Beszámolóim

Alexa, felejthetetlen masszázs

  zealous

Egyeztetés

Mivel a kedvenceim nem voltak elérhetőek, ezért elkezdtem szétnézni az oldalon és így találtam meg Alexa hirdetését. Egyből felkeltették érdeklődésemet a képei, hívtam és a kolléganőjével tudtam beszélni és fél óra múlvára tudtam vele időpontot egyeztetni. A cím már ismerősen csengett. Mint később kiderült az egy szalon, így valószínűleg itt telefonközpontos van, mert nem Alexával beszéltem, de ezt meg is beszéltem a telefonossal, hogy így a korrekt, ha nem próbálják meg az adott hirdető ek kiadni magukat.

Megközelítés

Kocsival a megközelítés pofon egyszerű parkolóhely és van közel az épülethez Marina part széle. Parkolás fizetős tömegközlekedés meg gondolom a Váci úton van.

Helyszín

Elég nagy a szalon, szerintem jártam már itt, de ebben a szobában még nem. Az előszobában egy folyosón juthatunk el a hátsó tetthelyig közben balra a fürdő meg a wc külön helyiségekben. Fürdőben épített zuhanyzó sokféle tusfürdővel vastag puha kilépővel, szájvíz éppen elfogyóban volt, de az is van. A szobában bujálkodásra késztető fények, tükrök mindenfelé, minden oldalon és még a mennyezeten is. A szobában jobbra egy komód, mellette egy szoba inas a ruháknak, mellette egy magassarkú cipőt formázó nagyon esztétikus és dizájnos szék, van még üveg asztal és egy nagy matrac a szoba közepén fölötte a nagy mennyezeti tükör.

Hirdető külseje

Bevallom őszintén itt egy kicsit bajban voltam mert a képek alapján egy karcsú magas vékony szöszi lányt vártam de a méreteket utóbb megnézve minden stimmel a hajszínt és annak hosszát kivéve. A képek a szobában készültek és a 2. képen látható body volt rajta. Alexa nagyon bájos teremtés, vékony alkatához passzoló szilikon cicik, kerek popsi. Nagyon formás, lapos has ami még éppen nem kockás de a két függőleges tónus már látszik a hasizom két oldalán. Arca kerek szeme és hajszíne barna, ami rövidebb, mint a képeken látható szőke hajzuhatag és van a tekintetében valami titokzatos. Nagyon nyílt és közvetlen leányzó.

Masszázs

Miután beléptem megláttam az ajtó mögött egy, az alakjából nem sokat takaró hálós bodyban, így nagyon másra nem is tudtam figyelni, főleg mikor ment előttem és mutatta az utat a szobáig, ahol megkérdezte hogy szeretnék-e natúr franciát végig, mert akkor az több lesz. Hát mondom, ez sosem volt akadály, így igent mondtam és rendeztük az ajándékozást, majd elkísért a fürdőbe, de megkérdezte, hogy tartson-e velem és kértem, hogy zuhanyozzunk együtt. Itt alaposan feltérképeztük egymást tisztálkodásnak álcázva.
A szobába visszatérve, kérte, hogy feküdjek hanyatt, melynek eleget tettem. Letérdelt a jobb oldalamhoz, fejem felett tornyosultak az ikrek, majd elővette a masszázsolajat és gazdagon meglocsolta magát és a felső testén eloszlatta, amiben én is segédkeztem. Kezeivel simogatni kezdett, majd a farkamra tévedt a keze, én a popsiját simogattam, majd kaptam én is olajat a kezembe, hogy még sikamlósabban tudjam a punciját simogatni, aztán a lábaim közé telepedett és a golyszikat vette kezelésbe, (mióta megérkeztem egyfolytában beszéltünk, itt egy kicsit csendesebb lett). 🤓
A golyszik nyalogatása után a rúd végignyalása és szopogatása következett, közben a kezei sem tétlenkedtek, majd felvetettem, hogy jöhetne fölém, ami számára is kedvező ötlet volt, így már pattant is fölém, csak annyit kért, hogy az ujjam ne dugjam be. Sima, szép és finom puncival rendelkezik, amit nem is voltam rest nyelvem végére venni, közben simogattam a popsiját. Nagyszerű látvány volt a mennyezeti tükörben, ahogy láttam formás alakját amint előrehajolva a golyszikat nyalogatja, majd változatosan hol a a rudat, hol a golyszikat szopizta miközben én próbáltam minél nagyobb örömet okozni neki, mígnem a szájában nem ért a vég. Lassan engedte ki a velem egykorút egy kis utókezelést követően, az utódokat nem láttuk viszont.
Kértem egy kis technikai szünetet és lezuhéztam.

