Beszámolóim

Tina, istennő masszázs

  Perfekt

Egyeztetés

Mi kell egy jó randihoz? Keress a beszamolok.com-on jó írói vénával megáldott felhasználókat. Olyanokat, akiknek figyelme mindenre kiterjed. Adekvát tapasztalataikat részletesen és realista módon megírják. Kövessd közülük azokat, akik lelkes munkásságukkal és stílusos novelláikkal kivívták a figyelmedet. Válassz az ajánlójukban szereplő hölgyek közül egyet. Ha fejtörést okoz, hogy az adott helyen lévő hölgyek közül melyik legyen az igazi, akkor ne habozz, legyen mindkettő. Én így jutottam el Hanna és Tina pároshoz. Kultiválom az ilyen akciókat. (A sorrend nem minőségi különbséget jelent, csak ábécében így következik a két név.)

Megközelítés

Ipar utca és Dandár utca közé esik a találka titkos helyszíne. Volt, aki a közeli iDrinks-ről azonosította be, hogy hová kell menni, más a kinai kajáldáról. Végső soron teljesen mindegy, mert könnyen oda lehet találni a Boráros térről a pontos cím ismeretében.

Helyszín

Hangos a lift, ezért a vendéglátóim megkértek, hogy ha beszállok a felvonóba, akkor ne az ő szintjükön szálljak ki. Ezt én kedves figyelmességnek vettem és nem jelentett megterhelést az a néhány lépcsőfok megmászása.

A lakásban két helyiségben nyílik lehetőség a simogatásokra és hangszeres próbákra.

Nagyobbikban két ágybetét volt összetolva és szorosan egymás mellé helyezve a parkettára. Nem csak higiénikusan, de ízlésesen volt megágyazva a szeánszunknak. Redőny teljesen leengedett állapotban volt, így csak a színes lámpák fényei világították be a teret. Nem indusztriális a belső, de nem is rendelkezik prémium enteriőrrel. Valahol félúton van magánlakás és szalon között. Egyszerű és célnak megfelelő a bútorzat a dizájn és a komfort.

Sarokkádas fürdőszobában lehet tisztálkodni. Olyan nagyméretű, hogy akár mind a hárman is elfértünk volna benne. Talán legközelebb, ha nem zavarjuk vele a vendéglátást, akkor azt is kipróbálom a hölgyekkel

Hirdető külseje

Külső bemutatásában elődeim olyan pontosan definiálták már a hölgyeket, hogy nekem már nem igazán maradt újat mondanom. Fejük búbjától a bokájukig minden jellemzőt felsoroltak velük kapcsolatban. Annyira részletesen, hogy pl szóltak Hanna tetoválásiról és fura haj színéről. Tina szeme szinéről és fehér bőréről is. Mondták, hogy súlyuk uszkve egyforma. Magasságban 8 centiméterrel Hanna vezet. Viszont életkorban ugyanennyivel Hanna van előrébb. Valamint megemlítettek jó néhány személyiségjegyet is, amely információk számomra sokkal többet közöltek, mint bármely más száraz számadat.
Tina

30-as évei közepén járó, vagány, cserfes és nem utolsó sorban csinos nő. Az a típus, akit el tudok képzelni, hogy a Budapest parkban tombol egy telt házas bulin. Olyan, aki alkohol nélkül is el tudja magát engedni annyira,hogy felkérje az előtte álló férfit, hogy vegye fel a nyakába, hogy jobban láthassa a kedvenc zenekarát.

Nőies és szexi alkata van. Nálam ő már nem a legvékonyabb kategóriába tartozik,de nagyon bejött. Szépen csúcsosodó didikkel és kerek popóval rendelkezik. Kora ellenére még mindig nem volna szüksége melltartóra, olyan szépen állnak az ikrei. Izmosabb formái vannak, feltételezem, hogy a sok mozgás következményeként lettek ilyen szembetűnőek szépek. Vagy diétázásnak (is) köszönhető, ezt nem tudom, de esztétikai értelemben nagyon gyönyörűeknek mondhatóak.

Arca a korának megfelelő, ápolt. Mosolygós a szeme és csókra kerekedő szája van. Haja hosszú és világosabb árnyalatú, mint ahogyan azt a képei alapján számítottam. Hullámos tincsei jól harmonizálnak az arcával. Vonzó teremtés copfban is. Barátnős attitűd van nála jelen.
Hannátva az ő oldalán jellemzem:

https:/beszamolok.com/masszazs/?lid=238736&l2=IX.+ker%C3%BClet&l1=Budapest&name=Hanna

+36 70 268 2245

Masszázs

Négykezes, páros masszás. Adatlapjukon így van feltüntetve a vállalásuk. Jelentsen ez bármit is, de mi úgy beszéltük meg, hogy inkább erotikával töltjük el a teljes időt. Nekem így is kevés volt az angyalokból 55 perc, hát még ha a masszázzsal is ment volna az idő.

Nyilván, ha valaki kéri, akkor valóban is megmasszírozzák. Szakszerűen és hatékonyan.

Kényeztetés

Ahogyan becsukódott az ajtó, máris egy fülledt erotikus hangulat lengte be a szobát. Lányokon látszott a vibrálás és, hogy nem az első közös akciójuk lesz ez a mai. Annak idején Tina vitte elsőnek a bűnbe Hannát. Onnan ez az összeszokottság.

Kérés nélkül levetették a fehérneműiket és a szekrény polcára tették. Hithű apácákhoz híven, rendesen összehajtva.

Aztán a paráználkodáshoz egyből szexiboszi üzemmódba kapcsolták magukat és lassan, de határozottan közeledtek felém. Valamiről beszélgettünk közben, de a témát már nem tudom felidézni hogy mi volt. Azt éreztem, hogy ezek most fel fognak falni. Úgy is lett, ha nem is szó szerint. Bár voltam a szájukban a nyelvemmel, a falloszommal, ujjammal, meg isten tudja még hogy mimmel, de le nem nyeltek, az biztos. Átöleltek, simogattak, puszilgattak, nyalta. Majd pedig felváltva csókolóztunk. Előbb csak én velük egyenként, majd pedig ők is egymással. Leszbizésük igazi ajakszívós, nyelves, cuppogós smacizások voltak, nem ám csak megjátszott elsuhanó légbe kapott puszókák.

