Beszámolóim

RÉKA, nagyon jó masszázs

  Bikaviadal

Egyeztetés

Hírdetését itt az oldalon találtam. Telefonon egyeztettünk. Minden információt megkaptam,és hamar találtunk időpontot is.

Megközelítés

A címet már jól ismerem,más lánynál jártam többször is ebben a szalonban. Könnyen megtalálható elsőre is, a gps is oda visz, viszont a parkolás nehézkes. Célszerű a Mammut parkolóban letenni az autót, onnan 5 perc séta vagy 1 villamosmegálló. Egyébként buszok , villamosok 2 percre a bejárattól. Nem kell vàrni azonnal beengednek .

Helyszín

A lakásban voltam már többször. Egy kis folyósón bemutatkoztunk,végigpásztáztuk egymást, cipőmet levettem, majd egy előszobán keresztül jutottunk el a tetthelyre.Egy kis szobában voltunk,volt benne 2 fotel,egy masszázspad,kis polcos szekrénykék és szobainas. Ja és egy tükör illetve egy tükrös szekrény. Hangulatfény és halk zene is volt,illetve cukorka bekészítve.
2x tusoltam, külön törölközőt kaptam ezekhez. A fürdőben zuhany,mosdó és egy mosógép kapott helyett. Több tusfürdő és dezodor, 1 féle szájvíz eldobható poharakkal, szappan és kézfertőtlenítő is bekészítve.
Minden nagyon patika, tiszta száraz volt a fürdő,az egész lakás tiszta,rendezett,hangulatos.

Hirdető külseje

A képek a valóságnak megfelelnek, Réka csinos piros ruhában fogadott, fekete magassarkúban, szőke haja loknis, nagyon barátságos. Mîg tusoltam levette ruháját, fekete tanga és áttetsző kombiné jellegű felsőrész volt rajta.
Itt azért látszott, hogy van pocakja, amit a ruha jól takar,viszont a csodás mellei úgy álltak, hogy a 20 évesek is megirigyelhetik. Szóval nem voltam csalódott.

Masszázs

Réka azt mondja képzett masszőr, és ennek megfelelő masszázst is kaptam. Érezhető volt,hogy tudja mit csinàl. Voltak kisebb nagyobb benyúlasok is, hamar egyértrlművé tette merre tartunk .Jól megdolgozott mindenhol,majd levetkőzött , beolajozta magát és meztelen testével masszírozott.

Kényeztetés

Amikor a hátamra fordultam, már nem volt masdzázs, csak csúszka aztán jött is a lingam. Megmozgatta az egyszeműt rendesen. Mielőtt megkönnyeztem volna a showt, felajánlottam a helyem neki, körbesimogattam és elmentem búvárkodni a lábai közé. Látszólag tetszett neki, minden mozdulatra reagált sóhajokkal,nyögdécseléssel, éhes kis pcsa lehet,de ez engem nem zavar,sőt imponáló volt.Ujjazást nem szereti de a csiklóját lehet kézzel is izgatni.Csupa lucsok volt és szerintem élvezett,úgyhogy visszaadtam neki a botkormányt, kicsit még kezeibe vette aztán elvesztette a vörösre festett ajkai közé. Volt ott minden dallam, úgy oboázott a csaj, közben kezeivel a golyókat morzsolta.Falta a rudat, mint éhező gyerek az ebédet. Nem is váratott magára sokat a happy and, annyira tetszett a műsor, hogy hamar megkapta a nedüt.

Elszámolás

Extrák nincsenek, natúr francia és kölcsönösség a másfél órás randi része .A elszámolás előre történik, de korrekt,a telefonon megbeszéltekkel teljesen megegyező.

RÉKA, jó masszázs

  interista

Egyeztetés

Telefonon történt. Kolléganője kezelte a telefont, minden információt megadott. Szerencsére a kért időpont szabad volt, a kapukódot is megkaptam, így nem volt semmi akadálya a találkozásnak.

Megközelítés

Ismert budai út, a parkolás fizetős, a közelben helyet találni még így is szerencse kérdése. Ajánlott a BKV ( 4-es 6-os ), vagy a közeli bevásárlóközpont mélygarázsa.

Helyszín

A ház kívülről a szokásos körúti képet mutatja. Bent körfolyosós elrendezés. A lakás a harmadikon van, szerencsére a lépcsőházban található, így a diszkréció adott. Előtérben kisszék, cipőkanál stb. A nappaliból több szoba nyílik, többen is dolgoznak itt. A szoba hangulatos, maximálisan a célnak kialakítva. Vágyfokozó vörös és mélybarna színek. Masszázspad, kényelmes matrac a padlón, kinek mi a kedvence. A törölköző puha , a fürdő tiszta, a zuhanyzóban számomra pont a megfelelő a tusfürdő választék volt.

Hirdető külseje

Réka egy szép arcú, fiatalos hölgy, a képeknek megfelel. A megadott korából jó pár évet letagadhatna.
Mosolygós,kedves és megnyerő, barátságos stílusa van. Pozitív a kisugárzása, könnyen egymásra hangolódtunk.

Masszázs

Másfél órára mentem. Az elején megbeszéltük a programot, amiben kettő levezetés volt. A masszázshoz levette a melltartót is , így könnyen hozzá lehetett férni a szép, formás ,természetes melleihez, amit a gravitáció még nem tudott kikezdeni
Egy lágy masszázzsal kezdte , ami gyorsan egy csúszkába torkollott. Ezt követte az első levezetés.
Rövid pihenő és cirógatás után jött a masszázs érdemi része. Én az elején a krémet kértem, de van olaj is.
Mozdulatai rutinról árulkodnak, elmondása alapján foglalkozott már természetgyógyászattal. Alaposan átgyúrt semmi sem maradt ki,a talpmasszázsa abszolút 10 pontos. A program vége felé ismét jött a csúszka, majd a fordulás.

Kényeztetés

Mindkét levezetés hasonlóan volt megkoreografálva. Magát beolajozva kezdődött a csúszka, a természetes cicik és a benyúlások hamar elérték a céljukat és jöhetett a fordulás. Mindkét levezetés egy szép francia volt, amit kellemes kézrásegítéssel csinált. A végéhez közeledve sem esett ki az ütemből, az utódok a szájában landoltak. Nem volt kapkodás, a papírtörlő csak a lenyugvásom után került elő. A tisztálkodásban is segített.

Elszámolás

Korrekt árképzés, hibátlan szolgáltatás. Extrákat nem kérdeztem, de nem is hiányoltam. Másfél óra, * rózsaszál. Előre letettem, de ez nálam megszokás.