Aida Szexpartner Budapest, XIV. kerület

Beszámolóim

Aida, felejthetetlen szexpartner

  bb_x

Egyeztetés

Telefonon. Könnyen és problémamentesen egyeztettünk időpontot aznapra.

Megközelítés

Hungária Krt. Eddig mindig tudtam parkolni, de BKV-val is fájdalommentesen megközelíthető.

Helyszín

A célnak tökéletesen megfelel. Patika tisztaság, hibátlan logisztika. Eddig három helyen jártam nála és ez mindegyik helyszínről elmondható volt.

Hirdető külseje

Képek a valóságnak megfelelnek, jól visszaadják Aida külsejét. Ez nyilván ízlés dolga, szerintem gyönyörű nő, mindenesetre akinek a képeken tetszik az élőben sem fog csalódni. Amit a képek nem adnak vissza: hihetetlenül feszes teste, és bársonyos bőre van.

Action

Előre is elnézést kérek a „technikai” részletek hiánya miatt. Sokszor jártam már nála és nagyjából hasonló forgatókönyv alapján történnek a találkozásaink. Kedves üdvözlés után gyors fürdés, majd egymásba gabalyodunk, innentől kezdve pedig kicsit megszűnik a külvilág. Azt, hogy mi ketten, mit és hogyan csináltunk szerintem irreleváns az olvasónak. A részletekről annyit osztanék meg, hogy minden, ami az adatlapon szerepel azt Aida a lehető legmagasabb színvonalon, szenvedélyesen kivitelezi, végig a vendégre koncentrálva.


Ami miatt beszámoló írás mellett döntöttem: számomra annyira különleges élményt nyújtanak ezek az együttlétek, hogy komolyan elkezdetem töprengeni azon mitől különleges lány Aida, mitől érzem magam ennyire jól vele. Arra jutottam, hogy tökéletesen teremti meg az intimitás illúzióját. Az együttlétnek van egy természetes ritmusa, ami mindig alkalmazkodik a helyzethez, és épp annyira érzéki vagy éppen intenzív, amennyire akkor és ott az indokolt. Aida abban is különleges, hogy reakciói végtelenül hitelesnek tűnnek. Nem játssza túl magát, pontosan annyi visszajelzést ad, ami jó értelemben megőrjíti az embert. Szerintem mindenki tisztában van azzal, hogy milyen teljesítményre képes az ágyban, és azzal is, hogy valójában mennyire lehet kellemes egy ilyen együttlét egy lánynak. Ennek ellenére Aida képes elhitetni, hogy nem érezte rosszul magát.


Természetesen a fentiekhez szükséges az is, hogy a vendég normálisan viselkedjen és vélelmezem valamennyire szükséges az összhang is. DE! Nem találkoztam még olyan lánnyal, akinél annyira el lehet felejteni a találkozó körülményeit (hogy valójában miért is vagyunk ott mindketten) és egy rövid ideig úgy érzi az ember, hogy valami valódi részese volt. Túlmisztifikálni sem szeretném a dolgot nyilván a szex a lényeg, és a szex szuper Aidával, de a vele való együttlét a szexen túlmutatóan is élményt ad.

Elszámolás

Emlékeim szerint nincsenek extrák, és soha nem is éreztem ezek hiányát. Az elszámolás teljesen korrekt, Hál' Istennek szó sem esik róla.

Aida, felejthetetlen szexpartner

  apumisi

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk. Kedves volt, gördülékenyen ment. Az időpontot vtr-en rögzítettem.

Megközelítés

A terkép pontosan jelöli a címet. Villamos szinte a ház előtt áll meg. Pontos címet kaptam, a ház jól számozott, könnyen megtalálható.

Helyszín

A lakás szépen felújított, nem lehet belekötni. A fürdőben kád van elhelyezve. Tusfürdő,szájvíz és műanyag pohár bőven megtalálható. Friss, illatos törölközőt kaptam. A baszobában nagy franciaágyon lehet hancúrozni.

Hirdető külseje

Egy ízig-vérig Milf hölgy Aida. A fotóknak megfelel. Arc kitakarástól nem kell tartani, kellemes. Csinos, formás, illatos, selymes bőrű, igazi természetes nagycicis NŐ! Egy fekete hosszú ruhában várt. Alatta semmi szerencsére. A nagy formás cicik kirajzolódtak a ruha alól.

Action

A lakásba beleptem, nem láttam senkit. Majd megpillantottam az ajtó mögött elragadó vendéglátómat. Köszönés, bemutatkozás. Lepakoltam, aztán a nappaliban az asztalra tettem egy csokit, alá pedig a borítékot. Megköszönte a Kedves és leültünk egy kis beszélgetésre. Nehezen tudtam koncentrálni, hiszen a nagy cicik és a hívogató bimbócskák vonzották a tekintetemet folyamatosan. Aztán törcsit kaptam és elkisert a fürdőbe. Az ágyon várt Aida a baszobában. Egymással szemben feltérdeltünk az ágyra és egymást simogatva puszik, majd kellemes csókok következtek. Aztán végre lekapta ruháját és elém tárultak a szép nagy természetes cickói. Simogattam, markoltam, pusziltam Őket! Nehéz betelni Velük! Kacagva fogadta ténykedésem. Ezután hanyatt feküdt és kezdtük újra a csókolózást, ami barátnős volt. Pusziltam a nyakát, ami igazán jól esett Neki a hangos visszajelzései alapján. A ciciket rohantam le hosszasan, minden részletre kiterjedően. Ezt is szivesen vette a Drága. A csikis hasán lesiklottam a puncihoz. Full kopasz, illatos, zárt, igazán kívánatos volt. Természetesen ott is boldogan, ráérősen tevékenykedtem, feltérképezve minden finomságot. Közben simogattam, finoman markolásztam a ciciket is. Itt igazán kieresztette a hangját Aida. Talán sikerült valamit elérnem! Ezután hanyatt fordított és elkapta a cerkámat és finoman, lágyan kényeztetni kezdett. Kedveskedett a zacsinak, golysziknak, majd a rudit kenyeztette tövétől a hegyéig. Ezután a kupak következett egy kis kellemes kezezés kíséretében. Huncut módon bevetette a ciciket is. Nagyon rám érzett, szerencsémre nem akart így kivegezni. Kértem a 69-et. Csodás érzés és látvány! Kérésemre 69-ből fölegyenesedve az arcomra ült. Szépen tekergette csípőjét közben. Nem csak én élveztem. Ezután Kuncogva kérdezte, hogy húzhatja-e a gumit. Felpattintotta az Édes és missziben kezdtünk. Jó kezdés! Csók, mosoly az arcán, ringó cickók, hihetetlenül szűk, kopasz punci. Le sem tagadhatta volna Aida, hogy élvezi. Sóhajtozott és biztatott. Lassitanom kellett nehogy idő előtt végem legyen. Határozott utasítast kaptam, hogy tegyem be hátulról. Már pucsított is a Kedves én meg jó katona módjára végrehajtottam a parancsot. Isteni látvány volt a Hölgy feneke és csípője eközben. Továbbra is hallatta hangját, egyre hangosabban. Kérte feküdjek hanyatt és lovaglás következett. Jeleztem, hogy ez bizonyára az utolsó nekifutás lesz. Mosolyogva behelyezte és lassú mozgásba kezdett. Ismét mély sóhajtozás volt részéről és a hangereje is emelkedett. Gyorsított, majd csípőjét is bevetette. Aida hangoskodása, melleinek tánca, a szűk punci szorítása, rutinos lovaglasa elsodort.
Pihegtünk mindketten, majd rendbe tett Aida. Kicsit még beszélgettünk és szomorúan megállapítottam, hogy eltelt az órám, sőt még a vtr. 15 perc ajándékom is.
Búcsú és ki az esőbe.

