Beszámolóim

Barbi, istennő masszázs

  konzul

Egyeztetés

Egyszerű volt. Hívtam és felvette. Készségesen tájékoztatott és aznapra volt is időpont.

Megközelítés

Autóval egyszerű. Parkolás a ház előtt.

Helyszín

Többen dolgoznak a lakásban. Barbi elmondása szerint masszázs lányok. De nem volt zavaró. A fürdőben azért érezhető volt, hogy van forgalom. De a tisztaság rendben volt. Kulturált fürdő, szájvíz, eldobható pohár, tiszta törölköző. A szoba hangulatos, a célnak megfelel. Matrac a földön de kényelmes. Tükör az ágy mellett.

Hirdető külseje

Barbi egy kedves és aranyos csaj. A képekhez képest talán picivel teltebb de a képek egyértelműen őt ábrázolják. Jót lehetett vele beszélgetni az élet dolgairól két menet közt, ami oldottabbá tette a találkozót.

Action

Barbi kezdeményező és nyílt hölgy. Lehetett vele beszélgetni. Elmondtam, hogy mit szeretnék, melyben semmi extrém dolog nem volt. Csókjai kicsit felületesek, próbáltam érzékibbre venni de úgy éreztem ezt nem annyira támogatja. A francia tudása jó, ha akart volna hamar kivégez. A francia lecke után kértem gumit és kaptam is. Ezután missziben folytattuk de persze előtte én is kényeztettem kicsit. A KF el nem nagyon tudtam lázba hozni. Lehet fáradt volt, lehet a borostám miatt vagy csak mert ilyen típus. Nem tudom. Minden esetre miután ezt a lehetőséget is kipróbáltam, nekiláttunk a fő attrakciónak. Én sem voltam nagy formában és talán Ő is fáradt volt, minden esetre nagyon készséges maradt végig. Így élvezhettem hagyományos poziban, láb fent, láb behajlítva...stb. Így lett vége az első körnek. Majd tisztogatás és egy jó beszélgetés következett. Nagyon nyitott és kellemes társaság Barbara. Így tényleg felszabadult légkörben töltöttük azt a kis időt. Majd kértem, hogy bontakozzon ki ismét a francia tudásával. Ezt is készségesen teljesítette, majd mikor elérte a megfelelő keménységet, gumit kaptam és egy laza lovaglást. Ebből a poziból kutysusba váltottunk és ellőttem a második töltényt is. Így egy kellemes déli randit tudhattam magam mögött ezen a napon.

Elszámolás

Előre kérte, ahogy a telefonban is megbeszéltük. Extrákat nem kértem széles volt az alap paletta is.

Barbi, istennő masszázs

  D4v3

Egyeztetés

Telefonon történt. Viszonylag könnyen. Egyszer már találkoztunk, tudtam mire számítsak. Bár akkor még éppen masszázs oldalon hirdetett.

Megközelítés

Autóval nem nehéz. Parkolni könnyű. Fizetős, mint mindenhol a kerületben. A térkép jól jelöli a címet. BKV-t nem ismerem. A környéken épp felújítás vagy fejlesztés. zajlik annak ellenére, hogy a társasház sem lehet több 1-2 évesnél.

Helyszín

Új társasház. Még a lift is osb-be van burkolva. A sok jövés-menés miatt..? Eddig senkivel nem találkoztam a két alkalommal amikor arra jártam. Minden szép és új, ezt talán magyarázni sem kell. Talán még két hölgy rendel vele együtt a lakásban, de nem találkoztam senki mással.

Hirdető külseje

Sok-sok kép látható Barbiról. Amelyek nem csalnak. Akinek azokon bejön, élőben is be fog jönni. Nincs semmi durva retus vagy csalás vagy 100 éves fotók.

Action

Zuhany után a szobában várt. Ismét kérdezte, hogy mi legyen a program. Szeretném-e a popsit igénybe venni? Erre csak annyit feleltem, hogy a popsit talán, de a popsikényeztetést biztosan, mint amit a korábbi randin.
Most nem masszázzsal nyitott, mint akkor, hanem krémmel bekente az érzékeny részeket és azonnal kényeztetésbe kezdett. Jól esett, de talán szükséges hozzá a felvezető simogatás is, mert nem kértem olyan sokáig, mint legutóbb. Így fordulás után a szájában találtam magam. Egy apróbb kérésem volt, amire (még) nem emlékezett, de miután jeleztem, azonnal úgy csinálta a franciát, ahogy szeretem.
Azt gondolom, hogy talán amiatt, hogy a szexes oldalon két kör van egy órában és erről nem beszéltünk, nem túl, nem olyan hosszú francia után, mint legutóbb, gumit ajánlott. Amit elfogadtam. Belecsüccsent, lovagolt, majd missziben folytattuk. Szép látvány volt, jól, esett, de eszembe jutott a popsi lehetősége. Fordulást kértem. Hátulról punciban kezdtünk. Majd simogatni kezdtem a kettes bejáratot. Vette a lapot és krémmel kente be a popsilyukát. Egészen könnyen befogadott. Néhány óvatos mozdulat után hevesebb szex következett. Markoltam a fenekét, a ki-bejáró faszt a popsijában, oldalt tükör, amiben a lökésenként ringó mellek tették az egészet még izgalmasabbá. Pár perc múlva a gumiba élveztem.
Óvatosan kihúztuk. Zsepibe került, majd elmentem zuhanyozni. Mire visszaértem, akkor jártunk 30 percnél, Barbi mondta, hogy ő is felfrissíti magát. Ekkor már tudtam, hogy nekem ennyi elég volt, többet nem tudnék érdemben a naphoz hozzátenni. Amikor visszaért ő is, jeleztem neki, hogy köszönöm és hagyom pihenni a továbbiakban.

Elszámolás

Barbi zuhanyzása alatt tettem ki az órás extrás összeget. Nem gond, hogy lényegesen kevesebbet maradtam. Inkább hagytam egyedül pihenni, készülni a továbbiakra, mint üres fecsegéssel kitölteni az idejét és rohanni a következő munkára..

Barbi, istennő masszázs

  árrpi

Egyeztetés

Még márciusban töltöttem Barbinál egy csodálatos másfél órát, azóta csak azt vártam, hogy eljöjjön az alkalom, hogy újra el tudok szökni hozzá. Nos, ez az alkalom szerencsére elérkezett! Előző nap hívtam telefonon, a kolléganője vette föl. A lényegi kérdés az volt, hogy tudok-e menni másnap az általam megjelölt időpontban egy másfél órás programra. Szerencsém volt, szabad volt az időpont. :-) Aznap reggel a kollegina kérésének megfelelően még írtam egy megerősítő sms-t.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel nagyon könnyen megközelíthető a helyszín, a múltkor villamossal, ezúttal busszal érkeztem, mindkét esetben kb. 5 perc sétára volt a ház. A ház újépítésű, körülötte viszont építkezések zajlanak, így nem a legszebb állapotok uralkodnak... Ettől függetlenül van (fizetős) parkolási lehetőség az utcában, ha szerencséje van a vendégnek, a ház közvetlen közelében is leparkolhat.

Helyszín

Egy újépítésű társasház a cél. A lépcsőház előtt telóztam, ahol megkaptam a bejutáshoz szükséges infókat. A lakásban több szoba is van, ezúttal tatamis szoba jutott nekünk. A tükör nem a legjobb helyen a tatami fejrésze mögött van. A fürdőszoba kádas, a kifröcsögés ellen függöny véd. Dezodor, szájvíz a fürdőszobában, s a zuhanyzáshoz többféle tusfürdő is volt.

Hirdető külseje

Márciusban már voltam Barbinál, szerencsére semmit nem változott ilyen rövid idő alatt. Barbi egy gyönyörű arcú, aranyos kék szemű hölgy, nagyon jó volt ismét találkozni. Ugyanazt tudom leírni, mint a múltkor. Formás, markolászni való popó, közepes méretű, eredeti, szép cicik, frissen borotvált punci és formás combok. A képek egyébként tökéletesen visszaadják Barbi tulajdonságait, szóval akinek tetszenek a képek, nem érheti meglepetés! Egy kétrészes fehérneműben fogadott.

Masszázs

Erre a program közepén került sor. Nem erre helyeztük a hangsúlyt, mindenesetre kellemes volt. Olajat használt, lentről haladt felfelé. Közepes erősséggel csinálta, a combok kapták a legalaposabb gyúrást. Ahogy haladt feljebb a hátsóm felé, akkor nem maradtak el a kellemes benyúlások sem, majd a derekam, végül a lapockák következtek. Közben jót beszélgettünk egymással, Barbi kimondottan jó beszélgetőpartner volt.

Kényeztetés

A fürdőből visszatérve ugyanolyan "álló partyval" kezdtük, mint a múltkor. Megkérdezte, levegye-e a melltartóját, vagy én szabadítsam meg tőle, én az utóbbit választottam. :-) Az újabb találkozás örömére átöleltük, csókolgattuk egymást, s miközben beszélgettünk, én folyamatosan a formás popóját markolásztam, majd a melltartó-kapocshoz nyúlva próbát tettem, hogy sikerül-e megbirkóznom a feladattal: sikerült, gyorsan meg tudtam szabadítani a felső textiltől. Gyönyörű, a közepesnél kicsit nagyobb, eredeti mellei vannak, puszilgattam, szopogattam, mint egy kisbaba. Ezután Barbi "leszerelte" a körém tekert törölközőt, majd egy kis kézi munka után a hasához szorította az álló farkamat. Nehéz lenne leírni, milyen kellemes egyveleg volt, ahogy csókolózunk, s közben egymáshoz dörgölőzünk, én pedig a popót markolászom... A farkincám a hasunk között, a mellei a mellkasomnak nyomulnak, s eközben a kezem a popójáról kicsit feljebb téved, hogy megszabadítsam Barbit az utolsó textiltől is. Miután már mindketten teljesen meztelenül voltunk, úgy döntöttünk, ideje lenne vízszintesbe helyezni magunkat. Megkértem Barbit, előbb ő feküdjön hanyatt a tatamin széttárt lábakkal, hogy gyönyörködni tudjak egy kicsit. Gyönyörű látvány volt a borotvált punci, nem is húztam az időt, puszilgattam először körülötte, majd a csiklót, majd finom nyelvmunkába kezdtem. Közben lassan, finoman becsúsztattam a középső ujjamat, utána már csak az ujjam játszotta a főszerepet, s mivel elég tágasnak éreztem, Barbi engedélyezése után a mutatóujjamat is bevetettem. Látszott Barbin hogy élvezi, bár azt már korábban is mondta hogy ettől nem képes elmenni, így nem is húztam a végtelenségig, inkább feljebb csúsztam egy szenvedélyes csókolózásra, s közben úgy csináltunk, mint az erotikus filmekben: a kemény farkam a hasán dörgölőzve csúszkált, s hogy még kellemesebb legyen, Barbi csurgatott olajat is a hasára, hogy még élvezetesebb legyen ez a fordított csúszka. Ezután helyet cseréltünk, én feküdtem hanyatt, sort kerítettünk a fenti fejezetben leírt masszázsra, ezután pedig Barbi a tettek mezejére lépett. Fölém hajolt, megcsókolt, a farkincámat a cicijéhez dörgölte, majd lejjebb csúszott, és csodás franciás kényeztetésben részesített. Először a zacsit puszilgatta, nyaldosta, majd a rúdon felfelé haladt, s a makkomat ingerelte a nyelvével, végül a szájába vette, és először lassú, majd fokozatosan gyorsuló, egyre intenzívebb szopásba kezdett. Az érzés ezúttal is leírhatatlan volt, nem is bírtam sokáig, hatalmasat élveztem a szájába. Az időt sikerült alaposan kihasználnunk, egy kis pihegésre és beszélgetésre azért még maradt egy icipici idő, aztán irány a fürdőszoba, majd jött a búcsúzás egy csodálatos Barbi-est után. :-)

Elszámolás

Az elején rendezve, szerintem a pesti átlagnak megfelelő, de mondanom sem kell, hogy az élmény jóval átlag fölötti volt. Három extrája van (csók, ujjazás NFVSZ), mindhármat igénybe vettem, ami értelemszerűen megemeli, de szerintem bűn lenne bármelyiket is kihagyni.

Barbi, felejthetetlen masszázs

  Shinrai

Egyeztetés

Sok jó beszámolót olvastam róla ezért telefont ragadtam és felhívtam. Mindenre kiterjedő választ kaptam mind a rózsákra vonatkozóan mind a vállalásaira. Elmondása szerint vele beszéltem és nem telefonos kisasszonnyal, de VTR-re nincs lehetőség.

Megközelítés

Központi helyen van Angyalföldön a Forgách utcai metró megállótól pár perc sétára. Busz is jár a közelben, ahonnan szintén nem kell sokat gyalogolni.
Autóval érkezők szerintem könnyen találnak szabad parkolót talán még a ház előtt is. Nem olyan régen adhatták át az épületet mert minden újnak tűnt. Belépve a lépcsőházba több lift is üzemel, ami közül az egyik a megfelelő szintre visz, ahol már nyílik is az ajtó.

Helyszín

A lakásban minden szép és új azon belül jó elrendezésű. A szoba felszereltsége a praktikusság jegyeit tükrözi mert ágy helyett tatami található, ami mellett tükör van, amiben nyomon követhetjük az eseményeket. Fürdőben kád található elhúzható függönnyel felszerelve, ami előtt száraznak mondható kilépő is van. Tusfürdőből van bőven választék, valamint szájvíz és kis pohár kikészítve, amit használjuk bátran.

Hirdető külseje

Nem kell nagy képzelőerő hogyan is néz ki mert nagyon sok kép ad útmutatást erről, ami a valóságot tükrözi és az arcát sem takarja ki. Helyes mosolygós arc, szép formás alak, természetes mellek, amik kézbe illenek. Kelyhének környéke szépen borotvált volt. Valami piros top szerűben fogadott hozzáillő alsó résszel és combfixszel, amik lekerültek róla az idő folyamán.

Action

Belépéskor cipőlevétel után a szobába kísért, ahol levehettem ruháimat a szobainasra és a mellette lévő ülőalkalmatosságra téve azokat. Ezek után megkaptam szépen összehajtogatott törölközőmet és a szemben lévő fürdőszobában letudtam, amit ilyenkor kell.

Visszaérkezve állva kezdünk beszélgetni majd elkezdtem megszabadítani felső ruházatától, miközben szájra puszikkal ismerkedtünk tovább. Melleit vettem kezembe majd számba, amitől férfiasságom erőteljesen erősödni kezdett. Ebben a helyzetben már kényelmesebb volt a tatamira feküdni és átadni magam a kényeztetésének. Kaptam dicséretet farkam méretére és keménységére, amit mosolyok közepette vett szájába oldalról ráhajolva. Finoman szopott kis kézimunkával és piszok jól esett. Közben én sem akartam tétlen maradni és finoman egy ujjal punciját kezdtem izgatni majd még egyel, aztán gondoltam feljebb is bepróbálkozom és engedélyt is kaptam rá. Popsijába minden akadály nélkül csúsztattam be egyik ujjamat, míg másikkal továbbra is a puncit kényeztettem miközben továbbra is szájában élvezkedett farkam. Ez ment jó ideig majd gumit és pózcserét kértem, ami a kutyus volt.

Első körben a puncit vettem birtokba. Gyengéden csúsztam be igen könnyedén. Valahogy éreztem, hogy mehet ez bátrabban is ezért fokoztam a tempót és már erőteljesebben csattogtam popsiján miközben derekát fogva húztam magamba. Közben megjöttek hangjai is mert nagyokat sóhajtott és a nyögések sem maradtak el. Elérkezettnek láttam az időt. hogy bekérjem magam egyel feljebb. A méretem miatt gondoltam elutasítást kapok, de egy rendben jelzéssel engedélyt kaptam egy kéréssel, hogy ott azért ne ilyen lendületesen szeretgessem. Kicsit lejjebb engedte popsiját bekente alaposan krémmel én meg minden további nélkül könnyedén csúsztam be abba a szűk popsiba. Itt nagyon óvatosan mozogtam, de élveztem azt, amit addig nagyon kevésszer. Kis idő elteltével már erőteljesebben és szinte tövig lehetett tolni. Ez már azért sok volt a jóból és egy ilyen mélyebbre tolt pillanatban engedtem útjára a gyönyört tele lőve a gumit a popsiban. Hagyott szépen lenyugodni majd lassan kihúztam farkam, amiről a gumit gyorsan levette és eltüntetett. Ezek után megtisztogatott.

Kicsit még beszélgettünk majd elmentem fürdeni, ami után kielégülve boldog mosollyal az arcomon távoztam egy popsis élménnyel, amiben már nem is reménykedtem.

Elszámolás

Utólag rendeztem a telefonbeszélgetésben elmondottak szerint és egy extrát vettem igénybe.

Barbi, felejthetetlen masszázs

  hanczUr

Egyeztetés

Telefonon hívtam, mikor elérhetőnek látszott az oldalon. Egyből felvette és nemsokára tudott fogadni is.

Megközelítés

Jártam már az irodában, a megközelítés elsőre is egyszerű volt, az utcán háborús állapotok az építkezések miatt, de egyébként eddig mindig találtam a házzal szemben parkolót. Ez fizetős, természetesen.
A bejutás az újépítésű házba egyszerű, a lakások számozása viszont iszonyat logikátlan, de Barbi külön jelzi a telefonban is, hogy a liftből melyik irányba indulj. (Ugyanazon lépcsőházban van A és B számozás is, így nem csak a lakás számot kell megjegyezni.)

Helyszín

Az új építésű, három tárgyalós iroda, tiszta, a célnak megfelelő berendezéssel. A fürdő nem nagy, kád + zuhanyfüggöny kombó, a szükséges piperecikkek a helyükön.
A kád jó magasan van, én kétszer is majdnem hanyatt vágódtam, legyetek óvatosak vagy ügyesebbek mint én :)
A szobában hangulatfény, kellemes illat, halk relax zene, kényelmes matrac a földön.

Hirdető külseje

A képeken Barbi szerepel, a képek frissek és a valóságot hűen tükrözik. Ottjártamkor a képekhez képest kevesebb sminket hordott, de kisugárzása azonos, kedves, szép arca van. Valóban nem nádszál alkat, de ezt a képek és a megadott adatok is tükrözik, nincs semmi megtévesztés. A cicik természetesek, de a képek szerintem nagyobb méretet sugallnak (ez számomra egyáltalán nem volt gond).
Bőre puha, feszes, szolibarna, illatos.

Masszázs

Részletesen nem egyeztettük a programot előre, másfél órára mentem, hagytam, hogy ő alakítsa a programot. Masszázzsal kezdtük, ami kellemes volt, közben beszélgettünk.
Barbi masszázsa közepes erősségű, szerintem nem tanult, de a hozzállása érezhetően olyan, hogy igyekszik kellemes perceket szerezni a vendégnek, ezért nem gépies, hanem odafigyel.

Hátamat, derekamat, nyakamat, lábamat masszírozta végig kb. 30-35 percben, majd megkért, hogy forduljak meg...

Kényeztetés

Fordulás után kezdődött a masszázs erotikus része, amely üdvözlendően nem egyből a "rábukok a répára" módszer volt, hanem beolajozott, simogatott, lingamszerű masszírozásba kezdett. Ekkorra magától le is vette a melltartót, és oldalt ült, így én is elkezdtem simogatni puha bőrét. Számomra nagyon érzékien a lingam átfordult egy lassú franciába, amellyel párhuzamosan én is egyre lejjebb simogattam, ahol csak a bugyi kezdett akadályozni, amit ekkor le is vett magáról, hogy jobban hozzáférjek.

Igazából már a francia elkezdése után kérdezett rá, hogy szeretnék-e extrákat, de ez nem volt kizökkentő, valahogy természetesen jött. Az NFVSZ és ujjazást ajánlotta fel, amelyből az NFVSZ-t kértem, az ujjazással pedig úgy voltam, hogy majd meglátjuk, végül nem "vettem igénybe", de ez nem szándékos volt, inkább csak nem úgy jött ki. Más beszámolók mintha csókot is említenének, ami így utólag átgondolva nekem is jól esett volna, de az adatlapon nem szerepel és abban a helyzetben nem is kérdeztem rá.

