Beszámolóim

Trixi, felejthetetlen masszázs

  Robin95

Egyeztetés

Érdekes volt az egyeztetés. Volt benne valami karmikus. Tulajdonképpen Tinát szerettem volna meglátogatni, központosával már mindent letárgyaltam, hogy megyek. Amikor az időponthoz értünk, mondtam, hogy még ma, délelőtt mennék, akkor derült ki, hogy Tina pont nem ér rá abban az órában. Mozgásterem nagyon szűk volt, nem tudtam eltolni, csak abban az órában volt szabad érkezésem. Diszpécser érezte a sajnálkozásomat és egy váratlan ötlettel állt elő. Ha ennyire ragaszkodom a Tina külsejéhez és testi adottságaihoz, akkor menjek el a nővéréhez. Aki szinte ugyan úgy néz ki mint Ő. Korban észre sem veszem majd eltérés ezt garantálta. Igaza volt, nagyon hasonló, de hogy miért, ezt majd később kicsomagolom.

Ennek a váratlan eseménynek nagyon megörültem és elkezdtem készülődni.

Kicsit izgultam azért, hogy majd milyen lesz Trixi. Amikor megláttam az előszobában őt, akkor teljesen megnyugodtam. Fantasztikusan jó alakja van és szép az arca is. Valóban 19 éves, jó magas, sudár, mint a tesója. Kezére pedig az van rátetoválva, hogy „Karma”.

Megközelítés

A lányok (Trixi és Tina) székhelye egy rövid sétáló utcában van a nyolcadik kerületben. Egyértelmű volt, hogy hová kell mennem, mert voltam már párszor azon a helyen. Megközelítésnek a tömegközlekedést ajánlom inkább, mert az elég pontosan tervezhető és akkor még a parkolás sem okoz fejtörést.

Helyszín

Az előtérben kellemes fények és csend fogadott. Tükör előtt vetettem le a cipőmet és helyeztem az erre a célra kialakított műanyag tárolóra. Aztán beljebb mentünk.

Közepes alapterületű szoba is hangulatvilágítással volt felszerelve. Tükör itt is volt persze, a szivacs mellett hosszában.

A fürdőszoba pont szemben helyezkedett el ezzel a szobával. Diszkréten és gyorsan átjutottam a rövid folyosón amikor tusolni mentem. Fürdéshez minden szükséges kiegészítőt megtaláltam a mosdó és a kád közötti polcon. Női piperék is voltak, gondolom a hölgyek is itt tisztálkodnak.

Hirdető külseje

Trixi első ránézésre egy átlagos lány, de a trendi tini csoportból. Hozzá hasonló menő csajokkal van tele a szomszédos pláza. Ha ott a korzón jönne velem szembe, utána fordulnék, hogy megnézzem milyen jó a segge.

Sportosan formás alkatával és bájosan szép arcával azért biztosan kitűnne a többiek közül. Alaposabban megvizsgálva felfedezhető, hogy a szemeit műpillákkal tette hangsúlyosabbá. Műkörmei építettek, hosszúak és igényes termékeknek néztek ki. Piercingje is van és nem is akármilyen helyeken, hátul a csípőjénél a gödrökben. Látszik, hogy ad magára és fontos neki az egyedi megjelenés és a stílusosság. Ebből egyértelműen következik, hogy tetoválásokból is van rajta dögivel.

Az oldalon bemutatott képeit látva, erősebb alkatúnak képzeltem. A helyszínen kellemes meglepetésként ért, hogy nagyobb mellekkel, laposabb hassal, karcsúbb formákkal és hosszú lábakkal találkoztam. Esküdni mertem volna, hogy ilyen kerek fenékkel és izmos combokkal egyesületben röplabdázik. Strandon láttam az övéhez hasonló tökéletes formákat. De nem. Semmi. Ez genetika. Ami igaz lehet, mert később a tesóját bemutatta nekem, aki alkatra ugyan olyan arányokkal, hanem még jobbakkal rendelkezik, mint Trixi. Úgy hogy Tina sem jár sehová mozogni. Arcuk hordoz némi egzotikusba hajló (nem roma etnikum) hasonlóságot, úgy, mint haj és szem szín, vagy száj forma, de máskülönben nem lehetne őket összetéveszteni.

Trixi egy sportos melltartót viselt. Érdekes, ahogyan levette azt, a mellei rezzenéstelenül tartották meg a felpócolt duci formájukat. Teniszlabda merevséggel, csak hát vagy kétszer akkora méretben .

