Beszámolóim

ADÉL, nagyon jó masszázs

  bobinho

Egyeztetés

Szombaton nem olyan egyszerű látogatóba menni, mert csak kevesen fogadnak vendégeket. Szerencsére, akit én kiszemeltem magamnak, annak pontosan a szombat és a vasárnap volt a specialitása. Azóta ez ha jól láttam változott.

Hétvégén ráadásul arcos képpel hirdetett, megnéztem az arcát, el tudtam dönteni, hogy tetszik-e. Ráadásul már egy írás is született róla. Nem volt zsákbamacska.

Megközelítés

Bécsi úton a városból kifelé haladva autóval a villamos megálló után közvetlenül lehet lekanyarodni abba az utcába ahol a rendelő van.

Helyszín

Társasház egyik szabványos lakása a másodikon. Benne a kezelő szoba keleties hangulatúra lett berendezve. Ajtó üveges kialakítású, azért, hogy ne lássanak be rajta egy egyedi sötétítő függönnyel lett diszkrétebbé téve a szoba. Masszázs pad jó, de már látszik rajta, hogy az szebb időket megélt.

Fürdőszoba kék-szürke csempés, tiszta és tágas. Művirággal próbálták dizájnosabbá tenni. Mosógép tetején nyert elhelyezést a szárító gép. Láttam már ilyet máshol is. Nem egy mai darab ott semmi, de minden, ami kell ehhez a szakmához az megvan ott, működik, használható.

Hirdető külseje

Alapjában véve a képek bemutatják a valóságot. Negyvenes, vékony, magas milf. Van retus bőven a fotókon, okát nem értem. Tetoválás nincs, hajkorona ugyan az. Súly és életkor nagyjából egyezik a kiírttal.

Arcát is vállalja a hirdető, úgyhogy nem igazán tudok titkokról beszámolni. Talán csak annyit, hogy élőben természetesebb, egyszerűbb, mégis magával ragadó, ahogyan kinéz. Főleg miután levetkőzött lepődtem meg milyen feszes is szexi a teste.

Manöken alkat, formás és hosszú lábakkal megáldott. Elsőnek egy utcai ruhában pillantottam meg. Nyakig zárt, csíkos, miniruhát viselt. Jól nézett ki, de amúgy egy átlagos nő benyomását keltette. Semmi izgalmas nem jutott róla az eszembe. Viszont amikor a munkához látott, és a nagy villanyt lekapcsolta, akkor teljesen megváltozott. Ahogyan levetette azt a szolid textilt egyből éjszakai pillangóvá vált. Szexi combfixet és egy nagyon izgalmas szabású több pántos bugyit viselt. Elegánsan mozgott, nem láttam rajta feszengést. Hetyke mellei tinédzseresen álltak. Popsijára nem mondanám, hogy sportosan izmos, belapul, de egészen kellemes volt megmarkolni. Az arca a kezeléshez létrehozott félhomályban teljesen megszépült. Érezhető volt, ahogy mentünk előre az időben, hogy kivirult. Egyre fesztelenebbül érzi magát, ami nagyon jót tett neki és a hangulatnak is.

Masszázs

Legalább 30 percig, de lehet, hogy még tovább is tartott a masszázs. Ennek megfelelően szigorú tematika szerint zajlott, amitől nem volt hajlandó eltérni. Megadta a módját a masszázsnak. Rituális rend szerint hajtotta végre a rá szabott feladatot. Tevékenységéhez krémet használt. Ügyes és erős a keze, de azért nagy ropogtatást vagy komolyabb gyúrást senki ne várjon tőle.

Nekem legjobban az tetszett, amikor a combjai közé kérte a tenyeremet. Határozottan összezárta a lábait és a karomat dolgozta meg. Selymes bőréhez jó volt hozzá érni. Az intim testrész közelsége bizsergéssel töltötte el a testemet. Alig vártam már hogy megforduljak a kényeztetéshez, de ez még egy jó ideig nem jött el. Kértem, de nem adott rá engedélyt...

A kéz masszázs után a fejemhez jött előre és onnan, kissé rám dőlve nyomkodott és simogatott. Nyakamtól kezdődően a derekamon át a combomig. Amit csak elért onnan.

