Beszámolóim

Secret Lilien, istennő masszázs

  Ando025

Egyeztetés

Apró disclaimer: Arabella itt jelenleg nem hirdet, egy éve még hirdetett Lilien30 néven (beszámoló van róla jópár), ezt sajnálom, pedig nem a "statom" javítása miatt írok sokszor itt nem hirdető hölgyekről, csak itt főleg így domina vonalon nincs túl sok hirdető, míg más népszerűbb helyeken igen.

Ami a lényeget illeti:
Arabella elsőre felvette délután, pedig nem is jelezte a hirdetése, hogy felveszi (de akkor már próbálkoztam pár kolleginánál - főleg erről az oldalról -, akik vagy nem vették fel az elérhetőség kihirdetése ellenére, vagy a hirdetésükben szereplőkkel ellentéteben telefonban közölték, hogy ők nem vállalják az erotikus/enyhe dominát). Mondta, hogy csak este fogadni, nekem ez megfelelt. A telefonban nagyon-nagyon készséges volt, tájékoztatott csomagokról és az opciós listáról, kérdezte, hogyan szeretném a szeánszt, megbeszéltük, hogy is legyen.

Kérte, hogy SMS-ben erősítsen meg még 1 órával a megbeszélt időpont előtt, ez végül némi félreértés miatt 2,5 órával korábban megtörtént, de ez nem volt fontos. :)

Megközelítés

Arabella még korábban SMS-ben elküldte a címet, simán megtalálható volt a mai technikai arzenállal. A Kelenföldi Pályaudvar környéki lakótelep (ami a házszám megtalálásnál nekem mindig probléma, bárhol is legyen a "lakcsi"), nem nagyon lehet, olyan közlekedési módot mondani, amivel ne lenne könnyű megközelíteni. Hétvégi este volt, szóval sem a forgalom sem parkolás nem mérvadó, de szerintem minden időszakban megoldható, főleg, hogy egy sarokra hatalmas P+R van. Én tömegközlekedéssel mentem, egy ilyen kaliberű csomópont mellett az sem nagy találmány (4-es metró, villamosok, kismillió busz).

Egy szó mint száz: könnyen és sokféleképpen megközelíthető a helyszín.

Helyszín

Tizeniksz emeletes panel-toronyházban felújított garzonlakás, ahol egyedül van. Céllakás, fel van szerelve és láthatóan nem laknak ott, bár egy-két berendezési tárgyból ítélve, más is használja ilyen ideiglenes jelleggel, de teljesen egyértelműen nem egyszerre. Kiegészítve azzal, hogy olyan sok lakás van a házban, hogy 3 lift is van, maximális a diszkréció.

Minden szép tiszta volt, ha nem is nagyon új meg dizájnos. Telefonjáról szól a zene, ami meglepően baromi jó minőségű autentikus fehér blues. És ez szerintem nagyon jól illett is a foglalkozáshoz, filmszerűbbé tette azt.

Talán a törülköző talán egy fokkal lehetne nagyobb, de lehet, hogy csak én vagyok túl nagy hozzá.

Hirdető külseje

Egyszóval gyönyörű. Arabella viszonylag magas, sportos, ápolt a teste, kora is megfelel a hirdetett 30 év körülinek. És olyan popsi mindehhez, hogy az ember szava eláll tőle, nem csak elsőre, de negyedjére is. A programból adódóan a ciciket nem láttam élőben, csak a képein. Mivel a képek nem 100%-ban tükrözik a valóságot, hanem kicsit kevésbé lélegzetállítónak mutatják őt, így gondolom, az is még szebb, mint a képeken.

Nem tudom, mi a neve annak a dressznek amit viselt, ez egy olyan felső, ami egyben bugyi is, legalul gombosban. Mindezt fekete áttetsző anyagból, nagyon jól illet sötét hajához és az imidzshez, és ettől tán még jobban világítottak a szinte világos szürke szemei.

Mindehhez társul egy olyan kedves, konstruktív hozzállás, ami abszolút oldotta lányos zavaromat, és nagyon sokat sgeített, hogy kitaláljunk egy olyan programot, ami így kezdésnek nekem megfelelő.

Action

Miután részletesen megbeszéltük milyen erotikus femdom szeánszra gondoltam, elmentem fürdeni.

Amint visszatértem, megállított a szoba közepén. Többször körbejárt, leszedte rólam a ruhát (sajnos a szemüveget is, így rossz látásomra való tekintettel néha távolabb menve korlátozottabb volt a vizuális élményem, de ez van), körmeivel itt-ott végig cirógatott, a nyakamba lihegett, amitől csak egyre jobban gerjedtem. Ezt néha váratlanul egy-két jól irányzott fenékre húzással szakította meg.

Ezután leültetett az ágyra, a szám közelébe rakta a lábát, de amint hozzá akartam volna érni bármilyen formában, megállított, arrébb lökött. Ezután rám parancsolt, hogy feküdjek hanyatt az ágyra, miután így tettem, az ágyhoz tartozó kötelekkel kikötötte a két kezemet a két oldalra. Ekkor jött a meglepetés, ugyanis a farkamat is kikötötte, pont annyira, amíg még nem volt kellemeten.

Ekkor előkerült rövid időre egy korbács is, amivel először szolidan megcirógatott, majd itt-ott megsuhintott vele. Ezután kigombolta alul a dresszét, fölém állt, megfogta a, khm, középső kötelet és popsiját a szám közelébe tette. Amikor próbáltam volna szájjal hozzá érni, jól megrántotta a kötelet, hogy jelezze, még nem tehetek ilyet.

Ezután felemelte a lábaimat és egy jó alapos prosztatamasszázsnak vetett alá. Nem tudom, végül hány ujjal cisnálta, én szerintem előre csak egyet kértem (azt ismertem), de biztos több volt, viszont érdekes egy élmény volt.

Ezután megfordult és arcomra ülve elkezdte nyalatni a gyönyörű popsiját. Ha lankadtam, vagy nem fogtam fel, hogy nem csak nyalogatásra gondolt, hanem rendes nyelves "bepróbálkozásra", akkor úgy ráült az arcomra, hogy nem kaptam levegőt. És mindeközben valami izgató olajos cuccal elkezdte kézzel bűvölni a megkötözött kisharcost. Ezt a kombinációt viszonylag hosszasan művelte illetve műveltette velem, aminek a végén akkorát durrantam, hogy én is meglepődtem.

És ekkor pont le is telt a megbeszélt egy óra, amíg némileg magamhoz tértem, ő elment lemosdani, majd én is. Nem tudom, hogy az én szótlanságom miatt volt-e ő is elég szűkszavú, vagy ez a játék része, de nagyon érdekes "néma film" volt a szeánsz, amit a fent említett blues zene tett még filmszerűbbé.

Elszámolás

A telefonba elmondottakat személyesen még egyszer megerősítette, majd a megállapodott "csomagért" járót odaadtam még az elején. Azt hiszem, mindketten a másik bizalmát erősítettük ezzel, hogy ő rám bízta, hogy előtte vagy utána, én meg inkább az előttét választottam.

Nem tudom, ebben a műfajban mi az átlag, mivel nekem még csak a második szeánszom volt. Nem volt túlhúzós, de ami sokkal lényegesebb, nekem abszolút mértékben megérte.

Secret Lilien, istennő masszázs

  Banános Joe

Egyeztetés

Elsőre felvette a telefont gyorsan megbeszéltük az időpontot

Megközelítés

Tömegközlekedéssel nem tudom, kocsival mentünk. Parkolás a szokásos marina parti, mivel az első felén található a cím így annyira nem vészes.

Helyszín

Új építésű bérház jó állapotú, szép fürdő (zuhany), bár 2 főnek kicsit szűkös. Sok fajta tusfürdő, puha és tiszta törölközők száraz kilépő. Szobában tatami és masszázságy is van.

Hirdető külseje

Magas lány szép lábak jó popsi és kisugárzás, kedves mosolygós.

Masszázs

Ketten voltunk a barátnőmmel és páros masszázsra mentünk Annához és Lilienhez. Elmentünk tusolni, majd négyen be az egyik szobába, kiválasztottuk, hogy ki kivel kezd és gondoltunk később váltunk mivel két órára mentünk, de hamar meggondoltuk magunkat és átmentünk egy másik szobába, ahol volt egy nagyobb tatami amin elfértünk négyen is. Mindkettőnkre ráfért a masszázs jól kimasszíroztak minket engem Anna jól meg is ropogtatott. Teljes testmasszázst kaptunk a lábujjunktól a tarkónkig, külön kitértek a csomókra a háton és a csuklyán külön kimasszírozták. A barátnőm kapott egy mellmasszázst is :) Ügyesek erős kezük van, figyelmesek mindig kérdezik, hogy milyen erősséggel végezzék a masszírozást.

Kényeztetés

A levezetés rendkívül szórakoztató volt, nézni ahogy a barátnőmet egy másik lány kényezteti, miközben engem is kényeztetnek, Lili és Anna cseréltek közben. A barátnőm is élvezte, hogy végignézheti ahogy engem kényeztetnek. A végén még kértünk egy kis időt, hogy kettesben maradhassunk. :)

Elszámolás

Korrekt a végén az asztalra tettem a telefonon megbeszélteket ami távozásig ott is maradt

Secret Lilien, felejthetetlen masszázs

  Speger

Egyeztetés

Lilien korábban a Marinapart egyik gyöngyszeme volt, de akkor nem jártam Nála, csak üzeneteket váltottunk. Később meglátogattam kétszer is, amelyekről beszámoló is született. Nemrég tűnt fel újra, ezúttal már Arabella néven és dominaként egy másik oldalon hirdet. Nagyon örültem, hogy ismét elérhető és telefonon időpontot egyeztettünk. Két órás programot kértem Tőle.

Megközelítés

Mint korábbi látogatásaim során, ezúttal is a város számos pontjáról villamossal könnyen elérhető helyen találtam meg, igaz egészen máshol. A budai "fonódó" villamos hálózat déli ága mellett dolgozik. Most ezt a villamosvonalat felújítják, de a pótló buszok elég sűrűn járnak szerencsére. Az autós megközelítésről a felújítás miatt nem tudok nyilatkozni. Parkolóhely szerintem van. Mindenesetre a felújítások miatt mind a tömegközlekedéssel, mind az autóval érkezők hagyjanak maguknak bőven időt.

Helyszín

Ebben a lakásban először jártam. Számomra labirintusnak tűnt, de Arabellilien nagyon kedvesen útba igazított. Többen is dolgoznak a lakásban, de ebből semmit nem láttam és hallottam. A kicsi masszázs szobában ágy, TV és szobainas van. A fürdőszobában kád található. A tusfürdő kínálat megfelelő.

Hirdető külseje

Arcát kitakarva hirdet. Korábbi látogatásaimból emlékeztem, hogy nagyon szép az arca, gyönyörű vékony az alakja. A bőre, finom puha és illatos. A képek nagyon szépek, Őt ábrázolják. Engem szép kétrészes fehérneműben és magassarkúban várt.

Masszázs

Ahogy megérkeztem átadtam egy-két apróságot és még egyszer tisztáztuk a programot. A Tőle megszokott magas színvonalú masszázs programot kértem, de hozzátettem fűszerezheti csipetnyivel a dominás programjából. Vagy mondhatnám úgy is, hogy egy egészen lightos dominás programot kértem, masszázzsal kiegészítve és teljesen Rá bíztam magam. Csábosan kedvesen mosolygott és elküldött fürdeni.

Visszatérve már láttam várt és meg is öleltem volna, de mosolyogva rám nézett és láttam, hogy most az eseményeket tényleg nem én fogom irányítani. Körbe sétált, kaptam simításokat, majd hasonfekve az ágyra "parancsolt" és engedelmeskedtem.

Pontos sorrendet nem tudok mondani. A masszázshoz nem használt sem krémet, sem olajat. Több féle masszázsfajtát egyesített, voltak benne yumeiho, thai masszázs elemek. Végignyomkodott, passzírozott, tekergetett, a lábamtól egész a nyakamig. Közben néha mintha szétszedett volna és kellemesen megrecsegtetett, megropogtatott. Néha egyes nyújtásnál fájdalmasan felszisszentem, de egyúttal jól is esett amit csinált. Ez a rész még nem igazán volt erotikus jellegű. Hatékony, szakszerű egészségügyi masszázsként is megállta a helyét. Megjegyzem egyszer voltam Nála erotikamentes masszázson is. Azért a végén mintegy rávezetésként a második részre, lágyan kedvesen besimított, egyet kettőt a fenekemre csapott, ami villámütésként ért és inkább izgató volt, mint fájdalmas, majd fordulást kért és még nagyobb izgalmak következtek.

Kényeztetés

Elővett két kötelet, amelyekkel a bal kezemet a bal combomhoz, jobb kezemet a jobb combomhoz kötözte. Nem volt fájdalmas, sokkal inkább jelzés értékkel bírt arra vonatkozóan, hogy nem én irányítom az eseményeket. Levette az alsó részét és már a punciját is láttam és úgy helyezkedett, hogy szemügyre vehessem.

Hosszas izgatás-hergelés következett. Nem tudom a sorrendet felidézni. Játszott velem, Ő irányított. Sokszor egész közel volt az arcomhoz, mikor puszit adtam volna, de elhúzódott, hogy még erősebb vágyakat keltsen. Az intim részeket olajjal bekente és nagyon sokszor eljuttatott a robbanás közelébe, de nem hagyott elmenni. Egyszer kért, vagy inkább parancsolt, hogy nyissam ki a szám........ de hogy miért? Nyálat csorgatott a számba, ami szintén izgalmas volt. Mielőtt az arcomra ült volna, mondta, majd akkor kapok levegőt, amikor Ő engedi és csak egyet tehettem: nyalhattam az édes punciját. Néha a mellbimbómat erősen megcsíptem de ettől sem fájdalmat éreztem, hanem inkább az izgalmam fokozódott. Mindent többször megismételt, lassan, figyelve a reakcióimat. Ki voltam szolgáltatva Neki és én igencsak élveztem az alárendelt szerepet. És Ő is élvezte ahogy kénye-kedve szerint játszott velem. Lassan jött a vége, kioldozta az egyik kezemet, hogy átölelhessem, magamhoz szoríthassam, amikor a kezével a csúcsra juttatott. Akkor nem láttam, nem hallottam, csak az óriási robbanásra emlékszem. Míg magamhoz tértem megtisztogatott, és saját magát is és elinvitált a fürdőszobába. Megfürdettük egymást és így több fényben is megcsodálhattam. És a programnak nem volt vége.

Úgy osztottuk be az időt, hogy én is megmasszírozhassam, ami jól esett Neki mert izomláza volt. Fordulás után olajos kézzel a punciját is megmasszíroztam, aminél látható volt, hogy mi esik jól Neki és mondta is. Elmondta még, hogy a punci masszírozásánál mi esik még jól egy nőnek. Majd ahogy az idő a vége felé járt elküldött fürdeni. És már csak egy dolog volt hátra. Felöltöztem, megöleltem, kaptam puszit és elköszöntem

Elszámolás

A sokat emlegetett pesti átlag fölött van egy kicsit, amit kér, de a dominás elemekkel fűszerezett programjáért teljesen reális. Még az elején tisztáztuk és le is tettem a TV asztalra, amit kért.

Secret Lilien, felejthetetlen masszázs

  researcher

Egyeztetés

I asked for an appointment online, Lilien modified it to half an hour later.

Megközelítés

Marina Part; this being a Sunday I took my car and found a parking space quite close to the building.

Helyszín

Helyszín: called her number on time, was given the code for the main door the floor and the flat number. Door opens, Lilien in a white decolte dress to greet me, off with the shoes and shown to the large room where the curtains are drawn, candle-light and which contains both a wide tatami as well as a massage bench, armchair, clothes hanger, music system coffe table and a huge double mirror on the ceiling above the tatami. Having been invited to take of my clothes I was handed a medium size clean towel and escorted to the bathroom which is fully equipped with all you need including listerine.

Hirdető külseje

Lilien is a slim natural girl in her late twenties with a pretty face and a friendly but slightly formal and reserved demeanour. Intelligent, educated and elegant.

Masszázs

The tatami seemed to be the appropriate place to lie down on and it turned out Lilien prefers it to the massage bench. By the time Lilien began the massage with warmed-up cream she had taken off all her clothes revealing an adorable silhouette. During the massage which was done with just the right intensity we talked except in the moments when she gave special attention to the problematic areas on my back. As usual she started with the legs, buttocks, back, arms, neck and head. This was followed by a body-to body rub with extra cream.

Kényeztetés

When there were no more body parts to massage I was invited to turn around and Lilien proceed to massage my body with hers until we gradually assumed a 69 position in which we pleased each other with mouth, lips hands and fingers until the inevitable climax. A few seconds to return to this world, clean-up, Lilien kindly proffered me my glass of water and we then had a few moments rest lying next to each other on the tatami. Lilien kindly escorted me to the shower and she helped me wash off the remenants of the cream.

Elszámolás

Ex post facto, placed on the coffe table what is the standard amount in this salon for 1.5 hours of relaxation and extasy.

Secret Lilien, felejthetetlen masszázs

  kovacsbela

Egyeztetés

Kértem egy bővebb infót, hosszú hetekkel ezelőtt, és nem csak a sablon szöveg jött, hanem egy nappal később rá is kérdezett, hogy van-e kérdésem, ugyanis látja, hogy "inkább másik oldal híve" vagyok. Aztán néhány levélváltás után ma délelőtt telefonáltam. Egy kolléganő vette fel, tökéletesen elmagyarázott mindent, időpontot egyeztethettem, sima ügy.

Megközelítés

A térkép pontos. A környék közismert, parkoló, tömegközlekedés van. Az ingyenes parkolás számomra nem elvárás, úgy gondolom, aki egy órás liezonra leteszi az órás parkolás 30-50szeresét, az ne filléreskedjen...

Helyszín

Szokásos Marina parti fullos lakás a sokadik emeleten... Nincs portaszolgálat, lift, majd nyíló ajtó. Szoba tatamis és masszázs ágyas is, az ágyat csak pakolásra használtuk. Fürdő remek, egy tusfürdő márka, szerintem összes illata és illatmentese (!) elérhető. Törcsi minden alkalommal tiszta, új.

Hirdető külseje

Uhh... Nagyon szép Nő! Vékony derék, formás fenék, csodás lábak, nagyon szép cicik, és azok a szemek... A második fotón látható szettben fogadott, kalap nélkül. Elállt a szavam, egyszerűen gyönyörű. Teljes mértékben egyezik a látvány a fényképekkel, a hatás mégis sokkal jobb élőben.

Masszázs

Pancsira bekísért, folyamatosan figyelt rám, és hagyta, hogy megnézzem, megérintsem. A fürdésre magamra hagyott, utána a szobában már csak a tanga volt rajta. Megkért, hogy feküdjek hasra a tatamin és elkezdett lábtól átgyúrni. Testi adottságaim nem teszik lehetővé, hogy komolyabb/erősebb masszázst elviseljek, tele görcsökkel az egész lábam-hátam. Ennek ellenére, és bár szorított bennünket az idő, nagyon becsületes masszázst kaptam. Mondta is, hogy többet kellene masszázsra járjak. Nagyon kellemes volt összességében a masszázs rész, aprólékos, nem kapkodó.

Kényeztetés

Az átmenetnél bár érezhető stílusváltás, de egyáltalán nem zavaró, főként hogy már azért várja az ember fia. Már hason elkezdődik a csúszka, csodálatos a látvány a tükörben, és itt már jönnek azok az érintések, sóhajok, amikről oly sokat írtak már a masszázsos oldalon az MT-k, mégis átélni teljesen más... Aztán a vágyott mondat, amire megfordulsz. Hú, itt azért besűrűsödtek az események, de a lényeg, hogy előbb a fülembe súgja, hogy én dönthetem el, hogy leveszem-e a tangát róla és hogy mikor (!!!), aztán amikor élek ezzel a lehetőséggel, akkor a kölcsönös franciára térünk át az addigi önzetlen kényeztetésemről. Itt azért zavaros, de annyi megmaradt, hogy nagyon finom az illata, a bőre selymes, a dereka karcsú, a keblei nagyon kézbeillenek, és közben valami észveszejtő kézzel és szájjal végrehajtott kényeztetést kapok ott lenn... Nem úgy jött át, hogy játszik velem, egyszerűen csak fokozta az élményt azzal, hogy nem engedett elmenni, csak amikor ő akarta. Akkor viszont azonnal. Lenyugodni hagyott, nem ment azonnal... Ezután ismét zuhany, oda már elkísért, megmostuk egymást, ő folytatta a csúszkát a kádban is, a saját testével szappanozta a hátamat. Nagyon jóleső pillanat volt. Az olaj lemosása után öltözés és távozás. Meg egy puszi. :)

Elszámolás

Én az elején szoktam. Most, amikor rákérdeztem, mondta, hogy bármikor jó, én erre letettem a zenelejátszó mellé, ezután nem esett róla több szó. Marinás átlag 1 óráért.

Secret Lilien, felejthetetlen masszázs

  pokus

Egyeztetés

Furcsa mód találtam Lilienre, mert először nem öt kerestem hanem egy másik lányt hívtam és ö vette föl a telefonját. Bemutatkozott és mondta hogy nem ö a kereset lány ö sajnos csak később lesz bent és még egy pár szót beszélgettünk, roppant szimpatikusnak tűnt Lilien és miután leraktam a telefont gyorsan megnéztem öt a képek alapján meg elolvastam a beszámolóit is. Vissza is hívtam most már a saját számán de most meg már ö nem volt bent, mondták hogy majd csak holnap lesz bent.Na semmi gond majd hívom holnap. Közben észre vettem hogy van bővebb infó is az oldalán hát azt is megnéztem. Aztán másnap délelőtt menet közben jött egy email a beszámolokrol Lilientől hogy tetszettek e a Bővebb infókban leírtak. Hoppá.De akkor ö még nem tudta hogy én az vagyok akivel telefonon beszélt. Visszaírtam neki emailbe hogy mi tegnap már beszéltünk telefonon és én kerestem öt csak sajnos nem volt bent és így már emlékezett rám. Aztán váltottunk még egy pár emailt egymással , onlinen bejelentkeztem hozzá és végre személyesen is megismerhettem Lilient. Még nem volt ilyen hogy egy lány megkérdezte volna hogy hogyan tetszett a Bővebb infókban leírtak. Én személy szerint örültem neki, figyelmes és nem csak jól masszíroz és csinos nő ,szexi, hanem jól is menedzseli magát. Tényleg nagyon ügyes.

Megközelítés

Én autóval mentem jártam már itt így nem volt nehéz idetalálni.De szerintem tömegközlekedéssel se lehet bonyolult, de ebben érdemben nem tudok nyilatkozni. Leparkolni szinte a bejárat előtt tudtam, de ahogy körbe néztem odébb is volt egy csomó üres hely. Hétvégén voltam így nem tom hogy fizetős e.

Helyszín

Én már voltam ebben a szalonban a Marina parton , aki olvasgatja a beszámolókat az tudja hogy ez erre a célra kialakított szalon, a maga minden extrájával. Számomra tökéletes helyszín, tisztaság mindenhol, több fajta tusfürdő, szájvíz, illatos törölköző ,masszáspad és tatami szobán belül, tehát lehet választani vagy egymásután mindkettőt használni. Maszirozáshoz a padot ,erotikához meg a tatami. Menyon tükör , egyszoval aki még nem járt itt az nyugodtan menjen mert szerintem fullos és nem lessz panasza

Hirdető külseje

Lilien egy csinos ,jó illatú ,nagyon helyes arcú nő, akivel jól lehet társalogni és minden témában eltudsz vele beszélgetni. A képei eredetiek, bár arckitakarással hirdet de mint előbb is írtam nagyon helyes az arca szerintem . Nem fog csalódás érni.

Masszázs

A masszázs padon történt azt hiszem olajjal de ebben nem vagyok biztos. A hátammal kezdte és közbe beszélgetünk semleges dolgokról. Utána folytatta a lábakkal combbal és végül a talpammal. Kérdezte Lilien hogy milyen erősen szeretem és úgy éreztem hogy tényleg jó erősen masszíroz. Voltam már egy pár helyen és messze menően a jó masszírozok közé sorolom be öt is . Megvoltam elégedve a masszírozásával. Masszírozás közben végig rajta volt a bugyi, de ha szolok szerintem szó nélkül leveszi. Nem is tudom miért nem szóltam neki hogy vegye le, aztán meg végül ez jól is jött mert amikor vége lett a masszázsnak és én kezdtem öt beolajozni ,végül én vettem le róla a bugyit. Ennek is megvan a maga varázsa.

Kényeztetés

Már a padon kezdődőt egy kis finom benyulkálásokkal, aztán leszálltam a padról és elkezdtem ölelgetni Lilient és beolajozni a testét hogy majd átmegyünk a tatamira és ott jön a levezetés rész egy kis csuszkával megtoldva. De ahogy ott álltunk a pad mellett és olajoztam meg simogattam öt valahogy felültettem a padra és elkezdtem megízlelni punciját ami ISTENI finom volt. Nagyon jólesett öt kényeztetni és halhatóan neki is jól esett. Utána átmentünk a tatamira és kölcsönös simogatások és egy más feltérképezése után végül 69 be lett végem. Utána egy kicsit mellém bujt, beszélgetünk egy keveset és irány el fürdeni. Lilien is jött velem ,lemosta a hátamról az olajat és utána bent várt a szobába és hozott ásványvizet míg én fürdőben voltam és avval kínált. Utána még öltözködés közben is beszélgettünk, kikísért és irány a parkoló a kocsihoz.

Elszámolás

Pontosan annyi mint amennyit előtte megbeszéltünk , amikor legutóbb itt voltam másnál akkor is ennyi volt, azóta se változott. Szerintem teljesen megéri.

Secret Lilien, felejthetetlen masszázs

  Zeuss

Egyeztetés

A jó marketing meghozta az eredményt, nem is értem, hogy ez másnak miért nem jutott az eszébe?! :)Több akadályt leküzdve végül is eljutottam Lilienhez, az online bejelentkezés egyszerű és nagyszerű. Már csak a ház előtt állva (nem még nem úgy, bár szép ázsiai hölgyek jöttek,mentek :)) telefonáltam és kértem pontosítást. Nagyon kedvesen irányított az orromnál fogva.:)

Megközelítés

Ki ne ismerné az ördögök és angyalok titkos gyülekezőhelyét,ahol a szép lányok négyzetméterre vetített száma messze meghaladja az országos átlagot, lassan már mint a szódás lova, vakon is odatalál az autóm,ingyenes parkolóhely éppen volt, de az utolsót csíptem el. Mikor oda értem pont az jutott az eszembe , a parkoló autókból vajon hányan jöttek randira.:)

Helyszín

Új, szépen kivitelezett házikó,a lifttel meggyűlt a bajom, még nem ismerte fel az ujjlenyomatom, de most már benne vagyok a memoriában (remélem). A lakás a házigazdákat dicséri,a színek harmóniája, a hangulatkeltő fények, berendezési tárgyak ízlés világa mind mind a célnak vannak alárendelve, izgató, sejtelmes, erotikus. A szoba tágas,tele tükrökkel, minden igényt kielégít. A fürdő tiszta, jó türcsi, kádkilépő,többféle szájvíz, a pohár éppen akkor elfogyhatott, de megoldottam.

Hirdető külseje

Lilien gyönyörű,szeme fogva tart, illata rabul ejt,alakja vágyakat ébreszt,természetessége elvarázsol!

Masszázs

A kezdeti sokktól, én a szépségétől, gondolom ő az enyémtől :), kicsit zavarban voltunk, de elkezdtünk beszélgetni és aztán már nagyon oldott hangulat alakult ki. Na ilyen masszázsban még nem volt részem, a törékeny lány olyan erővel csinálta, hogy majd be ...tam, de hát tudom ekkor hatékony, és nehogy má nem bírjam ki.:) Minden porcikámat megdolgozta, a lábamtól a fülcimpáig. Eredetileg 1 órára mentem, de hosszabbítani kellett, mert irtóra élveztem amit velem csinál.
Már hason adott puszikat, a fülembe súgott, rám lottyantott némi segéd anyagot és csak csúszkált, csúszkált, áááá sose legyen vége.

