Lolita Szexpartner Budapest, XI. kerület

Beszámolóim

Lolita, istennő szexpartner

  jameshunt

Egyeztetés

Telefonon gond nélkül, nagyon kellemes a hangja, még du-án tudtunk talizni.

Megközelítés

Lakótelep,olyan is a parkolás, de megoldható és ingyenes. A házszám megtalálható, telefonáltam és Lolita lejött értem.

Helyszín

Rich field könnyen megtalálható egyirányú utcája. Egy átlagos berendezésű lakás, a fürdő kicsi, de az ágy nagy, és ez a fontos, célnak teljesen +felel.

Hirdető külseje

Már a liftben +csodálhattam, Lolita csodás, szép formás teste van, bájos mosolya, kedvessége és közvetlensége tündéri. Formás gyönyörű mellei és fonom bőre van.

Action

Mire lefürödtem, Ő az ágyon fekve várt, először voltam nála, és igazi barátnő feelinget kaptam, csodás testét simogattam, csókolóztunk, mint tini korunkban, majd 69-el folytattuk, majd egy kis lovaglás, mindenben olyan tökéletes és természetes, hogy kár lenne beleszólni,,, kis pihi, kis beszélgetéssel és egy újabb isteni szeretkezés következett, felváltva kényeztettük egymást, majd védőruha fel, semmi finnyáskodás, ha kicsit feledékenyebb lennék, simán elfelejteném, hogy hogy is indult a randink, sőt, lehet, hogy el is felejtettem pillanatokra,,,

Elszámolás

Még az elején rögtön kérést +előzve kitettem, hogy szóba se kerüljön,,,

Lolita, felejthetetlen szexpartner

  Ricardo1984

Egyeztetés

A minőségi szolgáltatás már az egyeztetésnél kezdődik. Apróság, de észrevettem, hogy Lolita hangja a telefonban kristály tisztán hallható. Rengetegszer belefutok eldugult mikrofonú, alig érthető hangokba a telefon másik oldalán. További csodálatos dolog, hogy Lolitát el tudom érni kiszámíthatóan, tudunk időpontot egyeztetni, nincsenek felesleges körök, nagyon jó a rendszere. Délután 2 órára beszéltünk meg egy 60 perces randit. Kicsit nehézkes a dolog, mert csak hétköznap lehet elérni, pedig ő az én titkos kedvencem.

Megközelítés

Petőfi hídtól öt perc kocsival, Etele plázától nem olyan messze, pöcök precízen mutat. Parkolás teljesen jól működik, mindig van hely, a lakás közelében kisbólt, ha valaki megszomjazik a nagy hőségben.

Helyszín

A lakás mindig patyolat tiszta, biztonságban érzem magam a renddel bélelt, izlésesen berendezett lakásban. Lolita indig bekíséri a vendégeit a folyosóról. Az ágy már tökéletes, ruháknak fotel szolgál, van belmagasság, van oxigén a lihegős jelenetekhez, a fürdőszoba fullos, minden kellék a megfelelő minőségben rendelkezésre áll.

Hirdető külseje

Hát a képek nem teljesen adják vissza, de Ő egy igazi bombázó. Feszes fenék, szép, mindig ápolt lábak, formás cicik és gyönyörű arc. A fotók ezt szerintem nem adják át, de kifejezetten vékony testalkatú szépség. Én mindig megkérem, hogy vegyen fel valami izgató ruhát, mielőtt összebújnánk. Cicaruhában vagy harisnyában ellenállhatatlan a teste.

Action

Nekem már az egyeztetésnél kezdődik az action, amikor izgató hangján felveszi a telefont.
A talit egy közös fürdéssel kezdtem. Lolita nagyon közvetlen, kedves és szolgálatkész. A szobában kérésemre újra felöltözik, (hogy én vetkőztethessem le :-): melltartó és egy szexi egybe ruha, de semmi bugyi. Itt jön a kedvenc részem az ölelkezés, csókolózás, ami nagyon bennsőséges, barátnős. Lolita a randik elején még nem csókol olyan hevesen, azt vettem észre, hogy közben lendül bele. Miután romantikusan levetkőztettem, magam elé fektettem és végigcsókoltam a testét. Folyamatosan segít nekem a megfelelő ritmus, erősség, és irány megtalálásában, de néha huncutkodik kicsit.

