Vanda Szexpartner Budapest, XIII. kerület

Beszámolóim

Vanda, istennő szexpartner

  milf1

Egyeztetés

Viberen egyeztettünk, nagyon rugalmas volt az időpont megbeszélésében, mert korábban is tudott fogadni a kiírt időpontnál mikor elérhető. Amit külön köszönök. Ami majdnem kudarcba fulladt, mert a feleségem nem érezte jól magát és lehet nem ment volna dolgozni, de szerencsére nem így volt. De ezt tegnap jeleztem felé, hogy számítson rá, hogy el kell halasztani Vanda megértette és abban maradtunk ma reggel írjak viberen, hogy mi a helyzet. A helyzet az volt, hogy feleségem ment dolgozni én pedig Vandához. 😘😘 Amit most is VTR-en is megerősítettem.

Megközelítés

Autóval mentem, mert amúgy is volt egy kis dolgom a közelben, direkt így időzítettem a randit is, hogy összekössem a kellemeset a hasznossal az az Vandával. Most a közelben parkoltam, mert teljesen mindegy hol fizetek a parkolásért ugyan annyiba kerül. Sőt akár a ház előtt is lett volna hely. Pár perccel hamarabb érkeztem az ismert címhez, rácsörögtem és várakozás nélkül mehettem a lakás felé. Könnyen megtalálható cím a Lehel tértől pár perces sétával oda lehet érni mondjuk ez attól is függ ki mennyire fürge léptékű. A GPS is pontosan oda navigált volna, de én az út másik oldalán tettem le az autót. Így csak egy gyalogos-átkelőhelyen kellett átmennem.

Helyszín

A lakás amerikai konyhás kialakítású tágas nappali és kis szoba van, ahol a randevú érdemi része zajlik. A nappaliban cuccoltam le egy ülő kanapéra, de a baszobában is lett volna rá lehetőség az ajtó mellett a baloldalon olyan pad félére. A fürdőben tusoló szolgál a tisztálkodásra, ami nem túl nagy így két ember szűkösebben fér el, valószínű ezért nincs az együtt fürdés, mint opció bejelölve az adatlapján. Tusfürdő választék van több kinek mi tetszik. Szép nagy hó fehér nedvszívó törölközőt kaptam pont, mint a múltkor most is elő volt már készítve. A baszobában pedig egy kényelmes nagy méretű ágy szolgált az együttlétünkre, ahol már minden elő volt készítve a randira, de erről lejjebb írok. Tökéletes helyszín az ilyen vagy hasonló együttlétekre, ahol a higiénia is minden rendben van.

Hirdető külseje

A képei nem teljesen adják vissza azt szépséget, aki fogadott élőben sokkal dögösebb szexisebb. Arca most sem látszik, de szép vörös kicsit váll alá érő göndör haj is nagyon bejött, de azok ikrek most is mindent vittek nagy bimbói, ami látszik is a képein imádni valóak voltak lehet cuppogni rajtuk. Bőre finom tapintású. Egy szexi fekete csipkés fehérnemű együttesben fogadott tisztán illatosan imádtam az illatát. Tökéletes alakja van feszes idomok mindenhol. Rendkívül szűk puncija is nagyon finom volt. Hibátlan alakja van. Nagyon szexi és dögös volt most is.

Action

Mint írtam fentebb pár perccel korábban érkeztem rácsörögtem és mehettem várakozás nélkül. Az emeltre érve nyílt is Vanda lakás ajtaja belépve megláttam abban a szexi fehérneműben az állam majdnem leesett. Puszi puszi és beljebb mentünk a lakásba. A múltkori látogatásom után Viberen megpedzettem Vandának, hogy ha legközelebb megyek kipróbálom a prosztata masszázst is. Jött is a válasz "Rendben abban jó vagyok 😉🙂". Ehhez elő volt készítve a szobában minden kellék. Így belecsaptunk a lecsóba.

Vékony gumikesztyűt felhúzta és tett valami krém félét az ujjára és a popsimra is majd finom mozdulatokkal került egyre beljebb a prosztatám felé. Kérdezte közben milyen érzés? Mondtam, hogy fura majd nem olyan, mint amikor az urológus csinálja csak ez finomabb lágyabb oda figyelőbb szólt, ha kellemetlen vagy fájna szóljak és akkor abbahagyja, de fájni nem fájt csak, mint írtam fura érzés. A másik kezével pedig életet lehelt bajtársamba, akinek nem is kellett sok ahhoz, hogy haptákba vágja magát.

Mondta, hogy most kicsit más fog következni elő került egy vibrátor féle, amit beöltöztetett és most azzal folytatta a prosztata masszázst finoman lágyan kezdte most is szólt, ha valami nem kerek vagy kellemetlen esetleg fájna szóljak. De én eltudtam viselni Vanda "urológus" tevékenységét. A bajtársam is élvezhette, mert végig vigyázz állásban volt. Erre figyelt Vanda is keze időközönként rátévedt. Egyre mélyebben volt a vibri popsimba a prosztatánál még most se fájt így tűrtem. Mikor már úgy gondoltam, hogy eljött a nap fénypontja szóltam Vandának ő pedig óvatosan kihúzta a vibrit. Mindent egybevetve igazat mondott viberen, hogy ebben jó. Ezt be is bizonyította. De én másban is szerettem volna meggyőződni ismét, hogy jó-e.

Vibri félre téve, oldalról mellém feküdt pont úgy, hogy puncijához odaférjek. Egy nagyon kellemes na nem mélytorkost, mert az nincs repertoárjában kellemesen dédelgette szájával bajtársamat. Aki rendkívül mód élvezte a helyzetet, de azért módjával nehogy idő előtt beüssön a krakk. Kértem a 69-es pozitúrát, hogy én is kezelésbe tudjam venni szűk punciját ne unatkozzak tegyem magam hasznossá. Nem is kellett kétszer mondania már felettem is volt formás popsija és rendesen adtam nyelv csapásaimmal még a popsija is kapott belőle. Haladjunk, mert fogy az idő még mást is szeretnék kényeztetni.

Így helycserés támadást hajtottunk végre. Egy kevés csókot is kaptam kellemes illatát érezve a nyakától kezdve puszilgattam az ikreinél megálltam, mert azok a nagy bimbók nagyon bejönnek és kihagyhatatlanok lehet cuppogni rajtuk. Ki ikreztem magam majd folytattam dél felé utamat, most a babapuszi elmaradt, de majd legközelebb. Irány a punci támadás, ami már kellőképpen nedves volt és amire rátettem egy lapáttal, hogy csak úgy tocsogjon a kéj nedvétől. Bár úgy éreztem estig is ténykedhetnék Akkor se érnék el eredmény Vandánál, amit be is vallott a végén, hogy nehezen tud elélvezni. Így nem volt mit tenni feladtam és kértem az öltözetet bajtársamra.

Öltöztetés meg volt, ha már így voltunk akkor úgy voltam vele kezdjük misszibe. Valóban szűk punciba irányítottam bajtársamat. Mozogtam is rendesen a halk hangokból arra következtetettem, hogy sikerül örömöt okoznom Vandának, de sajnos nem sikerült nem tudom mennyi kellett volna még ahhoz, hogy örömöt tudjak okozni neki ez örök rejtély marad. Kértem a póz váltást kutyusba így most már hátulról is megcsodálhattam formás popsiját. De a lényeg most a punci volt. Odafókuszáltam megmutatva az oda vezető utat bajtársamnak. Aki be is vette pillanatok alatt a szűk puncit, de itt már annyira kevés idő maradt, mert nem bírt magával bajtársam, hogy ellőtte a puskaporát.

Egy kicsit még maradhatott punci melegében majd előbújva óvatosan eltávolította öltözetet majd a tisztába tevést rám bízta nedves törlőt biztosítva hozzá. A kevés időben, ami még maradt hát masszázzsal kedveskedett, mivel jól sáfárkodtunk az idővel, ami ki is használtuk teljesen közben beszélgettünk, mert lehet vele azt is. Egy gyors tusolásra még elmentem majd felöltöztem és a mentem dolgomat intézni. Köszönöm szépen a mai tartalmas randevút. Csókollak.

Elszámolás

Most is szerény kis ajándékomat előre az ő teljesen megérdemelt virágszálait utólag teszem az ajándékai közé téve pesti átlagnak megfelelően, ami a bővebb infóban olvasható és az adatlapján is szerepel.

Vanda, istennő szexpartner

  milf1

Egyeztetés

Már régóta szemeztem Vandával, mire elhatároztam, hogy felveszem vele a kapcsolatot ez majdnem egy héttel ezelőtt történt ehhez először Viberen kommunikáltunk majd a VTR-t használtam, amit rövid időn belül vissza is igazolt. Hívtam többször is azután, hogy lebeszéltük a randevút, hogy halljam csilingelő hangját, de valószínű, hogy elfoglalt lehetett, mert nem tudtam elérni. Így maradt a randevú előtti beszélgetés, mikor odaértem a VTR-en megkapott címhez.

Megközelítés

Autóval mentem jó szokásomhoz híven. Parkolni egy kicsit messzebb parkoltam, mert nem tudhattam, hogy van e ház előtt vagy a közelben szabad parkoló, de lett volna így jártam egy kis séta így reggel kimondottan jól esett. A VTR-en kapott cím pontos így már csak a bejutáshoz szükséges adatok hiányoztak, de végül erre se volt szükség, mert pont jöttek ki így simán betudtam menni a házba, amikor vonalban voltam Vandával így már csak az emelet és az ajtószámot kaptam meg. A GPS nem teszteltem, mert tudtam hová kell érkeznem. nagyon könnyen megtalálható a ház egy forgalmas több sávos út mentén van a Lehel tértől pár percre. BKV járatok járnak a közelben, de nem közvetlenül a ház előtt állnak meg.

Helyszín

A lakás amerikai konyhás kialakítású tágas nappali és kis szoba van, ahol a randevú érdemi része szokott zajlani. Én itt cuccoltam le egy ülő kanapé félére, de a baszobában is lett volna rá lehetőség az ajtó mellett a baloldalon. A fürdőben tusoló szolgál a tisztálkodásra, ami nem túl nagy így két ember szűkösebben fér el, valószínű ezért nincs az együtt fürdés, mint opció bejelölve az adatlapján. Tusfürdő választék van több kinek mi tetszik. Szép nagy hó fehér nedvszívó törölköző is elő volt készítve részemre. A baszobában pedig egy kényelmes nagy méretű ágy szolgált az együttlétünkre. Tökéletes helyszín az ilyen vagy hasonló együttlétekre, ahol a higiénia is teljesen rendben van.

Hirdető külseje

A képei visszaadják azt szépséget, aki fogadott. Arca nem látszik, de csalódás nem ért. Szép vörös haj is nagyon bejött, de azok ikrek mindent vittek nagy bimbói, ami látszik is a képein imádni valóak voltak. Egy fürdőruha együttesben fogadott tisztán illatosan imádtam az illatát. Tökéletes alakja van feszes idomok mindenhol. Rendkívül szűk puncija is nagyon finom volt. Tökéletes rajzolni se lehetne szebbet. Nagyon szexi és dögös volt.

Action

Kicsit hamarabb érkeztem a házhoz, mert nem szeretek elkésni sose szeretem a pontosságot így inkább hamarabb érkezzek, mint később. Én várjak, mint rám várjanak, de most kellemes meglepetésemre nem kellett várnom csörögtem és mehettem. A lakásba érve puszikkal üdvözöltük egymást. Mutatta, hogy hová tudok lepakolni és a ruháimat letenni. Az időt nem húzva gyorsan ledobáltam a ruháimat a kanapéra. A már előkészített szép hó fehér törölközővel a fürdőszoba felé vitt az utam. Gyors tusolás után a nappaliban találkoztunk és együtt mentünk be a játszó szobába.

Itt megbeszéltük mit, hogy szeretnék első kőrben kértem foglalkozzon bajtársammal. Neki is látott, de előtte csókolóztunk nagyon édes és izgató a csókja kár lett volna kihagyni bajtársamnak se kellett több egyből magához tért. Ezt érzékelte Vanda is így elkapta grabancát és érzéki lágy nem kapkodó franciával kedveskedett. Eleinte kézzel majd a végén kezezés nélkül tüntetgette el szájába bajtársamat többször végig ment a hosszán is. Míg én, mert direkt úgy helyezkedett, hogy én is tudjak ténykedni a popsiját simogattam és a rendkívül szűk puncijával is tudtam foglalkozni ujjammal.

Halkan szóltam most már én szeretnék foglalatoskodni teste minden részével. Helyet cseréltünk és egy újabb csókolózással folytattuk, mint írtam már nagyon édes a csókja és egyben izgató is. Nem értem be ennyivel így dél irányba indultam a nyakától kezdve puszilgattam az ikreinél kicsit több időre megálltam nagyon finom volt nyalogatni azokat az óriási bimbókat mindkettőt nyelvemmel és számmal elkényeztettem, majd folytattam barangolásomat a teste többi részénél. A hasára kapott egy babapuszit, ami kihagyhatatlan elérkeztem a végállomásra a puncihoz.

Itt volt aztán rendesen nyelvészkedés bár eredményt nem értem el valószínű nehezen tud elélvezni, de nekem akkor élvezet volt még kizárólag finoman az ujjaimmal is bebocsájtást kaptam pedig az nincs a repertoárjában bejelölve, de mint mondta azért engedte mert finoman nem durván csináltam, mondtam is neki, hogy én sose szoktam durván tevékenykedni abban nincs semmi élvezet.

Ezután megkérdeztem, hogy szereti-e, ha imádják a lábát. A válasza egyértelmű volt, hogy igen. Feltérdeltem és rátértem a lábai kényeztetésére végig puszilgattam a combjától a lábfejéig. Adtam a számmal és a nyelvemmel az ujjainak mind két lábán a talpát se hagytam ki a jóból. Mivel rohamosan fogyott az idő így rákérdeztem a 69-es pózra, hogy mehet-e. A válasza szintén igen volt így helyet cseréltünk. Most már kölcsönösen adtunk az élveztetnek nagyon finom mi több isteni volt előttem látni popsiját és nyalni a szűk puncit. Közben a kezem is dolgozott az ikreivel foglalkozott. Azok az óriási bimbók nem lehet betelni velük.

Eljött a beöltöztetés ideje kértem, hogy ruházza fel bajtársamat, amit meg is tett, Megbeszéltük, hogy mi legyen hogyan tovább, ha már így voltunk akkor kértem szemből üljön rá felkeményített bajtársamra. Így legalább gondoltam gyönyörködhetek az ikreiben és még csókot is kaphatok. Szép lassan ült bele, de előtte egy kis síkosítót is kaptam beöltöztetett bajtársamra és a puncijára. Jól gondoltam magamra húztam és csók reményében, ami nem csak remény maradt, hanem a valóság. Az ikreivel is tudtam még egy keveset foglalkozni. míg ő lovacskázott szép lassú tempóban, hogy sokáig érezzük ezt a kelleme érzést. Meg is kérdezte, hogy jó-e ez a tempó mondtam tökéletes nem sietünk sehova ezt meg is erősítette. Viszont bajtársam már a végét járhatja így kértem a póz váltást kutyusra. Majd nem popó lett belőle pedig az nincs nála, monda is eggyel lejjebb így már minden a helyén volt a bajtársam is jól érezte magát, de sajnos vagy nem sajnos itt már nem sokáig élvezhette punci melegét, mert eldurrant az öltözékbe.

Kicsit még így maradtunk majd előbújva rejtekhelyről eltávolította az öltözetet, adott nedves törlőkendőt és száraz papírtörlőt, amivel tisztába tettem magam. Egy kicsit még beszélgettünk simogattam és gyönyörködtem az ikreiben. Gyors tusolás után indultam haza. Köszönöm szépen ezt randevút és a rugalmasságodat is az időponttal kapcsolatban. Csókollak.

Elszámolás

Itt mind minden alkalommal, amikor ilyen helyre megyek a szerény kis ajándékomat előre az ő teljesen megérdemelt virágszálait utólag teszem a ajándékai közé téve pesti átlagnak megfelelően, ami a bővebb infóban és az adatlapján is szerepel.

Vanda, istennő szexpartner

  River2

Egyeztetés

Telefonon, másodjára el is értem. Mindent megbeszéltünk, de mivel már jártam nála, ezért nem kellett sokat egyeztetnünk. Telefonon jót kacarásztunk, amikor elmondtam, hogy mit szeretnék.

Megközelítés

BKV Nyugatiig, onnan pár utca. max 10 perc. autóval fizetős a környék, a 3 metró teljesen jó. Én a tömegközlekedést javaslom.

Helyszín

Polgári lakás, magas belvilággal. Fürdő wc külön. folyosó, előszoba, amit olyan irodafélének használ, és a dolgozószoba. illetve van még egy szoba, de abban nem jártam. Fürdőszobát otthonra is elfogadnám. Vegyszerek bőven. Minden nagyon izlésesen és barátságosan van berendezve. a közelgő ünnepekre tekintettel karácsonyi fények, szépen csomagolt ajándék dobozok vannak a lakás több helységében is elhelyezve. A randiszoba franciaágyból, komódból, tükrös gardróbszekrényből és egy pad szerű fotelból áll. Halk gitárzene szól. Nekem *5-ös.

Hirdető külseje

A képeknek megfelelő. Előző beszámolómban már leírtam. Vörös, karcsú, komor tekintet, de ez csak a felszín. A lába kicsit szúrós volt, de annyi baj legyen. Nagyon jól elbeszélgettünk, és sokat nevettünk. Tetszik, hogy jó a humora, és amikor nevet azt is olyan illedelmesen, visszafogottan teszi.

Action

Egy órára mentem, és mivel tudtam, hogy Vanda "komolyabb (vagy komorrabb)" műfajban is dolgozik, ezért valami latexes-búvárruhás-madmax-es szerelést kértem, hogy abban fogadjon. Így is lett. Térdig érő bőr csízma, bőrnadrág, bőrmellény. Nagyon vadító volt. Normál szexre mentem, és jó volt érezni a puha bőr szerkó illatát, tapintását+ benne Vandát. Egy kis orális kényeztetés és 2-3 pozítúra után hátúlról lett végem. Amikor a bőrcsízmás lábai a nyakamban voltak....Kólával és ásványvízzel kínált a szünetben, majd egy olajos masszázs során nagyon jól elbeszélgettünk a közelgő ünnepek feladatain. Szorgalmazta a 2. menetet, bár én már az elején kijelentettem, hogy az maga lenne a csoda. Mindent megtett, hogy ez összejöjjön, de a felkeményedésen kívül nem tudott mást elérni. Bár már ez sem volt kis teljesítmény. Nekem ehez több idő kell.

Elszámolás

A megbeszéltek szerint, előre. 1 óra **** virágszál. A gumiruha grátisz. Minden az egyeztetés szerint.

Vanda, felejthetetlen szexpartner

  üveges2

Egyeztetés

Elöljáróban elmondanám, hogy a stresszes napok, a kényszerű Xanax kúra ezúttal maximum egy kielégülést valószínűsítettek számomra a kiválasztott időszakban. Arra gondoltam, hogy ha már így van, akkor jó lassan, nagyot élvezve menjek el. Jó sokat keresgettem ezért az oldalon, és a következőkben ki fog derülni, hogy miért is esett a választásom Vandára. A VTR lehetőséget használtam. Mivel Vanda azt írta, hogy válaszol SMS-re, ezen a csatornán hívtam fel a figyelmét az időpontkérésemre. Visszaírt, hogy rendben. A találkozó reggelén szintén SMS-ben jeleztem neki, hogy a részemről oké a dolog. Mivel akadályoztatva voltam megbeszéltük, hogy telefonon már nem is keresem. A cím birtokában pontosan érkeztem és Vanda kedves útbaigazítása átsegített az utolsó akadályon is. A házban senkivel sem találkoztam, tehát a találka leszervezése, a tetthelyre jutás nagyon simán történt.

Megközelítés

Ez a széles utca nagyon nevezetes a XIII. kerületben, a lépcsőházat lehetetlen eltéveszteni. Aki ennek ellenére szeretne előre felkészülni, annak ajánlom valamelyik realisztikus térkép használatát. Mivel én már eleve máshol parkoltam, a gyors BKV-t választottam. (M3, Lehel tér) A parkolás amúgy egyszerű, persze fizetős, de a mellékutcákban pl. több szabad helyet láttam.

Helyszín

Na kérem. A lakás nem nagy, sztem a 37 négyzetméteresek közül való. Cserébe viszont tuti, hogy nincs ott más. A cipőket ajánlatos azonnal a bejárati ajtó melletti kis asztalkánál hagyni. Csak azért mondom, mert Vanda úgy is kedvesen visszairányít és kér a művelet elvégzésére. Jobbra található a fürdőszoba, tusfürdők, szájvíz, friss törülköző adott, de két ember számára már szűkös lehet. Beljebb van egy nappali-konyha, ott dobáltam le magamról a ruházatot, hogy aztán egy villámgyors tisztálkodás után bebocsátást nyerhessek a hangulatos, zenés-tükrös-nagy ágyas találkára szépen előkészített szobába. Összességében tisztaság, rendezettség, inspiráló a helyszín minden tekintetben.

Hirdető külseje

No de inspiráció szempontjából mit sem érne ez a lakás, ha nem lenne ott a dögös, fekete szettben pompázó Vanda. A magam részéről nagyon csípem az attraktív hölgyeket, a vendéglátóm teljes mértékben megfelelt az elvárásaimnak. Az oldalán található képektől sokkal jobb a benyomás. Magas, nagyon karcsú, világbajnokok a cicik, formásak és kívánatosak a combok. A hosszú vörös hajzuhatagból egy szép arc és mint később kiderül egy jófej csaj tekint rád. Természetesen az arca nem egy húszévesé, de az erőfeszítés, amit Vanda a teste formázása, feszességének megtartása érdekében kifejt, az mindenképpen elismerésre méltó. Elmondása szerint kardióval, úszással kezdi a napot, ennek eredménye pedig nagyon átjön látványilg és tapintásilag is a férfiember számára.

Action

Szerintem ezek a kalandok azért jó nekünk férfiaknak, mert nyiltan, zavarodottság nélkül megmondhatjuk, hogy mit is szeretnénk. Így tettem hát én is. Vandának a szeme sem rebbent a forgatókönyvem hallatán. Amúgy minden kívánságom szerepelt az alapkínálatában, ami leegyszerűsíttette a rózsaszálak kiszámolását. Hogy milyen a hozzáállása egy lánynak hozzánk, az szerintem nagyon függ attól is, hogy mi magunk hogyan viszonyolunk hozzá. Ezért aztán elhatároztam, hogy Vanda ráhangolásának segítése érdekében a kezembe veszem a marshallbotot, mielőtt Vanda tenné azt meg. :-) Kicsit meglepődött, de szó nélkül engedelmeskedett az enyhe erőszakomnak és tette amit kértem tőle.

Hátulról öleltem át és szép lassan a kezeimmel előre nyúlva végigsimogattam a testét. Nyakát, feszes hasát, a combjait. Ténykedésem eredménye lett, hogy a földre kerültek a falatnyi textildarabok. Vanda immár teljesen meztelenül fogadta és engedte további barangolásomat a domborulatain. Számomra eljött a találka első csúcspontja, amikor kezembe vehettem a kebleit. Gyönyörűséges érzés kerített hatalmába, ahogy ott álltunk és a kezeimben éreztem azokat a csodás ciciket. Bele is súgtam Vanda fülébe az érzéseimet. A lányok legérzékenyebb pontja tényleg a fülük lehet, mert az ujjaimmal követhettem, ahogy Vanda bimbói megkeményednek. Nem túlzok, a bimbók legalább három centiméterrel emelkedtek ki a halmok síkjából. Az ilyen helyzet engem nagyon beindít, úgyhogy az ajkaim közzé vettem az izgalmát jelző indikátorait, majd hanyatt döntöttem Vandát és az ölébe fúrtam az arcomat, miközben továbbra is a keblei bűvöletében simogattam a bimbóit.