Elszámolás

Extrát nem vettem igénybe. Ez így volt jó ahogy lezajlott. Az ajándék mértéke a bővebb infóban részletesen szerepel.

Aida, istennő szexpartner

  Milf1

Egyeztetés

Arra felé volt dolgom és haza felé úgy gondoltam teszek egy próbát hátha sikerrel járok. Telefonon próbáltam elérni, amivel sikerrel is jártam 3-4 csörgés után felvette és mint régi ismerősként üdvözöltük egymást. Megbeszéltünk egy közeli időpontot, ami telefonhívás után kb. fél óra lehetett.

Megközelítés

Autóval mentem a már ismert címhez, ahol már jártam egy másik lánynál. A parkolás fizetős, de most is találtam helyet közvetlenül a ház előtt a fizető automata is pont van. A cím egy forgalmas fő út mentén található. Amit VTR-en kaptam pontos volt és könnyen meg is található ahová a GPS is oda navigált. BKV-val megközelíteni villamossal és trolibusszal lehet a legkönnyebben.

Helyszín

A lakás szépen felújított nagy szobákból áll. Higiéniailag is minden rendben van látni, hogy figyel erre. A fürdőben van bő tusfürdő választék is és szájvízből is van több is. Kényelmes francia ágy van a szeánsz szobában. Kaptam egy nagy méretű törölközőt is. Tökéletes randi helyszín.

Hirdető külseje

Arc nélküli profi képekkel hirdet, de mivel már találkoztunk régebben még a másik lakásban így nem okozott meglepetést. Sötét barna már majdnem, hogy fekete rövid haja van és szép arca. Formás alakja súly felesleg nélkül a cicik, amik kicsit gravitálnak, de engem cseppet sem zavart lehetett gyurmázni sőt még kért is rá. Fekete szexi ruhában fogadott alatta pedig csak szintén fekete tanga volt. Nekem mindene tetszett.

Action

Korábban sikerült odaérnem, de az egyeztetésnél megbeszéltük ha mehetek korábban csörögjön rám így is történt korábban elkészült fogadásomra csörgött én pedig visszahívtam.. Parkoló automatába dobtam egy kis aprót, megkapva kapucsengő számát mentem is a lakás felé, ahová diszkréten sikerült a bejutás. A lakásban ölelésekkel és puszikkal köszöntünk egymásnak. Cipőt levettem, majd a szobába mentünk. Beszélgettünk egy keveset míg levetkőztem. Irány a fürdőszoba egy gyors tusolás és szájvíz használat után tértem vissza a szobába, ahol az ágyra heveredtünk.

Egy kicsit simogattuk egymást közben puszikat adtunk egymásnak, ami a végén átment csókolózásba abból is legjobból igazi nyelves mindent beleadó. Ezután megszabadult attól a kevés felesleges ruhadarabtól, ami rajta volt. Így már test a testtel tudtuk érezni egymást. Bemelegítésnek ennyi volt. Elkezdtem újból felfedezni teste minden zugát. Kezdve a nyakától puszilgattam a ciciknél fennakadtam nagyon jó volt foglalkozni velük. Ekkor már érezhető volt, hogy kezd izgalomba jönni Aida ez a hangokból leszűrhető volt.

Tovább haladva félúton a hasára megkapta a babapuszit, amire a reakciója egy huncut kacaj volt. Visszatértem egy pillanatra a cicikhez, hogy érezzék a törődést. A hasát átugorva, már a puncija környékén is jártam. Körbe puszilgattam nyalogattam majd bele a közepébe eleinte csak a nyelvemmel aztán az ujjammal is bebocsájtást kaptam, itt éreztem, hogy rendkívül szűk a puncija van, nem egyszer rá is szorított az ujjamra, próbáltam megkeresni azt a pontot, ami neki a legjobb és azt hiszem sikerült is eltalálnom, mert úgy éreztem mintha elélvezett volna, de a végén mondta is, hogy sikerült élvezetet okoznom neki. Ezt mondjuk éreztem, mert érzékeny lett a puncija.

Elindultam visszafelé puszilgatva cicik is kaptak belőle. Már a szájánál is voltam újabb csók csata után átadtam neki magamat. Ő is hasonlóan kezdte puszikat adva. Elhelyezkedett a lábam közt eleinte a golyszlikkal játszadozott, majd szájába került a kis pajti. Nagyon kellemes franciája van többször is végig ment a golyszliktól a makkig. Kijátszadozta magát kérésemre gumit húztunk majd szemből ült bele így pedig a cicikkel is tudtam foglalkozni. Próbáltam beirányítani puncijába pajtit, de szólt hagyjam majd megtalálja magától és így is lett. Óvatosan engedte be mivel, hogy szűk, de azért csak sikerült, amikor már bent voltam akkor már nem volt gond kellően nedves volt

Éreztem, hogy lassan jön a vég így szerettem volna kutyusban élvezni, viccesen megjegyezte, hogy muszáj, de a végén engedett a csábításnak és leszállt rólam bepucsított én pedig bele a punciba mivel, hogy rendkívül szűk így hamar ki is végzett kutyusban. Hagyott benne egy kis ideig, kapott a hátára egy puszit ráhajolva a ciciket is megsimogattam. De a végén csak elő kellett jönni a puncija szorításából.

Hátamra feküdtem és megszabadított a gumitól, gondosan tisztába tett és a környékét is pajtinak. Egy kicsit összebújva beszélgettünk, mondta, hogy tusoljak le, de ezzel most nem éltem teljesen sikerült tisztába tennie, majd otthon mondtam Aidának letusolok.

Érkezésemkor kaptam egy szörpös vizet, mert a tiszta vizet nem tudom meginni, amit külön köszönök neki, mert bevallva nagyon jól esett. Míg öltöztem közben megittam finom volt. Búcsú puszikkal engedett utamra.

Elszámolás

Mivel, hogy ismerjük egymást így meg volt a kellő bizalom így utólag rendeztük a piszkos anyagiakat, ami talán még a Pesti átlag lehet. Viszont a külön ajándékát előre átadtam neki, aminek kimondottan örült, mert a kedvencét vittem és már ki is volt fogyva a boldogsághormonból.

Aida, istennő szexpartner

  Bela04

Egyeztetés

Hirtelen ötlettől vezérelve elgondolkoztam azon, hogy ez a járvány jelenleg mennyivel intenzívebb, mint tavasszal a nagy bezárások leállítások idején. Lehet, hogy itt ebben a szektorban is szigorításokat fog eredményezni, csak úgy mint tavasszal. Mivel nekem a csók egy együttlét alatt evidencia, úgy gondoltam, hogy most még van ez az opció ezért még elmegyek egy teljes szeretgetős együttlétre és utána egy kis szünetet tartok, várok egy kicsit, hogy hova vezet a jelenlegi helyzet.
Tudtam, hogy mit akartam így a kedvencemhez akartam menni, de ő már nem volt fellelhető nagy meglepetésemre. Na akkor a másik kedvencemet hívtam. Ő mondta, hogy ugyan az ingyenesen speciálisan megtalálható még, de ő is szünetet tart. Igaz engem fogadna, de nincs a városban. Ugyan tudom, hogy hol él, de most több száz kilométert nem fogok utazni idő hiányában.
Gyorsan keresgéltem, de a második megnézet adatlap az Aidáé volt. Tetszettek a képei ezért felhívtam. Felvette tudtunk is egyeztetni. Az egész kommunikációnk olyan volt, hogy tudtam, hogy bár először fogok menni hozzá, de megtaláltam pontosan azt a szolgáltatót, akit kerestem. Másfél óra múlva nála is voltam.

