Beszámolóim

Kendra, istennő masszázs

  satyros

Egyeztetés

Egy hosszabb kihagyás után tértem vissza Kendrához a héten. Úgy éreztem, hogy jót tenne megfáradt testemnek az ő nem átlagos személyisége és kényeztetése. Nagyon könnyen ment az időpont egyeztetés, de meglepődtem, amikor megkaptam az új címet.

Megközelítés

Egy hete költöztek át ide. Az utca maradt a Corvin negyedben, de pár háztömbbel arrébb található az új szalon. Aki a Corvin Plazaban, mint (fizetős) ajánlott parkolóhelyen hagyja az autóját, annak kb 100 métert kell gyalogolnia. A ház könnyen megtalálható, még külön számozású lépcsőház sem zavarja meg a tájékozódást.

Helyszín

Lift visz fel majdnem a legutolsó emeletre, még ez is egyezik a korábbi hely lakásának magasságával. Viszont ez nagyobb, azt hiszem 3 masszázs-szoba van benne, így jobban elférnek és könnyebben tudnak logisztikázni a lányok. Szükség is van rá, mert mindegyik gyönyörű és fiatal, így sokan látogatják a “kezelőt”. Új építésű a ház így természetesen a szobák is azok. A fürdő a célnak tökéletesen megfelelő, nem vízköves a zuhany, nem ereszt a zuhanyfülke, így nem is ázik a padló. A szobában matrac van, tükör a falon, hangulat világítás körülötte. Kendra egy nagyon különleges zenét szokott hallgatni közben. Ritmusos mégis andalító, fülledt és mégis relaxáló. Én is szeretem, könnyen át tudom adni magam az érzésnek.

Hirdető külseje

Amikor kinyílt az ajtó ott állt Kendra egy kis bugyiban, semmi másban. Tényleg elakadt a lélegzetem, nem is tudtam máshová nézni, csak azokat a csodálatos formájú, állagú (szilikon bombák) és méretű melleket bámultam. Sokáig. Utána már persze a szemeibe is tudok nézni. Mert azok is szépek ám! Csakúgy, mint az alakja. Szép magas lány, teljesen el vagyok ájulva tőle. A hangja kissé rekettes, saját bevallása szerint dohányzik, ami nem zavaró, egy leheletnyit lehet érezni csókolózás közben a cigi ízt. A haja (is) telitalálat. Fehér , tépett kicsit rövid. Nagyon jól áll neki. Ehhez is ért, eredeti foglalkozása fodrász, ugyanis. A testét itt-ott színes tetkók díszítik. Akiknek ez a tény fontos, azok vegyék számításba mielőtt elmennek hozzá. Én magam nem vagyok tetoválás párti, de teljesen ok vagyok a vendéglátóm gyönyörű testét ékesítőkkel. A feneke nekem nagyon bejön mind méretre, mind formára annak ellenére, hogy Ő maga nincs megelégedve vele. Szerinte kicsi és meg van ereszkedve. Hahaha!!! Majd mutatok neki egyszer egy megereszkedettet😂😂
Sajnos úgy általában jellemző rá a testkép zavar, ami teljességgel érthetetlen. Talán éppen ezért nagyon hálás a dicséretért😀😉
A szájával sem ( volt?) elégedett és ezért rendszeresen töltögeti. Akinek nem vonzó a nagy szilikon száj, az szerintem nem őt keresi (azért ne gondoljon senki Geronazzó Máriára vagy Donatella Versace-ra), viszont
bizton állíthatom, hogy meg vannak ennek is az előnyei, de erről majd később…

Masszázs

A zuhanyból visszatértem,de Kendra nem volt sehol és csak pár perc múlva érkezett , ami nem annyira tetszett, de egy ilyen nőnek még ezt is megbocsátja egy egyszerű vándor.
Miután csatlakozott hozzám , magamhoz húztam és csókolgattam, masszírozgattam és simogattam azokat a szilikon csodákat. Hosszú percekig tudtam volna csinálni, de alkalmi barátnőm hasra parancsolt, majd olajat vett elő. Azzal masszírozgatott. Nem sportmasszás, de azért elég jó, közepesen erős. Minden testrészem sorra került, mindezt bugyiban. Aztán jött a cicis hátmasszás. Frenetikus ! Talán csak egy dolog volt ennél jobb, ugyanez elölről. 😂😂

Kényeztetés

Amikor engedélyezte a megfordulást nem tért rögtön a lényegre, hanem a mellkasomat, de főleg a combomat, egy idő után már a comb-belsőmet masszírozgatta. Jó volt, na. Majd a velem egyidős környékét , a golyókat, végül a rudat vette kezelésbe. Előbb kézzel, aztán az ajkaival. Itt kell kiemelnem a feltöltött ajkak állagát, nagyságát és az Érzést, ami kidomborodik akkor, amikor körülöleli a farkat velük és lassan, finoman isteni ritmusban és technikával mozog rajta le és fel. Addig amíg szép lassan szinte teljesen el nem nyeli. Annyira jól csinàlja, most is beleborzongok, ha visszagondolok rá. Általában tudom kontrollálni a viselkedésemet ilyen helyzetben, de most cserbenhagyott ez a képességem. Viszont azt sem akartam, hogy már vége legyen, így kénytelen voltam egy kis regenerálódásra elegendő ideig megállítani ezt az áldásos tevékenységét. Meg is állt, de közben nem engedte ki kis barátomat a szájából!!! 🤪🤷🏻‍♂️
Ott lüktettem benne , mint egy partra vetett hal, miközben levegőt próbál szerezni valahonnan, ő meg érezve és uralva engem szinte mosolyogva huncutul kacsintott egyet. Totál kész voltam!!! Miután valamennyire lenyugodtam minden kezdődött elölről, de meg sem tudom mondani, hogy hányszor álltunk le és folytattuk ezt a fajta macska-egér játékot, amiben már régóta én voltam az egér. Csak tőle függött, hogy mikor kegyelmez meg nekem. Szerencsére nem akarta a nevére íratni az összes, nevemen lévő ingatlant, mert attól tartok , hogy abban az állapotban nem tudtam volna nemet mondani Neki. Amikor elérkezettnek látta az időt nem állt le, hanem végigvitte a folyamatot. Gyakorlatilag a kezeit egész idő alatt nem használta. Mondtam neki, hogy abban a nagyon lassú, de annál gyilkosabb tempóban végezzen ki. Szerintetek így történt?! 🤔
Hát persze, hogy nem! Elkezdett begyorsítani én meg elkezdtem remegni és vonaglani, mint aki folyamatosan a 220-ra van kötve. Nem tudom, hogy meddig tarthatott ez, de bele telt jó pár másodpercbe míg újra tudtam, hogy mi a nevem.
Fogalmam sincs, hogy mi történt az utódokkal, de gyanítom, hogy végül egy zsepiben végezték, mert miközben engem is letörölgetett eggyel, egy másik , nem tiszta már a kezében volt.
Mellém feküdt pár percre miután elmentem még egyszer zuhanyozni.

Elszámolás

Korrekt nagyon. * extrát vettem igénybe (csók és NFVSZ) , így a végeredmény * rózsaszál lett, miközben egy órát töltöttem ott. Utólag rendezve. Magasabb az árfekvés , de a minőséggel összevetve jó az ár-érték arány.

Kendra, istennő masszázs

  Robin95

Egyeztetés

Telefonszámát, már korábban lementettem, hogy ha lesz szabadidőm és anyagi keretem rá, akkor majd meglátogatom. Decemberi nyüzsgésben a látogatás nem fért bele, de januárban viszont igen.

Megközelítés

A székhelye egy rövid sétáló utcában van a nyolcadik kerületben. Abban amelyben Bud Spencert ábrázoló emlékmű van elhelyezve. Egyértelmű volt, hogy hová kell mennem.

Helyszín

Majdnem a legfelső szinten van a lakása.

Az előtérben kellemes fények és csend fogadott, ott vetettem le a cipőmet. A szoba is hangulatvilágítással felszerelt, nyugodt helyszínnek nézett ki, teraszra néző ablakkal.

Tatamis szoba. Tükörrel és egy fotellal benne. Mellette egy fémből hajlított szobainas a kabátnak és az egyéb öltözetnek. Koszt, vagy egyéb zavaró szennyezettséget sem a szobában, sem a fürdőben nem fedeztem fel. Viszont bőséges kiegészítőket igen. Originál fogkefe és szájvíz is volt a mosdónál.

Hirdető külseje

A másik oldalon merészebb képekkel hirdet.Ott látható minden, ami a látogatásra sarkallt.

Egy igazi bombázó. Nem tudom, hogy jó-e a kifejezés, de ő egy igazi playmate. Menő celeb lányokra emlékeztet a plasztik kinézete miatt. Nem tudom mennyi szépészeti beavatkozáson van túl és, hogy mennyit tervez még magának, de úgy hiszem most van a csúcsformájában.

