Beszámolóim

NÓRI, felejthetetlen masszázs

  Bikaviadal

Egyeztetés

A hírdetést itt találtam az oldalon,telefonon hívtam. Egyből ő vette fel, minden kérdésemre választ kaptam, többek között,hogy nincsenek extrák, csókolózás,NFVSZ és ujjazás szimpátia alapján dől el, ha jól emlékszem valahogy úgy fogalmazott,hogy semmi jónak nem elrontója,de meglátjuk mit hozok ki belőle.Tetszett a lehetőség , találtunk is még aznapra szabad időpontot, így szerintem könnyű volt.

Megközelítés

A megközelítés könnyű,a parkolás nehézkes.Érdemes időt szánni rá, vagy a Mammutban lerakni az autót,onnan 5 perc séta vagy 1 villamosmegálló. Tömegközlekedés kiváló,buszmegálló, villamosmegálló 1 percre.
A címet és a kapucsengő számát a telefonba megkaptam. Miután csengettem, megkérdezték kihez jöttem,elmondták pontosan hova menjek,és már nyílt is az ajtó.
Jártam már itt,de elsőre is könnyen megtalálható a megfelelő ajtó.

Helyszín

A lakásban voltam már többször. Egy kis folyósón bemutatkoztunk,végigpásztáztuk egymást, cipőmet levettem, majd egy előszobán keresztül jutottunk el a tetthelyre.Egy kis szobában voltunk,volt benne 2 fotel,egy masszázspad,kis polcos szekrénykék és szobainas. Ja és egy tükör illetve egy tükrös szekrény. Hangulatfény és halk zene is volt,illetve cukorka bekészítve.
2x tusoltam, külön törölközőt kaptam ezekhez. A fürdőben zuhany,mosdó és egy mosógép kapott helyett. Több tusfürdő és dezodor, 1 féle szájvíz eldobható poharakkal, szappan és kézfertőtlenítő is bekészítve.
Minden nagyon patika, tiszta száraz volt a fürdő,az egész lakás tiszta,rendezett,hangulatos.Az egyik szoba ajtaja szorulhat,mert néha hallatszott ilyenféle csapódás,de elviselhető,az élményből nem vett el.

Hirdető külseje

Nóri úgy néz ki,mint a képeken,ami nem látszik,hogy szemüveges. A képeken is látható pöttyös felső és bőrszoknya volt rajta fekete magassarkúval,ami kiemelte gyönyörű lábait. Kicsi idő kellett,míg feloldódtunk,de 2-3 mondat után,minden gördülékeny volt. Mire letusoltam, már fehérneműben és kis szexi köntöskében várt,ami kellemes meglepetés volt számomra.Kaptam egy pohár vizet,gyors csekkolta a fürdőt utánam,és már kezdődött is a masszázs,köntös nélkül. Szexi világoskék melltartó és hozzá illő tanga volt rajta a masszázs alatt.

Masszázs

Először kedvesen megkérdezte krémet vagy olajat használjon-e ,én rábíztam magam,így olajjal masszírozott. Egy lazító masszázst kaptam,nem volt túl erős,de érezhető, teljesen sikerült kiengednem. Hogy tanulta vagy sem,nem tudom,de nekem bejött Bokától derékig felfelé haladt, a combomnál lágyabb benyúlásokkal,majd nyakamtól derékig lefelé. Onnan lágyan visszatért a combomhoz is. Itt már jól álltam. Ezután levette a melltartóját,felmászott a lábamnál az ágyra és melleivel kezdett masszírozni,majd csúszott felfelé az egész testével.
Ez a csúszka nagyon szexi,eljátszott ezzel pár percet,majd jött a varázsszó,hogy megfordulhatok.

