Beszámolóim

Bianka, felejthetetlen masszázs

  enjoy6

Egyeztetés

Mikor a zöld ikon mutatta, hogy hívni lehet, telefonon hívtam Biankát. Elmondta a szükséges infókat, majd megegyeztünk egy megfelelő időpontban.

Megközelítés

a helyszín: Corvin-negyed. Tömegközlekedéssel érkeztem, könnyen megtaláltam az épületet.

Helyszín

Újépítésű, tiszta lakásról van szó, ennek megfelelő fürdőszobával, a szobában matrac, szék (székek? ) ahová pakolni lehet és tükrökkel is a nagyobb élvezet kedvéért.

Hirdető külseje

Bianka csinos, vonzó, formás, mosolygós és kedves lány. Mindene tetszett: lábujjaitól a feje tetejéig. :)
Vannak rajta tetoválások, ezt írja is, de nem jelent problémát.

Masszázs

Erre a kényeztetés végén került sor. Mivel ez csak mellékszál volt és nem hosszan történt, kevésre emlékszem, de kellemes volt, jól esett. Cél sem volt mondjuk, hogy erős legyen (ha esetleg lehetett volna (nem tudom)).

Kényeztetés

Mivel olvastam beszámolóit, illetve nagyon csábító, izgató bemutatkozó szövegét, így jeleztem, hogy meglennék masszázs nélkül, vagy azt hagyjuk a végére, ha marad idő.
Már most is felizgat, ahogy visszaemlékszem a történtekre (pedig pár hete volt), ugyanis Bianka kiváló csábító. Profin űzi. Amikor még csak a maga levetkőztetésében kéri a segítséget, aztán amikor kényeztet. Őrjítő - mondhatom. A csábítás mestere.
Egy kis beszélgetés után csókolózással, egymás vetkőztetésével kezdődött a program, majd a matracon folytattuk. Testem puszilgatása után megtalálta a vigyázzba állt kicsi ént, amit lelkesen, nagy kedvvel vett szájába és kényeztetett. Meg kell hagyni: kiválóan műveli a franciázást. Valóban jó volt, mintha egy filmben éreztem volna magam: ahogy a szemembe nézett, ahogy a farkammal bánt, hol tempósabban, hol érzékien, lassabban, időnként oldalról nyalva. Néha megfogtam a fejét és mozogtam a szájában.
Hibátlan volt, amit művelt. Mielőtt elmentem volna, természetesen viszonyoztam kedvességét, amit örömmel fogadott, hallani is lehetett rajta. Elröppenése után kicsit még puszilgattam a környéken, végül fölé térdeltem úgy adtam vissza szájába a műszert. Időnként - nem durván - diktáltam a tempót, csodásan kényeztette rudamat, míg ajkai közt nem végeztem (lenyelést is kértem, örömmel tette meg, ki is nyújtotta a nyelvét, megmutatta előtte és utána is.).
A maradék kis időben masszírozott, beszélgettünk még egy kicsit, majd zuhanyzás után búcsút vettünk egymástól. Maradandó emlékekkel távoztam.
Mi férfiak kifejezetten szeretjük, ha a nő csábítóan viselkedik, ha mosolyogva kényezteti farkunkat, öröm látszik rajta, ha pl. szájába élvezünk és a nő végig élvezi a - jelen esetben - franciázást, kölcsönös franciát. Biankával épp ilyen.

Elszámolás

3 extrát vettem igénybe (nem azonos a mértékük): csók, szájba élvezés, lenyelés.
Szeretem az elején rendezni a rózsaszálakat, így is tettem.

Bianka, felejthetetlen masszázs

  Klapanciusz

Egyeztetés

Telefonon hívtam, a megszokott módon nem vele beszéltem hanem egy koleginával. Másnapra tudtunk megfelelő időpontot találni. Amúgy minden szükséges infót megkaptam Biankáról.

Megközelítés

Corvin negyed, pláza mögötti egyik modern épület magasabban fekvő emelete. Parkolni a plázában érdemes, BKV pedig a pláza túlsó felén akad bőséggel.

Helyszín

Többszobás nagy kecó, két fürdő, minden helyiség minden szükséges dologgal felszerelve, tisztaság, relatíve rend, kellemes hangulatfények és zene. Plusz tükör a falakon a matrac mellett. Fürdő is rendben, így azt hiszem panaszra nem nagyon lehet ok.

Hirdető külseje

Az első beszije szerint Lina unokatesója. Bár én is egy közös páros randira hajtottam, mint a kolléga aki azt a művet írta, de ez most nem jött össze. Így élőben ugyan nem láttam őket egyszerre, de Linával már sokszor hemperegtem, így "látatlanban", emlékezetből is azt mondom, hogy nagyon hasonlítanak, én simán elhiszem a rokoni szálat. A lényeg hogy hasonló mód kellemesen kipárnázott hölgy, vonzó alkat, selymes és ruganyos bőr, szép arc, nagy kerek popsi, méretes cicik amik bár egy kicsit lógnak de így is nagyon kívánatosak. A punci csodaszép és őrülten kívánatos, jól nedvesedik és kellően illatos. Ideális a típust kedvelők számára.

