Beszámolóim

Kinga, felejthetetlen masszázs

  ptrzrt

Egyeztetés

Kinga hirdetése teljesen véletlen került elém, kerestem egy korábbi Hölgyet a szalonból, aki már időközben máshol rendel. Mivel a neve mellett éppen villogott a zöld pötty, azonnal tárcsáztam is a megadott számot. Egy kedves, vékony hangú kolléganő fogadta a hívásom kis idő elteltével, aki részletesen tájékoztatott minden lehetőségről, illetve azok tiszteletdíjáról. Megegyeztünk egy egy órás randiban, igénybevéve a két felkínált extra lehetőséget. Kértek még az indulásomkor egy megerősítő SMS-t, ezt maradéktalanul teljesítettem.

Megközelítés

A helyszín a Corvin plázától kb 8 percre található. Mivel én nem jártam még ott gyalogosan, így a plázában parkolva rossz bejáraton sétáltam ki, és egy kevésbé bizalomgerjesztő utcán végigsétálva mondtam el néhány imát, hogy ne ezen épületek valamelyikébe kelljen mennem. Valaki meghallgatta a fohászom, ugyanis a szörnyeteg polgári lakások mögött felbukkant egy teljesen új építésű lakópark, a vállamról azonnal lekerült a teher. A parkolás fizetős, meglepően sok hely volt péntek délben. BKV is jár erre szép számmal, viszonylag frekventált hely. A cím egyébként egyértelmű, csak én bénáztam a pláza kijárattal egy sort. A kapucsengőnél újabb egyértelmű instrukciókat kaptam, innen már egyenes út vezetett Kingához.

Helyszín

Akárcsak kívülről, belülről is teljesen újszerű és modern lakásban ért a fogadtatás. Többen is rendelnek itt, a helyiségek és a fürdőszobák száma is árulkodik erről. Nekünk ezúttal egy tatamis szoba jutott, már jó előre lehűtve, tükörrel mindkét oldalt a falon. A szobával szemben volt a fürdő, amely káddal és paravánnal felszerelt, ennek ellenére egy kedves MT azért megöntözte rendesen a csempét, de ezt a problémát gyorsan orvosolták a helyiek. Tusfürdő választék szép számban elérhető, van dezodor és parfüm is bekészítve, illetve szájvíz is, kis pohárkákkal. Érkezésemkor és távozásom előtt is új, tiszta törcsit kaptam.

Hirdető külseje

Amikor kinyílt az ajtó, egy fekete köntösbe bújt, alacsony leányzót pillantottam meg, leszegett tekintettel és félmosollyal az arcán. Bemutatkoztunk egymásnak és a szoba felé vettük az irányt, ahol a köntös le is került Kingáról. A képek nem igazán adják vissza, sőt 1-2 talán nem is annyira előnyös, személyes találkozónk alkalmával boldogan konstatáltam, hogy vendéglátóm nagyon csinos leányzó. Arca szerintem kicsit hosszúkás, szemei szépek, nagyon minimál sminket viselt látogatásomkor. Ajkai vastagok, olyan harapni valóak. Az összkép nekem nagyon tetszett, nem kell aggódni a kitakart arc miatt. Testalkata szerintem átlagos, nem az a madárcsontú lány, viszont egy deka felesleg nincs rajta. Formás, feszes és selymes bőrét néhol tetoválások díszítik. Popsija feszes, tenyérbe illő, szinte hívogatóan markolni való. A cickók természetesek, hetykék, olyan igazi tinilányosak. Puncija borotvált, ápolt, illatos.

Masszázs

Zuhanyzásból visszatérve kezdetét vette egy nem túl erős, ám annál kellemesebb krémes masszázs, nyaktól lefelé egészen a vádlimig kiterjedően. Közben váltottunk néha 2-3 mondatot, abszolút átlagos dolgokról. Kinga nem az a túlzottan beszédes fajta, amivel semmi gond nincs, főleg, hogy én sem vagyok az, nehezen is oldódom első alkalommal. Ennek apropóján az én masszázsom után megkérdezte Kinga, nem szeretném-e esetleg én is megmasszírozni őt? Hezitálás nélkül elfogadtam az ajánlatot és igyekeztem kedvében járni, illetve incselkedni kicsit vele - egyelőre csak szóban. Kezdtem azt érezni, hogy mindketten megnyíltunk kicsit jobban, illetve időközben azért már izgatta a fantáziámat, hogy nekem hogyan fog kedveskedni a leányzó, így viszonylag hamar visszaadtam az ő kezébe az irányítást. Hátamra fektetett, bekrémezte a kezét és finoman masszírozni kezdte a combjaimat, amiből igazából már-már cirógatás lett a farkam körül, de ez már egy másik lapra tartozik...

