Beszámolóim

Barack, nagyon jó masszázs

  árrpi

Egyeztetés

Hirtelen és váratlanul lett egy ráérős napom, így rögtön rákerestem egy csinos masszőz hölgyre, akinél nemrég voltam, de legnagyobb sajnálatomra azt láttam az adatlapján, hogy már csak másnapra ír szabad időpontokat, aznapra nem. A böngészőm ottragadt a 11-ik kerületen, így megakadt a szemem Barack hirdetésén. Nagyon megfogtak a fotók, illetve a hirdetése is szimpatikus volt, ráadásul villogott a mondat, hogy most biztos telefonnál van és felveszi. És fel is vette, már az első csörgés után. Rövid, de lényegre törő infók után rákérdeztem, tudnék-e menni hozzá bő másfél óra múlva, szerencsém volt, szabad volt az időpont.

Megközelítés

BKV-ztam, könnyű dolgom volt, mert nagyon közel volt a hely a múltkori helyszínhez, így csak a memóriámra kellett hagyatkoznom, a villamosról ugyanott szálltam le. Az Albertfalva kitérőtől pár perc séta, s már ott is voltam a megadott címnél. Úgy tudom, a parkolás ingyenes a környéken, viszont úgy láttam, nagyon nehéz lehet szabad helyet találni. A lépcsőház előtt telóztam, ott megkaptam a bejutáshoz szükséges infókat.

Helyszín

A lakás előterében meg tudunk szabadulni a lábbelitől, kabáttól. Több szoba is van, a miénk tatamis volt (a többi nem tudom milyen). A falon kicsi, keskeny tükör, a virtuális élményben csak akkor segít, ha jól helyezkedünk. A fürdőszoba kádas, többféle tusfürdő, illetve szájvíz.

Hirdető külseje

Barack egy vékony filligrán, sőtétbarna hajú, szép szemű, szép arcú hölgy. Kicsi, de eredeti cickókkal rendelkezik, biztos hogy nem volt szépészeti beavatkozás, ellentétben a szájával, az egyértelműen ki lett vastagítva. A popsi formás, a hirdető beceneve is innen ered. Egy kétrészes, színes fehérneműben fogadott, illetve egy átlátszó "harisnyaruha" volt még rajta.

Masszázs

A vállamtól lefelé haladva kaptam egy kellemes átgyúrást, olajat is használt, nem volt erős, inkább közepesen gyengének nevezném, de jólesett az érintése. Miközben masszírozott, jót beszélgettünk, illetve engedte, hogy közben simogassam ahol érem. A hátam, derekam is közepes erősséggel masszírozta, a combomnál egy kicsit beleerősített, s bár benyúlások nem voltak, ahogy a combom belsején dolgozott, egyre inkább ébredezett bennem a vágy, már nagyon vártam a fordulást, aminek el is jött az ideje...

Kényeztetés

Miután megfordultam, megszabadult a ruháítól, a ciciket simogattam, szopogattam, közben Barack a farkamat cirógatta, álló helyzetbe hozta, majd a szájába vette, intenzív szopásba kezdett. Ezt pucsítva csinálta, ráadásul a popó a tükör irányába nézett, így a vizuális élmény is tökéletes volt. Ebben a helyzetben természetesen muszáj volt a popóba belemarkolnom, illetve a csiklót is simiztem, ízgattam. Barack miközben folytatta a szopást, 69-be váltott, hogy nyelvvel is izgassam, elöljáróban jelezte, nem szereti ha beszippantják a csiklóját, a nyalást viszont imádja. Ennek megfelelően intenzív nyelvmunkába fogtam én is, Barack kellemes hanghatásokkal jelezte, jólesik neki (bár nem tudom, ebben mekkora színészkedés volt...), nem tudom hogy az ujjazás megengedett-e, de mivel megláttam a punciban a tampont, így ezen nem is gondolkodtam. Ebben a pozícióban többször is megállásra kértem Barackot, mert vég-közeli állapotban voltam, ezeket a szüneteket beszélgetéssel töltöttük, illetve a nyakát, arcát puszilgattam. Szerettem volna csókot is lopni, de sajnos nem jártam sikerrel, így be kellett érnem a melleivel, azokat viszont sokat puszilgattam. Szünet után ismét Barack lépett akcióba, kézbe vette az irányítást. Pontosabban: szájba vette az irányítást, kérésemnek megfelelően előbb a zacsit nyalogatta-szopogatta, majd a cerkámat vette a szájába, és intenzív szopásba kezdett. Az eredmény nem is maradt el, hatalmasat élveztem a forró szájába.

