Beszámolóim

Gréti, nagyon jó masszázs

  Dooge

Egyeztetés

Nem az én napom volt, semmi nem úgy alakult addig, ahogyan azt reméltem, ezért feszültség levezetésnek gondoltam Gréti majd könnyít rajtam. Idegbajt kaptam volna, ha ő sem ér rá, de szerencsémre nem így történt. Telefonban a hangjával már úgy lenyugtatott, hogy tudtam jól fogom magam érezni a társaságában.

Megközelítés

Én, még mindig a kultikus moziról jegyzem meg a megállót ahová mennem kell. Pedig az óta már egy bevásárló központ is épült a szomszédságba azonos névvel. Boomerek vagy ficsurok is könnyen oda találhatnak

Helyszín

Impozáns helyszín. Kicsit nyüzsi volt, amikor érkeztem. Szaladgáltak a pucér csajok a háttérben, nagy csöcsökkel, mint ha moulin rouge backstage-ben lettem volna. Ezzel a frissítő látvánnyal már feldobták a napomat. Gréti bevezetett az egyik szobába és leültetett egy fotelba. Elnézést kért a kis közjátékért és megmutatta, hová tehetem a ruháimat, és hogy hol fürödhetek le. A szobában egy tatami féleség volt. Néhány párnával és középen egy szürke törölközővel.

Kádban zuhanyoztam le. Gazdagon felszerelt fürdő, minden kiegészítőt megtaláltam.

Hirdető külseje

Gréti személyiségéről és külsejéről egyaránt elmondható, hogy színes. Annyi tetoválás van rajta, hogy csak na. Cringe volt számomra, ezért nem győztem elnézést kérni tőle, amiért egy motívumot félre értelmeztem a testén. Remélem nem haragudott meg rám. Ott akkor jót nevetett és kijavított, hogy az nem az. Talán el is felejtette már.

Maradjunk a tényeknél. Szilikonos cickók, zöld szemek, izmos lábak. Feszes és ápolt mindenhol. Intim tájék csupasz. Korban egy kicsit többre becsültem volna, de jobb, ha nem tippelgetek, mert azon buktam egy szemmel távolról is jól látható összeget pár órával korábban.

Masszázs

Masszázs slay. Annyira jól esett, olyan szakszerűen és akkurátusan végezte a dolgát, hogy mindenem hálával tartozik neki érte. Kikapcsoltam közben.Teljesen lenyugtatott, lelazultam. Testileg és lelkileg is felfrissültem.

Kényeztetés

A félidőben járhattunk, amikor szólt, hogy megfordulhatok, kész vagyunk a masszázzsal.

A cicifixet ledobta és a melleit a számba nyomta. Ezzel azért meglepett. Vagány csaj, de azért ezt nem néztem ki belőle, hogy ilyen direkt lesz. Feltaláltam magam az ikrekkel. Tudtam, hogy plasztikázott, de mégsem volt olyan nagyon művi a tapintásuk. Amíg a csecsekkel foglalkoztam, addig a bugyit levettem róla, egy kicsit oda is belekóstoltam. Nekem tetszett nagyon a puncija, ha jól vettem ki a hangokból, akkor neki sem volt ellenére, amit ott elkövettem a sérelmére.

Cserébe én is kaptam egy nagyon finom franciás kényeztetést. Rutin és az évek igazolták az itteni létezésének létjogosultságát. Uralta a helyzetet szépen kifényezte a nagy becsben tartott ősi kardomat. Kardnyeléssel is megpróbálkozott. Tisztesen helyt állt. A termelődő nyállal a zacskómat maszatolta össze. Ahogy haladtunk előre az időben, úgy emelte a tempót. Intenzív kezelés következett. Egyre kevesebb időt hagyott a pihenésre. Aztán be is következett, amiért jöttem. A bőrt hátrahúzta és ajakkal vezényelte le a finálét.

Corpus delicti papírzsepibe került. Kicsit még hagyta, hogy fekve maradjak, éledezzek. Majd amikor már magamhoz tértem elkísért a fürdőbe. Ekkor és ezután már senkivel sem futottam össze.

Elszámolás

Előre elkérte az ajándékot. Egy extrát kértem tőle, ami öt virág szálat jelentett pluszban.