Kényeztetés

Ennél az etapnál már lekerült a melltartó és 1-2 izgató mozdulat után kértem, hogy a bugyi is lekerülhet-e, amit egy huncut mosoly keretében hagyott jóvá. Ezt követően mellém feküdt, homlokát a vállamra tette és elkezdett érzékien simogatni a mellkasomtól, egészen lefelé a már duzzadó farkamig. Ezt már az én kezem sem hagyta tétlenül és elindultam felfedezni Kinga formás idomait. Ő eközben felemelte a fejét és szenvedélyesen megcsókolt. Nem nyelvesen, nem tolakodóan, ellenben kaptam egy olyan barátnős csókot, hogy az állam leesett. Ez olyannyira beindított, hogy percekig csak csókolóztunk. Simogatta közben a tarkómat, átölelte a nyakam, beletúrt a hajamba, néha az ajkamba harapott gyengéden... Az egész olyan volt, mintha két túlfűtött kamasz egymásra talált volna. Ez a kis előjáték nem csak az egómnak, hanem a farkamnak is nagyon jót tett, és ezt vendéglátóm is észlelte. Viszonylag rövid időn belül az ajkai között kötöttem ki. A franciája is nagyon finom, nem engedi túl mélyre, de nagyon jól csinálja. A technikán talán érződik, hogy valóban pár hete kezdett, de semmi kivetnivalót nem találtam abban, ahogy kényeztetett. Voltak finom bólogatások, némi nyelvjáték, pihenés gyanánt kézzel is rásegített, illetve volt, hogy a hegyét a szájában tartva verte a kezével, számomra élvezetes volt. Egy ponton szóltam is, hogy lassítsunk, illetve adjon valamit nekem is a számba, mert így hamar végem lesz. Halk kuncogások közepette átvetette a lábát a fejem fölött és belekóstolhattam finom puncijába is. Nem tudom, hogy ténykedésem mennyire esett neki jól, ugyanis a kézi vezérlése olyan hatékonyan működött, hogy éreztem, közel a tűzijáték. Finoman jeleztem, illetve hogy a szájában szeretnék kiteljesedni, ő pedig hibátlanul teljesítette a kérésem, gyakorlatilag az utolsó cseppig. Amint magamhoz tértem, szilvia segített eltakarítani a romokat, Kinga pedig gondoskotott a folyadékpótlásról.

Elszámolás

A csók és a NFVSZ extra, tiszteletdíjuk a pesti átlag, én mindkettőt igénybe is vettem. A rózsaszálakat a randi elején elkérte, én egyébként is így előre szoktam venni az átadást, tehát számomra ebben nem volt újdonság. A díjszabás is abszolút az átlaghoz tartozik, talán a másfél óra kicsit aránytalanul van beárazva a másik két opcióhoz képest. A szolgáltatás minősége kifogástalan volt, részemről abszolút megérte.

Kinga, felejthetetlen masszázs

  Robin95

Egyeztetés

Szabadságomról visszatérve sajnálattal konstatáltam, hogy a két albán gyöngyszem, akiket múltkorában nagyon megkedveltem, szőrén-szálán elvesztek.

Hívtam a szalont és érdeklődtem a kilétük felől, de érdemi válaszokat nem kaptam. Ajánlottak helyettük egy korban és külsőben hasonló tüneményt, Kingát. Próba szerencse alapon vágtam bele a találkozóba.

Megközelítés

Most a Klinikák felől jöttem, mert arra felé volt dolgom. Onnan sem egy nagy távolság. Az üllői úton sétálva tíz perc kényelmes sétával elérhető az objektum.

Helyszín

Nyolcadik emeleti több szobás lakás. Tükrös előszobafal előtt kellett a pacskeremtől megválni, aztán lehetett bemenni a hűvös szobába.

Vendéglátóm előttem tette fel a vadonás új lepedőt az ágyra. Mintegy kedves kis szobalány, olyan ügyesen végezte a dolgát, szinte rezzenéstelen arccal, hangtalanul. Én azért udvariasan megszólítottam, amíg segítettem neki a sarkokat kiigazítani. Erre nagyon kedvesen reagált, mosolygott és közben jól megrágta a válaszait.

Megmutatta, hogy hol tudok majd lezuhanyozni. Felkapcsolta a villanyt a vizesblokkban és elhúzta a kabin ívelt ajtaját. Adott friss és illatos törölközőt, majd diszkréten távozott onnan. Pedig szívesen berángattam volna oda, annyira kívánatosnak láttam azzal a vékony pántos tangájával a seggén.

