Simona Szexpartner Budapest, XIV. kerület

Rólam

Kedves látgatóm !

Garantálom , hogy remegő lábakkal fogsz távozni!:*

A telefont én kezelem ezért nem mindig tudom felvenni. Ha nem sikerül egyből elérned,kérlek próbálkozz egy kicsit később! (Az a biztos,ha SMS-t hagysz!) ,vagy írj itt az oldalon!

Örülök, hogy felkeltettem az érdeklődésed,

Ha kifejezetten bájos, szép arcú kisugárzású barátnő feelingre vágysz és szereted a nőies idomokat, akkor várom hívásodat egy szakszerű masszázsra,erotikával fűszerezve! :-)
Lehetőségek kicsit bővebben: masszázs,meleg olajos erotikában gazdag csúszka, kebel szex, natur francia,kölcsönösségben gazdag barackos punci nyalás, szabad ;) natúr francia,érzéki szextől a keményig.
Igényed szerint tesszük össze a lehetőségeket.
A masszázst tanultam és maximálisan az igényeid szerint fogom alakítani. A simogatástól az átgyúráson át az elől hátul csúszkáig sokféle technikát bevethetek a kedved szerint. Szeretek szexelni , ellazítani, feldobni és kényeztetni embereket, élvezem a kihívásokat. Légy pontos,ápolt és korrekt én pedig garantálom, hogy mosolyogva, elégedetten egy felejthetetlen élménnyel fogsz távozni. Képeim után 100%-ig garanciát vállalok!:)

Csak számkijelzéssel tudok időpontot adni illetve amennyiben az időpontod NEM mondod le időben,sajnos nem lesz lehetőséged eljutni hozzám többet!!!!
NE JÁTSZUNK egymás idejével drága.


🍀Amit hallani fogsz rólam a telefonban is!🍀

Szia drágám
Programom: szakszerű teljes test masszázs, meleg olajos erotikában gazdag csúszka, igazi csókolózás , nyalakodás, kebel szex, natúr francia ,kölcsönösségben gazdag barackos punci, érzéki szextől a keményig
Kérésed szerint tesszük össze a programot ;)
Igazi párduc vagyok :*
Sos kardnyelős mélytorkos nyálas szopos francia
Harisnyában tudlak fogadni ;)
Kérdéseidre szívesen válaszolok
Fel,1 órával előtte érdemes bejelentkezni,
Popo tabu
Puszi