Úgyhogy beugrottam a lába közé orális kényeztetésre. Imádom az apró bíztatásokat, amikor a kezét legszentebb szentségébe temetett fejemre teszi és finoman irányítja nyelvcsapásaimat. Közben ujjaink néha összefornak, ahogy lassú léptekkel haladunk a beteljesülés vadregélyes útján.

Ezek után lecsúszott a péniszemig, majd lassan, átéléssel, barátnősen szopni kezdett. Ekkorra már kő keménnyé merevedett farkam ritmusosan járt ki-be pici szájából, miközben szabad kezemmel melleit simogattam. Mondanom sem kell, nem sokáig hagytam, mert a korábbi események pöccintésre durranós állapotba emeltek. Ezért gyorsan gumit kértem, mely mérnőki precizitással és ellenőrzéssel került felhelyezésre. Lovaglással nyitottunk. Imádom ahogy Lolita lassan rámcsusszant, rámtámaszkodott, teljesen rámhajolva átkarol, szorosan belém kapaszkodva, mig vaginája fel nem veszi hímvesszőm inverz alakját. Szük puncija nekem személyes menyországom, minden egyes lökése feloldozás a hétköznapok nyűgjei alól.

Úgy érzem nem laca-facázok tovább, ráfordulok a célegyenesre és gyorsítok a tempon. Pillanatokon belül irányíthatatlanná váló izgatottsági szintem falakat rengető orgazmusba torkollott és az arcán sikerült befejeznem az aktust. Lolita hagyott lenyugodni és pár másodpecig még nézhettem őt, mielőtt elment mosakodni.

Elszámolás

Megérkezésemkor a szekrény tetejére tettem.

Lolita, felejthetetlen szexpartner

  Rudibácsi

Egyeztetés

Könnyen ment felhívtam telefonon, amikor megtudtam, hogy arrafele lesz dolgom a héten, megbeszéltük az időpontot, volt egy kis keveredés, mert a napokat mind a ketten megkevertük először, de utána sikerült tisztázni, hogy pont ráér akkor, amikor én akarok menni. Előtte még 2 órával fixáltam az időpontot. Előbb érkeztem, mint terveztem elszívtam egy cigit és felhívtam, hogy nem gond-e, hogy előbb érkeztem, nem volt gond, mert éppen hazafele tartott a boltból így a ház előtt megvártam és együtt mentünk fel a lifttel.

Megközelítés

Gépkocsival érkeztem, a lakótelepen mindig van parkoló és az útmutatás alapján könnyen odataláltam.

Helyszín

A lakáson látszik, hogy itt él, szép rendben tartott lakás, szokásos 10 emeletes panelek szerinti elrendezéssel. A fürdő tiszta és megfelelő mennyiségű tusfürdővel és szükséges felszereléssel el van látva. A tetthely a célnak berendezett kis kuckó tükrökkel és egy kényelmes ággyal ellátva, a berendezés és a színvilág teljesen Lolita személyiségét tükrözik.

Hirdető külseje

Nekem nagy kedvencem Lolita és a csodálatos teste és arca. Minden testrészét imádom, a gyönyörű természetes cickókat, a popsiját a lábait és persze a csodás és finom punciját, mellyel nem tudtam betelni, órákig tudnám nyalogatni, ha lenne rá egyszer annyi időm, hogy addig nyaljam amíg meg nem unom, akkor egy éjszakát is el kellene vele töltenem. Az arca látszik a képeken, így mindenki láthatja, milyen szép lány, aki akár fotómodellként is megállná a helyét. Amikor a pajkos szemeibe nézek akkor mindig végem van. ;)