Masszázs

A szeánsz közepén kaptam Biankától egy kellemes lazító masszázst, mely során a bokámtól indulva, végighaladva a lábaimon és a hátamon, egészen a vállamig végiggyúrta a testem, közepes erővel, azaz nem csupán simogatás volt, de nem is egy erőteljes gyógymasszázs. Ez nekem pont meg is felelt így, számomra nem ez a fő attrakció egy randin. Azért a második felvonásra való átvezetés gyanánt elhangzott a "megfordulhatsz" varázsszó, ami után kaptam szemből egy kis lájtos de izgató csúszkát is.

Kényeztetés

Érkezés, bemutatkozás, néhány kölcsönös bók, tisztálkodás, és már kezdődik is az élvezet. Bianka egy szexi, alig valamit takaró fehérnemű szettben várt rám a szobában, amit nekem kellett róla lehámoznom. Ez kicsit se volt ellenemre, szeretem kicsomagolni az "ajándékomat", pláne ha még a csomagolás is szép. Ám előbb még Bianka állva hozzám simult, ölelgetett, csókolgatta a nyakam, majd kaptam egy finom barátnős csókot is. Kellemes indítás volt ez, ami után én is puszilgattam egy kicsit, levettem a cicifixet, megmarkolásztam, megcsókolgattam a cickókat, majd lefele haladva puszilgattam a pocakot. Csípője magasságába érve szép lassan lehámoztam a bugyit is, megcirógattam a szép kis punit, majd kértem hogy feküdjön hanyatt, én kezdem a bemutatkozást.

Széttett lábakkal elém tárult az élvezetek illatos kelyhe, de még mielőtt rávetettem volna magam, nedvesítés gyanánt gyengéden simogattam belső combjait, szeméremdombját, végigcsókolgattam formás lábait. Csak ezt követően merültem a mámor tengerében, szó szerint, mert ekkorra már igencsak lucskos volt a fincsi kis puncija. Alaposan kiélvezkedtem magam, nyaltam-faltam, szeméremajkakat szopogattam, tövig beletúrtam orromat, szinte egész arcomat alaposan összepunciztam. Szóval csak ahogy szoktam. 😁 Ő is élvezte a rezdülések, összerándulások és a torkából előtörő hangok alapján. De mostmár más szerepet is ki kellett próbálnia annak a toroknak, úgyhogy közös megegyezéssel ő következett.

Hanyatt fekve átadtam magam neki, Bianka pedig előbb incselkedős csókocskákkal hergelt, majd érzékien végigcsókolgatta testemet, néhol gyengéd harapásokat is bevetett, végül megérkezvén a már jócskán meredező dákeszhez, elkezdte azt izgatóan nyalogatni. Egyik oldalt tövétől a makkig, másik oldalt tövétől a makkig, golyszlik, majd onnan felfele haladva végig, egyre gyorsabban és izgatóbban lefetyelve rajta édes kis nyelvecskéjével. Aztán a makkot körbe-körbe, pergetve rajta, egyre vadabbul, ahogy érezte hogy egyre csak keményedik. Majd rácuppant, először csak a makkot tüntette el ajkai között, miközben nyelvével továbbra is kitartóan dolgozott rajta. Majd szép lassan de baromi izgatóan rátolta magát, koppanásig torokra vette a faszt, lenntartotta, szuszogott rajta mint aki élvezi is, szép lassan lehúzta magát de végig szorosan rázárva ajkait. Nem vette kis teljesen, megállt amikor már csak a makk volt a szájában, majd ismét elkezdett lefele haladni... És így tovább, egyre gyorsuló tempóban, de esküszöm, minden bólintásnál tövig, koppanásig.

Kurva élvezetes volt, de ismét érezni akartam azt a mámorító pinaszagot, ezért megkértem hogy folytassuk 69-ben. Rám feküdt, megmarkoltam kerek popsiját és ráhúztam a dögös puncit a számra. Illetve húztam volna de nem kellett, mert Bianka magától arcomba tolta a punit, sőt még csípőjét mozgatva vadul bele is dörzsölte, ha eddig nem volt homlokomtól az államig puncinedves az arcom, akkor most az lett. Közben persze folytatta a rúdszopogatást, megspékelve néha egy kis zacsinyalogatással is. Fordultunk hogy én kerüljek felülre, Bianka közölte előre hogy kefélhetem a száját vadul, ha akarom, bírja. Hát hogy ne akarnám! 😃 Nem ismer még ez a csajszi... Lehet hogy nem szép dolog de ebben a pózban én akkor is jó alaposan megkefélem egy csaj torkát, ha az nem akarja. Na jó, azért egy határt betartok, figyelek hogy mi az amit a csaj még elbír, de valamennyire mindenképp megdolgozok minden muffot, aki ezt a pózt amúgy bevállalja. Nade itt most nem kellett visszafogjam magam, keményen megdolgozhattam Bianka száját, tényleg bírta, de közben azért figyeltem itt is a határra, mert van, csak mélyebben mint általában.

