs lassan a végéhez ér és felajánlotta hogy menjünk be a hálószobába a francia ágyra ,természetesen nem mondtam nemet!

Kényeztetés

Szobába lépve összeölelkezve csókolózni kezdtünk majd megszabadítottam melltartótól és a bugyijától ágyra telepedve fantasztikusan szép ápolt borotvált finom puncit kényeztettem ,ujjal és nyelvvel egyaránt, néha elkalandoztam gyönyörű szép melleihez , bimbókat csókolgattam szopogattam majd vissza a mennyei puncihoz ,majd egyszer csak Alina gondolt egyet, átfordult “kutya pózba” és felkínálta magát hátulról kényeztetésre. Finoman hátrányul és elkezdte izgatni magát kézzel miközben nyaltam, látszott hogy az a célja hogy neki is jó legyen Fantasztikus popsiját, puncit hátulról kényeztettem, kis idő után megjött a hangja is és közösen sikerült is elrepíteni őt! Alina egy percig sem tétovázott, érzéki csókokat lehelt a farkamra oldalról, alulról, végignyalta mindenhogy, majd szép lassan az ajkai közé engedte az egészet, lágyan simogató nyelve játszadozott a farkammal ami a szájában volt. Franciatudása villogtatását hevesebben kezdte csinálni, fokozódott a tempó, majd egyszer csak felemelte a fejét, szétnyitotta ajkait és ráfolyatta nyálát a farkamra. Majd újra a szemembe nézett és már folytatódott is a kényeztetés. Kézzel, szájjal egyszerre igyekezett a csúcsra juttatni. Közben nem tudtam ellenállni, és a csípőmet is elkezdtem mozgatni, és szoltam hogy kapja be teljesen, közben jobb kézzel még mindig a popsit markoltam. Alina vette a lapot, felvette a tempót, az érzéki franciából cuppogós mélytorkos szopás lett, közben végig sexi nyögések, hörgések tarkították az élményt. A markomban popsi, vad francia, kéjes hangok és a látvány összhangja meghozta a várt eredményt, jeleztem Alinak hogy jönni fog aminek jönnie kell, de nem váltott, nem lassított, így a szájában értem el a gyönyör csúcspontjára. Elégedett nyögésekkel ízlelte, és lehet hogy "nyelte" kemény munkája gyümölcsét, szép lassan hagyta, hogy az utolsó kis rezgéseket is kiélvezzem. Hagyott lenyugodni nem ugrott egyből papírért. Az utódokat eltüntette szilváiba, és nekem is segített tisztálkodni, vettem még egy zuhanyt, rendeztük a pénzügyeket , aztán 2 puszi kíséretében elkísért az ajtóig, és távoztam.

Elszámolás

A randi 1 órás volt,3 extrát vettem igénybe és az ajándék * virágszálból álló csokor volt. Az extrával megtoldott alapcsokrot a végén, fürdés után helyeztem a szobában lévő pultra!

Alina, felejthetetlen masszázs

  minnaar

Egyeztetés

Elsőre nem vette fel, de hamar vissza csörgött és akkor leütöttük a randit. Informatív kedves, promp egyeztetés volt. Közben VTR-t is küldtem neki.

Megközelítés

Ferencváros. Lakópark, felszíni hely nagyon kevés, legjobb opció a közeli pláza parkoló. Villamos van a közelben több is.

Helyszín

Új építésű lakópark, 2 szobás lakás, ahol Alina egyedül rendel. Van ágy illetve masszázs asztal külön külön szobában. Játszó szobában nagy tükrös gardrób, mindent a szemnek! Patent.

Hirdető külseje

Az ajtón belépés után röviddel kiderült, hogy mi már ismerjük egymást, régebbről mikor még más helyen dolgozott. Alina nagyon vonzó, vékony sportos alkat, kedves arc, aránylag nagy tuningolt cicik. Tutajos összkép.

Masszázs

Nehéz felidéznem mi történt, mivel a fel-levezetés eléggé elhomályosítja ezt a szakaszt. Emlékeim szerint szakszerű, de nem túl erős masszázst kaptam, kellemesen elbeszélgettünk közben, bár Alina nem az a szószátyár típus, de könnyű vele megtalálni a hangot. A masszázst nem mondanám kifejezetten erotikusnak, de ez nem von le az értékéből, a fel-levezetés ezt messzemenően kimaxolta.

Kényeztetés

Belépés után ahogy fentebb írtam rákérdeztem, nem volt-e már egymáshoz szerencsénk, és kiderült, hogy igen. 2éve egy másik helyen. Ez aránylag jó alaphangot adott az ismerkedésnek. Gyorsan tisztáztuk a lehetséges extrákat, majd fürdés után egyből a játszó szobába lettem eszkortálva. Itt pikk pakk lekerült Alináról a fehérnemű, és már Éva-kosztümben csodálhattam a látványt. Volt eredménye, illetve ezután közelebb is léptünk egymáshoz, majd kellemes csókolózásba kezdtünk, ezzel párhuzamosan Alina rá is fogott a joystickra. Tett tettet követett és azon kaptam magam hogy az ágyon fekszem és Alina szájában vagyok. Őrjítő látvány, még jobb élmény. Felváltva csinálta kézzel és szájjal, kézimunkáját csak dicsérni tudom, nagyon kevesen találják meg a finomság és a határozottság mezsgyéjén a legjobb pontot, neki sikerült. Pár perc francia után rákérdeztem a kölcsönösségre, mehetett, így 69ben folytattuk, ez is mámorító érzés volt, ahogy szaladok a torka felé, néha el-elfelejtettem, hogy énnekem is lenne itt dolgom :)
Végezetül megkértem hogy térdeljem elém, és fejezze be úgy. Nagyon extra szembe nézős, kézimunkás franciát kaptam, beleégett a szemembe az a látvány, ahogy kinyújtott nyelvvel várja és szavak nélkül mondja a szemeivel, hogy élvezzek már el. Végül amikor durrant a tűzijáték, bekapta és végig a szemembe nézve befejezte. Démoni.
…..a második menet annyiban különbözött hogy masszázs alatt kiderítettem mivel lehet a kedvére tenni, és itt én is nyaltam előtte kutyusban jó 10-12percet; puncit is, popsit is, míg el nem ment (legalábbis remélem), volt eredmény, a lepedő elég nedves lett a végére. A rajtam vett revans hasonló szembenézősen ért véget mint az első kör.

Elszámolás

A végén adtam oda a bokrétát, a kért extrákkal, szóba sem került. Kértem hogy nézze meg a pontosság végett, minden ok volt.

Alina, felejthetetlen masszázs

  Storno

Egyeztetés

Telefonon hívtam , első körben nem vette fel , de visszacsörgetett, szóval egész egyszerű volt az egyeztetés , hamar találtunk mindkettőnknek alkalmas időpontot.

Megközelítés

Parkolni a közelben tudtam , hétvége lévén volt pár szabad hely. Cím pontos , eltéveszteni szinte lehetetlen.

Helyszín

Lakás szépen berendezett, igényes , tiszta fürdővel , egy masszázsággyal a nappaliban, illetve egy nagy franciaággyal a hálóban. Tusfürdő 3-4 darab, szajviz mellé kis pohár kikészítve. Ezekbe a dolgokba belekötni sem lehet.
Törölköző nagy és friss, szépen összetekerve/hajtva.

Hirdető külseje

Képeknek testre tökéletesen megfelel , arcra igazán aranyos fiatal hölgy. Egy két részes rózsaszín fehérneműben fogadott ami igazán jól kiemelte alakjàt.

Masszázs

Nem ez az első találkozásunk , így úgy gondoltam most kicsit hosszabb időre (1,5 óra) fogom meglátogatni Alinát.Fel-és levezetés volt erről a következő részben írok +masszázs. Maga a masszázs simogatós, néha erősebb mozdulatokkal, de alapos és szakszerű , mivel ez tanulva volt, amiről beszélgettünk is. Lábaktól indulva , combok, hát, vàll , nyak , mindenhol àt lettem gyúrva , egy kellemes illatú krémmel , egész hosszasan élvezve a kényeztetést. Néha beszélgettünk közben , külön érdekes volt hogy emlékezett rám, pedig utoljára majdnem fel éve voltam nála, de ha akartam csendes is tudtam élvezni a folyamatot.Először hason fekve , aztán mikor már a masszázs végéhez közeledtünk , átfordultam hàtra , de itt már nem is igazán a masszázson volt a hangsúly.

Kényeztetés

Mivel másfél órára mentem , ezért 2 lehetőség volt finishre, amivel nyilván éltem is.
Felvezetés:
A kötelező tisztálkodás után történt , közös megegyezéssel bevonultunk a szobába. Alinàt csókok közepette szabadítottam meg a fogadó szettjétől, de ő se volt tétlen , és a meredező férfiasságom kezdte el simogatni, húzogatni. Megkértem feküdjön hatra , hogy kényeztetni tudjam kicsit, aminek ő boldogan eleget is tett, teste szájjal történő felfedezése után elindultam fentről lefelé, egészen az egyik ajkàtól , a másikig, ahol kedvem te kényeztethettem a puncit és a popsit is, ez ment egy darabig , de mivel legutóbb is jobban sikerült ha megfordult és égbe emelte a popsijat , most is ezt a pozt vetettük be , ahol nyelvem folyamatos ostromának , és az ő ujjainak segítségével közösen sikerült hangosan elélveztetnunk alkalmi partnerhölgyemet. Ezután én következtem, de ez a dolog màr annyira feltüzelt hogy jeleztem is neki ez nem lesz hosszú dolog első körben .
Alina kitartóan és változatosan franciazott , néha gyorsabban , néha lassabban , ennek hamarosan meg is lett az eredménye és a szájában végeztem. Megvárta míg lelankadok, csak ezután rejtette Szilviàba az utódokat.
Ezután történt a masszazs , ami után mèg várt egy második kör.
Levezetés:
Miután végeztünk a masszazsal , Alina még a masszazsagon elkezdte simogatni az itt már erősen keményedő farkam, bele is kezdett a franciába, mire javasoltam újra hogy àgyon azért mégis csak kellemesebb neki is meg nekem is , szóval újra bevonultunk. A második felvonás is hasonlóan zajlott az elsőhöz , vad csókolózás , aztán megint én kenyeztetem Alinát akit másodjára is sikerült közösen a csúcsra juttatni. Ezzel 2-1 volt az àllás, de Alina nem akart alul maradni ebben a mérkőzésben. Ezután ismét belekezdett afranciaóràba, mikor javasoltam hogy forduljunk 69-be , hogy amíg ő ténykedik rajtam addig enis tudjak nyalni valamit. Itt màr azért meg kellett dolgoznia rajtam , egy elég vad szopasban volt részem , néha egész mélytorkos elemeket is alkalmazva , újra a szájában ért a vég , szóval Alinának sikerült kiegyenliteni az állást, kiegyeztünk egy döntetlenben.
Ezután kicsit még hozzambujt, beszélgettünk majd zuhanyzoba el. Öltözès és távozás vissza a Pesti rengetegbe.

Elszámolás

2 extrát kértem , amit a helyszínen beszéltünk meg, érdemes ezeket igénybe venni , egy külön élmény Alinàval átélni a dolgokat.
Nem kérte , de az elején rendeztem.