Arcát is vállalja a megjelent fotóin, úgy hogy aki kíváncsi rá az megnézheti. Valóságban is dögös és szexi démon-ezt bátran kijelenthetem.

Magas, izmos nő. Hatalmas keblekkel, feltöltött szájjal, meg isten se tudja még mikkel, de nagyon izgató megjelenése, az tuti.

Masszázs

Masszázs előtt egy kicsit beszélgettünk. Kellemes személyiségét megmutatta nekem. Kiderült, nincs elszállva magától (pedig volna mire büszkének lennie). Értelmes, trendi felfogású, emóciókra vágyó, kedves hölgy, akit érdekel a divat, a socail media világa és nem utlsósorban az erotika.

Ilyen, különleges testi adottságokkal bíró nőcivel ritkán hoz össze a sors, ezért miután levetkőztettem, hogy elkezdjük a masszázst, sokáig a csodás idomainak a felfedezésével pepecseltem. Ápoltsága, formagazdagsága és finom illata annyira letaglózott, hogy a masszázs lényegében kimaradt.

Bevezetésként addig simogattuk, addig puszilgattuk egymást, hogy azon vettük észre magunkat, hogy a tatamin összebújva szenvedélyesen csókolózgatunk. Innen már lehetett tudni, hogy hamarosan a lábai közé kerülök. Nem volt semmi előre lebeszélve, így hozta a helyzet. Csupasz punciját felkínálta, hogy kóstoljam meg. Különösen jól esett, amikor az arcommal a nagy melleinél és csinike köldökénél jártam és azokat puszilgattam, a fejemre tette a kezét és határozottan lenyomott a pinájához, hogy ő már nagyon kész van, ott lejjebb jobban kíván. Ezzel mintegy jelezve nekem, hogy vágyik a beteljesedésre. Nyaltam és ujjaztam egyszerre. Csiklója teljesen kinyílt, punija lucskossá vált. Így élvezett egy nagyot, amit jól eső sóhajok és nyögések követtek.

Pár perc technikai szünet következett. Mindketten ittunk egy pohár frissítőt.

Kényeztetés

Csókolózással kezdődött az én kényeztetésem is. Hosszú és nyelves műveletek voltak. Közben a kezével a farkamat kitapogatta és határozottan masszírozgatta, húzigálta. Majd mellém térdelt és olajjal locsolta be az egész testemet. Fergeteges francia előtt egy kiadós csúszkálással lepett meg. Van abban valami nagyon izgató, ahogyan a kemény ikreivel szánkázott rajtam. Nem tudom pontosan megfogalmazni, hogy az extrém méretek miatt, vagy a mozgás dinamikussága miatt, de nagyon felizgatott vele. Úgyhogy amikor a falloszomat cumizta akkor bizony többször is kérnem kellett, hogy mérsékelje magát. Szófogadó volt, kiengedte a szájából és csak az ujjaival legyezgette. Aztán a zacsimra is ráküldtem. Ott kiélhette az erős szívó hatásra irányuló vágyait. Mogyoróimon jóízűen eljátszadozott. Nyálazta, köpködte és cuppogtatta. Közben a tenyérében tartotta végig a rudamat és lassan nyomkodta. Annyira ügyesen csinálta ezt, olyan fülledt erotikus volt, hogy automatikusan beindult a tűzijáték. Hallotta, hogy szaporábban veszem a levegőt és, hogy a dákeszom is megfeszült. Erre a szájába vette a makkomat és minden cseppjét kiszívta. Amikor kifogytam, akkor egy papír törlőbe köpte a bizonyítékot. Akkor azt hittem, hogy ez a műsor, ott akkor véget is ért és függöny lehúz, zene leáll, hazamennek a színészek, de nem. Akkor mutatta meg nekem, hogy ő a mélytorkozásban is milyen nagypályás. Percekig brillírozott a zsibbadás szélén álló rudamon. Engem is meglepett, hogy mennyire jól bírtam és hogy mennyire jól esett ez. Pedig az ejakuláció után mindig érzékeny szokott lenni és lelankadok. Hosszan csinálta, keménységem 80% ban megmaradt, sőt, talán acélosodott is valamennyit, de a második kilövés nem jött össze. Kendra megtett mindent, nem rajta múlott.

Elszámolás

Borítékomba az extrákért járó ajándékomat is hozzá csomagoltam, úgy adtam át neki. Korrektül és diszkrécióval kezelte a helyzetet.

Kendra és Evelin, felejthetetlen masszázs

  Klapanciusz

Egyeztetés

Kendra hirdetésén megadott számon történt az egyeztetés, ami flottul ment. Mostanában több koleginája is ajánlotta őt nekem, hogy szuper csaj, próbáljam ki őt is a szalonból. Bár az arca nem az esetem, de a képek alapján a teste bomba, és működött a marketing is, meggyőztek a csajok hogy őt se hagyjam ki. Ezúttal viszont nem akartam lemondani a dupla randiról, úgyhogy kértem a telefonost hogy ajánljon mellé valakit, aki ráér ugyanakkor. Evelint tudta még lefoglalni nekem.

Megközelítés

Corvin negyed, pláza mögötti sétálóutca eleje. Parkolás a plázában, bkv a mozi túloldalán.

Helyszín

Szokásos, minden rendben, tisztaság és rend még ha esetleg nem is patika, de teljesen elfogadható egy ilyen alkalomra. Fürdő és felszerelés is rendben, hangulatfények, halk zene és tükrök fokozzák az élményt.

Hirdető külseje

Kendra még ismeretlen volt előttem, de hiba lett volna kihagyni, jól tették a lányok hogy rábeszéltek. Félre ne értse senki, amúgy az égvilágon semmi gond nincs vele, pusztán azért nem volt a radaromon, mert az a durván vastagra feltöltött ajkas, extrém mód kisminkelt stílus amúgy nekem nem jön be. De ettől még bomba jó csaj, a teste szinte hibátlan, biztosra veszem hogy rengeteg kalandor társamnak ő a kedvence a szalonból. Ízlések és pofonok ugye. Szóval arcra nem nekem való, de ettől még szép, a teste pedig fantasztikus. Igazi ragadozó, kemény húsú, sportos, formás kéjhölgy, brutális cicikkel, iszonyúan dögös popsival és vadítóan finom puncival. És ami még ezektől is fontosabb: rendkívül pozitív, lelkes, kezdeményező, bevállalós személyiség. Valljuk be a dögés és jófej kombináció sajna egyre ritkább, mint a szép és okos is. Hogy okos-e azt egy randiból még nem tudtam leszűrni, de a többi stimmel.

Evelinről majd nála írok.

Masszázs

Az idő rövidsége miatt ez kimaradt, de a magam részéről én ezt egyáltalán nem bánom, nem ezért járok ide.

Kényeztetés

A lányok a szobában vártak vissza a fürdőből, leheveredve a matracon egymás mellé, meztelenül. Pontosabban volt rajtuk egy-egy nerc combfix ahogy kértem, de erre még aligha lehetne azt mondani, hogy volt rajtuk ruha... 😁 Ahogy beléptem, varázsütésre mindkét lány szétrakta formás lábait, feltárva előttem a két gyönyörű punci látványát. Nem is bírtam sokáig csak nézni, főleg hogy közben kéjesen simogatták maguknak a ciccijeiket, és még pajzán nyögésekkel is fokozták a csáberőt. Előbb Kendra punciját kóstoltam, ő volt az izgalmas újdonság. Azt a kurva mindenit, milyen kibaszott jó a punettája! 😍 Már közelítve hozzá is érezhető az intenzív, vadító pinaszag, amitől egy szempillantás alatt be tudok indulni... És még az íze milyen mennyei! Te jó isten, azt hiszem ez egyik legfincsibb punci, amit eddig kóstoltam! 😋 Formára nem sorolnám a legszebbek közé - persze ez is ízlés dolga - de ízre, illatra és nedvesedésre mindenképp toplistás! Annyira bevadultam és felkeményedtem tőle percek alatt, hogy ha lenne náluk erre opció, azonnal egy vad, kőkemény kefélés következett volna, és alighanem rekordidő alatt elélvezek. De erről itt sajna le kell mondani ugyebár.

Ehelyett jó sokáig élvezkedtem a kis pinussal, közben a cickóit is markolásztam, alighanem túl hosszú időre elhanyagolva Evelint, mert egyszer csak tarkómnál fogva kicsit belenyomva Kendra puncijába és közben játékosan megsimogatva fejemet, közölte hogy mostmár ő következik, és minimum ugyan ilyen intenzív nyalást akar. Nem ellenkeztem, kinyaltam őt is alaposan, cici-masszázzsal egybe kötve. Nem mintha az ő puncija ne lenne isteni, de most mégiscsak Kendráé volt számomra az aduász, úgyhogy csakhamar elkezdtem visszavágyakozni az ő kelyhéhez. De előbb még úgy döntöttem, hogy most rajtuk a sor koprodukcióban. Közéjük feküdtem, ők pedig még mielőtt időm lett volna bármit is kérni, ráraboltak a dákeszra. Egyszerre nyalogatták jobbról-balról, elölről-hátulról, zacsitól a makkig, szinte csókolóztak rajta, már-már alig akartam elhinni, hogyha ez ennyire megy, akkor a leszbi hogyhogy nem? De persze kultúrvendég tiszteletben tartja a lányok vállalásait.