Kényeztetés

Fordulás után minden volt,cicit a fejemhez nyomta, punci a farkamon siklott,majdnem dugtunk, majdnem csókolóztunk majdnem elélveztem, de neeem, húztam ameddig csak lehet, talán már tovább is. Szájába vett, nekem való Isteni franciával már majdnem átlendültünk a küszöbön, de nem megint csúszkált, megint kézbe vett, megint az édes szájába voltam, megint összeértek ajkaink, közben puszilgattam, öleltem, már a tatami felett lebegtem, amikor elért a vég! huhhhhhhh Végén még oda bújt hozzám, nagyon kedves volt, bár csak sose lett volna vége annak a percnek!
Iszonyatosan jó volt!

Elszámolás

Teljesen korrekt volt, az elején és a végén is ajándékoztam, a módosítás miatt.

Secret Lilien, felejthetetlen masszázs

  Implacabile

Egyeztetés

Ilyen még úgyse volt Bond nem rövid előéletében..., ugyanis az első lépést Lilien tette meg egy privát üzi formájában, ami...hát hogy is fogalmazzunk...felhívás volt keringőre, merthogy nagyon jólesett az érdeklődés az Ügynöknek... De aztán persze telefonon történt az egyeztetés érdemi része.

Megközelítés

A Marina partot lassan el lehetne nevezni Masszázsnegyednek is :-) Szerintem alapvetően kétféle Makktárs létezik a Beszámolókon, az aki már volt a Marinán, meg az aki oda készül... Alulinformáltaknak elárulható, hogy kocsival ingyenes és rém jól megközelíthető, de metróval, busszal és hajóval is ideális célpont a Duna Plaza mögötti partszakaszon. Bond, mint mindig, a szolgálati Aston Martinnal érkezett, majd magához véve a kötelező tartozékokat, a sötét öltönyt, a pisztolyt és a könyörtelen arckifejezést, felcsengetett.

Helyszín

A telefonon kapott címen lévő ház x-edik emelete... Érdekes módon Bonddal nem szórakozott a lift, azonnal vette az inputokat és hipp-hopp repítette az Ügynököt föl. Ott pedig máris nyílt az ajtó, épphogy csak sikerült a megfelelő lőpozíciót felvenni, máris megjelent a mosolygós Lilien a nyílásban. Rövid bemutatkozás és cipőelhelyezés után Lilien máris a tetthelyre invitálta Bondot. Szép a tetthely! Végre nem egy kisméretű félszoba, abszolút emberi léptékű, masszázspad és tatami is bőven elfért bent, de persze a masszázspad ebben az esetben csak a dísz szerepét játszotta a soron következő Bond-filmben. A ruházat hamar a szobainasra került, Bond pedig kisvártatva a zuhanykabinba. Cseles az ajtó, de nem fogott ki az Ügynökön! Bent kisebb és nagyobb babák sorakoznak, az egyik éppen alkalmas volt a tisztálkodásra... A zuhannyal érdemes óvatosan bánni, mert hiányzik a vége, Bond végig is karistolta az oldalát... Aztán gyors törölközés után hasra vághatta magát a tatamin, a közben bugyira vetkőzött Lilienen legeltetve a szemét.

Hirdető külseje

A legeltetés bizony jó volt! Nagyon csinos, formás, az adatlapra írtnál magasabbnak tűnő lány kezdett hozzá az Ügynök masszírozásához! Szép arc, szép szemek, gyönyörű popsi, kis csíkkal dekorált punci (ja, az még nem most, csak később jött), és informatív, beszélgetős, általános jófejűség. Tetszett! Összességében igen csinos Bond-lányt sodort az Ügynök útjába a beszamolok.com :-)

Masszázs

És ráadásul még a masszázs is jó volt, nem himihumi simisimi, hanem komoly, erőteljes, helyenként sziszegős mozdulatok. Bond néha érezte a melleket a hátán, néha még a popsit is, mert Lilien itt-ott rá is telepedett a golyó-verte testre. Kemény gyúrás, majd kisvártatva érzéki simítások, abszolút tökéletes összhang. Bond már várta a fordulást, de előbb egyszer csak elröppent a bugyi, majd Lilien elhelyezkedett hason a háton és nyakba puszis, besimogatós kellemes csúszkálásban részesítette az Ügynököt... Aki ezek után már tényleg nagyon szeretett volna megfordulni... Végül aztán eljött ennek is az ideje, olaj érkezett Bond tenyerébe, hogy bekenhesse vele, ahol csak akarja Lilien bársonyos bőrét..., hát az Ügynök mindenhol akarta. Aztán hanyatt lett parancsolva és elölről is megismétlődött a csúszka, néha olyan helyeket érintve a fegyvercsővel, hogy attól nemcsak Bondnak, de Liliennek is elhomályosult a tekintete...

Kényeztetés

...és egyszer csak egy komolyabb csusszanással Lilien elhelyezkedett úgy, hogy kézzel-szájjal elérhesse a fegyvert... Még a lőszer is meg lett számolva...(úgy látszik Bond elfelejtett a múltkori lövöldözés után újratárazni, mert csak két golyót találtunk)... De még mielőtt túl jó lett volna az Ügynöknek, gyors helycsere zajlott le a tatamin és Bond szembetalálta magát egy finom, sima, és meglehetősen izgalomba jött puncival. Amiről és amiből nem lehetett le-, illetve kicuppanni :-) Lilien izgult, aztán még jobban izgult, sóhajtva, majd nyögve, végül remegve és egyéb hang- és fényhatásoktól kísérve olyan orgazmust mutatott be, hogy Bond büszke lehetett magára. Húúúú. Aztán, amikor a fény visszatért az elhomályosult szemekbe, Bond könyörtelenül le lett teperve, és a fegyvercső valamint teljes környéke Lilien ajkai közé került, aki bemutathatta nem semmi francia tudását... Mondhatni rúdtánc zajlott a Marina parti szobában... Közben persze Bond sem hagyta annyiban...,de végül Lilien határozottan csőre töltött és a fegyver elsült... Bár valószínűleg nem talált el senkit. Mégis azt kell mondani, hogy húúúúúúúúúúúúú. Aztán odabújás-beszélgetés-apró puszik a hátralévő időben, elősegítendő a szív kalimpálásának határérték alá szorítását, majd finom terelgetés a zuhany felé...

Elszámolás

Először járt itt Bond, de nem utoljára. Marina parti átlag, jóval átlag fölötti tevékenységért.

Secret Lilien, nagyon jó masszázs

  huff

Egyeztetés

Mikor Arabellát elém sodorta a sors szeszélye, azonnal éreztem, hogy a sors szeszélyes:D Ismerős test, ismerős kínálat, ismerős stílus egy új név, új helyszín és új telefonszám mögött. Kb. egy éve jártam nála, még első beszijét írtam, és azóta is ott motoszkált bennem a fránya visszatérés gondolata. Na jó, nem csigázom tovább a nagyérdeműt, meg amúgy is lelőttem a poént már a névvel: Arabella masszőz = Lilien masszőz, juhéé! Több körben egyeztettünk telefonon, még mindig az a nagyon kedves, tüneményes hangú, korrekt kis tündér, aki "régen" volt. Minden fontos infót megtudtam tőle, bár az egyetlen fontos infó valójában az volt, hogy hozzá megyek. Találtunk egy megfelelő időpontot szerda délutánra a 1,5 órás programra. Ja, nem itt hirdet, hanem máshol hirdet, de nem mondom el hol hirdet, mert ott hirdet, ahol a nem itteniek többnyire hirdetnek és (ez csak egy egyszerű dal, semmit nem akar, de) ennél többet nem árulhatok el:)

Megközelítés

Margit körút, pont félúton a Margit-híd és a Moszkva (Széll Kálmán) tér között, a 4-6-os villamos megállójától 1 percre. Parkolás problematikus lehet, de előre figyelmeztetett rá, úgyhogy simán belefért a kb. 15 percet keringés és bénázás a környéken, mire találtam egy helyet. Ami fizetős. Még éppen a halálos belvárosi tarifa alatt. Egy a maihoz hasonlóan szép napsütéses délutánon javaslom akármelyik irányból a laza 10-15 perces sétát és/vagy villamosozást. A ház bejárata kicsit el van dugva, a számozás több mint megtévesztő, kedves környékbeliek kétszer is teljesen rossz irányba navigáltak, de végül többszöri telefonálás után betaláltam. Lilien személyesen jött le elém, de mielőtt ettől padlót fogna az egyszeri MT, kiderült, hogy mindenki ilyen bánásmódban részesül, mert kulccsal zárják a lépcsőház ajtaját:)

Helyszín

Csendes, hátsó kertre néző, hangulatos kis bérházi lakás, pici, de magas belső, a friss költözés után még nem 100%-osan berendezve és felszerelve, de már így is kielégítően. Egyedül fogad. A fürdőszoba kényelmes, jól felszerelt, zuhanykabinos. Szájvíz, tusfürdők, törülközők, kilépők stb. minden korrekt. Pár dolog hiányzik még, pl. szobainas, egy állótükör, pár kép és dekor a falról és szerintem ennyi. Lilient ismerve pár nap múlva ezek is elintéződnek.

Hirdető külseje

Szóval egy éve láttam utoljára, de ez az év nem látszik rajta, meg a többi sem! Külsőre továbbra is brutálisan jó testű, belsőre továbbra is démoni szenvedélyekre képes masszőzlány, aki után bőszen füttyöget az utca népe (és szerintem nem csak a farokkal rendelkezők). Ha azt írom hibátlan bőrű, feszes, izmos, csinos, meg formás, meg ilyenek, akkor az egy dolog (több dolog), amit a képek is kb. visszaadnak. Azt viszont semmi nem adja vissza, ha magad előtt (alatt, fölött) látod meztelenül. Szerintem tökéletes teste van és ennél többet most nem fogtok kiszedni belőlem! Arca kifejezetten és bevallottan szubjektíve szép, szeme barna, haja fekete, szája csókra invitál, nyakon felül is tökéletes egy aprócska dologtól eltekintve (tetovált szemöldök, de erről psszt!! és még az is lehet, hogy másnak ez bejön). De miután hosszas kutatás után találtam csak meg ezt az apró számomra tökéletlenséget, ezért hajlamos vagyok azt gondolni, hogy ki a francot érdekel? Arablilienbella 10-es skálán 10-es. 100-as skálán 100-as. 1000-es ská... na értitek.

Masszázs

Legutóbbi látogatásom óta új technikákat tanult és pont olyanokat, amelyeket én kedvelek: sok és erős nyomást alkalmazó, nyújtó, húzó, a letapadt izmot a csontról lefejtő technikákat! Az elején kicsit dumáltunk és vizet ittunk, de közben teát ígért nekem finomat, aztán eltűntem fürdeni, mikor visszatértem, Lilien már meztelen volt, szóval szégyellősen másfelé pislogtam és inkább hasra vágtam magamat a kemény, de kényelmes matracon. Aztán szembecsukva próbáltam ellazulni, ahogy dolgozni kezdett rajtam. Ez a technika krém és olaj nélkül, néha kellően fájdalmas és hatékony, de kérésre biztosan tud hagyományosabb masszázs is produkálni, nekem ez most tökéletesen megfelelt. Közben beszélgettünk, kivéve, ha megéreztem a meztelen ölét a lábamon, fenekemen, mert akkor inkább áhítattal hallgattam. Jól esően végignyomkodta mindenemet, talp, vádli, comb, fenék, hát, gerinc mellett, bordák között, alatt, mellett, és kaptam egy kis nyak- és fejtájéki masszázst is. Közben néha felpislogtam a tükör felé, hogy ne csak az érintését, hanem a látványát is élvezhessem, de többnyire elégedetten szuszogva hagytam magam fellazítani.

Kényeztetés

Aztán éreztem, hogy jön a váltás, mert olajat varázsolt és egészen más, lágy, finom mozdulatokkal simította el rajtam. Szőrös bőröm örömködött, töpörödött törpördög tököm fölpöndörödött. A ráhangolás nem tartott sokáig, mert amikor lassan, szinte bokámtól indulva végigcsúszott rajtam és belecsókolt a nyakamba, akkor gyorsan és kíméletlenül felizgultam. Még hason fekve nyúlkáltam mindenfelé, hol feszes farpofát, hol izmos kart és lábat érve, de úgy 1-2 perc után megváltásként ért a 'fordulj meg' felszólítás. Megfordultam és erős vágyakozással telve mereven bámultam Lilient (szememmel) és a plafont (farkammal). Aztán jött a kezével, szájával, testével és egy gyönyörű, csúszós-lihegős szeánsz vette kezdetét 'Hogyan szeretkezzünk úgy, hogy valójában nem szeretkezünk?' címmel. Nedves ajkait fent csókoltam, lent simogattam, olajos testét erősen szorítottam magamhoz, lábaimmal átfontam lábait és így kavarogtunk a végkifejlet felé. Ami végül hagyományosabb módon jött el: én hanyatt feküdtem, matrac szélét markoltam, minden izmomat megfeszítettem, Lilien pedig négykézláb, szájával kényeztetett és a 'vigyázat jövök' sóhajom után kézzel fejezte be, miközben önfeledten szétlőttem magomat s magamat. Kis pihegés után megkaptam a végre kihűlt, finom teát (sőt, véletlenül az övébe is beleittam:)), majd tus, öltözés és el.

Elszámolás

A 1,5 óra ugyanannyi mint régen, ami egy leheletnyivel a pesti masszátlag felett van. Végül vagy 20 perccel túlléptem az időt, így néhány leheletnyivel több ajándékot hagytam ott, csekélyke ellenszolgáltatás a maximális elégedettségért cserébe.

Secret Lilien, nagyon jó masszázs

  factor

Egyeztetés

Itt az oldal, időpont egyeztetési szolgáltatását kihasználva történ. Egy héttel előre, közben még egy kedves érdeklődő levélváltás is történt. Hiába... én szeretem az "írástudókat"... :)

Megközelítés

Gps elsőre odavisz. Kiírva az utca a házszám. Új társasház, könnyen megtalálható. Bkv-t nem tudom pontosan, de buszmegálló a ház előtt van...

Helyszín

Igényes lépcsőház - bejutás kóddal - lift, rendezettség. A lakásban hangulatfények, kellemes illatok, tisztaság a szobában, a fürdőben kád, zuhanyfallal. patyolat tiszta. A szobában tatami, fotel és szobainas. Profi dizájn. Keleties dekorációk. Az alkalomhoz illő.

Hirdető külseje

A lány arca a képeken nem látható. Olyan szép, mint egy jávai hercegnő (Atiqah Hasiholan a Java Heat-ben) Mosoly és kedvesség az első benyomásom Róla. Csillogó selyem miniruhában fogad, bámulatosan szép alakkal. Darázsderék szép cici, hosszú comb, nagyon jó fenék! Ismerkedés képen az ölembe ült. Legjobb teszt a világon, ha itt nincs kisugárzás, később se lesz... Az Ő kedves és erotikus kisugárzása nagyon megnyerő volt már itt.!

Masszázs

Másfél órát kértem le és felvezetéssel. Mosolyogva (örömmel) vette tudomásul. A felvezetés előtt egy rövid, de annál erotikusabb simogatásokkal tűzdelt masszázs, majd búgó hangon közelről súgta a "varázsszót a fülembe. Folyamatos ráhangolódással, kezdte a franciát. Tökéletes technikával. Amikor érezte orientációmat a formás hátsó után, megkérdezte, fordulhat-e úgy, hogy én is elérjem... Ez jó kérdés:) A csodás látvány arra ösztönzött, hogy az ánusztól lefele, végig kóstolgassam a csodálatos csiklóig.. Apró hanghatásokkal jelezte a jó utat. Az ujjaim is segítettek a két nyílás óvatos izgatásában. nem is maradt el az eredmény. Egy érzéki orgazmust mutatott nekem. Ez úton is köszönöm. nagyon Összeszedve remegő térdeit a tükör felé tartotta szép hátsóját, majd szájjal, végig, nagyon odafigyelően engem is a csúcsra juttatott. Ájulásom közben megfordultam valahogy és kívánságaim szerint egy erős. néha könyökös, derék, hát és váll masszást kaptam. Sokat beszélgettünk közben. Érezte, hogy van hozzá kedvem. Végig a tükörben szem kontaktus és a csodás punci látványa... Remek pillanatok (fél óra)

Kényeztetés

A levezetéshez nagyon messziről indultam. Lélekben nem az erotikánál jártam és az elején úgy éreztem erőm sincs. Ő nagyon lassan ,sok kedvességgel, pajzán érintésekkel, bő olajozással, váltott technikákkal, oldalról hozzám bújva (hogy elérjem bárhol) Végig kézzel mutatta meg az eszo-joni masszázs tudását. A végére, már nagyon felhúzva, jó gyors ritmusban érkeztem. A megemelkedett csípőmmel hidaltam és hangosan hörögtem... Nagyon nagy kedvességgel nyugtatott le és bújt mellém puszilgatva, mosolyogva.

Elszámolás

Kis asztalra a szokásos összeg. Nem is szabad gondolkodni rajta... Remek ár-érték arány!

Secret Lilien, nagyon jó masszázs

  vándorló

Egyeztetés

Már régóta szerettem volna eljutni Lilienhez és végre most el tudtam menni. 1 héttel korábban online foglaltam le az időpontot, amit előtte SMS-ben és hívással is megerősítettem.

Megközelítés

A Gyöngyös utcai metrómegállótól sétáltam a helyszínig, busszal is megközelíthető, a parkolás is meg van oldva. A házat a Marina Parton lévő táblának köszönhetően abszolút könnyű megtalálni, ha időben érkezik az ember, nem kell várnia a ház előtt. Én hamarabb értem oda, így egy kicsit leültem a közelben.

Helyszín

Marina Part: rengetegen megénekelték már joggal, hogy milyen nagyszerű ez a hely. Lilien egy közepes méretű szobába kísért be. A szép, nagy tatami természetesen nem hiányozhat, ahogy a fotel, kis asztal, törülközőtartó sem. Tükör mindenhol van, még fent a plafonon is. A fürdő is teljesen felszerelt, szájvíz is van.

Hirdető külseje

Mindenki megcsodálhatja csodálatos testét a képeken, élőben sem csalódtam benne. Szexi, fekete topban fogadott, csak úgy sugárzik róla az erotika és a csábítás már az ajtóban is. Szép, mintás műköröm volt rajta, ami nagyon tetszett nekem, meg is dicsértem a programunk végén.

Masszázs

Fürdésből visszatérve egy kis tánccal kedveskedett nekem Lilien, majd megkért, hogy segítsek megszabadítani őt ruhadarabjaitól. Meztelen valóságunkban táncoltunk egy kicsit, már itt kezdtem ágaskodni, így átértünk a tatamira a masszázshoz. Méz illatú krémet használt hozzá, amit én választottam ki, többféle krémből választhat az ember. Hasra feküdtem, lábaimmal kezdte a masszázst, ami kellemes erősségű. Közben fesztelenül elbeszélgettünk. Hosszú hetem volt, így nagyon jól esett a gyömöszölése.

Kényeztetés

Itt már olajat használt. Mielőtt elkezdett csúszkálni rajtam, cirógatott, ami nagyon vadítólag hatott rám. Először a hátamon csúszkált, nagyon összehangoltan mozogtunk, a tempó egyre fokozódott, olyan érzésem volt, mintha szeretkeznénk, de természetesen nem. Egy idő után jött a varázsszó, hogy megfordulhatok. A franciája kellemes, kezeit is ügyesen használja. Megkérdeztem, hogy megfordulna-e 69-es pózba, aminek örömmel tett eleget. Finom puncikáját nem sokáig élvezhettem nyelvemmel, mert itt már hamar elért a vég kezei között.

Elszámolás

Normál piaci átlag, előtte adtam oda neki 3 szál tulipán melett, még visszaadni is tudott. Amit vállal, az az alapban van benne.

Secret Lilien, nagyon jó masszázs

  csókkirály

Egyeztetés

Egy barátommal elhatároztuk, hogy együtt látogatjuk meg a Marina Parti szalont, s Lilienre és Mollira esett a választásunk. Én egyeztettem telefonon Lilivel, s miután már jól ismertem, nagyon egyszerű volt, nagyon kedvesen megszervezte a randit, szólt Mollinak, felkészültek a fogadásunkra

Megközelítés

Marina Part, sokunknak olyan, mintha hazajárnánk.:) A Duna Pláza mögött van, a Duna partján, új építésű lakótelep, autóval nagyon egyszerű, ingyenes a parkolás, csupán helyet nehéz találni. Tömeg közlekedés esetén a Váci úttól pár perc séta, metró, autóbusz egyaránt van.

Helyszín

A célnak tökéletesen berendezett vadi új lakás, tisztaság, rend mindenütt. A szobában masszázspad, s tatami is van, rengeteg tükör, kanapé, s egy szobainas egészíti ki a berendezést. Két fürdőszoba is van, rengeteg tusfürdő, szájvíz, nedvszívó törülköző, száraz kilépő, szóval minden a legnagyobb rendben, simán el is laknék itt.:)

Hirdető külseje

A lányok gyönyörűek, s miután a barátom Mollit választotta, én maradtam Liliennél, aminek nagyon örültem. Lilien egy érett, remek, vékony alakú, elbűvölő mosolyú, káprázatos, tutajos szemű, szép arcú NŐ, aprócska, nem túl feszes, de egyáltalán nem gravitáló cicikkel, kislányos, selymes, borotvált puncival. Kívánni is nehéz lenne szebbet jobbat, amit csak fokoz kedves, bűbájos, szolgálatkész egyénisége.

Masszázs

A gyors tusolást követően már meztelenül, egy száll magassarkúban várt, egy pohár ásványvízzel, s kedvesen érdeklődött, hol szeretném kezdeni a masszázst. A padnak dőlve váltottunk néhány kedves puszit simogatást, s amíg még hasra tudtam feküdni, elterültem a tatamin.:) Lilien nagyon szakszerűen, kellő erővel, s finomsággal masszíroz, érezhetően nagy kedvvel, az egész testre kiterjedően, a talptól felfelé, ahogy kell. Időnként egy-egy finom puszit is rálehet valamelyik testtájadra, keze el-elkalandozik erogén zónáid felé, fokozva ezzel az élmény. Közben jól el lehet vele beszélgetni, értelmes lány, jó humorérzékkel.

Kényeztetés

Nagyjából 30 perc masszázst követően tértünk át a levezetés részére. Miután én nem vagyok a csúszkamasszázs nagy híve, Lili erre emlékezett, s nem is erőltette a dolgot. Összebújtunk, s kölcsönösen puszilgatni, simogatni kezdtük egymást. Rendesen felizgultunk mind a ketten. Először Lilien került fölém, megcsillantva elképesztő fuvola tudását, majd én fordítottam őt a hátára, s alaposan végigcsókoltam remek testét, s természetesen lábai között állapodtam meg, nyelvemmel, ujjaimmal juttattam el a csúcsra, kellemes hanghatások közepette nagyot élvezett, s őszintén meg is köszönte kedveskedésemet. Még egyszer hangsúlyozom, nagyon szép, remekül reagáló puncikája van, még az íze is finom:)
Én következtem: áttelepedtünk a kanapéra, hogy jól láthassam remek szájmunkáját, amit nagy lelkesedéssel, odaadással, mindenféle megjátszás nélkül végez, s amikor komolyan nekilát, nem is lehet túl sokáig bírni.:) Szóval egy remek fuvolaszólót követően félig a szájacskájában, félig a cicijén lett végem, rendesen beterítve a szépséges lányt. Hatalmasat élveztem. Nem ugrott el, nem kapta el a fejét, hanem az utolsó cseppet is kifejte belőlem. Kedvesen megtisztogatott, hagyott lenyugodni, majd a végén tetőtől talpig megfürdetett, s nála még ez is külön élmény.

Elszámolás

Utólag történt, probléma mentesen, a pesti átlagnak tökéletesen megfelel az ajándék mértéke. Az átélt élményért cserébe ez szinte aprópénznek tűnik számomra, minden egyes fillérjét megéri. Elég jelentősen túlléptük az időkeretet, amiért elnézést lányok, de egy rossz szó, vagy tp. el nem hangzott. No ezért is járok ide gyakran:) Ill. nem elég gyakran.:)

Secret Lilien, nagyon jó masszázs

  Hugo3

Egyeztetés

Hirtelen vezérelt ötlettől gondoltam kellemesen töltöm el utolsó Budapesti estémet ezért késődélután hívtam. Nagyon kedves volt, mondta, hogy ha odaérek 20 percen belül akkor még beférek. Így is lett.

Megközelítés

Marina part, sokat nem hiszem, hogy ehhez hozzá kellene fűzni, térképen is megleshető.

Helyszín

Új építésű szép ház egyik gondosan kialakított lakása. Már amikor belép az ember érzi, hogy jó helyen van mielőtt látná Lilient. A szobában is tükrök mindenhol, plafonon is ami különösen praktikus. Fürdőszobában kád, sokk tusfürdő, minden stimmelt. Az indiai díszek nekem különösen tetszettek.

Hirdető külseje

Sok csinos lánynál jártam már, de Lilien tetszett eddig a legjobban. Magas, sportos gyönyörű alakkal és nagyon szép arccal. Ehhez jön még a természetes kisugárzása ami engem különösen megfogott. Magassarkúban csinos ruhában fogadott combfixszel kérésemre. Senkit nem érhet csalódás

Masszázs

Tusolás után mire visszaértem a szobába már csak egy kis bugyiban várt, pillanatra nem is nagyon tudtam koncentrálni, de szerencsére vagy nem szerencsére hasra kellett feküdni. Ekkor megszabadult az utolsó ruhadarabjától is és elkezdtük a masszázst.

Nagyon ügyesen masszíroz érezni rajta, hogy tanulta. A talpamtól a nyakamig teljesen jól átmasszírozott, ügyelve az érzékenyebb pontokra is, ahogy kicsit be voltak állva az izmok. Közben végig kedélyesen beszélgettünk a lehető lekülönböző témákról a sportokon keresztül, a napi gazdaságon át az utazásig. Ekkor derült ki számomra, hogy Lilien amellett, hogy roppant csinos rendkívül intelligens is.

A masszázs végén megkérdezte milyen olajjal szeretném a csúszkást részt és át is tértünk az erotikára.

Kényeztetés

Nos bátran állíthatom, hogy az eddigi legjobb masszázs - erotika élményemet éltem át vele.

Először csak engem kent be és inkább mint egy kiscica bújt hozzám, majd magára is öntött olajat és elkezdődött a csúszka. Mivel a tükrökből még hason fekve is mindent remekül látni hamar kényelmetlenné vált ez a póz de szerencsére most már meg lehetett fordulni.

A csúszka elölről is folytatódott és még érzékibb lett. Rendesen összegabalyodtunk, időnként teljesen olyan feeling volt minta már már több is lenne, de persze ez csak az illúzió és a vágyak összemosódásának eredménye. Egy idő után lejjebb ereszkedett és kezdődött a francia óra. Mélyen kéz nélkül, pont olyan ritmusban ahogyan szeretem anélkül, hogy bármit is kellett volna mondanom. Szólnom csak azért kellett, hogy lassítson nehogy idő előtt érjen a vég. Így is lett és kölcsönösségbe fordultunk. Nagyon finom volt Lilien is, és egy kis idő múlva kipróbálhattam a már mások által is említett hátsó kényeztetést. Irányított közben, hogy neki hogyan jó és érezhetően egyre könnyebben csúszott az ujjam benne, miközben ő rendületlenül franciázott.

Ezt már tényleg nem bírtam sokáig a vizuális és hangeffektek hatására végem lett, de erre már nem is emlékszem hogyan és mikor annyira a hatása alatt voltam.

Megtörölgetett, és beszélgettünk még utána picit majd én elmentem tusolni.

Elszámolás

Teljesen korrekt, Marinás átlag, de ennek tudatában sanszosan legközelebb annyit kérne tőlem amennyit csak akar és még akkor is megérné.

Secret Lilien, nagyon jó masszázs

  feles

Egyeztetés

Elsőre nem tudta felvenni a telefont, de később diszkréten megcsörgetett. Nagyon közvetlen és nagyon rugalmas volt. Egy fél óra múlva már ott is voltam nála.

Megközelítés

Mind autóval, mind bkv-val könnyen megközelíthető. Duna plaza mögött újépítésű lakópark egyik háza.

