Beszámolóim

TINA, istennő masszázs

  az_alfonz

Egyeztetés

Telefonon, előtte héten hívtam, kolléganő vette fel és megbeszéltük a randi időpontját. Szerettem volna Tinával is pár szór váltani, de nem sikerült. A randi napján telefonon megerősítettem érkezésemet.

Megközelítés

Mechwart liget közelében, villamos megálló 2 perc, a parkolás tud gondot jelenteni, kell rá időt szánni. Most szerencsém volt és találtam közel helyet.

Helyszín

A lakás több, mint 20 éve fogadja a megfáradt vándort, azóta a fürdő esett át komoly felújításon, annak is már vagy 10 éve. Három szoba van, egy rögtön a hallból balra, ez a legkisebb, szemben a legnagyobb (mi ide mentünk), illetve jobbra egy közepes méretű. A mi szobánkban egy masszpad, nagy matrac, kanapé, asztal, ez+az. Eléggé tágas helyiség. Hangulatvilágítás. A masszpad mellett egy komód, ezen vannak a kellékek. A fürdőben zuhanyfülke, kapsz nagy, puha türcsit, kilépőt mindig cserélik. Van szájvíz, műanyag poharak. Minden biztosított a jó kezdethez.

Hirdető külseje

Tina fiatal, csinos, vékony lány, latin vonásokkal, de csak annyival, amennyitől még inkább európai arc, de mégis különleges. Magassarkú csizmában fogadott, amitől a feje búbja az enyém fölé esett. Meg is lepődtem, mert elsőre nyilván nem a lábait néztem, de aztán megnyugodtam, nem magasabb nálam. Az a párducmintás egyberészes body, azon egy fekete csipke köntös volt a fogadó szett. Formás feneke már ekkor látszott, hetyke cickói később fedték fel magukat.

Masszázs

Gyors tusolás után, kicsit vártam rá, majd belibegett a szobába. Megbeszéltük, hogy fordított nap lesz, én fogom őt masszírozni, ehhez szépen lefejtettük róla a ruhákat. Elhelyezkedett, én pedig tudásom legjavát adva, elkezdtem a masszázst. Olajat kért és kapott. A felsőtestén kezdtem nem túl erősen, de azért úgy, hogy legyen értelme is, majd lefelé haladtam. Nagyon nem akarom részletezni, de a végén már inkább a belső combra és a sima, zárt kelyhére koncentráltam. Persze öröm a volt a kemény popsit is gyúrni. A vége felé óvatosan ráfeküdtem és összedörgöltük legnemesebb részeinket, itt már halkan nyögdécselt, ami az álmos könyv szerint is jó jel. Majd a lábai közé keveredtem, felhúztam a popsit és belenyaltam a kelyhébe. Finom, illatos sima punci. Aztán megfordult és pedig folytattam ténykedésemet, de közben felmentem csókot lopni, inkább csak szájra puszi volt, dél felé menet pedig a cickókat sem hagytam szárazon. Ismét a puncust kényeztettem, amit eleinte zárt combokkal fogadott, majd lassan nyiladozni kezdtek a combok és az édes nedű is megérkezett kelyhéből. Végül eljutott az orgazmusig, mikor ismét összezárt a fejem körül, illetve ekkor már a kezével is a hajamba kapaszkodott. Hagytam pihegni pár percig, majd mellé feküdtem.

