Beszámolóim

NÓRI, jó masszázs

  Bergner

Egyeztetés

Telefonon hívtam, először kolléganövel beszéltem,aki elmondta a lehetőségeket,és hogy kb mikor beszélhetek vele is. Újra hívtam a megadott időben,tudtunk is beszélni. Pontosítottuk az időpontot és a helyszínt. Nagyon kellemes,viszonylag rövid beszélgetés után elköszöntem.

Megközelítés

A cím pontos,könnyen megtalálható ,bár én már többször jártam itt. Bkv 2 perc séta,villamosok majdnem a ház előtt állnak meg. (4;6;17). Parkolás nehézkes,de nem lehetetlen, Mammut 5 perc séta
Kaputelefonon engednek be,lépcsövel lehet feljutni. Könnyű megtalálni

Helyszín

A lakás egy patinás épületben van, szépen ízlésesen van berendezve. Kis előszobában fogadott, cipő le,innen egy kis hallon keresztül vezetett a szobába. Mindenhol tisztaság,hangulatos világítás,szobában halk zene . A masszázspad mellett bőrbútorok, és szobainas is helyet kapott. Cukorka bekészítve több ízben Friss illatos törülközőt kaptam mindkét tusoláshoz.
A fürdőben zuhanyzó,kézmosó,mosógép.Tusfürdők,dezodorok bekészítve,szájvízzel,eldobható pohárkákkal.
A fürdő is ízléses,tiszta,kilépők szárazak. A tükröt hangulatfény vette körül

Hirdető külseje

Nóri majdnem olyan,mint a fotókon,annyi,hogy szemüveges,ami komolyítja az arcát,de jól áll neki,csinos.
Fekete egyrészes ruhában várt és fekete magassarkúban . Szép lábai vannak Finom illata megfogott egyből,már a bejáratnál.
Elsőre picit kimértnek tűnt,de ez gyorsan feloldódott,és egy kedves hölgy társaságát élvezhettem személyében
Amíg tusoltam a ruha lekerült,kis köntösben várt,amit a szobában ldvett,alatta 2 részes világoskék fehérnemű volt,ebben kezdődött a masszírozás

Masszázs

Tusolás után hason feküdtem a padon,megkérdezte,hogy krémet vagy olajat szeretnék a masszázshoz . Rábíztam magam,ezért az olajat használta. Az elején kedvesen szólt,hogy jelezzem,ha valami nem esik jól,hisz még nem ismerjük egymást annyira,ez a gesztus jól esett. Könnyen beszélgetésbe is elegyedtünk,kellemes beszélgetőpartner is, értelmes,intelligens nő.
A masszázs egy kellemes lazító jellegű volt,nem szerettem volna sportosat,mint kiderült azt ő is kevésbé szereti. A bokámtól indulg felfelé,derékig. Combtájékon finom benyúlásokkal jelezte mire számíthatok. Aztán a hátamat deréktól nyakig,majd a felkaromat masszírozta. Én pedig a tükörben néztem mit művel velem. Izgalmas volt. Aztán a hátam masszírozása után épp csak hozzám érve vezette az ujjait a testemen. Ezután levette a melltartót beolajozta magát is,amit nézni is élménx volt, majd felmászott mögém és csúszkázott rajtam. Ez nagyon fokozta a hangulatot ,főleg néhány sóhajtással fűszerezve.
Ezután megkérdezte szeretnék e megfordulni. Naná! Feleltem és már el is helyezkedtek. Combomat masszírozta ahol óhatatlan lingam masszázs is indult, de még kitért a mellkasonra karjaimra is.
Ezután vissza a combomhoz és jöhetett a főműsor

Kényeztetés

Azt hiszem ez lehet a lingam masszázs,mert óvatos mozdulatokkal masszírozta az intim részeimet. Finom masszázst kaptam itt is minden oldalról majd haladtunk a rúd végéhez,ahol viszonylag hosszú időt töltött a tenyerével épp csak érintve,nagy örömömre .
Aztán szemben felmászott a padra,szemből is volt kis csúszkázás.
Ezután helycserét kértem,szerettem volna viszonozni a kényeztetést. Már ezelőtt érinthettem puha bôrét de ugye ez más perspektíva. Puncija borotvált,és kívánatos. Sajnos szex nincs,így beértem azzal,amit szabad. Megkóstoltam mindenhol,finom desszert volt a hölgy. Mikor már nehezen uralkodtam magamon,visszacseréltük a helyet és kezdődött a francia. Ez már nem tartott túl sokáig, kicsinált a csaj,pozitív értelemben.
Ezután megtörölköztem,kis lazító simogatás és újabb tusolás következett

Elszámolás

Minden a megbeszéltek szerint,előre fizettem, teljesen korrekt volt . Ár érték arány renben!