Beszámolóim

Dóri, istennő masszázs

  Yosarian

Egyeztetés

Dórit már ismerem egy ideje, itt az oldalon fedeztem fel, de a másik oldalon is hírdet. Kedvenc masszőzöm, néhányszor volt szerencsém a vendége lenni. Telefonon, vagy viberen tudok tőle randit kérni, hamar reagál, nem történt ez máshogy most sem. Néhány nappal előtte telefonon egyeztettük randink időpontját.

Megközelítés

Pesten a 13. kerület Lehel tér közelében van az uticél, számtalan megközelítési alternatívával. Bármerről jössz, a tömegközlekedés kiváló választás, de autóval is mindig találsz helyet, ami fizetős.

Helyszín

Dóri rendelője egy néhány éve átadott épületben van. A hatalmas előcsarnokból, két lift is a rendelkezésre áll. Miután megkaptad a koordinátákat érdemes használni őket. Amikor eléred a kívánt szintet, balra fordulsz, lépsz néhányat, ajtó szép lassan nyílik.
Ahogy mindenhol általában, itt is az előtérbe érkezel, innét nyílnak a többi helységek. Az előtér tágas, fogasfal, cipősszekrény, másik oldalon sublót, rajta néhány kiegészítő. A bejárattal szemben a fürdő található, kádas, zuhanyozós, függönnyel védve. Sokféle tusfürdő, száraz kilépővel, mosdónál szájvíz kis műanyag pohárkákkal. Tisztaság, higiénia rendben. A bejárattól balra van Dóri dolgozószobája, nagyméretű franciaággyal a közepén. Az ágy bal oldalán, a falon végig tükör, tökéletes látványt biztosít a történteknek. Szép izléses szoba, egyéb kiegészítő bútorral. Az elsötétített ablak kelleően intim hangulatot áraszt. Dóri néhány kisebb mécsest is meggyújt, lágy zene döngicsél a terápia ideje alatt. A dolgozóval szemben van még egy szoba, az vendéglátóm privát szférája. Az egész helyszín makulátlan, semmi zavaró tényezőt nem tapasztaltam.

Hirdető külseje

Dóri nagyon csinos lány, korban kevesebbet mondanék az általa megadottnál. Számomra nagyon helyes arc, selymes bőr, csábos barna szemek(szemüvegben is), érzéki ajkak, csókolni való nyak. Hosszú barna haja van, amit ha a szükség úgy kivánja hátul összefog. Szép formás keblei igazi ékszere testének, szeretik a gyengéd kényeztetést, ilyenkor a bimbók peckesen jelzik jóleső örömüket. De nem lehet elmenni szó nélkül Dóri karcsú dereka és formás popsija mellett sem. Punci kis jelzésértékű csíkkal, zárt, kis szirmocskával. Képzőművészeti alkotások nem tarkítják szép natúr testét. Dóri beszélgető partnernek is kiváló, de nem locsi-fecsi. Humorérzéke is igen fejlett, amit nagyon szeretek egy nőben. Szóval nyugodtan hagyakozhatsz a felrakott képeire, semmi ákom-bákom. Érkezésemkor ,,fekete özvegynek" öltözött így farsang idején. Fekete áttetsző köntös, fekete body, fekete combfix, fekete szemüveg keret. Nagyon szexi volt, ha nem szombaton találkozunk, akkor lehetett volna egy ,,black friday" randi is akár.

Masszázs

Dórival a mostani találkozónk is egyharmad masszázs és kétharmad kényeztetés jegyében zajlott le. Dóri nem veszi fél vállról ezt a részt sem, de vétek is lenne kihagyni, mert ő ebben is jó. Most inkább a problémásabb részeket kértem, hogy gyúrja át. Miután kényelmesen elhelyezkedtem hason, terpesztett lábaim közé helyezkedett, úgy masszírozott váltakozó intenzitással. Dórinak erős kezei vannak és nem fél használni őket, ha problémas részt kell oldani. Mivel masszázs előtt már kicsit barátkoztunk egymással, ezt a részt már ő is ruhátlanul végezte. A vállaimon már a fenekemen ülve dolgozott. Ahogy le-föl mozgott rajtam a masszírozás közben, puncija igen kellemes érzéssel töltött el. A tükörből nézve izgató látvány volt ahogy keblei is ringanak. A massz végén kis krémet tett magára, majd egy baromi erotikus csúszkával kedveskedett. Ekkor már a program másik, nem elhanyagolható része vette kezdetét.