Élveztem a szitut, de mostmár újra érezni akartam Kendra pinájának csodás mámorát, úgyhogy megkértem hogy közben jöjjön 69-ezni. Örömmel jött is, de előbb még váratlanul kaptam tőle egy vad és szenvedélyes csókot, igazi barátnős kivitelben, nyelvesen, cuppogósan, ajkakat szopogatósan. Isteni volt ahogy közben Evelin szorgosan folytatta a farkam kényeztetését. Aztán Kendra fölém helyezkedett, csodásan kerek tomporát lassan eresztve le arcomig, hogy legyen időm kiélvezni a látványt is. Vagy pusztán incselkedésből, hogy húzza egy kicsit az agyam, fene tudja. A lényeg hogy végül beterítette arcomat az az isteni punci, én pedig ismét elmerültem a kéjben. Közben ő a makkomon furulyázott, Evelin pedig a zacsit szopogatta. Időnként cseréltek, majd ismét körbefonták ajkaikkal kétoldalról, és úgy siklottak rajta fel-alá hol egyirányba, hol ellentétesen haladva rajta, hogy közben még a nyelveikkel is folyamatosan ingerelték, kimaxolva az ezzel okozott élvezetet.

Alig bírtam visszatartani az orgazmust, úgyhogy kértem egy kis szünetet, mert nem akartam még ellőni a patront. Kaptam egy kis üdítőt, csókolóztunk pár kört oda-vissza felváltva mindkét csajjal, majd ismét lehevertem a matracra és ezúttal Evelint kértem 69-re. Rám feküdt, belekapaszkodtam gyönyörű popsijába, és onnan folytattuk a szeánszot, ahol abbahagytuk, csak puncicserével. Nyalták-falták közben a dákót, ahogy én Evelin punciját, aztán átfordultunk hogy én legyek felül. Nem túl hevesen, de megkeféltem Evelin száját, Kendra pedig hanyatt fekve felkínálta magát hogy őt is nyaljam közben. Nyaltam is vadul felváltva a két isteni muffot, kénytelen voltam azonban sűrűn váltogatni köztük mert pár perc után mindig megkaptam az épp hoppon maradt pinától, hogy naaa, mostmár ő jön megint! Szinte veszekedtek rajta hogy kit nyaljak, kurva jó volt! 😂😁

Aztán Kendrára fekve az ő száját keféltem és folytattam a szimultán puncinyalást. Megpróbáltam annyira közel húzni őket egymáshoz amennyire csak lehet, popsijaik összeértek, a két punci éppen hogy csak nem, talán azt nem is hagyták volna, de így is elég közel kerültek egymáshoz, hogy tudjam őket már-már szinte egyszerre nyalni egy kicsit féloldalas irányból megközelítve. Azért nem volt tökéletes a kivitelezés, de elég jól tudtam így is nyalakodni, és ők se veszekedtek tovább hogy kit nyaljak, mert csaknem minden nyelvcsapás végighaladt mindkét punin. 😋 Életre szóló élmény volt ez nekem, azok az illatok és ízek, te jó isten, a lányok kéjes nyögései, és ahogy Kendra édes ajkainak kéjes szorítása végigsiklik hosszában a farkamon, fel és le, majd újra és újra... 🥰 De maga a póz nem volt túl kényelmes egyikőnkek sem, úgyhogy túl sokáig nem lehetett ezt csinálni. Plusz közeledett a randi vége is, úgyhogy bevetettük az aduászt, amitől mostanában szinte mindig percek alatt elélvezek: a két lány előttem térdelve, popsival a tükör felé, ajkaikkal a farkamon gyönyörködök a látványban, ők pedig szorgosan kényeztetnek. Közeledve a beteljesüléshez közelebb nyomtam őket egymáshoz hogy jó szoros legyen az ajkaik közti luk, amit vadul keféltem, majd egy pillanattal a tüzelés előtt betoltam Kendra szájába hogy ő kapja az első pár lövetet. A többit pedig Evelin szájába lőttem, de olyan flottul sikerült váltani közöttük, hogy mellé szinte semmi nem ment, csak a pofijukra az ajkaik mellett egy minimális.

Elszámolás

Az elején rendeztük, vagy legalábbis én kiraktam a komódra, de a csajok a randi végéig nem rakták el. Extrában mindkét csajjal csók és szájba élvezés, ezek itt a hervadt rózsaszálas kategóriába esnek, mármint a tiszteletdíj nagyságát tekintve, nem a minőséget! Mert utóbbira egy mukk panasz nem lehet. Ahogy az egész randi alatt tanusított hozzáállásukra, kezdeményezőkészségükre se. Úgyhogy nem kérdés hogy maximálisan megérte!

Kendra, felejthetetlen masszázs

  Dooge

Egyeztetés

Telefonon többször kerestem, de egyszer sem vele beszéltem. A barátnőjével az egyeztetés jó hangulatban és flottul ment. Már azzal a szórakoztató lánnyal megkezdtem a ráhangolódást a randira. Próbáltam őt is elcsábítani egy négykezesre,de hallani sem akart róla.

Megközelítés

Tudni lehet, hogy a VIII. kerületnek vannak Chicagóba illő részei, de ez, ahová most mentem, attól nagyon messze állt. Rettegett körzet újabb része a rehabilitált területen. Ház elé nem lehet letenni az autót, mert az csak a gyalogosoké. Üllőin nem lehet várakozni a Kari-karók miatt. A távolabbi kis utcák nem voltak túl bizalom gerjesztőek, ezért a parkoló házban hagytam a kocsimat.

Helyszín

A ház elől újra hívnom kellett a kellemes orgánumú és vicces stílusú mademoisellet. Akkor adta meg azt, hogy az „A” lépcsőház melyik emeletére menjek.

Elég nagy lakás - jó elrendezésű, klassz kialakításokkal. Elfogadnám.

A fürdőszobában nem kellett keresgélnem semmit a kiegészítők a zuhanytálcán sorakoztak.

A szobában egy vastag szivacs és egy fotel volt csak. Akkor ez olyan kevésnek tűnt, de igazából nem tudnám megfogalmazni, hogy mi hiányzott. Valszeg semmi, ez csak a szalon jelleg miatt volt bennem, hogy nem olyan, mint egy szokványos nyuszis albérlet vagy nagyszülőktől kölcsön kapott kéjlak. Se megsárgult családi fotók a falon, se nagyi féle porcelán bábuk a polcokon, se horgolt terítő a Junoszt tévén. Egyszerűségre törekedtek.

Többen is voltak még a lakásban. Csajok hangját és vidám kacajukat hallottam kintről.

Női öltözők ösztrogénnal dúsított bizarr hangulatára emlékeztetett a függöny mögötti rész. Elképzeltem, hogy hiányos öltözetben és izgatottan készülődnek a fellépésekre a dámák egy kozmetikai asztal tükörje előtt. Fura, de ettől erotikusan túlfűtött állapotba kerültem. Pedig nem éreztem punci szagot a levegőben.

Fickósságomhoz nagymértékben az is hozzájárult, hogy Kendra is alul öltözötten fogadott. Szó szerint. Felül semmi, alul is csak egy kis bugyit viselt, úgy nyitott nekem ajtót. Beszarás milyen izgató volt.

Majd ha ti is meglátjátok Kendra a szexi formáit, főleg a nagy melleit, akkor mindent megértetek, hogy mit hadoválok itt össze

Hirdető külseje

Képein minden látszik. Kendra igazi szexi csaj. Bombázó külsejű, platina szőke, trendi lady. Sportosan feszes, izmos, magas nőci. Hatalmas didikkel. Teste szuper, szolizott, selymes bőrrel.

Arca is látható, nem árul zsákba macskát. Élőben is pont olyan szép volt. Vannak tetkók és szépészeti beavatkozások rajta, de harminc felett ezen már ki lepődik meg. Azok az ápoltság és az igényesség megőrzésével készültek. Persze lehetnek olyanok, akik úgy se értik majd, hogy miért kell egy ilyen helyes lánynak ennyi művi beavatkozás. Anélkül is vonzó nő lenne. Nemzeti konzultáció ebben a témában nem készült, úgyhogy ez egyedül Kendra döntése maradt.

Kendra egy normális rendes, értelmes nő. Nincs elszállva magától és nem is viselkedik úgy, mint egy kényes műpina. Nem szalvétával fogta meg a farkamat.