Action

Hozzáállása, szerintem példa lehetne minden lánynak, érződik rajta, hogy imádja a szexet minden mozdulatán végig. Régóta ismerem őt, visszajárok hozzá amikor csak tehetem, sajnos erre elég ritkán kerül sor, az én hibámból. Kezdeményező volt végig az egy óra alatt amit vele töltöttem most. Sajnos egy óra kevés vele, jobb lett volna, ha több időt tudok vele tölteni, de sajnos olyan sűrű volt a programom, hogy örültem, hogy ezt az egy órácskát is meg tudtam oldani. Amiben biztos vagyok hogy nagyon szeret franciázni, egyszerűen imádom ahogy szopja a farkamat, ezt az egyik nagy kedvencem, ahogy a szemembe néz közben, és nyelvével valami csodálatosan megdolgozza a makkomat, az valamit csoda. Nagyon szereti, ha punciját kényeztetik nyelvvel és ujjal is, persze a szexelni is nagyon szeret mindenféle pózban.

Mivel előbb érkeztem, és a ház előtt találkoztunk így együtt lifteztünk fel, mivel kettesben voltunk a liftben így már ott megcsókoltam, és végig simogattam a kabátja alatt mindenhol. Közben csacsogtunk mindenféléről, hogy kivel mi van, mert már régen találkoztunk. Beérve a lakásba, lepakolt, majd bevezetett tetthelyre, ahol levetkőztem, és után segítettem neki is levetkőzni, és most már ruha nélkül is megcsodálhattam és végig simogathattam a csodálatos cicijeit és testét mindenhol. Majd mondta, hogy gyorsan tusoljak és vár vissza – legközelebb majd rábeszélem egy közös tusolásra is.
A tusból visszaérve, meztelenül kéjesen várt az ágyon elterülve egy rövid csókolózás és simogatás után feltérdeltem és szájába raktam a farkamat, hogy kiélvezzem a csodálatos francia tudását, melyet számomra valami hihetetlen érzékiséggel és beleéléssel csinál. Amikor már érzetem hogy kezd végem lenni, végig csókoltam a testét a ciciket és a hasát és így haladtam le a puncijához, melye frissen borotválva illatosan és már nedvesen várta nyelvemet, hosszan kényeztettem a nyelvemmel majd az ujjaimat is bevettem miközben a nyelvemmel a csiklóját izgattam, egyik kezemmel a melleit simogattam a másik kezem ujjaim meg a puncijában dolgoztak, ténykedésemnek meg is lett az eredménye nagyon látványosan élvezte. Amit a szemben lévő tükröben is tudtam időnként követni. ;
Majd kértem a gumit és hogy lovagoljon meg, kérésemnek kéjes mosollyal az arcán tett eleget, egyszerűen imádtam ahogy megfogta a farkamat és kéjesen a szemembe nézve belevezette az édes puncijába. Majd először lassan és után egyre fokozódó ütemben kezdett lovagolni rajtam, arcán és a kiadott fantasztikus hangokon, valamint puncija lüktetésén éreztem, hogy élvezi a lovaglást legalább annyira mint én, elég sokáig lovagolt, amikor egy hatalmasat élveztem a gumiba és ő pedig rám borulva lihegett izzadt kis testével és a fülembe súgta, ez nagyon jól esett. Utána egy kicsit még pihengettünk így miközben a farkam a puncijában lüktettet. Majd megtisztogatott, és ittunk egy kis vizet, és hozzám bujt és úgy beszélgettünk egy kicsit, miközben hallgattam simogattam a hátát és a gyönyörű formás popsiját és lassan a kezem a puncijára tévedt ez megakasztotta a beszélgetést mert már csak a sóhajait hallottam. Szétrakta a lábait és feljebb nyomta a punciját, hogy jobban hozzáférjek, és így kezdtem újra ujjazni a nedves forró puncikáját, melynek lassan újra meglett az eredménye és az orgazmusát az arcán közvetlen közelről tudtam végignézni. Majd csókolózva összebújva beszéltük pihengettük, és megállapítottuk, hogy lehet lepedőt cserélni, mert teljesen elázott alatta a lepedő, aminek én nagyon örültem. Sajnos közben már csörgött az órám, hogy indulni kell, mert időre mentem, amit nagyon sajnáltam, mert még egy órát szívesen eltöltöttem volna drága Lolitámmal.