Helyszín

Nagyon szép, tiszta, tágas helységekkel rendelkező lakás. Fürdőszoba is kellemes nagyságú, széles tusfürdő választékkal. A szobában masszázságy és tatami is található.

Hirdető külseje

GYÖNYÖRŰ!! Eszméletlen jó alakja van Liliennek. Emellett helyes arca, megnyerő, de ugyanakkor huncut mosolya van és gyönyörű, csillógó szemei.

Masszázs

A masszázst nagyon jól csinálta, figyelmes, kérdez, hogy megfelelő-e az erősség. Nem tudom, hogy tanulta-e vagy ösztönös, de eszméletlen ügyes. Nekem mindenképpen a TOP3 ban van eddig a masszázstudománya is. A masszázs elején megkérdezte, hogy az elején vagy a végén legyen az erotika. Én a végét választottam, hogy addig is egymásra hangolódjuk. Nagyon alaposan átgyúr, talptól kezdve, ami nekem nagyon tetszett, mert sokan ezt kihagyják, pedig nagyon pihentető tud lenni. Ezután feljebb a popsi átgyúrása sem maradt ki, majd a hát, váll és nyak következett.

Kényeztetés

A csúszka már akkor elkezdődik, amikor még a hasamon feküdtem és nagyon jó érzés volt, ahogy éreztem, ahogy cicijei "karmolásszák" a hátamat. közben a tükörben minden testrészére remek rálátás nyílt, így egy idő után már nem volt annyira kényelmes hason. Ezt érezhette Ő is, mert csókolgatva a nyakam és a fülem környékét egyszer csak megkért, hogy forduljak meg. Hát ki tud ilyenkor ellenállni?:) Majd előröl jött a csúszka. Megkértem, hogy legyen lassú és óvatos, mert engem már a látvány és a korább mozzanatok is nagyon felajzottak. Előről is rendesen beolajozott, maj elkezdett rajtam csúszkálni, ami mennyei volt, ahogy a műszerem a cicijei közt lubickolt az olajban. De sajnos egy pillanatra nem koncentráltam eléggé és végem is lett, aminek nagyon nem örültem, de eszméletlen jó volt.
Neam ugrott el mellőlem, hanem igazi barátnősen mellémbújt és még hagyott lenyugodni.

Elszámolás

Én mindig előre rendezem. Diszkréten letettem a szobában lévő asztalkára. Szokásos Marina parti átlag.

Secret Lilien, nagyon jó masszázs

  Nabut

Egyeztetés

Minden elfogultság nélkül mondom/persze elfogult vagyok/, hogy Liliennel történő randi megbeszélése számomra a program része, izgalmas, erotikus, a találkozónkra vonatkozó kis tervek szövögetése, részletek néha virágnyelven történő átbeszélése mind-mind izgalmassá teszik az időpont egyeztetését. Kell hozzá Lilien hihetetlen empátiája, intelligenciája és egyszer csak mindig kialakul a mindkettőnk számára megfelelő időpont. Az én elfoglaltságaim miatt sokszor több nappal előre kell terveznem, de mindig gördülékenyen haladnak a dolgok. A legutóbbi találkozónk is Lilien több napi távolléte utáni első időpontra esett. Levélben, csevegésben, telefonon beszélgetünk, Lilien kicsit incselkedik, nekem ez már "előjáték", ráhangolódás a találkozónkra. Ezt az érzést csak az ismeri, aki többször találkozott Liliennel, és ez a többszöri találkozás bizonyos értelemben bizalmasabbá, különlegesebbé teszi a kapcsolatunkat. Mintha a szeretőmhöz mennék és Lilien minden megtesz, hogy ne laposodjanak el a dolgok, egyszóval tökély!

Megközelítés

Ahogy szoktam autóval mentem a Marina Partra, a jól ismert útvonalon, a szomszéd kerületből, könnyen megközelíthető még a környéket nem ismerők számára is. Szerintem a lakópark befektetője kifejezetten erre a célra keresett megfelelő területet. Nem hibázott!Lehet, hogy Ő is nagy masszázsrajongó ez vezérelte lépteit, de a jó isten áldja meg Őt, hogy megteremtette nekünk a Marina Partot, néhány élménnyel szegényebbek lennénk nélküle!

Helyszín

Marina Part! Az a hely ami a köztudatban összefonódott a masszázs fogalmával, a masszázsrajongó befektető, kivitelező remek munkát végzett. Megalkotta a modern mediterrán építészetet a masszázs szemszögéből. Lilien Birodalma a hatodik emeleten van, két nagy lakás számtalan masszázsszoba, úgyhogy mindig van szabad szoba. Csak szabad Lilien nincs mindig/bocsi a furcsa szófordulatért/, dehát tudjuk, hogy a jóból keveset adnak. A lakás tökéletesen kialakított helységekből áll, az előszoba vörös színekben pompázik, két fürdő, az egyik a lányoké a másik a vendégeké, ha jól tudom, számtalan baba tusfürdő, illatos illatmentes, fehér, sárga, kb. 10-féle, szájvíz, a fürdőhelyiségben is hangulatvilágítás. A masszázs szoba a nagykanapés, csupa tükör, kis hangulatvilágítás, halk zene, masszázspad amit általában nem szoktam használni/most volt egy kis szerepe/, szépen hajtogatott törölköző,olyan az egésznek a hangulata, hogy tudod, itt csodálatos dolgok fognak veled történni.

Hirdető külseje

Megérkezésemkor Lilien valamilyen furfangos, egyrészes fehérneműben fogadott,kedvencem a ruhától való megszabadítása és ezt tudja Lilien, amikor megláttam ez első gondolatom az volt, hogy az előző látogatásomkor adott Istennői jelző csak szerény kifejezése a szépségének. /Igen elfogult vagyok/ A külsejét már leírtam párszor, sötét félhosszú illatos haj, amikor a szemedbe néz gyönyörű szemeivel érzed a melegséget, a szeretetet, keblei ahogy ringanak a szemeid előtt, izmos hibátlan lábai ahogy tesz- vesz előtted és a feneke egy álom. A belső tulajdonságai viszont mindezt oly mértékben teszik vonzóvá, hogy szinte mágnesként közeledsz felé, és amikor már elég közel vagy magához ránt. Azt szoktam mondani vannak a szebbnél- szebb, kedvesebbnél- kedvesebb masszőrlányok és van Lilien!Ő az erotika Istennője!

Masszázs

Itt a mai programot nem tudom élesen különválasztani, egy előre nem megkomponált fantasztikus 2 óra eseményeit egy száguldáshoz hasonlítanám, ahol a kanyarok néha lelassítottak minket, és egy kicsit megálltunk pihenni is. A mai napon az erotikáé volt a főszerep, ezt már lehetett érezni a tervezgetés ideje alatt, a csevegéseinkből, a levelezgetéseinkből, egy szóval lehetett érezni, hogy a mostani találkozó nem lesz hétköznapi. Egy palack jéghideg édes pezsgővel érkeztem, Lilien nagy örömére, megérkezésemkor két pohár kikészítve kis tálcán, üdvözöltük egymást ölelésekkel és apró csókocskákkal. Még fürdés előtt pezsgőbontás, koccintottunk arra, hogy mos először látogatok meg egy Istennőt, nagyon sikeres néhány nap után vagyok, de koccintottunk Lilien örömére is, szépsége, varázsa koccintást ért! Utána én el gyorsan fürödni már nagyon vártam, hogy megszabadíthassam rafinált ruhácskájától. Visszaérkezésemkor a masszázspadra ülve, támaszkodva koccintottunk, majd megszabadítottam Lilient a parányi fehérneműjétől, a törölköző alatt már láthatóvá vált ágaskodó szerszámom. Lilien a törölközőtől megszabadított és kezdetét vette a minden elsöprő orgia. Én mellét, fenekét simogattam, majd a masszázspadra hátradőlve Lilien kényeztetett, számomra már kezdett elhomályosulni a terep az izgalomtól, majd kényelmi okokból a tatamin kötöttünk ki. A tatamin történtek gátlástalan, vad, csak a legfontosabb korlátok kerültek betartásra, Lilien addigra kőkeményre dolgozta szerszámom, hol keresztbe, hol teljes testtel feküdt rajtam és izgatott, néha eltűnt valahol hímtagom, azután kézzel kényeztetett. Csodálatos testét a tükörben, mindenhol néztem, bámultam,simogattam, csókoltam, ahol értem és egyszer csak a szám előtt hevert szépséges feneke, azonnal belevetettem arcom, szám, nyelvem Lilien legszentebb testrészébe. Lilien megfogta kezem és mutatta az irányt odavezette szépséges puncijához, ujjaimat mélyen a kelyhébe irányította. Hallottam nyögdelését és ez még intenzívebb mozdulatokra ösztönzött, nyelvem, szám, ujjam mind Lilien boldogságáért küzdöttek. Persze küzdött Lilien is az én boldogságomért is, ami hamarosan vonaglós, remegős orgazmussal érkezett meg, és csak reménykedem, hogy Liliennek tudtam némi örömöt adni. Néhány perc pihenés, Lilien pezsgőt majd jött a pihentető masszázs. A szokásos koreográfiával kezdve a lábaimnál végig a vádlim a combom, a gerincem, profi szakavatott kezek dolgozták meg izomzatomat, nagyon jól eset. A mai alkalom főleg az erotikáról szólt ahogy említettem, úgyhogy hamarosan kezdetét vette a csúszka, ahogy csak Lilien Tudja!

Kényeztetés

Tehát az a bizonyos Lilien csúszka, amit sehol nem kapsz, fenekével , mellével, combjával, szájával, szinte eggyé válik veled, testeden történő hullámzása szinte természetellenes, minden pillanatban más pózban, egyszer mellei közt a szerszámom, utána már a fenekével izgatja, puncija úgy ölelte át farkam hogy az gondoltam , hogy..., persze nem csak úgy éreztem. A következő pillanatban csodálatos feneke, puncija a szemem előtt, belevetettem magam a boldogságba. Nyaltam, faltam észt-vesztve, Lilien pedig ugyanezt tette szerszámommal, aminek azután hamarosan görcsös minden elsöprő orgazmus lett a vége. Ismét csak reménykedni tudok , hogy Liliennek is jutott az örömből. A pihenés után még egy közös csúszkás fürdés, öltözés és remegő lábakkal, de felfrissülve távoztam Lilientől. Előtte néhány mosoly, búcsúpuszi.

Elszámolás

Annyi mint mindig, nincs viszonyítási alapom semmihez, de nem is érdekel hogy mi, hol mennyi. Szerintem a kapott örömért nem tétel.

Secret Lilien, nagyon jó masszázs

  Nabut

Egyeztetés

Második randink szervezése pompásan alakult, az általam tervezett időpont Liliennek megfelelt, és bár az egyeztetéskor még külföldön voltam, az égiek mindent úgy alakítottak,hogy a randi összejöjjön.Persze egy angyalnak van befolyása az égieknél!Többször beszéltünk telefonon szerencsémre, legalább hallhattam a bájos, kedves hangját, kis csevi, üzenetváltás, nem nagy túlzás ha azt mondom,ez már a felvezetés.

Megközelítés

Mivel már jártam Liliennél, rutnfeladat volt. Szomszéd kerület, a kései időpont miatt 20 perc, persze hamarabb érkeztem, így volt idő hangolódni a találkára.Tömegközlekedés biztos jó, a Marina par nagy és elit lakópark , nyilván megoldott.

Helyszín

Pompás lakópark, pompás lakás, pompás szoba! Kétlem hogy sok ilyen magas színvonalú kéjlak létezik, nagyon ízlésesen kialakított környezet. A lakásba belépve-pedig már másodszor tettem ezt-izgalom fogott el,az előszobában a cipőlevételhez kis leülési lehetőség, a masszázsszoba pedig, hát ahogy beléptem a gondolat is mámorító volt, hogy itt fogom tölteni a következő két órát Liliennel. Masszázspad, tatami, kis asztalka, kicsi fotel, mindenhol tükrök, alul, fölül ,oldalt, hátul, elől, mindenütt.A fürdő a szokásos, tisztaság, tusfürdő választék bőséges, szájvíz, egy szóval tökéletes.

Hirdető külseje

Lilien esetében, a külső leírásánál gondban vagyok. Már sokan leírták a gyönyörű összes megfelelőjével az Angyali Lilient, de én most másképp teszek, mert aki még nem látta az most látni fogja.
Amikor az arcát nézed nem bírod levenni róla a szemed, nézed a szemét mosolyog, nézed a száját mosolyog, azonnal megcsonkolnád mindenhol.Amikor Lilien testét nézed, akkor nem bírod levenni a szemedet a posijáról, izmos combjáról, a keblén is pihenteted a szemed és arra gondolsz, miért nincs kaméleon szemed, hogy egyszerre két irányba nézhessél.A fotók amik az adatlapján szerepelnek beszédesek, gondolom nem vagyok egyedül, aki már 100x kattintott a képekre, hogy csak még egyszer megnézhessem és mégis a fotók csak fotók, az életben mindez megelevenedik.Egy pici bugyi, melltartó, fölötte hálós , fekete szett kombóban fogadott és próbálgattam a kaméleon módszert a hatékony legelgetéshez a belépésem után,majd előttem libegve néztem, mit néztem dülledt szemmel vigyorogva faltam a szemeimmel a csodás testét, miközben gazella módjára vezetett a lakásban.Hát ilyen Lilien!!

Masszázs

A masszázs előtt hozott kávét,nagyon megtisztelő volt, hogy emlékezett miként iszom a kávét, kávézás közben beszélgettünk, átbeszélgettük az első találkozásunk óta eltelt idő eseményeit, beszámoltam a külföldi élményeimről, mintha a kedvesemhez érkeztem volna meg.Később gyors és hatékony fürdés majd a szobába belépve Lilien már csak egy bugyiban várt/dülledt szem/, én hasra vágódtam a tatamin, szemem sarkából figyeltem ahogy Lilien megszabadul az egyetlen rajta maradt ruhadarabtól,ez nálam azonnali vérátcsoportosítás indult be.
Lilien elkezdte krémmel az alapos masszázs , először a lábfejemet, kicsit több időt eltöltve a lábaimnál, tudván, hogy a lábaim erre rászorulnak.
Közben folyamatos nyakmozgatás a megfelelő szögbe, a sokdimenziós látvány már kezdte hergelni a férfiasságomat, hason fekve már emelgetni kezdte a fenekemet.Közben puszik ide-oda, jó hangulatú beszélgetés, a fórumról ami összeterelt minket, apró kulisszatitkokkal lettem gazdagabb.Nagyon őszinte, bensőséges hangulatban folyt mindez, Lilien közben szorgalmasan tette dolgát.Mikor már teljes izomzatom megkapta a járandóságát Lilien mozdulatai lágyabbak,erotikusabbak lettek, a megemelkedett fenekem jelezte, hogy a folyamatok elkezdődtek, Lilen a combom belső felénél simogatott , közben kezei kalandoztak a zacsi felé,hamarosan elérünk a korhatáros részhez. Az isteni csúszka, ahogy csak Lilien tudja, krémet felváltotta az olaj, hamarosan mindenhol olaj fényesítette Lilien káprázatos testét,nyakam ropogott az állandó forgolódástól, jó lett volna még vagy 3-4 szem,de a tükrök jó szolgálatot tettek. Lilien a hátamra feküdt , mellével, combjával masszírozta testem, összenőttünk erre az időre, merevedésem már közelítette a max. állapotot, levegővételem egyre kapkodósabb lett, tudtam, hogy elindultam a mennyország felé.Lilien a nyakamat csókolgatta, szája a fülemet érintette, szuszogása oly izgató volt, hogy már csak a távolból hallottam a bűvös kérdést. Megfordulsz?Pedig a fülembe súgta.

Kényeztetés

Nehézkesebb volt a fordulás elálló testrészem miatt, de sikerült és fölém került Lilien, fénylő teste szinte elkábított.Kezeimet beolajozta mutatta hova kell nyúlnom, mellei érintése, popsija simogatása az utolsó csepp vért is elvonta az agyból és eljuttatta a célállomásra, innentől kezdve már csak az alapfunkciók működtek, kéjes érzésem a csúcs felé közeledett.Lilien felettem , olaj mindenhol, szerszámom kőkemény, Lilien kezei játszottak vele, majd lassan szája közelített felé. És még csak hergelt!Fokozatosan egyre határozottabbak lettek mozdulatai, utána száját felváltotta popsija és álomszép puncija.Dörzsölte ágyékával a szerszámom, kelyhe körülölelte férfiasságom, én kapkodva figyeltem az eseményeket, hol felkönyökölve, hol hanyatt vágódva, közben kezeim játszottak mindenhol amit csak elért, ha vak lettem volna akkor azt hittem volna, hogy ez szeretkezés.De majdnem az volt!!Lilien oldalra fordult, ismét szájával kényeztetett, popsija egyre közelebb került az arcomhoz, kezeim már a legszebb testrészét simogatták. Lilien még tovább fordult és lábát széttárva fordult arcom felé.Éreztem illatát és vágyódtam megízlelni, csókólgattam combja belső részét , közelítve szépséges puncijához, de álj!!Milyen vágy marad a következő alkalomra, még az engedélyt nem kaptam meg hozzá,de a gondolatok már foszlánnyá változtak, Lilien szája folyamatosan dolgozott,szemébe néztem, szinte segítséget kértem tőle.A szeme pedig azt mondta:Élvezed!Ugye!
Válasz nem volt, de Ő tudta,látta.Ekkor már görcsös rángatózás kezdődött, s tudtam a sorsom, gigaorgazmussal ajándékozott meg Lilien!Aztán csönd, felnéztem,Jé egy angyal, csak nem..., de szerencsére egy köztünk élő angyal mosolygott rám, mosolya lassan segített visszatérni, de még mozdulatlanul kiterülve néhány rángatás átszaladt rajtam.Jó pár perc, tudatom lassan magához tért érzékszerveim működésbe léptek, Lilien egy pohár vizet hozott.Kellett!A hátralévő időt egymáshoz bújva töltöttük, kicsit simogattam, ő is engem.Szent ég!Mit éltem át.Csak a köszönömöt tudtam kimondani.Időnk lejárt, fürdés, Lilien még egy kávéval kínált.Öltözködés és számomra fájó búcsú.

Elszámolás

Kis ajándékomat, gyümölcsöt átadtam megérkezésemkor, a szobában az elején beszélgetés közben kis asztalkára letettem.Apró momentum.Az élményért szinte semmi.

Secret Lilien, nagyon jó masszázs

  Nabut

Egyeztetés

A közhelynek számító korrekt,rugalmas stb. helyett én inkább azt mondom, hogy a Liliennel való időpont egyeztetés szinte már a program része. A találkánk sikere Lilien érdeme! Én az elfoglaltságom miatt már egyszer lemondtam egy találkozónkat, de Lilientől megkaptam a lehetőséget egy számomra extrémnek tűnő korai/nekem/randevúra. Lilien gondoskodott a finom káváról én vittem hozzá a süteményt. Nagyon különlegesnek éreztem a helyzetet, így nem tudtam ellenállni. A időpont többszöri csevegésen, telefonon keresztül alakult ki és Lilien stílusával, kedvességével hatalmába kerített.

Megközelítés

Én mindenhova autóval megyek, így tettem ma reggel is. Tudván, hogy a reggeli forgalom kiszámíthatatlan, időben elindultam, szerencsémre, mivel bár csak a szomszéd kerületbe kellett átmennem, a forgalom jelentős volt. A helyszínen parkolás egyszerű, nem fizetős bár ha belvárosi tarifa lenne, az sem érdekelt volna. Tömegközlekedésről fogalmam sincs, de feltételezem hogy mivel egy elit lakópark, az is megoldott.

Helyszín

MARINA PART! Azt gondolom sok hozzáfűznivaló nem kell. A lakás pedig minden várakozásomat felülmúlta. Tudtam, hogy szuper helyre megyek, de csak ámultam és bámultam megérkezésemkor. A lakás biztosan hatalmas, mivel legalább két fürdő, több masszázsszoba, tágas, nagy előszoba van. Az előszobában a cipőlevételhez, ami számomra fontos, kis ülőalkalmatosság. A fürdőszoba tiszta, zuhanyzós, minden kellék a rendelkezésre áll, ami szem szájnak ingere, szájvíz baba tusfürdő. A MASSZÁZSSZOBA!! A sokadik ámulatom! Masszázs ágy/ azt mi nem használtuk/, földön tatami és tükrök mindenhol. Oldalt ,lenn- fenn ,körös körül a kilátás-belátás tökéletes. Gyertyák, kis lámpák biztosítják a hangulatvilágítást, hangulatos félhomály, halk zene.

Hirdető külseje

A szépséges, gyönyörű,szemkápráztató,/ami persze mind igaz/ én máshogy fogalmazok. Amikor megláttam Lilien egy világ omlott össze bennem. Kicsit több mint 40 éve én úgy tudom, hogy nincsenek angyalok. Hát egy biztosan van! Hiszen én ma egy angyallal találkoztam. Hálát adtam a sorsnak, hogy bőséges időt szántunk a találkánkra mivel jó ideig nehezen vettem a levegőt Lilien látványától. Szükség is volt egy kis időre, amíg felocsúdok, szerencsére kis beszélgetés, kávé és sütemény evés-ivás segített a helyzetemen. Lilien kedvesen szervírozott, én közben csodálhattam karcsú testét, gazella járását. Ekkor még kis melltartóban, parányi bugyiban járkált a szobában. Egy álom Lilien!

Masszázs

Mint említettem a masszázságyat nem vettük igénybe, de mielőtt a matracra elhelyezkedtünk volna Lilien megszabadult a melltartójától, újból nehézlégzés és utána Lilien megkért hogy szabadítsam megy parányi bugyijától. Ő állva, én elé térdeltem és eleget tettem kívánságának. Persze ez inkább volt az én kívánságom. Mint amikor az ajándékot kicsomagolod, izgalmas, izgató még most is borzongok. Megpillantani Lilien legizgalmasabb testrészét, szinte sodródtam, nem is tudtam ki vagyok. Legközelebb már ellenállok a sodrásnak és tudni fogom, hogy ki vagyok! Tehát hason fekvés a tatamin és Lilien elkezdte a mindenre kiterjedő, lábfejnél kezdődő, fokozatosan felfelé haladó masszázst. Finom kezeivel, minden porcikámat érintve alaposan átgyúrta nem túl fitt testem, közben beszélgettünk mindenféléről, egy kis ismerkedés, gyógyászat. Közben persze én ide-oda tekingettem, csodáltam a tükrökből álom testét, és hát nagyon boldog voltam, hogy itt lehetek. Éreztem bőrének érintését, hol itt, hol ott, nagyon érzéki volt. És jött a csúszka!! Lilien olajozta testét, magához szorított, mellével, combjával és minden porcikájával csúszkált rajtam, a tükörből szemléltem mi történik, és nem hittem a szememnek. Szinte eggyé vált az én testemmel, közben kis puszik a nyakamra, fülemre. Éreztem az egész testét, leheletét s tudtam kezdem hamarosan elveszteni a tudatomat az izgalomtól. Mozdulatai lelassultak, kezével lágyan simogatott és megkért, hogy forduljak meg.

Kényeztetés

Innen kezdve már nem tiszta a kép! Tükrök mindenhol, csak néztem jobbra, balra, felfelé. Lilien rajtam fekszik, mellével, combjával csúszkál mindenhol, néha a szemembe néz. Egyszer szemből, utána oldalról, bámultam, simogattam csodálatos popsiját, érinthettem álomszép punciját, simogattam, csókolgattam "pimasz" melleit, összefolyik minden. Nem biztos, hogy meg tudtam volna mondani a nevem, ha megkérdik. Szemből rám ült és már merev részemet dörzsölte ágyékával, hátranyúlt simogatta zacskóm. Hát kedves mindenki, én akkor és ott szeretkeztem Liliennel! Aktus nélkül! Elképesztő! Leszállt rólam, újból oldalra fordult,megint tükör, szájával, kezével ill. nem tudom pontosan mi történt, mert ekkor én már utaztam valahol. Lilien feltett nekem kérdést, hogy hogy szeretem legjobban? Kéz,száj? Valamit lehet, hogy mondtam, de Lilien már addigra eljuttatott egy olyan pontra ahonnan nincs visszaút. Remegős, vonaglós orgazmusom! Mondom a kép nem tiszta! Ilyet nagyon ritkán él át az ember, és ehhez olyan partner kell mint Lilien. Talán néhány perc kellet, hogy visszatérjek újból, Lilien hagyott megnyugodni, jólesett a nyugalma, a simogatása, érintése. Nagyon kedves volt velem, és ez nagyon jól esett. Az hiszem Neki is jól esett a dicséretem, káprázatos volt amit tett velem. Kicsit összebújtunk, beszélgettünk és még hátra volt egy csúszka a fürdőben. Egymás testéről lemostuk az olajat, Ő az enyémről, én az Övéről. Megcsodálhattam testét a fürdő erősebb fényénél is. Tényleg Angyal!Sajnos véget ért a káprázatos 2-óra, amit Liliennel tölthettem, és azt gondoltam egy nagyon szerencsés fickó vagyok.Öltözködés közben még beszélgettünk, átöleltük egymást. Kis puszik, kis simogatás közben Lilien mosolyog, köszöni a dicséreteimet. Kikísér az ajtóig, egy-két puszi, fájó búcsú!

Elszámolás

Én az érték/arányt nem használom, nem tárgyak vagyunk. Ha figyelembe veszem, hogy mit kaptam Lilientől, adósa vagyok./azért ne kövesd az inflációt Lilien!/Észrevétlenül,nem fektettünk rá túl nagy hangsúlyt, valahová letettem.

Secret Lilien, nagyon jó masszázs

  Bagin

Egyeztetés

Először itt írtam egy pár sort. Kíváncsi voltam a válaszra. Nagyon kedves, és csalogató üzenetet kaptam. Természetesen ezután telefonon történt a további egyeztetés. Könnyen és korrektül ment. A címet sms-ben kértem mert hajlamos vagyok. elfelejteni. Igaz ezt elfelejtette, de érkezésem előtt ígértem egy megerősítést, ekkor megkaptam a címet.

Megközelítés

Marina Part. Nem részletezem ......

Helyszín

Csatlakoznék az előttem szóló beszámolóhoz. A legszebb szalonok közé tartozni. A mennyezeti tükör valóban új dimenzióba helyezi az élményt. Javasolnám mindenhol bevezetni :) ! A fürdőben nem túl nagy tusoló volt, de azért ketten pont elfértünk benne. Sajnos a szájvíz az elfogyott, ezt sajnáltam, mert előtte és utána is szeretem használni. A szobában masszázságy és tatami található. Ki mit szeret ?!

Hirdető külseje

Engie egy valóban nagyon kedves lány. Közvetlen és barátságos volt velem, ez mindenképp egy pozitív dolog volt elsőre. Az alakja szerintem a képekkel tökéletes összhangban van. Aki nem látja azt hogy nem egy törékeny alkatról van szó, az vak. Nőies alkat, ha azokban a pózokban látjuk, ahogy fotózták, ugyan azt látjuk amit az adatlapján. Azt meg szerintem nem kell részleteznem :) !!!!

Masszázs

A masszázs, ami egy egészen rövid hányadát tette ki a programnak, nagyon jó volt. Erős, szakszerű. A rövidsége nem hibának róható fel. Másfél órára mentem, de mivel a felvezetést, amit egyben levezetésként is produkált olyan jól sikerült, (legalábbis számomra), hogy a masszázsra csak tíz perc jutott. Pedig nagyon kellett volna, mert oda van a hátam egy-két szeglete.
Az viszont abban a tíz percben kiderült, van érzéke, és ereje hozzá. Nagyon jó volt.

