Liza Szexpartner Budapest, V. kerület

Beszámolóim

Liza, felejthetetlen szexpartner

  rezfaszú bagoly

Egyeztetés

Pár csörgés után felvette, könnyen elértem a legutolsó kísérletemkor, bár már próbálkoztam nála pár nappal korábban is, akkor még sikertelenül. Megbeszéltünk egy másnapi időpontot, korrekt, kedves volt már a telefonban is.

Megközelítés

Mivel nagyon belváros, BKV-val mentem, rengeteg tömegközlekedési eszközből lehet választani. A cím pontos, a ház előtt van két pad, mivel picivel korábban odaértem, az egyiken helyet foglalva a helyszínen vártam, hogy fogadjon Liza.

Helyszín

Patent lakás, tisztaság, rend. Liza szabadkozott, mivel volt nála megőrzésre egy kutyus is, aki viszont egyáltalán nem zajongott, és a vendéglátómhoz hasonlóan ő is kedvesen és barátságosan fogadott.

Hirdető külseje

Liza szerintem ment jópár kört, amikor a libidót osztogatták, teljesen egyben van mint nő és tudja is ezt magáról, nem egy mű plázacica. Az arcát máshogy képzeltem de így is tetszett és nem kellett sok, hogy elvesszek a picit mandulavágású szemeiben. Az arckitakarástól sem kell félnie senkinek sem. Keblek eredetiek, igénylik ők is a törődést.

Action

Ez egy nagyon masszív actionre sikeredett, de tényleg. Mostanában vaahogy sikerült jól és még jobban választanom és partnereimmel egymásra hangolódnom és kihozni a legjobbat a szituból - Liza is ebbe a kategóriába és élménybe sorolandó. Ilyen esetkben gondolja azt az emberfia, hogy szinte bérletet kellene szereznie az adott hirdetőhöz. Kölcsönös üdvözlés, ajándék letétele, majd elcsapattam fürdeni. Visszatértem után Liza csini fehérneműben várt a szép széles franciaágyon. Kaptam egy fini masszázst kezdetnek, közben jót dumáltunk, majd a masszázs hirtelen átment előjátékba, ugyanis Liza könnyen megtalálta a műszert is a lábaim között. Megfordultam, valahogy szinte egyből lepattant a melltartója is és utána sokáig élvezettel, dicséretekkel elhalmozva bűvölte a kobrát, mely műveletsort időtlen időkig el tudtam volna viselni. De kölcsön kenyér visszajár alapon megszabadítttam őt a bugyijától is és hasonló örömökben részesítettem én is vendéglátómat. Majd ezen előkészületek és gumírozás után volt misszi, oldalról, lovagló, kutya, meg még a Kámaszutra főbb elemei. Liza kifejezetten igényli a változatos törődést és elveszi, ami jár neki, közben masszív dirty talk-ot és egy bitang, kezdeményezős szexet kap egy jó értelemben őrült nővel az ember. Ahogy észrevettem, érzésem szerint már pár góllal vezettem, ami csak még jobban felhúzott. Már nagyon az időnk végefelé jártunk, de szerencsére sikerült hosszabbítanunk és pár póz után Liza a fehér életerőt az utolsó cseppig kiszívta belőlem. Utána magamhoz tértem, lemostam a nedveket, majd fájó búcsút vettem vendéglátómtól.

Elszámolás

Húzósabb mint az átlag, főleg a hosszabbítással együtt. De ma megérdemeltem ezt is, és egyáltalán nem bántam meg, hogy beneveztem Lizához.

Liza, felejthetetlen szexpartner

  sz-norb.tomi

Egyeztetés

Telefonon egyeztettem előző nap. Kicsit későn telefonáltam, de szerencsére ebből nem volt gond. Könnyen elértem és tudtunk is időpontot egyeztetni nagyon könnyen. Bizonytalan vagyok ha először találkozom egy lánnyal az oldalról, működik-e a másfél óra randi azonnal vagy sem. Itt szó sem volt arról, hogy bármi akadálya lett volna. Aznap megerősítettem üzenetben, hogy érkezem a biztonság kedvéért, beszélgettünk, hogy esetleg hamarabb is oda tudok érni, de aztán maradt az eredeti időpont.