Kényeztetés

Itt már lazább masszázs volt inkább olajos simogatások, majd egy lingam szerű masszázs. Zacsitol indult felfelé,lassan,finom érintéssel,aztán vissza. Majd masszírozta minden oldalról. Végére maradt a makkom, itt azért már végem volt rendesen ( nem tudtam,hogy ez a rész ilyen érzéseket is okozhat). Körkörös mozdulatok ujjakkal és tenyérrel is,hosszas kényeztetés,majd jött volna a francia,de itt helycserét kértem. Én nagyon szeretem kényeztetni a partnerem,most sem volt ez másképp. Nórit követve próbáltam fokozatosan haladni. Nagyon szép puncija van, és még finom is. Picit lassabban nedvesedett,de segítettem ezen. Kicsit próbáltam ujjazni is szűk kis punciját,féltem mit szól,de végül úgy tűnt a reakcióból,hogy nincs ellenére. Csípőjét sem fél mozdítani, és halkan nyögdécsel is néha,ami roppant izgató.
Ezután leültem egy fotelbe, készítettem párnát,ő pedig elem térdelve kezdett először kicsit kézzel aztán szájjal kényeztetni.Itt is a fokozatosság volt a jellemző,külön foglalkozott a kalappal is és végül a rúd is célba ért. Kezdetben lassabb,nyalogató mozdulatokkal,ami felgyorsult és mohó szopasba torkollott. Bevallom ez ínyemre való mulatság volt,közben kicsit kézzel rásegített, gondolom fáradt,mert nem vagyok 1 perces eset. Kicsit még élveztem ezt a fenomenális kényeztetést,aztán rásegítettem, végül a szájában ért a vég. Amin nagyon meglepődtem,hogy még megvárta az utolsó rezzenésemet is,addig tartott a szájában és csak ezután ment papírért,hogy kiadhassa a nedüt. Ezután kaptam én is tiszta papírt,megtöröltem magam,váltottunk pár szót és újra zuhany.

Elszámolás

Elszámolás előre történt,korrekt módon a telefonban megbeszéltek szerint. Extrák nincsenek,a szimpátiadolgok sem jelentenek plusz rózsát,annyi hogy kölcsönösségre minimum másfél órás randi esetén van lehetőség,de ezt előre megbeszéltük, nem ért meglepetés.

NÓRI, nagyon jó masszázs

  Bergner

Egyeztetés

Egyeztetés telefonon történt.Kolleganővel beszéltem,készséges volt, másnapra találtunk is megfelelő időpontot,rugalmasan segítettek.

Megközelítés

Nem először vagyok ebben a szalonban, Nórival is találkoztunk már.Így nekem nem volt gond,de elsőre is könnyen ide lehet találni, pontos cím mellé körülírást is kaptam. Parkolas nehéz, érdemes erre rászámolni 15 percet, tömegközlekedéssel pedig 2 perc séta, villamosok és buszok is járnak.

Helyszín

A helyszín egy régi háztömb igényesen kialakított lakása. 3 szoba,hall,közlekedő, fürdő és wc külön. Ennyit láthattam. Minden nagyon tiszta, szobában masszázságy és tatami is volt, plusz kanapé,szófa,kisasztal és kisebb szekrények.Csoki bekészítve, vizet is kaptam a tusolást követően. Halk zene hangulatos fények tették hangulatosabbá a helyet. A fürdő zuhanyzós, többféle tusfürdő,dezodor,szappan, fertőtlenítő,stb.

Hirdető külseje

Már találkoztunk,így nagy meglepetés nem ért. Nóri csinos,vonzó nő.A képek reálisak,talán pocakja más kicsit,de fel van tűntetve,hogy retusáltak.Továbbra is popsija és lábai tetszenek legjobban . Egy lila flitteres ruhában fogadott,arany színű magassarkúban,amíg tusoltam,ezek lekerültek,maradt egy fekete fehérnemű szett,egy köntös és szőrmés papucs.

Masszázs

A masszázs már sokkal jobb volt,mint amilyenre régebbről emlékszem .Tetőtől talpig kaptam az olajjal ezt a masszázst.Lassan erősödött minden testrészemen,aztán jött lazább.
Ezután megszabadult a fehérneműtől és a tükörben láthattam,ahogy olajozza magát. Aztán a lábam között felmászott mögém a padra,és indult a csúszka, amit teljes testtel végzett. A derekamon lovaglás szerű mozgást csinált,,amit együtt néztünk a tükörben.Nagyon izgató volt.
Ezután megfordultam,itt is volt kis csúszka.

Kényeztetés

Ennél a csúszkánál már farkamat a popsija mögött fogta,és mire feleszméltem már el is mentem. Csodás látvány és élmény volt.
Gyors tusoltam egyet,aztán én masszíroztam őt,mindenhol. Aztán lábai között kezdtem felfedezni mivel okozhatok örömet. Ujjamat nem engedte használni,de kívül simogathattam,és a nyelvemmel kényeztettem. Úgy gondolom jó lehetett neki, legalábbis a hirtelen mozdulatok és izgalmas hangok erre utaltak.
Ezután,mivel újra tisztelegtem a hölgy előtt,kezébe,majd szájába vette az "irányítást",és mégegyszer örömet okozott. Eszméletlen jó élmény volt,hogy nem csak túl akart esni rajta,hanem egész testével átélte a szitut.