Elszámolás

Másfél órás programra érkeztem, az elején a szobában átbeszéltük, mit szeretnék, az NFVSZ-t, mint extrát igénybe vettem, illetve jelezte, ha gondolom, lehet kétszeri elélvezés is, méghozzá felár nélkül, én viszont ha vissza tudom tartani, akkor jobban szeretek csak egyszer, a végén élvezni. Miután megbeszéltük, átadtam a rózsákat, egy icipicit megtoldva.

Barack, jó masszázs

  brokkoli

Egyeztetés

Kétszer voltam nála, vele személyesen megy az egyeztetés, könnyen, egyszerűen, mind két esetben pár órával később nála voltam.

Megközelítés

Kondorosi. Van pér bkv-s megközelítés is, autóval ingyenes a parkolás, de alig van hely, kicsit távolabb kell megállni.

Helyszín

A lakás egy újépítésű lakás. Nincsen kiemelkedő tusfürdő választék, nincs szájvíz vagy deo, ami sok más helyen azért már régóta van. A történések egy matracon zajlanak. Az események jó minősége elfeledteti ezt, de azért egy meglehetősen kényelmetlen helyszín. A matrac középen szétcsúszik, nem is tudom hogyan, de valahogy teljesen összevissza van, kényelmetlen. Van tükör a matrac mellett, de össze-vissza van fogdosva...

Hirdető külseje

Barack egy nagyon szép arcú lány. A szája egy kicsit fel van töltve, ennek én nem vagyok a híve, de a többi részlet kárpótol ezért. Olyan, hogy az előszobában hitetlenkedsz, hogyan lehet ilyen jó napod :) Kétszer voltam nála, mind a kétszer nagyon szexy fehérneműkben fogadott, combfix, gyöngyöcskék lógtak rajta stb. Vékony lány, a fotóknak megfelel, nem rég kezdett el edzeni, szóval még feszesebb lesz. A cickói aprók, de nagyon érzékenyek, jól reagálnak. A popsi markolni való. A punci pedig nem egy visszahúzodó szerény típus, teltebb, húsosabb, eléggé borostás volt, mint később megbeszéltük, nem borotválja, hanem gyantáztatni jár, ezért 2-3 hetente csupasz csak teljesen. Itt jegyzem meg az egyetlen hibát: a második alkalommal a punci nem volt éppen a legfrissebben megmosva...

Masszázs

A masszázsnál a hasamon fekszem Barack pedig végigmasszírozta kétszer a testemet. Derék, hát, comb, vádli. Egy kellemes közepes erősségű masszázs volt, arra pont jó, hogy egy kicsit megszokjuk egymás közelségét illetve a hideg időben felmelegítse a testemet egy kicsit.

Kényeztetés

A masszázs után megfordultam és Barack incselkedni kezdett velem. Közben megszabadult a cicitartótól illetve egy látványos hosszan elnyújtott mozdulat végén a bugyitól is. Én pedig nem siettem, mert nagyon jól esett gyönyörködni a lányban. Nem mondom, hogy egymásnak estünk, mert nála nincsen csók (ezt a magánéletének tartja meg) és ez nekem elég fontos, de azon kívül sok minden mást csináltunk, lássuk miket tudok felidézni.
- Barack szopja a farkamat szemből közben fel-fel pillant és rebegteti a hatalmas szempilláit. Kicsit ráküldöm a golyókra is illetve kérem, hogy nyalogassa fel és alá a rudat, fagyikázzon, aztán hammm, kapja be.
- 69-ben vagyunk. Én alig-alig izgatom őt, csak néha érek a nyelvemmel egy kicsit hozzá, a fenekét markolom és néha előrenyúlok a cicikért is. Inkább csak nézelődök, mert B puncija alatt pont látom, ahogy lassan el-elmerül a szájában a farkam, ahogy kézzel húzogatja.
- egymással szemben térdelünk. A szeplős vállát, a nyakát csókolgatom, a punciját izgatom ő pedig nyögdécsel és engem izgat a kezével
- B a hátán fekszik. Kézzel szeretném izgatni a csiklóját, de megkér rá, hogy dugjam be az ujjamat és ujjazzam inkább, mert úgy tud elélvezni. Ilyen is ritkán van, szóval jól esik. Barack őszintén élvez, gyönyörű látvány, ahogy vonaglik az ujjamon, közben a másik kezemmel a mellét markolom.
- Barack már boldog, ezért önfeledten kezdi szopni a farkamat. Lassan, sok nyállal ahogy szeretem. Oldalról rendelem őt, hogy lássam a hatalmas ajkai közt eltűnő rudamat de közben elérjem a combját, fenekét. És itt jön az ő nagy tudása: az egész esemény alatt sokat kommunikálunk, dícsérjük, izgatjuk egymást, de itt tök spontán elkezd nagyon izgató dolgokat mondani. Valami olyasmit talált ki, hogy tulajdonképpen két lánnyal van dolgom, akik az iskolában a pad alatt szopnak engem és versenyeznek, hogy kié legyen a gecim. Hogy ő mennyire akarja. Hogy imádja, amikor beleélvezek a szájába. Hogy oda ne adjam másnak stb. És ezt végig vitte, övé lett :)) Nem láttam, hova távozott az anyag.
A másfél órából volt még kb. fél óra, azt beszélgetéssel töltöttük.