Közben bevetettem az elején a matrac mellé odakészített vibrit, előbb betoltam neki párszor rezgés nélkül, de tövig, aztán bekapcsolva izgattam vele kívülről a csiklót, majd az ajkakat is, közéjük ékelve hosszában tologattam rajta fel-alá. Ettől nagyon felizgult, úgyhogy jöhetett a rezgős betolás, előbb lassan de tövig, aztán egyre gyorsabb tempóban. Kurva szexi látvány ahogy töcsköli egy műfasz a puncit, ahogy mozognak rajta a nedves kis ajkacskák, ahogy rátapadnak közben… Igazából egy élethű fajta műdákesz lenne a legjobb szerintem, de sajna itt csak egy csiricsáré agyonextrázott “dickzilla” típus van. Vagy, bár nem vagyok biszex, de lehet hogy ki kéne próbálnom egyszer édeshármasból a fordított felállást is, csak a látvány miatt… Esetleg dupla randi, négyen... 🤔 Miután kellően kimoziztam magam a látvánnyal, félreraktam a vibrit és orálisan kényeztettem tovább a puncit, aminek mostmár hamar meglett a hatása, mindkettőnk számára: majdnem egyszerre élveztünk el, én egy kicsivel előbb kezdtem telesprickolni Bianka száját tövig betolt farokkal, de pár pillanattal később az ő teste is félreérthetetlen módon megfeszült és remegni kezdett, a letolt farkam ellenére előtörő hangokról nem is beszélve.

Ezt követően pihenés gyanánt kaptam egy rövid lazító masszázst, amit fentebb már részleteztem. Utána belevágtunk a második felvonásba, bár egyáltalán nem voltam biztos benne hogy tudok majd mégegyet lőni, de úgy voltam vele hogy lássuk csak mennyit tud még kifuvolázni belőlem a csaj. Ismét volt francia oda-vissza mindenféle pózban, klasszik 69, fordított, sőt oldalra fekvős is, szopattam a tükör előtt térdeltetve, afelé pucsítva, ami fenomenális látvány, majd befeküdt alám széttett lábakkal még mindig a tükör felé, a zacsit és a golyókat szopogatni. Egy ponton, amikor úgy éreztem hogy minden kitartó lelkesedése és bevetett élvezetes technika ellenére nem lesz újabb durrantás, megkértem hogy üljön szemből az arcomra nyalatni a puncit. De nem ám csak úgy odatolta hogy nyalakodjak kedvemre, hanem kihasználva a helyzetet, átvette az irányítást és kőkeményen belenyomva az arcomba, hevesen beledörzsölte puha és nedves ágyékát, vadul mozgatta előre-hátra majd körkörösen is a csípőjét, szó szerint gátlástalanul élvezkedett rajtam! Most visszakaptam az alapos és vad szájbakefélést basszus… Dehát magamnak kerestem a bajt. 😅

Mindeközben egyszercsak hátradőlt egy kissé, egyik kezével megtámaszkodott mellettem, a másikkal pedig megkeresve a farkamat, elkezdte azt vadul verni. Ez, és ahogy szenvtelenül élvezkedett rajtam, ismét beindították a rakétát, úgy éreztem mégiscsak lesz itt második kilövés. De nem akartam megint a szájába lőni, ezért a 69 valamely verziója helyett most Bianka hanyatt feküdt, én a cicik alatt fölé térdeltem, a dákót beraktam közéjük, ő pedig két kezével összenyomva őket adott neki cici-masszázst, miközben nyelvével a makkot cirógatta. Ez isteni volt, egészen közel kerültem a durranáshoz. Bianka áttért kézi technikára makkszopogatás mellett, én pedig közvetlenül a lövés előtti pillanatban kikaptam ajkai közül a makkot, ráirányítottam az arcára és szépen beterítettem vele. Ment mindenhova rendesen, de ez láthatóan tetszett is neki. És persze nekem is. 😃

Elszámolás

A szalon szabályai szerint előre rendeztük. Ekkor azonban még nem volt tervben az arcra élvezés, így azt csak utólag. Mindenképp értékelendő hogy a szeánsz közben megkívánt extra miatt nem kellett az eseményeket félbeszakítani hogy még előtte rendezve legyen az is. Mondjuk itt ezt nem is vártam, de sajnos sok lány ezt elég szarul kezeli... Egyébként, csak a rend kedvéért így összesen négy extra volt: csók, nfvsz, vibri, arcra élvezés. Ezekkel együtt a két órás randi már elég sok rózsa egy lányért, de cserébe nagyon magas minőségen kaptam egy csodálatos élményt, ami simán ott van a legjobbak között. Még egy-két hasonlóan élvezetes találka, és magát Biankát is a legjobbak közé sorolom. Egyelőre csak elvből nem, "egy randi nem randi" alapon.

