Kendra Szexpartner Budapest, XIII. kerület

Beszámolóim

Kendra, istennő szexpartner

  kispista001

Egyeztetés

Itt az oldalon chaten egyeztettünk, majd végül vtr-en foglaltam időpontot kora estére. Minden könnyen és gördülékenyen ment, napközben még 1-2 apró részlet miatt hívtam telefonon. Elsőre felvette és a hangjától csak még szimpatikusabb lett.

Megközelítés

Én BKV-val mentem, picit távolabbról sétáltam, de az utcában van buszmegálló, egy utcányira pedig villamos is. Parkolás a ház előtt is megoldható de nem messze van egy lakótelep ahol jópár szabad helyet láttam. VTR-ben kapott cím pontos, a bejutási instrukciók alapján könnyedén bejutottam a társasházba és megtaláltam az ajtóm ami mögött Kendra már várt :)

Helyszín

Új építésű lakás a 13. kerület egyik legjobb részén, minden igényesen, szépen berendezve és makulátlan tisztaság mindenhol. Fürdő mindennel felszerelt ami csak kell (többféle tusfürdő, szájvíz, kispohár a szájvízhez), frissen mosott jó méretű minőségi törölköző. Baszobában nagy méretű franciágy volt amin kényelmesen elfértünk mindketten, illetve mivel elég nagy hőség volt, ezért Kendra bekapcsolta érkezésem előtt a légkondit, így kellemes hűvös fogadott a lakásban.

Hirdető külseje

Képeknek abszolút megfelel, cicik hatalmasak ahogy a képeken is látszik. Popsija szép formás, bőre pedig selymes. Az arca tényleg csak diszkréció van kitakarva, gyönyörű arca van és ígéző szemei. Nekem sokkal jobban tetszett élőben, ami valószínűleg amiatt volt, mert nagyon pozitív kisugárzása (és persze erotikus is :D) van ami számomra jelentősen dobott az összképen. Személyiségileg is kedves, vendégcenbtrikus, tehát abszolút 10/10.

Action

Érkezéskor magassarkúban és egy egész alakos nagyon szexi férneműben (ruhában?) fogadott, mindkettő hamar lekerült, belépés után puszival üdvözölt pici beszélgetés után pedig a szobába invitált. Itt már pár csók kiséretében lekerült róla a fehérnemű és a magassarkú, mielőtt jobban belemelegetünk volna és gyorsan elmentem zuhanyozni. Zuhanyzás közben is beszélgettünk ami szimpatikus volt, hogy nem elvonulva várt mondjuk a telefonját nyomkodva.

Zuhany utána a szobában ott folytattuk ahol abbahagytuk, finom csókok kiséretében lefeküdtünk az ágyra, ahol egymás simogatása közben jeleztem, hogy ha nem bánja én kezdeném a kényeztetését, mert nálam szabály, hogy a hölgyeké az elsőbbség az orgazmusban is. Ennek nagyon megörült és miután belekezdtem a kényeztetésébe elég gyorsan hallhatóan és láthatóan a tudtomra adta, hogy tetszik a tevékenységem. Miután végeztem, összebújva pár csókkal hangolódtunk rá a szerepcserére és elkezdte bemutatni francia tudását ami anyanyalvi szintű volt. Ezután gumit kértem és olyan lovaglásba kezdett amiben nem tudom, hogy volt-e már részem, ezt csak fokozták hatalmas melleinek a ringásai. Ezután missziben és kutyusban folytattuk, majd mivel gumiba nem tudtam elmenni így 69-ben lett végem.

Miután kicsit magamhoz tértem kérésemre kaptam egy nagyon finom masszázst, ami bár szabatkozott, hogy nem szakképzett masszőr, nekem tökéletes volt és nagyon jól esett. Utána vízzel kínált és még picit beszélgettünk, majd gyors zuhany és öltözködés után hatalmas mosollyal az arcmonon távoztam.

Elszámolás

Alap órát voltam vele, extrák nem is kerültek szóba (bevallom nem is néztem meg, hogy vannak-e extrái), az alap órája bőséges kínálatot nyújt.

Kendra, felejthetetlen szexpartner

  Ahl

Egyeztetés

Nézegettem az aznap elérhető lányokat és mivel Kendra egy ideje a kedvenceim között volt már, de valahogy mindig "elkerülte a figyelmemet", úgy értelmeztem ezt a "véletlent", hogy ez egy jel. Elsőre nem értem el, de egy pár perc múlva visszacsörgött és akkor sikerült beszélnünk. Már az első pillanatban megfogott a hangja, a nyitottsága és a rugalmassága. Lebeszéltünk egy kora délutáni időpontot, amit VTR-en is megerősítettem, biztos, ami biztos.

