Beszámolóim

Éden Zoé, nagyon jó masszázs

  Navigator_Man

Egyeztetés

Amikor találkoztam Zoé hirdetésével, egyből megfogott a különleges megjelenése és a kecses lábai, lábfejei. Később, mivel a szabadnapjait töltötte, a hirdetése nem volt látható, viszont a szalon honlapján lehetett hozzá online időpontot foglalni. A foglalás előtt felhívtam a szalon központi telefonszámát egy-két bennem felmerülő kérdéssel kapcsolatban. A telefont kezelő kollegina kedvesen tájékoztatott mindenről, sőt felajánlotta, hogy ő beír engem a kívánt időpontra Zoéhoz. Így is történt. Mivel Zoé arckitakarás nélkül hirdet és a kolleganője is jókat mondott róla, ezért bevállaltam első találkozásra is a másfél órát. A látogatásom csak pár nap múlva volt esedékes, ezért megkérdeztem, kell-e majd küldenem megerősítő sms-t, de nemleges választ kaptam azzal, hogy elég csak akkor szólnom, ha valamiért mégsem tudok menni. Szerencsére nem jött közbe semmi, így amikor elérkezett a randevú napja, felkerekedtem.

Megközelítés

A szalon a Göncz Árpád városközpont (ez megtalálható a honlapjukon is) közelében található, egy újépítésű, dizájnos, sokemeletes házban, kb. 5-10 perc sétára a metróállomástól, vagy 2-3 perc sétára az 1-es villamos megállójától. Én a villamossal érkeztem, és mivel még kb. 10 percem volt a megbeszélt időpontig, így tettem egy kört a háztömb körül. Maga a ház egy nagy lakótelep szélén áll, így a parkolás sem lehet nagy gond. Két bejárat van, de minden jól láthatóan ki van írva, így nem lehet eltéveszteni a megfelelő lépcsőházat.
Amikor elérkezett az idő, hívtam Zoét. Vidáman és kedvesen szólt a telefonba, ami rögtön megtetszett, hiszen korábban még nem hallottam őt. Mondta, hogy a kaputelefon elromlott, de leküldi az egyik kolleganőjét, hogy beengedjen. Erre nem volt szükség, mert épp akkor ment be valaki, és így én is bejutottam. Elmondta Zoé, hogy a házon belül melyik lakáshoz kell mennem, majd bontottuk a vonalat. A megfelelő emeletre felérve volt egy kis forgalom a folyosón, ezért egy fél percet sétáltam ott, majd miután egyedül maradtam, a megfelelő ajtóhoz mentem és csengettem.

Helyszín

Beengedésem után a félhomályos, de nem vasötét előtérben találtam magam. Épp áramszünet volt. Ez a helyzet fennállta a randevúnk végéig, ezért mindenhol csupán hangulatos mécsesek és gyertyák gondoskodtak a hangulatvilágításról. Kivéve a fürdőszobát, ott egy kis lámpa égett, talán valamilyen saját áramforrásról. A kölcsönös bemutatkozás után cipő le, majd vendéglátóm bevezetett a szobába. Az előtérből egy kis folyosó nyílt, arról jobbra két szoba, balra pedig két fürdőszoba (emlékeim szerint valahol van egy harmadik szoba is). Mi a távolabbi szobában voltunk. Ebben középen nagy matrac, két oldalon egy-egy nagy tükör, a végében, az ablak alatt egy kis polcos szekrény, rajta keleti szobrocskákkal, az ajtó mellett, a sarokban pedig egy fotel. Ebbe pakolhattam le a ruháimat. Az áramszünet miatt itt is gyertyák és mécsesek égtek, illetve, mivel a látogatásom késő délelőtt történt, el volt húzva a függöny, hogy tudjon bejönni némi természetes fény is. Így számomra a fényviszonyok pont optimálisak voltak.
Zoé megkérdezte, hogy kérek-e valamit inni, majd a vetkőzés után átvezetett a fürdőszobába. Itt a zuhanykabinban gyorsan letusoltam, a polcra kikészített kétféle dezodor közül az egyikkel pedig beillatosítottam magam. A zuhanykabinban egy falra szerelt adagolóban volt a tusfürdő, egyféle. Nekem a tisztálkodáshoz az pont elég volt. A kilépést száraz kilépő könnyítette meg, amin a szobában kapott friss és nagy törölközővel meg tudtam törölközni.
Miután elkészültem, visszamentem a szobába, ahol Zoé már várt rám.