Elszámolás

Az elszámolás korrekt gondolom a jelenlegi Budapesti átlag, extrát nem vettem igénybe így arról nem tudok nyilatkozni.

Lolita, felejthetetlen szexpartner

  airmaxxx

Egyeztetés

Lolitát már nagyon rég óta ismerem, így telefonon könnyen el is értem és az első közeli szabad időpontra le is csaptam! :)

Megközelítés

Gazdagréti lakótelep, egyik panel sokadik emelete. Amikor megyek napközben mindig van közvetlenül a ház előtt több parkolóhely is, így a parkolás igen egyszerű és nem is fizetős. GPS egyébként pontosan odavisz, de már nincs szükségem rá! :)

Helyszín

Panelhez képest kimondottan jó, szépen meg van csinálva és karban van tartva, Lolita figyel a tisztaságra is. A fürdőszoba közvetlenül a tetthely mellett található. A fürdőben zuhanyfüggönyös kád van és sok tusfürdő, teljesen megfelelő.

Hirdető külseje

Hát itt lehetne akár novellát is írni de megpróbálom röviden! :) Lolita egy nagyon kedves és közvetlen, mindig mosolygós, bájos, vékony leányzó. A korábbi években és pár fotóhoz képest egy pici súlyt felszedett ami szerintem kimondottan jót tett a testalkatának, mert bár korábban is nagyon csinos volt, már-már túl vékony és törékeny volt, ehhez képest ez az 1-2 új kiló a létező legjobb helyekre került, például a cicikre, ami az előzőekhez képest még formásabb és kerekebb lett, nyam-nyam! :)

Action

Fantasztikus, hibátlan! :) Mindig pontosan ráérez mire és hogy van szükségem... A fürdőből visszatérve egy falatnyi tangában fogadott. A nagy franciaágyon egymás mellé heveredtünk és finom puszilgatásba és tapizásba kezdtünk! :) Én hamar megtaláltam a mesés cickókat, és fogdostam simogattam őket ahogy értem. Ő közben lenyúlt és már harcra kész kobrámat bűvölte tovább kezével, majd megindult lefelé és odaérve finom, lassú franciázásba kezdett. Folyamatosan kézben tartotta a dolgokat, és bár sajnos nagyon gyorstüzelő vagyok, hibátlan érzékkel tudta mindig meddig húzhat, hogy még ne robbanjak el! :) Majd az isteni francia után gumit varázsolt rám és szemből beleült az ágaskodó cerkába. Az érzés és a látvány is mesés volt, ahogy elkezdett egyre gyorsabban vágtázni rajtam, én pedig a gyönyörű melleit markolásztam közben. Nem bírtam volna sokáig, így jeleztem, hogy jobb lesz ha lepattan mert nem a gumiban szerettem volna elsülni, így a hátára feküdt én pedig felé térdelve a fantasztikus cickók közé toltam farkamat, amit jól benyálazott és ütemesen tologattam köztük. Hihetetlen jó érzés volt, de sajnos nem bírtam soká, így hamar a formás melleire élveztem, amit mosolyogva fogadott, hagyott lenyugodni majd letörölgettük magunkat. Második körre sajnos saját kapacitásaim miatt nem lettem volna képes, így nagyon jót beszélgettünk (mint mindig) a hátralévő időben.

Elszámolás

Mindig ugyanannyi, a budapesti átlag, maximálisan megéri. Akció végén a kis polcra szoktam helyezni, sose kerül szóba külön.

Lolita, felejthetetlen szexpartner

  kron

Egyeztetés

Szerda délelőtt megcsörgettem és el is értem, mivel szerencsémre éppen onlány volt. Elrebegtem kérdéseim és Ő pozitív visszajelzést adott egy aznap dél közeli találkára. Nagyon flottul ment.