Kényeztetés

Kis időt kért, míg vízért megy, azt mondta egy perc. Sajnos itt egy kis intermezzo történt, ugyanis 10 perc múlva jött vissza és csak kérdésemre felelve mondta, hogy az egyik lány nem érzi jól magát. Viszont amikor csókért közeledtem, dohányszagot éreztem a szájánál, amire azt mondta, hogy a lányok dohányoznak. Én meg azt gondolom, hogy az én időmben kimenni elszívni egy cigit, eléggé nem helyénvaló és akkor finoman fogalmaztam. Túlleptem ezen, mert még dolgom volt, úgyhogy átadtam neki a lehetőséget. Hanyatt feküdtem a padon ő pedig előbb a felső testemet puszilgatta végig, majd kézbe vette a csalási ékszert. Igyekeztem instruálni, hogy hogyan csinálja, mert ő inkább a kezét használta volna, illetve használta is, bár nekem nem az hozza meg a kedvem. Azért az ajkait is bevetette, olyan kislányosan. Biztattam, hogy bátran kísérletezzen többféle módon, amit meg is tett. Szerintem nemsokára nagyon ügyes lesz. Kérésre a zacsit is kényezteti, némi irányítással itt is kellemes érzéseket okozott. A franciája inkább csak a félig eltüntetős fajta és én nagy beleélést sem tapasztaltam. Ezt betudom a kezdő mivoltának, vagy csak én nem voltam szimpatikus. Megesik az ilyen is. Főleg a makkot engedte ajkai közé és azt ölelte körbe ajkaival, ami igen kellemes, de egy idő után nekem ennél több kell. Úgy éreztem így nem biztos a sikerhez vezető út, ezért a matracról két kispárnát a pad mellé a földre helyeztem és kértem, hogy térdeljen le és úgy fejezzük be. amit elkezdtünk. Így is lett, a ciciken landoltak az utódok. Megtörülgettük egymást. zuhany és el.

Elszámolás

Most először esett meg velem, hogy mindenek előtt a virágcsokor átadását kérte, pedig nagyjából a szalon nyitása óta kisebb-nagyobb rendszerességgel fordulok meg a szalonban. További új dolog, hogy már nem a baráti, hanem a középmezőnybe helyezték magukat.

TINA, istennő masszázs

  prof1

Egyeztetés

Mivel nem először jártam nála sms-ben egyeztettünk, viszonylag hamar megtaláltuk a nekem és neki is megfelelő reggeli időpontot. Tina elég rugalmas, de a kolléganői is pontos tájékoztatást adnak az elérhetőségéről, ha épp elfoglalt. Ezen a helyen nagyon vendégcentrikus és valós a tájékoztatás, nem call centeres, hanem tényleg naprakész, kedves, ami szerintem jó belépő.

Megközelítés

Az ismert budai körút combino keverte zajában, a nagy statisztikusról elnevezett liget közelében bújik meg a szalonnak otthont adó jó állapotú épület. Parkolni célszerű akár kissé távolabb és vállalni némi sétát, mert pár száz méteren belül csekély eséllyel lehet az autót letenni. Ugyanakkor a villamos a közelben áll meg. A gps odatalál, de fel kell készülni némi keringésre. A bejárat nagyon diszkrét, nem árt figyelni arra is, hogy az ismert budai körút zajától nehéz érteni a kapucsengőt, kérdezz vissza a számot illetően, nehogy valamelyik kedves szomszéd nyisson ajtót.

Helyszín

A lakásban polgári miliő fogad, hangulatos fények, nagy belmagasság, kellemes színek, pasztell hangulat, perzsa szőnyeg, angol stílusú bútorok. A fürdő viszont modern, kicsit art deco-s a zuhanykabin, szájvíz, falra szerelt kinyomós tusfürdő, finom puha fürdőlepedő. A szobákban masszív masszázságyak, bár az én súlyom nem kihívás, még Tinával együtt sem. Mindenhol tisztaság és otthonosság fogad, mintha felugrottál volna a barátnődhöz, míg a férj esetleg éppen "dolgozik", talán egy hasonló szalonban. A három szoba közül a legnagyobb tatamisban voltunk, ez a kedvencem.

Hirdető külseje

Tina kedves mosollyal és finom öleléssel várt az ajtó mögött egy fekete, könnyű selyem köntösben, alatta egy leopárd mintás body oldalt a dereka fölé kivágottan. Már ismerősként ölelkeztünk össze, megbizsergetett a hozzám simuló karcsú, izmos és formás tini test, a feszes fenék és a ruganyos cicik. Arca mosolygós, kicsit latinos, kifejezetten helyes, az egész lány sportos, üde, friss, amilyennek érettségi után nem olyan sokkal lenni kell. Vendéglátóm nemcsak kellemes testi adottságokkal bír, hanem kedves, figyelmes, kommunikatív is, egyfajta természetes csáberővel bír. Nem kelleti magát fölöslegesen, de ott vibrál minden rezdülésében az egyszerre szende és pimaszan fiatal nőiesség, valamilyen tinis érdeklődéssel vegyítve. Igen, ez nem egy érett nő magabiztossága, hanem egy a nőiességét kereső tini természetes érdeklődése az erotika iránt, tele esetlegességgel, őszinte reakciókkal. A képek jól visszaadják a külsőt, de nem mutatják a dinamikát és a személyiséget, melyek Tinánál tovább javítják a valós összképet.