Megközelítés

Nem messze az Árpád híd pesti végétől, kis sétával elérhető a lakás. BKV-val mentem, metrók, buszok és ha másik irányból közelítünk, akkor villamos is kb. ugyanakkora távolságra - mivel rettenetes az időérzékem, talán pontosabb ha azt írom, hogy "egy ciginyi sétatávolság".
A környék kis utcáiban, illetve a szomszédos panelházak parkolóiban meg lehet állni kocsival, napközben még hely is akadt bőven. Sajnos azt nem figyeltem, fizetős-e, de feltételezem igen.

Helyszín

A lakás egy amerikai konyhás-nappalis kéró, plusz egy félhomályos baszobával, benne egy nyikorgásmentes, kényelmes franciaágy. A fürdőben kád, különböző tusfürdőkkel, lehet válogatni. Bár ez csak egy "iroda", de tökéletesen tiszta és higiénikus, minimális hangulatdesignal (zene, lámpák, ilyesmi). A célnak tökéletesen megfelelő, nem túlcsicsázott és nem is puritán.

Hirdető külseje

Kendra tökéletesen hozza az igényes, közép harmincas korosztály minden alapvetését: formás lábak, kemény fenék, arányos alkat, lapos has - nem a kislányos test, de nem is a MILF kategória. A cicik HATALMASAK, pont annyira gravitálnak, mint amennyire egy ilyen méretű didkónak kell. A Dr. Művész úr/hölgy tökéletes munkát végzett, semmi sem látszik abból, hogy műtárgyak. De ez mind látható a képeken, sőt a videón pedig aztán végképp. Az arckitakarástól sem kell félni, elmondása szerint járt már mindenféle szépészeti kezelésen, de ahogy említettem, pont mint egy korabeli nő, semmi agyontolt ajakfeltöltés vagy botox vagy akármi.
Egy fekete egyberészes ruhában fogadott, térdig érő bőr...harisnyában? Valami ilyesmi, ami a fogadó magassarkúval együtt lekerült róla.

Action

Megérkezésemkor az ajtóban fogadott (hol máshol, ugye), mosolyogva üdvözöltük egymást, puszi-puszi. Megkérdeztem, hogy maradhatok-e és minő meglepetés - maradhattam! A konyhanappaliban foglaltunk helyet egy kis bemelegítő bájcsevejre, és miközben elhörpölgettem a felajánlott zéró kólát, beszélgettünk mindenféléről. Aminek a nagy részére azért nem emlékszem, mert kétszer is megkerülte az asztalt és konkrétan az arcom elé helyezte a rohadtul szexi cicijeit, amit azért nem igazán lehet figyelmen kívül hagyni. Ide szeretném beszúrni, hogy az egész randevú alatt folyamatosan jó hangulatban folyt a beszélgetés, rengeteg nevetéssel, Kendra nagyon jó beszélgetőpartner. A harmadik olyan alkalommal, amikor telement a szemem didkókkal, vettem a lapot és eltűztem tusolni, ahonnan visszaérkezve már pucéran várt (a magassarkú még meg volt). Az ágy előtt állva kezdtünk csókolózni, miközben kezem a formás alakján szánkázott fel és alá. Elég hamar észrevette, hogy megmozdult odalent valami, parancsára elheveredtem és hagytam, hogy ajkaival felfedezze a velem egykorút. Igazán kiváló franciában részesített, de technikája elég széleskörű - néha csak lágyan bólogatott fel és le, de volt, amikor köpködősen és vadul szopott, kis mélytorokkal megfűszerezve. Rettenetesen profin tudja, hogy kell elhúzni a dolgokat, de ha akarta volna, seperc alatt ki tudott volna végezni. Egy ponton kérte, hogy cseréljünk helyet, hanyatt feküdt, én fölé térdeltem és egy frenetikus kebelszexben részesített, némi szopással megfűszerezve. Jelzésére megfogtam a fejét és nem félreérthető módon mutatta, hogy dugjam meg rendesen a száját. No, itt éreztem, hogy vagy teleélvezem a száját (ami nem lett volna ellenére) vagy átmegyünk pihenő módba - az utóbbi mellett döntöttem és kértem a 69-et. Igazán finom és ízletes puncija van, egy élmény volt nyalni, a hangokból ítélve neki is jól esett a dolog.
Kisvártatva kértem, hogy üljön rám, aminek ezer örömmel eleget is tett. Borzasztóan jól lovagol, az egész testét belemozdítja, néha előredől egy csókért, néha a melleit simogatja, néha rám támaszkodik, mindeközben végig a szemembe nézve és hát igen, nem is bírtam sokáig, ebben a pózban lett is végem.
Letisztogatott majd mellém heveredett, ahol folytattuk a beszélgetést és túlzás nélkül mondhatom, hogy mindenről, amiről csak lehet. Láttam, hogy már nagyon a másfél óra végén járunk és bár kérdezte, hogy mehet-e a második menet, sajnos egyáltalán nem éreztem rá fizikai erőt (ráadásul a vendégszeretével sem akartam akartam visszaélni).
Megittam a kólámat, felöltöztem és kis ajtóban állós trécselés után elpályáztam a világba.