Kényeztetés

A csúszka is finom volt, de én már nagyon vágytam egy kis kölcsönös tőrődésre, de első sorban arra, hogy szexi partnerem ajkai közt lehessek.
Dóri cinkosan mosolygott, már ismer, azt is tudja, hogy ez megint két kos ,,összecsapása" lesz, természetesen jó értelembe véve. Mivel azonban csak a csillagjegyünk állat, finom(?) ölelkezésben forrtunk össze, csókokkal tarkítva. Dóri azonban már direktbe,szájával a farkam vette célba. Hogyan legyen először?, kérdezte, térdelve? Így is kezdtünk, én az ágyon térdelve, Dóri velem szemben, forró ajkai közt. Sok lány profi ebben a műfajban, de Dóri is simán dobogós. Fogom a fejét, a derekát, nem irányítok, csak élvezem az élet egyik ajándékát. Kis idő múlva pózt váltunk, egymás mellé helyezkedünk. Dóri hanyatt, én a fejéhez húzódok, úgy folytatja áldásos tevékenységét. Kezemmel pont elérem szemérem dombját, punciját. Egyszerre izgatjuk egymást, mindketten ,,nehéz eset" vagyunk. Egy darabig élvezkedünk, de még egyikünk sem ér a csúcsra. Felajánlom Dórinak nyelvem, hisz egy nyelvet beszélünk. Dóri egy őszinte lány, vagy a fejemen igazit, vagy szóban lihegi el a neki legmegfelelőbb pontot csiklóján. Lassan szereti nyelvem érintését, többször is majdnem jó neki. Kicsi szünetet tartunk, felmegyek a nyakához, melleit csókolom, kökemény bimbójával játszom. Dóri örömnedve jelzi, már nem sok hiányzott. Fekszünk féloldalasan egymás mellett, gyengéden simogatjuk egymást. Kezem újra lába közénél, simogatom, kicsit még izgatom, majd Dóri újra ráfordul a csúnyámra. Fenomenális az érzés, már az is eszembe jut, hogy megkérem a kezét, de aztán elhessegetem a gondolatot.
Látom, neki ez nem a legjobb póz, hanyatt fekszem, úgy folytatja. Vannak csajok akik született szeretők. Nem nagy százalékban, de vannak. Nos Dóri egy a kevesek közül akit az Úr erre kiszemelt és felruházta azokkal a tulajdonságokkal, amik szebbé boldogabbá teszik a férfi életét. Dóri már tudja, ha rajta múlik, akkor nekem annyi nemsokára. Nézem a tükörben is ahogy már nem finomkodoik, nem kímél, nagyon elszánt. Néha kézzel veri, közben a makkost nyalogatja, majd újra a jó melegben. Egy picit még akadékoskodok, majd egy kézi résznél érzem, hogy jövök. Ő is érzi, gyorsan bekap, a szájában ér a boldog vég. Van egy kis snitt, majd vissza, ekkor enged ki ajkai közül. Kimegy a fürdőbe, mikor visszajön még mellém fekszik, karommal átölelem, s még beszélgetünk egy keveset a svájci hadron ütköztetőröl.

Elszámolás

Dóri tiszteletdíja elérhető honlapján, ennek mértéke a helyszínen is azonos. Annak ellenére, hogy nem kéri, az elején egy kis kerámia alá helyezem.

Dóri, istennő masszázs

  sz-norb.tomi

Egyeztetés

Telefonon történt. Már régóta szemeztem a hirdetésével, mikor még egy másik kerületben rendelt és most sikerült megvalósítani a találkozót. Jó pár nappal előre foglaltam le az időpontot, melyet aznap megerősítettem szintén telefonon.

Megközelítés

Bkv-val is és kocsival is könnyen megközelíthető a randi helyszíne. Kocsival a parkolás fizetős, szerencsére nem volt gond a hely kereséssel,közvetlen a bejárattal szemben találtam helyet. Vastagon mérik az óradíjat arrafele. BKV-val pedig metróval a Lehel térig és onnan egy egészségügyi séta.