Érdekes, hogy nem írták mások, de Barbi franciája egyedülálló, érzékien csinálja kevés kéz és mély szájmozdulatokkal, ritmusváltással, valamint általam eddig sehol nem tapasztalt technikával, ami azóta is rendszeresen eszembe jut és csak "nyelvrezegtetésnek" tudom leírni, ahogy ajkaival vagy nyelvével a makkot szájában tartva rezgő-vibráló hatást ér el. Fantasztikus érzés, ezt jeleztem is számára, azt mondta, ő maga fejlesztette ki, amiért meg is dicsértem nagyon :)

Olyannyira fantasztikus volt, hogy féltem, hogy túl hamar vége lesz a kényeztetésemnek, így megkérdeztem, hogy nem zavarná-e, ha én is megpróbálnék valami hasonlót rajta. Szerencsére nem ellenkezett, így hanyatt fekve végigpuszilgattam nyakától kezdve haladva lefelé. Puncija szép, illatos, öröm volt nyalakodni. Néha volt szolid reakció, de kizártnak tartom, hogy orgazmust okoztam neki, néhány perc után udvariasan jelezte, hogy "nagyon jó volt" neki és visszafektetett a hátamra, hogy folytassa szuper franciáját.

Nincs mit ragozni, a legjobb francia élményem volt, az NFVSZ-t kihasználtam, nem hagyta abba azonnal, hagyott lenyugodni.

Ekkor a másfél órából még hátra volt kb. 35 perc, lefeküdt mellém és elkezdtünk egyre mélyebb dolgokról beszélgetni. Utólag is meglep, hogy mennyire megnyíltam Barbinak, aki őszinte érdeklődéssel és együttérzéssel hallgatta meg azt a sok sz*rt, amivel megterheltem. Ezért külön köszönet, a beszélgetés is hasonlóan jól esett mint a találkozásunk többi része. Közben én is masszírozgattam őt, és az lett a vége, hogy végigbeszélgettük a maradék időmet, amit csak én vettem észre és jeleztem, hogy szerintem mennem kéne fürdeni.

Másfél órás meeting lévén nem tudom, hogy ha nem beszélgetünk, akkor mivel folytatódott volna a program, mivel telt volna az utolsó fél óra, ezt előre nem egyeztettük, a beszélgetés pedig inkább elkanyarintotta a hangulatot az erotikus iránytól.

Elszámolás

Korrekt elszámolás, átlagosnak mondható budapesti csokorméret. A megadott virágszálak másfél óra + egy extrát takarnak, amit az élményre tekintettel örömmel felkerekítettem.

Barbi, felejthetetlen masszázs

  árrpi

Egyeztetés

Tegnap hívtam telefonon, elsőre felvette a telefont, készségesen tájékoztatott a lényegről, nagyon kedves volt a telóban. Szerencsém volt, mert szabad volt az általam favorizált ma délutáni időpont. Másfél órás programra neveztem be, amit a kérésnek megfelelően ma reggel megerősítettem sms-ben.

Megközelítés

A tömegközlekedést választottam, a villamosmegállótól pár perc séta. Voltam már néhány hónapja ebben a szalonban (bárcsak ne lettem volna...) valakinél, aki már nem hirdet, úgyhogy könnyű dolgom volt Az utcában fizetős parkolási lehetőség, elvileg akár közvetlenül a ház előtt is meg lehet állni, feltéve hogy van szabad hely. Kíváncsiságból felmértem, mi lett volna, ha kocsival érkezem. Bár nem közvetlenül a cím előtt, de lett volna szabad hely, de nem sok.

Helyszín

Egy vadiúj építésű társasház, ez egyértelműen látszik, még körülötte is javában zajlik az új épületek felhúzása. Érkezéskor telefonáltam, s megkaptam a bejutáshoz szükséges információkat. Több szoba is van, ezúttal egy ágyas szoba volt a tetthely, a célnak abszolút megfelel, tükör azonban sajnos nem volt. (A múltkor tatamis szobában voltam egy tükörrel.) A fürdőszoba kádas, a kifröcsögés ellen függöny véd. Többféle tusfürdő is volt, illetve dezodor, szájvíz.

Hirdető külseje

A képeknek teljesen megfelelő, jó alakú (nem nádszál, de nem is túlsúlyos), nagyon szép arcú, kedves, mosolygós kék szemű hölgy nyitott ajtót. Formás, markolászni való popó, közepes méretű, eredeti, szép cicik, frissen borotvált punci és formás combok. Már a legelső pillanattól magával ragadott a szexi kisugárzásával, vidám, közvetlen természetével. Egy kétrészes szexi fehérneműben fogadott, így már az elején kivehető volt formás alakja.

Masszázs

Erre a program végén került sor. Olajat használt, lentről haladt fölfelé, közepes erősséggel csinálta, ez nekem teljesen megfelelő volt. A combom alaposan átgyúrta, akárcsak a hátsómat, majd a derék, hát, lapocka, végül a vállam következett. Nem értek a témához, de minden bizonnyal szakszerű volt, nekem mindenesetre nagyon jólesett minden érintés. Közben végig jót beszélgettünk, Barbi nagyon jó beszélgetőpartner volt.

Kényeztetés

A zuhanyzásból visszatérve Barbi az ágy előtt várt, nem bírtam megállni, hogy ne húzzam magamhoz, viszonozta az ölelést, így egymást puszilgattuk, közben a formás popóját markolásztam. Miközben a nyakát puszilgattam, kikapcsoltam hátul a melltartóját és megaszabadítottam tőle, így megcsodálhattam és puszilgathattam a formás ciciket. Följebb haladva a nyakát, arcát, majd száját is puszilgattam, aminek a vége egy kellemes csókolózás lett. Eközben a popót markolásztam, majd a bugyi alá nyúltam, s azt is lehúztam, így már mindketten teljesen meztelenek voltunk. Közben Barbi kezébe vette a velem egykorút, finoman cirógatta, majd beolajozta, majd összeölelkeztünk, s az ágaskodó farkam közénk szorult, s a hasán csúszkált. Hát mit mondjak, kimondottan jó "állófogadás" volt, kívánni sem lehet ennél jobbat. :-) De ha már ott volt az a kényelmes ágy, hát úgy döntöttünk, ideje lenne kihasználni, szóval Barbi hanyatt feküdt, széttárta a lábát, és elém tárult Barbi izgató, csupasz puncija. Puszilgattam körülötte, majd a csiklóját, aztán a nyelvemet, majd az ujjamat is bevetettem. A korábbi írásokból tudtam hogy nem igazán lehet ezzel a mennybe repíteni, így nem állt szándékomban sokáig nyalakodni, de azért magam szórakoztatására elvoltam egy ideig, majd feljebb csúszva a hasát, nyakát puszilgattam, majd jött egy újabb csókolózás, s közben szeretkezést imitáltunk: Barbi a tenyerébe fogta a farkincámat, én pedig a kezében csúszkáltam. Ezután fordulást kértem Barbitól, hogy a popsijában is gyönyörködhessek, olajat csurgattam rá, majd egy kis markolászás után a farpofák között csúszkáztam, hát nem volt rossz! Ezután Barbi mellé feküdtem, ismét a hátsóját markolásztam, miközben újabb csókcsata következett, hosszú, szenvedélyes csókolózás volt ez, leírhatatlanul kellemes érzés volt! Ezután hanyatt feküdtem, hogy Barbi következzen, beolajozta magát és engem is, és kellemes csúszkában részesített. Elsősorban a mellein volt a hangsúly, a cicikkel többször megmasszírozta, illetve közé szorította a farkamat, majd lejjebb csúszott, és megmutatta, hogyan tud bánni a furulyával. Rövid kézijáték után kinyújtotta a nyelvét, és a makkomat nyalogatta, majd szájába vette, és először lassú, majd egyre intenzívebb, szopásba kezdett, nagyon kellemes csinálta, többször vég-közeli állapotban voltam, így néha meg is állítottam időhúzás végett, ami arra is tökéletes volt, hogy újabb csókokat lopjak tőle, majd ismét a szájába vette, és el is érkezett a vég a szájában mentem el, tökéletes happy finish volt. Ezután egy rövid összebújós beszélgetés következett, amit a masszázs közben is folytattunk (a masszázs ugyanis a legvégére maradt, kevés időt hagytunk rá, de nem is baj), majd az idő végefelé közeledve mentem zuhanyozni, aztán a búcsú következett.

Elszámolás

A randi elején rendezve, szerintem a pesti átlagnak megfelelő. Az élmény viszont bőven átlag feletti volt! Mindkét extrát igénybe vettem (NFVSZ + ujjazás), ami picit megnyomta a díjazást, de nem kérdés hogy megérte.

Barbi, nagyon jó masszázs

  kissgo

Egyeztetés

Hét közben hívtam először egy hétvégi randi ötletével. Akkor a részleteket meg tudtuk beszélni, viszont arra kért Barbi, hogy a konkrét időpontot a randi napján egyeztessük. Ez így is történt. A telefont ő kezeli, mindkétszer könnyen elértem.

Megközelítés

Árpád híd környékén található Barbi lakása.Tömegközlekedéssel érkeztem. Metró és villamos is jár a környéken. Autóval is megközelíthetőnek tűnt, a parkolás feltételezem fizetős lehet.

Helyszín

Egy új építésű lépcsőházban található a lakás. Több szobás erre a célra kialakított, tiszta, rendezett lakás. A fürdőben minden megtalálható ami a tisztálkodáshoz kell, méghozzá olyan választékban, amit még egy drogéria is megirigyelhetne. A masszázs egy franciaágyon zajlott, körben tükrök segítik a vizuális élmény fokozását.

Hirdető külseje

Barbi a képeknek tökéletesen megfelel. Arca is szép, bár ezt képei valamennyire sejtetik. Egy kék csipkés fehérnemű volt rajta érkezésemkor, ami kiemelte szép nőies alakját és jól passzolt a kékeszöld szeméhez. Teste természetes, tetkókat nem fedeztem fel rajta.

Masszázs

Masszázzsal kezdtünk és valahol a program közepén regenerálódás gyanánt szintén sort kerítettünk rá. Bár nem tanulta a masszázst Barbi, de a technikát egy svédmasszázsban is jártas kolléganőjétől sajátította el. Nagyon finom kezei vannak és jól megmozgatta az izmaimat. Nyilván nem ez a program érdemi része számunkra, de nagyon jól ellazított Barbi masszázsa.

Kényeztetés

A masszázs végén Barbi elkezdte simogatni a golyóimat és kért, hogy forduljak meg. Nem kellett kétszer mondania. Ezután egy nagyon jó technikával kivitelezett franciát kaptam. Volt benne minden ami kell, nyelvpörgetés,golyónyali és egy nagyon intenzív szopás. Hihetetlenül élveztem, Barbi technikája az egyik legjobb amit életemben megtapasztaltam. Ezután egy kis cicis csúszka és csókok jöttek. Majd felálltam az ágy mellé, Barbi az ágyon térdelve kapott be és egy intenzív szopás és kellemes heremasszázs kíséretében telelőttem a száját.Az utolsó cseppet is kiszívta belőlem. Kis technikai szünet után a második felvonás kb. hasonló forgatókönyv szerint zajlott. Barbi mindent megtett, de nem jött össze a második lövés.

Elszámolás

Az általam feltüntetett rózsaszál Barbi 1,5 órás alap programjának a díja.Emellett Barbi 4 extrát vállal, amiből én a csókot és a NFVSZ opciót vettem igénybe.

Barbi, nagyon jó masszázs

  papamaci214

Egyeztetés

Régóta szemeztem már a képeivel, a környéken voltam és volt szabad időm így próba szerencse alapon hívtam. Pár csörgés után fel is vette. Kedves hang, elmondta a részleteket és sikerült is megbeszélni, hogy egy óra múlva tud fogadni.

Megközelítés

A helyszín egy új építésű házban található. A cím egyértelmű, van BKV, autóval mentem simán tudtam pár perc sétára parkolót találni.

Helyszín

Új építésű ház, bejutás semmi extra, teljesen diszkrét. Belül minden okét, tiszta, rendes, higiénikus fürdő, kellő számú tusfürdő. Szobában matrac a földön, de rendben van a szoba tiszta, higiénikus.
Nem egyedül rendel, de jól megoldják, nekem egyáltalán nem volt zavaró, nem vettem észre semmit.

Hirdető külseje

Barbi sok képekkel hirdet, tény, hogy a fotós ügyes volt dolgozott a pénzért, de ez nem azt jelenti, hogy teljesen más vár, hanem azt, hogy nem egy olyan Nő fog fogadni mint a képek alapján elképzelsz, ennyi. Barbi egy nagyon szép, helyes, szexi magas szőke Nő. Izgató és formás popsival és csábító tekintettel. Talán 1-1 kg. -al több lehet mint a képeken sejlik, de ez semmit nem vesz el. Nagyon finom és illatos mindenütt. Valami fehérnemű kombóban fogadott ami döglesztő volt.
A külsőn kívül Barbi nagyon kedves, finom, bújós, gyorsan repül vele az idő.

Action

Megérkezésem után bemutatkozás, puszik, már az első csókok itt elcsattantak, majd irány fürdés. Visszatértem után bele csaptunk a dolgok közepébe. Álva kezdtünk neki, csókkal nyitottunk, vissza csókolt, sok simi kölcsönösen, háttal magam felé fordítottam, csókoltam a nyakát, tarkóját, elölről simiztem, bele nyúltam a bugyiba, kicsit elkezdtem már izgatni. Kibontottam a ruhából, elém tárult meztelen csodás teste, kicsit lehajoltam csókoltam a melleit bimbókat, közben kezemmel lent simogattam. Majd fogta magát és legugolt és elkezdetett játszani a velem egykorúval, szépen nyalogatta, bekapta, játszott vele. Nem tövig, nem volt mélytorok, de szépen játszott vele.
Matracra vettük az irány és itt folytatta farkam kényeztetését. Éreztem, hogy ebből baj lesz, így cseréltünk Én kezdtem el kényeztetni, illatos, finom olt. Finoman nyaltam, néha ujjaimat is bevetettem, mind a punciba, mind a popsiba. Sóhajokat hallva, nem volt neki sem ellenére. Egy idő után újra a szájába kérezkedtem, majd rövidesen kértem az óvszert. Elsőnek szemből kezdtünk, finoman magába fogadott, lábaival szorított, átölelt, közben csókolóztunk, kézzel lenyúltam és izgattam a popsit közben. Lassan mardva ebben a pózban áttettem popsiba, szép lassan kezdtem, szépen befogadott, majd lassan növeltem a tempot és a végén lehetett már temposan tolni. Itt is lett végem, hatalmasat élveztem popsiban (természetesen gumival).
Szünetben beszélgettünk, kedves volt, majd ahogy kipihentem magam bele kezdtünk a második körbe. Hasonló volt a koreográfia, jó francia, lovaglás, szemből, kutyus, itt újra popsi. Itt jegyzem meg, hogy Barbi -nál mehet a popsi bőven ha ez még nem esett le senkinek.
Majd amikor láttam, hogy jön a vége jelezte, hogy fejezzük be szájjal, gumit levette, megtörölgetett és elkezdett szopni (máshogy nem lehet írni) és hatalmasat élveztem a szájéba.
Kicsi pihi és irány a fürdő

Elszámolás

Az elején leraktam, ott is maradt végig. annyi mint telefonban, axtraként popót vettem igénybe, talán más nincs is…

Barbi, nagyon jó masszázs

  Gabinho24

Egyeztetés

Mivel az egyik beszámolóban olvastam, hogy itt az oldalon chat-en is fel lehet venni vele a kapcsolatot, én is így tettem. Első körben érdeklődtem az árakról, melyről "részletes" tájékoztatást kaptam, majd kértem időpontot is tőle, de sajnos első alkalommal nem jártam sikerrel - a felajánlott időpont nekem nem volt jó. De nem adtam fel, egy héttel később ismét ráírtam, hogy mikor szeretném meglátogatni, ami szerencsémre már neki is megfelelt. Közösen elfogadtuk az időpontot, majd megkaptam a pontos címet.

Megközelítés

A találkozó helyszíne a Forgách utcai metró megállótól pár perc sétára található – a térképen szinte a pontos hely van bejelölve, nincs messze tőle. Tömegközlekedéssel mentem: a közelben tesz le a metró, alig 5 perc alatt a helyszínen voltam.
Autóval érkezőknek akár az épület előtt is meglehet állni – szombat délelőtt volt üres parkolóhely. Ha jól láttam, akkor a parkolás fizetős.

Helyszín

Az utóbbi években átadott lakóparkban, egy új építésű társasház. A helyszínre érkezve telefonon kapod meg a bejutáshoz szükséges kódot, majd lifttel lehet megközelíteni a randi helyszínét - kicsit nehezen találtam meg, mert a lakáshoz még egy másik ajtón is be kell menni. A lakásban érve egy kis folyóson találjuk magunkat, ahol a cipőnket le tudjuk lerakni. Innen nyílik ha jól emlékszem két kis szoba és egy fürdőszoba, ami Barbi szobájával szemben található. A szobában a ruhánkat egy szobainasra tudjuk lepakolni. A szobában hangulatvilágítás fogad, egyik sarokban egy szekrény (ahol a törölközők találhatóak), másik sarokban pedig egy tatami, mely mellett a falon egy tükör is felszerelésre került :). A fürdőben kád található, függönnyel felszerelve, ami előtt száraz kilépőn lehet megtörölközni. Volt szájvíz, többféle tusfürdő és dezodor is megtalálható. Fürdéshez száraz törölközőt kaptam.
Mindenhol rend és tisztaság uralkodik.

Hirdető külseje

Eszméletlenül Csinos, Szexi és vonzó Nő! Magasság, súly OK! Teste arányosan szép, ahogy a képeken is látható, élőben sem fog csalódás érni! Kézbe illő, formás cicik, kerek popsi, lapos has, formás arányosan szép lábak, nőies egyben sportos is. Arca csábító, szép szemek, szőke hajkorona, szép szempárral, arcocskával. Nagyon kedvesen fogadott, figyelmes, nekem borzasztóan tetszik!
Egy fekete köntösben fogadott, amely alatt egy fekete fehérnemű szett volt, combfixszel kiegészítve - talán a biliárdos képeken is megtalálható ez a szett.

Action

Megérkezésemkor telefonon hívtam, de sajnos nem vette fel. Már majdnem azt hittem, hogy hoppon maradok (eddig egyszer fordult elő ilyen velem), de bő 5 perc elteltével visszacsörögött, megkaptam a belépéshez szükséges kódokat, és már repített is fel a lift hozzá. Barbi az ajtó mögött "bújt el", majd belépve megcsodálhattam csodás alakját - köpni/nyelni nem tudtam :). Két puszival köszöntöttük egymást, levettem a cipőmet, majd beinvitált a szobába, megmutatta hova rakhatom le a ruháimat, majd gyors vetkőzés után (közben kicsit ismerkedtünk, beszélgettünk) a fürdőszobába vettem az irányt. Fürdés után visszatérve a szobába kérte, hogy helyezzem magam kényelembe a tatamin, addig ő leveti magáról a fehérneműt - szerencsére a combix fennmaradt, mint ha tudta volna, hogy azt szeretem :). Bekente a kezét, majd elkezdett foglalkozni a velem egykorúval. Szépen hadrendbe állította, kezével végig a tövénél fogta, de csak a szájával kényeztetett, néha-néha a golyókat is meg-meg nyalogatta. Nagyon érzékien csinálta (közben a tükörben lehet nézelődni), el tudtam volna képzelni végig így, de szerettem volna benne is lenni. Kis idővel később rákérdezett, hogy húzzunk-e gumit, de nem akartam adósa maradni, így kértem, hogy hadd kényeztessem én is odalent - szerencsére nem volt ellenére a dolog. Gyönyörű, finom puncija van. Próbáltam minél inkább a kedvére tenni - nyaltam/faltam, a végén még a cicikkel is kicsit játszadoztam -, izgi sóhajtásaiból arra következtettem, hogy jól esik neki (néha-néha a pocija is megremegett), de sajnos a csúcsra most nem tudtam eljuttatni - megdicsért, hogy jól csinálom, de mondta, hogy nem mindig sikerül eljutnia így a csúcsra (talán, mert most találkoztunk először). A francia óra után gumit húzott és egy felejthetetlen lovaglásba kezdett - valami csodálatos érzés volt, nem emlékszem, hogy bárki is meglovagolt volna ennyire. Először felegyenesedve kezdte lassú tempóban, majd hozzám simulva, kis puszikkal megspékelve az arcomon (sajnos a csók most elmaradt, legközelebb remélem lesz rá lehetőségem, mert szeretném megízlelni), majd ismét felegyenesedve komolyabb tempóban. Ez így ment jó pár percig, majd kérdezte, váltsunk-e pózt, mert kicsit elfáradt a lába. Természetesen igen volt a válaszom, mert szerettem volna megcsodálni szemből is a látványt, így misszionáriusban folytattuk. Lassú és gyors tempóban próbáltam kedvébe tenni, ami nekem biztosan sikerült :), de Barbit már nem biztos, hogy sikerült csúcsra juttatnom - pedig úgy láttam/hallottam, hogy élvezi.
Ezek után némi tisztálkodás, majd megkértem, hogy a maradék időben kicsit masszírozzon meg. Sajnos erre már nem volt sok időnk, de jó keze van, élveztem ezt is, csak ajánlani tudom, hogy mindenki vegye ezt is igénybe :). Közben beszélgettünk, kellemes társaság, mindenféléről el lehet vele beszélgetni. Nagyon gyorsan elment az egy óra vele (legközelebb legalább másfél órára megyek), így ismét elmentem fürdeni, felöltöztem (közben még beszélgettünk egy kicsit), majd búcsú puszival elköszöntünk egymástól.