Megközelítés

A híres-neves lakótelep, amit már Vágási Feriék életképeiből megismerhettünk. Négy- és két kerekű alkalmatosságokkal könnyedén, de tömegközlekedve is egyszerűen megközelíthető. Én gyalogoltam, hiszen Farkasrét után csodás a környék és jobb dolgom éppen nem volt.

Helyszín

Tíz szintes torony a maga minden bájával. A kapuban egy bácsi próbálta lehúzni a cipőre tapadt k.gumit, aztán megállt beszélgetni egy másik tipikus panellakóval, aki a liftet tartotta. Szóval fel gyalog a sokadikra, ha már eddig kutyagoltam. Ott túl a rácson megjelent egy csodaszép lány és nyíltak a kapuk. Tipikus, de naygon otthonos panelkuckó fogadott a standard felszereléssel. A vizes rész kitűnöen felszerelt (tusfürdők+szájvíz) és hibátlanul szuperált. A játékra szánt helyiség csak pár lépés. A nagyobbacska ágy elegendő helyet biztosít a hancúrozásra.

Hirdető külseje

A vasrács takarásában már megcsodálhattam csodás vendéglátóm hibátlan alakját és bájos arcát. Már itt sejtettem, hogy nem jöttem hiába. A férfi fantáziát megindító kerek popó és tenyérbe passzoló formás keblek csak kiegészítői az angyali arcának. Engem leginkább a szemek ejtettek rabul. Utcai ruhában fogadott, de ez érthető. A fürdő utánviszont megcsodálhattam tökéletes alakját.

Action

Rövid taktikai egyeztetés és a vizesebbik helyiség látogatása után megpillantottam drága Lolitát egy szál bugyikában oldalt elheveredve az ágyon. Mint egy festmény. Mellé helyezkedtem és csókolgatni, simogatni kezdtem. Nem nagyon éreztem ellenkezést. Élvezte a ténykedést, hát nem álltam le. Ajkaitól elszakadva csinos partnerem a hátára helyezkedett és tovább folytathattam utamat dél felé. Kebleit izgatva sóhajok törtek fel édes ajkairól: combjaihoz közelítve erősödtek és szaporábbak is lettek. Elérkeztem a combok rejtette gyönyörök kapujához: nagyon szép és finom punci várta gazdája kielégítését. Változatos iramban/irányban és erősséggel, de folyamatosan járt a nyelvem, mire Lolita csípője is egyfolytában járt le-fel. A sóhajok erőssebbé és szaporábbá váltak, majd vendéglátóm elélvezett. Kis szünet után a hátamra kerültem. Kaptam pár finom puszit és felülre kerekedett. Nagyon finom francia vette kezdetét. Nem mélytorkos, de én nem is igénylem. Kézi rásegítéssel indított, majd finoman csak az ajkaival kényeztetett. Előbb a csak a vége, majd az egész eltűnt. Annyira finom volt, hogy azt hittem azonnal végem. Védőeszközért szóltam, amely felhelyezése után én kerekedtem Lolita fölé. Érzéki lassúsággal szeretkeztünk, élveztem minden mozdulatát. Gyorsabb mozgásra sarkallt és húzott magába ez a csodaszép lány. Hangosabban sóhajtozott és én is. Kisvártatva elrepültem én is. Kicsit még szórakoztattam Lolitácskát, aztán balra el.

Elszámolás

Utólag raktam a telefonban már pontasított csekély (mások által új átlagnak említett) javadalmazást az ablak mellett álló alkalmatosságra.

Lolita, felejthetetlen szexpartner

  FreudmundSig

Egyeztetés

Pár nappal előtte sms-en lebeszéltük, aznap megerősítettem, ennek már bejáratott folyamata van.

