Beszámolóim

Tamara, felejthetetlen masszázs

  mrtideman

Egyeztetés

A környéken volt dolgom, gondoltam ez jó alkalom egy ismerkedő látogatásra. Bár a nyitvatartás 10 órától van kiírva, ravasz módon megnéztem a kolléganője hirdetését is, aki 9-től volt elérhető. Ezért már 10 előtt tárcsáztam, hátha valaki felveszi Tamara telefonját. Nem így történt, végül 10 óra pár perckor sikerült beszélnem – valószínűleg – egy kolléganővel. Másfél órára jelentkeztem be, és tájékoztattak az alapprogram tartalmáról és virágszálairól, valamint a címről. Az utcán sétálva nem akartam további részletekről érdeklődni, ezt meghagytam a személyes találkozásra.

Megközelítés

A Lehel-piac északi végétől talán 2 percet kell gyalogolni, tömegközlekedéssel ideális. Mivel Tamara csak 11-től volt szabad, a piaccsarnok mögötti parkban olvasgattam egy órát a kellemes reggeli időben. A házat nem nagyon néztem meg, valami egyedi alakú bejárata van, de épp jött ki néhány lakó, így gyorsan besurrantam a nyitott ajtón. Az előcsarnokból telefonálva megkaptam a pontos emeletet és ajtószámot, plusz az emeleti folyosó kapukódját is, amit a hozzám hasonlóan feledékeny emberek számára találtak ki.

Helyszín

A lakás nem hasonlítható pl. a Marina-parti prémium intézményekhez, de tiszta és jól felszerelt. Rémlik, hogy 2 szobabejáratot és egy elfüggönyzött konyhát vagy közösségi helyiséget láttam, innen a zárt ajtajú szobánkba nem hallatszott be semmi. A fürdőben több, mint elegendő tusfürdőt és dezodort találtam, a szobában rengeteg száraz törölköző közül lehetett választani, a tatamit az egyik oldaról és a fejrésznél is tükör szegélyezte. A szobában volt egy fotel is, ezt később jól kihasználtuk. Negatívumként említeném, hogy a mini-hifiből nem egy album, hanem valamelyik rádióadó szólt, bár szerencsére viszonylag keveset beszéltek. Talán nem árt foglaláskor rákérdezni, hogy saját zenét lehet-e vinni, és milyen formátumban.

Hirdető külseje

Kitakart arcú hirdetőnél még sosem sikerült eltalálnom, hogy ki fog fogadni, ez most is így volt. Tamara esetében mintha egy spanyol vagy dél-amerikai iskoláscsoportból pördülne eléd az egyik tinilány (a tévedések elkerülése végett természetesen egy főiskolás csoportról beszélünk), kedves arcocskájából nagy barna szemek és szép fogsor villognak (utóbbi a gyengém). Hátrafogott, rakoncátlan fekete lobonc, alacsony termet, és valami elképesztően feszes a bőre a nyakától le egészen a bokájáig. De tényleg, ilyen még nem volt a praxisomban, a leányzó a sportmúltjának és genetikájának köszönhetően szó szerint “nagyon jó bőr”, s még ott is szuper feszes, ahol van egy pici feleslege (de alig-alig van). De ami a legjobban tetszett, azok a gyönyörű, bársonyos, finom tinicicik; a tájékozottabb makktársak mondjuk Riley Reid vagy Julie Vee művésznők legelső, korai filmjeit nézve epekedhettek hasonlók után. Nem is nagyon tudtam szabadulni tőlük a szeánsz végéig, szinte mindig a számban vagy a kezemben voltak a kis hetyke szépségek. Végig kedvesen es igyekvően viselkedett velem szemben.

Masszázs

Másfél órás látogatás esetén a masszázs két kényeztetés közé kerül. Kérésemre az első levezetés után nem volt masszázs, helyette simogatós, ismerkedős beszélgetést kezdeményeztem. Eleinte egymás felé nézve, a tatamin feküdve beszélgettünk, majd amikor a hátamra fordulva elemeztem, hogy mekkora pluszt jelentene az élmény szempontjából egy tükör a plafonon, egyszercsak azt vettem észre, hogy Tamara már percek óta a mellkasomon nyugtatja a fejét , és az ujjaival finoman szánkázik az oldalamon. Ritka az ilyen spontánnak tűnő, barátnős helyzet, főleg első találkozáskor, ezt ott nagyon tudtam értékelni. S azt is, hogy az arcomhoz közel került hajzuhatagának nem volt cigiszaga, ami szintén ritkaság a hasonló intézményekben.

