Beszámolóim

Viktória, istennő masszázs

  Yosarian

Egyeztetés

Viktóriát szerintem sokan ismerhetjük, főleg azok akik a szexpartner oldalon forgolódnak. Sajnos nekik talán rossz hír, hogy Viktória időközben térfélt váltott és a masszőzlányok táborát erősíti. Én még partner korában randíztam vele, igaz, hogy akkor is a masszőz programját vettem igénybe, mert a vége felé már az is volt neki. Maradandó élményt nyújtott már akkor is, akkoriban megemlékeztem a randiról. Lényeg, hogy már ismertük egymást és amikor egy a környékemen tevékenykedő kedvenc masszőzlányt kerestem, megörültem, hogy hírdetése épp zölden villog. Hívtam is rögvest, kellemes hangját rögtön megismertem, számára sem voltam ismeretlen, örült nekem. Meg is tudtunk beszélni egy időben nem túl távoli randit, amit vtr-en is megerősítettem.

Megközelítés

Bármerről jössz középen van. A metró két állomása között félúton, villamos és buszjáratok max 10 percre a keresett címtől, a metró állomások is szintén ugyanennyi sétával érhetőek el. Autóval sem nagy kihívás, a környező utcákban biztos találni helyet, vagy esetleg a Lidl mélygarázsa is lehet megoldás. Én a szomszédból, kis buszozás, kis sétával érkeztem.

Helyszín

Én jól ismerem a környéket, még a randi színhelyéül szolgáló épületegyüttest is.
A Viziváros egyik meghatározó főútvonala mentén található az épület, durván a Széll K. tér és a Duna között. Kb. A 70-es években átadott ún. hosszúház rejti Viktória rendelőjét. Ez a ház egy tól-ig számozású épület, ha a parkoló felöl szemben állsz vele, a bal sarkában van a bejárat. Viktória nekem előtte néhány perccel sms-ben elküldte a bejutási kódot és a lakás pontos megközelítését. Min. 3 lift van, a megfelelő emeleten tolj egy balost, a többit már tudni fogod. Szépen felújított lakásba érkezünk, előszobából balra a fürdő, egyenesen haladva egy nagyobb szoba, ami most inkább egy társalgó jellegű fogadó helység, Nagyméretű kanapéval, asztallal, néhany egyéb kiegészítővel. Innét balra nyílik egy másik szoba, amit egy nagyméretű franciaágy ural. Itt aztán lehet hancúrozni rendesen, de masszázsra is tökéletesen alkalmas. A fürdőszoba zuhanykabinos, hangulatos, jól felszerelt minden szempontból. Kedvencem a tükör bal alsó sarkába beépített hőmérséklet-óra digitális kijelző. Száraz kilépők, tusfürdők, szájvíz pohárkákkal, példás tisztaság, ami az egész lakásra szintén elmondható. Viktória egyedül rendel, semmilyen zavaró tényezőt nem tapasztaltam, dolog szobában halk zene duruzsol.

Hirdető külseje

Viktória összefoglalva egy nagyon csinos, elegáns, intelligens, okos, szexi nő. Szerintem aki figyelmesen megnézi képeit, amik szerintem nagyon izlésesek, már itt felfedezhetik azokat a finom részleteket, amik alapján ez vélelmezhető. A többi meg kiderül, amikor meglátogatod. Az első látogatásom során is az első percek ismerkedős beszélgetéssel kezdődtek, mint ahogy mostani is, csak most már kötetlenebb légkörben.
Ha most izzó vasat tennének a talpam alá sem tudnám megmondani miben fogadott, annyira elmerültem tekintetében. Szeretem ezt az arcot, szemei elkápráztatnak, arcvonásai egy igazi arisztokrata szépasszonyt idéznek a közeli múltból. Van arcos képe is, de élőben jön elő az a báj, amit nagyon szeretünk egy nőben. Arcát vöröses-szőke haja, csillogó kék szeme, kedves mosolya, közvetlen stílusa csak még elbűvelőbbé teszik. Enyhén homokóra alakja, selymes hófehér bőre, gyönyörű természetes keblei, nőies popsija, szép hosszú lábai igazi kuriózum a lányok között. Már hallom a sorok között: és a punci? Mindenki megnyugodhat, Viktória nőiessége abszolút harmóniában van egyéniségével. Egyszerűen gyönyörű! Mielőtt valaki is elfogultsággal vádolna, nos vállalom.

Masszázs

Ahogy már említettem, most is egy laza beszélgetéssel kezdtünk, ami a nappali kanapéján zajlott. Viktória nagyon jó beszélgetőpartner(is), nekem meg fontos, hogy ne csak fizikai előjáték előzzön meg egy randit. Persze ehhez olyan partner kell, akinek ez szintén számít. Viktória ebben is tökéletes partner. Nyilván nem a kvantum fizikáról esett szó, de lelki felvezetésnek ideális kezdet. Kényeztetésem végén Viktória felajánlott még egy rövid masszázst, de én inkább egy összebújós ,,lélek balzsamot" kértem.

Kényeztetés

Talán érdemes magamról annyit elárulni, hogy nekem egy randi nem csak az ,,ürítésről" szól. Éppen ezért örülök, ha egy olyan lánnyal randízhatok, aki szívesen fogad egy gyengédebb, romantikusabb közeledést is. Viktória ebből a szempontból is kiváló választás, mint kiderült. A fürdőszobából visszatérve Viktória már meztelenül, ülve várt az ágyon, a belső szobában. A látvány együtt volt lenyügöző, látványos és szexi. Mellé feküdtem, finoman átöleltem, testét csókjaimmal árasztottam el. Mikor elértem a természet bölcsőjét, gyönyörű, zárt, rózsaszín punciját, kezemmel méltóan üdvözöltem, újjaimmal a már nedves csiklóját szeretgettem. Viktória szemeit lecsukva tartotta, egyik kezemmel csodálatos kebleit, nyakát simogattam, időnként egy-egy puszi is bejátszott. Eléggé állt már a farkam, ezért úgy poticionáltam magam, hogy partnerem szájával elérje azt. Viktória kicsit oldalra fordította fejét, hímtagom szájába vette, miközben még mindig lába közének udvaroltam. Sajnos neki nem volt a legjobb pozíció, ezért makkom ideiglenesen kiengedte ajkai közül és kezébe vette. Újjaim játéka nőiességével, kis idő elteltével megtette hatását, Viktória csípője hullámzásával és halk sóhajával egyértelműen tudtomra adta örömömét. Kisvártatva felült, derekát átölelve csodás, ruganyos melleit csókoltam. Viktória ezután vizet hozott nekem, majd javasolta feküdjek hanyatt az ágyon. Ezek után egy olyan lingam-francia egyvelegben részesített, ami nem mindennap történik meg az emberrel. Amit Viktória a férfi nemiszervvel művel az már egy kicsit művészet. Kézzel-szájjal felépített, majd már csak szájával, miközben kezével a combjaim fogta. Volt itt makkörzés nyelvvel, bevétel közepéig, majd vissza, egy kicsit végig, majd ugyanez elölről. Viktória franciája elegáns, de nagyon hatásos, egyik kezével már a heréket simogatja. Nagyon felizgat, már én is tolom neki egy kicsit csípőm mozgatásával. Újra kiveszi, most kezével bűvöli a brét, majd újra vissza forró ajkai közé, ahol meg is pecsételi sorsom. Megfeszülök mint egy íj, fehérje állományom egy része ideiglenesen vendéglátom birtokába kerül. Viktória kimegy, rendbe hozza magát, majd felajánl egy kis hátmasszázst. Megköszönve inkább egy kis összebújos levezetést kérek. Fejét karomba hajtja, kicsit még beszélgetünk közben, majd a fürdőbe el....

Elszámolás

Már ismertük egymást, de az első alkalommal is ráértem a pásztor óra végén rendezni. Egy extrát vettem igénybe, ami a Nfvsz. lehetősége(5e.).

Viktória, istennő masszázs

  memen

Egyeztetés

Reggel írtam rá itt, üzenetben, az aznapi szabad időpontokról érdeklődve. Hamarosan válaszolt is, és szerencsére másfél órával később mehettem is hozzá. Így le is foglaltam az időpontot VTR-en, amit gyorsan vissza is igazolt. Néhányszor már találkoztunk, így telefonos egyeztetésre nem volt szükség. Persze kb. fél órával előbb odaertem, így volt időm még rápillantani az adatlapjára, ahol szomorúan olvastam, hogy hamarosan végleg törli a hirdetését. Másrészt örülök, ha máshol megtalalja a számításit, tehát a másik szemem azért mégiscsak nevet.

Megközelítés

Parkolás fizetős, a merőleges mellékutcaban általában van hely, kezifeket érdemes erőteljesen behuzni. BKV-t nem ismerem. Házat könnyű megtalalni, GPS odavisz, Vtr-en kapucsengőt is kaptam, így a ház előtt nem kellett már telefonalni, csak csengettem, és mehettem is az ismerős irányba.

Helyszín

A lakás továbbra is szuper. Új infó, hogy valahol a szekrény mélyen lapul egy masszázságy, ha még egyszer eljutok március végéig Viktóriához, akkor elő fog kerülni. Na persze nem én leszek masszírozva, hanem ő, ahogy megegyeztünk :)
Nagyszobában sarokkanape az üdvözlő beszélgetés lebonyolítására, kis asztal az ingóságok és a rózsák elhelyezésére. Fürdőben kád, függöny, tusfürdők, intim mosakodo, szajviz, műanyag pohár, nagy száraz törölköző. Események után új törölközőt ajánl, van akinek ez fontos, én ovom a környezetet, tökéletes a korábbi is. Hálóban nagy francia ágy, sok párna (amik valahogy most folyton útban voltak, szerintem a végére mind a földön landolt :D).

Hirdető külseje

Ajtó mögött vár, fehérneműben, na persze nem bugyi-melltartóban, hanem valami szuper szexi erotikus kreálmányban. Mire a zuhanybol kiértem átoltozott játszós ruhába, azaz Éva kosztumbe :D
Külsőt nem bírom jobban dicsérni, mint eddig, gyönyörű arc, csodálatos száj, nagy kék szem, most éppen vörös és szőke közötti hajszín. Egyetlen tetoválás ruhában nem látható helyen, de már azt is szeretem :D Pont olyan magas, hogy át tudom kényelmesen ölelni állva, és meg tudom csókolni úgy, ahogy szeretném.