Megközelítés

Récsei Center melletti kb egy évtizede épített két utca és egy út által határolt lakótömb. A centerhez vezető úton található lépcsőház egyikét kell megkeresni, igaz szinte minden lépcsőházban található szolgáltató lány, de ez a cím van egy olyan érzésem, hogy a ház átadása óta ezt a célt szolgálja.
Parkolni vagy az üzletház parkolójában lehet, vagy a környező utcákban. Egy jó ideje felújítások mennek a környéken így időnként lezárnak utakat így egy kicsit az utazó közönség visszafogottabb a direkt ide utazással, aminek következménye, hogy utóbbi időben van parkoló hely rendre a környéken. Nem sok, de van. Mint szinte mindenhol hétköznap fizetős. BKK-val nagyon könnyen megközelíthető. Az épület könnyen megtalálható, mert nagyon frekventált utak kereszteződésénél található meg.

Helyszín

Lakás teljesen a célnak megfelelő. Két helyiségben tudnak a lányok fogadni vendégeket, bejutás amerikai konyhás nappalin keresztül. A helyiségek és a fürdő állaga nem romlott egy kicsit sem az évek alatt, ez szerintem nagy plusz pont az ingatlan kezelőjének. Külön kiemelném, hogy ha lenne tiszta steril nagy és jó nedvszívó törülköző verseny a szolgáltató lakások között akkor biztosan ez a lakás évek óta dobogós helyezésű lenne. A fürdő mint mindig tiszta és száraz és az egyik legjobb tisztálkodási eszköz kínálattal bíró randi hely. A szobák masszázs ággyal és francia illetve matraccal felszereltek. Én az utóbbiba voltam. Ez nekem barátságosabb. Fal mellett tükör így fantasztikusan jót lehet „kukkolni” , hogy az adott hölgy , hogy kényezteti a vendéget.

Hirdető külseje

Aida egy igazi klassz nő. Egész pontosan egy klasszikus nő. Adatlapján látható, hogy közel a negyven év van megjelölve kornak. Na ezt nem kell figyelni, mert igazi kortalan nő. A bőre selymes hibátlan, arányai igazi klasszikus „szépasszonyos” homokóra alkat. Keblei remekbe szabottak igen méretesek és olyan élvezetes tapintásúak amit ma még a legjobb szépség doktorok sem tudnak legjobb tudásuk mellett sem előállítani. Igazi formás „asszonyos feneke” van ami olyan kemény, hogy „bolhát lehet elnyomni rajta” vagy másképpen „a bolha is lepattanna róla”. Aida egész teste feszes és kemény tapintású, löttyedtség, legkisebb jele sem fedezhető fel. Arca szép különleges intellektuális kisugárzású, különösen amikor a szemüvege is rajta van. A szép arányosság és kortalan nőiesség mellett van egy felszabadult szabadlelkű erotikus kisugárzása is Aidának ami nagyon különlegessé varázsolja azoknak akik ezt érzik benne és érzékelik is.

Action

Érkezésemkor gyorsan egy kis sztorizással kezdtem, miszerint ahogy beengedett mintha vezényszóra a „semmiből”megjelentek volna az ott lakók és beözönlöttek mellém a liftbe. Megnyugtattam, hogy ha ugyanerre a szintre jöttek volna, akkor én fentebb megyek és utána jövök vissza. Jót mosolyogtunk ezen, de közben már arcra puszival üdvözöltük egymást. Szobába kísért, kicsit beszélgettünk. Szerintem volt rögtön egy kölcsönös szimpátia (kémia) kettőnk között mert az nagyon ritka, hogy pár mondat után közel azonos hullámhosszon megy a kommunikáció. Itt ellenben ez megvolt. Közben elmentem a makulátlan tisztaságú fürdőbe , ami azért kiemelendő, mert ott létem alatt érkezett egy másik vendég és mégis miután újra elmentem a fürdőbe randink végén, minden ugyan olyan száraz és tiszta volt, pedig elvben a másik úr kétszer is használta ugyan azt a fürdőt.
A szobában míg az utó törülközést végeztem Aida megkérdezte, hogy szeretem e a csókokat. Alig mondtam ki, hogy igen arra már nem volt időm, hogy jelezzem azt is, hogy nagyon sőt imádok csókolózni, mert Aida ledobta ruháit és egy igazi erotikus tüzes nyelves csókkal „letámadt”. Nem tudom meddig voltunk így átölelkezve állva meztelenül, miközben hevesen csókolóztunk, de biztos, hogy több mint öt percig. Mindössze annyi pár másodpercnyi szünetet tartottunk, ami alatt leheveredetünk a tatamira és folytattuk a csók csatát ugyan olyan vehemenciával, mint ahogyan elkezdtük. Nagyon jó volt így nem is volt kedvem változtatni ennek köszönhetően biztosan csókolóztunk megállás nélkül még vagy tíz-tizenöt percet. Közben már kezem is ölelte fogta mindenhol ahol érte Aidát. Fenekét amibe keménysége okán szinte bele sem tudtam kapaszkodni. Fogtam simogattam gyúrtam gyönyörű melleit. Simogattam lágyabban mellbimbóját, majd combját kívül és belül , míg el nem jutottam puncijához. Körbe simogattam Vénusz dombját, nagy és kisajkait. Ujjaim elkalandoztak hüvelybemeneteléhez és megéreztem annak nedvesedését. Kezem kalandozott jobbra balra, de mindig vissza tért kéjbarlangjához ami egyre nedvesebb és nedvesebb lett. Közben Aida is simogatott és kezébe vette a velem egykorút, amelyet hol simogatott környékét sem kihagyva, hol lágyabban hol erősebben húzogatott. A csókolózást még mindig nem hagytuk abba , de ujjaim már Aida hüvelyében táncoltak ritmusosan.
Aida hihetetlen aktivitással viszonyult kényeztetésemhez. Teste tekerget, hullámzott tolta magát és az egész eseménysor emelkedettségének erőteljes kéjes hanghatásokkal adott további tanúbizonyságot. A csókolózást már befejeztük, mert közben melleit nyaltam faltam és lecsúsztam lába közé, hogy nyelvemmel is kényeztessem. Lassan, gyorsan, közepes sebességgel, erősen gyengédebben mindenhogy felváltva nyaltam és ujjaztam Aidát aki valami isteni intenzitással mozgott alattam. Néha egészen erőteljessé váltak a kéjes hangok. Hüvelyének szorítása egészen megdöbbentett, hiszen még ujjammal is éreztem mennyire izmos és mennyire szűkké válik kéjbarlangja miközben már mindenhol nedvessé vált. Egészen addig csináltam amíg egész erőteljesen rá nem szorított fejemre combjaival és intenzív mozgása teljesen le nem lassult.
Aida gyorsan felém hajolt és isteni franciába kezdett. Ő is minden fajta változatosságot vitt ebbe a tevékenységébe. Erősebben, gyengédebben, gyorsabban lassabban, kézzel, kéz nélkül, csak a péniszemre fókuszálva , a péniszre és herékre egyszerre fókuszálva részesített kéjben. Az elmondottak teljes permutációjának végeztével kezdte elölről. Közben én néztem a tükörben a tevékenységét és újra megujjaztam. Ő úgy helyezkedett, hogy könnyen elérjem. Majd összegabalyodtunk és csak hullámzott testünk egymáson miközben újra csókcsatába kezdtünk.
Kértem gumit. Először szemből, majd hátulról majd megint misszionáriusban lettünk egyé. Majd gumi le és ismét franciás kényeztetést kaptam. Befejezésként utódaim a hasán landoltak.
Egy kis gyors tisztogatás, majd egymás mellé feküdtünk és egy kis pihegés után beszélgetésbe kezdtünk, közben meg csodáltam szép meztelen testét és intellektuális arcát. Úgy bele lendültünk a végére már én, hogy csak mondtuk gondolatainkat amikor megláttam a szobában lévő órát és jeleztem, hogy mennem kell. Aida nyugtatott, hogy ne törődjek vele van még időnk. Elég intenzív volt az együttlétünk így meg is izzadtam ezért mindenképpen egy teljes fürdést kellett vennem, hogy kellően visszarendeződve tudjak távozni nagyszerű találkánkról. Gyorsan fürdés, öltözés és tipli, de az ajtóba még megöleltem Aidát és egy gyors nyelves csókot váltottunk búcsúzóul.