Elszámolás

A szobába érve kérte, hogy az elején rendezzük, náluk ez a szokás - nem volt ezzel problémám, a szobában található szekrényre helyeztem, ami a randink végéig ott is maradt. Egy extrája van (popó), amit most nem vettem igénybe, de tervezem majd a későbbiekben :).

Barbi, nagyon jó masszázs

  whiteraven

Egyeztetés

A képei keltették fel a figyelmemet, a beszámolók olvasása után pedig már tudtam, hogy meg kell őt látogatnom. Első körben üzenetben kerestem őt. Gyorsan válaszolt kérdéseimre. Időpontot már telefonon egyeztettünk. Simán ment, könnyen el tudtam érni.

Megközelítés

Barbi kuckója egy újabb építésű épületben található. A cím egyértelmű és könnyen megközelíthető. Vidéki lévén én tömegközlekedek. A vasútállomásról az M3-as metróval könnyen eljutottam hozzá. A többiről nem tudok nyilatkozni, de rémlik, hogy láttam szabad parkolóhelyeket.

Helyszín

A bejutás a kód birtokában egyszerű, egyértelmű és diszkrét. Egy árva lélekkel sem találkoztam. A lakás tiszta, rendezett. A fürdő tágas, jól felszerelt - tusfürdő választék, szájvíz, dezodor - minden ami kell. A szoba is megfelelő - tisztaság és rend. Van szobainas és valamilyen ülő alkalmatosság, amire én csak ledobáltam a ruháimat. A tetthely egy matrac, mellette egy tükörrel a látvány fokozására.

Hirdető külseje

Mint már előttem írták a fotós valóban ügyes volt, de senki ne ijedjen meg. Barbi egy gyönyörű, magas, szőke csaj, helyes arccal, vékony arányos testtel, nem nagy de izgatható cicikkel, izgatóan formás popsival és ami engem megfog - csábító szemekkel. Kicsi, zárt puncija teljesen sima, finom és illatos - pont az esetem. Bugyi-melltartó-combfix-meg valami fogalmam sincs miben fogadott. Nem igazán tudtam erre figyelni.

Action

Érkezésem után bemutatkozás, puszik, cipő, kabát le és irány a szoba. Átadtam ajándékomat és benne egyúttal a megbeszélt rózsaszálakat is. Kaptam egy puha törcsit és elhúztam, hogy minél gyorsabban megszabaduljak az út porától. Visszatérésem után állva, csókokkal kezdtünk. Nagyon kellemes, puha csókja van és a nyelvét is jólhasználja. Közben megszabadítottam a melltartójától (innen tudom, hogy volt rajta), a bugyijától már önként szabadult meg. Majd rólam is levarázsolta a törölközőt, és felmérte a helyzetet. Tovább csókolóztunk és simogattuk egymást. Ilyenkor nem bánnám, ha több kezem lenne. Leheveredtünk a matracra, kényelembe helyeztük magunkat. Folytattuk a csókcsatát, de már a kezeink is elkalandoztak. A cicik is megkapták a nekik járó kényeztetést, de már nagyon kíváncsi voltam a kéjbarlangjára. Illatos, finom, sima. A lábai közé helyezkedtem és ott ténykedtem tovább. Mivel extraként popsit kértem, a nyelvem oda is elkalandozott. Az ujjaimat is bevetettem, mindkét nyílásában. A sóhajokból ítélve nem volt neki sem rossz, de csúcsra juttatni nem tudtam, ami nem feltétlenül Barbi hibája. Miután kiélvezkedtem magamat, helyet cseréltünk és megtapasztalhattam a nem mindennapi franciát. Nagyon jól csinálta, lassan érzékien, figyelve a reakcióimat. Időnként lent tartva szerszámomat. Rendkívül élvezetes volt, így nem is emlékszem miden apró részletre. Ő is megérezte, hogy nem kéne tovább feszítenie a húrt, ezért felkerült a védőfelszerelés. Ha már úgyis feküdtem, egyből nyeregbe is pattant. Felváltva lovagolt vagy csak a csípőjét mozgatta a mennyekbe repítve engem is és önmagát is. Alkalmanként én is besegítettem alulról. Igyekezetünknek és vastagságomnak köszönhetően háromszor sikerült így eljutnia a csúcsra. Éreztem, hogy így nem bírom már sokáig, ezért pózt váltottunk. Kutyusban már én diktáltam a tempót, de Barbi időnként hátra nyúlt és húzott magába. Formás popójába kapaszkodva lehet neki tolni rendesen (persze nem durván), amit szerintem ő is szeret. Viszont a látvány itt is éreztette hatását, ezért ujjal elkezdtem izgatni csábító ánuszát - jövetelem célját. Barbi vette a lapot, krémért nyúlt. Sikosítás után átirányítottuk kis barátomat. Vastagságom miatt sok lány utasít vissza, de az Ő esetében nem így volt. Simán becsusszantam, majd először lassan, később már tempósan dugtam a popsiját. Ő is szeretheti ezt a nem mindennapi formát, mivel ismét csak húzott magába. Kis barátomat tövig benyomva teljes hosszában járathattam Barbi popójában. Mivel számomra ez a "tiltott gyümölcs" alaposan kiélveztem a helyzetet, majd franciás befejezést kértem. A szabad jelzést megkapva felálltam, Ő pedig elém térdelve vett kezelésbe és szájalásba. Nem volt nehéz dolga, magamhoz mérten hatalmasat élveztem. Nem tudom, közben mit csinált a nyelvével, de farkam csak lüktetett és pumpálta az anyagot Barbi szájába. Egy csepp sem ment mellé. Megvárta míg lenyugszom, majd a cucc egy papírtörlőbe került. Tisztálkodás után Ő kiszaladt a mosdóba, hogy rendbe szedje magát. Amikor visszajött leheveredtünk a matracra, majd kedvesen hozzám bújt, mintha csak a barátnőm lenne. Beszélgettünk mindenféléről, közben simogattam és puszilgattam Őt. Kedvem ugyan lett volna még egy körre, de sajnos nem sok maradt az egy órából, így ez most nem jött össze. Hosszabb időre kellett volna mennem :-D Egy gyors tusolás után öltözés és puszikkal kísért távozás, miután leellenőrizte, hogy senki nincs a folyosón. Nagyon ügyelt a diszkrécióra.

Elszámolás

A telefonban erre elfelejtettem rákérdezni. Szerencsére a beszámolói adnak némi támpontot. Üzenetben rákérdeztem, megfelelőek-e az információim, amire kaptam egy gyors visszaigazolást. A csokrot szokásomhoz híven az ajándékkal együtt adtam át az elején. Egy extrát vettem igénybe, a popót.

Barbi, nagyon jó masszázs

  fabit2

Egyeztetés

Két nappal előtte telefonon történt. Aznapra kért még SMS értesítést, de reggel már ő SMS-ezett, hogy akkor számíthat-e rám. Elég zavart lehetett aznap, mert mikor már a ház elöl hívtam, még rákérdezett, küldtem-e megerősítő SMS-t

Megközelítés

Metróhoz közel. Több lány is rendel arrafelé ezért a környék ismerős volt, de a ház még nagyon új. A lift is be volt deszkázva, gondolom a sok frissen beköltöző okán.

Helyszín

Mint fentebb írtam a ház új, rendben van. A lakás pici, de a célnak megfelel. Tethely matrac volt, ami nekem ok. A fürdő is ok, volt minden. A hölgy igényes a higiéniára.

Hirdető külseje

Arcos képpel hirdet, így nincs zsákbamacska. Ugyanakkor azt nem mondanám hogy a valóság felül múlta a képek alapján vártat. A hölgy rendben van, de azért a képek igen jók!

Action

Megérkezés után gyorsan tisztáztuk a részleteket majd el lettem küldve fürdeni. Szerencsére fürdés után vissza térve még fehérneműben találtam a hölgyet, így lehetőségem volt a levételében segédkezni. Közben apró csókokat váltuttunk, amik kissé ugyan visdzafogott, de remek volt. Első randira mondjuk ez így rendben is van. Arra viszont tökéletes volt, hogy az ezredes kezdett éledezni. Így a francia tudását nem élveztem hosszan, gyorsan misszionáriusba fordultunk, így dugtam meg. Tényleg szűk és forró puncia van, így ez sem volt egy hosszú menet. Ezt követően pihegtünk egy kicsit, de mivel a hölgy nem volt túl kommunikatív és én sem vagyok túl bőbeszédű így egy masszázsban egyetzünk meg. Ezt közepesen végzi. Kaptam egy közepes erősségű hát masszázst, ami azért jól esett. Olajat letusolva még nem éreztem magam készen a 2 körre, így felajánlottam szívesen kényeztetném. Ennek igen megörült. Urak ez semmi jót nem jelent számunkra. Eszerint sokan nem élnek vele!
Nos én éltem és nem bántam meg. Puncia kellemes illatú és ízű volt. Jól is reagált a kényeztetésre, bár azért hosszabb időbe telt mire sikerült a hölgyet a csúcsra juttatni, annál inkább jó érzéssel töltött el, hogy sikerült.
Ez után jött a nap fénypontja, amiért valójában jöttem. Második menetre popót terveztem ugyanis, és a hölgynek sem volt ellenére. Ezért aztán némi franciás felkészítés után hátulról a popót vettem célba. Kérte, hogy óvatosan közelítsek, de sajnos egy picit türelmetlenebb voltam, ami miatt ezúton is elnézést kérek. Ugyanakkor a kezdeti nehézség csak pillanatnyi volt, utána könnyedén csusszantam befelé és egy remek kielégülésben volt részem. A második menet már sokszor neheze jön össze, de a popsi szorításában ezúttal hamar eldurrantam. Szuper volt! Ugyan lett volna még időnk, de én már mindent megkaptam amírt jöttem, így gyors zuhi után a távozás mezejére léptem.

Elszámolás

Elején letettem a komódra. Egy extrám volt, ezt előre rendeztük, azzal, ha nem jönne össze a végén elszámolunk. Szerencsére minden a tervek szerint alakult.

Barbi, nagyon jó masszázs

  dgab

Egyeztetés

Barbi még masszírozott, amikor itt a hirdetésére felfigyeltem. Arcos fotók is láthatók róla, amelyek ritkaság számba mennek itt az oldalon, ráadásul milyen gyönyörűek azok fotók, nem is tagadom elsőre megtetszettek a mosolygós csodálatos képei. Tudtam, hogy nekünk valamikor találkoznunk kell, ami most éppen a kategória váltását követően meg is valósult :)
Telefonon kerestem Barbit, amikor jelezte, hogy hívható és elsőre fel is vette a telefont. Nagyon kedves hangja van, már akkor éreztem, hogy szerintem nagyon jó találkozónk lesz.
Örült a hívásomnak, kedvesen tájékoztatott a randival kapcsolatos, minden lényeges tudnivalóról. A javasolt időpontom Barbinak is szerencsére megfelelt, nagyon könnyen ment az egyeztetésünk. Telefonon kaptam meg a pontos címet, annyi kérése volt csupán, hogy a randi napján reggel erősítsem meg sms-ben az érkezésemet, amit természetesen aznap reggel megtettem.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel mentem M3 metróval a Forgách utcai megállóig, majd onnan kb. 5 perc kényelmes sétával jutottam el a megadott címre.
A ház teljesen új, még a maps se nagyon jelöli a házat, csak úgy nagyjából lehet sejteni, hogy hol lehet, de gyalogosan könnyen megtalálható elsőre, a kapun jól láthatóan kiírva az utca és a házszám.
A parkolás sem lehet szerintem gond, a ház előtt közvetlenül meg lehet állni.

Helyszín

Mint ahogy már írtam, egy több emeletes vadonat új házról van szó. Valamelyik szintjén szerintem még folyhatnak a munkálatok, mert a liftben a védőburkolatok sincsenek levéve.
Többszobás a lakás, Barbi többedmagával dolgozik, de a kolleginák, illetve a vendégek jelenlétéből az ottlétem alatt semmit sem tapasztaltam.
A lakásba, illetve annak a helyiségeibe, fürdőbe való belépésemkor olyan érzés fogott el, mint amikor beülsz egy teljesen új autóba és megérzed annak azt a tipikus új illatát.
Szuper lakás, a felszereltsége, kialakítása fűtés-hűtés már a jövő technikáját mutatják.
Egy panaszunk sem lehet semmire, a fürdő tágas, kádban lehet zuhanyozni zuhanyfüggöny akadályozza meg a víz kicsapásának lehetőségét a zuhanyrózsa tusolócsöve is érezhető, hogy csak pár hetes használatban lehet, annyira új.
A szoba tipikusan olyan, mint egy masszázs szoba. Középen egy széles matrac, gondosan leterítve tiszta törölközővel, lepedővel, körülötte masszázs kellékek – krém – olaj – törlőkendő. Egy tükröt is felfedeztem mellettünk a falon. Amúgy pont a kellő mennyiségű bútorzattal van felszerelve, ruháknak szobainas, van egy kisebb ülő alkalmatosság is, minden abszolút kézre esik.
Nagyon kellemes a légkör a szobában, erotikus hangulatos világítás, lágy muzsika relax zene szól a háttérben, tökéletes volt számomra minden.

Hirdető külseje

Arcos fotóit látván, nagyon kíváncsi voltam Barbira élőben is. Rengeteg fotót töltött fel magáról teljes alakos képeket is ruhában, fürdőruhában, fehérneműben, benti és utcai fotók is vannak egyaránt…szóval minden szempontból tökéletes képet kaphatunk róla. Ez a tökéletes kép az élő találkozáskor is maradéktalanul megvan, sőt még jobban megerősödik, Barbi egy az egyben olyan, mint a képeken, egy folyamatosan mosolygós, nagyon szép arcú, végtelenül kedves lány. Egyedül csak a pillái tuningoltak, egyszerűen csodaszépek a szemei, ami már a fotókon is látható, de élőben az igazán elbűvölőek, Szépségét az arcos fotók nagyszerűen visszaadják.
A szempillákon kívül mindene természetes, nincsen egyetlen tetoválás sem, a körmei is nagyon szépen szexisen, de szolidan vannak megcsinálva.
Csodás alakja van, a fotókhoz képest szerintem talán egy picit karcsúbb is, nagyszerű az összkép. Formás markolni való popsi, közepes méretű eredeti szép cicik, formás combok és finom ápolt üde punci.
Barbi a szépsége mellett, hogy a belső tulajdonságaira is kitérjek egy nagyon közvetlen, kedves, cuki lány. A kezdeti kézfogásos bemutatkozásunk után nekem nagyon megnyílt, az egész találkozónk alatt ölelt, bújt, cirógatott, masszírozott a közvetlensége tényleg elragadó volt, mindvégig 100% barátnő feelinget nyújtott.

Action

A kapuhoz érve telefonon kaptam meg a kódot és az emeletszámot, majd Barbi elnavigált pontosan a lakásajtóhoz.
Az ajtón belépve és megpillantva őt, örültem, hogy a fotóinak teljesen megfelelő leányzó fogad.
A szépsége mellett a fogadtatása, az öltözéke is nagyon szexi volt. Rózsaszín kétrészes fehérneműt és hófehér combfix-et viselt, eltalálta, hogy mi tetszik nekem :) csodálatos látványt nyújtott.
A Kézfogásos üdvözlés után cipőmet az előtérben hagyva bementünk a szobába és azonnal egy kellemes, oldott beszélgetésbe kezdtünk. Barbi kedvessége már ott lenyűgöző volt.
Igazából meg sem beszéltük a programot, azt, hogy majd mi legyen, hogy legyen, mik lennének az elképzeléseim, Barbi még az egyeztetéskor a telefonban elmondta a válaszható extráit is, de az sem került a helyszínen szóba, olyan jól elbeszélgettünk. Aztán levetkőztem, megkaptam a szépen összehajtogatott törcsimet és elkísért a fürdőbe.

A tusolás után a szobában várt rám még a teljes fehérnemű szettjében.
Egy nagy öleléssel kezdtünk még állva, lágyan megsimogatott mindenhol, csodásan puha volt az érintése. A finom öleléseket, simogatásokat kellemes puszik követték, majd Barbi ajkai az arcomtól a nyakam felé indultak és nagyon izgatóan csókolta ott, ahol csak érte. Bizsergetően finom volt, ahogy a nyelves csókjait adta a nyakamra, nem tudom honnan, de egyből ráérzett egyik gyengémre, amit még igazából előtte még én sem tudtam, ezt Barbi fedezte fel nekem :) elképesztően izgató volt számomra, ahogy csókolta a nyakamat.
Aztán ajkai újra az arcom felé közeledtek, finom csókjait azonnal viszonozni is akartam és egy csodálatos barátnős nyelves csókolózásba kezdtünk.
Adja Barbi a nyelvét a csókhoz, nem tolakodóan, de oltári finoman csókol, finoman táncol a nyelve is közben, csodálatos volt. A finom csókokkal és simogatásokkal percekig kedveskedtünk egymásnak, majd Barbi egyik keze a meredező szerszámomat kezdte masszírozni, ami még tovább fokozta mindkettőnk hangulatát. Levette gyorsan az összes fehérneműjét, csak a hófehér combfixek maradtak formás lábain, vett a kezébe egy kis krémet, majd térdre ereszkedett. Istenien masszírozta nem csak a farkamat, hanem ügyes mozdulatokkal a golyókat is bevonta a jóba, amiket közvetlen utána, a szerszámomat közben a hasam felé tolta, egyenként bekapott. Halk cuppogásokkal lágyan szopogatta hol az egyiket hol a másikat, kezével közben a hímtagomat masszírozta.
Isteni volt, hatalmas ingerek értek, de főleg akkor, amikor a zacsim után a forró ajkai a farkamat kényeztették. Lassan barátnősen szopogatta, nyelve gyorsan vibráló mozgással kényezteti közben a makkot, az érzés leírhatatlanul kellemes, majd megint bekapja és elég intenzív határozott szívóerővel szopizik kevés kézhasználattal. Pár perc alatt az ajkai közé lehetne végezni, olyan a tempó és annyira finom az érzés, de megszakítottam a kényeztetését és a matracra fekvést javasoltam.

A hátamra feküdtem Barbi a bal oldalamon szorosan mellettem és újra mélyen a combjaim közé bújt. Forró nyelve végigjárt a combomon belül minden területet, majd a golyóimat kényeztették újra. Mellettünk a tükörben is igen csodálatos volt a látvány, ahogy Barbi örömet szerez nekem. A golyóim után aztán újra az ajkai közé vett és ámulatba ejtően szopizott, lehunyt szemekkel tette mindezt, érezhető volt, hogy élvezettel kényeztet.
Viszonozni akartam én is azt a sok szépet, amit kaptam, a bal kezemmel a punciját kényeztettem isteni franciája közben. A forró punciját megérezve aztán más vágyaim is támadtak és 69-et javasoltam. Ezt Barbi örömmel fogadta és tette is azonnal a punciját a számra. Az a punci valami csoda finom és üde volt. Nyalogattam szép nőiességét lelkesen, próbáltam számára a lehető legjobb élményt szerezni, ami úgy érzem sikerült. Nyelvem játékára izgatóan nedvesedett a puncija és duzzadt meg a csiklója, közben Barbi mámorítóan finoman szopizott lábaimat combjaimat kezével masszírozva. Ebben a pózban sajnos nem láttam őt, de amit éreztem az mindenért kárpótolt. Sőt annyira, hogy nem sokkal rá gumit is kellett kérnem, mert végem lett volna, ha nem lépek közbe.
Nem láttam, hogy honnan, de Barbi kezében pillanatok alatt ott volt az óvszer, ügyesen feltette nekem és közösen megállapodva a lovagló póznál maradtunk.
Finoman fölém jött, adott egy nagy csókot és közben az egyik kezével a puncijába vezette a farkamat és centiről centire lassan teljesen belecsücsült.
Finoman szorított a meleg puncija csodálatos érzés volt benne lenni, Barbi szorosan hozzám bújt, cicijeit a mellkasomnak nyomta, két lábfejét a lábaimra kulcsolta és lassan gyengéden mozogni kezdett rajtam. Barátnős szeretkezés volt, nagyon élveztem, adta folyamatosan a nyelves csókjait a nyakamra számra egyaránt és ekkor megint újra nagyokat smaciztunk.