Action

Szokásomhoz híven masszázs programra jöttem, és eszerint is tettem le a rózsákat az elején. Legutóbb túl nagy elvarasokkal érkeztem, és kis hiányerzettel távoztam. Most úgy érkeztem, hogy lesz, ami lesz, akkor is jövök, akármi is lesz. Mondanom se kell, hogy minden varakozasomat felülmulta a mai találkozónk.
Zuhany után a hálószobaban atoleltem állva és rövid "ismerkedés" következett. Ezután az ágyra feküdtünk egymás mellé és úgy simogattuk egymást, és kisebb csokokat váltottunk. Aztán úgy éreztem, hogy én kezdek, és franciás kényeztetéssel próbáltam kedveskedni. Viktória díjazta a próbálkozásomat és kis szünetet kért. Par perc után javasolta, hogy viszonozza a kedvessegem. Négykézláb oldalt helyezkedve tökéletes technikáját alkalmazva kezdett kényeztetni.
Ezen a ponton ötlött a fejembe, hogy talán utoljára találkozunk, és talán most utoljára lenne lehetőségem szorosabb ismeretséget kötni Viktóriával. Na nem örök barátságra gondoltam, hanem az aktusra, amire egyszer régebben mondta, hogy esetleg óvatosan megprobalkozhatunk vele, de akkor nem éltem a lehetőséggel. Igyhat előjottem az ötlettel, és szerencsére igen választ kaptam. Pillanatok alatt élő is került egy védőfelszereles, amit Viktória próbált rámtenni, de valószínűleg liliputi vendégekre készült, mert hamar kedvemet szegte a gumi szorítása. Így Viktória újabb franciás kedvességgel életet lehelt belém újra, majd nekem valami csodával határos barbatrükkel sikerült magamra varázsolni a felszerelést. Viktória kérdezte, hogy lehetne-e alul, de rögtön mondtam, hogy az ki van zárva, itt bizony én maradok alul. Így hát lovaglasba kezdett, illetve csak kezdett volna, mert szorosan magamhoz öleltem, hiszen minden molekulajat magamba kellett szívnom, és így én mozogtam alulról. Aztán felultem és úgy öleltem tovább, majd egy akrobatikus mutatvannyal atfordultunk, és ő került alulra, na tessék, mégiscsak eleget tettem a keresnek. Így klasszikus misszionáriusban folytattuk, majd egy kicsit a terdeket felhuzva, az örömöm fokozasa végett. Aztán egy ponton, amikor még azt gondoltam, menthető a dolog, gyorsan szünetet parancsoltam magamnak, de már késő volt, így gumi le, és csak úgy a hasára lett végem. Kaptam papírtorlot és magát is letorolgette. Ezen a ponton még 20 perc volt vissza, felajanlotta a masszázst, de nem éltem vele. Inkább a beszélgetést választottam. Aztán zuhany, a rózsák kiegészítése kerékre, és távozás.

Elszámolás

Nem tudok extrakrol. A masszázs program rozsait előre letettem az asztalra. A végén kiegeszitettem, mivel a masszázsbol nem masszázs lett.

Viktória, felejthetetlen masszázs

  vfarkas

Egyeztetés

Kicsit meglepve tapasztaltam, hogy a korábban használt és számomra jól bevált VTR opció jelenleg nem aktív nála. (Ezt később azzal indokolta, hogy mostanában több MT is foglalt de nem jelent meg, ezért bezárta ezt a lehetőséget.) Azért persze nem jöttem zavarba, nem vagyok én olyan, telefont ragadtam és azon keresztül egyeztettük, hogy most egy masszázsprogramra lesz szükségem. Kedves hangján minden szükséges részletre kitért, jó volt tudatosítani magamban, hogy két nap múlva a kezei közé kerülhetek.

Megközelítés

Buda, Kolosy tér magasságában, kb.3 perc sétára van a helyszín, enyhe kaptató. Villamosok, buszok és HÉV az igénybevehető tömegközlekedési eszközök tárháza arrafelé de aki autóval közelít annak is akad parkoló, természetesen fizetős. Ez alkalommal gyalogosan érkeztem a pontosan megadott címre, amit könnyű volt megtalálni.

Helyszín

Telefonon jeleztem érkezésemet a kapuból. Azonnali bebocsátást nyertem és néhány lépcsőfok leküzdését követően nyílt az ajtó, mögötte Viktória fogadott. A lakás egy új építésű, tiszta és lakályos randihelyszín, minden a helyén amire szükség van. A fürdőben tisztaság uralkodik, száraz kilépő és sokféle tusfürdő segítette a személyes higiénia felfrissítését. A babaszobában a nagyméretű francia ágy dominál, egy hosszú komód és néhány tükör a berendezés lényegi alkotója. Halk zene szól, időmérő eszközt nem láttam, ami számomra megnyugtató volt, semmi TP de mégis pontosak voltunk Viktória jól gazdálkodik az idővel is.

Hirdető külseje

A képeknek megfelelő, csinos, hangsúlyozottan nőies csípővel megáldott lány Viktória. Valóban homokóra alkat, ami nekem nagyon tetszik. Bőre puha, bársonyos és csak kevés tetkó díszíti. Arca kedves, mosolygós és először porcelán babára asszociáltam a vékony ívek miatt de később kiderült, hogy tévedtem, mert egyáltalán nem olyan törékeny, mint azt elsőre gondolná az ember. Legnagyobb kedvenceim a tenyérnyi, természetesen tökéletes cicik és a számomra világbajnok derék-csípő aránya.

Action

Masszázs programra mentem ezúttal. Érkezésem után beszélgettünk pár percet a nappali kanapéján ülve, majd a kötelező tisztálkodást követően visszaérve már ruha nélkül várt rám a játszószobában. Megkérdezte hogyan szeretném illetve krém vagy olaj legyen a "vivőanyag"? Megválaszoltam, hogy kezdjünk egy olajos masszázzsal és átlóban feküdtem hasra a franciaágyon. A csomóim és a roppanások hamar megítélték, hogy masszázsa szakszerű, tanult és gyakorlott kezek mozdulataitól oldódtak látványosan. Először a jobbomon ülve dolgozott a nyakamtól a derekamig, alaposan átgyúrt, majd a balomon folytatta áldásos tevékenységét. Közben beszélgettünk több témáról, főként arról, hogy hamarosan abbahagyja és az élet más területén fog vállalkozásba. Érdeklődő, de nem tolakodó kellemes beszélgetőpartner. Felajánlotta, hogy a lábaimmal folytatja a masszázst, de én inkább a kezeimet kértem vegye kezelésbe. És milyen jól tettem, mert míg a karomat kezelte, az ujjaim a lába közötti területen éltek vissza tapintatosan a lehetőséggel.

A masszírozást követően Viktória kiment pár percre letusolni, megszárítkozott és kezdődött a levezetés fejezet.

Orális kényeztetést kérem, amit mellém telepedve sokáig kéz nélkül abszolvált. Igen kitartóan, közepes erősségű vákummal csinálta, néha a formás cicikkel cirógatta és ritkán kézzel is rásegített a maximális élvezet kedvéért. Szóval változatos technikákat vetett be, nem is eredménytelenül. Közben úgy fordult, hogy elérjem minden rejtett zugát de a kölcsönösség dolgában nem voltam igazán hatékony, egy pici csiklósimin kívül másra nem futotta, mert egy pár perc után teljesen magával sodort, csak dugtam a száját megállíthatatlanul és a vége előtt jelezve éppen csak lecuppant a gejzir kitörése előtt. Mint előtte mindenben, most is profin viselkedett, kaptam törlőt és mosolyt majd tipliztem tusolni. Még kicsit beszélgettünk öltözés közben, majd búcsúpuszi után kilibbentem az lakásból.

Elszámolás

Szó sem esett róla távozásomig, akkor tettem le a konyhapulra az előre megbeszélt csokrot. Számomra teljesen korrekt, abszolút a megéri kategória.

Viktória, felejthetetlen masszázs

  memen

Egyeztetés

Előző nap késő este jelentkeztem VTR-en. Másnap reagált személyes üzenetben reggel, hogy sajnos az az idopont nem jó neki, és egy másikat ajánlott, ami nekem nem volt jó, majd én egy harmadikat, ami meg neki nem :D már fel is adtam, és megírtam, hogy annyi baj, majd máskor, de aztán beugrott még egy időpont, amit meg tudtam oldani, és micsoda szerencse, neki is megfelelő volt. Abszolút rugalmas, VTR-en és személyes üzenetben könnyű és célszerű vele kommunikálni.

Megközelítés

Ezt az előző beszámolóban részletesen megírtam, azóta sem változott. Szerencsére a ház előtt sem volt semmi zavaró tényező, mint legutóbb. GPS odavisz, BKV-t nem ismerem, parkolni merőleges utcában könnyen lehet, persze fizetős. Ház előtt hívtam 5 perccel a találkozó előtt, rögtön felvette, kapucsengőt mondta is telefonban, a bejutast ajtoig pedig már ismertem.

Helyszín

Lakást szintén részletesen megírtam legutóbb, ez sem változott. Nagyszobában kanapén pár perc uldogeles, egykét szóváltás, de az ismerkedő részen múltkor már túl estünk, így hamar mondtam, hogy megyek zuhanyozni, mert a kinti 38 fokos hőség durván megviselt. Fürdőben kád függöny, sok tusfürdő, intim mosakodo, szajviz, dezodorok. Mit írjak még, ami új infó a múltkorihoz képest...? Fürdőben nincs kuka, vagy csak én nem találtam, így a műanyag poharat a csap szélénél hagytam, így a végén nem kellett újat vennem, így ma is tettem a bolygónk jövőjéért. :D amugy is kiabrandito, amikor dobom ki a poharat, és ott van vagy 15 másik, kora délelőtt :D ezek nem lényegi infók, csak próbálok újat mondani :)

Hirdető külseje

Itt is nehéz lesz. Gyönyörű arca van (persze, relatív, de nekem gyönyörű), simán el tudom képzelni, hogy valakinek a múzsája legyen, dicsértem is többször. Mondta is, hogy reméli, nem leszek szerelmes, mert hogy úgy néztem rá :D hát, lehet, hogy úgy néztem, de ami szép, az szép. De nyugi, nem vagyok már 16 éves, túl vagyok a hősszerelmes korszakomon :)
Valami erotikus ruhában fogadott, nem tudom behatarolni, hogy mi az, de tuti nem hétköznapi fehérnemű, legalábbis nem tűnt túl kényelmesnek. Mire a furdobol kijottem, lekerult róla, illetve hozott nekem egy pohár vizet is, a nagy meleg miatt. Nem ittam meg, mondtam, később nagyobb szükségem lesz rá, és tényleg.
Alakja szintén szuper, klasszikus szépség, ezt is reszleteztem legutóbb. Két tetkó, nem zavaró, formás mellek, hosszú lábak, szép fenék, tökéletes magasság. Mi kell még?