Elszámolás

Pesti átlag. Pontosabban tavaly második félévben ez volt az átlag. Ma igazából már nem lehet átlagot mondani akkora a szórás. Előre leraktam egy kis szekrényre , ami végig ott maradt.

Aida, felejthetetlen szexpartner

  laci-laci

Egyeztetés

Nem először találkoztam Aidával az utóbbi időszakban, de csak most sikerült a kis dolgozatom megírása.
Mivel volt már közös múltunk VTR segítségével egyezetettük le a randi időpontját, gyorsan kaptam visszajelzést, hogy elfogadta az általam kinézett időpontot.

Megközelítés

A helyszín a Stadionok környéke, a VTR foglalásban pontos címet kaptam.
Erre a találkozóra BKV-val érkeztem, a környéken a parkolás fiezetős, de nem nagy kihívás.

Helyszín

A lakás egy régi építésű sorházban található, de a koros homlokzat egy igényesen felújított lakást rejt. A bejutás igen disztkréten megoldható, mivel a földszintnél tovább nem kell feljebb menni.
Nem jártam be az egész ingatlant, de a fogadó szoba, a fürdő és a háló tiszta és rednezett volt. A fürdő különösen tetszett, szájvízzel tudfürdővel felszerelve, ahogy azt az ember várja.

Hirdető külseje

Aida igényes műtermi képekkel hirdet, amik mik megfelelnek a valóságnak. Korának megfelel az alkata, ahol kell, ott nőiesen domborodik. Egy igaz MILF, hogy rövide zárjam.
Érkezésemkor egy felket hálóingben és bugyiban fogadott.

Action

Érkezésemkor kicsit leültünk beszélgetni a nagyszobában, amíg megmelegedtem. Ezután átvonultunk a hálószobába, ahol megszabadultam a ruhámtós és elvonultam lecsutakolni magam.
Visszatértem után lassan rátértünk arra, miért érkeztem. Nem gondolom, hogy Bianca vagy Júli regénybe illően le kellene írnom az eseményeket, de nem is tudnám megírni olyan regénszerűen. Vannak itt az oldalon jobb írói vénával megáldott tagok, aki már megtettték. Amit mindenképpen megemlítenék, Aida bújós, csókolódzós, jól reagál, ah kényezetik és szíesen viszonozza is. A két órás randinkon egyszer juttatott a csúcsra, de akkor nagyon, ha jól olvastam a jeleket, azért én is értem el sikereket.
Az eggyütttlét után még jutott kis idő további beszélgetésre, majd zuhany után szedelőzködtem, búcsú ölelés és csúcsúcsók után távoztam.

Elszámolás

Szokásommal ellentétben most a randi végén helyeztem a kisasztalra a rezsihozzájárulást. Egyszerűen ennyira gördülékeny és természetes volt a nyitó beszélgetés, hogy fel sem merült, hogy előre rendezzem ezt.

Aida, felejthetetlen szexpartner

  Akai

Egyeztetés

Pár hívás után sikerült elérnem , minden fontos tudnivalót megosztott velem , rugalmas volt az időpont egyeztetésben .

Megközelítés

Thököly-Dózsa sarok új lakópark megközelítés könnyű ,akkor éppen nem nagyon volt parkolóhely , de a Récsei centerbe simán lehet mindig parkolni .

Helyszín

Új építésű lakópark , a lakás minden igényt kielégítő , látszik ,hogy jó kezekben van .

Hirdető külseje

Milfek milfe , gyönyörű tüzes nő , minden porcikája csodás és finom .

Action

Anyagiak rendezése után fürdő, fogmosás, tisztálkodás, szájvíz, majd irány a szoba, ahol állva egymásnak feszültünk. Csókok, simogatások, cicitartó lekerül, majd az alsó is. Közben kezdtem beindulni alul, ezért az ágyra telepedtünk, ahol először én kezdtem felfedező útra indulni. Ajak, arc, nyak, cici, másik cici, poci, majd az imádott kehely. Nem volt rövid, de megérte. Az egyre ritmusosabb lélegzés jelezte, hogy egyre jobb neki, mire elért a csúcsra. Ő következett. Hosszasan kényeztetni kezdett, nemcsak a lényeget, a környékével is foglalkozik. Nagyon jól esett, de ekkor már többre vágyva, kértem a védőfelszerelést. Először hátulról vettem be a várat, majd felülre kéredzkedtem, mert ezekre a cicikre rá kell "hemperegni". Isteni élmény. Jól elbeszélgettünk közben is. Lovaglást kértem, mert ekkor lehet csak igazán kiélvezni ezeket az eszméletlen ciciket. Megkockáztatom, hogy én még ilyen szép, formás, ugyanakkor méretes ciciket nem láttam. A teremtő csak nagyon keveseket ajándékoz meg ilyen lehetőséggel. Hogy még jobban kiélvezzem ezeket a kebleket, gumi le, és kértem, hogy hagy jöjjek a végén a cicik közé. Leírhatatlan élmény, a Szilviának sokat kellett törölni. Pihenésül kis dumcsi, simi, majd zuhi és búcsú. Köszönöm az élményt . Több, mint valószínű, hogy visszamegyek.
Elszámolás

Elszámolás

Ezt, mint általában, az elején kell rendezni, ami teljesen rendben van.

Aida, felejthetetlen szexpartner

  dboy

Egyeztetés

Telefonon hívtam a randi előtt nem sokkal. Szerencsére ráért és tudott fogadni.

Megközelítés

A ház előtt biztonságosan lehet parkolni, rendgeteg a hely, de fiztős.

Helyszín

A lakás a ház legfelső emeletén van, de van lift. A lakásban félhomályban fogadott, de így is látszott, hogy minden szép és tiszta, a fürdőszobában többféle tudfürdő, dezodor és szájvíz volt.

Hirdető külseje

Külseje a képekkel megegyezik, arca a képeken nem látszik, de nagyon kedves csinos. Egy fekete átlátszó kötös volt rajta alatta fekete melltartó és bugyi. Bejövetel után már látszott csodás alakja. Pont ott gömölyödik ahol kell.

