Beszámolóim

Tina, istennő masszázs

  Perfekt

Egyeztetés

Mi kell egy jó randihoz? Keress a beszamolok.com-on jó írói vénával megáldott felhasználókat. Olyanokat, akiknek figyelme mindenre kiterjed. Adekvát tapasztalataikat részletesen és realista módon megírják. Kövessd közülük azokat, akik lelkes munkásságukkal és stílusos novelláikkal kivívták a figyelmedet. Válassz az ajánlójukban szereplő hölgyek közül egyet. Ha fejtörést okoz, hogy az adott helyen lévő hölgyek közül melyik legyen az igazi, akkor ne habozz, legyen mindkettő. Én így jutottam el Hanna és Tina pároshoz. Kultiválom az ilyen akciókat. (A sorrend nem minőségi különbséget jelent, csak ábécében így következik a két név.)

Megközelítés

Ipar utca és Dandár utca közé esik a találka titkos helyszíne. Volt, aki a közeli iDrinks-ről azonosította be, hogy hová kell menni, más a kinai kajáldáról. Végső soron teljesen mindegy, mert könnyen oda lehet találni a Boráros térről a pontos cím ismeretében.

Helyszín

Hangos a lift, ezért a vendéglátóim megkértek, hogy ha beszállok a felvonóba, akkor ne az ő szintjükön szálljak ki. Ezt én kedves figyelmességnek vettem és nem jelentett megterhelést az a néhány lépcsőfok megmászása.

A lakásban két helyiségben nyílik lehetőség a simogatásokra és hangszeres próbákra.

Nagyobbikban két ágybetét volt összetolva és szorosan egymás mellé helyezve a parkettára. Nem csak higiénikusan, de ízlésesen volt megágyazva a szeánszunknak. Redőny teljesen leengedett állapotban volt, így csak a színes lámpák fényei világították be a teret. Nem indusztriális a belső, de nem is rendelkezik prémium enteriőrrel. Valahol félúton van magánlakás és szalon között. Egyszerű és célnak megfelelő a bútorzat a dizájn és a komfort.

Sarokkádas fürdőszobában lehet tisztálkodni. Olyan nagyméretű, hogy akár mind a hárman is elfértünk volna benne. Talán legközelebb, ha nem zavarjuk vele a vendéglátást, akkor azt is kipróbálom a hölgyekkel

Hirdető külseje

Külső bemutatásában elődeim olyan pontosan definiálták már a hölgyeket, hogy nekem már nem igazán maradt újat mondanom. Fejük búbjától a bokájukig minden jellemzőt felsoroltak velük kapcsolatban. Annyira részletesen, hogy pl szóltak Hanna tetoválásiról és fura haj színéről. Tina szeme szinéről és fehér bőréről is. Mondták, hogy súlyuk uszkve egyforma. Magasságban 8 centiméterrel Hanna vezet. Viszont életkorban ugyanennyivel Hanna van előrébb. Valamint megemlítettek jó néhány személyiségjegyet is, amely információk számomra sokkal többet közöltek, mint bármely más száraz számadat.
Tina

30-as évei közepén járó, vagány, cserfes és nem utolsó sorban csinos nő. Az a típus, akit el tudok képzelni, hogy a Budapest parkban tombol egy telt házas bulin. Olyan, aki alkohol nélkül is el tudja magát engedni annyira,hogy felkérje az előtte álló férfit, hogy vegye fel a nyakába, hogy jobban láthassa a kedvenc zenekarát.

Nőies és szexi alkata van. Nálam ő már nem a legvékonyabb kategóriába tartozik,de nagyon bejött. Szépen csúcsosodó didikkel és kerek popóval rendelkezik. Kora ellenére még mindig nem volna szüksége melltartóra, olyan szépen állnak az ikrei. Izmosabb formái vannak, feltételezem, hogy a sok mozgás következményeként lettek ilyen szembetűnőek szépek. Vagy diétázásnak (is) köszönhető, ezt nem tudom, de esztétikai értelemben nagyon gyönyörűeknek mondhatóak.

Arca a korának megfelelő, ápolt. Mosolygós a szeme és csókra kerekedő szája van. Haja hosszú és világosabb árnyalatú, mint ahogyan azt a képei alapján számítottam. Hullámos tincsei jól harmonizálnak az arcával. Vonzó teremtés copfban is. Barátnős attitűd van nála jelen.
Hannátva az ő oldalán jellemzem:

https:/beszamolok.com/masszazs/?lid=238736&l2=IX.+ker%C3%BClet&l1=Budapest&name=Hanna

+36 70 268 2245

Masszázs

Négykezes, páros masszás. Adatlapjukon így van feltüntetve a vállalásuk. Jelentsen ez bármit is, de mi úgy beszéltük meg, hogy inkább erotikával töltjük el a teljes időt. Nekem így is kevés volt az angyalokból 55 perc, hát még ha a masszázzsal is ment volna az idő.

Nyilván, ha valaki kéri, akkor valóban is megmasszírozzák. Szakszerűen és hatékonyan.

Kényeztetés

Ahogyan becsukódott az ajtó, máris egy fülledt erotikus hangulat lengte be a szobát. Lányokon látszott a vibrálás és, hogy nem az első közös akciójuk lesz ez a mai. Annak idején Tina vitte elsőnek a bűnbe Hannát. Onnan ez az összeszokottság.

Kérés nélkül levetették a fehérneműiket és a szekrény polcára tették. Hithű apácákhoz híven, rendesen összehajtva.

Aztán a paráználkodáshoz egyből szexiboszi üzemmódba kapcsolták magukat és lassan, de határozottan közeledtek felém. Valamiről beszélgettünk közben, de a témát már nem tudom felidézni hogy mi volt. Azt éreztem, hogy ezek most fel fognak falni. Úgy is lett, ha nem is szó szerint. Bár voltam a szájukban a nyelvemmel, a falloszommal, ujjammal, meg isten tudja még hogy mimmel, de le nem nyeltek, az biztos. Átöleltek, simogattak, puszilgattak, nyalta. Majd pedig felváltva csókolóztunk. Előbb csak én velük egyenként, majd pedig ők is egymással. Leszbizésük igazi ajakszívós, nyelves, cuppogós smacizások voltak, nem ám csak megjátszott elsuhanó légbe kapott puszókák.

Álló farokkal bambán bámulva néztem őket egy darabig, ahogyan begerjesztik egymást. Melleiket és fenekeiket tapizták egymásnak, úgy ahogyan azt egy férfi is teszi hasonló helyzetben.Izgató volt nagyon. Közelebb hajoltam, hogy jobban lássam a nyelveik táncát. Aztán spontán magukhoz húztak és onnantól már hárman csókolóztunk egyszerre. Extázis innen indult. Ezt a hármas smárolást abba sem akartam hagyni annyira jól esett. Szinte minden érzékszervem a maximumon kapta az ingereket. Nem is kellett aggódnom, hogy a fellációm cserbenhagy. Érintés nélkül egyenesedtem be és bő negyedóráig kőkemény voltam. Feltételezem tovább is acélos maradtam volna, de Hanna térdre rogyott és kezelésbe vette a vigyázzban álló ezredesemet. Amíg ő fuvolázott addig én Tinával smároltam tovább. Ugyan térben kissé elkülönültünk, de a hármas interakció egy pillanatra sem szakadt meg. Hanna ugyanis simogatta a mellette álló Tina mellét, combját és fenekét. Válaszként Tina időnkét Hanna fejére tette a kezét és jól rátolta dákomra.

Aztán Tina ment gyónni. Hanna pedig felegyenesedett és folytatta velem a nyálcserét. Fantasztikus volt, amilyen átéléssel és szenvedéllyel nyomatták ezt a páros-showt.

Tina ötlete az volt, hogy feküdjek a szivacsra és akkor majd egyszerre is tudnak kényeztetni lent délen.

Figyelem. Ezt mindenkinek ki kell, hogy próbálja egyszer, hogy milyen az, amikor két nő ápolgatja a bréjét. Egyikőjük szopikálta dákeszt a másik a heréket dédelgette, majd csere. Közben ha kedvük szottyant egymással is lenyomtak egy csók csatát a gerelyem árnyékában. Cicikre is rákóstoltak. Egymás melleit cumikázták. Én meg csak pilláztam, hogy milyen gyönyörök érnek engem. Vizuálisan és fizikailag. A zászlórudam a melleik ölelésében is gyakran megjelent. Őrületesen jó volt látni és érezni őket. Majd újra rácuppantak a szafaládémra és emelkedett ritmusban cumizták, de azért csak mérsékelt amplitúdóval, hogy még ne robbanjak el.

Olyat is csináltak, hogy párhuzamosan siklottak végig a rudimon az ajkaikkal. Szinkronban. Föl-le, föl-le sztereóben. Egyik körben a Hanna szájában kötöttem ki a következő körben Tinájéban. Itt aztán már éreztem, hogy időt kell nyernem. Mondtam nekik, hogy amelyikőjük kívánja, az feküdjön hanyatt és kinyalom. Erre villámgyorsan elterültek mindketten előttem és széttárt lábakkal várták a rájuk szánt mennyei perceket. Álló f..sszal nehéz volt hason feküdnöm, de muszáj volt mindkettőjüket kinyalnom. Amíg egyiküket nyaltam, addig a másikat kézzel izgattam. Majd pedig fordítva is. Közben ők egymással csókolóztak amikor úgy kívánták.

Persze vonatoztunk is. Én kissé oldalra fordultam, így kerültem Tina combjai közé a fejemmel. Az én ágyékomnál pedig Hanna vette fel a szájával a direkt kapcsolatot.

Később feltérdeltem előttük és kértem, hogy így is szopjanak egy kicsit. Egyikük alulról támadt, hátával kecsesen homorítva nyalta a zacseszomat, a másik felülről kényeztette a bohócomat.

Fotelbe áttelepedtünk ott tovább folytatódott tovább az orális móka. Ekkor került szóba, hogy a befejezést melyikőjük szájába szeretném kérni. Én meg csak úgy rávágtam, hogy annak, aki hosszabb ideig bent tudja tartani utána. Hanna mondta, hogy ő sokáig. Erre Tina rákontrázott, hogy ő akár holnapig is. Hannától jött a rekontra, hogy ő pedig holnaputánig. Ok. Ő nyert.

Felálltam a fotelből a két nőci előttem térdelve szopott. Testük tökéletes hegedű formája tisztán kirajzolódott. Esztétikailag is csodás vizuális élmény volt.

Ekkor fedeztem fel a két lányban az egyetlen különbséget, ami nem technikai jellegű. Mindketten magasan képzett orálművésznők. Tina érzékibb, lágyabban, finomabban kényeztetett. Hanna viszont szenvedélyesebben és erősebb intenzitással csinálta ugyanazt.

A fináléhoz a szivacson fekve helyezkedtem el, terpesz állásban. Hanna a lábam közé kucorgott, de azért elég közel ahhoz, hogy az ő picinyke melleit is elérjem. Tina pedig mellém feküdt és érzéki csókjaival halomott el. Közben Hanna intenzív szívással könnyített rajtam. Isteni volt. Sokáig a szájában tartott Hanna, ahogyan ígérte. Ha nem is holnap utánig-pedig milyen jó lett volna- de tisztességgel lerendezett.

Végül megtörölgettek és mindketten mellém feküdtek. Jobbról-balról. Együtt néztük a tornyomat, hogy az események után is milyen sokáig acélos maradt. Ez miattuk lett így. Ők az igazi afrodiziákumok, nem pedig a ginseng,maca és a társai.

Elszámolás

A rám szánt idejüket a hölgyeknek és az egymással történő foglalkozásukat is rózsaszálakkal köszöntem meg. Valamint külön pár szegfű járt a vállalt extráért Hannának.

Tina, felejthetetlen masszázs

  Draquar

Egyeztetés

Elöljáróban: ez részben beszámoló nektek, részben emlékirat nekem; így a hangulata és nyelvezete is kicsit más. Egy délutánt mesél el 3 részben a 3 lánynál, és ez a záróakkord. Ha hagyományosabb randileírást vársz, írtam már mindőjükről eleget korábban, jó szívvel ajánlom azokat.

Tinával egyszer kontaktáltam csupán, mikor a VTR-en foglaltam, hogy mégse a csupasz üzenet menjen el.
Ő biztosított, hogy a lányok már átadták az infókat és vár.

Megközelítés

BKV-ból a 2-23-24-es villamosok biztosan járnak erre, nem messze a Boráros téren meg egy csomó más eszköz is.
Parkolásról nem tudok nyilatkozni, gondolom, nem könnyű. A házat még mindig elég könnyű megtalálni a Soroksárin, a VTR is pontos címet ad és a térkép is kb. jól mutatja.
A ház előtt nem tudsz feltűnés nélkül várakozni, de legalább a felcsengetés könnyen megoldható, nem kell kódokat ütögetni. Magasra kell menni, a lift pedig még mindig kegyetlenül lassú sajnos.

Helyszín

Rutinosaknak: semmi nem változott, minden a legnagyobb rendben volt, szokás szerint.

Akiknek nem ismerős a terep:
Lakásba belépve rögtön balra kis puffon cipő le, megcsodálom a hangszigetelő szivacsot az ajtón és a falon és haladunk tovább a bal kéz felőli matracos-masszázspados játszószobába. Technikailag ez még mindig egy franciaágy lábak nélkül (a fotóin látható szürkés-elefántos az), szerencsére nem nyikorog és elég akár 5 résztvevőnek is. Már leterített friss lepedővel és bordó védőhuzattal várt.

A szekrénysorból kapod a friss törölközőt és ide tudod letenni a rózsákat is, a cuccaidnak pedig ott a fotel. Hogy figyelmességből vagy véletlenül, de a redőnyt picit felhúzva hagyták és így frankó világos volt, lehetett látni mindent. (Én már úgy mesélem, hogy ezt direkt csinálták így, úgyis mindig megkérem őket.)
Tükör van jobb kéz felől a falon, de nem nagyon volt időm nézelődni benne. :)

A fürdőszoba nagyon tiszta és rendes, a kilépő is száraz, van zuhanyfüggöny és egy csomó tusfürdő, tán még illatmentes is. A törölköző nagyon jól szívta a vizet és még engem is átért. Fürdésenként kaphatsz újat, én nem éltem a lehetőséggel. A szájhigiéniához minden kellék adott, szem előtt van, kérni se kellett. Dezodorok szintén.
Ezúttal picit sietnem kellett a fürdéssel, mert Tinához is jött egy MT és nem akartam lopni az ő idejét.

Hirdető külseje

Tina hármuk közül a legalacsonyabb hölgy; a szobába belépve szerintem már nem is volt rajta semmi. Pont, ahogy szerettem volna.

Szép nagy őzike szemeivel csak leste, ki kivel van éppen összegabalyodva. Műszempillái hangsúlyosak, de még ízléses mértékűek; illik vigyázni rájuk akció közben. Teste tinilányosan feszes, a cicijei tenyerembe kényelmesen elfértek, a bimbói szépen kiemelkednek. Jó volt izgatni és játszani velük.

Bőre majdnem tejfehér, néhány anyajegy tarkítja has- és deréktájon. Alakja kecses, lábai és popsija izmosak, utóbbi vadítóan kerek és feszes is - ennek okát később elárulta, miért.
Puncija szép sima, rózsaszín, húsos. Pillangószárnyai izgalom hatására bújnak elő, nagyajkai viszont kellemesen teltek már alapból is.

