Szolga lány Szexpartner Budapest, XIII. kerület

Rólam

Május 30-tól június 8-ig nem leszek elérhető!

Ajánlom figyelmetekbe onlyfans oldalam, folyamatosan megújúló extrém tartalmakkal, páros és egyéni videókkal😁
https://onlyfans.com/szofogado.subb.girl
Felvilágosítást ott nem adok!

Az öklözés továbbra is csak punciba engedem!!! Csak órás program esetén vállalom ismét alapban, bizonyos feltételek mellett melyről telefonon adok felvilágosítást. Kérem ezt tiszteletbe tartani! Továbbra is csak olyat vállalok amit élvezek is!

A kölcsönös tisztelet és a határok betartása elvárt! Erős, szigorú domináns férfit keresek aki a helyen tud kezelni. Lehetsz kezdő is aki egy kis különlegeset szeretne kipróbálni. Minden amit vállalok élvezem is. Szeretem a szóbeli alázást ,DE a játék közben, ezt vedd figyelembe kérlek mikor hívsz vagy írsz nekem. Alázatos sub vagyok ,de a tűk es vágások, köpködés, pofozás, rúgások, erős fenekelés, maradandó sérülések kizárva, nem zavar a durva bánásmód szóban. Hívj és megbeszéljük mit szeretnél, viszont vedd figyelembe nem vagyok gondolatolvasó. Ha nem érsz el küldj itt üzenetet vagy smst és megírom mikor tudunk beszélni. Időpontot smsben csak azzal beszélek meg akivel már ismerjük egymást. Viberen nem kommunkálok!
Párokat is szívesen fogadok! Várok mindenkit sok szeretettel aki egy kis játékra vágyik. ROMÁKAT NEM FOGADOK!
Előre lebeszélt időpontot minden esetben kérek SMS-ben megerősíteni aznap reggel 8 óráig! A telefonom én kezelem így sok egyéb teendőm mellett nehezen vagyok elérhető ott, de ne add fel.
Higiénia fontos és elvárt, adott hozzá minden. Normál együttlétre is lehet jönni, de pl a mélytorkos francia és a kényszer francia a kedvenceim közé tartozik.
FONTOS!GUMI NÉLKÜLI AKTUSRA NÁLAM NINCS LEHETŐSÉG ( POPSIBAN SEM!!)
KÉRLEK TARTSD TISZTELETBE, HOGY VAN AMIT NEM VÁLLALOK ÉS EZ NEM SZIMPÁTIA KÉRDÉSE!
AZ ESZKÖZEIM CSAK RAJTAM HASZNÁLHATÓK!!
POPSI KÉNYEZTETÉST FÉRFI RÉSZÉRE SEMMILYEN FORMÁBAN NEM VÁLLALOK!!
FÉL ÓRÁBAN EGYSZERI, EGY ÓRÁBAN KÉTSZERI LEHETŐSÉG VAN!