Kényeztetés

Visszatérve a zuhanyzásból, kérte, hogy feküdjek hasra, hogy megmasszírozzon. A lábaim között helyezkedett el és tenyér, alkar is bevetésre került az alapos masszázshoz, nem csak némi simogatás volt. Olajat használt bőven, miközben elbeszélgettünk. Szerencsére sok a közös vonás, így nagyszerű volt az összhang. A masszázs olyan 15-20 perc lehetett érzésre, aztán kérte, hogy megmasszíroznám-e? Úriember ilyenre nem mond nemet, főleg, ha ilyen kerek popsi van terítéken. Bár alibiből az első 2 percben a vállát, hátát is megmasszíroztam, de utána áttértem a combok belső felére és a popsigerezdekre. Olajosa kezeimmel a fenekvágaton szánkáztam a puncihoz le-fel, mely meghozta a kedvét, így jelezte, hogy “ehhez szopni kell”! 😃
Négykézláb helyezkedett, és míg én térdelve simogattam tovább a puncit, ő rábukott a farkamra és elég hevesen szopni kezdte. Ez így ment pár percig, majd nekem hátat fordítva betolatott négykézláb a lábaim közé, mintha kutyapózban szexelnénk, kezébe fogta a farkam és úgy húzogatta a popsigerezdek között fogva. Majd felegyenesedett és mögötte térdelve folytatta ezt a tevékenységet, miközben én egyik kezemmel a mellét simogattam, másikkal pedig a punciját. Nagyszerű percek voltak, néha a tükörben is moziztam, ahogy az izgalom kezdett a tetőfokára hágni. Majd javasoltam, hogy leülők a székre és térdeljen elém, így a tükörben is és élőben is nagyszerű volt a látvány. A golyszikkal kezdte, majd a rudat szopta, de éreztem, hogy kezdünk kiszaladni az időből, így kértem, hogy nyalja a golyszikat, én meg kézi vezérlésre váltok, ez is tetszett neki, olyannyira, hogy egyik kézzel rajtam támaszkodott, másikkal a punciját izgatta, majd mikor érezte, hogy közel a végem, áttért a szopásra, így egyik kezével a golyszikat izgatta, másikkal magát miközben a makkom szopogatta én meg a szájába termeltem az utódokat, ismét nyomtalanul.
Volt egy kis pihegés, törölgetés, vízivás, majd egy újabb közös zuhannyal zártuk ezt a remek randit.

Elszámolás

Előre kérte, az NFVSZ biztosan extra, de nagyon megérte.

Alexa, nagyon jó masszázs

  hy

Egyeztetés

Sos-ben kellett valakit keresnem, s így a hirdetésében megadott telefonszámon szinte egyből el is értem Alexát.
A vonal másik végén egy nagyon kedves hangú hölgy volt, aki részletesen elmondta a lehetséges szolgáltatásait. Az időpontot is vele egyeztettem le. Zökkenőmentesen zajlott minden.

Megközelítés

Új építésű lakópark a Dagály fürdő környékén.
A megadott cím egyértelmű, közel van a metróhoz is.
Parkolóhely pedig van bőven.