Elszámolás

Nórinak nincs extrája, legalábbis felárat nem kell fizetni.Persze a borravalónak nagyon szokott örülni.Egyedül a kölcsönösség az,ami másfél órától elérhető. Amit vállal,az benne van az alap árban,ami szerintem ár-érték arányban kiváló.
A virágcsokrot előre elkérte,vázába tette, de ezután csak rám koncentrált. Minden korrekt volt,a telefonos tájékoztatásnak megfelelően.

NÓRI, jó masszázs

  Rontonton

Egyeztetés

Nóri hírdetésére itt az oldalon találtam rá. Nagyon megtetszettek a fotói, de igazán az érdekelt mi is ez a varázsdoboz. Ezért telefont ragadtam. Szexi hang szólt a telefonba, sikerült vele egyeztetnem. Elmondta a lehetőségeket, virágcsokrot is tisztáztuk és még aznapra találtunk is mindkettőnknek megfelelő időt. Másfél órára neveztem be elsőre.

Megközelítés

A helyszín a 2.kerületben a Mechwart ligetnél van, vagyis könnyen megközelíthető. A tömegközlekedés kiváló, parkolás azonban nehézkes, ezt bele kell kalkulálni az érkezési időbe.Keresgélés helyett jó opció lehet a közelben lévő Mammut garázsa. Innen pár perc séta a cél. Telefonban megadott cím pontos, könnyen megtalálható, telefonban a kapucsengő számát is megkaptam,csengetés után elmondta az emelet,ajtót is így egyszerűen bejutottam.

Helyszín

Régi patináns épület egyik lakása van kialakítva egy igényes szalonná. Egy kis fogadóhelységbe érkeztem, onnan középső előszoba jellegű helységbe értünk, innen nyílik a fürdő, a wc, és 3 szoba, illetve egy helység csak a lányoknak. Minden nagyon igényes és hangulatos. Egy kicsi szobába léptünk, halk zene és hangulatfény volt, masszázságy a programhoz, 2 fotel, több tükör, nagyon izgalmas volt. A fürdőben zuhany van, , mosdó, illetve a mosógép is itt van elhelyezve. Szép, igényes és legfőképp tiszta, higiénikus. Még a kilépőn is volt külön száraz törölköző. Hibátlan hely.

Hirdető külseje

Nóri pont úgy néz ki, mint a képeken, az egyetlen dolog ami újdonság volt, az a szemüvege, viszont szerintem kimondottan jól áll neki, és egy idő után le is kerül. Fekete egyrészes miniruhában várt rám, kiengedett hajjal, fekete magassarkúban. Tusolás után az előszobában várt rám egy fekete köntösben, alatta már csak fehérnemű, és egy bohókás, plüss papucsban, szerinem cuki. A köntös a masszázs előtt lekerült, egy fekete szett volt rajta, tangás alsóval, nagyon vonzó volt számomra. Nóri jó beszélgetőpartner is, intelligens, kedves, figyelmes. Nagyon jó társaság. Szerintem ő erre termett, mert belead mindent, hogy jól érezzem magam, és átéli veled a kalandot.

Masszázs

Hasra feküdtem, Nóri megkérdezte, hogy krémet vagy olajat szeretnék, én rá bíztam magam, így olajjal kaptam a masszázst. Finom, lazító masszázs volt, nem erős, sportos, hanem pihentető. Alulról haladt felfelé, kitért a belső combomra is és kisebb, nagyobb benyúlásokkal is jelezte, hogy jó kis program van készülőben. Aztán haladt tovább a hátamra, ezután a fejemhez állt, és folytatta a vállammal, nyakammal. Itt merészkedtem már megsimítani a combjait, és formás popsiját. Itt még visszanyúlt a hátamat masszírozni, és a fenekem sem maradt ki. Jó kis játék volt ez is. Ezután az ágy másik végéhez ment, felnéztem a tükörben láttam, hogy leveszi a fehérneműjét, és olajozza a testét. Oh, ez milyen dögös! Már ezért a látványért megérte. ( Melltartó nélkül látszik, hogy a melle picit megereszkedett, gondolom már édesanya, kicsit kisebbnek is tűnt, mint cicitartóban, de ez semmit sem vesz el az élményből!!) Olajozás után lassan felmászott mögém a masszázságyra, ami szintén jól mutatott a tükörből nézve. Melleivel a fenekemet masszírozta, aztán haladt felfelé, végül ráült a derekamra, és így mozgott fel és le. Lehet, hogy volt koreográfia, de nem figyeltem meg, mert jobban vonzotta a figyelmemet az, hogy lefelé csúszásnál éreztem a puncija melegét a fenekemen. Itt már nagyon nehéz volt hason feküdni, de még bírtam. csúszka után még megmasszírozta a fenekem és a belső combom, ezután leszállt, szólt, hogy megfordulhatok.