Nagyon jól és változatosan mozgott rajtam, többször gyorsított, majd lassított az ütemen, pont jól és kellő időben megérezte azt, hogy éppen mire vágyok. A kezeimmel az aktus közben a combjait, de legfőképp a popsiját simiztem és markoltam telibe és segítettem neki a mozgásban a gyorsabb ütemet is tartani. Hosszú csodás perceket töltöttünk el így, majd Barbi picit felegyenesedett és a beleguggoláshoz hasonlóan gyors ütemben meglovagolt. Ezt nagyon élveztem, de szerintem Barbi is, mert rendkívül szexisen és erotikusan nyögdécselt közben. A gyorsabb menet végén aztán újra hozzám bújt szorosan, csókolóztunk simogattuk egymást, ahol csak értük, majd csak a csípőjével belekezdett egy nagyon izgató ütemes fel és lefelé irányuló mozgásba. Ez újra annyira istenien kellemes érzés volt, nem tehettem mást Barbit átölelve alulról próbáltam én is tartani a ritmusát. Ami igazából annyira jól sikerült, hogy pózt váltani már nem is akartam, visszavonhatatlanul felértem a csúcsra és a feszes puncijában a gumiban lett végem. Barbi csodásan együtt élt velem az aktus közben, én nem vagyok egy kiabálós típus, de megérezte, hogy mikor lőttem a gumiba, utána barátnősen átölelve még hosszasan lassan mozgott rajtam, finoman masszírozta a szerszámomat a puncijával, tökéletes levezetést nyújtva ezzel.

Majd ezt követően szétváltunk, ügyesen, nehogy fájdalmat okozzon levette rólam a gumit, picit rendbe tettük magunkat és egy igazán kellemesen barátnős összebújással beszélgettünk és pihentünk a randink végéig. Az órában kétszeri lehetőség is van, de annyira csodás volt az aktus után így Barbival összebújva, lábainkat összekulcsolva egymást simogatva csókolgatva beszélgetni, hogy azt kár lett volna megszakítani, mellette az időnk is már erősen lejáróban volt. Vettem még aztán egy gyors frissítő fürdőt, majd felöltöztem és nagy puszik kíséretében így ért véget ez a nagyon szép, élményteli első randink.

Elszámolás

A végén történt az elszámolás. Barbi a telefonban pontosan elmondja a részleteket, az extrákat és azok tiszteletdíjait. A helyszínen is korrektül pont annyi volt minden, mint amit a telefonban mondott. Az extrákat én nem vettem most igénybe, a tiszteletdíjat a kis bútorra helyeztem és átadtam Barbinak mellette a hozott kis ajándékomat.

Barbi, nagyon jó masszázs

  vivalanocse1

Egyeztetés

Mióta láttam a kategória váltását meg hogy popó is van első számú cèlpont lett.
Felhívtam,a beszámolókból is kikövetkeztethető alap plusz popó rózsát visszaigazolta, szuper, a javasolt időpontomat is elfogadta, megerősítette hogy van kèt èlvezès, címet is megkaptam. Vele beszèltem, ugyanaz a stílus és hang èlőben is.

Megközelítés

Kèk metróval a Forgách utcáig. Onnan Duna felè megindultam.Helyismeret nem lèvèn nem gondoltam hogy máris odaèrtem a megadott utcához,utcanèvtáblát nem láttam így elsőre sikeresen túlmentem ès tettem egy kis kerülőt. Majd beazonosítottam az utcát ès jöttem rá hogy hol kellett volna megállnom meg elfordulnom. Mivel 20 perccel előbb èrkeztem bőven belefèrt.

Helyszín

Hívtam,kapucsengőt ahogy mondta beütöttem, termèszetesen egy motoros futár pont óra egèszkor bömböltette a motorját, már nem először járok így. Mindenesetre Barbi mondatai jól hallhatóak voltak, emeletet ajtószámot megmondta meg hogy merre kanyarodjak majd az emeleten.
A lakás többszobás, sejthető a több lány ebből. A mi szobánk a fürdőszobával volt szemben. Tiszta, nagy jó állapotú, szèpen feltekert törülközőt kaptam. A fürdőszoba tágas, kád, elhúzható zuhanyfüggöny. Kilèpő van. Kismillió kis műanyag pohár a szájvizezèshez, többfèle tusfürdő, abból 3 oldspice, ès a szájvíz feletti polcon egy db spray. Csap alatt kuka.
Tetthely kisebb szoba, relax zenèvel, matrac leterítve, annak magasságában a tükör, amolyan masszázsra optimalizált, fekve látható jól minden. Oldalt krèmek. Falnál bútor, tetejère tettem a rózsákat. Volt egy szoba inas, de èn a közelèben lèvő ülő alkalmasságra tettem a cuccaimat, volt hely bőven.

Hirdető külseje

A vállalásai mellett a 45-ös kèpèvel fogott meg, többször elkèpzeltem őt ebben a pózban. Kèpeihez nagyban hasonlít, abszolút felismerhető. Nyugodt,kedves visszafogott, szende lány benyomását kelti, beengedèskor kèzfogással mutatkoztunk be egymásnak, odabent amikor kèrni akartam tőle combfixet, tudatosult hogy a fogadóruhája alapból combfix, fehèr színű,mivel nemrèg pornófilmben ilyet láttam jól jött. Melltartó ès szexi vèkony bugyi van rajta. A haja festett szőke, hosszú hajú ès a fehèr combfix mellè kèrèsre elő keresett egy tűsarkút, pont a 45-ös kèpen láthatót, minden klappolt. Egymagasak is lettünk. Barbi arca szèp, akinek a kèpeken tetszik annak èlőben is fog. A punci olyan mint a "merèsz" punci villantó kèpèn, tutajos, ujjazásra jól reagált.

Action

Abban maradunk míg elmegyek tusolni felvesz egy magassarkú cipellőt. Pont a fotózáshoz használt kerül lábaira. Egymagasak vagyunk, állva kezdődik az ismerkedès, a popó kapcsán beszèljük hogy èn kènyeztetnèm őt, nyelvvel is, ujjal is ha engedi meg ha gondolja ő is ujjazhatná a popóját ha az jobb. Azt mondja nyugodtan ujjazhatom popót is,puncit is, ő nem olyan jó a maga ujjazásában, de te úgyis tapasztalt vagy(? Miből gondolta). Egy ujj amit kèr. Közben állva simogatjuk egymást ès csókolózunk, ez meg is teszi hatását, feláll èszreveszi ès a matracra megyünk.

Ott èn elfekszek ès Barbi azonnal egy natúr franciába kezd, tükörből látom is meg magam előtt is, nem 69-ben vagyunk, közben krèmet tesz farkamra, kèzzel is megmasszíroz majd újra bekapja a farkam. Èn bugyin át/alá/benyúlva puncit simogatom, látja nyálat teszek az ujjamra ès úgy simizem, ujjazom a puncit, mondja használjam èn is azt a krèmet. Több se kell, mèg megkèrem bugyi levètelère, leveszi meg melltartót is ès krèmes kezem leghosszabb ujja már a popót teszteli, egy ujjal ahogy kèrte. Finoman lassan haladok a popójában, èrzem ahogy befogad ès jó mèlyre is engedi az ujjam, közben orál folyamatosan zajlik. Nehèz eldönteni így legyünk a tükörnek vagy azt nèzzem ahogy fenekèt ujjazom. Vègül 69-be kèrem fölèm jön ès belenyalok...nem a punciba, a popójába, jól fogad közben krèmet is teszek oda. A krèmnek szerintem nincs íze,semleges. Biztató jelek ujjazásnál, nyalásnál talán összejön a popó.

Gumit húzunk, èn tartom a farkam ő ráhúzza ès hason fekvőbe kèrem. Mèg mondja higièniai okokból olyan van hogy punciból popóba, de olyan nincs hogy popóból punciba. Az első behatolás a punciè ebben a pózban, majd mikor úgy èrzem megèrtem a popóra áttesszük oda. Lassan, türelmesen haladok, ő is segít, kezèvel odahelyezi a farkam ès ő mondja mikor nyomjam. Közben krèmet körbekenek a farkamon. Sikerül benn vagyok popóban. Most már csak arra figyelek ne tegyek neki rossz mozdulatot, ezèrt lassan óvatosan ès nem is tövig nyomva tolom a popójában. Ez egy èrzèki, erotikus popózás így, tükörből is látom.

A 45-ös kèp miatt szembőlbe kèrem, cipellős lábait felemeli ès így vagyok popójában. Mèg rákèrdezek lovagló pózban benne lenne-e. Az sajnos a mèret miatt nem megoldható. Sebaj, a kedvenc pózomban elvagyok így,lábai vállamnál, simogat, èn is simogatom őt, melleit, amolyan barátnős popódugás, így is èr a vèg, popójában, gumiban.Elmegy eü-i tisztulásra a fürdőszobába,megkèrdezem èn is letusoljam-e a farkam, igen a válasz, mikor ő vègez èn is tisztába teszem a spermás farkam a zuhany alatt.

Visszaèrve rövid beszèlgetès után ő kezdemènyezi a második kört, kezèvel ingerli a farkam, majd szájával natúr franciával, nem mèlytorok, beszèltük is hogy popóra jobban rá vagyok kattanva, újabb közös gumihúzás ès a kezdő pózunk, a hason ő, èn felette, rajta. Bepótolom az erősebb tövig nyomásokat amit popóban visszafogtam, nem tiltakozik, ezèrt merem így folytatni. Megkèrdezem a befejezès mehet szájba? Igen. Felkelek,lehúzza a gumit a farkamról, ő előttem èn meg állok a matracon ès úgy franciázik. Ez tükörből már nem látszik sajnos a tükör nem erre a pózra kèszült. Èrzem hamarosan èlvezek, enged mindent szájba. Utána ő szilviába idővel kiköpi. Èn megtörlöm a farkam. Mèg beszèlgetjük hogy párosozik-e. Mondja a többiek mind masszőzök, ő az egyedüli szexpartner. Persze így is lehet párosozni, mond neveket hogy kikkel van.
Míg kimegy tusolni elgondolkodom hogy lehetett volna azt a 45-ös kèpet megvalósítani. Az ahová a cuccaim tettem, na azon lehetett volna!!!!

Èn is letusolok, majd összefutok egy hihetetlen bombázóval, be is mutatkozunk egymásnak, nem is èrdekel kik lennènek mèg, úgy èrzem őt nem űbereli senki, ha megvalósulna a páros, csakis ő lehetne Barbi párja. Ő is enged ki a lakásból. Elèg kedvcsináló bemutatkozás, a látványtól kèsz vagyok, szilikoncicis bombázó!!! (Bárcsak kategóriát váltana, de nem fog). Pont illenènek egymáshoz látványügyileg. Barbival voltam de innentől kettejükön felváltva jár az agyam. Mèg búcsúzóul megkèrdezem a rózsáját ès el. E váratlan találkozás miatt elmaradt a nègyjegyű kód megtudakolása. Talán legközelebb bepótolhatom. Ja igen, így a tali vègèn került csak el a rózsa a polcról, addig vègig ott volt, korrekt.

Elszámolás

A csokor extrát tartalmaz, a popót. Ez emeli meg, igaz már nem sokkal. Igazából vètek kihagyni ennyièrt ezt az extrát. A többi nekem fontos dolog az alap rèsze: csók,ujjazás,szájba èlvezès,nyalás. Így elmondható hogy bősèges a választèk. Kèt dologgal meg nem is èltem, nem volt mèlytorok ès nem volt közös fürdès, a bősèg zavarában eszembe se jutottak, a popóra fókuszáltam.
Egy exmasszőztől kiemelkedően jó vállalások ezek.
Mèg a legelejèn került sor az ajándèkozásra, rákèrdeztem előre vagy utólag, az előrèt választotta. A rózsa vègig ott maradt, a program vègèn került csak el a polcról.

Barbi, nagyon jó masszázs

  needpw

Egyeztetés

Pár nappal korábban már érdeklődtem telefonon. Kedves hangon tájékoztatott mindenről, így a találka napján már csak újra átfutottuk a már ismert lehetőségeket és időpontot egyeztettünk.

Megközelítés

Pontos címet kaptam, az M3 metró Forgách utcai megállójától a Duna fele levő új építésű épületek egyike a helyszín. Az épület előtt hívtam és kaptam a kapukódot és íránymutatást melyik lakás és merre található.

Helyszín

Mivel az épület új, így a lakás maga is kellemes és jól felszerelt, sok tusfürdő és szájvíz a fürdőben. 3 szoba van, a mienkben egy matrac volt az akció helyszíne.

Hirdető külseje

Korát 30-nak adta meg, ez fedi a valóságot. Szőke haj, szép arc, nagy szempillák, szép tenyérbe illő mellek. Kedvencem a mellei. A képei fedik a valóságot, valamint többségük a mostani lakásban készülhetett (minden szobát nem láttam, lehet hogy mind ott készült). A részben a képein is látható fekete bugyi, fekete melltartó és fekete harisnya volt a fogadó szett, meg is dícsértem.

Action

1 órát voltam, végig nagyon kedves volt.
Érkezésem után be a szobába ahol törölközőt kaptam és mentem zuhanyozni. Mikor végeztem még szerencsére a fogadós szettben várt, mondtam is hogy még egy darabig maradhat rajta. Először állva ismerkedés, simogatás, csókok, puszik majd testének felfedezése következett. Szép lassan a bugyi és melltartó lekerült, a harisnya végig maradt. Mindketten kényeztettük egymást felváltva aztán missziben kezdtünk, sajnos már az elején éreztem hogy nem lesz hosszú, de még gyorsan váltottunk, ő került felülre és így lett végem elég hamar.
Kis szünet után egy rendkívül kitartó francia következett, mert a terv az egyik extrája (popó) volt a második menetre. Sajnos mire felkerült a gumi már elmúlt a hatás így nem jött össze, majd az idő nyomása is utolért :( (én kérdeztem rá). Nem rajta múlott, még poénkodott is közben hogy oldódjak, de a maradék idő hamar elszaladt, fürödtem és elköszöntem. Kb. 57 percet voltam bent, tehát kitöltöttük az órát.

Elszámolás

1 extrát (popó) vettem igénybe ami sajnos végül az én hibámból nem jött össze csak a próbálkozásig jutottunk.

Barbi, nagyon jó masszázs

  árrpi

Egyeztetés

Délelőtt hívtam, a kolléganője vette fel. Többször is voltam már Barbinál, ennek ellenére voltak új infók. Az egyik, hogy történt egy kis áremelés, a lényeg a másik info volt: költözés volt, már nem ott van a randihelyszín, ahol korábban voltam. Ami a foglalást illeti, szerencsém volt, tudtam menni az általam javasolt időpontban. Másfél órás programot kértem.

Megközelítés

Tömegközlekedést választottam, a kerületet nem hagyták el Barbiék, továbbra is a 13.-ik ban rendelnek. Metróval mentem, a Forgách utcai megállótól pár perc sétával oda lehet érni.

Helyszín

Vadonatúj építésű, sokemeletes társasház. Érkezéskor csörögtem, megkaptam a kapukódot és a többi infót. A lakás a célnak abszolút megfelel, tágas fürdőszoba, fürdőkád fröcsögés elleni függönnyel, sok tusfürdő, illetve szájvíz. A tetthelyünk tatamis volt, a falon vizuális élményt segítő tükör.

Hirdető külseje

Már sokszor elmondtam, most írjam le mégegyszer? Hosszú szőke haj, a csábító kék szemeivel most is elvarázsolt, a popó még mindig markolászni való. A cicik eredetiek és közepes méretűek. a combok formásak, a punci frissen borotvált. Azért egy kis változás mégiscsak említést érdemel, néhány kilótól megszabadult a legutóbbi randink óta, de mivel korábban sem volt az alakjával semmi baj, így ha nem említi meg, ez fel sem tűnt volna nekem. Egy rózsaszín, kétrészes szexi fehérneműben fogadott.

Masszázs

Őszintén szólva soha nem ez volt a lényeg a randinkon, ezzel Barbi is tisztában van, így nem is szántunk rá sok időt. Itt is volt egy kis változás, míg korábban olajat használt, ezúttal krém volt. Közepes erősséggel csinálta, bár a hátsómnál kicsit erősebb volt, lentről felfelé haladt. Őszintén szólva annyira lekötött közben a beszélgetés, hogy nem is emlékszem pontosan a mozzanatokra, az azonban biztos, hogy minden érintése jólesett.

Kényeztetés

A zuhanyzásból visszatérve a szobában várt, egyből kezdetét is vette a kölcsönös incselkedés, simogattuk, ölelgettük, puszilgattuk egymást, én markolásztam Barbi popsiját, ő a farkamat cirógatta. Megszabadítottam a melltartójától, így lehetőségem nyílt puszilgatni, szopogatni a csábító melleit, följebb haladtam a puszikkal, nyakát, arcát, száját puszilgattam, majd finom csókváltás után a tatamira helyezkedtünk. Folytattuk a csókolózást, közben az ujjammal a punciját, csiklóját izgattam a bugyiján keresztül, ami még így is érezhetően nedves és forró volt. Megkérdezte, szeretném-e ha megszabadulna a bugyitól, a válaszom magától értődő volt. Elém tárult Barbi izgató, borotvált puncija, amit jó volt újra csodálni. Simogattam először körülöttem, majd a csiklóját simiztem, kicsit lejjebb tévedtem, behatoltam a középső ujjammal, és úgy izgattam, lassan, majd egyre intenzívebben, s mivel nem ítéltem szűknek a helyzetet, így a mutatóujjamat is betoltam. Egy darabig így kényeztettem Barbit, majd az ujjas kényeztetést fölcseréltem nyelvesre, és franciásan kedveskedtem neki. Nem volt célom megfelelni neki, hiszen már ismerem annyira hogy tudom, így nem könnyű őt mennybe röpíteni, szóval saját magam szórakoztatása volt a cél, de azért remélem, Barbi is élvezte. A ténykedésem után Barbi vette át az írányítást, mellé térdeltem, nekiállt cirógatni a velem egykorút, majd a nyelve végével a makkomat nyalogatta, már a látvány önmagában nagyon izgató volt, aztán a szájába vette, és fokozatosan intenzívvé váló szopásba kezdett. Amikor közel voltam a véghez, megkértem, tartsunk egy kis szünetet, időhúzás gyanánt beszélgettünk még, majd a cicijét izgattam egy kicsit a farkammal (bár inkább fordítva: a farkamat izgatta a cici), kértem tőle egy zacsis izgatást, amit örömmel csinált, olyan golyós szopiban volt részem, hogy megint nagyon közel voltam az elsüléshez, így újabb beszélgetős időhúzás következett, melynek során beiktattuk a masszázst, amit a masszázs fejezetben már részleteztem. Az idő aztán már tényleg röpült, így jöhetett a végkifejlet, amire Barbi javaslatára 69-es pózban került sor. Miközben intenzíven szopott, közben keményen nyomta a számnak a nedves punciját, a nyelvem szó szerint "dugta" a vaginát, közben markolásztam a formás popót, ilyen helyzetben nem is bírtam sokáig, jött a durranás. Amikor közeledett a vég, éppen a kezével kényeztetett, de mikor szóltam, hogy mindjárt elsülök, gyorsan bekapta, így a szájában ért a vég.

Elszámolás

Az elején rendezve, az alapárat kiegészítettem, amibe több extra is belefér. Őszinte leszek, ebben nem tudok korrekt infóval szolgálni, mert azt tudtam, hogy áremelés volt, de nem tisztáztam az extrákat, illetve azok árát, de szerencsére semmiben nem volt hiányérzetem, amire vágytam, azt megkaptam.

Barbi, nagyon jó masszázs

  Ginger85

Egyeztetés

Ismét Budapest felé sodort az élet. Már hosszabb ideje szemeztem Tina hirdetésével a másik oldalról. Az előző nap történt egy ismerkedős hívás, amikor a zöld ikon villogott. Nagyon kedves volt a hangja, utólag még tudom mondani, hogy vele beszéltem. Időpontot csak másnap beszéltünk meg, amikor minden éles lett.

Megközelítés

A második hívás után sms ben kaptam meg a címet. A Waze oda vitt a ház elé, ahol még parkolóhely is akadt. Amúgy a területen éppen nagyobb építkezés zajlik, tehát zsákutca. A parkolásra érdemes kis időt számolni.
A helyszín egy újabb építésű társasház. Ilyenből több is van a különben rendezett környéken. Ha jól láttam a BKK választék buszt és trolit foglal magába.
A parkolás után jeleztem, hogy mennék felfelé. Néhány perc türelmet kért, majd jöttek az instrukciók sms-ben. Ezt sokkal megfelelőbbnek és diszkrétebbnek találtam. Könnyen jutottam a megfelelő ajtóhoz, mely már mintegy automatikusan nyílt.