Nagyon finom, kislányos puncija van Vandának. A beszámolókból tudtam, hogy nehezen megy el, de azért megkerestem és hosszasan izgattam a nyelvemmel a pici csiklóját, szopogattam az ajkait, sokáig élvezkedtem a combjai között. Vanda pedig engedelmesen hagyta, hogy a kedvemet töltsem rajta. Talán élvezte is a ténykedésemet. Eljött az idő, hogy Vanda vegyen kezelésbe engem. A velem egykorú jelezte, hogy jól érezné magát Vanda ajkai között. Finom kényeztetésben részesültem, amit tovább fokozódott a kölcsönös francia során. Azt kértem, hogy csak tartsa az ajkai között a farkamat, míg én mozizva a csodás popóját ismét feltérképeztem a kelyhe összes pontját.

Ekkor már az járt a fejemben, ami miatt valójában Vandát választottam. Kértem, hogy bánjon most már velem kesztyűs kézzel. :-) A hátamra fordított és kérte, hogy lazuljak el. Kesztyűt húzott, minden sietség nélkül a krémmel síkosított ujjával jutott egyre beljebb. Nos, Vandának kiváló ismeretei vannak a férfi anatómiáról. Volt már ilyen élményem, de Vanda tényleg profi módon végzi az ilyen típusú masszázst. Addig próbálkozott, amíg végül pici irányításommal tényleg megtalálta a legérzékenyebb pontot. Lassan, körkörösen izgatott, miközben a golyóimat sem hagyta ki a műveletből. Annyira jó volt, hogy az eredeti tervemet feladva jeleztem a drágának, hogy így megyünk el a végéig. Tudta mit kell csinálnia. Ugyanabban az ütemben el kezdte lassan húzogatni a pajtásomat is, közben a szemembe nézve figyelte minden reakciómat. Szóltam, hogy lassítson és átadtam magamat a percek múlva érkező hullámnak, amit annyira hajszolunk. Hosszasan élveztem el, lassan bugyogott ki belőlem a férfi erő, ami jellemzője az ilyen típusú kielégülésnek.

Ezt követően jót beszélgettünk, de inkább csak én beszéltem. Ő pedig türelmesen hallgatott, de sikerült egy-két esetben megnevettetnem is a történeteimmel. Közben javasolta a masszázst, ahhoz is nagyon ért. Megkereste a hátamon a görcsöket, melyek csak úgy ugráltak az ujjai alatt. Sajnos lejárt az idő, zuhanyoztam és indultam, két puszit adtam Vandának. Úgy éreztem, nem bánta.

Elszámolás

Nem vettem igénybe extra szolgáltatást. Nem sok extrája van, a mostani elképzelésembe ezek nem is illettek volna bele, talán majd legközelebb.

Vanda, felejthetetlen szexpartner

  Zol69

Egyeztetés

Telefonon jeleztem, h mennék VZR -lett a vége. nagyon hasznos mindkettőnk számár.

Megközelítés

Autóval mentem, a fizetős a parkolás, hely van bőven.

Helyszín

Igényesem rendben tartott lakás,, tökéletes helyszín. Törölköző friss. többféle tusfürdő, szájvíz. egyben van minden.

Hirdető külseje

Képek alapján választottam h elmegyek hozzá. Nos ami szembejött a valóságban: mindent átírt. ajtót nyitott megláttam . : WOW! !!! Csodálatos NŐ.!!!!! gyönyörú testú, bájos arcú,, szép zép szemű Bomba Nő.

Action

Tusolás után ágyra fektetett, , franciája változatos, nagyon szenzitív odafigyel minden jelzésere..Keblei külön beszámoló lenne fantasztikusak. Gumit kértem "meglovagolt" nagyon finom a feneke érzékien mozgott. Kérésemre, misszionárius pózban folytattuk. Élveztem csodálatos testét,
látványt- mindent vitt. végén a szájában élveztem el, mint írtam pokoli jó a francia tudása. Kivégzett.
Ő egy bomba nő, aki nagyon kedves, jól lehet vele beszélgetni isi, van humorérzéke, imádtam ahogy nevetett 3. szexepilje :)
puszikat , csókot, nem szereti, ami engem nem zavart kedvessége kárpótolt mindenért.
Kaptam masszírozást nekem nagyon bejött.

Elszámolás

Domina , prosztata stb, nekem nem jön be. így nem is kértem.Nagyon kellemes élmény volt

Vanda, felejthetetlen szexpartner

  hotlova

Egyeztetés

A minap ismét késztetést éreztem, hogy rövidítsem a bakancslistámon szereplő hölgyek névsorát, de az új piaci szereplőket nem sikerült becserkésznem. Valamint ért pár csalódás is, hüpp, hüpp.
Több régi, kedves ismerős is el van mentve a kedvenceim közé, így gondoltam biztosra megyek és tárcsáztam Vanda számát.

Megközelítés

Újlipótvárosban, a Westend környékén rendel. Kisebb-nagyobb kutyagumis utcák, sok a jobbkéz és az egyirányú, kevés a parkolóhely, körözni kell. Természetesen fizetős. Lépésnyire siklik a troli, pár perc sétára található a metró Lehel téri megállója.

Helyszín

Szeretem ezt a városrészt a hangulata, art déco és bauhaus stílusú épületei miatt, valamint azért is, mert rengeteg nő választotta ezt a környéket munkahelyül.
A többedik emeleten lévő búvóhelyet gyalog és lifttel is megközelíthetjük.
Kicsit sötét polgári lakás, több szobával és közlekedővel. Tiszta és rendezett környezet, nagyon kulturált, száraz fürdőszoba. Mindkét baszobához volt már szerencsém, most ott telepedtünk le ahol a vibrátor és a szado-mazo segédeszközök kiállítása helyet kapott.
Kényelmes franciaágy, hangulatos fények és halk zeneszó fogad.
Két lány számára ideális terep, de mostanság egyedül van - ha jól tudom.

Hirdető külseje

Többször szóvá tették már, hogy nagyon kritikus vagyok és lerombolom az illúziókat, mert nagyon kihangsúlyozom a hölgyeknél tapasztalt hibákat és a képektől való eltéréseket. Most is ez fog történni, csak az ellenkező előjellel.
Vandát, még Tina korából ismerem, ez már a harmadik lakás e kerületen belül ahol találkoztunk, nem számítottam különösebb meglepetésre. A védjegyeként ismert hosszú, göndör vörös hajkorona a régi. Minimál smink, ápolt, illatos, kívánatos. Kérésemre, fekete szett, magassarkú, combfix kombóban nyitott ajtót.
Amúgy sem az a mackónadrágos, utcai ruhában fogadós.
Durva látvány, a tökéletes MILF kategória dobogós helyezettje.
A testéről mindent láthattok a fotókon, kár ragozni, olyan. Annyit azért ki kell emelnem, hogy itt nincs semmi trükk és utólagos "szörpríz" - ahogy Laci bácsi mondaná. Ami keménynek látszik (popsi, has, lábak) az a valóságban is kemény tapintású. Nincsenek azóta felszedett kilócskák, nincsen eltüntetett vagy azóta kialakult narancsbőr, nincsenek borostás vádlik és lekopott, olcsó körömlakkok. Nem vaskos, nem nőiesen telt, hanem sportos, karcsú. Kemény, de mégis természetesebb mozgású szilikoncicik néznek ránk, guszta bimbókkal és az életben nem tűnnek annyira műnek, mint a fotókon. Borotvált punci, korából adódóan már nem teljesen baba, de azért emberi fogyasztásra bőven alkalmas. Én mostanában lejöttem a nyalásról, de jártam már ott előzőleg és nem bántam meg.
Amiről még nem emlékeztem meg az a magassága. 170 cm az adatlap szerint. Ehhez jön a magassarkú és a hajkorona, szóval egy igazi amazont kapunk.

Action

Bár külsőre veszélyesebbnek tűnik, csendes, kedves, udvarias, igyekvő partner. Zokszó nélkül, gyorsan végrehajt minden kérést. Finoman nyögdécsel, ha az ember fia nem bénázik, de nem az a típus aki el fog élvezni alattunk, szerencsére nem is próbálja eljátszani. Ő ide dolgozni jár.
Nem finnyás, de ez nem lep meg, mivel s/m dolgokat is bevállal és tudjuk, hogy az ilyen lányoknak azért erősebb a gyomruk az átlagosnál. Ő is az a szolgáltató, aki mindent látott és hallott már, nem lehet neki újat mutatni.
Régen még bejutottam a popsiba is, ez már évek óta lekerült az étlapról. Megértem, de egy ilyen popsi esetében ezt sajnálom.
Egy órára és két lövésre érkeztem.
A natúr franciája türelmes, kellemes, jó közben nézni és simogatni azt a szép testet. Régimódi, de nekem, itt és most, ez kell. Vanda nem az a kacsaszájú emlős féle, plázaribi típus, akinél meg akarom idézni a Rocco filmekben tanult figurákat. Arcraélvezés, köpödés, zacsi/seggnyalás, mélytorok itt nem játszik, ez egy másik kávéház. Rendesen leápol, utódok szájba aztán tovább Szilviának.
A félidőben regenerálódtunk és csacsogtunk a lányokról, házakról, vendégekről...
A második játékrészt úgy kezdtük, ahogy az elsőt befejeztük. Én a hátamon, míg Vanda a lábaim között szorgoskodott. Megfordult egy pillanatra a fejemben, hogy ez a második is mehetne így végig, de eszembe jutott, hogy akkor lemaradnék a pucsító popsi látványáról, azt meg mégsem lehet.
Tehát gumit húztunk és lovagolni kezdett, csókot nem erőltettem, de puszikat adtam/kaptam ide-oda. Hajzuhatag illatos, csikiz, cirógat, menő hangulatfokozó. Missziben folytattuk, itt kicsit el kellett időznöm a combfixes lábikókon is. Ő a hátán, én szemből térdelve jöttem, a bokáinál megfogtam és széthúztam a hosszú lábait.
Erősen tanakodtam magamban, mert nem volt kőbe vésve a finish stratégiám. Az volt a dilemmám, hogy a cicikre küldjem az utódokat vagy doggyban, benne érjen a vég. A kutyus győzött, nem sokáig bírtam ellenállni a látványnak, lásd 13.& 18. képek.

Elszámolás

Ahol gyakran megfordulok, ott már előre leteszem az ajándékot, mert tudom, hogy jó helyre kerül.
Ár-érték arányban kiemelkedő szolgáltató, aki évek óta hozza a minőséget.

Vanda, felejthetetlen szexpartner

  River2

Egyeztetés

Napközben hívtam, elsőre nem vette fel, de azonnal visszacsörgött a randifonomon.

Megközelítés

BKV 4-6 villamos+10 perc gyaloglás. De a kék metró is jó, sőt még jobb is a nyugati pu-ig. Az egyeztetéskor azonnal monda a pontos címet.

Helyszín

Régebbi típusú bérlakás, nagyon szép belsővel , szépen berendezve. Bejárati ajtó előtt kamera (lehet hogy nem az övé), akit zavarna tudjon róla. Mondjuk, én nem szeretek magam után semmilyen nyomot hagyni, de a hölgyek biztonságra törekvését is megértem. szóval ez van. Minden tökéletes. tisztaság félhomály, hangulatvilágítás, stb. fürdőszoba (már akit ez érdekel) teljesen rendben tusfürdőválaszték stb. Én valahogy úgy vagyok vele, hogy nekem egy szappan is megfelel. ha a fürdésért mennék akkor aquaparkba járnék...

Hirdető külseje

A vörös a gyengém... a természetes vörösbe pedig azonnal beleszeretek.... A képek nagyjából tükrözik a valóságot, csak egy-két apróságban lehet eltérés. a magassága kb annyi, karcsú, nagyon jó alakú stb..., a cicii nem annyira "labdaszerűek" mind a képeken, nagy ágaskodó bimbókkal. Az arcát nem látni a képeken, és egy kicsit másképp is képzeltem el. Meglepődtem, hogy két hölgyismerősömre is hasonlít.

Action

A kapuban beengedett, vörös bugyi és fekete magassarkú cipő. ásványvízzel kínált, fürdés. visszafelé majdnem elvágódtam a parkettán a vizes talpammal. Babaszoba szép, franciaágy, légkondi stb. ágyrafekvés közben majdnem felrúgtam az éjjeli szekrényt, itt megvolt a második röhögés. Kis simi, majd gumis francia, Jó! Kibontottam a bugyijából. kértem hogy 69-ben franciázzon, hogy lássam a meghódítandó területet. szép formás feneke van, tiszta, jó illatú, olyan szívesen beleharapnék érzés tör rá az emberre tőle. lovaglás hátulról, majd elölről, hogy lássam az arcát és a ciciket, majd egy kicsit misszionáriusban. mondtam neki hogy hajlamos vagyok a lábgörcsre, ezért ne lepődjön meg ha hirtelen leugrok róla. ezen megint jót röhögtünk. végül oldalt fekve, hátulról lett végem.

Elszámolás

Fél órára mentem, nekem már nem jön össze egy órában kétszer. Hja.... azok a boldog kamaszévek, (vagy huszas évek, harmincsas évek, így a negyvenes éveimben)! nindent megbeszéltünk korrekt minden.

Vanda, nagyon jó szexpartner

  cappuccino

Egyeztetés

Üzenetet váltottunk, nagyon készséges volt, simán megbeszéltünk aznapra egy időpontot

Megközelítés

Metró, villamos, busz pár perc sétára. Autóval is könnyen megközelíthető, a parkolás fizetős.

Helyszín

Lakás szép, jól be van rendezve. Amerikai konyhás nappali és hálószoba. Rend, tisztaság fogadott. Célnak megfelel. Itt ott szebbnél szebb tűsarkú cipők, topánkák, amik lázba hozzák az embert.

Hirdető külseje

Bomba alak, szuper lábak, kívánatos, formás popsi, izmos has, szilikon cicik, szép nagy bimbókkal. Vörös haj zuhatag, szép szemek. Szimpatikus, kedves, laza csaj. Ami fontos: nagyon szép arca, szemei vannak.

Action

Zuhany után a hálóba vonultunk, elkezdtük feltérképezni egymást. Szopogattam a lábujjait, nyaltam a talpát, simogattam a lábait, folyamatosan markolásztam a gyönyörű fenekét. Néha a melleit szopogattam, simogattam a testét. Nagyon izgató, jó alakú, karbantartott hölgy. Elkezdte szopni a farkam, lassan, lágyan csinálta. Szopogatta a makkomat, mélyebbre ment, félig bevette, majd vissza. Utána ugyanez előről. Minimális kézhasználat, inkább folyamatosan a szájában voltam. A könyökömön támaszkodva moziztam, szép látvány volt3. Utána 69-ben folytattuk, ő felül, én alulról nyaltam a popsit, puncit, csókolgattam a combját. Közben a melleit simogattam vagy a fenekét masszíroztam.
Átvonultunk a fürdőbe, hogy kivitelezzük perverz kérésemet, az arcra pisilést. Fölém állt, egyik lába a zuhanytálcán kinyújtva, másik talpa a falon, térde behajlítva, én a puncija alatt. Nagyon jó dominás feeling volt. Nemsokára szépen arcra, szájba, hasra csurgatta a pisit, majdnem eldurrantam tőle. Gyors modakodás után irány a szoba. Gumit húzott, én a hátamon feküdtem, Vanda meglovagolt. Kívánatos popsiját markolásztam közben, úgy adtam neki az ütemet, de a pisitől és az előtte való szopástól annyira felizgultam, hogy nemsokára elélveztem.

Elszámolás

Korrekt, minden annyi, mint a telefonban. kiváló ár érték arány

Vanda, nagyon jó szexpartner

  Miszter01

Egyeztetés

Vandát itt az oldalon találtam meg, már régóta szemezgettem vele. Gondoltam eljött az ideje, hogy én is átéljem az előttem szólók által leírt élményeket. Először Vtr-en írtam neki, majd pedig telefonáltam mert a Vtr-re először nem érkezett válasz. Mondta, hogy vmi gond lehet a Vtr-el mert eltűnt folyamatosan, de aztán sikerült mindent lefixálnunk másnapra. Nagyon rugalmas volt az idő tekintetében flottul tudtunk végül egyeztetni.

Megközelítés

Egyértelmű a cím nagyon könnyű odatalálni. Vanda a váci út Lehel és Dózsa közötti részénél Dózsához közelebb rendel egy második emeleti kéjkuckóban. Gyakorlatilag a címmel szemközti utcában találtam is helyet, de az épület mögött is sok parkoló található. Tehát könnyű parkolás és megtalálás, megjegyzem én szombaton voltam szóval azt az állapotot tudom elmondani.

Helyszín

Ház régebbi tégla, közös helyiségek is régiek, de a lakáshoz felérve látszik, hogy az akárcsak a gazdája jól karban van tartva. Lakás kicsi kb. 35-40 m2 egy pici előterecske és utána az amerikai konyhás nappali abból nyílik a franciaágyat rejtő szoba és a fürdő is. Fürdő tiszta több tusfürdő is található benne. Mivel otthon tusolás után érkeztem fürdőt az elején nem vettem igénybe csak a szájvíz miatt. A randi végén viszont igénybe vettem. Fürdő tiszta több tusfürdő, kaptam egy nagy puha törcsit is, szóval rendben van. Az amerikai konyhás nappaliban egy kanapé és szék meg asszem tv állvány volt, a baszobában egy szekrénysor + franciaágy aminek a végén tükör van a falon.

Hirdető külseje

Vanda a képeknek abszolúte megfelel egy szép mutatós érett hölgyről beszélünk. Képeknek teljesen megfelel, arca nekem bejött szerintem az arckitakarástól sem kell tartani. Egy szexi cicaruhába fogadott, igazi faszállító látvány volt. A melleit külön kiemelném, nem lógnak szép feszesek és a popsi is, tehát minden adott egy fergeteges együttléthez.

Action

Miután megérkeztem átadtam az ajándékot egy kis desszert kíséretében. Ez a konyhapultra került és ott is maradt. Miután szájvízzel öblítettem visszatértem vendéglátómhoz és elkezdtünk ismerkedni. Látszik, hogy nem ma kezdte, igyekezett mindenben a kedvemre tenni, először csókolóztunk felfedeztük egymást, utána melleit kezdtem el kényeztetni, ő pedig simogatott majd pedig szépen elém guggolt és elkezdett lágyan franciázni.

Nagyon jó technikája van, se nem túl gyors se nem lassú szépen nyalogatta, szemkontaktust tartja nagyon jó látvány ahogy franciázik. Mikor kicsit kezdett fáradni leült az ágy szélére és úgy folytatta. Közben megfogtam a fejét simogattam a melleit. Egyszóval nagyon izgató volt szopatni. gondoltam is, hogy azért ezt még akarom így élvezni ezért elfeküdtem, hogy neki is kényelmesebb legyen. a lábam közé térdelt és úgy szopott tovább. Közben mellei közé rakta és volt egy kevés kebelszex is.

Mikor már úgy éreztem, hogy nagyon jó hangulatban van a velem egykorú javasolta, hogy beleülne és úgy a melleit is tudom kényeztetni, miközben férfiasságomat megdolgozza őt. Hát ennek nem tudtam ellenállni és így kértem, hogy húzzunk gumit. Mikor felkerült a felszerelés szépen belecsúszott én pedig közben melleit masszíroztam és bimbóit nyalogattam. Mellei nagyon jól reagálnak a kényeztetésre, jól keményednek és így hozzájárulnak kéjbarlangja síkosságához is.

Na szóval így élvezkedtem jó darabig, majd elkezdtem diktálni én az ütemet. Nagyon jól lovagol hol csak tekeri magát rajta, hol fel le jár a kéjdorongon, tetszett nagyon. Miután már eleget élvezkedtem kértem tőle, hogy forduljunk doggyba, hogy a tükörben is lássam és ő eleget is tett kérésemnek.

Szépen bepucsított, de kicsit hátrébb kellett mennünk, hogy a tükörben jól lásuk a történéseket. Miután felvettük a pózt elkezdtem dugni hátulról. Először csak lágyan majd keményebben, mondta, hogy mehet rendesen dugjam meg keményen ezért beleadtam apait anyait és (elnézést a ronda kifejezésért de) jól megbasztam hátulról. Nagyon jól fogadta és jól viselte az ütemet. Lehetett neki adni rendesen, közben végig a tükörbe nézett és láttam ahogy mellei ringanak és élvezi, hogy a farkam benne van.

Hát gyerekek egy szó mint száz, fenomenális látvány volt ezt a gyönyörű nőt felhúzni a farkamra miközben a tükörben mindent láttam.

Dugtam és csak dugtam mígnem egyszer csak egy hatalmasat élveztem a puncija mélyére (gumiba). Nem ugrott ki belőle, megvárta míg az utolsó csepp is kijött és miután én kivettem csak akkor kezdett el a tisztálkodás ügyében intézkedni. Miután végeztünk elpihentünk egy kicsit az ágyon kérdezte, hogy megmasszírozzon e, de annyi erőm sem volt hogy hasra forduljak. Üdítővel kínált, kicsit beszélgettünk majd kértem a törcsit és elmentem tusolni. Tusolás után még picit beszélgettünk majd irány a város forgataga.

Elszámolás

Elszámolás teljesen korrekt. Amit előre megbeszéltünk és nem változott a randi alatt. Extrát nem vettem igénybe nem is tudom van-e nála valamilyen extra.

Vanda, nagyon jó szexpartner

  Explorer01

Egyeztetés

Telefonon egyeztettem vele egy időpontot nem sokkal későbbre

Megközelítés

Autóval mentem de nem lehet gond a tömegközlekedés sem. Metró a közelben

Helyszín

A lakás felújított kifejezetten tetszett az elrendezés. Fürdő tiszta és a választék is megfelelő volt ami a tusfürdő két illeti. A tetthely a célnak megfelelőméretű szoba az ágy fejtámlájánál nagy tükör.

Hirdető külseje

Telefonon latex rucit kértem hogy vegyen fel mert ilyet még nem tapasztaltam egy hölgyön sem.. Nem abban nyitott ajtót de mondta hogy azonnal átveszi. Átvette. Sexy volt. Nagyon tetszett a vörös haja és a nagy szilikon cicik.