Hirdető külseje

Mivel Zoé arccal hirdet, és a tetoválásai, ékszerei a fotóin is látszódnak, így az ajtónyitás után nagy meglepetés nem ért. Az összkép nagyon tetszett. Egy szép arcú, kb. a húszas évei közepén járó rockerlány. A kiírt magasság és testsúly stimmel szerintem. Középmagas, jó alakú, olyan normál alkatú lány. Mellei szépen gömbölyödnek, közepes nagyságúaknak mondanám őket, feneke is formás. Fekete bugyi-melltartó szettben fogadott. A melltartó a találkánk alatt végig fent volt, mint ahogy a bugyi is, így csak annyira láttam őket, amennyire az láttatni engedte. (Nem kértem, hogy vegye le a se a melltartót, se a bugyit. Azt nem tudom, hogy amúgy lekerültek volna-e.) Szerintem minden teljesen eredeti és természetes rajta. A fekete hosszú, frufrus frizurája, ami szintén jól látszódik a képein, nekem nagyon bejött. Mint ahogy úgy általánosságban az egész lány. A lábai, lábfejei pedig csodásak. Lábkörmei feketére voltak kifestve, a jobb lábfején lévő egyik lábujját pedig lábujjgyűrű ékesítette, ami számomra így nagyon szexi. A kézujjain, amin a kézkörmei is feketére voltak festve, szintén voltak gyűrűk, érdekes alakú fülében (mindkét fülcimpáján egy-egy nagy lyuk) pedig fülbevalók. Tetoválások vannak a lábain (itt csak a bokáin) és a kezein (itt több helyen) is, a törzsén nincsenek.

Masszázs

Erre úgy a randink középtáján került sor. Az első kéjélmény után (amiről majd lejjebb írok) kiderült, hogy sok közös van a zenei ízlésünkben. Elkezdtünk beszélgetni a rock/metal zene különböző irányzatairól, zenekarairól. (Egyébként az együttlét alatt olyan ellazító, relaxos zene szólt halkan.) Nagyon közvetlen, vidám, kedves, nyitott lány Zoé. Annyira megtaláltuk a közös hangot, a közös témát, hogy a beszélgetés mellett egy kis masszázst kértem csak. Arra kértem, hogy a nyakamat és a vállaimat vegye kicsit kezelésbe. Hasra feküdtem a tatamin, ő pedig mellém térdelve átmasszírozta a kért testrészeket. Kérésemnek megfelelően ez csak pár percig tartott, így a masszázstudására vonatkozóan ebből nagy következtetéseket nem tudok levonni. De olyan közepes erősséggel, kellemesen nyomkodott meg, nem csak simogatás volt. Jól esett. Csinálta volna hosszabban is, talán akár az egész testre kiterjedően is, de az időkbe ez nem fért volna bele, mert még várt rám egy második kéjélmény is.

Kényeztetés

A fürdőből visszatérve arra kértem Zoét, hogy üljünk le a tatamira és kezdetként kicsit beszélgessünk, ismerkedjünk. Hamar kiderült, hogy kiváló beszélgetőpartner. A lábai az ölemnél voltak. Természetesen nem bírtam ki (miért is kellett volna) és hamar elkezdtem velük is az ismerkedést. Zoénak ez nem volt ellenére, sőt! Azt mondta, kimondottan szereti, ha a lábait, talpait kényeztetik! A későbbi tapasztalataim szerint ez tényleg így is lehet. Egymás mellé fogtam a két talpát, úgy néztem őket. Gyönyörűek, fehérek, vékonyak, szép ívesek. A lábujjai hosszúkásak. Úgy az egész nagyon szexi és nagyon kívánatos. Először végigcsókolgattam az egyik, majd a másik talpát. Kellemesek, puhák. Ezt követően a számba vettem az egyik nagylábujját, majd a többi lábujját is. Végül mind az öt lábujja egyszerre volt a számban. Ezt megismételtem a másik lábával is. Majd végignyaltam a talpait. Előbb az egyiket, oda, vissza, oda, vissza, majd ugyanígy a másikat is. Annyira belelendültem, hogy teljesen nyálas lett mindkét talpa. A kényeztetésből a sarkai, a bokái, a vádlijai sem maradtak ki. Végigcsókoltam mindet.
Ezután megkértem, hogy a két lábfejével fogjon rá a farkamra. A velem egykorú gyorsan a két talpa közé került. Kérdésemre, hogy végzett-e már ki pusztán a talpaival, azt mondta, hogy igen. Elkezdte ütemesen húzni a farkam a talpaival. Le, fel, le, fel. Valóban tapasztaltan csinálta. Rögtön ráérzett, plusz már amúgy is nagyon fel voltam húzva, így rövid időn belül hatalmasat lőttem a talpai között. Nem engedett rögtön el, a lenyugvásom közben simogatta a golyókat a lábujjaival. Majd törlőkendőket hozott, és megtisztogattuk magunkat.
A kellemes beszélgetés és masszázs után az volt a kívánságom, hogy a kezével végezzen ki, miközben én a talpait csókolgatom. Ehhez végigfeküdtem a tatamin, ő velem szemben a jobbomon, a talpait az arcomhoz tette, a jobb kezével pedig rámarkolt a férfiasságomra. Először csak úgy odatette a talpait az arcomhoz, de aztán kértem tőle, hogy nyomja is rá őket az arcomra. Ő pedig megtette. Keményen rányomta őket. Nem durván, mintha széttaposna, hanem annyira, hogy azt éreztem, a két puha talpa erősen rátapad az arcomra. És ez nem csak egy pillanatig volt így, végig így is tartotta. Közben pedig a jobb kezével elkezdte izgatni, verni, egyre ütemesebben, amíg ki nem végzett, talpaival szorosan az arcomon. Másodszorra is teljesen kielégültem. Hatalmas élmény volt! Most sem engedett rögtön el, a lenyugvás közben simogatta a velem egykorút a kezével, majd kis törlőkendőzés után elkísért a fürdőszobába.
A zuhanyzás után öltözés, átadtam az ajándékom, amit az elején szerettem volna, de elfelejtettem (viszont nagyon örült neki Zoé), majd búcsú, kilépés a budapesti napfénybe.