Masszázs

Mivel ez esetben fordítottunk a sorrendben, ezért a masszázs a levezető részbe került, ami tökéletes zárása volt a remek szeánszunknak. Tina fogásain érezni lehetett, hogy jóval többre is képes ezen a téren, bár én erre a többre szinte soha nem tartok igényt. Most viszont kifejezetten jól esett a szűk félórás ténykedése, ahogy korábbi örömömet szétoszlatta a testemen.
Kellemes, lágy mozdulatokkal haladt a bokámtól felfelé, gyakorlottsága érződött mozdulatain, a krémet valóban bedolgozta az izmaimba, kellemesen ellazított, miközben mindenféle témáról csevegtünk. Intelligens, gondolatait választékosan megfogalmazó lány, akivel jól esett a zenéről, utazásról és az élet dolgairól könnyeden csevegni. Tényleg felfrissültem minden szempontból.

Kényeztetés

Kis türelmet kért mikor visszaértem a fürdésből, a masszázságynak támaszkodva vártam, ahogy hozzám lépett és szorosan átöleltük egymást olyan természetességgel simult rám, hogy nem volt kétséges itt most nem masszázzsal kezdünk, legalább is nem hagyományos értelemben.
Finoman simogatni kezdtem a derekát, közben vállát, nyakát puszilgattam, ujjbegyemmel végigsimítottam gerincvonalát nyakától a csodás popsijáig, majd vissza. Különösen izgató volt, ahogy mindez a selyem köntösén keresztül olyan éterivé vált. Éreztem mellkasomon ahogy bimbói felkeményedtek, selymes bőre lúdbőrös lett. Érzékeny és érzéki percek teltek így el egymás ismerkedő cirógatásával, miközben ajkaimmal lágyan végigsimítottam nyakát, állát, majd telt ajkait, melyek finoman rámnyíltak, apró csókokat hintve nyakamra vállamra. Éreztem ahogy a nem mindennapi ingerektől meglódul a keringésem, magamhoz húztam, szorosan popsija alá fogva pattintottam ki a lába között a body pántjait, majd combomat nedvesedő kelyhéhez emeltem. Meg-megrázkódott, sóhajai, légzésének gyorsulása megnyugtató visszajelzései voltak számomra is. Közben a köntös is lehullott, fürtjei a nyakamba omlottak, ahogy vállgödrömre hajtotta fejét. Kivételesen intim pillanatok voltak, azt sem tudom hogyan keveredtünk a tatamira.
Egészen finoman, mintegy véletlenül átsimított élénkülő farkamon, amit ugyancsak pusztán véletlenül különböző irányokból többször megismételt és nem úgy nézett rám, mint egy könyvtárosra a Szabó Ervinben. Ennyi elég is volt ahhoz, hogy egyértelmű jelét vehesse a kiváltott hatásnak. A súroló vöröses fényben tűnt fel, hogy mellei bizony igencsak mesteri ékszerei testének, természetesen és hetykén meredtek rám, incselkedőn kínálva közepes méretű halmukat. Tina a lábaim közé kuporodva lassan lehajolt és a zacsitól a feje búbjáig bő nyálasan végignyalintotta farkamat, majd tövénél megtámasztva húsos ajkai közé csúsztatta puhán és mint egy gémeskút változó intenzitással kezdett tovább keményíteni. Néha a makkomnál megállt, elemelte fejét és elégedetten nézte a nyáltól csillogó meggyfagyit, rá-rányalintva. Közben látható élvezettel elemezte perzselő szemkontaktussal a kiváltott hatást. Felültem és szorosan magamhoz vontam, ujjbegyemmel a tarkójától a gerincén át a popsijáig finoman végigsimítottam, miközben bimbóit felváltva kényeztettem éreztem, ahogy összerezzen. Oldalt fekvésben tenyeremmel, ujjaimmal a kemény popsit markolászva átnyúltam a lábai között és hátulról besimítottam nyiladozó nagyajkai közé, forró nedvesség várt. Hátára fordítottam és lassú, finom kölcsönös játszadozásba kezdtünk, én a szó szoros értelmében elmerültem mézes nagyajkai között, a forró és szűk tinipunci szinte elveszejtett, a nehéz és sűrű nedvek, mint valami szirének hívogatták nyelvemet egyre beljebb és beljebb. Tina teste pontosan jelezte hogy a legjobb úton haladok, nyelvemmel hol a csiklón köröztem, hol a szétnyíló duzzadt szirmokat nyalogattam. Tenyeremet hasára téve éreztem, ahogy hullámzik ütemesen, majd megfeszülve és elernyedve átadja magát a gyönyörnek.
Feljebb húzódtam lábai közé, kitörni készülő farkamra kezével ráfogott és elkezdte krémtől fénylő combjain csúsztatni, másik tenyerével a fenekem alá nyúlva diktálta a tempót. Hol combjain, ölén, hol mellei között siklottam, miközben félreérthetetlen hangokkal jelezte, hogy ez az...ne hagyd abba. Majd hirtelen hasára fordult és hátranyúlva átirányított farkam már feszes combjain, popsiján ficánkolt, észveszejtő érzés volt ez az imitáció, melyhez a ritmust csípője ringásával adta. Elementárisan hatott rám a visszajelzés, a látvány, ahogy a tökéletes popsi emelkedik, majd süllyed, aztán oldalra billen és vissza, mint Karajan karmesteri pálcája és ahogy ujjai gyűrik a tatami végét, amint farkamat nedvesen csillogó forró farpofáihoz dörzsölgettem, előre-hátra húzogatva, melynek ütemét átvéve Tina testének pulzálásával kergetett az őrületbe. Leírhatatlan volt ez az erotikus játék, nem is bírtam tovább, a végén testem minden zugából összeszaladtak a srácok, hogy Tina kerek félgömbjein végezzék, velem együtt. Percekig meg sem tudtunk szólalni, szinte hallottam heves majd egyre lassuló szívdobbanásainkat, egyedi élmény volt egy különleges lánnyal, most, hogy írok újra átélem...