Action

Bemutatkozás után bekísért a szobába, ahol a ruhát szobainasra és kis ülőkére lehet lerakni. Kikísért a fürdőbe, zuhanyzás után visszakisért a szobába, 1 percre kiugrott rendberakni a fürdőt. Mikor visszajött kevéske ruhájától megszabadult és elfogaltuk az ágyat. Az együttlét vele tényleg barátnős de szereti ha itt ott kicsit markolássza az ember. Bújós csókokkal kezdtük, igazi finom nyelves csókkal csábít. Utána lejjebb haladtam és elidőztem a két gyönyörűséges cickónál, finom lehettett gyúrogatni, csókolni. Utána nyelvmunkámmal kényeztettem ami tetszett neki. Aztán fordulás után szájjal még keményebbre varázsolt, gumihúzás után volt minden póz végül lovaglásban lett végem elsőre elég hamar, ritkán sikerül ilyen gyorsan. Finoman letisztogatott, beszélgettünk napi dolgokról. Majd mikor izagatni kezdtem rákérdezett megy-e a követekző. Ment. Ez kicsit hosszabbra sikerült, elmondása és érzésem alapján sikerrel jártam és kellő örömet okoztam neki. Végül szájjal fejezte be finoman, az utódokat elfordulva diszkréten papírba engedte ki. Gyors zuhany és rohannom kellett, picit túl is mentünk az időkereten, de ennek nem adta semmi jelét.

Elszámolás

A rózsaszálak száma átlagos. Extrákat nem kértem így nem is tudom hogy vannak-e. Amit kinált azzal bőven kielégítette vágyaimat.

Aida, felejthetetlen szexpartner

  Abadal

Egyeztetés

Telefonon első hívásra felvette.

Megközelítés

Autóval a GPS pont odavitt.

Helyszín

Igényesen fel újított panel lakás . Minden igényt ki elégítő fürdő több féle tusfűrdő, fogkrém, szájvíz tiszta törülköző. Szép tiszta szoba

Hirdető külseje

Élőben még sokkal szebb mint a képeken ha lehetséges.

Action

Bemutatkoztunk és puszi puszi. Majd a kanapéra invitált ahol simogatuk és puszilgattuk egymást. Kis idő elteltével elvonultam fürdeni. Mikor vissza tértem ő szexi pozban várt az ágyon. Mellé döltem és simogattuk csókoltuk egy mást. Majd én elkezdtem a gyönyörű melleivel foglalatoskodni. Még a melleitt csókoltam a kezeimmel lent kényeztettem, majd ő kényeztette magát még én a mellein folytattam a tevékenységem. Kb 10-15 perc múlva gyönyörüen élvezett el. Útánna ő kényeztetett egy isteni erotikus franciával. Majd misionálus póz következet, de nem tettük be egyből csak dörzsölgettük egy kicsitt. Majd nagyon érzéki behatolás következett az isteni szép és szük kehelybe. Sajnos sokáig nem birtam azt az érzést és hangokat így hamar végem lett. Azután még egy kis simi és beszélgetés majd zuhany és távozás

Elszámolás

A telefonba előre megbeszélt virágcsokrot az asztalra tettem

Aida, jó szexpartner

  Milisics

Egyeztetés

Könnyed egyeztetés volt , nagyon aranyos és kedves volt a telefonban .

Megközelítés

A Hungária körúton van , az Egressy úttól talán 100 méterre . Kocsival mentem , parkolás a ház elött történt . Tömegközlekedés jó .

Helyszín

Apró régebbi építésű házban fogad . Lakás megközelítése diszkrét , nem kell lépcsőzni sem . A lakás pazar módon felújított . Minden csacsog ragyog a tisztaságtól . Itt 100%-osan minden a vendégről szól . Kivetnivalót keresve sem lehet találni a lakásban .

Hirdető külseje

Hűen tükrözik a valóságot a képek . Kellemes szép arcú nő ,arckitakarástól nem kell tartani . Gyönyörű íves formák ,sehol nincsenek szögletek . Meseszép mellek , amik kellemesen nagy méretűek .

Action

A megbeszélésnek megfelelően értem oda . Első csöngésre felvette a telefont és adta az itinert a bejutáshoz . Mosolygos arccal nyitott ajtót , már ekkor tudtam , hogy jó helyen vagyok . Frissítővel kedveskedett , és kicsit beszélgettünk is . Nagyon értelmes , empatikus Nő. Utána mentem megtisztulni . Zuhanyzás már a szobában várt rám . Hosszú , és remek csókolózással kezdtük az összehangolódást , mézédes nyelves csókja van . Csókolózás alatt én a melleit kezdtem kényeztetni , ennek hatására a bimbok szépen megkeményedtek. Az élvezetünk fokozása érdekében rábuktam, mint kacsa a nokedlire , halhatóan élvezte tevékenységemet . Utána lejjebb kalandozva eljutottam a gyönyörű puncijáig . Az itt töltött idő örömteli volt , a hangjából ítélve elélvezett a hölgyem . Viszonzás képen rá került a sor , egy nagyon finom franciát kaptam .Fantasztikus gyorsan felkeményített . Felgumizást követően hátulról kezdtük ,hogy lássam a csodálatos kemény popsiját . Annyira bejött így mind kettőnknek ,hogy a végkifejletig így csináltuk . Tartottunk egy kis szünetet , ittunk , szuszogtunk .Utána apró simogatások ébresztették a velem egykorút és újra ágaskodni kezdett , a merevedés a szájában folytatódott . Közel volt a kivégzésemhez , ezért ismét gumit kértem . Lovaglás következett , ez vizuális élménynek is csodálatos volt , ahogy a buja csípöje táncol és közben a mellei ringanak . Mind e közben a forró , szűk puncija liftezett rajtam . Ennek hamar meg is lett a hatása és az utódaim gumifalnak csapódtak . Szépen hagyott magamhoz térni az extázisból . Csodás randi volt .

Elszámolás

Érkezésem után rendeztük .

Aida, nagyon jó szexpartner

  Krampács

Egyeztetés

Előző napon egyeztettünk. Hamar felvette a telefont . Precíz tájékoztatást kaptam .

Megközelítés

Hamar ott voltam , nem nagyon volt forgalom. Récsei centerben parkoltam , első óra ingyenes .

Helyszín

Új építésű ház , amerikai konyhás lakás ,két hálószobával . Hangulatosam berendezve , lehet lakásnak is használja . Tisztaság mindenhol .

Hirdető külseje

Igazi tűzről pattant menyecske , a képek teljesen lefedik a valóságot . Kiváló formák és feszes bőr .

Action

Vetkőzés és gyors pancsolás után ő is hamar előkerült és hozzám tapadt . Érintések és puszik után kicsomagoltam az egyrészes bugyi-melltartó kombóból amiben fogadott és elemeztem minden kis porcikáját. Láthatóan élvezi a gyengéd érintéseket. Folytatás képen leült az ágy szélére és franciázni kezdett. Kellemesen , érzékien , nagyon gyengéden csinálja. Nem kellett sokat várni hogy merev legyek , mint egy árbóc, gumit kértem és finoman hatoltam be a szűk puncijába. Nagyon könnyen befogadott, igaz vigyáztam is rá. Nagyon izgalmas volt, mikor a csípője alá toltam egy kis párnát. Majdnem utolért a gyönyör , próbáltam másra gondolni (munka , csekkek ) , kb két percet nyertem is ! :) Fantasztikus volt.
Kis pihi és beszélgetés után a második kört franciával kezdte, de kértem egy kis zacsi kényeztetés és ez annyira jól esett, hogy kis kézimunkával végem is lett.

Elszámolás

Amikor megérkeztem vendéglátókhoz , ez volt a nyitány .