Elszámolás

A végén diszkréten letettem az ágya melletti kis polcra és azon kívül, hogy utaltam rá, szóba sem került. Másfél óráért egy teljesen korrekt ár, főleg, amilyen szolgáltatást nyújt.

Kendra, felejthetetlen szexpartner

  07matee11

Egyeztetés

Már régebbről ismerjük egymást, ezért amikor az oldal jelezte, hogy újra aktív a hirdetése már akkor felvettem vele a kapcsolatot, könnyedén ment itt az oldalon üzenetben, le is foglaltam az időpontot, utána pedig a találkozó napján telefonon is beszéltünk, könnyű volt őt elérni, mindenre kedvesen és részletesen válaszolt.

Megközelítés

Én vidéki vagyok, de tömegközlekedéssel érkeztem, nagyon egyszerű volt, egy budapestinek vagy egy olyannak tagnak aki nagyon járatos a BKV közlekedésben pedig szerintem még egyszerűbb lehet, a közelben mindenféle megálló van, a ház előtt pedig sok parkolóhelyet láttam napközben, nem bonyolult a parkolás, így aki kocsival megy számára sincs probléma. A házat nagyon könnyű megtalálni, amit Kendra megad címet a GPS pontosan odavisz.

Helyszín

A lakás egy újépítésű házban található, a bejutásnál követni kell Kendra instrukcióit és akkor nem érheti probléma az embert, a főbejáraton belépve rengeteg ajtóval találkozunk, az egész egy szabaduló szobára emlékeztet, de nem annyira bonyolult, ki is van táblázva minden. A megfelelő emeleten egy szép kis lakásba toppanunk, mindenhol tisztaság van, a baszobában van egy nagy ágy, oldalt szekrények amik teljesen tükrösek, ezekben a későbbiekben nagyon jól lehet mozizni, volt több szék is amikre a ruhákat le lehet pakolni. A fürdő szép tiszta, több féle tusfürdő van kikészítve, valamint kis poharak és szájvíz is, a törölköző nekem teljesen megfelelt, tiszta volt és jó illatú.

Hirdető külseje

Mint ahogy a legelső sorokban említettem korábban többször is jártam már nála így tudtam, hogy mire számítsak, én teljesen szőkén ismertem meg, de ez a mostani hajszín is remekül áll neki, egy szép arcú szépszemű lány, szép fehér fogakkal, és ami ma már ritkaság ezen az oldalon és talán a világban is, a teste teljesen tetoválás mentes, legalábbis én eddig sosem vettem észre rajta egyet sem, jár edzeni, ez a popsin jól észrevehető, rendkívül formás, a cicik pedig brutálisak, óriási méretűek, szilikonosok, de alig lehet ezt megmondani ha az ember kezei között vannak:). A képei közt is látható piros fogadó ruha volt rajta és magassarkú amikor megérkeztem, szenzációsan nézett ki, de biztos vagyok benne hogy az utcán is megfordulnék utána!
Aki a képek alapján úgy dönt, hogy szeretné meglátogatni biztosan nem éri csalódás, a fotók teljesen tükrözik a valóságot!

Action

Megérkezésem után mint régi ismerőst üdvözölt, üdítővel kínált amit el is fogadtam és jól is esett, beszélgettünk, hogy kivel mi történt az elmúlt években, elmentem tisztálkodni, a vizesblokkban minden előírt és kikészített eszközt használtam, amikor végeztem visszatértem a szobába, ő már ott várt engem a korábban említett piros ruhában, fantasztikusan nézett ki, elkezdődött már állva a csókcsata majd pár perc múlva mentünk az ágyra, ekkor ő levette a fogadóruhát és a magassarkút, szinte azonnal rábukott a szerszámomra, remekül csinálta, szuper a technikája, vegyesen kézzel és szájjal is kényeztet, próbált úgy helyezkedni, hogy a mutatványt, és a tükörből is még többet lássak mindenből, közben folyamatosan izgattam és ujjaztam a tükörsima punciját, erre a műveletre jól reagált és tetszett is neki, nekem is nagyon tetszett ezért több percig is maradtunk ebben a pózban, majd gumit kértem és hátulról kezdődött az első menet, jó pár percig tartott, szerencsére nem sültem el gyorsan, hátulról is remek látvány, a hölgy pedig bírja a tempót és kívánja is, amikor éreztem, hogy közeleg a vég letéptem a védőfelszerelést és a szájában landoltak az utódok, miután hagyott lenyugodni a szájában kiment a fürdőszobába és megszabadult tőlük.
Utána ismét egy jót beszélgettünk, hozott nekem vizet mert kellett a hidratálás, a két menet közt meg masszírozta a hátamat amit nagyon jól csinált és jól is esett, majd amikor kértem őt, hogy folytassuk a lepedőakrobatikát már azonnal kezdődött is a a második felvonás, ez is hasonló forgatókönyvvel indult mint az első, de itt már jóval több pózt próbáltunk ki, kezdődött a lovaglással majd a fordított lovaglással, ezekben szenzációs a látvány, öröm játszani az óriási cicikkel, ezek után szemből hatoltam belé közben apró csókok is elcsattantak és a végén ismét hátulról folytattuk, a végkifejlet pedig pontosan ugyanúgy történt mint az elsőnél, a védő felszereléstől megszabadultam és ismét a száját vettem célba az utódokkal.
A második menet után még pihentünk egy picit aztán ismét meglátogattam a fürdőszobát én is, majd elbúcsúztam és hazaindultam.