Testén tetoválást vagy ékszert ezúttal nem jegyeztem meg. Mondjuk el is voltam foglalva, mert amikor nem akcióztunk, akkor többnyire csókolóztunk. csókja határozott, szenvedélyes és mégis édes. Ajkai két hete lettek valami új hialuronos cuccal feltöltve, erről is mesélt a szünetben.

Korára egyedül talán a keze és érett tekintete utal; de még most is belengi a kezdők izgalma vagy szendesége.

Masszázs

Masszázs volt ugyan, de hatkezes és így nem tudom, melyik részét végezte ő. Vagy a lábam gyúrogatta, vagy a szabad testfelületem cirógatta. Mindkettő inkább volt kedveskedés, mint szakszerű kezelés, de előbbinek örültem, utóbbi nem érdekelt.

Később aztán a kényeztetések között inkább beszélgettünk - ebben nagyon jó Tina, a "szómenése van" a PC kifejezés arra, amit csinál. :)
Én élvezettel hallgattam, ahogy elmondja, hogy a női ejakulációval (squirt/spriccelés) mi a helyzet, hogy mi az új hobbija, miként lehet a szívéhez közel kerülni (most épp sehogy), miért örül inkább a virágnak per pillanat, stb. Egy csomó más, egymáshoz lazán kapcsolódó témában tartott nekem kiselőadást és mindegyik témát a rá jellemző szófordulattal zárt le. (Igen, direkt lebegtetem, tessék elmenni hozzá és rájönni, mi az.) Valahogy olyan érzésem volt tőle, hogy itt egy érett csaj, aki már azért belerázódott ebbe a szakmába és még mindig úgy beszél és viselkedik néha, mintha lámpalázas kis elsőalkalmas masszőr lenne. Engem valahogy felcsigáz ez a fajta kettőssége. Egyszer ugyan eltévesztettem a művésznevét (Tina/Tilda) és egyszer majdnem ő bökte ki a valódit, úgyhogy még ilyen fűszer is volt, mindketten szemet hunytunk a dolog felett.

Megtudtam aztán tőle azt is, hogy nem feltételezte volna korábba magáról, hogy ezt a munkát tudná csinálni, de aztán ahogy belevetette magát, elkapta a gépszíj és ennek köszönhető egy csomó külső változása, amiket tovább fog vinni - sebészkés nélkül. Végül azt is megtudtam tőle, miként lehet őt többszörös orgazmushoz juttatni, úgyhogy próbálkozni is kezdtem serényen.

Végül, jó szokásához híven, a szeánszot azzal zárta, hogy a derekára kötötte a matracvédő szalagot, ezúttal úgy, hogy hátul a fele popsija, elöl pedig a teljes puncija szabadon maradt - Isten tartsa meg jó szokását!

Kényeztetés

2 órát töltöttem vele is, a végét ráadásul kettesben.
Tinának érkezésemkor még volt egy vendége, de hozzám makulátlan tisztán és jóillatúan érkezett. Egy kicsit exkluzáltuk magunkat Rebekával és Tildával, mert szinte biztos, hogy áthallatszódott a lányok viháncolása hozzájuk - és Tina is csak játékosan feddte meg kis csapatunkat. Szerencsére nem öltözte túl a randit és azonnal tudott csatlakozni hozzánk, helyet is foglalt rögtön Tilda balján és kezelésbe vette partnernőjét úgy, ahogy csak egy lány tud egy másikat.

Mikor rám került a sor, Rebeka utasítására Tina került fölém 69-ben és sem ő, sem én nem tiltakoztunk nagyon. Puncija a rendszeres lézeres kezelésnek köszönhetően tükörsima volt, kicsit pakolászgattuk magunkat ide-oda, de végül teljesen bele tudtam fúrni a fejemet és csodás illatok fogadtak, plusz némi kezdődő izgalom jelei. Ezeket igyekeztem fokozni, popsiját masszíroztam, hátát simogattam nyalakodás közben, ő pedig amennyire csak tudta, a rudamra koncentrálva fokozta a jókedvemet. Puha, bőnyálas franciája akkor váltott át határozottabb, pumpáló szopásba, mikor csípőjével ő is mozogni kezdett a nyelvemen - aztán inkább átadta másnak a helyet és ő csak élvezte az ügyködésemet, kellemes hanghatásokkal kísérve. Mikor nyelvem megérezte az ismerős ízt, nem pattant le azonnal, hanem hagyott még finoman ügyködni egy darabig. Aztán valószínűleg sok volt már neki a stimuláció, mert hát nem tudtam annyira visszafogni magam, miközben a Tilda-Rebeka páros odalent orálozott rajtam és Tina kis kezével is néha rásegített az árbóc mereven tartásában, így megbeszéltük, hogy miként lesz az éleslövészet.

Kérte, hogy a műszempillára vigyázzunk, de amúgy nincs kifogása a lövés ellen. Mikor felálltam, azonnal rábukott a farkamra és egy mély, szembenézős szopást is kaptam, időnként a lányokkal is megosztva játékát. A feltöltött ajkak nem csak csóknál adnak plusz extrát, de amikor Rebeka és Tilda kétoldalról fel-le csúszkáltak, Tina úgy tudta izgatni a makkomat, mint kevesen eddig. Szó szerint smárolt a dákóval, még szívogatta is, úgyhogy nem is lehetett sokáig bírni, pedig még élvezni akartam egy kicsit a műsort.
Mikor aztán már nem volt menekvés, engedelmesen elém ülve, kinyújtott nyelvvel és nyitott szájjal fogadta az érkező cseppeket, aztán viszont egy kicsit zavarhatta a lecsorgó nedű, de nem mozdult, hanem szépen kivárta a közös móka végét és csak azután fordult Szilvia barátnője felé, hogy nekem megmutatta magát és megcsodálhattam az "ecsetvonásokat". Nem volt maszatolás vagy a dolgok túltolása, nem is idegenkedett a dologtól, de érezhetően ennél több már nem esett volna jól neki.

Gyorsan kiszaladt rendbe tenni magát (arc- és hajkoronát, szerintem egy gyors tisztasági tusolással) és már jött is vissza és bújt oda hozzám, mint egy nagymacska.
Csacsogás közben végig a szemembe nézve bűvölt, csókolt vagy visszacsókolt, simogatott, hozzámért.
Azt hiszem, lehetett volna második menet is vele, de csak én kényeztettem újra őt. Ezúttal a hátán fekve, combjait felhúzva és kezével tartva kérte a törődést, így mozgott a nyelvem alatt a megfelelő szög és póz eléréséig, aztán pedig már csak élvezkedett. Időnként ujjaival megsimogatott, kezemet a melleire szorítva jelezte az igényét és egyáltalán, nagyon is tudatos szeretőként viselkedett.

Később mikor elmondtam neki, hogy mennyire be tudja gerjeszteni a faszikat ezzel a nézéssel meg úgy egyáltalán a testével, hátamra fordított és rám ülve nézte az arcom, miközben punciját kicsit lejjebb csúsztatva, hasával a farkamhoz nyomódott. "Erre gondolsz?" kérdezte álnaívan és szerintem élvezte, hogy cicázhat velem. Kaptam így is csókot és puszikat, közben naná, hogy kicsit mozgolódott is rajtam, de addigra én ezt már nem bírtam volna normasértés nélkül elviselni, úgyhogy megígértem neki, hogy ezt legközelebb folytathatjuk.

Elszámolás

A nyilvános csokorról az adatlapja mellett Tilda is tájékoztatott telefonbeszélgetésünk során, Tinával erről már nem egyeztettünk. Meg se nézte a polcot, ahol a rózsák sorakoztak, megbízott a lányokban és bennem is ezügyben.
Három extrája - a lány-lánnyal, a NFVSZ és az arcra élvezés - került ezúttal a csokorba, de utóbbi lehet hogy nem sokáig marad már meg mint lehetőség, mert a műszempillák meg a hajkorona miatt kényelmetlen számára.

Tina, felejthetetlen masszázs

  DiosCsiga

Egyeztetés

I called Tina's number, but she did not answer.
But I noticed that Tilda was back! (yay!) So I called Tilda's number, and _Tina_ answered.
This led to a pretty funny conversation in which I tried to convince Tina, who was answering Tilda's number, that I was wanting to see her. (Tilda is fine too, of course, but she was not available until too late in the day).
So we got that all sorted out.

Megközelítés

It is easy to get to by tram. I just walked there because I live in the neighborhood.

Helyszín

It's perfectly suitable to the needs. Simple, but good. There is an front room to take off your shoes, a single bathroom, and two rooms for guests. There is also a separate room for the girls. (Tilda, Tina, and Rebeka).
The bathroom only has a curtain on the shower, so you have to be just a little careful where you are spraying. I really like that they have disposable paper cups and toothbrushes to use. There are many kinds of shower gels and various breath mints (in addition to the toothpaste and mouthwash.)

Hirdető külseje

Tina is short and vivacious. Her face is enchanting. Her pussy is bare. She has it lasered every month and it feels FANTASTIC.
She had coloring around her eyes which might be permanent coloring rather than normal makeup.
She has soft, puffy lips. I don't this is from silicon injection. Instead I think she uses hyaluronic acid treatment to achieve a similar effect for temporary periods.

Masszázs

The "Masszázs" was really just a 70-minute kissing battle that had a couple small breaks for oral.
Tina is a _amazing_ kisser. She loves kissing, and I love kissing, so we mostly just held each other and sucked on each other's faces---except for the aforementioned breaks where we sucked on other things.

We also chatted a bit when our tongues were not in each other's mouth. It was great to talk with her because she lets me practice my magyar.

I fingered her quite a bit as well, which she seemed to enjoy a lot. She also got on top of me and rubbed her pussy against my balls and lower area (not my cock---she is careful).

Kényeztetés

My cock got hard while we were kissing and fondling each other, and at some point Tina took charge and push me away so she could give me a blowjob. She tried to do some deepthroating but could not make it all the way. Then I asked her to start treating my balls and the lower region (I got waxed just a few days earlier, so I was fully csupász) So for a while there was a manual treatment of the cock while she sucked and licked the surrounding area.

I was worried I would come from her French work, so I stopped her earlier, and we went back to kissing and fingering.

Elszámolás

The only extra is if you cum in her mouth, and today that didn't happen. But I gave her a little extra anyway because she is so amazing and wonderful!

Tina, felejthetetlen masszázs

  Dooge

Egyeztetés

Amikor felébredtem, már akkor éreztem, hogy aznap el kell vinnem a gyíkomat egy simogatóba. Nincs mese, speciális foglalkoztatóra van szüksége, mert sehogy sem fért a bőrébe. Szakértő kezeket ehhez a művelethez nem volt nehéz találnom az oldalon. Csak a déli órákat kellett kivárnom a találkozó leszervezéséhez. Szeretetotthon eme speciális fajtája a IX. kerületben van. Már el is kezdtem tervezni az utamat oda.

Megközelítés

Néztem a guglimapszon, hogy a Petőfi hídtól nincs is messze a megadott cím, lesétálom majd azt a kis szakaszt. Annyira hideg szél fújt arra felé, hogy mire oda értem a házhoz, majd lefagyott a tököm. Pedig pont az ellenkezője volt az eredeti célom, hogy megizzasszam a kis kopaszt. MOL GO-val komfortosabb lett volna az utazás, utólag már cseszhetem. Ha jól láttam volt parkolóhely az Ipar utcában.

Helyszín

Zöld színben pompázott a szoba ahol voltunk. Szemet kápráztató fényű ledek világították be a teret. Ezért azt se tudom felidézni, hogy milyen színű volt a szoba fala eredetiben, mert az egész egy érzéki csalódás volt. Teljesen bezavart ez a mesterséges fényforrás. Például, amikor a kottát akartam kitenni a szekrényre, pislogtam, mert a zseton színei nem az eredeti színüket mutatták, hanem egészen mást. A számokat kellett skubizni rajta, hogy el ne tévesszem, hogy mit adok.

Különben baba egy hely, minden, ami kell, az meg van benne. Jó, nem a legkiválóbb kivitelben. Nem a svéd és nem is az olasz lakberendezési áruházakból származó lapra szerelt elemekből állt, hanem még régebbi bútorokból, de a célnak megfelelőek voltak.

Az ajtó alatti ujjnyi résen ki-behallatszódnak a dolgok. Engem nem zavart, hogy mi is hallhatóak voltunk és az, sem hogy tanúja lehettem a szomszéd szobába érkező kolléga úr velkamjának és aufviderzénjének.

Vékony tatami a jelentette a pástot, amin a küzdelmünk folyt. Tulajdonképpen csak én harcoltam a bent maradásért, állandóan megfeszült helyzetben találtam magam.

Tükör előtt folyik a kardélezés, mint a balett órákon szokott az lenni, ahonnan jól lehet kontrollálni a pózokat. Amivel, hatásvadász módjára vissza is élt Tina. Szemem le sem tudtam venni róla, annyira izgalmas volt.

A fürdőszoba egészen nagy és olyan meleg volt benne, hogy akár Bikram jogázni is lehetett volna. Átfagyott testemet gyorsan felmelegítettem és lecsutakoltam. Eszközök bőséges választéka állt a rendelkezésemre

Hirdető külseje

Tina: 35 pluszos, alacsony termetű, fehér bőrű, kicsit szeplős, jól karban tartott hölgyike. A száj feltöltésen kívül semmi más mesterségest nem láttam rajta. Az arca mondjuk úgy átlagos, a korának megfelelő, de akár helyesnek is mondható, kiváltképp, amikor mosolyog. Szemei csillognak, érdeklődően vizslantanak. Zavarba ejtően szép olyankor. Csábítás fortélya a kisujjában lakozik.

Mellei természetesek, arányosak. Nem nagyok, de cserébe nincsenek is megereszkedve. Ez egy nagyon irigylésre méltó hendikep helyzet a számára. A popsija is ruganyos. Szépen formált lábai között rózsaszín puncika bújik meg. Kávészem kinézetű puha fészek. A szűk keresztmetszete igazi szörprájsz volt a számomra.

Két részes fehérneműben fogadott. Lábujjhegyen tipegve fenekét kicsit riszálva jött elém. Ezt esztétikusan tette, szexi koordinációval, nem pedig közönségesen. Az nem is illene hozzá.

Távozásomkor a derekára tekert hirtelen valamit és csak úgy, felül semmiben kísért ki az ajtóig. Mintha, a görög mitológiából a szerelem istennője szállt volna le a földre abban a pillanatban. Kecsesen mozgott és ízlésesen tette a kezeit és a lábait. Én meg csak ámultam, és nem értettem, hogy hogyan tud ilyen aktív lenni egy ilyen intenzív másfél órás kényeztetés után.

Masszázs

Kedves ,közvetlen vidám fruska, akivel traccsoltunk jó sokat. Szimpatikus voltam neki? Talán tetszett nem ki a pacekom. Nem mondta, de az ellenkezőjét sem. Undortól nem hányta el magát az biztos.

Másfél órás program keretes szerkezetű lett:

Kezdésként én kaptam egy rövid, de annál mélyrehatóbb kényeztetést. Amit kézzel és szájjal oldott meg.

Középső részben Tina lett kényeztetve. Hosszan, ahogyan azt kiérdemelte. Szintén kézzel és szájjal.