Megközelítés

Előző beszámolómhoz képest új hely. Ugyanaz a környék, tulajdonképpen pár házzal arréb, viszont magasabban. Könnyű, közeli parkolásra így aztán továbbra is u.a. kb. 76.8%-os esély van, mint eddig, de a legrosszabb eset hogy pár házzal arébb sikerül csak megállni.

Helyszín

Az új lakás sokkal szebb és van jó nagy tükör az ágy mellett! Ez a lényeg. Amúgy fürdőszoba is szép tiszta, egyből jön a melegvíz, van többfajta tusfürdő....nincs lepukkant "rendelő" érzése a lakásnak, ennél jobb nem is kell.

Hirdető külseje

Hát róla ugye vannak kint arcos képek is, így sok minden zsákbamacska nincs. Sőt, élőben körbelengi egyfajta kedveség, amit nehéz fotózni. Nekem 10 pontos lány, nem tudok többet mondani, kérem kapcsolja ki.

Action

Hogy is mondjam....kb. 10x voltam nála, amit sose gondoltam volna, mert például a kedvenc bolondságom (arcraélvezés) nála nincs (pedig milyen jól állna neki, mondom is mindig). Viszont a vele való együttlétek igazi élmények, maximális barátnőérzés. Már amennyiben a barátnőd szexuálisan rendesen túl van fűtve :)

Lolita lett a kísérletem arra, hogy érdemes-e többször visszamenni valakihez, számít-e ez. A válasz az ő esetében egyértelmű igen!

Ez alkalmommal is 1 órára mentem. A legutóbb kicsit bújós volt a találka, most viszont 1 óra szex volt nagyjából az egész. Az elején kaptam egy nagyon finom, de ritmusos franciát amit a tükörben is megcsodálhattam. Ez azért jó egyébként ilyen szép lánnyal, mert kvázi egy pornófilmet nézhetek élőben :) Utána muszáj volt kényeztetnem és annyira szeretem, hogy minden alkalmom picit más. Általában én szoktam a kis bugyit leszedni róla, de most még mielőtt igazán felé fordulhatott volna a figyelmem ő rántotta le magáról és kínálta fel magát teljes szépségében. Némi kényeztetés után védőfelszerelés :), majd több pózban is ismét megcsodálhattam a közös filmünket a tükörben. A lovaglónál még kicsit be is fordultunk a tükörnek, hogy több minden látszódjon. Ami utána jött, arról itt nem írnék, de igen kellemes volt :)

Elszámolás

Az élményt figyelembe véve abszolút megéri nekem, senki nem fog a ***** menni!

Lolita, jó szexpartner

  FarkasPeti

Egyeztetés

Teljesen simán ment, telefonon egyeztettünk, nem először.

Megközelítés

Kocsival mentem, elég könnyű a parkolás. Nem tudom, fizetős e, mert a kerületben nem kell fizetnem.

Helyszín

Jó állapotú panel lakás. Tiszta, rendes odu.

Hirdető külseje

Teljesen visszaadják a képek Lolita kedves arcát és jó alakját. Saját képekkel hirdet, semmi kamu.

Action

Teljesen barátnő feeling volt végig, mindig. Nagyon kis ügyes, aktívan résztvesz a programban. Figyel az emberre, persze ez kölcsönös.
Legutóbb ő volt felül, de próbáltuk már mindenhogy a dolgot. A végeredmény mindig tökéletes :)

Elszámolás

Nem vettem igénybe extrákat, de amit kiírt, azt biztos vállalja az előre megadott díjakért. Elképesztően korrekt lány!