Kényeztetés

Intim tájékomra a benyúlások ekkor jelentkeztek először. Szórványosan ismétlődtek meg az idő előrehaladtával. Nem véletlenül érintette meg a zacsimat ilyenkor, az tervszerű volt. Izgatni, illetve tesztelni akart. Kicsit megemeltem a derekamat neki, hogy nagyobb felületet is kezelésbe vehessen. Ráfogott a brémre, nyomkodta, simogatta.

Én még mindig hason fekve, de ő már mellettem állt. Oldalról hajolt a popsimra és még tovább. Egészen a dolgok mélyére nézett. Annyira, hogy a zacsimat kezdte csókolgatni. Éreztem, ahogyan a nyelve kurkászni kezdett. Perverz egy póz volt, amit kitalált. Kapóra jött neki, addig csókolt ott lent, addig bújt és nyalogatott, addig keresgélt, amíg egyszer csak a félkemény farkamra nem lelt és azt egy mozdulattal beszippantotta. Nem kezdett bele, vad szopásba, lágyan ápolgatta. Ez csak egy kis erotikus játék volt a részéről.

Megfordulhattam végre.

Ekkor kaptam a számba a pici cicikéit egy rövid időre. Addig ő a kezével bekrémezte és jó alaposan meggyurmázta az ezredesemet. Ettől teljesen bekeményedtem. Ezután kezdett bele orális kényeztetésembe. Egyedi ahogyan csinálta. Lassan gondozgatta, de elég erősen ahhoz, hogy intenzívnek hasson. A mélység 2/3 nál megállt. Viszont ott lent is tartotta kb fél percig. Majd nagyot cuppantva kivette a szájából a rudamat. Nyálát visszacsorgatta rá és az ujjaival szétkente. Kéz és száj együttes akciója következett. Lendületet váltott és addig gyorsított, amíg el nem durrantam. Akkor már csak a kezével dolgozott.

Levezetés egészen addig tartott, amíg a légzésem teljesen helyre nem állt. Akkor megtörölgetett és inni is hozott nekem. Megkérdezte, hogy akarok-e menni fürdeni? Adott egy másik törölközőt és előkészítette a terepet számomra.

Elszámolás

Még a telefonban volt szó az elszámolásról. Egyszerűen, mert nincs semmi rejtett költség. Ami van, az alap. Másodszor ez a kezelés előtt jött szóba. Letettem amit korábban mondott.

ADÉL, jó masszázs

  hotlova

Egyeztetés

Mondtad, hogy ne csak mindig a rosszról írjak, mert csak a bajt csinálom, ezért most jöjjön egy lelkendezős, mert ilyen is van ám.
Adél adatlapja már egy ideje megcsillagozva pihent a tennivalóim között és tudjuk, hogy nem jó, ha összegyűlik a sok dolog, mert aztán kapkodás lesz belőle.
Szóval egy esős szombat délután, már az edzés vége felé jártam, amikor eszembe jutott, hogy igazán megérdemelnék egy kis simogatással egybekötött szopást, ezért még a futópadon lihegve nyúltam a telefon után.
A diszpécser támogatta elképzelésemet és egyből tudott időpontot adni, így az edzés utáni nyújtás, zuhanyzás, miegymást alaposan felpörgettem, pattantam a személygépkocsim volánja mögé, és a sebességhatárokat enyhén túllépve közelítettem meg a környéket,

Megközelítés

amely nem csupán a kétezer éve itt állomásozó, római légiók által volt kedvelt, hanem az itteni kollégák is jól ismerik. Mi persze nem amfiteátrumot építünk itt, hanem a kerület kényelmes szalonjaiban gyakorlatozunk a haza nagyobb dicsőségére.
A környék nyugis, csendes, már sötétedik, sehol senki, parkolóhely a ház előtt, ilyenkor ingyenes, kikapcsoltam Bowie-t és üdvözült mosollyal battyogtam a cím felé. Kicsit keverem már az itteni lányokat, házakat, szalonokat, utcaneveket, de igen, jártam már itt valamikor valakinél, de ennél több most nem jut eszembe.