Kényeztetés

Megfordultam , a combomon még volt egy kis masszázs, majd lassan áttért az ágyékomra. Valami ilyesminek képzelem a lingam masszázst ,mert nem csak fel-le rángatás volt, sőt az még messze nem volt. Itt is masszázst kaptam, minden oldalról, és külön a kalapon is .Ez nagyon izgató, szóltam is, hogy szünetet kérek, mert korai lenne végezni. Helycserét javasoltam, meg is történt. Kicsit én is masszíroztam őt ,de hamar eltévedt a kezem itt-ott. Halk nyögdécseléseiből tudtam, jól esik neki az érintésem. Megkértem, hogy forduljon a hátára, így kényeztettem tovább. Felfedeztem az egész testét, minden porcikája finom volt. Olyan volt, mintha remegne, de megnyugtatott, hogy nincs baj, ez pozitív jelzése a testének. A mézescsuporhoz érve kértem még egy megerősítést, hogy lehet-e. Lehetett, így nyelvvel és ujjal is kényeztettem, ami szemmel láthatóan, füllel hallhatóan örömet okozott neki. Szerintem ez legalább 2 orgazmus volt, de ezt ő tudná megmondani biztosan. Mindenesetre a hangja kéjes volt, teste végig vonaglott az érintésemtől. Gyönyörű puncija van egyébként, formás, kívánatos, és ahogy a 2 betolakodó ujjamal érzékeltem, elég szűk is lehet ( sajnos ez nem derült ki biztosan, mivel nem tudtam elcsábítani egy jó szexre, pedig mindent bevetettem) Ezután a masszázságy mellé álltam és ő elém állt, ölelkeztünk, simogattuk egymást, kezével kényeztette a farkam. Aztán egyszer csak elindult a nyelvével a fülemtől a melleimen, hasamon keresztül a harcoshoz. Alulról indult a zacsiktól, aztán végignyalta az egyszeműt, majd lassan vette a szájába. Nagyon érzéki volt, halk hangokat hallatott, mint akit szívesen kényeztet, ez annyira tetszett majdnem eldurrantam. Kis szünet után már kicsit intenzívebben játszott vele. Aztán lassított, majd váltakoztatta ezeket, míg eljött a nagy durranás épp a szájában. De nem engedett el, még lassan dolgozott rajta, míg teljesen elernyedtem. Ezután utódok papírba, majd engem törölgetett. Tusolás után döbbentünk rá, hogy a varázsdoboz kimaradt. Gyors belekukkantottam......legközelebb színezzük a programot ezekkel. Ilyen intenzív élményben még nem volt részem.

Elszámolás

Tudomásom szerint nincsenek extrák, ami növelné a virágcsokor méretét, amit vállal, az mind az alapban van.Bár szerintem a csúszkája és a doboza nagyon extra, a franciájáról nem is beszélve, de azt hiszem ez másféle értelmezés.
Rózsacsokrot az elején adtam át, minden a megbeszéltek szerint történt, visszajárót is szó nélkül megkaptam, nem volt semmi célozgatás, ezért nem is hoztam el mindet.

NÓRI, jó masszázs

  Bergner

Egyeztetés

Telefonon hívtam, először kolléganövel beszéltem,aki elmondta a lehetőségeket,és hogy kb mikor beszélhetek vele is. Újra hívtam a megadott időben,tudtunk is beszélni. Pontosítottuk az időpontot és a helyszínt. Nagyon kellemes,viszonylag rövid beszélgetés után elköszöntem.