Action

Tehát nyílik az ajtó kellemes jelenség láng vörös hajjal melltartó bugyi szettben mosoly nélkül. Bejjebb invitál mutatott a kanapéra hogy oda pakolhatom a ruháimat. Majd szólt hogy kéri a virágszálakat. Mondom természetesen. Majd kapom a törölközőt és megnyugtat hogy már veszi is a latexet. Zuhany után már egy fekete nem túl feszülő latex szerű egybe huhában várt, amiben nagyon csinos volt. Leheveredtem az ágyra miután ő is csatlakozott mellém és megkérdezte hogy menet e a francia? Mondtam hogy természetesen. Szerintem a francia nem annyira az erősség, egyáltalán nem vagyok nagy méret, de csak a felével foglalkozott viszonylag sok kézi munkával ami annyira nem a kedvencem. 5 perc múlva megkérdezte hogy " jöhet az aktus?" eddig sem volt az a cseverészős, mosolygós.,kedveskedős lány de ez után kicsit máshogy kezeltem a dolgot. Mondtam hogy jöhet. Szépen felült élményt síkosító ért majd gumit húzott és rám ült. Szép látvány! Nagyon szép cicik óriási bimbókkal! Viszont nem ült bele teljesen megint csak félig. 5 perc múlva megint megkérdezte hogy mire váltsunk? Mondtam hogy hátulró próbáljuk meg. Fordultunk és már moziztam is a fenekét ahogy eltünök benne. Nem is kellett sok ésannyi iá lett nekem. Tisztogatás zuhany, majd öltöztem és indultam

Elszámolás

Extrákat nem kértem

Vanda, nagyon jó szexpartner

  spyyyy

Egyeztetés

Feltűnhetett az uraknak, hogy az elmúlt fél évben eltűntem az oldalról. Januárban egy csúnya munkahelyi baleset miatt kórházba kerültem, egészen március végéig, amikor a koronavírus helyzet miatt kirúgtak. További 4 hónapig otthon lábadoztam, míg végre úgy éreztem, hogy most már vissza kéne térnem a régi kerékvágásba, így nekiláttam egy megfelelő jelölt keresésének, mivel időközben sokat változott a popszakma, régi kedvencek eltűntek, új helyre költöztek, stb. Szempont volt még, hogy egy kissé idősebb hölgyet találjak a megszokottnál, a fiatalos hév még nem működne nálam. Így esett a választás Vandára, mivel a képein egy bomba testű MILF látható, olvasva a beszámolóit kellemes hölgyre számíthattam. A tájékozódó telefonhívás elsőre sikeres volt, megbeszéltem vele a lényeget, majd megígértem, hogy a következő héten újra hívom. Sajnos ez többszöri próbálkozásra sem sikerült, vagy ki volt kapcsolva, vagy nem vette fel. Nem adtam fel és ezen a héten végre sikerrel jártam, kaptam időpontot csütörtök délre.

Megközelítés

Autóval mentem, a GPS odatalál. A tetthely pont félúton van a Lehel tér és a Dózsa Gy út között a Váci úton, a ház előtt a járdán lehet parkolni, több üres hely is volt. A parkolás természetesen fizetős.
A ház előtt hívtam, kaptam kapukódot, lift is van, így minden simán ment.

Helyszín

Teljesen felújított kis lakás, maximális tisztaság és rend, bár a kórház lett volna ilyen. A fürdőben zuhanykabin, törülköző és szájvíz kikészítve. Az ágy nagy és kényelmes.

Hirdető külseje

A képek nem hazudnak, igazán dögös MILF, sportos, feszes testű, az arckitakarás se ijesszen meg senkit, kimondottan szép arcú a hölgy, nekem nagyon bejött. A szilikonos cicik jól állnak neki...

Action

Fekete bikiniben fogadott, ami igazán szexi látvány volt. Leróva a tisztelet díját és a tisztasági kört, a lényegre tértünk a nagy franciaágyon. A melltartót kibogozása után közelebbről is megismerkedtem a látványos cicikkel, kissé keményebbek a vártnál, de a bimbók kellően érzékenyek. A bugyi levételét követően javasoltam kezdésnek a 69 pozíciót, hogy közelebbi ismeretségbe kerülhessek a gyönyör kapujával. A szopás lágy, kevés kézi rásegítéssel, mélytoroknak a közelében sincs, de kellemesen változatos a nyelvjátéka. Az én nyelvészkedésem Vanda tiszta és jóízű kéjnyílásánál csiklókeményedést és új ízhatású, bőséges nedveket eredményezett, de ennél tovább sajnos nem jutottam. A nedvesedésen felizgulva elöntött a vágy, hogy benne lehessek, mivel a kicsi Kém is elérte az ehhez szükséges keménységet. A védelem applikálását követően némi síkosítót kent a gumira, majd lovagló pózban juthatott be kicsi kém a kedvenc helyére. A lovaglás lépésben indult majd ügetéssé gyorsult, igen élvezetes volt, de a végkifejlet elmaradt. Ezt nem is bántam igazán, mert Vanda popókényeztetést és prosztatamasszázst is hirdet, a befejezés pedig úgy a legkellemesebb.
Ehhez Vanda ápolt kezein kívül elég nagy választékban, többféle, különböző méretű eszköz is választható, ízlés és igény szerint. Egy közepes méretűt választottam, ennek segítségével és kicsi Kém szopogatása következtében végül nagyot lőttem Vanda szájába, szuper jó élvezet volt! Az utódok egy papírtörlőben végezték. Időm is lejárt közben, elvonultam tisztálkodni. Vandának nem volt sietős a távozásom, még meghívott egy frissen főzött KV-ra is, amit köszönettel elfogadtam.
Tehát TP egyáltalán nincs, mert kávézás közben még társalogtunk is, mielőtt távoztam volna.

Elszámolás

Előre történt, ez természetes mivel először voltam nála. Szép csokor, a pesti átlagnak megfelelő, egyetlen címlet. Matekozni nem kell, minden amit vállal az alapban benne van.

Vanda, nagyon jó szexpartner

  bnorbi77

Egyeztetés

Elsőre nem sikerült elérni, viszont vissza csörgött. Rögtön vissza hívtam és megbeszéltük a részleteket. Sőt, később SMS-ben kértem pontosítsuk a címet. Készséggel elküldte nekem szinte azonnal.

Megközelítés

BKK-val mentem. Kb. félúton a Dózsa és Lehel megálló között. Közelebb szerintem az előbbihez. Vácin fekszik az épület, nem kell keresgetni. Viszont 3 lépcsőház van, ezt érdemes Vandával pontosítani.
Nem tudom van-e lift, de nem is kell. Mivel pár emeletnyi séta a lakás.

Helyszín

Kis lakás, de a célnak megfelel. Ágy kényelmes, ventilátor a nyári hőségben, fürdő és lakás tiszta, többféle tusfürdő. Törölköző is természetesen frissen mosott.

Hirdető külseje

Vanda igazi dögös MILF, a képeknek megfelelő. Formás fenék, tenyérbe mászó szilikon cickók feszes nagy bimbókkal. Én mell fetisiszta vagyok, ezért nálam telitalálat. Szexi göncben fogadott, amitől viszonylag gyorsan megszabadítottam.
Szolibarna sima bőr, vörös göndör hajkorona (én imádom). Barátságos, nagyokat tud nevetni, jó fej nagyon.

Action

1 órás programra mentem, amiben kétszer van kényeztetés. Ez már önmagában is csábító. Vanda maximálisan a kedvemben járt mindvégig, teljesítve minden kérésemet. Érdeklődött nem zavar-e a háttérben a zene, esetleges telefoncsörgés. Mivel először jártam nála leróttam a 'tiszteletemet'. Aztán átbeszéltük a forgatókönyvet, én mit szeretnék kapni és adni. Partnernek bizonyult mindvégig, bármivel rukkoltam elő. Kértem 1 pohár vizet, majd az ágyra térdeltünk szemben, és lassan megszabadítottam a felesleges ruházattól. Emberek, azok a mellek! Imádtam gyengéden habzsolni őket. Méretesek, formásak és ígéretesen ágaskodó bimbókkal hívogatnak még több játékra. 69-be fordultunk és elindult a kölcsönös kényeztetés. Terveim borultak, merthogy annyira jól abszolválta a nyelvvizsgát, hogy megadtam magam. Jöttem, láttam, lőttem! Letisztogatott, majd masszázst ajánlott.
Beszélgettünk közben, és ellazultam. Egy idő után, kértem jöhet újabb 69-es póz. Felkészülve a bevetésre. Úgy látszik kevésnek bizonyult az idő a töltődésre, mert nem sikerült hadrendbe állnia az ezredesnek. Ez persze semmit sem vont le az együttlét fényéből. Vanda csodálatos hölgy, aki barátnősen asszisztál a helyzethez. Olajos kézi levezetést kértem, közben úgy fektetve hogy tudjam kebleit, kelyhét simogatni, nyalogatni. A kiképzés keménynek bizonyult, de a patron a tárba szorult. Sebaj, mondtam, majd innen folytatjuk legközelebb. Elérkezett a távozás ideje. Ugrás a fürdőbe, kis bájcsevej és máris a hangos Váci úton újra.

Elszámolás

Telefonban előre megállapodott szerint helyeztem el az asztalon a kerek rózsacsokrot. Nincs külön extra, alapban van minden finomság, ami nekem kellett.

Vanda, nagyon jó szexpartner

  NO-KECMEC

Egyeztetés

Már többször feltűnt és jól megcsodáltam a fotóin látható mesés hajzuhatagát (mást nem is néztem, nekem elég volt ez a különlegesen szép hajkorona) :-) Pénteken mikor ki volt írva a "most elérhető "opció, hívtam egy vasárnapi program lehetőségéért. Rögtön felvette és megfelelő volt neki az időpont javaslatom. Azt kérte, hogy a találka előtt egy órával még jelezzem a versenyben lévőségemet. Rákérdeztem, hogy a VTR-t, vissza igazolná, ha ezt bejelölném? A "miaz, hogy, nagyon szívesen" válasza után, már az előzetes telefonálásosomhoz sem ragaszkodott, elegendő volt a ház elől hívnom.
Megbeszélés tárgyát képezte még a NFVSZ-ba lehetősége, mert az adatlapján ez extraként van feltüntetve. Elmondta, hogy az adatlapja némi igazítást igényel, nem naprakész (lehet, hogy azóta ki lett igazítva) A NFVSZ-ba az már ott van az alap programban.

Megközelítés

A metrós lehetőséget tartottam a legmegfelelőbbnek, de az megint nem járt a hétvégén. Sebaj, jó nekem a metrópótló busz, hiszen nem sok a különbség csak annyi, hogy az máshonnan indul, meg tud hirtelen nagyokat kanyarodni és hirtelen erőset fékezni. Eleve gyanakszom, hogy ezek közül valamelyiket meg is teszi ezért inkább kapaszkodni szoktam. Arra azonban nem számítottam, hogy nagyon hirtelen tud elindulni, egy szemernyit sem vette figyelembe, hogy én éppen a telefonom babrálom, teljesen biztonságba érezve magam. Sikerült a kapaszkodót nem rendeltetésszerűen használnom, kapaszkodás helyett inkább jól megstukkoltam, senki ne aggódjon nem lett semmi baj, nem tettem kárt a közvagyonban, legfeljebb egy kis hámréteget hagytam rajta. Leszállás után még be kellett tájolnom magam, zúgó fejjel kicsit nehézkesre sikeredett, az üres parkolókat már nem is néztem, csak azt tudom a környéken fizetős, 400 ft fölött van az óradíj. A házban egy rendkívül lassú lift közlekedik, amit elengedtem az előttem érkező lakóval, egy örökkévalóságnak tűnt amíg visszaért. A türelmetlenségem is közre játszott a lift sebességének megítélésében.

Helyszín

Több helyiséggel rendelkező lakás, itt aztán nagyon komolyan van véve a tisztaság íratlan rendelete. A berendezése miatt rögtön beköltözhető lenne egy ott lakás céljára is, de senki nem lakik itt, csak irodának van használva. A Fürdőben nem lehet fürdeni, zuhanykabin van, viszont a tusolásra kiválóan alkalmas, nem csak a levegőbe beszélek, ki is próbáltam. Mindennel fel van szerelve ami csak kellhet, akarom mondani az öblítős pohárkák éppen elfogytak. Vendéglátómtól kérten segítséget, aki rögtön megoldotta a problémát és meglepett engem egy nagy vizes "pohárkával". Mértékegység jelölés híján ezt nem tartottam illendőnek tele tölteni, csak úgy érzésre és mértékkel fogyasztottam a szájvizet. Az akcióhelységben egy nagy stabil és kényelmes ágyban történt az együttlétünk.

Hirdető külseje

A fotókon szembenéző, tökéletesen formás, szerintem retusmentes képekkel hirdető hölggyel találkoztam. Vörös fehérneműbe öltözve és a színben passzoló magas sarkú vörös cipellőben fogadott. Írnám a többi öltözékét is de szerencsémre ennyi volt, lehetett a szemet legeltetni rendesen. A járásáról egy litániát lehetne írni, rendkívül kecsesen, izgatóan tud járni ebben az említett cipellőben. Az arckitakarás miatt valamit írnom kell róla, de ez ízlés kérdése, nekem semmi panaszom nem volt ellene, én igen bájosnak véltem. A természetét komolynak jellemezném.

Action

Egy rövid ismerkedős beszélgetéssel kezdődött a történet, miközben én vetkőzésbe kezdtem, persze csak azután mikor elmondta, majd hová pakolhatom a ruhám. Mit nekem "majd" rögtön vetkőzni kezdtem és pontosan a kijelölt területre pakoltam a ruhám, ami egy kanapé vagy sarokülő volt, szerencsére igen méretes volt a bútordarab ezért nem kellett nagyon pontosan pakolni. Vetkőzés és pontosan pakolás közben a beszélgetésünk ideje alatt próbáltam kedvesünk szemébe nézni, ez nem pontosan sikerült. Az vesse rám az első követ, aki a fotókon látott hölgynek a szemét nézné mikor az összes öltözéke egy szexi fehérnemű. Rövid fürdőlátogatás után siettem Vandához, ő a tetthelyre irányított, én meg javaslatára az ágyba feküdtem, ő meg mellém ült.

Felvezető simogatásokkal kezdte, később egy kevéske csókolózás lett belőle, amit olyan szájra puszisnak jellemeznék. Megszabadult a cicitartótól, hagyta kedvemre kijátszadozni magam a szépségekkel, közben kecmeckét kezdte simizni, aki nagy érdeklődést mutatott a történtek iránt. Vendéglátóm érezte, az érdeklődést és szájba vette a meredező testrészem. Kellemesen lágy a franciája, nem sietős, néha kézzel is meghúzkod, én inkább gumit kértem, mert elvégre dugni jöttem. Mikor meggumizott, rákérdeztem " jöhetek felülről " az igen válaszára már mentem is felülről. Valahogy nem találtam be, pedig kedvesünk mondta, hogy lejjebb, most feljebb az lett a vége hogy neki kellett berakni. Először a lassabb tempót tartottam kedvezőnek, később a gyorsabbat, még később az erőteljesebbet. Mikor elkezdtem izzadni partnerem rákérdezett "biztos jó neked ez a póz?" gyorsan igent mondtam, aztán rögtön nemet, kértem inkább ő jöjjön most felülről.

Lovagló pózra váltottunk a behelyezéssel én már nem is próbálkoztam kedvesünkre bíztam, inkább a ciciket simogattam. Kellemes érzés volt ismét belé kerülni, markolászni a fenekét és a ciciket. Azt már le sem merem írni, hogy itt mi történt. (kecmeckét elhagyta a férfiereje) Az a lényeg, hogy szájjal kellett befejeznie a történteket, miközben engem a szájával, szavaival nyugtatgatott, kecmeckét a kezével izgatta, gyors eredmény után a szájával is kecmeckére koncentrált. Szerettem volna, ha leköpi, mert én biza megtettem volna, ezt érdemli egy ilyen lusta f@asz. Innentől már egyenes volt az út a szájbaspriccig. Kedvesünk tartott még egy ideig, na persze most nem akartam lankadni! :-) Le lettem takarítva ptörlővel, a felesleg szintén ebben végezte.

Kicsi beszélgetés után kaptam egy massz ajánlatot, amit most köszönettel elfogadtam, pár perc után felvetettem a csere lehetőségét, ezt meg vendéglátóm fogadta köszönettel. Massz közben többször megcsókoltam a fenekét, meg a combjait, így ez a massz sem volt túl hosszú, mert kecmecke nyújtózkodni kezdett.

A szájjal történő kényeztetést kértem, partnerem ezt oldalról kezdte, később rákérdeztem a 69 lehetőségére, miközben kimondta az igent már a puncijában és a fenekében gyönyörködhettem. Az én tevékenységemet inkább vizuális szemlélődésnek, fenék és puncipuszilgatásnak nevezném semmit nyalásnak. Markoltam és simogattam a fenekét, ami nagyon toppon van, mint ahogy az egész teste. Mikor már nem cselekedtem semmit a számmal az alsó fertályon, kedvesünk jelezte inkább oldalról szopizna, mert úgy tud húzgálni is, nem kell a támaszkodásra ügyelnie. Ahogy oldalra helyezkedett én megragadtam a kebleit, ő meg bekapott, és kézzel verve, bólogatva vitt a végemig. Örömöm cseppjei a szájában végezték, később ptörlőben ami a földre került, később a szemetesbe lett téve, a további útjáról nincs tudomásom.

Kis pihegés után letusoltam és ami a fürdőből kilépésemkor fogadott, az számomra egy mindent elsöprő szexi, izgató látvány volt!
Kedvesünk egy bárszéken ül ruhátlanul, magas sarkú cipőt viselő lábait keresztbe vetve, szemüvegben éppen a laptopján pötyög. Az nem lett volna semmi ebből egy szaxit kezdeni, de előttem a két lehetőségem, így a búcsú következett.

Elszámolás

Érkezésemkor elfelejtettem rendezni, ő meg nem kérte, így a massz programom végén jutott az eszembe és szóltam, hogy valahová odateszem a csokrot, mert nem biztos, hogy a végén megint eszembe jut. Félreértés volt ez a javából, mert mondta, hogy érkezésemkor nem látott nálam virágot. Most nem jut eszembe a pontos virágszálak mértékegysége, de a beszim kiengedése után majd megnézem itt az alsóbb rublikában és a hozzászólós részen majd pótlólagosan megírom. :-)

Vanda, nagyon jó szexpartner

  sug83

Egyeztetés

Két nappal előtte telefonon egyeztettünk, tájékoztatott mindenről, majd VTR-ben megerősítettem az időpontot. Hopp elrontottam, mert egy nappal későbbi időpontot írtam, ezért visszahívtam -sűrű elnézés kérések közepette- és megbeszéltük hogy írok egy új VTR-t és elfogadja. Kedvesen tolerálta tévedésem.

Megközelítés

Kocsival mentem, GPS odavezetett, majd a közeli utcában (5 perc séta) találtam parkolót. (a környék egyébként fizetős, de szombat lévén megúsztam)

Helyszín

A többemeletes ház x-edik emeletén található Vanda élmény kuckója, ami egy ízlésesen berendezett konyha-étkező-nappaliból és egy élményszobából áll, ahol a nyári forróságot klímával tudja enyhíteni. A fürdő tágas, a kényes ízlésnek is megfelelő, még nagy termetemnek is kényelmes tusolóval és a hozzá tartozó mindenféle tusfürdőkkel, szájvizekkel, pihe puha törölközővel.

Hirdető külseje

A külső a beszin lévő képekből jól megítélhető és találkozásunkkor is ugyanaz a jó alakú, sportos nő fogadott, a kitakart arca pedig szimpatikus, kedves, érdeklődő benyomást keltett bennem. Szeretem a korban hozzám közelebb álló hölgyeket, mert sok mindenről tudunk fesztelenül beszélgetni és a randi így kellemesen, barátnősen telik.

Action

Érkezésemkor a bejutásnál tévesztettem, mert A,B,C lépcsőház is van az adott számhoz, de Vanda kedvesen útba igazított. Bejutás után lifttel mentem fel, ahol az ajtó már nyitódott érkezésemre. Belépés után puszik, cipő le és ajándékaim átadása után a nappaliban vetkőzés és irány a fürdő ahol hűsíteni tudtam a forróságban felhevült testem. Felfrissülés után irány a tettek mezeje, ahol megbeszéltük, hogy a normál program mellett a Vanda által ajánlott prosztata masszázst is felvesszük az étlapra. Kezdésként simogatások, csókok, érzékeink élesztgetése, majd kényelembe helyezkedtem és kedvesem lágy franciás kényeztetését élveztem. A kölcsönösség jegyében fordultunk, majd cirógatós-simogatós masszázsom után nyakát, kemény bimbóit, mellének íveit, hasát, combjainak belső ívét csókolgatva jutottam a gyönyör kapujába, ahol lágyan körözgetve a megnyíló nagyajkak mélyére benyalva, hosszan, élvezettel jutottam csiklójáig, amit lágyan nyalva,szívogatva tettem kedvére kedvesemnek. Fordulás után a prosztata masszázs következett, ami az előkészületek után, a prosztata masszírozása közbeni franciázással, általam még nem ismert örömökhöz juttatott. De szerettem volna az ajánlott lovaglást is megtapasztalni, ezért gumit húztunk és belecuppant nyergembe, majd először lassan, érzékien, majd heves vágtával lettem kényeztetve, miközben az isteni bimbókat és melleinek halmát csókolgattam, markolásztam kedvemre. Mivel a kutyus nem maradhat ki az élvezetekből, pózt váltottunk és a fantasztikusan pucsító Vanda puncijának istenien finom döngetése következett. Megfáradt farkam kis pihenőt kért, amit beszélgetéssel töltöttünk, majd Vanda érzéki franciájával vezetett a a kéjek ösvényén a beteljesedésig. Kis pihi, törölgetés, zuhanyzás, öltözés és búcsúpuszik után utamra bocsátott.

Elszámolás

Érkezésemkor átadtam ajándékaimat, a virágszálakat pedig egy alkalmas szekrényen helyeztem el, ami távozásomig ott is maradt.

Vanda, nagyon jó szexpartner

  tk23

Egyeztetés

Telefonon többször hívtam mire beszélni tudtunk.Kedvesen tájékoztatót mindenről.

Megközelítés

Esti idő pont lévén a parkolás nehézkes szinte csak örökölni lehet a közelben.Én is így jártam néhány kör után.Érdemesebb tehát idő előtt érkezni a parkolási nehézségek miatt és némi apróval is készülni mert itt este 8 ig kell gépezni! Bkv busz nem messze jár.

Helyszín

Régi építésű nagy polgári lakás szép tiszta tágas szobával nagy ágyal.Van nagy tükör is csak sajnos messze az ágytól. A helyiség amúgy dómina szeánszokra is alkalmas mert több fajta felszerelés is van hozzá. Fürdőben kád tiszta türcsi több tusfürdő.

Hirdető külseje

A képek azért feljavítottak de az összkép még mindig egy dögös sportos szexi milf feszes testtel. Egyedül a cicik nem olyan kerekek mint a képeken de az isteni mellbimbók még mindig tökéletesek.Haja vörös mint a képeken ,megérkezésemkor magassarkú ,combfix ,apró kis tanga és felül egy bőr szerű ruha volt rajta,melytől még szexibbnek nézett ki.

Action

Lightos erotikus dómina kinézetétől már álló farokkal feküdtem az ágyra.Vanda pedig a lábaim közé ült és egy gyengéd prosztatamasszázzsal indítót,melyet nagyon lassan és szakszerűen csinált nem kapkodott így a behatolás is csak több perc múlva történt és teljesen fájdalom mentes volt. Közben néha a farkam verte lassan visszafogottan ,nem arra ment,hogy minél előbb kicsapja. Később mikor már eléggé tágnak ítélt bedugót egy kis vékony vibrátort miközben tovább verte kőkemény farkam.A vége egy natúr francia lett melynek egy része szájba és szanaszét ment jó sok anyagot ki lövellve.Szünetben kicsit beszélgetünk majd levette a feleslegesnek ítélt ruha darabokat és így már csak a combfix és a magassarkú maradt rajta.Egy kicsit masszirozott majd nekem se kellet több és egyből a cicikel kezdtem foglalkozni klassz volt ahogy a hosszúkás bimbói szépen fel keményedtek. Később még egy kis natúr francia majd beöltöztetés de mielőtt neki kezdtünk volna még én is franciáztam neki egy kicsit minek hatására nedvesedet.Végül szemből kezdtünk és nem is váltogatunk pózokat csak a szép lábacskáit rakosgattuk ide oda míg nem végem is lett.