Megközelítés

Kocsi volt tervben, de aztán aznapra alakult más program is, úgyhogy átváltottam BKV-ra. BKV + séta tökéletes kombinációja szerintem. Kocsival azért elég necc tud lenni a parkolás ott azon a környéken, de nem lehetetlen, csak szerencsésnek kell lenni. Cím egyébként egyértelmű, könnyű megtalálni és a bejutás is egyszerű.

Helyszín

Régi stílusú tömb, de szépen felújítva. Van lift és ajánlott használni, ha valaki gyorsan akar egy szép nő társaságában lenni. Az első besziben is lehet olvasni, milyen jó lakás. Hát igen, én sem voltam ilyen frankó lakásban, pedig nyitottam már be pár lakásba :-) másfél szobás lakásról van szó, de ez nagyon ott van a szeren! Egyébként a komfortérzetet nagyon tudja növelni, ha valaki ilyen lakásban tölthet el egy randit. Másrészt meg randira jöttem... :-)

Hirdető külseje

Szép lakásban szép lány :-)
A hangja is nagyon csábító már a telefonban, de élőben látni magam előtt az brutál. Gyönyörű, csinos és hihetetlen erős szexuális kisugárzása van. A legszebb lányok között van akikkel voltam együtt. Arcra bájos, kacér mosolygós teste pedig szemet csalogató. Nehéz fenntartani a szemkontaktust. Mellei természetesek, pont jó méretűek, mellbimbói izgatásra merevednek. Feneke formás, hosszú lábai vonzzák a tekintetet.

