Beszámolóim

LOTTI, jó masszázs

  TiraMisi

Egyeztetés

Délelőtt hívtam, esti időpontot kértem. Épp akkorra szerettem volna menni, ameddig ő dolgozott. Mivel jártam már nála, rugalmas volt és simán bevállalta a túlórát. Ez már alapból a jónál jobbá tette a megítélését.

Megközelítés

Autóval mentem. A parkolás horror, de van egy sorompós fizetős parkoló 1-2 perces laza sétára (Jellemzően itt mindig találok üres helyet 1000-ért kb. másfélórára.) a Mechwart ligeti park mellett az “intézmény” hátsó bejáratához.
Elől; Margit körút. Villamos, (Nem használom, de a 4-es, 6-os, tuti) busz. Megálló 30 méterre a kaputól.

Helyszín

Ikonikus helye a budapesti masszázséletnek. 3 szoba. Kisebb, közepes, strapabíró masszázspaddal, bőrfotelekkel. Nagyobb szoba, itt plusz a matrac. Mi most a közepest kaptuk meg.
Fürdő tiszta. Falra szerelt tusfürdő adagoló, száraz kilépő és puha törölköző az elején és a végén. Szájvizek, dezodorok. Nem kell több.

Hirdető külseje

Nagyon helyes lány. Műszempilla befigyel, de ez nem zavaró. Ezt kivéve 100% természetesség. Ha egy házban laknánk, mindig megvárnám a lifttel, vagy a kapuban, csak hogy kicsit sasoljam. Magassarkú cipő, fekete miniruha volt a fogadó szett. Alatta body, ami pikk-pakk lekerült. Szerintem nincs húsz éves, ami számomra rettenetesen fiatal, de egy rutinosabb kollegina javaslatára mégis felkerestem, mert egy korábbi itteni kedvencem befejezte áldásos tevékenységét. Adtam egy esélyt, Jól tettem. Most, másodszor, de nem utoljára voltam a vendége.

Masszázs

Először volt masszázs. Nem mondom, hogy izomlazító, vagy az ujjászületős változat, de a kellemes érintésétől bepunnyadtam. Kb az idő 2/3-a telt el. Bepunnyadás előtt beszélgettünk.
Múltról. 20 év alatti “kislány”, vajon milyen múltja lehet? Leckeírás, napközi? Útkeresés, stb.. A jelenről. Ami látok, érzek és személy szerint, örülök neki. A jövőről. Ami homályos. De vannak gondolatai és ez jó.
Fordulás előtt megkérdeztem, szereti e ő is a masszázst.
Nem szokták masszírozni, válaszolta.
Bomba fenék, tenyerébe illő, érintésre jól reagáló cicik, minden feszes.
Ki ne akarná megérinteni?
Gondolom az én masszázsom a kutyát nem érdekli, ezért csak érintőlegesen teszek erről említést, a kényeztetés részen.
Mert a kezem és a szemem is kényeztette, mikor hozzáérhettem és láthattam.

Kényeztetés

Először én őt. A masszázzsal. Lágyan érintettem, amit ő nagyraértékelt. Láb, popsi, lapocka, vállak és vissza. Fenék, combok volt a fővonal. Egy darabig. Egyre bátrabban közelítettem a punci felé, jól vette a finom közeledést, óvatosan terpeszbe tette a lábát, hogy jobban “hozzáférjek”. Nedves volt, kifejezetten élvezte.
Kérés nélkül megfordult és kívánta, hogy a nyelvemmel is tegyek a kedvére. Nem kellett kétszer mondani. Valójában egyszer sem.
Apró csókok a combokra, majd beljebb és beljebb. Nagyon sokat nem kellett fáradoznom,( nem esett volna nehezemre ) hamar sikerült is elreppenteni a kishölgyet.
Nem teketoriázott sokat. Most te jössz! Adta ki a vezényszót, de olyan módon és hangon, hogyha csak ezt mondta volna, már akkor a felejthetetlen jelzővel íródna ez a beszámoló.
Elém térdelt és többször a szemembe felnézve kezdte a kivégzésemet. Tette ezt olyan szenvedéllyel és milfeket megszégyenítő technikával, néha minimális kéz segítségével, de inkább anélkül, mélyen leengedve, lassú, de semmiképp sem unalmas, művi módon, hogy percek alatt kegyelemért könyörögtem.
Meg is kegyelmezett. Nem kapkodta el a végét , hosszan elnyújtva bent tartott, míg teljesen visszanyertem az eszméletemet.
Itt lépett nálam feljebb, az istennőség felé.