Elszámolás

Ugyanaz mint a telefonban. Nagyon kedvező ár-érték arányban van Barack programja. A testre illetve szájba élvezés extra, amit én extraként nem szoktam igénybe venni, de most nem bírtam ellenállni, annyira szépen kérte :)

Barack, jó masszázs

  Coffeebreak

Egyeztetés

Telefonon hívtam pár csőrgés után fel is vette. Részletes tájékoztatást kaptam és 40 perccel későbbre időpontot is.

Megközelítés

A XI. Kerület ismert része. Fő út és egy benzinkút mellet lévő lakóháztömb.
BKV van parkolás nem könnyű, de az uszoda mellett mindig van hely.

Helyszín

A lakás èrdekelt legkevésbé, elég lelakott volt. A fürdőben 2-3 tusfürdő, szájvíz. A törölköző erősen csere érett. Viszont ezért kárpótol egy nagyon jó csaj.

Hirdető külseje

A képeken ő szerepel, az arc kitakarástól sem kell félni. Szép cici, jó test.
A popsi és a barack egyértelműen TOP, felejthetetlen.

Masszázs

A masszázs is jó. Nem erős, de jó mozdulatokkal dolgozik. Végig azon munkálkodik, hogy teljes el tudjon lazulni az ember és jó energiákat sugároz. Nem mellesleg jó volt közben beszélgetni vele, aranyos jó gondolkodású lány.

Kényeztetés

A találkozó elején átbeszéltük és kértem is a NFVSZ-t.
A masszázs után megfordultam és felfedeztük egymás testét. Nagyon kellemesen kényeztetett és én is megismerhettem jóbban a testét.
Formás cicikkel kezdtem és végül a teljesen elvesztem a popsi és barack tengelyen. Erre a részre már szavak nincsenek.
Ő eközben nagyon jó változatos technikával kényeztetett, hamar ráérzett mit is szeretek és a zacsikat sem hagyta ki a mókából. Itt már 69be váltottunk hiszen nem szerettem volna távolabb kerülni a barackot. Fantasztikus volt, így lett végem az utódok a szájában landoltak. Semmi sietség hagyott lenyugodni. Maradt egy kis idő így folytatuk a masszást és a beszélgetést.

Elszámolás

Extraként a NFVSZ-ba merült fel. Ezzel a lehetőséggel éltem is és nagyon jó döntés volt.

Barack, jó masszázs

  Dooge

Egyeztetés

Őszi idő érkezével úgy éreztem szükségem lenne egy kis vitaminra. Gondoltam egy friss, édes Barack pont jó lesz.

Kellemes hangú csajszi volt az, akivel a telefonban elcseverésztem. Nem mondta, hogy ő nem Barack, hagyott abban a hitben, hogy ő az, pedig csak a telefonosa volt. Ettől függetlenül jól eldumáltam vele nem befolyásolta a randim kimenetelét. Végül is nem csalódtam, mert Barack is hasonlóan cserfes csaj, jól kommunikált, értette a vicceimet. Az pedig már fél siker.

Megközelítés

Fehérvári úton kifelé az Albertfalva kitérőnél van a bázisa. Villamosok 5-7 percenként járnak arrafelé. Üres parkoló helyet nem láttam a ház előtt. Az utca viszont elég hosszú, lehet, lejjebb azért volt néhány szabad hely.

Helyszín

Három szobás, nagy nappalis lakás volt ahol fogadott. Egyből a kis szobába mentünk Barackkal, ahol később a szeánszot tartotta. Abban a kuckóban közvetlenül a szőnyegre egymás mellé két kisebb darab szivacs volt lerakva. Azokra pedig egy harmadik nagyobb volt rátéve. Célnak megfelelt, de a masszázst így csinálni, térdelve és előre dőlve biztosan nem volt neki túl kényelmes. Látva a helyzetet én inkább kioffoltam volna a masziját, de ő ragaszkodott hozzá megtartja, ezért hagytam, hagy csinálja, ha annyira akarja.

Fürdőszoba az a nappali másik vége felé volt, és az igényeknek nagyjából megfelelt. Jó nagy. Nem a szoci panelek minimalizált feelingjében lett kialakítva. Alapterületre hasonló volt mint az a félszoba ahol levetkőztem.