Action

Bekéretőztem, liftbe be majd fel egy jobbos és már be is léptem az ajtón. Elvettem az ajtótámaszt ajtót becsuktam és megjelent Ő! Fekete átlátszó köntösben várt, alatta melltartó és tanga kombináció. Szerencsére gyorsan odalibbent egy puszi jobbról egy balról és egy ölelés így tudtam pislantani is:-)
Másfél óra azért hosszú idő, lehet beszélgetni kicsit hosszabban.Megbeszéltük, hogy végülis miért nem autóval jöttem, és ha már a randi után úgyis iszogatni megyek, van-e kedvem inni vele egy kis bort. Elfogadtam a meghívást és kaptam egy pohárkával, koccintottunk az egészségünkre és arra hogy találkoztunk, de távozásom indokolt a fürdőbe most már. Bár a parfümöm nagyon bejött neki és jó lenne nem lemosni magamról, de a folytatás megkívánja a zuhanyt.
Elmentem zuhanyozni, aztán jött a félreértés a törölközőkkel :D de ez vicces volt... abban maradtunk, hogy már mindegy ő úgy van már vele hogy ő a törölközős lány :D
Koccintottunk ismét a konyhában, majd nagy ölelés, csók és elindultunk a szobába az ágyra. Lefeküdtem a hasamra és kaptam egy kellemes masszázst izgatással együtt, majd jött a híres mondat pár perc után, hogy megfordulhatsz:-) kezébe vett ha jól emlékszem epres sikosítót és engedett a meredező farkamra majd szépen elkezdte lenyalni és szopással folytatta. Lassan indult, játszadozott vele dícsérte, imádta a farkam. Én meg imádtam, ahogy játszadozik velem. Egyszer kétszer rágyorsított, de látszott rajt, hogy ki akarja élvezni és húzni akar. Egyszer csak jól bekapta nem mélyen, de érezni lehetett, hogy most ki fog végezni és hatalmasat élveztem a szájába. Baromi jó volt és az utódokkal nem is találkoztam. Utána kértem 1-2 percet míg szusszanok és kimentünk egy koccintásra a konyhába. Beszélgettünk kicsit, megdícsértem, hogy nagyon jó alakja van és mindemellett nagyon jó technikája is :-) de most szeretném én folytatni, hiszen franciát ígértem neki korábban. Megittuk a nedüt és vissza a szobába.
Kértem, hogy most ő feküdjön le és lehetőleg a hátára, szeretném feltérképezni a testét. Csókot váltottunk, fülét, nyakát csókoltam, mellét izgattam nyelvemmel. Bimbóin látszódott, hogy nem vagyok ügyetlen és meredeztek szopásra. Szépen haladtam puncija felé a tangától megszabadítottam gyorsan és már a lábai közé is heveredtem. Hiába állt már a farkam újra, meg is jegyezte, de most én jöttem a franciatudásommal. Ki akartam nyalni vadul akartam hogy élvezzen egy nagyot és ezért mindent megtettem. Mire leértem már nedves volt odalenn, így igazán könnyű dolgom volt, csak a megfelelő ritmust kellett a nyelvemmel megtalálni és indulhat az élvezet. Sóhajokkal jelezte, hogy nem vagyok ügyetlen és lelkesen folytattam a nyalást :-) Egyszercsak összezárult a combja, megremegett, próbálta eltolni a fejem, de én maradtam a helyemen mozdulatlan. Hagytam megnyugodni, és jeleztem, hogy szívesen folytatnám, csak annyit kért, hogy nagyon finoman kezdjem és jó lesz. Szerencsére olyan jó zene szólt, hogy annak ütemére kezdtem körözni a nyelvemmel és ez nagyon tetszett neki. Hosszan nyaltam, intenzíven és lelkesen, hamaraosan ismét elélvezett. Most sikerült eltolnia a fejét és kért kis pihenőt.
Nekem folyamatosan félkemény volt a farkam olyan izgalmas volt odalenn, de ahogy ott feküdtünk egymás mellett azon a hatalmas ágyon teljesen kemény lettem és már Liza nyúlt is a gumiért. A korábbi rossz tapasztalatoktól tartva megijedtem, nehogy előjöjjön a gumifóbia, de szerencsére nem, maradtam kőkemény és szemből akartam megdugni őt. Látni akartam, ahogy élvezi a kemény farkam, ahogy mozognak azok a cicik, hallani akartam ahogy sóhajtozik és megy a bíztatás, érezni akartam minden rezdülését ezért is jó ez a póz. Igyekeztem kihasznáni a póz adta lehetőségeket és kiélvezni ezt a gyönyört, majd a végén egy nagyobb lendületet véve csattogósan fejeztem be és élveztem a gumiba.
Mind a ketten pihegtünk egymás mellett az ágyban, kimentünk iszogatni, beszélgetni incselkedni. Viszont az időm lejártához közeledett nekem meg már egy másik helyen kellett volna iszogatni, úgyhogy egy gyors zuhanyt vettem és indultam volna, de a poharam tele volt ismét úgyhogy abból még kortyoltam de meginni már nem tudtam. Majd legközelebb, mert lesz:-)
Puszikkal és öleléssel távoztam, mihamarabbi viszont látásra :)

Elszámolás

Előre adtam át a magasabb rózsacsokrot, nem volt extra, összeg nem változott, amit megbeszéltünk, az úgy is volt.

Liza, nagyon jó szexpartner

  Kopaszkukac1

Egyeztetés

Több helyen feltűnt a hirdetése, de itt remek beszámolók voltak róla, amelyek elindították a fantáziám. Telefonon hívtam, s egyből egyeztetni tudtunk egy másnapi időpontot.

Megközelítés

Szgk-val mentem, s 150 méterre díjmentesen tudtam parkolni ami szerencsésnek mondható. Utca, házszám könnyen megtalálható.

Helyszín

Nagy nappalis (s benne duplaágy) 2 szobás lakás. Érdemes lifttel menni, mert sok a lépcső (bár én lépcsőztem). Törcsik kurták, de már vútron van a pótlás külföldről. Rendezett, normális, tiszta, átlagos minden, bár a szoba lenyűgözően tágas (kb. 30 - 35 m2). Tisztálkodáshoz minden rendelkezésre áll - de jut eszembe: szájvíz vagy nem volt, vagy nem vettem észre s elmaradt... mert elvonta a háziúrnő a figyelmem!