Aida, nagyon jó szexpartner

  Blaise70

Egyeztetés

Előző nap telefonon kerestem, azonnal sikerült is elérnem. Telefonban nagyon kedves volt, mindenről tájékoztatott. Kért egy megerősítő SMS-t egy órával korábbra, amivel sajnos alaposan megcsúsztam, de sikerült telefonon megbeszélni a problémát és így tudott fogadni a megbeszélt időben.

Megközelítés

Belváros, BKV van több verzióban. Autóval a parkolás gondolom időponttól is függ. Én valószínűleg jókor mentem, mert volt hely bőven a környéken. Ha nincs hely az utcán, akkor a Récsei Center nincs messze és ott általában van hely.

Helyszín

Új építésű társasház, színvonalas kívül-belül. A lakás nagyon szépen és igényesen van berendezve. Igazán kellemes környezet. Rend és tisztaság mindenhol. A fürdőben minden rendelkezésre áll. Akinek ez számít: hatalmas, puha, illatos törülközőt kaptam. Szobában kellemes zene, kényelmes ágy, szoba-inas a ruhámnak. Egyszóval minden a helyén van.

Hirdető külseje

Nagyon csinos, igazi érzéki nő. Ha lehet élőben még szebb, mint a képeken. Valószínűleg a nyílt, kedves modora és kisugárzása teszi. A képek (részben) gondolom műtermiek, de a valóság senkinek sem fog meglepetést, vagy csalódást okozni. Aidai egyszerűen gyönyörű. (Én a magam részéről jobban szeretem a jó minőségű képeket a hirdetésben, mint a mobilos, félig sötét, zajos slefi-ket.)

Action

Fürdés után egy izgalmas "csipke csodában" várt. Simogatni kezdtem, amit nagyon jól fogadott. Úgy éreztem, hogy jól esik neki. A telt cicik fantasztikusan finomak és ő is szereti ha kényeztetik őket. Nagyon jól csókol és szerintem ez mindkettőnket beindított. Hamarosan lekerültek a felesleges darabok és csodálhattam, érinthettem ahol csak értem. Számomra puha, bársonyos bőrének simogatásai egy élmény volt. Egy idő után ő kényeztetett a leírhatatlanul jó franciájával, majd cserét kértem, hogy én is viszonozhassak neki valamicskét. Nagyon finom, illatos és jó ízű punci és úgy tűnt jólesik neki a kényeztetés, aminek hatására hamar csípőmozgásokkal reagált és azt hiszem célba is ért. Utána igen érzékeny és csiklandós. :-) Ismét franciás kényeztetést kaptam, ami hamar meghozta a kívánt eredményt. Védőöltözetet kaptam, majd maradt a felállás, úgymint én alul, Ő pedig felül. Nagyon jól mozog és nem igazán tudtam a fantasztikus cicikkel betelni. A látvány, az érintés - ezt át kell élni. Egy idő után cseréltünk, Ő alul, én felül. Utána volt még egy kis beszélgetés, levezető simogatás. Én a beszélgetést is nagyon élveztem, bőven volt közös téma. Nagyon intelligens, okos, empatikus nő. Igazi partner mindenben.

Elszámolás

Mivel először látogattam meg, a virágcsokrot előre átadtam. Az extrákkal nem foglalkoztam, amit nekem a telefonban elmondott az bőven megfelelő volt és még túl is teljesítette.

Aida, nagyon jó szexpartner

  Eidzsi

Egyeztetés

Nagyon feszüllt voltam az utóbbi pár napban gondoltam ideje lesz kiengedni egy kicsit a gőzt,általában masszázs párti vagyok,de most ettől többre volt szükségem.
Bambultam ezerrel a csajokat,aztán így esett a választásom rá ,már a képei,beszámolói,és a csevegése alapján sejtettem,hogy jó helyre fogom vinni gusztikát:D
Hívtam is egyből ,és csicsrgő hangon elmondta az étlapkínálatot,ami nagyon is bejött nekem.Egy óra múlva már ott is voltam nála.

Megközelítés

Taxival mentem , nem tudom milyen a parkolás , szerintem a tömegközlekedés jó.

Helyszín

A szoba egyszerűen ,de nagyszerűen van berendezve. Fürdő tiszta ,jól felszerelt !

Hirdető külseje

Egy elbüvölő kis bestia, akiben kettős én lakozik,először azt gondolnád,hogy egy ártatlan szende szűz kislány,ám később szerencsére kiderült,hogy nagyon nem az,halk,kedves ám ugyanakkor nagyon is határozott tud lenni ha akar.Szép szempár,kurva jjó popsi,még most is markolásznám ha tehetném,a mellei meg egyenesen elvették a maradék eszemet is amikor rájuk néztem,szóval az utcán is megfordulnék utána,dehogy minden nap kétszer magamra húznám az már biztos.

Action

Belépve az ajtőn kedvesen üdvözölt megkínált innivalóval,és önmagával is egy jó kis közös fürdőzésre,aminek én örültem mint majom a faszának,mert nagyon kevés helyen van erre lehetőség sajnos,így logó nylevvel,és harcra kész farokkal szambáztam utána:)
Na itt aztán jó alaposan megcsutakoltuk,és tapiztuk egymást,le is ment az édes lecsekkolni a szájával,hogy jó munkát véégzett-e hát nem lehetett rá panaszom az már biztos!
Na szóval utána bevettükk a szobát,és a hatalmas ágyat,én dobtam egy hátast Mona meg egy hasast rám,és csókolta a testem ahol csak ért,közben igyekezett mindig úgy fordulni,hogy vagy a melleit markolásztam,vagy a hátsóját.Aztán ahogy illik lement és meglátogatta gusztikát,olyan szopásba kezdett,hogy még szemeim is kiugrottak majdnem a helyéről,közben néha felnézett az arcomba,és ahogy ott láttam a lompost a szájában fullra kész voltam,na gondoltam ez így rohadtul nem lesz jó,mert lerepítem a fejét az utódaimmal,fogtam és a hátára fektettem én jövök címszóval,amúgy se legyek már annyira önző.Nyaltam-faltam hol értem,majd bevettem finom punciját öröm volt lefetyelni,és a hanghatásokból itélve csak nem csináltam szaru:)
Miután már kellőképp megalapoztuk a hangulatot,gumit kértem,és hajrá hadd szóljon dugtam be a vezérhímet a helyére ahogy illik.Elmondhatom egyáltalán nem finnyás a kicsike,mert ugyan először lágyabb tempóban nyomtam neki,de aztán rendesen belecsaptam a lecsóba,menet közben kértem váltsunk doggyba,amit örömmel teljesített,hát atyaúristen nem semmi a csaj toltam rendesen,miközben még a seggét is csapkodtam,ő meg nyomta magát mégjobban a fakamba,ez és meg ami kijött belőle hanghatás felrakta az í-re a ponot akkorát élveztem mint egy tenyészbika!
Miután lenyugodunk mindketten,kaptam életmentő ásványvizet,és egy kellemes masszázst is,profinak nem nevezném,de most ugye dugni mentem,és nem masszatolni:D Kellemes beszélgetőparner,sőt kifejezetten szeret is csicseregni,teljesen elterelte a gondolataimat a problúmáimról.
Egyszercsak éreztem egy idő után,hogy bizony megint termelődött bennem egy kis felesleg,amit jeleztem is neki,mint annak a rendje úgy vett megint kezelésbe. Jó kis torkosborz módjára rácuppantott megint a lényegre,majd mikor már eljött a durranás ideje célba vettem a melleit,és telibe terítettem a cuccal,mint Moszkvát a hóesés:)
Takarítás után még hozzám bújt dumcsi egy darabig,majd húzás haza kidögleni a mai nap fáradalamit.