Alina, felejthetetlen masszázs

  samator

Egyeztetés

Ismerjük már egy ideje és követem is a hirdetését, ezért amikor spontán módon akadt egy kis kalandozásra szántható időm és feljöttem az oldalra egyből láttam, hogy kiírta, hogy elérhető. Hívtam is amint tudtam. Alina szorgalmasan használja az oldal elérhetőségre vonatkozó funkcióját, így érdemes figyelni az az adatlapján kiírtakat. Még így sem sikerült elég gyorsnak lennem, mert mikor végre sikerült hívnom (elsőre felvette) már nem volt időpontja az az általam kinézett órákban. A lefoglaltságát frissítette az adatlapján, csak én nem tudtam megnézni a hívásom előtt így meglepetésként ért. Szerencsére kedvesen felajánlott más opciókat és én is készültem „B” tervvel így meg tudtunk egyezni egy későbbi időpontban. A programot illetően új ötletekkel álltam elő (részleteket lásd lentebb) amivel kapcsolatban is sikerült megbeszélni mindent.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel szoktam menni, ezért a parkolásról nem tudok nyilatkozni.
A tömegközlekedés viszont jó, több villamosjárattal is megközelíthető a környék. A címet könnyű megtalálni, az épületen belül sem nehéz megtalálni a lakást, csak figyelni kell Alina útmutatására.

Helyszín

A kerület építési területén, egy újszerű épületben található a lakás. A lakás is újszerű állapotban van, rend is tisztaság mindenhol. Hangulatvilágítás, kellemes illatok és zene segíti a lelazulást. Nem minimalista a berendezés, megfelelően elhelyezett dísztárgyak is fokozzák ez otthonosság érzetét. Egy kanapéra vagy egy székre is le lehet rakni a ruhákat A masszázshoz rendelkezésre áll egy pad, a kényeztetéshez pedig az egész hálószoba. A hálószoba nagy részét egy kényelmes franciaágy foglalja el, az ágy melletti szekrény ajtaja tükrös, ami segíti vizuális élmény kiterjesztését. A fürdőben egy függönyös kádban lehet tisztálkodni (itt is van egy tükör, csak kevésébe érdekes a műsor). A fürdéshez jár egy szépen hajtogatott puha törölköző. A csap kicsit trükkös, de rá lehet jönni a működésére. Van szájvíz és dezodor is kirakva.

Hirdető külseje

A képeknek megfelelő karcsú nő Alina. A cicik tunningoltak, aminek eredményként teljesen kitöltik a tenyeret. Minden más természetesen formás és vágykeltő. A képeken csak arca a van kitakarva, más nincs. Például tetoválás sem, mert nincs neki egy sem. Az arca pedig csak a diszkréció miatt van kitakarva, kedves, szép arca van Alinának. Eddig mindig valamilyen szexis fehérneműben fogadott. Ezúttal egy egyrészes bézs színű darabra esett a választása. Szépen rásimult a body a testére, egyedül a melleit nem tudta rendesen takarni az öltözék, a cicik nagyon ki akartak ugrani a ruhából. A feneke nem akart kiugrani belőle, mondjuk nem is tartalmazott sok anyagok body ezen része, sok részt szabadon hagyott.

Masszázs

A telefonban előadott új ötletem abból állt, hogy a szokásos egy óra helyett kicsit hosszabb legyen találka, egész pontosan másfél órás. Alina bővebb infójára alapoztam a kérdést, mivel abból azt jött le, hogy csak új vendégek számára van a 60 perces limit, visszatérők számára már több lehetőség van. Jól értettem, mivel az egyeztetés során Alina egyből megerősítette, hogy akár 90 perces is lehet a randi, amit le is fixáltunk. Így érkeztem, hogy tudtam most tovább maradok. ;) A találka elején Alina feldobta a masszázs előtti (az utáni mellett) kényeztetés lehetőségét, ha már ilyen sokáig maradok. Gondolkodóba estem, de végül maradtam az eredeti tervemnél, azaz marad a „szokásos” program, csak mindenből egy kicsit több.
Miután ezt is megbeszéltük fel is feküdtem a padra és vártam a lazító masszázst. Alina el is kezdte végi gyúrni krémmel a testem. A lábamnál kezdte és végig minden testrészemen. Még a tenyerem sem maradt ki. Nem nagyon erős a masszázsa, de nem is pusztán csak simogatás. Engem kellően le szokott lazítani. Külön tetszik Alina comb és fenékmasszázsa. Nemcsak azért mert közben hozzá ér az intem testrészeimhez, hanem mért tényleg jót tesz a hátsómnak. Soha nem gondoltam volna, hogy ennyire fog tetszeni, hogy ha valaki fogdossa fenekemet. Mondjuk az is sokat nyoma latba, hogy ez a valaki Alina.
Alina nem erőlteti beszélgetést, ha vendég csöndben marad, akkor ő is. Korábban beszélgettünk a masszázs alatt, de ez alkalommal én némaságba burkolózva élveztem a kezelést.
A masszázs vége már viszont tényleg átment simogatásba és ez már célzottan az intim testrészeim kapták. Nagyon bizsergető érzés volt, egyre jobban kezdtem szétrakni a lábaim közben, de végül Alina felvette, hogy mi lenne, ha átmennék a halóba. Nem ellenkeztem, átmentünk a másik szobába.

Kényeztetés

A program részeként nemcsak hosszabbítást kértem, hanem két extrát. (ha már van időnk bőven). Ahogy Alina a bővebb infójában írja, az extrákat sem lehet csak úgy látatlanul és feltétlenül kérni, személyes megbeszélés kérdése a dolog.
A halóban az ágy előtt találkoztunk. Alina már elkezdte lefejteni magáról a ruhát, amikor odaléptem hozzá. A mellei már kis ugrottak a ruhából, ezért meg is fogtam őket kézzel, majd csókot próbáltam lopni. Nem volt akadálya, annyira nem hogy még nekem kellett felvenni a tempót, Alina olyan intenzív csókcsatába kezdett. Közben a kezem járattam a kezem a mellein, a fenekén is, de Alina sem volt rest, és rámarkolt a péniszemre és elkezdte azt masszírozni. Alina ledobta magáról a ruhát és az ágyra keveredtünk, ott pedig én Alina fölé. A számat és a nyelvemet hol a szájával, hol a melleivel, hol a puncijával tapasztottam össze. A kezemet is végig járattam a testén. Alina sem tétlenkedett közben, nem csak hevert, mint darab fa. Izgatóan fel-fel húzta a combjait, miközben kényeztettem, vagy épp átölelt a combjaival és a karjaival. Annyira nem volt tétlen, hogy fel is dobta ötletként a pózváltást. Bepucsított előtettem, és várta, hogy én sem maradjak inaktív. Nem is kellett kétszer mondani, egyből rávetettem magam, a fenekére és a puncijára. Nyaltam, faltam, markolásztam, simogattam ahol értem. Alina is hátra-hátranyúlt a combjai között. Ezen játék is igent intenzívre sikeredett, Alina végül egy elterült az ágyon. Melléheveredtem, ahol újabb intenzív csókváltásba kezdtünk és mintha megbeszéltük volna a kezeink a másik combjai közé keveredtek. A kölcsönös kézimunka után Alina keveredett fölém, és a szájával kezdte kényezteti a hímtagom. Közben úgy is fordult, hogy a feneke a szekrényen lévő tükör felé álljon. Így nemcsak az orális kényeztetést élvezhettem, hanem a tükörben elém táruló látványt is. A kezem is járattam végig a fenekén és mellein is. Pedig Alina ténykedése mellett nehéz volt másra figyelni. A szájával először a zacsit és annak környékét izgatta majd a szájába vette a péniszem. Lassan és finom csinálta, időnk volt bőven. Felültetett egy érzéki hullámvasútra. Fel-fel vitt a csúcs közelébe majd, hagyott egy kicsit lenyugodni, majd ismét felvitt. A hullámvölgyekben „csak” a kezét is használta, de így is pár kör után már nem tudtam kellően lenyugodni és Alina szájában elért beteljesülés. A szemem csukva tartva megfeszültem, de közben láttam pár csillagot. Alina a szájában tartva hagyott lenyugodni, majd egy higiéniás szünet után mellém heveredett és maradék időben még beszélgettünk. Sok beszédre nem maradt lehetőség, mivel csak gyorsan elment a tervezett másfél óra. Vettem egy búcsú zuhanyt és kiléptem a rideg utcára.

Elszámolás

A telefonos egyeztetés és a bővebb infó alapján kitaláltam, hogy pontosan mit szeretnék és otthon összekészítettem az ajándékcsomagot, amelyet kérés nélkül elhelyeztem egy jól látható helyen. Másfél óra extrával, erre kellet készülnöm. Nekem megérte, elégedetten távoztam.

Alina, felejthetetlen masszázs

  niemandino

Egyeztetés

Az adriai nyaralásomból hazafelé tartva gondoltam megédesítem a hazatérés örömét.
A régi kapcsolataim megszűntek, új lányt kerestem, aki késő esze is dolgozik, merthogy a kompolás meg a 950 km autózás után csak estére érhettem Pestre,
Alina találtam aki a képei alapján is tetszett és pénteki napon 22:00 -ig rendel
Előző nap felhívtam, ő vette fel és 21:00 re le is beszéltünk egy randit. Nagyon kedves volt, mert bevállalta, hogyha késnék akkor is megvár!

Megközelítés

Nos nagy szükségem is lett a toleranciájára, mert a Zágráb körüli dugók miatt pont egy órát csúsztam. Útközben jeleztem is neki, aki ígéretéhez híven meg is várt.
A Lurdy ház kórnyékén épült nagyon szép társasházak egyikéhez kellett mennem. Parkolás nagyon nem egyszerű, de végül is nem olyan messze találtam.
Nekem ismerős volt a környék, sőt a háztömb is, így kónnyen odataláltam.

Helyszín

A lakás is szuper, vadi uj, mindennel felszerelve. Kádas tusoló is remek, tusfürdő, szájvíz, minden adott a kellemes együttléthez való felkészüléshez.
Szobában tatami, falon egy jól elhelyezett tükörrel.

Hirdető külseje

Alina arckitakarással hírdet. A képei alapján egy igen formás lányra számítottam, de az arcával kapcsolatban csak az intuícióimra hagyatkoztam.
Amikor beleptem a lakásba és megláttam, nagyon megörültem! A külső adottságok teljesen stimmeltek, fantasztikus idomait mindössze egy vékony szalagokból készített kétrészes szett takarta, vagy inkább láttatta. Azzal minden rendben volt, Számomra mégis az arca volt a leginkább érdekes, hogy pontosan egy ilyen lányt képzeltem el magamnak! Szép arcú, vidám, közvetlen, nyílt tekintetű lány állt előttem. Olyan lány akit a való életben is büszkén felvállalnám akár egy komolyabb kapcsolatban is.
Azonnal a hatása alá is kerültem.

Masszázs

Alinával a szobába érkezve átbeszéltük a várható programot, amit két extrával fejeltem meg.
Megjegyezném, hogy Alina annyira természetesen közvetlen, hogy az első percektől régi ismerősként csevegtük át szinte az egész szeanszot. Természetesen a fontos részeknél, amikor mindkettőnk szája igen aktívan be volt vonva a kényeztetésbe, akkor azért nem.
A tusolás után visszaérkezve máris egy összebújós csókcsatával szakítottuk meg a csevegést, mely közben kihámoztam a szalagos kis szettjéből. Alina rendkívüli módon el tudta velem hitetni, hogy a legjobb formában lévő barátnőmet látogattam meg, aki már nagyon “ ki van éhezve” a rég nem látott férfival való vad es szenvedélyes élvezetekre.
Ez nagyon inspiráló volt számomra is. Bele vetettem magam a legvadabb pózokba a legbujább összefonódásokba. Nyaltam faltam ahol értem, miközben Alina sem tétlenkedett.
Nagyon szerettem volna a lehető leghosszabb ideig “kibírni” ezt a élvezet kavalkádot, így először én szerettem volna a csúcsra juttatni, ezért javasoltam, hogy én masszírozom meg, ami valójában először hátulról, majd előröl kezeimmelmvaló alapos cici, popsi, punci masszírozásból, erotikus benyúlásokból, a punci vad habzsi-dőzsijéből állt.
Alina is nagyon felvette a ritmust, éreztem, hogy élvezi a dolgot, főleg amikor a pucsítós hátulról nyelves nyalakodós pózra rásegítve végül is közösen csúcsra juttattuk őt.
Ezek után végignyúlva a matracon pihennem kellett kicsit, de szerencsére Alina ezt nem hagyta sokáig. Mert mos ő vett kezelésbe, a golyszikat masszírozva, a rudazatot nyalogatva, szopogatva isteni szájtechnikával, szinte semmi kézi rásegítéssel, az ütemet kellően kitapasztalva hosszan repített a csúcs felé, s hogy ez bekövetkezzen ujra 69 be fordultunk és én is aktívan viszonoztam ténykedését, aminek a végén ő már nem, de én a mennyekbe repültem!
Az utódok a szájában pihentek egy darabig a kábulatból lassan lankadó farkammal együtt, isteni érzés volt.

