Beszámolóim

Szonja, jó masszázs

  Kspisti11

Egyeztetés

Előszó/figyelmeztetés: Elég régen történt a látogatásom Szonjánál. A beszámolóm nagy részét akkor meg is írtam, nehogy elfelejtsem a külsőt és egyéb részleteket. Mégis kivártam a beküldéssel, mert többször is meginogtam, hogy vajon zöld, sárga vagy szürke legyen a színe. És az összesítést újra és újra átfogalmaztam, talán öt alkalommal is. Komoly fejtőrést okozott nekem Szonja.

Először a másik oldalon jelent meg a hirdetése, és a fotóit meglátva csak az volt a dilemmám, hogy hanyatt-homlok még aznap menjek-e el hozzá, vagy inkább csak másnap reggel. A hirdetése szerint 8-tól rendel, és úgy gondoltam, másnap kora reggel még munkaidő előtt begyűjtöm nála az aznapi erotikus élményeket és majd csak utána megyek melózni.

Felhívtam hát, és azonnal valóban Szonjával tudtam beszélni, aki nagyon értelmes lány benyomását keltette. Kellemes hangon elmondta, hogy valójában csak 9-től dolgozik, a 8 órai kezdés a telefonos egyeztetések megkezdését jelenti. Elfogadtam a másnap 9 órától kezdődő másfél órai idősávot. Ahogy az leginkább lenni szokott ilyenkor: a randi napjának reggelén 8-ig kellett SMS-ben megerősítenem a látogatásomat. Mivel ugye 9 órai kezdés lett belőle, kora reggel mégiscsak bementem dolgozni. Majd 7:45 körül már teljes zűrzavar uralkodott a munkahelyemen, amikor is az SMS-t elszúrtam, és abban megerősítettem ugyan az aznapi látogatásomat, de tévedésből 10 órát írtam a megerősítő SMS-be, és nem 9-et. Szonja ezt nem sokkal később megválaszolta, hogy neki jó, és vár rám tízkor. (Ottlétemkor kiderült, hogy Szonja úgy gondolta, talán ő tévedett előző nap, és mondta rosszul a kezdő időpontot, hiszen az első munkanapja volt, és izgult. Emiatt egyszerűen elfogadta a 10 órai kezdést, ha már így alakult. Én gürcöltem még egy kicsit a munkahelyemen, majd elrohantam a tetthelyre, hogy odaérjek 9 (kilenc) órára, hiszen nem tudtam, hogy előtte már jól összezavartam mindent.

Megérkeztem annak rendje-módja szerint a megadott címre és 9:00-kor hívtam őt. Szonja fel is vette a telefont és igen kulturáltan csodálkozott, hogy mit keresek én itt ilyen korán? Miért nem 10-re jöttem? Hatékonyan és békésen megoldotta a kérdést: várjak kb. 10 percet, ő előkészül és jöhetek. Szégyenkezve, de hálásan várakoztam 10 percet a sétányon, és 9:10-kor tényleg megcsörgetett, majd bebocsátott engem.

Kacifántos egyeztetés volt, de én voltam a hibázó fél, ő pedig végig kitűnően kezelte a helyzetet.

Megközelítés

Viszonylag jó a BKV-s megközelítés: a Klinikák metróállomás nincs nagyon messze. Kocsival szerintem nem könnyű eset, én viszont ezúttal gyalog mentem, merthogy elég közelről kellett odamennem. Ahogy gyalogoltam, láttam azért 2 darab szabad parkolóhelyet, de szerintem ez merő véletlen volt. Az üzletközpont garázsa szerintem nem túl nyerő, mert messze van. Javítsatok ki kommentben, ha tudtok közeli jó parkolási lehetőséget. Én első ízben jártam ebben a szalonban.

Helyszín

Mondhatni vadonatúj lakóház. Minden tiszta, rendezett, kulturált, luxus kivitelű. És nemcsak a ház, hanem a lakás is. Egy olyan szobában voltunk, amelynek saját külön fürdőszobácskája van. A szoba közepén szép nagy franciaágy. Minden klappolt. Semmilyen negatívumot nem észleltem.