Hirdető külseje

Sudár magas nő, vékony csontozattal, s ehhez képest igen méretes természetes cickókkal. Modell alkat, de felcsúszott már pár kiló, s így nem eltúlzóan karcsú. Huncut, s kislányos a mosolya. A feltöltött képek csak sejtetnek, de a fő kép mutalja azt amit látni kell. Szép babapunci ami mindenre igen jól reagál ;)

Action

Hol is kezdejem? Hát a lényeggel! Igazi kanos, szeximádó! Adatlapjára nem sok időt szánt, de hidjétek el, sokkal jobb a valóság. Popó kivételével elmondása szerint mindenben benne van, - no meg aktív s élvezi is!
Szép sorban szerintem 4-5 pasit is legyőzne, kifacsarna, fejenként 2-3x! Aktív, kezdeményező. Mivel volt 2 óránk, így hason maszírozással indult, de simán lehetett volnba, egyből a közepébe is vágni. Alkalmazkodó, jókedvű, olyan mindenre kapható, s huncut.
Egy idő után szamócás masszázsolajos hereápolás következett, majd beszélgetés közben félig hátrafelé fordultam, hogy ránézve beszéljek hozzá, amit egyből felkérésnek vett, mellém feküdt, s megjegyezte, hogy túl sok rajta az öltözet. 1 melltartó, 1 bugyi és 2 db combfix volt a szett. Le is hámoztam mind nyomban, bár a virgácsain szívesen fent hagyta volna a fekete harisnyákat - én viszont a bőrt szeretem érinteni - így az én kívánságom lett teljesítve. Különféle módon és pózokban franciázott, s közben megkért (fantasztikus amikor ilyen a partner) hogy én is törődjek vele, s vizsgáljam meg bátran, hogy elég nedves-e már, mert ő már nagyon úgy érzi... Ezután arccal a combok közé férkőztem, majd behatóan ismerkedtem vele, amit nagyra értékelt. Finoman jelezte, ha valami jobb volt neki, s mondta, hogy nem is másképp csak úgy-úgy-úgy. 2x élvezett, majd azt követően a folytatólagos kölcsönös kényeztetés határozott ujjazásba torkollott ami kirobbanó élvezetet hozott a számára. Oly annyira, hogy spriccelve lett minden síkos. Gumit húzott rám, majd megkért, hogy mostmár dugjam meg rendesen, mert nem érez belül semmit, s így nem jó. Nem is kellett kétszer felkérni, s missziben futottunk egy rohamot, ami közben igen jól mozgott. Ha én nem mozdultam volna meg, akkor csak az ő mozgása révén elmondható lett volna, hogy " jól megdugott". Ezután elmetem a fürdőbe, s felfrissítettem magam. Visszaérve beszélgettünk tovább, majd egyszer csak azt láttam stíröli a farkam, majd elém térdel és kéri. MIt lehetett tenni? Engedelmeskedtem. Ezután az ágyon folytattuk, s kérte a helyére a répát, hogy jól érezze. Gumizás után újra misszi. Némi mocskos és biztató szöveget nyomott s közben ügyesen mozgott. Kérte, hogy ne menjek el hamar, legalább még 15-ig számolva bírjam ki, különben veszítek. Hogy is mondjam? Majdnem nyertem, de örömteli volt a vesztés. Újra fürdő.

Elszámolás

Nincs extra, a kicsit vastagabb csokorban minden benne foglaltatik, amit előre rendeztem. Érdekességként elmondta, hogy 1-2 fiatal megpróbálta megvezetni, s fizetés nélkül élvezni a szolgáltatásokat, így nem szívesen fogad fiatalokat. 3-4 hónapja űzi az ipart, amit az élete egy különös, átmeneti epizódjának tekint, ami alatt meglepően jó arcok jönnek hozzá. Ennyi idő alatt csak 2 negatív élménye volt, akiket az elején el is tanácsolt.