Álló farokkal bambán bámulva néztem őket egy darabig, ahogyan begerjesztik egymást. Melleiket és fenekeiket tapizták egymásnak, úgy ahogyan azt egy férfi is teszi hasonló helyzetben.Izgató volt nagyon. Közelebb hajoltam, hogy jobban lássam a nyelveik táncát. Aztán spontán magukhoz húztak és onnantól már hárman csókolóztunk egyszerre. Extázis innen indult. Ezt a hármas smárolást abba sem akartam hagyni annyira jól esett. Szinte minden érzékszervem a maximumon kapta az ingereket. Nem is kellett aggódnom, hogy a fellációm cserbenhagy. Érintés nélkül egyenesedtem be és bő negyedóráig kőkemény voltam. Feltételezem tovább is acélos maradtam volna, de Hanna térdre rogyott és kezelésbe vette a vigyázzban álló ezredesemet. Amíg ő fuvolázott addig én Tinával smároltam tovább. Ugyan térben kissé elkülönültünk, de a hármas interakció egy pillanatra sem szakadt meg. Hanna ugyanis simogatta a mellette álló Tina mellét, combját és fenekét. Válaszként Tina időnkét Hanna fejére tette a kezét és jól rátolta dákomra.

Aztán Tina ment gyónni. Hanna pedig felegyenesedett és folytatta velem a nyálcserét. Fantasztikus volt, amilyen átéléssel és szenvedéllyel nyomatták ezt a páros-showt.

Tina ötlete az volt, hogy feküdjek a szivacsra és akkor majd egyszerre is tudnak kényeztetni lent délen.

Figyelem. Ezt mindenkinek ki kell, hogy próbálja egyszer, hogy milyen az, amikor két nő ápolgatja a bréjét. Egyikőjük szopikálta dákeszt a másik a heréket dédelgette, majd csere. Közben ha kedvük szottyant egymással is lenyomtak egy csók csatát a gerelyem árnyékában. Cicikre is rákóstoltak. Egymás melleit cumikázták. Én meg csak pilláztam, hogy milyen gyönyörök érnek engem. Vizuálisan és fizikailag. A zászlórudam a melleik ölelésében is gyakran megjelent. Őrületesen jó volt látni és érezni őket. Majd újra rácuppantak a szafaládémra és emelkedett ritmusban cumizták, de azért csak mérsékelt amplitúdóval, hogy még ne robbanjak el.

Olyat is csináltak, hogy párhuzamosan siklottak végig a rudimon az ajkaikkal. Szinkronban. Föl-le, föl-le sztereóben. Egyik körben a Hanna szájában kötöttem ki a következő körben Tinájéban. Itt aztán már éreztem, hogy időt kell nyernem. Mondtam nekik, hogy amelyikőjük kívánja, az feküdjön hanyatt és kinyalom. Erre villámgyorsan elterültek mindketten előttem és széttárt lábakkal várták a rájuk szánt mennyei perceket. Álló f..sszal nehéz volt hason feküdnöm, de muszáj volt mindkettőjüket kinyalnom. Amíg egyiküket nyaltam, addig a másikat kézzel izgattam. Majd pedig fordítva is. Közben ők egymással csókolóztak amikor úgy kívánták.

Persze vonatoztunk is. Én kissé oldalra fordultam, így kerültem Tina combjai közé a fejemmel. Az én ágyékomnál pedig Hanna vette fel a szájával a direkt kapcsolatot.

Később feltérdeltem előttük és kértem, hogy így is szopjanak egy kicsit. Egyikük alulról támadt, hátával kecsesen homorítva nyalta a zacseszomat, a másik felülről kényeztette a bohócomat.

Fotelbe áttelepedtünk ott tovább folytatódott tovább az orális móka. Ekkor került szóba, hogy a befejezést melyikőjük szájába szeretném kérni. Én meg csak úgy rávágtam, hogy annak, aki hosszabb ideig bent tudja tartani utána. Hanna mondta, hogy ő sokáig. Erre Tina rákontrázott, hogy ő akár holnapig is. Hannától jött a rekontra, hogy ő pedig holnaputánig. Ok. Ő nyert.

Felálltam a fotelből a két nőci előttem térdelve szopott. Testük tökéletes hegedű formája tisztán kirajzolódott. Esztétikailag is csodás vizuális élmény volt.

Ekkor fedeztem fel a két lányban az egyetlen különbséget, ami nem technikai jellegű. Mindketten magasan képzett orálművésznők. Tina érzékibb, lágyabban, finomabban kényeztetett. Hanna viszont szenvedélyesebben és erősebb intenzitással csinálta ugyanazt.

A fináléhoz a szivacson fekve helyezkedtem el, terpesz állásban. Hanna a lábam közé kucorgott, de azért elég közel ahhoz, hogy az ő picinyke melleit is elérjem. Tina pedig mellém feküdt és érzéki csókjaival halomott el. Közben Hanna intenzív szívással könnyített rajtam. Isteni volt. Sokáig a szájában tartott Hanna, ahogyan ígérte. Ha nem is holnap utánig-pedig milyen jó lett volna- de tisztességgel lerendezett.

Végül megtörölgettek és mindketten mellém feküdtek. Jobbról-balról. Együtt néztük a tornyomat, hogy az események után is milyen sokáig acélos maradt. Ez miattuk lett így. Ők az igazi afrodiziákumok, nem pedig a ginseng,maca és a társai.

Elszámolás

A rám szánt idejüket a hölgyeknek és az egymással történő foglalkozásukat is rózsaszálakkal köszöntem meg. Valamint külön pár szegfű járt a vállalt extráért Hannának.

Tina, felejthetetlen masszázs

  csókkedvelő2

Egyeztetés

Tinával ez volt a harmadik találkozásunk.
Korábban az egyik fő kedvencem - nála járva – megemlítette, hogy egy új kislány csatlakozott a csapatukhoz és nem szeretném-e megismerni, mert ha, igen behívná bemutatni. Miután itt már mindenkit ismertem, mondtam: de jó lenne…Be is hívta és Tina belibbent, születésekor kapott ruhájában….még csak egy törölközőt se hozott magával. Így Ő lett az első és egyetlen nő az életemben, akit előbb láthattam meztelenül mint ruhában. Ez a természetesség annyira megragadott, hogy rövidesen felkerestem egy rövidebb találkozóra és most jött el a harmadik immár hosszabb közös programunk.
Telefonon kerestem, amit VTR-el kiegészítve állapodtunk meg az időpontban.