Action

Ismételten masszázs beszámoló következik, bár masszázsra nem került sor, de mivel aktusra sem, így ebbe a kategóriába sorolom, illetve a rozsaszalak is ennek megfelelően alakultak.
Fürdés után még állva megoleltem, kisebb csókokat váltottunk, illetve simogatás, ezzel jelezve, hogy a masszázs resztol ma eltekintek.
Ágyon egymás mellett fekudve csokoloztunk, illetve folytatódott a simogatás, izgatás. Jó, talán kicsit romantikus hangulatomban voltam, ezért tette fel a fent említett kérdést :D alapvetően az együtt töltött órát sok csók, sok ölelés és sok bújás jellemezte. Nem olyan érzés volt, mintha a szeretőmnél lennék, ez alatt azt értem, hogy nem mondanám, hogy fülledt erotikaban telt az óra, se nem "szettepjuk egymást" hangulatban. Inkább olyan nyugodt, bújós, pihenős volt, a szavak jó értelmében. Azt gondolom, ő ilyen, vagy lehet, hogy mással más, de velem ilyen volt. Nem is vagyok biztos, hogy ki tudnám hozni a vadabb énjét, ha van olyan. Na de azért volt sok minden, hogy az urak ne mondják, hogy semmi konkrétum. Először én kenyeztettem, a multkorihoz hasonlóan hamar mondta, hogy ő már rendben van, ezt meg ugye nem firtatjuk, bár én folytattam volna akár egy órán keresztül is :) ezután ha jól emlékszem odabujtam és csokoloztunk kicsit. A csók jó, szeretem csókolni, bár érződik, hogy van egy korlát. A lábai közt, szinte misszionárius pózban, persze aktus nélkül. Közben néha váltottunk pár szót, laza volt a hangulat, legalábbis én így éltem meg, és ez az én valóságom története :) szóba került az aktus, azt mondta, hogy esetleg tehetünk egy próbát, de nem akartam elrontani a hangulatot egy sikertelen próbálkozással :D mindenesetre igazán megtiszetlo, hogy felajanlotta, talán legközelebb megpróbáljuk. Aztán 69, persze én alul, öregesen, mégiscsak én vagyok a vendég :) egy idő után itt is mondta, hogy neki ismét jó. Aztán a lábam közé helyezkedve francia, majd kissé oldalról helyezkedve, hogy tudjam simogatni. Valahol itt lett vége, VSZ, úgyhogy gyorsan ment is a fürdőbe, ami érthető. Visszafelé hozott papír törlőt. Még kicsit beszélgettünk, pihegtem, aztán el fürdeni. Fürdés után megkoszontem a vendéglatast, aztán jobbra el.

Elszámolás

Nem tudok extrarol. Elején rendeztem, ismét mondta, hogy raert volna, de jobb ezen tulesni.

Viktória, felejthetetlen masszázs

  steven2015

Egyeztetés

Reggeliben ay M5 bevezető szakaszán félreálltam és láttam hogy villog a most hivhatsz ,felvette ,nagyon angyali hangon tájékoztatott a lehetőségekről ,az általam kért időpont az neki is megfelelt ,tehát cimet megkapva elidultam hozzá.
Itt az oldalon szemeztem a hirdetésével már régebb,de a hektikus programom miatt nem is próbálkoztam mert a rendelési időn kivül nem zavarnék senkit.,főleg nem ,első randi cimen.

Megközelítés

Gepkocsival közlekedem a GPS pontosan oda navigált ,szerencsámre majdnem a ház előtt találtam parkolót is amely természetesen fizetős.Buszjáratot is láttam z úton a város irányába közlekedni.

Helyszín

A lakás egy 2000 években épült jól karban tartott ingatlan , a bejárattól csörögtem,megkaptam a bejutási koordinátákat majd könnyen az ajtójánál voltam amit, amint odaértem kinyitott,természetesen az ajtó takarásában várt.
Lélegzetem is elállt a mosolygós fogadtatástól,illetve Viktória lenyügöző látványától.Cipő le majd be lettem tessékelve az amerikai konyhás nappaliban, ahol nyugodtan le tudtam cuccolni,és elvonultam a fürdőszobában egy puha türcsivel felvértezve.A fürdő is patyolat tiszta akár az egész lakás,megfelelő számu tusfürdő illetve szájviz is található,kádban lehet lemosni az út porát.

Hirdető külseje

Mint emlitettem elállt a lélegzetem Viktória lenyügöző látványától,manapság elég ritkaság számba megy ,hogy a képek tükrözik a valóságot ,jelen esetben a valóság még sokkal szebb mint azt a képek átadják.Egy fekete kombóban várt és nagyon megörült Ő is hogy végre magasabb pasit dobott ki a gép mint mostanság,szóval a kezdeti kölcsönös szimpátia adott volt.
Viktória magas,mosolygós ,roppant szép keblekkel és bimbókkal ,formás fenékkel hamvas fehér bőrrel megáldott hölgyike ,simára borotvált babapuncival.

Action

Fürdőből visszaérkezvén ,pár csókót nyomtam világbajnok szépségü cicijeire,ezután a csókólózási probálkozásomra egy hosszan tartó nyelves igazi barátnő csókólózásban forrtunk össze.Megkértem feküdjön hátára a méretes franciágyon, hogy tudjam rendesen kényetzetni.Pár nyelves kellems csók után a ciciket kezdtem finoman nyalogatni amik roppant gyorsan reagáltak is nagyon formás és szép udvar illetve bimbókkal van megáldva,lassan kezdtem lefele haladni a kényeztetéssel amig megérkeztem a hamvas tökéletesen simára borotvált babapuncihoz.Finoman elkezdtem izgatni, csak nyelvvel az ajkait illetve a csiklóját amire kellemes sóhajokkal reagált, fenekét megemeltem kezeimmel, majd folytattam a kényeztetést amit kifejezetten élveztem partnerem reakcióját , amig elérte a beteljesülést.Hagytam pár percet lenyugodni majd ő parancsolt hátamra és belekezdett egy hihetetlenül lágy és kellemes franciázásban fogalmam sincs honnan tudta hogy ez igy a kedvencem semmi kezezés,csak finom nyalogatása a rúdnak,végtelenségig el tudnám viselni,megkértem gumizzon fel és üljön belém,sajnos mire ez megtörtént már nem voltam elég kemény ehhez a manőverhez ,kértem hogy kényeztessen tovább gumiban,ez sem volt nyerő,ezért kértem forduljunk 69 amit készségesen teljesitett ,igy természetesen a világbajnok punci láttára és nyalogatására már keményebb lett a kicsi én.Kértem doggyban próbáljuk,bár vesztettem a keménységből amint bekerültem a szük puncijában újból kemény lettem ,lassú mozdulatokkal szeretkeztünk nem birtam betelni a feneke látványával ,persze nem sokat lehetett birni a szük punci szoritását ,igy nemsokáa egy nagyon kellemes orgazmust éltem át.
Lassan ,a gumit fogva szétkapcsolódtunk,majd segitett a romeltakaritásban.Felajánlott egy masszázst ,ami roppant kellemes és irodista múltam miatt kimaszzirozta a letapadásokat,igy érthető is, hogy volt periódus amikor masszázs kategóriában is volt . Az időm leteltéről diszkréten értesitett majd elvonultam fürödni,szerencsémre valami nagyon jó minőségü krémet használt amit hamar sikerült lemosni olajokkal ellentétben.
Felöltöztem,megköszöntem a vele nagyzserüen eltöltött órát,átadtam az általa telefonban mondott csokrot,egy hossző csókkal elbúcsúztam,majd indultam útjaimra.

Elszámolás

Teljesen korrekt a csokor mérete,főleg ha a nyújtott szolgáltatást nézzük,extrát nem kértem ,nekem elég az alap,mert a kedvesség megfizethetetlen.

Viktória, felejthetetlen masszázs

  xenpak16

Egyeztetés

Egy viszontagságos délelőtt végén sikerült vele beszélnem, elsőre felvette. Kedvesen tájékoztatott, már csak délutáni időpontot tudott felajánlani, így első körben megköszöntem, majd elköszöntem. Viszont ezután elfogott egy furcsa jóleső érzés, ahogy felidéztem a beszélgetést magamban, hogy basszus, nagyon cuki volt telefonban. Több se kellett, 10 perccel később újra hívtam, hogy ugye még szabad az időpont, és már foglaltam is. A részleteket VTR-en folytattuk le ezután.

Megközelítés

Kocsival mentem, a helyszín a Daubner cukitól pár száz méterre található. Nagy szerencsémre szinte a cím előtt találtam parkolóhelyet, ami fizetős. Célszerű azért szánni rá egy pár percet, hogy tuti legyen hely valahol a közelben.

Helyszín

2000-es évekbeli kisebb társasház egyik lakása a helyszín, viszonylag nyugisabb utcában a környékhez viszonyítva (Szépvölgyi út). Kapunál hívtam T mínusz 2 perccel, de nem vette fel. Egy fél perc múlva jött az SMS az utasításokkal, és már be is jutottam az épületbe. Mire az ajtó elé értem, már nyitva volt, Viki az ajtó mögött bújt meg. A lakás amúgy tök guszta, ízlésesen berendezve, simán laknám. Fürdő is letisztult, tiszta, modern, minden megvan, amire szükség lehet. A találkozó fő helyszíne külön háló, kényelmes nagy ággyal, tükör a sarokban (amire legközelebb nagyobb figyelmet fordítok :) ).

Hirdető külseje

A fotók alapján nagyon bizakodva indultam Vikihez, és nem csalódtam. Miután érkezésemet követően előbújt az ajtó mögül, igencsak kellemes látvány fogadott. Bár az emlékek már halványulnak, de talán egy fekete fehérneműben, köpenyben fogadott, és magassarkúban volt. Első körben kézfogással, puszival üdvözöltük egymást. A képeknek tökéletesen megfelel, vékony testalkatú szőke bombázó, csábító tekintettel, klassz popsival és csodás cicikkel. Nagyon jó összhangban van a csajszi, egyből tudtam, hogy remek választás volt felkeresnem.

Action

Az indulás kicsit "steril" volt, először találkoztunk én pedig agyilag kicsit zokni is voltam, így rövid egyeztetés után el is vonultam a fürdőbe. Ahogy végeztem, Viki már anyaszült állapotban várt a háló ajtajában, megszabadult minden fölösleges tényezőtől. A magassarkút is levette, így már nagyságrendileg egy szintbe kerültünk, hisz csak pár centivel vagyok magasabb nála. Magához húzott és elkezdtük komolyabban megismerkedni egymással. Meggyőződéssel állíthatom, hogy naaagyon jól csókol, beleéléssel, nyelvvel, mindennel ami kell. Közben popsiját markolásztam és közelebbről szemügyre vehettem az ikreket. Gyönyörű formás páros és jó kemények, nem ám az az agyonhasznált tollas párna feeling :).