Hirdető külseje

Fiatal lány valóban. Ennek megfelelően mindene olyan feszes, üde és tinis. A mellei nem nagyok, de olyan cukik, hetykék, zabálni valóak. Alacsony lány, ennek megfelelően rövid lábakkal rendelkezik. Formás feneke van, és selymes bőre.

Tetkókat 3-4 helyen láttam rajta. Puncija is szép, izgatásra a kissé megduzzadtak, de erről majd később.

Arcáról annyit, hogy kifejezetten nagy szemei vannak, amitől még fiatalosabbnak néz ki. Szája szabályos, szép ívű. Helyes lány, az egyszerűségében helyes.

Masszázs

Tényleg kezdő lány, ezért jól jött, hogy egy kis feszültség oldó masszázst prezentáltam neki a program első negyedében.

Levetkőztettem. Közben alaposan megfogdostam gyönyörű idomait. Aztán az ágyra fektettem és lazán átgyúrtam.

Beszélgettem vele. Őszintének tűnt, válaszai és a gesztusai szinkronban voltak végig. Menő lányos allűrjei nem voltak, nem is akar nagypályás lenni. Jó volt hallgatni, amiket mesélt.

Aztán a kölcsönösségre kérdeztem rá. Engedte, nem korlátozott semmiben. Elején egy szép ívet sikerült elindítanom nála, előnyös helyzetben éreztem magam, de többszöri nekifutásra sem tudtam őt elrepíteni. Talán mások szerencsésebbek lesznek és megtalálják hozzá a legjobb módszert. Én feladtam, mert már nagyon kívántam a száját.

Kényeztetés

Csókolózásban a barátnős verziót adta elő nekem. Átölelte a nyakamat, simogatta az arcomat, érzékien vezette elő.

Ez alatt én finoman ujjaztam a cuniját. A kezét a cerkámra tapasztottam és megmutattam, neki hogy én most milyen mozdulatokra vágyom. Ez egy kicsit meglepte. Azt hiszem ezzel kizökkentettem a komfort zónájából, de nem lepődött meg, de csinálta tovább rendesen.

Orális tudását szépítgeti. Vannak formációk, amiket már egészen jól begyakorolt, azokat kifejezetten jól vezette elő. Mutattam neki egy-két újabbat, azokat is megcsinálta. Tanítható, szófogadó. Nem csak megyeget neki a cumikázás, hanem kifejezetten szorgalmasan tanulja az új dolgokat. Lényeg, hogy nem finnyáskodik. Ha kell kéz nélkül is jól el volt. Gyorsabb iramba kapcsolva sem ijedt meg, csinálta, szívta, szopta, tartotta a tempót . Amikor kértem, akkor a tojásokkal is eljátszadozott. Teljesen rendben volt a franciája.

Vállalja a VSZ-t. Én ennek megfelelően oda kértem a befejezést. Kézzel keményre felpumpált, aztán, durr neki. A java visszacsorgott a szájából dákóm oldalán át a golyóimra. Azt később szépen letörölgette rólam miután a száját kiürítette. Aztán, mintha misem történ volna, pillanatokkal ez előtt, mellém feküdt és jól lesmárolt.

Elszámolás

Két extrát kértem tőle a csókot és a VSz-t. Ezzel kiegészítve adtam át neki az ajándékomat. Elején tettem le a fotelba, láttam, hogy látta, de nem foglalkozott vele.

Kinga, felejthetetlen masszázs

  kliens

Egyeztetés

Egyeztetésben egy éppen szabadidejű, kezű és szájú kollegina segédkezett. Gyorsan letisztáztuk, hogy kit és mit szeretnék. Időzítésben is gördülékenyen mentek a dolgok.

Megközelítés

Corvin negyed. Közlekedési csomópont a Nagykörúton. Parkoláshoz a pláza alagsorát ajánlott igénybe venni.

Helyszín

Az épület még mindig újnak számít,pár éve adták át. Ennek megfelelően a benne lévő lakás is még kifogástalan állapotban van. A rendelkezésre álló sok szobából abban voltunk, amelyikben ágy és fürdőszoba is van. Ezenkívül még fontosnak tartom megemlíteni a sok tükröt, a hangulatfényt és a kényelmes fotelt.

Légkondi is volt, ez alap, ezt a bejelentkezéskor tisztáztuk, hogy minden szobában van. Annak hiányában el sem indultam volna egy ilyen forró nyári napon látogatóba hozzájuk,vagy bárki máshoz sem.