Amit egy nagyon kellemes masszázs követett. Jól eső simogatásból és közepes erősségű nyomkodásokból állt. Úgy, hogy azért közben tudtunk beszélgetni is.

Záró részben ismét én kerültem napirendre. Itt már több formáció is alakot öltött. Nem állítom, hogy Laokoón csoport jelent meg általunk a szobában, de attraktív volt eléggé.

Kényeztetés

Nem lepődnék meg, ha kiderülne, hogy Tina diplomás francia tanárnő civilben. Olyan parádés előadást tartott a francia nyelvtanból, amire számítani sem mertem. Orális kényeztetés nála nem koncentrálódik kizárólag a péniszre. Lokálisan tekintett az ápolandó területre. A popsimtól a köldökömig húzódó teljes részt megdolgozta. Többször is felszántotta és elboronálta. Összességében a tojásaim többet voltak a szájába, mint az ezredesem. Ajkaival a golyókat rendezgette, miközben a kezével a teleszkópot állítgatta. A leghosszabb állásig húzta. Legalábbis az első felvonásban ez volt a jellemző. Így is lett végem. Amikor a lüktetést érezte a paláston át, akkor azért a szájába vette az egyszeműt és a nyelve hegyére gyűjtötte össze a kis utazókat.

Kölcsönösség kiváló alanya Tina. Teste erogén zónáin úgy kalandoztam, mintha az egy ismert turistaút lett volna számomra. Bárhol jártam, bárhová nyúltam, mindenhol otthonosan éreztem magam. Olyan volt ez neki, mintha pillangók lettek volna a hasában. Legalábbis nagy élvezettel adta elő. Vagy az is lehet, hogy mindig így szokta.

Csókját nagyon bírtam. Szeret és tud csókolni. Hitvesi csókok tucatjait váltottuk. Második kényeztetésem ezzel kezdődött. A továbbiakban a házastársi kötelezettség alól kikerült a fajfenntartásra vonatkozó cselekedetek összes válfaja. Csak azok maradtak, amelyek nem feltétlenül okozták a szaporulat előidézését. Több pózban simultunk egymáshoz. Térdelve, állva, guggolva, oldalt fekve.

Végül a száját kértem segítségül. Hosszú és szenvedélyes cumizás következett. Mélytorkozásra vagy kényszer franciára nem vállalkozott. Csak azt csinálta, amit szeretett és az nekem pont elég volt. Kiválóan végezte a dolgát, aminek meg is lett az eredménye. Múltkor egy másik nőnél felsültem ezzel a duplázással. Nem sikerült a második kör. Tinánál a fegyverem nem mondott csütörtököt. NFVSZ befejezéssel koronázta meg az együttlétünket.

Elszámolás

Lecsóval az elején foglalkoztunk. Két extra fűszerrel kiegészítve sem éreztem nagyon megterhelőnek.

Tina, felejthetetlen masszázs

  csókkedvelő2

Egyeztetés

Tinával ez volt a harmadik találkozásunk.
Korábban az egyik fő kedvencem - nála járva – megemlítette, hogy egy új kislány csatlakozott a csapatukhoz és nem szeretném-e megismerni, mert ha, igen behívná bemutatni. Miután itt már mindenkit ismertem, mondtam: de jó lenne…Be is hívta és Tina belibbent, születésekor kapott ruhájában….még csak egy törölközőt se hozott magával. Így Ő lett az első és egyetlen nő az életemben, akit előbb láthattam meztelenül mint ruhában. Ez a természetesség annyira megragadott, hogy rövidesen felkerestem egy rövidebb találkozóra és most jött el a harmadik immár hosszabb közös programunk.
Telefonon kerestem, amit VTR-el kiegészítve állapodtunk meg az időpontban.

Megközelítés

A cím pontos, a lányok fészke többünk számára jól ismert. A IX.-ik kerület egyik főutcáján fekszik, BKV járatokkal bőven ellátva. Én kocsival mentem és lehet, hogy csak szerencsés vagyok, mert a környező mellékutcákban még mindig találtam fizetős parkolót. GPS odavisz. Telefon bejelentkezés után már nyomtam is a kapukódot. A város talán leglassabban haladó liftje pedig időt adott a város zajáról a béke szigetére való áthangolódáshoz.

Helyszín

A lakás jó állapotú, patyolat tiszta. A nagyméretű szobát egy nagy, 25 cm vastag matrac uralja. Mint kiderült ez az általam is ismert franciaágy epedája, aminek faszerkezete megadta magát az időnek és a vendégek súlyának. Fantáziadús vendégeknek van még egy fotel és egy tükör is a szobában. Szekrény szépen felcsavart törölközőkkel, kegyszerekkel. Kis asztal és még egy szoba klíma is serénykedhet, ha kell.
A fürdőben nagyméretű sarokkád függönnyel, száraz kilépővel. Két törölköző jár és minden tisztasági kellék megtalálható.

Hirdető külseje

Tina fotói külsejét elég jól szemléltetik. A valóság azonban – mint oly sokszor – most is felülmúlja a képeket. Hibátlan, tenyérbe illő cicik, markolni való popsi, karcsú derék és az egész kislány maga a természetesség, se tetkó, se piercing. Puncija is ápolt, közepesen rejtőzködő. Kellemes arcvonásait a nyílt, mosolygós tekintete uralja, csak a szeme volt sminkelve. Külseje alapján el se hinném a megadott életkorát, ezt csak izgalmas, erotikus, érett nőisége igazolja.
Kérésemre utcai ruhában fogadott. Egy testhez álló, világos nyári ruha volt rajta. Bizony az utcán is megfordultam volna utána. Tina az a fajta nő, aki egyaránt jól mutat ruhában és a nélkül.

Masszázs

Megérkezésemkor azonnal csókkal üdvözöltük egymást. Az átadott nyalánkságnak úgy megörült, hogy még a végén is megköszönte.
Megcsodálhattam a vonzó utcai ruhájának levételét. Ezt is minden mesterkéltség nélkül tette, mint egy igazi barátnő. Csodálatos „feketeneműjétől” is megvált, beleértve egy bűvös csupa pánt bugyit is.
Így aztán együtt mentünk a zuhanyba. Itt valósult meg az amit jó akarattal masszázsnak lehet nevezni: szemből, háttal függőleges csúszkamasszázs, test a testen, kezek a testen, gondosan megtisztogatva egymáson azokat a pontokat, amiknek később szerepet szántunk.
A klasszikus masszázs a kölcsönös érdeklődés hiányában elmaradt.

Kényeztetés

A szobába visszatérve leültem a fotelbe, Tinával az ölembe, ahol a csókot igekötőnek használva, megbeszéltük a további program elemeket, ki mit és hogyan szeret. Abban is megállapodtunk, hogy a fővonal az Ő kényeztetése lesz.
Ehhez Tina kényelmes háton fekvésben elhelyezkedett a matracon, átadva testét sóvár szemeimnek, kezeimnek és számnak. Szenvedélyes csókolózással indítottunk.
Hihetetlen élvezet volt ezt a hibátlan testet pontról pontra végig simogatni, csókolni és élvezni a vele járó hatást kedvesemen. Eljutva a megnyíló combok közé és finoman megnyitva a csodák barlangjának kapuját, nyelvem eljutott az addigra már duzzadó, nedvesedő csiklóig. Annak ingerlése már heves reakciókat eredményezett, de amikor ujjam elérte a G-pontot, robbanásszerűen tört rá az orgazmus. Igen, Tina azon ritka nők közé tartozik, akiknél a G-pont az igazi örömforrás.
Ezt követően egymás mellé feküdtünk és most már Ő hajolt fölém csókolózni. Nem is tagadja, hogy nagyon szereti csinálni, e közben találkozik nem csak a test a testtel, hanem a két személyiség is. Csókja nagyon változatos, az ajkak és a nyelvek játékától a leg elmélyültebb önátadásig.
Indult volna Ő is felfedező útra, de csak nagyon vonakodva engedtem el csókos száját más tájakra. Végül azért eljutott és igen változatos franciát mutatott be, miközben a tükör felé pucsítva lehetőséget biztosított ujjamnak a punci ingerlésére is. Ezt hosszasan folytatva végül 69-be fordultunk. Így ismét lehetőség nyílt a G-pont ujjazására, ami megint frenetikus hatást váltott ki.
Az ezt követő pihegés során ismét mellém feküdt és több témát is érintve nagyon kellemesen elbeszélgettünk. Ez lassan újra csókolózásba fordult, mégpedig úgy, hogy miközben az ujjam ismét betalált a helyére Ő megmarkolta a nemesebb részem és szó szerint kicsókolta belőlem a lényeget.
Újabb pihegés után még egyszer megpróbáltuk, hogy biztos jól ismerjük-e a G-pont hatalmát. Jól ismertük, ez tényleg csodaként működött.

Elszámolás

Csak a NVFSZ extra, igen kedvező feltételekkel, bár az egész kislány extrának tekinthető. Én szokásom szerint érkezésekor rendeztem, bár nem kérte.

Tina, nagyon jó masszázs

  cerum

Egyeztetés

After two wonderful experiences at the same salon with Tilda and Rebeka, I was eager to hit the trifecta and see Tina. I messaged, she replied quickly and we set a time. Unfortunately, the morning of our original appointment I badly sprained my ankle, but Tina was very understanding and we were easily able to cancel. Two weeks later after I'd healed, I tried again - quick message, quick reply, quick appointment. What I particularly love about this salon (apart from all the obvious) is how efficient all the girls are, compared to the often frustrating appointment experiences one can have elsewhere.

Megközelítés

Very easy to reach, right on the 4-6, a few minutes along and with lots of parking nearby. Ample parking on side streets, too.

Helyszín

As clean as it ever is, almost spotless. I was the first appointment of the day, so the room was particularly clean, as was the bathroom. Ample bath gels, tidy sink etc. Everything was perfect as it always was.

Hirdető külseje

Here was my biggest concern, as Tina is 'older' than the other girls - but I needn't of worried, she looks incredible for her age and obviously takes great effort to keep herself looking attractive. Her body is fit and in shape, her face is pretty and with plump filler lips that aren't too obvious.

Masszázs

This took place between rounds, Tina is actually quite skilled at massages. I was quite achey from a few weeks laid up in bed with said ankle injury, and she worked out the knots in my shoulders and back. She also firmly massaged my calves and thighs, making sure to avoid my still-injured ankle. It wasn't the longest massage, but it was very much appreciated. Soon enough though, we fell back into the real reason we were here. Tina also practiced her English with me, which is a lot better than my Hungarian, asking about hobbies, bars and clubs we like, as well as attempting to teach me some Hungarian words (which I badly failed at).

Kényeztetés

I went for the 90 min program with two rounds, as always. After a quick shower, Tina asked if I wanted to start with a massage - I instead suggested we go straight into the first round, which admittedly seemed to surprise her but we went along with it. Tina seems to like gentle lip kisses, rather than anything deeper - I prefer the latter, but I went along with her preference, as we made our way to the bed. I slowly embraced her and ran my hands down her firm body, as she grabbed my member and pumped away. Soon, I was rock hard and her mouth jumped onto my cock, taking in the full head and licking it all around - it was impressive work, with a bit of hand action, I soon came.

The second round, we started gently, falling into light lip kisses before a few deeper kisses. It now seemed clear that with kisses, Tina liked to start gently and get to know each other, before heating up the passion. Our tongues soon swirled and Tina positioned herself lying on top of me, rocking back and forth like simulated sex, moaning gently. To be honest, at this point I'd have normally have flipped her around and sent my mouth straight for her pussy, or into a 69, but I was admittedly tired that day and I let her do what she does best. She eventually went down to my once again-rock hard penis, gentler at first this time before pumping away. I came again and we fell into a light embrace. It'd only been an hour or so, and while she generously offered a rest, another massage or more light chat, I thought it best to shower and move on.

Elszámolás

I discreetly left the envelope on the bookshelf as I got dressed, Tina acknowledged it and appreciated it. I think as with the only girls, the only extra was cum in mouth, but I didn't request it.

Tina, nagyon jó masszázs

  az_alfonz

Egyeztetés

Csak úgy felhivtam,mert kellett egy kis kényeztetés és mázlim volt, pont ráért. Ritkán fordul elő, de most bejött. Már gurultam is hozzá.

Megközelítés

Boráros tér közelében, a környező utcákban lehet parkolni, még ha nem is mindig egyszerű. Ház elől telefon, kapom a csengőkódot, nyílik a barna kapu és behaladok.

Helyszín

A lakásba lépve a legmeglepőbb dolog, az ajtóra belülről felapplikált hangszigetelő szivacs, a jó oldala, hogy ügyelnek a diszkrécióra. Az előszobából 2 szoba, a fürdő és a konyha nyílnak. Még régebben jártam a jobb oldali szobában, de újabban mindig a bal volt a fogadó helyiség. Most is ide vezetett be kedves vendéglátóm. A szobában egy régi szekrénysor, egy nagy fotel, a lényeg, a 180 cm (vagy 200) széles matrac és egy kis asztal található. A fürdőben többféle tusfürdő és szájápolási szerek. Legutóbbi látomgatásomhoz képest a törülközőket lecserélték. Plusz egy pont. :)

Hirdető külseje

Tina a képeknek abszolút megfelelő hölgy, akinek az arca nekem kifejezetten bejön. Nem a klasszik szépség, hanem az, akiben ott lakozik a pajkosság ördöge és ha egyszer kibújik, akkor annak csak jó vége lehet. Egy kis erotikabomba.

Masszázs

Sokat időt nem töltünk felesleges dolgokkal, gyors vetkőzés, türcsi, pancsi. Visszaérve a szobába nincs som időm gondolkodni, máris belép falatnyi fehérneműben. Pár udvariassági kérdés és már csókolózunk is. Közben magától megszabadul a melltartótól, így a ciciket is csókolhatom, amit örömmel fogad. Pár perc múlva vízszintesbe támad kedvem helyezkedni, felkapom a kis hölgyet és a matracon landolunk. Fölém keveredik, folytatódik a nyál csere és a cicik izgatása. Szintet lépünk és ő csókolja testemet haladva meredező tago a felé. Mikor odaér nem rest rácsuppantani. Aztán nagyon finom ápolásba kezd, zacsit is kellően össze nyálazva. Kőkemény farkamat lágyan veszi ajkai közé, finoman cuppogtatva, lassan fokozva a mélységi szintet, aminek a vége egy szinte tökéletes DT. Aztán megint csak a felső régióval játszik legnagyobb örömömre.