Lolita, felejthetetlen szexpartner

  Mzperx84

Egyeztetés

Egyszer volt, hol nem volt, volt egy olyan nap, mikor nem kellett bemenni dolgozni. Reggel lévén, tejeskávét szürcsölve kire gondoltam hát. Nem másra, mint Lolitára. Lolita hirdetése inaktív volt, de mivel a pajkos tündérek mondták hívd csak fel, hát úgy tettem felhívtam. Búgott, búgott a mobiltelefon, majd türelem, rózsát terem mondás valódiságát igazolva, egy kislányos hang beleszól a telefonba örülve nekem: Szia és sok sok öröm hallatszott a hangján, mert amúgy is múlt héten beszéltünk telefonon. Kérdeztem, hogy mikor lesz, mert nem aktív a hirdetése, és kérdeztem esetleg ma egy délutáni időpontban tudna-e fogadni. Mondta igen. Kiderült, pont jókor hívtam, mert éppen újra akarta aktiválta a hirdetését. Minden szuper volt, meg is volt a mai suli előtti programom, Lolitával. A randevúig pár sms-t váltottunk, amiben a randi paramétereit egyeztettük. Minden tökéletes volt, elfelejtettem a címet, de újra elmondta.

Megközelítés

Allee üzletháztól, a Fehérvár úti piacon keresztül a négyes metrón át eljutottam Kelenföld vasútállomásig. Onnan a szokásos 40-es busszal egy megállót mentem és onnan 7 perc séta volt. GPS odatalál, én google maps-et használtam, oda lehet találni könnyen. Parkolóhely volt úgy láttam, de erről infót nem tudok adni.

Helyszín

Nem sokat változott 3 hónap alatt a lakótelep. Diszkrét bejutás volt, Lolita felkísért. A szobában egy nagy ágy van, mivel nem volt sötét, nem égett a világítás alatta. Szentkirályszabadján a Suzuki alá szoktak hasonló neoncsövet tenni a gépjármű tulajdonosok, nagyon design-os. Észrevettem, egy pillangó van az ajtó és a lámpa közötti kábelre rögzítve. Elszállni, biztos nem fog. A fürdő többféle tusfürdővel volt teli, van Lolita kedvence tusfürdő is, ami nem szárítja ki a bőrét, van kedvenc tusfürdőm is, ez a Baba tusfürdő is. Van szájvíz, puha nedvszívó nagy törölköző.

Hirdető külseje

Lolita haja ma össze volt kötve hátulról és hullámos volt. Olyan Lolitásan nézett ki, miniszoknya, top amiben lejött értem a lakás elé. Csinos, vékony, szép arcú lány, szép cicik, szexi láb, fenék és sorolhatnám. De a képeken is látszik, hogy bombázó. Miniszoknyában és topban fogadott, ez volt a kívánságom, teljesítette.