Helyszín

Az edzés utáni fáradtságból a lift fényeinek vibráló világítása ébreszt, még egy utolsó formaellenőrzés és már kopogok is az ajtón. Kellett volna innom egy kávét, így el fogok aludni.
A cipőt egy kis tárolóra kell tenni, úgy látom nincs másik kolléga a helyszínen.
Belépünk a kis lakás bal oldali munkaállomásához.
A szokásos fővárosi masszázsszalon enteriőr fogad, de a részletekre nem emlékszem, szóval nem tudom, hogy elefánt, Buddha szobor, vízcsobogó, Himalája kép volt-e, mert ekkor már vendéglátómra figyeltem, az aurája úgy vonzott magához, mint a Halálcsillag vonósugara az egyszeri Millenium Falcont.
A fürdőszoba eléggé lelakott, sötét, kicsit rozsdás itt-ott, a kád karcol, hozza az olcsóbb, balatoni, Airbnb szállások komor igénytelenségét, de persze a célnak megfelel, hiszen van meleg víz.
Mivel fél órája zuhanyoztam, itt csak kicsit kezet és arcot mosok és illendőségből leöblítem a már amúgy is csodálatosan illatozó ezredes buksiját.

Hirdető külseje

Az illetékes, online marketingért felelő kolléga számomra érthetetlenül vonzódik a túlzó és természetellenes retushoz. Ez valamilyen kerületi nyavaja lehet.
Az összes lánynak hófehér fogakat és viaszbabákra emlékeztető bőrt applikálnak valamiért, ez Adél esetén is így történt, de ismerve a helyi szokásokat, nem ért meglepetés.
Persze e furcsa műalkotások alatt még bárki is lehet, de most szerencsével jártam, mert egy kedves, természetes, bájos nő fogadott.

Az adatlap paraméterei pár százalékban persze eltérnek a valóságtól, de ezt már megszoktuk, nem zavar, belefér.
Kezdjük azzal, hogy megvolt a kölcsönös, nemek közti szimpátia, a testbeszéd árulkodó volt, sőt egyből sikerült megnevettetnem, közeledett, kacérkodott, szépen nézett, nem a telefonját nyomogatta, sőt nem is volt nála telefon...furcsa, ugye?
A barátnő feeling egyből megjött, nem ragozom, ha ez megvan az ilyen randikon az nagyon szerencsés, ha nincs meg, az meg....tudod milyen.
Végig rám figyel, nem kell semmiért percekre kiszaladnia, én vagyok a középpontban. Kellemesen társalkodunk, gyorsan felmérem, hogy volt gyerekszobája, egy nyelvet beszélünk.
Megbeszéljük a programot, átadom a csokrot, megkapom a törülközőmet és elvonulok a fürdőbe.
Ja, hogy milyen a külseje? Olyan, mint a képeken. Magas, vékony, milf. Nem sportos, nem elhízott, nincs narancsbőr, nem szolizik, pont jó. Nincsenek rajta mű izék. Kellemes, jólápolt. Mivel mélyebb vizsgálatot később sem foganasítottam így az egyebekről nem tudok beszámolni.
A munkahelyen vagy a szülői értekezleten ülve azt mondod róla, hogy helyes, de semmi különös, de ha bejössz neki és meztelenül egy szobába kerülsz vele, nos akkor bekapcsol az amazon üzemmód és kezdődhet a tüzijáték.

Masszázs

Alapvetően szakszerű a masszázsa, megvan a helyes sorrend, a fogások, tisztában van az alapokkal.
Nálam kisebb csajok, eredményesen csak a thai masszázs szalonokban tudtak eddig megmasszírozni. Amikor hiába ötven kilós a masszőr, de tisztában van a technikákkal, használja, a könyökét, térdét, alkarját, a teljes testsúlyát és így hatékony a masszázs és másnap érezhető a hatás.

Itt Óbudán azonban a masszázs az egyfajta Lorem Ipsum a két könnyítés között, így érdemben fölösleges lenne elemezni.
Maradjunk annyiban, hogy szántunk erre is egy kis időt, jólesett, közben megvitattuk a világ dolgait.