Annak ellenére, hogy elsőre a Dubajozók és Sugar Daddyk világába illőnek nézném a megjelenése alapján. Közvetlenül viselkedett, laza volt és kedves. Nem utolsó sorban elviselt engem, a fura természetemmel és a hülye dumámmal együtt.

Masszázs

Mondtam neki, hogy egy ilyen test láttán, mint ami neki van, én ejteném a masszázst. Más gondolataim támadtak vele kapcsolatban, adjunk egyből az erotikának!

Olajos csuszka masszázst virított elő nekem. Ehhez én kentem be a testét olajjal. Hatalmas kebleivel alig tudtam betelni, annyira tetszettek a gömbök, feszt csak azt locsolgattam. Persze a popsija és a combjai is a kezem ügyébe kerültek, de a cicikre mindig vissza-visszatértem. Alig vártam már, hogy elkezdődjön a szánkázás. Hanyatt vágtam magam a szivacson. Kezem és lábam oldalt kinyújtottam, mintha Csillag Patrik jelmezbe bújtam volna.

Mellém térdelve kezdte meg a csuszizást. Nem hideg jégpálya voltam a számára, hanem egy szenzációs műsor eleven résztvevője. Agyamat eldobtam, ahogyan mozgott rajtam. Lökhárítóival olyan izgatóan tevékenykedett, hogy a cerkám egyből az égnek állt.

Az elején csak a tükörből néztem, ahogyan siklik rajtam. Aztán a kezemmel terelgettem kedvem szerint. Közben huncutul beszólogatott, obszcén szavakkal izgatott, belement a verbális játékba. Annyira élvezetes volt, jól feltaláltuk magunkat, nagyon tetszett.

Kényeztetés

Ahogyan megcsókolta a számat, abból egyből tudtam, hogy vele kifogtam a Corvin Casino Jackpotját. Nem csak szépségkirálynős színházi puszikat dobált nekem, hanem erős intenzitással smárolt le. A feltöltött ajkaihoz a számmal hozzáérni egészen más érzés volt, mint képzeltem. Nem olyan volt, mint egy strandlabdát felfújni. Vastagabb, párnázottabb, és élettel telibb volt. Amikor a farkamat ápolgatta ugyan ezeket éreztem, csak hatványozottabban. Azzal egészíteném még ki, hogy a szája passzosabb volt. Jobban és nagyobb paláston ölelte körül a brémet, mint a keskeny szájú konkurenciák.

Azt feltételeztem, hogy majd óvatosan veszi be a rudamat, mint egy papír szívószálat. Csak a felső részét szopikálja minimális vákummal, nyál nélkül. De nem. Úgy szopott mintha az élete múlna rajta. Nyála is folyt rendesen. Újszülöttek kapják el így a cumisüveget és szopiznak amíg a pocakjuk tele nem lesz. Pontosan ezt éreztem Kendra tevékenységén is. Kíván, kellek neki, és el nem enged, amíg jól nem lakik.

Játszadozott a banánommal, ki-be tologatta a szájába. Egyre mélyebbre vette be. Egyre tovább lent tartotta és nyelte, mint kacsa a nokedlit. Közben a csomagot is pumpálta, a prosztatámat is masszírozta. Annyira izgatóan adta elő, annyira dögös volt, hogy többször is le kellett állítanom, nehogy eldurranjak. Kívánós nőként szinte felzabált engem. Érzetem magamban, hogy a lázadó fiatalok már kordont bontanak és szabadságra vágynak. Ki akarnak törni a lakó helyükről, jönnének már a fényre. Ellenállásom hiába való volt hogy marasztaljam őket, az ösztöni erők győzedelmeskedtek. Boldogan indultak a biztonságot jelentő puha ajkai közé. Egyeseknek ez nem pontosan sikerült, mert a nagy lendület miatt az arcán kötöttek ki.

Én akkor nagyon haragudtam rájuk. Meglátnak egy Végzet asszonya típusú hölgyet és rögtön csapot papot hátrahagyva rohannak elébe. A kisg@cik magamra hagytak, azzal hogy ilyen gyorsan kapituláltak. Utána én nélkülük már gyengének és fegyvertelennek éreztem magam. Mit kezdjek magammal egy ilyen szexi nő társaságában, úgy hogy kiürült a tesztoszteron batyu? Tüzérség nélkül nem ér semmit a bátor hátország. Vastagságom meg volt még, azzal nem volt gond. Templomi gyertya viszont csak lefelé lógva volt hajlandó megmutatni magát. Annyi tartás sem volt benne mint egy cipőfűzőben. Akkumulátoroknál már kitalálták a gyors töltőket, de lehet hogy rajtam már azok sem segítettek volna.

Pedig Kendra vállalta volna, hogy a maradék időben felfúj, de olyan volt a f@szom mint ha lidokaint nyomtak volna bele. El volt zsibbadva. Persze a parkolóházban amikor beültem az autómba, ott már éledezett,éreztem, hogy újra táncba menne a tizedes, de akkor már nem volt kivel.

Elszámolás

Nem vagyok tintás és Tunyacsáp külsejű sem. Talán be is jöttem neki valamennyire. Pacekon kívül van muszkli is van rajtam elég. Éreztem, hogy a kölcsönös szimpátia meg volt, de azért a virágokat át kellett adnom a végén. Amekkorák a mellei, pont akkora a csokor is. Extrákat beleszámolva már ide is kellett a "C" kosár.

Tiffany, felejthetetlen masszázs

  duracell

Egyeztetés

Délelőtt hívtam fel és délutánra egyeztettem le a randit. Simán ment minden. Kaptam egy rövid tájékoztatót a lehetőségekről.

Megközelítés

Nyárutót idéző kellemes napos időben nekem jól esett egy kis séta a körúton . Az utca villamossal és metróval is megközelíthető. Autóval is egyszerű,nekik a bevásárlóközpont mélygarázsa ajánlott.

Helyszín

Corvin palota két kezelőszobával várja a vendégeket. Ápolgatás szivacson történik, közvetlenül a tükör előtt. Narancssárga textil rolón át beszűrődő napfény pont elég volt nekünk. Nem kellett plusz fényforrás. Masszázs előtt a telefonjáról akart indítani egy nyugtató, relax zenét, de aztán egy trendi zenei válogatás lett belőle. Mindketten örültünk ennek.

Hirdető külseje

Tiffany friss fényképekkel regisztrált az oldalon. Azokon látszik, hogy ő egy nagyon csinos és dekoratív nő, aki jó alakkal hanem erős erotikus kisugárzással is rendelkezik. Voksán Viri fiatalabb és szőke verziója. Legalább 850 ccm lökhárítókkal és formás popsival hamar megtetszett nekem is.

Vállalja az arcát, ezzel megkönnyíti a választás. Ne tévesszen meg senkit az escortos, plasticcica külső. Tiffany nem nyafka és nem is kényeskedő guminő. Hanem éppen ellenkezőleg, egy szenvedélyes, a munkáját szerető és a vendéget tisztelő, kedves és ápolt hölgy, aki egyáltalán nincs elszállva magától.

Masszázs

Felvezetésnek én masszíroztam meg a bombasztikus testét. Combjától a nyakáig – mindenhol ahol értem olajos kezelésbe vettem. A mellei állandóan kicsusszantak a tenyeremből. A hatalmas méretei és a keménysége okán. A mellbimbója nem emelkedik ki a felületéből, nincs miben kapaszkodni, nincs hol megcsípni. Nincs rajta szelep, ahol felfújták, vagy ahol le lehetne engedni.

Gyönyörű gömböket alkotott a Boobs doctor. Puncikája simára borotvált állapotban, vágyra éhesen fogadta a ténykedésemet.

Ezután átvette ő az irányítást

Kényeztetés

Kényeztetésem visszatérő eleme volta a smárolás és a csúszkamasszázs. A csókolózás mindvégig igazi, nyelves volt. Feltöltött ajkaival hogy mire képes, azt itt villantotta meg először. Finomságok sorozatát kaptam tőle a szájon át.

Szájával lejjebb ment és délen is bemutatta az orális tudását. Itt újból lenyűgözött.

Nem tudom, hogy a párnázásnak köszönhetően, vagy anélkül is ilyen intenzív érzéseket éltem volna meg, de extra izgalmas volt, amit művelt. Szinte végig kéz nélkül dolgozott. Karjával csak könyökölt a combom alatt átnyúlva, mellkasomat simogatva. Szájával olyan szívást produkált a heréktől kiindulva a makkomig, hogy csak hüledeztem, hogy ez milyen jó. A golyóimon éreztem a nyelve által leírt köröket.

Aztán rudam szárán is szánkázott a résnyire kinyitott szájával. Szívott és siklott egyszerre. Aztán csak úgy rácuppant a makkra és garatig leengedte azt. Blowjob műfaj összes elemét, amit ismert, azt bemutatta nekem. Ahogyan megérezte, hogy a makkom már lüktet a boldogságtól, akkor leállt a szopással és teljes testes csúszkálással adott nekem időt a túlélésre. A mellei között azért volt, hogy majdnem eldurrantam, de emlékeztettem, arra, hogy a szájába kértem a befejezést.