Kényeztetés

Mint említettem, majdnem erről szólt a találkánk. Valószínűleg nem voltam teljesen friss, ezért is bírtam ilyen jól !
Az elején kérdezte, hogy mivel kezdjük. Én egy kis csúszkát kértem, ami aztán egy hosszas csókolózásba és simogatásba csapott át. Majd ez a csókcsata az altájon folytatódott kölcsönösen. Na ekkor lettem figyelmes a mennyezeti tükörre. Nagyon jó volt egyszerre alulról és felülről gyönyörködni kerek fenekében. Mindenkinek szívből ajánlom ezt az élményt.
A francia nagyon kellemes, váltakozó erősségű volt, sokszor jártam közel a csúcshoz, aztán mégsem végzett ki. Már kezdtem azt hinni hogy sosem ér véget, mikor is ütemes és egy picit erősebb ütemben kezdett kényeztetni. Persze hogy nem bírtam !!!
Nem tudom, hogy lehet szavakban ezt leírni, meg sem kísérlem. Ezt át kell élni, érezni!!
Tisztogatás után derült ki, hogy a hátamra csak a fent említett tíz perc maradt.
Ezután a fürdőbe mentünk, ahol egy közös tusolással megszabadultam az olajtól. Olyan alaposan lefürdetett, ahogy tán anyám tette babakoromban :)
Persze próbáltam ezt viszonozni, de én elvesztem olyan részletekben, mint pl. a pucsító fenék alapos megtisztogatása. Ott a zuhanyfülkében is elidőztem volna egy órát, de nem akartam visszaélni a kedvességével.

Elszámolás

Rendben ment, a távozásom előtti pillanatokban tettem az asztalkára, az érkezésem előtt kapott tájékoztatásnak megfelelő, ajándékot.

Secret Lilien, nagyon jó masszázs

  Krossorion

Egyeztetés

Egészen véletlenül találtam Lilienre az oldalon, miután alapvetően nem szoktam a Masszázs-zónát fürkészni. Megtetszett, legfőképp a stílusa és egy pár (pontosabban: jó pár) üzenet váltása során megfogalmazódott bennem, hogy ezt a Nőt nekem bizony meg kell ismernem. Így végül 2 héttel a felfedezését követően bejelentkeztem hozzá, telefonon is beszéltünk (egy alkalommal véletlenül még az egyik cuki barátnőjével is), tehát nem volt más hátra mint a látogatás, úgyhogy útra keltem és belevetettem magam a főváros dzsungelébe.

Megközelítés

Ha már egyszer dzsungelt mondtam, akkor a célterület a maga exkluzív kontrasztjával igazán olyan, mintha egy kis üde kisváros lenne Pest egyéb, zordabb környezeteihez képest. Természetesen ezt a helyet úgy hívják, hogy Marina Part (ahol az angyalok laknak). A megközelítés a BKV Gyöngyösi utcai megállójától gyalogosan, nem tart tovább 5 percnél, szóval nem ügy. Egyébiránt a célépületet a hirdetés térképe kiválóan jelöli, odaérve aztán a kapuból a kódért felcsörgetés történik, majdan bejutva és a lift nehéz felfogású érintős gombjának a jobb belátásra bírását követően, fel az egyik magasabb emeletre, hiszen az angyalok természetesen nem is a föld közelében élnek...

Helyszín

Több szobás, abszolúte első osztályú, szalonnak kialakított lakás. Mindenfelé kellemetes félhomály, és az atmoszférát nagyon adó vöröses, erotikus fények. Belépve, mintha egy másik világba csöppenne az ember. Lilien esetében az Ő szentélyéhez egy kicsit még sétálni is kell (de persze csak métereket), aminek, ebben a közegben mozogván igazán izgalmas feeling-je tud lenni. Maga a szoba is pazar: tágas, tatamival és masszázspaddal, szobainassal, na és hát persze a kiválóan pozícionált, a falon horizontális, illetve a plafonon (orbitális) tükrökkel. A fürdőre sem lehet egy szavam sem: látszik, hogy kifejezetten a vendégeknek van, hiszen tip-top, szinte ragyog a tisztaságtól és a WC ülőke fel van hajtva... Én ugyan mint kiváló vendég utóbb lehajtottam, de másfél órával később már megint fel volt hajtva... Ezen inkább nem is csodálkozom. A zuhanyfülke tolóajtós, amolyan harmonika-szerű és bár én még nem sűrűn láttam ilyet, de tetszett. A tusfürdő készlet annak a bizonyos több értelmű magyar szónak a nevére elkeresztelt fajtának a 6-7-féle permutációjából áll, különböző finomságos illatokban. A témakör zárása képen még elmondanám, hogy törülközőt is hatalmasakat és nedvszívókat kaptam, ráadásul újat, mind a két zuhanyzásomhoz. Hibátlan körülmények.

Hirdető külseje

Lilien gyönyörű szép. Tudom jól, hogy manapság már ezek a szavak sokat trivializálódtak a mértéktelen használattól, de hadd engedjem meg magamnak azt a luxust, hogy visszatérve a gyökerekhez, úgy alkalmazzam őket, ahogyan azt réges-régen illett. Merthogy Lilien, a gyönyörű és a szép legnemesebb értelmeiben ötvözi a kettőt: mikor megláttam, az első (értelmes) gondolatom az volt, hogy egyszerűen lenyűgöző. Annyira egy természetes és sugárzó szépség, hogy az elképesztő. Ráadásul az arca és legfőképpen a tekintete is lebilincselő. Az a fajta, az embert rabul ejtő és el nem eresztő szemei vannak. Káprázatos jelenség. Természetesen tudtam, hogy gyönyörű lesz, hiszen a képei egészen jól adják vissza alakjának hibátlan mivoltát, de lám csak: mégsem sikerült lélekben eléggé felkészülnöm, mert megérkezésemkor pozitív értelemben sokkolt. :)

Masszázs

Nos, ez számomra ez idáig némiképp homályzóna volt, mert ugyan kaptam már masszázst korábban is lányoktól, sőt, egyszer még az ősidőkben jártam is már erotikus masszázson, de mindmáig valahogy nem sikerült olyan tapasztalatokat gyűjtenem, hogy utóbb azt tudjam mondani, hogy ez frankó és ez kell nekem. De persze nem zavartattam magam, Lilielenből áradt, hogy nála jó kezekben vagyok, és az első 5-10 percnek a szépsége okozta révületből, igyekezvén magamhoz térni szerintem történhetett volna velem bármi, nekem az is tetszett volna. :)
Így aztán nem is meglepő módon, fel sem nagyon tűnt, amikor Lilien olykor erősebben foglalkozott velem, kezdve a lábaimtól, miközben én már a hasamon feküdtem, lent a tatamin. Na jó, azért arra még emlékszem, hogy mikor és hogyan kerültem oda... Azt hiszem. Eközben hallatlanul jól elbeszélgettünk, Liliennel a kezdeti megilletődöttségem ellenére (ami szerintem kölcsönös volt), olyan jól sikerült megtalálni a közös hangot, hogy be sem állt a szánk, egészen a levezetés varázslatos periódusáig. Ráadásul, nem az volt, mint más lányoknál mondjuk két menet között. Azaz, hogy vagy csak az egyikőnk beszélt, (vagy senki sem), hanem ezúttal szépen felváltva, minden témában eligazodva jól elvoltunk. Én rettentően élveztem, és bár továbbra is laikus vagyok, de nekem úgy jött lett, hogy kiválóan masszíroz. Remek arányban alkalmazott mind gyengédséget - mind erőt, és alaposan átgyúrt mindenütt. Közben olykor jöttek azok a bizonyos finom puszikák és simogatások, amiktől pedig abszolúte a mennyben éreztem magam...

Kényeztetés

Egyszer csak, miközben én még aléltan hevertem, Lilien levette a bugyiját és megkért, hogy segítsek neki... Beolajozni azt a pompázatos testét. Nekem sem kellett több és máris 100 száz százalékig magamhoz tértem, hiszen elérkezett a mágikus Levezetés ideje. Fantasztikus és felszabadító volt, hogy végre hozzáérhettem Lilienhez, és simogathattam ahol csak értem, miközben Ő újfent felém kerekedvén (én ekkor már a hátamon voltam), olyan figurákat művelt, hogy azt hittem eldobom az agyamat. Más szolgáltatóknál gyakorta a szex nincs fele olyan jó, és izgalmas, mint amilyen Liliennel ez a szex-mentes erotika volt. Én imádtam. Egyúttal megint csak teljesen a hatása alá kerültem. Arról már nem is beszélve, hogy olyan eszméletlenül jól és változatosan franciázik, hogy az már-már művészet. Remekül kombinálja a kizárólag száj-, illetve a száj- és kézhasználatot, valamint jó ütemben váltogatja a ritmust is. Nem szeretek ódákat zengeni senkiről, de Lilien bizony megérdemli, mert bámulatos volt az egész. Mind érzetre, mind a tükröknek hála látványra is. Ezúttal jó sokáig húztam a tárürítést: már vagy 15-20 perce is foglakozott a műszeremmel, mire sikerült elengednem a tartalékokat. Ehhez még az is hozzátartozik, hogy végül akkorát lőttem, hogy közben az egész testem belefeszült. Hát hiába: Lilien hihetetlenül felizgatott és a kivitelezés is hibátlan volt. :)

Elszámolás

Lilien elbűvölő hatására ezúttal elfelejtettem az elején rákérdezni, hogy mondván mikor is szeretné, ezért aztán utólag adtam oda (pontosabban helyeztem az asztalkára). Az ajándék mértéke talán egy lehelettel az átlag masszázsos kondíciók felett mozog, pláne így, hogy én másfél órát voltam, de hát kérem szépen: piszkosul megérte. Én egy percig nem sajnáltam, és nem is sajnálom azóta sem. Ilyen körülmények és ilyen magas színvonalú szolgáltatás mellett, azt kell hogy mondjam, hogy pazar az érték arány.

Secret Lilien, nagyon jó masszázs

  huff

Egyeztetés

Az apropó rendhagyó volt, ugyanis Lilien kedvesen rám írt a semmiből, hogy valamelyik beszim tetszett neki. Egóm rögtön a szokásos duplájára duzzadt és úgy gondoltam, hogy meglátogatom, mivel a képei szuperek és levélben, majd telefonban is nagyon szimpatikus volt, miközben reggeli kávéját szürcsölgette (a szürcsölés nem hallatszott:))

Röviden aznapi online bejelentkezés volt, telefonos megerősítéssel. Kedvesen, gyorsan és rugalmasan reagált.

Megközelítés

Marina-part. Sohasem jártam még ott (ilyen célból), lehet, hogy sokat veszítettem, de nekem kiesik kicsit. Autóval Váci úton mehetsz végestelen végig, a lehajtót nem tévesztheted el, ja de, én eltévesztettem:) A reggeli és délutáni csúcs kivételével napközben is praktikusan és gyorsan megközelíthető, este pedig végigszelheted a várost zöld hullámmal.

Kék metró vonalán Forgách utcától kb. 10-15 perc séta lehet és biztosan más eszköz is jár arrafelé, de azt nem térképeztem fel.

Helyszín

Kódos bejutás az igényes lépcsőházba, igényes lifttel feljutás a célemeletre, igényes szalonban igényes minden, hangulatos fények, puha törülközők, 7 féle Baba tusfürdő (lassan kéne jutalékot kérni a cégtől a beszis említésekért...), zuhanykabin. A masszázsszoba tágas és szobainas. Van tatami és pad, hely bőven, tükrök az oldalfalon és a mennyezeten, huhú, ez nagyon jól jött a későbbiekben!

Hirdető külseje

10/10. Mint a képeken. Hallatlanul, de láthatóan formás, izmos, sportos, nőies, kerek és feszes minden! A kitakarásfóbiásokat megnyugtatom, Lilien szép arcú, sötét szemű lány macskás vonásokkal és szemállással. Minden szempontból kielégítő és a reményteli várakozásokkal egyező!

Masszázs

Gyors tus után visszatérve Lilien már teljes harci díszben, azaz egy szál fekete törpetangában fogadott. A tatamiban egyeztünk meg, le is heveredtem és egy kifejezetten jó masszázst kaptam. Rendhagyó módon a hátammal kezdte és alaposan, változatos fogásokat alkalmazva átgyúrt, egy-két problémás helyen elidőzött, jobban fellazított és később is visszatért. Közben aranyosan és tudományosan kommentálja, hogy mit miért hogyan. Az oldaltükörből lehet kukkolni, nagyon jól néz ki, ahogy átszellemülten, koncentrálva masszíroz, néha könyökét és változatos pózokban a teljes testsúlyát is bevetve. Közben az elején egyeztetett 1 órát 1,5-re hosszabbítjuk, így kényelmesen belefér a fenék, comb, vádli is, némi láb-visszahajtogatással, amit szeretek. Aztán visszatér a vállamhoz, nyakamhoz, csuklyás-izomhoz, ahol a napi-heti-havi-éves stressz halmozódik fel. Ott még alaposabban, türelmesen és erősen átdolgozza az izmokat, közben néha rám hajol teljesen, egy kósza nyakpuszitól pedig megindul a véráramlás középtájon is, de ez már a következő szekció témája,

Kényeztetés

amely szekcióban testek simulnak össze, nagy sóhajtozások történnek és sok olaj elfolyik.

Lilien lassan átvezet a masszázsból az érzékiség birodalmába. Még mindig hason fekszem, ellazulva, miközben mindenfelé kalandozik a testével, kezével, szájával (hajával:)). A csípőm emelgetésével jelzem, hogy nem bánom a dolgot, és egyre többször kúsznak be a kezei az oldalamon, úgyhogy bontva a papírformát néhány percen belül én kérdezek rá, hogy fordulhatok-e. Kéri, hogy segítsem le róla a tangát, e közben a szeánsz során először kerülhetek közel illatos, feszes testéhez, igyekszem elhúzni a dolgot, de egy falatnyi tangáról van szó, és ezt a végtelenségig nem lehet fokozni:D

Aztán olajat kapok a tenyerembe, amitől szó szerint és átvitt értelemben is sikamlóssá válik a szoba. Félig ülő-álló csúszkát rakunk össze és lassan minden beolajozódik, majd hanyatt dönt és fekve, szemből folytatjuk az izgató játékot. Rajtam ül és ölével siklik keresztül itt egy pillanatra kimondatlanul megkísértődik valami más is, de ez nem az az oldal, így a dolgok természetes folyományaként egyre lejjebb és lejjebb haladva kiköt az ágyékomnál, hogy ott kezével és szoros szájával elképesztő dolgokat műveljen. Amit én a mennyezeti tükörből kényelmesen és kéjesen végignézhetek. Ez kellően önbizalom növelő is, hiszen egészen jól tudsz mutatni, miközben Lilien matat rajtad:D Gyönyörű, kecses háta és gömbölyű feneke hullámzik, ahogy egyre lendületesebben franciázik és én néhány perc után elengedem magam, időben szólok és végül magamat veszem célba és mindenfélét eltalálok. Kell pár perc, míg magamhoz térek, letisztogat és odaheveredik mellém, ami a legjobb ilyenkor. Van még időnk, de már csak simogatások és apró puszik vannak hátra és kérem, hogy feküdjön hasra, hogy még egyszer megcsodálhassam hátulról-felülről mindenét. Olyan popsija van, amiért egy primitívebb társadalomban ölnek a férfiak (bár lehet, hogy a jelenkorban is vannak ún. popsiféltésből elkövetett gyilkosságok?).

Aztán időnk lejártával tus, öltözés és el.

Elszámolás

Az átlag pesti ajándéknál egy leheletnyivel magasabb a vége, de az élmény bőven megéri, amit kicsi csokival és egy gumós virággal már az elején megdobtam. Kérdeztem, hogy mikor, mondta, hogy a végén ráér, éltem a lehetőséggel és nem rohantam el rendezés nélkül.

Secret Lilien, jó masszázs

  kisoroszlán1

Egyeztetés

Már korábban is találkoztam vele csak más művésznév alatt. Persze ettől függetlenül megakadt a szemem rajta és a programján is, hiszen nem a "klasszikus" szexpartneri szolgáltatások voltak az étlapján. Egy korábbi dominaélményem alapján vágytam a folytatásra és ehhez jó partnernek ígérkezett.
Gyorsan be is jelentkeztem hozzá VTR-en, amit hamar vissza is igazolt. Majd még priviben megkaptam tőle az egyéb szükséges infókat is.

Megközelítés

A már jól ismert Kondorosi lakópark. Mivel már elég sokszor jártam erre, nem kell gps :DDD
Most ugyan nem jár a villamos, de a pótlóbusz is a sarkon áll meg a BKV fanatikusoknak. Akik kocsival érkeznek azoknak az út másik oldalánál lévő (uszodával szembeni) lakótelepet javaslom parkolás céljára. Ott mindig van árnyékos hely és csak 2 perc séta a tetthely.

Helyszín

Az újépítésű háztömbben egy nem túl magasan lévő lakás. Kis helyismerettel könnyen megtalálható, de amikor először jártam itt akkor sem tévedtem el (nagyon).
A lakás szépen - a funkciónak megfelelően - berendezett, ismereteim és tapasztalatom szerint többen is rendelnek itt - de nem mindig ugyanazok a lányok. Ennek ellenére makulátlan a tisztaság, a fürdő is csillog villog. A kis szobában széles franciaágy hívogatott, egy székre lepkolhattam a cuccaimat. Sejtelmes világítás és igen erotikus hangulatot ársasztó zene fogyadott. Már ekkor megakadt a szemem néhány "érdekes" tárgyon, amelyek az asztalon sorakoztak.....

Hirdető külseje

Viszonylag kevés és visszafogott képpel hirdet, így aztán volt nagy szájtátva ámulás amikor megláttam egy kis bikiniben. Pazar az alakja, sportosan izmos a teste, mindenhol feszes és kemény. A cicik édesen tenyérbe simulósak, bár a választott program miatt inkább mohó markolászásban részesítettem volna őket, de kérésére ettől most eltekintettem. Szép és jóillatú punci és ánusz fogadta kutató nyelvemet. Bájos arcából ingencsak kacér pillantású szép szemével mérte fel leendő “áldozatát” - engem.

Action

Mivel a hirdetett programja nem igazán masszázs, de egy kicsit kakukktojás itt is, ezért előre megbeszéltük, hogy mit szeretnék. Korábbi tapasztalataimra alapozva bátran rábíztam magam és kértem, hogy folytassa határaim tágítását :DD Az aktus opciót nem kértem, de egyáltalán nem is volt rá szükség, mint később tapasztaltam.
A zuhanyból visszatérve egy testhezálló fekete ruciban fogadott - amely megmutatta lélegzetelállítóan karcsú testének vonalait - és egy piros tűsarkúban. Ekkor úgy éreztem, hogy egy szexördög barlangjába vezetett a sorsom ...és feladtam minden reményt :DDD
Meztelenül a szoba közepére állított és formás testét riszálva körbemórikált, miközben itt-ott elhelyeztt egy-két finom érintést simítást. Megpróbáltam visszasimogatni, de valahogy mindig kisiklott a kezeim közül kacéran nevetve. Aztán egyszer csak kibújt a fekete ruciból és feltárult előttem pazar bikinis teste...persze azt nem engedte, hogy a "kiesett" szemeim után nyúljak :DD! Majd ágyékhoz dörzsölte kemény kis popsiját, igen élvezte hogy így incselkedhet velem. Ekkor már nem bírtam magammal és simogatni-tapogatni kezdtem.
Persze rögtön jött a büntetésem: letérdeltetett és két kis kötéllel a combjaimhoz kötötte kezeimet! Nem hagytam ennyiben, és szabadon maradt számmal-fogammal húztam le incselkedő fenekéről a falatnyi tangát és nyaltam-faltam popsiját ahol értem..és ameddig engedte. Aztán elővett egy harmadik kötelet, amit a zacsimra hurkolt és azt mondta, hogy ez lesz az én pórázom....amikor egy kicsit többet engedtem meg magamnak finom megrántotta...és én nagyon élveztem ezt a kis büntit.
Majd az ágyra feküdt és a póráznál fogva maga után húzott. Ekkor már azért elég tehetetlen voltam és csak a számra hagyatkozhattam. Nagyon különös élmény volt ez nekem, aki imádom a partnereimet kedvem szerint nyalni-falni, hogy most csak azt és addig tehettem amit és ameddig Ő is akarta. Megzabolázta a fékezhetetlen oroszlánt!
Szóval magára húzott és felkínálta az ekkor már szépen lucskos punciját és ánuszát egy kis lakmározásra. Lelkesen neki is láttam, majd amikor feltérdelt előttem, akkor hátulról folytatattam barlangjai felfedezését a nyelvemmel. Hallhatóan neki is tetszett ez a ténykedésem, de amikor már nagyon belemelegedtem volna, kegyetlen Úrnőm elvonta tőlem testét és mögém sétált. Térdelő helyzetben az ágyra nyomott és így szabadon gusztálhatta a hátsómat. Elégedetten rácsapott néhányat a fenekemre, amitől kellemes borzongás futott végig rajtam. "Kíváncsian" vártam, hogy mit fog kitalálni ez a huncut kis bestia, majd valami mozgást érzékeltem a popsim mögött, latex csattant és egyszer csak finoman belehatolt valamivel a fenekembe. Meglepő, de igen erotikus érzés borzongatta meg testemet ahogy egyre mélyebbre hatolt bennem finoman mozgatva azt a "valamit". Lehet, hogy az asztalon látott kis játékszerek egyike volt, lehet hogy az ujja...talán már sosem derül ki - de nagyon élvezetes volt!
Aztán eloldozta a kezemet (a kukit még nem) és magával húzott az ágyra ahol végre egy kis ízelítőt kaphattam pazar testéből a "hagyományos" módon. Persze nem engedett sokáig játszadozni és ismét elvonta tőlem kedvenceimet. Meg is jegyeztem neki, hogy igencsak távolra kerültek tőlem. Dehogy vonom el tőled- mondta - majd lefektetett az ágyra és a számra ült. Ígyx aztán ismét meg-megkaparinthattam édes puncusát és ánuszát, persze csak ameddig Ő akarta. Majd szemből is a számra ült és olyan erősen az ajkamhoz szorította puncusát, hogy kishíján "belefulladtam" :DD Persze azért tudta, hogy emddig mehet el és az "utolsó pillanatban" mindig engedett levegőhöz jutni, hogy aztán még mohóbban a számra tapassza altestét. Hosszasan játszadozott így velem és nekem ez nagyon tetszett. Aztán egyszer csak a válla felett hátranézett rám és szájából egy kis nyálat csorgatott popsijára úgy, hogy az végig folyva pazar fenekén éppen a számba csurgott...én pedig mohón szürcsöltem kis ajándékát.
Majd a lábaim közé telepedett és a kis kötéllel körbetekerte a kisorit tövét a kezével pedig finoman simogatni-verni kezdte. Nézd, milyen gyönyörű ahogy növekszik a kezem alatt - mondta és én csillogó szemekkel élveztem a helyzetet, miközben a kisori egyre vadabbul lüktetett kezében. Kértem, hogy még ne végezzen ki, de megnyugtatólag mondta, hogy még szeretne játszadozni a popsimmal egy kicsit ...DDD
Aztán egyszer csak megfogta a bal kezemet, finoman bekrémezte az ujjaim hegyét. Majd megmutatta, hogy hogyan simogassam-kényeztessem puncusát: először csak a környékét, majd egyre beljebb és beljebb. Besegítette tétova ujjamat a puncusába, először egyet majd fokozatosan a többit is - végül már négy ujjammal kényeztettem, miközben Ő egy pilllanatra sem hagyta abba a kisori babusgatását.
Aztán ismét előkerült a gumikesztyű, amit a másik kezére húzott és egy kis krém felvitele után bedugta a popsimba. Egyre beljebb került és ez nagyon kéjes érzés volt, bár először a meglepetéstől elakadt a szavam. Aztán elérte a prosztatámat és finoman masszírozni kezdte miközben a megközött kisori egyre vadabbul lüktetett édes kis kezében. Így összefonódva kényeztettük egymást hosszasan, nagyon élveztem ahogy megujjazott.
A felsőtestemen átvetett lába ujjai éppen a szám közelébe kerültek és elkezdtem ujjacskáit szopogatni amit kéjes sóhajokkal és "ezt de szeretem" suttogással jutalmazott.
Aztán mivel időnk már igencsak a vége felé járhatott véget vetett édes "szenvedésemnek" és elhagyta a popsimat. Úgy feküdt mellém, hogy az időközben "kiszabadult" kisorit elérje, de nekem se kelljen ujjaimat kivennem puncusából. Erősen terpeszbe feszített lábaimat és megkértem, hogy a csúcshoz közeledve jól szorítsa meg a zacsimat. Ezzel egy kicsit meglephettem, de nagyon jól "helytállt" és a fájdalomküszöbömet éppen csak kicsit átlépve adta meg a "kegyelemdöfést" a már vadul rángatózó kisorinak. Hörögve-sikoltva élveztem egy hatalmasat és szerintem neki is tetszett a látvány mert igen elégedett volt az együttlétünk eredményével.
Remegő lábakkal kibotorkáltam a zuhanyba, majd fájdalmas búcsú a mielőbbi folytatás ígéretével.

Elszámolás

Az új budai átlagnak megfelelő rózsacsokrot az elején helyeztem a kis szekrényre, ahol végig ott is maradt. Mivel szinte a teljes repertoát kipróbáltuk étlapjáról és egy fergeteges órát kaptam tőle - így azt mondhatom, hogy nagyon megérte.

Secret Lilien, jó masszázs

  afuri

Egyeztetés

Mivel Lilient már volt szerencsém párszor testközelből is szemrevételezni,a beazonosításom után vajon csúszott minden.Készséges és rugalmas,kellemesen nőies búgó hang duruzsolja a füledbe hogyan tovább. :)

Megközelítés

Kelenföld egyik kiemelt útja. Autókázva mentem és jól tettem hogy rossz helyen álltam meg,a kereszteződés túloldalán a paneltömbök között.Itt viszont bizti van parkoló,mert mint utólag kiderült,Lilien lelőhelye körül kissé bajos találni.Villamos forgalom jelenleg kilőve,autó nélkül megfelelő buszjárat használata javallott.

Helyszín

Új lakópark egyik lakása,amiben többen rendelnek,de a logisztika rendben megy,nem volt ütközés senkivel.
Tiszta szép lakás,kis szoba tetthely gyanánt, kellemes fürdő rendben ahogy kell.Tusfürdőválaszték kis korrekcióra szorul ha kötekedni akarnék.Apróság.

Hirdető külseje

Vendéglátóm szebb mint valaha! Régen is csuklottam tőle,de nekem úgy tűnik jó irányba edzi magát. :)
Szép arcú formás tünemény.Szerencsés alkat,minden szempontból tökéletes arányokkal.Elképzelhetetlennek tartom hogy a potenciális látogatói közül lenne bárki akinek ne jönne be. Szép arc, bomba test, nőiesség a köbön.

Action

Lilien mostanság a domináns énjét vette elő,és ezen a vonalon folytatja áldásos tevékenységét nagy örömömre. Mivel ez a téma a gyengém,és Lilient is ismertem már,látogatásba kellett hogy torkolljon a történetünk. Listája számomra sok élvezetes elemet tartalmaz így öröm volt szemezgetni róla. :)
Kényszerfranciás irányvonalban állapodtunk meg,némi lábimádós és pisis játékkal fűszerezve.
A fürdőből visszatérve megállított a szoba közepén,körbejárt simogatott izgatott. A fenekembe markolt,és a nyakamban éreztem izgató lehelletét. Majd az ágyra ülve formás lábai kényeztetésére utasított. Én szófogadóan tettem a dolgom, miután a tüsarkúit levettem a lábújjai szopogatásától lassan eljutottam csodás lábacskái forrásához. Finoman nyalakodni kezdtem,de nem hagyta sokáig mert kérésemnek megfelelően több pózban is tehettem mindezt.
Előkerült egy törölköző hamarosan,aminek a feladata az esetleg a szám mellé csorgó nedűjének megzabolázása lett volna,de szerencsére nem sok dolga volt. :)
Azt kértem Lilientől az elején hogy a számba pisiljen,lehetőleg több kissebb adagban,hogy az élményt újra és újra átélhessem,miközben pisis puncijával azonnal az arcomba ült. Frenetikusan kivitelezte! Közben a farkam is kapott kényeztetést,amit hosszas levegövételt akadájozó szájraüléssekkel kombinált. Eszméletlen volt. Így is ért el a vég,brutálisat durrantam.
Lilien finoman incselkedve csavart az ujja köré,nagyon ügyesen bánik a férfiemberrel.Határozottan és profin mozgatja a szálakat.
Látszik hogy nyitott a témára és abszolút fejlődőképes,mert végig éreztem hogy alkalmazkodik az igényekhez,és körről körre beépítette a ténykedésembe amit a reakcióimból látott.
Részemről hihetetlen élvezetes volt az első perctől az utolsóig amit átélhettem vendéglátómmal.Felejthetetlen élményekkel és remegő lábakkal távoztam. :)

Elszámolás

Előre megbeszélt mennyiségű rózsaszál, a végén az asztalkára téve szó nélkül.

