Beszámolóim

Kinga, felejthetetlen masszázs

  kliens

Egyeztetés

Egyeztetésben egy éppen szabadidejű, kezű és szájú kollegina segédkezett. Gyorsan letisztáztuk, hogy kit és mit szeretnék. Időzítésben is gördülékenyen mentek a dolgok.

Megközelítés

Corvin negyed. Közlekedési csomópont a Nagykörúton. Parkoláshoz a pláza alagsorát ajánlott igénybe venni.

Helyszín

Az épület még mindig újnak számít,pár éve adták át. Ennek megfelelően a benne lévő lakás is még kifogástalan állapotban van. A rendelkezésre álló sok szobából abban voltunk, amelyikben ágy és fürdőszoba is van. Ezenkívül még fontosnak tartom megemlíteni a sok tükröt, a hangulatfényt és a kényelmes fotelt.

Légkondi is volt, ez alap, ezt a bejelentkezéskor tisztáztuk, hogy minden szobában van. Annak hiányában el sem indultam volna egy ilyen forró nyári napon látogatóba hozzájuk,vagy bárki máshoz sem.

Hirdető külseje

Egyértelműen az a képe indukált látogatásra, amelyiken egy kék színű lepedővel leterített matracon pucsít. Fekete tangát viselt azon és a tükör felé fordította az arcát. Combfix és egy keskeny fazonú melltartó volt még rajta.

A többi képe is arról tanúskodik, hogy formás ki csaj. Kerek popsival és tinis cicikkel, látszik, hogy nem egy csontkollekció. A valóságban ugyanezt a fiatalságot és üdeséget tapasztaltam meg. Feszes testű, alacsony lányka, szomszéd lányos arccal és természetes adottságokkal.

Ikrei nem nagyok, inkább kicsik, de jó tartással rendelkeznek, érzékenyek. Fél tenyeremben is elfértek,puncikája szép, simára borotvált.

Masszázs

Ágyra fektetett és oldalról kezdett neki a testem megdolgozásának. Olajat is használt hozzá, nem sajnálta sem a mennyiséget, sem az időt rá. Ami az erejéből kitellett azt mind belevitte, de így sem ropogtatta meg a sajgó részeimet. Viszont elég hatékony volt ahhoz, hogy felfrissítsen, jól átmozgasson, lelazítson. Masszázs végén még jóleső módon simogatott egy ideig, puszilgatott itt-ott, fülembe lihegett.

Kényeztetés előtt én jobbnak láttam, ha lezuhanyozom még egyszer, ne kenjük össze az ágyat, ha nem muszáj. Illetve higiéniás okok miatt is indokoltnak éreztem.

Mire visszatértem a szobába, már levetkőzött teljesen meztelenre az én pici gésám és várta a kéréseimet, amivel továbbiakban a kedvemre lehet. Voltak kéréseim, ezeket az ő adatlapjáról olvastam ki és a telefonos assziszt alapján megerősítést is nyert, hogy mindet készséggel meg is teszi. Nem csak a hamvas fiatalsága és a vonzó külseje volt a fontos, hanem az extra vállalások alapján is esett rá a választásom.

Az egyik ilyen a popsinyali, a másik pedig a lenyelés. Azt hiszem voltak még más finomságok is a repertoárjában, de én most csak ezekre neveztem.

Kényeztetés

Hagyományos módon kezdtünk neki a kényeztető résznek. Simogattuk egymást, felfedeztük az intim területeket. Először én vetettem bele magam egy kiadós cicizésbe,majd a lábai között kötöttem ki egy punci nyalira, vagy inkább csak kóstolóra. Fiatalos testét öröm volt birtokba venne, de már nagyon kívántam, hogy ő is a szájára vegyen.

Orális képességei nem kiemelkedőek, de mégis kellemes megvalósításúak. Van egy begyakorolt formáció, amit alapból csinál,ez a kéz és száj kombóval megvalósított szopás. Enyhe fejbiccentéssel és csavaró kézmozdulatokkal a végén. Ezt színezi egy kis szemkontaktussal, nyelves játékkal és bőséges nyálcsorgatással. Még szerencse, hogy az ágy középre egy nagy fürdőlepedő volt leterítve, az elnyelte a felesleges nyálát.

Aztán felemeltem a combjaimat a mellkasomhoz húztam és a karommal átfogtam. Ezzel feltártam számára az alsó részeimet az ápolgatásra. Ugyanazzal a konstans lendülettel folytatta a kezelést a batyumon és az ánuszom körül, mint amivel a farkamat dolgozta meg. Nyelve böködéseit jó volt érezni azokon az intim részeken,nyála persze csepegett, mint egy régi kerti csap. Folyamatosan nedvesen tartotta azt a területe. Kicsi ujjacskáival is besegített ilyenkor, amivel nem várt nagy örömöt okozott. Sajnos a rohanó idő miatt gondolnom kellett a közelgő befejezésre. Azt beszéltük meg az elején, hogy a szájába élvezek és mind lenyeli. Ezt persze nem csak a két szép szememért teszi meg, súlyos következményeit vállalnom kellett.

Azért, hogy ezt jól láthassam a fürdőszobában a villanyt felkapcsoltam és az ajtaját résnyire kinyitottam. A közelben lévő fotelbe ültem, ő pedig elém térdelt, pontosan a szétterpesztett lábaim közé. Így csak az arcát és a dákómat világítottam meg egy keskeny fénycsík. Szép ívűen felépített produkciójának a végén a szájába élveztem. Megmutatta, hogy mennyit sikerült összespórolnom erre az alkalomra,aztán teátrálisan nyelt egy nagyot. Láttam, ahogyan a gigája liftezik egyet és hatalmasra tárta a száját. Nyelvét kiöltötte, hogy ellenőrizzem le, hogy tényleg megette. Nem csalás nem ámítás, eltüntette mindet. Igazolást nyert hogy nyeli a spermát, mint a kacsa a nokedlit, csak megfelelő szponzor kell hozzá.

Elszámolás

Gazdálkodj okosan nevű társast az elején játszottuk le. Életben általában jobban megy nekem az üzlet, szerencsésebb vagyok, jobb döntéseket hozok, de itt most nem vitás ő nyert. De én sem éreztem magam vesztesnek, nagyszerű élménnyel gazdagodtam.

Nyereményét eltette, és hozott nekem egy nagy pohár üdítőt.