Elszámolás

Előre rendeztük a telefonban megbeszéltek szerint.Régi pesti átlag mely nem sok egy ilyen csodás testtel rendelkező csajszival történt óráért.

Vanda, nagyon jó szexpartner

  egy úr

Egyeztetés

Elsőre felvette a telefont, 30 perc múlva már ott álltam a kapujában. Simán, egyszerűen, érthetően elmondta a feltételeket, nekem nem volt extra kérdésem. A kaputól megint felhívtam, kapucsengő, 3 emelet gyalog (kulcsos a lift) és máris ott voltam.

Megközelítés

A Lehel tér közelében, a Visegrádi utcában található, azt hiszem, Újlipótváros megérdemli az első számú Vöröslámpás Negyed tiszteletbeli elnevezést. Van metró, fizetős parkoló, busz, troli, villamos, mi szem szájnak ingere.

Helyszín

A lakás egy régi nagypolgári stílusú lakás egy igényes zárt lépcsőházas házban. Elsőre inkább tűnt ügyvédi irodának. Tágas, funkcionális. Bár elég nagy, nem láttam nyomát senki másnak és kérdésemre kiderült, hogy nincs kolleganő sem. Bár nekem nem fontos a diszkréció, nincs ki elől bujkálnom, aki nem akar szembetalálkozni senkivel (hacsak a lépcsőn nem), annak ez tökéletes hely.
Az esemény közben végig Santana szólt, ami számomra az egyik legtökéletesebb relax. Imádtam.

Hirdető külseje

Vanda fantasztikus nő. Magas, hibátlan az alakja. Magassarkúban és egy nagyon szexis babydollban fogadott, bugyi és melltartó nélkül. A melleken ugyan látszik, hogy szilikon, de tapintásra egyáltalán nem érződik. A mellbimbója feltűnően hosszú, nekem nagyon tetszett, muszáj volt játszanom vele.
Smink nélkül fogadott és neki nincs is rá szüksége. Harmincas évei végén jár, az érett nők minden izgalmával, ugyanakkor mind arcban, mind alakban tökéletesen helytáll a huszonötösök mezőnyében is. Apróbb tökéletlenségek akadnak, nagyon kevés, de azok is pont annyit adnak hozzá, hogy az ember nem érzi, hogy egy földönkívülivel találkozott. Vanda igazi nő és nagyon sokféle embernek tetszeni fog, annak is, aki a cicababát szereti és annak is, aki a természetesen sportos formákat és tiszta tekintetet.

Action

Egyetlen negatívumot tudok említeni, egyáltalán nem volt oldott és nem is törekedett rá. Lehet, én én voltam az oka, talán éppen befértem még a face kontrollba, vagy egyszerűen máshol jártak a gondolatai, de teljesen hiányzott a bensőséges hangulat. Mint kiderült, őhozzá azok járnak, akik egy bombatestű nőbe üríteni akarnak. Lehet, a fotóin túl szép, túl sportos és elriasztja a normális nőkre vágyókat, pedig ő az, nagyon is. Amikor kiderült, hogy több intimitásra és kevesebb eksönre vágyom, elsőre nehezen dolgozta fel, a kötelező körök (víz, könyvelés, tisztálkodás) után azonnal akcióba lendült.
A kötelező köröknél említem meg, a szájvíz teljességgel hiányzott, így eleve arra a következtetésre jutottam, hogy a csók tabu. Én nem erőltettem, ő nem kezdeményezte, így ez a rész kimaradt. Egy jóleső hosszas lány franciázás után én még visszaléptem egy fokozatot és inkább csak gyönyörködtem benne, simogattam. Erre szinte egyáltalán nem reagált, simán hagyta, tegyem, ami nekem jólesik. Ez így is lett, pár perc után visszatértem a finom szájához, majd beleült. A puncija finom, kellemesen kitöltöttem. Itt is inkább a látvány dominált, nem az érintés, úgyhogy átvettem az irányítást. Lábai a nyakamba, az ágy fejénél levő tükörben viszontláttam önmagamat az álomszép lábaival a nyakamban. Bár sokkal hosszabb időt terveztem a puncijában tölteni, ez a helyzet végtelenül felizgatott, így pár perc után megadtam magam.
Még közel fél óra hátravolt. én azonban az elején deklaráltam, hogy egy kört kérek, de azt nagyon, nem is volt ihletem erőltetni a következőt (így egy órával a sztori után már annál inkább). Ő masszázst ajánlott, amely a hátam kellemes olajos átdolgozásából állt.
Az esemény végeztével tisztálkoság, öltözés. Még néhány kérdést feltettem neki, amelyből kiderült, dominázni szokott, ehhez képest ez a vanilla szerepkör lehet, hogy langyos volt neki.

Elszámolás

Teljesen megfelel a vártnak, középérték egy közepesnél sokkal szebb, ám sajnos tartózkodóbb hölgytől. Az elején intéztem a telefonon megbeszélteknek megfelelően, nem merült föl kérdés.

Vanda, nagyon jó szexpartner

  JWick

Egyeztetés

Egy elég kusza reggel után-a megbeszélt elaludt,aztán ..de hagyjuk,mentő ötletként spontán felhívtam,kedves volt és rugalmas és könnyen egyeztettünk időpontot.

Megközelítés

Könnyen ment autóvak,4 utcára voltam.A parkolásért fizetni kell!De szerencsére azért 3 utcán belül mindig van hely.

Helyszín

Régi típusú bérház,én személy szerint imádom az ilyeneket,ilyenbe laktam évekig a Feneketlen tónál.
Bent tisztaság,az ágy hatalmas és a tusolóban végre nem esett sehonnan a fejemre egy tusfürdő. :)

Hirdető külseje

Furcsa szitu...már 4 éve készültem hozzá,csak közben eltévedtem,kicsit"jó fiú voltam".Az enyhe zavart az arcán leszámítva,borzasztóan csinosan nézett ki.A fotóknak teljesen megfelelően. Állítólag fogyott de fel se tűnt!Nagyon jól néz ki!

Action

Írtam enyhén frusztráltan mentem át egy másik helyről,ami ő maximálisan tolerált. Tusolás után irány az ágy.Maximálisan készséges volt mindenben,ami külön szexi volt ,hogy a cipő rajta maradt. Mivel a kölcsönös szimpátia megvolt így sikerült a "barátnő feelinget"teljes mértékben kihasználni. Kezdésnek rögtön kezelésbe vette a velem egykorút.Kézzel,szájjal csodálatosan bánt vele, utána nem bírtam sokáig és gumit kérve ő felülről ereszkedett rám. Gyönyörű volt nézni ahogy a megfelelő rutinjával le -fel mozgott nem győztem betelni vele.Aztán fordulás hátulról majd előröl,őszintén megmondom egyszerűen csak benne lenni is jó volt,de jól tűrte ,a feszültségemet ugyanúgy mint azt hogy bár megbeszéltük hogy majd kettő akció között beszélgetünk szó szerint az óra figyelmeztetett minket,hogy"elbasztuk"az időt! :)
Egyszerűen 1 órán át szeretkeztünk többször átfordulva és annyira jó volt benne,hogy észre se vettem hogy eltelt az 1 óra.

Elszámolás

Korrekt érték arányban megfelelő.Valamennyivel többet is adtam már az elején,éreztem megérdemli.

Vanda, nagyon jó szexpartner

  kelep220

Egyeztetés

1 órával előtte hívtam. Elsőre felvette a telefont, sikerült is időpontot egyeztetni.

Megközelítés

Bkv-val könnyen megközelíthető, a nyugatitól kb. 5 perc sétára van. Könnyen oda lehet talàltam.

Helyszín

Szép lakás, a célnak tökéletesen megfelel. Van lift is, bár lefelé lépcsőzni kell, ami mondjuk engem nem zavart. A fürdőben több tusfürdő lehetőség is található.

Hirdető külseje

Már régóta szerettem volna elmenni hozzá, de valamiért vaciláltam, kár volt. Valami eszméletlen szexis, dögös nő, egy igazi milf. Az arca nekem tetszett, abszolút illet hozzá.

Action

Egy gyors fürdés után bementünk a szobába, majd az ágyon kezdtem el felfedezni a gyönyörű testèt. Hamar lekerült a kis semmiség ami rajta volt. Kaptam egy finom franciát, amit 69-ben folytattunk. Védőfelszerelés fel és misszionáriusban kezdtük, egy istennő. Ezután kértem, hogy üljön bele, nagyon szép látvány, ahogy azok a fenséges mellek az ember előtt meredeznek. Majd hátulról kaptam el és úgy is lett végem. Kaptam egy kellemes masszázst, közben beszèlgettünk a szünetben. A végén még egyszer felállította a finom szájával és hátulról lett végem ismét. Ezek után kértem egy pohár vizet, öltözés, elköszönés és kellemes emlékekkel távoztam is.

Elszámolás

Minden rendben, előre az asztalra. Pesti átlagnak felel meg az ajándék értéke, amiért szerintem egy nagyon jó szolgáltatást kap az ember.

Vanda, nagyon jó szexpartner

  weathercock

Egyeztetés

Telefonon történt. Időpontegyeztetés korrekt, rugalmas.

Megközelítés

Autóval, mint mindig. Igazából tömegközlekedéssel sem lehet gond. Parkolás fizetős, helyet találni nem könnyű.

Helyszín

Újlipótvárosi nagy lakás. Nem találkoztam senkivel, vagy egyedül dolgozik vagy jó a logisztika. Tisztaság az egész lakásban, ez a fürdőszobára is igaz, mindennel felszerelt.

Hirdető külseje

Magas, vékony lány nagyon szép, jól karbantartott testtel. Az arckitakarástól sem kell félni, bár ez nyilván szubjektív. Nekem bejött. Szerintem közelebb van a negyvenhez, mint a harmincöthöz, de lehet, hogy tévedek. A cicik sebész művei, de szép munka, semmi baj velük. Borotvált muff.

Action

Tusolás után a tett színhelyén egyeztettünk, túl nagy lelkesedést nem tapasztaltam, az is lehet, hogy nem voltam neki szimpatikus. Szerintem a fő profiljában kevesebb a vendég, ezért vállal kommersz szexet. Natúr franciával kezdtünk, amit jól csinált, kevés kezezéssel. Gumihúzás után lovagolt egy ideig, de éreztem, hogy itt váltani kell, ezért hátulról támadtam, hátranyúl, finoman masszírozza a golyókat. Miután kissé elfáradtak a térdeim, oldalt fekve toltam tovább és így is lett végem, miután telelőttem a védőruházatot.

Elszámolás

Mint mindig, most is előre adtam, extrák nélkül belvárosi átlag. Értékarány reális.

Vanda, jó szexpartner

  panda5

Egyeztetés

Múlt héten viberen érdeklődtem a lehetőségek iránt. Aznap nem kaptam választ, de másnap válaszolt így az alap dolgokat megtudtam. Ma reggel hívtam de nem vette fel, de utána visszacsörgetett, és megbeszéltük a találkát.

Megközelítés

Váci úton van a lakás. Ennek tükrében nem olyan bonyolult a megközelítése. Én speciel BKV t választottam. A Dózsa Győrgy úti megállótól egy laza séta.

Helyszín

A lakás egy kis garzon, szépen berendezve. Van egy kis hálófúlke ahol zajlanak a dolgok.A fürdőben tusoló. Van tusfürdő bőven. csak meg kell találni amelyikben van is. Na de ez legyen a legnagyobb baj.

Hirdető külseje

Vanda életkorát én nem tudom megítélni, de gondolom már bőven beletaposott a 40 be. Arca már egy kicsit karakteres, szép hosszú combok, nagy gyári cicik, de már azért nem olyan feszes a dolog.Ami azért hiányzott az a mosoly, mert abból nem sokat osztott.

Action

Igazából azért választottam Vandát, mert az előző beszikben többször is előjött a prosztata masszázs tudománya, nekem meg még ilyen élményem nem volt, gondoltam egyszer élünk. Nem igazán jól indult a dolog, mivel mikor beléptem már láttam az arcán hogy nincs elszédülve a gondolattól hogy velem kell hogy letudja az egy órát. Igazán én adtam a két puszit, majd beinvitált, én levettem a cipőt kabátot. Rögtön nyújtotta a törölközőt, és elkérte a csokrot.Elmentem tisztálkodni, de ha én onnan nem felálló farokkal jövök vissza akkor már tudom hogy nem lesz ez egy nagy játszma. Vanda mindjárt ráparancsolt az ágyra, és előkészítette a masszázs kellékeket. Igazából én azt gondoltam hogy ez majd a második action előtt lesz, de ráhagytam. Bekente az ánuszomat és finoman hatolt be a kezével mígnem odaért a célhoz. Ezt egy 5 10 percig múvelte, igazából nem hozott ki belőlem olyan fergeteges szexuális élményt. A végén a kezével próbálta felállítani a farkamat, de ez részben sikerült, mert közben elsültem. Utána felajánlott egy klasszikus masszázst amit elfogadtam, és eközben beszélgettünk, de főleg én meséltem az élményeimet. Rákérdezett a második kőrre, én meg gondoltam menni fog. 69 be fordultunk, de én nem igazán fértem oda a puncijához, ő meg nem igazán volt sikeres a farkammal, így aztán lejött rólam, és féloldalt folytatta a szopást. Valahogy azért sikerült elsülni, a szájába kértem, teljesítette.40 perc múlt el , de én úgy gondoltam ennyi volt, és felöltöztem. Amíg én öltöztem addig ő már a telefonjait nyomogatta.

Elszámolás

Az elején történt ahogy mondtam is. Extra nem volt.

Vanda, jó szexpartner

  vayerpeti

Egyeztetés

Telefonon nagyon könnyen ment.

Megközelítés

Autóal. Könnyű volt, a ház mögött van parkoló bőven.

Helyszín

Simán beköltöznél te is.

Hirdető külseje

Bombázó, igazi MILF. jó fenék, szép lábak, pci, szexi has, szép arc (nincs szétbotoxolva, töltve). Tipikus az, akit meglátsz és nagyon beszerelmesedsz.

Action

zuhany után nf. nagyon finom volt, nyelvvel és kézzel is dolgoztt. Kölcsönös francia. utána gumi és htulról, misszinoráus, lovaglás, majd oldalról lett végem. Lehetett döngetni. Második körben felhuzta az ablak párkányba kikészített gumikesztyűt, kaptam egy brutális jó prosztatamasszázst. Látszott, h nem az első volt, amit csinált. Kellemes volt bár ellőni nem tudtam már.

Elszámolás

Korrekt volt, abszolut megérte

Vanda, jó szexpartner

  007Sheriff

Egyeztetés

Szemezgettem egy ideje Vanda képeivel mivel nekem nagyon tetszett. VTR-en küldtem neki egy általam jónak tűnő időpontot. 1-2 óra elteltével még nem érkezett vállasz ezért meg néztem, hogy biztosan sikerült e elküldeni a VTR. Mivel laptopon dolgozom sajnos a házi kedvenc macskám végig gyalogolt a billentyűzeten és sikeresen visszavonta a VTR-t. Mivel a gépem is lefagyott hiába indítottam újra a VTR egyeztetés nem működött. Ezek után a megadott számon hívtam. Elsőre nem sikerült elérni, viszont vissza csörgött. Rögtön vissza hívtam. Vanda egy kedves bársonyos hangú nő. Megbeszéltük a részleteket ö viszont látta a VTR időpont kérésemet. Mivel a randi napa előtt jó néhány nappal kértem egy 10 órai kezdést 1 óra időtartalommal simán elfogadta. Mondta hogy nyugodtan mehetek előbb is ha gondolom csak szoljak időben telefonon.

Megközelítés

Tömeg közlekedéssel mentem egy megbeszélésre a Bazilikához. 8. óra kőrül végeztem és elindultam a megadott XIII. kerületi címre gyalog mivel volt időm és kb: 3 km-re volt a randi címe. Mikor a Nyugati pályaudvarhoz értem 8 óra 45 perc volt ekkor telefonon felhívtam Vandát, Hogy mehetek e előbb a megadott 10 óra helyett. Vanda kedvesen bársonyos hangjával kérdezte , hogy mikorra akarok oda menni mert szabad. Mondtam, hogy 9 órára ott tudok lenni. Természetesen igent mondott az egy órával előtti találkára. Mondta, hogy gyorsan le tusol mire oda érek. A helyszín közel van a Lehel térhez a fő út mellet. A ház egy régebbi 4 emeletes sor ház. Kocsival a környéken nehezebb a parkolás és az is fizetős 600.-Ft/óra. Mivel gyalog érkeztem ezért a parkolási díj engem nem érdekelt. A cím az M3 metró megállótól 1-2 perc séta. A kapott cím egyértelmű a házra ki van írva. A kapuból telefonon felhívtam ismét Vandát aki lemondta , hogy mit a szám ami felcsönget hozzá és akkor nyitja a kaput illetve meg mondta az emelet és az ajtó számát. Mivel a lift nem működött felgyalogoltam a megadott emeletre , az ajtó elött meg álltam és már nyílt is az ajtó.

Helyszín

A lakás kisseb méretű úgy 30-35 m2 lehet , de a célnak megfelel. A lakásba belépve egy kisseb előszoba abból nyílik jobbra a kicsi fürdőszoba benne zuhany kabin több fajta tusfürdővel. A mosdón szájvíz és feles pohár. Azt előszobából egy légtérben található a konyha és a nappali. A nappaliban kanapé és fotel található amire a ruhát lelehet pakolni. A mappaliból jobbra található egy fél szoba benne egy kényelmes francia ágy a sarokban a falhoz tolva. Az ágy fejtámlájának tetején egy nagyméretű tükör található. az ágy mellet egy éjjeli szekrény van . Az ágy végénél a falon egy nagyobb méretű LCD tévé van felszerelve.

Hirdető külseje

Vanda igazi dögös "MILF" a képeknek megfelelő. Gyönyörű sűrű illatos váll alá érő göndör vörös haj. Formás fenék, tenyérbe mászó természetesnek tűnő szilikonos cicik, feszes nagy bimbókkal. . Szexi szerelésben fogadott, habár mikor az ajtón beléptem elbujt az ajtó mögé és csak a gyönyörű vörös haját láttam. Mikor kilépett az ajtó mögül akkor láttam meg, csodálatos gyönyörű alakját. Egy fekete magassarkú cipő, fekete tanga, felül egy csipkés átlátszó derékig érő blúz, és alatta fekete mellartóban fogadott. Az arca a mosója teljesen rendben van szép nekem bejön. Szolibarna sima illatos bőr (én imádom). Barátságos, nagyokat tud nevetni, jó fej nagyon. Nagyon sok 20 éves megirigyelhetné szépségét és alakját.

Action

1 órás programra mentem az elején oda adtam az ajándékba vitt rózsa szálakat. Vetkőzés után elmentem lemosni magamról az út porát. Vissza érve a tisztálkodásból Vanda a félszobában várt melltartóban tangában és magassarkú cipőben. A szobában kellemes halk zene szólt és sejtelmes fél homály uralkodott pont annyi, hogy hangulatos legyen. Gyorsan meg beszéltük, hogy az adatlapjáról mit szeretnék és mit nem. Extrát nem vettem igénybe. Vanda az ágyra" parancsolt" hátamra fektetett majd mondta, hogy helyezkedjek el kényelmesen, majd a melltartójától meg szabadult. Vanda mellém feküdt félóldalosan úgy, hogy a feje velem egykorúval legyen egy vonalban. Előszőr kézzel kezdte izgatni gyengéden majd miután kezdett éledezni a férfiasságom lassan szájjal is elkezdett kényeztetni. Előszőr csak a hegyét majd szép lassan egyre beljebb a félúttól kicsit tovább tűntette el a csodálatos ajkaiban felváltva kézi rásegítséggel és nélküle. Eközben mozíztam illetve gyönyörű melleit gyúrtam időnként a kezem eltévedt a formás fenekéhez és onnan lejjebb a lába közé. Lassan levette a tangáját is és akkor elém tárult szép fazonra igazított puncija. Pont úgy néz ki mint a képeiken középen egy keskeny leszálló pálya csík. Kértem, hogy hagy kényeztessem én is, ekkor 69-be fordultunk. Én alul Vanda felül. Igy ízleltem ölének illatos gyümölcsét. Perceken keresztül kényeztettük egymást. Nekem rettentően izgató volt. Mivel elléggé felizgatott kértem a védő eszközt. Felruházott a gumival majd egy kevés síkósitó és már belém is ült és meg lovagólt. Finoman érzéssel lovagólt igy elértem kemény melleit azt gyúrtam illetve felváltva nyalogattam szívtam finoman harapdáltam. Ezek utám kértem forduljunk meg hátulról dogba folytassuk. Fordulás után az első és második lökésre majdnem sikerült akaratom ellenére a popsiba nyomnom mivel elég sikósító volt a rudamon. Vanda segített a jó helyre irányítani az eltévedtt rudamat. Igy folytattam az aktust perceken át hol gyorsabban hol lassabban. Időnként kicsusszantam majd gyorsan vissza. Ekkor mindig kérdeztem, hogy jó helyen vagyok e. Vanda mondta, hogy úgy is észreveszem mert akkor síkitani fogy. A síkitás elmaradt szerencsére mert nem szerettem volna fájdalmat okozni. Valaki nem szereti ezt tiszteletben kell tartani. Egy idő után misszibe fordultunk és igy folytattam majd a lábát a vállaimra tettem ekkor ért utol a gyönyör és a vég. Az utódok a védőfelszerelésben landoltak. Vanda segített meg szabaditani a védő eszköztől. Mivel mégy mard az 1 órából 20 perc felajánlott egy lazító hátmasszírozást, közben beszélgettünk. Vanda egy mindenre nyitott beszédes partner. Mikor letelt az idő gyorsan le tusoltam felöltöztem puszi és búcsú.

Elszámolás

Előre megállapodott szerint helyeztem el az asztalon a kerek rózsacsokrot. Nincs külön extra, alapban van minden finomság, ami nekem kellett.

Vanda, jó szexpartner

  GabGan

Egyeztetés

Telefonon történt. Egyszerű volt. Mindig a reggeli órákban hívtam.

Megközelítés

Autóval mentem, a ház közelében, illetve a ház mögött mindig találni fizetős parkolóhelyet.

Helyszín

Tiszta, rendes, füstmentes lakás. A fürdőszoba rendben, a törölköző illatos, sokféle tusfürdőből lehet válogatni.

Hirdető külseje

A képeknek teljesen megfelelő. Nagyon jó alakú csinos nő. Szép az arca. Öltözködésről nem tudok írni, mert csak egy fekete bugyi volt rajta, de azt is lehúztam róla. Puncija azt a kis csikot leszámítva, ami a képein látható símára borotvált. Haja vörös, természetes göndör. Pici a lábfeje. Aranyos szép nő!

Action

Jól éreztük magunkat. Nem volt semmi extra, de emlékezetes volt. Először simogattuk egymást, majd egy kis kölcsönös orális sex. Puszilgattam és nyalogattam a punciját, élvezte örült neki. Utána felöltöztetett és misszu pózban belé hatoltam. Nem kapkodtuk el, lassan mozogtunk. Végül robbanásszerüen elmentem.