Kicsit később kértem szemből egy csúszkamasszázst, amit már bugyi nélkül, teljes testfelületével, hosszában végzett. Egy egészen híg, szagtalan olajat használt, amit kikaptam a kezéből, hogy én pacsmagolhassam szét azokon a csodálatos ciciken és feszes combocskákon. Most jól jött az oldalsó tükör, és kedvemre mozizhattam a rajtam hullámzó gyönyörű női testet, amikor épp nem a nyakát csókolgattam. Kérésemre ő is puszilgatta egy kicsit a fülemet és a nyakamat, ez engem mindig beindít. Sajnos az odalent kezdődő borosta időnként végigkaristolta az első levezetésből éledező velem egykorút, ezért egy idő után inkább megkértem Tamarát, hogy feküdjön a hátára, én pedig mellé könyökölve nagyon finoman simogatva masszírozgattam a testét. Persze főleg a két cici és a combjai között felfedezett, izgatóan húsos alsó ajkacskák Bermuda-háromszögében veszett el a kezem. Tapasztalatom szerint a lányok szeretnek ilyenkor a szemüket lehunyva elllazulni és pihenni, Tamara ekkora bizalommal még nem volt irántam, de megegyeztünk, hogy pár látogatás után már valószínűleg jobban el tudná ereszteni magát. Időnk végének közeledtével megkértem, hogy újra csúszkáljon egy kicsit, hogy hadrendbe állítson a második levezetéshez.

Kényeztetés

Ezzel kezdtük és ezzel fejeztük be a másfél órás találkozót, s még zuhanyzás előtt tájékoztatott az extrákról (arcra és szájban végződhet az akció, talán az ujjazás is ide tartozik, bár nem nagyon emlékszem már a felsorolásra). Mondtam neki, hogy majd menet közben eldöntöm, mit szeretnék, amit probléma nélkül elfogadott. Zuhanyzás után végigfektetett a tatamin, de csak miután magamat is meglepve két ujjal sikerült megszabadítanom a melltartójától (míg a bugyi fent maradt a csúszkamasszázsig). Kisebb zavart okozott, hogy a franciás kényeztetéshez védőfelszerelést kértem, mert mint kiderült, erre itt nem nagyon vannak felkészülve, mivel alig van rá igény. Szerencsére én készültem erre az esetre is, és Tamara nem bánta, hogy hozott anyaggal kell dolgoznia. Felkaptam a gumit, és ő mellém kuporodva kényeztetni kezdett. Rakocátlan fekete tincsei időnként elszabadultak, ami jó alkalom volt arra, hogy a haját összefogva finoman irányítsam a feje mozgását. Emiatt nem nyafogott, mint ahogy később sem, amikor már olajos kézzel nyúltam a hajához. A kezeit szinte soha nem használta, és meglepően mélyre eresztett, szinte már mélytoroknak nevezném, ugyanakkor nem törekedett változatosságra. Szóval egy mély, kezezés nélküli, egyenletes franciára számíthat a vendég; bár valószínűleg szívesen igazodik egyedi igényekhez. Én kértem egy kis kézzel rásegítést, illetve áttelepedtem a fotelbe, ő pedig elém térdelve folytatta a kényeztetést. A végkifejlet közeldtével lekaptam a gumit, és kértem, hogy a kezével fejezze be az arcocskájára, amit készségesen teljesített, igaz, nem teríthettem be az egész arcát. Megkért, hogy álljak fel a fotelből, így ő térden felegyenesedve pont megfelelő magasságban foglalkozhatott a lényeggel. Szorgos kézimunka után a bal pofijára irányította a távozó utódokat, akik a gravitációnak engedelmeskedve folytatták útjukat a kulcscsontján át a két cici közé, majd tovább a combok völgyének irányába. A szépen lebarnult testen és világosabb ciciken szétmaszatolódó utódok látványát festménybe illőnek mondanám, bár csak valami titkos szobában függeszthetnék fel a falra egy ilyen képet. Mielőtt az utódok a combjai közé értek volna, Tamara felkapott egy papírtörlőt, es nyom nélkül megtisztogatta magát. Ezek után következett a fentebb leírt simogatós, ismerkedős masszázs.

A második levezetés csúszkamasszázsból indult, és az elsőhöz hasonló koreográfiával zajlott, de sajnos kifutottunk az időből, így a jó mély franciázás ellenére még kellett volna vagy 5 perc a második beteljesedésemhez. De nem maradt hiányérzetem, így is kellemes másfél órát töltöttem és alaposan kielégültem egy kedves és csinos tinilánnyal. Soha rosszabb napom ne legyen ;)

Elszámolás

Az alapcsomagok árai megtalálhatók a hirdetésben, illetve telefonon is ugyanaz hangzott el, ezzel érkezésemkor számoltunk el. Az arcraélvezésért távozáskor * virágszálat tettem le.