Hirdető külseje

Szonja egy nagyon szép fiatal hölgy. Az itteni hirdetésében is jók a fotói. Azok is a valóságot tükrözik. De a másik oldalon jelenleg több fotója van, mint itt, és valahogy azokon inkább az látszik, amit én élőben is láthattam: egy számomra nagyon szép alakú fiatal nőt, aki még igencsak visszafogott, és a fényképek készítésekor is látszik rajta, hogy enyhén feszeng.

Ami a fotókon ki van takarva: arca szép szabályos. Engem erősen Jessica Biel arcvonásaira emlékeztetett a Kolibri című Jason Statham-filmből (Jessica ott az apáca). Amikor ezt mondtam Szonjának ő ellenkezett, így erre azért senki ne vegyen mérget. A szeme kék, a haja szőkés barna. Nyaka és vállai kecsesek, a bőre mindenfelé selymes, finom. Sajnos a mellbimbókat nem volt szabad megérintenem (mert közeledtek a pirosbetűs napok), de a bimbókat elkerülve azért kellemes volt simogatnom a melleit, amelyek testalkatához illően viszonylag kicsinyek és pont a megfelelő állagúak. Szépek.

Kockahas és darázsderék, ahogy az a fotóin is jól látszik. A popsi szép, kerek, jól kidolgozott izmokkal. Amikor hason feküdt és a fenekét, combjait masszíroztam, élmény volt benyúlnom a combok közé és gyengéden megcirógatnom a nagyajkakat. Pont egy kéz elfér a két karcsú és hosszú comb között. Puncija környéke frissen borotvált volt.

A maga 170cm magasságával és 50kg-os testsúlyával számomra ő egy tökéletes alakú lány. Egész testén látszik a sok mozgás jótékony hatása. Minden részletében rendkívül természetes és kellemes. Életkora valósnak tűnt: egy okos, szép, érett 24 éves hölgynek mondanám őt.

Masszázs

A már fentebb említett időponttal kapcsolatos bénázásaim után végre beléptem a lakásba. Szonja természetesen az ajtó mögé bújva várt rám. Cipő le, puszi/puszi és be a VIP-szobába. Ugyan beleférek az ő hirdetése korhatárába, mégis megkérdeztem, hogy nem vagyok-e a számára túl öreg, és maradhatok-e. Biztosított, hogy rendben vagyok. Átadtam neki egy szerény ajándékot, a virágcsokrot pedig letettem a kis szekrénykére.

Vetkőzés közben, pusztán a csevegés kedvéért megemlítettem neki, hogy noha csak előző napon kezdett hirdetni, a túloldalon két beszámolója is megjelent már. Erre ő: "Igen, olvastam, és máris próbálom elérni, hogy töröljék az egyiket, mert az nem valós, itt valami félreértés van. Mintha az a beszámoló nem is rólam szólna." (Hangsulyozom, nem nálunk , nem a beszamolok.com-on levo beszamolokrol van szó -webi) Utólag már tudom, hogy ezekre a mondatokra jobban oda kellett volna figyelnem, de már a szépsége felkorbácsolta az ösztöneimet, és amúgy is addigra már meztelenre vetkőztem.

Kaptam hát egy törölközőt és mentem zuhanyozni. Mivel a zuhanykabin meg a szoba egy légtérben vannak, máris folyt közöttünk a csevegés: budapesti vagyok-e, gyakran járok-e ilyen helyekre, stb. stb.

Amikor a törölközővel a derekam körül kijöttem a tuskabinból, Szonja már meztelen volt és kedvesen kérdezte, hogy mivel kezdjünk. Látszott rajta az izgalom, meg mondta is, hogy izgul mert még kezdő ebben a szakmában, így én azt javasoltam, hogy majd én őt masszírozom először. Így is történt, és eközben igen jót elindult közöttünk a beszélgetés.

Egy idő után megkértem, hogy forduljon meg, amit megtett. Fölé hajoltam és először gyengéden megcsókoltam a vállait és a nyakát, majd amikor a számmal a szájához értem, egy igen jó és kellemes nyelves csókot kaptam. Szinte meg is lepett, mennyire jót.