Elszámolás

Rendben volt. * virágot kapott és finom csokit is vittem neki.

Vanda, jó szexpartner

  Bananahammock

Egyeztetés

Telefonon hívtam és elsőre felvette, könnyen sikerült időpontot egyeztetni vele. Kedves és aranyos volt a telefonban.

Megközelítés

Tömegközlekedést használtam, 5 perc séta villamostól, metrótól. Parkolásról nem tudok nyilatkozni de a környéket ismerve a tömegközlekedést ajánlom.

Helyszín

A lakás tiszta, rendezett. Fürdő is megfelelően felszerelt, zuhanykabinos. Nappaliban a kanapéra le tudtam rakni a ruháimat, ehhez annyi megjegyzés a kapcsolatban lévő férfi társaknak, hogy a letett ruhákra kerülhetnek Vanda gyönyörű vörös hajszálaiból. 😀😉

Hirdető külseje

A képek alapján senkit nem fog csalódás érni. Szép formás teste van.

Action

Először voltam nála így a szokásos bemutatkozással kezdtük majd vetkőzés és irány a fürdő. Tisztálkodás után bekísért a hálószobába ahol röviden megbeszéltük, hogy mi az amit szeretnék illetve inkább, hogy mi az amire nem vágyom az adatlapjáról. Ezek után elhelyezkedtünk az ágyon és egy kellemes natúr franciával kezdtük a közelebbi ismerkedést. Finoman csinálja, kellemesen nyálasan, nekem nagyon tetszett ahogy csinálta és sikerült is hamar bekeményednem. Mélységet illetően az arany középút amivel jellemezni tudnám. Közben simogattam feszes melleit, kerek - szinte már körzővel rajzolt - popsiját és gyönyörű, dús haját. Ha így maradtunk volna akkor szerintem hamar utol is ért volna a vég ezért kértem, hogy váltsunk át az ő kényeztetésére. Szerencsémre ezt azonnal teljesítette is és hanyatt fekve széttárta formás lábait. Csodálatos látvány fogadott, puncija nagyon szépen domborodik ahogy ez pár képen látható is. Nem tudtam tovább várni, fejem a lábai között lábai a vállam felett, így egyik kezemmel tudtam a mellét simogatni, bimbóit csipkedni míg először csak nyelvemmel majd később a beteljesülés érdekében ujjamat is bevetve sikerült egy hosszabb kényeztetés után Vandát a csúcsra juttatnom. Ennek igazán örültem és nem bántam, hogy hosszabb ideig kellett elidőznöm finom és szépen ívelő puncija társaságában. Ezek után újra egy izgató franciában részesített majd gumi húzást követően rám ült de így sajnos nekem nem ment a teljesítés ezért kértem, hogy váltsunk kutyusba és kézilabda formájú és méretű fenekét markolászva pár percen belül sikerült is tele élveznem az óvszert. Iszonyú izgató hátulról vele és közben a tükörben is lehet mozizni.
Ezek után kis pihenés volt az ágyon, beszélgetés és próbáltam a légzésemet újra normál szintre hozni. Majd az idő lejártának közeledtével elmentem mégegyszer zuhanyozni, öltözés és távozás volt. Egy nagyon kellemes 1 órát töltöttem Vandával, találkozás előtt kicsit izgultam mert az eddigi beszámolók alapján őt inkább számomra “extrémebb” kívánságokkal szokták keresni de abszolút pozitív élményekkel jöttem el tőle.

Elszámolás

Az elején adtam oda neki, teljesen korrekt volt.

Vanda, jó szexpartner

  cappuccino

Egyeztetés

Üzenetet váltottunk, gyorsan ment, kézséges volt, gördülékenyen ment.

Megközelítés

Trolitól pár perc, autóval parkolás nem vészes. Busz, villamos is van a közelben

Helyszín

Lakás tiszta, rendezett, igényes.

Hirdető külseje

Változatlanul szuper alak, csodás lábak, finom bőr

Action

Kértem, hogy combfixben várjon, ennek eleget is tett. Még izgatóbb volt, mint a múltkor. Imádom a formás lábakat, ennél jobban csak a harisnyás formás lábakat szeretem. Szexi testszínű harisnyában várt, nagyon szexi volt .

Üzenetben írtam neki, mit szeretnék kipróbálni. Ennek megfelelően zajlott a randi. Bementünk a szobába, azonnal felvette a strap on dildót, ráadásul egy komolyabb darabot. Mondtam neki, hogy ezt a műfajt még nem próbáltam, ennek ellenére egy hosszú és vastag szerszámot vett fel. Letérdeltetett, és a számba adta. Keményen tolta a számba, néha én is húztam magam felé a popsijánál fogva. Érdekes, izgató játék volt.

Utána az agy szélére ültettem, a szája adtam kőkemény farkamat. Játszott vele egy darabig, ami finom volt, de nem a pornós műfaj, hanem a barátnős izgatás.

Az ágyra fektettem, kicsit puszilgattam és nyalogattam a kelyhét, majd behatoltam. Kedvenc pózom következett, lába a nyakamban, majd fogtam a bokáját. Simogattam a lábát, csókolgattam, teljesen felhergelt. Néztem magam a tükörben, ahogy a vállamon vannak a lábai. A látványnak és az előzményeknek köszönhetően elég hamar elmentem. Csevej, öltözés, fizetés, leléptem.

Elszámolás

Utólag, az előre megbeszéltek szerint.

Vanda, jó szexpartner

  Kalaposanakonda

Egyeztetés

Teklefonon kerestem, rögtön felvette. Korábban már beszéltem vele, elhatározott tény volt, hogy egyszer meg fogom látogatni, aminek most jött el az ideje. A végén egy VTR meghívót is küldtem, amit rögtön visszaigazolt.

Megközelítés

Kocsival. Váci út túloldalán bőven volt parkoló az utcán (fizetős). GPS oda visz.

Helyszín

Minden tökéletes, semmi kivetnivalót nem hagy maga után.

Hirdető külseje

Képeknek megfelelő, szuper alkata van. A bőrén látszik kicsit, hogy már nem fiatal. Ahogy én sem.

Action

Gondolkoztam, hogy írjak-e egyáltalán beszámolót? És minek osztályozzam? Végül a jó mellett döntöttem, de rezgett a léc, ugyanis vegyes érzésekkel jöttem el, aminek ugyan Nála nem adtam hangot, de a szinte végig jelentkező erekciós problémámból azért azt hiszem, Neki is érzékelnie kellett valamit. Nem tudom eldönteni, hogy ez a probléma az én fáradtságom, vagy miatta volt, vagy mindkettő. (legvalószínűbb az utóbbi) Amiért végül megkapta a jó értékelést, mert az óra végén, nagy kín keservesen egyszer sikerült elélveznem. De lássuk a részleteket.
Perverzebb vágyaim kielégítésére mentem. Bemutatkozása, beszélgetéseink alapján erre jó társnak gondoltam. Felkészülve saját eszközökkel is (hugycső dilatorok), illetve számítva az övéire is nagy várakozásokkal léptem a lakásba. Fekete bugyi, melltartó kombóban fogadott, magas sarkú, szuper alak. Ez mind bejött. Zuhany. Eszközeim bemutatása. A Ő eszközeinek megcsodálása következett. Megbeszéltük, röviden, az elképzeléseimet. Talán ez volt az első hiba, a rövidség. Hanyatt helyezkedtem el az ágyon, Ő pedig kapásból az egyik dilatorral támadott. Ernyedt, lankadt állapotban, amivel örömet nem igazán sikerült szereznie, inkább csak fájdalmat. Finoman próbáltam rávezetni, hogy először talán fel kéne izgatni, és aztán a kemény farkamba bevezetni az eszközt. Kértem, simogassuk egymást. Ezt megtette. Én is puszilgattam, simogattam, 69-ben is voltunk, nyaltam, de különösebb reakciót nem sikerült kicsalnom belőle. Ez nagyon hiányzott, a hangok, hogy lássam, hogy élvezi. Talán ezért nem sikerült felizgulnom igazán. Valahogy végig az volt az érzésem, hogy hiányzik a kémia. Meg sem csókoltuk egymást. Az adatlapon bővebben telefonon szerepel. Bevallom, nem készültem pontosan az adatlapjából frissiben. Utólag néztem meg most. De az érzésem végig az volt, hogy ezt ő most nem kívánná, így nem is próbálkoztam csókkal. Aztán valami érdeklődést mégis kezdett mutatni a szerszámom. sikerült is a legvékonyabb saját eszközt belé helyezni. A popómba egy általa hozott vékony valami került, ami meglepetésre rezgett is. Egyik kézzel a farkam ingerelte, másik kézzel eszközzel a popómat, míg én az Ő nunijába dugtam a jobb kezem ujjait. Ez volt a csúcspontja az együttlétünknek. Rendes erekció, közelgő végkifejlet. Lehet, én követtem el a hibát, de mondtam, hogy még nem szeretnék elélvezni, pedig ekkor könnyen ment volna. Szeretném megdugni, mondtam. Ok. Minden lyukból minden kikerült. Gumi fel és szemből támadtam. Lábai a vállamon. Nagyon hajlékony a hölgy :) Dicséretére legyen mondva. :) Behatoltam, félkeményen, de hatás megint semmi, megint a kémia hiányát éreztem, és ami szégyen szerintem 20 éve nem történt meg velem, az most igen, hogy a puncijában egyre jobban lekonyultam, végül szinte teljesen elvesztettem az erekciót. Még a gumi is leesett rólam. Kézzel próbáltam a helyzeten javítani, illetve ő is. Majd felajánlotta, hogy szájjal is segít. Az hatott is. A szerszámom végét bekapta, kézzel rásegített, és keservesen sikerült egy újabb erekciót produkálni, és elélvezni. Zuhany. Kis beszélgetés. Még az elektromosan (is) ingerlő dilatorát próbálgattuk működésre bírni. Ja, az elején elfelejtettem írni, hogy azzal kezdtük, hogy az ágyban hanyatt feküdve, ő a tápegységgel sokáig próbálkozott, de csak nem akart szikra kijönni a szerkezetből. Az is elég kiábrándító volt nekem az elején. Közvetlen a távozásom előtt jött ez csak össze, és a kezemen mutatta, mekkorát csíp az eszköz. Hu, nem kicsit még a leggyengébben sem. Lehet, kiugrottam volna az ágyból, vagy rögtön elélvezek, ha tényleg a farkamban érezhettem volna :)

Elszámolás

A publikus tarifát fizettem. Utólag az asztalra raktam. Minden rendben volt.

Vanda, jó szexpartner

  vivalanocse1

Egyeztetés

Sok sok éve kedvencekbe tettem, aztán csak ott volt mert mindig közbejött valaki. Közben szép Milf válhatott belőle gondoltam, igaz a hívást az indította el hogy még mindig deák hívő a hölgy. Megkérdeztem mikor mehetek, a 17:30-ra azt mondta az jó, csak majd ha ott vagyok 35-kor hívjam. Így a talink 17:35-18:35-ig tartott. Segítőkész volt, mondta a Lehel térhez van közel.

Megközelítés

Lehel téri metrómegállóhoz van közelebb, onnan még sétálni kellett, igaz nem sokat. Főútvonalon van. Mivel volt időm így azzal ütöttem el hogy megnéztem az épület másik oldalát. Az épület másik oldalán van egy kis kondipark. Elkapott a nosztalgia, a kondipark túloldalán lévő épületek egyikében már jártam valakinél. (aki nem sokkal utána abbahagyta) Ezt jó előjelnek vettem.

Helyszín

Érdekes lakás, előtérben cipő kabát le, be a nappaliba ez egy hatalmas tágas tér, majd később be a tetthelyre amire azt gondoltam az is lesz ekkora, de nem. A baszoba teljesen célirányosan lett kialakítva és bár kisebb szoba a benne lévő ágyra nem lehet panasz, azon jól el lehet férni. Még tükröt is találtam amiben mozizni lehet, ezt sokáig észre se vettem hogy ott van, csak amikor hátulról csináltuk. Inkább egy vékonyabb csík ez a tükör a falon és csak egy pózban jó mozizni szerintem, mert nem az ágy két oldalának valamelyikéhez került hanem az ágy elejénél van, felette a falon. Fürdőszoba mindennel felszerelt, kaptam törülközőt. Volt neki is törülközője és más színű. Mikor végeztünk az övét kaptam fel először tévedésből, a szín miatt egyből észrevette. Már nem vártam meg az ő tusolását, de jó hír hogy tusol minden vendég után/előtt. Igényes, higiénikus hölgy.

Hirdető külseje

A teste megfelel a képeken látható képeknek, melyeket bár nem frissít gyakran, de nem is változott ami indokolná, ugyanilyen. A teste egyébként nagyon jó. Annak idején a vörös - képeken is láthatóan hordott- haja miatt kedvencekeztem, most is így fogadott aminek külön örültem, láthatóan ez a stílusa. A mellei szilikon mellek, feszesek és most is így állnak ahogy a képen, a bimbók szép nagyok. Teste alapján lehetne 3X, de az arc alapján látszódik hogy inkább már 4X a hölgy kora, de nincs ezzel semmi baj, én tudtam hogy MILF-hez jövök. Lába, alakja nagyon jó. Kértem tőle combfixet a helyszínen hogy ha van akkor viseljen,készségesen keresett egy fekete combfixet. A külsejét csodás hajra címkézem, de a teste is perfekt alak.
Személyiségét a teljesen alkalmazkodóra címkézem, mert a kezdeti határozott irányító teljesen eltűnt belőle az együttlét során.

Action

Miután végeztem a tusolással a kért combfixben látom a baszobában, szexi a látvány. Az ágyra megyünk, nem sokat beszélgetünk, egy natúr franciával kezd, átlagosnak írnám le, az aktion jobb lesz a teste látványa miatt, a francia az olyan hogy nem kezez, viszont túl mélyre sem veszi be a farkam, nem mélytorokra gondolok csak kb a feléig be szokták kapni, itt ez a táv rövidebb, de nem probléma csak jelzem ő így csinálja és nem a nyálfolyatós, viszont amolyan korrektül franciázós nem alibizős, de semmi extra elem ezért átlagos. Gumit kérek, ő rakja fel és sikosítót tesz a gumira, közben beszéljük a kezdő pózt én az ágy előtt állok hátulról mögöttét javaslom, leszavazza de például az ágyon hátulról már lehet úgy hogy mindketten az ágyon vagyunk. Megmódosítom szembőlre a kezdést és már lehet is, puncija jól fogad, eltűnik a farkam tövig, nem zavarja a mélység. Van hogy a combfixes lábait a nyakamba teszi, aztán oldalra fordítom és úgy dugom,látom a hosszú lábait és ebben a pózban vagyunk legtovább, majd kutyusban mögé. És ekkor meglátom a tükröt felettünk a falon. Ezt eddig hogy nem láttam? Lényeg hogy innentől már onnan nézem ahogy a puncijába ki be tolom a farkam, nagyon jó a látvány hátulról, aztán lehasaltatom és úgy vagyok rajta és tolom.
Arcra élvezés az első terv, ehhez megkérem hogy üljön fel az ágyhoz állok, ő ül, gumi le és franciázik még közben papírtörlőt tesz az ölébe. A megfelelő pillanatban kiveszem a farkam a szájából és a bal arcára élvezem, élvezés közben látom kezét a szemére tette takarásul-védekezésül. Aranyos, bár tőlem nem forgott veszélyben, arcra ment minden és az arcáról csorgott tovább az ölébe tett papírtörlőre. Meglehetősen rutinos akár a szemvédelem, akár a papírtörlőt nézem. Itt elkezdünk beszélgetni hogy látom védted a szemet, eszerint van rossz tapasztalatod, stb és ez a beszélgetés összehoz, utána megnyílt nekem és beszédesebb lett, majd indítottunk egy második kört, bevezető szopi, gumi és szemből egy maszatolósabb rövid dugás majd a nagy terv második része, a szájba élvezés következett. Ugyanaz a koreográfia ő ül az ágynál én előtte állok. A papírtörlő most is letépődik, ezúttal más okból. Vanda szájába élvezek, ő pedig nem nyel hanem köp és ebbe a papírtörlőbe amit letépett folyatja a spermámat. Lényegében megvagyunk, még besszélgetünk elég személyes infókat oszt meg magáról. Közben az órára is ránézek, közel van a tükörhöz és megbeszéljük hogy '35-nél már nem leszek itt, mondja az se baj ha 40-ig maradsz de én betartom az eredeti 18:35-öt, felöltözésemkor is jön ki velem és beszélgetünk míg veszem fel a ruhákat. Ekkor látom ajándék még mindig ott van ahová letettem Vandának. És ajtón ki.
Tervből minden megvalósult, ezért még neki is úgy tűnt hogy tervszerűen csinálok mindent és én irányítok, de nem bánta. Beszélgettük hogy benne nincs sub, inkább dominánsabb hölgy.

Elszámolás

Adatlapján és a bővebb infóban is jelzi, nálam ez volt most az elsődleges szempont, ugyanis nem csak átlag alatt van, de az arcra és a szájba élvezés is az alap része. Ilyet pedig ritkán látni hogy ennyi minden kedvezően alakul. Még a legelején adtam oda amikor fel voltam öltözve. Első találkozás volt, így az előre az érthetőbb. A kezébe nem fogadta el, egy bútornál álltunk arra tettem le. Távozásomkor is még ott láttam, mikor felöltöztem.

Vanda, jó szexpartner

  roli069

Egyeztetés

Többször hívtam, nem vette fel, majd kis idő elteltével visszacsörgött. Visszahívást követően egyből felvette. Bemutatkoztunk ahogy szükséges. :) Első kérdésem az volt, hogy ma még tud e fogadni, válasza igen volt, akkor kértem tájékoztasson, mert még nem ismerjük egymást... Teljesen korrekt, mindenre kiterjedő volt. Nem sokkal 1 őrára rá, már Vanda lábai között találtam magam..:)

Megközelítés

Cím pontos, fizetős övezet, két metró megálló közt található a Váci úton. Minden simán ment.

Helyszín

Az épület 80-as években épülhetett zsaluzott tégla, tiszta, rendben tartott lépcsőházzal. Lakás igényesen., szépen teljesen felújított, zuhanyzós. Tusfürdő arzenál, aki itt nem lel igényének megfelelőt, ott nem a kínálattal van probléma...:) szájvíz van, tisztaság volt, friss törölközőt kaptam. Baszobában van egy tükör az ágy felett, az klassz! :)

Hirdető külseje

Vanda számomra az igazi nagy betüs MILF-et szimbolizálja! Vörös dögös torzomborz frizura és a testalkat. Formás idomok, nem az a törékeny lány típus! :) Van mit rajta fogni, és ez a szó nemesebbik értelmében írom! szép kerek feszes szilikon mellek, szép nagy szopogatni való bimbókkal!

Action

Ajtón be, kézfogás, hívatalos bemutatkozó. Első alkalommal voltam. cipő kabát le, majd a konyhanappaliban átbeszéltük újra miért jöttem, mennyire, majd vetkőzés, zuhany. 1 órát kértem, kölcsönös natúr franciával, prosztata masszázst, és csókot is, abból sajnos keveset kaptam. Zuhit követően ágyra huppantam, majd térden álva simogatva puszilgatva vettem le vandáról a kis fehérnemű szettet és a tűsarkút. Szeretek én kezdeni, az a biztos, mert ha én nekem végem lesz , nem biztos, hogy lesz ott kölcsönösség...:) Megkérdeztem mi az erogén zónája, cici és csikló választ kaptam, ennek megörültem, mert szeretek nyalni, és vandának az a nem is nagy de nem is kicsi szemérem ajkai vannak, olyan pont jó... Vandát hanyattfektettem, kis puszi, és máris a mellein rajta közte melette, mér nem tudom mikor mit hogy de finoman pusziulgattam nalogattam, a bimbója nekem szokatlanul (szó nemesebbik értelmében) nagy volt. Szopogatás közben megnőtt a egész megtetszett, mire megszoktam a bimbókat! Majd mentem serényen lefele, nah itt még nem tudtam mi vár rám, nagyon szeretek nyalni, és jú is volt finom volt, ízes, minden rendben volt a puncijával. Nem mértem, de 25 percet biztos vagyok benne eltöltöttem ott, volt egyszer egy szünet, kis pihenő, után Vanda kérésének eleget téve hősiesen visszatértem a terepre és addig nyalta, míg végre egy hatalmasat élvezett, jó érzéssel töltött el. Ezt követően és vágódtam hanyatt, és kértem egy natur franciát prosztata masszásszal. Kelemes volt a szakszi, úját viszonylag hamar betolta, kellemesen finoman, a szopás ahogy gyorsult az úgy már nekem nem volt annyira élvezetes, jobb szeretem a lassú finom dolokat. Így hamar elmentem, jött egy kis hátmasszÍrozás, majd újra haptákban szopika, majd aktus a missziban, a tükör nagyon jó helyen van a fejtámla fölött! majd kutába fordultunk, és így a láétványtól végem is lett hamar. Ezzel az időnk végéhez is értünk, törlés, öltözés. zuhanyozhattam volna, de otthon tettem már meg.

Elszámolás

Teljesen korrekt, ami az adatlapon van minden van. extrákat nem kértem, csak azt ami az alapban van.

Vanda, jó szexpartner

  jegenye

Egyeztetés

Nagyon könnyen elértem, délelőtt hívtam délutánra beszéltünk meg időpontot.

Megközelítés

Autóval mentem könnyen megközelíthető a 13. kerület forgalmas része, parkolás már nehezebb, nem messze találtam parkolóhelyet.A ház előtt kaptam meg a bejutáshoz szükséges információkat.

Helyszín

A lépcsőház elég retro. A lakás kedélyes rendezett tiszta nem nagy. Előszobában tettem le a kabátot, az amerikai konyhás szobában a kanapéra lehet letenni a ruhákat. A szobába kevés fény szűrődik, de hangulatos.A zuhanyzó kicsi két ember nehezen férne el benne. A fürdő tiszta több tusfürdő közül lehet választani. A törülköző kellemes.

Hirdető külseje

Vanda egy igazi vamp. Elegáns visszafogott. Érezhetően összhangban van önmagával és ez a megjelenésében is visszaköszön. Kedves nyugodt és beindul tőle az ember fantáziája.

Action

A zuhany után a baszobában találtuk magunkat. A szoba sem túl nagy de az ágy igen. Doktornős játékot kértem,aminek a részleteit mosolyogva kérdezte. Ha a valódi doktornők is így állnának a vizsgálatokhoz, azt hiszem többen járnának szűrővizsgálatokra. Kértem vizsgálja meg meg a potenciát mert aggódom. Alaposan átvizsgálta a szerveket, majd szakmai ténykedése révén szalutált az ezredes, így kénytelen volt nemcsak kézzel hanem orálisan is kezelni a fennálló helyzetet. A franciája kellemes, nekem tetszett. A minta a szájában végezte. Hagyott lenyugodni ahogy illik. Pihenésképpen masszást ajánlott,amit elfogadtam. nem profi masszázs de vizsgálatok után nagyon jól esett. A masszázs alatt felfigyeltem az ágy mellet lévő kis szekrényen egy-két dologra biztos lehet vele jobban vadulni is. Láttam egy péniszgyűrűt kértem a további vizsgálatokhoz, nem volt ellenére. Kis franciázás után ismét szalutált a főnök, így kértem a gumit. Megkérdezte hogy szeretném, kutyában kértem, készségesen pucsította csodás fenekét. Hosszasan csattogtunk aztán jött a vég. Letisztogatott kértem egy kis vizet. Láttam az idő lassan lejár így távozás mezejére léptem.