A masszázs legjobb része az volt, amikor a fejemhez állva, felsőtestével lassan a hátamra borult és szájával, ujjaival elkezdett babrálni a zacsim és a seggem környékén.
El is merengtem magamban...Adél vélhetően az olyan hölgyek táborát erősíti, akik a privát életükben, faszverés közben, tövig dugják a nyelvüket a pasijuk seggébe és közben szerelmesen néznek.

Kényeztetés

Tehát visszajöttem a fürdőből, megbeszéltük, hogy én hősiesen a bőrkanapén fogok ülni miközben ő...

Háziasan viselkedett, alám egy törcsit terített, a térdei alá egy párnát és elkezdte az ápolást.
Kár, hogy nem volt nálam egy kamera, amivel megörökíthettem volna, mert tényleg tanítani kéne ezt a mesterségbeli tudást és elhivatottságot.

Lágyan, óvatosan, lassan kezdte, aztán variálta a sebességet és a szöget.
Hol rám nézett, hol lehunyt szemmel adta át magát a művészetének, én meg a műélvezetnek.
Nem akart rajta gyorsan túllenni. Nem kellett irányítani. Nem rángatta, nem bénázott, nem sóhajtozott a fáradtságtól, nem szedegetett pihenésként szöszöket vagy szőrszálakat a nyelvéről.

Foglalkozott a zacsival, a környékkel is, fentről le, lentről fel, tényleg a hangszer egyik igazi virtuóza játszott rajtam, kézzel, szájjal, lélekkel.

És az egész valahogy olyan barátnős volt. De olyan barátnőt kell elképzelni, aki tudja magától is, hogy mi a jó.
Vagy azért mert ösztönös tehetség vagy azért, mert ez a hobbija és imád szopni vagy azért, mert több pornót nézett, mint én. Szóval nem tudom mi lehet a háttérben, majd a történészek kiderítik, én csak áldottam a sorsom.

Biztos neheztelsz majd ezért, de bevallom nem is emlékszem már, arra, hogy pontosan hogyan ért a vég. NFVSZ vagy kikapta az utolsó pillanatban? Fogalmam sincs, tényleg. Nem is egyeztettünk erről előtte.
Megfeszültem, hátradőltem, csukott szemmel és dirr-durr, jöttek a villámok, spricceltek ki a világba az utódok, filmszakadás.
Amikor feleszméltem és körülnéztem, már javában folyt a romok eltakarítása, de hogy a nyáltól vagy mástól csillogott az arca azt már nem tudom neked megmondani, nem is érdekel. Akárhogy is volt, jó volt - tízből tíz pontot beírhatunk.

A második levezetés is hasonló mulatság volt, nem gondoltam, hogy ugyanilyen gyorsan el fogok pukkanni egy ilyen hosszú, fárasztó nap és egy ilyen első félidő után, de mégis.
Nem fogom mégegyszer leírni a fentieket, de a második is úgy ment, mint az első és ismét nem emlékszem a végjátékra, mert nem nézelődtem, csak annyi maradt meg, hogy próbálok magamhoz térni a második kiütés után, emelgetem a fejem, miközben ő már mosolyogva tisztogat engem is és magát is.

Elszámolás

Remélem jól emlékszem a rózsák számára, de kb ennyi volt, he érdekel felhívod és a diszpécser néni majd beavat.
Extrák tudtommal nincsenek én legalábbis nem tanácskoztam vele erről. Ő nem tukmálta az upsellt én meg nem kérdeztem.
Talán KF van, de az is szimpátia alapon? Nem emlékszem...szeretek adni is, kapni is, de most csak azért mentem, hogy kapjak, nem akartam Tarzankodni.

ADÉL, jó masszázs

  akosbacon

Egyeztetés

Másik oldalon láttam, hogy elérhető. Hívtam, foglalt volt, viszont 2 percen belül küldött egy vh-t. Újra hívtam és gyorsan, könnyen sikerült egyeztetni. Már a telefonon keresztül érezhető a kedvessége.

Megközelítés

Óbudai amfiteátrumtól egy utcára. BKV-val mentem. Könnyen megtaláltam.