Tamara, nagyon jó masszázs

  srác22222

Egyeztetés

Múlt héten kerestem, szerintem egy kolléganővel, de lehet, hogy telefonos lánnyal beszéltem. Korrekt tájékoztatást kaptam. Egyelőre csak érdeklődés volt a cél.
Hétfőn gondoltam egyet, és mivel a jelenlegi kedvencem most nem elérhető, kísérletett tettem egy következő napi bejelentkezésre, sikerrel.
A hirdetését amúgy itt láttam, de hírdet a "másik" oldalon is. Az általam javasolt időpont megfelelő volt.

Megközelítés

A térkép jól mutatja, lehel tér környéke. A cím egyértelmű, a bejutás két lépcsős, de abszolút érthető. A GPS odavinne, de én a közeli bevásárló központban hagytam a kocsit.

Helyszín

A lakás állapota tökéletes, erre célra van kialakítva, azt hiszem három szoba van. A szobában tatami volt, higiénia rendben. A ház új építésű, bár szerintem 10-15 éves lehet.

Hirdető külseje

A képeknek megfelelő hölgy fogadott, a képeken is látható fehérnemű szettben, de egyértelműen nem vele beszéltem. A várakozásaimnak megfelelő, törékeny, széparcú, 20-as évei elején járhat.

Masszázs

A szobába érve, a kötelező körök rendezése után, abban maradtunk, hogy extrába kérek plusz egy levezetést, így hát azzal kezdődött a program.
Két levezetés között a hátamon fekve simogatta a combjaim, hasam, és elég gyorsan rátért a lényegre is. Olajjal simogatta a cerkát, és a zacsit. Nem lingam volt, nem is Fa***verés, hanem olyan jól eső simogatás.
Közben beszélgettünk erről arról, őszintének tűnt. Nem régóta van a szakmában, de a hozzáállása abszolút korrekt, mintha többb éves tapasztalata lenne.

Kényeztetés

Franciás, és kézi levezetés lehetséges, és én extrában kértem még egy levezetést, ezzel kezdtük.
Megszabadult a melltartótól, és a tangától, így elém tárult fiatal teste. Abszolút alkalmazkodó, látszott rajta, hogy a kedvemben akar járni.
Ott lenn borostás volt, de ezt leszámítva tökéletes kiscsaj. Amolyan markolászni való típus, és az utcán is megfordulnék arra a popsira.
Mellei arányosak, és az alkatához képest, tökéletesek!
Első kör egy gyorsabb kézi levezetés volt, egyszerűen a látványa miatt eléggé fel voltam húzva. Néhány perc móka után a melleire élveztem.
A szünetben a fentebb említett inkább beszélgetés, mint masszázs, de ez határozottan az én kérésem alapján zajlott a leírtak szerint.
A második kört ő kezdeményezte, hosszasan játszott a cerkával, nagyon jól esett, hogy egy ilyen fiatal lány dolgozik rajtam.
Miután láttam, hogy kicsit fárad, megkértem, hogy hadd verjem az arcra, amit problémamentesen abszolvált.
Törölgetés után volt még egy kis időnk, és azt beszélgetéssel töltöttük.

Elszámolás

Előre rendeztem a rendezni valót, extra azthiszem a csók, és a NFVSZ, és a dupla élvezet - egy órában. Abszolút korrekt.

Tamara, jó masszázs

  tudatos

Egyeztetés

Az esti órákban hirtelen támadt szabadidőm tartalmas eltöltése céljából felütöttem kedvenc oldalunkat, és céltalan lófrálás helyett rászűrtem azon masszőz lányokra, akik elérhetők voltak aznap este. A rostán fennakadt Tamara, akit felhívva egy kellemes női hang közölte velem, hogy Tamara ráér, tud majd fogadni, csak az általam választott időponthoz képest menjek negyed órával később. Nekem jó, de másfél órára mennék, így pedig pont negyed órával túllépjük a rendelési idő végét. Erre azt a választ kaptam, hívjam vissza 5 perc múlva, addig megkérdezi Tamarától, belefér-e neki az a plusz negyed óra. Belefért, ezzel minden akadály elgördült a randi elől, maradt még egy órám nézelődni a környéken.

Megközelítés

A Lehel térhez közel navigált a GPS. Száz  méteren belül találtam parkolóhelyet. Villamost láttam a közelben. Odaérve, a jellegzetes bejárati ajtóról tűnt fel, hogy már jártam korábban ebben a házban. Akkor, ha nem tévedek, éppen Csodaországot rejtette maga mögött.
Bejutás telefonon kapott kód alapján. Az adott emeleten újra kód alapján léphetsz a folyosóra, tehát lent két kódot kell megjegyezni, de nem nehéz, sőt, kifejezetten logikus.

