Beszámolóim

TINA, felejthetetlen masszázs

  prof1

Egyeztetés

Mivel nem először jártam nála sms-ben egyeztettünk, viszonylag hamar megtaláltuk a nekem és neki is megfelelő reggeli időpontot. Tina elég rugalmas, de a kolléganői is pontos tájékoztatást adnak az elérhetőségéről, ha épp elfoglalt. Ezen a helyen nagyon vendégcentrikus és valós a tájékoztatás, nem call centeres, hanem tényleg naprakész, kedves, ami szerintem jó belépő.

Megközelítés

Az ismert budai körút combino keverte zajában, a nagy statisztikusról elnevezett liget közelében bújik meg a szalonnak otthont adó jó állapotú épület. Parkolni célszerű akár kissé távolabb és vállalni némi sétát, mert pár száz méteren belül csekély eséllyel lehet az autót letenni. Ugyanakkor a villamos a közelben áll meg. A gps odatalál, de fel kell készülni némi keringésre. A bejárat nagyon diszkrét, nem árt figyelni arra is, hogy az ismert budai körút zajától nehéz érteni a kapucsengőt, kérdezz vissza a számot illetően, nehogy valamelyik kedves szomszéd nyisson ajtót.

Helyszín

A lakásban polgári miliő fogad, hangulatos fények, nagy belmagasság, kellemes színek, pasztell hangulat, perzsa szőnyeg, angol stílusú bútorok. A fürdő viszont modern, kicsit art deco-s a zuhanykabin, szájvíz, falra szerelt kinyomós tusfürdő, finom puha fürdőlepedő. A szobákban masszív masszázságyak, bár az én súlyom nem kihívás, még Tinával együtt sem. Mindenhol tisztaság és otthonosság fogad, mintha felugrottál volna a barátnődhöz, míg a férj esetleg éppen "dolgozik", talán egy hasonló szalonban. A három szoba közül a legnagyobb tatamisban voltunk, ez a kedvencem.

Hirdető külseje

Tina kedves mosollyal és finom öleléssel várt az ajtó mögött egy fekete, könnyű selyem köntösben, alatta egy leopárd mintás body oldalt a dereka fölé kivágottan. Már ismerősként ölelkeztünk össze, megbizsergetett a hozzám simuló karcsú, izmos és formás tini test, a feszes fenék és a ruganyos cicik. Arca mosolygós, kicsit latinos, kifejezetten helyes, az egész lány sportos, üde, friss, amilyennek érettségi után nem olyan sokkal lenni kell. Vendéglátóm nemcsak kellemes testi adottságokkal bír, hanem kedves, figyelmes, kommunikatív is, egyfajta természetes csáberővel bír. Nem kelleti magát fölöslegesen, de ott vibrál minden rezdülésében az egyszerre szende és pimaszan fiatal nőiesség, valamilyen tinis érdeklődéssel vegyítve. Igen, ez nem egy érett nő magabiztossága, hanem egy a nőiességét kereső tini természetes érdeklődése az erotika iránt, tele esetlegességgel, őszinte reakciókkal. A képek jól visszaadják a külsőt, de nem mutatják a dinamikát és a személyiséget, melyek Tinánál tovább javítják a valós összképet.

Masszázs

Mivel ez esetben fordítottunk a sorrendben, ezért a masszázs a levezető részbe került, ami tökéletes zárása volt a remek szeánszunknak. Tina fogásain érezni lehetett, hogy jóval többre is képes ezen a téren, bár én erre a többre szinte soha nem tartok igényt. Most viszont kifejezetten jól esett a szűk félórás ténykedése, ahogy korábbi örömömet szétoszlatta a testemen.
Kellemes, lágy mozdulatokkal haladt a bokámtól felfelé, gyakorlottsága érződött mozdulatain, a krémet valóban bedolgozta az izmaimba, kellemesen ellazított, miközben mindenféle témáról csevegtünk. Intelligens, gondolatait választékosan megfogalmazó lány, akivel jól esett a zenéről, utazásról és az élet dolgairól könnyeden csevegni. Tényleg felfrissültem minden szempontból.