Helyszín

Rendezett, tiszta lakás. Fürdő is megfelel a célnak. Tusfürdőkből bőven van választék. A munkaszobában kellemes virág illat. Afrikai stílusú dekoráció. Falakon tükrök. Szoba közepén egy masszázs ággyal. Asztalon pohár víz bekészítve. Fürdőben láttam cukorkát is.

Hirdető külseje

Élőben sokkal szebb, mint a képeken. 40 körüli érett hölgy. Rendkívül kedves, vendégcentrikus. Kis fekete ruhában fogadott, combközépig érő harisnyában, magassarkúban. Igazi nő.

Masszázs

Krém és olaj közül is lehet választani.
Eleinte apró, finom mozdulatokkal a hátamat és a vállaimat nyomkodta. Kellemes volt az érzés. Lazító hatású. Majd a két karom következett. Kezeimet a combja közé szorította, úgy nyomkodott végig. Talán már ekkor elkezdődött a nyúlkálás a popsi és a zacsi környékén. A program során visszatérő elem volt egy kis időtöltés ezen a tájékon is. Ezután következtek a lábaim bokától combokig az elengedetlen benyúlásokkal. A továbbiakat szerintem jobb, ha már a következő rovatba írom.

Kényeztetés

Ekkor történt egy számomra meglepő, ámbár felettébb kellemes pillanat, mikoris a popsi tájékon egyszercsak megéreztem a nyelvét. Hát az valami mennyei érzés volt. Rendkívül felizgatott ezzel a húzásával. Ezután szép halkan belesúgta a fülembe, hogy megfordulhatok. Így is történt. Fejem alá párnát kaptam és ekkor kezdődött a kényeztetés. Nagyon finom mozdulatokkal kezdte, lassan csinálta, igazi kényeztetés volt. Utána nyelvvel kezdett korcsolyázni a zacsin, majd a heréket is szívogatni kezdte. Közben keze, ujjai folyamatosan jártak a farkamon. Már éppen közelített az ajkaival a makkom felé, de ekkor szólnom kellett, hogy vigyázzon, mert sajnos ki is végzett. Hagyta, hogy lenyugodjak picit és letörölgetett. Utána zuhany.

Elszámolás

Teljesmértékben hagytam, hogy úgy csinálja, ahogy ő szeretné és maximálisan megvagyok elégedve! Biztosan vissza fogok menni, de akkor már hosszabb időre!

ADÉL, jó masszázs

  unbound

Egyeztetés

Telefonon egyeztettem! Egy hölgy kezeli a telefont, pontos részletes tájékoztatást kaptam. Eredetileg egy kolleganőjéhez mentem volna, de közbe jött valami. Visszahívtak és Adélt ajánlották. Én elfogattam és megbeszéltük 1 óra múlva már érkezhettem is!

Megközelítés

A lakás a 3kerület Bécsi útról nyíló kis utca! Közel az egyetemhez! Mivel szombati nap volt, ezért autóval mentem. Hamar találtam parkolóhelyet! Hétvége miatt ingyenes volt! Egyébként hétköznap fizetős, de átlaghoz képest nem drága a parkolás! Aki tömeg közlekedik annak a bécsi úton közlekedő villamost ajánlom!

Helyszín

A társasház normál állapotú. 2emeleti lakás, lift van de én a lépcsőt választottam. Bejutás könnyen ment, Kapu előtt telefonáltam, megkaptam melyik kapucsengőt nyomjam meg! Felmentem a 2ik emeletre, nyílt az ajtó, mögötte Adél várt. Megismerkedés, cipőlevétel, utána Adél bekisért egy bejáratiajtó közeli szobába! Több szobát is láttam, többen is rendelnek a lakásban! Teljes volt a diszkréció, senkivel nem futottam össze. A szoba szépen berendezett, közepén masszázságy, oldalán tükör felszerelve, bőrkanapé is található ahová letettem a ruháimat! Fürdőszoba átlagos, kád van benne, tusfürdő van bőven!