Helyszín

Új építésű tömb, lakásban mindenhol patika rend és tisztaság. Fürdőben kádban lehet felfrissülni, tusfürdőből nincs nagy választék, de ez legyen a legnagyobb probléma, szerencsére pont olyan volt amit én is használok :) törölköző nagy méretű, frissen mosott illatos. Szájvíz van kis pohárral, hogy teljes legyen a felfrissülés élménye. A szoba kellemesen nagy méretű, a célnak tökéletesen megfelel, ágy kényelmes és bőven el lehet rajta férni, sarokban tükör és a beépített szekrényen is egy nagy tükör mozizásra. A ruháknak van szék és egy inas is ahová mindent le lehet pakolni.

Hirdető külseje

Dóri bájos arcú, mosolygós, a képeknek teljesen megfelelő a megjelenése. A képeken látható ruhában, erotikus szettben várt, ami a képein is látható. Illatos és finom mindene, a feneke és a puncija egyszerűen kívánja a kényeztetést. Imádom a szemüveges csajszikat :-)

Masszázs

A telefonban előre jeleztem, hogy szeretném kérni a kicsit erotikusabb masszázs programot (2 levezetés, 1 felvezetés 1 levezetés kinek hogy tetszik) Kölcsönösségben is megegyeztünk telefonban, nagyon szimpatikus volt. Nagyon vártam a randi napját.
Kocsival érkeztem, gyors telefon után már indultam is fel a megadott emeletre és az adott lakáshoz. Nyílt az ajtó és egy nagyon szép magas barna szemüveges szexi nő bújt el az ajtó mögött.
Puszival köszöntöttük egymást, cipőlevétel után indultunk a szobába, ahol lepakoltam a ruháim, előre rendeztem a rendeznivalót és közben beszélgettünk, incselkedtünk egymással. Nem tagadtam egy másodpercig sem, hogy nagyon bejön külsőre és nagyon izgató az illata. Nagyon beindultam tőle. Ezt észre is vette, akkor már félkemény állapotban voltam és indultam zuhanyozni. Gyors zuhany után indultam vissza a szobába és öleltem, simogattam ahogy tudtam, ahol értem. Látszólag tetszett neki, úgyhogy hamar a felvezetésre tértünk. Elhelyezkedtünk az ágyon, hátra feküdtem, ő megszabadult a fekete bodytól és a fekete melltartótól, szájával pedig a farkam izgatta. Nem véletlen kértem két kényzetetést, mert az első élvezés nagyon gyorsan jön. Kellemesen csinálta, közepesen mélyre vette, érzékien és hamar szájába is élveztem. Utána kiment tisztálkodni, én is kaptam tisztálkodásra lehetőséget, majd összebújtunk kicsit.
Jött az ötlet ha már ott vagyok, akkor jöhet a masszázs rész is. Ez nagyon jól esett. Hasamra feküdtem, ő pedig rámült és krémmel jó alaposan átgyúrt: vádlim, combom, popsim, hátam, vállam. Jó erős kezei vannak és nem a simogatós erotikus masszázs volt, hanem rendesen át lettem gyúrmázva. Kitapintott 1-1 pontot, amivel foglalkozni kell a jövőben, majd igyekszem rá időt szánni. Vagy hozzá megyek vissza :) Közben kicsit beszélgettünk és néha a kezemmel ahol értem simogattam. Masszázs program végéhez közeledve finomodtak mozdulatai, én pedig éreztem, hogy eljött az én időm, hogy megforduljak és a beígért nyalással folytassuk a programot.
Hátára feküdt, elém tárult gyönyörű természetes teste. Simogattam, csókolgattam testét, nyakánál időztem, valami vadító volt az illata, aztán a melleinél folytattam kitérőm. Érzékeny, finoman kell bánni velük és végül leértem a puncijához. Lassan indítottam, inkább az érzékiség hajtott, szerettem volna őt minél hosszabban kényeztetni. Finom íze volt és ahogy emelgette a csípőjét vagy a kezeink találkoztak biztató jel volt, hogy jó úton vagyok és csináltam tovább ténykedésem. Nem volt egyszerű, de sikerrel jártam és egy nagyon intenzív élvezéssel ajándékozott meg. Utána kis szünet, vízpótlás, kis beszélgetés és rövid egymáshoz bújás után finom puszikat kaptam a felső testemre és láttam hogy kezdődik az újabb kényeztető műsorszám. Elkezdett helyezkedni és láttam, hogy a lába átlendül rajtam, már sejtettem, hogy a klasszik 69 jön és nagyon fogom élvezni. Elhelyezkedett rajtam akkor már keményedő farkam az egyik legjobb helyre került (a szájába) az ő pillangós puncija a másik legjobb helyre került az én számhoz és hosszas kölcsönös francia következett. Közben néha bíztattam, hogy milyen jól csinálja, szépen mélyre vette és intenzív kényeztetésben részesített. Én közben amennyire tudtam koncentrálni a punciját nyaltam-faltam tocsogtam a nedvében, éreztem hogy tetszik neki ez a felállás, de elélvezni nem fog, most itt csak én veszíthetek, jeleztem, hogy közel a vég, ő persze rágyorsított és még intenzívebb végkifejlet következett. Teljesen leszívott...szájába élveztem. Csak pár huh és hah jött ki a számon, nedves puncija még a fejemnél combait még átkarolom, gyengülő farkam a szájában még és csak pihegtem.
Vendéglátóm kiment frissíteni magán én kaptam pár korty vizet és ismét a hasamon találtam magam. Újabb masszázs rész következett. Talpam került kezébe és krémmel átmaszírozta mind a két talpam és vádlim, combom ismét.
Nap végén így a masszázs két élvezéssel fűszerezve nagyon jól esett, teljesen lelazulva éreztem magam. Utolsó 5 percben még kaptam egy szoros összebújást, amit nem akartam abbahagyni, mert annyira szuper randi volt. De minden jónak vége szakad, így indultam egy gyors zuhanyt venni és nem visszaélni az idővel. Ajtónál, öltözés közben még megegyeztünk, hogy találkozunk és folytatjuk a megkezdetteket.

