Enikő Szexpartner Budapest, XIII. kerület

Rólam

Üdvözöllek az Adatlapomon!

//FONTOS‼️: ELŐRE EGYEZTÉSNÉL a találkozás napján reggel 7.00-8.00között szükséges kölcsönösen megerősítenünk az idöpontot.Köszönöm!//

A randi helyszíne MAGÁNLAKÁS,egyedül fogadlak hangulatos,tiszta környezetben.Igényes Nő vagyok,ezért megfelelő körülményeket biztosítok a találkozáshoz(itt nincs másokkal megosztott lakás,átjáróház!)

Elegáns fehérneműben,magassarkúban fogadlak,kérésre miniruhában.

Kívánság szerint kezdhetünk rövid, erotikus masszázzsal.Pihenésképp(is)kérhetsz hát/teljes test masszázst.

Tisztelettudó Hölgy vagyok,részemről a pozitív hozzáállás szexpartnerként megelőlegezett.A vállalásaimat az Adatlapomon láthatod,ezeket korrekt módon nyújtom számodra a randi során.

Viszont ehhez a Te megfelelő hozzáállásod is szükséges,megkérnélek vedd figyelembe az alábbiakat:

-Amennyiben még nem találkoztunk,KIZÁRÓLAG hívással tudsz elérni AZ AKTUÁLISAN KIÍRT IDŐINTERVALLUMBAN(az oldal belső üzenet funkcióját nem használom,nem olvasok üzeneteket).

-Ha MÁR ISMERJÜK EGYMÁST,elsősorban telefonon kommunikáljunk,amennyiben nem érsz el,SMS-re válaszolok,ebben az esetben jelezd,hogy már voltál Nálam,mert ennek hiányában nem tudok időpontot adni.VTR hasonló módon lehetséges,kizárólag visszajáró vendégek részére(a szöveges részben jelezd,hogy ismerjük egymást!).

-A randi előtt 2-3 perccel hívj a lenti bejárat mellől.Várd meg az időpontot,hiszen közösen egyeztettük!Részemről pontosan fogadlak a megbeszélt idő szerint,azon túl nem váratlak.Késés esetén maximum 10percet tudok várni,ha sms-ben jelzed.

- A parkolásra néhány percet érdemes szánni(a parkolás fizetős)

-Ügyelj a diszkrécióra!Bejutásnál ne ismételd hangosan a kapott emelet/ajtó számot! Ha nem érted,kérj meg,hogy Én ismételjem.

-Zuhany és szájvíz használata KÖTELEZŐ! A fürdőszobám felszerelt: szükség esetén antiallergén illatmentes termékeket,fogkefét,fogkrémet is találsz.

-A randi abban az esetben lehetséges,ha az egészségügyi állapotod és higiéniád megfelelő.

-Escortot nem vállalok

-Az oldalt nem társkeresésre használom,hanem eredeti,funkciója szerint!

-Gumi nélküli aktus nincs!

-Tudatmódosító szer hatása alatt álló illetőket nem fogadok/elküldök!

-A határok betartása kötelező! Anális izgatás egyikünk részére sincs és a francia erőszakos formája sem!
Én is figyelembe veszem a Te igényeidet a lehetőségeken belül és kerülöm azt,amit nem kedvelsz,amennyiben jelzed felém.

-Kizárólag olyan Úriembereket és Hölgyeket várok,akik számára a jómodor evidens(nincs extra elvárásom az alapvető normális viselkedésen túl).

Várlak tartalmas kikapcsolódásra,
Enikő