Bianka, felejthetetlen masszázs

  Apple_

Egyeztetés

A szilveszter mindig jó alkalom arra, hogy az ember fogadalmakat tegyen, ne adj isten életmódváltásra szánja rá magát. A fogadalmak terén az idén nem erőltette meg magam, eldöntöttem, hogy ha egy finom erotikus masszázsra vágyom továbbra is maradok a már jól bevált Corvin-fészeknél. Így, amikor a szolid szilveszteri mulatozás után rám tört a vágy, már pötyögtem is a Viberbe érdeklődő üzeneteimet, amelyekre pillanatokon belül jött a válasz. Gyorsan megegyeztünk az időpontban és választhattam az azon idősávban éppen szabad lányok közül. Mivel a változatosság gyönyörködtet, a fészek viszonylag új lakójára, Biankára esett a választásom. Gyorsan tisztáztuk az érkezés pontos időpontját, a tervezett időtartamot és az igénybe venni kívánt extrát. Üzeneteim most is, mint általában mindig eljutottak Biankához, így a részletekkel már nem igen kellett a találkozó során foglalkozni.

Megközelítés

Egyre nehezebb helyzetben vagyok, hiszen már többször leírtam, hogy a hosszú ideje működő masszázs szalon a Corvin Pláza bevásárló központ közvetlen közelében, annak keleti kijáratától alig 50 méterre található emeletes lakótömbben található. De hát a szabály az szabály, még ha újat most sem igen tudok írni, ezeknek az épületeknek megvan az a sajátos tulajdonsága, hogy képesek sok-sok évig ugyanott, jelentősebb változás nélkül állni. A helyszín mind tömegközlekedéssel, mind gépkocsival könnyen megközelíthető. A gépkocsival érkezők a leggyorsabban és legegyszerűbben a Corvin Plaza mélygarázsában tudják lerakni a járművet, aminek költsége nem sokkal magasabb, mint a környező utcákban parkolni, ami egyrészt néha igen nehéz, másrészt én a mélygarázst biztonságosabbnak is tartom. A szalon elhelyezkedése abból a szempontból is ideális, hogy ha valaki korábban érkezik nem kell feltétlenül az utcák rostokolnia, a környéken, fél perces távolságon belül legalább fél tucat olyan hely van, ahol egy kávé mellett zavartalanul el lehet tölteni a várakozás esetleges perceit.

Helyszín

Változás ezen a téren sincs, de, hogy ne érje szó a ház elejét, megismétlem. A szalon a már említett tömb egyik felsőbb emeletén található, a lift igénybevétele nem, hogy ajánlott, de szinte kötelező, már ha az ember fia élve akar feljutni. A beléptetéshez a kódot már fejből tudom, de az újonnan érkező vándorok telefonon, SMS-ben, vagy Viber/WhatsApp üzenetben kapják meg. Az épületben nincs portaszolgálat, a lift az előtérben, a bejárattól jobbra található. A liftbe történő belépés és kilépés nem azonos oldalon történik, a megadott emeleten a lift mellett közvetlenül jobbra található ajtót kell megcélozni. Célszerű a csengőt használni, az udvarias kopogást nem biztos, hogy meghallják. A szalon több helyiségből áll, ezek közül kettő van berendezve találkozók helyszíneként, a többi terület a vendégek által nem látogatható, a lányok pihenését szolgálja. A szalonban két fürdőszoba is van, általában a kisebb áll a vendégek rendelkezésére, de ha párhuzamosan érkeznek vendégek, előfordul, hogy mind a két fürdőszobát a vendégek használják. Mind a két szoba a célnak megfelelően berendezett, tatamis műveleti terület, szobainassal, fotellal, vagy kanapéval és megfelelő számú tükörrel ellátva. A kisebb fürdőszoba zuhanykabinos, a nagyobb kádas, mindkét helyen tusfürdők és szájvíz várja a vendégeket.

Hirdető külseje

Biankáról az első képeket még a vetélytárs oldalon láttam, és tökéletesen megfeleltek az ízlésemnek. Mire az első találkozóra sor került már a beszin is megjelentek az új képei, amelyek többség – vagy talán mind – már a fészekben készültek. Engem nem zavar, ha valaki arckitakarással hirdet, megértem és elfogadom az okát, de ilyenkor az első találkozó mindig kissé izgalmasabb a megszokottnál, hiszen – ki beismeri, ki nem – az arc, a karakter hatással van az ember libidójára. Hálistennek ismernek már annyira, hogy nyugodt szívvel merték Biankát ajánlani, így nem is ért csalódás, amikor beléptem az ajtón és első alkalommal találkoztunk élőben is. Bianka számomra a „szomszéd lány” karakter, akit bárhol, bármikor….. Termete, alakja passzol az ízlésemhez, arca kedves, bájos és ami nagyon fontos: állandóan mosolyog. A jó értelemben vett bögyös-faros menyecske, méretes, érzékeny mellekkel. Csupaszra borotvált puncija kényeztetésre csábít. Ami viszont a képeken nem látszik, jó néhány szép, ízléses tetoválással rendelkezik, ami engem abszolút nem zavar, de tudom vannak, akik kevésbé rajonganak a tetovált lányokért. Bianka mindemellett az első pillanattól kezdve oldott, csacsogó, mosolygós, érdeklődő, de nem tolakodó, kellemes beszélgető partner (is) volt mindvégig!