Elszámolás

Totálisan jó pesti régi átlag,nincs semmi TP,nagyon megéri a pénzét a lány .

Aida, nagyon jó szexpartner

  sajt2

Egyeztetés

Telefonon hívtam, minden kérdésemre kedvesen válaszolt, majd leegyeutettünk egy másnapi randit. Megerősítő sms-t kért és kapott a randi napján.

Megközelítés

Puskás stadion közelsége tömegközlekedési Kánaán kínál. Autóval érkezők a ház előtt találnak helyet, igaz mostmár fizetős a parkolás.

Helyszín

Kormányos ház magasabb emeletre lift repít fel. Lakás nagyon rendben van, lehet ott is lakik. Fürdőben kádas zuhany, többféle tusfűrdő, szájvíz kis pohárral és méretes törölköző.
Légkört szobában franciaágy kanapé szobainas a ruháknak és klíma!

Hirdető külseje

Képeinek teljesen megfelelő hölgy fogadott. Eredeti méretes cicik, feszes popsi, sima punci.

Action

Ajtó mögé bújva fogadott, cipő le és beinvitált a tetthelyre.
Ismerkedős beszélgetésünk bő negyed órásra húzódott, majd fürcsi. Visszaérkezésem után csókcsata, mely nyelves és barátnőm, csak úgy nyaltuk faltuk egymást, mint tinik a parkban.
Ágyra invitálta csók folytatódott, kezelésbe vettem kebleit, melyek jól reagáltak, bimbók hegyesedtek.
Megízleltem kelyhét, mélyeket sóhajtozott és finoman nyögdécselt. Nyaltam szüntelenül majd bevetettem ujjaimat is.
Felhúzott csókra egyszerre mondtuk, hogy jöhet a gumi.
Kicsit szájjal benedvezett felhúzta a vegyvédelmet és már nyeregbe is pattant. Lovacska kezdődött, lágyan, mélyen beleült, puncijával masszírozott.
Nem bírtam tovább, telelőttem a gumit, de nem álltunk le, folyamatos hüvelyszorításnak köszönhető nem múlt el az erekcióm és döngettünk tovább. Szeretkezésünk vad vágtába ment át kifulladásig. Egymásra rögtön, csókolóztunk levezetés képpen.
Elkelt a tusolás a randi végén is, majd teljesen kielégülve hatalmas mosollyal az arcomon távoztam.

Elszámolás

Pesti átlag, melyet a randi végén helyeztem az asztalkára, mely maximálisan megérte számomra.

Aida, nagyon jó szexpartner

  Wedge

Egyeztetés

Úgy megkívántam a képek alapján . Elsőre felvette .

Megközelítés

Autóval könnyű , Récsei centerben találtam parkolóhelyet .

Helyszín

Minden korrekt , rendezett ,tiszta , fürdő jól felszerelt .

Hirdető külseje

Tökéletes homokóra test, isteni fenék, formás tenyérbe illő cicik, vadmacskás fej amitől az ember..... szép husis száj és gyönyörű punci. Aida perfect!

Action

Beléptem ajtón hozzá és nem egyből a lényegre tértünk hanem kis ismerkedéssel kezdtünk ami nagyon színpatikus húzas volt részéről. Leültetett, hozott nekem inni és beszélgettünk. Kis idő múlva kaptam törcsit majd fürdeni mentem. Bekisért szobába és már jött is mellém az ágyra. Ott is kis beszélgetés majd tapi simi csók. Teste mint a bársony, sima illatos és finom. Szája isteni, jól csókol ami igen érzéki és forró. Nem bírtam vele betelni ezért elkezdtem szószerint felfalni melleit, ajkját majd letértem a gyönyörű puncijához. Pont a kedvenc formájú az édenkertje, majd elkezdtem szépen lassan nyalni. Lent is voltam egy darabig mert öröm volt nyalni , nagyon finom puncija van fel is faltam rendesen. Igazi falni való. Dícsérte nyelvleckémet többször is és élvezte is a lent töltött időmet. Majd ő következett és ő vett kezelésbe. Lassan lágyan kezdte a franciaórát és végig a szemembe nézett izgatóan amitől néha azért zavarba jöttem de utánna már élveztem a dolgot. Ügyesen csinálta, köpködte is a kisfickót, nyálas is volt és főleg érzéki. Majd gumit húztunk mert érezni is akartam isteni barackját és beleültettem. Látvány magáért beszélt rajtam a gazella test és a feketevadmacsek arc amitől nem sok kellett hogy szétdurranjak. Összeszedtem magam mert nem akartam hamar elsülni ezért lovacskáztunk egy ideig közben csókolgattam a melleit tapiztam a fenekét, csókok is voltak majd hátulról is célba vettem mert látni akartam a csodás popsiját. Hát igen itt is a látvány csodás volt, be is csúszott rögtön a farkam és elkaptam hátulról is. Mondanom sem kell hogy nagyon kellemes volt és nem is lehetett ezt sokáig bírni bele durrantam a gumimba és hagyta is hogy benne nyugodjak le. Action után kérdezte mit kérek és hozott nekem innivalót . Nem hittem el hogy ilyen édes ez Aida. Imádni való ez a lány komolyan. Frankon jó érzés töltött el első perctől kezdve.

Elszámolás

Elszámolás a végén történt és meg sem említette 1x sem. Oda tettem asztalra az ajándékat.

Aida, jó szexpartner

  Kadarka001

Egyeztetés

Itt Vtr-n jelentkeztem, aznap vissza jelezte hogy fogad es kérte hogy majd mielött megyek küldjek sms-t.

Megközelítés

Bkv, zugló vasútállomástól mem messze. Villamos megálló közel. Parkoló szerintem a párhúzamos utcában, láttam szabad helyet.

Helyszín

Régebbi bérház és abban egy nagyon tiptop felújitott lakás. Minden nagyon tiszta és rendezett. Tusfürdő van dögivel, szajviz előkészítve, törölköző nagy és száraz. Szobában hangulatfények, szól a zene nagy franciaágy. Először a nappaliba mentünk beszélgetni, az is jó nagy tvbwn épp a pókember ment 😄.

Hirdető külseje

Arckitakarós kép mindig riski, de most nem volt baj. Képek megfelelnek a valóságnak. Nőies alkat fekete csipkés body ban fogadott(azt hiszem) azt is kicsit köntössel takarta kicsit, magas sarkút is viselt még az elején.

Action

Elején a nappaliba mentünk kicsit ismerkedni ki hogy smint téved erre, hol láttam, honnan jöttem , mit smiért. Korrektnek tartottam ezt a kis beszélgetést, mert kicsit oldodik a hangulat nem csak igy érzelem nélküli durr bele. Voittem neki csokit aminek nagyon örült hogy, mert épp édesség hiány volt a lakásban. Elég sokat beszélgettünk aztán elindultam zuhanyozni. Visszaérve nagya ruha mar lekerült. Mondta hogy kicsit hideg van a szobában, feljebb kapcsolja a fütést ha szeretném, mondtam úgy is nemsoká melegünk lesz.
Ágyon térdelve kezdünk el csókolozni az elég intenzivre sikeredett az egy biztos hogy a nyakat csókolni az egyik legérzékenyebb pontja szóval hamar felkorbacsolja a hangulatott. Közben simi hangos nyögdecselések a vendéglátomtól ami azért lepett meg nagyon, mert sok lánynál voltam, de még egyiksem élvezte igy a társaságom. Ezután vizszint itt is csókok és elindult lefelé. Nagyon finoman körbenyalta a zacsikat és komoly franciába kezdett, de annyira hogy több sem kellett már majd szétdúrrantam a merevedestől. Gyorsan gumiért kiáltottam, fel is helyezte és lassan beleült. Hol kihuzva hol rámborulva mozgott nagyon aktívan. Azért kicsit provokáltam az elejen említett nyakcsókokkal amitől még jobban beindult. Kicsit fáradtunk gyors váltás kutyába, hát ezt is élvezte. Annyira nyogdecselt és élvezte hogy ettől meg én indultam be és vadultam kicsit. Feneket feltolta arca a parnába temette én meg ahogy tudtam intezivebben, de határozottan toltam. Több sem kellett teljes kitöréssel teleemgedtem a gumit. Szúszogás és zihállás egymás mellett. Letisztitott nagyon figyelmesen, kedves volt töle. A nagy extazis után lehuppantunk és kibeszéltük a világ dolgait, gondjait. Annyira hogy konkrétan nem hogy a vtr extra 15 percet, de még utána is túlszaladtunk az idővel. Nem volt ebből baj, de én sem akartam tovább várakoztatni egy esetleges makktársat. Zuhany, ruha fel és cuppanós jókivánság és go.

