Beszámolóim

Alexa, istennő masszázs

  pater

Egyeztetés

Telefonon hívtam, egyből fel is vette, a felajánlott időpontom megfelelt neki is. Nagyon cuki volt a hangja már a telefonban is.

Megközelítés

Napközben volt a találkánk, könnyen odataláltam és parkoltam. BK-s egyik nagy háza. A parkolás után hívtam, kaptam is a kapukódot, diszkréten más emeletre lőttem a liftet, hogy nehogy a szomszédok...- ezt meg is köszönte, mert említette, hogy van egy nagyon unatkozó, folyton otthon gubbasztó szomszéd bácsi...

Helyszín

Jól karbantartott, átlagos panel lakás, nagy előszobával, itt lehet cipőt, táskát kabát levetni. Fürdőszoba klasszikus panel, káddal, zuhanyfüggönnyel, rend és tisztaság uralkodik mindenhol. Egy kis félszobában van a tetthely, tatami és egy kis polcos szekrény, és egy kis paddal, ahova a maradék ruhát lehet letenni. Hangulatnak kis led sor, sötét szoba, kislámpa. Törülköző friss, jó illatú, elég nagy.

Hirdető külseje

Abszolút a zsánerem, tökéletes magasság, gyönyörű arc, értelmes és érzelmes tekintet, formás és arányos teste mindenhol. Van pár tetoválása, ami abszolút passzol hozzá, gyönyörű popsija és mellei vannak, mézédes puncija, amiről majd később...

Masszázs

Lentről indul felfelé, ahogy azt kell, nagyon alapos, nem sajnálja az erőt és energiát. Közben jókat beszélgetünk, ismerkedünk, ki-mivel foglalkozik ezen a szeánszon túl. Könnyű a kommunikáció. Eddig kétszer voltam nála, de már elsőre sem volt nehéz megtalálni a közös hangot és témákat. Masszázs közben meztelen volt, nagyon élveztem, amikor már a popsimnál járt az érzést, ahogy a meleg öle átforrósította testemet, többször teljes súlyával rám dőlt, rám feküdt, ekkor a csodás mellei is a hátamon érzés igazán jó érzés volt. Kérdeztem, hogy honnan tud ilyen jól masszírozni, mondta, hogy olyan tanfolyamot választott, ami a lehető legtöbb gyakorlati órát adta, nem a gyorstalpalón végzett. Ez látszik is, tényleg alapos, a lapockáimat, nyakamat, tarkómat sem hagyta ki. Masszázs közben nincs nagyon incselkedés, eltévedés, a két fejezet jól elkülönítve tapasztalható. Összegezve egy bombatestű, stílusos, aranyos és kívánatos hölgy, nagyon jó masszázsára számíthat a hozzá bejelentkező.

Kényeztetés

Első alkalommal egy órát töltöttem nála, második alkalomnál másfelet, mindkét alkalommal a szuper masszázs végén huncutkodtunk csak. Fordulás után nagyon jól helyezkedett, könnyen elértük egymást és egy nagyon kellemes, legjobb barátnős feelingű kényeztetéssel kezdte. Nem vacakol, de nem is kapkod,nem gyengéd, de nem is az az azonnal kivégzős. A technika tökéletes, a végén sem ijed meg. Második alkalommal már 69-be fordultunk. Mézédes, érzéki és nem kapkodósan elégítettük ki a másikat. Ritkán szoktam olyat mondani, hogy a tökéletes francia oda-vissza, de ez tényleg ilyen!

Elszámolás

Utólag, a szobában lévő kis asztalra elhelyezve, némi kerekítéssel. Extrákról az első randin esett szó, akkor kértem és így már a második alkalommal ez természetes volt.

Alexa, nagyon jó masszázs

  sz-norb.tomi

Egyeztetés

Telefonon történt aznap hirtelen ötlettől vezérelve. Könnyen elértem, kedvesen visszafogottan tájékoztatott a lehetőségekről és a címet is megbeszéltük.

Megközelítés

Én kocsival közelítettem meg a randi helyszínét, parkoló hely is volt bőven és ingyenes parkolási övezet. BKV-val is megközelíthető, láttam buszt közlekedni a közelben, de megállót már nem figyeltem és sötét is volt már. Nagy magas panel, cím eltéveszthetetlen és nagyjából a térkép jól is jelöli a helyet.

Helyszín

Békásmegyeri panelházak egyike. Nem volt panelprogramos sajna, alapvetően tiszta a lépcsőház és a lift is, nincs ezzel gond, sajna a külcsínye ezeknek a házaknak nem a legszebb. Felérve a megadott emeletre, ajtónyitás után egy szépen felújított lakásba léptem be. Van elég hely lepakolni az előszobában és kellemes félhomályban lehet előrejutni a szobához. Maga a szoba kicsi egy tatamival, kis szekrénnyel és egy székkel.
Fürdő tiszta, tusfürdőben nincs túltengés, de nem is azért megy az ember. Szerencsére pont olyet használok én is :-)

Hirdető külseje

Retustált képekkel hirdet, a képek róla készültek. Felkötött hajjal fogadott és fekete alsóneműben nyitott ajtót. Nagyon szexi a csaj, jó kis MILF kategória! Megadott adatok stimmelnek, popsi kerek , feszes és kemény, imádom az ilyet! Cicik turbózottak, szép nagyok, és alig venni észre a beavatkozás nyomait. 1-2 tetoválás van, de engem nem zavart. Arca bájos, a kezdeti távolságtartás azért látszik az arcán, de a randi végén már sokat mosolyogva mondtunk búcsút egymásnak.