Liza, nagyon jó szexpartner

  vakar

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk. Minden simán ment. A vasárnap este ellenére simán meg tudtunk állapodni egy időpontban. Még a parkolással kapcsolatos kérdéseimben is segített.

Megközelítés

Kocsival mentem, de belvárosi cím lévén a tömegközlekedés nagyon jó. A parkolás a vártnál könnyebb volt (az utcán sikerült), de mélygarázsok is vannak a közvetlen közelben. A cím világos és a kaputelefonon pontos instrukciókat kaptam a bejutáshoz.

Helyszín

A lakás teljesen rendben van. A fürdő ugyan picike, de minden higiénikus és a célnak tökéletesen megfelel. A nagy melegre tekintettel egy szélgép járt tiszta erőből. Emiatt és az esti óra miatt végülis egyáltalán nem volt kényelmetlen a meleg. A szoba tágas, egylégterű a lakás többi részével. Szeretem az ilyet, pláne, hogy nem kell egy kis szobában egy faltól-falig érő ágyon lenni, mint sok helyen. Az ágy amúgy nagy méretű, a célnak tökéletesen megfelel. Egyedül fogadott, a lakás kialakítása miatt nem is lenne hely másnak. A hirdetésben egyébként fürdőkád szerepel, de szerintem ez inkább egy zuhanyzó volt, nem mintha számítana. A szobában van egy tükör is, de eléggé messze az ágytól, de azért gondolom oda lehet állni/térdelni elé, ha valaki pontosabban akarja látni az eseményeket.

Hirdető külseje

A képek egyértelműen róla készültek, de szerintem azokhoz képest felszedhetett pár kilót (kis poci van), aminek talán ahhoz lehet köze, hogy elmondása szerint történt a lábával valami és az utóbbi időben nem tudott edzeni. Kellemes, oldott, csevegős hangulat jellemzi Lizát.

Action

A zuhany után rögtön a lényegre tértünk, nagy smárolásokkal indítottunk, majd az ágyra kerültünk, ahol folytattuk a csókolózást és a mellekkel is foglalkoztam kicsit. Utána felvettem a pozíciót a kölcsönös franciához, amit kis ideig csináltam, közben Liza sóhajtozott, a hajamba túrt, belemozgott stb. Javasoltam, hogy esetleg legyen ő felül, mert úgy pontosabban tudja a nyelvemre tenni a punciját, ezért így is csináltuk egy darabig.

Ezután következett az, hogy hanyattvágtam magam és vártam a csodát, ami el is jött. Liza kijelentette, hogy szerinte nem az a jó, ha hamar eldurranok, hanem előtte sokáig izgatni meg húzni kell az embert, akkor jobb a beteljesülés. Erre szaporán bólogattam és egyetértésemnek adtam hangot. Liza nagyon finoman elkezdte nyalogatni a heréimet, amit iszonyatosan szeretek. A heréket és a rudat is nyalogatta mindenhol nagy lelkesedéssel, időnként be is kapva a farkamat. Jó sokáig elvoltunk ezzel. Dumálgattunk, viccelődtünk izgatás közben, szóval szuperjó volt a hangulat. A francia amúgy pont olyan volt, mint ahogy mondta: nagyon izgató, de elmenni nem lehetett tőle, ami nyilván pont a felhúzást szolgálta. Amúgy az elején tisztáztuk, hogy akár a szájába is mehettem volna (alapban benne), de nem éltem vele.

Miután már párszor jelezte, hogy akár fel is húzhatnánk a gumit, végül megadtam magam és kértem a felszerelést. A gumizás után missziben indultam, kicsit dugtam, de leginkább ő mozgott bele, mozgatta a csípőjét ("nem vagyok egy tengeri csillag" - ROTFL), szorított a puncijával, csókolt, a fenekemet fogta meg mindenhogy izgatott, úgyhogy a felhúzás, a néhány heti absztinencia és a farkamat masszírozó puncinak megadtam magam és nagyot lőttem a gumiba.