Ezt egy különleges módon valósította meg. Kezemet a fejére tettem és így fokoztam a csucsig tempót. Taknyosra dugtam a száját. Egy kiadós és gyorsütemű cumizás után elvette a kezemet a fejéről és a csuklómnál fogva a szivacsra nyomta. Ebben a lefogott és kiszolgáltatott helyzetben élveztem a szájába egy hatalmasat. Nem rohant el, megvárta, amíg teljesen kitárazok és csak utána kezdte meg a romeltakarításokat.

Elszámolás

Elszámolás. Erről majdnem megfeledkezett és a ránk szabott időről is. Nincs óra a szobában és annyira egymásra figyeltünk csak, hogy eszünkbe sem jutott, hogy túlszaladtunk egy kicsivel. A jutalom csokor csak a végén lett átnyújtva.

Kendra, nagyon jó masszázs

  Zsabazsak

Egyeztetés

Ismerős az a fickó, akit meglátsz az utcán sietve bemenni az egyik lépcsőházba, arcán pajzán mosollyal, fülén egy telefonnal a fővárosi ügyed intézése során? Kicsit sunyi képű, de amúgy teljesen normális, átlagos srác, akit éppen hajt a csillapíthatatlan ősi vágya. Én pontosan ilyen alak vagyok…Az úgy kezdődött, hogy … amikor az új szőke ciklont-Kendrát megláttam, azonnal felhívtam telefonon. Egyszerűen hagytam magam elcsábítani és rábeszélni, hogy a négykezessel sokkal többet kapok és jobban járok. Magasságban és korban Kendrához közel álló, nem kevésbé szexi Natasa lett a a másik kiválasztott.

Megközelítés

Sétáló utca a VIII. kerületi plázánál. Megközelítése BKK eszközeivel egyszerű és gyors. Forgalmas csomópont, azért a nap egyes szakaszaiban okozhatnak nem tervezett dugókat az autósoknak.

Helyszín

Bevásárló központtal egyidős lehet az épület, amiben a félfogadás történik. Kellemes hangulatú szobában, kényelmes körülmények között láttak vendégül. Nagy alapterületű és jól felszerelt a fürdő és a kezelő szoba is. Tükrökkel nem a teret akarták tágítani, hanem inkább a vizuális ingereket akarták megsokszorozni. Sikerült.

Masszázs kellékek a matrac mellett sorakoztak. Krémek és olajok is voltak bőséggel. A fürdőkád szélén pedig a zuhanyzáshoz találtam megfelelő tusfürdőt

Hirdető külseje

Mindkét lány arcos képpel hirdet. Szép arcúak, mosolygósak és nem utolsó sorban szexi tekintetűek.

Magasságban csúcsokra törtek. Modell alkatúak, szolizottak. Hosszú lábakkal és sportos formákkal rendelkeznek. Tetoválásokat is egyaránt kedvelik. Puncik simák, popók fenomenálisak. Vannak azonban különbözőségek, is mint pl. a mell méret.

Kendra +36 30 072 0861

https:/beszamolok.com/masszazs/index.php?lid=239167

Kifejezetten nagy didikkel rendelkezik. Ráadásul még szilikonnal is dúsítottak. Gigacicik olyan szépek, és kemények, hogy az minden helyzetben izgatóan hatottak rám. A száját is feltöltette. Nem csak látványnak lett így jó, hanem használatban is többletérzést nyújtott.

Natasa +36 30 072 7308

https:/beszamolok.com/masszazs/index.php?lid=238415

Mellei negyed akkorák, mint a barátnőjéé, természetesek és ruganyosak. Áramvonalas formájukat leginkább egy esőcsepphez tudnám hasonlítani. Bimbókkal lehet játszani, sőt el is várja a törődést. Popsija is jó, de a hosszú és egyenes lábainak a látványa az mindent vitt.

Masszázs

Masszázsfajtákról már a telefonban is szó esett. Elmondták nekem, hogy egy négykezes programban az hogyan szokott megvalósulni. Hozzáfűzték, hogy természetesen egyéni igényeket is figyelembe vesznek.

Érkezésemkor ezt felelevenítettük, helyeseltek, de abban is megállapodtunk, hogy ettől eltérhetünk, ha a helyzet úgy hozza. Úgy hozta.

Fürdőszobába még úgy indultam el, hogy lesz egy kis testmasszázs. Pontosabban, hogy azzal kezdjük, de amikor visszatértem hozzájuk, a szobába és őket a szivacson 69-es pózban láttam meg szenvedélyesen összegabalyodva. Úgy ítéltem meg, hogy nekem ez jobban tetszik. Kértem, hogy ne zavartassák magukat, folytassák csak nyugodtan, amit elkezdtek. Cseppet sem voltak megilletődve attól, hogy egymást nyalják-falják. Nagyon is úgy tűnt, mintha ez nekik zsigerből jött volna. Látszott, hogy örömüket lelik benne. De azért udvariasan megjegyezték, hogy ha nem gond, akkor hagyjuk a masszázst legközelebbre… és inkább szálljak be!!!

Így kezdődött a műsor.

Kényeztetés

Nyaltam én is őket. Hol az egyik oldalon segédkeztem, hol a másikon. De a szemem le nem vettem róluk. A tükrökből is figyeltem mindent. Hosszú lábaikat, testük szép formáit és a ringó-duzzadó melleiket.

Aztán mintha összebeszéltek volna, egyszerre rám vetették magukat, lefogtak és csókoltak ahol értek. Majd felváltva szopkodták a bohócomat. Ott volt mélytorkos verzió, bőnyállal és glü-glü hanghatással. Pornósan megköpködték és nyálat is csorgattak rá, úgy szürcsölték a rudimat. Elvarázsoltak.

A lábam közét egy időre kibérelte magának Kendra, Megemelte a lábamat, hogy a segglyukamhoz jobban hozzáférjen és ott ügyködött tovább. Nem hittem hogy ez ilyen jó lesz.

Közben az arcomra ült Natasa és kinyalatta magát velem is.

Folytatásban én felálltam és kértem, hogy térdeljenek elém a tatamira. Így oboáztak felváltva és egyszerre is. Ez bizony annyira szenzációs érzés volt, hogy nem tudtam magam tovább tartóztatni és az első tárat elsütni készültem. Ezt hallva és látva Kendra a száját kitátotta, a nyelvét kiöltötte. Így várta, hogy Natasa közreműködésével oda ürítsem a skulókat. Natasa keze gyors ütemben járt, nem pontosan célzott. Ezért ment is a fehér láva minden felé. Nem csak a szájába, hanem oldalt és lefelé is. Olyanná vált a terület, mint ahol egy sperma gránát robbant fel. Natasa irigykedve nézte, ahogyan az öröm cseppjeim Kendra arcán landoltak. Majd odahajolt, lenyalogatta a célt tévesztett deszantosokat és így smároltak egy nagyot. Én pedig boldogságtól elaléltan rogytam össze melléjük.

Második körre rápróbáltunk, de már nem futotta az erőmből. Nekem ennyi idő kevésnek bizonyult a feltöltődésre. Azt hiszem, ha összejön, akkor a lányok nem hagytak volna a vágyaimmal magamra.

Elszámolás

Két egyforma nagy csokorral készültem hozzájuk, ahogyan az egy ilyen helyzetben illik. Még az elején elintéztük, hogy aztán ezzel ne keljen törődni.

Kendra, jó masszázs

  MrKnox

Egyeztetés

Kendra hirdetését, és a róla írt besziket a kezdetektől felajzva követtem az oldalon, de szabadidőm (illetve annak hiánya) miatt eddig nem volt alkalmam őt megismerni. Az ünnepi időszak előtt aztán egyszer már hívtam, ám akkor már sajna nem dolgozott...
December legvégén aztán épp Pesten akadt dolgom, a Corvintól nem is messze,úgyhogy a délutáni ihletettség állapotában ismét felcsörgettem.
A diszpécserlánnyal hamar egyeztettük a dolgokat, az általam preferált délutáni időpontot egy visszahívás után sikerült is rögzíteni, úgyhogy az első hívástól számított 45 percen belül már az ajtóban álltam.
VTR-t a gyors és gördülékeny szervezés nyomán nem is indítottam, ami, utólag belegondolva, lehet, hogy hiba volt.

Megközelítés

Mivel csak pár sarokkal odébb volt épp dolgom, a megközelítést ez úttal (is) világverő 45-öseimre bíztam.
A Corvin sétány ékköveit a tapasztalt kollégáknak itt nem kell ecsetelnem, de a nagy Carlo Pedersoli szobrához talán még egy Hungarisztánon csak átutazó, bajkonuri űrturista is odatalálna bárhonnan, feltéve, ha nem keveri össze Budapestet Bukaresttel, és kezében a Google maps.
A pontos cím és a telefonos kollegina segítsége alapján a megfelelő bejáratot már messziről belőhettem - ehhez a kapualjhoz eddig még nem fűztek sikamlós emlékek, úgyhogy a Corvin-bingó is szépen alakul tovább.