Kényeztetés

Tulajdonképpen a szeansz első részében a masszázs előtt volt meg a mennyei kényeztetésem, utána némi pihi és újraéledő beszélgetés közben kaptam egy nagyon kellemes, minden végtagomra kiterjedő levezető, relaxáló amolyan közepesen gyúrogatós masszázst, amelyről végül is részleteket már nem tudnék felidézni, mert még mindig a kényeztető rész hatása alatt voltam.

Elszámolás

Az elszámolás korrekt és az előre megbeszéltek szerinti volt. Miután először voltam nála, így a rózsaszálakat a szeansz elején diszkréten egy asztalkára helyeztem!

Alina, nagyon jó masszázs

  samator

Egyeztetés

Alina használja az elérhető jelzést, ami alapján lehet tudni mikor érdemes hívni. Úgy alakult a napom, hogy ráérek és miután láttam, hogy újra elérhető telefont is ragadtam. Többen is így gondolhatták, mivel elsőre nem értem el. Kicsit később újra hívtam és akkor már elértem és szerencsére sikerült még aznapra megbeszélni egy időpontot.

Megközelítés

A kerület épülő része, tömegközlekedéssel jól megközelíthető. A parkolásról nem tudok nyilatkozni. A címet könnyű megtalálni, a lakász sem nehéz Alina útmutatása alapján, csak figyelni kell arra, hogy a főbejárathoz menjen az ember. De erre is felhívja a figyelmet Alina.

Helyszín

Nagyon rendben tartott lakás, mintha teljesen új lenne. Tisztaság mindenhol, a bútorok is kifogástalan állapotban vannak. Lehet választani, hogy a kanapéra vagy székre pakolja az ember a ruháit. A nappaliban van egy rendes masszázspad a kevésbé erotikus részhez, a maximálisan erotikus rész pedig a hálóban zajlik egy franciaágyon. Az ágy melletti szekrény ajtaja tükörrel felszerelt. A fürdőben a kád mellett is van egy tükör, de abban csak magamat nézegettem volna, ezért különösebben nem figyeltem meg. A kád jól lezárható egy függönnyel. A csap kicsit trükkös, de már elsőre is sikerül megfejtenem a működését, így „sokadjára” már rutinosan kezeltem. A tisztálkodáshoz járt egy szépen feltekert törölköző, tusfürdő, szájvíz és dezodor is. Ezeken kívül van pár apróság ami segít lelazulni. A teljesség igénye nélkül ezek a következőek: halk háttérzene, füstülő a masszázspad mellett, egy rózsa a franciaágyon.

Hirdető külseje

A képeknek megfelelő sportos nő, nagy mellekkel. A képeken csak az arca van kitakarva, semmi más. Még tetoválás retus se volt szükséges, mert nincs rajta egy sem. Az arca pedig csak a diszkráció miatt van nem felismerhetővé szerkesztve. Ha nem lenne kitakarva a bomba testtel együtt egy kedves, szép arca látszódna. Így csak élőben lehet látni. A fogadáshoz mindig valami szexis fehérneműt vesz fel. Ezúttal egy piros tanga melltartó kombináció volt rajta. Nagyon izgató volt, ahogy a bugyi elöl és hátul ráfeszül a testére.

Masszázs

Érkezés után átbeszéltük a programot és a zuhany után a masszázspadon kezdtük el az egy órás programot. Akrémet választottam a masszázshoz. Ekkor még fenn volt a ruha Alinán.
Alina a lábamtól kezdve elkezdte alaposan végig gyúrni a testem. Egy testrészt sem hagy ki. Különösen a combomnak és farizmomnak esett jól a kezelés. Közben beszélgettünk is változatos témákról. Alina nem erőlteti a beszélgetést, de ha a vendég fel dob egy témát elcseverészik róla.
Nem nagy erős a masszázsa, de engem így is lelazított. A képek között látható oklevelet szerintem nem a piacon vette.
A masszázs végének közeledtét finom bizsergető érintések jelezték a kezemen és a combjaim között, majd Alina konkrétan rá is kérdezett arra, hogy átmenjünk-e a másik szobába.

Kényeztetés

A szobába átérve én elheveredtem az ágyon, Alina pedig belibbent utánam és megállt az ágy előtt. Folyamatosan tartva a szemkontaktust és a mosolyt az arcán megvált a ruháitól majd feljött mellém az ágyra. Mivel már párszor találkoztunk pár ötletet feldobtam a lehetséges folytatásra Amira igent mondott és azzal lendülettel el is heveredett az ágyon. Én szembe helyezkedtem vele majd miután kicsit vizuálisan élvezkedtem majd áttértem a testi érintésekkel történő élvezkedésre. A nyelvemet és a kezemet is használtam az engedélyezett módon. Közben Alina a számomra nagyon izgató módon változtatta a pozícióit, a különösen a lábát hajtogatta nagyon érzéki pozíciókba. Természetesen ezen pozíciókban nemcsak a lábát figyeltem, hanem a punciját és a melleit. Közben tartotta a szemkontaktust és kedvesen mosolygott. Én elvoltam így is, de Alina feldobta, hogy mi lenne ha megfordulna. Belementem a váltásba és így már az előttem pucsító Alinát csodálhattam meg. Finoman adott pár instrukciót majd ismét összegabalyodtunk. Én elvesztem a feneke, a puncija és a combjai táján. Néha kinézem oldalra és megcsodáltam oldalról Alina testének íveit és idomait. Aztán ismét előre koncentráltam. Jól elvoltunk így, míg végül úgy tűnt Alina elérte célját . Mosolyogva megdicsérte a kitartásom, majd immáron én heveredtem. Alina a lábam közé térdelt és belekezdett az orális kényeztetésembe. Nemcsak a péniszemet, hanem a zacsit is bevette a játékba. Nagyon finomat csinálta, kellően felajzott ( ily módon is), és végül már csak a péniszemre koncentrálva a szájával el vitt a csúcsra. Kicsit még beszélgettünk majd látva, hogy az időm lassan lejár még elmentem a búcsú tisztálkodásra.

Elszámolás

A bővebb infójában le vannak írva az alapok. Az extrák személyes megbeszélés tárgyát képezik. Én egy órát voltam és a NFVSZ-t vettem igénybe. Nekem megérte. Miután az érkezésem után megbeszéltük a programot, az ajándékot kérés nélkül elhelyeztem egy jól látható helyre.

Alina, nagyon jó masszázs

  Kobiak

Egyeztetés

Mivel mindig csak pár napot vagyok itthon, igy van pár jelöltem esetleg kit,kiket kellene meglátogatni. A toptoptop kedvencem sajnos a héten nem ért rá, igy keresgéltem és Alina mellett döntöttem. Hivtam, nem sikerült, vtr-t elutasitotta, de egy üzenettel mellette jelezte mikor hivhatom és mikor lenne jó neki. Szerencsére nekem is jó volt még igy vtr-n lefixáltuk, majd még telefonon minden lebeszéltünk.

Megközelítés

Kocsival mentem a helyszinre. Gps pontosan jelezte a cimet. Környék ismerös, Lurdy és környéke. Parkolás a ház környékén szerintem nem egyszerű, de Lurdy parkoló a közelben és onnan egy kellemes séta. Bkv rengeteg a környéken. Bejutás mivel hatalmas társasház bonyolultabb, de Alina pontosan eligazit és ha figyelsz problémamentes a lakás megtalálása.

Helyszín

Lakás mintha zsir új lenne. Minden tiptop állapotban. Szép nappali modern bútorokkal plusz egy masszásággyal felszerelve. Fürdő tiszta, rendezett, többféle tusfürdő, szájviz, higénia perfekt. Természetesen friss tiszta nagy törülközőt kap a vendég. Baszoba már ha masszásnál lehet ilyet irni, szóval kis szoba, halk zene, nagy franciaággyal. Szerintem a lakás tiptop föleg ilyen vendéglátóval. :)

Hirdető külseje

A képek önmagukért beszélnek. Retusáltak, de jól láthatóan egy szöke szexbomba néz vissza ránk. Elöben a helyzet változatlan. :) Aranyos arc, jo test, bomba mellek, hibátlan popsi, szép punci. Nem hiszem, hogy ennél több kellene, legalábbis nekem nem. ;) egy rózsaszinü szettben várt. Melltartó, bugyi, harisnyatartó... mondhatni szexi látvány volt. Alnia egy top szexi csaj ez nem is lehet kérdés. :)

Masszázs

Ritkán járok masszásra marmint ilyen masszásra mert van egy sportmasszöröm aki általában rendbehozza testemet. Kivételt tettem most és az első részben igy masszásra került sor. Nem bántam meg. Alina biztos, hogy tanulta mert alaposan, szépen felépítve masszirozta át a testem. Lábaimmal kezdve, majd a hátam, vállam és karjaim. A vége felé egy egy mozdulattal simitással elkalandozott a zacskó felé, mondhatni izgató volt. A masszás kifejezettem jól esett, de mivel a kényeztetés része sokkkkkal jobban igy szerintem legközelebb mert az tuti, hogy lesz legközelebb szóval szerintem a masszást elhagyom, hogy mégtöbb idő jusson a kényeztetésre. A masszás legvégén már csak az izgatásé volt a főszerep igy hason fekve lassan álló farokkal nehéz volt feküdni igy közös megegyezéssel átmentünk a "ba"szobába.
Masszás közben beszélgettünk mindenről. Az élet dolgairól, masszásról, szexről, a sötét oldalról stb stb :)

Kényeztetés

Állva kezdtünk csókolózni, finoman érzékien, majd hevesebben vadabbul is. Finom apró puszik és nyelves csókok váltogatták egymást. Mivel én már meztelen voltam állo fasszal igy levettem az apró fehérneműket Alináról is. Izgattam csókolgattam nyakát, mellét, popsiját eközben újjam elkalandoztak a mellek és punci irányába... :) hanyatt feküdtem a fejem alá párnát tettem és jött Alina... :) simogatások, cirogatások, csókok váltogatták egymást majd lejebb tévedett és elkezdte a játékszer kényeztetését. Benyálazta kezét, ujjait majd azzal simogatta, nyálat köpött rá, nyalogatta finoman kényeztette az elején. Ezek után a két golyszli kapott föszerepet. Usztak a nyálban, nyalták falták öket. Szuper volt. Nyelvjáték jutott a gátnak is és néha néha meg a popsifelé is elkalandozott aminek különösen örültem, hiszem imádom a popsinyalást. :) ezek után feljött és mit is mondhatnék szebben elkezdett rendesen szopni :). Finoman, nyalásan, szemkontaktal, lassan, majd gyorsabban, mélyen és néha néha visszatért a golyszlik felé. Mondta, hogy szerinte a mélytorok nem fog menni mert megakad a toroknál de azért ha benne vagyok megpróbálhatjuk. (Itt dagadt a mellem a büszkeségtöl, hogy méretileg jó vagyok) :)))
Hát megprobáltuk és sikeresen a torokba kerültem. Kibaszottul nagyon jó volt. Mikor a torkában voltam még akkor mintha dugnám a száját torkát, öklendezett nagyokat de nem vette ki egyböl... nyál ráköpése és mehetett újra és újra...könnyezett,ökeledezett de szerintem élvezte ő is hát még én.
Pihenés képpen váltottunk. Meseszép puncit, és hibátlan popsi kezdtem kényeztetni pár pózicióban elsösorban nyelvvel de azért az ujjaim is besegitettek és Alina ujjai sem tétlenkedettek. Volt, hogy kipucsitott nyelven a Puncinál közben ujjam a popsiba csuszik ki-be és Alina ujjai is a puncinál. Szép látvány volt... :) mikor ujjaim éppen nem voltak bent, szólt, hogy tegyem be... a látvány és az álló fasszal nagyon tartani kellett magam, hogy ez a tegyem be az újjaimnak szólt és nagy sajnálattal nem a farkamnak pedig hát betenném...nagyon is...de ez megmarad álomnak. Ebben a pozicióban sikeresen hatalmasat élvezett amit örömmel vettem. :)
Újra én jöttem, folytatódott a hibátlan szopás, nyalogatás, mélytorok amit iszonyat élveztem, de jött a vég. Mégnagyobb sebességre kapcsolatunk és hogy is mondjam mint a gépszij dugtam a száját aminek eredménye lett és mind a szájában landolt. Mosolyogva eredményezte a történteket. :) szépen szilviába üritette az utodokat és konstatáltuk, hogy kibaszott jó volt. :)

Elszámolás

Telefonban pontosan mindenről tájkoztatott. Mondta, hogy van pár extra, de erről majd személyesen beszélünk mert ez szimpátia alapján működik. Szerencsém volt mert szimpatikus voltam, igy éltem az összes extrával amit kicsit sem bántam meg...sőt :)) ezek után az anyagiakról távozás elött kb két másodpercig volt szó, és kb két másodperc alatt rendeztük is.