Hirdető külseje

Egyértelműen az a képe indukált látogatásra, amelyiken egy kék színű lepedővel leterített matracon pucsít. Fekete tangát viselt azon és a tükör felé fordította az arcát. Combfix és egy keskeny fazonú melltartó volt még rajta.

A többi képe is arról tanúskodik, hogy formás ki csaj. Kerek popsival és tinis cicikkel, látszik, hogy nem egy csontkollekció. A valóságban ugyanezt a fiatalságot és üdeséget tapasztaltam meg. Feszes testű, alacsony lányka, szomszéd lányos arccal és természetes adottságokkal.

Ikrei nem nagyok, inkább kicsik, de jó tartással rendelkeznek, érzékenyek. Fél tenyeremben is elfértek,puncikája szép, simára borotvált.

Masszázs

Ágyra fektetett és oldalról kezdett neki a testem megdolgozásának. Olajat is használt hozzá, nem sajnálta sem a mennyiséget, sem az időt rá. Ami az erejéből kitellett azt mind belevitte, de így sem ropogtatta meg a sajgó részeimet. Viszont elég hatékony volt ahhoz, hogy felfrissítsen, jól átmozgasson, lelazítson. Masszázs végén még jóleső módon simogatott egy ideig, puszilgatott itt-ott, fülembe lihegett.

Kényeztetés előtt én jobbnak láttam, ha lezuhanyozom még egyszer, ne kenjük össze az ágyat, ha nem muszáj. Illetve higiéniás okok miatt is indokoltnak éreztem.

Mire visszatértem a szobába, már levetkőzött teljesen meztelenre az én pici gésám és várta a kéréseimet, amivel továbbiakban a kedvemre lehet. Voltak kéréseim, ezeket az ő adatlapjáról olvastam ki és a telefonos assziszt alapján megerősítést is nyert, hogy mindet készséggel meg is teszi. Nem csak a hamvas fiatalsága és a vonzó külseje volt a fontos, hanem az extra vállalások alapján is esett rá a választásom.

Az egyik ilyen a popsinyali, a másik pedig a lenyelés. Azt hiszem voltak még más finomságok is a repertoárjában, de én most csak ezekre neveztem.

Kényeztetés

Hagyományos módon kezdtünk neki a kényeztető résznek. Simogattuk egymást, felfedeztük az intim területeket. Először én vetettem bele magam egy kiadós cicizésbe,majd a lábai között kötöttem ki egy punci nyalira, vagy inkább csak kóstolóra. Fiatalos testét öröm volt birtokba venne, de már nagyon kívántam, hogy ő is a szájára vegyen.

Orális képességei nem kiemelkedőek, de mégis kellemes megvalósításúak. Van egy begyakorolt formáció, amit alapból csinál,ez a kéz és száj kombóval megvalósított szopás. Enyhe fejbiccentéssel és csavaró kézmozdulatokkal a végén. Ezt színezi egy kis szemkontaktussal, nyelves játékkal és bőséges nyálcsorgatással. Még szerencse, hogy az ágy középre egy nagy fürdőlepedő volt leterítve, az elnyelte a felesleges nyálát.

Aztán felemeltem a combjaimat a mellkasomhoz húztam és a karommal átfogtam. Ezzel feltártam számára az alsó részeimet az ápolgatásra. Ugyanazzal a konstans lendülettel folytatta a kezelést a batyumon és az ánuszom körül, mint amivel a farkamat dolgozta meg. Nyelve böködéseit jó volt érezni azokon az intim részeken,nyála persze csepegett, mint egy régi kerti csap. Folyamatosan nedvesen tartotta azt a területe. Kicsi ujjacskáival is besegített ilyenkor, amivel nem várt nagy örömöt okozott. Sajnos a rohanó idő miatt gondolnom kellett a közelgő befejezésre. Azt beszéltük meg az elején, hogy a szájába élvezek és mind lenyeli. Ezt persze nem csak a két szép szememért teszi meg, súlyos következményeit vállalnom kellett.

Azért, hogy ezt jól láthassam a fürdőszobában a villanyt felkapcsoltam és az ajtaját résnyire kinyitottam. A közelben lévő fotelbe ültem, ő pedig elém térdelt, pontosan a szétterpesztett lábaim közé. Így csak az arcát és a dákómat világítottam meg egy keskeny fénycsík. Szép ívűen felépített produkciójának a végén a szájába élveztem. Megmutatta, hogy mennyit sikerült összespórolnom erre az alkalomra,aztán teátrálisan nyelt egy nagyot. Láttam, ahogyan a gigája liftezik egyet és hatalmasra tárta a száját. Nyelvét kiöltötte, hogy ellenőrizzem le, hogy tényleg megette. Nem csalás nem ámítás, eltüntette mindet. Igazolást nyert hogy nyeli a spermát, mint a kacsa a nokedlit, csak megfelelő szponzor kell hozzá.