Puncija simára borotvált. Simogattam, lágyan érintettem, amit gazdája kedvesen fogadott, illetve örömmel elviselt.

Masszázs

Masszázs az erotikus események után történt meg közvetlenül. Én a hátamon feküdtem, még extázisban, széttett és félig kinyújtott lábakkal. Trixi törökülésben ült a combjaim között, közel hozzám, picit előre dőlve. Mellivel a dákom felett nagyjából.

Kérés nélkül, unalmában/ösztönösen a testemet elkezdte simogatni. Kezdetben kellemes levezetés gyanánt csak gyengéden, kissé cirógatva és lágy mozdulatokkal. Majd fokozatosan váltott át komolyabb nyomkodásba és erőteljes masszírozgatásba. Térdemtől préselve a derekam irányába haladt. Nagyon jól esett, ahogyan így ténykedett. Nem hiszem, hogy ezt eltervezte, vagy hogy szakszerűnek lehetett volna nevezni, de annál jobban esett, hogy ilyen kedvesen foglalkozott velem az óra maradék részében.

Közben egy cseppet sem unatkoztunk. Folyamatosan csevegtünk. Bepillantást engedett az eddigi privát életébe. Teljes nyitottsággal beszélt magáról, honnan jött, mit csinált eddig. Őszinteségét nagyon köszönöm. Ekkor derült ki az is, hogy Tinával féltestvérek. Apukájuk közös, de más anyától származnak. Ez a magyarázat arra, hogyan lehetnek mindketten 19 évesek.

Kényeztetés

Trixi habitusát tekintve vérmes, domináns, aktív, örökmozgó. Hiperaktívnak azért nem nevezném, de azért szereti ha a figyelem középpontjába kerül.. Lendületes, fáradhatatlanan, ami ehhez a munkához azért ad egy elég erős belső támaszt. Ennek a stílus jegynek megfelelően az erotikában is inkább a pornósabb, szenvedélyesebb vonalat képviseli. Harsány, de nem bántóan, nem ellenszenves, vagy kötözködő. Megadta a tiszteletet felém, de azért próbált incselkedni illetve dominálni is. Játékosan, fiatalos könnyedséggel.

Akciónk is ennek megfelelően indult. Inkább visszafogni kellett, fékezni a dögöt benne. Irányítani kellett, vagy legalábbis kicsit lassítani. Feladatokkal megbízni, foglalkoztatni, hogy teret adjon a benne megbújt vadmacskának és az étvágyának. Harapós a kicsike.

Csókolózásra én tettem kezdeményezést. Nem húzta el az arcát. Egyből rám tapadt, szívott, nyelvével furakodott. Izgalmasan adta elő. Volt, hogy annyira beindult, hogy megharapott közben. Nem akart fájdalmat okozni, csak hát elkapta az ösztönös szenvedély.

A franciája is ennek megfelelően erős szívásokkal és cuppogásokkal tarkított pornós szopás volt. Csomagomra rámarkolt az egyik kezével, bőrt ezzel megfeszítette és tövig nyomta magába a farkamat. Kitapogatta a hímes tojásaimat és azokat is felváltva megszopkodta.

Magas hőfokon voltunk elég hamar. Később, már azt is engedte, hogy a fejére ráfogjak és a farkamra szorítsam. Olyankor a dákóm a garatjáig lecsusszant. Tátott szájjal emelte el a fejét, kissé levegőért kapkodva. Hagyta, hogy a sűrű nyála visszacsorogjon az ágyékomra. Azt az ujjaival gondosan szétkente, nem pazarolja az értékes anyagot. Kicsit fészkelődött majd újból rábukott a bohócomra.

Ahogyan haladtunk előre az időben egyre intenzívebb kézimunkát folytatott. Adott egy szép ívet a fináléhoz közelítve. Izgalmas és látványos kényeztetést kaptam tőle, aminek a vége a szájába fejeződött be. Minden cseppjét kiszippantotta és papírtörlőbe köpte a sűrűjét. Egyből megtisztogatta a környéket. Ebben láttam, hogy már nagy rutinra tett szert, olyan gyakorlott mozdulatokkal csinálta az egészet. Nem itt és ma kezdte.

Elszámolás

Az átadott bokrétámba belecsomagoltam neki a csók és a végig szájba pluszban elszámolt virágszálait is. Ezek az extrák tisztességgel voltak teljesítve, megdolgozott értük, megérdemelte tehát a szirmokat.