Beszámolóim

Niki, nagyon jó masszázs

  Bourges

Egyeztetés

Ezen látogatás most számomra is újszerű volt. Egyrészt fájt a derekam, a combom, amire kis tappancsokat kaptam. Másrészt hajtott a kíváncsiság, hogy a felettébb vonzó arcos képekkel hirdető, kissé kacér tekintetű Nikit, a számomra meglehetősen korlátos szolgáltatásai ellenére is meglátogassam. Ennek fő oka pedig az adatlapján olvasható rendkívül összetett, igényes és a számomra mégis figyelemfelhívó bemutatkozása volt! Utóbb persze kiderült, hogy ez a remekmű egy csapatmunka terméke volt, de addigra én már rácuppantam a csalira és mosolyogva evickéltem Niki kitárt karjai felé!

Megközelítés

A sárga színű kéreg vasúttal közelítettem meg a környéket a Bajza utcai megállóig az Andrássy út alatt. Innen pár perc sétával elérhető a rendelő, ami az itteni Diplomata negyedben található. Ebből adódóan a környék rendezett, csendes és szépen tisztán tartott. A parkolás természetesen fizetős és bizony időt kell szánni a szabad helyek keresésére is!

Helyszín

Ideális búvóhely. Régebbi típusú, de szépen felújított épület. Az utcai kapuban megkaptam a kódot és az emelet számát. A liftből kilépve jobbra kell fordulni és pár lépés után a megadott lakás előtt álltam, azon az oldalon egyébként másik lakás nem is volt! Leendő partnerem az ajtó mögé húzódott, őt csak akkor láthattam meg, amikor becsukta azt mögöttem. Kellemes félhomály, több féle színes világító dekoráció volt elhelyezve mindenütt. A kezelőnkben is minden szükséges eszköz, tárgy megtalálható, amiket mi az ilyen stúdiókban megszoktunk. Mondjuk én egy vastagabb és nagyobb tataminak azért jobban örültem volna. Mellette balra, egy székre tettem a ruháimat. Tükörre viszont nem emlékszem a szobánkban. A tiszta és jól felszerelt fürdőben, amit csupán csak egy só lámpa kellemes fénye világított meg, egy tágas álló zuhanykabinban tudtam tusolni, ahová akár ketten is beférhettünk volna. Álmomban. Az ottlétem alatt csak vele találkoztam. A csap mellett pedig szájvíz, üres pohárkák, dezodorok voltak kikészítve.

Alaposan és praktikusan ki van itt dolgozva a vendég várás és fogadás minden egyes momentuma, a megérkezéstől a távozásig.

Hirdető külseje

Nekem a személyes találkozás alkalmával, a gondos aprólékossággal berendezett, félhomályos lakásban, Niki sokkal vonzóbbnak, csábítóbbak és kívánatosabbnak tűnt, mint amit az amatőr képei sugalltak!

Egy fekete színű, a formás testére simuló, éppen csak a feneke alá érő, egybe részes könnyű kis ruhácskában fogadott. Puszival üdvözölt és megvárta, amíg kibújok a csukámból, majd a jobbra lévő, kisméretű, de minden szükséges tárggyal és hangulati kellékkel, falra akasztott életbölcsességekkel díszített, kellemes illatú szobánkba kísért engem. Edzett, jól karban tartott, izmos teste, személyisége, habitusa, a belépést követően bizsergető érzést váltott ki bennem. Tartotta ugyan a távolságot, de mindvégig kedves és vendégszerető volt velem szemben. Félhosszú szőkésbarna, frissen mosott, kiengedett haj, kifejezetten szép arc, húsos ajkak, igéző értelmes, intelligens tekintet, feszes fehér bőr, nagy tenyérbe illő, természetes feszes keblek, beton kemény popsi, erős formás lábak, zárt, fazonra igazított nőiességével azonnal mély benyomást gyakorolt rám. Azt hiszem, hogy tetkó mentes a teste. Később, amikor a szomszéd helységben a fürdő felé ballagtam, Niki már ott állt a falat támasztva. Kissé tán kacér is volt ez az ártatlannak tűnő póz, de lehet, hogy csak engem akart tesztelni, azonban én nem estem kísértésbe! Nem léptem oda hozzá, hogy esetleg a nyakába csókoljak és a vonzó testét sem térképeztem fel a mohó mancsaimmal. Vagyis résen voltam ám, mert alaposan bemagoltam, a róla szóló tudnivalókat, intelmeket és nem hagytam magam kizökkenteni, hadd higgye csak azt, hogy én tényleg egy jól bejáratott szobapapucs vagyok. Egyébként a vendéglátóm egy okos értelmes, világlátott hölgy, aki angolul is jól beszél!