Alina, nagyon jó masszázs

  István_a_cuki

Egyeztetés

Alina hirdetésére még a nyáron lettem figyelmes, a képei és akkori beszámolói alapján (kösz, urak) meg is látogattam, és már akkor olyan élményben részesített, hogy napokig flasheltem. O_O

Így aztán nem maradt más, mint hogy újra bejelentkezzek hozzá, és a második randinkról írjak valami szalonképeset az itteni igényes közönségnek, ahelyett, ami az őszinte reakcióm lenne, ti. hogy bbfff, aztarohadt, JÉZUS.atya.úristen, ez a csaj aztán frankón ott van a topon!

Elnézést az intermezzoért. Szóval az egyeztetés első alkalommal nagyon flottul ment, akkor hívtam, amikor az oldalon elérhetőt jelzett, fel is vette és még aznapra kaptam időpontot, ami szerintem nem sokáig marad így, mert ahhoz képest, amilyen élmény meglátogatni, méltatlanul kevés figyelmet kapott eddig Alina. Három extráról tudok, de ezekről csak a személyes találkozó alkalmával beszél. Ezt tiszteletben tartva, bár korábbi beszámolók és adatlap alapján nem nehéz őket kikövetkeztetni, ezeket nem emelem ki külön.

A második randink összehozásához kellett némi logisztika és rugalmasság mindkettőnk részéről, de szerencsére úgy alakult a programunk, hogy összejött. A mellékelt ábra szerint nem bántam meg. Kicsit sem.

Megközelítés

Alina új címen dolgozik, de - az előzőhöz hasonlóan - ugyancsak a Lurdy házhoz viszonylagos közelségben található, azaz tömegközlekedéssel és autóval is könnyű megközelíteni. Mivel előbbivel mentem, utóbbira nincs tapasztalatom, de a ház körül fullon voltak a parkolóhelyek, biztos, hogy érdemes korábban érkezni vagy mondjuk a Lurdy parkolójával próbálkozni, majd csavargó (értsd: gyalog több, mint húsz méter) üzemmódba váltani. A cím egyértelmű, Google Street View is sokat segít a környék, a lépcsőház azonosításában.

A helyszínre érve hívtam Alinát, aki - első hallásra bonyolultnak tűnő, de - tűpontosságú instrukciókkal látott el a bejutásról és az egyik magasabb emeleten lévő lakásához való eljutáshoz (lifttel mentem, jó szívvel ajánlom). Bevallom, először kivert a hideg veríték, hogy nem találok majd oda, de ha figyelmesen végighallgatod Alina útmutatását, minden forduló pont úgy fog megjelenni, hogy még magabiztosnak is tűnjenek az ember léptei.

A ház nagy forgalmú, szinte lehetetlen elkerülni, hogy ne fuss össze az ott lakók közül valakivel, de szerencsére a látogatásunk célját nem tesszük számháború jelleggel a homlokunkra.

Helyszín

A lakás ajtaját érkezésemkor Alina diszkréten kinyitotta, és - a kinti napfény után a szemnek hozzá kell szoknia - egy viszonylag sötét előtérbe lépve, a besötétített, hangulatvilágítással ellátott lakásban vendéglátóm fehérneműs sziluettje és hangja fogad.

A lakás modern, barátságos, ízlésesen berendezett és természetesen erotikusan bódító illatú (vagyis a hatás inkább Alinától ered..). A kis előtérből kilépve balra egy tágas konyha-nappali kombó található, ahol egy profi masszázspad várja a szexuálisan túlfűtött események fel- vagy levezetését.

Tisztaság és higiénia mindenütt bátofkorsz, a karácsonyi hangulatra pedig cuki mézeskalács formájú plüssök emlékeztetik az embert, amit persze csak akkor vettem észre, amikor Alina odalépett hozzájuk megigazgatni őket.
A nappaliból egy-egy ajtó a fürdőbe és a hálószobába vezet.

A fürdőben száraz kilépő, elegendő számú tusfürdő, szájvíz kis pohárkákkal. A hoteleket idézően összehajtogatott, minőségi törölközőt Alina adja át.

Zuhanyozni a függönnyel és bazinagy falra szerelt tükörrel ellátott (ezt mindig takarítani.., respect) kádban lehet. Rajtam kifogott a trükkös csap, és szégyenszemre segítséget kellett kérnem, mert sem forgatásra (ez állítja a hőmérsékletet), sem húzásra nem reagál, hanem meg kell dönteni a fal felé, amire a csaptelep van szerelve. (szívesen)

Alinával kölcsönös kényeztetésünk a nappaliból nyíló, hatalmas franciaággyal és a falat (vagy szekrényt?, ugyan ki tudja azt) teljes egészében elfoglaló, élményt fokozó tükörrel ellátott hálóban zajlott. Az ágyat egy szál fehér rózsa díszítette, amit nem én vittem oda (ld. számháború és homlok fentebb)

Hirdető külseje

A hirdetésén található képeken Alina látható, aktuális, pompás, sportolásból eredően feszes, de nőies, kecses formájában. Csak a köztünk lévő korkülönbség és a maga top kategóriájához képest igen szerény, laza természetességű fellépése tesz magabiztossá egy ilyen bombázó társaságában... Fehérneműben, mezítláb fogad.

A gyönyörű arca kapcsán talán többször, de legalább egyszer olvastam, hogy szomszédlányos, pedig a gondolat szerintem nem ebből ered, hanem a kedvességéből, földhöz ragadtságából és visszafogottságából, amire egyáltalán nem számítasz egy ilyen kaliberű lánytól. Én inkább babaarcú szépségnek mondanám: hosszúkás, már-már rajzoltan szimmetrikus arcán nagy, érdeklődő, lazán kihívó, folyamatosan a kontaktust kereső szempárral, illeszkedő keskeny orral, természetesen-dús ajka csókra (és még milyenre.. óanyám..) invitál.

Tip-top a csaj mindenhol, festett szőke, derékig érő, dús hajzuhatag, ízléses mennyiségű smink, dús, óriási szempillák, sötét szemöldök fokozza a tekintetének a hatását. Bódító illat, hibátlan, selymes bőr, ízlésesen megcsinált körmök. A vékony, feszes testalkatából kihívóan kiemelkedő, dús cicijei látványát fokozza hibátlan tartása. Tangás fenekének látványa a legtermészetesebb nadrágméret csökkentő afrodiziákum.

Szerintem piszkosul jól áll neki, hogy nem fedezek fel benne szinte semmi megjátszottságot, mesterkélt kedvességet, hanem a jó értelemben vett naivitás aurája veszi körbe. Közben meg olyan érzésem is van, hogy fiatal kora ellenére többet tud a pasikról, mint mi saját magunkról. (Nem kell rosszra gondolni, nem mennyiségre, hanem minőségre gondolok, a randijaink során beszéd nélkül értett meg.)

Keveset beszél, olyan közel lép hozzám, hogy elér és a látvány után felizgat az illata, kezeimet a kezeibe veszi, játszik ujjaival rajtuk és hiába van előttem ott a tökéletes teste, elveszek a farkasszemező tekintetében. Csókot váltunk, szenvedélyemet érezve mosolyog, tudja jól, hogy legszívesebben minden formalitást átugranék és elhalmoznám az érintéseimmel, ajkaimmal.. Alinánál végig meghatározó érzés bennem, hogy a kezembe vehetném az irányítást, és bár baromi nehéz, de a higiéniás foglalkozást választom.

Alina kihívóan leülne mozizni ahogyan vetkőzöm, de - mivel nincs bennem kétség, hogy ennek a látványa a szexitől elég távol áll, és chippendale rutin híján tuti szerencsétlenkedésbe torkollna - inkább a fürdőbe távozom.

Masszázs

Miután derekamra tekert törölközővel kijöttem a fürdőből, Alina hozzám bújik, leveszi rólam a törölközőt, lazán a kanapéra teszi és visszatérve hozzám, csókot váltunk. Egymás ajkait fürkészve jelzem neki, hogy mindhárom extrát szeretném igénybe venni, de nagyösszegben mernék fogadni, hogy ezt tudja. Megkérdezi, hogy a masszázzsal kezdünk-e, mire én magamnak is hazudva (szerintem itt már kiléptem a tér-időből) azt felelem, hogy lehet (pedig már az első randink sem így sikerült).

Egyre szenvedélyesebb csókokat váltunk, nyakát puszilom, kezeit, fenekét, hátát, végül már melleit simogatom (definitely kiléptem a tér-időből). Közben Alina már elkezdi levenni a melltartóját. Én már akkor nyúlok a kapcsokért, mikor késő… Viszont ez most a masszázs szekció, amit ti szemfüles kritikusok már rég felvont szemöldökkel, talán még ciccegve is, halk ejnyével olvastok. Úgyhogy térjünk is át a masszázsra.

Miután visszatérünk a hálószobából, a nappaliban található masszázspadra invitál Alina. Nyoma sincs - a megelőző események után ez nem is lenne várható - bármilyen feszengésnek. Beszélgetünk, ő meztelenül tüsténkedik körülöttem. Kérdés nélkül illatmentes krémmel kezd masszírozni (emlékszik az előző randiról). Szakavatott kezei vannak, ez érződik a mozdulatokon, nem erősen masszíroz, viszont üdítően finom így is. Fenekemet is átmasszírozza, de inkább szakszerűségről és igényességről beszélnék, mint erotikáról (ez Alina profizmusának dicsérete, különösen, hogy előtte az erotika oltáráról lesöpörtük az összes dísztárgyat és összegyűrtük rajta az abroszt)

Nagyon jó beszélgetőpartner. Említettem már a földhözragadtságát, ami nagyon szimpatikussá teszi. Nem a márkás cuccokról, autókról beszél - amivel gyanítom, hogy nem egyszer találkozott - hanem a hétköznapokról, kedves természetéről árulkodó őszinteséggel. A masszázs végét kezeimen ujjai játékával, simításokkal jelzi, majd csókok váltását követően távozom a fürdőbe.