Ezután már csak egy frissítő zuhanyzás volt, mert az időm is kezdett lejárni, szóval öltözködés közben még dumálgattunk mindenféléről (világlátott, okos lány), aztán a távozás mezejére léptem.

Elszámolás

Előre kérte, de külön jelezte, hogy csak azért, mert elsőre vagyok. Nekem amúgy sem lenne gond. Az előre megbeszéltek szerint volt minden.

Liza, jó szexpartner

  Zsolt324

Egyeztetés

Telefonon könnyen elértem amikor online volt, kedves hangú hölgy.

Megközelítés

Taxival érkeztem, így nem volt gond a parkolással :)

Helyszín

Teljesen rendben van a lakás! Tisztaság és rend van. Tiszta törölköző, több féle tusfürdő rendezett hálószoba fogadott.

Hirdető külseje

Kifejezetten szép arcú hölgy, a képek teljes mértékben a valóságot tükrözik! Nekem tetszett a kedves hangja, a szép arca és a kisugárzása. Jó alakja van. A kedvenc testrészem a gyönyörű mellei, és a feneke. De nagyon szép puncija is van.

Action

Nagyon jól éreztem magam vele, istenien franciazik. Hosszasan csinálta és finoman, lassan ahogy kértem. Aztán a szájába élveztem. Ezt is nagyon ügyesen csinálta. Kis idő elteltével a farkam simogatásával újra éledtem. Újrakezdtük. Fantasztikusan meglovagolt, majd kértem hogy csináljuk hátulról, érezhetően ő is élvezte, így is lett végem. Kaptam egy kellemes masszázst is, és jót beszélgettünk. Csókolózás is van nála, én azonban ezt a részét nem vettem igénybe. De biztos vagyok benne, hogy abban is nagyon ügyes. Én barátnő feelinget kértem amit meg is kaptam. De aki kéri, szerintem könnyen átmegy pornós élménybe is a dolog. Minden szuper volt. Értelmes, intelligens lány mindemellett!

Elszámolás

Én abszolút alap dolgokat kértem, így az extrákról nem tudok nyilatkozni. De teljes mértékben korrekt a hölgy, minden úgy zajlott a valóságban ahogy a telefonban megbeszéltük. Egyáltalán nem ért csalódás! :-)

Liza, jó szexpartner

  Rocketleague

Egyeztetés

Délután ejtettem meg a hívást, pár csörgés után fel is vette. Megbeszéltük hogy a randi napján még viberen egyeztetünk, de végül nem jutott el az üzenet, vagyis sajnos csak későn, amiért elnézést is kért, majd másnap végül minden kisebb nehézség ellenére csak összehoztuk a dolgot, szerencsére mindketten rugalmasak tudtunk lenni.

Megközelítés

Én tömeggel érkeztem, de egy kicsit ennek még örültem is, mert leginkább a gyalogosnak és legfeljebb araszoló sebességgel haladó autónak van hely az utcában, ami inkább sétálóutca, egyébként tetszetős belvárosi környék. Szerintem egész könnyen megtalálható a kapu, házszám is rendesen kint van. Csörögtem mikor megérkeztem, egy 5 percet még várnom kellett, de semmi gond, talán kicsit még én is érkeztem előbb. Nemsokára újra hívom, itt már megkapom a csengőszámot is, és irány lifttel a legfelső emelet.

Helyszín

Rendezett lakás, nem nagyon tudtam volna mibe belekötni. Belépve egyből szemben az étkező/konyha, kicsit beljebb lépve már maga a tetthely, a fürdőszoba az első amire rá lehet fordulni a bejárat után. Nem túl nagy fürdő de nincs vele semmi gond, célnak megfelel, csak egy zuhany van mosdóval de az bőven elég is. Egy kisebb törölköző volt alapból kirakva, kértem egy kicsit nagyobbat és készséggel kaptam is. Tusfürdő van többféle is, és a szájvíz is ott figyel a mosdó sarkában. Fürdőből kilépve kicsit közelebbről is megnézzük az ágyat, ami nagy és kényelmes, maga a szoba is tágas.