Masszázs

Határozott és rutinos volt Niki akkor is amikor a szobánkba bekísért. Megmutatta, hogy hová pakolhatom le a dolgaimat illetve a kezembe adott egy tiszta, száraz, nedvszívó türcsit is. A felettébb tágas zuhanykabin belső felén lévő tartókon, sokféle tusfürdőből lehetett válogatni. Visszatérve házigazdám a tatami túlsó felén állt meg és szép lassan kibújt a fogadó ruhájából. Ez viszont remek hangulatjavító mozdulatsor volt, mert az ágyéki részen máris felgyorsította bennem a véráramlást. Még ekkor sem csábultam el és léptem oda hozzá, pedig bikavadítóan nézett ám ki a félhomályos szobánkban!

Hasra fektetett, ő pedig mellém térdelt és az olajos kacsóival, határozott mozdulatokkal kezdte el átdolgozni a hátam, combom nagy részét. Nekem szakszerűnek tűntek a gyúró mozdulatai, határozott fogásai. Témákat közben hamar találtunk, így oldandó a kezdeti távolságtartását. Némi olajos cicis csúszka masszázsban, simogatásban is részesültem kereszt irányban. A fordulás után már én is aktivizáltam az addigra mohóságra vágyó kezeimet, a keretek szigorú betartása mellett.

Kényeztetés

Kezdetben még volt nála lehetőség a kölcsönösségre is, de azután lehúzta a rolót, mert elmondása alapján többen eldurvultak közölünk, amikor nála voltak. A mostani szűkösebb kínálatot igyekeztem azért kihasználni. A mellkasomon is folytatta a ravasz kis csúszkálós mozdulatait, miközben a jobb kezével ráfogott a tagomra és az újbegyeivel cirógatta, húzogatta azt. Ebbe a játékba később a finom ajkait is bevonta. Mélytorok ugyan nem volt, de éreztette velem, hogy az angol mellett bizony a francia nyelvtudása is példásan sokoldalú volt, az állandó szemkontaktus közben! Ebből azonban most csak ízelítőt kaptam, inkább a kézi- cicis kombóra helyezte a hangsúlyt. Így is lett végem, hogy a srácaim az ikrein landoltak.

A kényeztetésem után maradt még némi időnk beszélgetni. Ilyenkor már oldottabban lehet diskurálni, mert más lett a hangulat is. Én csodálkozva hallgattam, amikor mosolyogva közölte velem, hogy már jó fél éve itt van közöttünk és új látogatókat ritkán szokott fogadni, megvannak a stabil visszajárósai! Vajon akkor eddig miért nem írtak rólad a Beszámolókon is? Somolyogva válaszolt: ,,gondolom a vendégeim meg akarnak tartani maguknak”!!

No ezért is gondolom én azt, hogy a visszatérős kollégák, szimpátia esetén, egy picit talán többet is kaphatnak tőle, amiről aztán sumák módon hallgatnak! Inkább lapítanak és tudatosan Nem teszik ki a házigazdámat az ablakba!!

Elszámolás

A talpraesett Niki ezt sem bízta a véletlenre, még a fürdés előtt, előre elkérte tőlem a * szálból álló csokrot, mondván náluk ez a szokás. Természetesen megtettem, alkalmazkodtam a házirendhez, de nem örültem ennek az üzleties jellegűvé vált kezdésnek!