Elszámolás

Amennyit a telefonban és üzenetben mondott az a helyszínen sem változott, teljes mértékben korrekt ilyen szempontból is, az ár magasnak tűnhet, de minden az alapban van és nincsenek extrák, valamint minőséget kap az ember. Az órás programban a Haza Bölcse Feri bácsi kétszer köszön, a másfél órás foglalkozásnál pedig háromszor.

Kendra, felejthetetlen szexpartner

  lanog

Egyeztetés

Láttam, hogy újra elérhető lett, és a bemutatkozó szövegben az volt, hogy vtr-en foglalj időpontot. Így is tettem, kb. egy hétre előre vtr-en kértem időpontot, amit pár perc alatt el is fogadott. A többi részletet itt, üzenetváltásokkal intéztük. Könnyen ment minden.

Megközelítés

A közelben lakom, ezért gyalog mentem, de jár busz és villamos is a környéken. Az épület egy csendesebb kis utcában van. Újabb építésű nagy társasház több bejárattal, a VTR-en kapott cím egyértelmű és könnyű volt megtalálni a házat, valamint normálisan ki van írva házszám.

Helyszín

Tiszta modern társasház. A megfelelő ajtó megtalálása után lifttel is lehet menni, bár nem kell sokat menni vele. A fürdőszoba tiszta, többféle tusfürdőből lehet választani, van szájvíz és pohárka is kikészítve. A tetthely egy kis szoba volt amiben egy franciaágy volt, valamint egy szék is, ahova ruháimat le tudtam pakolni.

Hirdető külseje

A képeknek megfelelően nagyon szép Kendra, csak élőben sokkal elragadóbb. A képeken nem látszik, de szép mosolygós arca van, igazán szexi a kisugárzása. Szép nagy mellei vannak, nagyon jó tapintásúak és a méretük is tökéletes. Formás popsija van. Finom sima a bőre mindenhol, és tetkót sem láttam rajta. Szép hosszú szőkés barna haja van, ami ha jól emlékszem össze volt kötve a randi idejére, szerintem így is jól áll neki. Egy kis piros hálós ruciban fogadott, amiből könnyen ki tudott bújni.
Végig nagyon aranyos és érdeklődő volt. Nagyon jó a hozzáállása, nekem nagyon tetszett.

Action

A lakásban Kendra két puszival üdvözölt. Levettem a cipőmet, már közben váltottunk pár szót, nagyon kedves volt. Majd bementünk a szobába és még itt is beszélgettünk egy kicsit, mivel pár éve már találkoztunk. Leraktam az ajándékom az asztalkára, kaptam vizet (mivel azt kértem, de választhattam volna valamilyen üdítőt is) és egy tiszta törölközőt, még a szobában levetkőztem, majd elmentem zuhanyozni.
A tisztálkodás után a hálószobában folytattuk. Közel lépett hozzám, és állva kezdtük el simogatni és csókolni egymást, nagyon finoman csókol, egy kicsit ölelkeztünk is és közben Kendra simogatta a velem egykorút. Kibújt a piros kis ruciból és levette a magas sarkút. Majd a lefeküdtünk az ágyra, és ő elkezdett franciázni, nagyon finom meleg szája van, igazán jól csinálta, már majdnem ettől elmentem. De inkább megkértem, hogy kényeztethessem a számmal egy kicsit a szép nagy melleit, miközben ő fölém hajolt. Nagyon jó volt a cickóit nyalni falni, markolászni, és egész sokáig hagyta, hogy így élvezzem a dolgot. Utána megkértem, hogy most ő feküdjön hanyatt, én a finom sima punciját nyalogattam, a hanghatásokból ítélve Kendrának is jó volt. Ezután ő még egy kicsit a kényeztetett a szájával, aztán felhelyezte a gumit és misziben csináltuk, az elején csókolóztunk majd ölelkezve folytattuk így, közben hanghatások voltak hallhatók tőle, a testének rezdüléseiből neki is jó volt, az első menet végig így ment végig és nagyon jót élveztem a gumiba. Majd levette a gumit és letisztogatott.
A szünetben finoman megmasszírozott egy kicsit, és közben beszélgettünk, jól lehet vele beszélgetni mindenféle dologról. A második menetet ő kezdeményezte egy kis nyelvleckével, majd mint az első körnél ismét a fantasztikus ikreket csókolgattam, nem tudtam betelni velük. Gumit kértem, és elkezdett lovagolni. Nagyon jól mozgott rajtam, én közben a melleit simogattam, utána doggyra váltottunk, így diktáltam a tempót egészen hosszan miközben Kendra bíztatott míg nemsokára elmentem, de ezután is még mozgatta egy kicsit a csípőjét a velem egykorún, ami nagyon jól esett. Majd elmentem még zuhanyozni is. Felöltöztem és még megittam a vizet, amit kaptam, közben még beszélgettünk egy kicsit. Kendrával egy forró csókkal búcsúztunk, majd útnak indultam. A másfél órát teljes egészben kihasználtuk.