Kényeztetés

Ezzel a variálással elvan egy ideje és érzem, így hamarabb véget érhet a műsor, mint szeretném, ezért felülök csókra hozzá. Imádom csókolni, mikor lucskos a szája a szopástól. Átfordítom és birtokba veszem a testét. Halk nyögdécseléssel fogadja cickói kényeztetését. Majd haladok tovább. Bugyi még rajta, de már nedves, ahogy finoman félrehúzom kézzel és besimítok a csupasz punciba. Ekkor már emelgeti a csípőjét én pedig értem a jelzést és megszabadítom bugyijától és számra veszem az édes nedűt csepegtető finom kelyhét. Közben hajtogatom ide-oda, szájjal-kézzel kényeztetem, meg is lesz az eredménye, hullámzik a kéjtől kívánatos teste. Mikor lenyugszik összebújunk genitáliáink finoman össze érnek és a dörzsölés mindkettőnknek további örömöket okoz. Egyszer csak újra rákívánkozik a brére, hanyatt lök és újra szopásba kezd. A már ismert műsort adja elő, csak most intenzívebben. Először oldalról így közben kézzel elérem a még mindig nedves punciját és élek is a helyzettel. Később csak rám koncentrálna, ezért lábam közé fekszik szemből és így szopja tovább változatosan a farkamat egyre gyakrabban mélyre engedve és ott tartva. Csináltunk még egy helycserét, ő újabb orgazmust élt át, én pedig örömmel konstatáltam, hogy Tinának megint jó volt. A befejezés úgy történt, hogy álltam, ő pedig térdelve repített a csúcsra. Ajkai fogságából csak az utolsó lüktetés után engedett el, pedig elég sok fiatal szaladt szét, de parádésan állta a rohamot. Kidőltem, ő eltakarította a romokat és mellém bújt. Jutott még időnk némi simizős beszélgetésre, majd zuhanyoznom kellett.

Elszámolás

A másfél órás csokor tartalmaz mindent, amit lehet ezen a helyen. Az NFVSZ extra egyedül.

Tina, nagyon jó masszázs

  jóöregharcos

Egyeztetés

A szalonban lévő lányok közül még nála nem voltam.Dél körül kerestem azonnal fölvette nagyon kedves volt megfelelő volt számára a kért időpont.

Megközelítés

BKV-t vettem igénybe 4-6 os villamos a Boráros térig.A koradélutáni órákban elsétáltam a már jól ismert tetthelyre.Az autós közlekedést nem tudom talán a mellék utcában lehet parkolni.

Helyszín

A lakás már nem a legújabb de tiszta a célnak tökéletesen megfel.Fürdőben kádba belépve lehet tisztalkodni mindenből megfelelő a választék.Két szoba van mi most a nagy duplatatamis szobába voltunk.

Hirdető külseje

Tina egy harmincas hosszú sötétbarna hajú szép arcú alacsony leányzó.Arckitakarással hirdet de nem ért meglepetés mosolya elragadó.Fekete melltartó tanga kombóban várt puszi cipőlevétel után bekísér a nagy szobába.

Masszázs

Tisztálkodás után abban állapodunk meg hogy masszázzsal kezdünk.A nagy tatamin Tina krémmel kezd masszírozni ruhája lekerül róla.Finom kezeivel munkálkodik a lábamon majd feljebb folytatja "milyen sima a bőröd" jól beszívja a krémet.A tükörben figyelem ténykedését közben beszélgetünk megemlítem,hogy mindegyik lánynál voltam már a szalonban idáig nála még nem.Beszélgettünk sok mindenről a munkámról az ételekről.A végén egy csúszka masszázst kapok a hátamon a tükörben figyelem minden mozdulatát.Mondanom sem kell hogy nagyon kellemes érzés a cicis csúszka illetve a látvány sem utolsó amit a tükörben volt alkalmam figyelemmel kísérni.

Kényeztetés

Masszázst követően kértem hogy feküdjön a helyemre szeretném kényeztetni.Finom sima illatos punciját nyelvemmel izgatom halk nyögése kíséretében a csiklóján cikázok a nyelvemmel úgy érzem kedvére van a kényeztetésem teste időnként megrándul pici pihenőt követően megköszöni a kényeztetést nagyon kellemes volt számára. Mellém fekszik többször szájpuszit váltunk majd helyet cserélünk.Oldalamra térdel a tükörnek háttal finoman a golyszikat szopizza majd feljebb a rudit is finoman végig nyalja közben mozizok a tükörben punciját simogatom.Finoman lágyan ajkával kényeztet néha a kezével is besegít nem kapkodja el folytatódik a húzd meg erezd meg játék nagyon felhúz már majdnem robbanok utána vissza vesz a tempóból mintha lingammasszázs lenne csak szájjal.Most nem kértem Vsz-t legközelebb kérni fogom.(Nem akarom megbántani a többi lányt a szalonból kedvelem őket is de neki van a legjobb franciája)úgy érezem nem birom tovább szólok hogy a kezével végezzen ki.Kivesz a szájából a kezével pár gyors mozdulattal lerendez hasamra hullanak az öröm cseppjei.Kissé kábulatba kerülök kapok egy pohár vizet hogy visszatérjek a valóságba ad papírtörlöt amivel megtisztogatom magam egy picit összebújunk beszélgetünk ezután ismét tiszta törölközővel meglátogatom a fürdőszobát.Kértem Tinától,ha lehet Rebekának köszönnék szerencsére nem volt vendége kijön a tartózkodási helyükről puszival üdvözöljük egymást,majd Tintával is puszi és búcsúzás.

Elszámolás

Nagyon korrekt volt minden.A végén a szekrény polcra tettem a csokrot.

Tina, nagyon jó masszázs

  Webster

Egyeztetés

Egy ideje azon vettem észre magam, hogy az a fránya kedvencek lista csak-csak bővül nem akar sehogy sem csökkenni, ezért megfogadtam, hogy csak a kedvencek listából fogok nézni most randi partnert magamnak. Így esett a választás Tinára, akinek az adatlapja egész korrekt volt, de legjobban a róla született írások voltak amik meghozták hozzá a kedvem. A kiírt rendelési időben csörgettem 3-4. kicsöngésre föl is vette. A hangja meggyőző volt, olyan lelkesedéssel sorolta fel a lehetőségeket, hogy már akkor eldöntöttem, hogy nem faggatom tovább ő lesz a nyerő. Rugalmasan másnapra adott is időpontot, de a lelkemre kötötte, hogy a délelőtti órákban erősítsem meg jövetelem szándékát SMS-ben máskülönben nincs sajnos móka.

Megközelítés

Tina telefonban pontos címet adott, így előre meg tudtam nézni/tervezni google barátom segítségével az utat. Notórius autóhasználó vagyok, ezért most több hasonló társam is fellélegezhet, mert nem lehetetlen a parkolás hétköznap ,igaz óránként 600ft-ot kell áldozni az önkormányzat perselyébe, de cserébe akad azért 2-3 hely. A Dandár utcát javaslom-e mutatványhoz. Kedves vendéglátóm elcsicseregte, hogy a közelben van parkoló ház is, érdemes lehet azt is megnézni.
Villamos illetve busz is van, ha valaki inkább BKV-t venné igénybe. Maga a műintézmény a boráros tértől van nem messze 2 kőhajításnyira. Érdemes messzebb várakozni, a diszkréció miatt.

Helyszín

A kapu kód megadása után, pár métert kell menni majd, balra kell kanyarodni be a lépcsőházba onnan rögtön érdemes a liftet igénybe venni, mert a sokadig emeleten rendelnek a lányok. Tina többedmagával rendel egy klasszikus pesti bérházban, amely a célnak megfelel. A szoba piros ledfényben izzott, volt benne egy tükör, egy fotel, egy kis asztal , illetve egy tatami, egy kispárnával. A fürdő teljesen jó, ( kádas ) van benne sokféle tusfürdő, puha törülköző, szájvíz,és eldobható kispohár.

Hirdető külseje

Kedvelem Tina korosztályát, mert megvan benne az a fajta nőiesség,test tudat, férfiakkal való bánásmód ,ami a fiatalabb korosztálynak még tapasztalnia kell. Mindez társul egyfajta vendég központúsággal, ami sajnos mára már kiveszőben van.
Az adatlapján kiírt adatok stimmelnek, legközelebb a valósághoz a pink fehérneműs fotók állnak hozzá. Tinára jó ránézni, bőre selymes, és feszes a cickók szépen állnak, izgatásra bimbók reagálnak. A punci tükörsimára van borotválva, izgatásra szépen reagál szereti ha kezdeményeznek nála. Popsija izgató, kemény, látszik, hogy szeret táncolni. Arca bájos, kedvességet sugároz, az ajkai voltak picit feltöltve, (szerintem, de lehet, hogy nem ) egyáltalán nem zavaró módon. Csillogó barna szempárjai kíváncsiak, aki tud az olvashat is belőlük :) !

Masszázs

Nőnap alkalmával a kedvenc bonbonját hoztam neki amit örömmel fogadott, majd azzal a lendülettel invitált is be a szobába. Vetkőzésem/zuhanyzásom után visszatérve a szeánszunk helyszínére, megbeszéltük a másfél-óra kereteit, azaz kényeztetés-masszázs-kényeztetés szentháromság keretein belül fog zajlani rövid ismerkedésünk. Nekem valahogy megtöri a lendületet, ha masszázzsal kezdünk, ezért szeretek belecsapni a lecsóba.
Az első kör után egymás mellé feküdtünk, és beszélgettünk 1-2 témáról, majd gyorsan be is dobta, hogy szeretném-e ha megmasszírozna? Persze! Vágtam is rá, majd amolyan érzéki simogatós masszázs vette kezdetét. Nem is vágytam most másra, csak egy finom női kéz érintésére. Tina tényleg szeret beszélni, simán elhallgattam volna még egy jó darabig, nem volt 1 percig sem kínos csend, megtaláltuk a közös témákat. Egy idő után szépen beolajozta magát, és jöhetett a csúszka. Nem csak úgy ímmel-ámmal csinálja, hanem tényleg beleadja a testét, érezni a bőrödön a punci siklását, ahogy mindkettőtök kéjes örömszerzésére használja a testét. Majd jött a csók, és kezdődhetett a 2. felvonás.

Kényeztetés

Említettem, hogy a kényeztetéssel kezdtük. Nos ez úgy zajlott, hogy fekete fehérneműben ( imádom ) elém állt, én azért a biztos a biztos alapon rákérdeztem, hogy szabad-e a csók, majd a választ épphogy kivárva csókolhattam is aktuális kedvesemet. Tina jól csókol, elsőre egy finom szájra puszi majd onnantól beleélősen kapom a hitvesi csókokat. Kisbarátom is mocorogni kezd. ezért térdre rogyok, ránézek, és már alig várom, hogy fekete bugyijától végre megszabadítsam. Gyorsan a tatamira kuporodunk, és ott folytatjuk a csókolózást. Kezem szép lassan felfedezi teste minden porcikáját, majd mikor az immár nedves puncihoz érek, rögtön veszem is a lapot, hogy itt már vendéglátóm megkívánt, ezért sietek is nyelvemmel enyhíteni a feszítő édes kínján. Csiklója jól reagál, könnyen meglehet találni mi az amit igazán szeret, nem beszélve a kéjes nyögésekről is közben. A hangulat egyre jobb lett mindkettőnk számára, éreztem, hogy Tina megfeszül, és elélvez a kéjtől. Kicsit hagytam pihegni majd a fülébe súgtam, hogy most te jössz, amit rögtön abszolvált is, és érzékien nekem is esett, pontosabban a kisbarátomnak, aki a sok vizuális ingerek hatására kezdte egyre jobban is érezni magát. Nem esett rögtön a dákónak, hanem a golyókat izgatta, nyaldosta, közben a botkormányt igazgatta mielőtt bekapta volna a kupakot. Többféle technikát kipróbált rajtam, kereste mi az, ami jó nekem. Sok dolgom nem igazán volt, csak élveztem a helyzetet. Kértem, hogy forduljon a tükör felé, hogy megcsodálhassam teste minden rejtett zugát is, hát volt is mit csodálni, az a punci/popsi kombó uhhh… elég sok bűnös gondolat cikázott a fejemben, főleg, hogy időnként Tina kéjes pillantásokat is vetett rám. Elképzeltem, hogy mi mindent csinálnék vele, abban a pózban, ha a másik oldalon hirdetne. Közelebb jött, így a kezeimmel elérhettem a puncit, így tudtam rajta játszani egy picit, éreztem, hogy nedves közben, ekkor már az egyik kezét is bevetette, én meg megadtam magam neki, és élveztem egy jó nagyot a szájában. Benn tartott az ajkai között, majd az utódok a Szilviában landoltak.
A második felvonás is hasonlóan zajlott, a lényeg az, hogy Tina megjegyezte, hogy mi az, ami izgatóan hatott rám, így már tudatosan építette fel a kéjutazásomat.

Elszámolás

Nem kérte előre, így a végén rendeztük a virágokat. Másfél-órát voltam nála, egy extrát vettem igénye az pedig az NFVSZ-ba volt. Minden a telefonban elhangzottak szerint történt. A végén a komódra tettem. Kérdezte kell-e vissza adni, picit meg is lepődtem, mert ez egy pozitív figyelmesség a részéről.

Tina, nagyon jó masszázs

  Donhuan17

Egyeztetés

>VTR-en,hisz biztosra akartam menni,mert vidékről jövök.Nekem azért "ma nem jó,csak a holnap,holnapután"válasz,nem éppen a legjobb emmiatt.:DMindig kedvesen korrekten,intelligensen visszaír(ha ő ír,nem épp egy kolléganő,de sebaj...:))) tájékoztat,h már attól feláll rá!:DSms-ben is ír ha baj van,vagy valami gond van bármelyik fél részéről.Szuper!:)Kis világunkban sajnos nagy divat lett más idegeivel,idejével játszani...Például,fél kilenckor van a tali,és nyolckor hívod,h a közelben vagy már,felveszi,és közli veled,h elfelejtett szólni,h nemjó neki az időpont...Na Ő nem ILYEN!:)Imádnivaló e téren is!:)

Megközelítés

>Ide is a szörnyeteg2-vel érkeztem.Teszt alatt van a drágám.:DKözelben kis utcában tudtam letenni.Hétvége lévén ingyenes.Még ilyenkor is nehéz helyet találni.