Masszázs

Az első találkozás okán megejtett rövid bemutatkozást követően felkerestem a szoba melletti fürdőszobát és gyorsan, de alaposan lezuhanyoztam, majd a szobában vártam amíg ő is megérkezik. Még a masszázs előtt fel szerettem volna térképezni a testét, nem tiltakozott. Kitalálta a gondolatomat és gyorsan levette a csinos fehérneműt, én rögtön a cicikre fókuszáltam és leteszteltem, hogy milyen módon reagálnak a kényeztetésre. Nem csalódtam, rövid idő után a bimbók elkezdtek keményedni, mint ahogy a farkam is. Ezt Bianka is észrevette, finoman a kezébe vette és lassan elkezdte izgatni, miközben elöl-hátul egészen közelről leellenőriztem a tetkóit. Az ismerkedés hatására már álló farokkal feküdtem a friss törülközővel letakart tatamira, hogy átadjam a kezdeményezést Biankának. Élt vele. Olajos masszázst választott, a lábfejemtől elkezdve, az alsó, majd felső lábszárt gyúrta át nem túl erősen, de alaposan, majd rátért a derék, hát, váll masszírozására. Közben több alkalommal végig csúszott a hátamon és apró puszikkal árasztotta el a hátamat és a nyakamat. Mindeközben éreztem, ahogy a keblei szorosan hozzám tapadnak ezzel is előkészítve a közeledő kényeztetés. Amikor a helyzet lehetővé tette ujjaimmal finoman felfedeztem a szeméremajkakat, éreztem, hogy mire megfordulok már hívogatóan ki lesznek tárulva. A szoba kedvező adottsága, hogy már a masszázs közben is lehetőség van a folyamatos vizuális élvezkedésre is, a falon elhelyezett tükrökben minden rezdülés nyomon követhető.

Kényeztetés

A masszázs befejezését követően a hátamra fordultam, Bianka pedig a széttárt lábaim közé fészkelte magát és egy igen intenzív, de nem kivégzési célú orális kényeztetésbe kezdett. Arra is mindvégig gondosan ügyelt, hogy folyamatos szemkontaktust tartva vegye a nonverbális jelzéseket, bár szerintem a testem és a mind inkább keményedő makkom is jelezte, hogy nincs ellenemre mindaz, amit csinál. Amikor érezte, hogy ha tovább folytatja, akkor igen hamar véget ér a móka, az előre megbeszéltek szerint helyet cseréltünk. Most ő feküdt a tatamira és én helyezkedtem el a széttárt combjai között. Hosszú perceken keresztül nyalakodtam, miközben az ujjaimmal hol az érzékeny mellbimbókat, hol a csiklóját izgattam lassan fáradó nyelvem helyett. miközben Úgy éreztem több alkalommal is orgazmus közeli állapotba került, de nekem sem volt célom elrontani a játékot, ezért váltakozó intenzitással nyalakodtam. Miután kiélveztem a helyzet minden pillanatát ismét helyet cseréltünk és Bianka ott folytatta, ahol a csere előtt abba hagyta. Változatot ütemben és erősséggel kényeztetett, ujjaival pedig a mellbimbómat és a hasamat simogatta. Az ajkai és a nyelve játékának köszönhetően mind közelebb kerültem a kielégüléshez, de mielőtt erre sor került volna ismét pozíciót váltottam és a feje mellé térdelve kínáltam fel meredező hímtagomat, amit az oldalán fekvő Bianka továbbra is ütemesen kényeztetett a szájával. Hogy a finis előtt pihenhessen kicsit rövid ideig a kitárt szájához és kinyújtott nyelvéhez toltam a makkom és élveztem a látványt, ahogy Bianka az ujjaival játszott a csiklójával. Amikor látta, hogy közeleg a vég ismét az oldalára fordult, felkönyökölt és tövig nyelte a farkam és a nyelvével a farkam tövét izgatta. A kitörés előtt egy kicsit kihúztam a farkam és elszorítottam, majd a szorítást feloldva élveztem, ahogy néhány hullámban a sperma a szájába spriccel. Nem kapkodott, nem siettetett, hagyta, hogy kiélvezzem az orgazmus pillanatait és amikor fáradtan a tatamira rogytam, csak azután nyúlt a papírtörlő után. Egy pillanatra kiszaladt öblíteni, addig én pihentem kicsit, majd még néhány percig összebújva élveztük még egymás társaságát. Majd gyors, frissítő zuhany és öltözködés után az ajtóban elbúcsúztam vendéglátómtól.

Elszámolás

1 órára mentem, extraként – mint már említettem – a NFVSZ-t vettem igénybe. Nem kérdeztem, így nem is tudom van-e egyéb extrája, első alkalommal nem kívántam többet, talán legközelebb – mert lesz legközelebb – rákérdezek. Mint minden esetben most is a megérkezést követően, még a zuhanyozás előtt átadtam a csokrot a megszokott apró ajándék kíséretében.