Secret Lilien, jó masszázs

  Bongyor

Egyeztetés

Telefonon hívtam, elsőre sikerült elérni, és még aznapra időpontot foglalni

Megközelítés

Autóval voltam, könnyen megközelíthető a tetthely, de villamossal is roppant egyszerű. Parkolási gondok sem voltak, ingyenesen lehet parkolni.

Helyszín

Újépítésű lakópark, a kerület talán egyik legjobb és legszebb lakóparkja. A lakás szép, újszerű, szépen berendezett, tiszta lakás. Többen dolgoznak benne, de a logisztika makulátlan, senkivel nem találkoztam, és nem hallottam senkit, hogy ott lenne. A szoba megfelelő, minden szükségessel felszerelt, fürdő úgyszintén, kádas, tusfürdő, szájvíz, minden megtalálható a kellő felfrissüléshez. Kellemes fényviszonyok, jó zene, és a lényeg, hogy Arabella is ott volt! :)

Hirdető külseje

Nyílván ízlés kérdése, de számomra gyönyörű Hölgy. Már rég óta ismerjük egymást, és minden alkalommal órákig tudnám csodállni szépségét. Gyönyörű test, arc, arányos, szép mellek, fantasztikus fenék, formás nyak, gyönyörű száj stb. Egyszóval magával ragadó mind a külső mind a belső. Kedvencem Arabella egészében! :)

Masszázs

Hát erről most sem tudok sokat mondani, ha csak azt nem vesszük masszázsnak, hogy két csomócskával érkeztem, és mire távoztam, akkora sikerült "jól kimasszíroznia" azokat. Sokat beszélgettünk a masszázsról, és verbálisan meg is történt, mivel olyan szakmai területekről beszélgettünk, melyek alapján el tudtam képzelni, milyen is lehet azt valójában a testemen is érezni, de valahogy már többedik alkalommal sem került arra sor, hogy meg is tudja valójában mutatni, mivel annyira repül az idő a Vele töltött intervallumban, hogy valahogy nem marad már erre is! :)

Kényeztetés

Kényeztetés viszont volt, nem is akármilyen. Mivel már régi ismerősök vagyunk, és már egymás gondolatait is értjük szavak nélkül is, így mire visszajöttem a tisztálkodási ceremóniából, már szépen átöltözve, szexisen várt, és nagyon kellemes, ritmusos zene szólt a szobába, majd ajtó becsukás hanyattlökött az ágyra, és elkezdődött a testének mozgatása, erotikus módon, tudván, hogy azt szeretem, ha úgy szabadúl meg a kis ruhácskájától, hogy közben táncot lejt nekem.
Hát így is történt, két szám alatt sikerült is Neki levetkőzn nagy örömömre, közben olyan hatást gyakorolva rám, hogy a merevedést semmilyen szín alatt nem sikerült volna lepleznem.
Majd szépen mellék heveredett az ágyon, és én kezdtem el finom puszikat lehellni gyönyörű szájhívogató nyakára, és onnan délnek venni az irányt.
Szerette, legalább is a nonverbális kommunkició erre engedett utalni, majd hasra fordulva ott feküdt elém, azzal a meseszép popsival az arcom előtt. Nem tudtam mást tenni, mint hosszasan elidőzve foglalatoskodni Vele, puszilgatva hol egyiket, hogy másikat, néha a két domborulat közé betévedve, melynek érezhető hatásai lettek, és egyre magasabbra emelődtek, hogy még lejjebb tudjak eljutni nyelvemmel. Ez elég hosszasan ment, majd előkerült két sál, melyek közül választhattam, melyikkel szeretném a szemét bekötni. :)
Miután ezen túlvoltunk, hátára feküdt, és szemből indult a kényeztetése. Nem tudom, ki hogy van ezzel, de nekem az a kényeztetés, ha én is hosszasan kényeztethetek. Szóval elkezdtem szemből is feltérképezni gyönyörű testét, majd az asztalkáról előkerült egy két eszköz, melyek segítségével sikerült olyan orgazmussal megajándékoznom Arabellát, melyet nem lehetne letagadni. Majd melléfeküdtem, és úgy hagytam visszatérni kis bolygónkra.
Ez után az én szemem is be lett kötve, csak hogy én is átélhessem milyen az, ha úgy játszanak a testemmel, hogy én azt nem látom, csak sejtem, és nem tudom, hogy mi történt, mikor a kezével és mikor a szájával okozta a gyönyört, és vitt a beteljesülés felé, de a végén olyan orgazmusom volt, hogy beleszédültem :)
Ezek után Ő is mellémfeküdt, és úgy beszélgettünk, míg nekem is sikerült visszajönni a valóságba.

Utána elkísért fürdeni, majd öltözés és búcsú.

Elszámolás

A végén rendeztem, vagyis letettem az ismertet az asztalkára, nem került szóba

Secret Lilien, jó masszázs

  Inko

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk, elsőre felvette, könnyen el lehet érni. Sikerült hamar mindkettőnk részére megfelelő időpontot egyeztetni.

Megközelítés

Buda központi részén található a szalon, tömegközlekéssel járók előnyben, de szerencsére sikerült hamar parkolót találni. Egyébként könnyen oda lehet találni.

Helyszín

Nagyon szép, igényes a helyszín, ahol rendel. Aki ismeri Arabellilient, azt nem érheti csalódás, hiszen mint ahogyan Ő is ígényes, stílusos, a helyszín is ezt tükrözi. Tiszta, rend fogadott, kis előszoba, ahol a cipő lekerül, onnan tovább haladva jutottunk a kis szobába, ahol le van választva egy kis rész, ahol a masszázs zajlik. A fürdő is tiszta, minden tisztálkodási kellékkel ellátott. Szobába kanapé, kis asztalka, természetes fény szürődik be, melyben lehet csodálni Arabellilit. :)

Hirdető külseje

Nehéz szavakba önteni. A belső és külső harmóniája egyedülálló. Gyönyörű Hölgy, csodállatos test, nekem Ő maga a tökéletes NŐ. Nagyon szép arc, kedves hang, mosoly, szépen karbantartott test, arányos. Így kerek és egész, ahogy van!

Masszázs

A fürdőszobából visszaérve már Ő is átöltözött, nagyon szexy fehérneműbe, combfix, amit kértem :) Leültem a kanapére, és kértem egy kis bemutatót a táncból, melyet nagyon szeret. Szerencsére a zenei stílusunk is megegyező, ezért már a zene is nagyon jó volt, de azok a mozdulatok, ahogy megszabadult lassan a fehérneműktől. Kellőképpen megadta az alapot a további perceknek.
A szám lejártával átkísért a masszázs helyszínére, ahol együtt, összefonódva foglaltunk helyet. Simogattam, puszilgattam, melyet nagyon jól fogadott, majd megkért, hogy feküdjek le. Olajat vett magához, és beolajozott, majd jött egy kellemes kis masszázs. Nagyon finoman kente el, és finoman "kényeztetett". Megbeszéltük, hogy nem annyira a gyúrós masszázs kérném, inkább egy érzéki kényeztetőt. Így is lett, átsimogatta a testemet, vissza-visszatérve a központi helyhez, vigyázva, nehogy lankadjon a figyelem.

Kényeztetés

Nem volt külön masszázs, levezetés, az egész egy hosszú, elnyújtott levezetés volt. Kölcsönösen simogattuk egymást, nagyon finom bőre van, és jó illata. Puszilgattam nyakát, vállát, mely tetszett neki, a hangokból ítélve. Végigmentem így az egész testén, feltérképezve minden porcikáját, majd lent kötöttem ki, hosszan kényeztetve a combokat, belső részét. Finoman érintettem a kelyhecskét is, mely jól reagált a kényeztetésre. Így töltöttünk egy kis időt, majd ismét csere, és Ő következett. Lassan, finoman vette kezelésbe a nemesebbik részemet, olajat használva kezdődőtt egy kis lingam masszázs, mely nagyon jól sikerült, nem sok kellett, hogy vigyázba álljon, majd az ajkaival repített a felhőkbe.
Utána mellém feküdt, és hagyott lenyugodni. Közben beszélgettünk az élet dolgairól.
Földreérkezés után elmentem fürdeni, közben Ő rendett rakott a tetthely körül.
Utána öltözés, búcsú, és el.

Elszámolás

Nem esett szó róla, amit a telefonban megbeszéltünk otthagytam. Nem szeretem, ha szóba kerül, nem is került.

Secret Lilien, jó masszázs

  Speger

Egyeztetés

Arabelliliennel már akkor kapcsolatban voltam, amikor itt aktív hirdető volt. Azóta szünetet is tartott, elköltözött. Jelenleg máshol hirdet.

Legutóbb alig két hete voltam Arebelliliennél. Akkor erotikus masszázson voltam, de a bevezető gyógymasszázs jellegű rész későbbiekben érzett rendkívül jó hatása miatt elhatároztam, hogy legközelebb az erotikamentes programot is kipróbálom. Szereti az erotikus és erotika mentes masszázst is nyújtani, amelyek persze több pontos eltérnek.

A reméltnél is hamarabb adódott időm ezért írtam Neki e-mailt. Majd végül sms-ben állapodtunk meg az időpontban.

Megközelítés

A helyet ismét a körúti villamost pótló busszal közelítettem meg. Meglepően jól haladt a busz és pontosan időben érkeztem meg.

Parkolni a körúton nem lehet, de a ház mögött van parkoló (azt hiszem fizetős). A ház régi, de szépen felújított.

Helyszín

A lakás nagyon szépen van masszázs céljaira van berendezve. A fürdő nem nagy, de szépen felszerelt is tiszta. A masszázs tatamin történik, ami a mind Arabelliliennek jobb (a több erőt tud kifejteni, mint a masszázspadon), mind a vendégnek jobb (a keskeny masszázspadon olyan érzés lehet, mint egy műtőasztalon feküdni - ezt a gondolatot nem én találtam ki :) ).

Hirdető külseje

A hirdetéséhez csatolt fényképeken Ő van. Nagyon szép arcú hölgy és a kényelmes szabadidőruha is jól állt rajta, ami erotikamentes masszázsról lévén szó végig rajta maradt. Vékony testalkatú, de kezének erejét volt alkalmam megtapasztalni.

Masszázs

A megérkezés után kicsit beszélgettünk és nagyjából ugyanott tudtuk folytani, mint ahol két hete abbahagytuk. Átadtam az ajándékokat, amely ezúttal ismét Kinder szelet utánpótlás volt és egy üveg bor - tehát ezúttal nem voltam túl találékony.

A masszázshoz Rajta maradt a kényelmes szabadidő ruha, rajtam pedig az alsónadrág. Először hasonfekve masszírozta végig az összes testrészemet. Jó pár esetben megkönnyeztem a dolgot, na nem az örömtől, hanem a fájdalomtól, amely fura mód nagyon jól esett. Rátapinott a fájós pontokra a fenekemen, a derekamon, a lapockámon, a nyakamom, mindenhol. A kedvencem az volt amikor a fejemet a matrac felé fordítottam és a nyakamat masszírozat. Recsegtek ropogotott mindenem.

A hátamra fordulás után a lábaimat, combomat jól megtekergette. Egy különösen fájdalmas pontra múltkor nagyon kellemes hatása volt a masszázsa a múltkor és erre most - a több időnek köszönhetően - még több figyelmet fordított, de még nem tudta úgy megmozgatni, ahogy szerette volna. Legközelebb még egy kicsit jobb lesz, amíg meg nem gyógyul teljesen.

Kényeztetés

Itt a levezetés jönne egy erotikus masszázsnál. Könnyedén elintézhetném azzal, hogy erotikamentes masszázs lévén levezetés nem volt, de ez így elnagyolt lenne. Jól eső simogatások többször is jelen voltak, igaz nem az izgalmak fokozására, hanem mivel mint mondta, hogy nem lehet folyamatosan csak gyúrni-gyúrni a csomókat kiszedni. Bármi is volt a cél, nagyon jól esett. A simogatás hatására egyszer kétszer picit talán meg is szunnyadtam.

Elszámolás

Nagyon pozitív, rendkívül kedves. A testrészeim állapotához igazítva a programot teljesen maga határozta meg. A masszázs másfél órás volt, de közel kétórát voltam Nála. Ahogy a beszélgetésből tűnt az erotika mentes masszázzsal kapcsolatban is tulajdonképpen megegyezik az, amit nyújt és amit kapni szeretnék.

Az ajándék mértékén rendkívül meglepődtem. Erotikus rész ugyan nem volt, de ezzel együtt a gyógymasszázs rész hosszabb volt és jobban kidolgozott volt. Amit kért hihetetlenül baráti volt.

Secret Lilien, jó masszázs

  Speger

Egyeztetés

A virtuális világban már elég régóta ismertem Arabellilient. Akkor még Lilien néven aktív hirdető volt itt ezen az oldalon. Azóta szüntetet tartott és kerületet váltott. Jelenleg egy másik oldalon hirdet, de az új hirdetéséről csak a randi során értesültem.

Az eltelt hónapokban jó néhány üzenetet váltottunk és itt volt az ideje, hogy személyesen is találkozunk. Pár héttel ezelőtt már megállapodtunk egy időpontban, amit akkor lemondtam. Szerencsére a következő időpontnál már nem jött közbe semmilyen akadály. A látogatásom előtt SMS-t is írtam. Telefonon már csak akkor hívtam, amikor már a ház előtt voltam.

Megközelítés

A helyszínt szerintem tömegközlekedéssel lényegesen egyszerűbb megközelíteni. Ez igaz még úgy is, hogy jelenleg a körúti villamost busz pótolja. A felújítások miatt autóval jóval nehézkesebb, és rá kell szánni az időt.

A cím alapján a lakás a körúton van, ami igaz az egész tömbre, de a bejárat nem onnan nyílik. Nem árt előtte megnézni a Google térképen. Nekem nem volt rá szükségem, de ha valaki nagyon eltévedne, Arabellilien telefonon kedvesen elirányítja.

Helyszín

A ház elég régi, de három lépcsőházból egy egyiket nemrégiben újították fel és pont ott van a kis ékszerdoboz a legfelső szinten. A lakás nagyon szép és teljesen masszázs céljára van kialakítva, a berendezés is ennek megfelelő. A masszázs tatamin történik, amit jobban szeretek, mint a masszázspadot. A ruhát egy szobainason lehet elhelyezni. A fürdőszoba elég kicsi, de a tusoló mérete, megfelelő. A tusfürdő választék is kifogástalan. Az egész lakás igényességről tanúskodik, ragyog a tisztaságtól és nagyon jó illatú.

Hirdető külseje

Az életkorára már nem emlékeztem az itteni aktív hirdető időszakából. A megérkezésem után kb 24-25-nek gondoltam. Néhány információból viszont arra következtettem, hogy az életkorát illetően kb. 5 évet tévedtem lefelé. Tehát egy közhellyel élve simán letagadhatna pár évet, de nem teszi. :)

Az alkatát illetően az ilyen vékony, sportos lányokat szeretem. A képek, amennyire lehet a valóságot mutatják. Az arcát a hirdetésén található a képeken kitakarta, de nem kell félni. :) Gyönyörű az arca is.

Masszázs

Nagyon vártam a találkozást. A lépcsőház ajtajába elém jött, ezért utcai ruhában fogadott. A megérkezésem után leültünk a kanapéra és röviden beszélgettünk. Úgy éreztem számára ez nagyon fontos az egymásra hangolódás miatt. Vittem Neki Tokaji bort, és Kinder szeleteket, ezeknek nagyon örült.

Elmentem tusolni, majd visszatérve már félhomályban, szexi fehérneműben fogadott és ismét köszöntött ezúttal már öleléssel és lágy puszikkal, majd elvezetett a tatamihoz. A maradék ruhájától is megszabadult.

Amennyire meg tudom ítélni, a masszázsa szakszerű volt. Volt velem dolga rendesen, mert ülőmunkát végzek, nem mozgok eleget és ez az izomzatomon meglátszik. Alaposan kinyújtott és kiropogtatott. És ha a fájdalom lehet kellemes, most tényleg jólesően az volt. Igaz időnként a könnyem csorgott és meg sem tudtam szólalni. De hogy mennyire jó volt az csak másnap derült ki, mert mintha könnyebben és olajozottabban mozognék.

Kényeztetés

Nehéz elválasztani a programot két részre, mert már az első felvonás alatt is jelen volt azért egyfajta erotikus bizsergés, amikor rám ült, hozzám ért. Majd a mozdulatai lágyabbá, simogatóvá, cirógatóvés és még izgatóbbá váltak. Jött a csúszka a hátamon és már ekkor kikapcsoltam. Arra még emlékszem, hogy megfordulhattam, de az utána következőkből a történtekre kevésbé, sokkal inkább az érzésekre, a fokozódó izgalomra emlékszem. Mintha a gondolataimban olvasott volna, hogy mi esik jól.

Csók nincs, de finom puszikat ad az ajkakra és ahogy éreztem Neki is jól esik a simogatás és puszi. Nem kapkodva, szépen lassan vitt a csúcs felé, ami egyszer csak eljött és én akkor szinte nem is tudtam, hogy hol vagyok és ki vagyok. A levezetés előkészületei során több testrészét bevetette, maga a levezetés kézzel történt, és részemről kirobbanó sikert aratott. Nagyon jól eső volt, hogy nem pattant fel, hanem hozzám bújt, még simogatott egy kicsit és amikor láthatóan visszatértem, akkor újra köszönt. :) Erre kellett egy kis idő, mert nagyon elvarázsolódtam.

Megtisztogatott és elmentem tusolni. Majd felöltöztem Ő is letusolt. Mivel még volt egy kis idő, még megkóstoltuk a bort és beszélgettünk egy kicsit.

Elszámolás

A borozgatás után, indulás előtt rákérdeztem a rózsaszálakra. El is helyeztem a kis asztalon. Amit kért átlagos, amit ad bőven átlagon felüli. A masszázs másfél órás volt, de összesen kb. két órát voltam Nála. A rózsaszálak a másfél órás programnak feleltek meg, TP, sürgetés abszolút nincs.

Secret Lilien, jó masszázs

  frederico55

Egyeztetés

Nem ezen az oldalon találtam a hirdetést, viszont megadta az email címet , így ezen keresztül könnyű volt a munkahelyről kommunikálni. Részletesen leírt mindent, több levelet váltottunk, a címet is megírta, így csak menni kellett.

Megközelítés

Roppant egyszerű a 4-6 os villamos Mechwart liget megállójában kell leszállni , onnan 2 perc séta, busz is megy arra 11-es, kocsival nem ajánlom mert nagyon nehéz megállni, ismerem a környéket fizetés ellenére sincs hely, este meg pláne.

Helyszín

Régi budai bérház, az átlagos színvonalon, a lakásban kellemes meleg, rend és patyolat tisztaság fogadott, a fürdő minden kellékkel felszerelt, semmi hiba nem volt.

Hirdető külseje

A kapuban telefonáltam, de nem kódot kaptam, hanem Arabella lejött értem. Sejtettem , hogy szép lánnyal fogok találkozni, de ennyire, ! megállt bennem a szó. Csinos volt nagyon , szoknya , magassarkú, kék felső, szemet gyönyörködtető arc, barna szemek, haj , bomba lábak, de ezt a képeken is látni. Nagyon tetszett.

Masszázs

Kis ismerkedés után, levetkőztem és elmentem fürödni. Visszatértemkor csak egy kis bugyi volt rajta, nem is bírtam magammal, / szokás szerint/ puszi, simogatás, kis mell cirógatás, nagyon szép a cicije. A nagy szobából van egy rész leválasztva a tataminak, amire feküdtem, közben megbeszéltük , hogy mit is szeretnék pontosan. Azért mentem masszázsra, mert a hátam kritikus állapotban van, ezért egy kifejezett hát masszázst beszéltünk meg, amit krém és olaj nélkül, végzett, nyomásos technikával, kifejezetten jót tett a hátamnak, szakszerűnek ítéltem meg, nagyon sokat segített, érezhető volt a profizmus. Viszont meglepett, hogy még a megbeszélés közben kérés nélkül levette a bugyit, így mivel tatamin voltunk élvezhető és látható is volt a szép teste minden része, a tükrök is besegítettek.

Kényeztetés

Talán nem is volt a szokásos megfordulási vezényszó, mert a kezem amikor lehetett kalandozott, simogattam, pici ujjazás, kicsi kényeztetés a puncinak, majd kaptam párnát a hátam mögé és így ülve a tatamin a kezébe, majd a szájába vett. Nagyon finom és érzéki kényeztetést kaptam, annyira jó volt, hogy hirtelen jött a lövellés ezért egy kicsit a szájába is ment, de nem volt ilyen opció. Nagyon kellemesen és jól beszélgettünk a hátralévő pár percben, igazán finom Hölgy Arabella.

Elszámolás

Az emailban leírtak alapján , a végén tettem le az asztalra, szóba sem került, a környék masszázs átlagának megfelelő az ajándék mértéke.

Secret Lilien, jó masszázs

  plug

Egyeztetés

Vasárnap hívtam és még aznap délutánra megbeszéltünk egy időpontot másfél órás programmal. Mivel már voltam nála és a csevegésében is folyamatosan tartottuk a kapcsolatot, így különösebb egyeztetésre nem volt szükség.

Megközelítés

Az erotikus masszázs Mekkájában, azaz a Marina parton rendel. A Marina part a Duna parthoz közel található új építésű épületekből álló utcák együttese, amelyek közül Lilien rendelője különösen közel van a Váci úthoz. A rendelőhöz egy pár perces sétával el lehet jutni az M3-as metró Gyöngyösi úti megállójától, de a közelében megáll a 15-ös busz is. Autóval sem gond, mert a gps odavisz.

Helyszín

Egy impozáns háztömb 6. emeletén található a szalon. Egy nagyon igényes és exkluzív épületről van szó, amely belül nagyon modern designnal bír. Most egy másik lakásban fogadott, mint múltkor, mert megbeszéltük, hogy bemutatja rúdtánc tudományát is, ugyanis időközben beszerzett egy rudat is hozzá. Mondjuk korábban már megtapasztaltam, hogy jól bánik a rúddal, így biztos voltam benne, hogy a saját rudam mellett a fémrúdnak is szakavatott ismerője. A lakás előterébe érve nagyon tetsző kép fogadott. A diszkrét és hangulatos világításban körülnézve is a Marina parthoz méltó igényesség és magas színvonal fogadott. Egy kis ülőalkalmatosságra ülve kényelmesen le, illetve felveheti a lábbelijét a vendég. A fürdőben kád zuhannyal ellátva, ahol kényelmesen elfér két ember is. Mintegy 15 féle tusfürdő az erre kényes vendégeknek. A világítás egy speciális hatást kölcsönöz, mert fokozatosan változik a fénye, miközben egyre sötétebb lesz, majd újra világos lesz szintén különböző színárnyalatok kíséretében. A masszázsszobában állt a rúd, amelyről majd még később is szó esik. ****** A masszázs helyszíneként egy tatami szolgál, amely mellett oldalról és rá merőlegesen is ott vannak az elengedhetetlen tükrök, amelyek nélkül nem lenne teljes a masszázsélmény, hiszen a vizualitás még intenzívebb élménnyé teszi a Lilien nevű tünemény ténykedésének átélését. Végül, de nem utolsó sorban kellemesen puha törülköző jár a vendégnek.

Hirdető külseje

A képeken látható lánnyal találkoztam, amely nem volt meglepetés, hiszen pont miatta mentem. Ugyanazok a formás idomok - amik már múltkor is megfogtak - fogadtak. Nagyon jó illatú és tapintású bőre van, amelyhez egy igazán dögös, markolni való popsi párosult. A gyönyörkapuja selymes tapintású és vággyal teli. Apró, de formás mellei igazán tenyérbeillőek. A mosolya, a mindig nevetésre kész ajka és huncut szemei még egy mogorva medvét is megszelídítenének. Engem inkább felpörgettek. Valami két részes sötét színű ruciban fogadott, amely alul egy leheletnyi tangaszerű darabot jelentett.

Masszázs

Nos két okom volt, hogy meglátogattam egyrészt a kötött izmaimra ráfért egy alapos masszázs, másrészt az angyalian bájos Lilien, így írt a csevegésében:”Plug, a rúd már régen készen áll (remélem a tied is), úgyhogy gyere csak, gyere. :))” Egy finom hölgy ilyen szíves invitálására nem mondhat nemet egy úriember.

Elöljáróban annyit, hogy az ottlétemet nehéz lesz visszaadni, így lehet, hogy valami kimarad, de ezt kedves MT-k mindenki tudja be annak az élménynek, ami ért. Legfeljebb Lilien hercegnő kiegészíti az általam leírtakat.

A masszázst megelőzően kényelmesen helyet foglaltam egy fotelben és elkezdődött a műsor. Lilien megmutatta, hogy a vendégek rúdjai mellett a fémrúddal is ige ügyesen bánik. Úgy tekergett és csúszkált rajta, hogy irigy lettem a fémrúdra. Amilyen pózokat bemutatott, nagyon felhúzott, ezért legszívesebben odaugrottam volna hozzá, hogy magamévá tegyem, de mint tudjuk pont ez a lényege az ilyen mozgásnak, no meg erotikus masszázsra jöttem és nem másra, így maradtam. Kis idő múlva hozzám kúszott és hozzám dörgölőzve még inkább fokozta az izgalmi állapotomat. Hol szemből, hol háttal tette eme cselekedetet, közben el-elérte az egyre virgoncabb kisbarátomat. Az ingemet lassan kigombolva simogatta a felsőtestemet gyengéden végighúzta rajtam a körmeit, amit nagyon élveztem. Később már a nadrágomon is lazított és kigombolta a gombot, illetve lehúzta a cipzárt. Ezt követően még egy kicsit húzott, majd a nadrágomba kapaszkodva gyengéden, de határozottan húzott maga után a rúdhoz. Ott egymáshoz simulva táncolni kezdtünk és közben fokozatosan megszabadított a rajtam levő ruhadaraboktól és végül lekerült rólam az alsó is. Ő velem szemben belekapaszkodott a rúdba, miközben egy közös koreográfiaként együtt kezdtünk el mozogni. Ő kicsit lentebb maradt, míg én kicsit feljebb majd én lejjebb csúsztam, míg ő feljebb emelkedett, így pont találkozott az érzéki ajka a farkammal. Ezt az ellenkező irányú játékot még néhányszor eljátszottuk, miközben egyre többször és hosszabb ideig kényeztette nemes testrészemet a nyelvével. Mielőtt teljesen elfáradtam volna a rúdtornától kedvesen a tatamira invitált és elkezdődött a masszázs.

A múltkor már megtapasztalt hatékony masszázsban volt részem. A sorrend is ugyanaz volt. Talpam, lábfejem, vádlim, combom. Majd következett derekam, hátam, vállam és a karom. Most is volt bőven lekötött izomköteg, amit fel kellett lazítani. A korábban tapasztalt maximális odafigyelés most is érzékelhető volt. A masszázs közbeni eszmecsere olyan volt, mint ha tegnap találkoztunk volna. Ugyanonnan folytattuk, ahol múltkor abbamaradt. A masszázs alatt ugyanaz a kecsesen gyengéd HÖLGY volt csupa nagybetűvel, mint akit múltkor megismertem. Természetesen a tükröket kihasználva folyamatosan gyönyörködtem a pazar látványban, amit teste nyújtott. A masszázs közben lehetőségem nyílt simogatni mindenhol, mert ügyelt rá, hogy hozzáférjek, miközben ő velem foglalkozott. Majd következett a csúszka, de az már a következő fejezetben lesz olvasható.