Kényeztetés

Kényeztetést nem tudtam külön szedni a masszázs résztől, ezért elnézést. Franciás kényeztetésben részesültem kétszer a másfél óra alatt. Rögtön az elején egy gyorstüzelés... majd a randi vége felé egy nagyon intenzív 69, melynek végén élveztem nagyot. Technikája kellemes, kevés kézzel dolgozott, és számomra kellően mélyre is vette a farkam. Teljesen ráérezett nekem mi a jó.

Elszámolás

Extrák nincsenek, minden benn van az alapban. Nagyon korrektnek tartom az elszámolást. Én szeretem ezt a dolgot előre rendezni, hogy később ebből ne legyen gond.

Dóri, felejthetetlen masszázs

  Yosarian

Egyeztetés

Dóri hírdetése nemrég jelent meg nálunk, de a konkurens oldalon már hírdet egy ideje, mint kiderült. Fotóin megakadt a szemem, bemutatkozása szimpatikus volt. Az egyik fontos dolgot, ami nem derült ki, belső levelezésben tisztáztuk, jelesül egyedül rendel-e. A számomra egyik lényeges szempont kipipálva. Megköszöntem válaszát és jeleztem, hogy telón is keresem majd. Néhány nap múlva így is történt, egy nagyon közvetlen beszélgetés zajlott le köztünk, megbeszéltük, hogy sms-ben kérek majd tőle időpontot. Már a hangjával és stílusával lenyűgözött, úgy döntöttem ez a randi nem várathat soká. Pár nap múlva elküldtem egy délelőtti időpontot, amit ő nem sokra rá vissza is igazolt. A randi hosszúságát nem adtam meg, de ez mint kiderült, nem volt gond. Dóri általában egy aznapi visszaigazolást kér, de a mi esetünkben az most elmaradt, mindkettőnk ott volt a megadott időpontban.

Megközelítés

Dóri Angyalföld belvárosában várja vendégeit, egy még most is épülő-szépülő környéken. A Lehel tér szinte kőhajításnyira, a tömegközlekedés nem fukarkodik különböző járataival. Saját járművel is könnyedén találsz helyet, ami fizetős, mint már majdnem mindenhol. A címet nem lehet eltéveszteni, ráadásul az épületen is meg van jelenítve, kicsit fel kell tekinteni.