Bianka, felejthetetlen masszázs

  kliens

Egyeztetés

Néhány nappal a tervezett randevú előtt telefonáltam neki. Beírt az órarendjébe, de az aktuális napon -reggel felé- kért egy megerősítést, hogy biztosan jövök-e. Amikor aznap hívtam, emlékezett rám és udvariasan megköszönte.

Megközelítés

Corvin negyed nevet viseli a metrómegálló, ahonnan tényleg csak 5 percnyi gyaloglással elérhető a neves intézmény.

Autós kollégáknak a bevásárlóközpont mélygarázsát ajánlom.

Helyszín

Többszobás, jól felszerelt és tiszta a lakás. Előszobából egy alkalmi térelválasztó függönnyel van elszeparálva a hölgyek pihenője. Hallottam mozgolódást,de senkivel sem futottam össze.

A rendelő szoba elég szerény,a célnak viszont tökéletesen megfelelő. Hangulatos, tükrös, diszkrét. Kellemes hőmérséklet és friss levegő fogadott.

Masszázs kellékeket egy tálcán hozta be a program előtt.

Fürdőszobában egy zuhanytálcás tusolóban lehet lemosakodni. Erős használatban van,ez látszik rajta,de rendben tartása fontos a lányoknak.Kilépő és a kapott törölközőm is frissen mosott és száraz volt.

Hirdető külseje

Biankát az a képe ábrázolja a leghitelesebben, amelyiken fekete kétrészesben feszít ajtó kilincsével a kezében. Retusálva csak a tetoválásai lettek róla. Szép, nőies idomokkal van megáldva. Van mit fogni rajta,mellei fenomenálisak.

Arckitakarástól nem kell tartani. Ápolt, helyes arca van, nem az esetem,de szépnek mondható. Kék szemeivel mindig mosolygott, amikor rám nézett. Szája szép ívű, édes ízű.

Punciját vastag nagyajkak fedik, amik alól úgy kellett előcsalogatni az ott megbújó kis málnát.

Fiatal kora senkit ne tévesszen meg. Bianka nem affektálós, nem szeszélyes és főleg nem szégyenlős lány. Kiderült hogy egyáltalán nem tapasztalan az erotika világában. Nagy rajongója az ilyesmi játékoknak. Jó helyre érkezett.

Masszázs

Mint azt korábban említettem a masszázs szükséges eszközeit azon melegében hozta be még a program elején.

Megkért, hogy feküdjek le a tatamira hanyatt. Eldöntötte, hogy csúszkamasszázzsal kedveskedik nekem. Ez annyit jelentett, hogy a testét és az én testemet vastagon bekente olajjal-abban a sárgás fényben a szoláriumtól lebarnult teste úgy csillogott az olajtól, mint egy bronz kupa . Izgató látvány volt.

Aztán alulról indulva a nyakam felé haladva csuszikált. Kezemet lefogta a testem mellé szorította,csak ő mozgott rajtam. Vastagon párnázott, súlyos melleivel, harckészültségbe állított engem. Nem derült, ki, hogy ez volt-e az eredeti szándéka, vagy csak én reagáltam erre ilyen érzékenyen. Cickóival úgy ügyeskedett, hogy a dákóm valahogy mindig a két tekintélyes méretű testrésze közé kerüljön. Ahogyan így mozgott fel és le egyre közelebb ért az arcunk egymáshoz. Végül egy hatalmas csókcsata kerekedett ki belőle. Ekkor már elengedte a kezemet és engedte, hogy jól megcsöcsörészzem. Megmarkolásztam a feszes popsiját is. Abban is nagy örömömet leltem.

Kényeztetés

Nyelvét változatosan használta a csók közben,ebből már sejtettem, hogy amikor majd a farkamat a szájába veszi azzal sem fog másképpen tenni. Be is igazolódott a feltevésem. Olyan francia nyelvleckét nyomott le nekem, hogy azon imádkoztam végig, hogy jó sokáig bírjam élvezni ennek a kényeztetésnek minden részletét. Szerencsére Bianka nem az a gyorsan megszabadulós fajta. Érezte, mikor csúcs közelébe kerültem és akkor visszavett a tempóból,akkor csak lazán tartotta a szájában a szivaromat és csak incselkedett vele. Nyelvével böködte, vagy csak puszikat lehelt rá,játszott vele mint macska az egérrel.

Később még az alanti részekre is rányomult. A zacseszomat, amelyet korábban a didkóival olyan finoman paskolgatott, most komoly presszió alá vette. Nyelvével csiklandozta, ajkával préselgette őket. Utána gondolt egyet és még lejjebb mozdult,a lábaim alá nyúlt, kissé megemelte. A gát környékére és a popsimra rávetette magát . Pontosabban fogalmazva a nyelvével kipolírozta a bizarrnak látszó területet. A korábbi merevségem ezzel a pikáns folyamattal még acélosabb lett mint előtte volt.