Megközelítés

A cím pontos, a lányok fészke többünk számára jól ismert. A IX.-ik kerület egyik főutcáján fekszik, BKV járatokkal bőven ellátva. Én kocsival mentem és lehet, hogy csak szerencsés vagyok, mert a környező mellékutcákban még mindig találtam fizetős parkolót. GPS odavisz. Telefon bejelentkezés után már nyomtam is a kapukódot. A város talán leglassabban haladó liftje pedig időt adott a város zajáról a béke szigetére való áthangolódáshoz.

Helyszín

A lakás jó állapotú, patyolat tiszta. A nagyméretű szobát egy nagy, 25 cm vastag matrac uralja. Mint kiderült ez az általam is ismert franciaágy epedája, aminek faszerkezete megadta magát az időnek és a vendégek súlyának. Fantáziadús vendégeknek van még egy fotel és egy tükör is a szobában. Szekrény szépen felcsavart törölközőkkel, kegyszerekkel. Kis asztal és még egy szoba klíma is serénykedhet, ha kell.
A fürdőben nagyméretű sarokkád függönnyel, száraz kilépővel. Két törölköző jár és minden tisztasági kellék megtalálható.

Hirdető külseje

Tina fotói külsejét elég jól szemléltetik. A valóság azonban – mint oly sokszor – most is felülmúlja a képeket. Hibátlan, tenyérbe illő cicik, markolni való popsi, karcsú derék és az egész kislány maga a természetesség, se tetkó, se piercing. Puncija is ápolt, közepesen rejtőzködő. Kellemes arcvonásait a nyílt, mosolygós tekintete uralja, csak a szeme volt sminkelve. Külseje alapján el se hinném a megadott életkorát, ezt csak izgalmas, erotikus, érett nőisége igazolja.
Kérésemre utcai ruhában fogadott. Egy testhez álló, világos nyári ruha volt rajta. Bizony az utcán is megfordultam volna utána. Tina az a fajta nő, aki egyaránt jól mutat ruhában és a nélkül.

Masszázs

Megérkezésemkor azonnal csókkal üdvözöltük egymást. Az átadott nyalánkságnak úgy megörült, hogy még a végén is megköszönte.
Megcsodálhattam a vonzó utcai ruhájának levételét. Ezt is minden mesterkéltség nélkül tette, mint egy igazi barátnő. Csodálatos „feketeneműjétől” is megvált, beleértve egy bűvös csupa pánt bugyit is.
Így aztán együtt mentünk a zuhanyba. Itt valósult meg az amit jó akarattal masszázsnak lehet nevezni: szemből, háttal függőleges csúszkamasszázs, test a testen, kezek a testen, gondosan megtisztogatva egymáson azokat a pontokat, amiknek később szerepet szántunk.
A klasszikus masszázs a kölcsönös érdeklődés hiányában elmaradt.

Kényeztetés

A szobába visszatérve leültem a fotelbe, Tinával az ölembe, ahol a csókot igekötőnek használva, megbeszéltük a további program elemeket, ki mit és hogyan szeret. Abban is megállapodtunk, hogy a fővonal az Ő kényeztetése lesz.
Ehhez Tina kényelmes háton fekvésben elhelyezkedett a matracon, átadva testét sóvár szemeimnek, kezeimnek és számnak. Szenvedélyes csókolózással indítottunk.
Hihetetlen élvezet volt ezt a hibátlan testet pontról pontra végig simogatni, csókolni és élvezni a vele járó hatást kedvesemen. Eljutva a megnyíló combok közé és finoman megnyitva a csodák barlangjának kapuját, nyelvem eljutott az addigra már duzzadó, nedvesedő csiklóig. Annak ingerlése már heves reakciókat eredményezett, de amikor ujjam elérte a G-pontot, robbanásszerűen tört rá az orgazmus. Igen, Tina azon ritka nők közé tartozik, akiknél a G-pont az igazi örömforrás.
Ezt követően egymás mellé feküdtünk és most már Ő hajolt fölém csókolózni. Nem is tagadja, hogy nagyon szereti csinálni, e közben találkozik nem csak a test a testtel, hanem a két személyiség is. Csókja nagyon változatos, az ajkak és a nyelvek játékától a leg elmélyültebb önátadásig.
Indult volna Ő is felfedező útra, de csak nagyon vonakodva engedtem el csókos száját más tájakra. Végül azért eljutott és igen változatos franciát mutatott be, miközben a tükör felé pucsítva lehetőséget biztosított ujjamnak a punci ingerlésére is. Ezt hosszasan folytatva végül 69-be fordultunk. Így ismét lehetőség nyílt a G-pont ujjazására, ami megint frenetikus hatást váltott ki.
Az ezt követő pihegés során ismét mellém feküdt és több témát is érintve nagyon kellemesen elbeszélgettünk. Ez lassan újra csókolózásba fordult, mégpedig úgy, hogy miközben az ujjam ismét betalált a helyére Ő megmarkolta a nemesebb részem és szó szerint kicsókolta belőlem a lényeget.
Újabb pihegés után még egyszer megpróbáltuk, hogy biztos jól ismerjük-e a G-pont hatalmát. Jól ismertük, ez tényleg csodaként működött.

Elszámolás

Csak a NVFSZ extra, igen kedvező feltételekkel, bár az egész kislány extrának tekinthető. Én szokásom szerint érkezésekor rendeztem, bár nem kérte.

Tina, nagyon jó masszázs

  az_alfonz

Egyeztetés

Képei és az írások fekkeltették érdeklődésemet, hát fekhivtam. Viszonylag könnyen el is értem és a hangja alapján is tovább erősítette látogatási szándékomat. Kedves, csilingelő de nem butácska hangja és választékos szókincse jelezték, érdemes felkeresni.