Helyszín

A lakás újépítésű, tágas szobákkal, tükrökkel, tatami matraccal és hangulatos világítással.
A fürdő igényes, tiszta, száraz kilépő is van, sok fajta tusfürdőből lehetett választani.
A program előtt illetve utána is száraz törölközőt kaptam.

Hirdető külseje

Gondolom elsőre sokakat Alexa arca érdekel, hogy mire is számíthat a kalandor, de meg kell nyugtatnom a nagyérdeműt, hogy elbűvölő arcú.
Igézően nagy szemek, szép arc, szabályos ajkak alkotják a harmóniát.
Igényes és ápolt is egyben a hölgy.
Alkatáról a képek mindent elárulnak. Bőre selymes, illatos. Van tetkója is, de ezek igényes munkák, én pedig csodálattal kérdeztem tőle, hogy melyikek milyen okból és célból kerültek fel rá.
Fekete fehérneműben fogadott, tökéletes alakja van, a popsija pedig felülírhatatlan. Megbeszéltük, hogy ha legközelebb érkezem, akkor szeretném, ha harisnyában fogadna, amit készségesen helyeselt is.

Masszázs

A masszázs előtt kicsit ismerkedtünk. Intelligens, okos nő, ez egyértelműen kiderült számomra.
Kellemesen el lehetett vele beszélgetni bármiről.
Lefeküdtem, ő pedig mellém helyezkedett. Olajjal bekente a testemet, nyakamtól a combomig. Olajos kezével szépen elsimította minden felé, majd elkezdett masszírozni.
Közepes erővel végezte a masszázst. Jól esett, de én már az első perctől fogva az erotikus részre vágytam, annyira tetszett nekem Alexa. Főleg így, hogy ruhátlanul masszíroz, nagyon izgató volt a szexi testének a látványa. Mellei élőben még szebbek, mint amennyire a képeken láthatóak. Engedte, hogy dédelgessem és megszeretgessem őket.
Nyilván érezte rajtam, hogy szeretnék már túl lenni a masszázson. Vette a nonverbális kommunikációmat és az ágyékom felé orientálta magát. Először csak érintőlegesen, majd határozottan is lingam masszázst végzett. A zacsit is kezezésbe vette, mielőtt a farkam kényeztetéséhez látott volna.

Kényeztetés

Miután áttértünk a levezetés részre, kértem, hogy először én had ízlelhessem meg. Puncija mézédes, ajkai ott is húsosak. Kis szuszogást is sikerült azért kiváltani belőle.

Ezután elkezdett foglalkozni a farkammal és szép lassan az ajkai közé is szippantotta. Éreztem, ahogyan a nyelvével körbe nyalintja a makkom. Franciáját barátnős hangulatban kezdte el. Érzékiséggel átitatva vezette azt elő.
Ujjacskái mindvégig a közelben matattak. Leginkább csukott szemmel cumizott, nagy átélést próbált így bemutatni. Kellemes bizsergető érzés futkosott végig rajtam.
Mondjuk nem volt mélytorok és kényszer francia sem, de nekem így is tetszett az ügyködése.
Az idő előre haladtával, néha az arcomhoz kértem az ajkait, kaptam pár puszit is. Tökéletes volt ez is.
Dinamikában magasabb fokozatra kapcsolt és ezáltal lendületesebb iramban folytatta az orális performance-ját.
Kezei is immár aktívabban dolgoztak a dákómon.
Felkönyököltem, hogy még közelebbről szemlélhessem meg az eseményeket. Ezen ő is felbuzdult és még jobban cifrázta a kényeztetésemet.

Az eredmény nem is maradt el. Amikor kitörni készültem, ajkaival elengedett és csak a kezével verte a farkamat. Izzó szemeivel közvetlenül a szemembe nézett és így juttatott el a csúcsra.

Megtisztogattam magam, majd mellettem maradt, hozzám bújt még több percig.