Elszámolás

A másfél órás kerek csokrot a végén helyeztem az asztalra a helyhez fűződő régi kapcsolatom és harmadszori látogatásom okán.

TINA, jó masszázs

  duracell

Egyeztetés

Profi írás látott napvilágot róla a napokban. Az a beszámoló és a szexi fotó sorozata elég volt ahhoz, hogy felhívjam őt. A telefonban vele beszéltem. Aranyos volt, már a bemutatkozáskor megvett magának a kedvességével.Onnantól már tudtam, hogy jól választottam.

Megközelítés

Budai körút a Mechwart ligetnél. Csúcs időben is megáll a forgalom a belvárosban és a környéken, hát még ilyen hideg esőben. Villamossal viszont zavartalanul lehet oda utazni és akkor a nehézkes parkolással sem kell foglalkozni.

Helyszín

Öregebb épület. A homlokzat és a lépcsőház is régi időket idézi. A lakás belülről teljesen modernizált. A szobák igényesen berendezettek és minőségi bútorokkal felszereltek. Akit ez jobban érdekel, az nézegesse a fotókat, mert azok ott készültek. Barátnői képein is minden megfigyelhető a környezetről.

Fürdőszoba pazarra sikeredett. Tágas és korszerű lett a vizesblokk a felújítás után. Tisztaság és igényesség ezt tudom megemlíteni.

Hirdető külseje

Első pozitív benyomás az ajtó nyitáskor ért vele kapcsolatban. A félhomályban egy magas, barna, hosszú lábú, kecses őzike fogadott kedves mosollyal. Emlékeztem, hogy a képeken mennyire tetszett nekem, ez élőben teljesen visszaigazolódott. Második pozitívum az arca volt. Karakteres és egyben szép vonásokkal rendelkezik. A vastag húsos szája egyből megragadta a tekintetemet. Nézése, meg úgy ámblok. Fiatal lányos ártatlanságot tükrözött a megjelenése.