Elszámolás

Extrák nincsenek az adatlapon feltüntetve.
Szerintem a méz száma sem.
* felkerekítve adtam át az elején, egy doboz bonbon és egy csokor virág kíséretében.
Alap, hogy hölgyekhez, üres kézzel nem megyünk.
Gondolom, sokminden szimpátia függő, noha a helyen, a határokat maximálisan betartva, eléggé “bevállalósak” a hölgyek. Ő is hozta ezt a rendkívül magas színvonalat.

LOTTI, rossz masszázs

  novemberrain

Egyeztetés

Régen nem jártam új hirdetőknél gondoltam teszek egy próbát, rossz ötlet volt.
Ezen az oldalon láttam a hirdetését.
Telefonon hívtam kora délután kolléganője vette fel aki tájékoztatott a lehetőségekről 1,5 óra múlva ott voltam. Említette, hogy a program tartalmaz csúszkamasszázst de mire odaértem a helyszínre addigra elfogyott. Franciát is mondott ami szintén nincs.

Megközelítés

A helyszín BKV-val (villamossal mentem) könnyen megközelíthető. Margit körút jól ismer (már akinek) szalonja. GPS használtam mint mindig. Amikor odaértem telefonon hívtam azonnal megadta kapukódot és már bent is voltam. Felsőbb emeletre kell menni, lift van.

Helyszín

Régebbi építésű ház, közepes állapotú lakás. Több szoba van, amelyikben voltunk abban masszázspad és egy matrac volt. Fürdőben zuhanyzó van.

Hirdető külseje

Fekete felsőben fekete miniszoknyában fogadott, fekete combfixben, ruhája szolgálólány benyomását keltette bennem, de ő nem az. Nem vette le a ruháját úgyhogy nem tudok sem ciciről sem fenekéről sem másról írni semmit mert nem láttam. Külsejével nem volt problémám.

Masszázs

Megérkezésem után bekísért a masszázs szobába, kértem egy kis vizet miközben elkezdtem vetkőzni.
Miután megszabadultam minden rajtam lévő ruhadarabtól kaptam egy méretes jó minőségű törölközőt és átmentem a fürdőszobába.
Gyorsan letusoltam, vissza a szobába, feltápászkodtam a masszázspadra és kezdetét vette a masszázs.
Lábaktól indult felfelé , fenekem majd hátam következett. Nem tudom ezt korrektül értékelni mennyire volt hatékony de én nem is ezért mentem oda. A masszázs alatt teljesen felöltözve volt. Próbáltam vele kommunikálni de egy idő után feladtam, mert csak nyegle válaszokat kaptam.

Kényeztetés

A masszázs után mondta forduljak meg majd következett a lingamnak nevezett akármi. Elkezdte rángatni a fakamat 2 perc eltelte után mondtam, hogy ez nekem túl erős hát nem tetszett neki. Válasz: ő ezt nem tudja másképp. Mondtam vegye le a ruháját , válasz: hát most már eljárt az idő túl késő van ahhoz. Talán könyörögjek Őnagyságának, hogy méltóztasson levetkőzni nem?
Elegem lett az egészből , leszálltam a masszázspadról aztán elmentem zuhanyozni.

Elszámolás

Az elején kellett rendeztem ami megegyezett a telefonon megbeszélttel. Az 1 órás program a mostani pesti átlagár.
Extrák tudtommal nincsenek.

Problémák

Masszázson kívül gyakorlatilag semmi nem volt. Csúszkamasszázs nincs, francia nincs, lingam az 2 perc faszrángatásban merül ki. Egy pofátlan arcátlan hozzáállás, közönséges lehúzás amin még ő jól is mulat. Ha lenne kidobott pénz kategória abba tenném.