Elszámolás

A telefonban nem csak a hangomat tesztelte le. Azt is elmondta, hogy milyen csokorral érkezhetek hozzá. A végén adtam át, diszkréten, megköszönve neki az élménydús foglalkozást.

Alexa, jó masszázs

  Emeletes_Ház

Egyeztetés

Egy másik lányt hívtam, de ő nem ért rá, a telefonos lány Alexát ajánlotta, tetszettek a képei, úgyhogy mentem inkább hozzá.

Megközelítés

Marina part, van metró pár perc sétára és van fizetős parkolás a közelben. A cím pontos, ki van írva nagyban és kódot kaptam a telefonban.

Helyszín

Egy másik lakás, mint a szokásos, itt csak két szoba van, a fürdőben van sokféle tusfürdő, kád zuhannyal, a feléig átlátszó üveggel. Szájvíz azt hiszem nem volt, vagy csak nem találtam. A szoba nagy, tatami a földön, két irányból nagy tükrök, kanapé és szobainas a ruháknak. Törölközőből külön kaptam oda-vissza, jók voltak. Vizet is kaptam az elején és a végén is. Tisztaság volt.

Hirdető külseje

Barna hajú, de különben olyan, mint a képeken, talán még feszesebb is. Egy kivágott ruhában fogadott, bár nem nagyon néztem. A puncija talán nem frissen volt borotválva, de nem is túl régen. A cicik szilikonosak, érződik is rajtuk, nekem tetszettek. A feneke nagyon formás, mint a képeken is látszik. Az arca nekem tetszett. Figyelmes és előzékeny.

Masszázs

Meztelenül várt a szobában, megittam az első vizem, hasra feküdtem, kérdezte, hogy beszélgessünk vagy relaxálok, mondtam, hogy beszélgessünk. Annyira nem érdekel a masszázs, de nem volt rossz, olajos volt. Amikor a beszélgetés elakadt, a tükörben magamat meglátva arra gondoltam "Mit keresek itt? Hiszen nem is szeretem a masszázst, de még a szopást se nagyon." Kb. 10 perc telt el, amikor szólt, hogy fordulhatok.

Kényeztetés

Megfordultam, gondoltam, hogy most majd biztos feláll a farkam, és tényleg elég gyorsan megtette. Szerencsére hamar elért a cicis csúszkával a szájamig, így pusziltam a nyakát és a ciciket, gondolom így szokás. Közben a hátranyúlt és a farkam húzogatta, kicsit olyan mozgással mintha dugnánk. Az álló farkamra és a számba akadó cicikre vagy nyakra figyeltem, hogy addig se gondoljak másra.

Aztán a szájába vette, szerintem jól csinálja a franciát, lendületesen, hangokkal, kézzel az alján. Egy idő után úgy fordult, hogy elértem a fenekét, gondoltam, hogy "miért is ne?" és simogattam. Ha már ott volt a punci is, néha ahhoz is hozzáértem. Szétnyitotta a lábait. Gondoltam, hogy "végül is" és simogattam azt is. Rágyorsított, próbáltam valami másra gondolni, hogy ne legyen olyan gyorsan vége, de szerintem nem gondoltam semmire. Sokat ez nem segített, felgyorsított, amikor érezte, hogy jön, kivette a szájából. Aztán egy törlőkendővel megtörölt, és kérdezte, hogy megyek-e fürdeni.

Gondoltam, egy fél óra telhetett el, kérdeztem, hogy "nincs korán?", de mondta, hogy nincs óra a szobában, mondtam, hogy :(. Azért mondta, hogy megnézhetem a mobilomon mennyi az idő, de nem akartam. A kádban lemosta a hátam, meg magát is. Kb, 45 volt, amikor eljöttem.

Elszámolás

Előre adtam, régen ugyanannyi ezen a helyen, régebben magasnak éreztem, most átlagosnak.