Helyszín

Angyalföld újonan rehabilitált része, tele földreszállt angyalokkal a környéken. Az épület ennek megfelelő állapotban, tágas előcsarnokból 2 db lift is szolgálja a magasabb szintre igyekvőket. Az új társasházaknak meg van az az előnyük is, hogy még senki nem ismer senkit, ezáltal te is lehetsz bárki. Dóritól érthető, pontos információt kapsz, de a biztonság kedvéért még a fejét is kidugta egy pillanatra. Pazar egy kecó, érezni, hogy nem túl rég csomagolták ki. Tágas előszoba, ahonnan a többi helység nyílik. Balra a kezelő, szép tágas, középen nagyméretű franciaággyal, szépen előkészítve az eseményhez, végében kispárnákkal. Bal oldalon szekrénysor praktikusan tükkörrel borítva, jobb oldalon ablak, kellően elsötétitve, ágy vége felöl asztal két székkel, szobainas a gönceidnek. Kezelés ideje alatt kislámpa, zene bluetooth hangszóróból. Nagyon jó hangulatú az egész szoba, eredeti kép a falon, csend honol. A fürdőszoba a bejárattal szemben, nagyon igényes, ha nincs a mosógép(nem ment), azt hinném, hogy egy szállodában vagyok. Zuhanyozós kád függönnyel, többféle tusival, illatmentes is, száraz kilépővel. Mosdónál szájvíz eldobható pohárkákkal, szóval minden mire szükség lehet. Van még egy helység, az Dóri privátja, pihenője, kis amerikai konyhával, de itt nem jártam. Összességében nagyon rendben van a találkahely minden szempontból.

Hirdető külseje

Dóri külsejét honlapjára felrakott amatőr képei hűen tükrözik. A megadott kornál fiatalosabb testben és lélekben is egyaránt. Talán most néhány kilóval karcsúbb, de ez nem befolyásolja a látottakat. Magas vékony lány, karcsú, szép formájú közepes méretű keblekkel, érzéki bimbókkal. Popsi formás, jó tapintású, punci zárt, jelző csík a szemérem dombon. Bőre fehér, kellemes tapintású, tekintete elbűvölő, arca helyes, zöld szemei csábítóak. Hol szemüvegben, hol anélkül, mindkettő jól áll neki. A szexi külső mellett egy intelligens, jó humorú, kedves lányt ismerhettem meg Dóri személyében, akivel már a beszélgetés is tartalmas időtöltés. Fekete erotikus fehérnemű kombinációban fogadott, már az első pillanatban dögös látvány volt.

Masszázs

Azért azt még el kell mondanom, hogy Dórinak van néhány értékelése a másik oldalon. Természetesen elolvastam őket és ezekből egyértelműen kiderült, hogy ő bizony jól masszíroz, nála nem érdemes kihagyni ezt a részt sem. Szóval miután megérkeztem röviden leszkenneltük egymást az eredmény mindkettönk részéről pozitív lett. Cipőlevétel után Dóri a hálóba vezetett, egy kicsit még barátkoztunk. Kiderült, hogy mindketten ugyanahhoz a tüzes csillagjegyhez tartozunk, ami rövid távon jó, hosszú távon(évek) már problémás lehet. Megigértem Dórinak, hogy nem lopom el a show-t, ő a főnök. Fürdés után egy szál pendejben sem tértem vissza, Dóri még a fogadó ruháját viselte. Megkértem, hogy szabaduljon meg a maradék textiliától, hogy úgy láthassam őt, ahogy az Úr megteremté. Néhány pillanat múlva már gyengéden átöleltem, testéről mintát vettem. Kedvemre való volt, amit éreztem és láttam, de először a masszázs volt a programban. Hatalmas franciaágy, jó kemény, nincs kifeküdve, a terápia helyszíne. Bal oldalon végig tükör, fejrésznél kispárnák, halk zene duruzsol. Hasamra fekszem, Dóri még alulról felaraszol és csupasz puncisan a fenekemre ül. Kezébe olajat pumpál és elkezdi masszírozni felsőtestem közepes erősséggel, szépen fokozatosan. Nem tudom, nem is kérdezem, ez milyen fajta, de az biztos, hogy nagyon kellemes, ellazít. Néha beszélgetünk, de hagyom Dórit érvényesülni, hallgatók, élvezem kezei érintését. Néha a fejem elfordítom, hogy a vizuális látvány is meglegyen. Szuper amit látok, egy bombázó csajszi ül rajtam, rám néz, mosolyog, hegyes cicijei csakúgy hasítják a levegőt ahogy rajtam mozog. Puncija alkalmi szimbiózisban a fenekemmel, néha kicsit rámozgok. Dóri eléri vállaim, azokat is megdolgoztat, megállapítja, hogy összességében nem vagyok rossz állapotban. Egy kicsit még a lábaimmal is foglalkozik, finom simogatások jelzik a program ezen részének befejeztét.