Helyszín

>Soroksárin egy tömblakás x-edik emeletén,x-edik ajtón van a belépés.Már fejből megy a GPS!:DRégebbi lakás.Tiszta lakás.Cipődet le tudod venni ha belépsz,van puf.A fürdőben sarokkád,függönnyel.Számtalan tisztálkodási eszköz,tic-tac is,minden van,hisz ittha szimpi vagy,és higénikus kapsz finom csókot is.Finom illatos száraz a türcsi.Szobában sajnos még mindig dupla matrac van,és egy darab fotel.Szerintem ez már így is marad,hacsak én nem küldetek oda vmit,ha nagyon beleszeretek eme tüneménybe...:D

Hirdető külseje

>Korának meghazuttóló szépséggel bír a leányzó,Olyan bájjal,kisugárzással,rajongással vár,h azt otthon nem kapom meg a csajomtól..:((Kis Törpilla a Drágám!Cuki,imádnivaló,ahogy megy,ahogy lélegzik,szuszog,nevetgél,beszél,mosolyog satöbbi..BELESZERETTEM!:DAz a fajta Hölgy,aki nemcsak jól néz ki,de elolvadsz tőle,minden férfi álma,h egy ilyen Kishölgy várja,megmaszírozza,és levegye szájjal...:DDDFantasztikus génekkel rendelkezik.Gratula apunak,és anyunak,jól összehozták a jányt!:)))

Masszázs

>Mivel két órára mentem,h ne kelljen kapkodni,mert az a halálom,így volt idő erre is.Közösen pancsiztunk,ami már előjátéknak sem utolsó.Öröm vele fürdeni is.Kiszállva a kádból már meg is töröltettem magam vele,a harcost is,és kértám rá cuppanós puszikat is.Szó nélkül megtette.:)Szobába visszamenvén petting folytatódott.Micsoda petting,apukám....:)))))Aztán kértem,h jól maszírozza meg öreg csontjaimat,átgyurogatta.Majd egy kis csúszkát kértem.Utánna én is átmaszíroztam őt,ahol csak engedte nekem,mindenhol(ez szimpátiaffüggő nála,ne követeljétek)..:DMajd miután jól összemelegedtünk kértem az erotikus részt,amiért valójában mentem.:)

Kényeztetés

>Felkelvén a matracról beleültem a fotelba,mint egy Gróf.:DŐ elém térdelt,és kezdődött a Tinavarázslat!:))Érintése,mint az áram olyan,forró és veszélyes.Csókja,mint egy szerelmes asszonyé,nincs szájrapuszi.Szagolgattam őt,összegabalyodtunk megint.Franciája most már bátrabb és jobb volt,mint múltkor.Meg is lepődtem milyen "kívános" lett.:DSzinte falta a férfiasságom,bújt közben,mint egy kiscica.Imádom ilyenkor.Bár minden nő így szeretkezne velünk,gyarló férfiakkal.Jah,mindezt szemkontakktal persze,a bambi szemeivel rádnézve.Kézimunkát is kértem közben,ügyes abban is.Itt nem fárad el a kéz,mint a kondorosin!:DZsákkal is nagyon érzékien,édesen nyalogatja,kérdezi hogyan jó neked.Itt auz csinálja a Hölgy,amit kérsz tőle,vagy igényled,nyilván a vállalási keretein belül.:))Nem erőszakoskodni,nem elrontani Uraim!!!Olyan vadmacska vált belőle közben,h kezdtem tőle féni jó értelemben.Most 69-et nem kértem,mert önző vok,de ezt már írtam régebben,h úgy vok,mint a skót a viccben aki a fal felé fordul a kuplerájban,és veri a farkát,és motyogja:"az én pénzemért,csak én élvezek":DAztán ugye eljött a finálé is.Nagyon ügyes benne,taníthatná.Mikor már nem rúgdalóztam,mint egy pár hónapos csecsemő,kértem egy frissitőt.Ő előtte az útodokkal el a szájában,majd visszajött.Aztán hozzábújt,mint egy feleség a maradék időben,nagyon nehezen hagytam őt ott másoknak...:(((

Elszámolás

>Ki van irva a matek az adatlapjára.Plussz az NFVSZ,de az baráti áron van.Legolcsóbb szaon,de a legjobb minőségetitt kapod!:)

Tina, nagyon jó masszázs

  Draquar

Egyeztetés

Telefonon beszéltünk, ismerős volt már a helyszín és a hang is, aki először felvette. Elmondta, hogy ő nem Tina, mert aznap szünnapja van és hogy holnap kereshetem.

Ezt meg is tettem, kellemes hangja megfogott, a lehetséges extrák meg főleg biztosítottak róla, hogy meg kell őt látogatni. Kaptam egy nappal előre időpontot, de aznap reggel még SMS-ben megerősítést kértek. Írtam nekik, két órán belül jött is a válasz-SMS, hogy vár. Mivel tudattam, hogy már jártam arra, így a cím nem került szóba.

Most láttam, hogy VTR opció is van.

Megközelítés

Sokadik látogatásom már, úgyhogy kopizni fogok az előző írásaimból. Ami változott, hogy az épületet kívülről felújították és a lányok megkérnek minket, hogy diszkréció miatt NE az ő emeletükön szálljunk ki a liftből, hanem előtte vagy utána eggyel.

Boráros tér és a MüPa közti rész, ismert Soroksári úti műintézmény. BKV-val könnyen megközelíthető, busz, villamos (régi és új is) sétatávon belül van. Parkolásról sajnos nem tudok nyilatkozni. GPS pontosan odavisz, a házszám is elég egyértelmű, szerencsére a csengőnél sem kell sokat időzni, mert a lányok engednek fel. Én eddig még sosem várakoztam a ház előtt, de nem is nagyon lehet diszkréten megtenni, érdemes egy picit odébb várakozni.

Nagy belmagasságú lakások vannak és magasra is kell menni, így a lépcsőzést én nem ajánlanám, cserébe a lift a világ leglassabbja, ezzel érdemes számolni.
Szerencsére "helyes munka- és időbeosztással minden nehézséget át lehet hidalni."

Helyszín

Én eggyel feljebb szálltam ki, a lépcsőn leérve már nyílt is jobb kéz felől az ajtó (két lakás van per emelet).

Sokadik látogatásom már, úgyhogy jórészt kopizni fogok az előző írásaimból. Ami új volt, hogy év elejéhez képest újra kifestették mindkét szobát, ezúttal "habszegfű" (pasztell-narancs) színű a nagy és menta színű a kisszoba. Előbbit láttam, utóbbit csak mondták.

Rögtön balra kis puffon cipő le, megcsodálom a hangszigetelő szivacsot az ajtón és a falon és haladunk tovább a bal kéz felőli matracos-masszázspados játszószobába. Technikailag ez még mindig egy franciaágy lábak nélkül (a fotóin látható szürkés-elefántos az), szerencsére nem nyikorog és elég akár 5 résztvevőnek is. Tina már leterített friss lepedővel és védőhuzattal várt, illetve a végén utánunk is azonnal frisset rakott, a régiből meg miniszoknyát kreált magának. (Jól nézett ki, csinos volt ebben is, de sajnos eltakarta a legkívánatosabb részeit, "fel is háborodtam" látványosan rajta. :) )

A szekrénysorból kapod a friss törölközőt és ide tudod letenni a rózsákat is, a cuccaidnak pedig ott a fotel. Az alapból sötét szobát egy vörösre állított LED-szalag világítja meg, de kérésemre egy kicsit feljebb húzta Tina a redőnyt, így már a világítás is elég jó lett. Egészen addig, amíg ránk nem esteledett, de akkor meg már a valamikor-meggyújtott teamécsesek és a lávalámpa világított.
Tükör van jobb kéz felől a falon, de nem nagyon volt időm nézelődni benne. :)

A fürdőszoba nagyon tiszta és rendes, a kilépő is száraz, van zuhanyfüggöny és egy csomó tusfürdő, tán még illatmentes is. A törölköző most kicsit jobban dörzsölt, de nagyon jól szívta a vizet és ez nekem elég. Már meg se próbáltam magam köré csavarni. Fürdésenként kaphatsz újat, én nem éltem a lehetőséggel. A szájhigiéniához minden kellék adott, szem előtt van, kérni se kellett. Dezodorok szintén.

Hirdető külseje

Szokásos sztori - a képek alapján volt egy elgondolásom, ami nem jött be, de kellemes csalódás ért. Alapvetően nálam ő már kiesne a keresési halmazból, de a szalon és a jó beszik miatt megkockáztattam és jól jártam.

Centi nem volt nálam, de tényleg egy alacsony és csinos, fekete fehérneműs hosszú hajú hölgy várt rám az ajtó mögött - akkora barna szemekkel, mint Andersen meséjében. Műszempillái még ízléses mértékűek, a teste tinilányosan feszes, a cicijei tenyerembe kényelmesen elfértek, a bimbói szépen kiemelkednek. Jó volt izgatni és játszani velük.

Ami ekkor még nem látszódott, hogy teste szépen barnult, de a fehérnemű alatt eredeti hófehér színében pompázik - nekem ez tetszett, valahogy még csinosabbá tette. Később viszont rájöttem, hogy igazán bikavadító, mikor meztelenül és négykézláb kitolja a popsiját és punciját is. Korábban írták, hogy hamvas és "kevesen lapozgatták", ezt én is így éreztem: szép sima, rózsaszín, húsos punci fogadott. Pillangószárnyai izgalom hatására bújnak elő, nagyajkai viszont kellemesen teltek már alapból is; popsija végig feszes és kerek. Annyira magával ragadott, hogy bevallottan leskelődés céljából variáltam kicsit a törlőkendőkkel - mindegyiket ő adta és mindegyikért külön nyúlt, közben felém fordulva és szépen kidomborítva ölének és popsijának erényeit.

Testén tetoválást és a közepes méretű karika fülbevalón kívül más ékszert nem fedeztem fel. Mondjuk bevallom, most nem is figyeltem annyira meg a dolgot, mert sokkal többet csókolóztunk, mint amennyit szabadon nézelődhettem volna. Ajkai lehet, hogy picit fel vannak töltve, vagy alapból ilyenek, ezt nem tudom - de nyelve kutató és csókja határozott, szenvedélyes és mégis édes.
Bőre a testén selymes, haja és nyaka jó illatú, keze határozott fogású és talán itt lehet elhinni, hogy 30 feletti; más jel a korára nem utal.

Masszázs

Erre a program végén került sor.
Megkérdezte, hogy mit szeretnék - elmondtam, hogy vállöv- és nyakmasszázst. Krém vagy olaj - krémet választottam; kétféle illatból szintén én mondhattam meg a nekem tetszőt. Ekkor éltem a lehetőséggel és szemtelenkedtem kicsit, hogy egyesével adja a krémeket az asztalról, mert közben szépen kidomborította a punciját felém és ezt minél hosszabban látni kívántam. Nevetett.
Fészkelődött kicsit, én mondtam, hogy nyugodtan üljön rám - "Nahát, pont ezt akartam kérdezni!"

Volt még 1-2 ilyen momentum, szóval eddigre már jól egymásra hangolódtunk és kaptam egy kellemes simogatást, amit svéd- helyett barátnős-masszázsnak definiálnék. Nem tudom, hogy tanulta-e a dolgot (de a beszélgetésből arra tippelnék, hogy nem), nekem akkor ennyi elég volt, főleg az időnként nekem nyomódó ciciket és a folyamatosan a derekamat masszírozó puncit élveztem, de a kezével való cicagyúrás is jól esett. Felfrissített, feltöltött energiával és szerencsére most másra nem is volt szükségem.

Ez a kedveskedés zajlott egészen az időm végéig, édelegtünk egy kicsit a narancssárga lepedővédőből kreált szoknyáján (amivel galád módon pont előttem pucsított, de már elfedve mindenét; a skandalumot "szóvá is tettem", amin jót nevettünk), kaptam vizet, megkínált csokival és csókok közepette távoztam.

Kényeztetés

Másfél órára érkeztem, sorrendben ezzel kezdtünk, de ez véletlenül alakult így.
A fürdőből visszatérve velem együtt jött a szobába és megköszönte, hogy lekapcsoltam a fürdőben a villanyt. Első alkalommal találkoztunk, így még kicsit feszengtünk, de próbáltuk mindketten oldani a hangulatot. Megkérdeztem tőle, hogy mivel szeretne kezdeni? "Egy csókkal?" - formálisan kérdezte, de inkább utasításba adta és szinte egymásra vetettük magunkat. Határozottan, virgonc nyelvjátékkal csókol. Nem vagyok egy vetkőztető típus (jobb szeretem, ha már meztelen a partner), de most gyorsan a tettek mezejére léptem és két részletben, néhány perc leforgása alatt Éva-kosztümbe öltöztettem Tinát. Papíron másfél fej különbség van köztünk, de ezt most valahogy nem éreztem. Csók közben simogattam, popsiját is markoltam.

Kisvártatva az ágyra kerültünk, megbeszéltük a határokat (nincs aktus, nincs fenék-piszkálás; ezzel mondhatni tág játékteret engedett nekem) és elindultam (volna) lefelé a ciciket kényeztetni, de rákérdezett, hogy mivel foglalkozom. Ezt elütöttem egy találós kérdéssel, amire jól megfelelt, én pedig már indultam volna tovább, mikor folytatta a beszélgetést. Rendben, akkor ismerkedéssel kezdünk - gondoltam magamban és megkértem, hogy feküdjön hasra, most én fogom először meggyűrkészni. Ezen picit meglepődött, visszakérdezett, hogy biztos ezt akarom-e (meg úgy egyáltalán is kereste a kedvem); aztán elnyúlt a kisasztal felé - ekkor láttam először kívánatos kelyhét és popsiját ebben a formában - és a kezembe nyomott egy olajos flakont (levendula+valami).

Masszázs közben beszélgettünk kicsit, hogy jobban megismerjük egymást, találtunk 1-2 közös pontot és szerintem meg is nyugodott kissé; én meg felfedeztem a testét.
Nem néztem az órát, de darab idő múlva már csak azért markolásztam a vádlijait, hogy a maradék olajat leszedjem az ujjaimról és a puncija felé vettem az irányt és egy jóni-masszázs csúfos kísérletét kezdtem meg. Tinának tetszett a dolog, még nem ismerte, úgyhogy erről is beszélgettünk kicsit, ő meg közben szép lassan körözni kezdett kutató ujjaimon a csiklójával. Kedvelem, ha a partner is aktív és ezt maximálisan el lehet róla mondani, bár nem beszél sokat, de sóhajtozik és a testével egyértelműen jelzi, ha valami tetszik neki.
Elmókáztunk így egy darabig, én próbáltam olvasni a jeleit, ő próbálta javítani a hibáimat és jól haladtunk az öröm csúcsai felé. Nem nagyon mertem a másik ujjammal sokat mozogni, de egy ponton túl jól reagált arra, hogy finoman a hüvelyéhez illesztettem, hevesen elkezdte föl-le dörzsölni magát az ujjbegyemhez - viszont úgy éreztem, hogy váltani kell.

Megkértem, hogy forduljon meg és csodák-csodája, fordulás után magától felhúzta a lábait és kidomborította nekem a Gyönyörök Kertjét. (Ritkán találkozom olyannal, hogy egy hölgy ennyire testtudatos, jó volt átélni.) Én kézzel-nyelvvel-szájjal művelni kezdtem, ő saját örömével pedig öntözni, így már sikert is arattunk. Az érdem közös, a második eksztázisra felkészülés is - de azt már nem tudtam kivárni (fel voltam nagyon húzva) és mondtam, hogy magamtól nem állok le, csak ha szól. (Olcsó trükk, tudom.)
Cseréltünk hát, én kerültem alulra, ő pedig rám feküdt és felül csókolt, alul pedig tovább ficergett - ha nem vigyázunk, bizony keretsértés történik. Konkrétan annyi hely nem volt már, hogy az ujjamat kényelmesen a csiklójára tegyem, a rúd útban volt, így megkértem, hogy picit csússzon lejjebb és úgy folytassa a puncival masszázst. Ezt meg is tette, amivel csak még tovább húzott, így kértem egy 69-et.

Na, ez okos döntés volt, mert a magasságkülönbség ellenére kényelmesen hozzáfértem a puncihoz megint és ő is tudott serénykedni rajtam. Az valami fenomenális volt, ahogy kézzel a dákó tövét tartva, ujjaival a zsákot simogatva próbált bekapni. Úgy vettem észre, hogy többféle technikát is kipróbált és amire jól reagáltam, azt kezdte cifrázni. Néha még olyan érzésem is volt, hogy jórészt eltüntetett (átlagos méretem van), de főleg arra koncentráltam, hogy ő milyen jókat elnyögdös rajtam, tán, ha kicsit szívogatom a csiklóját akkor meglepem egy újabb örömmel. Nagyokat sóhajtozott, csípőjével tekert-kavart, majd orgazmikus szuszogását farkam mélyebbre vételével tompította. Éreztem, hogy én is mindjárt elsülök, de szerettem volna a pofira élvezést, mint extrát igénybe venni, így kértem, hogy váltsunk pózt.