Elszámolás

Gazdálkodj okosan nevű társast az elején játszottuk le. Életben általában jobban megy nekem az üzlet, szerencsésebb vagyok, jobb döntéseket hozok, de itt most nem vitás ő nyert. De én sem éreztem magam vesztesnek, nagyszerű élménnyel gazdagodtam.

Nyereményét eltette, és hozott nekem egy nagy pohár üdítőt.

Kinga, jó masszázs

  lorealbudapest

Egyeztetés

Másodjára sikerült felvenni a kapcsolatot a telefonos kisasszonnyal. Senkit ne tévesszen meg, nem azzal a személlyel találkozol akivel beszélsz. Ez kifejezetten csalodás volt mert nagyon szexi hangja volt a lánynak. Először az igényekre kérdezett rá a hölgy, hogy leegyeztesse mit is szeretnék, majd az időpontra tértünk. Egyeztettünk kb 3-4 órával késöbbre.

Megközelítés

Gyalog rendben lehet érkezni, akár tömeggel is. A lakás egy új lakóparkban van, a séteény felöl lehet megközelíteni. Én nem mennék autóval, max ha a Corvin plázában hagyod.

Helyszín

A lakásban többen rendelenek (3-4+), a logisztika jó, de egyszerre több vendég hallaható a másik szobából hogy ordítva élvez :)
A lakás maga szép, van alap tusfürdő. a rendelő valószínűleg újabb. Nem találkoztam senkivel, de azért hallani lehetett másokat. A szobában egy tatami, frissnek tűnő lepedővel, és egy törölközővel. Nem tünt se patyolatnak se koszosnak. A tatami mellett tükrök vannak, talán még van egy harmadik álló tükör is a sarokban. A ruhákat egy szobainas fogja tartani, vagy egy szék és egy dohányzó asztal. Kicsi szobában voltam, kb 6-7 nm2 a fürdővel szemben.

Hirdető külseje

Kinga külseje hasonló mint a képeken. Hajszélnyit csalódtam a hangja miatt, de egyébként csodás teremtmény. Alacsony, erősseb/izmosabb test. Szép arc, illetve hegyke cicik. Tetoválás nincs a testén. Korra illetve magasságra stimmel az adatlapon belállítottnak. Az arce szép, a szemei is azok, műszempillával és talán kifestve várt. Körme nem nagyok, ami nekem pozitív volt.

Masszázs

1 órára neveztem be. Kedves volt, de nem érdeklődött mit szeretnék, tusolás után a hasamra majd késöbb a hátamra kért hogy forduljak. Beszélgettünk, de kicsit olyan mintha nem igazán rázódott volna bele. Kinga uj itt, ez érződött is. Masszázs egy közepes erősségű krémes masszázs volt, nyilván nem a maszázs a lényeg, de azért néha jó lenne egy franci előtti rendes átgyúrás néha. Igazábol egyből franciával kezdte volna fordulás után de kértem egy csúszkát. Hát ez nem volt túl erős :) Krémben csucsogva, amert az olajat nem szereti Kinga, 5-5 cm-ert fel le kezdett a mellkasomon fekve csuszni, nekem fura volt, szerintem ő sem vágta pontosan mit és hogyan kellene csinálni. Én vittem volna egy kis pettinget a dologba. Erre ne nagyon számítsatok.

Kényeztetés

1 órára neveztem be. A kényeztetés az 1 óra közepén de a találkozásunk végén került sor. kb 30-35 perccel a szeánsz kezdete után .olyan melléd fekvőssen indult. Kicsit probáltam ide oda irányitani, hogy térdeljen fel és csinálja úgy hogy lássam a tükörben, de nem vette a lapot, uh kértem hogy téreljen elém. Egy 3-ast adnék a franciára, van még mit tanulni, vagy tekerni rajta. Kicsit időbe is tellt mig elmentem. Pozitívumnként említeném, hogy Kingát látva térdelni előttem, jó lett volna egy NFVSZ erre rá is kérdeztem x rozsaszálban meg is egyeztünk ami természetesen a yy rózsa mellé jött a végén.

Elszámolás

Előre számoltunk el *rozsát, majd utólag hozzátettem *-t NFVSZ-re.