Masszázs

Gyors zuhany után a szobába visszatérve röviden átbeszéltük a programot. Előre rendeztem a rendeznivalót, hogy ez később ne okozzon problémát. Én a felvezetés masszázs levezetés programot választottam és mellé a csókot kértem extrában. Ezután egymás előtt állva csókoltam testét, ekkor ő még visszafogottan, de viszonozta a kedvességet és finom érintéseket. Testét feltérképeztem elég könnyen, mert ekkor már nem volt rajta alsónemű, így a csodás ciciket is láthattam teljes valóságában. Tatamira helyezkedtünk finom csókolózásba kezdtünk ő meg a kemény farkam izgatta kezével. Szájjal akart volna kényeztetni, de annyira finom volt a csókja, hogy nem engedtem és jól bánt a farkammal is úgyhogy hamar ki is végzett. Hagyott lenyugodni és tetszett neki, hogy ennyire beindultam rá és szép adagot termeltem.

Tisztálkodás után hasra helyezkedtem és kezdetét vette a masszás. Lábamtól indult a csípőm fele, olajos kézzel gyúrta át mind a két lábam. Erőteljes mozdulatokkal és sajna több csomót is kitapintott ezeket igyekezett kimaszírozni. Változatos technikával csinálta, jól el tudtam lazulni az érintéseire. Közben beszélgettünk az élet nagy dolgairól. Csípőmhöz érve próbáltam simogatni és nevetésbe torkollt a dolog, mert próbáltam cirógatni ő próbált maszírozni és nagyon megtorpedóztam így az egészet :D de hát ez ilyen. Jeleztem, hogy nagyon kellemes a masszázs, amit kapok, de szeretném kényeztetni. Szeretném kinyalni egészen pontosan. Nem volt ellenvetése, így a masszázs félbe is szakadt. (mondtam, hogy jövök még és akkor majd fent folytatja)
Hátára feküdt a tatamin én finom csókokkal halmoztam el őt. Simogattam a finom ciciket, közben haladtam lefele a szép csupaszra borotvált puncihoz. Elhelyezkedtem a combjai között, átkaroltam combjait és a számat a puncijára tapasztottam szó szerint és indult a kényeztetés.
Lassan indult, igazából a feltérképezés folyt ekkor, mire hogy reagál. Aztán ahogy belejöttem mit és merre éreztem, hogy a csípője is lassan megemelkedik és finoman hullámzik. Igyekeztem tartani a tempót, de változatosan nyalni és a finom nedvét az utolsó cseppig kinyalni. Élveztem, ahogy élvezi kezeink találkoztak összekulcsolódtak, aztán a ciciket simogattam a fináléra a combait szorítottam és eszeveszett nyelvjátékba kezdtem ő pedig elélvezett. Annyira élveztem én is a helyzetet, hogy az ő élvezetébe én is majdnem elsültem annyira jól egymásra sikerült hangolódni. Kicsit pihegett előttem én feltérdeltem és gyönyörködtem a női testben. Felült ő is és jelezte, hogy nagyon finom voltam most újra ő következik.
Gondoltam, hogy semmi akadálya én készen állok :D keményen állt a farkam és másoltuk a felvezetést. Egymás előtt térdelve csókolóztuk, itt már jóval barátnősebben és érzékibben mint a felvezetésnél, közben kezét a farkamra tettem és kértem, hogy ezt csináljuk és ne is hagyjuk abba ez most így tökéletes. Meglepődésére, hamarabb elsültem mint számítottunk rá és egy hosszas csókolás után tisztálkodás következett.
Még maradt pár perc az órából, kértem egy pohár vizet és egy friss törölközőt a fürdőhöz. Ruhavétel és közben abban maradtunk, hogy megyek még és akkor folytatjuk, amit elkezdtünk.

Kényeztetés

Mint a fenti leírásban is kifejtettem, felvezetés- masszász-levezetés kombinációt kértem. Be kell látnom, hogy ez így az órában sok, másfél órára kellene mennem, hozzá mindenképp. Akkor biztosan jól átgyúrt volna felül is az erotikus rész mellett, amit számomra akkor tökéletesen teljesített. Kellemes csókja meghozta a kedvem, hamar kemény lett a farkam tőle, kellemesen, finoman kényeztetett kézzel nem csak rángatta. Külön öröm volt számomra, hogy láthattam elélvezni a nyelvemtől. Ujjazni nem ujjaztam nem merült fel, de szerintem nem lehet.

Elszámolás

Korrekten zajlott az egész. Amit a telefonban megbeszéltünk, annyit tettem le előre a kis asztalkára. Nekem megérte. Kellemes nőt ismertem meg személyében.