Kényeztetés

Bekente magát a csúszkáláshoz szükséges olajjal, illetve bekenve a tenyeremet, hogy én is végig simíthassam érzéki testét és izgalmas domborulatait. Nagyon izgató látvány volt, ahogy a tükörben bámultam, ahogy végigsiklik rajtam. Ilyenkor nem mulasztottam el, hogy a lehetőségekhez mérten ne simogassam, illetve gyengéden megmarkoljam a dögös popsiját. Miközben formás kebleivel és selymes puncijával végigcsúszott rajtam éreztem hallottam halk sóhajait a fülemben, éreztem zihálását, ahogy vette a levegőt és finoman harapdálta fülcimpámat. Hátamra fordulva az élvezetek még hatványozódtak, ahogy szemből is végig siklott a testemen. Ahogy a keblei és puncija körülölelték a saját rudamat egyre közelebb jutottam a véghez, de hősiesen tartottam magam, amíg bírtam. Amikor azonban olajat csorgatott kisbarátomra és utána gyengéden masszírozni kezdte már egyre közelebb került a kivégzésem. A szájával gyengéden kényeztette és ez alatt folyamatosan kereste velem a szemkontaktust, gondolom azért, hogy lássa micsoda élvezetet tud nyújtani az ajka. Igaz ez a szemkontaktus keresés az egész ott tartózkodásom alatt megvolt. Én gyengéden, de egyre határozottam simogattam a selymes tapintású puncit, de sajnos eljött a halálom ha csak képletesen is. Gyengéden letisztogatott és hozzám bújva érzéki érintésekkel tovább simogatott.

Miután jeleztem, hogy a vállam kicsit merev, ezért még egy utolsó átmasszírozásban volt részem. A kis találkánkat egy közös fürdőzéssel fejeztük be. Majd gyengéd búcsúzást követően elhagytam a kecsesség istennőjének templomát.

Elszámolás

Korrekt, akárcsak múltkor. Ugyanúgy az elején rendeztem a szokásos gyümölcskosarammal együtt. A korábban tapasztalt szokásos átlagos ******egy átlagon felüli szolgáltatásért.

Secret Lilien, jó masszázs

  Zászlós úr

Egyeztetés

Fórumokban, üzifalon már nagyon rég egymásra találtunk, hosszú flörtölés után érett meg az elhatározás, hogy egyszer ki kellene próbálni az általa művelt prosztata masszázst. Így ment az ígéret, hogy még az idén, aztán egy telefonos és online bejelentkezés, amit személyes okokból el kellett halasztanom, de időben jeleztem, és így nem volt gond. Az év vége közeledtével aztán újra telefon, jó két hete, és online még ráerősítettem.

Megközelítés

Budapest, Vagina part, bár a térképen még valami csaj neve szerepel, azt hiszem, Marina. :D Autóval a Váci útról lekanyarodva, a GPS pontosan a lépcsőházhoz vezetett, és most parkolót is találtam könnyedén, de az első szabad hely szerintem egyben az utolsó is volt.

Helyszín

Újépítésű társasház sokadik emelete, a lift egy kicsit megtréfált, mert hiába nyomtam a hívót, csak nem indult értem. Telefonos segítség után már sikerült boldogulnom a technikával, mint kiderült, az érintőpanel a hideg ujjat nem igazán érzékeli, ennek megfelelően hosszan kellett nyomni. A lakás kifejezetten igényes, erre a célra berendezett szalon, a szobában ruha inas egy fotel mellett, a tetthelyen tatami, no és egy táncrúd, aminek nagy szerepe volt. Fürdőszobában kád, tusolóval, üveg zuhanyfallal, elegendő tusfürdő választékkal.

Hirdető külseje

A képeknek teljesen megfelelő, csodálatos, sportos alkat, szép arc, óriási erotikus kisugárzás, egyszerűen szemkápráztatóan elbűvölő volt. A kérésemnek megfelelően szexi fekete combfixben, és valami csábiruciban fogadott.

Masszázs

Érkezésemkor finom puszikkal köszöntöttük egymást, az előszobában a cipő, kabát elhelyezése után irány a tetthely. Az ajándékozási szertartás után ittunk egy keveset az általam vitt házi finomságból, közben ismerkedő, hangolódó ölelések és puszik sorozata. Vetkőzés után elkísért a fürdőbe, és gondoskodott róla, hogy a hátam is kellően tiszta legyen az együttlétünk alatt.  Visszaérkezve a kellemes hangulatvilágítású szobába a fotelbe ültem, és a lágy zenére egy igen csábító táncba kezdett, melyben nagy szerepe volt a táncrúdnak. Ez nem holmi riszálás, meg lötyögés volt, hanem profi bárokban látható igazi erotikus csábítás, melynek során a ruci szépen lekerült róla, majd a tánc a fotelnál, érintésközelben folytatódott, ennek során simogatások és puszik közepette (melyből már a kíváncsian ágaskodó harcos is kapott), segítségemmel a falatnyi bugyitól is megszabadult, csupán a combfix maradt rajta.
Utána a tatamira invitált, és finom, illatos olaj segítségével egy jó erős masszázs vette kezdetét. Erős keze van, érezhető, hogy nem hobbi, hanem tanult masszőr, alapos munkát végzett a talpamnál, vádlimnál, és így felfelé. Kértem, hogy a hangsúlyt a hátamra helyezze, így azzal töltött több időt, alaposan átgyúrva. E közben popsija végig rajtam, hát mit mondjak, észbontó volt. Végig forgattam a fejem, hogy a tükrökből minél többet lássak, és amikor kéz közelbe került, ment a simi, popsinak, lábnak. Már fordultam volna, de többször türelemre intett, pedig már teljesen felhúzott. Aztán szemből elém térdelt, fejem a lábai közt, popsiját megemelte, így gyúrta még a hátamat, én meg a tükörből csodáltam a panorámát, és jeleztem neki, hogy ezt ismételje csak meg, mert most nagyon jól eltalálta, hogyan jó. :D ismét fordultam volna, ismét jelezte, hogy még nem, újra a lábamhoz került, de most magára öntötte az olajat, és egy csodás csúszkába kezdett, tovább fokozva a vágyat. Aztán a fülembe súgta, hogy fordulj meg, így a levezetésnél folytatom.

Kényeztetés

Fordulás után a lábaim közé térdelt, csábító mosollyal olajat csorgatott rám, kedvesen simogatta, huncut puszikkal árasztotta el a harcost és környékét, majd rám borult, és szemből folytatódott a csúszka, popsival, puncival ölelve a harcost, aminek kis híján korai lövés lett az eredménye, de sikerült visszafogni magam. Miután így begerjedt, 69-be fordult, felkínálva kényeztetésre punciját a számnak, popsiját az ujjamnak, én meg örömmel éltem a lehetőséggel. Közben finom franciába kezdett, és egyik ujjacskája az egyirányú úton a szokványos forgalommal szembe behatolt egy kis prosztata kényeztetésre. Fantasztikus, leírhatatlan érzés volt, a csúcs közelében tartott, én pedig számmal és ujjammal vittem őt a csúcs közelébe, melynek elérését egy szemérmetlenül hangos sóhaj, és lüktető hullámzás jelezte részéről. Ez után újra a lábaim közé bújt, harcos a szájában, ujja ismét forgalommal szembe be, megint az a különleges, leírhatatlan érzés a csúcs közelében, de én a testét ölelve akartam befejezni, így vissza invitáltam a csúszkára. Végre újra ölelhettem, kölcsönös szájra puszik, nyak csókolgatások közepette a felforrósodott, olajos testét magamhoz szorítva combjai közt ért a beteljesedés, amit még kis puszik követtek. Aztán szépen letörölgetett, majd mentünk együtt fürödni, de most már nem csak asszisztált hozzá, hanem közös pancsikálással mostuk le egymásról az olajat és izzadságot. Öltözködés után búcsúzóul kérésemre még bemutatta egyik kolléganőjét, akit titokban már kiszemeltem, de szerettem volna személyesen is megismerni.

Elszámolás

Korábban már telefonon egyeztettük a részleteket, így érkezésem után a kis asztalra helyeztem ajándékomat, ezzel jelezve azt is, hogy ennek keretein belül maradjunk a huncutkodás mértékével.

Secret Lilien, jó masszázs

  plug

Egyeztetés

A tegnapi nap a rendelési idő megkezdése után nem sokkal hívtam, de nem vette fel. Kb. fél óra múlva diszkréten visszacsörgött, így tudtam most már elérem. A telefonban egy nagyon kellemes női hang mindent részletesen elmondott és a kérdéseimre is készségesen megadta a választ.Gondolom naponta többször elmondja mindezt, de semmi unottság vagy hasonló nem volt a hangjában. Ekkor éreztem, hogy jól fogom magam érezni.

Megközelítés

Aki rendszeres fórum-vagy beszámolóolvasó, annak csak annyi, hogy Marina part. Akinek ez nem jelent semmit, annak infó, hogy a Duna part közelében levő új építésű házakból álló utca Váci úthoz közelebb eső része. A térkép adata is sokat segít. Könnyen megközelíthető autóval is, de én nem így mentem. A Duna Plázától, illetve az M3 metró Gyöngyösi úti megállójától egy kényelmes pár perces sétával elérhető.

Helyszín

Egy magas ház 6. emelete, amely egy nagyon modern és designos belsővel rendelkezik. A kód birtokában belépve az érintőkijelzős lift is azt jelezte, hogy igényes helyre jöttem. A lakásba érve egy hangulatosan megvilágított kellemes előtér fogadott. Minden arról árulkodott, hogy odafigyelnek a rendre és a tisztaságra. Egy nyitott polcon a tiszta törülközők szépen összehajtva. Szinte mindenhonnan áradt a vendégek iránti igényesség. A fürdőben több mint 10 féle tusfürdő, így aki nem tud ebből választani azt csak sajnálni lehet. A fürdőben zuhany volt. A zuhany előtt hiányzott a kilépő, ezért néhány törülköző volt lerakva. Lilien külön felhívta figyelmet erre, nehogy elcsússzak. Ott volt az elmaradhatatlan listerine, ami pont nálam fogyott ki, de Lilien készségesen hozottt újat, így látszik mindenre felkészült. A szoba nagyon hangulatosan meg volt világítva. A tatamira merőleges falon és a plafonon elhelyezkedő tükrök biztosítják a vizuális élményt. Mind a masszázst, mind a levezetést egyfajta moziként is megélhetik a vendégek. Még egy pozitívum, hogy a masszázs előttre és a távozás előttre külön-külön törülközőt kaptam.

Hirdető külseje

A képeken levő lány fogadott. Amikor nyílt az ajtó még nem láttam, mert elbújt mögötte, de utána már megcsodálhattam. Egy karcsú, formás mellű, dögös popsijú és bájos arcú lány Lilien, akiből sugárzik a kecsesség. Egy szexi szettben várt, de a látvány miatt nem tudnám megmondani mi is volt rajta. Csak annyira emlékszem, hogy piros magassarkúban volt.

Masszázs

Igazából ez volt az ok, ami miatt elsősorban mentem, mert nagyon éreztem, hogy a sok ülőmunkától beálltak az izmaim. A masszázs előtt mintegy ráhangolásként egy erotikus tánccal fogadott a fürdő után. Ahogy előttem táncolt nagyon izgató volt. Később magához húzott és én hátulről hozzá simulva átvettem a ritmusát miközben melleit simogattam. Mielőtt nagyon felizgultam volna kedvesen a tatamira invitált elvégre a testem masszírozása miatt is jöttem. Nagyon hatékony masszázst kaptam. Elkezdte a talpamtól és alaposan megmasszírozta a lábfejemet, a vádlimat és a combomat. Folyamatosan felfelé haladva sorra került a derekam, a hátam, a vállam és a karom. Külön foglalkozottt a tricepszemmel, mert mondta nagyon be van állva. A nagyon lekötött izomkötegeket igyekezett teljesen fellazítani, ami néhol kisebb fájdalmat okozott, de ez kizárólag az én életvitelemnek és nem az ő kezelésének tudható be. Igaz, hogy a csomók kimasszírozása nem volt valami kellemes élmény, azonban teljesen odafigyelve rám mindent megtett annak érdekében, hogy nekem jobb legyen. Ha kellett lassított vagy gyengédebben masszírozott. Teljesen éreztem, hogy csak rám figyelt. A masszázs után érezhetően jobban éreztem magam. A masszázs közben sok mindenről beszélgettünk, ami jól mutatta, hogy nagyon intelligens lány. Az esetleges apró fájdalmakat ellensúlyozta a látvány, mikor a tükörben mozizva figyelhettem mit csinál. Látva a formás idomokat és érezve rajtam testét már vártam, mikor megy át csúszkába.

Kényeztetés

Bár itt a levezetésről kell írni, azonban számomra a csúszkamasszázs is ennek a része volt, illetve nem igazán tudnám különválasztani ezt a két dolgot. Először a hátamon fekve éreztem, ahogy a melleivel és puncijával végigsiklik a testemen. Éreztem, hogy kezd nemes testrészem is igencsak felébredni. Majd jött a várva várt mondat és a hátamra feküdtem. Itt már igencsak élénk lett a kis barátom, főleg mikor a melleivel és az édes puncijával végigcsúszott rajtam kicsit elidőzve a zászlórúdnál. Majd fölém állva olajat csepegtetett rám, ideértve a kedvenc testrészemet is. Majd gyengéden masszírozni kezdte azt és utána már csak arra eszméltem, hogy a kisbarátom a szájában van, miközben gyengéden simogatja. Ez alatt én is simogatom, míg végre úgy helyezkedik, hogy hozzáférhetek a puncihoz. Jó illatú és kellemes tapintású. Olyan, hogy szinte hívogatja a nyelvedet, hogy megízleld. Sajnos én sokáig nem tudtam magam tartani, így kész lettem. Nem baj majd legközelebb többet foglalkozom az édes kelyhével. Utána gyengéden megtisztogatott majd hozzám bújt. Kicsit még beszélgettünk majd utána mentem zuhanyozni.

Elszámolás

Korrekt, ahogy megbeszéltük. Elején rendeztem. Átlagos egy átlagon felüli szolgáltatásért.

Secret Lilien, jó masszázs

  Pussoholic

Egyeztetés

Éppen csak eszembe jutott, hogy a terveim szerint meglátogatom Őt, és elsőre sikerült is elérnem. Gyorsan találtunk időpontot, csak a találka maradt hátra :)

Megközelítés

Mostanában többször tévedtem a Marina-partnak erre a részére, így nem volt nehéz megtalálni a sarki házat. Parkolás is megoldódott, 1-2 percet vártam, mint pók a sarokban, míg felszabadult egy hely. Mondjuk azt az idiótát, aki az utca harmadát egy drót-kerítéssel lezárta, azt megmártanám párszor a Duna mocskos vizében....

Helyszín

Marina-parti szokásos, azaz nagyon tuti lakás, a célnak tökéletesen feláldozott szoba, kellemes, nagyon kellemes környezet. Fürdő, egyebek mind a topon.

Hirdető külseje

Nagyon szép test, a telefonban kialakult véleményem - miszerint bőven lehet 30 a képek ellenére - azonnal megváltozott :) Egy szép, húszas évei végén járó bombanő, aki nagyon kedvesen, de picit kimérten viselkedik velem. Nem, nem elutasító, csak amolyan távolságtartó kicsit, amit remélek, hogy a találkozó során majd megváltozik. Úgy is lett :)

Masszázs

NAGYON PROFI! Így, csupa nagy betűvel. Ha végiggondolom, az utóbbi hónapok legszakszerűbb masszázsát kaptam tőle úgy, hogy gyönyörű, meztelenre vetkőzött testének a látványa segített az időnként igen fájdalmas megoldások elviselésében is :) Mivel tudom, hogy a soraimat olvasó kurafiak várva várják a szaftos részleteket (és ugye tőlem ezt nemigen jellemző megkapni..), egy apró nüanszot leírok, ez biztosan nem túl "lényegi": volt egy része a kezelésnek, ahol a fejemhez guggol Lilien, és csak éppen meg kell emeljem a fejemet ( a szemeim már majdnem fennakadnak a felfelé erőltetéstől...), hogy pár centiről lássam az előttem szépen kinyíló virág kelyhét, a háta mögötti tükörből a tökéletes popsi vonalait....na, itt kezdett igazán kényelmetlen lenni hason....:) Tökéletes, gyógyító és ellazító masszázs végén jön az ajánlat egy tökéletesre kivitelezett krokodil-pörgésre, amit hibátlanul abszolválok, hogy jöjjön, aminek jönnie kell...

Kényeztetés

....ami pedig nem más, mint egy nagyon kellemes franciás kényeztetés, ami közben kezeim felfedező útra indulva meg is találják a keresett hajlatokat, domborulatokat és hasadékokat, amelyeket közös örömünkre alaposan fel is mérnek. Közben indulok a hosszú útra, és mivel szeretnék minél tovább gyönyörködni, hanyatt döntöm a szobor-testet, és francia nyelven suttogok hozzá. Itt picit elkedvetlenít (na, azért nem kezdek zokogásba...), hogy úgy érzem, nem igazán élvezi a nyelvleckét, de annyi baj legyen, ha nem, hát nem, jöjjön a zeneiskola, kíváncsian várom a furulyaszólót, aminek a végén nyüszítek, mint kutya a Holdra..:) Jó volt, na...!

Elszámolás

Korrekt, M-parti átlag, megérte. Utólag - ha jól emlékszem...- rendezve, nem lihegtük túl, nem ez a lényeg. Értékarányos.

Secret Lilien, jó masszázs

  Pulykakakas

Egyeztetés

Lilien adatlapját korábban böngészve a "Térkép" fülön már láttam, hogy a helyszín minden bizonnyal a Marinapart lesz. Az adott délután épp arra autóztam, és már egy ideje be van készítve a telefonomba Lilien telefonszáma, hát gyorsan felhívtam. Szerencsém volt, egyből felvette, de azt mondta, hogy sajnos most nem ér rá, mert ötre jönnek hozzá. Osztottam, szoroztam, 16:03-ra oda tudok érni, akkor 16:50-ig van 47 perc, és később már sajnos én nem fogok ráérni. Mondtam, kifizetem a teljes program díját, jöhetek-e így sűrítve, szerencsémre belement.

Megközelítés

Marinapart már nem először. Aki gyakran jár lányokhoz, biztos volt már erre. BKV-val érkezőknek 5-6 perc séta a Gyöngyösi úti metrótól. Autóval parkolás ingyenes, de késő délutántól már nehéz parkoló helyet találni, 16:03-kor pontosan egyetlen szabad helyet találtam a közelben :-).

Helyszín

Igen, a csodás Marinapart, sok szép emlék! Itt minden ház és lakás új építésű, és igényes. Ezzel a lakással sem volt másként. Bejáratnál kisfotel a cipőhúzás kényelme érdekében. Kád zuhanyfüggönnyel, kellemes törülköző, óriási tusfürső választék. A szobát mintha én terveztem volna: tele tükörrel! Hangulatos szoba, a fő tükör körül lampionkákkal, ruhának szobainas, fotel, tetthelynek tatami. A tükrök érzékeltetésére: egy óriási a fejemnél, egy ugyanakkora vele szemben a talpamnál, hogy oda-vissza gerjesszék egymásban a képet. Egy a plafonon, és egy kisebb a ajtó felőli oldalon. Szinte bármerre néztem, izgalmas volt a látvány.

Hirdető külseje

Karcsú, magas, sportos, izmos alkat, gyönyörű alakkal, szépen kidolgozott hasizommal. Vékony derék, formás fenék, csodás lábak. Kreol bőr, sötét félhosszú haj, szép, nagy szemek. Az arca karakteres, kedves mosollyal, ami tudom, sokaknak nagyon tetszik, azonban nekem nem minden arckifejezésnél jött be egészen, ugyanakkor gyakran határozottan az én ízlésemnek is igen szépnek hatott, az irányszögtől és a mosoly fokától függően. Cicikből a nagyobbat/feszesebbet preferálom jobban, de a lány teste így is igen tökéletesnek mondható, nem nagyon tudtam levenni róla a szemem, ebben a sok tükör jó parner volt.

Masszázs

Elnézést kérek a testmasszázs leírás szerelmeseitől. Másfél órára **** be, mert az a program tetszett nekem jobban, de onnantól, hogy végeztem a tusolással, már 40 percem sem maradt. Jó, tudom, az én hibám, azóta én is elgondolkodtam rajta, minek kellett ilyen rohanásban intézni ezt a dolgot, de abban a pillanatban jó ötletnek tűnt. Szóval a testmasszázs rész 15:20-tól közel negyed ötig tartott, amikor én még nem voltam a szobában :-D illetve éppen hogy csak hasra lefeküdtem a végére a tatamira. Köszi Lilien, hogy partner voltál ebben a rendhagyó masszázsban! Amikor lefeküdtem, még egy szexi bugyiban volt, de az elkövetkezők előrehozásával hamar ledobta magáról. Jött a nagyon finom olajozás a csúszkához. Annyira finom érintésekkel, simogatással vitte fel a jó langyos olajat a testemre, hogy szinte végig borzongtam bele, és az volt a gondolatom, hogy ez már előjáték a javából. Eleinte még felkönyökölve leskelődtem az oda-vissza két nagy tükör végtelenjében, aztán csak elterültem, és hagytam magam. A hátamon kezdett kellemes csúszkába, keze időnként picit félrekalandozott, amit nagyon nem bántam. Ekkor kikapcsolódtam egy picit, csak lustálkodtam, és élveztem a testét a hátsó testrészeimen. Amikor kellemesen kicsúszkálta magát, jött a masszázshoz járók által egyik kedvencnek tartott felszólítás: "Megfordulhatsz!"

Kényeztetés

A szemből csúsza egy fokkal erotikusabb a megelőző részeknél, ez Liliennél különösen így volt. Amikor felcsúszott a nyakamhoz, arcomhoz, bele-bele lehellt egy csókszerűséget a fülem környéki térbe, ami számomra nagyon izgató volt, néha fizikailag is éreztem a puszikát. Természetesen a csúszkálás úgy volt megkomponálva, hogy a velem egykorú is érezze folyamatosan és visszatérően, hogy újra és újra törődnek vele, így hamar vigyázzba vágta magát, és jelentkezett bevetésre. Ezt Lilien hamar észrevette, kis olajat kenve rá masszírozgatta a törődés fokozásaként, majd szája melegébe is beengedte, hátha fázna szegény odakint. Itt már egymást követték az események, a sorrenddel nem vagyok teljesen tisztában. A szimpátiámat kölcsönös simogatás, és pici szájpuszi engedélyezésével igazolta vissza, de franciában a nem megfelelő naptári nap miatt sajnos nem lehettem partner. Az ő franciája igen finom volt, időnként kifejezetten mélytorkos. Mivel tudtam, nincs sok időnk, arra gondoltam, hogy habár tömörítetten, de végülis szinte minden fontos dolog megtörtént, amiért jöttem, így nem húztam az időt, hagytam, hogy a francia hatása elhatalmasodjon, végül mkérdeztem, hova lőhetek. A cicire - mondta, és kezével megadva az utolsó löketeket, fölém hajolva, a ciciket szinte a makkhoz érintve érte el, hogy teljes legyen a program.

Elszámolás

A telefonban megbeszéltek szerint adtam a másfél órának megfelelő szokásosat, én előre szeretem rendezni. Minden korrekt volt.

Secret Lilien, jó masszázs

  afuri

Egyeztetés

Lilien itteni postaládáját terheltem pár hétig,megalapozandó a kívánt találkát.Aztán hazaérve korrekt időpont lehetőséget kaptam kb 5 nappal későbbre.Mivel 2 randit terveztem,így felkerestem másik kiszemeltemet,Annát.Felhívtam hát a hölgyet,aki pár mondat után közölte,Lilien épp akkor futott be az ajtón.Kb 3,jóval hosszabbnak tűnő perc után megszületett a döntés:Együtt kell mindkettő. :) Nem mellékesen a hónapban négykezes akciókat akcióznak a hölgyek.Minden arra utalt hogy ennek a találkozásnak most és így kell összejönnie. :) Kicsit a szerencse is közrejátszott,és a hölgyek alapjáraton készségesek és kedvesek.Ebből rossz dolog már nem sülhet ki... :)

Megközelítés

Marina parti lakás,sokunk számára már jól ismert helyszín,nem kel különösebben részletezni,igaz? :) BKV,autó egyaránt alkalmas a problémamentes megközelítésre,hogy ne csorbuljon az élmény. :)

Helyszín

A lakás is a környék nívóján,rend,tisztaság,hangulat.A lányok választás elé állítottak,melyik szoba legyen a tetthely.Az egyik masszpados,a másik tatamis,és olyan hangulatos hogy nem is gondolkoztam.3 tükör,egy a fej irányában,másik a lábaknál,és egy a mennyezeten.
Vizesblokk 2 van,az egyik épp átépítés alatt,így a kádas helység támadható,zuhanyfüggönnyel.Tusfürdők,szájvíz,minden adott a gondtalan és gyors rákészüléshez. :)

Hirdető külseje

Kb 2 havonta tudok hazajárni,így van elég időm alaposan átgondolni kit,vagy kiket látogassak meg.
Ismét csak nem lőttem mellé.Két csodaszép szexi tünemény nyitott ajtót,széles mosollyal,amitől a jéghegy is megolvadna.Egybe hálós miniruha tűsarkúval volt a viselet,csak a színek különböztek.Magasak,végtelennek tűnő hosszúságú combokkal,és csodás alakkal.Amúgy sem alacsony vérnyomásom hirtelen szárnyalni kezdett,éreztem hogy itt bizony össze kell kapnom magam hogy egyáltalán esélyem legyen a túlélésre...
Talán ilyen lehet a mennyország kapuja. :)

Masszázs

Rövid üdvözlés,szóváltás,vetkőzés után törölközőt kaptam,és irány sterilizálni.Siettem vissza vendéglátóim kezei közé.
Ők már egy falat tangában és tűsarkúban vártak,és hamar közrefogtak.Apró simogatások közben megbeszéltük hogyan teljen elméletben az időnk.A hasrafekvésben kezdődő masszázs előtt,már problémákat véltem felfedezni odalent,féltem hogy kárt teszek a tatamiban.Aztán gondoltam mi baj lehet,hisz ezért van,nem? :)Lábamtól kezdték a tündérek a dolgukat,mindkét oldalamon egy-egy bombanő.Az érzés nagyon finom,a látvány frenetikus.A hölgyek között felfedezhető nem kevés összhang,ami alapján privát is barátnős kapcsolatot feltételezek. :) Alaposan végiggyúrták a lábaimat,és a fenekemet.Mire idáig értek megbeszéltük hogyan osszanak fel a továbbiakban. :)Anna vállalta a hátamat,Lilien a karjaimat.Nem hiszem hogy minden csomó eltűnt belőlem,de ami az időbe belefért a lányok mindent megtettek.Roppant élvezetes masszázs volt,éreztem hogy tisztességesen megdolgoztak.Végig kellemes hangulatban beszélgettünk.

Kényeztetés

Én még hason,mikor a lányok az olaj után nyúltak.A tükörből láttam hogy helyezkednek.Engem még úgy hagytak,de a moziélmény pompás volt.Két bombanő olajozza egymást felettem,simogatások csókok apró nyalintások mindenhová.Majd lekerült egy tanga,majd még egy,mindez szájjal foggal... :) Uram isten,mi lesz itt!Rám hajoltak,hozzám simultak,a fülembe harapdáltak,nyaltak.Majd nevetgélve,a szemembe nézve megbeszélték,lehet hogy én nem is akarok megfordulni... Roppant izgató volt az egész jelenet.Szerintem a következő pillanatban már háton voltam. :) Na az indulatok itt szabadultak el.Nehéz szóban elmondani milyen amikor felváltva kényezteti az egykorút két ilyen kaliberű szépség,majd felváltva az előre megbeszélt kölcsönösség alapján a számra ültek,miközben másikuk alul kényeztetett.Vááá...
Lilien olyan pózokban tette ezt,ami a vizuális élményt is az egekig emelte.Hihetetlen volt.
Anna sem hagyott bennem hiányérzetet,csodás teste felettem,és az a tekintet amint közben a szemembe nézett... Nem is értem hogy bírtam egyáltalán. :)
Mindketten fantasztikusan kényeztettek odalent,éppen megfelelő mennyiségű kezezéssel,isteni volt.Pár alkalommal jeleznem kellett hogy picit lassítani kéne,mert még korai lenne a robbantás.Aztán egyszer csak nem hallgattak rám,aminek hatására szerintem az agyállományom egy kis része is ott maradt a lányoknál. :) Kicsit később tudatosult bennem hogy már az időnk vége felé jártunk. :)A regenerációs időszak alatt is mellettem maradtak a lányok,majd irány a fürdő.Választás elé állítottak melyikükkel szeretnék együtt tusolni.Na itt bevallottan bajban voltam.Mindkét lány durván bejön,így hát melyik ujjamba harapjak?Bevallom nem tudtam dönteni,rájuk bíztam,Lilien lett az "áldozat". :) Mikor végeztünk várt rám egy újabb zuhanykör,ezúttal másik gyönyörű vendéglátóm testét kellett megszabadítanom az olajtól.Ez aztán az álommeló... :)

Elszámolás

Telefonon egyeztettük a tisztelet****,amit öltözködés után az asztalkára tettem.***-érték arányról szerintem ez esetben nem érdemes beszélni,az élmény meg***ethetetlen. :)

Secret Lilien, jó masszázs

  abcd1

Egyeztetés

"Nemrég jött egy sugallat,
Egy Szendi féle javaslat,
Hogy befizessek szülinapra,
Egy négykezes alkalomra.
Szóval megbeszéltük rá egy hétre,
odamegyek este hétre.
Csak azért, hogy biztos-e az alkalom,
Az időpontot megelőző napon,
még megerősítettük telefonon."
A másik leánnyal (Liliennel) Szendi egyeztetett.

