Beszámolóim

ORSI, jó masszázs

  Cherry01

Egyeztetés

Telefonon egyeztettem a kollegájával mert ki derült h ő màr nincs bent viszont nagyon örültem mert a kollegájával való beszélgetésünk során kiderült hogy közel lakik a szalonhoz, és általában ha hívják nincs dolga be szokott menni a vendégeihez, ami nagy örömömre így is történt.

Megközelítés

BKV - val érkeztem ami nagyon egyszerű volt mondhatni egy központi helyen van , tömegközlekedésről leszálva rögtön oda is találtam. A cím pontos volt kapu telefonon keresztül engedett be a hölgy és közbe végig vonalba maradt velem hogy túl ne mennyek az ajtón , nagyon empatikus volt.

Helyszín

A lakás állapota tiszta higiénikus volt, egy gyönyörű nagy hangulatos szobában fogadott kellemes zene mellet. A fürdőszobában tusfürdő dezodor száj víz fogadott, tiszta törölköző ( illatos ) út szintén higiénikus és tiszta volt.

Hirdető külseje

A képeken látott hölgy fogadott, annyi különbséggel hogy a valóságban még szebb. Öltözködése olyan volt mit a képeken engem az egyik fekete ruhás szettében fogadott amiben van fotója is , nagyon tetszet. Mosolygós intelligens közvetlen hölgy így a bennem lévő első találkozás miatti izgalmat hamar fel is oldotta.

Masszázs

Én egy frissítő jellegű masszázst kértem a hölgytől, első kérdése az volt hogy krémet vagy olajat- e használjon ,ezt követően kényelembe helyeztem magam akkor már fehérneműben volt,és a hátamtol kezdve lefelé haladva minden porcikámat át masszírozta. Technikája számomra tökéletes volt a kért masszázst meg kaptam és jobban is éreztem magam tőle .

Kényeztetés

A kényeztetésre nagyon kellemesen és erotikusan akkor már fehérnemű nélkül került sor. Először az én felső testemet kente át olajjal majd a sajátját is , ezt követően kaptam tőle egy nagyon szexi dögös csúszka masszázst amiben minden porcikáját érezhettem. Én** szálas csokorral érkeztem a hölgyhöz ez által szerettem volna inkább én kényeztetni öt amiben partner is volt. Én úgy gondolom bizonyos dolgok szimpátia alapján dőlnek el nála és az is fontos számára hogy a vendég akit fogad az mennyire higiénikus, nyelves csókot nem igazán kedveli de ezzel számomra nem is volt gond mert minden másban is partner ahogy màr említettem is ki véve a szexet arra nem vevő de igazából olyan szinten érzi amit csinál hogy ezzel nincs is baj. Hamar el jutottam a csúcsra szex nélkül is mert egy nagyon kívánatos szexi lédike 😁

Elszámolás

Én meg mondom őszintén próbáltam extrát kérni tőle , több virág ellenében de sajnálattal és közbe mégis nagyon inteligensen elmondta hogy erre nála nincs lehetőség. Azt kaptam amire be fizettem és ezzel meg is vagyok elégedve de azért na be néztem volna hozzá lentről is😁 De offos..

ORSI, jó masszázs

  Bikaviadal

Egyeztetés

Hírdetést itt láttam az oldalon, telefonon egyeztettünk, rövid bemutatkozás után hamar találtunk időpontot,még aznapra,szóval elég rugalmas.

Megközelítés

A cím pontos,parkolás hétközben nehéz,de a Mammut parkoló lehet megoldás,pár perc séta, illetve villamos 4es,6os,17es majdnem a ház előtt áll meg.Kapucsengőt megkaptam telefonon,így a bejutás is egyszerű. Lift csak a lakóknak van, kulcsos.

Helyszín

A lakás hangulatos,egy kis szobàba mentünk. Bőrfotelek, hangulatos fény és zene,masszázspad. Fürdőben zuhany, szájvíz,dezodor.
Diszkrét hely

Hirdető külseje

Élőben is olyan,mint a képeken,vékony fiatal nő,hosszú haj, pici cici.Megjelenése csinos,fürdés után fehérneműben is megcsodálhattam,ami később lekerült.

Masszázs

Masszázs nagyon kellemes,frissítő volt. Nem tanulta szerintem,de ügyes.Nekem bejött, nagyon jól esett, ha itt a vége,akkor is rendben. De nem volt vége

Kényeztetés

Lingam szerű masszázs,kézi vagy ajakkal való levezetés lehet,de nekem azt mondta több kérdésre,semmi jónak nem elrontója,ahogy alakul.
Jól alakult. Közösülés nincs,de a happy and nem marad el.
Mélyebben nem mennék bele,mert ízlés dolga, de jól éreztem magam.

Elszámolás

Extrák nincsenek, pár dolog szimpátia alapján dől el,de nincs felár. Aktus nincs. Az elszámolás korrekt,előre fizetés van a megbeszéltek szerint.