Helyszín

A lakás ellen sem lehet semmi kifogásunk. Nincs dohányszag, világos, a célnak megfelelően berendezett. A képek alapján kanapéra készültem, de ma a matracos szoba jutott. Mellette tükör feküdt a moziélményt fokozandó.
A fürdő nagy és tágas. A zuhany és kád egyben. Van függöny, és csak 1-2 csepp víz loccsan a padlóra. Elég sok tusfürdőből lehetett választani. A szájvíz is ki volt készítve.

Hirdető külseje

Biztos a képeken lévő lány fogadott. Először az ajtó mögé bújt, csak néhány másodperccel később láttam meg. Kitűnő testalkát egy kétrészes bőr jellegű öltözékben csodáltam még. Azért ez nem az én stílusom, de nem zavart. A bőre szinte hibátlan. Nincs tetkó. Egy sportsérülés után az egyik csípőjén heg húzódik. Az arca olyan Barbie-s, karakteresebb, ha jól vettem ki, nagyobb anyajegy van rajta.
A cicik kisebbek, így csak kicsit játszik velük a gravitáció.

Action

A fürdőből visszatérve állva kezdtünk barátkozni. Néhány finom puszi és csók is gazdát cserélt. Közben folyamatosan ment a kommunikáció. Mikor megunta, a hátára feküdt, én pedig mellé térdeltem. Közben a jövetelem célját is felfedtem, mert szerettem volna a popsiját megkapni. Úgy látta, hogy a méret kicsit nagyobb, ezért levettem a törülközőt, hogy jobban megbarátkozzon vele. Szopásban jó, elég a szívóerő. A golyókkal is játszik. Ezalatt én sem tétlenkedtem, a bugyit félrehúzva simogattam a puncit. Nedvesedett kellemesen, de nagy hanghatások nem értek. A tükörben a popsiját próbáltam felfedezni, sikertelenül. Így ezután doggyba fordítottam, a popsit még a bugyika egy része rejtette. Majd megpillantottam kis ánuszát. Üdvözöltem a csodás punci és popsi kombót. De a popót jobban kívántam. Jól meg is nyaltam, majd a középső ujjammal óvatosan tágítottam. Már ő is előkészítette. Majd rövid ideig egyszerre volt 1-1 ujjam a punciban és popsiban.
Ettől lassan igen kemény lettem, gumit kaptam, és a popsit vettem be. Lassan, de könnyedén csúsztam át a szorításon, és néhány perc után nem durva, de tekintélyt parancsoló lökésekkel tettem a popót magamévá. Nem kell mondanom, mennyire feszült a velem egykorú. Még a hátára fordítottam, és előlről is megkóstoltam azt a popsit. Itt elhúzott lábbal még 1-2 csókot is sikerült lopni. A fokozódó tempó hatására a gumiba sültem "f"el. Tisztogatás és tusolás után már nem maradt túl sok időnk. Egy NFVSZ-ra hagyta magát rábeszélni. Állva dőltem neki a Kallaxnak, ő pedig jó tempóban megfelelő szívóerővel kényeztetett. Nem akartam nagyon kifárasztani már, végül a szájába vertem. A Szilvia mindent felszívott.

Elszámolás

A megbeszélt összeg nem változott a helyszínen sem. Rendeztem, ahogy előre egyeztettük. Alap + popsi extra sztem jó ár - érték arányban. Előre rendeztem, a bútorra tettem. Később szóba sem került.

Barbi, nagyon jó masszázs

  árrpi

Egyeztetés

Délben hívtam, a kolléganője vette föl. Voltam már kétszer Barbinál, de azért a rend kedvéért végighallgattam az információt, igazából az volt a lényegi kérdés, hogy tudok-e aznap délután menni egy másfél órás programra. Szerencsére volt szabad időpont! :-)

Megközelítés

Pontosan ugyanaz a helyzet, mint múltkor. A tömegközlekedéses utazást választottam, busszal mentem, a megállótól kb.5 percre a cím. Mehettem volna villamossal is, nagyjából azzal is ennyi idő lett volna. Újépítésű, modern társasház, mellette intenzív építkezés zajlik, ami nem tesz jót az utca hangulatának. Az utcában fizetős parkolási lehetőség akár közvetlenül a társasháznál is, persze szerencse is kell hogy legyen szabad hely.

Helyszín

A célnak tökéletesen megfelelő kuckó, több szoba is van, a mi tetthelyünk tatamis volt, tükör sajnos csak egy volt, a matrac elejénél, a fejrésznél. A ruhák részére egy kis fotel, illetve ruhatartó. A fürdőszoba kádas, a kifröcsögés ellen egy hatalmas függöny nyújt védelmet. A fürdő minden lényeges kellékkel felszerelt: többféle tusfürdő, dezodor, szájvíz...

Hirdető külseje

Zengtem már ódákat Barbi csábító külsejéről, hiszen kétszer is voltam már nála, most is csak ismételni tudom magam... Hosszú szőke haj, gyönyörű kék szemek, markolászni való popó, közepes méretű, eredeti, szép cicik, frissen borotvált punci és formás combok. A képek önmagukért beszélnek, és a valóságnak megfelelnek! Egy fekete színű, kétrészes fehérneműben fogadott.

Masszázs

Erre a program végén került sor. Nem ezen volt a hangsúly, de azért erre is szántunk egy kis időt. Hason feküdtem, a talpamtól kezdte, olajat használt hozzá. Nem volt erős, de gyenge sem, én közepes erősségűnek mondanám, bár a combomhoz érve alaposabb gyúrást is kaptam. A hátsómat is erősebben gyurmázta, a derekamhoz érve ismét visszavett az erősségből, és gyenge-közepes erősséggel csinálta. Mindig elmondom, hogy nem vagyok szakértője a témának, így nem tudom megmondani, mennyire volt szakszerű, de minden érintést élveztem, ez egészen biztos.

Kényeztetés

A fürdőből visszaértem a körém csavart törölközővel, Barbi pedig ott várt a kétrészes fehérneműben. A megszokott "állófogadással" kezdtük, puszilgattuk, ölelgettük egymást, közben markolásztam a formás fenekét. Kezem a melltartó pánthoz szökött, és megszabadítottam a felsőtől. Puszilgattam a szép melleit, majd a nyakát, száját, végül jött a már korábban többször is átélt csókcsata. Közben érezte, hogy mereven ágaskodik a farkam a törölköző alatt, ezért megszabadított tőle, majd a keze ügyébe vette, és finoman játszadozott vele. Hol a zacsit markolászta, hol a rudat huzogatta, illetve a makkomat simogatta. Eztán ledobta magáról az utolsó textilt is, majd javasolta, hogy helyezzük kényelembe magunkat a laticelen. Lefeküdtünk, csókolóztunk, én lassan lejjebb csúsztam, a ciciket is elhalmoztam finom csókokkal, majd a hasát puszilgattam, végül leértem a csupasz puncihoz. Simogattam, puszilgattam, majd a középső ujjamat becsúsztatva kényeztettem, közben nyalogattam. Mivel tudom, hogy Barbit ezzel nem lehet a csúcsra juttatni, nem fektettem túl nagy hangsúlyt a tevékenységemre, inkább odatérdeltem Barbi mellé, aki vette a lapot, hogy mit szeretnék. Kezelésbe vette a velem egykorút, rövid kézijáték után kinyújtotta a nyelvét, a makkom legvégét kényeztette gyors nyelvmozdulatokkal, ennek már a látványa önmagában csodás volt, nem beszélve az érzésről... Nyalogatta, nyalogatta, majd a szájába vette, hol gyorsan, hol lassabban szopta, majd hátranyúlt a hátsómhoz, és tolt rajtam, jelezve, azt szeretné, ha mozognék én is. Én is nekiálltam ütemesen mozogni, ami azt jelenti, hogy ki-be tologattam a szájában. Amikor robbanás-közeli állapotban voltam, szünetet kértem, hogy elodázzam a véget, illetve megkértem, hogy a zacsimmal is foglalkozzon, így azt is nyalogatta, szopogatta, ami szintén nagyon jólesett. A változatosság kedvéért egy kis cici-szexet is beiktattunk, ami úgy nézett ki, hogy a makkommal simogattam a bimbót, majd ismét Barbi következett, a szájába vett, és intenzív szopásba kezdett, nem is bírtam tovább, és hatalmasat élveztem a szájába. Egy kis pihegés után sort kerítettünk a fent részletezett masszázsra, amire nem maradt sok idő, de a hosszabb kényeztetésért cserébe szívesen lemondtam a masszázsra szánt időről. :-)

Elszámolás

Az elején rendeztem, a pesti átlagnak megfelelő, igaz, az extrák (csók, ujjazás és NFVSZ) emelték a tétet, de ezeket kár lenne kihagyni, főleg Barbi csókjai érik meg az emelést.

Barbi, nagyon jó masszázs

  Brum

Egyeztetés

Barbit a zöld jelzésnél hívtam reggel a megadott kezdésének idejében, gyakorlatilag azonnal felvette hiszen ezt jelezte is hogy hívható. Kora estére kértem időpontot ami neki is megfelelt, másfélórában egyeztünk meg. Egyébb kérdéseket nem is tettem fel, mert a lehetőségek nagyjából a korábbi beszámolóból számomra is kiderültek és nem volt okom ezt nem valósnak tekinteni. Barbi ezen időpontra visszatért a masszázs oldalra és nekem ez megfelelt teljes mértékben. Visszatérésének okát találkozásunk alkalmával elmondta, egyebek közt.

Megközelítés

BKV- val érkeztem, a Lehel piac felől kis sétával. Még számtalan közlekedési eszköz áll rendelkezésre, számtalan irányból. Parkolni is lehet szerintem és valószinű fizetősen. Közel van a Lőportál utca, ami számomra nagyon kedves események és személy emlékét eleveniti fel minden alkalommal ha arra járok.

Helyszín

A ház majdnem vadonat új. Szép nagy, előtte és mellette folyamatban lévő épitkezés ami azért meghatározza az utca hangulatát. Nekem személy szerint korábban itt volt egy fals találkozom egy ma már nem hírdető lánnyal és az ő már szintén nem hirdető ravaszkás kolléganőivel.
Félre téve a szép és nem kellemes emlékeimet léptem be a kapun miután Barbi megadta a kódot és az emeleti lakás számot. A kód nem túl bonyolult csak gyors és határozott kézre van szükség. Nekem nem sikerült ez elsőre, de másodjára bejutottam.
A lakás rendben van, szép és új. A fürdőben kád van függönnyel ami miatt nehéz nem kipocsálni a vizet, és ez sikerült nekem is és az előttem és az utánam jövőnek is, aki tulajdonképpen szintén előttem jövő volt a szeánszom végén. A szoba nem túl nagy, van benne egy francia ágy ami talán kissé süppedős de ez csak térdelésnél észrevehető. Minden tiszta és higénikus. Fürdőszerek és szájvíz pohárkákkal, törülköző mind okés. Szobában még kis padocska és szobainas valamint kis aztalka vizzel és órával amin viszont nem tudtam kiigazodni de ez nem lényeges.

Hirdető külseje

Barbit képei alapján tettem már korábban kedvenceim közé. Alakja és arca és különösen az újabban látható piros szetjében lévő beállásaink fotói igencsak hatottak rám. Személyes találkozásunk első pillanatában meggyőzödtem hogy gyakorlatilag fotói a valóságnak teljesen megfelelnek. Arca és szemei pont mint a képeken, vonzották a tekintetemet és örömmel nézegettem, nem csak beszélgetésünk során.
Alakja, testének minden porcikája kívánatos selymes és sima bőre barna, öröm a szemnek és a kéznek. Közhelyesen, akinek tetszik a képeken és beindul a Barbit típusú nőkre annak a valóságban is nagy örömöt okoz a találkozás. Nekem mindenképpen.

Masszázs

Zuhanyozásom után beszéltük meg körvonalazva a lehetőségeket, én mit és hogyan szeretnék, de nem véstűk kőbe a programot, teret hagyva a sponteinitásnak is. Ez igaz volt az extrák lehetőségeire is. Ilyen formán hasra feküdtem és Barbi masszázsának átadtam magam, amit ő ekkor még nagyon szép bugyi és melltartó viselésében kezdett meg. Itt mondta el hogy nem sokkal érkezésem előtt tett fel új fotókat, amiket másnap szívesen lájkoltam volna az instán is.
A masszázs kellemes, simogatós érzékien érintős, pont amit általában kedvelek, Barbi röviddel a kezdés után a melltartót is levette, amit hátra pillantva, örömmel vettem tudomásul, kellemes tenyérbe illő, és megnyugtató volt számomra hogy később, elkerülhetetlenül,kézzel fogható élményt fog adni. Közben beszélgettünk, Barbi nemcsak a telefon beszélgetésünkkor volt kedves és közvetlen hanem itt és most élőben is. Jó volt a társaságában heverészni és élvezni kezei érintését és barátságos, kedves közvetlen de nem tolakodó stílusát. A nem túl hosszú de teljes hátsó felemet érintő masszázs után megfordulván, egy finom combomtól kezdödő érintések után eljutottunk a következő rész első soraihoz.

Kényeztetés

Kezei hamarosan az ágyékom után kézbe vették a szintén érdeklődő farkamat, ami ekkor inkább farkincának volt nevezhető de Barbinak hála gyorsan kíérdemelte a felnőtt jelzőt. Miközben Barbi kedveskedett testem fent emlitett részének az én kezeim is elindultak felfedezni az ő testének minden elérhető pontját. Kezdtem tervezgetni hogy helyet kellene cserélnünk de közben Barbi finoman megérintette szájával majd körbe fonta azt a számomra olyan kedves testrészemet a farkamat. Egy darabig ez nagyon lekötötte a figyelmemet, mert nem csak érezni de nézni is nagyon jól esett.
Mégiscsak eljutottunk a cseréig, mikor is, én Barbi lábai közt térdelve gyönyörködve kiváló testében végig simogatva és csókolva azt, lehúztam a még rajta levő comb fixeket, amik szexik ugyan, de ha fent vannak nem lehet a finom combokat simogatni és adott helyzetben szeretem ha a füleim is élvezik combjai bőrének selymességét.Egy füst alatt a bugyit is lehúztam.
A helyzeti előnyőmet kihasználva nem csak a füleimet de a szájamat és nyelvemet is hosszan kényeztettem Barbi nagyon nagyon finom és nagyon nagyon izgatóan nedvesedő puncijában.Hosszú és kitartó ügyködésem ellenére csak néhány apró alig észrevehető rezdülést értem el Barbi testében és ténykedésem befejezése után megdicsérte egy két mozdulatát nyelvemnek amit próbáltam reprodukálni segitségét kérve de ez sem hozott eredményt. Viszont megtudtam a titkot hogy hogy lehetne, de azt azt a masszázs keretein belül azt nem lehet. Viszont látogatásomkor már ismét masszázs keretek voltak érvényben. Ezért oldalvást feltérdeltem és Barbi következett kezével és szájával felváltva, mert én ezt nagyon szeretem. Az alám hajoló és fenekével pucsitó Barbi látványa is megér egy nagy misét! Még egy- két pózban tudtam gyönyörködni Barbi testében, kezemmel is próbát tettem istenien nedves puncijában kivül és belül, felül és alul de számára ez sem a megfelelő póz az igazi orgazmus eléréséhez, viszont tökéletesen elég hogy én az érzések és a különböző pozók, Barbi testének látványa, kezének és szájának váltott játéka után kezétől hatalmasat élvezve tettem pontot találkozásunk első alkalmára.

Elszámolás

Elszámolásra csak a végén került sor és egy extra lett felszámolva az étlap kinálatából, amit nagyon kedvesen a végén, kérésemre, állitott össze. Az igy elkészitett csokromat az asztalon lévő váza mellé helyeztem

Barbi, nagyon jó masszázs

  Kspisti11

Egyeztetés

FONTOS: Amikor pontosan egy hete Barbinál jártam, még masszázslányként hirdetett. És értelmeszerűen én masszázsra mentem (no jó, lényegében pettingre). Azonban mire befejeztem volna a beszámolómat, átsorolt a "sötét oldalra". Így sokaknak nem lesz olyan hasznos ez a beszi, de nekem emlékként akkor is kell. Meg ha már ennyi időt töltöttem a megírásával, és olyan kevés maradt hátra, én bizony befejezem és beadom.

Ennyi előszó után: tudtam, hogy szombaton délelőtt ráérek, és hát Barbi, aki arckitakarás nélkül hirdet, számomra lenyűgöző a fotókon, amióta csak megjelent a hirdetése január elején. Így aztán adta magát az ötlet, hogy ezen a szombaton ezt a Barbit ismerjem meg, ha már a megelőző szombat is "Barbis" volt, egy másik kerületben, egy másik Barbival. Beszéltem hát vele még kedden és jeleztem a szombati szándékomat. Kérésére megerősítettem a randit telefonon a pénteki nap során, majd mentem hozzá az eredeti tervek szerint szombaton, tehát február 4.-én. Én jobban örültem volna a reggel 9-es időpontnak, de Barbi a 10-et ajánlotta fel. Elfogadtam, mert a megbeszélés pillanatában az időpont még jónak tűnt a számomra is.

Egy érdekes apróság, hogy a péntek délutáni megerősítő telefonbeszélgetés során a fotóit nézve magamhoz nyúltam és úgy hívtam őt. Majd amikor felvette a telefont, zavaromban azt mondtam neki hülye fejjel, hogy "szia, én Barbi vagyok, Pistit keresem". Erre ő vidáman mondta, hogy az nem lehet, mert ő is Barbi. Én meg korrigáltam gyorsan, hogy akkor én mégis inkább visszavedlenék Pistinek. Ez a szerencsétlenkedésem pont jó volt arra, hogy a másnapi látogatásom során kiderüljön: nem is Barbival beszéltem, hanem a kolléganőjével. De ez számomra nem lényeges. Azonban jól rávilágít ez arra, miért nem érdemes hosszas telefonbeszélgetésekbe elegyednem egy szolgáltatóval, akit még nem ismerek: az esetek több mint felében voltaképpen nem is velük beszélek.

Megközelítés

Könnyú megtalálni a helyet. Szombaton ingyenes volt a parkolás, és volt is szabad hely a bejárattól cirka 100 méterre. Aki BKV-val menne: villamos és troli is jár a közelben. Szóval minden klappol.

Egyébként ez egy vadonatúj építésű nagydarab társasház. Senkivel nem találkoztam befelé. Kifelé jövet lehet, hogy a liftbe való belépésemkor belefutottam egy következő vendégbe, vagy ha nem, akkor a közvetlen szomszédba. Lift kinyílt, egy meglepett férfi kilép, én udvariasan és bátran köszönök neki, ő motyogott valamit, és elindult arrafelé, ahol talán csak 4 lakás volt, amelyek egyike a masszázsszalon. De engem nem érdekelt.

Azt tudom,hogy nem Barbihoz jött a következő vendég, mert a továbbiakban kiderül majd, hogy én igencsak idő előtt távoztam, és ezt nem lehetett előre tudni. De többen is rendelnek itt: sanszos, hogy egy másik lányhoz akkor érkezett épp egy makktárs. Remélem számára is élvezetes volt a látogatás.

Helyszín

Teljesen új és jól berendezett lakás. Nem tudom, hogy 2 vagy három szobában zajlanak-e az események, de volt velem párhuzamosan egy másik vendég is. Még előttem érkezett, és tovább is maradt, nem úgy mint én...

A masszazsszobában tatami és masszázspad egyaránt van, sőt még egy pamlag is ezeken kívül. Arra lehetett a ruhákat lerakni. Minden tiszta és rendezett volt. Száraz, jó, nedvszívó törölköző, a fürdőszobában elég sok tusfürdő, és persze szájvíz és pohárkák. Ahogyan az lenni szokott ilyen helyeken.

Hirdető külseje

Barbi az egyik ritka hirdető, aki arckitakarás nélküli fotókkal hirdet Azt hiszem, hogy pont emiatt esett rá a választásom. Különösen azt a fotóját tartom lenyűgözőnek, amelyen fekete combfixet visel, szélesre tárja a lábait és enyhén hátradőlve kihívó tekintetével szinte hivogat a bujálkodásra. Persze a többi fotó is jó, de az az egy nekem különösen bejön.

A fotók enyhe retusáláson eshettek át, de természeetesen róla készültek. A helyszínen pontosan ugyanazt a Barbit kapod. Nem műtermi képek azok, hanem ott a szalonban készültek, de szerintek remekművek.