Megközelítés

A Boráros tér közelében egy régebbi, de nem elhanyagolt társasházban rendel. Parkoló mindig van a közelben, de azért érdemes pár percet erre is szánni. Közösségi közlekedés úgy 5 perc sétányira van a helyszíntől.

Helyszín

A lakásba lépve a legmeglepőbb dolog, az ajtóra belülről felapplikált hangszigetelő szivacs, a jó oldala, hogy ügyelnek a diszkrécióra. Az előszobából 2 szoba, a fürdő és a konyha nyílnak. Még régebben jártam a jobb oldali szobában, de újabban mindig a bal volt a fogadó helyiség. Most is ide vezetett be kedves vendéglátóm. A szobában egy régi szekrénysor, egy nagy fotel, a lényeg, a 180 cm (vagy 200) széles matrac és egy kis asztal található. A fürdőben többféle tusfürdő és szájápolási szerek. Az egyetlen amiben kivetnivalót találok az a törülköző. Már elég sprőd, igencsak csere érett.

Hirdető külseje

Tina a képeknek abszolút megfelelő hölgy, akinek az arca nekem kifejezetten bejön. Nem a klasszik szépség, hanem az, akiben ott lakozik a pajkosság ördöge és ha egyszer kibújik, akkor annak csak jó vége lehet. Egy kis erotikabomba.

Masszázs

Tisztálkodás után alig tértem vissza a szobába máris jött Tina, hogy kezdetét vegye a szeánsz. A melltartó szinte magától esett le róla, a bugyi - egyelőre - maradt. Gondolom nekem tartogatta a levétel lehetőségét. Mondjuk én azt sem bánom, ha ezzel sem kell ténykednem. Mindkét megoldásban megtalálom a nekem tetszőt. Hogy a fonalat újra felvegyem, állva összeölelkeztünk és csókolózás vette kezdetét, ami alatt az én testemet részlegesen takaró törülköző is a földre került. Valahogy. Csókolózva ismerkedtünk, majd felkaptam a kis madárka hölgyet és a matracon tettem le.

Kényeztetés

Itt további ajkak egymást érintő mozdulatait gyakoroltuk, majd elindultam felfedezni finom testét. Ajkait halk sóhajok hagyták el, mikor kívánatos mellecskéit a csókokkal és nyelvemmel illettem. Így felhatalmazva éreztem magam, hogy immáron utolsó textil darabjától is megszabadítsam e bájos hölgyet. Finom, sima, illatos kehelyre leltem melyet finoman környékeztem meg. Úgy vettem észre ez is kedvére van, hát egyre inkább a combok közé merültem és lágy, puha ajkait kényeztettem számmal, nyelvemmel. Tina partner volt és hagyta magát kényeztetni, így el tudott jutni a csúcsra. Aztán úgy esett, hogy mivel nem tudtam elszakadni lány ölétől, megint feljutott a csúcsra. Ezután hozzábújtam és ölelkezve csókolóztunk tovább. Csókja nem mélyreható nyelves, de játékos és finom. Kicsit még évődtünk így majd hagytam, hogy átvegye az irányítást. Ő is finoman csókolgatva testemet jutott el meredező hímtagomhoz, amit először kislányos finomsággal közelített meg, majd bátrabban vette kezelésbe, illetve ajkai közé. Néhány rövid instrukció után már igazán kedvemre való volt, amit és ahogyan velem művelt. Sem mélytorok, sem pornós, nyálas, köpködős műsör nincsen, van viszont finom szopizás. Nekem néha kicsit sok volt, ahogy variálta a pózokat, illetve gyakran kerültem ajkain kívül, de ettől még igazán élvezetes volt, amit velem művelt. Még kétszer cseréltünk helyet és kényeztettük egymást felváltva, míg végül pici rásegítéssel térden állva jött a vég NFVSZ formájában. Sajnos kicsit hamar kiengedett, mivel tele lett a szájacskája és talán még nincs akkora rutinja benne, de aztán még visszatért picit. Legközelebb biztos, hogy jobban sikerül majd. Tisztálkodás után összebújva beszélgettünk, megtudtam honnét jött és eléggé meglepett, nem szokványos előélete van, de teljesen érthető, hogy meglépte és most itt van köztünk. Gyanítom nem lesz hosszútávú vendéglátó, de még lesz lehetőség megízlelni finomságát.

Elszámolás

Egy extra volt az NFVSZ, ezt menet közben beszéltük meg egy rövis kérdezz felelek formában. Ennek megfelelően raktam le a szekrényre a csokrot a végén.

Tina, nagyon jó masszázs

  Robin95

Egyeztetés

Amikor először kerestem, akkor nem vette fel. Kb fél óra múlva látom, hogy megcsörgetett az a szám, amit korábban hívtam. Újból tárcsáztam és akkor már mindent meg tudtunk beszélni vele. A programot, a lehetőségeket, az extrákat és a címet is.

Megközelítés

Boráros tértől nem messze kell menni. A főútra néz a rezidencia ablaka. Google maps megmutatja hová kell menni. A lépcsőházzal azonban vigyázni kell, én majdnem benéztem és az „A”-ba nyomtam meg a kapucsengőt.

Helyszín

Hangszigetelt ajtót látva elgondolkoztam magamban, hogy a benti hangokat kívánják-e megszűrni, vagy a lift zajától óvják a bent lévőket. Talán mindkettő.

Parkettázott előtér kicsit nyikorgott, ahogyan lépkedtünk rajta. Aztán szobában is ez volt jellemző. Ezért inkább vastag ágybetéten végeztük a talajtorna gyakorlatokat. Az jóval csendesebb és kényelmesebbnek bizonyult.

A fürdőszoba nagyon szép. Felújított, igényes, jól felszerelt. A modern kor igényeinek megfelelően lett kialakítva.

Hirdető külseje

Tina egy hamvas testű harmincas nő. Korát a testi adottságaiból megállapítani lehetetlen volna. Nagyon feszes és fiatalos a teste. Az arca azért elárulja, hogy nem fiatal már. Van már jó pár évtized, amit megélt, de talán még nincs negyven.

Mosolya izgalmas, nézése huncut, szája csókra álló. Bőre világos, mellei természet adta csodák. Popsija formás, lába imádni való. Vagina ápolt, csupaszra borotvált, érzékeny műszer. A haja kicsit világosabb árnyalatú, mint amilyennek a fotóin látszik.