Elszámolás

A bövebb infóban szerepel, az elején a szekrényre raktam az onnan el sem mozdult.

Aida, jó szexpartner

  thirtythree

Egyeztetés

Telefonon hívtam aznap délelőtt. Elsőre felvette és kaptam is időpontot 1 óra múlva.

Megközelítés

Fizetős parkolók a környéken. Több hely közül is tudtam választani, azzal nem volt gond.

Helyszín

A lakás tiszta volt és hangulatos. Fürdőben számtalan tusfürdő. A szoba kicsi de otthonos, egy ágy plussz szék.

Hirdető külseje

A képeknek abszolút megfelelt. Kedves, enyhén molett lány. Olyan aki tele van élettel és ezt sugározza is kifelé.

Action

Először csak az ágyra ültem és következett egy ismerkedős beszélgetés, ami jólesett kicsit az aklimatizációhoz. Utána el fürödni.
A fürdőből visszatérve elkezdtünk ismerkedni, simogatás majd a nyelvünk összeért. Szerintem ekkor már egymásara voltunk hangolódva. A cicik csókolgatását nem csak élvezte, de kifejezetten kérte. Ezek után nyelvvel kényeztettem, aminek rendkívül örült.
Majd gumit húztunk és lovagló állásba pattant és így ért végem.

Elszámolás

Telefonoban elmondottaknak megfelelően. Extrára nincs szükség, minden benne volt az alapban, így egyszerű a matek.

Aida, jó szexpartner

  Mergewesh

Egyeztetés

A hölgy hirdetése be volt készítve a kedvencek közé, régebbenm nem találtunk megfelelő időpontot - sajnos nem tudok előre tervezni. AZ adott napon azonban - a szokásostól eltérően - fogadott vendégeket, elérhető is volt, így hívtam.kedvesen és részletesen tájákoztatott a lehetőségekről, elmondta, hgy Ő hogyan szereti megélni a randit. Ezek nekem is passzoltak igényeimhez, így 45 perc múlva mehettem is.

Megközelítés

Az oldalon a hely meghatározása pontos, a telefonon kapott cím is. könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel is, a parkolás fizetős de sok szabad hely van. A bejutáshoz az információkat telefonon kaptam, nagyon egyszerű.

Helyszín

Társasházio lakás, rendben és tisztán tartva. A fürdő tiszta, kád van és zuhanyfüggöny, sok tusfürdő, kádkilépő és tiszta törcsi, volt szájvíz kis pohárral. A szobában franciaágy a tetthely, a ruhámat a másik szobában tettem le beszélgetés után. Zene i válogatás szólt menet közben.

Hirdető külseje

A képeknek megfelelő hölgy fogadott, a megadott adatok hitelenek tűnnek, de szerintem a képek nem frissek. A cicik nekem kisebbnek, a poci nagyobbnak tűnt élőben. Az arc kitakarástól nem kell félni, átlagos-csinos szemüveges hölgy. Beszédes, kedves, de határozott, megmondja a véleényét az épp adott témáról. Fekete egybe ruhábsn fogadott, mely kissé feszülős volt, mutatva idomati.

Action

Érkezéskor a nappaliba invitált, leültetett az ülőgarnitúrára és beszélgetést kezdeményezett. Feszélyezettség nem volt, jó sokat, tán 15 percet beszélgettünk. ezután fürdőbe mentem, tisztálkodtam, keb 5 perc múlva már a hálóban voltunk.Tisztáztuk, hogy 2 menetet szeretnék, ha bírom, elsőre francia - NFVSZ, utána szünetet követően francia és dugás. Kis csókokkal kezdtünk, simogatva egymást. Csókja rendes, bár nyelvet nem használ, de enyémet engedte. Az ágyra keveredtünk, ahol folytatódott a smár és simi, ölelésekkel. Beleéli magát együtt él a történettel, szeretkezés jelleggel műveli a dolgot. Ráutaló magatartását követve kényeztetni kezdtem, végigpuszilgatva a ciciket, aztán lefelé haladva kikötöttem a puncinál, melyet jó volt nyalni, élvezte és kissé irányította, hiogy szeretné - jó volt.
Ő kerekedett felül, puszik és kikötött a szerszámnál. Franciája jó, változatos, mélytorok nincs - nem is ígéri- viszont szívesen játszik a kísérőkkel is kérésre. Az első menet így is ért véget. Tisztálkodás, majd ismét beszélgetés vette kezdetét, zenei irányzatokról. Ez sokáig tartott, közben elkezdtem simizni, hiogy kezdhetnénk a következő szakaszt. AZ órára nézve közölte, higy nagyon kevés idő maradt, de azért kezdjünk neki, hátha megy alapon. Franciázni kezdett, sok kézzel, közben párszor elhangzott a rám nem jól ható "hát ez nem megy" szóösszetétel, de azért kezdett éledezni az eszköz. Gumit húzott, de itt sem a biztatás, hanem a kétség hangjai jöttek "Hááát, nem tudom menni fog-e?". Szóval a gumiban leeresztett a félkemény banán, én meg nem erőltettem....
Öltöztem, köszöntem és jöttem. Utcától utcáig pont 60 perc volt.

Elszámolás

A kiírt és telefonon egyeztetett összeg nem változott, a randi elején elhelyeztem a telefonja alá csúsztatva.

Aida, egyeztetési probléma szexpartner

  Burgman400

Egyeztetés

Több napon keresztül egyeztettünk, mire sikerült időpontot találnunk. Tegnap volt az egyeztetés napja, ma pedig egy megerősítő hívás részemről, hogy biztosan megyek. Mivel több napja fűtött a vágy, úgy készültem szinte, mint az első randira.

Megközelítés

Keleti mögötti új építésű lakópark. Szó szerint szinte mindennel könnyen megközelíthető. Parkolás már kicsivel rázósabb, de kis szerencsével lehet helyet találni.

Leírás

Nem lett kiengedve a vágy gőze. A ház elől telefonálva már nem értem el, csak a kolléganő vette fel, hogy bocsi, közbejött valami Aidának és el kellett mennie, de ő szabad és szívesen helyettesíti a választott lányt. Mondtam neki, hogy az nem jó, mert nem véletlenül Aidát választottam. Mondta, hogy hívjam fel holnap és beszéljek meg egy másik időpontot, de nem éltem a felkínált lehetőséggel. Sajnos csalódtam, leomlott egy fal. Nem tudok új esélyt adni, hiszen felhívhatott volna.