Megközelítés

A cím pontos,könnyen megtalálható ,bár én már többször jártam itt. Bkv 2 perc séta,villamosok majdnem a ház előtt állnak meg. (4;6;17). Parkolás nehézkes,de nem lehetetlen, Mammut 5 perc séta
Kaputelefonon engednek be,lépcsövel lehet feljutni. Könnyű megtalálni

Helyszín

A lakás egy patinás épületben van, szépen ízlésesen van berendezve. Kis előszobában fogadott, cipő le,innen egy kis hallon keresztül vezetett a szobába. Mindenhol tisztaság,hangulatos világítás,szobában halk zene . A masszázspad mellett bőrbútorok, és szobainas is helyet kapott. Cukorka bekészítve több ízben Friss illatos törülközőt kaptam mindkét tusoláshoz.
A fürdőben zuhanyzó,kézmosó,mosógép.Tusfürdők,dezodorok bekészítve,szájvízzel,eldobható pohárkákkal.
A fürdő is ízléses,tiszta,kilépők szárazak. A tükröt hangulatfény vette körül

Hirdető külseje

Nóri majdnem olyan,mint a fotókon,annyi,hogy szemüveges,ami komolyítja az arcát,de jól áll neki,csinos.
Fekete egyrészes ruhában várt és fekete magassarkúban . Szép lábai vannak Finom illata megfogott egyből,már a bejáratnál.
Elsőre picit kimértnek tűnt,de ez gyorsan feloldódott,és egy kedves hölgy társaságát élvezhettem személyében
Amíg tusoltam a ruha lekerült,kis köntösben várt,amit a szobában ldvett,alatta 2 részes világoskék fehérnemű volt,ebben kezdődött a masszírozás

Masszázs

Tusolás után hason feküdtem a padon,megkérdezte,hogy krémet vagy olajat szeretnék a masszázshoz . Rábíztam magam,ezért az olajat használta. Az elején kedvesen szólt,hogy jelezzem,ha valami nem esik jól,hisz még nem ismerjük egymást annyira,ez a gesztus jól esett. Könnyen beszélgetésbe is elegyedtünk,kellemes beszélgetőpartner is, értelmes,intelligens nő.
A masszázs egy kellemes lazító jellegű volt,nem szerettem volna sportosat,mint kiderült azt ő is kevésbé szereti. A bokámtól indulg felfelé,derékig. Combtájékon finom benyúlásokkal jelezte mire számíthatok. Aztán a hátamat deréktól nyakig,majd a felkaromat masszírozta. Én pedig a tükörben néztem mit művel velem. Izgalmas volt. Aztán a hátam masszírozása után épp csak hozzám érve vezette az ujjait a testemen. Ezután levette a melltartót beolajozta magát is,amit nézni is élménx volt, majd felmászott mögém és csúszkázott rajtam. Ez nagyon fokozta a hangulatot ,főleg néhány sóhajtással fűszerezve.
Ezután megkérdezte szeretnék e megfordulni. Naná! Feleltem és már el is helyezkedtek. Combomat masszírozta ahol óhatatlan lingam masszázs is indult, de még kitért a mellkasonra karjaimra is.
Ezután vissza a combomhoz és jöhetett a főműsor

Kényeztetés

Azt hiszem ez lehet a lingam masszázs,mert óvatos mozdulatokkal masszírozta az intim részeimet. Finom masszázst kaptam itt is minden oldalról majd haladtunk a rúd végéhez,ahol viszonylag hosszú időt töltött a tenyerével épp csak érintve,nagy örömömre .
Aztán szemben felmászott a padra,szemből is volt kis csúszkázás.
Ezután helycserét kértem,szerettem volna viszonozni a kényeztetést. Már ezelőtt érinthettem puha bôrét de ugye ez más perspektíva. Puncija borotvált,és kívánatos. Sajnos szex nincs,így beértem azzal,amit szabad. Megkóstoltam mindenhol,finom desszert volt a hölgy. Mikor már nehezen uralkodtam magamon,visszacseréltük a helyet és kezdődött a francia. Ez már nem tartott túl sokáig, kicsinált a csaj,pozitív értelemben.
Ezután megtörölköztem,kis lazító simogatás és újabb tusolás következett

Elszámolás

Minden a megbeszéltek szerint,előre fizettem, teljesen korrekt volt . Ár érték arány renben!