Kedves és szeretni való nő lehet Tina a normális életben is. Személyisége legalább olyan vonzó, mint a dekoratív külseje. Keveset tudtam meg róla, mert nem sok időnk volt ismerkedni, de az a kevés pont elég volt arra, hogy ezek az infok egyből átjöjjenek nekem.

Masszázs

Már a szobában voltam megfürödve,amikor a konyhából sietve megérkezett egy hideg üdítőitallal a kezében. Tessék,erre szükséged lesz a végén - mondta és a kezembe nyomta a frissítőt.

Erotikus masszázs túlnyomó részt lingam-ra koncentrálódott. Ezt beszéltük meg és ebben teljes együttműködést mutatott Tina.

Tojáshéj színű fehérnemű együttesétől kérés nélkül úgy vált meg mintha az a világ legtermészetesebb dolga volna.

Érintéseiben, mozdulataiban olyan erotikus szikra van, hogy a vágyat azonnal lángra lobbantotta bennem. Alig kellett simogatnia a combom és a köldököm közötti területet, máris álltam, mint a cövek. Ezt érezve a vendéglátóm sietve a szájába is vette a férfiasságomat.

Kényeztetés

Túlnyomórészt érzékiséggel kényeztet. Franciája lágy mozdulatokból és gyengéd érintésekből állt. Sok nyelveskedéssel és finom ajak munkával ápolgatott, amivel csak fokozta a tüzet bennem. Azt gondoltam, ha nem nézek oda, akkor tovább bírom majd a küzdelmet. Oldalra fordítottam a fejem és megpillantottam a tükörben a popsiját. Az egymásba simuló ajkak között kidudorodó rózsaszín csiklója olyan volt, mint a megtömött bőrönd becipzárazott részén kibúvó rakoncátlan fehérnemű egyik sarka. Gyönyörű. Ujjammal megsimítottam és éreztem, hogy már a kéjtől harmatos állapotban van. Kértem, hogy kerüljön felém 69-ben. Engedte, hogy bele kóstoljak az édes nedűjébe, de az idő rövidsége csak ennyire adott lehetőséget. Megbeszéltük , hogy majd legközelebb bepótoljuk, mert elsietni nem volna érdemes.

Aztán mellém feküdt és csókolózni kezdtünk. Ennek hatására egy csodálatos érzés árasztotta el a testemet. Kezével közben aktívan folytatta a ténykedését a rudamon. Magasabb fokozatra kapcsolt. Úgy élveztem el, hogy a nyelve a számban volt. A légiósok mind a hasamon landoltak. Mennyei volt.

Az órára néztünk és fájdalommal állapítottuk meg, hogy sietősre kell venni a figurát. Gyors fürdésre kiszaladtam még.

Elszámolás

A szobában az volt az első dolog, hogy átadtam neki az ajándékomat. Nem azért mert előre elkérte, hanem mert így éreztem korrektnek.

Tina, nagyon jó masszázs

  kliens

Egyeztetés

Az első beszámolóját és a képeit elemezgetve döntöttem úgy, hogy tiszteletemet teszem Tinánál. A rendelési ideje nekem kedvezően lett kialakítva, ezért nem sokat kellett szervezkedni a randi időpontját illetően.

Megközelítés

Soroksári út eleje, a hídtól nem messzire. A Duna-házzal átlósan szemben lévő koravén épület. GPS pontosan a ház elé vezetett. Onnan már csak parkolóhelyet kellett keresni az autómnak.

Helyszín

Klasszikus bérház. Nagy belmagasság, óriási ajtók, ósdi lift. Lakáson belül is visszaköszön a régies kor nagypolgári hangulata. Hatalmas szobában egy használaton kívüli szekrénysor unatkozott üres polcokkal. Előtte a parkettán egy extra nagy méretű ágybetét volt, ami gumis frottír lepedővel volt letakarva.

Fürdőszoba nagyon szépen lett felújítva. Sarokkáddal, mosdóval és toalettel felszerelt igényesen tisztán tartott helyiség.

Hirdető külseje

Kora harminc-negyven év között lehet valahol. Magassága vagy nevezhetjük alacsonysága 155cm. Súlya nem lehet több 50-nél,adatok és a képek a valóságot mutatják, nincs eltérés.

Arca az inkognitó miatt kitakart, de nem kell tartani tőle. Minden rendben van vele, semmi extra, csak natúr valóság. Persze nem fiatal már, ez látszik rajta, de a szemei tinilányosan fénylőek és csábítóan cicásak. A szája pedig csókolni valóan húsos.

Teste, mint a fotóin is látható, jól karbantartott. Mellei eredeti szépségében pompáznak,,zabálnivaló finomságok. Hófehér bőrén sehol egy tetkó, vagy piercing,csak a fülében hordott nagy karikákat. Puncikája izgatásra fogékony, jól reagált az érintésemre. Lehet, sőt kell is kényeztetni, mert igényli a szakértő gondoskodást.

Masszázs

Közepesen erősen masszírozott. Jól megdolgoztattam, ügyes kezei vannak. Barátnősre sikeredett ez a program,csinálta amit mutattak neki, tette a dolgát lelkiismeretesen, de szakmailag nem volt vérprofi mutatvány. Nem hiszem, hogy járt spéci tanfolyamra, vagy ha igen, akkor mostanra megkopott már az a tudás. Viszont, kellemesen megnyomkodott és jól eldiskuráltunk közben. Kommunikatív, érdeklődő hölgyike, aki egy kicsit beengedett az intim életébe.

Egyszerűsége és tisztasága fogott meg: nincsenek sztárallűrjei, nem akar többnek mutatkozni, mint ami. Természetes kedvesség és nyíltság árad belőle, ami manapság kihalófélben van.

