Beszámolóim

Lara, lehetne jobb masszázs

  emigrant

Egyeztetés

Gyors és hatékony diszpécser szolgálat. Korrekt, türelmes útbaigazítás. Időponot kértem és meg is kaptam, olajozottan ment minden. A hirdetését a másik oldalon láttam.

Megközelítés

Megoldható, pontos cím, GPS oda talál. 13. kerület frekventált része, új építésű tömb, tömegközlekedés kiváló, talán csak hajóval és repülővel nem lehet oda menni. Én motorral mentem azzal meg nagyon egyszerű. Parkolás természetesen fizetős, helyet ezért lehet találni.

Helyszín

Nagyobb lakás, több szobával. Abszolút tiszta, rendezett. Fürcsiszobában volt midnen. Több lány dolgozik az ingatlanban, engem ez nem zavart. Diszkrécióval nem volt gond. Szivacs a füldön, ezen lettem meggyúrva.

Hirdető külseje

Mint a képken, nagyon helyes, nagyon csinoska. Illetve most egy fekete keretes szemüveg volt rajta, ami rettentően jól állt neki, no meg a fehérnemű, ami azt hiszem rózsaszín volt. A félhomályban nem biztos, hogy jól állapítottam meg a színét.

Masszázs

Múltkor a hátamat masszírozta meg, most lejjebb far és láb masszázst kaptam. Gondolom ehhez volt kedve.

Kényeztetés

Na, innentől kicsit félre ment a dolog. Mint kiderült aznap volt szájfeltötésen, ezért csók, francia nincs. Kézi kényeztetés van csak. Rákérdeztem a fehérneműre, mert hogy fent maradt. Arra az volt a válasz, hogy nem szokta levenni mert, hogy szégyenlős. Hát, mondom az adatlapodon nem ez van, illetve ujjazás, kölcsönös francia is van. Ezek hogy mennek? Erre az volt a válasz, hogy hát volt már, aki ezért elment. Nem vagyok balhés, meg balhés kedvemben sem voltam. Jót dumáltunk, de kb. ennyi volt, amit el lehet mondani. Egyébként aranyos lány, visszamennék, de nem így.

Elszámolás

Extrát nem lehetett igénybe venni. Nem éreztem korrektnek a dolgot és akkor finom vagyok és nőies.