Barbi egy nagyon szép nő. Egyetlen kritikus szavam sem lehet a külsejére. Egy erős kötésű lány ő, aki úgy szép ahogy van. Mindene arányos és természetes. Olyan "majd kicsattan az egészségtől", de ne gondoljátok ezt negatív jelzőnek. Nekem tetőtől talpig mindene tetszett, de a kedves és érett viselkedése mellett a húsos, ápolt punciját emelném ki. Ritkán láttam ilyen szépet. Nem vagyok orvos, de végig az volt a benyomásom, hogy "egészséges és zamatos, mint egy barack". A nagyajkak szépen megduzzadtak az érintéseimtől, nedvesedtek és szétváltak. A csikló is tankönyvbe illően kidudorodott. A vagina később pontosan úgy viselkedett, ahogy azt a természetes kiválogatódás, (vagy a kreacionizmus elméletében az Alkotó) megtervezte. Arra lett teremtve ez a szép test, hogy szeretgessék. Ádámnak az Éváját képzelem én valahogy ilyennek.

172cm / 64 kg méretekkel erősen eltávolodik az általam preferált 170cm/50 kilós optimumtól, de még így tekintve is: számomra nagyon szép. Aki az erősebb testalkatúakat preferálja, annak Barbi az oldal egyik legjobb választása lehet. Tehát szerintem erősen ötcsillagos nőt ismertem meg szombaton. Először azt írtam ide, hogy "bombázót". Ez azért nem igaz, mert Barbi egy kedves, kellemes teremtés, akitől nem ijedsz meg, aki nem hordja fenn az orrát, aki nem plázacica. Valahogy olyan,hogy ha ránéztem, nem akadt el a lélegzetem, hanem örömömben elmosolyodtam azon, ami szépet láttam. A korát nem kérdeztem, ezért hát tippelhetek: nagyjából annyi lehet, mint amit ír az adatlapja. Vagy egy kicsivel több.

A haját, szemét alakját jól mutatják a fotók. A puncijáról már áradoztam. A bőre bársonyos, és úgy láttam a nagy rohanásomban, hogy nincs tektója. A mellei szépen állnak, a mellbimbóit is kellemes volt puszilgatni és simogatni.

Action

Szombat reggelig még úgy volt, hogy délelőtt szabadon garázdálkodhatok a városban, és majd délig kell hazaérnem. Ezért lett volna szerencsésebb a 9 óra, de még a 10 órától kezdődő másfél óra is elfogadhatónak tűnt. Így alakult hát ki a 10 órás randi. Azonban szombaton kora reggel váratlanul olyan hírt kaptam, hogy már 11 után egy kicsivel legyek otthon. Ekkor már nem akartam átverni Barbit és lemondani a találkozót. Úgy döntöttem hát, hogy inkább megpróbálok minél több kellemes élményt beleszuszakolni az 50 percbe, majd utána rohanok haza. Így történt, hogy megérkezésemkor szóltam Barbinak, hogy ugyan kifizetem a teljes árat, de ugorjuk át a masszáz részeket és én pedig 90 perc helyett 50 percig maradok csak. Barbi elfogadta az események ilyen alakulását, és megköszönte a teljes értékű csokrot, amelyet valamilyen apró ajándék kíséretében egy borítékban letettem a komódra.

Emiatt aztán masszázs nem volt, az "Action" címszó alatt pedig kölcsönös kényeztetés történt, és értelemszerűen arról is lesz itt szó.

Egy idős és lassú fazon vagyok én már, de most igen gyorsan leraktam a göncöm a pamlagra, majd villámgyors tisztálkodás, ami azért is könnyű volt, mert 20 perccel korábban már zuhanyoztam. Visszatérésemkor Barbi egy bugyi melltartóban és egy combfixben várt, pont mint a fotókon. Hozzáléptem, gyengéden átkaroltam és lepattintottam a melltartóját. Puszi és csók sajnos nem volt, de amúgy Barbi leste minden kívánságomat már a levetkőztetése során is. A melltartót még én vettem le, a combifxet a kérésemre ő - mert féltem, nehogy elszakítsam. A bugyi azután került le róla, hogy lefeküdtünk egymás mellé a tatamira.

Először megkértem, hogy feküdjön a hasára és kapott tőlem 2-3 percnyi masszázst, miközben beszélgettünk egy picit. Igyekeztünk egymásra hangolódni. Közben azért a nagyon szép fenekét is fogdostam, nemcsak a hátát. Aztán a kérésemre megfordult és én franciáztam neki. Kedves mosollyal az arcán széttárta a lábait, behunyta a szemét, és átengedte nekem a kezdeményezést. A bal kezével azért simogatta a jobb alkaromat, miközben én a mellbimbóit simogattam, cirógattam. Időnként összekulcsolta a kezeit az enyémmel. A keze mellett az egyetlen másik mozgó testrésze a puncija volt: ahogy megujjaztam őt először egy, majd kettő, a legvégén pedig három ujammal is, a vagina körülölelte az ujjaimat és szépen tempósan lüktetett. Egyrészt a háttér zene másrészt az ujjam mozgásának a tempójában. Nagyon izgató volt. Mintha egy erekcióban lévő péniszből kéne "kifejtenie" a spermákat.Persze tapasztaltam már hasonlót, de ennyire kifejezetten még sose. Fel is izgatott ez nagyon. Viszont orgazmusközeli állapotba nem jutott a lány. Úgy tűnt nekem, hogy nem is fog, miközben kevés az időm. Emiatt egyszercsak lelassítottam, majd abbahagytam. Barbi szépen mosolygott és megköszönte a kapott kellemes élményt. Fordultunk, és most ő kényeztetett engem. Eközben is leste minden kívánságomat, és eszerint odlalról térdelve/pucsítva közelíett és mélyen bekapta a farkamat. Leginkább a szájával dolgozott, és csak néha vette ki a farkam: olyankor pár másodpercig a kezével verte, majd újra bekapott. Én eküzben hátulról a lába közé nyúltam és a még mindig lucskos puncit jól megujjaztam. A lucskosság nem is múlt: folyamatosan nedvesedett. Masszázsolajra vagy a nyálamra még véletlenül sem volt szükség.

A látogatásomkor - 7 napja - Barbi menüjében volt ugyan natúr francia, de NFVSZ nem volt. A kitartó szopása közben megéreztem időben, hogy mindjárt kitárazok, és szóltam is neki időben, de a lány a szájában tartott továbbra is. Én meg a szájába élveztem. Tényleg élvezetes volt, talán azért is, mert ezt valahogy ajándékba kaptam, a vállalásain túl, ha már korábban jó fel voltam én is. Gondolkodtam is azon, hogy illik-e olyat beleírni a beszámolóba, ami nincs a vállalásai között. Végül azért került ide, hogy érzékeltesse Barbi korrektségét: mintegy ezzel kárpótolt a rövidebb randi miatt.

Előbb egy zsebkendővel a saját száját törölte meg, majd barátnősen egy másikkal engem is megtisztogatott. Kérésemre még 3-4 percet feküdtünk egymást átölelve és beszélgettünk. Majd úgy éreztem, hogy haza kell sietnem. Fájó szívvel távoztam hát. És rohanás haza, ahova még épp időben érkeztem.

Elszámolás

Amikor nála jártam, masszázslányként hirdetet, és az ujjazás volt az extra. Én azt én igénybe vettem, nagyon javaslom mindenki másnak is. Fönt leírtam miért.

Az igen rövid ottlétem alatt egy korrekt lányt ismertem meg. Nehéz lesz helyesen osztályoznom azt, hogy megérte-e. Mert az én hibámból lett ez ilyen kurta-fucsra randi, Barbin semi sem műlott. Ezért én maximális pontszámot adok majd neki erre a kérdésre, remélem nem tartja ezt senki inkorrektnek.

Barbi, jó masszázs

  Mak6

Egyeztetés

Telefonon keresztül, készséges tájékoztatás, minden rendben zajlott.

Megközelítés

Árpád híd környéke, parkolás helyszínen lehetséges a parkolókban, ami fizetős.

Helyszín

Új építésű társasház emeletén egy 2 “rendelőhelységből” álló lakás. Fürdőszoba kádas. A tetthely franciaágy, tükrökel körbevéve, ez a képeken is látszik.

Hirdető külseje

Képeklel összhangatos külső. Testének csábító domborulatai mellett külön kiemelném a bőre és parfüme illatát ami magával ragadó. Combfix harisnyája végig rajta maradt, de ez most külön be is jött nekem.

Masszázs

Nem a masszázs volt látogatásom fő fókuszában, de 2 levezetés közt jól esett a pihentető masszázsa. Amit sajnáltam, hogy olak helyett krémet használ, így a csúszka masszázs nehezebben kivitelezhető volt vele.

Kényeztetés

A program elején és végén kétszeri levezetésre volt lehetőségem, amit ki is használtam.
Elsőre a felvezető masszázs közben, még a hasamom fekve kezdte el szopni a lábaim közt meredező farkam, minek hatására kisvártatva megfordultam. Ténykedése közepette kezeimmel kényeztettem, valamit simogattam testét, csókolgatt testét ahol csak értem.
Másodjára -annyira élveztem az elsőr, hogy - hasonló forgatókönnyvvel végzett ki, azzal a különbséggel, hogy keblei közé lövelhettem ondómat, amit a végén segítettem neki letörölni. :)
Nagyom jól éreztem magam. Extrát nem kértem.

Elszámolás

4 féle extrája van, amikről telefonom tájékoztat, én egyikel se éltem most. Elegendő volt a basic csomag. :)

Barbi, jó masszázs

  sztyepp

Egyeztetés

Már egy ideje szemeztem az adatlappal, a beszámolók eléggé meggyőzőek, mivel este amúgy is a városban volt programom gondoltam összekötöm a kellemeset a még kellemesebbel és nekiveselkedtem a hívásnak. Rögtön felvette, kedvesen tájékoztatott és egyeztettünk is randit néhány órával későbbre.

Megközelítés

Autóval mentem, Árpád híd környéke, GPS odavisz, de nagyon könnyű megtalálni, 2-3 kanyar és ott vagy a nagyobb főutakról. BKK-val sem okozhat különösebb problémát, metrótól néhány perc séta. Parkolás fizetős, de mivel hétvégén voltam ez nem volt probléma.

Helyszín

Új építésű lakótömb, a liftben még nem bontották le a költözős burkolatot, amennyit a lakásból láttam az patent, több szoba van, ahol többen rendelnek, de azon kívül, hogy a hangerőből vissza kell venni emiatt más zavaró tényező nincs. Szoba célnak megfelel, van egy szobainas ahova a ruhák kerülnek, egy kisebb szekrény ahova az egyebek (telefon, brifkó, óra stb.), meg egy ülőalkalmatosság amire pakolni vagy leülni lehet. Akció helyszín matrac mellette tükör annak aki magát szeretné nézegetni közben.

Hirdető külseje

Olyan mint a képeken, csalódás kizárva. Az ajtó mögül előbújva fekete szettben fogatott, melltartó, tanga, combfix. Gondoltam összeöltöztünk, mert én is színfeketében voltam, csak némileg jobban beöltözve és kevésbé dögösen. Szerencsére nem vette fel a 10 centis üvegtalpú magassarkút, mert így 1-2 centivel talán magasabb voltam és nem volt kisebbségi érzésem. :)

Action

Bemutatkoztunk, puszi, lesegítette a kabátomat és a szobába invitált. Néhány szót váltottunk miközben levetkőztem, majd friss törölközőt adott és megmutatta a fürdőt. Gyorsan letusoltam és irány a tetthely. Bent azzal kezdte, hogy nagyon jó illatom van, egészen véletlenül pont a kedvenc férfi illatát használom. Mivel olvastam ezt az adatlapján a szokásosnál egy hangyányival többet is tettem fel, és a hatás nem maradt el.:)
Levette rólam a törölközőt és ő is gyorsan megszabadult a ruháitól. Nagyon izgató, finom bőre van, egy pihe szőrszál nélkül. Mondta helyezzem magam kényelembe, hanyatt feküdtem, és egy finom franciával kezdett életet lehetni belém. Kis idő múlva kezdtem érezni, hogy ha így megy tovább rövidesen baj lesz, így kértem csináljunk valami mást, mondjuk felfedezném én is a számomra eddig ismeretlen, azonban hívogatóan izgató területeket. Összesimultunk majd néhány arcra/szájra puszi után egy egészen szenvedélyes és hosszú barátnős csókolózásba kezdtünk, olyan érzésem volt, hogy ezt órákig tudnám csinálni vele. Ő is jelezte, hogy egészen jól érzi magát. Egy idő után 69-be fordultunk és megízlelhettem finom puha kelyhét az ánusza finom ujjazása közben, miközben ő odalent az ágaskodó szerszámomat vette kezelésbe egészen változatos módokon.
Ezzel egy jó darabig elvoltunk majd hirtelen elhatározásból megnéztük megy-e a komolyabb dolog. Gumit húzott, majd először meglovagolt, de talán a sok hanyatt fekvéstől (meg azért mert nem vagyok 20 éves, mondjuk 60 se) kicsit megfáradt a harcos, javasolta, hogy csináljuk inkább hátulról, hátha megindul a vérkeringés. Így is lett, határozott ütemben de nem túl durván döngettem, finoman ujjazva a popsit, miközben csodáltam gömbölyű fenekét és íves hátát. Ő rutinosan megérezte mit tervezek és kis síkosítóval bekente ánuszát, miközben arra is figyelt, hogy alulról kicsit simogassa a golyókat. Néhány perc múlva finoman áthelyeztem a parancsnokságot a popsiba és ekkor már éreztem, hogy nem sokáig fog a dolog tartani. Már régen csináltam anált és már nagyon vágytam rá, az hogy milyen könnyen becsúszott a finom szűk járatba egészen fantasztikus érzés volt. Próbáltam tartani, de kezdtem elveszteni a kontrollt (és a józanságomat is), hátulról megszorítottam a vállát, amit később szóvá tett, hogy kicsit erős volt, de nem akart megzavarni mert érezte, hogy éppen nem vagyok magamnál. Ezért később sűrű elnézést kértem. Summa summarum eldurrant az ágyú, és hatalmasat élveztem.
Némi tisztogatás után kellemes beszélgetésbe elegyedtünk, kicsit meg is masszírozott, ami inkább erősebb simogatás volt, de abban a helyzetben pont jólesett. Mivel eléggé elment az idő eljött a fájó búcsú ideje, zuhany, öltözés, puszi.

Elszámolás

Amikor megérkeztem megkérdezte, hogy a rózsaszálak mennyisége akkor világos-e, ezt finom utalásként érzékeltem, hogy előre rendezzük és a borítékot a kisszekrényre helyeztem. Több szó nem esett róla.

Barbi, jó masszázs

  prana

Egyeztetés

Délelőtt hívtam, azonnal elértem, délután randi lett.

Megközelítés

BKV-val mentem, metrótól 5 perc séta, a GPS pontosan odavisz.

Helyszín

Újépítésű, 3 lány rendel, de nagyon diszkrét, no para. Fürdőszoba kádas, tiszta, szájíz is van. A baszobában matrac van tükörrel, később jól jött.

Hirdető külseje

Képeknek megfelel, kedves, mosolygós, eredeti rajta minden. Belőlem azt az érzést váltotta ki, hogy ha egy buliban lennék vele, akkor a mosdóban mélytorokra tolnám neki a velem egykorút, aztán szétszexelném a popsiját. Figyelem, spoiler veszély! Így is lett.

Action

Fürdés után a szobában várt egy piros babydollban, amitől hamar megszabadítottam. Vad, nyelves csókcsatába kezdtünk, miközben egymást 8zgattuk a kezünkkel, ezt jóideig csináltuk, aztán letérdelt és elkezdtett szopni. Nagyon jól csinálja, mélyen le lehet neki tolni, bent tartani. Imádtam csinálni, ezért ennek is megadtuk a módját. Hamar bőséges nyálcsíkok jelentek meg az ajkai és a farkam között, amikor egy-egy mélytorkos szett után kihúztam a torkából. Ezután hanyatt fektettem és kinyaltam a punciját és az ánuszát is kényeztettem, miközben mindkét nyílást ujjaztam. Gumit húztunk, majd missziben kezdtem dugni a punciját. Közben csókolóztunk amitől extra kemény lettem. Egy idő után kutyusban folytattuk, széthúztam a farpofáit és tövig toltam a nunusba, és két ujjam már a popsijában volt. Aztán átraktam a farkam a popsijába, nagyon keményen lehet dugni, bepucsít, tövig eltűnik benne a farkam, mennyei. Ezután újra hanyatt, missziben ment a popsiszex, meg a nyelves csókok. Így lett végem, eksztatikus élmény volt. Mivel kb 15 percünk maradt, így néhány kedves mondat után lezuhanyoztam és elhagytam az objektumot.

Elszámolás

Extra a popsi volt, így lett * rózsaszál.

Barbi, jó masszázs

  nekem88

Egyeztetés

Telefonon felhívtam nagyon kedves volt. Mindenre kiterjedő választ kaptam mind a rózsákra vonatkozóan mind a vállalásaira.

Megközelítés

Autóval könnyen megközelíthető, naviba beírva a címet. Parkolás fizetős, de van hely bőven.

Helyszín

Új építésű ház, lakóparkban. Emeleti lakás, egyik szobája. Lakás igényes, fürdőszoba felszerelve minden szükséges tisztálkodási eszközzel. Tiszta törölközöt a szobába lépve megkapod. Szobában az egyik sarokban egy matrac, hangulatvilágítás, tükör :) Matrac kényelmes, célnak megfelelő.

Hirdető külseje

Piros fehérneműben és harisnyában fogadott. Képekkel hírdet, emiatt nem volt meglepetés. Egy aranyos, nagyon helyes szöke csajszi. Mosolygós, jókedvű.
Csinos teljesen rendben van természetes csodás feszes mellekkel.

Action

Kezdésnek átbeszéltük, hogy mit szeretnék. Tusolásból visszaérkezve állva kezdünk ismerkedni csók, simogatás, fehérnemű lekerült, végig csókolgattam isteni testét.
Lefeküdtünk a matracra először én kényeztettem kiadósan míg siker koronázta ténykedésem. majd a szájába vett oldalról ráhajolva. Finoman szopott kis kézimunkával piszok jó.
Majd misszibe összebújva szeretkeztünk, isteni élmény. Zárásképp hátulról popsiba fejeztük be. Az órát maximálisan kihasználtuk.
Ezek után megtisztogatott. pár szót váltottunk. Remek élményekkel távoztam.

Elszámolás

Elején megegyezés szerint

Barbi, jó masszázs

  panda5

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk előző napon. Nagyon kedves volt a telefonba, én rákérdeztem arra , hogy nem baj e az , hogy nem vagyok a kiírt korcsoportban, de biztosított, hogy az nem számít.-

Megközelítés

BkV volt a nyerő, a 3. metro és 10 perc séta. Parkoló van, de fizetős. A cím egyértelmű.

Helyszín

Új építésű ház, 1,2 éves lehet. Ennek megfelelő a berendezés , a fürdőszoba. A baszobában egy matrac van leterítve. Ez egy pöttyet igénytelen.

Hirdető külseje

Egy piros melltartó bugyi harisnya szettben fogadott. Nem volt csúnya. Arca látszik a képeken, a valóságban én egy kicsit idősebbre taksálnám , talán 35 körül.Visszafogottan fogadott, kéznyújtás, beinvitálás. Cicik kicsik , nem vészes. Feneke jól markolható.

Action

A kézfogás már megadta a randi alaphangját. Rögtön láttam hogy nem lesz ez a legjobb randi, de gondoltam változik.Tisztálkodás után visszatérve ő még ugyanabban volt, amiben fogadott, na gondoltam kipakolom egy kis smárolás közben. Na smárolás az nem volt, elfordította a fejét. Kicsomagoltam, majd kérte feküdjek le hogy kényeztessen. Hozzálátott a farkam szopásának, az viszont olyan félkemény állapotban volt. Persze az ingerek megtették a hatását, így , mivel a szopás nem volt egy különleges, gondoltam beleültetem. Hosszas előkészület, minden bekenése után belémült, én meg hamarosan fizikailag elélveztem, de csak fizikailag. Letakarított, majd mellém feküdt, és kínos csend lett. Gondolkoztam mi legyen, aztán, felkínáltam a félórás opciót, de nem fogadta el mert erről nem ő dönt. Sebaj gondoltam kinyalom. Ez sem ment, semmi reakció, azon felül a puncija sem volt frissen borotvált. Kértem próbáljon orálisan másodszor kielégíteni. Neki is látott, a pozitív az volt hogy addig csinálta mígnem eredményt tudott produkálni. Felöltöztem és eljöttem

Elszámolás

Előre odaadtam, mert ez volt az elvárás.

Barbi, jó masszázs

  PandorX

Egyeztetés

Itt az oldalon sikerült vele felvennem a kapcsolatot. Nem VTR-en, csak sima chaten ráírtam, azonnal visszaírt. Leírtam, hogy 2 órát szeretnék maradni és hogy mikortól jó számomra, maximum meddig bezárólag. Kedvesen, azonnal reagált is rá, hogy számára is megfelelő az általam javasolt időpont. Megadta a címet és hogy mennyi az annyi és ha extrát is szeretnék, hogy készüljek.

