Beszámolóim

Happy Chinara, felejthetetlen masszázs

  coolpix

Egyeztetés

Telefonon hívtam, nem vele beszéltem. Másnapra szerettem volna időpontot foglalni, segítőkész, kedves volt a csajszi, akivel egyeztetni tudtam. Gondolom egyszerűbb így intézni, mert nagyon új még itt Chinara, magyarul pedig egyáltalán nem beszél.

Megközelítés

Én kocsival járok, úgyhogy ha tehetem, messzire elkerülöm a környéket. A megközelítés minden mással egyszerű, minden egyértelmű az odataláláshoz.

Helyszín

A ház, a lakás osztályon felüli, abszolút a luxus kategória. Nem bírom az ilyen "nagyipari" intézményeket, de maga a környezet hibátlan.
A liftből kiszállva már várakozott az ajtó előtt egy kolléga, kopogásomra meg éppen egy másik lány engedte ki a vendégét... én nem szeretek így "összepacsizni" a többi vendéggel.
A szobából nyílt a hatalmas fürdő - egy másik szobával közös -, a logózott törölközőtől kezdve minden volt, ami kellhet, rend és tisztaság legfőképpen.

Hirdető külseje

Amikir megpillantottam, örömmel konstatáltam, hogy megérte legyűrni az ellenérzéseimet (ami a "tömegjelenetek" miatt volt).
Fekete haj, mandula szemek, gyönyörű arc, tökéletes alak! Ilyen csodás ciciket rajzolni sem lehet, nem túl vékony, hibátlan formák!
Fülig érő mosollyal, kedvesen fogadott és vezetett be a szobába.

Masszázs

A hátammal kezdte, olajjal bedörzsölt, majd tényleg igyekezett masszázsként értelmezhető mozdulatokkal gyurkálni. Erre nem nagyon tudtam figyelni, mert - kérésenre harisnyában volt - próbáltam arra figyelni, hogy minél jobban hozzáférjek és simogathassam, miközben gyakorlatilag végig beszélgettünk. Nagyon értelmes, kedves, okos lány, órákig tudtam volna hallgatni, ha le bírtam volna gyűrni a vágyat, hogy végre igazán magamon érezhessem ahogy hozzám simul.

Kényeztetés

Végre felajánlotta, hogy olajozzam be őt is... térdelt előttem, farkam a harisnyás combokon miközben a tökéletes ciciket olajozom... már így tudtam volna élvezni...
Ezután hátamra feküdtem Chinara pedig a cicikkel simogatott végig, az arcomtól lefelé. Közben kézbevette a farkam, nagyon ügyesen bánt vele. Nem csak rángatta, hanem finoman játszott vele, a zacsival is foglalkozott, hol lassabban, érzékien, hol gyorsabban izgatott, a végletekig húzott...
Kértem, hogy feküdjön mellém úgy, hogy én a harisnyás lábait imádhattam, miközben ő a farkammal foglalkozott. Így már nem is bírtam sokáig húzni, hatalmasat élveztem a cicikre... fantasztikus élmény volt!

Elszámolás

Elején megbeszéltük, hogy mennyi az annyi, előre át is adtam. A legjobb helyre ment, ilyen tökéletes élményben ritkán részesültem eddig.