Megközelítés

A térkép a pontos helyet mutatja, a megközelítés, mint mindig, most is autóval történt. Gyerekjáték bárkinek.
"Parkolni is egész könnyű, de vigyázni kell nagyon,
ha meghúzol egy drága verdát, lehet, ütnek agyon. :)"

Egy kis közlekedési infó: A beszámoló írásának időpontjában a Fiastyúk utcát egyirányúsították, így ha valaki ebből az irányból érkezne, számoljon a kerülővel is.

Helyszín

"Marina part édes álom, gyakran járhatsz eme tájon.
A házak itt újak, szépek, képes lapra illő kép ez."
A lakás diszkrét és igényes. Tisztaság, praktikum és stílus mindenhol.
"A fürdő az nem túl tágas,
a fürdési lehetőség kádas.
De biztos te is imádod majd azt a kádat,
ahol két sellő mossa meg a hátad.
Tisztasághoz mindenből van bőven ami kell,
tusfürdő, szájvíz, pohár, csak használni kell."

3 szoba van, más és más berendezéssel, mi most egy tatamis felszereltségűbe mentünk. Az "alapfelszereltség" részét képezi mindhárom szobában a tükör: elöl, oldalt, hátul és a plafonon. Így aztán minden egyes pillanatban teljes az összkép.

Hirdető külseje

"Megérkezésemkor már mindketten vártak,
Csuda szexi ruciban az ajtóban álltak.
Lilien meglepően magas volt,
De csak mert optikai tuningolt.
A tűsarkú volt a tettes,
Melyet levetni sem volt rest."

A képeken Lilien van, szép kerek nőies formák. Amit külön kiemelnék az a hihetetlenül kerek csípő és fenék, valamint szépen kidolgozott hasizom, amiről alig bírtam levenni a tekintetemet. Gratula hozzá.... :)

Masszázs

Lilien masszázsa önmagában is nagyon jól tud esni, de most Szendi is társult hozzá. A négy kéz közös munkája, játéka leírhatatlan, hatására lelkemben az alábbi rőzse-dalok születtek.
A lábamnál kezdték a tevékenykedés, Szendi jobbról, Lilien balról. Biztos megbeszélték előre, mert mindketten kb ugyanolyan ütemben és erősséggel masszíroztak.
"Mindkét lány a lábamnál gyúrja épp a vádlimat,
A tükörben látom őket és hallom édes hangjukat.
Beszélgetés, oldott csevely,
míg engem a víz is lever.
Két meztelen tündérke átgyúrt úgy, hogy estére,
izomlázam lett, de nagyon megérte."

A lábak után Lilien a derekam és a hátam, Szendi pedig a vállam és a nyakam vette kezelésbe.

"Lilien profi, látszik,
épp a hátam csomóival játszik,
kicsavarja a karomat,
csak, hogy jobban érezzem magamat.
Szendi közben a fejemnél meztelenül térdel,
szerinted a tekintetem így épp merre téved el? :)"

Kényeztetés

1,5 órában gondoltam két kényeztetés is belefér, hát tévedtem. Rögtön fürdés után egy fel (le) vezetéssel kezdtünk:
"Azt gondoltam két lány, négy kéz,
Ha hozzád ér máris elmész.
Öröm az elején, öröm a végén,
Keretbe foglalt szexi teljesítmény."

A csúszkához mindkét lány beolajozta magát és egyszerre csúszkáltak rajtam és egymáson. Nem is tudtam mindig biztosan, hogy melyik testrész kihez tartozik.
"Kezek, lábak, popsik, hátak,
Hova nyúljak, mit csináljak?
Tömény élmény nem vitás,
De ha egy férfi az álmaiba ás,
Erre vágyik mindegyik,
De tuti a csajok is élvezik.
Nyalogatják egymást vadul,
A szemem is belesajdul.
Lilien hegyes körme,
Mintát rajzol a bőrömbe,
Míg Szendi formás vénuszdombja,
Belesimul a markomba.
Halk sóhajok, kéjes szavak,
Ettől biztos te is eldobnád az agyad.
Kényeztetnek kézzel, szájjal,
S ki tudja még mi mással.
A nyelvük sosem pihen,
A testük mást sem üzen,
Teljesítjük a vágyadat,
De te se tátsd a szájadat,
A puncink zamatos és édes,
A célt hát most el ne téveszd,
nyelvedet készítsd gyorsan,
Mert ráülök a szádra nyomban".
Az első sikeres kilövés után masszázs, lásd korábban, majd újabb csúszkás kényeztetés következett. Viszont az eddig átélt tömény erotika, és a masszázs okozta vérbőség következményeként:
"A sok szép élmény sokkolt,
A farkam ezért leblokkolt.
Nem sült el már többet,
De ebből jött az ötlet:
Kell egy visszavágó,
Ahol majd jobban teljesít a dákó."

Elszámolás

"Az ajándék nem sok, ne légy hitetlen,
Az átlagos ajándékot az asztalra letettem."
Szokásos honorárium szorozva kettővel. :)
"Kicsit túlcsúsztunk az időn, de a nagyvonalúságot mutatja,
Hogy a túlórát is megkaptam szülinapi ajándékba."

Secret Lilien, jó masszázs

  Laaa

Egyeztetés

Hónapokig leveleztünk egymással,nem gondoltammég valaha masszőzhöz megyek, de megtaláltuk a közös nevezőt, ami miatt kivételt tettem vele mint masszőzzel, ez pedig részben a popó ujjazása volt.Bővebb infóban is benne. Egyeztetés: megbeszéltük a barátnőjét, Szendit tudom majd elérni aznap amikor egy nappal a tali előtt megerősítem tényleg megyek, az időpont már adott volt. Külön köszönet Szendinek a közvetítésért, amint látszik Lilien nagyon rugalmas.

Megközelítés

BKV-val, Marina part közelében, Duna plázához közel,kicsi séta, más masszőzzel is voltam már itt a környéken:) Időben érkeztem, felhívtam, tudta egyből én hívom, már várt, megmondta a bejutást és fellifteztem hozzá, beengedett az ajtón.

Helyszín

A helyszín nagyon nagyon nagy lakás, nagyon tágas masszázs szobával,tükrökkel tele, szép rendben tartott fürdőszobával, bőséges tusfürdő választékkal. Rend és tisztaság, ez a lényeg, látszik lányok lakják. :)

Hirdető külseje

Hangulatvilágítás már az ajtóban is, így láttam meg őt, csinos nő szép fekete hajjal, szenvedélyes kisugárzással. Barátságosan beinvitált, biztos sportol valamit mert jó az alakja, egy fehér testhezálló ruhában fogadott. Az arccal ismeg voltam elégedve,nem tudtam volna belekötni.

Masszázs

Aktus nélküli szeretkezésnek nevezném amit csináltunk, szex nem volt benne, de egymás testét kényeztettük, voltak simogatások, csókok, ez testre!! Csúszkamasszázs. Csókolózás nem volt, de nagyon jó volt. Akiket az érdekel hogy masszíroz, nos én csak a lábamat masszíroztattam át, azt nagyon jól csinálta, közben a tükrökből néztem őt,melleit, arcát, aztán kértem cseréljünk.Bekentem a hátát és masszíroztam, csókoltam a hátát, nyakát, fülét harapdáltam.
Úgy tűnt tetszik neki, nekem is, felállt, dörzsölhettem a fenekéhez, a punciját ujjazhattam.

Kényeztetés

A popó ujjazás is megtörtént, a kisujjal kezdtem, majd mikor ez már ment mutatóujjal, de sajnos fájdalmat okoztam neki, nincs ebben nagy gyakorlatom, túl heves voltam , türelmesebbnek kellett volna lennem és óvatosabbnak, azért így is sokat voltam popóban, higiénikus abszolúte, majd punci ujjazása folytatva, KF-fel nem éltem.Szép puncija van, jól ujjazható.
Közben ő is ténykedett, óvszer nélküli franciában volt részem, vége felé felkeltem fekvő helyzetemből, ő térden, én állva, így folytattuk majd mellekre el, így beszéltük meg. Végén nem is számítottam ilyen kedves meglepetésre, de eljött velem közösen fürödni, meg se volt beszélve!!! :)))
Élményem vele abszolúte pozitív.

Elszámolás

Nem ismerem a masszőz elszámolásokat, de szexpartnernél ez a pesti átlag lenne, talán masszőzben aktus nélkül ez nem átlag, de ahogy bánt velem az nagyon magas szintű volt, szóval minőséget kaptam a javából.

Secret Lilien, jó masszázs

  G3mini

Egyeztetés

Liliennel mindig rugalmasan meg lehet oldani a bejelentkezést. Itt az oldalon, privát üzenetben kerestem meg egy lehetséges időponttal kapcsolatban. Telefonon már nem értem el, de hagytam üzenetet a kolléganőnél. Utána futottunk még pár kört a pontos érkezéssel kapcsolatban, ráadásul félre is értettem a záró időpontot, ennek ellenére tovább maradt a kedvemért és fogadott. Késtem picit, ezért ezt telefonon jeleztem. Tulajdonképpen ekkor beszéltünk az akutális randival kapcsolatban először telefonon.

Megközelítés

A Marina Parton ingyen tehetjük le a verdát. Kicsit távolabb még árnyékos hely is lett volna, de kicsit susnyásnak nézett ki, úgyhogy nem kanyarodatam arra. Hétköznap napközben elég sok hely szokott lenni, így a parkolás nem lehet gond. A Duna Pláza közel van, így tömegközlekedéssel is egyszerűen megközelíthető a szentély.

Helyszín

Top kategória: igényes bútorok, ízléses (de a hely jellegéhez illő!) színvilág, mindennek helye van. Ismét a nagy szobában voltunk, ahol még plafonon is tükör van. Van oldalt is, nyugi. Mostmár bátrabb voltam, ledobáltam a ruháimat és egy szál tiliknóban átvezettettem a kisebbik fürdőbe. Ez is teljesen rendben van, bár a fürdőkád nem teljesen alkalmas szárazföldi bálnák portalanítására, de a zuhanyfüggöny sokat segített abban, hogy a folyosót ne áztassam el. Pancsolás után öblögetés, majd egy kacsacsőrű emlős kecsességével visszalibbentem a szobába. A villanyt se kapcsoltam le magam után, mert bunkó vagyok, na.

Hirdető külseje

Legutóbb elterveztem, hogy legközelebb pipiskedve lépek be az ajtón, hogy délceg daliaként méltó párja legyek Lilien vadítóan sudár lényének. A küszöböt még eképpen szökkentem át, de ahogy előkerült a boszi az ajtó mögül zavaromban vissza is rendeződtem a leejtett váll, kidülledt has állapotomba. Bombanő! Elveszi az eszem, megbabonáz... Pedig nem először paroláztunk már. Dögös mosoly, hibátlan test, f.szállító (bocs) hang és beszédstílus. Megvett kilóra most is - hát, sokba nem kerültem.

Masszázs

Szóval visszatértem a szobába, a fentiek alapján már kissé felfokozott hangulatban. Derekam köré csavar törölközővel odaléptem ehhez a félmeztelen tüneményhez. (Már csak a tanga és a magassarkúja volt rajta.) Ölelkeztünk, simogattunk egymást. Puszik a nyakra kölcsönösen, faltam az illatát. Alapvetően rezignál, realista faszi vagyok, de ez a nő mindig kivetkőztet a bőrömből is! Kilépett a cipőjéből, majd simogatásnak álcázva lefejtettem róla a bugyit. Befordult, nekem háttál és hátrahajtotta a nyakamba a fejét...
...és akkor itt ugorjunk a következő részre (aztán majd visszajöhettek, ha még érdekel a folytatás)
Miután lenyugodtam egy kicsit, pocakra heveredtem. Előre kimentettem magam elhorkantás esetére, de megbeszéltük, tudta, hogy pörgős napom volt, ezért megnyugtatott, hogy relaxáljak csak nyugodtam. El nem aludtam, de nagyon megnyugtatóan csomózott ki. Az erősség mezsgyéjén táncoltunk, de minden pillanatát élveztem a szakszerű kezelésének. Miután végeztünk, kicserélt, új emberként keltem fel a tatamiról.

Kényeztetés

Sóhajtozott. Érezhetően elhittem, hogy tényleg miattam fokozódott így a hangulat. Hátranyúlt, lazított a törölközőn kicsit, s én a kebleit kényeztettem a kezemmel. Csókoltam a nyakát, lenyúltam a puncihoz. Forró volt. Megfordult, kaptam szájrapuszit. Tovább fejtette rólam a "ruházatot", de az nem hullott le. Megakadt és ott maradt. Meg is jegyezte, hogy tetszik neki a törölközőtartóm, de aztán mégis félredobta és két kézzel szeretgette.
Bátortalanul kérdeztem, hogy hogyan fogok így hasra feküdni. Sejtelmesen mondta, hogy majd megoldjuk valahogy, aztán sietve hozzátette, látva bénázásomat, hogy eszembe ne jusson nem hanyatt feküdni. Engedlmeskedtem és türelmetlen óráknak éreztem azt a néhány pillanatot, amíg beolajozta a kezét, a testét, a fenekét, a combjait. Eszem nem volt segíteni... Megsimított, megvolt mindenem (még), de nem kegyelmezett, rámcsúszott. Belelehelt a fülembe, elhitette velem, hogy vágyik rám, ahogy szinte önkívületben csúszkált fel és alá rajtam. Szinte pár pillanat múlva már az összeszorított combjai között volt a farkam. Úgy játszott velem, ahogy akart, miközben a makkom izgatta a csiklójával. Ismét csak mozdulni sem mertem, mert egy hirtelen reakcióra becsusszanhatok és akkor vége a varázslatnak. Egyre gyorsabban és hevesebben használt engem. Én boldogan voltam eszköze a kéjnek - legyen az akár talmi vagy valós.
Megpihent, de nem hagyta, hogy lankadjon a figyelmem, s lecsúszva mélyre más ajkaival is kényeztetni kezdtett. Szájába vett, nyalogatott, játszott a zacsival. Kivártam, koncentráltam, nem akartam, hogy kivégezzen, de érezhetően nem is erre játszott. Meg-megállt, visszafogott, majd újra megbolondított. Belül tomboltam, de kivül semmit nem mutattam. Talán már azt hitte, hogy... amikor megfeszültem és életem egyik legjobb orgazmusában törtem ki.
Diszkréten kedveskedett, megtisztogatott, majd kijelentette: Megérkeztél. :)

Elszámolás

A végén rendeztem. Nem változott semmit. A Marina Parton ez az átlag, de ehhez a minőséghez, a 1,5 órás "szerelemért" bagatell.

Secret Lilien, jó masszázs

  Capoeira

Egyeztetés

Online itt az oldalon, majd telefonba megerősítve. Könnyen találtunk közös időt :)

Megközelítés

Marina part, sztem ez mindent elmond. Én autóval mentem, a késői időpont ellenére, volt szabad parkoló (ingyenes)

Helyszín

Szintén két szó: Marina part. Új építésű ingatlan, benne nagyon szépen berendezett lakás. Fürdő tiszta igényes. A szoba pedig nagyon hangulatos, PLAFONON TÜKÖR!!

Hirdető külseje

Másodszor jártam Lilien-nél. A képek, szinte semmit nem adnak vissza abból a kisugárzásból, eleganciából, kacérságból amivel a HÖLGY rendelkezik. Az alakja rabul ejtő, főleg a szemei:)

Masszázs

Megérkezéskor, igen erotikus ruhába fogadott, bekísértem a szobába, majd el zuhany.. Zuhany után, kaptam egy kv-t, kis cseverészés, majd hason feküdtem a tatamin.Itt még a finom kis leheletnyi tanga rajta maradt, de a keblek fedetlen maradtak. Szépek formásak, finomak:) Lábtól indítja a masszázst, nagyon jól. Aprólékosan, tudja mit miért tesz! Már az is nagyon jó látvány, tükörből, ahogy masszíroz, kész koreográfia. Comb, fenék hát volt a sorrend.A vádlimat erősen kértem, meg is kaptam. (rám is ijesztett, hogy foglalkozzak többet vele mert baj lesz) Ha Ő mondja meg is teszem.

Kényeztetés

Ez már a masszázskor elindult, finom érintésekkel, háton csúszka kis csókokkal. Majd a megfordulhatsz parancs után jött a csoda. A plafonon elhelyezett tükörből nagyon szép a látvány:) a többit pedig nem lehet szavakba önteni... kö

Elszámolás

A szokásos itten ajándék mérték, a végén asztalra helyezve. Teljesen jó érték arány, egy ilyen Hölgynél

Secret Lilien, jó masszázs

  Cirip

Egyeztetés

Üzenetekben egyeztettünk, kérésemnek megfelelően kaptam szombaton reggelre időpontot. Minden rugalmasan, zökkenőmentesen ment.

Megközelítés

Gyöngyössí úti metrómegálló közelében van.Duna Plázától kb 5 perc séta. A Váci úton sok BKV busz is közlekedik. A ház közelében sok szabad parkolóhely van. A parkolás ingyenes.

Helyszín

Új építésű ház emeletén van a kégli, lift van és működik. Rend és tisztaság van. A szobában maszírozó ágy és tatami is van. A ruhákat szobainasra lehet rárakni.

Hirdető külseje

A képek alapján nagyon jóalakú lányra számítottam, nos nem csalatkoztam. Hibátlan, arányos, karcsú, de izmos alkat. Ami a képeken nem látszik: nagyon helyes pofija van. Sok úgynevezett modellány megirigyelhetné fizikai adottságait.

Masszázs

Érkezés, puszis fogadtatás, ajándék gyümölcs átadás után rövid egyeztetás, majd irány a fürdő. Ő már túl volt a fürdésen. A masszázs a tatamin történt. Kérésemnek megfelelően főként a combjaimra és a derekamra koncentrálta a masszázst. Szakszerű mozdulatokkal alaposan átdolgozta testemet. Kis kezeivel meglepően nagy erőt volt képes kifejteni. Idővel a masszázs átalakult csúszkamasszázzsá. Nagyon rafináltan mozgott rajtam, eközben szinte minden testrészét bevetette. A hátamon éreztem a cicik és a punci mozgását. Éreztem a szuszogását és néha gyengéden a fülembe harapott. Ezután jött a régóta várt fordulj meg kérés, ezután a csúszka masszázs elölről folytatódott.

Kényeztetés

A csúszkálás szerves folytatásaként kezdett el manuálisan és orálisan is foglalkozni a szerszámmal és a környezével. A levezetést lassan és nagy átéléssel végezte, nagy figyelmet fordított arra, hogy az izgalmi állapotot fenntartsa, de ne végezzen ki túl gyorsan. Végül eljött, aminek jönni kellett, szuper volt. Letakarított és barátnősen hozzámbújt. Ottlétem alatt barátságosan társalogtunk, mintha régóta ismernénk egymást, tökéletes volt a barátnő hangulat. Mint kiderült, túlságosan rövid volt az egy óra, jobb lett volna hosszabb időt kérni, akkor több idő lett volna olyan dolgokkal alaposabban foglalkozni, amelyekbe így időhiány miatt éppencsak belekóstoltunk.

Elszámolás

Erről nem beszéltünk. Ő nem kérte, én a megfelelőnek gondolt ******* a szekrényre tettem, mig ott voltam meg sem nézte.

Secret Lilien, jó masszázs

  T.O.

Egyeztetés

Lilien (nekem csak Lily Ann, ő tudja miért :) a kedvenceim között szerepelt már szinte a szakmában való megjelenése óta, igaz, nem a lista elején, mert az általa kínált opciók nem teljesen fedik le az én preferenciáimat, ez persze nem jelentette azt, hogy nem követtem figyelemmel a pályafutását. Szimpatikusnak találtam, hogy aktív volt a csevegéseken és a fórumokon, érdeklődve olvastam a megjegyzéseit, intelligens lány benyomását keltette. Egyszer kértem bővebb infót, rá pár napra írt privát üzenetet, hogy tetszett-e a bemutatkozó szöveg. Elmondtam a véleményem, váltottunk pár levelet, nagyon konstruktív volt a párbeszéd közöttünk, persze elkezdtük húzni is egymást, ahogy kell :) Mondtam neki, hogy a telefonos beszélgetés lesz számomra a döntő. Legutóbbi hétvégén Magyarországon voltam és hívtam péntek délelőtt. Hihetetlen kedvesen és lazán tájékoztatott, jókat nevetgéltünk a telefonban. Megbeszéltem vele péntek este 8 órát, amit később módosítottam fél kilencre, nem volt gond. Ami feltűnt, hogy nagyon szépen, választékosan és artikulálva (!) beszél, zene az ember füleinek, ritka ez a mai igénytelenül kommunikáló világban. Amikor dolgozik, könnyen elérhető, online és telefonon is, ő talán az oldal egyik legaktívabb tagja.

Megközelítés

Marina part, a masszázs budapesti Mekkája. Mindennel könnyen megközelíthető, egyedül talán az űrhajó lehet problémás, a legközelebbi állomás Bajkonur, ha nem tévedek, onnan még kell egy kicsit túrázni és pár golyó elől el kell hajolni az orosz – ukrán határon, de a nemzetközi űrállomás tagjai szerintem simán bevállalnák ezt Lily Ann-ért :) Én vilivel és metróval mentem a szomszéd kerületből, Duna Plaza-tól pár perc séta perc séta a hely, a térkép pontosan mutatja a lokációt.

Helyszín

Marina villa sokadik emelete, bejutás diszkrét (mikor mentem el, beszállt útközben a liftbe egy fiatal lány, gondoltam elveszem tőle a kezében lévő sört, jobbat fog az nekem tenni így késő este, mint neki, őt pedig felküldöm Lily Ann-ékhez nyári gyakorlatra, hogy ne unja el magát a suli végeztével, de végül nem akartam hobó k*csög lenni :) Az ajtón belépve láttam még két pár cipőt, ami elárulta, hogy péntek esti nagyüzem volt, de logisztika ügyesen megoldva. A szoba a folyosó végén jobbra, szembe vele a lányok által használt tusoló, most én is ezt használtam. Nem a kanapéval felszerelt királyi lakosztályba kerültem, de erre a szobára sem lehetett panasz, takaros hely. Volt benne tatami és masszpad, rajtuk szépen hajtogatott, virággal díszített törülközők tették meghittebbé a környezetet. A masszpadnak csak a fejrészénél volt tükör, a hosszanti oldalán jobbra egy hatalmas sötétítő függöny, a függöny és a masszpad között volt még egy keleti díszítéssel dekorált térelválasztó spanyolfal. A pad lábrészénél egy egyszemélyes kis fotel a sarokban, inkább cuccot lepakolni hasznos, mintsem ott akciózni. Lehetett használni szobainast is, vállfa is volt, ez plusz pont, én még nem láttam szobainas - vállfa kombót. A szoba másik oldalán a tatami, annak a fej és bal hosszanti oldalán is tükör, utóbbi oldalon duplán, alul volt talán a több részből álló hullámtükör, felette hagyományos tükör, remek megoldás, mert oldalról így fekvő, térdelő és álló pozícióból is lehet látni például, ha franciázik egy lány. Még remekebb megoldás a plafonon lévő tükör, de nem akármilyen, beterítette kb. a fél plafont woahh ekkorát még talán nem is láttam egyik szalonban sem. Volt még egy kis asztalka a zenegépnek és egyéb kellékeknek. Megvolt a szokásos marinás karácsonyfadíszes hangulatvilágítás. A szoba összességében felső középkategóriás. A fürdő kicsi, ez az, amit alap esetben a lányok használnak csak tudtommal, de amikor nagyüzem van, akkor ide is terelnek be vendéget. Bent mosógép és kád zuhanyfüggönnyel, szájvíz kikészítve. Csak baba tusfürdő volt, igaz abból vagy 10 darab és vagy 3-4 különböző fajta. WC ebben a tusiban nincs, ami problémás lehet, ha valaki akar még csorgatni a szeánsz előtt, mert extra kéne járkálni (a többi tusolóban van wc, azt tudom). Szerencsére engem csak a csodálatos Lily Ann formájában szólított a természet, hogy végezzek hamar a tusolással, így is tettem :)

Hirdető külseje

Ajtónyitáskor a pár képen látható rózsaszín miniruhában fogadott alatta fekete lingerie-ben. Külön kérésemre fekete kesztyűt húzott, amiben őrjítően izgató volt. Gyönyörű magas hölgy hibátlan alakkal, szexi lábakkal és formás popsival. Mellei kisebbek, de pont kézbe illőek. Arckitakarástól nem kell félni, aranyos, kicsit vékonyabb az arca, csábító tekintetében el lehet rendesen mélyülni. Hosszú sötét haja van, a homlokára összeállt tincsekben lógott le ottjártamkor, kölcsönzött neki egy kis kislányosságot, nagyon tetszett. Igazából kicsit unom már, hogy állandóan leírom ugyanazokat a pozitív külső tulajdonságokat (szép mell, kerek popsi, helyes arc stb.). Mindannyian tudjuk, hogy a masszázs lányok szinte egytől-egyig jól és szexin néznek ki, nem hiszem, hogy sokan fordultunk már vissza az ajtóból, mert nem tetszett egy hölgy külsőleg. Nem a kinézet a legfontosabb szerintem, hanem a személyiség. Ha a kinézet lenne a legfontosabb, akkor kiválasztanánk egy lányt, aki a legjobban tetszik és mindig hozzá járnánk visszatérőként, de legtöbbünknél nem így van. Aki visszatérő vendég egy lánynál, az elsősorban a személyisége miatt megy vissza hozzá, hiszen talál még több tucat legalább olyan jól kinéző lányt az oldalon. A megfelelő személyiségű hölgyet viszont sokkal nehezebb megtalálni. Liliennél valami ilyesmit éreztem, hogy végre megtaláltam, ez bennem volt már a telefonbeszélgetés alatt és a személyes találkozásnál is.

Masszázs

A program felvezetéssel kezdődött (lásd alant). A masszázsnál a padra szavaztam, jobban szeretem, mint a tatamit, mert kényelmesebben tudom simizni közben a hölgyeket, amikor oldalról vagy fej felől masszíroznak. Lily Ann kedves láb felől indított, először meggyúrta a lábujjaimat, majd következett a vádlim és a combom. Ha jól emlékszem az egyik lábam krémmel masszírozta, a másikat olajjal (vagy az egy másik lánynál volt? Fene se emlékszik már... :) A hátsómat is kellemesen megdolgozta keresztirányú mozdulatokkal, ez jólesett nagyon, újdonság volt számomra. Ezután hibátlan tornagyakorlattal felpattant a padra és a fenekemre ülve folytatta a hátamon a programot. Ezt imádom, amikor ezt csinálják a lányok, mert itt már elég közel kerülünk egymáshoz, és nem is kell hozzá tatami. Végigdolgozta a gerincem mentét és az oldalamat, ebből a pozícióból kaptam kézmasszázst is, közben párszor elkapva és finoman megszorítva ujjacskáit. Amikor elég közel volt hozzám, és akkor simogattam a feszes vádliját, térdhajlatát, combját / comb belsőjét és hibátlan hátsóját. Az igazat megvallva Lily Ann meglehetősen erőteljesen masszíroz, néha fel is szisszentem volna, ha nem lettem volna elfoglalva a kellemes csacsogással, amit lefolytattunk közben. Remek beszélgetőpartner, nagyon értelmes lány. Ami kicsit negatívum, hogy emlékeim szerint nem sok erotikus elem volt masszázs közben / végén, simogatást leszámítva. Ami viszont elsőosztályú és érzéki, bőven elég volt, hogy megkeményedjek, de pár puszit a hátra, fenékre, nyakra, fülre, hosszabb golyszisimit elbírt volna még az erotikus felvezetés. Most olyan kedvemben voltam, hogy nem kértem mindent, ami éppen eszembe jutott, nem akartam megtörni a tényleg kellemes diskurálást, ami viszont talán az egyik legjobb volt, amit életemben masszázshölggyel megejtettem. A masszázst magát ötös skálán 4-esre értékelem, ha beleszámítanak az erotikus elemek is, akkor hármasra, mert ott volt egy kis hiányérzetem (bár az erotikát kamatostul kaptam vissza szerencsére a szigorúan vett fel-levezetés közben :) Köszi Lily Ann a masszázst még egyszer!