Kényeztetés

A kényeztetés fontos eleme az ilyen randiknak, mi sem szeretnénk félválról venni, én meg semmiképpen. Esetünkben az egyik kos dominánsabb, vagy a másik csak hagyja magát? Ki tudja és főleg kit érdekel már ez, ha jó a buli. Dóri hanyatt fekszik az ágyon ,,hagyom magam" pózban, ezt kihasználva rögtön rárepülök.
Először lábai közé gugolok, vállait átkarolva csókkal indítok, nem viszem túlzásba, nyak puszik, keblek simogatása, bimbók meredeznek, de már a farkam is. Dóri lélegzete felgyorsul, kisebb hanghatások már bejátszanak, úgy tűnik egyikünk sem játsza meg a dolgot. A jobb hozzáférés érdekében Dóri mellé helyezkedem, úgy, hogy mindketten elérjük egymást. Jobb kezemmel nőiességét simogatom, újjaimmal csiklója felé közelítek. Dórinak ez már érezhetően a kedvére van. Ujjaim először inkább a funky stílust választják, de partnerem a lassabb R&B-t szereti ezért arra váltok. A hatás nem marad el, Dóri testjelei ezt igazolják vissza. Ekkor indul be igazán kettőnk együttes pettingje. Kicsit feljebb kúszom, farkam már Dóri szájához emelem, amit ő el is tüntet ajkai közé. Feje kicsit oldalt, próbálok úgy helyezkedni, hogy mindkettönknek jó legyen. Dóri franciája egyszerűen lenyűgöző, úgy mozog rá kicsiénre mintha dugnánk, az érzés semmivel sem különb. Persze az ő puncija sincs elhanyagolja, egy kis újjazás után kéri, hogy a csiklót jobban szereti. Mindketten akarjuk, hogy a másiknak jó legyen, Dóri időnként a zacsit csókolja, vagy egyszerűen csak markában tartja, feje folyamatosan jár, szájában hímtagommal. Nézem az arcát, már attól beindulok, ahogy látom, hogy csinálja. Már a derekam karolja át, én sem hanyagolni, ujjam finoman simogatják Dóri punciját, de még tart a móka. Egyre jobban haladunk(ok) a végkifejlet felé, Dóri nem lankad, én sem, de sokáig már nem bírom és hullámszerűen élvezek el, kezem még mindig Dóri punciján. Ő még hosszú ideig szájában tart, s közben még mindig szopizza farkam. Nem akarok ünneprontó lenni, de annyit tudni kell, hogy az NFVSz nem jár automatikusan, az Dóri döntése, viszont nem extra. Van még vagy negyed óránk, megkérdezem partnerem, megkóstolhatom-e lába közét. Az igen válasz után még kapok inni, majd hódolok kicsit kedvenc időtöltésemnek, Dóri finom punciját kényeztethetem nyelvemmel.. Ő egy őszinte lány, nem játssza túl magát, jól esik neki, de azért nem terem orgazmus minden fán ennyi idő alatt. Semmi hiányérzetem, ez nem von le semmit ebből a jól sikerült, szexualitásban gazdag randiból. Fürdés után kávéval kínált, s mivel nem volt utánam közvetlen vendége, még dumáltunk kicsit.

Elszámolás

Dóri vállalása publikus, a helyszínen is annyi. Amit vállal benne van az alapban.
A végén rendeztem, megvolt a bizalom.