Kényeztetés

A melltartó lekerült Alináról, nyakát, száját csókolva simogatom kerek idomait, amire halk sóhajokkal, csókkal reagál, kezeivel már megtalálja duzzadó farkam. Gondol egyet, kézen fog és szó nélkül bevezet a hálószobába. Félre teszi az ágyra készített fehér rózsát, felköti haját, majd kihívóan felmászik az ágyra és tekintetével invitál.

Felmászom mellé, térdelve folytatom a simogatását, melleit markolom, számmal és nyelvemmel kényeztetem. Belefeledkezem gyönyörű testének a kényeztetésébe, pedig érzem, hogy ő sem rest, simogatásokkal, markolással, viszonzó csókokkal jutalmaz. Hátára fekszik, nyakát csókolom, majd le is veszi bugyiját. A teljesen sima, ápolt ágyéka belesimul a perfekt összképbe.

Ezúttal lábától indulok felfelé és csókolom meg lábfejét, simítom formás, izmos lábát. Először még nem állok meg puncijánál, előtte még újra akarom érezni a porcikáit, melleit, feszes hasát is végigpuszilom, közben kezemmel óvatosan már punciját is simogatom. Halk sóhajokkal és azzal a vadító, szűnni nem akaró szemkontaktussal kíséri Alina ténykedésemet. Majd leérve lassan, de intenzív orális kényeztetésbe kezdek. Figyelem reakcióit, amiből azt látom, hogy akár már rövid úton is csúcsra tudna jutni, de mivel önző gazember vagyok, és piszkosul szeretek kényeztetni, megkérdem, hogy megfordulna-e.

Már az első randinkon is imádtam a felállást, ahogy ez a gyönyörű fiatal lány megemeli a popsiját és így kitárulkozva hagyja, hogy nyelvemmel ánuszát kényeztessem. Most sem volt ez másképp és sokáig időztem, köröztem nyelvemmel a hátsó erogén zónáján. Közben kezemmel punciját kényeztettem, és időnként felpillantva kihasználtam az ágy melletti tükröt, hogy Alina gyönyörén élvezkedjek. Közben ő is simogatja magát és minimálisan instruál, hogy igazán jó legyen neki, amiért szívből hálás vagyok, mert végül Alina szájára tapasztott kézzel jut el a csúcsra, és egy igen cuki “bazmeg” elszólás kíséretében. (Mai napig nem tudom eldönteni, hogy az ő élvezete volt-e számomra nagyobb élmény vagy az enyém.)

Lassan lenyugszik Alina és újra felveszi a szemkontaktust, amivel azt üzeni, hogy most végem lesz, nagyokat nyelek, mert már tudom, mi következik. Pár csók után négykézlábra ereszkedik, én térdelve maradok, és hozzálát farkam orális kényeztetéséhez. A szemfüles olvasó ebből rájöhet, hogy Alina kezét egyáltalán nem használja. Csodálatos technikával szívja, nyalja a farkam, egyre jobban elmerítve azt ajkai között, míg végül igazán izgató hangok kíséretében teljesen eltűnik a szájában. Lágyan újra és újra leengedi torkáig a brét, ami érzésre, fentről és a tükörből nézve is fantasztikusan intenzív élmény. Közben huncut módon ő is ki-kipillant az oldalsó tükörre. Valami csoda folytán nem ér el azonnal a vég, így kis kézimunkával kísért szopásra vált. Már önmagában ez is világbajnok, de utána még tudja fokozni az élményt és újra eltünteti ajkai között a farkam, majd tempót vált és ezt tartva hangos orgazmusban oldódik fel a hatalmas szexuális feszültség, amit felépített bennem. Szájában tart, míg el nem kezdek ernyedni. Alina felül és szájában a spermámmal még újra felveszi a szemkontaktust, mielőtt papírtörlőért nyúl.

Szó szerint remegtem még a hatalmas orgazmus után, de nekem inkább a teljes élmény a meghatározó. Férfinak érezhettem magam, és egy partnerrel, egy ízig-vérig nővel tölthettem egy felejthetetlen alkalmat.

Elszámolás

A tiszteletdíj mértékéről Alina bővebb infójában és korábbi beszámolókból lehet tájékozódni. Extrákkal együtt nem mondanám, hogy olcsó, de hogy Alinát megéri meglátogatni, és bizalmat adni neki, az egészen biztos.

Alina, nagyon jó masszázs

  Storno

Egyeztetés

Mivel nem tudtam telefon közelben lenni , ezért VTR-en kerestem fel Alinát , viszonylag hamar elfogadta az időpontot.

Megközelítés

Autóval mentem , parkolni sajnos csak egy kicsit messzebb tudtam. Tömegközlekedéssel is könnyű megtalálni , villamostol pár perc séta a lakás. A bejutás egyértelmű , a lakást kicsit nehezebb megtalálni , de ha valaki jártas a panel lakásokban annak nem jelenthet nehézséget.

Helyszín

Lakás tökéletesen hozza nekem azt a képet amit a masszazsszalonokról gondolnék , annak ellenére is hogy ez egy lakás , nagyon igényesen van berendezve, és nincs zavaró tényező. A masszázs alatt halk zene szól.
Törölköző friss és tiszta, tusfurdo és szajviz is rendelkezésre áll. A fürdőkádnál a csaptelep kicsit megviccelt, bevallom ilyennel még nem találkoztam , de abszolváltam a fürdés részt is sikeresen.

Hirdető külseje

Alina a képeknek tökéletesen megfelel, ott kerek ahol az kell hogy legyen , fenék és mellek is tökéletesen passzolnak. Az arca engem különösebb meglepett , sokkal inkább azt hittem, valami “pornós” hölggyel fogok találkozni , Alina inkább az aranyos de mégis szexi szomszédlány tipus , ami nekem nagyon is tetszett. Egy 2 részből álló fehernemuben fogadott ami hamar beindította a fantáziám és alig vártam hogy lekerüljön végre róla.

Masszázs

Mivel ez volt az első kalandom masszőznèl , nem érkeztem semmilyen elvarassal, csak úgy voltam vele hogy rámférne egy kis lazító masszazs , amit a partnernőm tökéletesen teljesített is. Egy csokis/kakaó illatú krémmel történt a masszázs , de megkérdezte olajat vagy krémet szeretnék-e. Tökéletes figyel a vendégre . Volt inkább csak simogatós, de volt határozott úgymond átgyúrás is. A lábamtol indult egyik oldalon , aztán a másikon is, utána rátért a hátamra, vállamra, kezeimre. Elég hosszasan masszírozott , de közben is folyamatosan tudtunk beszelgetni, voltak közös témáink bőségesen , válaszolt minden kérdésemre ami érdekelt , de ha épp ahhoz volt kedvem és csak feküdni szerettem volna és élvezni a ténykedését, azt is hagyta barmikor. A masszázs végefelé közeledve visszatért a combjaim belső feléhez , finom mozdulatokkal jelezve hogy lassan itt a levezetés része , tehát a felvezetés is megvolt . Tudja hol kell érinteni a másikat az biztos. Rákérdeztem a kölcsönösségre és nagy örömömre azt mondta hogy simán mehet.

Kényeztetés

Rakerdezett hogy maradjunk-e a masszázs padon , vagy inkább vonuljunk a hálószobába , az utóbbit választottam , mégis csak kényelmesebb az ágyon ténykedni. Kicsi simogatás , egymás testének felfedezése utàn megszabadítottam a tökéletes testet fedő ruhadaraboktól, és a hátára fektettem, hogy végre megkezdhessem a ténykedésem. A nyakátol indulva egészen a kelyhéig csokokat kapott minden porcikájára, aztán végre megizleltem a nagyon kis kívánatos kelyhét is. Ezt ebben a pózban folytattuk egy ideig, aztán Alina gondolt egyet, atfordult “kutyapozba” és irányította a fejem hogy ne csak a puncit, de az ánuszt is tudjam kenyeztetni. Finoman hátranyult és elkezdte izgatni magát kézzel miközben nyaltam, látszott hogy az a célja hogy neki is jó legyen. Mindezt oldalról egy tukorbol is tudtam nézni , de jobban el voltam foglalva azzal hogy elélvezzen. Egy idő után megjött a hangja is , ami csak mégjobban arra sarkallt hogy folytassam a tevékenységem, és a végén közös munkával sikerült is elrepíteni őt, úgy tűnt élvezte is , meg is jegyezte hogy alig bírta visszafogni magát , hogy ne legyen túl hangos. Ezek után meg se kellett szólaljak, egyből kezelésbe , vagyis inkább szájalásba vette a nemesebbik felem. Franciája kellemes , nem pornós, inkább baratnos , de figyel ra hogy a golyókat se hagyja ki a kenyeztetesbol. Faradtsagbol adódóan meg kellett dolgoznia rendesen rajtam , de ez egyáltalán nem zavarta. Pár perc után kertem hogy forduljunk 69-be mert így valószínűleg nekem is könnyebben fog menni az élvezés. Vegyesen váltogatta a kéz és száj használatot , megfelelő mélységgel be is vette , tényleg olyan érzés volt mintha csak egy szeretőmnél lennék aki azon van hogy nekem jó legyen.
Aztán szorgos tevékenysége meghozta a gyümölcsét és egy nagyot élveztem a szájába. Hagyott lenyugodni nem ugrott egyből papirert. Az utódokat eltüntette szilviába, és nekem is segített eltakarítani a nem oda való dolgokat. Megkérdeztem idővel hogy állunk , de mondta mivel én voltam aznap az utolsó jelölt, így nyugodtan vettem még egy zuhanyt, rendeztük a pénzügyeket , aztán 2 puszi kíséretében elkísért az ajtóig, és távoztam.

Elszámolás

Az extrait személyesen elmondja, én ebből 1 darabot vettem igénybe , ezért lett annyi amennyi. Legközelebb a másik kettőt is valószínűleg igénybe fogom venni.

Alina, nagyon jó masszázs

  samator

Egyeztetés

Úgy alakult a napom, hogy támadt egy kis szabadidőm, és úgy éreztem, hogy jól esne egy masszázs és egy kis erotikus élmény is, ezért elkezdtem nézelődni az oldalon. Viszonylag későn kezdtem a keresgélésbe, ezért sok reményt nem fűztem egy ilyen találkozó létrejöttéhez. Alinát már ismerem egy ideje, és miután láttam, hogy újra aktív és még aznap is érhető hívtam is. Többször próbálkoztam sikertelenül, már el is kezdtem tervezni, hogy milyen hagyományos programokkal fejezzem be a napot, amikor egyszer csak Alina visszacsörgetett. Egyből visszahívtam, és sikerült is találnunk egy megfelelő időpontot egy egy órás programhoz. Most költözött új helyre, ezért ezzel kapcsolatban is váltottunk pár szót.

Megközelítés

A kerület jól ismert, gyorsan épülő része. Tömegközlekedéssel jól megközelíthető a környék, a parkolásról nem tudok nyilatkozni. Az épületet könnyű beazonosítani, de Alina lakásához már egy kicsit trükkös eljutni. Az épület három blokkból áll, de nincs külön bejáratuk, viszont az épületnek két főbejáratnak tűnő kapuja is van, és a kiírás szerint mindkét bejáraton keresztül megközelíthető mindhárom blokk. Mint kiderült, hogy ez nem ilyen egyszerű, nem ilyen nagy az átjárhatóság. Nekem sikerült pont a rossz kapun keresztül bejutnom, és az ottani lift nem a megfelelő helyre vitt. De Alina kedvesen útba igazított, és eljutottam a megfelelő lifthez és onnantól kezdve már sima utam volt. A lényeg, hogy azon a kapunk keresztül kell bemenni, ahol az előtérben van egy kanapé.