Kényeztetés

FELVEZETÉS: fürdésből visszatérve elölről és hátulról is megszeretgettem Lily Ann-t, végigpuszilgattam a nyakát és a vállát, érzékien simogattam a mellét, hasát és popsiját, hogy érezze a törődést és a vágyat, amit kivált bennem. Kedvesünk gyorsan vette a lapot, nagy intenzitással kezdte az erotikus részt. Csók sajnos nincs, ennek ellenére hamar egymásra találtunk. Tudtam, hogy az a fekete szatén kesztyű veszélyes lesz, és az is lett :) Levette jobb kezéről, és buján az arcomhoz csapta, majd a felsőtestem is érintve a farkamra csavarta, és így játszott kicsit vele. Fantasztikus volt, kicsit burleszkerotika jellegű. Mondtam neki, hogy a másik kezéről le ne vegye a kesztyűt, mert érezni akartam azt is, ahogy megfogja vele a dákóm :) Ezután a felsőtestem végigcsókolva és simogatva elindult lefelé, nagyon gyengéden és érzékien csinálta. Elkezdte a nyelvével és a szájával a combbelsőm és a golyóimat izgatni, közben a kesztyűs kezével a férfiasságom gerjesztette tovább. Az agyam eddig a pontig párszor elsült, de ha mégse, akkor abban a pillanatban biztos, amikor játékosan rám pillantva megkérdezte: „Rábukhatok?” Atyaég, na én itt kész voltam :) A franciája nagyon kellemes, inkább barátnős. Jól csinálta, de az igazat megvallva az elsöprő „petting” után azt gondoltam, hogy itt is be fog vetni intuitív módon pár extra elemet, de ez nem annyira történt meg. Én általában fogazást, makkszívást és mélytorkot szoktam kérni. Első kettő hibátlanul ment, mélytorok hivatalosan nincs, de eltüntette kb. háromnegyedéig a szerszámot (átlagos méretű vagyok). A végén ekkor éreztem egy kis fogbizsergetést, de nem volt zavaró, sőt én kifejezetten szeretem. Közben átvonultunk a tatamira és végigpróbáltunk pár franciás pozíciót, engedte kicsit szabadon d*gni a szájacskáját, miközben a fejét fogtam, hú nagyon rendben volt. Pihenésképpen mondtam, hogy feküdjön a hátára, végigpuszilgattam én is a testét, kényeztettem a melleit, majd franciázott picit hanyatt fekve is. Ezután kértem a ciciszexet, ehhez az ideálisnál kisebb mellei vannak, így nem tudta teljesen körülölelni a farkam, de ujjal rásegítve nagyon kellemes volt. A vég előtt jött a dilemma. A telefonban rákérdeztem az opciókra, szájba élvezés nincs, a beteljesülés testen és arcon történhet. Utóbbin meglepődtem, mert masszázs szolgáltatónál ilyet még nem tapasztaltam / olvastam / hallottam. Csigázta a fantáziám még akkor is, ha nem feltétlenül tartom „meghitt” alkalomhoz illőnek (korábbi partnereim között volt olyan, aki kapcsolatban sem engedte...). Fontos megemlíteni, hogy mindez Lily Ann-nél abszolút szimpátia és ráhangolódás alapú, valószínűleg nem fogja mindenkinek engedni, tehát nem rohanni egyből állatkodni hozzá uraim, csak finoman :) Szóval a vége előtt még mindig nem hittem el neki, hogy valóban vállalja, rákérdeztem kétszer is, ami kicsit kiölte az amúgy is kevés romantikát a dologból :) de miután zöld utat kaptam a kezembe véve az irányítást, megöntöztem a szépséges pofiját, fenomenális volt! Sajnos ment egy kicsi a hajára is, de korrekten mondta, hogy ez benne van, nem probléma, őszintén szólva ilyenkor nehéz teljességgel kontrollálni a dolgokat, de azért szerencsére nem lett nagy rumli. A beteljesülés fantasztikusra sikeredett, de a végén kicsit hiányoltam egy elnyújtott kényeztetést, nyilván ha nincs szájban vég, akkor nem várhattam el, hogy az ajkaival kényeztesse még az eldurrant szerszámom, de legalább egy intenzív kézimunka levezetésként jólesett volna, hogy tényleg teljesen kifacsarjon. Ez sajnos elmaradt (kicsit simogatott azért még lent), én meg nem voltam olyan állapotban, hogy kérjem, inkább próbáltam összeszedni magam :) Mindent egybevetve ez egy maradandó élmény volt, ezer köszönet Lily Ann, hogy megtiszteltél vele. Utána gyorsan kétszemélyes takarítóbrigáddá avanzsáltunk, közben úgy beszéltük át a nem sokkal korábban történteket, mintha mi sem történt volna, őszintén, lazán, gátlások nélkül, tetszett nagyon. Kedvesünk egy érett és nyitott nő, emelem a nem létező kalapom előtte. LEVEZETÉS: masszázs utáni levezetés hasonló koreográfia szerint zajlott, mint a felvezetés azzal a különbséggel, hogy ekkor már elmaradt a „kesztyűs petting”, inkább hamar a francia órára tértünk (csúszkát nem kértem). Lily Ann kezdte, utána kezdeményeztem a kölcsönösséget. A bugyi ekkor került le, fennséges látvány fogadott, gyönyörű puncija van. Finoman fedeztem fel a testét, elidőzve kicsit a melleinél, keresztül kasul nyalogattam és puszilgattam a hasát, korcsolyáztam az ujjaimmal a domborulatain. Utána alulról haladva a lábfejét kezdtem puszilgatni, és így jutottam el a combbelsőket érintve a gyönyör kapujába. Ujjazásra nem kérdeztem rá, inkább csak simogattam, nyalogattam és csókolgattam a csiklót és környéket. Jól fogadta a nyelvmunkám, hamar rángásokat észleltem és emelte a csipőjét, hangokkal is tudtomra adta, hogy élvezi a dolgot. Kisvártatva látszólag csúcsra ért, de szerintem kicsit túljátszotta vagy legalábbis szerintem nem volt akkora orgazmusa, mint amennyire mutatta, de ezt csak ő tudja persze. Én még bevetettem levezetésként az orr a punciba, közben a gát és popsi nyalogatása formációt, amit örömmel fogadott. Ezután következtem megint én és ugyan volt még bőven időnk, de már nem állt nálam össze a kép másodjára. Nem Lily Ann hibája, előtte való nap külföldről utaztam haza, aznap otthon járkáltam még az országon belül, intéztem a dolgaimat, nem voltam kipihenve, kicsit sok volt a jóból már így is :) Míg korábban ilyenkor túlzottan is erőltettem a másodszori beteljesülést, ami ezáltal csak nehezebbé vált, mára úgy vagyok vele, hogy legyen meg legalább az egy az érzés kedvéért, az utolsó 10-15 percben pedig ha úgy adódik, akkor jöhet még egy kis meghitt, tartalmas beszélgetés és barátnő feeling. Imádtam, ahogy simogatott, nagyon finom az érintése, közben elmerültem a gyönyörű szemeiben. A program végeztével elvonultunk együtt tusolni, kitárgyaltunk még többek között a szájvíz tudományát is. A szobába visszatérve kértem még, hogy öltöztetés gyanánt segítse begombolni anyuci a pici fiának az ingét, miközben begerjedt tiniként vettem még gyönyörű bőréről „illat – és tapitásmintát” :) Remekül éreztem magam, köszi ezt a kellemes első szeánszt Lily Ann!

Elszámolás

Marina parti átlag másfél óráért (megtoldottam kicsit az ajándékot), lehet olcsóbbat találni a városban főleg most, hogy egyre több szalon van a hatodik, hetedik kerületben és más helyeken is, már nem csak az óbudai blokk a fő versenytárs. Őszintén szólva én is egyre jobban kacsingatok a Marinától elfelé nem is csak az ajándék miatt, hanem mert ott voltam eddig a legtöbbet, megszoktam már az ottani sztenderdet és új dolgokat is keresek, de időről – időre visszatérek egy-egy lány kedvéért :) Mivel Lily Ann kedvenc édessége a gyümölcs, ezért vittem neki egy ananászt és csokit is, hogy bírja erővel az éjszakázást. Kis üveges pezsgőt is kapott, amit valószínűleg azonnal elfogyasztott, mert hazatérve láttam, hogy igencsak incselkedően folytatta a csevegést a chat-jében :)

Secret Lilien, jó masszázs

  Lukko

Egyeztetés

Éjszaka hívtam telefonon, mivel láttam hajnalig rendel! Ő vette fel. Kedvesen tájékoztatott. 1 óra múlva már a helyszínen tartózkodtam.

Megközelítés

Gépjárművel közlekedem általában. Ide is azzal mentem, mert nem volt bevethető állapotban a helikopterem:)

Helyszín

Még éjszaka is simán messziről kitűnik. Marina part. Sok minden újat azt hiszem nem tudok mondani,úgyhogy ugorjunk:) A kégli ennek megfelelően makulátlan és totálisan megfelel eme kívánalmaknak!
Sőt extra klasszis, tükör mindenhol.oldalt,elől felül!A fürdők(merthogy több is van ) dettó!!

Hirdető külseje

Azt kell, hogy mondjam Lilien ízig vérig Nő!!Ruhában és anélkül is egyformán izgalmas, kívánatos, illatos, szép arcú. Egyszóval hibátlan! A Jóisten nekünk teremtette!!!

Masszázs

Megérkezvén, rendeztük a lényeget és irány a fürdő. A tatamira feküdtem hassal és kezdetét vette a masszázs. Talpamtól indulva, nagyon akkurátusan és szakszerűen végezte. Időnként feljajdultam, mert erős fájdalmaim voltak:),de megnyugtattam, sajnos ez már ebben a korban előfordul:) Mindeközben kellemes bájcsevejjel szórakoztattuk egymást. Észre se vettem, de nagyon hamar eltelt az erre szánt időintervallum! Tetőtől-talpig korrekten át lettem masszírozva. Még a két karom is totálisan le lett ápolva! Ez a rész azt hiszem teljesen megfelel azon elvárásoknak, amit úgy hívnak: Szakszerű masszázs!!!!!!

Kényeztetés

Folytatásként bekent finom olajokkal és kezdetét vette az erotikus rész. Hátamon kezdett csúszkázni, ami a tükörből lesve nagyin izgi volt. Kéjesen sikamlott rajtam és ajkával fűszerezte bőrömet. Megfordulva még izgalmasabb lett a dolog. Pillanatok alatt kiderült Profival van dolgom. Fantasztikusan csinálta. Ha most lettem volna először ilyen helyen meggyőződésem lett volna, hogy csak Velem ilyen kedves, figyelmes és odaadó. A plafonon lévő tükörben kiváló panoráma tárult elém. Ezt csak akkor függesztettem fel, amikor csodálatos popójával fejemre tolatott és, hát ilyenkor más feladatai vannak az embernek:) A botocskám ajkában új életre kelt. Finoman franciázott. Én is:) Kellemesen és borzongatóan teltek eme percek. Majd midőn látva, hogy lassan durrmi lesz, olajos kezével intenzív ápolással megsütötte a kolbászt:)DD A desszert pihikével egybekötött csacsogás volt. Mivel a Time a vége felé járt, most megcsodálhattam a másik zuhanyzót is, és testápolás után öltözés, és kellemes búcsú.

Elszámolás

Előre, ahogy első randinál illik. 2 órás program. Teljesen normális Marina parti ajándék. Tálka alá helyezve és pont. Teljesen megéri. Nincs hiányérzetem emiatt.

Secret Lilien, jó masszázs

  tibsky

Egyeztetés

Fórumon lettem figyelmes Lilienre, kértem bővebb információt, és nagy csodálkozásomra irt, és megkérdezte mit szólok hozzá és hogy tetszik-e!
Utana leveleztünk , majd a megbeszélt időpont napján telefonáltunk:)

Megközelítés

Sokak által megénekelt Marina Part,
Én autóval érkeztem, de szerintem még hajó is van a közelben , meg a Duna Plazánál Metró is jár:)

Helyszín

Új építésű luxus panel, pont költözött valaki így nem kellett kapu kód, csak az emeletért és ajtóért hívtam, szép nagy lakás, pazarul berendezve, szobában minden kellék, amire szükség van, masszázs ágy, tatami, szófa, szobainas, zene, kisszekrény, valami kimaradt? Ja tükör még a plafonon is :)

Hirdető külseje

Teste látszik a képeken, pont olyan, izmos popó, pimasz cicik, szép kéz, szép arc, örültem hogy nála leszek 2 óráig:)

Masszázs

Sok minden nem volt rajta mikor ajtót nyitott, cipőt előszobában levettem, és követtem gyönyörű fenekét a szobába, dumcsiztunk picit- volt elég időnk- átadtam a messziről jött ajándékokat:) aminek nagyon őrült,
Megkérdezte hogy egyedül szeretnek -e zuhizni, én úgy szoktam hozza, ezért ő maradt a szobában, én meg el, előkészíteni minden porcikámat az izgalmas masszázshoz:)

Miután végeztem már félmeztelenül várt, és kérte hogy húzzam le bugyiját, amit nagyon szívesen megtettem, mert kíváncsi voltam hogy is néz ki anya szült meztelen:)
Majd lefektetett a matracra, megkérdezte hogy milyen erősséggel masszírozzon, és elkezdte az erős pici kezeivel:) A vádlim ezt az erősséget nem nagyon bírta, úgyhogy ott enyhébben kertem, időnként hozzam simult picit, izgalmas volt, de nagyon jól meggyúrt, csak már vártam az izgalmasabb dolgokat:)
Fülembe súgva megkérdezte, hogy megszeretnék-e fordulni,
Hát persze, alig vártam már:)
A elején még elhangzott a kérdés hogy mit is szeretnék, az elején egy orgazmust, meg a végén is, vagy csak a végén és jól elhúzni, de nem tudtam mit válaszolni, és lett 1 belőle, (Lehet a másik optio jobb lett volna veled Lilien?)

Kényeztetés

Tehát miután megfordultam elkezdődött egy lassú erotikus rész, amire csak halványan emlékszem, teljesen lementem alfába:) de megpróbálom leírni
Ez tulajdonképpen dugás volt dugás nélkül, nem is tudom hogy írjam le, nem volt még ilyenben részem, de a kisasszony nagyon ott van a szeren! Beolajozott engem is, miután ő is olajos volt, külön a kezeimet és a mellére rakta hogy simizzem. Közben fel s alá járt rajtam anélkül, hogy benne lettem volna, majd megfordult és diszkréten (ha ezt lehet) az arcom elé tolta intim részeit! Igen részeit! Beszélek itt nuni-popsi kombinációrol! Nem is tudtam mit csinálok, elkezdtem nyalni őrült módon ami elém került, szerintem nem eshetett neki olyan rosszul, ujjai nap is megsimiztem belülről, aztán szerintem nagyon jó lett neki, de hogy elélvezett-e, az maradjon az Ő titka!:)
Aztán megkérdezte hogy kiakarom e a prosztata masszázst próbálni:)? Hát persze hogy kiakartam! Azt hogy hogy csinálta nem láttam, de biztos sok zselével és persze kesztyűben, de úgy a csúcsra repített, hogy ilyenben még nem volt részem! Itt írom hogy sajnálom, hogy nem a felvezetés-levezetést választottam, mert akkor tudtam volna összehasonlítani egy sima orgazmust egy prosztatás orgazmussal, de ahogy vissza emlékszem, nagyon intenzív volt, ajánlom hogy akit érdekel és fantáziál vele, menjen el Lilienhez, és próbálja ki!
Állati volt

Elszámolás

Szokásos Marina parti masszázs ajándék, a proszi is inkluzive. Nem is emlékszem hogy előre vagy utána adtam oda! Tényleg:)

Secret Lilien, jó masszázs

  G3mini

Egyeztetés

Lilien már régóta a kedvenceim között volt, aztán egyik alkalommal kértem bővebb infót, s ezt követően viszonylag hosszas online beszélgetésbe bonyolódtunk. Jó volt a felütés, kedves és meglehetősen intelligens lány benyomását keltette, úgyhogy el is határoztam, hogy a lehető leghamarabb meg is fogom látogatni.
Privát üzenetben (más egyéb mellett, hehe) lebeszéltünk egy lehetséges napot, amit aztán telefonon picit napot el kellett csúsztatnom, de ekkor már konkrét időpontot is egyeztettünk.
A helyszín közelébe érve cserben hagyott a telefonom, s már jó pár percet késve bénáztam a 3G-vel, hogy valahonnan megtudjam Lilien telefonszámát, hogy szóljak: megérkeztem, amikor megcsörrentett, hogy ugye jövök? Hú, nagyon rám érzett, itt már kezdett gyanús lenni, hogy nem mindennapi élményben lesz részem...

Megközelítés

Marina Part. Ingyenes parkolás. Tömegközlekedéssel könnyen elérhető. (A Cserhalommal vigyázatok, mert zsákutca, s ha zsúfolásig megtelik, akkor meg kell tervezni a kijutást.) Lilien pontos címet ad, eltéveszthetetlen.

Helyszín

Nagyon igényes lakás! Jó érzékkel van berendezve. Kellemes, nem hivalkodó a dekoráció. A kiegészítők ízlésesen vannak elhelyezve, minden szoba különleges a maga nemében.
A vendégfürdő tusolós, 8 féle tusfürdővel és kifejezetten jó minőségű zuhanyajtóval (ha jól ismertem fel: német). Ok, sokaknak talán ez lényegtelen, de csak érzékeltetni akartam az igényességet, ami az egész helyszínt jellemzi.
Mindkét fürdéshez tiszta, nagy, puha és jó illatú törölközőt kaptam.

Hirdető külseje

Azonnal zavarba jöttem, ahogy az ajtón belépve megpillantottam. Sudár, hibátlan alakú lány. Igazi macskanő. Talán még dorombolt is egy kicsikét, de nem olyan cica jelleggel, hanem inkább macskásan. Jobb szavam nincs rá most: dögös.
Nekem vékonyabbnak (inkább szálkásabbnak?) tűnt a fotóknál, mint később kiderült nem áll tőle messze a sport sem.

Masszázs

Ahogy visszatértem a fürdésből, már csak egy fekete kis semmiség volt rajta. Félredobva a törölközőt megölelt, váltottunk pár puszit és titokzatosan, játékosan megkért, hogy segítsek levenni a bugyiját. Atyaég! Az egész olyan gördülékenyen és természetesen zajlott, olyan bűbájos volt, ahogy kezelt engem, hogy innentől kezdve biztos voltam benne, hogy boszorkány - vagy legalábbis valamelyik buja istenség felkent papnője.
Nem bekeretezett programot vizionáltam magamnak, de az elképzelésemet majdnem módosítani kellett, mert már ezekben az első percekben úgy elvarázsolt Lilien, hogy csaknem kudarcra volt ítélve a hasra fekvésem. Lesz, ahogy lesz, mégis hasra vágtam magam a tatamin. Masszázsa önmagától is erős. Biztos lehet lágyabbat is kérni, de bennem fel sem merült. Gyakorlottan indult a talpaimtól felfelé, néha némán felszisszentem, de szólni eszembe sem jutott, mert éreztem jó és hasznos, amit tesz velem.
Ahogy feljebb haladt, hol mellém ült, hol pedig rám. Éreztem bársonyos bőrét a combomon, fenekemen. Tétlenségemnek véget vetettem, amikor elém guggolt és onnan masszírozta a csuklyás izmaimat. Csodaszép punci, hibátlan, feszes popsi! Mondhatnám, hogy kár, hogy hamar kifogytam az onnan elérhető izomzatból, de igazából nem bántam, mert ezután indult a csúszka a hátamon. Nagyon érzékien mozgott rajtam, lopott érintések itt-ott, csók a nyakra, finom és forró lehelet a fül közelében. Felcsigázott teljesen, s még csak ekkor súgta, hogy szeretné, ha megfordulnék.

Kényeztetés

Megkért és én segítettem beolajozni. Persze, perverz kíváncsisággal kentem mindenhol, ahol csak értem. Csókolgattam a kebleit, ahogy a háta vonalán vezettem végig a kezem, le egészen a fenekéig, majd a csípőjén előrecsúsztatva, a puncihoz is jutott egy kis olaj.
Hanyatt feküdtem, s először a lábaim között elhelyezkedve simogatni kezdett, egyre feljebb és egyre közelebb. Ahogy a kezei csúsztak feljebb, úgy közeledett hozzám a teste, mígnem hozzám nem simult teljesen, s úgy kezdett ebbe a megbabonázó táncba rajtam. Igazából észre sem vettem, hogy mikor és hogyan kerültem az ajkai közé, de mire megbolondultam volna, már tovább is libbent, s máshogy, máshol simult hozzám. Hú!
Az önkontrollt nehezen őriztem meg, amikor a popsijával masszírozott, vagy amikor nagyajkai hozzáértek a farkamhoz. Mit hozzáértek? Annyira elmosta a határokat, hogy ha azt mondta volna nekem, hogy mi most szeretkeztünk, akkor azt is elhittem volna neki. Nem tudom, hogy hogyan tudott ennyire koncentrálni miközben még puszit is lophattam (egy kicsit) és ritmikus mozgást lekövető mély sóhajok közepette még csókokkal is elhalmozta a mellkasom, de én teljesen átadtam magam neki. Azt csinált velem, amit akart. És akart! Elhittem neki, hogy kíván. Tökéletes volt az illúzió, ahogy átfordult, s háttal nekem ült rám. Beigazított (majdhogynem) a popsijához és úgy mozgott rajtam, majd kicsit feljebb helyezkedett, s a makkommal izgatta a csiklóját.
Egyre közeledett felém ez a tökéletes fenék, míg fel nem vettük a 69-es pozíciót. Kényeztettem mindenhol a nyelvemmel, ahol értem, s próbáltam felidézni a rég nem forgatott matek feladatgyűjtemény néhány példáját, hogy a végről eltereljem a figyelmem, kevés sikerrel, így muszáj volt taktikát váltanom, s megkértem, hogy most ő helyezkedjen hanyatt. Csodálatos testét végigcsókolgatva, lassan haladtam lefelé. Finoman értem hozzá a nyelvemmel, de így is megrándult kissé. Nocsak! Óvatosan folytattam tovább, közben felnyúltam a melleihez, s megkeményedett bimbókkal is játszottam. Pár perc múlva csípőmozgása kezdte felvenni nyelvmozgásom ritmusát, és egyre hangosabb gyönyörsóhajok szakadtak ki belőle, míg egy erősebb sikoly mellett a remegés végig nem rázta az egész testét. El akartam hinni, hogy eljuttattam a beteljesülésig.
Kicsi pihegés után helyet cseréltünk és kényeztetni kezdett a szájával. Úgy helyezkedett, hogy nyugodtan elérjem, ahol szeretném, de közben a szemkontaktust is fenn tudja tartani. Mélytorokkal kombinálva eléggé elvette az eszem. Kézzel, kéz nélkül is remekül érezte, hogy hogyan jó nekem. Egy ponton jeleztem, hogy lassítsunk picikét, de azonnal reagált és kevésbé hevesen folytatva szinte azonnal visszafordíthatatlanná vált a folyamat. Megbeszéltük, így nem kellett figyelnem, hogy hova mehet, engedte, hogy csak a gyönyörre koncentráljak. Gyakorlatilag belerobbantam a szájába. Hogy onnan hova került, az nem tudom...
Jó pár perc eltelt, mire magamhoz tértem. Ő hozzám bújva cirógatott. Marasztalt ugyan, de nem akartam visszaélni a vendégszeretetével, így elindultam tusolni. Megkérdezte, hogy jöhet-e velem. Hát, hogyne! A kis boszorkány még elvarázsolt a zuhany alatt is, ahogy megajándékozott még egy tusfürdős csúszkával, hátmosás címszóval.

Elszámolás

Nincs extra, amit vállal, az az alapban benne van. Átlagos virágszál mennyiség, de a nyújtott élményért, illúzióért, a másfél órányi szerelemért cserébe bagatell.

Secret Lilien, jó masszázs

  numu

Egyeztetés

Telefonon, de előtte még üzenetekben. Kicsit sakkozni kellett, de semmi gond. Hangja kedves, csábító, Ő veszi fel a telefont.

Megközelítés

Autóval könnyedén. Kicsit el lehet kavarodni az utcák és házak között. Tömegközlekedéssel sem hiszem, hogy gond lenne. Parkoló hely volt, de itt lehet hogy lehetnek problémák.

Helyszín

Csodálatos. Tiszta, elegáns; fürdőszoba, törülközők, tusfürdők, tükrök a szobában, tényleg minden ahogy a nagykönyvben meg van írva, nem is tudom, hogyan lehetne ennél jobb. Elsötétített szoba, van masszázságy és tatamin is, folyamatos halk zene szól, nagyon hangulatos, tiszta, rendezett.

Hirdető külseje

A hölgy csodálatos. Szép bőr, feszes kerek popsi, lapos, izmos has. Az arca szép, bár nem az a kislányos típus, inkább olyan karakteresebb, végzet asszonyos :)Cicik nem nagyok, tehát akinek ez fontos az ne lepődjön meg.
Az egész test izmosnak tűnik, pont annyira amennyire kell, feszesen. Nagyon kellemes látvány tényleg. Képek a valóságnak megfelelőek.

Masszázs

Kellemes érzés amikor egy olyan lány alatt fekszik az ember, aki tényleg tud masszírozni! Folyamatosan kérdezte, mit szeretnék, hogyan szeretném, mire vigyázzon, teljesen rendben volt. A csúszka része korrekt, kicsit rövidnek tűnt, de lehet ez csak az én hibám:)Teljes testmasszázst kaptam és nem is bántam meg.

Kényeztetés

Nagyon érzéki, nagyon profi, nagyon jó. Kezem kalandozhatott és hát volt is hova! Ő folyamatosan mozgott fel-alá rajtam, simogatott, cirógatott...
A kezét nagyon tudja használni és hát... amikor a szájáról van szó.. jaj. Ilyennek kell lennie.

Elszámolás

Budapesti átlag, ami ezért a szolgáltatásért kifejezetten jó. Magamtól raktam le a kis szekrényre az ajándékot.

Secret Lilien, jó masszázs

  bodi739

Egyeztetés

Gyorsan lehet egyeztetni vele telcsit ő veszi fel ha szerencséd van előtte akár 1 órával is elég hívni

Megközelítés

Bkv-val nem tudom hogyan de autóval gyorsan oda lehet érni könnyen megközelithető nem forgalmas kis utca

Helyszín

Hát mivel már voltam máshol is így csak azt tudom mondani átlagos a helyszín egyszerű családi ház szép csendes utcában

Hirdető külseje

Szép arcú jó alakú fiatal lány Ő van a képeken nagyon kedves és közvetlen

Masszázs

Előre megbeszéltük mi hogyan legyen,masszázsról csak annyit elöször kaptam egy közös kis pancsolást majd teljes test masszázst utána pedig kis csúszka maszázst(ezt még picit fejlesztenie kell) aki nagyon felüditő,tőkéletes maszázsra vágyik az nem jó helyre ment ide az ember úgy sem a maszázs technikája miatt megy hanem az erotikus részek miatt a végén pedig szintén közös pancsival zártuk

Kényeztetés

Elején és végén is francia kényeztetést beszéltünk meg és azt meg is kaptam teljes bedobással rendesen megszorongatta a kis kígyót

Elszámolás

Előre megbeszéltük mi mennyi semmi csalódás nem volt benne