(Parkoló a plázában, BKV mindenhol is, nyilván, sőt, a kapualj olyan biztonságos, hogy jöttömkor és mentemkor is még pont ugyanaz a futársrác gubbasztott mellette, aki szerintem egy pacsiért szemmel tartaná Phil bringáját is, míg megsétáltatja a szerelemcsüngőjét ;D)

Helyszín

A bingókártya korábbi pecsétjei közül tuti, hogy a mostani röpített a legmagasabbra, olyannyira, hogy a liftből kilépve még meg is jegyeztem magamnak, hogy alkalmasint majd csak kikéredzkednék valami erkélyre megcsodálni az urbán panorámát... ebből persze végül semmi nem lett, akadt elég szemre- kézre- és szájravételezni-valóm odabent is.

A lakás az ilyen 'újépítésű' szalonoktól megszokottan tiszta, higiénikus, néhol sötét/félhomályos, a telefonos- és társkolleginák "diszkréciójára" a pihenőszoba ajtajába lógatott lepedő ügyel. A belépőnél csizmák le, folyosó végén az egyik fürdő, mellette balra a játszós szoba, Kendrával mi ezeket használtuk, de jöttömben-mentemben feltűnt, hogy a lakás túlfelén is mintha lenne egy vizesblokk a külön szobákban történő szimultán szórakoztatás logisztikai szükségleteit kiszolgálandó.
A fürdő kicsi, kabinos, de tényleg szép tiszta, mellette WC, törcsi, tusfürdők, kézmosó, Listerin, minden a helyén. Az ajtóból egy lendületes jobbfordulattal szinte máris a tatamin találja magát az ember, ami szintén nem hátrány... legalábbis elsőre nem hittem annak.

A massz-szobában kis inas a kabátnak, gatyának, minden más mehet a székre. A fal tövén két oldalt tükrök, tubusok, törcsik, na meg kisszekrényen az elmaradhatatlan muzsikcenter, amiből itt szerencsére nem a (sok helyen sajnos mai napig kiirthatatlan) kerrádiós Kuki-só meg Balázsbagázs recseg két szörnyű poplöket közt, hanem a hangulathoz pompásan igazodó, ízlésesen hangolt elektronikus deep/ambient atmoszféra segít az ellazulásban.

Hirdető külseje

De még mennyire megfelel!

Egy szál, borvörös tangában nyitott ajtót, így belépéskor akarva-akaratlanul máris káprázatos, egész estét betöltő melleivel szembesültem. Kézfogással üdvözölt, ízlésesen töltött, hosszúkás arcformájához remekül szabott, piszkos fantáziáim fókuszát nyomban magukhoz ragadó, 'érzékien dús' ajkai sarkában visszafogott, udvarias mosollyal.

Magas, formásan feszes, minden szögből bikavadító alakját végigmustrálva máris éreztem, ahogy megindulnak bennem a tesztoszteron-tartalékok, miközben lelkesen dicsértem frizuráját, amely a képein látható, hosszú Barbie-lobonc helyett most egész rövid, atomszőke modern bubi-fazonra szelídült... illetve vadult, ha lehet ilyet mondani, mert szerintem alkatához, karakteréhez ez talán még jobban passzol - nekem legalábbis baromira bejött.
Nem szeretem a manapság divatossá lett MILF kifejezést, rá sem ezt, inkább a cougar-t használnám: ahogy neki is említettem, tetkóival, szívdöglesztő, magabiztosan karakteres kiállásával, tapasztalt, sokat sejtető pillantásával kevésbé egy iskolaudvaron randalírozó gyerekcsapat mellett őrködve, mintsem egy berlini földalatti technoklub pultjánál tudnám most elképzelni. (Ha megvan a Cyberpunkból Meredith Stout, képzeld el őt, csak SOKKAL jobb cicikkel ;P)

Igazi 21. századi, vadítóan dögös vamp, akinek egy szemvillanásából látod, hogy keresztben nyeli le a hozzád hasonló hétköznapi hapsikat... és csak reméled, hogy ha szerencséd van, egyszer talán te is sorra kerülsz.

Masszázs

Az alapos zuhany után visszatértem a szobába, és a tatamin elterpeszkedve, jó pár percig vártam Kendrát. Már épp az ingemnek-gatyámnak épp pihenőül szolgáló kisfotel erotikus potenciálját latolgattam, mikor megérkezett, és az ajtót behajtva rám szólt, hogy forduljak hasra.
Mivel természetesen egyáltalán nem a masszázs miatt érkeztem, sőt, nem is nagyon szeretem, ha masszíroznak, ezt megosztottam vele is, és felajánlottam, hogy mi lenne, ha hangolódásképp én masszíroznám meg őt? Az ötlet, úgy tűnt, tetszik neki, úgyhogy miután mellé feküdt, a babaolajos tubusból bőven mérve az áldást, nekiláttam akkurátusan, és (egyelőre) úriember módjára óvatos, de határozott mozdulatokkal végiggyúrni vállait, nyakát és hátát. Ténykedésem, úgy vettem észre, talán tényleg jól is esett neki, mert a szőrmenti társalgást nem nagyon erőltette, inkább szemeit lehunyva, kellemesen szuszogva adta át magát nekem.

Persze ahogy dolgoztam rajta, csípő, majd popsitájon is alaposan beolajozva és kedvemre átsimogatva a fényes bevonattól csak még kívánatosabb, királynői formáit, fenekét és combjait dagasztva már el-elkalandozott fantáziám, illetve egy-egy besimítás erejéig kezem is, fullánkom pedig selymes, forró bőrét érintve egyre határozottabban acélosodott... Mikor azonban a továbblépés reményében rákérdeztem, mit szólna hozzá, ha megszabadulnánk bugyijától, hogy nyelvemmel is kényeztethessem, meglepetésemre azt válaszolta, hogy ne, mert utálja.

Oh well, gondoltam, nyilván nem fogok olyasmit erőltetni, ami neki kellemetlen, úgyhogy végül B tervként visszatértem csípője, dereka, és háta masszírozásához, miközben dorongom szépen helyet talált magának combjai közt és feneke puha, marasztaló árkában, ahol finoman moccanva, a masszázs ritmusával együtt élve, csúszkálva nagyon-nagyon jól érezte magát. Dörgölőzés közben persze kezem se tétlenkedett, Kendra karja alatt helyet keresve simított egyik puha, marasztalóan tenyérbe illő mellére, miközben nyakába csókolva egyre ajzottabban élveztem a heavy petting gyönyöreit, olyannyira, hogy csakhamar tüzelés-kész állapotba gerjedtem, amit nem voltam rest atomszőke amazonommal se megosztani - és amire a válasz csupán annyi volt, hogy az egy órában csak egy lehetőségem van.

OK, köszi, akkor visszafogom magam.

Kényeztetés

"Megfordulhatsz" - mondtam, mikor a popsiközi edging-játékkal már kiszórakoztam magam, de humorom sajnos nem ért célt.

Persze Kendra azért megfordult, sőt, ahogy mellé csusszantam, egyik keze máris puhán körülölelte cseppet sem puhán markába feszülő furkóm, és míg én káprázatos kebleire locsoltam-fröcsköltem egy újabb adag olajat, ő ujjai finom játékával, zacskóm simogatásával gondoskodott róla, hogy lelkes lőcsöm egy lélegzetre se lankadjon. Ahogy gyönyörű melleit simítva-csókolva, bikavadító vonalait cirógatva hozzá simultam, ez a veszély persze nem fenyegetett, sőt, amilyen lelkesnek ható beleéléssel viszonozta csókjaimat, érzéki érintése, állhatatosan simogató kézimunkája egyre jobban esett - a holtponton túllendülve ekkor már a Korai Öröm zenekar váratlan beköszönésétől se tartottam. Úgyhogy a smárolós-simogatós átvezetés sikerén felbuzdulva nemsokára fölé kerekedtem, és farkammal előbb jobbról-balról körüljártam nedves fénnyel csillanó, brutálisan kívánatos cickóit, majd tenyeremmel kétfelől megtartva őket, lelkesen be is csusszantam közéjük. Kendra készségesen segített persze, szemnek-szívnek mindig a legkellemesebb és legideálisabb beesési szögben tartva kebelcsodáit, csak az zavarta talán meg kissé, amikor egyszer csak benyitott valaki a szobába - mivel az ajtónak háttal voltam, én nem is láttam, de nyilván valamelyik kollegina vendége kószált el.