Elszámolás

Utólag öltözés közben a a kanapéra tettem látható helyre, így szó nem esett róla.

Vanda, jó szexpartner

  Frauenaddict

Egyeztetés

Telefonon kerestem, elsőre felvette és könnyedén megbeszéltünk mindent. Már a hangja és a stílusa alapján is intelligens nőnek tűnt.

Megközelítés

Autóval mentem, egy közeli utcában parkoltam viszonylag könnyen, de nem vagyok benne biztos, hogy ez mindig ilyen egyszerűen megy. Google maps alapján egyből megtaláltam a házat.

Helyszín

A lakás teljesen rendben van, semmi extra, de tiszta és rend van. A fürdőszoba is tiszta, a törölköző kellemes illatú volt.

Hirdető külseje

Egy bikinihez hasonló feketeszínű fehérneműben fogadott, leesett az állam az alakjától. Talán nem bántó a kifejezés, hogy igazi MILF. Magas, szolibarna bőr, hosszú lábak, amit a magassarkú méginkább kiemel. A mellei szintén gyönyörűek. Abszolút megfelel a külseje a képeknek.

Action

Szeretem a dominás játékokat, ő ilyesmit is vállal, ezért előjátékként volt néhány kérésem, amit általában domináktól kér az ember. Ezt a részét egy kicsit erotikusabban és kevésbé határozottan csinálta, mint ahogy szeretem, ezért kértem, hogy franciázzon. Ebben átlagosnak mondanám, viszont a gyönyörű testének a látványa ellenpontozta a hiányosságokat. Utána kutyába fordultunk, közben gyúrtam a fenekét és a csípőjébe kapaszkodtam. Viszonylag vadul pakoltam, de teljesen jól bírta. Így lett végem. Kis masszázs után újra felélesztette az ezredest a szájával. Oldalra fektettem, hogy lássam a mellét és a fenekét is. Jelezte, hogy így kicsit fáj neki, ezért a hátára fektettem. Így is maradtunk a végéig.

Elszámolás

Extrákról nem kérdeztem, minden az alapban volt, a domina játékok is. Ár-érték arányban szerintem nagyon jó választás.

Vanda, jó szexpartner

  krst

Egyeztetés

Vanda hirdetése többször "előkerült" már keresgetéseim során, de ezidáig még nem esett rá a választásom. Olvasgattam a beszámolóit, nézegettem a képeit, na meg az adatlapját, majd úgy döntöttem tárcsázok ...
Elsőre elértem Vandát, pár csörgés után felvette. Telefonos kisasszony nincs, maga kezeli a telefonját, így az Ö hangját hallhatjuk. Telefonban határozottan, de mégis kedvesen mondja a tudnivalókat. A végén kicsit még nevetgéltünk is, de időpontot aznapra már nem tudott adni. Másnap újabb hívás, itt már csak második próbálkozásra értem el, viszont kaptam időpontot :-)

Megközelítés

A helyszín megközelítését csak a forgalmi dugók akadályozzák, de a cím egyértelmű, és könnyen megtalálható. Nyugati felé vezető főútról nyílik a lépcsőház, ami pont egy benzinkúttal szemben található. A ház régebbi, liftes panelépület, átlagos állapotban. A parkolás fizetős, ráadásul a drágább övezet, de cserébe volt hely bőven, még a délutáni csúcsforgalom ellenére is. BKV járatai nem ismertek előttem, de azon az útvonalon szerintem "mindenféle" eszköz elérhető pár perc sétával.

Helyszín

A lakás egy felújított / átalakított kis kuckó, normál állapotban. Nappali + konyha egyben, és egy kis "hálófülke". Vanda egyedül rendel, más nincs a lakásban. Vetkőzés a nappaliban, események a hálóban :-) A háló icipici. Bent TV a falon (arról szól a zene) és egy közepes méretű ágy (egyik oldalával a falhoz nyomva), fejvégnél tükörrel. Fürdő zuhanytálcás, elégséges és megfelelő tisztálkodóeszközzel felszerelve.

Hirdető külseje

Vanda a képeknek megfelelő dögös MILF a szó jó értelmében. Egy bikinire emlékeztető fehérneműben és magassarkúban fogadott. Elég határozott jelenség, szintén a szó jó értelmében, de ahogy elmondta gyakori nála a "domina" szerep, így ez nem is meglepő. Arca és bőre minimálisan szeplős, ami a vörös hajához szerintem passzol, jól áll neki. Cicik tunningoltak és kellemes tapintásúak. A képek egyértelműen róla készültek, és bár egy hölgy kora nem lehet beszédtéma, azért az megemlítendő hogy az én véleményem szerint a kiírt kor nem biztos hogy megfelelő ... annak ellenére sem hogy nagyon jó karban van, és az alakját sok fiatalabb lány is megirigyelhetné ...

Action

Igazság szerint sohasem próbáltam még SOS randit, érdekelt is, meg hiányzott a bakancslistámról is. Viszont akiknek az adatlapján szerepelt ez a lehetőség és rákérdeztem, az hirtelen már mégsem ért rá ...
Vanda ezzel szemben várt szeretettel, sőt mint megtudtam, népszerű ebédszüneti elfoglaltság ez a fajta randi másoknál is ... :-)
Szóval, ahogy említettem: vetkőzés a nappaliban, gyors de alapos tusolás a fürdőben, és irány az icipici háló.
Gyors forgatókönyv egyeztetés: választásom szerint Vanda az ágyon ül, én előtte állok. Itt a melltartó lekerült, bugyi maradt. Lehet hogy az is lekerülhetett volna, nem kérdeztem, jól éreztem magam a cickókkal :-)
Minimális simogatás után máris az ajkai között voltam. Változatos a tempó, hol gyorsít, hol lassít, néha csak az ajkait használja, néha finoman a kezét is. Kivesz a szájából, aztán vissza, cuppog, nyalogat, ... Igaz rapid a randi, de nem siettet, nincs olyan érzésem hogy minél gyorsabban ki akarna végezni. De azért megállás sincs, szépen haladunk a cél felé ... a melleit markolva kicsit a szájában és az ajkain, és főleg a mellein ér a vég ... pont ahogy kértem.
Takarítás, újabb gyors zuhany a részemről, öltözés, búcsúzás ... szokásos dolgok.

Elszámolás

Extrákról nem esett szó, szerintem SOS randin nem is nagyon lehet. Amire vágytam, megkaptam. Az elszámolás korrekt, utólagos, és a megbeszélteknek megfelelő. Az időtartamot tekintve: lépcsőház ajtótól - lépcsőház ajtóig, mindennel: pont 20 perc (ha esetleg érdekelne valakit).

Vanda, jó szexpartner

  Stevie25

Egyeztetés

Vanda hirdetését már többször láttam itt is és a másik oldalon is.
Biztos voltam benne hogy egyszer majd találkozom vele. Majd pár napja egy péntek délután hívtam de nem értem el. Írtam neki egy sms-t hogy ha Majd ráér csörgessen meg és így is történt kb 20 perc múlva hívott is. A telefonban nagyon kedves volt mindent könnyen és gyorsan megbeszéltünk és mivel nagyon közel voltam hozzá így azonnali tudtam menni.

Megközelítés

Mivel elég közel voltam hozzá ahogy ezt már korábban is említettem én Gyalog mentem hiszen így is Körülbelül 10 perc betelt mire el értem hozzá. A cím elég frekventált helyen van mivel én nem autóval mentem így nem tudom hogy mennyire lehet gond a parkolás szerintem megoldható de lehet hogy nézelődni kell. Tömegközlekedéssel biztos hogy rengeteg opció van hiszen busz is jár arra Metro is valamint troli egyebek közt. A címet nagyon könnyű megtalálni illetve pontosan meg is adja Vanda, a bejutás abszolút nem gond gyorsan ment. GPS egyébként pontosan a címhez visz.

Helyszín

A helyszín egy nagyon kellemes kisebb lakás de célnak pont megfelel. Rend és tisztaság van alszik hogy Vanda erre is odafigyel valamint a fürdőben és van választék bőven. A baszoba egy kisebb hálószoba nagy méretű ággyal és TV is van itt ha valaki esetleg szeretne valamit nézni közben.

Hirdető külseje

Aki látta Vanda képeit az nem fog nagyon meglepődni hiszen ugyanaz a hölgy fogja fogadni élőben talán még egy kicsit jobb is. Arckitakarástól sem kell félni, szerintem csinos de azért látszik rajta hogy nem egy fiatal hölgy bár én ezt a típust sokkal jobban szeretem. Nagyon szép sportos formás alakja van szép formás szilikon mellekkel.Igazi szexi MILF kategória. Egy bikiniben fogadott ami nagyon tetszett nekem.

Action

Bejutás után kedvesen fogadott a szexi bikiniben ahogy azt már említettem.Gyorsan átbeszéltük még hogy mit szeretnék és rendeztük is a papír munkát,én szeretem előre letudni.A kis egyeztetés után Vanda megmutatta a fürdőt és kaptam egy törölközőt,ledobtam ruháim és mentem is zuhanyozni.Amint végeztem a szobába vettem az irányt ahol volt kis TV a falon és mint ahogy azt előre megbeszéltük Vanda elindított egy pornót a pornó feeling hogy amennyire lehet pornó feeling legyen.Neki is láttunk az előjátéknak és egymás feltérképezésének.Simogatásokkal és apró csókokkal kezdtük majd lekerült Vandárol a bikini is.Nagyon szép és formás szilikon mellei vannak,ágaskodó bimbókkal ami nagyon tetszett.Hamar a számba is vettem őket felváltva,közben kézzel a punciját izgattam amire jól reagált.Kis idő után ő kezdett franciázni amit elég jól csinált és hamar meg is lett az eredménye.Ezt kiélveztem még pár percig aztán én akartam nyalni.Hátára feküdt én pedig elhelyezkedtem combjai közt és nyalni kezdtem.Láthatan és érezhetően élvezte a dolgot amit még sokáig folytattam majd kérésére 69be fordultunk.Így kényeztettük egymást egy darabig ami nagyon élvezetes volt és mindeközben halgattuk a háttérből jövő pornóefekteket amik néha elég hangosak voltak.Kis iső mulva gumit huztunk és kérésemre Vanda kezdett el lovagolni amit nagyon élveztem valamint testének látványa is nagyon izgató volt.Amennyire tudtam probáltam én is aládolgozni hogy ne csak ő dolgozzon:)Mikor már kezdett fáradni fordultunk és missziben folytattuk jó darabig aztán pedig hátulról doggyban.Mindvégig érezni és hallani lehetett hogy élvezi az egészet.A doggy után levettük a gumit és a hátamra feküdtem Vanda pedig ismét franciázni kezdett,aztán én csináltam kézzel magamnak miközben ő a golyókat kezdte nyalogatni.Ez nagyon jó volt és pár perc után élveztem is a melleire.Ezután tisztogatás következett majd pici szünet amiben beszélgettünk kellemesen.Aztán neki kezdtünk még egy menetnek itt pedig azonnal az ő kényeztetésével.Mondta hogy élvezi de ő az a típus aki nehezen tud elélvezni én pedig igyekeztem ezt elérni.Ebben abszolút partner volt és több dolgot is próbáltunk még közösen is annak érdekében hogy ez megtörténjen.Végül nem sikerült és közös megegyezés alapján megint gumit huztunk majd szemből jöttem megint aztán az első menethez hasonlóan ért véget a második is ami elég élvezetes volt.Tehát ismét a golyókat nalogatta és szopogatta míg én vertem és végül a melleire élveztem.Mivel másfél órát voltam nála összesen így nyugodtan volt idő két menetre.Ezután újabb tisztogatás majd pedig egy gyors zuhany,elköszöntünk egymástól és távoztam is:)

Elszámolás

Én nem kértem semmi extrát de elég sok minden van az alapban és nekem ez mind elég is volt.Teljesen korrekt volt amit a telefonban mondott annyi volt személyesen is.Előre rendeztük ahogy ezt már említettem és minden rendben is volt.Szerintém teljesen Pesti átlag,abszolút megéri.

Vanda, jó szexpartner

  Emeletes_Ház

Egyeztetés

Megakadt a szemem rajta, hogy többen is említik a beszámolóikban a "szolgáltató feeling"-et. Mivel eddig csak masszázslányoknál voltam, ahol a helyzetből kifolyólag eleve egy kicsit ilyen a légkör, gondoltam jó lenne a szexpartnerek közül elsőre egy ilyen helyre menni. Különben a képei és a kiterjedt alap lehetőségei is tetszettek, és gondoltam, hogy a nagy tapasztalatával a rám jellemző első alkalmas bénázást jól tudja majd kezelni.

Hívtam előző nap fél kettő körül, azt nem vette fel, aztán hívtam fél háromkor, azt már igen. Éppen boltban volt, és én csak másnap 11-re akartam időpontot, úgyhogy mondta, hogy hívjam vissza másnap. Én mondtam, hogy inkább bejelentkezek VTR-en, ez jó volt neki, gyorsan vissza is igazolta. Másnap reggel kértem tőle SMS-ben a címet, amit pár perc múlva meg is adott.

Megközelítés

Metró(pótló)val mentem, a cím egyértelmű, a Lehel tértől (vagy a Dózsa György úttól, ha valaki arról megy) pár perc séta. A ház mögött talán láttam pár helyet, gondolom fizetős a parkolás. Lentről hívtam, mondta a csengőt és az emeletet és engedett be egyből. Nem akartam a szomszédokkal beszállni a liftbe, ezért lépcsőn mentem, szerencsére nincs magasan a lakás. Az ajtók csukva voltak, de amikor odaértem félig kinyílt az egyik, bementem.

Helyszín

A lakás felújított, kicsi, egyedül van benne, a célnak pont megfelel. A ruháimat az amerikai konyhás nappaliban egy kanapéra tettem, a kulcsot, tárcát, telefont mellé egy kis polcra. Amikor beléptem Vanda kérdezte, hogy szeretnék-e letusolni. Nem nagyon örültem, hogy ez választható, de elmentem miután kaptam egy tiszta fehér törölközőt. Van egy csomóféle tusfürdő, mást nem kerestem. A kabin tisztasága rendben van bár az alja és a lukacsos műanyag kilépő vizesek voltak. A szájvizes pohár alja úgy láttam, hogy egy kicsit kék, úgyhogy ezt a lépést kihagytam. Lehet, hogy én voltam eddig mindenhol elkényeztetve, de mivel vizes volt a talpam és a kilépő nem sokat segített rajta, kértem egy külön törölközőt megtörölni. Majd a végén, amikor Vanda mondta, hogy vihetem az első törölközőt tusolni, mondtam, hogy inkább kérek egy újat :). A baszoba is kicsi, pont elfér benne egy ágy, tükörrel a végén, egy szekrény és egy nagy monitor a falon, amin Youtube-on megnyitott zene megy és a jobb sarkában látja az ember az időt is. Az ágyon párnák és egy talán sárga ágytakaró. A klíma jól működik.

Hirdető külseje

Az arckitakarás miatt féltem, főleg, mert láttam róla pár 5 alatti értékelést, de én inkább még 5 fölöttit adnék, ha lehetne, ilyen szépben nem is reménykedtem. Olyan, amiben egy optimista ember reménykedik a képek alapján. A teste mindenhol feszes, pont (vagy még jobban), mint a képeken. A bőre mindenhol szép, sima, szolizott. A cicik tapintásra jók, bár szilikonosak. A punci szép, rendben tartott, áramvonalas, fazonra igazított. A hasa lapos és izmos, ami nem a kedvencem, de jól áll neki. A körmei a kezén és lábán is ízlésesen kilakkozva. Egy fekete magassarkúban és egy fekete egyrészes fürdőruhában fogadott. Ez talán nem annyira szexi, mint néhány dolog a képein, de nem áll neki rosszul sem.

Action

Mivel első alkalmakkor nem nagyon szoktam a toppon lenni, gondoltam, kérek egy "a tanárnő elcsábítja a diákot" szerepjátékot, hogy Vanda jól el tudjon irányítani.
Tehát bemegyünk a szobába, Vanda már ültetne le, gondolom valamilyen standard programkezdéshez, amikor előhozakodok a szerepjáték ötletemmel (elég későn, tudom). Vanda, mondja, hogy "jó, legyen", leültet az ágyra, odaül szorosan mellém és (kb) ez következik:

"Észrevettem, hogy óra közben elkalandoznak a gondolataid, lehet, hogy ezért egyes minden matek dolgozatod, miről fantáziálsz ilyenkor?"

"Öö, a számokról?"

"És másról nem?" *leveszi a törölközőt a derekamról és elkezdi simogatni az ezredest

"Hm, nem tudom, például miről?"

"Nem tudom, ezt neked kell tudni."

"Hát, akkor rólad" (így, tegezve) *kérdezi, hogy veheti-e gumi nélkül (igen), beveszi egy kicsit a szájába ...

"Ó, gondoltam, de hátha ez egy kicsit segít majd a következő dolgozatokat jobbra írni."

Ez a bekapás/simogatás elég kellemes volt.
Ezután arra terelődött a szó (miután lekerült Vandáról a fürdőruha, hogy a diák megcsodálhassa a tanárnő melleit), hogy szeretnék én is csinálni valamit, ezért átfordultunk 69-be, hogy "jöjjön egy kis biológia oktatás a női testről" (bár azt hiszem, matek korrepetáláson voltam). Ez lehet, hogy hiba volt, mert nem szoktam nyalni, és úgy tűnik, nem is nagyon tudok, ráadásul a nyelvem kábé 1 perc alatt elfáradt. Ekkorára már egyikünk se nagyon igyekezett szerepben maradni, én pedig eléggé passzív is voltam, tehát, amikor elkezdett szemből lovagolni, (a vv felhelyezése után) én már csak feküdtem, mint a sztereotipikus "darab fa" szolgáltató, kezeimmel a fenekén. Ezután átment háttal lovaglásba (itt egy kicsit s-alakban is mozgott, ami tetszett, bár nagy eredménye nem lett). Utána megpróbáltuk hátulról, itt a megpróbáltuk szó elég pontos, mert hol kicsúszott, hol valami más gond volt, tehát gyorsan mondta is, hogy feküdjek vissza. Elkezdte vagy nagyon kevés vagy semennyi szájjal verni, viszonylag erősen. Én, visszafektetve a masszázsban megszokott pózba, kérdeztem, hogy mit csináljak a kezeimmel, mondta, hogy nekem kell tudni, hogy mit szeretek, de simogassam a punciját. Hát akkor ezt tettem. Ő egyre tovább tartotta csukva a szemét és egyre erősebben verte. Valamelyik érdeklődő kérdésemre, hogy mit csináljak vagy hogyan, ilyen arcot csinált 🙄 (égbe emelt szemek emoji), amit mondjuk nem csodálok, tekintve a randi alakulását.

Tehát néhány perc csukott szemes kézimunka után felajánlotta, hogy csináljam én magamnak és ő is magának, ami jó ötlet lett volna, de valamiért mondtam, hogy inkább csinálja továbbra is ő nekem, és kérdeztem, hogy addig én mit csináljak. Mondta, hogy simogassam továbbra is a punciját. Hát jó (érezhető eredménye nem nagyon volt). Kértem, hogy próbálja egy kicsit szájjal, egy kicsit (időben, odaadásban és mélységben) próbálta, de amikor elkezdtünk vészesen közeledni a 11:50-hez (11-kor jöttem, egy órára) visszatért a csak kézre. Olyan gyorsan és erősen húzgálta, hogy a bennem lévő diák megijedt, hogy legközelebb csak a férfi testről szóló biológia órán, körbeadáskor fogja viszontlátni.

De szerencsére 11:50-re elérte a célját. Egy kicsit megtörölgetett (papírtörlővel), egy kicsit törölgettem én is magam, aztán, bár nem izzadtam le, elmentem zuhanyozni.
Az új törölközőmmel.
Az ajtónál kaptam (és adtam) két puszit.

Elszámolás

Előre adtam, bár nem kérte, pont pesti átlag, egy címlettel fizethető. Távozásomig az asztalon maradt, Vanda rátette a klímakapcsolót. Nagyon sok minden van az alapban, én nem használtam semmi extrát. Egy elsőhöz képest nem volt olyan rossz, és így már a második jön :) , ezért kapott sokat a "Megérte".

Vanda, jó szexpartner

  BungalowBill

Egyeztetés

Telefonon hívtam, első próbálkozás sikeres volt. Pár órával későbbre beszéltünk meg randit. Ő ajánlotta az időpontot, ami nekem megfelelt.

Megközelítés

A telefonban már pontos címet adott, így könnyen be tudtam lőni az irányt, ahová BKV-val mentem. Nem eldugott hely, a XIII. kerület egyik forgalmas főútjára van címezve a lépcsőház, ahol metró is jár. Ennek legközelebb eső megállójától pár perc céta volt. Parkolásról nem tudok nyilatkozni.

Helyszín

Egy viszonylag modernebb berendezésű kis lakás, egy apró amerikai konyhás nappalival, amely a "fogadótér" is egyben. A konyhapult úgy hat, mint egy mini iroda, mert ott tartja a számítógépét, és ott ülve várakozik, amíg a vendég átvedlik Ádám-kosztümjébe. Fürdőszoba is innen nyílik, szép tiszta, és többféle férfi tusfürdő is van. Baszobában normál franciaágy a tetthely, fejénél tükör a falon. Kényelmes, diszkrét hely az ilyen légyottokhoz, nem zavar minket senki, egyedül fogad.

Hirdető külseje

Mivel már nem először találkoztam vele, maximum annyi meglepetés ért, hogy legutóbbi randink óta - ami elég régen volt - még mindig milyen sportos és jó alakú. Azért az sejthető, hogy már 40+ a hölgy valódi korosztálya, így kifejezetten dícséretes ahogyan karban tartja a testét. A bőre már nem mindenhol annyira feszes, mint a képeken, nyilván ott van egy kis retus, de ez semmit nem von le az összhatásból, ami egy igazi bombázó MILF karakterét nyújtja. Mellei tökéletes munkák, és nagyon izgató, ahogyan a bimbói markánsan kidudorodnak. Punciját én a "gyönyörű" jelzővel illettem, ami így lehet hülyén hangzott, de ki is beszéltük, hogy nekem pont ez a húsos, kidomborodó típus jön be. Persze ezek csak később váltak láthatóvá, mert egy fehér színű fehérnemű szettben fogadott, amelyek csak az akció kezdetekor kerültek le. Egyedül a szexi combharisnyáját kértem, hogy maradjon.