Elszámolás

Rögtön a megérkezésem után, még a zuhanyzás előtt magamtól kitettem a polcos szekrényre. Nem tudom, hogy kérte-e volna akkor, de én szeretem az elején lerendezni a dolog ezen részét (nem csak az első találkozás miatt, hanem amúgy is). Talán végig ott is maradt.
A szalon honlapján részletesen le van írva, mit vállal Zoé. Extrái, amikért pluszban fizetni kell, nincsenek. Én láberotikáért mentem hozzá. Abból tökéleteset kaptam, plusz egy jó fej beszélgetőpartnert is (nekem ez is számít), aki még kellemesen is masszíroz. Az ár a meglátásom szerint egy hajszálnyival a budapesti átlag alatt van, vagy annak az alsó határát súrolja, így az ár-érték arány számomra kiváló.

Éden Zoé, jó masszázs

  Ygan

Egyeztetés

Pár nappal a tervezett látogatásom előtt hívtam fel. Kellemes hangja volt a telefonban, jól elcsacsogtunk. Tényleg olyan, mint a bemutatkozójában írta, kedves és vidám. A végén fellapozta a naptárát és beírt az órarendjébe, de arra kért, hogy a randi napján erősítsem meg (10:00ig) az érkezési szándékomat. Különben kiadja majd másnak az általam akkor befoglalt időpontot. Reggeli órákban teljesítettem, amit kért. Cserébe azonnal megadta a pontos címet, ahová mennem kellett.

Megközelítés

Diplomata negyednek hívott része a fővárosnak. Konkrétan a Kodály körönd melletti kis utca. Személykocsival szabályosan várakozni nagyon nem könnyű azon a részen. Nehéz lehet szabad parkolóhelyet találni. BKK járműveivel érkezni sokkal egyszerűbb. Földalatti lehet a legjobb választás.

Helyszín

A földszinti lakás két kezelő helyiséggel rendelkezik. Magas belmagasságú, szépen felújított, hangulatos helyszín. Hosszúkás szobába csak a legszükségesebb dolgokat tették ettől olyan tágas és szellős kinézetű lett. Kényelmes matracot, két párnával és két hangszóróval. Egy széket a ruháknak és egy dohányzó asztalt az egyéb holmiknak.

Led szalagokkal oldották meg a világítást, ami a falak szegletében futottak végig. A steril állapotú fürdőszobában is ledes fénycsík szaladt a csempén, megkerülve az ajtót és a tükröt. Kellemes atmoszférát teremtettek ezzel.

Tökéletesen rendezett és tiszta hely.

Egyetlen apróságot nem értettem csak, a fürdőszoba ablakot miért nem függönyözték vagy fóliázták le. Ezáltal akarva akaratlanul is bepillantást engedtek az sötét, akna szerű, levegőztető helyiségre.

Hirdető külseje

Minden fotóján arcos képpel hirdet ezen nincs mit magyarázni.