Aztán elindultam az ajkaimmal a testén a mellei felé, és ekkor kért meg, hogy a mellbimbóit ne érintsem. Számomra ez nem okozott gondot, mert úgyis minden porcikámmal más a lábai közé kívánkoztam. Szonja ekkor szinte kétségbeesetten kérte, hogy most hadd masszírozzon ő engem. Olyan hang volt ez, amelyet nem illik megkérdőjelezni: a hasamra feküdtem hát, és egy kellemes masszázst kaptam egy értelmes beszélgetéssel körítve. Elég őszinték és érdeklődőek voltunk mindketten. Szerintem sokat megtudtunk a másikról és megvolt a kölcsönös megértés és szimpátia is. A masszázs pedig igen kellemes volt. Aztán engedélyt kértem és kaptam, hogy újra cseréljünk szerepeket.

Kényeztetés

Szóval az én megérzésem az volt, hogy megvolt közöttünk a kölcsönös szimpátia. Ámde ez a "szimpátia" egy kéjsóvár öreg férfi és egy ijedt fiatal hölgy között állt fönn. Ez a hölgy nem egészen tudta mit tegyen a kölcsönös francia kérdésében, mert a hirdetésében ez AKKOR MÉG benne volt.
Valahogy én azt reméltem, hogy az előző napi külföldi vendégnek ugyan nem adatott ez meg, bezzeg én majd úgy járok, mint az előző napi magyar vendége. Hát nem így történt. (Ő a szalon törzsvedége, én pedig először jártam itt - ezzel is magyarázhatjuk, meg azzal is, hogy mégsem voltam eléggé "rendben".)

Szonja tehát a hátán feküdt én pedig a lehető leglassabban és legóvatosabban megpróbáltam kényeztetni őt, amire Szonja kb. 30 fokos szögben széttárta a csodás combjait, én pedig odahajolva a nyelvemmel éppen hogy csak megérinthettem a nagyajkakat, amikor is, talán úgy 20 másodperc elteltével azt mondta: köszöni szépen, jólesett neki és elég volt. Biztosan emlékeztek a Mátyás királyra meg az okos lányra, aki vitt is Mátyásnak ajándékot, meg nem is, adott is neki valamit, meg nem is. Hát én is ennyit kaptam a kölcsönösség nevű élményből.

Hogy kompenzáljon engem Szonja, ezután újra isteni jó nyelves csókokat kaptam tőle. Majd lelkesen megpróbálkozott a franciázással is, de nekem a fentiek után szégyenérzetem volt és ettől aztán a farkam is ezt demonstrálta: szégyenszemre nem állt föl eléggé. Szonja azért nagyon igyekezett, de elélvezés nem volt. Ha nem bosszankodtam volna a kialakult helyzet miatt, és a farkam nem hagy cserben, azt hiszem igen kellemes francia kényeztetésként jellemeztem volna a folyamatot.

Elszámolás

A virágcsokromat egy apró ajándék átadása mellett az éjjeliszekrénykére helyeztem az elején.

A látogatásom napján két extrája is volt, a csók és a NFVSZ. Mindkettőt igényeltem, így jött ki a tekintélyes méretű virágcsokor. Aztán a fenti leírásból látszik, hogy az egyikkel nagyon meg voltam elégedve, a másik meg önhibámból nem jött össze. Utólag nem kértem vissza az arra vonatkozó 5 rózsaszálat és most is így tennék. Nem Szonján múlt.

Ami viszont nehéz kérdés, hogy megérte-e nekem? Az a helyzet, hogy az akkor még a hirdetésében benne lévő kölcsönösség hiánya miatt nem érte meg. Sőt: nem is látogattam volna el hozzá, ha ezt tudom. Persze ellenérv is van: mit beszéltünk meg telefonon? Hát csupán annyit, hogy a hirdetésében szereplő vállalások valósak-e. Valahogy kerülöm, hogy a lányok telefonban tételesen felsorolják nekem, hogy mi minden van a szolgáltatásban. Olyan - számukra - megalázónak érzem ezt, afféle húspiaci alkudozásnak. (Biztasan bennem van a hiba.) Rövidre zárom mindig a telefonos megbeszélést azzal, hogy valós-e a hirdetés tartalma? Tehát van némi okom a neheztelésre.