Hirdető külseje

Sok kép nincs kint így kicsit nehéz a viszonyítási alap, az én személyes elképzelésem nem pont olyan volt mint ami a valóság, de kifejezett negatív élmény egyáltalán nem ért, kedvesen fogadott. Köntös, fehérnemű, fekete combfix, magassarkú volt a kezdőszett, amivel máris az én 177 centim fölé magasodott, nem volt vele semmi gond, ez az én saját kattanásom valószínűleg hogy nem igazán szeretem az ilyen, combfix, magassarkú, harisnya, csipke és ezek társait, erősen gyanítom hogy ha mondom előre akkor még erre is figyelt volna.

Action

Fürdőből kilépve rögtön az ágy felé lettem irányítva, hasra fektetve, és kaptam egy jó ráhangolódós olajos masszázst, közben pedig beszélgettünk mindenféléről. Nemsokára már elkalandoztak a kezei deréktáj alá is, és rögtön elég kellemes pontokat talált meg, ez van ha hozzáértő az a kéz. Aztán megérkezett a varázsszó is hogy megfordulhatok, és jött a kellemes francia. Látszólag elnyerte a tetszést a szerszám mert lelkes munkának lehettem szemtanúja, dicsérgette, közben a golyszlik és semmi más sem volt elhanyagolva. Kicsit feljebbjött, végigcsókolgatott ahol ért, közben én is masszírozgattam a hátát ahogy tudtam mikor épp rám hajolt, úgy tűnt hogy az nagyon jól esett neki. Még aztán a szép nagy mellek közé is berakta kicsit, hogy kisebb énem azt is megtudhassa hogy milyen ott. Utána választás elé állított hogy szájjal végez majd ki vagy puncival, én utóbbit választottam, de mondta is hogy igazából szeretné ha beraknám, úgyhogy ez következett. Végig egy mezei missziben maradtunk, de nem annyira bántam mert bármi más módon talán még hamarabb elintézett volna mint így. Lovaglási képességeket még szívesen megnéztem volna, de akkor tényleg hamarabb végem lett volna mint egy botnak, és nem épp az volt a cél, mert a mottó meg az volt hogy inkább egy darab jó legyen elhúzva, mint több, ami már úgyse lenne olyan jó mint az első. Látszólag talált abban élvezetet amit csináltam, remélem ez valóban így is volt. Amikor kicsit lassítani kellett akkor közben még jókedvűen beszélgettünk is, kellemesen szívtuk egymás vérét, amikor viszont feljebb kapcsoltam akkor ő is így tett, még 1-2 mocskos, biztató szó is belefért, belemozgott ahol úgy érezte hogy kell, ez is teljesen jó volt így. Nem volt az az igazi kimondott döngetés, ez az én hibám ha hibának számít, mert vigyázni akartam hogy ne hamar legyen vége a műsornak. Aztán volt egy pont ahonnan már nem volt visszaút, úgyhogy úgy döntöttem megadom mindenkinek aki kell, és lőttem el a tárat. Utána még egy kicsit egymáson pihenve beszélgettünk, kaptam nedves törlőt is, a beszélgetést pedig folytattuk egészen addig míg el mentem zuhanyozni. Kijöttem, összekaptam magam, még egy kicsit beszélgettünk, kaptam egy kis vizet úgy ahogy az elején is, aztán láttam hogy lassan már rabolom az időt, úgyhogy kaptam 1-2 ölelést meg csókot, és már ott sem voltam.

Elszámolás

Előre letettem mert először jártam ott, nem kértem semmi extrát, annyi lett a vége amennyit megbeszéltünk. Teljesen korrekt volt mert zuhannyal együtt sikerült azért egy keveset ráhúzni, de mondta nincs semmi gond, nem hajt senki, ez nem futószalag, nagyon kedves volt.