Engedelmesen elém térdelt a matracon és folytatta a furulyázást, de én eddigre már kicsit kizökkentem és a lágy dallamai helyett inkább szólózni kezdtem, közben őt csókolva, cicijét-punciját fogva. Ügyes volt, hamar elértük a célt, a szerszámot átadva arcára és ajkai közé is lőtt velem (kérte, hogy a szempillákra vigyázzunk; ez kapóra jött, szeretem, ha csaj fejez be magán és így volt indokom is rá).
Nem ugrott el, jórészt a szájában lett végem és szépen le is vezette az örömöm, én meg közben a lábujjaimat "ökölbe szorítva" majdnem felszedtem a parkettát.

Az élmények hatására én lerogytam a matracra, ő Szilviának adta magomat és "kikéredzkedett" felfrissíteni magát. Előtte még rákérdezett, hogy kérek-e vizet ill. hogy engem rendbe szedjen-e, de most nem éltem a lehetőséggel. Kezem-lábam ólom, valahol a felhők felett jártam.

Elszámolás

Az alap óradíj nyilvános, ez a helyszínen sem változott és telefonban is ugyanezt hallottam. Két extra van, a NFVSZ és a pofira élvezés, mindkettőt kértem, mindkettőt megkaptam. Szerintem megérte a két extra, a rózsák száma is megfelelő az átélt élmény hatására.

Tina, nagyon jó masszázs

  DiosCsiga

Egyeztetés

I'm an American living in Budapest, and for this review I will write mainly in English.
I met Tina earlier when I met Rebeka (same location). Rebeka talked about how sweet Tina was and even introduced me to her.
I was so enchanted [igéző !!!] by Tina that I knew I had to see her soon. I had seen her advertisements earlier, but I was not very impressed by her pictures. I had no idea how good she looked in real life!

I called Tina around 11:50, just before her shift started. We made an appointment over the phone.
She speaks English well enough to make an appointment and do very basic logistics.
In my case we spoke in Hungarian, and she used English to make sure I understood. It was all easy.

Megközelítés

The place is on a busy, unpleasant street. It is about 5 or 6 blocks away from the 4/6 tram. An easy walk.
The address is correct, and it is easy to find.
I rang the doorbell and she answered immediately. (I was about 2 minutes late, though.)

Helyszín

Everything is fit for purpose.
We chatted a bit in the front room, where I gave her a little treat. (I normally bring "zserba golyó", but it was a Sunday, and my favorite cukrászda was closed, so I brought a little slice of pistachio cake from one of my favorite coffee-shops]
There are two rooms, and Tina asked me which one I wanted to use. One room is slightly warmer than the other. I asked her which one she preferred and she said either was fine with her, so I went with the warmer one.
The shower is fine, and I like how they have packaged, disposable toothbrushes. That's a nice touch!
There are plenty of shower gels and even some spray on deodorant and breath mints, as well as mouthwash.
It is all totally fine.

There were only 2 girls there when I went because it was Sunday. But even when there are more, they do a great job at discretion, even when there are multiple girls.

Hirdető külseje

The pictures are genuine, I just don't think think they do her justice.
As I mentioned earlier, I saw her ad many times and did not feel that interested in calling---but when I saw her in real life (and when Rebeka recommended her)---I was hooked!
When I first met her, she was in street clothes, and I think she looks extra nice in regular clothes. There is something about her!!

On the day of our date, she met me in a cream-colored outfit, but I don't remember much about it.

She has small, perky tits, and a very beautiful "girl-next-door" face that is really enchanting.
She is quite short, so she really does seem like a faerie.

Masszázs

I had seen another girl (Ariana) in Ker VIII the previous night, and that date included a pretty intense handjob, to the point that I wasn't sure how well my cock would behave.
So I told Tina that my cock was tired [Az a fárokom fáradt] and so we could focus on caressing, kissing, massage, and just relaxing with a little French.
She asked if I liked sliding massage [csúszka], and I said "of course". Who doesn't?

She gave me a short massage. I asked her to give me a strong one, and she did a good job at first, then I think she went back to a more neutral/light massage. It was fine---I was looking forward to having her in my arms anyway.

After massaging my legs, she started doing a sliding massage on my back. This was interesting (and pleasant) for one simple reason---I really loved the prickles of her pubic hair rubbing on me. It was super exciting. (By way of clarification, her pussy is shaved clean, but there were tiny stiff hairs in the surrounding region that very pleasurably scratched my back as she slid on me.")

After the sliding massage was finished she joined lay down next to me and we started to kiss. She gave real, girlfriend kisses. Not pecks, not pornstar sloppy ones. It was great.
She was propping herself up, looking down at me at an angle. It did not seem comfortable, so I suggested she should relax and just lay her head on the pillow.
We kissed and I played with her nipples a bit and then I licked and sucked on her, and we went back to kissing.

Interestingly, during this time she did not play with my cock. It might have been because I told her it was "tired" earlier. Whatever the reason, she focused on the kissing. I started to finger her clit and she began to respond. I felt her clit get aroused and she spasmed a few times. This was ultra-sexy for me, a real turn-on. My cock had come alive and she had not even touched it yet.

Kényeztetés

After I finished my first round of pleasing her, she took some time to calm down. Then she hand found my cock, and she moved downward to start attending to it. I could see her ass and pubic area in the mirror and I began touching her again while she began French. This time I deployed multiple fingers---one agitating the clit, one around the pussy opening, and another gently pushing a little inside her pussy. She seemed to like that and was getting excited again. I asked her about deep-throating and she did a bit. I don't think it is something she regularly does without asking, and she only did a little. I probably could have asked her to do more. I think she is quite adaptable.

She had been working quite vigorously on my cock, so I suggested a short break from that and motioned her to start licking my scrotum and playing with my balls. She was all up for it! She gave me a hand job while treating my balls with her tongue and mouth and then I took over a bit to get my cock back into shape. We alternated between her sucking my cock and her going lower until I eventually went in her mouth. (She made sure I knew it was an extra.)

Then we went back to cuddling and kissing, and I fingered her some more.
It was getting close to time for me to shower, but I asked her if I could kiss her pussy a bit before finishing, and she allowed it. It is a beautiful, clean pussy.

Elszámolás

It is * for 90 minutes plus * for cum-in-mouth.
I gave her additional* because she was really amazing with fantastic girlfriend feeling.
She tried to decline, but I insisted.

As far as I know, cum-in-mouth is the only extra offered.

Tina, nagyon jó masszázs

  az_alfonz

Egyeztetés

Képei és az írások fekkeltették érdeklődésemet, hát fekhivtam. Viszonylag könnyen el is értem és a hangja alapján is tovább erősítette látogatási szándékomat. Kedves, csilingelő de nem butácska hangja és választékos szókincse jelezték, érdemes felkeresni.

Megközelítés

A Boráros tér közelében egy régebbi, de nem elhanyagolt társasházban rendel. Parkoló mindig van a közelben, de azért érdemes pár percet erre is szánni. Közösségi közlekedés úgy 5 perc sétányira van a helyszíntől.

Helyszín

A lakásba lépve a legmeglepőbb dolog, az ajtóra belülről felapplikált hangszigetelő szivacs, a jó oldala, hogy ügyelnek a diszkrécióra. Az előszobából 2 szoba, a fürdő és a konyha nyílnak. Még régebben jártam a jobb oldali szobában, de újabban mindig a bal volt a fogadó helyiség. Most is ide vezetett be kedves vendéglátóm. A szobában egy régi szekrénysor, egy nagy fotel, a lényeg, a 180 cm (vagy 200) széles matrac és egy kis asztal található. A fürdőben többféle tusfürdő és szájápolási szerek. Az egyetlen amiben kivetnivalót találok az a törülköző. Már elég sprőd, igencsak csere érett.

Hirdető külseje

Tina a képeknek abszolút megfelelő hölgy, akinek az arca nekem kifejezetten bejön. Nem a klasszik szépség, hanem az, akiben ott lakozik a pajkosság ördöge és ha egyszer kibújik, akkor annak csak jó vége lehet. Egy kis erotikabomba.

Masszázs

Tisztálkodás után alig tértem vissza a szobába máris jött Tina, hogy kezdetét vegye a szeánsz. A melltartó szinte magától esett le róla, a bugyi - egyelőre - maradt. Gondolom nekem tartogatta a levétel lehetőségét. Mondjuk én azt sem bánom, ha ezzel sem kell ténykednem. Mindkét megoldásban megtalálom a nekem tetszőt. Hogy a fonalat újra felvegyem, állva összeölelkeztünk és csókolózás vette kezdetét, ami alatt az én testemet részlegesen takaró törülköző is a földre került. Valahogy. Csókolózva ismerkedtünk, majd felkaptam a kis madárka hölgyet és a matracon tettem le.

Kényeztetés

Itt további ajkak egymást érintő mozdulatait gyakoroltuk, majd elindultam felfedezni finom testét. Ajkait halk sóhajok hagyták el, mikor kívánatos mellecskéit a csókokkal és nyelvemmel illettem. Így felhatalmazva éreztem magam, hogy immáron utolsó textil darabjától is megszabadítsam e bájos hölgyet. Finom, sima, illatos kehelyre leltem melyet finoman környékeztem meg. Úgy vettem észre ez is kedvére van, hát egyre inkább a combok közé merültem és lágy, puha ajkait kényeztettem számmal, nyelvemmel. Tina partner volt és hagyta magát kényeztetni, így el tudott jutni a csúcsra. Aztán úgy esett, hogy mivel nem tudtam elszakadni lány ölétől, megint feljutott a csúcsra. Ezután hozzábújtam és ölelkezve csókolóztunk tovább. Csókja nem mélyreható nyelves, de játékos és finom. Kicsit még évődtünk így majd hagytam, hogy átvegye az irányítást. Ő is finoman csókolgatva testemet jutott el meredező hímtagomhoz, amit először kislányos finomsággal közelített meg, majd bátrabban vette kezelésbe, illetve ajkai közé. Néhány rövid instrukció után már igazán kedvemre való volt, amit és ahogyan velem művelt. Sem mélytorok, sem pornós, nyálas, köpködős műsör nincsen, van viszont finom szopizás. Nekem néha kicsit sok volt, ahogy variálta a pózokat, illetve gyakran kerültem ajkain kívül, de ettől még igazán élvezetes volt, amit velem művelt. Még kétszer cseréltünk helyet és kényeztettük egymást felváltva, míg végül pici rásegítéssel térden állva jött a vég NFVSZ formájában. Sajnos kicsit hamar kiengedett, mivel tele lett a szájacskája és talán még nincs akkora rutinja benne, de aztán még visszatért picit. Legközelebb biztos, hogy jobban sikerül majd. Tisztálkodás után összebújva beszélgettünk, megtudtam honnét jött és eléggé meglepett, nem szokványos előélete van, de teljesen érthető, hogy meglépte és most itt van köztünk. Gyanítom nem lesz hosszútávú vendéglátó, de még lesz lehetőség megízlelni finomságát.

Elszámolás

Egy extra volt az NFVSZ, ezt menet közben beszéltük meg egy rövis kérdezz felelek formában. Ennek megfelelően raktam le a szekrényre a csokrot a végén.

Tina, nagyon jó masszázs

  kliens

Egyeztetés

Az első beszámolóját és a képeit elemezgetve döntöttem úgy, hogy tiszteletemet teszem Tinánál. A rendelési ideje nekem kedvezően lett kialakítva, ezért nem sokat kellett szervezkedni a randi időpontját illetően.

Megközelítés

Soroksári út eleje, a hídtól nem messzire. A Duna-házzal átlósan szemben lévő koravén épület. GPS pontosan a ház elé vezetett. Onnan már csak parkolóhelyet kellett keresni az autómnak.

Helyszín

Klasszikus bérház. Nagy belmagasság, óriási ajtók, ósdi lift. Lakáson belül is visszaköszön a régies kor nagypolgári hangulata. Hatalmas szobában egy használaton kívüli szekrénysor unatkozott üres polcokkal. Előtte a parkettán egy extra nagy méretű ágybetét volt, ami gumis frottír lepedővel volt letakarva.

Fürdőszoba nagyon szépen lett felújítva. Sarokkáddal, mosdóval és toalettel felszerelt igényesen tisztán tartott helyiség.

Hirdető külseje

Kora harminc-negyven év között lehet valahol. Magassága vagy nevezhetjük alacsonysága 155cm. Súlya nem lehet több 50-nél,adatok és a képek a valóságot mutatják, nincs eltérés.

Arca az inkognitó miatt kitakart, de nem kell tartani tőle. Minden rendben van vele, semmi extra, csak natúr valóság. Persze nem fiatal már, ez látszik rajta, de a szemei tinilányosan fénylőek és csábítóan cicásak. A szája pedig csókolni valóan húsos.

Teste, mint a fotóin is látható, jól karbantartott. Mellei eredeti szépségében pompáznak,,zabálnivaló finomságok. Hófehér bőrén sehol egy tetkó, vagy piercing,csak a fülében hordott nagy karikákat. Puncikája izgatásra fogékony, jól reagált az érintésemre. Lehet, sőt kell is kényeztetni, mert igényli a szakértő gondoskodást.

Masszázs

Közepesen erősen masszírozott. Jól megdolgoztattam, ügyes kezei vannak. Barátnősre sikeredett ez a program,csinálta amit mutattak neki, tette a dolgát lelkiismeretesen, de szakmailag nem volt vérprofi mutatvány. Nem hiszem, hogy járt spéci tanfolyamra, vagy ha igen, akkor mostanra megkopott már az a tudás. Viszont, kellemesen megnyomkodott és jól eldiskuráltunk közben. Kommunikatív, érdeklődő hölgyike, aki egy kicsit beengedett az intim életébe.

Egyszerűsége és tisztasága fogott meg: nincsenek sztárallűrjei, nem akar többnek mutatkozni, mint ami. Természetes kedvesség és nyíltság árad belőle, ami manapság kihalófélben van.

Kényeztetés

Érzékien csókolt.,ezzel megvett magának. Simogatott közben és átkarolta a nyakamat is,jólesett, ahogyan húzott magához. Civil feelingje volt, őszintének tűntek a mozdulatai. Ezzel meghitt hangulatot varázsolt az erotikus rész kezdetének. Kedvet is kaptam ahhoz, hogy a puncijával közelebbről megismerkedjek. Szép nuni. Nem egy lestrapált darab. Látszik rajta, hogy nagy becsben tartották idáig. Rózsaszín szirmok nincsenek agyon gyűrkészve. Nincsenek elsárgult nyamvadt levelek,csak kevesen lapozgathatták ezeket az oldalakat. Könnyedén izgalomba hoztam, sorra csalogattam elő a siker boldog könnyeit,n,agy remegés után mély sóhajtások következtek.

Ezután ő kezdett ápolgatni. A dákómat puha ajkaival párnázta ki, majd enyhe szívóhatással hozta teljes merev állapotba. Itt nem állt meg a tudomány oldalról is megnyámmogta. Két kézzel megtámasztva falta, mintha csak egy szelet dinnyét habzsolna,szájával csuszkált rajta amihez sok nyálat használt fel. Nyála rendre lecsorgott a zacsimra, ahonnan visszaszürcsölte,és ha már ott járt, akkor a golyóimat is megmasszírozta, megszopogatta. Majd lendületes bólogatásba kezdett a farkamon, aktív kézi szinkronnal. Nem győztem a melleit fogdosni és a popóján markolászni,éreztem, hogy egyre nagyobb elánnal kényeztet. Élvezi a helyzetet.