Megközelítés

Kocsival könnyen megközelíthető, naviba beírva a címet, nem lehet eltéveszteni. 3-as metrótól is max 5p séta. Parkolás fizetős, de van hely bőven. Napközben mentem, így a forgalom se volt probléma, csúcs időben azért rá kell számolni.

Helyszín

Új építésű ingatlan, lakóparkban. Emeleti lakás, egyik szobája. Ketten vannak, de figyelmesek, hogy ne találkozzunk a másik vendéggel. Lakás igényes, fürdőszoba felszerelve minden szükséges tisztálkodási eszközzel. Tiszta törölközöt a szobába lépve megkapod. Szobában az egyik sarokba van letéve egy matrac, hangulatvilígtás, tükör a megfelelő helyen :) Matrac kényelmes, célnak megfelelő (ágyat azért én jobbat preferálom).

Hirdető külseje

Piros fehérneműben és harisnyában fogadott, ami az egyik kép sorozaton is van. Képekkel hírdet, emiatt nem volt meglepetés, de élőben is egy aranyos, nagyon helyes szöke csajszi. Mosolygós, jókedvű.

Action

Kezdésnek átbeszéltük, hogy mit szeretnék, plusz hogy még tapasztalatlan vagyok a szexpartner hölgyek terén, emiatt is szeretném a 2 órát. Végig izgultam az odautat és ott is idő kellett, hogy oldódjak. Elrohantam zuhanyozni, jó meleg vizzel, mert hiába áltam meg közel azért rohadt hideg volt kint. Visszatérve átölelt, megdícsérte a magasságom és mint egy tini szerelmespár, aki még a csókot is csak tanulja, elkezdtünk csókolózni. Pár perc turbékolás után kisegítettem a felső body / meltartóból. Cirógattam, csókolgattam mellet (még mindig állunk, kivéve a kicsién) Ismerkedtem a testével, dicsértem, hogy milyen gyönyörű is. Mivel még lent nem voltam "éber", ezért felajánlottam, hogy kényeztetem én. Lefeküdtünk, levette v. talán én már nem is emlékszem a kis piros tangát, harisnya végig rajta maradt :). Csókolozásból, szépen lejebb ereszkedve a melleit vettem kezelésbe. Tovább haladva pocakját, aztán megérkeztem a kelyhéhez. Itt elidőztem egy 10 percet az tuti, amivel bővítettem az izgatást, hogy eleinte egy, később két ujjal kényeztettem. Néha azt éreztem élvezi, de visszajelzés csak akkor jött mikor rákérdeztem mi az amit jól csinálok. Ezt követően fordultunk, Ő kezdet el kényeztetni. Mivel magamhoz képest nem voltam csak 80%-os méret, így mélytorokról nem tudok nyilatkozni. Franciája gyengéd volt. Pár perc után 69-be kértem, hogy váltsunk. Így már úgy éreztem több hatást tudok kiváltani belőle, mert meg meg akadt az én kényeztetésem. Nyálazta rendesen, golyóimon folyt a nedű.
Gumit kértem és ekkor hanyatfeküdt a matracon. Missziben kezdtünk, közben melleit gyúrtam óvatosan. Később lovaglással folytattuk. Popó miatt jöttem, így doggyba fordult.
Sajnos itt kezdődött az én bénázásom. Nem tudtam végig kemény maradni, így a következő fél órában a további forgatókönyv zajlott. Kis popó, tükörben gyönyörködés a látványban, idővel lankadás, kihúz, én két ujjal ujjazom a továbbra is pucsító popóját. Hihetetlen látvány és ahogy játszom vele újra keményé tesz és popó folytatás doggyban. Egyszer kétszer franciával rásegítve. Póz cserével próbálkozás, végül feladás...
Elmenni nem tudtam, de Barbi mindent megtett, hogy jól érezzem magam, nem rajta múlt. Utolsó 20 percet végig beszélgettük, céltudatos, nagyon jófej csajt ismerhettem meg.

Elszámolás

Chaten is előre tisztáztuk, hogy mire számítsak. Végén kérte el, így nem kellett az elején ezzel bíbelődni. Extraként a popóval éltem, így az ** virágszál, de nem óránként :) Így a teljes 2 óra ** virágszál volt.

Barbi, jó masszázs

  johnnyrus

Egyeztetés

A beszámolói és képei alapján jutottam dűlőre. Üzenetben aztán telefonon egyeztettünk. Minden sima volt, ahogy a nagykönyvben meg van írva.

Megközelítés

Autóval voltam, parkolni egyszerű volt.

Helyszín

Bejutás kóddal, egyszerű mint az 1x1.
A lakás patyolattiszta, szép, kultúrált, rendezett. Fűrdőszoba szintén, minden szükségessel felszerelt.

Hirdető külseje

Barbi csodásan néz ki. Szerintem jobb mint a képeken. Nem volt ami ne tetszett volna :)

Action

Gyors zuhany. Majd kezdésnek kölcsönösen kényeztettük egymást. Minden porcikája rettentően finom volt.
Majd ezután folytatásként szájjal kényeztetett. Kértem gumit és rám ült. Kértem, hogy úgy lovagoljon meg, hogy neki is élvezetes legyen. Úgy is lett! Fantasztikus volt! Majd kutyus, és mikor éreztem hogy végem, elém térdelt és a mellére élveztem. Hagyott lenyugodni, megtörölgetett, majd egy jót beszélgettünk és nekiláttunk a 2.felvonásnak.
Szájjal kényeztetett újfent. Golyókat is, illetve mindent ami a senki földjén található. Nem finnyáskodott. Majd, popsit kértem, szabályosan toltam magát a farkamra, természetesen popsiban is lett végem.
Kis beszélgetés( ez a rész is nagyon tetszett ám ;) ), aztán zuhi és jobbra el.

Elszámolás

Popó extra, totálisan korrekt.

Barbi, jó masszázs

  Peet_

Egyeztetés

Tudtam, hogy a jövő hét folyamán Budapesten leszek munka miatt. A randi napja előtt 1 héttel egyeztettem telefonon Barbival, az egyeztetés során Barbi kommunikációja, precíz, szimpatikus, a fontos dolgokat tartja szem előtt. Sikerült is időpontot egyeztetni, a randi napján megerősítést kért SMS-ben amit meg is tettem, amit visszaigazolt, hogy szeretettel vár.

Megközelítés

Autóval mentem a GPS teljesen odavisz a házhoz, "szerencsére" fizetős a parkoló, így volt szabad hely közvetlenül a bejárat előtt. A házszám egyértelműen látható. Új építésű lakópark, a Dagály környékén. Mivel nem budapesti vagyok a BKV-ról azt tudom mondani, hogy az 1-es villamos elvisz a Népfürdő utcáig, de onnan még 10 percet gyalogolni kell.

Helyszín

Mint már említettem új építésű társasház, a lakás is pazar. 3 szobás lakás a mi szobánkkal szemben volt a fürdő. Mivel több szoba is van így egyértelmű, hogy nem egyedül van a lakásban, de a diszkréció tökéletes, nem találkoztam kolléganőkkel, vagy más vendéggel. A lakásba érve egyből a szobába mentünk ahol egy tatami szolgál a randi helyszínéül, a tatamin törülköző, a fejrésznél kispárna. A tatami jobb oldalán kis szekrény vagy polc, a bal oldalon tükör. Halk zene, kellemes illat, tisztaságérzés
és remek fényviszonyok, így ha valaki Barbit akarja csodálni arra is van lehetőség.
Az érzés olyan, mintha egy barátnőmhoz ugrottam volna fel.
A fürdő szintén modern, és jól felszerelt, nagy kád szolgál tisztálkodásra, zuhanyfüggöny, tíz féle tusfürdő és minden egyéb kellék, dezodor, szájvíz, műanyag pohár, a csap alatt kuka. A puha száraz törülközőt Barbitól kaptam.

Hirdető külseje

Barbi arccal hirdet, biztos voltam benne, hogy elégedett leszek. Ez így is lett. Igéző szemek, elragadó mosoly, bájos arc és rendkívül pozitív kisugárzás jellemzi Barbit. A képeken is látható piros szettben fogadott.
Az összhatás nagyon pozitív volt, látszik, hogy kifinomult, intelligens stílussal rendelkezik, amit a randink alatt is megtapasztaltam. Ami az adatlapon szerepel valós, az arca a legutóbb feltöltött fotóknak felel meg. Alkata megegyezik azzal ahogy a fotókon is látható, magas átlagos testalkatú hölgy, keblei formásak. Nem voltam rest meg is dicsértem. Barbi is megdicsért engem, tetszett neki az elegáns öltözékem illetve megjegyezte látszik, hogy sportolok. Ez nagyon jól esett, mert készülök a talalkozókra, meg amúgy is jól esik az embernek a pozitív visszajelzés.
Úgy gondolom, hogyha az utcán elsétálna mellettem biztos utána fordulnék, hiszen Barbi egy vonzó nő.

Action

Megérkezés után azonnal közvetlen stílust tapasztaltam, bemutatkozás kölcsönösen, lesegítette a kabátot rólam, amit a szobában található szobainasra helyezett el. Ruháimat a szobában található kis ülő alkalmatosságra helyeztem. Ezután egy friss összetekert törülközőt kaptam, a fürdéshez. Fürdés után Barbi is megszabadult a ruháitól, máris átöleltük egymást, egy csók a szájra, a nyakára, és kezeim máris a útra keltek. Barbi viszonozta a csókot, érzékin, gyengéden csókol a nyelvét is használja. Simogattam a hátát, derekát, majd lejjebb a fenekéhez közelítettem, nyugtáztam, hogy minden megegyezik azzal amit a fotók alapján vártam.
Randink csupán egy órára volt, ezért Barbi a tatami felé invitált. Ahogy mellettem elfeküdt a tatamin a barátnős érzés, ahogy sokan már említették írásaikban, valóban érzékelhető volt, pedig először voltam Barbinál.
Elkezdtünk egymás testével ismerkedni, valódi finom érzéki csók és szép lassan elérkezett a már éledező testrészemhez. Mondta, hogy most kényeztetni szeretne. Kezemmel a fenekét, combjait simogattam én is, a farkam ekkor már tetrekészen várta a folytatást, Barbi pedig lágyan franciázni kezdett. Franciája érzéki, semmi gyors mozdulat, leginkább csak a nyelvével izgatott, kezeit alig használta, közben a combomat simogatta. Itt követtem el a legnagyobb hibát, mert átadtam magamat az élvezeteknek, mert hagytam, hogy Barbi kényeztessen én meg nem kényeztettem őt. Barbi kérdezte, hogy húzzunk-e gumit, én igent mondtam. Kényelembe helyeztem magam, az óvszert Ő helyezte rám, majd széttárta lábait és óvatosan rámereszkedett. Ha van barátnős lovaglós szeretkezés, akkor most ez következett. Mélyen voltam benne, Ő magához szorított ebben a pózban, először csak a csípőjét mozgatta, majd kicsit megemelkedve mozgott rajtam, közben simogattuk egymást. Amikor rámhajolt, így csókolóztunk is, fenekét szorítottam, ebben a pózban már gyorsitott tempót diktált, így a gumiba élveztem. Tovább maradt rajtam, hagyott teljesen lenyugodni, ami azért nem ment túl gyorsan, majd szépen megtörölgetett. Beszélgettünk egy darabíg, szintén élvezetes része volt a randinak, hiszen Barbi érdeklődő és nagyon figyelmes.
Az egy órás randi okán én nem terveztem konkrétan második kört és nem is erőltetettem.
Letelt az egy óra, semmi sürgetés, még egy tusolás, majd beszélgetés közben felöltöztem.
A randi végén megbeszéltük, hogy fogunk még találkozni.

Elszámolás

Telefonon beszéltük meg a tiszteletdíjat extrákról is tájékoztatott, de most nem éltem vele. Úgy gondolom a csokor mérete átlagosnak mondható.
A randink elején, adtam oda, amit Barbi a kis szekrényre (polcra) tett, ott is maradt végig a randi alatt.

Barbi, jó masszázs

  pet123

Egyeztetés

Reggel felhívtam, találtunk időpontot aznapra. Aztán küldött egy SMS-t, hogy mehetek egy fél órával előbb is.

Megközelítés

Hát egy kissé nehéz volt a megtalálás, azt hittem még a végén elkések, de a végén csak sikerült.

Helyszín

Új építésű épület, minden rendben volt. Tisztaság, szépség mindenhol.

Hirdető külseje

Mint a képeken, nekem nagyon bejön.

Action

Megérkezés után irány a fürdő, majd vissza. Megkérdezte, hogy levetkőztetem vagy csinálja ő. Gyorsabb ha ő csinálja. Aztán csókolóztunk egyet nagyon finoman csinálja. Majd mondtam neki, hogy feküdjön le. Azután alaposan kinyaltam a kis pináját, a végén ujjazásos rásegítéssel. Először a punciba aztán a csokisba is. Úgy vettem észre élvezte a dolgot, de el nem élvezett. Azután én kerültem terítékre. Egy kis 69 után gumit fel és beleguggolt szépen, nagyon jól mozog a kis dög. Aztán jött a vég. Takarítás , egy kis pihi, beszélgetés. Elég okos lánynak gondolom, lehetett vele dumcsizni erről-arról. Aztán mikor elérkezettnek éreztem az időt mondtam, hogy ideje lenne felszopni, sikeresen vette a feladatot. Gumihúzás és hátulról támadás punciba. Lehetett döngetni, csak úgy tolta magát a faszomra. A hanghatásokból úgy éreztem ő is élvezi a mutatványt. Popót nem próbáltam, maradjon érdekesség a következő alkalomra is. Durranás után lenyugodás, aztán irány a fürdő.

Elszámolás

Nem volt extra - sajnos - az elején rendeztük.

Barbi, jó masszázs

  Viktorjakab42

Egyeztetés

Telefonon értem el egy hétköznap délután, könnyen ment. Kedves volt és mindenről tájékoztatott. 30 perccel későbbre egyeztettünk.

Megközelítés

Kocsival mentem, gps. Könnyű parkolás, de fizetős. Diszkrét. Tömegközlekedéssel is könnyű, M3 vonala.

Helyszín

Nagy újépítésű társasház. Lakás erre a célra berendezve. Nincs egyedül de teljes diszkréció volt. Modern, szép, igényes fürdő és szoba. Törcsi, tusi, szájvíz minden ami kell. Földön volt az esemény, matracon. Kényelmes, célnak megfelel.

Hirdető külseje

Képeknek megfelel, kicsit retusáltak de nem csalódtam. Szép bőr, szép alak, csodás popó, aranyos feszes de nem nagy cicik. Megtaláltuk a közös hangot, jó fej volt végig. Jó illat, szép haj. Kellemesen magas.

Action

Sokat nevezettünk, úgy tűnt őszíntén tud nevetni. Elején mindig félős és izgulós vagyok, de segített ellazulni. Kedves szavak és éríntések, kis bújás. Feküdtem hanyatt, ő simizett az első pár percben.

Kis idő múlva célba talált a kezeivel, majd a szájával. Megdícsért, jól esett. Több pózban is kényeztetett. Én simiztem, tapiztam, tükörben csodáltam őt, szuper volt.
Gumit kértem és misziben kezdtünk, aztán hátulról támadtam. Hagyta hogy irányítsak de több volt mint egy darab kő, aktív volt végig.
Végül kértem egy extrát, a popsiját. Belement, pedig nagy a méretem. Lassan kezdtük, ő vezetett. Nem vagyok gyakorlott ebben, neki is mondtam. Aranyosan reagált. Kérdezgetett hogy milyen volt. Nem győztem dícsérni. Tényleg nagyon kedves. Dugtam a popót rendesen és mélyen, de persze finoman, nem akartam kárt tenni benne, és éreztem hogy jön a vég. Kihúztam, ő lerántotta a gumit és szépen bekísért a célba kézzel és szájjal. Wow. Pihiztem, ő takarított. Vízzel kínált, elfogadtam. Miután magamhoz tértem elmentem zuhanyozni.

Második menetre jeleztem hogy nincs erőm, de ő meg akarta próbálni. Odaadtam magam, hát hogy lehetne neki ellenállni. Letérdelt és kézzel szájjal dolgozott, ahogy szeretem. Jó kényeztetés volt még egyszer. A hangját is szerettem.

Még egyszer megmosakodtam aztán öltözés, pakolás és indulás. Még jól megmarkoltam párszor és megdícsértem, majd megköszöntem hogy feldobta a kedvem és napomat aztán puszi és pá. Elégedett voltam, mint egy jól lakott óvodás.

Elszámolás

Popó volt extra. Teljesen korrekt, egy angyal. Vigyázni kell rá.

Barbi, jó masszázs

  Hiding

Egyeztetés

A képei a masszázsoldalon hívták fel rá a figyelmem, már akkor megállapítottam nagyon rendben van ez a lány. A kategóriaváltás merészebb fotókkal is járt, aminek nyilván megörültem és végleg elhatározott a látogatási szándékomban. A látogatás előtti nap beszéltünk, mikor jelezte hogy hívható. Kedves jó stílusú kommunikáció, minden fontos tudnivalóra kitér az egyeztetés alatt.

Megközelítés

A lányok által egy frekventált kerületben rendel. Tömegközlekedés kiválló, de autóval is kényelmesen odataláltam és egyszerűen találtam parkolóhelyet. Ezen a részen több építkezés zajlik ezt leszámítva nyugodt környéknek mondanám.

Helyszín

A lakáson is érződik, hogy új építésű a modern megoldásokból is látni hogy minden új. A fürdőszoba kényelmesen tágas, káddal és elegendő tisztálkodási dolog van bekészítve. A tetthely letisztult és praktikus eszközökkel felszerelt, tatami, tükör és a ruhákat is kényelmesen eltudjuk helyezni. Kellemes hangulat tökéletesen megteremtve egy kis erotikus kalandozásra.

Hirdető külseje

Eddigi szolidabb képei is lenyűgöztek, a váltás utáni intimebb kėpek meg nagyon beindítottak. A valóságban is pont a képeken érzėkelhető bujaság köszön vissza. Barbi gyönyörű, buja és kívánatos, ezek mellett figyelmes és kedves lány. Ízléses sminkben fogadott, ápolt haja és bőre tűnt fel először , majd a bombázóan nőies teste taglózott le.
Tipikusan az a csaj akivel folyamatosan a lepedőt gyűrnéd.

Action

Egy kellemes szerelmeskedős, bújós szexre vágytam. A bőséges lehetőségekhez képest maradtam a szolídabb szeretkezésnél. A zuhany után egy kis ismerkedős, cirógatós bevezetővel indítottunk még állva. Kedvesen közeledett és teljesen kezdeményező volt. Símogatott és puszilgatott, ezt alaposan kiélveztem, majd mikor lefeküdtünk a tatamira lelkesen viszonoztam. Az ösztönös és természetes reakciók bátorítottak, semmi megjátszást nem érzékeltem az együttlétünk alatt. Síma finom nedűs punciját élvezet volt kényeztetni. Halk nyögésekkel reagált, ahogy a nyelvem habzsolta a finom kelyhet. Majd a melleit csókoltam, amit lehet finoman markolászni és a kemény bimbókat is ízlelgetni. Barbi közben a szerszámot kézbe veszi és finoman kényezteti, majd lecsúszik és egy hosszú alapos szopással addig kényeztet míg megkérem hogy húzzunk lassan gumit. Misszibe hatolok a szűk és nedves punciba így könnyen hatolok egyre beljebb.
Közben Barbi arcát fürkészem, felkorbácsol a látható kéj, amit a kemény farkam okoz ahogy hatolok egyre mélyebbre. Először lassan, óvatos tempóban dolgozok rajta, majd jelzem hogy forduljon hasra. Bal lábát kicsit feltolom és térdelve helyezem a farkam a rózsaszín punciba. Nézem, ahogy ki be jár a farkam ebbe a csoda szexi csajba. Közben markolom a formás fenekét, majd rádőlök és átkarolom alulról, így húzom jó mélyre a farkamra és így is lesz végem.

Elszámolás

Barbinak több extrája is van, amiket nem vettem igénybe. Telefonon megbeszéltük, hogy mennyibe fog kerülni a program és érkezésemkor ezt az összeget rendeztem.

Barbi, jó masszázs

  Lali68

Egyeztetés

Telefonon beszéltünk előző nap,megbeszéltünk mindent.A randi napján még egyszer hívtam és megerősítettem a szándékomat.Az első hívásnál azonnal felvette a telefont,a második alkalommal visszacsörgött.