Helyszín

Én már többször találkoztam, Alinával és eddig mindig minden rendben a helyszínnel (is). Új építésű lakóház, újszerű állapotban lévő lakása. Nem túl rég költözött ide, de már teljesem hangulatossá alakította. Rend és tisztaság mindenhol. A lakást kellemes illat lengi be, a háttérben megfelelő lazító zene szól. Székekre és egy kanapéra is lehet pakolni. A masszázshoz be van állítva egy rendes pad, azon történik a kezelés. Az erotikusabb rész egy kényelmes franciaágyon zajlik. Az ágy melletti szekrény ajtaja tükrös, így van lehetőség egy kis mozizásra is. A fürdő kádas, egy megfelelő méretű függönnyel könnyen elkerülhető a víz kipancsolása. A csap egy kicsit trükkös, de meg lehet fejteni, hogy hogyan működik. Márkás tusfürdő, szájvíz, dezodor bekészítve.

Hirdető külseje

Alina a képeknek megfelelő, formás nő. A képen csak művészi retus van, még tetoválást sem kellett eltüntetni. A cicik nem a természet művei, de annál inkább jól illeszkednek a természetes kéz érintéséhez. Arcra is bejön nekem Alina, a jó értelemben vett szomszédlány típus. Az öltözékek, amiben fogadni szokott viszont már egyáltalán nem szomszédlányosak. Nagyon szexis fehérnemű tárral rendelkezhet Alina, eddig mindig lenyűgözött vele. Ezen alkalommal egy piros színű többrészes szettben fogadott. Elámulva néztem, ahogy jön-megy benne.

Masszázs

Telefonban a program hosszát tisztáztuk, menet közben meggyőztem magam arról egy extrát is igénybe veszek (nem a masszázshoz kapcsolódót). Ezt már érkezésemkor beszéltük meg, még a masszázs rész előtt. Ennek megfelelően helyeztem az asztalon az ajándékot. Ismerjük már egymást, ezért én már tudtam, hogy milyen lehetőségek vannak, de aki még új az csak személyesen kaphat ezekről tájékoztatást. Én is így értesültem ezekről.
Kaptam egy tiszta törölközőt, majd a tisztálkodásból visszatérve Alina ma masszázspad felé irányított. Az olaj és a krém közül bőröm érdekében a krémet választottam.
Hasra feküdtem, majd a lábamtól kiindulva Alina belekezdett a lelazításomba. A masszázsa nem erős, de annál kellemesebb lazító svédmasszázs. Végig megy minden testrészem semmi sem marad ki. Még a karok és még a tenyerek sem. Figyelt arra, hogy folyamatos legyen a kontaktus, és legalább egy keze testemen legyen. Még akkor magamon érezhettem a finom érintését amikor újabb adag krémért nyúlt, vagy átjött a másik oldalamra. Közben beszélgettünk, vagy épp csak csendben élvezkedtem és hallgattam a zenét. Néha azét kinéztem oldalra, és ilyenkor ha épp közel állt hozzám közelről láthattam a csipkés bugyiját. Izgató volt közelről látni ez a piros háromszöget, amint ráfeszül a testére.

Kényeztetés

A masszázs lezárása nálam már a kényeztetés kategóriájába esett. A mozdulatai egyszer csak elkezdetek finomabbá válni és a combom belső felületére koncentrálódni. Végül egyre jobban szűkült a terület és már csak péniszem környékét érték a finom érintések. Kellemes bizsergette a péniszemet, a zacsit és környékét is. Sokáig el tudtam volna lenni így, de amikor Alina van-e kedvem átmenni az ágyra nem mondtam nemet.
Elterültem az ágyon és a fejemet a párnára helyezve végig néztem, ahogy Alina bejön, majd szép lassan megválik a fehérneműjétől. Mind ezt nem szégyenkezve tette, hanem mosolyogva, tartva a szemkontaktust. Immáron teljesen meztelenül felmászott ő is ágyra és a magával hozott olajjal elkezdte bekenni a melleit és a felső testét. Ez is nagyon izgatót előadás volt. A kellő kenőanyag felvitele után a lábaim közé helyezkedett és a melleivel elkezdett fel le mozogni rajtam. Figyelt rá, hogy a péniszem mindenképp a mellei közé kerüljön. Finoman is lassan csinálta. Közben ha kellő közelségbe ért, a nyelvével meg-meg érintette a péniszem végét. Idővel már nemcsak érintette hanem a szájába is vette. Változtatva az intenzitást, hol a csúcs közelébe vitt, hogy egy kicsit nyugodtabb vizekre. Ilyenkor áttért a zacsi kényeztetésére is. Annyi lélekjelenlétem volt, hogy még a vég-kifejlett előtt kérjek egy 69-as felállást. Az így elém táruló látvány és nagyon érzéki orális kényeztetés közepette lett végem. Alina a megbeszéltek szerint a szájával vitt fel a csúcsra. Miután lenyugodtam egy kicsit, jutott eszembe, hogy a tükröt nem is nagyon nézegettem. Lehet azért mert közvetlenül előttem volt jobb látnivaló. Kicsit még beszélgettünk, majd elmentem még egy záró zuhanyzásra.

Elszámolás

A bővebb infóból minden lényegi dolog kiderül, az alapján lehet előre kalkulálni. A korábbi személyes megbeszélés alapján én egy extrát vettem igénybe, az a NFVSZ volt. Nekem megérte így ez az egy órás program. Az ajándékot, saját magamtól az érkezésemkor kiraktam egy jól látható helyre.

Alina, nagyon jó masszázs

  samator

Egyeztetés

Úgy ébredtem, hogy jól esne egy kis lazulás némi erotikával fűszerezve, ezért a reggeli kávé után be is léptem az oldalra. Alina hirdetését egy ideje követem már, miután láttam, hogy aznap elérhető lesz, sőt a „most felveszi telefont” jelzés is villogott hívtam is azonnal. Egyből fel is vette, kedvesen tájékoztatott a részletekről. Azt is elmondta, hogy van pár dolog, ami csak személyesen lehet megbeszélni. Végül le is fixáltunk egy időpontot. Nagyon rugalmas volt végig.

Megközelítés

A kerület fejődő része, tömegközlekedéssel jól megközelíthető. Pár perc sétányira van busz és villamos vonal is. A parkolásról nem tudok nyilatkozni. A címet egy kis odafigyeléssel könnyen meg lehet találni. Az épületen belül már Alina segít és elnavigál a megfelelő irányba. A segítségével már a lakást is könnyű megtalálni.

Helyszín

Új építésű épület még mindig újszerű lakásában fogadott Alina. Hangulatosan van berendezve, rend is tisztaság mindenütt. A masszázsszobában egy nagy matracon történik a foglalkozás. A matrac elé és mellé is el van helyezve egy tükör. Egy szobainasra lehet pakolni. Nem minimalista a berendezés, vannak megfelelően elhelyezett dísztárgyak, virág a matracon, szőnyeg, hangulatos zene, hangulat világítás minden ami kell a lazuláshoz kell. A fürdő is rendben van, egy függönyös kádban lehet tusolni. Van dezodor és szájvíz kirakva. A zuhanyzáshoz jár egy trükkösen hajtogatott törölköző is.

Hirdető külseje

Műtermi képek vannak fenn, de nem egy műteremben lehet Alinával lehet találkozni. Mondhatni „hétköznapi” körülmények között. Ezzel semmi gond nincs, mivel a műtermi körülmények nélkül is nagyon vonzó nő Alina. Egész biztos róla készültek a képek. Formás alak, csúcsra szabott cicik. Az arca is kedves, mosolygós. Egy piros fehérnemű szettben fogadott. A tangabugyi és a csipkés melltartó is nagyon jól állt neki. A cicik igen szembeötlőre vannak szabva.

Masszázs

A fürdés után elterültem a matracon és kezdetét vette a masszás. Az olaj és a krém közül a krémet választottam, azzal kezdte bedörzsölni a testem Alina. Itt még fenn volt rajta az öltözéke. Nem erősen masszíroz, finom mozdulatokkal megy végig a testen. Minden testrészt érint, a combom belső felületének érintés különösen jól esett. De fenekem és a karom sem maradt ki. Pár szót váltottunk közben, én inkább igyekeztem relaxálni. A kellemes krémes masszás, a nyugodt környezet, a zene hatására sikerült is.

Kényeztetés

A kényeztetésem még hason fekve elkezdődött. Azt vettem észre, hogy Alina egyszer csak visszatér a combjaim belső felületére. Ezúttal azonban már célzottam nem a combom volt a célterület, hanem a combjaim közti terület. Nagyon finoman használva az ujjait elkezdtem simogatni és bizsergetni az intim testrészeimet és a környékeiket. Tejesen megbénított ezekkel a mozdulattokkal, de annyira nem, hogy ne tudjak igennel felelni akkor amikor megkérdezte, hogy szeretnék-e megfordulni. Felállt velem szembe a matrac végéhez és megszabadult a rajta lévő fehérneműtől majd mellém helyezkedett a matracra. Négykézlábra ereszkedve helyezkedett le, a falon lévő tükör felé pucsítva, majd immáron a már a száját és nyelvét bevetve szemből is célba vette az intim testrészeim. Gyorsan megtapasztaltam, hogy a szájával és a nyelvével is hasonló finom és bizsergető érintésekre képes mint az ujjaival. És közben a tükör felé sandítva nagyon izgató látványban volt részem. Láthattam a fenekét és a punciját is a tükörben. Gondoltam és is szerzek némi ingert a kezeimmel és elkezdtem a simogatni fenekét és melleit is. Ahol csak értem. Közben felváltva nézem a hol tükörbe, hol az ölem irányába. Hosszú kellemes percek teltek el az ingerözönben, aminek a szerencsére én voltam élvezeti oldalán, amikor végül Alina a kezével a csúcsra juttatott. Hatalmasat robbantam. Gondosan megtisztogatott, kicsit szuszogtam majd elmentem tisztálkodni és végül távoztam.

Elszámolás

A bővebb infóban is szereplő, de telefonon is egyeztetett összeget szó nélkül elhelyeztem egy jól látható helyre még a randi elején. Vannak extrák is, de azokat csak a személyes találkozó alkalmával ismerteti Alina. ( Szerintem érthető okokból) Nekem is elmondta, de hirtelen nem tudtam dönteni így végül nem éltem egyik lehetőséggel sem, maradt az alap egy órás program. Pedig elég izgató lehetőségek vannak, legközelebb élni fogok valamelyikkel.

Alina, nagyon jó masszázs

  maxi10

Egyeztetés

Reggel hívtam, azonnal felvette és tudtunk egyeztetni egy időpontot aznap délelőttre. Elmondta a programjait, illetve az extrák díját, de a lehetőségeket személyesen beszéltük meg. Érkezéskor hívtam, és csöngetni se kellett, a lakásból nyitotta az ajtókat (2 is van).

Megközelítés

9. kerületben a lágymányosi hídtól nem messze egy új építésű házban rendel. A bejutás - ha nem ismeri az ember a házat - kicsit nehézkes lehet, mert egy labirintussal ér fel, de Alina jól elmagyarázta merre kell menni. Jár a közelben 4 villamos is, de mind a négytől kell pár percet sétálni. A ház előtt fizetős úton lehet megállni, napközben általában könnyű helyet találni.

Helyszín

Érkezéskor nyitotta az ajtót, de elég sötét fogadott, a lakásban (minimum) 2 szoba van és valószínűleg ketten rendelnek, de a diszkrécióval nem volt gond. Újépítésű ház lévén a lakás is teljesen szép, új állapotú. Fürdőben több tusfürdő közül lehet választani, kilépő tiszta és száraz. A szobában egy szobainasra lehet pakolni, a földön pedig egy matrac van, itt történt minden. A hangulatfényt a sarokban lévő ikea-s állólámpa biztosította, épp elég világosságot adva, hogy minden kivehető legyen. A matrac mellett lévő tükör pedig segített, hogy masszázs közben leskelődhessek, bár egy picit nagyobb/hosszabb tükör elférne, hogy mindent lehessen látni.