Ebben a felfokozott állapotban, amikor újra a szájába vett már tudtam, hogy ezt nem fogom már sokáig húzni,és tt hamarosan tűzijáték lesz. Azért a robbanás előtt még egy kis glu-glu-glu-zásra beneveztem hozzá,ment a mélytorok is neki. Mit mondjak, nyáladzott rendesen.Ezekre a szenvedélyes hangokra és a minden felé fröcsögő olajos nyálának látványára teljesen elvesztettem az önuralmamat és a szájába élveztem. Ő ezen nem lepődött meg, direkt vezényelte le így,ezt megbeszéltük az elején,hogy a szájába szeretnék a végén elmenni,valamint azt is, hogy majd nyelje is le. Arra viszont nem volt felkészülve, hogy ennyire sok fog jönni belőlem. Nyelte, ahogyan jött, de csak visszafolyt belőle valamennyi rám is. Azokat a hosszú nyelvével mind felszedte rólam, maradékot felszürcsölte és azokat is a pocóba továbbította. Ez nem semmi volt így. Gratuláltam is neki, hogy így kell eltüntetni az árulkodó nyomokat. Minden cseppje értékes. Persze UV fénynél azért érdekes foltok rajzolódtak volna ki, de ezzel már nem foglalkozik senki.

Elszámolás

Az előzetesek szerint alakult minden. Volt itt extra bőven, de úgy hiszem, hogy összességében mégis nagyon megérte.

Bianka, felejthetetlen masszázs

  bobinho

Egyeztetés

Ünnepek közötti időszakban hívtam fel a szalont. Azt feltételeztem, hogy nyugodt, csendes időszak lévén, akár azonnal is mehetek majd az unokatesókhoz, de ez nem így volt. Teltház volt. Nagy forgalom miatt csak másnapra tudtam csak foglalni hozzájuk.

Megközelítés

Volt némi forgalmi rend változás a környéken, amióta nem jártam arra felé, de ez nem tette bonyolulttá a megközelítést. Parkolás ebben az időszakban díjmentes volt.

Helyszín

Nagyobbik szobában voltunk. Abban, amiben az a dizájnos kanapé is helyet kapott. Előtte hatalmas szivacs. Oldalsó falakon nagy tükrök és kellemes fények körben. Száraz és illatos törölközőket kaptam. Fürdőszoba zuhanykabinos. A tálca szélén sorakoztak a tusfürdők, azokból lehetett volna választanom, de én inkább a sajátomat használtam - elővigyázatosságból. Annak az illatát már jól ismerik otthon, abból nem lehet gond, ha az érződik ki rajtam.

Hirdető külseje

Állítólag unokatesók. Én nem kutattam a családfájukat, de alkatilag igencsak hasonló génekkel rendelkeznek. Melleiket látva meg tudom erősíteni az anyai ágon történő rokonság lehetőségét.

Bemutatást nővérkével kezdem:

Bianka kerek fejformájú, kék szemű, szép arcú menyecske. Mindig mosolygott, állandóan fecsegett amíg náluk vendégeskedtem. Incselkedett velem is és a hugicájával is. Jól kommunikált, dominált, de engedett kibontakozni is.

A külső a fotó sorozatán látszik. Nőies idomok, feszesen telt formák. Jó értelemben vett kellemesen nagy méretekkel találkoztam. Vannak tetoválások és testékszerek is -ezek nem látszanak a képein. Inkognitója megőrzése miatt nem mennék bele ezek részletezésébe. Csak egyetlen dolgot említenék meg a kíváncsiság felcsigázása végett: nem csak a köldökében van piercing. Rám izgatólag hatott, amikor a bugyija lekerült és megláttam azt a csillogó kövecskét a kagyló csúcsában.

Unokahuga Lina:

https:/beszamolok.com/masszazs/?lid=237880&l2=VIII.+ker%C3%BClet&l1=Budapest&name=Lina +36 30 127 9899 23.164.59

Zabálni, való babaarcú, tündérke. Az a típus, aki mindig jó kedvű, nyitott személyiségű, mindig kedves, teljesen alkalmazkodó forma. Kellemes volt ránézni, csillogott a szeme, vörösen izzott a duzzadt szája.

Külsőre hasonló adottságokkal bír, mint Bianka. Képek itt is biztos támpontot adhatnak az érdeklődőknek. Talán fenékben éreztem egy kis előnyt a részéről. Jobban gömbölyödik- ez lehet az előéletében jelen volt aktív sportnak köszönhető. Mellben ő is jó adottságokkal rendelkezik. Szintén nőies, formás, mindenhol ízlésesen kerekedik. Bőre hamvas, selymes, illatos.

Masszázs

Négykezes masszázsra érkeztem hozzájuk.

Ez normál esetben azt jelenti, hogy egy igen aktív, térben és időben egyidejűleg intenzív kezelést kapok tőlük. A helyzet azonban úgy alakult, hogy amikor az unokahugik levetkőztették egymást, hogy akkor meztelenül megmasszíroznak engem. Valamint, hogy majd olajosan, de legfőképp pucéran csuszkálnak rajtam, nem tudtam hason fekve maradni. Késztetést éreztem, hogy megvizsgáljam azokat a rokoni szálakat. A hasonló testi adottságok elemzésével kezdtem. Melleiket kézbe vettem- tapogattam mind a négyet. Akkorák, hogy egyenként sem fértek el a tenyeremben, nem hogy egyszerre a négy. Aztán a popókkal is elfoglalatoskodtam, azokat is jól megmarkolásztam. Puncik is hasonlóan néznek ki. Párnázottak, zártak, izgatásra jól reagáltak. Bőség zavarába kerültem. Azt sem tudtam, mit miután pusziljak, hova nyúljak, kit csókoljak, mit nézzek, hova legyek?