Később, amikor a fekete selyem köntöstől megszabadult a teste többi részletét is megismerhettem. Azokkal a formákkal is maximálisan elégedett voltam. Elsőre a sok tetoválása tűnt fel. Utána a kicsi, de kemény melleit fedeztem fel. Végül a közepes méretű popóját is megszemléltem. Összefoglalva egy igazán jó nő Tina.

Szolizott bőre kellemes illatú volt. Nem győztem betelni vele, sokat simogattam, szagolgattam a nyakába bújva lihegve élveztem a pillanatot.

Masszázs

Abban a szobában, amiben mi voltunk, ott volt egy masszázspad és egy tatami is. A masszázst a padon valósítottam meg. Igen, én masszíroztam meg őt. Nem kérte, én tettem rá ajánlatot és ő egyből elfogadta azt. Hason feküdt és hagyta, hogy gyakoroljak rajta. Körbe jártam a padot minden oldalról masszíroztam a hibátlan testét. Bokától a nyakáig végig letapogattam. Üdítő érzés volt egy ilyen fiatal csajt érinteni.

Aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve felmásztam a padra én is. A fenekénél foglaltam helyet. A popsiján ülve egyrészt kényelmesebben fértem Tinához. Másrészt nem csak a tenyeremmel, hanem szinte teljes testemmel érintkeztem vele. Sokszor előre hajoltam és akkor a vállaink is összeértek. Az ágyékommal a popóján találtam kellemes landolási pozíciót. Innentől számítva kezdett forrósodni a hangulat. A meredező farkam a combjai közé csúszott ott virgonckodott egy ideig, majd közös megegyezéssel a szivacsra mentünk át hancúrozni.

Kényeztetés

Sajnos a randi szervezésénél egy apróságot figyelmen kívül hagytam, miszerint, a kölcsönösség csak a másfél órás programba van beépítve. Rövidebb foglalkozásokban csak egyirányú kényeztetésre van lehetőség. Ez a szabály, ebbe szomorúan, de beletörődtem. Tina volt annyira jószívű, hogy egy kis kóstolóra azért meghívott. Ezzel elérte azt, hogy a következő randink fixen 1,5 órás lesz. Minimum. Nem szabad kihagyni, mert ilyen édes és illatos nektárhoz ritkán jutok manapság. Élmény őt 69-ben kényeztetni.

Aztán jött az én kényeztetésem. Haját összefogta. Kézzel és szájjal ápolgatott. Egyszerre és külön-külön is. Ezen a területen érezhető volt, hogy még új a szakmában. Amatőr mivoltából adódóan még most szerzi az ide vonatkozó hasznos tapasztalatokat. Megy neki, de nem ebben a legjobb. A forrósodó masszázs és a luktető ritmusú orális kényeztetés után csendesebb mederben folytak az események. Amikor csókolóztunk, na az feldobta a hangulatot. Arra figyelmeztetett, hogy mi előtt elmennék, szóljak hogy közel vagyok, mert a szájába nem mehetek el.

Ennek megfelelően egy kiadós kézimunka után a robbantam fel a levegőbe. Az utódok a hasamon, és a combomon fogtak talajt. Ahonnan papír törlőkendővel lettek eltávolítva.

Utána mellém feküdt és összebújva maradtunk pár percet.

Előbb ő ment a fürdőszobába tisztálkodni. Miután végzett én következtem. Addig Tina a konyhában társalgott a barátnőivel. Amikor meghallotta, hogy végeztem, akkor ő is utánam jött a kezelő szobába és pakolgatni kezedtt. A következő vendég fogadására készítette elő a terepet, amíg felöltöztem.

Elszámolás

Egy órás programhoz készített csokorját az elején elkérte. Mintha az mondta volna, amikor átvette, hogy ez a virágszál mennyiség hamarosan emelkedni fog, de a mértékére és a pontos bevezetés dátumára már nem emlékszem.