Szerencsére az apró intermezzo ahogy jött, pár pillanat alatt újra egészen eljelentéktelenedett számomra a szőke szépség melleinek meleg, marasztaló, mámorító ölelésében, ahogy föl-le siklottam, döfködtem, dugattyúztam... Majd mikor Kendra felajánlotta, hogy mivel lassan letelik az óra, még időben bevégezne, lelkesen álltam fölé, és odakínálva farkam, készültem a kirobbanó, más beszikben oly sokszor irigykedve olvasott nyálas-köpködős-mélytorkos-keresztben lenyelős fináléra - ami helyett végül egy pár perces, kellemesen nyálas, profi, ám amúgy tök átlagos, félig kezezős, szembe véletlenül se nézős, csak amolyan mechanikusan levezetős, kissé sietős szopást kaptam. Persze ez a lábremegős, agyamba endorfin-atombombát robbantó, szájabolvadós orgazmus értékéből mit se von le, ami után Kendra serényen megtörölgetett engem és magát is, majd mire voltaképpen felocsúdtam, már pikk-pakk el is tűnt a szobából.

Még egy alvázmosásra elmentem a fürdőbe, majd szép komótosan fel is öltöztem, összeszedtem a cuccaim, az előszobatükör előtt téblábolni is volt bőven időm, azon vacillálva, hogy vajon szóljak-e át azon a diszkrét függönyön, hogy valaki igazán kiengedhetne a lakásból... Mikor Kendra végül kijött elbúcsúzni, muszáj volt rákérdeznem, hogy volt-e valami kivetnivalója velem szemben, antipatikus, szőrös, vagy valami más miatt ellenszenves vagyok-e neki, de szabadkozva biztosított róla, hogy nem, dehogy, vár máskor is szeretettel.

Elszámolás

A telefonon kapott infók alapján a két extrával (csók, NFVSZ) kiegészített bokrétát még vetkőzés közben a kis fotelben hagytam, mikor a fürdőből visszaértem, már nem volt ott, úgyhogy szóba se került.

Kendra, jó masszázs

  gabrieI

Egyeztetés

Kendrát kerestem meg telefonon 1nappal a randi előtt. Alapvetően egy 4 kezes masszászt kértem Natasával és Kendrával. Kendra hangja nagyon barátságos és kellemes. Mindenről tájékoztatott. Elmondta a pontos címet, az extrákat. Az extrák összegeit és természetesen a 4 kezes masszázs árát is. Minden telefonos egyeztetésnek így kéne kinéznie.

Megközelítés

Bkk-val pofon egyszerű. Több módon is megközelíthető, én pl gyalog mentem mert a közelben voltam. De opció az M3 és a 4-6. A szalon a Corvin pláza mögötti sétányon van.

Helyszín

Új építésű szép lakás. Semmi extra, de minden van aminek lennie kell. Hangulattos tetthely, felszerelt fürdőszoba. Mivel egy szalonról beszélünk így több lány dolgozik egyszerre. Nekem ez egyáltalán nem zavaró, mivel diszkréten csinálják. Annyi történt, hogy az egyik tusolásom után egy csupasz fiatal lánnyal találkoztam a folyosón, de hogy ilyen történik azt nem tudom negatívumként értelmezni. Bárcsak minden folyosón ez történne.

Hirdető külseje

Kendra igazi pornósztár külsővel rendelkezik. De ezt bárki tudja aki megnézte a képeit. Elképesztő mellei mellé csodás alakja van. Alap járaton nekem a feltöltött száj nem tetszik, de az ő stílusához passzol.

Masszázs

Az első kényeztető részt megelőzte egy rövidebb, 4 kezes masszázs etap. Nem tudtam megállapítani, hogy tanult masszőzök e vagy sem. 4 kéz folyamatos érintése közben könnyű nem erre figyelni. Néha erősebben meggyúrtak, néha átváltottak erotikus simogatásba, kezükkel el-el kalandoztak érzékenyebb részekre. Egyszer csak Natasa a fülembe súgta, higy forduljak meg. Itt kezdetét vette az első kényeztetés.A második masszázs rész pont ugyan olyan volt mint az első. Tetőtől talpig átgyúrtak, közben beszélgettünk. Megvitattunk több témát is, mondhatom hogy kellemes volt és jó hangulatban telt. Majd újra forduló következett.

Kényeztetés

Először Natasa vetette rám magát mivel rajta ekkor már semmi sem volt, Kendrának még annyi időre szüksége volt, hogy megszabaduljon a bugyijától. Natasa teljeseb beolajozott engem is és saját magát is, ebben persze én is a segítségére voltam. Natasa teljes testével csúszkált rajtam, volt olyan pillanat, ahol hirtelen azt hittem véletlenül venne vagyok. Persze ez nem így volt, odafigyelt hogy ez ne történhessen meg. Mire észbe kaptam Natasa mellém feküdt és elkezdett csókolgatni és simogatni ahol csak bírt. Mire hirtelen zavaromban viszonozni tudtam a csókot már kendra mellei között csúszkált a velem egykorú. Simigattam Kendrát és Natasát ahol csak értem, Natasa nagyon bújós, olyan mint egy igazi barátnő, míg Kendra inkább a pornós vonalat képviseli. Az az érzésem volt, mintha Natasa a barátnőm lenne, és beszervezett volna egy harmadik felet Kendra képében, hogy kivégezzen. Már csak ez a gondolat is annyira izgató volt, hogy pillanatok alatt Kendra szájában ért a vég.A második körben először kézzel segítettek, hogy használható állapotba kerüljek, mivel két gyönyörű nővel voltam nem tartott sokáig. Natasával csókolóztunk és simogattuk egymást aholcsak éetük, Kendra pedig lejjebb ügyködött rajtam. Fogalmam sincs, hogy végül hogyan lett vége. Kézzel, szájjal.... Akárhová néztem cagy nyúltam, mindenhol egy csodás mell, vagy egy feszes fenék volt.Miután végeztek velem befeküdtek mellém, jobbomon Natasa, balomon Kendra. Így simogattqk tovább, de ez nem volt nekik elég. Elkezdtek egymás mellével játszadozni felettem átnyúlva. Percekre voltam attól hogy újra harcképes legyek. De sajnos már közeledett az időm vége.

Elszámolás

Az extrákról pontos tájékoztatást adnak a lányok telefonon. Én a csókot és a NFVSZ-t kértem, és nem bántam meg. Ottlétem alatt egy szó nem esett a pénzről, megérkezésemkor letettem egy kis asztalra és kész. Én mindig előre rendezni szoktam. Azt meg nem figyeltem, hogy elrakták e onnan, vagy ott maradt végig. De ennek nincs is jelentősége.

Kendra, jó masszázs

  DiosCsiga

Egyeztetés

Contacted the handler (the girls here do not handle their own phones) around 12:30 and asked if Kendra was available in the afternoon. I was surprised to receive an "igen" because often it is hard to get an appointment on short notice there. In fact, the person handling scheduling asked if I could come at 13:40 instead of 14:00. I guess they had a guest leaving at 13:30 and just wanted to be more efficient. Everything was clear and went easily.

One slight issue I've had here in the past is that I often just directly signal the bell rather than SMS-ing when I arrive. I think this confuses them (even though they have to let you in). So, to avoid having the handler think you may be a no-show, it is good to write them a note when you get there---even though they have already told you the bell number and will have to let you in. That way they don't mark your number as a no-show.

Megközelítés

It's easy to find. I just walk there, but there are tons of public transportation option.

Helyszín

I had some confusion in the bathroom. There was no mouthwash bottle or paper cups or brushes. All that was there was a plastic cup with a small amount of mouthwash and a tube of tooth-paste. I didn't know if the mouth-wash in the cup was fresh and was there for a guest to use or if it was just left over from the last guest. (They used to have a mouthwash bottle with cups).
I decided to trust that it was clean and put out for me. Still, it does not seem very sanitary.

I did see another guest as I was coming out of the bathroom, but it was just a random thing that happens occasionally. He was coming in from his bathroom as I was leaving mine.

Hirdető külseje

The pictures represent reality. Kendra has a very, very nice figure. [I could hardly keep my hands off her!]
Her face did not match my tastes, but it matches the pictures and this is all subjective. I have nothing to complain about.
Her boobs truly are amazing.
She has had work done on her lips, but I've found that that makes them more fun to kiss, so I don't mind.

Masszázs

Note that I primarily spoke Hungarian during the encounter. Kendra does know some English. I think she knows enough to take care of English speaker who know know Hungarian, but I think it was easier for us to communicate in Hungarian (even though mine is not great).

One general observation is that Kendra is EXTREMELY adaptable and kind---she really wants to please and take care of people. Even little things, like adjusting the pillow and making sure I was comfortable. She has a wonderful attitude. (Nagyon kedves!!)

She started to massage me, and I mentioned that I primarily like the cuddling and kissing. Then she did something pretty amazing... she immediately stopped and suggested that I massage her! She put lotion on her tits.