Elszámolás

Az elején letettem az asztalkára. Az üzenetben egyeztetett dolgok a randira érkezve sem változtak. Teljesen korrekt volt minden ebből a szempontból is.
Engem minden kielégített, ami az alapban van, így extrát nem vettem igénybe. Így is fantasztikus volt.

Kendra, felejthetetlen szexpartner

  sweet33

Egyeztetés

Az oldalon chateltünk, könnyedén elértem és mindenre szuper gyorsan és kedvesen válaszolt, tájékoztatott. Néhány óra múlva már nála is voltam, kora délutáni időben.

Megközelítés

Én autóval érkeztem és szinte a ház előtt találtam is parkolót. BKK is kiváló a környéken, könnyedén megtalálja az ember a VTR-ben kapott információk alapján.

Helyszín

Újépítésű lakás, nagyon hangulatos természetes fénnyel, kényelmes ággyal felszerelt játszószoba. Minden patyolat volt, friss és kellemes.

Hirdető külseje

Nos, nekem teljesen lesett az állam Kendrától, az első két mondatomban, csak hümmögtem, habogtam. Bomba nagy betűs MILF, mindene nagyon rendben van, ahogy másik is úgy én is a hatalmas kemény ciciket emelném ki, de én a selymes, puha bőrét is a tenyérbe illő popsiját is imádtam.

Action

Ezt most nem szeretném minden részletekbe menően megosztani, de kiemelném a kedvenc pózom.

A randi egy pontján ráhajoltam és megkértem kapaszkodjon a nyakamba, majd felemeltem és én az ágyon térdelve, ő a karjaimban folytattuk a szexet. Imádtam ahogy a hatalmas mellei a mellkasomnak szorulnak, minden lélegzet, sóhajt hallani érezni. Markoltak csodás fenekét és a bársonyos lábai a könnyökhajlatomban pihentek. Imádom ezt a pózt, nagyon intim és igazán irányítani lehet benne a ütemet, hangja és visszajelzés alapján mindketten nagyon élveztük.

A randi végén franciájával végzett ki, nagyon jót kufircoltunk! ❤️

Elszámolás

Nem beszéltünk extrákról, alapdíjjal voltam nála. Korrektséghez kétség sem fér, minden a megbeszéltek szerint történt.

Kendra, jó szexpartner

  Offenburg

Egyeztetés

Vtr és telefon útján történő egyeztetés után, gyorsan sikerült.

Megközelítés

Autóval és tömegközlekedéssel is adott, a parkolás nem lehetetlen de fizetős és van forgalom.

Helyszín

Új építésű flat, szokásos amerikai konyhás nappali, onnan egy hálószoba nyílik. Tiszta és hibátlan állapotú, a fürdőszoba szintén, rend és higiénikus a környezet. Világos, modern lakás.

Hirdető külseje

Magas csinos sportos alakkal megáldott hölgy nyitott ajtót, piros szexi ruhában, és tűsarokban ami még inkább emelte a vendéglátás színvonalát. Hatalmas cicik, hosszú szőkésbarna hajú kidolgozott bomba alakkal megáldott milfként lehetne jellemezni Kendrát, erotikus hanggal.