Hirdető külseje

Hirdetésben szereplő képek retusáltak! Nem szeretném értékelni a képeket, mivel azért retusálják őket, hogy a negatívumokat eltakarják, és a hölgyről figyelemfelkeltő, tökéletes arcú, és alkatú képeket készítsenek! Inkább megírom, hogy én mit tapasztaltam! Élőben egy csinos, karcsú, szép arcú, ápolt, középkorú (elmondása szerint 40év körüli) hölggyel lehet találkozni. Kis cicik, szemrevaló feszes popsi, tetoválás mentes test! Nekem abszolút megnyerte a tetszésemet! ízlések és pofonok, de szerintem senki nem fog csalódni ha meglátogatja!

Masszázs

Szobába érkezve, megkérdeztem a lehetőségeket! Előre letettem a kis asztalkára a kért összeget. Levetkőztem, utána elmentem fürdeni. Mikor visszaértem Adél már várt. Masszázságyra invitált, hasra is vágtam magamat! Adél levette a felsőjét és nekilátott a programnak! Bugyi maradt rajta! Elsőnek törölköző kendőt terített rám! Hátamnál kezdte a masszázst, amig a hátamat masszírozta addig a kendőt a fenekem és a lábaimra húzta le, hogy ne fázzak! Nekilátott a hátam meg masszírozásának. Nem volt erős masszázs, viszont lelki ismeretesen a teljes testem átmozgatta, minden testrészemnél hosszasan elidőzött, szinte mindent érintett, hát, váll, nyak, fenék, lábakat is! Érezhető volt a mozdulatain, hogy szeret masszírozni! Masszázs közben beszélgettünk. Nagyon kedves, aranyos, értelemes hölgy! A program fel volt építve, előre betanult programban részesültem. Hátmasszázs során a karomat hátra tette, a vállamat, a lapockámat masszírozta, kifejezetten izgató volt amikor a kezemet a lába közé tette és úgy masszírozta a kezemet!
A masszázs vége felé, amikor az utolsó testrészem a fenekem következett akkor már érezhető volt, hogy hová is jöttem, kezelésre. itt már többször is elkalandozott a keze, benyúlások, simogatások, következetek, nagyon izgató volt amikor benyúlt a lábaim közé és úgy masszírozta a fenekemet! Nagy örömömre Jött is a mondat, hogy megfordulhatok!

Kényeztetés

A program végén lehetőség van kérni kézi, franciás kényeztetést! kölcsönösség is lehetséges nála!
Én a kézi levezetést választottam! amit nagyon nem bántam meg!
Fordulás után kaptam egy kispárnát és nekilátott a kényeztetésemnek!
Fejem mögé ált és elkezdte simogatni a mellkasomat, rám hajolt a cicijét a számhoz dugta, nyelvel a bimbómat nyalogatta, Én is elkezdtem szopogatni a cicijét. Nagyon erotikus és izgató volt!
Pár perc után mellém ált, és kezelésbe vette ágaszkodó farkamat! bőségesen krémmel megkente és elkezdte izgatni. Nagyon lassan, finoman, golyókat is bevéve a játékba, húzogatta, csavargatta, izgatta. Én közben kihasználva a helyzetet a kezemet a popsijára tettem, simogattam! (a bugyi végig fent maradt, nem is kérdeztem rá hogy levenné e? majd legközelebb).
Oldalsó tükörből néztem mi történik velem, nagyon erotikus volt az egész!
Érezvén, hogy már nem bírom sokáig, kértem tőle, hogy nem e lehetne, hogy megforduljak és úgy végezzen ki!
Engedélyt kaptam rá, megfordultam, kutyapózba kerültem. Uraim szó szerint elkezdett fejni, közben meg a popsimat kényeztette, simogatta, amikor érezte, hogy már nem bírom tovább rágyorsított, akkorát lőttem az ágyra, hogy kisebb tó alakult ki.
Maximális kielégülés volt egy csepp sem maradt bent!
Le száltam az ágyról, kaptam szilviát, megtöröltem a megtörölni valót, és elmentem újra fürdeni!

Elszámolás

Mint írtam korábban előre letettem a kis asztalra a kért összeget. A visszajárót nem kértem!
Ár érték arányban verhetetlen szolgáltatást kaptam. nagyon megvagyok elégedve!