Hamar az ágyra költöztünk és meg is váltottam az első jegyet, Viki kényelembe helyezte magát, majd leszálltam lábai közé, hogy kényeztessem aktuális hercegnőmet. Frissen borotvált puncijával csókolóztam hosszasan, miközben leinformáltam vendéglátómat, hogyan szereti. Meg is kaptam a megfelelő utasításokat, amihez próbáltam tartani magam, ugyanis legszívesebben megzabáltam volna. Igyekezetem egyre sűrűbb sóhajok majd apró összerándulások kíséretében ért kellemes véget. Miután mindketten kifújtuk magunkat, szerepet cseréltünk. Én helyeztem magam kényelembe, Viki pedig befészkelt a lábaim közé, majd nagyon kellemes franciába kezdett. Először csak szájjal indult el, és nagyon finoman, érzékien csinálta, épp hogy csak éreztem, hogy játszik a szerszámon. Néha jelentősebb nyálmennyiséggel nyakonöntve, kézzel rásegítve folytatta, de ezt is olyan gyengéden, mintha pillangók vagy tündérek kényeztettek voltak. Ilyen finom élményben még nem volt részem.

Amikor már pattanásig feszültem, gumit applikáltunk és kértem egy lovagló felállást, mondván lustiban, panorámakilátással kezdeném. Nem is kellett nagyon viaskodni, párat pislogtam csak, már nyeregbe is pattant. Szépen lassan kezdett bele, mivel kértem, hogy finoman csinálja, mert ki akarom élvezni a látványt és az élményt. Megfogtam a derekát és mozgattam magamon a kívánt tempóval. Közben a cicikkel is foglaltoskodtam, hiszen megérdemlik a törődést. Itt realizáltam, hogy Viki bimbóudvara egy kicsit, de tényleg csak kicsit pufibb az átlagnál. Ennek nagyon megörültem, mert számomra nagyon izgató, és megvallom, reméltem, hogy egyszer egy ilyen lánnyal is összehoz a sors. :) Hogy ennek jelét is adjam, felültem, hogy kényeztetni tudjam őket, és ebben a pózban folytattuk egy kis ideig. Hamarosan már Vikit csókoltam hevesen, majd visszadőltem, mert éreztem, hogy közel a vég. Az ügetésből vágtába csaptunk át, csípőjét szorítva pedig teledurrantottam a gumit. Mintha egy sziklát dobtam volna le magamról, úgy hussant el a sok szarság, ami az utóbbi 1 héten nyomasztott. Viki fellibbent, majd letisztogattuk a forró testnedveket és leheveredtük az ágyon.

A szünetben kellemesen elcsevegtünk magunkról, ki honnan jött, merre tart. Szerencsére kedves, intelligens beszélgetőpartner, így hamar teltek a percek a regenerálódás alatt.

Említettem, hogy tényleg jól esik kiszakadni a valóságból 1-2 órácskára, csak a testi-lelki örömökkel foglalatoskodni, és ilyen formás csajokkal időzni, mint ő. Ezzel a végszóval fordultam is felé és csókokkal jeleztem, hogy akár indulhat a 2. kör. Természetesen nem is kellett több, Viktória már a lábaim közé helyezkedve magához ragadta a furulyát és újra hangolni kezdett. Kellemesen szólózott, hamar készenlétbe helyezett, jöhetett a gumi. Kedvesen tájékoztattam, hogy most hátulról fogom szeretni, felvette a kutyus pózt, én pedig mögé térdeltem. Finom nedves volt még, így pikk-pakk be is csusszantam. Csak ámultam lefelé, ahogy a szerszám centiről-centire eltűnik abban a csodás forró punciban. A sarokba be van támasztva egy tükör, ment is benne a 18+-os műsor, viszont ezt csak hátrafordulva láttam, így nem volt ergonómikus. Inkább visszatértem az élő show-ba, majd legközelebb máshogy pozicionálom magam :). Kértem Vikit, hogy húzódjuk ki az ágy széléhez, mert állva nagyobb mozgásteret tudok uralni. Már is más volt a helyzet, jól megmarkoltam a csípőjét és lendületesebben tudtam magunkat egymásra rántani. Ezután üresbe tettem a gépet, hagytam, hadd fusson szabadon. Csak álltam ott mozdulatlanul, Viki pedig tette a dolgát, ütemesen lüktette punciját rajtam, ami hamar meghozta az eredményét. Éreztem, hogy már nem vagyunk messze a végétől, így visszavettem az irányítást, jól megkapaszkodtam csípőjében és vállában, majd pár erősebb lökéshullámot kihasználva elsütöttem az ágyút. Kicsit ráborultam Viki hátára, és szorosan ölelve őt és csodás melleit fújtam ki magam.

Elszámolás

Teljesen korrekt, a tájékoztatásnak és az oldalon rögzített információknak megfelelt minden. Érkezésemkor kis csokoládé kíséretében az asztalra helyeztem a borítékot, többet nem is beszéltünk róla.

Viktória, nagyon jó masszázs

  Yosarian

Egyeztetés

A randi előtt vagy 1héttel nyaralás alatt VTR-en kértem randit Viktóriától. Párszor szembe jött már hírdetése régebben is, de mivel a bevállalósabb kategóriában van, ráadásul a vállalási korhatár is számottevően alacsonyabb az enyémnél így nem terveztem vele. Aztán nemrégiben a csevegőjében írt valamit, amire én is reagáltam. Viktória is az enyémre, szóval ,,barátkoztunk" egy kicsit. A dolog jól végződött, a párbaj elmaradt. Másnap elértem telefonon és teljes szimpátiámról biztosítottam, valamint elnézését kértem, ha megbántottam volna. Szerencsére minden rendben volt, most már személyesen is ismertük egymást. Szóval ment a vtr, Viktória rövid időn belül jelezte, hogy elfogadja az időpontot.

Megközelítés

Viktória hangulatkarbantartó helyszíne Óbudán található. Tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető, parkolás a közelben megoldható. A közelben busz, villamos jár, megállójától kb. 5 perc séta a címig. Én ezt választottam, csak ritkán autózom már a városban.

Helyszín

Kis hangulatos meredek utca a Rózsadomb irányába. Aránylag új építésű társasház, kaputól nem túl messze, diszkrét környezetben van Viktória apartmanja. Nagyon ideális helyszín, semmi kupi feeling, abszolút barátnős helyszín. Tágas nappali, kis amerikai konyhával ízlésesen berendezve, hálószoba franciaággyal, tökéletes állapotban, fürdőszoba kádas-zuhanyozós, mindennel mire szükség lehet. A klíma teszi a dolgát, ami most igen csak jól esett. Az egész apartman jól elszeparálva, külső zaj semmi. Hálószoba intim megvilágításban, zene kellemes, andalító.

Hirdető külseje

Viktória képei abszolút a valóságot ábrázolják. Talán az erkélyes képen vékonyabbnak tűnik, de azt leszámítva nem ér csalódás. Magas lány, főleg fogadó cipőjében13cm-es sarokkal nézett le rám. E nélkül kb. velem egy magas. Áttetsző szürkés egyberuhában fogadott, csinosan, helyes pofival mosolygott rám. Karcsú, arányos testalkatú lány, szép fehér selymes, puha bőrrel, szép formás saját cicikkel, hosszú combokkal, köztük frissen borotvált, zárt, kislányos puncival. Popsi formás, kellemes simogatni, nyaka hosszú, érzéki, csókra termett. Viktória okos, intelligens lány, kellő humorérzékkel rendelkezik, kiváló beszélgetőpartner is. Szexuális kisugárzása vitathatatlan, csillogó kék szemeiben könnyű elveszni.

Action

Viktória utolsó beszije méltán mutatta be őt és a hangulatot, amit át lehet élni vele.
Kapott is olyan reagot, hogy én csak álmomban lehetnék részese egy ilyen kedves válasznak. Ezek után van értelme az én kis kommersz talim történetéről megemlékezni? Ilyen és ehhez hasonló gondolatok jártak a fejemben, de aztán mégis az írás mellett döntöttem. Gondoltam hátha ez is segít valamelyik MT.-nek a döntéshozatalban. Viktóriától a masszázs programot kértem egy órás időtartamban. Az ajtón belépve mosolyogva fogadott, de azért megkérdeztem maradhatok-e. Maradhattam, s mivel ő is tetszett nekem a társalgóba már együtt mentünk be. Viktória hellyel kínált a kanapén, de nem ült közvetlen mellém, sréhen szemben ült le és enyhe mosollyal az arcán nézett rám. Néhány másodperc elteltével Viktória törte meg a csendet a ,,hogy vagy" kérdéssel. Őszinte ember lévén az ,,egy kicsit szarul" válasz jutott eszembe. Innét kezdve egy oldott beszélgetés zajlott le kettőnk között, ami megalapozta randink hátralévő idejét. Viktória egy finom kávét főzött és azt kortyolgatva kerültünk közelebb egymáshoz. Miután nem csak a cukor oldódott fel a kávémban, hanem már én is, a kapott törölközővel a fürdőbe távoztam. Mire kijöttem Viktória már meztelenül ülve várt az ágyon. Kértem álljon fel, hogy jobban szemügyre vehessen. Szép és vadító látvány volt, egyből átöleltem, majd kezeim felfedező útra indultak gyönyörű testén. Közben nyakát, száját csókoltam, időnként egy kis nyelves is bejátszott. Viktória az ágyra feküdt, így jelezvén felém a történet folytatását. Én viszont másképp szerettem volna, ezért az ágy szélére ültem és megkértem őt, hogy térdeljen elém és így tegyen kedvemre. Viktória teljesítette kérésem, hamarosan forró ajkai vendégszeretetét élvezhettem. Nagyon finom franciával kényeztetett, ezt leírni nehéz, ezt érezni kell. Amit viszont nem sok lánynál tapasztaltam, hogy a makknál pörgeti a nyelvét és a hegyével izgatja a végét, ami nekem nagyon bejön.
Fogtam finom vöröses-szöke haját, s néztem ahogy le-föl jár fejecskéje. Mielőtt azonban túlságosan is beleéltem volna magam a jóba, cserét javasoltam Viktóriának. Ő visszafeküdt az ágyra én föléhajoltam és a szájától lefelé haladva, melleinél(amik gyönyörűek), kicsit elidőzve jutottam el lába közéig, ahol az egyik legszebb punci várt rám, amivel valaha is találkoztam. Először újjaimmal játszottam kicsit, Viktória jól fogadta, csiklója jelentősen megduzzadt, lélegzete felgyorsult, lucsukott szemhéja kissé vibrált. Mutató újjammal finoman belülről is izgatni kezdtem. Igen, Viktória puncija valóban szűk, ez már így is megállapítható volt. Éreztem, hogy jól esik amit csinálok, de ő is megerősítette néhány szóval. Feneke alá nyúltam, számhoz húztam és figyelve reakcióit, de kielégítvén férfiúi hiúságomat is sikerült csúcsra juttattnám öt. Felkúsztam hozzá, néhány puszi ide-oda, majd kaptam egy hálás csókot. Ez sem volt rossz, de azért ennél többre vágytam, ezért újra az ágy szélére ültem. Viktória most már párnát tett térde alá, úgy szívta magába férfiasságom. Először kis kézi segítséggel, majd kezeit már csak farkam környékét izgatva, csak szájjal osztotta az örömöt. Volt itt minden, de engem megint ez a nyelvpörgetős rész izgatott fel a legjobban. Teljesen hátradőltem az ágyon, lábaim ösztönösen kissé megemeltem. Viktória még jobban hozzámfért, fokozta a tempót, a kéj teljesen kitöltötte az agyi receptorokat és egy óriásit élveztem Viktória ajkai közé. Néhány pillanatig, ami többnek tűnt, nem léteztem, csak lebegtem az eufóriában. Viktória kedves arca, kezében papírtörlővel zökkentett vissza a valóságba, de hát ez van mint tudjuk, minden jó egyszer véget ér.

