Beszámolóim

Bianka, jó masszázs

  Bongyi69

Egyeztetés

Telefonon értem el könnyen találtunk meg felelö idő pontot,mind kettőnk számára.

Megközelítés

Helyszínt könnyű meg közeliteni, tömeg közlekedéssel is. Én kocsival mentem és a ház előtt sikerült parkolni.

Helyszín

Panel ház eggyik emelete a kecó rendben van tisztaság volt mindenhol. A fürdőben több féle tusfürdő és szájviz közül lehet választani,törőlköz friss és illatos volt.

Hirdető külseje

A képek valóságnak megfelelnek sexy fehérneműben fogadott. Szép arcú mosolygós, szolibarna selymes tapintású bőr és a mellei na ott le dobtam a láncot nekem nagyon bejött.

Masszázs

Érkezésem után puszi puszi váltottunk pár szót, vetkőzés és egy közös fürdéssel kezdtünk,ahol már el indultak a kezeink a fel fedező utra. Tőrőlközés és irány a szoba. Kellemes olyan barátnős szeretkezés előtti masszázst kaptam. Nekem ez bőven meg felelt.

Kényeztetés

Maszi után csókolózni kezdtünk kezdtünk közben ő el kezdte csiklóját izgatni. Hamar meg volt az összhang én se tétlenkedtek, melleit csókolgattam majd lassan le csússzantam a lábai közé egy kis fagyizásra. Majd 69 be fordultunk és fojt köv , sikerült csúcsra juttani Biankát. Ez után mellém térdelt és el kezdett fuvolázni, jó mélyen be vette a farkamat, huzogatta a zacsit se hagyta ki a jóból, melleit is be vetette a cél érdekében el is érte a célját. Összességében ügyes én még visszatérek.

Elszámolás

Anyagiakat előre rendeztem. Van extra de én nem vettem igénybe.