Beszámolóim

Anna, istennő masszázs

  coolpix

Egyeztetés

Telefonon hívtam, sikerült egyből elérni. Végtelen kedves, segítőkész volt a telefonban is, nem akart két mondat után lerázni. Két nappal későbbre egyeztettünk időpontot, aznap délelőttre kért egy sms-t megerősítésként, erre válaszolva küldte a pontos címet.

Megközelítés

Minden eszközzel könnyen megközelíthető közvetlenül a ház előtt rengeteg parkoló volt. A címet könnyű beazonosítani, a házban is könnyen célbaér a látogató.

Helyszín

A környék, a ház, a lakás mind rendezett, tiszta, kellemes környezetet nyújt. A lakásba belépve egyből jobbra található a szoba, ami minden szükséges felszereléssel el volt látva. A földön matrac, mellette kis asztalka, szék, fogas, vállfa, mindent normálisan le lehet pakolni.
A fürdőszobában egy nagy zuhanyfülke, rengeteg tusfürdő, a csapon szájvíz, papírpoharak - minden ami kell.
Az egész lakás szépen felújított, minden igényt kielégít.

Hirdető külseje

Nagyon megfogtak a képei, szép, bájos arca és gyönyörű, harisnyás lábai hetek óta piszkálták a fantáziámat, és a találkozáskor semmi csalódás nem ért! Alacsony, kedves, mosolygós, gyönyörű lány fogadott egy fekete kis ruhában. Nagyon tetszett, szerintem rá mondható, hogy az igazi szomszédlány típus.
Kicsit katonás volt a kezdet, hova menjek, vetkőzzek, aztán jelezzek és kikísér zuhanyhoz, a díjat tegyem az asztalra, stb. Ő addig kint volt, így egy kicsit fura volt a kezdés de ahogy a zuhany után visszatértünk a szobába, már sokkal oldottabb lett a hangulat.

Masszázs

Két levezetéssel kalkuláltam, ezért mondta, hogy kezdjük is azzal, hogy legyen idő kicsit regenerálódni a másodikig, így ez a rész volt a köztes idő kitöltése. Olajjal bekent, majd inkább simogatott, mint masszírozott, ami nekem ugyan olyan jól esett. Masszázs tekintetében nincsenek elvárásaim az oldal hirdetőinél, ha tényleg az kell, akkor azt a csak azzal foglalkozó szolgáltatóknál végeztetem.
Szóval kedvesen végigsimogatta, nyomogatta alkatrészeim, közben nagyon kellemesen eldumáltunk. Kedves, nyitott lány, végig nagyon jó fej volt, tényleg jó hangulatban beszélgettünk végig.

Kényeztetés

Na, ez a rész viszont kiemelkedő volt. Betelepedett a lábaim közé, előbb kis olajos kezeivel ébresztette komámat, majd elkezdett franciázni. Nagyon finoman, figyelve minden minden visszajelzésemre eléggé belelendült, jó mélyre torokra vett közben nem egyszer, közben egyre fokozta a tempót. Kértem, hogy kicsit oldalról is izgassa a farkam, készségesen csinálta, izgatta, szopogatta a zacsit is. Elképesztő jó érzés volt a szájában lenni, nem is húztam túl sokáig... Kérdeztem hova élvezhetek, annyit mondott: bárhova... nekem sem kellett több, így arca, nyaka, válla lett a végállomás...
Semmi nyafogás, csak az elégedett mosoly, kedvesség volt a reakció, nagyon barátnős feeling volt.

A második levezetésnél kértem, hogy feküdjön mellém fordítva, így tudtam gyönyörű lábait imádni, miközben ő kézzel, majd szájjal kényeztetett - megint nem csak egy finom szopás, hanem egy végletekig izgató játék volt, nyalta, falta minden irányból, ismét kijutott a zacsinak is a jóból. Így sikerült a második menetet is abszolválni, maximális megelégedettségemre.

Elszámolás

Már a telefonban is elmondta, hogy mennyi az annyi, érkezésemkor kérte, hogy tegyem ki az asztalra mielőtt zuhanyozni megyek. A végén láttam, hogy még visszajárót is odakészítette amíg zuhanyoztam, ez természetesen ott maradt.