Kényeztetés

Érzékien csókolt.,ezzel megvett magának. Simogatott közben és átkarolta a nyakamat is,jólesett, ahogyan húzott magához. Civil feelingje volt, őszintének tűntek a mozdulatai. Ezzel meghitt hangulatot varázsolt az erotikus rész kezdetének. Kedvet is kaptam ahhoz, hogy a puncijával közelebbről megismerkedjek. Szép nuni. Nem egy lestrapált darab. Látszik rajta, hogy nagy becsben tartották idáig. Rózsaszín szirmok nincsenek agyon gyűrkészve. Nincsenek elsárgult nyamvadt levelek,csak kevesen lapozgathatták ezeket az oldalakat. Könnyedén izgalomba hoztam, sorra csalogattam elő a siker boldog könnyeit,n,agy remegés után mély sóhajtások következtek.

Ezután ő kezdett ápolgatni. A dákómat puha ajkaival párnázta ki, majd enyhe szívóhatással hozta teljes merev állapotba. Itt nem állt meg a tudomány oldalról is megnyámmogta. Két kézzel megtámasztva falta, mintha csak egy szelet dinnyét habzsolna,szájával csuszkált rajta amihez sok nyálat használt fel. Nyála rendre lecsorgott a zacsimra, ahonnan visszaszürcsölte,és ha már ott járt, akkor a golyóimat is megmasszírozta, megszopogatta. Majd lendületes bólogatásba kezdett a farkamon, aktív kézi szinkronnal. Nem győztem a melleit fogdosni és a popóján markolászni,éreztem, hogy egyre nagyobb elánnal kényeztet. Élvezi a helyzetet.

Láttam, hogy fészkelődik mellettem, keresi a megfelelő pózt. Addig-addig helyezkedett, amíg hatvankilencbe nem kerültünk. Édes puncikáját ismételten a csúcsig nyalintottam. Aztán gyorsan kilihegte magát és mellém feküdt,szája a számra tapadt és csókolózás közben repített engem a csúcsra. A keze minden cseppet kipréselt a rudamból.

Törölgetés teljes részét magára vállalta,majd néhány mondattal összegeztük a fergetegesre sikeredett randit. A lejáró időre hivatkozva elindult, hogy ellenőrizze, hogy szabad-e a fürdőszoba.

Elszámolás

Egy átlagos csokorral készültem hozzá, amit a végén kérés nélkül helyeztem a polcra.

Tina, jó masszázs

  Fiktív_Gábor

Egyeztetés

Ma voltam, VTR segítségével szerveztük le a randit, még 2 nappal ezelőtt. Még aznap jóvá is hagyta, de a biztonság kedvéért a randi reggelén is küldtem SMS-t. Erre a randi előtt kb. egy órával válaszolt is, hogy vár. Összességében simán ment.

Megközelítés

BKV-val mentem, Boráros térhez elég sok minden közlekedik, onnan 5 perc séta. Érdemes esetleg az egyik kis mellékutcából telefonálni, hogy a Soroksári forgalmától lehessen hallani a telefonban a bejutáshoz szükséges információkat.

Helyszín

A lakás abszolút a célnak van kialakítva, egy középső előszobába nyílik a hangszigetelt bejárati ajtó, onnan pedig a szobák (többen rendelnek) és a fürdő.
A szobában középen egy ágybetét, az ágybetét mellett pedig egy nagy tükör és egy fotel. Nagyon ízlésesen van kialakítva, kellemes fényekkel és halk zenével.

A tükörrel kapcsolatban annyi kritikám van, hogy szerintem túl magasan van, és lehetne alacsonyabban, hogy jobban lehessen látni az eseményeket.
Másik, hogy a padló nyikorog (és egyszer azt hittem emiatt hogy épp benyit valaki), de pár nyikorgás után megszoktam, és utána már észre se vettem. Következő alkalommal már nem fog zavarni.

A fürdő patyolat tiszta, a randi elején és végén is tiszta törülközőt kaptam. Van bontatlan fogkefe, fogkrém, szájvíz, és sokféle tusfürdő.

Hirdető külseje

Egy vöröses, átlátszó köntösben, bugyiban és melltartóban fogadott, amik hamar le is kerültek róla. A képeknek teljesen megfelelő. Élőben is abszolút a zsánerem - pici, bombázó alak; nagy, feszes cicik; cuki lábak. Csak az arcáról mondja meg az ember, hogy nem 20 éves, de nekem az is bejött. Nagyon aranyos a mosolya és ahogy nevet.

Masszázs

Még jópár éve voltam először hasonló randin (ami nem sikerült sajnos jól), azóta egyáltalán nem, szóval az elején zavarban voltam, és azzal, hogy zavarban voltam, zavarba hoztam picit Tinát is. :D

Mindenesetre jól kezelte a helyzetet, és ahogy megcsókolt rögtön elkezdtem sejteni hogy most egy nagyon jó helyen vagyok. Egy csókcsatával folytattuk az ágybetéten, majd Tina javaslatára masszázs volt a program, ami egy olajos lazító masszázsnak indult a hasamon fekve (beszélgetéssel, ismerkedéssel), majd egy fergeteges meztelen csúszkamasszázsba csapott át. Ilyen élményem még nem volt, szóval máséhoz nem tudom hasonlítani, nekem mindenesetre nagyon bejött.

Egy idő után viszont olyannyira tetszett, hogy elkezdett a hason fekvés kényelmetlen lenni, szóval Tina végül megsajnált, és fordulhattam....

Kényeztetés

...ahol is folytatódott a csúszkamasszázs még hosszú, hosszú perceken át. Csodálatos érzés volt ahogy ez a gyönyörű nő vonaglott rajtam, olyannyira, hogy már kezdtem érezni a végemet. Ezt Tina is megérezhette, mert lejjebb csúszott, és elkezdődött a finom, franciás kényeztetés. Tina kéz nélküli, finom, cuppogós technikáját ember legyen a talpán aki sokáig bírja, én meg az elmúlt negyed óra hatása alatt voltam még teljesen, szóval egy rövid időn belül kis szünetet kértem, ahol megbeszéltük az extrát (NFVSZ). Így is végzett ki, franciázás közben még akarta volna húzni a dolgot kézzel, szóval az első lövet a hasamon landolt, a többit már Tina szívta ki belőlem. Csodálatos érzés volt. Hagyott lenyugodni, aztán a srácok papírtörlőben végezték, és Tina elment rendbetenni magát.