Láttam, hogy fészkelődik mellettem, keresi a megfelelő pózt. Addig-addig helyezkedett, amíg hatvankilencbe nem kerültünk. Édes puncikáját ismételten a csúcsig nyalintottam. Aztán gyorsan kilihegte magát és mellém feküdt,szája a számra tapadt és csókolózás közben repített engem a csúcsra. A keze minden cseppet kipréselt a rudamból.

Törölgetés teljes részét magára vállalta,majd néhány mondattal összegeztük a fergetegesre sikeredett randit. A lejáró időre hivatkozva elindult, hogy ellenőrizze, hogy szabad-e a fürdőszoba.

Elszámolás

Egy átlagos csokorral készültem hozzá, amit a végén kérés nélkül helyeztem a polcra.

Tina, jó masszázs

  Donhuan17

Egyeztetés

>Sms-ekben titkos írással,VTR-en!:DMi már csak így kommunikálunk,hisz régóta ismerem ezt a helyet.:)

Megközelítés

>Próbaúton voltam egy tulaj kocsijával,amit javítok neki..Parkolás fizetős ha nem hétvégén mész.BKV van bőven.Könnyű megtalálni a házat,nem kell három kört tenni,hülye számozás miatt.:D

Helyszín

>Régi építésű kis hangulatos,tiszta lakás.Két szoba van.Kicsibe voltam a lányokkal.Törülköző tiszta száraz.Túsfürdő,szájvíz minden oké.Szobában egy orálfotel,meg tatamin van tükörrel.

Hirdető külseje

>Tina:középkorú.Nagyon jól tartja magát.Arcra is csinos.Alakja pont az esetem.Mindig vidám,mint én.
>Rebeka:Filigrán vékony gazella alkat.Perfekt alak.Gyönyörű punci.Kicsi mellek.Bájos arc.Szolibarna bőr.Én nem éreztem a dohányszagot,de engem nem zavarna.Kor,súly stimmel.
>Lili:Kislányosan bájos,a kezdők izgató mivoltjával.Nagyon vékony,amiért manapság megpusztulnak a férfiak.:DSzilikon mell,de első osztályú munka.Arcra csini.Korból még le is tagadhatna.:)
>Mindhárom leányzó ápolt,és mosolyog!:))

Masszázs

>Hatkezes massage-t kértem,erotikával.Nem volt még ilyenbe részem,hát mondom legyen.:DKi kell próbálni mindent,hisz rohan az idő,ahogy nagy gondolkodók,észosztók ezt már megírták.:DLassan,lassan kértem,h simogssanak,gyúrjanak,kényeztessenek.Itt-ott beleszóltam,mint egy kemény asszony.:DHát hat kéz erotikáját,simogatását,gyúrását nem is tudom tollal visszadni.Csak voltam ott,és ÉLVEZTEM!:)A fonalat annyi punci,meg kéz,meg szájnál elvesztettem már a legelején.Igazából kellő erősséggel maszíroztak,jól is esett.Viszont nem ez volt a főmusorszám,ez csak a petting volt.:D

Kényeztetés

>Körölbelül egy óra massage meg ökörködés,viháncolás után rátértünk a kedvencemre.:)Hármasban franciáztak nekem.:)Egyszere,felváltva.Csókja mind a három lánynak csillagos ötös.Itt nics szájrapuszi:D,viszont szimpátián múlik.Leszbit is kértem.Jól kivitelezték.Kedvencem a négyes csókolózás volt.Orálban talán Tina a legjobb,utánna Rebeka,majd Lili a sorrend,aki jól játszik a kupakkal,édesen kislányosan.Szemkontaktot kértem,cuppogtak,falták a farkam,alig tudtam megállni a lábamon,közben simiztem a buksikat.Fantasztikus csődőrré tettek.Szinte szétrobban a farkam a szájukban.Finoman közben ujjazhattam is,nyalhattam is őket.A másik ami beleégett a retinámba,h háttal nekem mindhárom lány előrehajolva a bokájukat megfogva,én meg ott finoman matatok,és nézelődök hátul.Igazi férfiálom!:)Aztán órára pillantva a sok gyönyör mellet,kiviteleztük az NFVSZ-t!!!Óhhhh...Tina és Lili oldalról,alulról nyalták a zsákot,Rebi pedig fantasztikus kivégző módszerével olyat lőttem a szájába,h azt hittem meghalok...Remélem nem voltam nagyon hangos csajok..:DDMegvárta míg lenyugszom,majd fürdőbe gyerekekkel,addig a másik két lankadásig puszilgatta az öreg kis szerszámot..Majd összebújtunk egy picit,ahogy kell.Ittam vizet.Távozás..

Elszámolás

>Korekt lányok!:)Visszajáró leszek,amíg el nem romlanak...)Az NFVSZ extra,de jelentéktelen az összeg.Azt útolag rendeztem,a többiekét belépéskor,mert tudom mennyi itt a matek.:)

Tina, jó masszázs

  Donhuan17

Egyeztetés

>Egyik kolléga beszijét olvasva ragadt meg a gondolat a buksimban,h felhívom Tinát.Előtte priviben leveleztem vele.Intelligens,korrekt.kedves leányzó volt már látatlanban.Mikor beszéltem vele telón,mit akarok,cuki,édes hangja volt már akkor.Utána VTR-eztem,majd közöltem vele,h három lányt szeretnék az 50.-dik születésnapomra,akik leszbik.is,és engem is felfalnak...:)Nem nevetett ki,h mit akarok én három lánytól,hanem mondta,h oké,és kik lesznek..:)Ügyes kis Bestia,hát méd a matracon milyen ügyes..:)

Megközelítés

>Katasztrófa.Kocsival mentem.Hétvégén lévén ingyenes a parkolás,de hely nincs is.Pár utcával arrébb letettem a roszvasat,utána séta.Kicsit nehéz megtalálni a címet,de még a járókelőket,is hiába kérded...NEM TUDJÁK!:DZajos utca közben kell kommunikálni bemenetkor,oda kell figyelni a nagyothallóknak is,mint én..Nem váratnak,pontosan enged be Tina...:)

Helyszín

>Belül a célnak megfelel.Felújított,tiszta lakás.Kívülről,olyan amilyen,kit érdekel.A szobában fotel,és egy nagy matrac,legalább nem nyikorog,nyekeg alattunk.Tükör,még a vizualitáshoz.Okos gondolat volt.Törölköző száraz,túsfürdő több fajta,szájvíz,stb...

Hirdető külseje

>Mindhárom lány magassarkúban,fehérneműben,illatosan várt,széles mosollyal.Igy kértem,így kaptam.A lányok karcsúak,gyönyörűek.Nem csalódtam.Nem hazudtak.Sem korban,sem súlyban,sem mellbőségben...:DTetszettek,mert közvetlenek voltak és barátságosak.

Masszázs

>Ide sok mindent nem tudok írni,mert levezetés volt végig másfél órában.:))))Az érintéseik,simogatásaik egyszerűen leírhatatlan,de massage nem volt,így erről nem tudok,mit írni!

Kényeztetés

>LEÍRHATATLAN!:)))Olyan volt,miután beléptem az ajtón,mintha valami mesébe csöppentem volna bele...:))Nagyon kellett pisilnem,mikor beléptem azajtón,ott vártak hárman,bemutatkoztak,és én gyorsan wc-be be,pisilés:DMosolyogtak,én közben zavaromban átadtam borítékokban az a megbeszélt ajándékot,és lecsapoltam magam.Visszatérve kaptam törölközőt,és alvázmosás satöbbi.Kijöttem,már ott vártak kuncogva,édesen mint egy lányosztály,amiről álmodtam a pornókat nézve..Mivel én még nem voltam így ennyi lánnyal,felajánlottam,h kezdjük egyesével az ismerkedést,én a fotelban ülve,a maik kettő Girl,meg 69-ezzen mellettünk.Fantasztikus volt,egymás után vizsgáztatni őket.Kitűnő barátnős francia,mindhárom lánytól,olyan csók,h az agyad eldobod..Köpni-nyelni nem tudtam.amit kaptam tőlük.A barátnőm nem csókol,így sajnos.:(Nyögtek cuppogtak satöbbi...Igazából alig emlékszem vmire,olyan jó volt,olyan odaadóak,szótfogadóak voltak,igazi FÉRFIÁLOM,mindhárom lány!!!Nyaltán ketten a farkamat,egyikkel csókólóztam,aztán cseréltünk,csókolóztunk négyesben,és ami a legjobban megmaradt bennem,hárman falták a farkam,mint a filmeken,és én simodgattam közbe a buksikat...Én nem nyaltam őket,mert egyrészt nem volt erőm,úgy leszívtak másfél óra alatt,és mondtam is nekik az elején,h én nem nyalok,mert én vok itt a FŐSZEREPLŐ!:DNevettek.Ujjazni sem ujjaztam őket,csak a puncijukat simogattam,borsóellenőrzéssel..:D,mert nem akartam az első talinál túrkálni vadulni...Majd legközelebb...Amit mégegyszer kiemelnék a szorgalmuk,alázatuk ahhoz amit csinálnak,végig azt éreztem,mintha imádnának engem,szó szerint felfalt ez a három kis TÖRPILLA...Úgy kikészültem a másfél órában,nem is mertem elélvezni,mert már éreztem,h lehet nem esne jól...Ők bevetettek mindent,de én nem engedtem magam.már kicsit görcsölt is a lábam,az élvezettől,meghogy ilyen "mese" része lehettem.:)Ilyen tökéletes illuziót,még nem kaptam sehol.

Elszámolás

>Korrekt árakon dolgoznak.A leszbi plussz,de megéri.Extra még az NFVSZ,de most nem tudtam kivitelezni.

Tina, jó masszázs

  Fiktív_Gábor

Egyeztetés

Ma voltam, VTR segítségével szerveztük le a randit, még 2 nappal ezelőtt. Még aznap jóvá is hagyta, de a biztonság kedvéért a randi reggelén is küldtem SMS-t. Erre a randi előtt kb. egy órával válaszolt is, hogy vár. Összességében simán ment.

Megközelítés

BKV-val mentem, Boráros térhez elég sok minden közlekedik, onnan 5 perc séta. Érdemes esetleg az egyik kis mellékutcából telefonálni, hogy a Soroksári forgalmától lehessen hallani a telefonban a bejutáshoz szükséges információkat.

Helyszín

A lakás abszolút a célnak van kialakítva, egy középső előszobába nyílik a hangszigetelt bejárati ajtó, onnan pedig a szobák (többen rendelnek) és a fürdő.
A szobában középen egy ágybetét, az ágybetét mellett pedig egy nagy tükör és egy fotel. Nagyon ízlésesen van kialakítva, kellemes fényekkel és halk zenével.

A tükörrel kapcsolatban annyi kritikám van, hogy szerintem túl magasan van, és lehetne alacsonyabban, hogy jobban lehessen látni az eseményeket.
Másik, hogy a padló nyikorog (és egyszer azt hittem emiatt hogy épp benyit valaki), de pár nyikorgás után megszoktam, és utána már észre se vettem. Következő alkalommal már nem fog zavarni.

A fürdő patyolat tiszta, a randi elején és végén is tiszta törülközőt kaptam. Van bontatlan fogkefe, fogkrém, szájvíz, és sokféle tusfürdő.

Hirdető külseje

Egy vöröses, átlátszó köntösben, bugyiban és melltartóban fogadott, amik hamar le is kerültek róla. A képeknek teljesen megfelelő. Élőben is abszolút a zsánerem - pici, bombázó alak; nagy, feszes cicik; cuki lábak. Csak az arcáról mondja meg az ember, hogy nem 20 éves, de nekem az is bejött. Nagyon aranyos a mosolya és ahogy nevet.

Masszázs

Még jópár éve voltam először hasonló randin (ami nem sikerült sajnos jól), azóta egyáltalán nem, szóval az elején zavarban voltam, és azzal, hogy zavarban voltam, zavarba hoztam picit Tinát is. :D

Mindenesetre jól kezelte a helyzetet, és ahogy megcsókolt rögtön elkezdtem sejteni hogy most egy nagyon jó helyen vagyok. Egy csókcsatával folytattuk az ágybetéten, majd Tina javaslatára masszázs volt a program, ami egy olajos lazító masszázsnak indult a hasamon fekve (beszélgetéssel, ismerkedéssel), majd egy fergeteges meztelen csúszkamasszázsba csapott át. Ilyen élményem még nem volt, szóval máséhoz nem tudom hasonlítani, nekem mindenesetre nagyon bejött.

Egy idő után viszont olyannyira tetszett, hogy elkezdett a hason fekvés kényelmetlen lenni, szóval Tina végül megsajnált, és fordulhattam....

Kényeztetés

...ahol is folytatódott a csúszkamasszázs még hosszú, hosszú perceken át. Csodálatos érzés volt ahogy ez a gyönyörű nő vonaglott rajtam, olyannyira, hogy már kezdtem érezni a végemet. Ezt Tina is megérezhette, mert lejjebb csúszott, és elkezdődött a finom, franciás kényeztetés. Tina kéz nélküli, finom, cuppogós technikáját ember legyen a talpán aki sokáig bírja, én meg az elmúlt negyed óra hatása alatt voltam még teljesen, szóval egy rövid időn belül kis szünetet kértem, ahol megbeszéltük az extrát (NFVSZ). Így is végzett ki, franciázás közben még akarta volna húzni a dolgot kézzel, szóval az első lövet a hasamon landolt, a többit már Tina szívta ki belőlem. Csodálatos érzés volt. Hagyott lenyugodni, aztán a srácok papírtörlőben végezték, és Tina elment rendbetenni magát.

Tina mondta hogy esetleg ha megy a második kör, akkor még próbálkozhatunk vele. Ekkor még volt egy ilyen 20-25 percünk az egy órából, szóval érdeklődtem a viszonzás felől, amire mosolyogva bólintott. Finom, és a kényeztetésre jól reagáló puncija van. Egy idő után a sóhajokból úgy tűnt hogy elreppent, bár nem vennék rá mérget, lehet csak "közel" volt (én meg nem akartam elkezdeni faggatni), mindenesetre megköszönte, és mondta hogy nagyon jó volt.

Ezután Tina megpróbálkozott mégegy, franciás kényeztetés / csúszkamasszázs kombóval, ami bár nagyon, nagyon szexi és jó érzés volt, de ahogy Jézus is mondta: "My spirit was willing, but sadly my flesh was weak". Még sokáig el tudtam volna viselni (és Tina tényleg nagyon lelkesen mindent bevetett az ügy érdekében), de amikor láttam hogy időnk a végéhez közelít, és nem fogok tudni másodjára is elmenni, elkezdtük összeszedni magunkat. Na majd legközelebb másfél órában. :P

Elszámolás

NFVSZ-ről tudok mint extra, azt kértem is, vétek kihagyni. A rózsaszálakat a szekrényre tettem a program végén, akkor jutott eszembe az ajándék is (amit a randi elejei zavartságom miatt nem adtam át korábban).

Tina, jó masszázs

  Robin95

Egyeztetés

Amikor először kerestem, akkor nem vette fel. Kb fél óra múlva látom, hogy megcsörgetett az a szám, amit korábban hívtam. Újból tárcsáztam és akkor már mindent meg tudtunk beszélni vele. A programot, a lehetőségeket, az extrákat és a címet is.