Elszámolás

Mivel ez most masszprogram volt, a csokor mérete is eszerint alakult. Már az elején rákérdeztem, de a végén rendeztem.

Viktória, nagyon jó masszázs

  BudaGyöngye

Egyeztetés

Viktória hirdetését régóta ismerem, korábban (kb egy éve) meg is látogattam.
Láttam, hogy hamarosan itthagy minket, szép emlékek fűztek hozzá és úgy éreztem, még egy találkozót szeretnék vele ezt megelőzően.
Mindig jelzi elérhetőségét, és olyankor tapasztalatom szerint tényleg el is lehet érni. amikor felhívtam, az ajánlott időpont minden paraméterét azonnal el tudta fogadni.

Megközelítés

Elérhetőségi címe utolsó találkozásunk óta nem változott, a Szemlőhegy keleti oldalán lévő utca, nem túl messze egy közismert és közkedvelt cukrászdától, de említhetném a Kolosy teret is.
Ebből következik, hogy tömegközlekedéssel jól megközelíthető, de érkeztemkor pont a ház előtt is volt üres parkoló.

Helyszín

Viszonylag új építésű ház félemeleti lakása, pont egy folyósó végén.
Diszkréten megközelíthető.
Az előszobából továbbjutva egy nagy nappali (Amerikai jellegű konyhával) majd egy kisebb szoba, és egy fürdő érhető el.
A fürdőben zuhanyfüggönnyel ellátott kád van, és minden tisztálkodószer, amire szükségünk lehet.
A szobában az ágy már diszkréten nyikorog, hozzáteszem, annyira diszkréten, hogy először azt hittem, az általunk keltett zaj a kellemes háttérzene egyik ritmushangszere. :D

Hirdető külseje

Viktória csinos, jó alakú, nagyon kedves lány.
Azt hiszem, egy fekete fehérnemű volt rajta érkezésemkor.
Mikor legutóbb találkoztunk VTR-en egyeztettem, de mivel ez az opció most nem elérhető, telefonáltam. És be kell vallanom, jobb is volt így, nagyon jól esett hallani kedves hangját.
Élőben is mosolygós, jó kedélyű teremtés!
Mellei még mindig csodálatosak, feszesek, puncija illatos, és tökéletesen sima volt látogatásomkor.
Minden kívánságomat igyekezett azonnal teljesíteni, nagyon kedves és odaadó szerető.
Haja most, ha jól felejtek, vörösesszőke árnyalatú.

Action

Ahogy beléptem, két puszival fogadott, és amikor jeleztem, hogy otthonról úgy érkeztem, hogy otthonról szájvíz használatát követően indultam el, azonnal volt lehetőségem őt lágyan megcsókolni!
A tusolást követően már meztelenül várt a szobában, csak a combfix maradt rajta, aminek én még örültem is, kifejezetten szeretem ezt a ruhadarabot!
Először állva csókolóztunk, majd az ágyon folytattuk.
Én picit kényeztettem melleit (Nála szerintem kihagyhatatlan), majd felajánlotta, hogy ő tenne kedvemre.
Kezdetben melleivel izgatott, incselkedett kicsit velem, majd szájjal kezdett örömömre tenni. Kifejezetten jellegzetes, szinte csak rá jellemző módon, teljesen egyedi stílusban vette be farkamat, finom szopogatás, intenzív szájon belüli nyelvhasználat jellemezte tevékenységét, néha egy picit mélyebbre engedve, de közel sem mélytorkosan (Amit nem is ígért). Kifejezetten finom volt, amikor a zacsit és a golyókat nyalogatta, szopogatta!
Jól éreztem magam, de vágyom a kölcsönösségre, ezért szokásom szerint 69-et kértem.
Jobbanbírtam, mint legutóbb, még nem jártam közel a célhoz, amikor viszonylag gyorsan sikerült elröppentenem Viktóriát! :)
Saját bevallása szerint ha valaki ügyes, akkor szájjal könnyen csúcsra lehet juttatni, és ennek többször szerencsé okozója is lehettem.
Miután pár percig pihegett, újra az én örömöm került előtérbe, majd hamarosan kértem, hogy húzzunk gumit!
Kérésemre kutyusban kezdtük, ahol jóleső érzéssel konstatáltam, milyen kellemesen szűk is Viki! Néhány perc után én is közeledni éreztem a célt, és ezért megkérdeztem, van-e lehetőségem alternatív befejezésre (A tippet Viva beszámolójából vettem). Szerencsére kellőképpen szimpatikus lehettem, mert igen volt a válasz.
Szóval gumi le, hanyatt feküdtem. Emiatt egy picit távolabb kerültem az előbb már oly közelinek tűnő céltól, de ezt a távolságot Viktória szájjal, és ahol kellett, kézzel is segítve juttatott el a csúcsig, ami a szájában ért.
Szájában tartva hagyott picit lenyugodni, majd kiment kicsit, én meg gyakorlatilag mozdulni sem tudtam, olyan jól esett az előző néhány perc történése.
Mikor visszatért, még ugyanazzal a mosollyal az arcomon talált, még neki se láttam, hogy letisztogassam magam, annyira a történtek hatása alatt voltam.
Összebújtunk, beszélgettünk néha kicsit nevettünk is, bensőséges hangulatban telt a köztes idő.
Mielőtt azonban újra egymásnak estünk volna, gyorsan elment letusolni.
Így amikor visszatért, a kezdő francia után ismét friss, illatos punci került arcomba a 69 alatt, ahol sikerült ismét orgazmusig juttatnom.
A második menet a hagyományos missziben történt, majd menet közben lábai valahogy a nyakamba kerültek. :) közben (vagy ez előtt, vagy ez után) sokat csókolóztunk is.
Ezúttal nem variáltam, amikor éreztem, hogy közel az orgazmus, kicsit felgyorsítottan, és így ért engem (is) másodszor az öröm!
Még egy picit összebújtunk, majd amikor éreztem, hogy fogy a nekem jutott idő, szépen felöltöztem. Semmi sürgetésnek nyoma nem volt.
Viktória kedvesen kikisért, és két puszival búcsúzott tőlem

Elszámolás

Az elszámolás egészen pontosan követhető oldalán, és attól élőben sem tér el.
Mintha semmi infláció sem lenne, az ő csokrait nem érintette az idő vasfoga, kifejezetten jutányos.

Viktória, felejthetetlen masszázs

  memen

Egyeztetés

Tegnap este írtam rá itt az oldalon, ma reggel 8 előtt válaszolt. Gyorsan egyeztettünk időpontot, jeleztem neki, hogy én valószínűleg már korábban a közelbe érek, így ha előbb végez a teendoivel, szóljon nyugodtan. Időpont előtt fél órával írt is SMS-t, hogy mehetek negyed órával korábban. Szuper :)

Megközelítés

Van tömegközlekedés, de én nem igazán ismerem, így részleteket nem tudom. Parkolni viszont a kis utcákban egyszerű, bár fizetős. Most a ház előtt is volt hely, ez ritka. A GPS megtalálható a helyet, a hazszam egyértelmű, a kapucsengő is egyértelmű. Házban liftet nem kell használni, Viktória a nyíló ajtó takarasaban vár.

Helyszín

A lakást egyedül használja, mindig rend van és tisztaság. Nappaliban beszélgető sarok, hálószobában francia ágy, fürdőben kád. Sok féle tusfurdo, szajviz, tiszta, nagy, puha törölköző, dezodor. Ágyon sok párna, hangulatfeny, hangulatzene.

Hirdető külseje

Képeknek megfelelő, magas, nem csontsovany, jó alakú, átlagos méretű formás mellekkel, ölelni való testtel. Szép arc, kedves mosoly, nagy kék szemek. Magas sarkú cipőben és valami erotikus fekete alsóneműben várt. Számomra abszolut top a külső, de ez szubjektív. Ha valaki a nagyon vékony, vagy az izmosabb lányokat kedveli, neki lehet más lenne a véleménye.

Action

Furdobol visszatértem, agyon ülve várt, így mellé helyezkedtem, majd ebből a helyzetből hamar fekvésbe tértünk át. Ismerkedős olelesek, kisebb csókok, simogatasok. Előre jelezte ezen a ponton, hogy ma bizony ő nem lesz felül, talán nem volt teljesen komfortos neki legutóbb, kicsit szomorkodtam, de elfogadtam. Mindenesetre úgy döntöttem, én kezdem a kedveskedest így hamarosan lejjebb helyezkedtem, és igyekeztem örömet okozni. Az, hogy milyen eredményt értem el, az ő titka marad, az ilyen dolgokat nem illik kérdőre vonni, mindenesetre nem panaszkodott, én igyekeztem :) Kis pihenőt kért, addig is simogatás, de azért nem hagytam sokáig pihenni. Ő következett franciaval, de hamarosan 69-be helyezkedtem, így érzem magam komfortosan :) A tehetségéhez ezen a téren nem fér kétség, nem is panaszkodtam. Ezután javasolta a védő öltözetet, amit ő helyezett fel. Ahogy legutóbb, most is elég szoros volt, de azért megprobalkoztunk misszionáriussal. Sajnos a szoritas győzött, így gumi le, és újabb franciás örömök következtek. Ekkor már én mondtam, hogy talán még egy próbát tehetnénk, viszont most én tettem fel, és talán sikerült egy kicsit kényelmesebbre igazitanom. Javasolta, hogy hátulról próbálkozzak, ami a klasszikus formában nem a kedvenc pozom, de tudtam magamban, hogy ebből a pozbol egy számomra kedves formába fogunk atrendezodni, így elfogadtam a javaslatot. Hamarosan teljesen hasra fektettem, ahogy én szeretem, és így folytattuk az együttletet. Na persze a bevezető olyan hosszúra nyúlt, hogy mire végre belejottem volna, éreztem, hogy nem fogom sokáig bírni, így folyton lassitanom kellett az akciót. Ezután oldalra fektettem, és szintén hátulról folytattam. Itt rákérdeztem az időre és bizony mondta, hogy a zenéből tudja, nincs sok hátra. Ám, legyen, így lett hát végem. Gumi le, kaptam törlőkendőt, és mentem is hamarosan zuhanyozni. Kereken 60 percnél léptem ki az ajtón, így nem raboltam az idejét sem :)

Elszámolás

Nem vettem igénybe extrát. Elején a masszázsnak megfelelő rózsát tettem le, ezt a végén kiegészítettem pár szállal, mert végül a masszázsbol együttlet lett.