Action

A teljes szerkóban indultunk állva, csókok, bemelegítő simogatások után - hattttalmas mellek ! - a "terepasztalt" még jobban bejárva lekéredzkedtem a megfelelő magasságba, és nyelvvel rátértem a punci kényeztetésére, amit nagyon jól fogadott Kendra. Nemsokára ledőlt inkább az ágyra és az izmos combjait széttárva hagyta az orális munka elhatalmasodását, csiklóélvezés egyszer, majd folyamatosan nyalva második és harmadik alkalommal is óriásit nyögött, hosszú percekig zihált, nemhiába, azt hiszem megdolgoztam érte :) Némi csevegés után hanyatt vágtam magam és én következtem a szerinte "elég méretes" rakétával, amit hevesen magáévá tett, falta-nyalta ahogy bírta mivel elég nehezen fért el a csinos kis szájában. Ezt a mutatványt már a tükrös szekrényben is vizuálni lehetett, fuckin' sexy jelenet volt, a megfelelő félhomályban inkább kiadta a pornó jellegét. Utána gumihúzás, és szemből közelítettem, óvatosan mert megkért hogy a "jégtörőt" csak fokozatosan vigyem a kikötőbe. Szép lassan, beolajozva a révkalauz instrukciói alapján egyre beljebb jutottam de érezni lehetett hogy itt nincs mese, meló van! Egyre hevesebb ütemben zakatolt az egyhengeres a hüvelyben, jóleső sziszegés,nyöszörgés utan - dialógus - és ismét jégtörés de doggyban. Itt már kitágulva szinte akadálytalanul haladt a fúrótorony, ütemesen előre-hátra, viszont látvány ismét volt a tükörben. Elképesztően szép kerek popsija van, a bőre hibátlan, se folt, se szakadás, se tetkó. Jó pár perc után ismét misszibe váltottunk, a farkam így leírhatatlan ingereket kapott, még próbáltam visszatartani az orgaz-mumust, de az első pálya töredékéig jutottam csak és a zárótűz parancs nélkül bekövetkezett, a spermagránát rövid úton elhagyta a "csövet" a latex mentes vezetékbe.
Tisztálkodás majd beszélgetés edzésről táplálkozási szokásokról, honnan jött, némi utazási beszámoló tőle, hiszen van múltja a szakmában, világlátott hölgyemény az biztos.
Ilyen testtel nem is csoda. A fényképek visszaadják, pontosan, de élőben varázslatos.
Különösen ajánlott kategória.

Elszámolás

Extrát nem vettem igénybe, a standard program is épp elég vele, egyrészt olyat nem akartam ami neki kényelmetlen, másrészt a kölcsönös alap játszik nálam, együtt legyünk jók.

Kendra, jó szexpartner

  doki2323

Egyeztetés

Előző nap Vtr-en egyeztettünk időpontot.

Megközelítés

A cím pontos, Teve utca környéke. Én bkv-val mentem busz pont a ház előtt áll meg.Parkolás, ahogy láttam nehézkes és fizetős.

Helyszín

Új építésű épület emeleti lakás tiszta a célnak tökéletesen megfelelő.A fürdőszoba is teljesen rendben, 3-4 tusfürdőt volt a kádnál és a mosdónál szájvíz, tiszta törülköző volt bekészítve.A szobában nagy franciaágy van.

Hirdető külseje

Többször találkoztunk már Ő van a képeken,a videó pontosan vissza adja az alkatát, szép arca van.A piros hálós ruhában fogadott magassarkúban.

Action

Mivel nem először találkoztunk már az ajtóbecsukás után már elkezdtünk csókolózni utána csodálatos melleit a piros hálós ruhán keresztül már csókoltam, nyaltam ekkor már nagyon kemény voltam, siettem zuhanyozni közben beszélgetünk kivel mi történt mióta nem találkoztunk, gyorsan befejeztem a tisztálkodás.Bementünk a szobás közben végig csókolóztunk, lekerült róla a szexi ruha.
Első körben én szeretem volna kényeztetni hanghatásból ítélve meglett az eredménye, utána fordultunk hatvankilencbe itt is jól elvoltunk és jött a lovaglás Kendrától ez volt talán a legjobb póz végül hátulról lett végem az elő körben.
Pihenésképpen beszélgetés, és simogatás.
Második körben szintén én kezdtem a kényeztetés itt is sikerül eredményt elérnem a hanghatásból következtetve, viszonzásként egy nagyon kellemes franciát kaptam, a második körben csak misszionáriusban csináltuk így is lett végem.Még egy kis beszélgetés utána elmentem fürdeni, öltözés és búcsúzkodás.

Elszámolás

Az elszámolás még az elején megtörtént.

Kendra, felejthetetlen szexpartner

  Dickns

Egyeztetés

VTR-en keresztül egyeztettünk alkalmas időpontot. Első alkalommal látogattam meg. Gyorsan visszajelzett, második javaslatomat elfogadta. A randi előtt két nappal egyeztettünk.

Megközelítés

Autóval hétköznap délelőtt voltam, akadt bőven parkolóhely. A cím, házszámozás egyértelmű. A parkolás fizetős 300 Ft/óra.

Helyszín

Új építésű ház, liftes. Nem kell sokat lépcsőzni ha azt választod. Amerikai konyhás nappali (kis házőrzővel). A tett helyszíne egy kis szoba, amit szinte teljesen kitölt a nagy méretű francia ágy. A fürdő tiszta, több tusfürdő közül tudsz választani. Szájvíz, eldobható pohár szintén a felszereltség része.