Tina mondta hogy esetleg ha megy a második kör, akkor még próbálkozhatunk vele. Ekkor még volt egy ilyen 20-25 percünk az egy órából, szóval érdeklődtem a viszonzás felől, amire mosolyogva bólintott. Finom, és a kényeztetésre jól reagáló puncija van. Egy idő után a sóhajokból úgy tűnt hogy elreppent, bár nem vennék rá mérget, lehet csak "közel" volt (én meg nem akartam elkezdeni faggatni), mindenesetre megköszönte, és mondta hogy nagyon jó volt.

Ezután Tina megpróbálkozott mégegy, franciás kényeztetés / csúszkamasszázs kombóval, ami bár nagyon, nagyon szexi és jó érzés volt, de ahogy Jézus is mondta: "My spirit was willing, but sadly my flesh was weak". Még sokáig el tudtam volna viselni (és Tina tényleg nagyon lelkesen mindent bevetett az ügy érdekében), de amikor láttam hogy időnk a végéhez közelít, és nem fogok tudni másodjára is elmenni, elkezdtük összeszedni magunkat. Na majd legközelebb másfél órában. :P

Elszámolás

NFVSZ-ről tudok mint extra, azt kértem is, vétek kihagyni. A rózsaszálakat a szekrényre tettem a program végén, akkor jutott eszembe az ajándék is (amit a randi elejei zavartságom miatt nem adtam át korábban).

Tina, jó masszázs

  co-pas

Egyeztetés

Általában előre tervezek, de most egy váratlanul kialakult helyzet következtében hívtam a közelemben lévő Rebekát, akivel már régóta szerettem volna találkozni. A helyet ismerem, másoknál már voltam ott. Szerencsémre elsőre felvette, de sajnálattal közölte, hogy aznapra minden időpontja foglalt. Viszont kolléganői, Tina vagy Adél jó fél óra múlva tudnának fogadni. Adél adatlapját már ismertem, Tináról viszont akkor hallottam először. Fejest ugorva az ismeretlenbe Tinát választottam. Nem bántam meg.

Megközelítés

A hely a Soroksárin van, a Boráros tértől öt perc sétányira. BKV-val jól megközelíthető, parkolni a környező mellékutcákban lehet, már amennyiben talál szabad helyet a vándor. A megadott cím pontos, a ház könnyen megtalálható. A kapukódért telefonálni meglehetősen nehéz a Soroksári út nagy zajjal járó forgalma miatt. A lift régi, meglehetősen lassú, de felvisz a megfelelő emeletre. Ott balra fordulva már célhoz is értünk.

Helyszín

A lakás nagy belmagasságú, az előszobából nyílik a két hancúr szoba és a fürdő, valamint a lányok privát szférája, várakozó helye. A bejárati ajtó belülről hangszigetelt. Most a kisebb szobában voltam, a földön vastag matrac lepedővel leterítve, kispárna a vendég feje alá. Tükör az oldalfalon a mozizáshoz, egy nagy fotel a ruhák lepakolásához. Asztalkán zene eszköz, cukorkák... A matrac fejrésze mögötti polcon a masszírozás kellékei találhatók. Hangulatvilágítás teszi sejtelmessé a szobát.
A fürdőben sarokkád sok tusfürdővel, dezodorok, szájvíz, bontatlan fogkefék, tic-tac választék, mosógép, WC. Mindkét zuhanyzáshoz új fürdőlepedőt kap a vendég.

Hirdető külseje

Tina a alakja képeknek tökéletesen megfelel. Az arckitakarástón ne tartson senki, csak a diszkréció miatt van. Adatai – magasság, súly, életkor – valósak. Pici lány tini testtel. Mindene feszes, ha csak a testét nézed, akkor nyugodtan letagadhatna a korából 15 évet. Arca helyes szemei igézőek, szája csókolni való. A képeken látható fehérneműben fogadott. Mindene ropogós, fiatal, nem győztem alakját dicsérni.

Masszázs

Előszobába érve két puszi kíséretében bemutatkoztunk egymásnak. Cipő le, irány a szoba. Ott átadtam kis ajándékomat aminek nagyon örült. Vetkőzés és a fürdő meglátogatása után hasra vágtam magam a masszázságyon, tatamin. Kezdődött a lágy, simogató masszázs a bokámtól a nyakamig. Olajjal masszírozott, a hátam masszírozásakor ráült a fenekemre, úgy dolgozott. Végig beszélgettük az egész szeánszot, gyorsan repült az idő. Olykor a tükörben sasoltam csodás, peckesen álló melleit. Végül még mindig a fenekemen ülve beolajozta cickóit és egy meglehetősen hosszú csúszka masszázsban részesített. Mit mondjak, egyre nehezebb volt ott hasalnom. Alig vártam, hogy megfordulhassak végre és kézzelfogható módon megismerkedhessek testével. Megbeszéltük, hogy némi cici masszír után kelyhében oltom majd szomjamat.

Kényeztetés

Technikai okok miatt most csak csikló nyalira volt lehetőségem. Meglehetősen hosszan kényeztettem, csiklója érzékeny, sóhajokkal, remegésekkel, apró sikolyokkal adta tudtomra, hogy nincs ellenére ténykedésem. Olykor visszavettem a tempót, majd újra ráerősítettem. A csúcs közelében biztosan járt, de hogy elrepült-e abban nem vagyok biztos. Egy lecsengő szakasz után helyet cseréltünk.
Hamar hadrendbe állított, finoman, szájjal dolgozott. Kezét csak nagyon ritkán, egy-egy húzásra használta. Nyelvével többször végig nyalta a rudat, olykor a hasamra szorította a farkam és nyelvével a makk alsó részének környékét izgatta – ez különösen élvezetes volt. Hosszasan kényeztetett,egyszer szólnom is kellett, hogy vegyen vissza a tempóból, mert rögtön eldurranok. A NFVSZ opció extra, előre megbeszéltük, hogy ilyen befejezést szeretnék. Amikor kértem, hogy gyorsítson, megtette, hatalmasat lőttem a szájába. Hagyott lenyugodni, majd szépen letörölgetett és csak utána tette magát tisztába.
A végén ismét beszélgettünk egy kicsit, mert a fürdőre várni kellett vagy két percet.