This was 100% fine for me. I started massaging her, including giving lots of love to her amazing boobs. Based on my experience, I think she really likes having her tits played with and squeezed. I joked about this: "Facsart mellek" She laughed. I also massaged her belly and legs. There was also a fair amount of kissing.

Kendra is good at kissing. She is willing to give long, gf-tongue kisses and I liked sucking on her puffy lips. Some girls don't really want to kiss much. They will tend to start sucking your cock early rather than kiss. But Kendra was not like that. We kissed a bunch, and she does it well!

Anyways, next she turned over and I continued to massage her back. I also started massing her legs more and touching inside her panties a bit. [At this point she was still wearing panties, but that was it.] She said she liked how I massaged her. Then I said "my turn" and lay down next to her. At this point we went back to kissing and fondling each other. I went inside her panties and began fingering her clit and occasionally diving into her wet pussy. It felt nice to be inside her wetness, but I did not get the impression that she was really liking it. I think she really likes her nipples played with. At one point I tried switched to licking her clit while squeezing both of her boobs (one in each hand), and she did seem to like that.

Next she indicated that I should lay on top of her. I think this was again to increase the boob play. So I got on top of her and kissed her while squeezing her tits and playing with her nipples. I then pulled off her panties and got back on top of her. (I was not erect, so there was no risk of accidental acts. Just to be clear, no intercourse is allowed, just as indicated on the data sheet.) She trusted me and we lay like that a while.

Kényeztetés

We had been laying sideways kissing each other while fondling. She was pumping my cock with her and and I indicated that it would be a good time for Francia. She moved down to being sucking.

Kendra is very good at giving blowjobs (aka "French"). No teeth, and she really applies a nice amount of suction. It was quite pleasant. I had trouble getting hard (probably too much self-abuse the night before), but that was not her fault. She did great and was really concerned about me. I told her not to be. We eventually reached success with a little help from my hand.

Elszámolás

The extras that are possible are Kiss, Cum-in-mouth, and butt pampering. I opted for the first two. They are totally worth it. Kendra is a great kisser and gives a great blowjob!

Tiffany, jó masszázs

  Jojo2022

Egyeztetés

Könnyen ment, aznap reggel (szombat) hívtam telefonon amikor írta, hogy elérhető. Gyakorlatilag azonnal felvette, készségesen és tárgyilagosan tájékoztatott a részletekről. Hangja kedves, kicsit halk szavú, abszolút mást képzeltem a képek alapján, de ez számomra teljes mértékben pozitív. Aznap 11 órára adott időpontot, melyet kért, hogy előtte egy órával sms-ben erősítsek meg. Részletesen elmondta hol érdemes parkolni valamint, hogy pontosan hol találom az aktuális lépcsőházat (X és Y üzlet között).

Megközelítés

9. kerület frekventáltabb helyén rendel, autóval mentem, az Üllői útról fordultam a pláza több szintes parkolójába, itt mindig van szabad hely, a pesti árakhoz mérten korrekt áron. Előny, hogy ha korábban érkezel, a rengeteg üzlet miatt tudsz inni egy kávét, mosdó, stb, vagy dolgot végeztével még a bevásárlást is megejtheted, mozi, popcorn, amit akarsz :-) Tömegközlekedés esetén metró és 4-6-os villamos is van, ezzel sem lehet gond. Viszont - a Corvin negyedről beszélünk - a környék azért... hát nem a Hűvösvölgy maradjunk annyiban. Igazi multi-kulturális élmény.

Helyszín

A sokak által ismert Corvin sétány egy rendelőjéről beszélünk, új építésű, valamikor prémiumnak szánt társasház, mely azért veszített már fényéből. Ettől függetlenül kaputelefonos bejutást követően lifttel fel és rögtön egy közeli ajtó mögött található a szóban forgó lakás. Alapvetően tisztaság uralkodik, a fürdő azért kopott kicsit (nem zár jól a tusoló ajtaja, kicsit penészedik a mennyezet, stb., de ez lehet hogy egy normális embernek nem tűnik fel ilyenkor, de hát nem vagyunk egyformák...) de a célnak teljes mértékben megfelel. Van pár tusfürdő, szájvíz, puha törölköző, minden ami kell. A tetthely egy szoba két tükör egymással szemben, földön matrac, kellemes háttérvilágítás, jó zene..

Hirdető külseje

A külső a képeknek teljes mértékben megfelel, annyira hogy némelyik szerintem most készült róla pár napja. Ennek nagyon örültem, sokszor szaladok bele olyan hirdetőbe, hogy nézem a feltöltött fényképet és mintha az anyja jönne szembe élőben... Magas, vékony (nem skinny, de felesleg nincs), sportos és ruganyos testalkat, puha, jó tapintású bőr, nincsenek striák, kiütések, stb. Platina szőke nem túl hosszú haj, hatalmas szilikon cicik, a jobban kivitelezett kategóriából, brutál szilikon száj, pár tetoválás. Az egyéni véleményem az, hogy nagyon jó bőr, "élőben" biztosan nem merném megszólítani. Magamban úgy definiálnám, hogy az a csaj, akit nem mernél otthon a vasárnapi ebédre elvinni bemutatni (édesanyám szabolcsi töltöttkáposztája lehet többeknél félre menne..), viszont az élet császáraként vinném magammal egy tengerparti welness szállodába és nézném, hogy gyűlöl mindenki :) Öltözködés: tangabugyi, meg egy köntös. Instant coitus, úgy is mondhatnám, ... mint a fagyott kutya lába....

Masszázs

Nekem nagyon nehéz volt koncentrálni, két tükör, én fekszem a hasamon, ő a fenekemen, langyos olajjal akkurátusan bekent és nagyon kellemesen megmasszírozott. Hangsúly a kellemesen van, tehát nem egy kiropraktőr. Az alap fogások megvoltak, egyébként még azt sem mondanám, hogy gyenge a keze, szerintem egyszerűen csak látta, hogy "más jár a fejemben". Ha kérem, szinte biztos vagyok benne, hogy tudta volna erősebben-jobban, talán még szakszerűbben is végezni a műveletet. Aztán egyszer csak rám hajol a felső testével, két hatalmas cici a hátamon, bimbik szánkáznak ide-oda, talán az ajkai a tarkómon, érzem a haja illatát.. ismét cerka-vigyázz-állás, DE aztán ismét "csak" masszíroz tovább. Ezt követően rátért a fenekemre, majd akkurátusan a két láb következett. Ezután mondta, hogy még szemből is "megnyomogat" - vagy valami hasonlót, mert ami ez után jött..

Kényeztetés

... maradjunk annyiban, hogy szerintem felborult a megszokott menetrendje. Sajnálom, de én nem bírtam tovább, ahogy felettem ül, a hatalmas cicik, a falatnyi tanga, és a szemében az a bizonyos... Hát pontosan hogyan kezdődött nem tudom, de azon vettem észre magam, hogy ölelem, mellkasomon a hatalmas légzsákok, szívogatom az ajkait, kézzel lábbal próbálom habzsolni. Aztán egyszer csak "megszökött", végig csókolgatott és egy nagyon kéjes, puha, teljes rudazatra és a csatolt állományra kiterjedő francia következett. Az agyam is felrobbant gyerekek. Majdnem sírtam. Szerintem látta, hogy elgurult a gyógyszer, elpattant a húr, engedte hogy kicsit újra közelebb húzzam, kérdeztem, hogy picike kölcsönösség.. esetleg? Szavaim meghallgattattak, az engedély megadatott, én pedig ... hát nem tudom szépíteni, mint Burkus kutya a tálat.. Lefetyeltem, nyalogattam, habzsoltam, simogattam lágy ölét úgy, mintha nem lenne holnap. Nem tudom mennyit időzhettünk így. Mint kiderült nem csak adni tud, de kapni is szeret. És nem volt hálátlan.. Olyan Calippó jött, hogy most is belepirulok ha eszembe jut :-) Szájában lett végem, hagyott lenyugodni, törölgetés, stb. Mivel maradt még pár perc, mellém feküdt, megölelt, beszélgettünk.. Ekkora királynak még sose éreztem magam. Bomba csaj, az oldalamon, úgy leszopva, hogy még most is harangoznak a fejemben és még a poénjaimon is nevet.. Nem tudom, hogy másnál milyen a "kémia", de ez most kettőnk között nagyon működött. Talán az, hogy a feltűnő külső mellé egy egyébként inkább visszahúzódó, figyelmes belső párosult, valahogy annyira betalált.. Szerintem a repertoárja sokkal szélesebb, mind a masszázs, mind a levezetés terén, de az önzőségem miatt erre most nem derült fény. De majd legközelebb..

Elszámolás

Az alap másfél óra * rózsaszál, ehhez jött még egy extra, a csók, ez további 3 rózsa. Ha jól emlékszem az egy óra az 26-28 körül lehet, ha az érdekes valakinek. Én rögtön az elején intéztem, probléma mentesen ment.