Viktória, nagyon jó masszázs

  BKC

Egyeztetés

Először chaten tisztáztuk a lehetőségeket, majd VTR-en foglaltam hozzá, melyet elfogadtott.

Megközelítés

Kocsival mentem, szerencsém volt, mert pont a ház mellett tudtam parkolni, de egy forgalmas utca rész és nagyon kevés parkolóhely jellemzi. Érdemes korábban érkezni.

Helyszín

Szép tiszta és rendezett lakás, valószínűleg újabb építésű. A fürdőszoba is tiszta és modern, a 'hálószoba' tágas és kényelmes, sok párna az ágyon, amit én nagyon szeretek pakolgatni a fejem alá, hogy jól lássam a dolgokat :)

Hirdető külseje

A képeknek megfelelő lány fogadott, azok a szép formás mellek már a képek alapján is csábítóak voltak és élőben is tökéletesen megfelel az előtte látottaknak. Viki egy magasabb lány, szép alakkal! Az egyetlen meglepetés a hasán lévő tetoválás volt, ami a képein nem látszik, de engem speciel nem zavart.

Action

Megérkezés után a nappaliba leültünk, átbeszéltük, hogy mit szeretnék ismét. Egy barátnős lassú együttlétre vágytam, melyet tökéletesen sikerült megvalósítani. Egy kicsit se éreztem azt, hogy úgy kezelne hogy én most azért jöttem hogy szexeljünk, hanem szép lassú ölelkezős beszélgetős bevezetés után tértünk rá a franciára, előbb ő majd aztán én is. Eszméletlen jó technikája van, hozzá tudnék szokni, bár elsőre azért jeleznem kellett rövid időn belül, hogy forduljunk, mert bajba leszek. Kezeket nem használ, csak finoman simítja a golyókat ami nekem a gyengém. :) Örömmel fogadta hogy én kényeztessem őt. Nagyon szép formás és ápolt puncija van egy élmény volt kalandozni benne. Csendesen élvezős típus és hamar sikerült eljuttatnom a csúcsra. Ezt ős is megerősítette, hogy ez gyorsabban ment mint várta. Utána kaptam még egy emlékeztető rövid franciát majd kértem a gumit mert éreztem hogy itt már közel a vég és nagydolgokra nem leszek képes ha így haladunk. A bemutatkozójában írt a mméretbeli korlátairól, szerencsére én pont méret voltam számára, ezért egy lovaglással kezdtünk közben csókokkal fűszerezve. Nagyon ügyes zsoké, ajánlom vele kipróbálni. Egy pózváltást bírtam, kértem hogy forduljunk kutyába, nagyon szép látvány a formás popsija, így is lett rövidesen végem. Hagyott megnyugodni, nem siettette a szétcsatlakozást. Segített a takarításban, majd még lefeküdtünk beszélgetni kicsit. Így járt le az időnk.

Elszámolás

Én előre adtam neki az ajándékot, bár mondta, hogy ráérek a végén, viszont a mámortól bódultan hajlamos vagyok elfelejteni ezért jobb előre! Mivel VTR-en keresztül foglaltam hozzá és éppen volt egy kezdvezményes kampánya ezért *-al kevesebbet kért így a kiírt árhoz képest. (Megjegyzem eddig ő az első olyan hölgy, akinél ténylegesen sikerült igénybe venni a kiírt kedvezményt, anélkül, hogy rá kellett volna kérdezni)

Viktória, nagyon jó masszázs

  memen

Egyeztetés

Itt az oldalon, személyes üzenetben kerestem, és néhány nappal későbbi időpontról érdeklődtem. Megerősítette, hogy aznap elérhető lesz, így a legelső délelőtti időpontot le is foglaltam VTR-en. Hamar vissza is jelzett, hogy elfogadja, illetve írt is, hogy mindenképpen várni fog. Később a helyszínen mondta, hogy a napi vendégei számát egy főre redukálta, így szerencsésnek éreztem magam, hogy én lehetek ez az egy. Ez a szám valószínűleg idővel nullára fog csökkenni, igy még inkább örülök, hogy megismerhettem őt és néhányszor talalkozhattunk.

Megközelítés

GPS odavisz, BKV-t nem ismerem. Ház könnyen megtalalhato, épületen belül sem nehéz eligazodni. Parkolás fizetős, de a merőleges zsákutcaban mindig van hely. 4 perccel az időpont előtt hívtam, mondta is a csengő számát és kereken az idopontnal már az ajtón kopogtam.

Helyszín

Kopogas hatására az ajtó nyílt, és mögötte takarasban várt ő. A lakás nagyszobás konyha, hálószoba és fürdőszoba részekre tagolódik. Ismerkedés a nagyszobában található sarokkanapen történik, illetve itt le is lehet pakolni asztalra és megszabadulni az öltözéktol. Fürdőszobában kád, sok felé tusfürdő, intim mosakodo, szajviz, műanyag pohár. Törölköző nagy, tiszta, száraz, program végén pedig új törölköző jár. Hálószobában nagy ágy, sok párnával.

Hirdető külseje

Fekete fehérneműben fogadott, amin valami fura lánc szerű kiegészítő is volt, szép látvány. Ismét megjegyeztem, hogy akár melegítő ruhában is várhatna, számomra úgy is tökéletes lenne. Ilyen opció nincs sajnos, nem hord ilyen ruhákat :D Fürdés után már ruha nélkül várt. Magas lány, nőies alkattal, szép, formás mellekkel, olelheto testtel. Számomra gyönyörű arc, nagy kék szemekkel, szép mosollyal.

Action

Fürdőbol visszaerve atoleltem, és állva simogattuk egymást, kisebb csokokkal kiegeszitve a dolgot. A csoknal továbbra is érzem a határt, amit nem lehet atlepni, de ez van, végtére is nem a barátnőjéhez megy az ember. Hamarosan javasolta, hogy fekudjunk le, mert túl magas vagyok, nem ér fel :) Az ágyon fekve folytattuk az ismerkedést, amit szokásomhoz híven megint a végtelensegig nyújtottam, ez van, szeretem a gyenged erinteseket kapni és adni egyaránt. Aztán az ölembe ültettem és így folytattuk a dolgot, továbbra is megmaradva a petting keretein belül. Igy hát viszonylag hosszabb idő után, miután látta, hogy én valószínűleg egy órán keresztül csak simogatnam és csokolnam őt, mondta, hogy esetleg ő, ha nem bánom, elkezdene valami komolyabb tevékenységet is. Jóvá hagytam, és továbbra is a hátamon fekudve, ő pedig négykézláb feltamoszkodva elkezdett kényeztetni. Na igen, amit csinál az valami eszméletlen, a szuper francia technika, tényleg különleges. Közben tudtam simogatni, csókolni testét, fejét, nyakát, többször félbe szakítottam a műveletet, csókot loptam. Mielőtt hamar véget ért volna a találkozó váltottunk, és én jöttem a kényeztetéssel. Ahogy mondtam is, ezt akár egy órán keresztül is csinálnám, de ő sajnos nem bírja addig. A tevékenységemnek vélt vagy valós eredménye lett, amit örömmel fogadtam, így újból lazább program következett. Vagy ezelőtt, vagy ezután valamikor még 69 is volt, de már osszefolynak az emlékek, mégiscsak eltelt egy nap azóta :D
Az óránk VSZ-szel ért véget, jeleztem neki, hogy nyugodtan mehet a mosdóba, ahonnan papírtorlovel tért vissza, így én is rendbe tudtam tenni magam. A végén még beszélgettünk sokat, pályaváltasrol, műtétekrol, vendegekrol és szolgáltatókrol, a diszkréció határain belül maradva természetesen. Utána tusolas, oltozes, két puszi, majd távozás.

Elszámolás

Nem tudok továbbra sem extrakrol, amiket leirtam, azt mindet alapból vállalta, teljesen korrekt és természetes módon. Ahogy a leirtakbol látszik, ismét masszázs csomagra neveztem be, bár a masszázs ismét elmaradt.

Viktória, nagyon jó masszázs

  Mbend

Egyeztetés

Telefonon kerestem abban az időpontban, amikortól hívható, és elsőre fel is vette. Viszonylag tág időkorlátot (2 nap) adtam vendéglátómnak, hogy válasszon egy számára szimpatikus órát, amikor meglátogathatom, és másfél órával később már nála is voltam.

Megközelítés

Autóval érkeztem ismerős környékre; a környező utcákban mindig lehet parkolóhelyet találni. BKV szintén van a környéken, de azért egy kicsit sétálós: busz van a legközelebb, aztán villamos, végül a hév egy jó 10 percre. A ház könnyen beazonosítható a cím alapján. Az édesszájúaknak a Daubner cukrászda - utána meg is látogattam - jó támpontot adhat.

Helyszín

A lakás egy második kerületi újépítésű társasház félemeletén lévő másfél szobás lakás, ahol Viktória egyedül rendel. A nappaliban történik a vetkőzés, ahol kanapéra lehet pakolni, a fürdő monden igényt kielégítő, több tusfürdővel, a szobában az ágy kényelmes (nem nagyanyád kifeküdt rökamiéja), és a sarokban egy tükör is segíti a mozizást.

Hirdető külseje

Viktória egy fekete tangás bodyban fogadott. A kiírt adatok a valóságnak teljesen megfelelnek, korából egy 5-öst nyugodtan letagadhatna. Testalkata átlagos, van egy kis poci, cicik kemények, tenyérbeillőek, feneke is szép formás. Arca helyes, szép nagy világos szemek, karakteres orr és szép ápolt fehér fogak :) Két tetoválás el van tüntetve a képekről, egy a hasán keresztben, egy pedig az alkarján.

Action

Megérkezés, bemutatkozás, small talk, vetkőzés, tusolás. A fürdőszobából kilépve már meztelenül várt, ahol megcsodálhattam a fentiekben leírtakat. Állva kezdtük egymás megismerését, finom, visszafogott (nyelv nélküli) csókokkal, és simogatással. Az ágyra heveredve közelebbről is szemügyre vettem Viktóriát, és szájjal kényeztettem a simára borotvált puncit egy hitelesnek tűnő kicsi orgazmusig. Miután kipihegte magát belekezdett egy finom, lágy franciába. Gumihúzás után lovaglóban folytattuk, majd misszionárius végül doggy. Az aktus közben próbáltam többször szemkontaktust keresni, sajnos sikertelenül, azonban a technikára és helyezkedésre egy rossz szót nem lehet mondani. Következett egy kis egészségügyi szünet, beszélgetés, majd a második körben csak az én franciás kényeztetésem. Az utódok a cicijein landoltak.