Megközelítés

Boráros tértől nem messze kell menni. A főútra néz a rezidencia ablaka. Google maps megmutatja hová kell menni. A lépcsőházzal azonban vigyázni kell, én majdnem benéztem és az „A”-ba nyomtam meg a kapucsengőt.

Helyszín

Hangszigetelt ajtót látva elgondolkoztam magamban, hogy a benti hangokat kívánják-e megszűrni, vagy a lift zajától óvják a bent lévőket. Talán mindkettő.

Parkettázott előtér kicsit nyikorgott, ahogyan lépkedtünk rajta. Aztán szobában is ez volt jellemző. Ezért inkább vastag ágybetéten végeztük a talajtorna gyakorlatokat. Az jóval csendesebb és kényelmesebbnek bizonyult.

A fürdőszoba nagyon szép. Felújított, igényes, jól felszerelt. A modern kor igényeinek megfelelően lett kialakítva.

Hirdető külseje

Tina egy hamvas testű harmincas nő. Korát a testi adottságaiból megállapítani lehetetlen volna. Nagyon feszes és fiatalos a teste. Az arca azért elárulja, hogy nem fiatal már. Van már jó pár évtized, amit megélt, de talán még nincs negyven.

Mosolya izgalmas, nézése huncut, szája csókra álló. Bőre világos, mellei természet adta csodák. Popsija formás, lába imádni való. Vagina ápolt, csupaszra borotvált, érzékeny műszer. A haja kicsit világosabb árnyalatú, mint amilyennek a fotóin látszik.

Kedves és szeretni való nő lehet Tina a normális életben is. Személyisége legalább olyan vonzó, mint a dekoratív külseje. Keveset tudtam meg róla, mert nem sok időnk volt ismerkedni, de az a kevés pont elég volt arra, hogy ezek az infok egyből átjöjjenek nekem.

Masszázs

Már a szobában voltam megfürödve,amikor a konyhából sietve megérkezett egy hideg üdítőitallal a kezében. Tessék,erre szükséged lesz a végén - mondta és a kezembe nyomta a frissítőt.

Erotikus masszázs túlnyomó részt lingam-ra koncentrálódott. Ezt beszéltük meg és ebben teljes együttműködést mutatott Tina.

Tojáshéj színű fehérnemű együttesétől kérés nélkül úgy vált meg mintha az a világ legtermészetesebb dolga volna.

Érintéseiben, mozdulataiban olyan erotikus szikra van, hogy a vágyat azonnal lángra lobbantotta bennem. Alig kellett simogatnia a combom és a köldököm közötti területet, máris álltam, mint a cövek. Ezt érezve a vendéglátóm sietve a szájába is vette a férfiasságomat.

Kényeztetés

Túlnyomórészt érzékiséggel kényeztet. Franciája lágy mozdulatokból és gyengéd érintésekből állt. Sok nyelveskedéssel és finom ajak munkával ápolgatott, amivel csak fokozta a tüzet bennem. Azt gondoltam, ha nem nézek oda, akkor tovább bírom majd a küzdelmet. Oldalra fordítottam a fejem és megpillantottam a tükörben a popsiját. Az egymásba simuló ajkak között kidudorodó rózsaszín csiklója olyan volt, mint a megtömött bőrönd becipzárazott részén kibúvó rakoncátlan fehérnemű egyik sarka. Gyönyörű. Ujjammal megsimítottam és éreztem, hogy már a kéjtől harmatos állapotban van. Kértem, hogy kerüljön felém 69-ben. Engedte, hogy bele kóstoljak az édes nedűjébe, de az idő rövidsége csak ennyire adott lehetőséget. Megbeszéltük , hogy majd legközelebb bepótoljuk, mert elsietni nem volna érdemes.

Aztán mellém feküdt és csókolózni kezdtünk. Ennek hatására egy csodálatos érzés árasztotta el a testemet. Kezével közben aktívan folytatta a ténykedését a rudamon. Magasabb fokozatra kapcsolt. Úgy élveztem el, hogy a nyelve a számban volt. A légiósok mind a hasamon landoltak. Mennyei volt.

Az órára néztünk és fájdalommal állapítottuk meg, hogy sietősre kell venni a figurát. Gyors fürdésre kiszaladtam még.

Elszámolás

A szobában az volt az első dolog, hogy átadtam neki az ajándékomat. Nem azért mert előre elkérte, hanem mert így éreztem korrektnek.

Tina, jó masszázs

  co-pas

Egyeztetés

Általában előre tervezek, de most egy váratlanul kialakult helyzet következtében hívtam a közelemben lévő Rebekát, akivel már régóta szerettem volna találkozni. A helyet ismerem, másoknál már voltam ott. Szerencsémre elsőre felvette, de sajnálattal közölte, hogy aznapra minden időpontja foglalt. Viszont kolléganői, Tina vagy Adél jó fél óra múlva tudnának fogadni. Adél adatlapját már ismertem, Tináról viszont akkor hallottam először. Fejest ugorva az ismeretlenbe Tinát választottam. Nem bántam meg.

Megközelítés

A hely a Soroksárin van, a Boráros tértől öt perc sétányira. BKV-val jól megközelíthető, parkolni a környező mellékutcákban lehet, már amennyiben talál szabad helyet a vándor. A megadott cím pontos, a ház könnyen megtalálható. A kapukódért telefonálni meglehetősen nehéz a Soroksári út nagy zajjal járó forgalma miatt. A lift régi, meglehetősen lassú, de felvisz a megfelelő emeletre. Ott balra fordulva már célhoz is értünk.

Helyszín

A lakás nagy belmagasságú, az előszobából nyílik a két hancúr szoba és a fürdő, valamint a lányok privát szférája, várakozó helye. A bejárati ajtó belülről hangszigetelt. Most a kisebb szobában voltam, a földön vastag matrac lepedővel leterítve, kispárna a vendég feje alá. Tükör az oldalfalon a mozizáshoz, egy nagy fotel a ruhák lepakolásához. Asztalkán zene eszköz, cukorkák... A matrac fejrésze mögötti polcon a masszírozás kellékei találhatók. Hangulatvilágítás teszi sejtelmessé a szobát.
A fürdőben sarokkád sok tusfürdővel, dezodorok, szájvíz, bontatlan fogkefék, tic-tac választék, mosógép, WC. Mindkét zuhanyzáshoz új fürdőlepedőt kap a vendég.

Hirdető külseje

Tina a alakja képeknek tökéletesen megfelel. Az arckitakarástón ne tartson senki, csak a diszkréció miatt van. Adatai – magasság, súly, életkor – valósak. Pici lány tini testtel. Mindene feszes, ha csak a testét nézed, akkor nyugodtan letagadhatna a korából 15 évet. Arca helyes szemei igézőek, szája csókolni való. A képeken látható fehérneműben fogadott. Mindene ropogós, fiatal, nem győztem alakját dicsérni.

Masszázs

Előszobába érve két puszi kíséretében bemutatkoztunk egymásnak. Cipő le, irány a szoba. Ott átadtam kis ajándékomat aminek nagyon örült. Vetkőzés és a fürdő meglátogatása után hasra vágtam magam a masszázságyon, tatamin. Kezdődött a lágy, simogató masszázs a bokámtól a nyakamig. Olajjal masszírozott, a hátam masszírozásakor ráült a fenekemre, úgy dolgozott. Végig beszélgettük az egész szeánszot, gyorsan repült az idő. Olykor a tükörben sasoltam csodás, peckesen álló melleit. Végül még mindig a fenekemen ülve beolajozta cickóit és egy meglehetősen hosszú csúszka masszázsban részesített. Mit mondjak, egyre nehezebb volt ott hasalnom. Alig vártam, hogy megfordulhassak végre és kézzelfogható módon megismerkedhessek testével. Megbeszéltük, hogy némi cici masszír után kelyhében oltom majd szomjamat.

Kényeztetés

Technikai okok miatt most csak csikló nyalira volt lehetőségem. Meglehetősen hosszan kényeztettem, csiklója érzékeny, sóhajokkal, remegésekkel, apró sikolyokkal adta tudtomra, hogy nincs ellenére ténykedésem. Olykor visszavettem a tempót, majd újra ráerősítettem. A csúcs közelében biztosan járt, de hogy elrepült-e abban nem vagyok biztos. Egy lecsengő szakasz után helyet cseréltünk.
Hamar hadrendbe állított, finoman, szájjal dolgozott. Kezét csak nagyon ritkán, egy-egy húzásra használta. Nyelvével többször végig nyalta a rudat, olykor a hasamra szorította a farkam és nyelvével a makk alsó részének környékét izgatta – ez különösen élvezetes volt. Hosszasan kényeztetett,egyszer szólnom is kellett, hogy vegyen vissza a tempóból, mert rögtön eldurranok. A NFVSZ opció extra, előre megbeszéltük, hogy ilyen befejezést szeretnék. Amikor kértem, hogy gyorsítson, megtette, hatalmasat lőttem a szájába. Hagyott lenyugodni, majd szépen letörölgetett és csak utána tette magát tisztába.
A végén ismét beszélgettünk egy kicsit, mert a fürdőre várni kellett vagy két percet.

Elszámolás

A rózsacsokrot a második fürdés előtt adtam át. Minden megegyezett az adatlapon közöltekkel. Az extra k* rózsaszálat jelent.

Tina, jó masszázs

  Zsolti7304

Egyeztetés

Előszőr nem vette fel a telefont, de másnap délután sikerült beszélnünk. Már a telefonban is nagyon kedves és barátságos volt. Gyorsan sikerült megegyezni egy mindkettőnknek megfelelő időpontban, hétköznap kora délután.

Megközelítés

Kocsival mentem, ismerem a környéket hiszen sokáig a közelben laktam. A parkolás fizetős, de több hely is volt a helyszíntől 1-2 perc sétára. Mivel közel van a Boráros tér, így BKV-val sem jelent problémát a megközelítés.

Helyszín

A lakás a felső szinten van, a célra tökéletesen megfelelt. Lifttel mentem, nem futottam össze senkivel. Amerre jártam a helyszínen mindenhol rend és tisztaság volt. Nem egyedül rendel, de ebből csak annyit vettem észre, hogy a fürdő meglátogatása előtt chekkolta, hogy szabad-e! A fürdő nagyon rendben van. Sarokkád, WC, zuhanyfüggöny. Legalább 8 féle tusfürdő, több dezodor, szájvíz. Száraz kilépő és száraz törölközők. Minden adott, hogy az ember lemossa az út porát.

Hirdető külseje

Teljesen olyan mint a képeken. Egy szál tangában és melltartóban fogadott, amikor beléptem az ajtón. Kis törékeny virágszál. Izmos combok, kemény formás popsi, tenyérbe illő formás cicik. Arckép ugyan nem szerepel a hirdetésben, de egy bájos, mosolygós tünemény. Élőben fiatalabbnak tűnik, mint ahogy az adatlapon szerepel.

Masszázs

Ahogy zuhanyzás után beléptem a szentélybe már meztelenül várt és kérdezte, hogy szeretnék-e masszázst?Mivel nincs semmilyen mozgásszervi panaszom, így bőven megfelelt az érzéki simogatós masszázs. Sőt nem is vágytam arra, hogy Terminatorként nekem essen. Ilyen jellegű problémákkal máshoz mennék. Az elején beszélgettünk semleges témákról is, majd rákérdeztem, hogy mit szabad nekem. Közölte, hogy normális keretek között lehet simogatni, kényeztetni. Amolyan barátnő feelinges módra! Gondoltam, akkor jó helyre jöttem! Kb. 15 perces kényeztető és csúszkás masszázs után engedélyt kaptam a fordulásra, ami éppen jókor jött.

Kényeztetés

Lehetett csókolózni is, de nem csak olyan alibi módjára. Rendes nyelves csókok voltak. Utána kértem, hogy hadd kényeztethessem először én, amibe bele is ment. Hanyatt feküdt, csókok, cici kényeztetés, majd elindultam lefelé, hogy finoman elkezdjem az illatos, selymes puncit a nyelvemmel bevenni. Először lágyan a belső combokat, majd haladtam lassú, finom nyelvcsapásokkal a csikló felé. Puszilgattam, szívogattam és finoman az ujjammal is izgattam, amire kéjes sóhajokkal és apró sikolyokkal reagált. Közben markolásztam a formás melleket. Nem tudtam betelni formás testével, csak nyaltam-faltam finom kelyhét. Úgy tűnt ami neki is jól esett, aminek egyre inkább hangot is adott. Aztán mondta, hogy most Ő fog kényeztetni. Valahogy nem tudtam neki nemet mondani! Finom nekikezdett a hancúrléc eltüntetésének a szájában. Érzékien, hol finoman, hol intenzívebben kényeztetett, időnként kézzel is, tövetől a hegyéig. Időnként a zacsit is szájába vette, nyalogatta. Közben én a tükörben sasoltam a pucsító altestét. Később szóltam, hogy folytassuk 69-ben, erre is vevő volt. Pár percig így élveztünk egymás társaságát. Ekkor már majd szétrobbant a farkam, éreztem, hogy hamarosan itt a vég. Úgyis lett, de azért előtte jeleztem, vegyen ki a szájából. Magára vállalta a teljes letisztogatásomat, majd mellém feküdt és kiértékeltük az elmúlt szűk órát. Finoman jelezte, hogyha szeretnék tusolni, akkor ideje lenne ismét bevennem egy száraz törölközővel a fürdőszobát. Gyors zuhany és elégedetten elköszöntem.

Elszámolás

Érkezésem után, az előre megbeszélt rózsacsokrot átadtam. Nem akarta előre, de én igy gondoltam.

Tina, jó masszázs

  Milisics

Egyeztetés

Könnyen sikerült megbeszélnünk a randi időpontját .

Megközelítés

Kocsival mentem és a Dandár utcában sikerült megállnom . Könnyű volt.

Helyszín

Ház régi építésű , de legalább masszív . Lakás jó , az ajtó belülről még hangszigetelővel is fel van szerelve . Hangulatosan van berendezve és jól felszelt .

Hirdető külseje

Igazán formás pici Nő . Mosolya kedves ,hangja csilingelő.

Masszázs

Érkezésem után kaptam egy rövid itinert , majd mentem rendbe tenni magamat . Utána gyorsan hasra dőltem , hogy elkezdődhessen az élvezet órája . Nagyon alapos szakszerű masszázsban részesültem . Tökéletesen átdolgozva minden izmomat ,ahol problémát talált ott részletesebben dolgozott rajtam . Leginkább a hátamon volt mit csinálnia . Közben kellemesen tudtunk beszélgetni , vele könnyen is ment , mert nagyon közvetlen és érdeklődő . Miután jól átdolgozta az összes izmomat megfordultam .

Kényeztetés

Fordulás után finom simogatásokkal borította a testemet . Fentről haladt lefelé .Nagyon kellemes ,lebegős érzés volt . Hagytam magamat belevinni a jóba . Kellemes érzés volt amikor végigcsókolta a testemet . Nagyon finoman kényeztette a velem egykorút is . Nagyon ügyes volt , kb öt percig bírtam . Utána finoman letisztított . Aztán mentem fürödni .

Elszámolás

Pontosan annyi volt amennyit a telefonban megbeszéltünk .