Hirdető külseje

Barackot nem volt nehéz beazonosítanom, mert abban a harisnya izében, fekete kezeslábasban, fogadott, amelyben a képein is pózol. Nem tudom mi a neve az ilyen csipke rugdalózónak, de elég perverznek éreztem a lába közötti nagy lukkal.

Most már tudom, hogy a popsijáról kaphatta a nevét, mert olyan szépen kerekedik, mint egy érett barack. Mellei kicsik a képein is látszik, hogy ő nem a dekoltázsával fog hódítani. Hanem a karcsú alkatával és a tini lányos külsejével és a cuki hangjával. Tetkó és piercing semmi, csak hamvas fehér bőr.

Az arcát látva garantálom, hogy senkit sem fog érni csalódás. Barbi baba arca van. Szabályos trapéz arcél, persze áramvonalasan lekerekítve. Vastag (feltöltött) ajkak és csillogó zöld szemek megszerkesztett szemöldökkel. Tinder gyanús a csaj.

Adatlapján 27 évesnek van kiírva, de Barack annyira ápolt, üde és fiatalos, hogy én alig 20-nak néztem. Puncson hirdetnek ilyen helyes arcú bigék – teljes erőbedobással sugar dadyt keresve- ott láttam hasonló szépségeket

Masszázs

Nyakamtól a bokámig megmasszírozott. Olajat több turnusban vitte fel a testrészeimre, ahogyan haladt előre. Ujjacskáiban sok erőt én nem éreztem, inkább csak amolyan amatőr, simogatós, barinős foglalkozás lett belőle. Tagadhatatlan hogy jól esett az érintése, de szakmailag inkább nem értékelmém. Sokat fecsegett közben, ami oldottá tette a hangulatot.

Kényeztetés

Megfordultam, hogy lopok egy csókot és majd azzal indítjuk a kényeztető fejezetet, de udvariasan elhajtott,hogy, erre senkinek sem adott lehetőséget,nekem sem fog. Azt megtartja az intim szférájának.

Szerencsére a puncinyalás és a nfvsz az nem tartozott az intim szférájába. Lehetett ujjaznom és nyalintanom is. Látva azt a szép rést a lába között ismét jogosnak éreztem a Barack keresztnév használatát.

Biztosan nem értem el sikert nála, de ettől függetlenül jól előadta, hogy milyen profi nyaligátor vagyok. Oscart nagyobb felhajtás és díjátadó ünnepség nélkül én kiosztottam neki.

Ezt az ügyes színészkedést a szopás közben is észrevettem rajta. Talán nem is jó szó rá, hogy színészkedik, hanem inkább manipulált. Pajzán játék volt, mint ahogyan azt a web kamerás lányok szokták tenni az élő showjukban. Beszélt hozzá (farkamhoz) dicsérgette, ízlelgette, becézgette. Verbális petting után a szájába vett. Aztán cumizás közben hangosan lihegett. Nyögött, amikor kicsit rányomtam a fejét a farkamra. Ilyenkor a kezével a rudam tövére markolt, hogy még véletlenül se kapja be a felénél mélyebben.

Rutinosnak tűnt minden mozdulata és szava, itt azért már érezhető volt, hogy az erotika ezen szegmensében van bőben jártassága. Főleg amikor a kezével gyors ütemű fasz verésre kapcsolt. Ilyenkor a makk részt csak szívta-szívta. Keze meg járt, mint a motolla, meg nem állt. Ez gyilkosan jó volt. Ebből arra következtettem, hogy hamar le szeretné zárni ezt a program részt. Ezért a lentebb lévő sziámik ápolgatása is elmaradt. Sajnáltam, hogy még egy üdvözlő pacsit sem kaptak az ikrek.

Nem vagyok egy gyors tüzelő katona, úgy hogy megdolgoztattam a sikerért. Bírta. A szájába ürítettem a tárat. Ennek végeztével gyorsan felállt és szilviának átadta gondozásba kapott a kicsikéimet. Egyúttal nekem is adott egy darabot papír lapot, hogy azzal tisztogassam le magamat.

Ezután mellém feküdt és pici kezeivel simogatta a mellkasomat és a bicepszemet. Ez kifejezetten dicséretes volt tőle.

Elszámolás

Rezsi hozzájárulást az elején elkérte. Volt egy extra,amire jegyet váltottam, azt is hozzáadtam úgy tettem a kezébe. Kivitte a szobából, beszélt valakivel a nappaliban, majd visszajött egy törölközővel a kezében és megmutatta, hogy hol a fürdő. Többet nem került szóba a matek.