Victoria Szexpartner Budapest, XI. kerület

Rólam

Kedves Ùriemberek!

Köszönöm hogy ràm vetettél pàr pillantàst... 😊
Várom intelligens, igènyes fèrfiak jelentkezèsèt!
Amit tudok nektek nyùjtani, az egy forró, gyönyörű, èrzèki időtöltès! Imádom a romantikát és a kedvessèget. Egy bùjós cica várja a jelentkezèsedet!
Szeretnék megosztani veled pár információt amit fontosnak tartok. Itt olvashatsz a lehetőségekről és a feltételekről a találkozásunk előtt.

Kérlek ha hívsz mutatkozz be, betartva a telefonos etikett alapszabályait.
Kizárólag csak szám kijelzett hívást fogadok. Nincsenek rapid randevúk, sem “csak beugranék” jellegű találkozók, (erre találsz más partnert,de nem engem!) 30p, 1 vagy több órás randevúkat tudunk leegyeztetni. Adatlapomon az idő intervallumot nem mindig tudom tartani, mivel van más elfoglaltságom is. A találkozók száma korlátozott ezért kérlek igényedet időben jelezd, előtte 1 vagy akár 2 nappal is. Délelőtti időpontot előző nap tudunk egyeztetni.

Mivel én csinosan és illatosan fogok ajtót nyitni neked, ezért kérlek, hogy tisztelj meg azzal, hogy te is ápolt és igényes külsővel fogsz eljönni hozzám. Ha ezt ajtó nyitáskor nem így ítélem meg akkor minden további magyarázkodás nélkül a találkozásunk ott fog véget érni.

Ha a megbeszélt időpontban nem tudsz eljönni kérlek időben jelezd. Ha ezt nem teszed akkor sajnos nem lesz következő lehetőség a találkozóra. Kérlek ne játszunk egymás idejével, én is úgy és addig tudok korrekt lenni ameddig te is az vagy velem.

Fürdőszobámba megtalálsz minden kelléket ami a higiéniához szükséges és elvárom, hogy használd is őket. A kàdam nem csak dekoràció egy fürdőben.
Amit nem tudok tolerálni és ezekben az esetekben is a találkozásunk véget fog érni
-ha nem friss illattal lépsz ki a fürdőszobámból
-szájvíz nem használata/Kötelező
-nem megfelelő egészségügyi állapot

Làssuk milyen is Victoria:)))
Amit rólam tudnod kell az az, hogy egy cserfes, vidám vadmacska vagyok. Milyen barátnőre vágysz? Bújós kiscicára, vagy egy igazi szexy dögre? Nálam bármelyiket megkaphatod. Skinny, szilikon cici, tökéletes idomok, igèző szemek, bàrsonyos bőr, ha ezek a szavak hatással vannak rád, akkor nem kell tovább keresgélned. Hangulatosan diszkrét , modern búvóhelyemen felhőtlenül lehetünk kettesben. Itt nincs átjáróház, vagy szűk fürdőszoba, nálam a kényelemről, nyugalomról és erotikáról szól minden, mert ez jár mindkettőnknek. Mindent megteszek hogy a randink felejthetetlenre sikerüljön , de ehhez te is kellesz :) Finom elegancia, igényesség, luxus, diszkrèció , ezek nem csak szavak nálam . Nem vagyok egy Superwoman, képességem, a gyönyörű női idomaimba bújtatott kedvesség, erotikusság. Ahogy belépsz kéjlakomba érezheted majd hogy a legjobb helyen jársz ahhoz hogy kikapcsolódj, feltöltődj és kielégülten távozhass vissza a szürke hétköznapokba.
Nőies bájommal elvarázsollak majd. Csak rád figyelek, arra hogy mi a legjobb neked, nekünk .
Nálam minden adott ahhoz hogy nyugodtan élvezhessük az együtt eltöltött időt.
Szexy fehérneműben, illatosan, érzékien közeledek majd hozzád, megcsókollak, lágy fények, halk zene, erotikusság ami segít majd hogy kellően egymásra hangolódjunk. Csodàlatos élmènyben lehet rèszünk hisz imàdom ha kènyeztetnek ès mèg jobban ha èn is kényeztethetlek, könnyen örömet szerezhetsz nekem ha figyeled testem apró jeleit, rezzenèseit. Szeretem az erotikus, èrzèki jàtèkokat, vagy èppen a buja vad szexet.

A fotóim hűen tükrözik mindig az aktuális formámat, amit tartok is, plusz retusok nélkül. Adatlapomon az adatok is valósak, nincs mellé beszélés.
Várlak nagy szeretettel!
VICTORIA