Hirdető külseje

Képek alapján kicsit másra számítottam, de egy nagyon jó alakú, formás és nagyméretű mellekkel rendelkező csaj nyitott ajtót. Arcát másképp képzeltem, de egész cuki. Egy bőrszínű egyrészes bodyban fogadott. Bőre szép és finom. Összességében nekem nagyon bejött, de egyértelműen a cicik vitték a prímet.

Masszázs

Svédmasszázsa nagyon kellemes, teljes testes masszázs. A lábaimtól indult, fenéken át a hátig eljutott majd a kezeim is átmasszírozta. Közben beszélgettünk a masszástanfolyamról és egyéb dolgokról. Egyáltalán nem erős, szóval ha valaki szeretné magát átgyúratni, nem őt ajánlom. A végén benyúlásokkal, simogatással jelezte, hogy mindjárt profilt vált az együttlét. Ezt jó hosszan, talán több percig csinálta, rendkívül jó érzés volt.

Kényeztetés

Alapban kézi és szájjal történő kényeztetés van benne, én extraként kértem mélytorkos franciát. Fordulásom után gyorsan levette a body-t és mellém térdelt. Először a golyókat kezdte nyalogatni, majd rátért a farkamra is. Hamar eltűntetett, és egy igazi mélytorkos franciát nyújtott, miközben én simogattam a fenekét és markolásztam a melleit. Elnyújtott kényeztetés volt, de végig lelkesen csinálta, nem érződött rajta, hogy unná/fáradna, és a mélytorkozás sem 5 mp-ig tartott. Néha visszább vett, hogy aztán újból teljesen eltűntessen. Kértem, hogy térjen kicsit vissza a golyókhoz. A vége felé jeleztem, hogy a melleire szeretnék élvezni, amiben partner volt, hanyatt feküdt én pedig fölé térdeltem és a mellein landoltak az utódok. Egész kényeztetés alatt nem húzódott el, egyáltalán nem érződött rajta, hogy csak túl akar lenni rajta, és nagy beleéléssel tevékenykedett.

Elszámolás

Ahogy említettem, extraként a mélytorkos franciát kértem, ami (mint az összes többi extra) 5 rózsaszál. Az extrával megtoldott alapcsokrot a végén, fürdés után helyeztem a szobában lévő pultra

Alina, jó masszázs

  gentleman001

Egyeztetés

Viberen keresztül, majd telefonon egyeztettünk. Már a viber beszélgetés során is nagyon szimpi volt, készségesen válaszolt minden kérdésemre. Kb. egy héttel előre fixáltuk az időpontot, mivel nagyon kevés a szabadidőm, majd a randi előtti napon megerősítés gyanánt még írtam Alinának.

Megközelítés

Autóval érkeztem. A parkolásra érdemes legalább 10-15 percet rászánni, mert nem egyszerű. Nekem néhány kör után sikerült 2 utcával arébb megállnom. Valószínűleg az én hibám, de "bolyongtam" úgy 10 percet a házak között mire sikerült megtalálni a megfelelő bejáratot. Ebben telefonon volt segítségemre Alina.

Helyszín

A lakás kifogástalan állapotú, új építésű lakóparkban helyezkedik el. Minden igényt kielégít. A fürdőben "trükkös" csap van, de Alina segít mindenben. Tusfürdő, szájvíz, pohár, tiszta nagy törülköző, patika hihiénia fogadott. A "tetthely" egy nappaliból és egy hálószobából áll. Nappaliban masszázságy / pad (nem használtuk), a hálószobában méretes franciágy.

Hirdető külseje

Alina egy szuper kis rózsaszín szettben fogadott. Amikor beléptem az ajtón egyből leesett az állam. Ilyen szépséget nem minden nap lát az ember. A képeknek tökéletesen megfelel minden. Élőben is bombázó. Tökéletes sportos test, hibátlan cickók, szuper kerek popsi, gyönyörű arc. Külön tetszett, hogy nem volt agyonsminkelve, így teljesen olyan érzésem volt, mintha csak a barátnőmhöz érkeztem volna meg.

Masszázs

Lévén, hogy csak fél órára érkeztem ezt a részt kihagytuk. Egyébként sem vagyok oda a masszázsért. Nem ezért jöttem. :D

Nem írtam még beszámolót eddig, talán mert nem volt még ilyen élményem, de most kivételt teszek.

Kényeztetés

Nehéz szavakba önteni ami történt, de azért teszek egy próbát. Amint beléptem az ajtón, Alina széles mosollyal az arcán kezet nyújtott, bemutatkoztunk egymásnak, majd a nappaliba vezetett. Itt megbeszéltük a részleteket, elmondta mit szabad, mit nem, illetve milyen lehetőségeim vannak még. Én jobb szeretem előre "rendezni a számlát" így a lehetőségek megbeszélése után a létező összes extrával növelt összeget tettem le egy kis asztalra. Alina nem számolgatott, csak egy pillantással nyugtázta, hogy ott a csokor.
Ezek után egy ízlésesen összehajtott törülközőt kaptam, majd a fürdőbe vezetett. Előre szólt, hogy nyugodtan kérjek segítséget ha elakadok a zuhanyzó csapjával. Természetesen kellett is a segítség, de lehet ez az én hibám. A fürdőben kád zuhannyal, és mindenféle kiegészítővel amire csak szükség lehet. Már zuhanyhás közben amikor csak belegondoltam mi fog történni kb. 120bpm lehetett a pulzusom :D
A tusolás végeztével a nappali felé vettem az irányt. Itt kézenfogott Alina és a hálóba vezetett. Megálltunk egymás előtt és mintha csak az első alkalom lenne egy pár életében megálltunk egymás előtt és lágy érzéki simogatások közepette "egymásba gabalyodtunk". Igazi barátnős, mondhatni "szerelmes" csókolózás vette kezdetét. Közben simogatások, puszik nyakra, arcra, szájra. Annyira jól esett ez a kezdet, hogy már itt teljes készültségbe álltam. Csókok közepette az ágyra feküdtem, majd Alina mellém. Elkezdtem felfedezni gyönyörű testét. Imádnivaló illata van a bőrének, nem lehet betellni vele. Csókoltam, puszilgattam, simogattam ahol csak értem. Az ajkaitól indulva a nyakán keresztül, a hibátlan melleinél időzve, haladtam egyre lejjebb és lejjebb. Imádtam minden porcikáját, a hasát, amin kb. 1mm felesleg sincs, egyszerűen gyönyörű. Végre a lábai közé érkeztem. Nem tartom magam egy nagy "lepedőakrobatának", de annyira beleéltem magam a nyalakodásba, hogy szerintem egészen belejöttem. Alina közben a kezeivel melleit izgatta, összeszorította azokat, kéjesen nyögdécselt, az ajkait harapdálta. Közben egyszer egyszer csókot loptam tőle, ami olyan szenvedélyes volt, hogy hihetetlen. Alina egyre jobban nedvesedett, majd bevallom én már azt hittem sikerült a csúcsra juttatnom és abbahagytam. Mikor a szemébe néztem azonnal láttam, hogy "Abba ne hagyd....! ", így tovább folytattam ténykedésem. Alina teste megfeszült és apró rándulásokkal, remgéssel, iszonyat szexi hangokkal vegyítve jutott a csúcsra. Ezek után én következtem. Újból csókolózni kezdtünk majd, én hanyatt fekve, fejem alá párnákat téve adtam át magam vendéglátómnak. Alina érzékien végigcsókolta, simogatt a testem, mire a férfiasságomhoz ért. Hát esküszöm voltam már pár lánnyal életemben de ilyet még soha nem tapasztaltam. Lassal érzékien, bőnyállal kezdte kényeztetésem. Abszolút irányítható volt. Kérésemre, hol lassabban, hol gyorsabban franciázott. Nem maradt ki semmi. Az egész területet rendesen benyálazta, a golyókat, gátat sem kihagyva. Valami frenetikus élmény volt. Azt hittem ezt már nem lehet fokozni, de tévedtem. Alina fordult egyet, gyönyörű fenekét az arcom felé tolva kapta be ismét kőkemény szerszámomat. Egyre mélyebben és mélyebben, majd kisvártatva teljesen eltüntetett a szájában. Azt hittem itt a vég, de még rátett egy lapáttal, szinte éreztem ahogy a tárkába erőlteti. Lentartotta sokáig, ekkor már fogtam a fejét és kezemmel rásegítettem a tempóra. Szószerint meg***tam a torkát. Néha kicsit öklendezett ettől, de simán tűrte, sőt nemhogy tűrte, akarta is. Itt kértem egy kis pihenőt, mert ezt már nem lehetett épp ésszel felfogni sem. Pihenés képpen doggy pózba helyezkedett én pedig nyelvemmel kényeztettem elől, hátul, mindenhol ahogy csak tudtam. Másodjára már nem sikerült csúcsra juttatni idő hiányában. Kicsit szexet imitálva dugtam popsiját, ami már csak imitálva is borzasztó izgató volt. Nagy kár, hogy "csak" masszázs kategória. Majd mivel sejtettem, hogy vége felé jár az időm, megadtam magam neki. Ismét hanyatt feküdtem és egy két mélytorkos mozzanat után szóltam neki, hogy lassan itt a vég. Kérdeztem, hogy jelezzem-e, de ő azt mondta, hogy nem kell csak élvezzem a helyzetet. Kb. 10mp múlva óriásit élveztem szájába. Nem sietett sehova, még legalább fél percig lüktettem ajkai között, mikörben ő szó szerint az utolsó cseppel is kiszívta belőlem. Remegtem mint a nyárfalevél még vagy 5 percig. Miután az "utódokat" egy arra alkalmas törlőkendőbe eltüntette, odabújt mellém és még pár percet a karjaimban feküdt. Mivel nem akartam visszaélni a vendégszeretetével a fürdő felé vettem az irányt. Gyors zuhi, majd fájdalmas búcsú következett.
Bátran mondhatom, hogy életem eddigi legjobb szexuális élménye volt egy a fél óra. 1000%, hogy visszajáró leszek.
Ezúton is köszönök mindent drága Alina.

Elszámolás

Amit a randi elején megbeszéltünk az úgy is volt. (Csak sokkal jobb :D minden képzeletemet felülmúlta). Extrákkal (amiket személyesen lehet egyeztetni) növelve * szál virág volt a csokorban, de amit kaptam cserébe sokkal-sokkal többet is megért !

Alina, jó masszázs

  voroserik

Egyeztetés

Aznap hívtam telefonon. Telefont ő vette fel . Rugalmas volt, pár órán belülre találtunk mindkettőnknek alkalmas időpontot.

Megközelítés

Lurdy ház parkolójában álltam meg. Onnan pár perc séta. Kapuból felhívtam, és felnavigált a lakásig.

Helyszín

Kúltúrált, tiszta, bár pici lakás. Az alkalomhoz illően besötétítve, hangulatvilágítással. A fürdőben fürdőkás, és rendelkezésre állnak a megfelelő higiéniai eszközök. Masszáspad a nappaliban felállítva, a levezetéshez átkísért a hálószobába, franciaágyra.

Hirdető külseje

Teljesen megfelel a képeknek, bomba alakja van. Kisportolt alak, selymes bőr, szilikon cicik. Az arca is kifejezetten kedves, bájos, nagy barna szemekkel. Hosszú, szőke haj, amit kontyba fogott, de a levezetésnél - engedélyével - kibontottam.

Masszázs

Ő nyitott ajtót, szexi kétrészes fehérneműben fogadott. Egyeztettük az extrákat, és elmentem zuhanyozni.
A masszást masszáspadon kaptam. Közben hanfulatos R&B zene szólt, meg is jegyeztem, hogy egyezik a zenei ízlésünk :).
Masszás szakszerűségét értékelni nem tudom, bár közben mesélte, hogy tanult gyógymasszőr.
Egyéni kérésemnek megfelelően inkább somagatás volt, gyengéd masszás. Közben én is simiztem őt, ahol értem. Amikor a célt elérte, és kellően ellazított, hangulatba hozott, kértem, hogy haladjunk a következő napirendi pontra.