Elszámolás

Végén számoltunk el egymással, abszolút megérős kategória volt nekem egy okos lánnyal, aki pozitívan áll hozzá a saját jövőjéhez.

Viktória, jó masszázs

  bleez

Egyeztetés

E hét hétfőre egy másik lánnyal szerettem volna randizni, de nem jött össze az egyeztetés. Üzenetet küldtem Vikinek, hogy szeretnék Vele találkozni 10:00-kor, nemsokára válaszolt, hogy 11:30-kor van szabad időpontja. Felhívtam, mert hallani akartam a hangját és nem bántam meg, mert a telefonba egy jó zengésű, sejtelmes hang búgott bele, akinek a gazdájára még kíváncsibb lettem. Megbeszéltük az 1 óra masszázst, aztán VTR-en meg is erősítettük. Már csak a délelőttöt kellett valahogy kibírni.

Megközelítés

A cím a Kolosi tér közelében van, szóval ami tömeg ott jár, az meg is áll ott és onnan 5 perc séta. Csendes, nyugodt utca, forgalom nuku, parkolóhelyek vannak. Én kocsival mentem és a háztól néhány méterre meg is tudtam állni. A parkolás fizetős. A helyszín egy modern pár szintes társasház félemeletén van, csend rend nyugalom, egy lélek sem jár delelőn, én pont ezt szeretem. 2 perccel az egyeztetett időpont előtt hívtam Vikit, egyből felvette, a kódot is sikerült elsőre beütnöm és a navigációja is tökéletes volt.

Helyszín

A lakás korszerű garzon, előszoba, nappali konyhával, pici hálószoba és fürdő. Viki nem itt lakik, a berendezés egyszerű de ízléses, a ruhákat a nappaliban le lehet pakolni, van puha, nagy törcsi. A fürdőszobában pici kád, a függöny jól elhelyezett, nem pacsálja ki az emberfia a vizet. Tusfürdő többféle, kedvencem köztük, műanyag pohárkák, szájvíz rendelkezésre áll. Tisztaság, rend mindenütt, ami megnyugtató.

Hirdető külseje

Ami még megnyugtatóbb az Viki maga, aki a hirdetésében szereplő képeknek és bemutatkozásának megfelelő, magas, karcsú, szőke hosszúhajú leány. Amit a képek nem adnak vissza, az a bájossága, gyönyörű kék szeme, és a gödröcskék az arcán, mert mindig pajkosan mosolyog. Engem egyből megvett kilóra, nem győztem dícsérni. A képeken látható fekete átlátszó ruhában fogadott, amelyen átsejlettek szépséges, természetes keblei. A magassarkú miatt majdnem olyan magas volt mint én, jó volt megölelni. Külön említést érdemel a bársonyos fehér bőre, simára borotvált, rózsaszín babapuncija.

Action

Kedves olvasóim itt egy kicsit kevesebb élményhez fognak jutni, mert én bizony masszázsra mentem Vikihez. Én alapvetően masszázspárti vagyok, mert az én koromban egy erotikus masszázs elnyújtott orális kényezetéssel van olyan jó, mint egy sokmenetes dugás. De ez csak az én személyes véleményem. A bejutást követően puszi-puszi, szokásomhoz híven a hőség miatt jégkrémet vittem Vikinek, amit örömmel fogadott. Váltottunk néhány ismerkedő szót, közben levettem a gönceimet a nappaliban és tekintettel arra, hogy a kinti 40 fok miatt kezdett folyni rólam a víz - a jégkrémért gyalog mentem a Kolosi térre - bevetettem magam a fürdőbe. Amikor kijöttem, Viki már meztelenül várt, odaléptem és átöleltem, majd megkérdeztem a csókot, nem volt akadály, finom nyelves csókot kaptam, nem alibi szájra puszit. megegyeztük, hogy először kényeztetjük egymást, majd masszírozunk, végül meglátjuk, mi lesz.Vízszintesen folytattuk a csókolózást, majd nyelvszkennerrel letapogattam a nyakát, a cicijeit, a pocakját. Itt találkoztam az egyetlen tetkójával, aminek szimbólumával kapcsolatosan megvitattuk a véleményünket. Eljutottam a combokhoz és bokákhoz, majd vissza a combok közé, a gyönyör kapujába. A hívogató rózsaszín ajkacskák között finom lefetyelésbe kezdtem, amely hatására megindult a nedvtermelés. Viki lehúnyt szemmel, visszafogottan sóhajtozott, megfogta a kezemet, a visszafogottság megmaradt, a légzése szaporább lett, majd összerándult néhányszor és elernyedt. Jelezte, hogy most érzékeny, nyomtam egy puszit a puncira és visszavonultam. Ő következett, oldalt mellé térdelt és először lingam masszázsban részesített, majd finoman a szájába vett és csuda érzéki francia kényeztetésben részesített, többször jeleztem, hogy ott vagyok a határon, ilyenkor lassított, fokozta a gyönyört, aztán már nem bírtam tovább és a kezei között lett végem. Szilviát a kezembe nyomta, én takarítottam le a hasamról az anyagot. Ezután hasra vágtam magam, kértem üljön rám, úgy masszírozzon, féltett, hogy agyonnyom, de azért elhelyezkedett és szépen kigyúrta a nyakamból és a csuklyás izomból a csomókat. Közben végig beszélgettünk, imádom a stílusát, meg a humorát, jókat nevettünk és ennyi. Zuhanyoztam, kértem még néhány csókot aztán tipli.

Elszámolás

Az elszámolás a végén történt, amit a masszázsprogiban vállal, azt 100%-ban teljesíti Viki.

Viktória, nagyon jó masszázs

  memen

Egyeztetés

A hirdetését itt láttam. Pár hete egyeztettük a lehetőségeket személyes üzenetben, ez alapján tudtam, hogy a szigorú mérethatárok miatt csak masszázsra van lehetőségem, így most egy masszázs beszámoló következik. Most VTR-en jeleztem ébredés után, hogy meglátogatnám. A megjelölt időpont neki nem volt megfelelő, de ajánlott egy ebéd utáni időpontot, amiben megegyeztünk. Kérte, hogy az új időpontot is erősítsem meg VTR-en, ami megtettem. Telefonon még hónapokkal ezelőtt beszéltem vele, most nem éreztem szükségesnek. Gyorsan és korrektül reagál és használja az oldal által nyújtott kommunikációs csatornákat.

Megközelítés

GPS megtalálta a címet, ház előtt a parkolás kicsit necces, de a szomszédos utcákban rengeteg hely van. BKV-t nem láttam a közelben, de ez nem jelent semmit, nem vagyok otthon a pesti tömegközlekedésben. Parkolás fizetős. Szomszédos lépcsőház előtt hívtam, mert közvetlen a ház előtt kisebb munkás csoport fogyasztotta épp az ebédjét. Ettől függetlenül a bejutas diszkrét, ez valószínűleg egyedi eset volt, hogy pont most, pont ott dolgoznak valamin.

Helyszín

Lakás szép, tiszta, egyedül használja. Nagyobb szobában le lehet pakolni, illetve a kanapé ismerkedő beszélgetés céljára szolgál. Szomszéd szobában van a nagy, kényelmes franciaágy. Fürdőben kád fuggonnyel, rengeteg tusfürdő, és valóban van férfi intim mosakodo is, ilyennel ezelőtt sehol nem találkoztam. Szajviz műanyag poharakkal, dezodorok. Nagy, tiszta, puha törölköző, a végén felajanlotta, hogy ad egy másik, teljesen szarazat, de nem éltem ezzel. Lakásban a hőmérséklet megfelelő a meleg ellenére, masszázs közben megkérdezte, hogy nem fázom-e, nem kérek-e egy pohár vizet. Igazán figyelmes.

Hirdető külseje

Képeknek megfelel, a valóságban sokkal természetesebb, a szó pozitív értelmében. Gyönyörű arca van, 10/10, a szem, a száj, és minden, tökéletes, nem tudtam betelni vele. Persze, mindenkinek más jön be, na nekem ő abszolút. Tökéletes magasság, valahol 170 fölött, ami nálam még mindig alacsonyabb, még magas sarkuban is. Kecses járás, szuper, nőies alkat, a feneke, a hasa, dereka. Húh, nagyon.. Zavarba is voltam. Mindenéből a természetes nőiesség sugárzik, nem az a mostanában nagyon divatos, nekem egyáltalán nem bejövős, "minden nap edzoterem, szoli, fél tonna smink stb" , hanem a természetes tökéletesség. Visszafogott smink volt rajta, de szinte biztos vagyok benne, hogy smink nélkül, reggel az ágyban felkelve is ugyanúgy tetszene. Vagy melegítő nadrágban, pólóban :D na hát tetszett, hova ragozzam még :D Mire a furdobol visszatértem, lekerult róla a kevés ruha is. Ja igen, két tetoválás, egy kisebb és egy nagyobb, ami rocker múltat/jelent sejteti, nem zavaró egyik sem.

Action

Kérdezte, hogy hogy kezdjük, mondtam, hogy egyelőre lányos zavaromban vagyok, rábizom, ahogy szokta. Így is lett, hasra feküdtem, és masszázs kezdődött, mindketten meztelenül természetesen. Először a hátamat masszírozza, majd a lábakat. Krémet használ, a masszázst tanulta, én is tanultam, így nyugodt szívvel mondhatom, hogy szakszerűen masszíroz. Nem túl erősen, de nem is az az első pillanattól erotikus fajta. Korrekten végig maszirozott, közben pár szót beszélgettünk (illetve még fürdés előtt, ruhában a kanapén ülve kezdtük, és itt folytattuk a beszélgetést). Első találkozás, ismerkedős beszélgetés, semmi mely téma, de nem is kínos. Lehet, hogy legközelebb, ha lesz legközelebb, majd mélyebbre megyünk, nem tudom. Még mindig hason fekve következett egy kis csúszka szerű izgatás a hátamon, majd hátra fekudve folytattuk. Na innentől éreztem magamat feloldodva, megnyertem a csókját, ami igazán megtiszetlo, és végre simogathattam, erinthettem őt. Egy rövid francia után, kérdezte, hogy mit szólnék, ha ő is mellém fekudne, ami fokozta a helyzet romantikáját, szinte mondhatnám, hogy barátnős/szeretős hangulatba kerültem, így izgattuk egymást fekve, csokolozva, simogatva. Aztán gondoltam egyet, és szájjal kezdtem kényeztetni, ami elég rövidre sikeredett. Éppen kezdtem belejonni, amikor mondta, hogy neki már jó volt, és ezután már érzékeny. Az ilyen dolgokat nem illik vitatni, így ezután hagytam hogy ő kényeztessen. Na persze azért 69-be fordulva, nem menekülhet ilyen könnyen a kezem közül :D így is lett vége a kalandomnak, még gyorsan kérdeztem, az ilyenkor szokásos lehetőségeket, húh, mehet a VSZ, akkor hajrá.