Action

Fürdőszobából kijövet együtt vonultunk a szobába, ahol nem volt nehéz gyorsan egymásra hangolódni. Itt kell megjegyeznem, hogy ő alapvetően egy domina típus, akinek a portfóliójában keményebb dolgok is vannak, tehát senki ne egy cserfes kis bújós barátnő viselkedést várjon el tőle. Bár én sem igényeltem semmi különleges, alávetett bánásmódot, szükségem volt arra, hogy érezzem azt a rejtett dominanciát, amit a karaktere sugároz. Mivel már ismertük egymást, és ő is emlékezett rám, semmi feszültség nem volt, mindketten tudtuk mire vágyik a másik.
Franciázással kezdtünk, amihez óvatosan, nem kapkodva kezdett neki. Lágyan és finoman tüntette el szájában hímtagom végét, és inkább érzékien szopott, mint heveskedve. Pont ahogy szeretem. Mikor csúcsközeli állapotba értem, abbahagytuk és felöltöttük rám a munkaruhát. Misszionáriusban akartam megpakolni, mert át akartam élni azt az érzést, amikor egy ilyen nő fekszik előttem széttárt lábakkal, fenséges kelyhével, ágaskodó bimbókkal, uralkodónő jellemével, de mégis kiszolgáltatott helyzetben, teljesen átadva testét az ostromlónak. Tudtam, hogy itt most nem kell finomkodni, itt Férfinak kell lenni, így mártottam belé még jobban megkeményedett hímvesszőmet. Nem is voltunk más pózban, így toltam neki derekát, illetve melleit markolva az élvezésig.
Aránylag hamar elérkezett a gyönyör, így még kicsit tudtunk beszélgetni, pihenni egy második menet előtt. Ez már csak egy újabb franciázásból állt, viszont ez is nagyszerűen sikeredett. Ekkor már kicsit ütemesebben csinálta, mint az első alkalommal, kézzel jobban rásegítve. Kifejezetten tetszett, hogy képes volt két különböző módon is boldoggá tenni a szájával. Másodjára a pozitúrán is változtattunk, ő elém térdelt az ágy szélénél, közben beletúrtam szép vörös, göndörödő hajába, fejét alig észrevehetően ágyékom felé irányítva. A végeredmény sem maradt el, hatalmasat lőttem a szájába, amiért már csak azért is örömködtem, mert nekem két élvezés ritkábban szokott sikerülni egy ilyen órás együttlét alkalmával. Ezután még pár szóval megbeszéltük a történteket, majd elvonultam ismét leöblíteni magam a fürdőszobába.

Elszámolás

Az alapok, amiért én mentem teljesen átlag árat jelentenek, extráit nem vettem igénybe, de úgy tudom lenne egy jópár a domina szolgáltatásaihoz kapcsolódó.
Utólag elég volt odaadnom a virágcsokrot, gondolom azért is, mert már ismer, és megbízik bennem.

Vanda, jó szexpartner

  stefan801

Egyeztetés

Vandát még az előző évtizedben (haha, most kell nevetni :D ) hívtam fel, mivel már régóta felkeltette az érdeklődésemet (is, meg mást is), viszont eddig különböző okok miatt (nem az Ő hibájából) elmaradt mind a hívás, mind az azt követő találka. Ebből kifolyólag úgy voltam vele, hogy most már ideje a tettek mezejére lépni, és felhívni a hölgyet. A telefont kb. a 3. csörgésre fel is vette. Kellemes hang fogadott, mely lényegre törően, de készségesen tájékoztatott a lehetőségekről, és kérésére a következő évben is felhívtam, hogy tisztázzuk a konkrétumokat. Kétszer is, de nem vette fel, tehát úgy döntöttem, hogy írok egy SMS-t, mivel az adatlapon található információk alapján szívünk királynője arra is reagál. Amint befejeztem a mesterművet, és a küldés gombra helyeztem volna hüvelykujjamat, Vanda visszacsörgetett, így nem volt alkalmam elküldeni a titkos üzenetet. Sebaj, telefonon azért mégiscsak jobb és közvetlenebb. Ismételten tájékoztatást kaptam a lehetőségekről, és lefixáltuk az időpontot. Ja igen, Ő kezeli a telefont, nincsen "titkárnő".

Megközelítés

A tetthelyre a BKK jóvoltából érkeztem. Metró-, busz-, villamos- és trolimegálló egyaránt akad a közelben. A Lehel tértől pár percre található az öröm forrása. A parkolás (amennyire én figyeltem) fizetős, így érdemes némi extra kiadással számolni annak, aki automobillal kívánja megközelíteni a kéjbarlangot. Szabad parkolóhely, bár nem bőséggel, de azért akad. A megadott konkrét cím (amit jómagam SMS-ben kaptam, a telefonos csevej után), pontosabb nem is lehetett volna.

Helyszín

Hogy mikor épült a tömb, azt meg nem mondom, elvégre nem vagyok építész, de az emeleteket jelző szöveghalmazok formája alapján még a múlt század második felének lenyomata lehet az épület (ha rosszul mondom, nyugodtan javítsanak ki a Tisztelt Makktársak). Maga a lakás teljesen tipp-topp állapotban van, a fürdő, és az egész objektum patyolattisztaságú. Tusfürdőből van választék, de mivel én nem vagyok válogatós, ezért az sem gond, ha nincs, elvégre abból főzünk, ami van. A szexi házigazda ellátott törölközővel, és a baszobával kapcsolatosan sem lehet panasz. Nem túl nagy, de nem is kicsi, az ágy pedig kényelmes. Megfigyelésem szerint nincs kolléganő, de ha mégis, akkor nagyon jól rejtőzködik.

Hirdető külseje

Röviden és tömören, egy mozaikszóval: MILF. De tényleg. Bár nem a huszonéves korosztályt képviseli irományom főhősnője (eskü, a legpozitívabb értelemben értem), ennek ellenére egy október 10-i keltezésű testtel szembesülhet az arra járó vándor (gy.k.: 10/10) (az már csak bónusz, hogy a szexi test mellé szexi agy is párosul, de erről később). A fotókon is a nagybetűs Szépséget látjuk, hát még élőben. Arca is gyönyörű, tény és való, tehát az arckitakarástól nem kell félni, csak a diszkréció miatt van (gondolom én, más ötletem nincs). Viszont töredelmesen be kell valljam, kerek keblei elvonták a figyelmemet az arcról. Formás lábai és popsija pedig egyaránt fenomenálisak.

Action

Szexi vendéglátónk, miután tájékoztattam, hogy a helyszínen vagyok, ellátott instrukciókkal, jelesül, hogy mit kell beütni. Miután bejutottam a kéjlakba, melynek az ajtaja pont annyira nyílt, amennyire kell, és élőben is megcsodáltam írásom központi szereplőjét élőben, mi tagadás, egy kicsit zavarba jöttem. Melltartó-tanga-magassarkú kombóban fogadott. Bemutatkozás (mivel korábban még nem találkoztunk, legalábbis nem tudok róla), két puszi, majd kényelmesen elhelyeztem a cuccaimat az erre kijelölt helyre. Ezek után irány a fürdőszoba, ahonnan a tisztálkodás után az aktus helyszínére nyertem bebocsátást. Vanda feltette a kérdést, miszerint van-e valami extra kívánságom. A nemleges válasz után (illetve egészen pontosan, a "Te" válasz után), a lényegre tértünk. Én meztelenül, alkalmi barátnőm pedig az előbb említett szettben, amitől fokozatosan megszabadult, míg mindketten meztelenek nem lettünk. Először egy natúr franciával indult a nap. Bár én korábban jeleztem, hogy kérek csókot, amire a válasz a telefonban az volt, hogy "szimpátia alapján", ennek ellenére erre nem került sor. Remélem nem azért, mert nem voltam szimpatikus, elvégre nem éreztem antipátia jelét (de az is lehet, hogy rossz megfigyelő vagyok :D ). Lehet, hogy a kezdeti zavarba jövetelem erősen nyomott a latba, majd legközelebb rákérdezek. Ha lesz legközelebb (remélem, lesz). A francia úgy zajlott, ahogy a nagy könyvben megírták. Kézhasználat ugyan volt, de pont annyi, amennyi kellett. Ezt sokan negatívan élik meg, de esetünkben szó nincs róla. Én közben egy kicsit Vanda lábaival foglalatoskodtam (ti. iszonyat szexi lábai vannak, de nincs mit csodálni. Szexi csajhoz szexi lábak dukálnak), a kebleket sem hagytam ki a szórásból, illetve a kellemes illatfelhő mellett, amit Vanda áraszt, sem lehet elmenni (haha) szó nélkül. Jól esett beleszagolni hajába, testébe, mindenébe. Majd egy kis kölcsönös francia következett. Én élveztem a helyzetet, hogy ugyanez fordítva is igaz-e, arról nem vagyok meggyőződve, ugyanakkor azzal is tisztában vagyok, hogy ez a lányok számára nem az élvezetről szól. Emberileg képtelenség lenne ezt és ennyiszer élvezni. Annyi szent, hogy ilyen finom puncit már rég kóstoltam. Érezhető, hogy nem babapuncival van dolgunk (csupasz, de egy érett nőhöz dukáló, érett punci), viszont ennyire zamatos és ízletes ízkavalkádot már rég kóstoltam. Mint egy mézes bödön, de szó szerint. Ilyen édes puncit nem emlékszem, mikor kóstoltam utoljára (ja de. Kb. soha). Ujjazás nincs, de ez az adatlapon sem szerepel lehetőségként, így nem érheti szó a ház elejét (se a hátulját). Miután hősnőnk felkeményített jelenlétével, ajkaival és kezeivel, felkerült a vegyvédelmi felszerelés. Először nyeregbe ült, így lovagolva meg engem, majd fordult a kocka, meg a testhelyzet is, és kutyapózban adtam át magam az élvezeteknek. Szó szerint. Itt ért a vég, miután a gumit telelőttem. A félidőben elbeszélgettünk erről-arról, majd Vanda javaslatára megpróbálkoztunk egy második körrel, konkrétan egy kézimunkával, ahol félsikert arattam. Felizgultam, de kifejezni ezt sajnos nem tudtam. Így konstatáltam a tényt, hogy erre a napra is egylövetű maradtam (nem Vandán múlott, ő mindent megtett). A kísérlet után egy zuhany, egy kis beszélgetés, majd búcsú, két puszival kísérve.

Elszámolás

Regisztrált tagoknak az ajándékozandó rózsaszálak száma elérhető a bővebb infó alatt, meglepetés nem éri az embert. Aki nem rendelkezik regisztrációval, az is korrekt tájékoztatást kap telefonon. A csokor mérete kerek pesti átlag, részemről egy kis édességgel megspékelve (persze nem olyan édes, mint Vanda puncija). Utólagos extrák természetesen nincsenek, a leendő vendégnek ebből a szempontból (is) korrekt szolgáltatóval lesz dolga. A virágszálak és az édesség, miket randink elején helyeztem el, jól látható helyre, egyaránt mozdulatlan hevertek egészen a távozásomig (meg lehet, hogy utána is, de erről Vandát kell megkérdezni :D ).

Vanda, jó szexpartner

  Sparrow

Egyeztetés

Telefonon egyeztettük, könnyedén. Először is hamar felvette, és amikor megérkeztem a ház elé, akkor is.

Megközelítés

Könnyen megközelíthető. A ház előtt a főút más parkolási zóna, mint a mellékutcák, melyek jobbára egyirányúak, de ennél nagyobb baj ne történjen.

Helyszín

Normál ház - nem 100+ éves, de nem is mostanában épült. Lift van, de nem teszteltem.
A fürdő kulturált (zuhanykabin tusfürdő-választékkal), minden helyiség higiénikus.
A francia ágy felett (nem a plafonon, a fejtámla feletti falon) tükör.

Hirdető külseje

Vanda nem azért takarja ki az arcát, mert rejtegetnivalója lenne; gyanítom, hogy inkább nem szeretné nagy dobra verni ezt a tevékenységét.
Bájos, értelmes arc, a képeknek megfelelő hibátlan alak, szilikonos, de még nem tolakodó cicik.
Fehérneműben fogadott, de az ágyon ez is lekerült róla - a combjai között sincs rejtegetni való.

Action

Egy kaotikus péntek lezárásaként sajnálatosan rövid időre tudtam csak menni hozzá, ezért csak egy minimál-programra maradt idő. Vanda már frissen, illatosan fogadott. A zuhanyzást követően áttettük a székhelyünket a hálószobába.
NFVSZ programban állapodtunk meg, amibe azonnal bele is kezdett. Vanda tapasztalt kényeztető, ami alatt azt értem, hogy a kezét és az ajkait is használja, de úgy, hogy azok nem helyettesítik, hanem kiegészítik egymást. Ezt egyébként meglepően kevesen tudják, és vagy elcsúsznak a mechanikus, erős farokverés irányba, vagy csak szájjal dolgoznak - némi manuális rászorítással - ami pedig ritkán elég a megfelelő izgalmi szint eléréséhez.
Mindenesetre Vandával maximálisan elégedett voltam: nem kapkodta el a dolgot, de ki sem futottunk a megbeszélt időkeretből. Volt pár kérésem (szemkontaktus, lassulás-gyorsulás), amit kedvesen teljesített, remélem nem vette rossz néven az instrukciókat.
A beteljesedéskor sem finnyáskodott. Szilviával megtörölte az arcát, ha eközben ki is köpte az egész héten toborzott sereget, azt diszkréten tette.

Elszámolás

A telefonban elhangzottaknak megfelelően történt minden.
Elszámolás zuhanyzás előtt, de gondolom máshol is ez jellemző.
Mindenesetre nem vettem magamra. :-)

Vanda, jó szexpartner

  L_nem_m

Egyeztetés

Felhívtam és rövid határidővel aznapra szerettem volna időpontot. Ezt készségesen sikerült megbeszélni és minden akadálymentesen a megbeszéltek szerint működött.

Megközelítés

Autóval a ház melletti utcában sikerült parkolni. Sok autó van de mindig akad parkolóhely. Már fizetős időn túl mentem így nem kellett még ezzel is foglalkozni.

Helyszín

Lakás teljesen rendben van, tiszta, kulturált emeleti panellakás. Bejutás diszkrét és egyszerű. Fürdő kicsi de bőven elegendő, zuhannyal van és található minimális tusfürdő választék, tehát nem vagy egy bizonyosra rákényszerítve. Szerintem teljesen rendben van.

Hirdető külseje

Megjelenése rendben van, szexi fehérneműben várt. Igaz a képek azért nem annyira frissek,így látszik kissé a képekhez képest a retusálás mértéke és az idő múlása de attól még teljesen rendben van. Mivel a képeken az arca annyira nem látható, így nem igazán lehet tudni mire számítson az ember. Ez ízlés kérdése, nekem más a zsánerem de ez nem jelenti azt, hogy nem szép. Teste, alakja, teljes megjelenése szerintem rendben van.

Action

Megérkeztem, gyorsan megbeszéltük mit szeretnék és azzal mentem is zuhanyozni. Gyors zuhany után már mentünk is a tetthelyre ami a célnak tökéletesen megfelel. Gyorsan Ő is megszabadult felesleges ruhadarabjaitól és a lényegre tértünk. Első körben egy kis simogatás majd natúr franciával kezdte de sajnos nem jártunk túl sok ikerrel.Kis 69-el folytattuk de ezek az ingerek sem gyújtottak lángra pedig lett volna rá okom. Itt viszont ki kell emeljem, hogy erről kizárólag én tehetek ugyanis nagyon sok év ilyen jellegű kalandozás kimaradás után és az egyéb magánéleti gondok által meglévő stressz és feszültség jelenleg rendesen rányomta bélyegét hangulatomra. Ezáltal elég sok próbálkozás ellenére sem sikerült megfelelő állapotba hozni engem a cselekményhez. Egy idő után megbeszéltük, hogy egy kellemes masszázzsal folytatjuk, hátha az segít kissé ellazulni. Ez is történt, hasra feküdtem, majd elkezdte masszírozni a hátamat, a lábamat és egyre intimebb részeket érintve a végén már arra lettem figyelmes, hogy a farkamat masszírozza ami egész jól reagált. Erre már gumit kértem és az ágy mellé álltam, hogy hátulról támadhassak. Így is történt, hátsó behatolás és ott már megmaradt a keménység. Ebben a pózban maradtunk végig majd így lett végem is. Annak ellenére, hogy 2 menetet terveztem sajnos alig bírtam az egyet is összehozni, de Vanda valóban megtett mindent, hogy ez összejöjjön és a végére sikerült is, amit köszönök neki.

Elszámolás

Mivel nála minden benne van, így nem kellett extrákat kérni külön és ezt azért is szeretem, mert nem kell azzal foglalkozni, hogy most mit lehet és mit nem hanem csak arra figyelünk, hogy mihez van kedvünk.

Vanda, jó szexpartner

  JohnJack

Egyeztetés

Könnyen ment, első vagy második próbálkozásra elértem, megbeszéltük az árakat, és azt, hogy egy SOS franciára ugranék fel.

Megközelítés

Könnyű, én metróval mentem, a kék 5 percre tesz le a háztól. Kocsit nem nagyon néztem, de úgy emlékszem, találni helyet, viszont fizetős.

Helyszín

Sima bérház, lift nincs, vagy csak én nem találtam meg (nem nagyon kerestem). A lakás teljesen rendben van, nagy a szoba, benne nagy ággyal, és a fürdőszobára sem lehet panasz.

Hirdető külseje

A képeknek teljesen megfelel. Kedves arcú, magas, izmosan vékony hölgy nagyon jól karbantartva. A cicik szép nagyok, és a valóságban jobban passzolnak az alkatához, mint ahogy a képek alapján vártam.

Action

Az S.O.S. műfajnak teljesen megfelelő volt az élmény: odamentem, ürítettem, eljöttem :) Miután beléptem, megbeszéltük a programot, majd elmentem gyorsan lezuhanyozni. Amikor vissszajöttem, szólt, hogy sietnünk kell, mert a következő ügyfél korábban odaért, már lent van. Ez mondjuk nem volt túl pozitív, de a műfajhoz tartozik, nem azért mentem, hogy sokáig maradjak. Lefeküdtem az ágyra, ő mellém térdelt, és elkezdett kézzel játszani a farkammal. Egy idő után a száját is bevetette, majd kérdésemre kéz nélkül folytatta. A technikája jó volt, nem különösebben változatos, de jó.

Miután elkezdtem a melltartáján keresztül a cicikkel játszani, kiszabadította azokat a fogságból, hogy jobban hozzájuk férjek. Sokkal természetesebb volt a tapintásuk, mint amire számítottam, a képek alapján kicsit attól tartottam, hogy olyan lesz, mintha ráragasztottak volna két gömböt. Szerencsére nem ez a helyzet, élőben szerintem jobban illenek hozzá a cicik, mint a képeken.

Egy idő után a ténykedését siker koronázta, az utódaim a szájában landoltak, onnan pedig szilviában. Miután ez megvolt, gyorsan felöltöztem, és leléptem, mert már így is többet voltam ott negyed óránál.

Elszámolás

A telefonon megbeszéltet előre letettem az asztalra. Pesti átlag az SOS franciáért.

Vanda, jó szexpartner

  Buggy

Egyeztetés

Telefonon mindent megbeszéltünk, ami az odajutás és az ott tartózkodás feltételeivel kapcsolatban fontos volt. Nem elsőre vette fel, de ez szerintem inkább jót jelent (nem egy diszpécser ül a vonal másik végén).

Megközelítés

Kocsival kicsit körülményes a sok egyirányú utca miatt, érdemes egy kis gyaloglást bevállalni, ha találsz egy üres parkolóhelyet nagyjából a közelben. BKV és egyéb megközelítés biztosan sokkal jobb, de én lusta disznó vagyok, és kocsival járok. :)

Helyszín

Kerületi átlagnak megfelelő régi építésű "bérház", de teljesen kulturált. A lakás hatalmas, nem esküdnék meg rá, hogy csak kettesben voltunk benne, de semmi zavaró interferenciát sem tapasztaltam. Fürdő szép és jól felszerelt, törölköző száraz, jó illatú és puha. A szoba is tágas és kényelmes, szépen berendezett, jó nagy ággyal, a lakótelepi szobában a földre ledobott matrachoz képest A+++ színvonal.

Hirdető külseje

A képek nem ma készültek, de lélegzet elállító a hasonlóság. :) Vanda még mindig nagyon sportos kinézetű, feszes és izmos testű, ám szerencsére a csitri kategóriát már elhagyott igazi nő.

Action

Az elején kicsit visszafogott hangulatban indult a kölcsönös örömszerzés. Én nagyon szeretem a 69-es pozíciót, így amilyen gyorsan csak lehetett, így is fordultunk. A puncija nagyon finom és illatos volt, a feszes fenekének látványa meg a hab a tortán (vagy inkább a cseresznye a habon, ha már egy formás popsiról beszélünk). Vanda reakciói nekem kicsit visszafogottnak tűntek, de ez még így is jobb, mint a rosszul megjátszott pornósan kéjes nyöszörgés. Cserébe a szájával és a kezével egyáltalán nem visszafogottan bánt a farkammal, amit először feszes vigyázzállással, majd hatalmas lövéssel köszöntem meg.
Aktus után viszont sokkal oldottabb lett a légkör, és egy kellemes beszélgetős, odabújós, cirógatós együttlét élményével gazdagabban távoztam.

Elszámolás

Korrekt, a telefonban megbeszélteknek megfelelő mennyiségű hosszú szárú magyar rózsa diszkréten a szobában elhelyezve.

Vanda, jó szexpartner

  JWick

Egyeztetés

A technika ördögének köszönhetően néha rendesen "elkerültük egymást"de aztán végül csak sikerült időpontot egyeztetni.(Nem rajtunk múlt,mint már máskor.)

Megközelítés

A Westendhez közel,mindig van hely a környező utcákban,bár fizetős,de momentán pont ez nem érdekel. :)

Helyszín

Na itt már telefonon jól összenevettünk.Imádom öt....szóval a közben lévő kóborlásomnak köszönhetően kevertem emeletet,házszámot mindent. :) Belül a megszokott patika tisztaság fogadott a háló tágas és minden kényelmet kielégítő...de Vanda mellett kevés dologra lehet figyelni,rögtön leköti az ember tekintetét! :)

Hirdető külseje

A megszokott lobogó vörös haj,szexi fehérnemű és a csak nála tapasztalt magassarkú,ami végig fent marad!Az alakja számomra hibátlan és amikor alul fekszem imádok gyönyörködni benne-de ezt majd később...szeretem a pénzt előre rendezni,és itt jött a második nevetős összenézés. :)

Action

3 óra.És esküszöm Vanda a megmondhatója belőle még ez is kevés...én a hagyományos barátnő feelinges Baszással egybekötött szeretkezést részesítem előnybe.(közösen így definiáltuk. :) Most kéne rátérni a részletekre ami csak annyiban nehéz hogy 11.36-kor felnéztünk az órára ,"hogy Úristen már 1,5 órája csináljuk".Bevallom imádok benne lenni de mivel kedves számomra és a hangulatom is olyan volt igyekeztem rá is figyelni.Zuhanyzás után pár szót váltottunk és még arra is volt figyelme ,hogy apró figyelmességgel a kedvembe járjon.Enyhe lágy puhatolózó csókolgatás után egyre lejjebb csúszott ahol lágy simogatás után teljes mértékben a szájával vette birtokba ágaskodó énemet.Aki volt már nála az tudja ,hogy ezt kb.5 percig lehet bírni és utána gumi kérés következik. Innen elindult egy több pozíciós gyönyörködtető együttlét ami többszöri találkozás után már nagyjából tudom mikor kell váltani,mikor fárad el valamelyik pozícióba.Nincs olyan pontja az együtt létnek amikor nem lehet gyönyörködni szépen ringó melleibe ahogy boszis hatalmas hajzuhatagával fentről betakar,vagy csodálatos fenekébe ahogy hátulról élvezhető minden rezdülése. Előröl néha már sikerül egy ajkába harapást kicsikarni,lapos összemosolygással és combfixes lábai közt élvezni gyönyörű igényesen karbantartott,élvezetes punciját!
Hiba volt-e?Talán csak én...nehezen de be kell vallanom.Akik egyedül élik és élvezik az életet azokra úgy többnyire 1 hónapba 3 nap rátör a "de jó lenne valakivel áttévézni,vacsorázni,nevetni az éjszakát" érzés. Talán ez olyan mint nőknél a menstruáció-tudod ,hogy jönni fog csak nem fáj úgy és hamarabb múlik. :)
Szóval ez volt épp rajtam és rohadt nehezen tudtam kiszabadulni Vanda bűvköréből... Annyira ismer,hogy ebben az esetben a ** nem érdekel....de ha félre érthetően fogalmaztam volna az mindent borít mint tavaszi szél a városmajori sakktáblát!
Így hát kiélveztem a meglévő 3 órát néha kedves zavarával és szép szemeivel fűszerezve és amennyit csak lehetett bent töltöttem csodás ágyékába.
Teljesen profi,nem lehetett olyan kérésem amit azonnal ne teljesített volna.
Egy hét és két lány elteltével sikerült megfogalmaznom azt a csodás hétfőt és remélem megadatik még ilyen mert egyenlőre nekem ő a legjobb ebben a városban!