Elszámolás

A rózsacsokrot a második fürdés előtt adtam át. Minden megegyezett az adatlapon közöltekkel. Az extra k* rózsaszálat jelent.

Tina, jó masszázs

  Zsolti7304

Egyeztetés

Előszőr nem vette fel a telefont, de másnap délután sikerült beszélnünk. Már a telefonban is nagyon kedves és barátságos volt. Gyorsan sikerült megegyezni egy mindkettőnknek megfelelő időpontban, hétköznap kora délután.

Megközelítés

Kocsival mentem, ismerem a környéket hiszen sokáig a közelben laktam. A parkolás fizetős, de több hely is volt a helyszíntől 1-2 perc sétára. Mivel közel van a Boráros tér, így BKV-val sem jelent problémát a megközelítés.

Helyszín

A lakás a felső szinten van, a célra tökéletesen megfelelt. Lifttel mentem, nem futottam össze senkivel. Amerre jártam a helyszínen mindenhol rend és tisztaság volt. Nem egyedül rendel, de ebből csak annyit vettem észre, hogy a fürdő meglátogatása előtt chekkolta, hogy szabad-e! A fürdő nagyon rendben van. Sarokkád, WC, zuhanyfüggöny. Legalább 8 féle tusfürdő, több dezodor, szájvíz. Száraz kilépő és száraz törölközők. Minden adott, hogy az ember lemossa az út porát.

Hirdető külseje

Teljesen olyan mint a képeken. Egy szál tangában és melltartóban fogadott, amikor beléptem az ajtón. Kis törékeny virágszál. Izmos combok, kemény formás popsi, tenyérbe illő formás cicik. Arckép ugyan nem szerepel a hirdetésben, de egy bájos, mosolygós tünemény. Élőben fiatalabbnak tűnik, mint ahogy az adatlapon szerepel.

Masszázs

Ahogy zuhanyzás után beléptem a szentélybe már meztelenül várt és kérdezte, hogy szeretnék-e masszázst?Mivel nincs semmilyen mozgásszervi panaszom, így bőven megfelelt az érzéki simogatós masszázs. Sőt nem is vágytam arra, hogy Terminatorként nekem essen. Ilyen jellegű problémákkal máshoz mennék. Az elején beszélgettünk semleges témákról is, majd rákérdeztem, hogy mit szabad nekem. Közölte, hogy normális keretek között lehet simogatni, kényeztetni. Amolyan barátnő feelinges módra! Gondoltam, akkor jó helyre jöttem! Kb. 15 perces kényeztető és csúszkás masszázs után engedélyt kaptam a fordulásra, ami éppen jókor jött.

Kényeztetés

Lehetett csókolózni is, de nem csak olyan alibi módjára. Rendes nyelves csókok voltak. Utána kértem, hogy hadd kényeztethessem először én, amibe bele is ment. Hanyatt feküdt, csókok, cici kényeztetés, majd elindultam lefelé, hogy finoman elkezdjem az illatos, selymes puncit a nyelvemmel bevenni. Először lágyan a belső combokat, majd haladtam lassú, finom nyelvcsapásokkal a csikló felé. Puszilgattam, szívogattam és finoman az ujjammal is izgattam, amire kéjes sóhajokkal és apró sikolyokkal reagált. Közben markolásztam a formás melleket. Nem tudtam betelni formás testével, csak nyaltam-faltam finom kelyhét. Úgy tűnt ami neki is jól esett, aminek egyre inkább hangot is adott. Aztán mondta, hogy most Ő fog kényeztetni. Valahogy nem tudtam neki nemet mondani! Finom nekikezdett a hancúrléc eltüntetésének a szájában. Érzékien, hol finoman, hol intenzívebben kényeztetett, időnként kézzel is, tövetől a hegyéig. Időnként a zacsit is szájába vette, nyalogatta. Közben én a tükörben sasoltam a pucsító altestét. Később szóltam, hogy folytassuk 69-ben, erre is vevő volt. Pár percig így élveztünk egymás társaságát. Ekkor már majd szétrobbant a farkam, éreztem, hogy hamarosan itt a vég. Úgyis lett, de azért előtte jeleztem, vegyen ki a szájából. Magára vállalta a teljes letisztogatásomat, majd mellém feküdt és kiértékeltük az elmúlt szűk órát. Finoman jelezte, hogyha szeretnék tusolni, akkor ideje lenne ismét bevennem egy száraz törölközővel a fürdőszobát. Gyors zuhany és elégedetten elköszöntem.

Elszámolás

Érkezésem után, az előre megbeszélt rózsacsokrot átadtam. Nem akarta előre, de én igy gondoltam.

Tina, jó masszázs

  Milisics

Egyeztetés

Könnyen sikerült megbeszélnünk a randi időpontját .

Megközelítés

Kocsival mentem és a Dandár utcában sikerült megállnom . Könnyű volt.

Helyszín

Ház régi építésű , de legalább masszív . Lakás jó , az ajtó belülről még hangszigetelővel is fel van szerelve . Hangulatosan van berendezve és jól felszelt .

Hirdető külseje

Igazán formás pici Nő . Mosolya kedves ,hangja csilingelő.

Masszázs

Érkezésem után kaptam egy rövid itinert , majd mentem rendbe tenni magamat . Utána gyorsan hasra dőltem , hogy elkezdődhessen az élvezet órája . Nagyon alapos szakszerű masszázsban részesültem . Tökéletesen átdolgozva minden izmomat ,ahol problémát talált ott részletesebben dolgozott rajtam . Leginkább a hátamon volt mit csinálnia . Közben kellemesen tudtunk beszélgetni , vele könnyen is ment , mert nagyon közvetlen és érdeklődő . Miután jól átdolgozta az összes izmomat megfordultam .

Kényeztetés

Fordulás után finom simogatásokkal borította a testemet . Fentről haladt lefelé .Nagyon kellemes ,lebegős érzés volt . Hagytam magamat belevinni a jóba . Kellemes érzés volt amikor végigcsókolta a testemet . Nagyon finoman kényeztette a velem egykorút is . Nagyon ügyes volt , kb öt percig bírtam . Utána finoman letisztított . Aztán mentem fürödni .

Elszámolás

Pontosan annyi volt amennyit a telefonban megbeszéltünk .