Hirdető külseje

Nagyon dekoratív, gyönyörű érett Nő! A bájait rögtön szemügyre vettem a csábos fehérnemű fogadó szettjében. Gigászi mellei rögtön megszólítottak, szép hosszú lábai, sportos kemény feneke a villámgyors zuhanyzásra sarkalltak. Az arca is gyönyörű, nem kell tartani az arckitakarástól.

Action

A tisztálkodási kör után csókcsatába kezdtünk a francia ágy előtt állva, majd a francia ágyon. Barátnősen, nyelvesen csókol nemcsak ímmel-ámmal. Kértem helyezze magát kényelembe, és a melleitől indulva eljutottam a szépséges kelyhéig. Alaposan kinyalakodtam magam, határozott jelét adta hogy ráéreztem, hogy jó neki. Utána cseréltünk és egy kiadós natúr franciával kedveskedett nekem. Oldalt feküdt a jobb oldalamon, és úgy okozott vizuális és testi örömöket. Néha megköpdöste, néha rám nézett, átlag méretemet nem hagyta szárazon, alaposan benyálazta és élvezettel szopta. Szájbeélvezés lett a vége. Nem rohant rögtön a fürdőbe, megvárta míg lenyugszom a szájában. Kis beszélgetés után 69 következett. Erről az oldaláról is megismertem, ugyanolyan csábos bárhonnan nézem. Felgumizott és misszionárius pózban ért a beteljesülés. Közben a barátnős csókjaiból is kaptam.

Elszámolás

Nem tudom van-e külön extrája, ami számomra fontos mind az órás program része.

Kendra, nagyon jó szexpartner

  vakar

Egyeztetés

VTR-en egyeztettünk időpontot másnapra. Előre elküldte a bejutáshoz szükséges infókat is. Megkérdeztem, hogy esetleg küldjek-e reggel egy megerősítő sms-t, de nem tartott rá igényt.
Jóval előbb odaértem a helyszínre, mert messziről jöttem és kicsit ezért meg a parkolás miatt ráhagytam az időre, aztán mindenhol a leggyorsabban átsuhantam és így fél órával hamarabb már a ház előtt parkoltam. Írtam neki, hogy esetleg kezdhetjük-e előbb és hamar válaszolt, hogy jöjjek nyugodtan. Szóval az egyeztetés nagyon szuper volt és maximálisan együttműködő és rugalmas volt.

Megközelítés

Kocsival mentem, a ház előtt, konkrétan a bejárat előtt sikerült parkolóhelyet találnom. Ilyen szerencsére azért senki se számítson, a környék parkolás szempontjából nem egyszerű, érdemes számolni vele. A tömegközlekedés viszont kiváló. A megadott címnek a háztömbje stimmel, de másik utcából van a bejárat.

Helyszín

A lakás nagyon rendben van. Kicsi, de minden tiszta és rendes. Talán a baszobából hiányzott egy szobainas, de volt egy bárszék, amire pakolhattam. Az ágy nagy, süppedős és alacsonyan van.

Hirdető külseje

A képek Kendrát ábrázolják és a megadott adatok szerintem simán stimmelnek. Átlagos magasság, óriási szilikoncicik, sportos, amolyan amazonos testalkat, hosszú hullámos haj jellemzik Kendrát. Nagyon kedves, közvetlen, vendégközpontú, dumálgatós típus. Nem kell félni attól, hogy hosszú, kínos csöndek lesznek. Egy nyári ruhában fogadott, amire felesleges lenne azt mondani, hogy kiemelte a melleit, mert akkora mellei vannak, hogy azokat eltüntetni se lehet, nem kell még őket külön ki is emelni.

Action

A zuhanyzás után a szobában állva smárolással kezdtünk. A csók szuper, nem alibizza el. Közben alaposan felfedeztem a testét, főleg a popsit, mert a cickókat nem kellett, mert már azelőtt éreztem őket, mint hogy Kendra száját éreztem volna, ahogy egymáshoz hajoltunk.

Ezután az ágyra kerültünk, a nyári ruhácska meg lekerült Kendráról. Némi simogatás meg további csókolózás után a kölcsönös franciával kezdtük a programot. Örültem neki, hogy sokáig hagyott a sima puncin ügyködni, közben sóhajtozott, nyögdécselt, a vége felé pedig már egészen hangosan is örült nekem. Nyilván sose tudjuk meg, hogy tetszett-e neki a dolog, de az biztos, hogy nagyon élethűen csinálta.

Természetesen ezután Kendra mutatta meg, hogy ő mire képes. Nagyon jól lehetett irányítani, minden kérésemet rögtön teljesítette. Nem vette be nagyon mélyre, de jól szívott és sokat használta a nyelvét szopás közben is, meg úgy általában is nyalogatva a rudat meg a zacsit. Sokszor rá is köpködött a farkamra, aztán bekapta és szopta megint, közben a kezével a heréimet izgatta, szóval volt itt minden, kérem szépen. Mivel ő sokáig hagyott engem nyalakodni, ezért cserébe én sokáig hagytam őt szopni, de aztán végül csak kértem a gumit.