Elszámolás

Apró ajándék bár legközelebb ,tartalmasabb,kalóriadúsabbról gondoskodom. :)
Teljesen korrekt módon előre fizetve bár ő ezt nem igényli de az említett összenevetés mindent megért!

Vanda, jó szexpartner

  speter

Egyeztetés

Telefonon hívtam, egyből felvette, egy órán belül tudott is fogadni.

Megközelítés

West Endtől nem messze, könnyű megközelíteni autóval, BKV-val egyaránt, parkolni a ház előtt hétköznap nem lehet könnyű.

Helyszín

Régebbi társasház, tiszta és világos fürdővel, tágas halóval, amiben vannak rejtett eszközök, hogy kikötözőset is lehessen játszani... Egyedül rendel a lakásban. Diszkréten lehet ki- bejutni. A célnak teljesen megfelel.

Hirdető külseje

Korát meghazudtoló alakja van, nagyon szep arányos formás cicik, nem láttam tajta a műtét helyet, minden tiszteletem a mesternek!. Dús jó illatú vörös göndör haj.

Action

Erotikus dominát szerettem volna. Így tusolás után egyből kikötözött a falhoz, majd erotikusan átöltözött egy domina szerelésbe, én persze moccanni sem tudtam, így az ezredest is finoman megkötözte és fehérneműtartónak használta.
Miután felkerült a dögös domina szett (fekete tanga + melltartó + combfix + magassarkú és bőrkabát), átvezetett az ágyra majd az ágyhoz kötötte a kezeimet, és egy kellemes prosztatamasszázzsal indítottunk.
Majd kényszerfranciával folytattuk, nagyon finom a puncija és jól nedvesedik is. Miután kellően benedveseddett feldugott egy análdugót és jól meglovagolt, mielőtt elmehettek volna újra az arcomba nyomta a punciját és kényszerfranciázás közben elpukkantotta az ezredest. A végén eloldozott és minden kényszeritőeszközt eltávolított belőlem.

Elszámolás

Pesti átlag felett egy kicsivel, az elején rendeztük. Letettem a nappaliasztalra.

Vanda, jó szexpartner

  pookito

Egyeztetés

Telefonon hívtam. Mindig tudott azonna fogadni mert már háromszor is voltam Vandánál.
Kedves és mindent pontosan elmond a telefonba.

Megközelítés

Westendtől 5 perc séta.
Parkolás fizetős de hely van bőven ha nem is közvetlen a ház elött de nagyon közel.

Helyszín

Én mindig felsétálok mert mivel ez egy régi ház a lift is olyan mint amilyen száz évvel ezelött volt kicsi és lassú. :))
A lakás hatalmas tiszta fürdő hangulatos szoba , félhomály halk zene és egy szekrény az ággyal szemben tükörrel.

Hirdető külseje

Vanda egy dögös milf.
Sportos testalkat, gömbölyű popsi és gyönyörű mellek álló bimbokkal.
Nekem az arca is tetszik de ez nagyon egyén függő.
Mindig szexy tangában és harisnyatartóban fogadott.

Action

Érkezésem után kis dumcsi utána el fürdeni.
Ő már lefürödve szexy szertben várt.
Visszatérésem után elkezdtük egymást csókolgatni majd kis idő elteltével kezelésbe vett.
A franciája nagyon finom és érzéki.
Mivel nagyon jól csinálja nem is birtam sokáig fordoltunk és én kezdtem nyalakodni. Nagyon jól reagált rá és el is élvezett majd megdicsért hogy jól csinálom.
Utána gumi húzás amivel kadt egy kis gond mert menet közben elszakadt. :))
Csináltuk hátulról misszionáriusban de az én kedvencem mikor ő lovagol mert gyönyörű látvány a teste a tükörben és szemből is.
Utána franciázva lett végem a szájában.
Fantasztikus volt.

Elszámolás

Az érték arány nagyszerű szerintem bár nemtudom az átlagot, nem voltam még annyi lánynál. :))

Vanda, jó szexpartner

  pocsolya2

Egyeztetés

Mint általában, úgy most is először sms-ben érdeklődtem nála. Kissé tömör, de informatív válaszokat kaptam, majd kértem, egyeztessük le a részleteket levélben. Készséggel állt szolgálatomra, bár nem kaptam novellányi válaszokat, a lényeget megtudtam. Tudom, tudom, telefonálni kellene, de én valamiért utálok telefonálni. :D És ez nem csak a hirdetők esetében igaz. Szóval ez az én saram, mindenesetre Vanda elérhető, és tájékoztat is, és ez volt a lényeg, hiszen leszerveztük a randinkat.

Megközelítés

BKV-val mentem, mert elég könnyen megközelíthető helyen rendel Vanda. Nem egy csendes utca, de még egyáltalán nem feszegeti a diszkréció határait. Mivel a tájékoztatás pontos, könnyen oda lehet találni, szerintem senkinek nem fog nehézségeket okozni. Lehel piac, WestEnd környéke: kocsival és tömegközlekedéssel jól megközelíthető.

Helyszín

Maga az épület teljesen rendben van, egy tipikus pesti bérház. Lifttel, lépcsővel, stb. A lakás is kifejezetten kellemes. Hangulatosnak mondanám. Érződik a szalon jelleg, de semmiképpen sem hasonlítanám egy kupihoz. Minden van, aminek lennie kell, és minden ott van, ahol lennie kell. Vanda tisztasága és ápoltsága a lakáson is tükröződik. Nem tudom, hogy valaki mással osztozik-e a helyszínen, mindenesetre én senki mással nem találkoztam, csak vele. Bár ez engem nem szokott zavarni (sem az, ha hallom a kollegina csicsergését, sem ha tapasztalom az ott létét), de tudom, hogy ez sokaknak fontos, szóval: egyedül fogadott. :)
A fürdő leginkább olyan, mintha valakinek a magánlakásán lennél. Semmiképpen nem mondanám exkluzívnak a dolgot, de szerintem teljesen rendben van. Tisztálkodószerek rendben, tisztaság rendben, higiénia rendben, küllem rendben.
Az aktus helyszíne egy tágasabb szoba volt szép nagy franciaággyal és egy szintén nagy tükrös szekrénnyel, aminek segítségével nem csak POV láthatjuk alkalmi partnerünket. :) Nekem ez kifejezetten bejött. :P
Összességében én hangulatosnak és kellemesnek mondanám a helyszínt, ha nem is osztályon felüli, de mindenképpen öt csillagos. :)

Hirdető külseje

Kedvelem a nálam idősebb hölgyeket, így is akadt meg már jó régen a szemem Vanda hirdetésén, de eddig valahogy úgy alakult, hogy őt még nem látogattam meg. Szerencsére most eljött ennek is az ideje. A képeken látszik, hogy a korát meghazudtoló alakja van (a kora szerintem amúgy hozzávetőlegesen pontos adat a hirdetésben, bár a személyiét természetesen nem kértem el :P), ami nem látszik, az az arca. Ritkán találok bele, de Vandának közel olyan arcot képzeltem el látatlanban, mint ami a valóságban is fogadott. Karakteres, kedves, mosolygós, határozott arcéllel rendelkezik, mégis ott bujkál az igéző zöld tekintetben valami játékos pajzánság. Nem Selena Gomez tiniarca fog visszanézni ránk, hanem egy MILF arca, de szerintem ez így is van rendjén. Nekem tetszett... aki emiatt nem merte még felvenni a kapcsolatot Vandával, ne fogja vissza magát. :)
Viszont a képek érzésem szerint retusáltak. Amit nem egészen értek, hiszen Vanda így is csinos. Legalábbis nekem rögtön felállt, amikor megláttam abban a falatnyi cuccban, amiben fogadott. :) Szóval nem olyan feszes, és vonalas a teste, mint a képeken, és a cicije is sokkal természetesebbnek hat élőben, mint a fotókon. Természetesen szilikonosak, mint azt írja is, de nem olyan labdacsszerűek, mint egyik-másik képén, hanem sokkal valóságosabbak, klasszik mell formájuk van. :D
Vanda vékony, de nem csontkollekció, soványnak semmiképpen sem mondanám. Sportosnak viszont valóban sportos, szemre és tapintásra is érződnek az izmok - amiktől számomra még szebb lett (de azért ne tessek valami testépítőcsajra gondolni - szép és arányos a teste). Azt hiszem a combja és a feneke volt a kedvencem (ebben a sorrendben)... szép nagy, nőies, formás popsija van, amit élmény nézegetni és fogdosni is. :D Mégis a combját emelném ki, ha valamit ki kellene, mert szép, arányos, feszes... mintha rajzolták volna. Nekem nagyon bejöttek Vanda lábai. :D
A göndör vörös haja nekem természetesnek hatott (bár én ebben nem vagyok szakértő), ami üdítő kuriózum a sok természetes barna és festett szőke lány között (nem megszólván ezzel természetesen az előbb említett hölgyeket :D)... kissé megdobja azt a tüzes hangulatot, ami árad Vandából.
Nálam Vanda ötből öt pontos, tízből kilencet adnék neki. Nekem tetszett. Akiknek bejön ez a korosztály, és nem ódzkodnak a szilikontól, azoknak Vanda be fog jönni.
Jellemét tekintve (bár nem voltam vele napokat, és lélekbúvár sem vagyok) kifejezetten kedves és határozott volt. Tudta, hogy mit szeretnék (mondjuk nagy előny, hogy meg is kérdezte :D), és azt is tudta, hogy ő mit szeretne, és ennek mentén folyt le a randink. Nem kell megijedni, hogy domina is, mert velem brutál kedves volt - biztos érezte, hogy nekem erre volt szükségem. :) Intelligencia, báj és kellem sugárzik belőle, megfűszerezve némi (korát meghazudtoló) pimasz huncutsággal. Amikor épp nem a testemet kényeztette, jól el lehetett vele dumcsizni. Bár először voltam nála, a hangulat oldott és fesztelen volt, ami szerintem nagy előny.
Szóval nemcsak szép, hanem kedves is. Feleségkeresőknek is ajánlom. xD

Action

Alapvetően minden úgy zajlott, ahogy azt előzetesen megbeszéltük, szóval odafigyelt arra, amit kértem... meg úgy általában rám. Kezdeményező volt, de irányítható is, amikor éppen úgy alakult. Kellemes partner az ágyban, ha valami negatívumot írok, igazság szerint az már csak szőrözés lesz. Szóval elöljáróban annyit, hogy bárkinek tudom ajánlani, aki szereti a jó szexet. :D Az egyik ok, amiért őt választottam most, mert szerettem volna kipróbálni, hogy milyen együtt lenni egy dominával. Nem S&M dolgot kértem tőle, hanem inkább kemény határozottságot, amit meg is kaptam. Kifejezetten erotikus, amit csinál és ahogy csinálja, egyáltalán nem érződik rajta unottság, kedvtelenség vagy az ipari jelleg.
Kis beszélgetéssel nyitottunk, simogatós ismerkedés egymás testével, majd ez átsiklott kézimunkába, majd natúr franciába. Utóbbi brutál jó. :D Csak sajnos keveset csinálta. Amilyen jó volt, olyan visszafogott volt a mennyiség. Nagyon remélem, hogy nem velem volt a baj (tisztának, egészségesnek, fittnek tartom és érzem magamat), szóval ennek az okára egyelőre még nem jöttem rá. :D Mondom, annak a tükrében főleg, hogy az egyik legjobb francia, amit valaha életemben kaptam. Annyit használja a kezét, ahogy én szeretem, a nyelve és az ajkai ügyesek, finoman csókol, törődik a környezettel is, nem csak a dákóval. Szóval öt pontos... csak kevés. :D
Maga az aktus is kifejezetten kellemes, én legalábbis nagyon élveztem. Több (általános) pózban is csináltuk, és mondom, hagyta magát irányítani, de ha kellett, átvette a gyeplőt, és ügyesen csinálta. Mindeközben a már említett tükörben kifogástalan kilátás nyílik a csodás testére... tetszett nagyon. :D
Kértem tőle csókot is, amit egy idő után meg is kaptam. De ugyan az a helyzet volt, mint a franciával. Ügyes. Nagyon. Finom. Nagyon. Csak kevés. Persze, értem én, hogy ezt sokan nagyon intim dolognak tartják, de ha már van ilyen lehetőség, nem értem, miért kell vele annyira csínján bánni. Pláne, hogy én nagyon szeretem. :D Szóval finoman és jól csókol, csak éppen keveset.
Szerettem volna hátulról elmenni, amit ő engedett is, sajnos nem sikerült, de ettől egyikünk sem esett kétségbe, és a kezével fejezte be a dolgot, én pedig nagyon elégedett, boldog és kielégült lettem ettől. Kellemes fáradtság lett rajtam úrrá. Szívem szerint elpihegtem volna még az ágyában vagy három-négy órát. Úgy talán alkalmam lett volna megismerni őt egy picikét jobban.
Hozzáállását tekintve, ahogy már mondtam, odafigyel a vendégre, kedves vele, futószalag nem érződik, TP sem, odaadó és kommunikatív. És ez a szexben is mind érződik. Lényeg mi lényeg, jó volt vele együtt lenni, szerintem mindenki más is élvezné. :) Hajrá, fiúk! :D

Elszámolás

Tőlem a pesti átlagot kérte és kapta a randi elején némi beszélgetés után. Kifejezetten baráti az elszámolás, hiszen fullos lány majdnem fullos ****, de fullos ***. Többet nem esett szó az ajándékról. Annyit kért, amennyiben előzőleg megállapodtunk, teljesen korrekt és reális volt minden. Ahogy az a nagykönyvben meg van írva. :)

Vanda, jó szexpartner

  ubihind

Egyeztetés

Telefonon hívtam, jó párszor, mire végre elértem, ráért a kiszemelt időpontban, mentem.

Megközelítés

A bevásárlóközpont 2 utcára van. Én ott parkoltam és átsétáltam. 3 perc. Könnyű megtalálni.

Helyszín

Régi ház, de teljesen rendben van. Van lift, de gyalogoltam. Találkoztam egy csoport trécselő öregasszonnyal, nagyon megrémültek amikor megláttak... azt hitték, hogy nem jó a lift, de megnyugtattam őket, hogy csak sportból lépcsőzök :-) Tetszett a lakás egyébként. Besötétített, hangulatvilágítás. Van egy iroda, és a szoba ami elég tágas.

Hirdető külseje

Akárcsak a képeken. Nagyon csinos. Egy fekete nagyon rövöd szoknyában volt, ami még a fekete bugyit sem nagyon tudta eltakarni, ill egy fekete melltartóban, amit gondolom csak a látvány miatt vett fel, mert tartani azt nem kellett! És egy magassarkú. Nekem így pont jó, Nem túl sok, de mégis valami. Arca teljesen illik "magához". Összességében szerintem néhány évet le is tagadhatna!

Action

Leültünk megbeszélni a részleteket. Különleges kérésem volt, a domina és a normál programot szerettem volna összekombinálni. Gyors zuhany, és már a szobában is voltunk. Kikötözött a falhoz, ott kezdtük a játékot, majd az ágyon folytattuk, ugyancsak kikötözve. Szerettem volna a strapon dolgot is kipróbálni, erre itt került sor, több pózban is. Vanda figyelmes volt, leste kívánságaimat. Ezután jött a normál rész, gumi, majd meglovagolt, így jól hozzáfértem a cicikhez, de valahogy nem volt az igazi a póz, ezért kutyusra váltottunk. Na így viszont... a ciciket fel kellett adnom, de jól belekapaszokdtam a popójába, hmmmm... feszes, jó alakú, és a látvány is nagyon izgató volt. Így lett végem.

Elszámolás

Az alap átlagosnak mondható, de az extra progtamom miatt rájött még egy kicsi. Az elején ***.

Vanda, jó szexpartner

  chili62

Egyeztetés

Telefonon hívtam, ő vette fel. Nagyon kellemes a hangja. Gyorsan megbeszéltük az időpontot. Két óra mulva már fogadott is.

Megközelítés

Miután most voltam először nála, kicsit keresgélnem kellett, autóval mentem. Találtam parkolóhelyet, de hétköznap nehezebb lehet. A Visegrádi utcában van a ház, ami egyirányú, ezért nem árt a helyismeret.

Helyszín

Egy szép, jó állapotú ház **** emeletén rendel. Van lift. A lakás tágas, többen is vannak. A kéjkuckó szép, hatalmas a franciaágy, és kis kínzóasztal is akad, aki domináns élményre vágyik. A fürdőben kád van, tiszta, szép, rendezett, szájvíz is akad a rengetedg tusfürdő mellett.

Hirdető külseje

A Hölgy a fotóknak teljes mértékben megfelelő, nem csalódtam. Az arca is szép, de a teste az tényleg fenomenális! Nagyon sportos, szép hosszú combú lábai vannak. Pici fehérnemű volt rajta, nem sokat takart, ahogy az ajtó mögül feltárult alakja. Jótestű csaj! A legjobban a dús, hullámos vörös haja fogott meg.

Action

Mikor a fürdőből visszaértem, kis idő mulva ő is belépett, ugyanabban a szerkóban, amiben fogadott. Állva "ismerkedtünk" pár csókot váltva, majd az ágyra hívott. Jól franciázik, merevedtem is gyorsan, de aznap kicsit fáradt voltam, mert éjszaka programom volt. Talán emiatt is, de kicsit hosszabb időt vett igénybe mire harcrakész lettem. Közben megfordult, hogy a punciját kényeztessem. Nagyon szép, illatos kelyhe van. Jó sokáig nyaltam, majd gumit húzott. Hátulról és lovaglóban adtam az érzést neki, közben kéjesen nyögdécselt, haját leengedve, hullámzó teste csodás látvány volt. A végén a melleire élveztem, egy hosszú menet után. Második menet nem volt, mert elhúzódott az első. De nem is terveztem mára kettőt. Utána gyors zuhany és tipli.

Elszámolás

Előre kérte a ****, ami egy kicsit a pesti átlag alatt van. Korrekt, azt kaptam amit előre megbeszéltünk.

Vanda, jó szexpartner

  Endless

Egyeztetés

Szeretem az sms-ben is válaszoló ****, mert sokszor már ebből levezethető a hozzáállás a randihoz. Nála ezzel semmi probléma nem volt, az időpont kérelmemet fogadta, felhívtam és megbeszéltük hol találom meg és mikor.

Megközelítés

Tömegközlekedtem, mert napközben voltam. metróval mentem és gyalog, 5 perc séta és már a ház előtt voltam. Autóval fizetős övezet és kevés a parkoló is, napközben még a forgalom is kiszámíthatatlan, ezért érdemes megfontolni, hogy közelíti meg az ember a tetthelyet.

Helyszín

A lakás emeleti, régi építésű téglaházban található. Diszkréten megközelíthető e tetthely és nagyon hangulatos is. Az akciószoba klímaberendezéssel ellátott, erre bizony nagy szükség van, még ha picit zúg is, de ezt elnyomja a kellemes zene. Az akciószoba előtt egy tágas nappali található, ahol megbeszélhetők a részletek és átvehető a törülköző, hisz innen érhető el a fürdő, ahol minden szükséges tisztálkodószer megtalálható.

Hirdető külseje

Imádom a göndör vörös boszorkányokat, úgyhogy elfogult leszek. Korát meghazudtolóan szép arccal és bombázó testtel rendelkezik a hölgy. Csinos cicifixben és tangában fogadott, teljesen oda meg vissza voltam a látványtól, nekem nagyon bejön az ilyen sportos alkatú hölgyeket. Mint megtudtam sokáig sportolt és ma is kondizik, érdemes is, mert lenyűgöző az eredmény.

Action

Fú, ez valami frenetikus volt. Nem vagyok egy gyorstüzelő, és nem jellemző rám, hogy többször is csúcsra juttassanak egy alkalommal, itt viszont ez történt. Megbeszéltük mit szeretnék: szex, masszázs, francia, egy kellemes stresszoldó előadásban, és ehhez ő maximálisan partner volt. Kezdetnek isteni nyelvleckét kaptam tőle, majd kértem vágtasson velem vadabb vizekre. Miután felkerült a védőfelszerelés, úgy meglovagolt, hogy azt hittem végem. Hatalmasat élveztem, miközben simogattam ahol értem. Hagyott lehiggadni, vízzel kínált, majd megtörölgetett és elillant egy picit. De visszatért és egy nagyon kellemes masszázst kaptam. Csak a hátamat kértem, de rákérdezett ne masszírozzon meg lejjebb is, illetve kérdezte kipróbáltam-e a prosztata masszázst. Mondtam nem próbáltam és nem is ez lesz az a nap amikor kipróbálom, de igazából ha egyszer erre lesz vágyódásom, csakis vele fogok belevágni. Mikor már kellemesen ellazított - kezével és bájos beszédével - megfordított és kaptam egy olyan natúr franciát, amely mély is volt, ütemes is , de finom és érzéki is, így nem csoda, ha az utódok kicsi finom szájacskájában landoltak, én pedig kapkodtam a levegő után. Még most is beleborzongok...
Miután lehiggadtam elmentem tusolni és remegő lábakkal öltözködtem fel.

Elszámolás

Előre kérte, kis kezébe adtam pontosan kiszámolva. Teljesen normális pesti átlag, sőt a másfél órás etap ellentételezése részemre igen kedvezőnek tűnt.

Vanda, jó szexpartner

  vin123

Egyeztetés

Elsőre felvette a telefont megbeszéltük a részleteket és tudtam is menni fél óra múlva.

Megközelítés

Belváros, nyugati pályaudvar, lehel tér környéke. Autóval tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. Parkolás fizetős.

Helyszín

Társasház, liftet nem találtam úgyhogy kicsit lépcsőzni kellett. Nagy a lakás, több szoba is van benne, amúgy a hálóban franciaágy és pár szado mazo holmi. Fürdőben kád.

Hirdető külseje

Nem egy babaarcú hölgy, elég ***** öreges. Testalkattal minden rendben azt leszámítva, hogy élőben nincsenek akkora mellei mint a képen.

Action

Be a baszobába majd irány a fürdő egyedül, gyors zuhany és vissza. Egy kis francia amivel elégedett voltam, szerintem ügyes nekem tetszett a technikája. Utána kipróbáltam a hölggyel egy jó pár pozíciót. Elölről hátulról alulról felülről oldalról. Nem túl lelkes, becsukja a szemét és nem látod az élvezet túl sok jelét se rajta. Ezt leszámítva amúgy nagyon készséges és lehet neki veretni. Nem mondott nemet semmire nem mintha lett volna extra kérésem de akkor se. Beszélgettünk és kiderült, hogy domina is a hölgy ezért vannak különböző eszközök a szobában.

Elszámolás

Előre lerendeztem a dolgokat, ahogy kérte a helyszínen. Átlagos ajándék.