Beszámolóim

FANNI, jó masszázs

  kontroll10

Egyeztetés

Telefonon a már jól ismert programszervező hölgy segítségével. Előnye, hogy mindig felveszi, hátránya, hogy az új lányok hangját nem hallhatja az érdeklődő. Egy bő óra múlva már ott is voltam.

Megközelítés

Jól ismert háztömb, előtte parkolás a mellékutca mindkét oldalán. Általában van 1-2 hely. Ebből kiderül, hogy nem tömegközlekedést használtam.

Helyszín

Kulturált, jó karban lévő többszobás lakás. A fürdő is hibátlan. A szobában masszázságy és fotelek, szobainas. A törülköző illatos, de nem igazán szívta a nedvességet. Tusfürdő kínálat bőséges.

Hirdető külseje

Ünnepélyes fekete szettben és magas sarkúban fogadott, meg is jegyeztem, hogy én alul vagyok öltözve. Még szerencse, hogy rögtön levetkőztem. Pici lány, karcsú és törékeny. Bőre hibátlan és selymes, egyetlen pici tetkója van és egy piercing. Arca bájos, olyan mintha a fiatal Cameron Diaz fogadna. Enyhén széles száj, ehhez arányos arccsont és homlok. Élénk szemek, szőke haj. A cicik nem túl nagyok, de végtelen harmonikusak a testével. Bimbók szerették a simogatást és a szájjal történő kényeztetést. A popsija hasonlóan formás, mindkettőt remekül lehet simogatni.

Masszázs

A zuhanyzás után egy szál tangában várt a masszázspad mellett, az Ismerkedő ölelés után hasra vágtam magam. Betakart egy törülközővel és vádlitól haladt felfelé az egyik, majd a másik lábamon. Krémes, maszatolós, simogatós masszázs volt, bevallása szerint itt tanulta. Svédmasszázs kedvelőknek nem tudok élményekről beszámolni. Viszont nagyon élveztem, ahogy a lábam között meg-meg érintette a zacsit. Gondolom csúszásmasszázs is van a kínálatban, de esetemben ez elmaradt.

Közben beszélgettünk mindenféléről. Fanni nagyon szelíd, jóságos és mindezek miatt kellemes személyiség. Hosszúra nyúlt a mazzsázs és egyszer csak elkezdtem a vádliját simogatni majd átvettem a kezdeményezést.

Kényeztetés

Innen nem a megfordulás, hanem a felülés következett. Magamhoz öleltem és finoman puszilgattam, simogattam mindenhol. Szisztematikusan mindenhol. Aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve felfektettem a padra és körbetáncoltam. Franciája jól esett, de mindez nem nyúlt hosszúra. Kézzel történt az örömszerzés.

Elszámolás

Nem emlékszem extrákra, puszi sincs, nem hogy csók. Az egyórás díjat felfelé kerekítve távozás előtt tettem le a masszázspadra. Megköszönte.