Megközelítés

A XIII. kerületben a Dagályhoz közel van,Én autóval mentem,GPS odavisz.A ház előtt most fel van bontva az út ,mégis könnyen találtam parkolót.

Helyszín

Új építésű ház,a lakás is teljesen rendben van.A fürdő tiszta,van minden amire szükséged lehet.A baszobában matrac van mellette egy jó nagy tükör amiben mindent láthatsz.

Hirdető külseje

Arcos fotókkal hirdet,nem árul zsákba macskát.Szép az arca,bársonyos a bőre,a fenekét jó volt simogatni,a ciciket úgyszintén pont kézbe illőek és kellemesen puhák,a puncija teljesen csupasz.Aranyos,kedves lány,ha Te is az vagy vele meg tudod nevettetni és akkor még szebb.A belépéstől kezdve közvetlen,készséges volt végig.

Action

Ajtónyitás után üdvözöltük egymást,majd jól megnéztem,ez talán Neki is feltűnt,majd mondtam,hogy mehetünk beljebb.Barbi a képeken is látható piros szettben fogadott,jól nézett ki benne.bementünk a szobába,levetkőztem és mentem fürödni.A fürdőből visszatérve Barbi állva várt és így kezdtünk el egymással foglalkozni.Hozzám bújt úgy simogatott és a nyakamat csókolgatta.Én megmarkoltam a fenekét,nagyon jó volt simogatni a bársonyos popsiját.Aztán kikapcsoltam a melltartóját és a melleivel folytattam a játékot.Szép melle van nagy élvezettel markolásztam.A bugyit Ő húzta le magáról.Magamhoz öleltem és megcsókoltam,viszonozta a csókomat,lágyan,érzékien csókolóztunk,nagyon jól csókol.Én a fenekét és a melleit simogattam közben.Ő is megtalálta a farkamat,megmarkolta és húzogatta,meg is keményedett rendesen.Letérdelt elém és finoman,érzékien kezdett szopni.Ajka lágyan tapadt a hímtagomra,előbb a makkot szopogatta,aztán a nyelvével játszadozott majd a zacskómat is körbenyalta.Kért, hogy feküdjek le,Ő mellém térdelt,behajolt a lábam közé így folytatta az orális játékot.A golyóimat nyalogatta majd a péniszemet vette a szájába,Én közben a fenekét simogattam és a tükörben figyeltem magunkat.69-ben folytattuk,itt már Én is hozzáfértem a nunijához,nyaltam és ujjaztam is közben és a popsiját is kinyaltam.A hátára fordítottam és fölé kerekedtem,ráhajoltam és csókolóztunk,majd lejjebb haladva a
melleit szopogattam,egyiket a másik után.Végigcsókoltam a hasát és elértem a puncijához.It kicsit több időt töltöttem,jól kinyaltam az édes kis pináját.Ujjaztam is ,előbb egy majd két újjal.Gumit kértem és így szemből hatoltam Belé.Finoman toltam be Neki aztán szép lassan fokoztam a tempót és egyre nagyobb lökésekkel mozogtam Benne.Jó volt a csupasz, szűk puncijában lenni.Közben csókoltam és a szép cickóit markolásztam.Fordultunk és Ő került felülre,keményen meglovagolt,adta neki rendesen.A mellét fogtam ,majd amikor hallottam,hogy egyre mélyebbeket sóhajt megfogtam a farát és húztam Magamra és alulról is intenzívebben toltam Neki.Kis idő múlva elernyedt és elélvezett drága,"jó vastag farkad van" mondta.Feltérdelt,Én mögé és hátulról is betettem Neki.Simogattam a fenekét majd előre hajolva a mellét is.Aztán bebocsájtatást kértem a hátsó bejáratba is.Bekente krémmel a popsiját és óvatosan behatoltam,aztán egyre bátrabban mozogtam Benne.Jól szorított a popója ,nagy élvezettel dugtam.Fordultunk és szemből is csináltuk kis ideig.A befejezéshez a hátára feküdt,Én mellé térdeltem és ismét a szájába vett,Én a punciját simogattam közben.Így ért a vég, nagyot élveztem a szájába,megvárta míg lenyugszom akkor vette csak el a száját,majd megtisztogatott.Gyors fürdés után az ajtóhoz kísért, it még megsimogattam a fenekét két puszi és eljöttem.

Elszámolás

Egy extrát vettem igénybe,a csokor * rózsaszálból állt.

Barbi, jó masszázs

  boldi

Egyeztetés

Az oldalon láttam, hogy elérhető, így hát kapva kaptam az alkalmon és hívtam. A telefonban végig kedves volt, rögtön elmondott minden fontosabb tudnivalót a randi megvalósításához.

Megközelítés

A lakás a Duna-parton van, a Dagály környékén. Ennek megfelelően csendes, jó panorámájú környék - de ugye nem a kilátásért megy oda az ember. Az épület meglehetősen új, sok helyütt hallani még kopácsolást, a lift is még be van borítva, hogy ne karcolódjon meg a belseje. A BKV nincs messze, a parkolásra számos lehetőség adódik. A címet Barbi pontosan megadta, ezért nem nehéz megtalálni. Érkezésemkor hívtam és már mondta is a kapukódot.

Helyszín

A tetthely diszkrét, csendes, a fürdő tiszta, jól felszerelt. Törölköző, tusfürdő és szájvíz (kispohárral!) van bőséggel. A szobában egy kényelmes matracon zajlik az action, ami mellett egy tükör fokozza az élvezeteket.

Hirdető külseje

Barbi a képeknek megfelelően csinos, bájos arcú, vékony, festett hajú lány. Talán kicsivel még vékonyabb is, mint a képeken. Pici, tenyérbe illő mellei vannak, és szép feneke.

Action

Fürdés után rögtön nekilátott a franciának. Egyéb kéréseimet is nagy kedvességgel teljesítette. Nem húzódozott, nem vágott arcokat, ahogy mostanában pár kortársa teszi. Végig azon volt, hogy nekem jó legyen. Mivel jól irányítható, ezért több pózt is kipróbáltam vele, majd rákérdeztem, hogy az anál menni fog-e? Erre - nagy örömömre - pozitív választ adott. Jó időt töltöttem a fenekében, majd megkértem, hogy hadd fejezzem be a szájában. Ezt is készséggel teljesítette. Hagyott lenyugodni, s csak utána nyúlt a törlőkendőért.

Elszámolás

Az ajándékot rögtön az elején letettem a polcra és utána szóba sem került. Még a telefonban megbeszéltük a részleteket, változás ezt követően nem volt. Az alaphoz én az anált kértem, így elég kerek virágcsokor lett belőle.

Barbi, jó masszázs

  bszkjncs

Egyeztetés

Már egy ideje a kedvenceim között volt, de mire eljutottam volna hozzá, átkerült a masszázs oldalra, úgyhogy kivártam. Meg is lett az eredménye, mert visszatért! :) Reggel hívtam, hamar felvette és rövid beszélgetés után aznapi időpontban és egy órás találkában állapodtunk meg. Kedves hangú volt kellően vidámnak is tűnt, úgyhogy jók voltak az előjelek.

Megközelítés

A Duna Arénához közel van a rendelő, egy a Dunával szerintem párhuzamos zsákutcában. Ez a rész még kialakítás alatt van, ugyanis több gyomos telek mellet kb ez az egyetlen épület. Az autósoknak kedvező lehet, bár a parkolás nem ideális, mert helyből alig van, de legalább ingyenes. Szerintem gyalogosan, tömegközlekedve kicsit távol esik kb mindentől, de majd erről más tapasztalat alapján lehet inkább tájékozódni. Mindenesetre a megadott cím egyértelmű, ki van írva rendesen a házszám, a kapucsengő is üzembiztos.

Helyszín

Az épülethez érve látni, hogy a földszinti irodák még készülnek, a liftben is még ott az OSB lap, szóval vagy nagyon trehány a házmester, vagy tényleg ennyire új építésű. A lakást ennyire tüzetesen nem néztem át, a rövid kis folyosó végén volt a szobánk, vele szemben a fürdő, ami szép nagy, füdödni kádban lehet és a páraelszívó a fej felett van pont, ami elég jó tervezés. A kispohárnak billenős kuka végre! Csak mert én útálom csupasz lábbal nyomkodni a kukákat. A szobában matrac van, mellette egy hosszú tükör, kis szekrény illetve egy ülő alkalmatosság ruhát pakolni, meg vetközni/öltözni, úgyhogy nincs túlzsúfolva. Ami kell az van és kellemes illat, meg rend, úgyhogy ez a része is OK.

Hirdető külseje

A változatos szögekből lőtt képek jól visszaadják az alakját és ez a lényeg. Érzésre nekem a fotókon kicsit fiatalabbnak tűnt, de nincs gond a kiírt évekkel, se az arcával. Csinos, igazi nő, eredeti testrészekkel. Ami mű rajta az a hihetetlenül hosszú szempilla meg a köröm, de ezek nem sokat számítanak, ha épp fülig vagy a combjai között. Márpedig azt mindenkinek javaslom, nagyon szép - bár egy picit borostás - puncija van, de azt sem fél megmutatni a képeken, szóval kicsit gondban vagyok mit, írjak róla olyat, amint nem látni. Nagyon kedves, mosolygós, nem is volt kérdés, hogy maradni szeretnék. Fogadószett egy kétrészes fekete alsónemű, hozzá fekete harisnyával, ez is teljesen rendben volt.

Action

Törülközővel a derekamon visszatértem a szobába és mire kettőt pislogtam lekapta magáról a melltartót, mire hármat, már a bugyi is a bokájánál volt. Na nem hisztiztem, hogy én szerettem volna kicsomagolni, hanem ledobtam a törülközőt és közel léptem hozzá. Egy kis állva simogatós ölelkezésbe kezdtünk, fentről lefelé haladó kezekkel. Nekem nem kellett sok, már kezdett is ágaskodni a férfiasságom. Ezt konstatálva hátranyúlt maga mögé és egy kis krémet tett a kezére, amit szépen átvitt a farkamra és jól belemasszírozta. Itt már teljes vigyázban álltam, ő pedig kérni sem kellett, leguggolt és neki is látott az ismerkedésnek.

Finoman kezdte, de később sem szívott behorpadt homlokkal és nem tolta le garatig, de nem is ezt vártam tőle. Nagyon kellemes volt, ahogy csinálta, őrült tempóban pörgette a nyelvét a makkomon, újra meg újra bekapta jó félig a farkam és járatta a szájában. A kezei sem tétlenkedtek, a zsákomat masszírozták közben, én élvezetem nagyon. Aztán kis idővel később lerogytunk a matracra. Letérdeltem, hátradőlve megtámaszkodtam, ő pedig elém heveredve folytatta, amit elkezdett. Később kölcsönösséget javasoltam, amit oldalfekvésben kezdtünk, de az nem bizonyult kellően jó választásnak, így a hátamra feküdtem, ő pedig rám. Na itt már mindketten kényelmesen elértük a saját kis játszóterünket. Amennyire oda tudtam figyelni rá, kis kézi segítség mellett főként szájjal kényeztetett. Én kéz vagyis ujjak nélkül izgattam a szép kis punciját: nyalogattam, csókolgattam, szívogattam, ahogy az érzés vitt. Ezzel mondjuk el lettem volna az óra végéig, de nem ellenkeztem a gumihúzás ötletére.

Mivel még mindig a hátamon henyéltem, ő rámült és lovaglásba kezdett. Nagyon ügyes benne, jó a tempó, változtatja a testhelyzetét az egészen rámfekvőstől a hátradőlősig, mindenhogy mozgott rajtam. Én közben simogattam, tartottam, markoltam a fenekét, ha elég közel volt csókoltam a mellét egész addig amíg mintha olyat súgott volna, hogy így el tudnék menni. Na vörös posztó! Innentől próbáltam jobban aládolgozni, de a görcsös akarásnak az lett a vége, hogy éreztem kezdek puhulni. Hogy ne legyen veszélyes lankadás mértéke illetve ő is jelezte, hogy azért már elfáradt, helycsere következett és most ő feküdt a hátára.

A misszi jó választásnak bizonyult, visszatért az erőm és tudtam tartani azt a tempót, ami neki is jó volt. Nekem kicsit gyors, mert egyrészt nem vagyok már húsz éves másrészt így pár perc alatt eldurrantam volta, de toltam, amíg bírtam. Aztán tempót és fekvő-ülő pozíciót váltva a lábait hol a vállamra, hol a mellkasomra, vagy magam mellé pakolva kezdtem elhúzni a menetet, amihez segítségemre volt, hogy észrevettem pont szemmagasságban egy órát. Mármint amiatt, hogy láttam mennyi időm van még. Így aztán nyugodtan tudtam úgy fokozni a hangulatomat, hogy a lehető legtöbb időt tölthessem benne. Aztán mire közeledett az óra vége pont szétrobbanás határán táncolt a farkam, illetve az izzadtságom az orromról meg az arcomról kezdett rácsöpögni Barbi testére, ezért rákérdeztem, hogy szájjal tenne-e pontot a menet végére. Nem volt ellenére, úgyhogy ismét a felülős-hátradőlős pózt vettem fel. Na a befejezős franciázás már egész más szint volt. Erős, határozott, kivégzős. Viccesen meg is kérdeztem, hogy ezt miért rejtegette az elején? Egy kicsit használta a kezét, de főként a szívóerő hatására viszonylag rövid idő alatt akkorát lőttem, hogy bele is szédültem. Amíg kiment rendezni a sorait én elterültem a matracon hasonló céllal, aztán tusolás, öltözés és gyors búcsúval ért véget az óra.

Elszámolás

Még a telefonban szóba került, hogy a popsi extra, de nem volt nagyon oda az ötletért, úgyhogy nem erőltettem és maradtunk a normál programnál és az ehhez tartozó csokornál, ami most már az átlagos méretűnek mondható. A szobába lépve egyből letettem a borítékomat egy kis csoki kíséretében, amikor öltöztem akkor vettem észre, hogy már nincs ott.

Barbi, jó masszázs

  Tege

Egyeztetés

Délelőtt beszéltük meg a délutáni találkozót ,simán ment minden .

Megközelítés

Pontos címet kaptam , autóval mentem. Parkoás könnyű, bőven volt parkoló.

Helyszín

Bejutás a házba az instrukciók alapján könnyű volt . A lakáson látszik a hölgy igényessége, tiszta és rendezett, minden tökéletes . Zuhanyzáshoz hatalmas törülközőt kaptam, a kilépő puha és száraz volt . Számtalan tusfürdő és szájvíz van . Szobában nagy ágy és külön ruha tároló. Hangulatvilágitás és tükör is van.

Hirdető külseje

Széparcú ,szépszemű lány , szerintem úgy tökéletes ahogy van .Gyönyörű mellei vannak , bár úgy láttam , hogy nincs megelégedve a méreteivel . Bőre finom tapintású és illatos . Puncija tükörsima ,pici pillangókkal megáldott .

Action

Egy órára érkeztem , végtelen kedvesség és közvetlenség fogadott. Éppen erre volt szükségem, mert elég feszkós volt a napom.
Zuhanyzásból visszatérve hamar egymásba gabalyodtunk , gyorsan megszabadítottam a kis tangályától és a melltartójától .Közben finoman csókolóztunk . Utána belefogott ,hogy örömet szerezzen nekem ,franciája finom volt , érzéki és bőnyálas. Utána a 69 került napirendre , mindkettőnk örömére. Aztán gumirozás következett , és hagyományos misszionáriusban boldogítottuk egymást először . Majd lejátszottuk a Káma-Szútra sok,sok formációját . Mindegyikben isteni volt vele . Végkifejletnek a szájába akartam végezni .Olyan mélytorkozással lepett meg amire nem is számítottam. Így hamar elhúzta a nótámat . Majd már csak zuhanyzásra volt időnk .

Elszámolás

Amikor odaértem ,akkor intéztem el .

Barbi, jó masszázs

  JózsiNővér

Egyeztetés

Hosszú, szőke haj, gyönyörű fenék. Ezt fel kellett hívnom. Meg is tettem. Hamar tudott fogadni, de sajnos csak fél órára tudtam menni. két óra múlva már nála is voltam.

Megközelítés

Jó helyen van, könnyű megtalálni. A parkolás fizetős, de van hely. Tömegközlekedés: busz van közvetlen közelben, de az Árpád híd is csak pár perces séta és ott van minden.

Helyszín

Új építésű ház. A lakás patent.Nem is tudok ennél többet írni róla, ebben minden benne van.

Hirdető külseje

30 körüli, csodás hölgy! A teste nagyon topos, az arctakarástól sem kell tartani, nagyon kedves arca van. Puncija frissen borotválva. Kellemes beszélgetőpartner is volt, bár most csak pár perc jutott erre.

Action

Az idő szorítása miatt jól kellett logisztikáznunk. A fürdést gyorsan letudtam, ő pedig már "lefürdve" várt. Fürdőbből visszatérve mát át is öleltük egymást. Természetesen elcsattant az első csók is, ami bebizonyította, hogy jó helyen vagyok. Valódi nyelves volt. Közben elkezdtem kihámozni abból a semmi ruhából, ami rajta volt, hogy elém tárulhasson csodás teste. Valójában nem lett megbeszélve semmi konkrét program, mivel szinte minden alapban van, így az improvizálásé volt a főszerep. Így történt, hogy amint megláttam a melleit, már rájuk is cuppantam. Jó pár percig nem tudtam szabadulni tőlük. Közben Tina sem tétlenkedett, kezével simogatta a legérzékenyebb pontomat. Aztán egyszer csak leheveredtünk az ágyra. Tina szájába vette a farkamat. De nem akartam, hogy csak ő "dolgozzon", én is ki akartam venni a részemet a buliból. Ezért úgy helyezkedtem, hogy én is tudjam kényeztetni. Így ő szopizott, miközben én nyaltam finom punciját. Mindketten hamar harcra készek lettünk, így jöhetett a gumi. Én amúgy is a hátamon feküdtem, így lustaságból is azt kértem, üljön rám. Meg is tette. Finoman beleült a merevségembe, majd egyre vadabb tempót diktálva meglovagolt. Eredetileg gondolkodtam egy kutyus pózon is, de olyan jól nyomta a pacit, hogy menet közben letettem róla, és átadtam magam a teljes élvezetnek. Nem is tellett sok időbe, és éreztem, hogy jön a durr. Jött is. Olyan elementáris erővel lövelltem ki, hogy felmerült bennem az is, lehet a gumit is lelőttem. De aztán szerencsére a helyén volt minden. Miután lenyugodtam, Tina megtisztogatott, majd kis beszélgetés, miközben öltöztem.

Elszámolás

Erről ugyan nem esett szó a telefonban, és mégis úgy gondoltam, jobb ha előre adom át. Tina megköszönte, majd az asztalra tette, ami távozásomkor is ott volt.

Barbi, jó masszázs

  rezfaszú bagoly

Egyeztetés

Villogott a "most elérhető" ikon, felhívtam és nagyon rövid időtávon belül mehettem is.

Megközelítés

Jártam már korábban a környéken, van BKV ezerrel és bár már nem városközponthoz közeli rész, de a leghúzósabb díjú parkolási zónában van.

Helyszín

Újépítésű ház, utcában most is építkeznek. Kb. háromszobás a tetthely, ottjártamkor rend volt, kádkilépőt kellett volna csak cserélni. A ház és a berendezés is újnak tűnik, a szükséges kellékek adottak egy jó randihoz.

Hirdető külseje

Barbi képein pici retus van, illetve én kb. 35 körülre saccolnám a korát. Kedves, mosolygós, de fanyar humorú nő.

Action

Bemutatkozás után bementünk a tetthelyre, lerakosgattam a holmijaim, rendeztem a rózsákat. Majd fürdés, tisztaság és Barbi egy átsimogatós masszázzsal indított, nemrég váltott kategóriát elmondása szerint. Masszázs közben mesélt érdekes sztorikat, mindig tanul az ember... Majd megfordultam, felélesztette az egyszeműt is, kaptam dicséretet a rézalkatrészre - vagy sok ázsiai is jár hozzá, vagy szeret túlozni, persze az embernek ott és akkor jólesik. Viszonoztam a kedvességét francia területen, ápolt terület fogadott, sikerült előkészítenem a terepet, de a jósághoz az ő részéről több idő/összeszokás kellene/kellett volna. Kipróbáltunk pár alappózt, majd az egyszeműt ki, gumit meg lehúzva előkerültek a szabad levegőre az utódok is. Csevegtünk még egy kicsit, megvártam, amíg a kollegina vendége bemegy az előtérből a másik szobába, lecsaptam a maradék anyagot a fürdőben a tussal, majd szobába vissza, öltözés és távoztam. Közben Barbi visszaadott a rózsákból, mivel érkezésemkor nem volt pont kiszámolva a szálmennyiség.

Elszámolás

Korrekt, amennyit a telefonban mondott.