Elszámolás

Nem tudok extrakrol, a csók "bővebben telefonon", nem kérdeztem rá előre, de szerencsére elhettem a lehetőséggel.

Viktória, jó masszázs

  alfacoupe

Egyeztetés

Első alkalommal telefonon, utána már csak üzenetben itt az oldalon.

Megközelítés

Én általában két keréken közlekedem, ezért a parkolás nem szokott gondot okozni. Autóval is lehet az utcában, illetve tömegközlekedéstől nincs messze a ház sem. Csendes környék, diszkréten lehet ki-be jönni.

Helyszín

Lakásba egy folyosón majd egy fél lépcsőn keresztül lehet eljutni. Nincs nagy forgalom a házban. Belül minden szép és tiszta. Bejáratnál egy nappali és egy konyha található, beljebb haladva pedig a fürdő és a szentély. Fürdőben található elég tusfürdő, dezodor és szájvíz is.

Hirdető külseje

Viktória a képeknek megfelelően mutat, vonzó magas hölgy. Arc kitakarás csak a diszkréció miatt van, nem kellett emiatt aggódni. Már többször is találkoztunk, mindig valamilyen szexi ruhában, vagy épp "utcai" elegáns ruhában várt engem. A magas sarkú cipő kötelező része volt a váró dressnek :)

Action

Egy kellemesen berendezett szoba a helyszín, halk zene kíséri a programot. Az utolsó találkozásunkkor zuhany után meztelenül várt a szobában. Kis ismerkedős simogatás és puszik mellett léptünk a tettek mezejére, előtte még azért beszélgettünk általános dolgokról. Viktória nagyon kedves, mindig érdeklődő, hogy mit csináljunk. Első körben ő kényeztetett a csodálatos szájával. Nagyszerű technikája van erre, nem finnyáskodik, foglakozik mindennel ami elérhető helyen van. Közben én simogattam ahol csak értem. Átkértem magunkat 69-be, mert nem szeretek unatkozni. Azért is szeretek Viktóriához járni, mert tudja élvezni a dolgokat, így is végezte be fölöttem. Ezután gumiba bújtam és szemből több helyzetben, illetve kutyusban is szórakoztunk. A végén kértem, hogy feküdjön ismét hanyatt én pedig a gumiban végeztem dolgomat. Ezután kicsit lepihentünk, beszélgettünk közben, majd zuhany és elbúcsúztunk véglegesen.

Elszámolás

Nem kértem extrákat, szerintem nincs is, ami az oldalon van azok egyértelműen meg vannak adva, hogy mennyibe kerülnek.

Viktória, jó masszázs

  Robocap

Egyeztetés

Telefonon szeretem, mert lehet beszélgetni picit, ebből majdnem messze menő következtetéseket lehet levonni. Sokszor tévesen, de ez alkalommal pozitív volt. Szép hangon, kedvesen, egyértelműen ment minden.

Megközelítés

Ismertem a környéket, 3. kerület, piac körül, lehet parkolni, mapsen megnézni stb. A parkolás fizetős oda kell figyelni.

Helyszín

Maga az épület patent, eligazodni benne könnyű, mert kevés lakás van és egyértelmű az itiner. A lakást elfogadnám, tiszta, minden van, cipőkanál, friss törölköző, kedvesség, sok tusfürdő és rend. A nappali és a háló is rendben. Az ágy már megért ezt azt, járatva van hangja :)

Hirdető külseje

Csinos,szép arcú, bájos, kedves aranyos, mosolygós, ciciket imádtam, fenék talán hajszállal nagyobb mint a képeken de szuper finom volt fogni és puszilni is.

Action

Erről nem szeretek túl sokat, de finomam indítottuk, nagyon jól csókol, finom ajkak és íz. Kölcsönös oda ide, neki volt tüzijáték nekem később. Nagyon finom kis szűk, de nem teszi szóvá, kipróbáltuk alul felül, szemből, nagyon szép közben és imádtam a sóhajokat. Mintha szeretőmmel bújtam volna ágyba. Volt gyorsabb (itt volt az ágynak hangja sajnos) és lasabb tempó. Élveztük na. Végén pici beszélgetés, mert jó társaságban repül az idő.

Elszámolás

Extra nem kellett mert elég az ami alapból van, már az is extra. Végén elszámoltunk, minden oké volt.

Viktória, jó masszázs

  frankiewaver

Egyeztetés

VTR-en egyeztettünk időpontot. Másnapra kértem és kaptam is.

Megközelítés

A kapott információk alapján könnyen odataláltam és a bejutás is flottul ment az SMS-ben kapott üzenetben fogaltak szerint.

Helyszín

Nincs kivetnivaló a helyszín paramétereiben.
Tágas, tiszta, nincs zavaró körülmény.

Hirdető külseje

Viktória úgy van rendben, ahogyan van. Amivel kapcsolatban esetleg kukacoskodni lehetne, azt pedig a kedvességével messzemenően kompenzálja. :-)

Action

A szokásos "kísértet nyitotta" ajtó bezáródását követően egy gyönyörű, kívánatos nő fogadott fekete csipkés egyberészes öltözetben.
... már amennyiben az ilyen ruhaneműt öltözetnek lehet nevezni. Inkább a formákat kiemelő "testdekorációban" ... :-)
Puszi, ölelés, fölösleges ruhadaraboktól való megszabadulás következett
(Nagy zakózás lehetőségét magábanhordozó elektromos járművel érkeztem. A protektorok kerültek le ilyen gyorsan. :-) )

Kaptam vizet, közben elkezdtünk beszélgetni a kanapén.
Nagyon gyorsan közös hullámhosszra kerültünk.
Miközben odakísért a fürdőszobához Viki, már állt a dákóm.

Gyors zuhanyozás után a szobában már a testdekoráció nélkül fogadott a vágyam mosolygós tárgya.
Csókok, a domborulatok alapos feltérképezése következett még az ágy előtt ácsorogva. Azt hiszem a gyönyörű keblek látványa, tapintása állította meg az időt számomra... talán egy órát is elmatattam volna így. ;-)
Viki agitált az ágyba, ahol ugyan ez a játék folytatódott kölcsönösen, csak most már vízszintben. Csókjaimmal borítottam a formás domborulatait.
Elérkeztem a vénuszdombok vidékére, ahol a titkos barlang bejárata található. Itt addig nyelveltem, míg a bebocsájtás ígéretét jelző hangok szünetre nem kérleltek ("mert már nagyon érzékennyé vállt...").
Csere következett. Hálásan viszonozva az alapos munkát a drága is kitett magáért.
Annyira kellemes és izgató volt, hogy javasoltam, folytassuk 69-be.
Amikor a vágy a tetőfokára hágott, előkerült a gumi. Nyilván meg lettem szólítva, hogy hogyan szeretném. De nekem már bárhogyan jó volt és jó lett volna, így átpasszoltam a döntést. Misszionárius póz lett belőle.
A mellek maszrozása és a lábak ide-oda pakolgatása közben figyeltem a reakciókat... mígnem úgy éreztem, hogy nem próbálnám ki az összes "látószöget". Én, aki nem vagyok egy gumiba élvezős típus, oda ürítettem a magvakat.

Itt egy hosszabb személyes részleteket is taglaló beszélgetés következett egyást ölelve, simogatva.
... majd eljött a búcsú ideje. Néhány kölcsönös kedves szó, puszi, csók, ölelés.

Elszámolás

Nem akartam mindent egyszerre. Az első alkalom volt, de nem az utolsó. :-)
Azt kaptam, amiért mentem. Figyelmet, kedvességet, gyengédséget.

Viktória, egyeztetési probléma masszázs

  krampi

Egyeztetés

Mivel közelgett március 26., amit Viktória az utolsó munkanapjának jelölt meg, ezért múlt hét szerdán, vagyis 20-án felhívtam, hogy még a távozása előtt először és utoljára találkozhassak vele. Izgultam, mert a másik oldalon 22-e (vagyis péntek) volt megjelölve utolsó napnak, és mivel csütörtökön és a pénteken más elfoglaltságom volt, attól tartottam, hogy lecsúszok erről az ismeretségről.
Viktória a telefont azonnal felvette, kedves hangon beleszólt, én bemutatkoztam, jeleztem, hogy a bővebb infóból tájékozódtam, és szeretném meglátogatni egy másfél órás masszázsra. Kiderült, hogy aznapra már nincs időpontja. Csalódottan rákérdeztem, hogy akkor a jövő héten már nem is lesz elérhető? Kiderült, hogy a 26-a a valós dátum, és az is kiderült, hogy hétfőre van még szabad időpontja. Rögvest egyeztettünk is egy 25-e hétfő 10:00-át, megkaptam a címet, és Viktória arra kért, hogy szóljak időben, ha bármi közbejönne. Ezt megígértem, és rákérdeztem, hogy kér-e megerősítést előző nap, vagy aznap reggel, amire azt a választ kaptam, hogy ez nem szükséges, megbeszéltük az időpontot, ő várni fog engem.

Megközelítés

Így hát 25-én hétfőn BKV-ra szálltam, a Kolosy térig villamosoztam, onnan gyalog 3 perc a megadott cím, és mivel 10 perccel hamarabb érkeztem, jártam egy kört a környéken. Parkolni, azt hiszem, jól lehet arrafelé.

Leírás

A 10 perc lassan telt el a fagyos szélben, de végül eljött a megbeszélt időpont, és immár a szomszéd ház előtt állva hívtam 10:01 perckor. Majd egy sarokkal távolabbról 10:04 perckor. Majd felsétáltam a Daubnerig, ami be volt zárva, úgyhogy átfagyva (mivel sapkát nem vittem magammal, sajnos) még egyszer hívtam 10:10 perckor, és ezután – tulajdonképpen már beletörődve a sorsomba – küldtem neki egy sms-t, hogy én vagyok az, akivel 10-re beszélt meg időpontot, de nyilván erre nem vártam választ - és nem is kaptam. Így hát hazakullogtam.
Azért még tettem egy kósza kísérletet, hogy magyarázatot kapjak a történtekre, de természetesen hiába hívtam 12:30 után, amikor is ki volt írva, hogy felveszi, ki lehet találni, hogy mi történt. Nem vette fel.
Tulajdonképpen ennek a beszámolónak nincs jelentősége, hiszen Viktória abbahagyja, de egy biztos: amit magáról állít, mármint hogy "különleges", azt meg tudom erősíteni, mert nekem tényleg különleges élményt adott, ugyanis még sosem történt meg velem, hogy így átdobtak volna :(