Helyszín

A lakás szerintem ilyen jellegű masszázs szolgáltatás céljából van fenntartva. A kis szobában a földön egy tatami, mellette tükör a falon. A fürdőben rend és tisztaság, pedig szerintem az utolsó vendég lehettem aznap. Kádban lehet tusolni, kádparaván akadályozza meg, hogy kipancsold a vizet. A mosdó mellett kis műanyag poharak, szájvíz és dezodor is van. A lakás más részén nem jártam, és vendéglátómon kívül nem futottam össze senkivel. Emlékeim szerint valahonnan lágy zene szólt.

Hirdető külseje

Új partnerhez érkezve mindig van bennem egy kis félsz. Amikor az ajtón belépve megláttam őt, megnyugodtam. Főleg amikor bájosan elmosolyodott. Az adatlapnak megfelelő, fiatal lány nyitott ajtót. Haja hosszú és sötét, mellei tinisek, testalkata mint a képeken. Bőre a fotókhoz képest szerintem fél árnyalattal sötétebb tónusú, dehát nyár van, az én bőröm sem olyan, mint két hónappal ezelőtt. A szemei, az arca és a mosolya pedig rendkívül tetszett. Összességében igen fiatalnak tűnt, le is tetettem vele a nagyesküt, hogy elmúlt 18.

Masszázs

A fürdőből visszatérve kérdezte tőlem Tamara, mit és hogyan szeretnék. A klasszikus felvezetés-masszázs-levezetés kombinációban állapodtunk meg. A masszázs tehát a program középső harmadában zajlott, igényeim szerint, csak a hátamra koncentrálva. Vivőanyagnak valamilyen krémet használt, és ha nem is teljesen szakavatott mozdulatokkal, de alaposan átsimogatta a hátam. Tevékenysége jólesett, mondanám, hogy ellazított, de valójában végig beszélgettük az egészet.

Kényeztetés

Sőt, nem csak a masszázs alatt beszélgettünk. Már az első percekben kiderült, hogy Tamara velem közvetlen, számomra kiváló beszélgetőpartner. Vagy ilyen ő mindenkivel, vagy jó volt a belépőm, és elnyertem szimpátiáját, ezt nem tudom megítélni.
Fürdést követően, vagy talán még előtte rendeztük a virágszálakat. Csókra és a szájba élvezésre külön kellett jegyet váltani. Az első levezetés előtt alaposan átsimogattam tinis testét, megmarkolásztam formás popsiját. A csókról kiderült, hogy nem nyelves, valójában inkább hosszabb szájra puszikat jelent. Ezt a későbbiekben nem erőltettem, és annyira azért nem zavart, hogy szóvá tegyem a helyszínen.
Tehát az első félóra fénypontjaként franciás kényeztetést kaptam, ami jó volt. Megkerestük azt a pózt, ami mindkettőnk számára kényelmes, szemből bekucorodott a lábaim közé, majd lelkes bólogatásának eredményeképpen pár perc alatt átadtam magam a gyönyörnek. Kérdezte azt is, hogyan szeretem, foglalkozzon-e a csomaggal, de nem igényeltem szóra érdemes változatosságot. Nem tudom, mit tett magjaimmal, nem figyeltem, szerintem papírba továbbította őket, lenyelésről nem volt szó. Nagy tisztálkodásra nem volt szükség, a törlést a maga feladatának érezte, jól esett ez a figyelmesség.
Utána én nyalakodtam egy kicsit, de úgy vettem észre, élvezet helyett inkább csiklandósságot váltottam ki belőle. Ekkor inkább áttértünk a masszázsra. Közben a beszélgetés magánéleti dolgokra, azon belül is leginkább a szexre terelődött. Tamara rendkívül érdekes dolgokat mesélt, nagyon izgató volt számomra, alig vártam, hogy megfordulhassak. Úgy kezdtünk a második franciába, hogy legszívesebben szexeltem volna vele, dehát ugye azt itt nem lehet. Franciánál maradtunk, de közben is beszélgettünk, sőt, leginkább én beszéltettem ilyen izgi dolgokról, amikor éppen nem volt tele a szája. Olyankor kézzel dolgozott rajtam. Megerősítve a másik beszámolóban olvasottakat, kézimunkája tényleg valahová a lingam masszázs és a f.szverés közé illeszthető, közben a tekintetében teljesen elvesztem, rohadt jó volt. Egy ilyen helyzetben ért el a vég is. Huuu, szuper volt, tényleg.

Elszámolás

Az alap csokrot és a csókért a kiegészítést az elején tettem le. A csók nem von maga után sok plusz virágszálat, alig néhányat. De, mint írtam, csók címszó alatt nem pont ugyanazt értjük. Lehet, hogy mással másmilyen a csók, utólag sincs hiányérzetem, de  legközelebb én erre már nem neveznék be. 
A VSZ-t utólag rendeztük. Ezt így tartom korrektnek.