Kényeztetés

Kis türelmet kért mikor visszaértem a fürdésből, a masszázságynak támaszkodva vártam, ahogy hozzám lépett és szorosan átöleltük egymást olyan természetességgel simult rám, hogy nem volt kétséges itt most nem masszázzsal kezdünk, legalább is nem hagyományos értelemben.
Finoman simogatni kezdtem a derekát, közben vállát, nyakát puszilgattam, ujjbegyemmel végigsimítottam gerincvonalát nyakától a csodás popsijáig, majd vissza. Különösen izgató volt, ahogy mindez a selyem köntösén keresztül olyan éterivé vált. Éreztem mellkasomon ahogy bimbói felkeményedtek, selymes bőre lúdbőrös lett. Érzékeny és érzéki percek teltek így el egymás ismerkedő cirógatásával, miközben ajkaimmal lágyan végigsimítottam nyakát, állát, majd telt ajkait, melyek finoman rámnyíltak, apró csókokat hintve nyakamra vállamra. Éreztem ahogy a nem mindennapi ingerektől meglódul a keringésem, magamhoz húztam, szorosan popsija alá fogva pattintottam ki a lába között a body pántjait, majd combomat nedvesedő kelyhéhez emeltem. Meg-megrázkódott, sóhajai, légzésének gyorsulása megnyugtató visszajelzései voltak számomra is. Közben a köntös is lehullott, fürtjei a nyakamba omlottak, ahogy vállgödrömre hajtotta fejét. Kivételesen intim pillanatok voltak, azt sem tudom hogyan keveredtünk a tatamira.
Egészen finoman, mintegy véletlenül átsimított élénkülő farkamon, amit ugyancsak pusztán véletlenül különböző irányokból többször megismételt és nem úgy nézett rám, mint egy könyvtárosra a Szabó Ervinben. Ennyi elég is volt ahhoz, hogy egyértelmű jelét vehesse a kiváltott hatásnak. A súroló vöröses fényben tűnt fel, hogy mellei bizony igencsak mesteri ékszerei testének, természetesen és hetykén meredtek rám, incselkedőn kínálva közepes méretű halmukat. Tina a lábaim közé kuporodva lassan lehajolt és a zacsitól a feje búbjáig bő nyálasan végignyalintotta farkamat, majd tövénél megtámasztva húsos ajkai közé csúsztatta puhán és mint egy gémeskút változó intenzitással kezdett tovább keményíteni. Néha a makkomnál megállt, elemelte fejét és elégedetten nézte a nyáltól csillogó meggyfagyit, rá-rányalintva. Közben látható élvezettel elemezte perzselő szemkontaktussal a kiváltott hatást. Felültem és szorosan magamhoz vontam, ujjbegyemmel a tarkójától a gerincén át a popsijáig finoman végigsimítottam, miközben bimbóit felváltva kényeztettem éreztem, ahogy összerezzen. Oldalt fekvésben tenyeremmel, ujjaimmal a kemény popsit markolászva átnyúltam a lábai között és hátulról besimítottam nyiladozó nagyajkai közé, forró nedvesség várt. Hátára fordítottam és lassú, finom kölcsönös játszadozásba kezdtünk, én a szó szoros értelmében elmerültem mézes nagyajkai között, a forró és szűk tinipunci szinte elveszejtett, a nehéz és sűrű nedvek, mint valami szirének hívogatták nyelvemet egyre beljebb és beljebb. Tina teste pontosan jelezte hogy a legjobb úton haladok, nyelvemmel hol a csiklón köröztem, hol a szétnyíló duzzadt szirmokat nyalogattam. Tenyeremet hasára téve éreztem, ahogy hullámzik ütemesen, majd megfeszülve és elernyedve átadja magát a gyönyörnek.
Feljebb húzódtam lábai közé, kitörni készülő farkamra kezével ráfogott és elkezdte krémtől fénylő combjain csúsztatni, másik tenyerével a fenekem alá nyúlva diktálta a tempót. Hol combjain, ölén, hol mellei között siklottam, miközben félreérthetetlen hangokkal jelezte, hogy ez az...ne hagyd abba. Majd hirtelen hasára fordult és hátranyúlva átirányított farkam már feszes combjain, popsiján ficánkolt, észveszejtő érzés volt ez az imitáció, melyhez a ritmust csípője ringásával adta. Elementárisan hatott rám a visszajelzés, a látvány, ahogy a tökéletes popsi emelkedik, majd süllyed, aztán oldalra billen és vissza, mint Karajan karmesteri pálcája és ahogy ujjai gyűrik a tatami végét, amint farkamat nedvesen csillogó forró farpofáihoz dörzsölgettem, előre-hátra húzogatva, melynek ütemét átvéve Tina testének pulzálásával kergetett az őrületbe. Leírhatatlan volt ez az erotikus játék, nem is bírtam tovább, a végén testem minden zugából összeszaladtak a srácok, hogy Tina kerek félgömbjein végezzék, velem együtt. Percekig meg sem tudtunk szólalni, szinte hallottam heves majd egyre lassuló szívdobbanásainkat, egyedi élmény volt egy különleges lánnyal, most, hogy írok újra átélem...

Elszámolás

A másfél órás kerek csokrot a végén helyeztem az asztalra a helyhez fűződő régi kapcsolatom és harmadszori látogatásom okán.