Zoé húszon valahány éves lehet. 170 cm magas, és alig ha van 60 kg. Fehér bőrű, nőies idomokkal megáldott, hippi kinézetű csaj tépett frizurával. Tetoválása van és piercingje is. A mellek fenomenálisak. Nem szilikonizáltak, ezáltal természetes formát öltve pózoltak nekem. Nagy bimbikkel rendelkező cseppformák, amit jó érzés volt kezelésbe venni.

Puncija szép, ápolt, csupasz. Kényeztetés semmilyen formáját nem kultiválja, ezt az elején elmondta. Bármennyire is kívánatosnak találtam, nem kínoztam vele. Mindent a szemnek semmi a kéznek. Azt mondta, hogy itt ő az aki szolgáltat.

Masszázs

Program alakításában rugalmasságot tapasztaltam. Fordított menetrend szerint zajlottak a dolgok. A masszázs így a végére maradt, amiért egy hatalmas respect jár Zoénak.

Masszírozást úgy vezényelte le, ahogyan én kértem. Én hason feküdtem ő pedig mellettem térdelve simogatott, nyomkodott, legyezgetett. Lehetett volna komolyabbat is kérnem, de nem éltem a lehetőséggel. Akár svéd jellegű masszázsban is részesített volna, de nem igényeltem. Nekem ez, a barátnős, nyugtatós ténykedés bőven elegendő volt.

Kényeztetés

Fogadó öltözete egy nagyon szűk mini ruha volt. Jól kirajzolta azokat a formákat, amiket a fényképen is láttam. Ebből a ruhájából én bújtattam ki. Vetkőztetés kellemes foglalkozás volt számomra, szép ívet adott az erotikus ráhangolódásnak. Főleg azzal, hogy kiderült közben, hogy nem viselt melltartót a ruhája alatt. Az ikrek csak úgy a kezembe huppantak.

Harisnya és a bugyi is lekerült, de ennek csak praktikus okai voltak. Ne legyenek később olajosak, krémesek.

Cicikkel elvoltam egy darabig, aztán a popsit is meggyúrtam.

Majd ő következett. Ehhez a szivacsra telepedtünk. Nyaktól combig belocsolta magát és engem is olajjal és elkezdett rajtam kizárólag oldalról csúszkálni. Izgatóan tette, mosolygott és hangosan sóhajtozott közben. Csókok, de még csak puszik sem voltak a részéről, amitől kicsit olyan száraz, munkajellegű maradt a ténykedése. Lelkiismeretesen csinálta, nem spórolt az energiával és az idővel sem. Nyomta a melleit az ágyékomhoz. Az ezredesem nagyon élvezte ezt a cicis műsort. Puha párnák között nagyon jól érezte magát, de az orgazmustól nagyon távol álltam még.

Síkosításról folyamatosan gondoskodott. Lingam elemekkel tette színesebbé a kényeztetést. Ügyesen használta az ujjait és a tenyerét is. Ekkor vált bizonyossá, hogy ilyen tudással nem lehet már kezdő e téren. Szakmai ismereteit ugyan ebben a kerületben, de egy másik szakképző intézményben szerezte meg. Ennek a rutinnak pedig én csak örülni tudtam. A szájának használatával mindaddig várt, amíg én nem kértem meg rá. Intenzíven dolgozik az ajkaival, ez jó, de hamar kifárad közben. Mindig noszogatni kellett, hogy folytassa. Úgy éreztem, hogy szívesebben megmaradna a manuális műfajnál.

A befejezést az ajkai közé nem lehet kérni. Ennek ellenére a lehető legjobb megoldással oldotta meg a finálémat. Amiért ismét plusz pont jár neki. Az egyik , majd a másik tojásomat is a szájába vette és azokat szopikálva gyorsított fel a kezével. Ráérzett arra a tempóra, ami a robbanásig vezetett. Amikor kicsurrant az első csepp, akkor is szívta tovább a golyszikat, nyelvével kényeztette a csomagomat. Egészen addig maradt ebben az áldásos szerepében, ameddig az összes anyagot ki nem tárazta belőlem.

Romeltakarítás teljes egészét magára vállalta. Én is olyan lettem és ő rá is ment bőven, ezért kiment és a lefürdött. Addig én egyedül a szobában próbáltam relaxálni a zenelejátszóból szóló Zoé ízlésvilágát tükröző pop zenei válogatására.

Elszámolás

Lekvárt az elején elkérte. Mielőtt fürödni kísért volna letettem neki az éjjeli szekrényre. Extrák felől érdeklődtem, de azt mondta, hogy nem igazán vannak. Zoé csak az alapot szolgáltatja. Egyedül a láb erotikát vállalja egyeztetés szerint. Azok nagy örömére mondom ezt, akik ennek a speciális területnek elkötelezett rajongói.