Kényeztetés

Franciás levezetés már a franciágyon kaptam. Itt lekerült ròla a fehérnemű. Kis csókok, majd feltérképeztem a testét a nyelvemmel. Ekkor kérdeztem, hogy kölcsös francia van-e, és jelezte hogy természetesen, úgyhogy meg is kóstoltam. Őszintén szólva elvesztettem az időérzékemet, és nem vagyok egy gyorstüzelő, úgyhogy tényleg csak maximum pár percet nyalakodtam, majd kértem, hogy koncentráljunk rám. Azt, hogy mennyire élvezhette a tevekenységemet nehezen tudom belőni, de inkább azt mondom, hogy nem túlzottan.
Franciaórát több pózban kaptam, minden kérésemet teljesítette. Először én terültem el , és a lábaim közé telepedett, majd ő nyújtózott el, és a szájába adtam- közben a melleit is dolgoztattam egy kicsit. Majd az ágyon térdepelve folytattuk. Folyamatosan kombinálva a kézzel, kéz nélkül , csak kézzel. Én tolom neki, ő bólogat, egyszerre mozgunk. Ütemesen, lassabban, gyorsabban. Mondom - minden kérésem teljesítve volt :). Egyértelműen nem tudom kategorizálni, de talán inkább barátnős, mint pornós franciát kaptam, bár figyeltem, hogy ne lépjem át a kényszerfrancia határát. Végül lefeküdtem a hátamra, és kértem, hogy végezzen ki, amit töretlen lelkesedéssel meg is tett.
Én még gyorsan lezuhanyoztam, az idő maradék részében még beszélgettünk, majd két puszi kíséretében távoztam.

Elszámolás

Érkezéskor, egyeztetés után átaadtam. Jelezte, hogy ráért volna végén, de mivel először voltam, mondtam hogy szerintem így korrekt.
A feltüntetett csokormennyiség az alapszolgáltatást takarja.
Az extráit szereti személyesen felkínálni, így azt nem veszem el ezt tőle.
Én mindegyikkel éltem, és nem bántam meg.

Alina, jó masszázs

  BecsüldMeg

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk, minden kérdésemre szívélyesen válaszolt. Az extrákat inkább élőben mondaná el - fair enough.

Megközelítés

A bulinegyed egy csendesebb utcájában, Blaháról 5 perc séta. Bejutás könnyen ment.

Helyszín

A lakás, ahogy mások is írták, tip-top. A törölköző hoteles stílusban masnira kötve, száraz kilépő, néma ágy, hangulatvilágítás. A zuhanykabin kicsit szűkös, de amúgy tényleg minden nagyon rendben van.

Hirdető külseje

Alina élőben a képeinél is szebb. Belépve megláthattam a mosolygós arcát, ami azért is nyugtatóan hatott, mert az véletlen sem egy kiélt pornósé, sokkal inkább a frissdiplomás szomszédlányé. A masniszerű fehérnemű nem sokat takart a karcsú (de még épp nem zörgő csontú) alakjából, rajta a mások által is megénekelt szilikonmellekkel. A sebész kitűnő munkát végzett; talán ezért is van, hogy habár Alina mellei tényleg nagyok, de mégis természetesnek hatnak. A bőre pedig puha és tökéletesen csupasz: még az ánuszánál sem találtam szőrszálat (erről később).

Masszázs

Alina kedvessége és odafigyelése már a kabátom (és egyéb ruhganeműim) elvételéből érződött. Fürdés után egy kb. 20 perces, nagyon gyengéd masszázs következett. Tetőtől talpig, a bal és jobb oldalam is végigsimizte krémmel. Aki egy erősebb átgyúrásra vagy meleg olajos masszázsra vágyik, ne itt keresse. Közben kellemesen elbeszélgettünk a napunkról és nyári utazásokról. A barátnő feelinghez nekem személyesen sokat adott, hogy Alina a karok maszírozását az ujjaimon való végigsimítással fejezte be: ilyet fizetős helyen még nem tapasztaltam, de sok jót sejtetett. Aztán egy ponton elcsendesedett, és finoman, lassan elkezdett a lábom közénél izgatni. Álló szerszámmal vártam a fordulást.

Kényeztetés

Ezután lekerült a lenge fehérnemű (azok a mellek!), és Alina mellém telepedve folytatta a kényeztetésem a kezével. Már épp elindult lefelé a szájával, amikor hirtelen ötlettől vezérelve megkérdeztem, lenne-e kedve csókolózni. Volt. És nem csak szájra puszikat kaptam, hanem tinisen lelkes csókokat. Ezen a ponton teljesen átmentünk barátnő feelingbe és egymást ölelgettük-simogattuk smárolás közben. Hálám jeléül lekérdezkedtem nyalakodni. Érezhetően tetszettek neki a nyálas nyelvszántásaim, majd pózt váltva folytattuk. Ahogy pucsított, belenyaltam az ánuszába, ami szintén tetszhetett neki, mert hátranyúlt és elkezdte a csiklóját izgatni. Egy ponton az ujjam is becsusszant az addigra már nedves punciba. Végül a popsi-hüvely-csikló hármas izgatása egy kellemes orgazmusban csúcsosodott ki. Megjegyzem, ilyet sem láttam még fizetős lánynál.

Innen, mint aki jól, végezte a dolgát, felültem és vártam, hogy kivégezzen. Ez - habár a franciáját átlagosnak mondanám - pár perc alatt meg is történt: lüktetve élveztem a szájába.

Letörölgetett (!), és közben mellém bújt. Gondoltam, váltunk pár szót és megyek is fürdeni, de úgy elmélyedtünk a párkapcsolati és szexuális kalandjainkban, hogy vagy 20 perc után azon kaptam magam, hogy újra kívánom. Habár már biztosan túl voltunk az egy órán, de nem bírtam magammal: csókoltam, simogatott, markoltam, franciázott és perceken belül újra a szájába robbantam.

Ezután már tényleg elindultam fürdeni, majd a tiplizés előtt még jó ideig beszélgettünk a konyhában.

Elszámolás

Egy óra * eFt. A legvégén tettem le a konyhapultra - meg sem nézte.

Alina, jó masszázs

  Kísérletező

Egyeztetés

Kalandosan indult. Már volt időpontom egy másik hölgynél, amikor itt levelezés közben derült ki, hogy akár hozzá is mehetnék. Gyorsan VTR-en bejelöltem az időpontot, majd azonnal visszaigazolt, és boom, a kocka el volt vetve.

A másik hölgynek adós maradtam egy randival. (Szerencsére megértő volt)

Megközelítés

Könnyen megközelíthető, GPS is aránylag helyesen van beállítva. Autóval a közeli bevásárlóközpont parkolóját javasolt igénybevenni. BKV és akár taxi is használható
A bejutás lehet kalandos, de szerencsére abszolválható.

Helyszín

A lakás tipp-topp, új. Félhomály van és hangulatvilágítás...talán. Az a baj, hogy itt már Alina elvonta a figyelmemet és nem nagyon tudtam a fókuszt állítgatni.
Több szoba van, de a lányok minden részletre figyelnek. Nem találkoztam senkivel. A fürdőben kád volt zuhanyfüggönyel. Tusfürdőből volt választék, de számomra a lényeg, hogy legyen. Kilépő és törölköző száraz, eddig minden rendben, nyugtáztam.
A szobában inas a ruháknak valamint valamilyen szivacs a földön, ott történik a varázslat. Oldalról tükör, ami kifejezetten hasznos! ;)

Hirdető külseje

Az ajtóban Alina vmi piros szalagszerű csomagolásban várt ami alatt a félhomály ellenére sejthető volt,hogy "Móricka" ma jó helyen van. A képet retusáltak de visszaadják, hogy mire lehet számítani.
Szerintem Alina magas lány, tökéletes alakkal. Amíg vezetett a helyszín felé, figyeltem teste ringássát...hát gyerekek a barack alakú tökéletes feneke teljesen megbabonázott. (Ekkor a ciciket még nem is láttam)
Arca kifejezetten szép, de ez nyílván szubjektív...a szája, olyan! ;)

Masszázs

A masszázs a szeánsz közepén történt, de most nem is ez miatt kerestem Alina társaságát. Az eslő lövés után igazából kis regenerálódó/beszélgetős masszázs volt, kis simogatásokkal fűszerezve. Láb, hát gyúrás után benyúlások hívták fel a figyelmemet, hogy a második menet következhet lassan. Nem kellet sokat ténykednie, hogy harcra kész legyek.
A második menet után nem siettünk, én is felajánlottam, hogy szívesen átgyúrom Alinát ha szeretné. Remélem jól esett! 😉

Kényeztetés

Fürdésből visszatérve átbeszéltük a menetet/meneteket. Egy extrát is kértem, mert olyan is van.
Beálltam mögé és elkezdtem bontogatni a csomagolás kis vékonyka piros szalagait, közben tolta a fenekét az ágyékomhoz, így "táncoltunk". A nyakát és fülét csókolgattam, az illata vadító volt. Szerintem ezt a kis játékot Alina is élvezte.
Közben elfogyott a ruházat és kezdtem akadékoskodni odalent, ezért Alina előredőlt és bepucsított. A kopaszra borotvált punci szirénhangon szólított közelebb és ténykedére sarkalt. Belefúrtam az orrom, khm nyelvem, majd 1+1 újj segítségét kérte. Közben a formás melleit is markoltam. Itt hiányozt volna plusz két pár kéz, mert nem tudtam betelni. A végét szerintem siker koronázta, majd én következtem. Kézzel vezetett fel, majd telt ajkai között találtam "magam" és így játszadozott volna velem, ha tudtam volna hosszabban tartani magam...de amíg kényeztettem őt, már akkor majdnem elsültem. 😇😜
A második menetre is már masszázs közbeni ténykedése során készen álltam. Fordultam, majd rögtön a szájában voltam. Itt Alina úgy fordult, hogy a kezeim sem tétlenkedjenek, közben az extra került beváltásra. Olyan mélytorkos franciát kaptam, hogy csak kapkodtam a levegőt. Itt szerencsére tudtam tartani magam így kiélveztem a helyzetet rendesen. A végén akkorát élveztem, hogy Alina is megdícsért. 🤭👌

Elszámolás

Minden korrekt volt. Érződik az infláció, de ebben a műfajban a minőséget meg kell fizetni. Borítékban előre tettem le.

Alina, jó masszázs

  dadapapi

Egyeztetés

Telefonon hívtam amikor villogott a felírat.Itt láttam meg az oldalon.Elsőre felvette.
Előző nap jelentkeztem be másnapra kértem időpontot minden rendben ment mindent elmondott telefonon.

Megközelítés

Autóval mentem GPS egyből odatalál pontos címet kaptam.Lurdy ház környék az új építésű ház.

Helyszín

Lakás nagyon szép több szobás lakás türölköezö tusfürdő és szájvíz is van.Ketten rendelnek a lekásban.

Hirdető külseje

Képek valószínűleg régebben készültek most rövidebb a haja és nem ilyen barna a bőre.Alakja tökéletes nagyon rendben van.Szép szilikon cicik.Vadító arca van nekem tetszett.Nem kell félni a kitakarástól.

Masszázs

Masszázs technikája nekem tetszett hátamat és a lábamat kértem megmasírozni.Remekül csinálja tanulta.

Kényeztetés

Kényeztetés tekintetében nagyon jól éreztük egymást.Gondolom szimpatikus voltam neki mert volt minden ami az alapban benne van Kölcsönösség natúr francia.Most persze lehetne azt mondani hogy persze hogy megcsinálja mert az alapban van.Viszont lehet látni egy lányon hogy valóban akarja vagy csak kényszer .Nagyon akarta szerencsére.

Elszámolás

Vannak extrák nem vettem igénybe de telefonba elmond mindent amit tudni akarsz.
Nagyon korrekt.