Kényeztetés

Eseményeket hamar a fülledt erotika járta át. Mindenki csókolózott mindenkivel. Ezen csak így utólag lepődtem meg, visszaemlékezve, ott ez olyan természetes volt, mint az egyszer egy. Fel sem tűnt, hogy ők nőként érintik egymást. Inkább azt éreztem, hogy élvezik azt a szabadságot, hogy társadalmi konvenciók nélkül bármit megtehetnek a szoba négy fala között. Persze nem ragadtak le a smárolásnál, engem is belevettek a biszex bulijukba. Punci nyalás fortélyaira is megtanítottak. Ki lehet ebben a legjobb tanító? Az, akinek saját magának is van nunija. Láttam érdekes dolgokat. Lényegében eddig is így csináltam mindent, ahogy ők mutatták, de még is újszerű részletekkel gazdagodtam. Olyan apróságokra is rávilágítottak, amire eddig nem is helyeztem különösebb hangsúlyt. Mindezt nem szigorúan pedagógiai céllal, inkább, csak játékos könnyedséggel vihogva, nevetgélve tették. Azt pedig testközelből átérezni, ahogyan az egyik lány bedugja a nyelvét a másik hüvelyébe, majd egy nagyot lefetyel belőle, majd felém fordul és engem lesmárol. Nyálával együtt a másik édes nektárjának íze és átvándorolt az én számba. Ehhez nincs hasonló. Ez ment egy jó darabig, felváltva, mindenki minden szerepbe belekóstolva. Szó szerint belekóstolva.

Majd, mikor már mind két lány kiélvezte magát a másikon, akkor vettek engem kezelésbe. Vagyis inkább a szájukba. A farkamat olyan lendülettel kezdték el szívni, hogy azt hittem nyomban eldurranok. Persze a korábbi események miatt, én már felfokozott izgalmi állapotban voltam hosszú ideje. Erősen kellett koncentrálnom, hogy idő előtt el ne durranjak. Szememet becsuktam és a rulett keréken elhelyezkedő számok sorrendjét próbáltam felidézni. Ezzel egy kis időt nyertem magamnak és újból nézhettem a két csodás testű hölgy oboa szólóját. Volt, hogy egyikük szájában a dákóm volt, azt szopta. A másikuk szájában az ujjamat tettem, azon gyakorolt addig. Nem csak felváltva, egyszerre is kényeztettek. Két oldalról támadva a farkamat csúszkáltam a húsos ajkaik között. Aztán egyikük a golyóimat kapta be, azon nyámmogott, a míg a másik fentebb nyaldosta a makkomat. Aztán helycsere. Szopás technikában is éreztem sok hasonlóságot. Lehet, hogy a gének miatt, lehet, hogy közös tanáraik voltak, ezt nem tudom. Kétségtelen, hogy jól figuráztak. Kezeiket nem igazán használták. Max a másik popsiját vagy a melleit paskolták velük. Félidőhöz érkezve nyáltengerben úszott minden. Ebből arra következtettem, hogy ez feljogosított egy kis mell szexre. Egymás után dugtam a didijeiket. Felül előbújó rudamat időnként a szájukkal beszlopálták, benyálaztak, nehogy túl melegedjen a kupak a nagy nyomás alatt. A végzetemet elkerülni azonban nem tudtam, hiába minden óvintézkedés. A sok póz csere sem segített.

Annyira jól esett végre eldurrannom. Előzetes megbeszélésnek megfelelően, ezt a megtisztelő feladatot a Bianka vállalta magára. Az ő szájába találtam bele, úgy hogy közben Lina a tarisznyámat passzírozta a nyelvével. Bianka a lenyelést is vállalja további sikerdíj ellenében. Amikor az összes anyagot kifejte, akkor azt nekem bemutatta. Száját nagyra tátotta. Láttam benne a fehér színű anyagomat összegyűlve. Aztán egy nagyot nyelt. A torkán láttam, ahogyan a kis gigája fel és lemozdul egyet. Liftezett. Majd újra kinyitotta a száját és bemutatta, hogy mind a pocakba utazott. Nyelvét is kiöltötte, hogy teljes bizonyosságot láthassuk. Erre a kis huncut Lina, nem rácuppant megint a nővérke szájára. Egy búcsúcsókkal ünnepelte meg ezt a jeles eseményt.

Elszámolás

Alap csokorból kettőt készítettem össze az érkezésem előtt. Aztán ehhez még a helyszínen a vállalt extrákat külön szálanként tűztem hozzájuk. Nem kicsi, de a tartalom ismeretében arányosnak nevezhető.