Beszámolóim

Happy Tina, nagyon jó masszázs

  Dovunek

Egyeztetés

Elhatároztam, felkeresek egy "hivatalos" szalont, ahol nem nyújtanak semmi "ILLEGÁLIS, BÜNTETENDŐ ÉS RENDKÍVÜL FERTŐZÉSVESZÉLYES!" dolgot (ahogy a honlapjukon írják). Kiválasztottam a 16 közül a legszimpatikusabb lányt és felhívtam. Persze nem ő vette fel, pedig ott volt, hallottam a hogy a telefont kezelő mellett áll, először csak tolmácsolták a kérésemet. Utána inkább át is vette a telefont -mert elég nagy hangzavar volt-, de az általam kért időpont nem volt neki megfelelő. Ezért a számomra ugyanolyan szép lányokra sorra rákérdeztem, ki ér rá az adott időpontban, így jutottam Tinához, aki szintén ott volt, át átvette a telefont. Nagy nehezen, mivel erős háttérzaj volt, ahogy a lányok a beszélgettek a háttérben, megbeszéltük a másnapi időpontot. Hiába van minden lánynak külön telefonszáma, plusz egy "központi", (rákérdeztem:) itt úgyis az veszi fel a telefont, aki épp ott van.

Megközelítés

A szalon címe viszonylag publikus, ahogy a honlapjukon is meg van adva, bulinegyed, földszinten a korlátlan fogyasztásról ismert agancsos étterem, a hatodikon meg a korlátos örömök. A kapu mellett kiírva a Massage felirat. Az adott időpont előtt 3 perccel hívtam Tina számát. Azonnal felvette, és mondta a kapukódot. Hiába írtam be, a kijelzőn csak a "please wait" felirat volt látható. A ház portaszolgálattal van ellátva, a biztonsági őr látván a problémát, kérdezősködés nélkül beenged. Nyilván tudja, és láthatja is a liften, hogy a hatodikra megyek. A lifttel szemben itt is Massage felirat árulkodik a szalonról.

Helyszín

Belépve, cipőlevétel után jobb felé kell továbbhaladni, bal oldalt a nappali ami függönnyel van elválasztva a folyosótól, a lányok pihenője, viháncolós beszélgetés hallatszik ki. A folyosó végén lévő szobába tessékelt vendéglátóm. A szoba tágas, a földön tatami, a sarokban egy üdítőkkel és ásványvízzel teli hűtő, tükrök, hangulatfény, némi dísztárgy, óra és egy szék a ruháknak a fürdőszoba ajtó mellett. A fürdő nagy: wc, bidé, két mosdó, egy sarokkád a baba tusfürdők teljes szortimentjével. A tisztaság elfogadható, bár -mivel paravánfal vagy függöny nincs a kádnál- a kilépő már vizes. A helyszín gyenge pontja a kemény műbőr tatami, rajta egy keskeny papírlepedővel. Nyilván jól tisztántartható (és ez előny) de baromira rideg. A masszázs közben kopognak rajta a masszőz körmei. Komikus. Legalább emiatt nem ártana egy kis halk zene. Meg az átszűrődő csevely miatt is.

Hirdető külseje

Tina külseje a képeknek megfelelő, smink nélkül és feltűzött hajjal kicsit kevésbé lenyűgöző, mint a képeken, de még így is nagyon gyönyörű. Nagyon vékony alkatú, közepes mennyiségű tetkóval, finom bőr, formás popsi, és tenyérbe illő kerek cicik. Egy fekete selyem köntösben fogadott. Bekísért a szobába, megmutatta hol a fürdő, és mondta hogy pár perc és jön. Nagyon kedvesen viselkedett, de szerintem még a kezdeti zavarban levés nagyban rányomja a bélyegét a viselkedésre, kicsit úgy, mint aki az elvárások szerint meg akar felelni, de igyekszik gyorsan túl lenni rajta. El is felejtette a törülközőt a kezembe nyomni, már majdnem a kádban voltam, amikor vissza kellett menni és a félhomályban megkeresni a háttérbe beolvadó (egyébként ideillően megválasztott és elfogadható minőségű) törölközőt.

Masszázs

Lefürdésem után gondosan a székre helyeztem a törölközőt -mert láttam nem lesz másik-, és már ott is volt Tina. Mondta hogy akkor hasra, levette köntöst, hogy csodálhassam a cickóit, leült a lábam mellé, és elkezdett kenegetni. Én krémet kértem, nem olajat. Közben beszélgettünk a hely szellemében az itt uralkodó szokásokról, meg hogy hol tanulta, mióta csinálja. Hát nem régen, és ez azért meg is látszik. Persze hogy jól esik az embernek, ha krémmel simogatják, de azért többet is szokott kapni az emberfia a masszázsból, ha még az erotikán van a hangsúly, akkor is. Pláne, ha korlátozottak a lehetőségek az élmények tárházában. Szóval egyik láb váldli, comb, fenék, aztán másik láb vádli comb fenék, aztán egy kicsit a hát, ennyi. Majd mondta, "csúszka következik".

Kényeztetés

Még hason voltam, ő is bekrémezte magát, a ciciket, de szinte a hátam mögött. Bár voltak tükrök, de azért csinálhatta volna úgy is hogy jól látható legyen. Utána keresztben rám feküdve a testével, illetve a cicijeivel kezdett masszírozni. Megmondom őszintén, ez nekem nem annyira jön be mert a hátamon nincsenek olyan finom idegvégződések amikkel a cickókat letapogathattam volna, a kezemmel meg hason fekve nem nagyon érhettem el semmit. Legalább volt tükör, és a látvány nem volt rossz. Ezt elegendő ideig csinálta, majd mondta hogy fordulás. Gondoltam, most következik ugyanez ez elölről, és közben egy kicsit megmarkolászhatom a fenekét. De nem, leült mellém, és elkezdődött az olajos faszverés (ez krémmel nem jó). Közben a szabaddá vált kezeimmel legalább elértem a mellét, kiélvezhettem a gyönyörű feszes cickók tapintását, és ennyi, a többi testrész tabu maradt. Bár levette ekkora már a bugyiját is, de nem helyezkedett úgy, hogy bármi is feltáruljon a combja közti látványból esetleg, csak úgy, kedvcsinálónak :-). In medias res elkezdte csavargatni, ráncigálni a szerszámot, ami nem volt rossz, de azért nem ártott volna egy kis életet lehelni, na jó, birizgálni belé. Mondtam is neki, hogy egyik kezével legalább simogassa a zacsit, szép körmeivel cirógassa a combomat, ilyesmi. Na aztán megtörtént a vég, mondta, hogy gyorsan megtisztogat, meg is tette, és kiszaladt a fürdőbe, hogy ellenőrizze, majd visszajött, és mondta, hogy mehetek. Mire visszaértem, Tina már fertőtlenítette a tatamit, és új papírlepedőt helyezett fel.

Elszámolás

Kivettem egy gyümölcslevet a hűtőből -ez kedves dolog tőlük-, felöltöztem. Közben Tina visszajött már könötsben, és lehet, hogy az elszámolást is úgy elfelejtette volna, mint az elején a törülközőt. Ugyanazt a zavarban levést és legyünk már túl rajta hatást éreztem rajta mint az elején. Átadtam a meghirdetett tiszteletdíjat, és az üres üdítős üveget, majd vettem a kabátomat, és a lépcsőház ajtóban barátságos búcsút vettünk.