Az eksön lovaglással kezdődött, és Kendra szépet edzett combra, meg én is megtettem alulról minden tőlem telhetőt. Sokat csókolóztunk is, ilyenkor persze az óriási melleket is odanyomta a mellkasomhoz, miközben dugtunk. Oltári volt. Volt ezek után még misszionárius is, ahol gyönyörködhettem a hullámzó cickókban, meg csókolózás közben rájuk borulhattam. Időnként a lábával vagy éppen a kezével ráfogott a derekamra vagy a fenekemre és húzott magába, meg adta a tempót dugás közben. A végén volt még doggy, jó sokszor Kendra húzta rá magát a farkamra, közben kedvesen bíztatott mindenféle perverz dumával, meg adta az ütemet stb. Doggyban sikerült végül elélveznem, nagyon frankó volt.

Ezután már semmi érdemleges nem történt, csak egy második zuhany és indulás haza.

Elszámolás

Utólag adtam, extrákat nem vettem igénybe, nem is biztos, hogy vannak. Minden rendben volt.

Kendra, nagyon jó szexpartner

  fenekezo69

Egyeztetés

Régen rendszeresen látogattam aztán egyszer tűnt fel tavaly, most még rám is írt, hogy újra lesz, úgyhogy rögtön le is csaptam egy időpontra. VTR-en ment egyszerűen és még el is hülyéskedtünk chatben a "különleges" igényemről.

Megközelítés

Külső Angyalföld, Béke térhet közeli utca így diszkrét és könnyű parkolóhelyet találni. BKK Gondolom hasonlóan jó.

Helyszín

Erről nem érdemes sokat írni, mert csak most van itt Kendra; nagyon szép AirBnB-s lakás. Hálóban kényelmes franciaágy, és egy HATALMAS tükör:) A földszint vicces, valóban kb 8 ajtó nyílik különböző irányba, ilyet életemben nem láttam még.

Hirdető külseje

A külső szerintem a képek és a megadott adatok (kg) keresztmetszetében értelmezhető. Változatlanul nagyon jó nő Kendra, szép hosszú lábakkal, sima bőrrel (no tetkó:) és óriási mellekkel. Mivel az első szilikon még régen készült, a bimbóudvaron látszik a műtéti nyoma de sztem ez cseppet sem zavaró. A mellek óriásiak, de nem keltenek mű benyomást. Általában kicsit kevésbé sportos mint korábban volt.

Action

Megérkezve jót nevettünk, mert nem tudta hogy én vagyok az idióta nick mögött, de örült nekem. Én kértem hogy a nővérke szettben fogadjon, mert az állapotom nagyon súlyos, kezelést igényel. Ennek megfelelően fogadott, ezen jót nevettünk. A kutya vadul morgott rám a kanapéról, kicsit sajnáltam hogy a kanapé az övé, szívesen igénybevettem volna én is.. Még állva elkezdtünk csókolózni, nagyon jól csókol, és már nem tudtam magam türtőztetni markolásztam isteni melleit a nővérke szettben. Aztán ellibbentem fürödni, visszatérve állva smároltunk a tükör előtt. Forgattam nézegettem csókoltam ahol értem. Ágyra heveredve kicsomagolta magát a szettből. De a fejkendő rajta maradt, így állt neki a farkam ápolásának. Köpködve, néha kézzel szopott, közben úgy helyezkedett hogy markolászhassam a melleit, és tükörben meg a fenekét néztem. Egy idő után hátára fektettem és bekéredzkedtem a didkók közé. Mellszex közben is nyalogatta a makkot, szuper volt. Ezek után én kezdtem nyalakodni, szerintem élvezte, tekergett, sóhajtozott, nyögött. Ezek után ő folytatta a franciát, de kis barátom kicsit lanyhult. Gyorsan kiszaladtam a fürdőbe, hideg vízzel lemostam az arcom , visszatérve a szobába újra állva csókolóztünk, majd letérdelt és lendületes szopásba kezdett, amit én a tükörből is figyelhettem. Kőkemény lettem így jöhetett a gumi. Először hátulról jöttem, isteni volt csattogni miközben hatalmas mellei ringását néztem a tükörben. Majd reverse cowgirl következett, a tükör itt is jól jött végül a kihagyhatatlan lovaglás. Ekkor hörögve jeleztem, hogy a kezelés akkor lenne teljeskörű ha a szájába élvezhetnék. Téptük is le a gumit, és melleibe kapaszkodva óriásit élveztem. (Lehet hogy átjön a leírásról hogy rá voltam kattanva a melleire?:) Utána pihi, dumcsiztunk egy kicsit mindenféléről, majd elindultam. Remek volt.

Elszámolás

Annyi amennyi, nem került róla szó, extra nincs.