Action

A vetkőzés nagyon nehezen ment, sajnos nem gomboltam ki az inget a karomnál és bénáztam. Közben Lolita néz. Közben hullik ki egyenként a pénzérmék a parkettára az ing zsebéből. Lolita kérdezi: még hullani fog a pénz? Mondtam mosolyogva, nem, sajnos. Megszabadultam az ingtől, és elmentünk együtt fürdeni. Beálltunk a kádba, és fürdettük egymást. A tusfürdős kezemmel végigsimogattam a csodás testét, a ciciket, a hasát, puncikáját, közben a nyakát csókolgattam, vagy a cicijét. Ölelkeztünk, majd törölköztünk és bementünk a szobába. Befeküdt az ágyba, hmm az a látvány. Én is befeküdtem az ágyba és apró szájra csókokkal kezdtük, majd a nyakát csókolgattam, a cicijét, majd a puncijához értem. Micimackó megtalálta a mézes csuprot, így hát nyalni kell. Apró nyelv mozdulatokkal kezdtem, bemelegítésnek, majd körkörösen kényeztettem időnkét mélyen bedugtam a nyelvemet a puncikájába. Nem tudtam betelni vele, talán negyed órát ott töltöttem a nyelvemmel, kényeztettem Lolitát, ki a teste mozgásával és hangjával jelezte, hogy ügyes vagyok. Ezt követően csókolóztunk. Mostani alkalommal nem igen volt olyan barátnős csók, mint első alkalommal, szájra csókok voltak szerintem néha egy kis nyelves csókot össze tudtunk hozni. A nyakát csókolgattam sokat, ami nagyon finom volt, és élvezte. Kértem, hogy lovagoljon meg, kaptam óvszert, felhelyezte az ezredes úrra és beleült lassan. Közben a szemembe nézett. Én is a szemébe néztem. Lassú tempóval kezdte a lovaglást, majd növelte a tempót és vágtázni kezdett az ölemben, közben a mellkasomra támaszkodott a bal kezével. Nagy élmény volt, mert végig egymás szemébe néztünk egy pillanatra se szakadt meg a szemkontaktus. Mutatott ezt követően egy olyan oldalról lovagló mozgást, amit még másik lány itt vagy magánéletben, vagy Dorcel filmekben se láttam. Nagyon tetszett, és folyamatosan volt szemkontaktus. Visszaváltottunk a lovaglásba, úgy hogy ölembe ült, de most én diktáltam a ritmust, mozogtam benne, egymás szemébe néztünk közben folyamatosan, majd elélveztem. Csodás érzés volt, főleg hogy ezt követően rám feküdt, és magamhoz öleltem erősen. Így teltek a percek. Majd kis törölközés, kértem vizet és összebújtunk az ágyban. Jó érzés volt, hogy egy ilyen szép, aranyos lány bújik hozzám, csend van, nem csak a lakásban, hanem kint is. Semmi zaj, csak mi ketten. Ezt követően beszéltünk, majd a kis időben, kaptam egy finom franciát Lolitától, ami olyan, mintha egy fagyot nyalna, érzéki és hatásos. Hogy ne maradjak hálátlan, és persze Micimackó szereti a mézet, 69-be fordultunk, nyaltam a puncikáját ő pedig az ezredes úrral foglalkozott. Jött egy kis lovaglás ismét. Nem lehet hanyagolni, mert nagyon jó érzés Lolitával. Másodszorra nem mentem el, pedig sok folyadékot ittam előtte és 1liter tejet is. Nem fürödtem, mert az időt kihasználtuk maximálisan. Megöleltük egymást, puszik, egy csók és elköszöntünk egymástól.

Elszámolás

Az alap egy óra az budapesti átlag, de mivel kértem extra közös fürdést egy picivel több rózsaszál volt. 100%-osan korrekt a hölgy, minden OK volt. Mindig az elején leteszem a rózsaszállakat az egyik asztalra egy kis figyelmességgel együtt, szerintem így illik.

Lolita, felejthetetlen szexpartner

  rAdams

Egyeztetés

Megláttam, hogy így a hétvége utolsó napján elérhető! Telefont ragadtam, de sajnos nem értem el. Mivel voltam már Nála - bár nagyon régen - vettem a bátorságot és írtam Neki egy üzenetet, amire nem sokkal később kaptam is választ, egy lehetséges időponttal. Láttam, hogy éppen online, így újra telefont ragadtam, egyeztettünk, és lám! Meg is volt a randink időpontja :)

Megközelítés

Külső város rész - általam ismert terület - így én könnyen oda találtam. Mivel viszonylag késő este mentem, így autóval érkeztem. Így az esti órákban, tekintve hogy mindenki már otthon nem volt egyszerű parkoló helyet találni. Hétköznapokon fizetős a terület. BKV-val...jó pár busz kering a környéken, melyekkel könnyen elérhető a helyszín minimális, pár perces sétával...

Helyszín

Egyszerű panel lakás, de a célnak megfelel. A szoba tökéletesen megfelel a légyottnak. Ami nagyon tetszett: az ágynak körbe van egy kellemes, számomra hangulatos világítása, és nem rádió szólt, hanem feltételezem egy CD, kellemes, alkalomhoz illő zenével :)
A fürdő pici, panelnak megfelelő kis fürdő. Tusfürdő választék van, ha nem is nagy, de azért 3-4 féléből lehet válogatni. Egy picit hiányoltam, hogy bár száj víz volt készítve - nem tudom, hogy a vendégeknek-e - de kis pohár nem volt hozzá :( De ez legyen a legnagyobb hiba, probléma...

Hirdető külseje

Hol is kezdjem, illetve hogy is kezdjem? Lolita maga a földre szállt kis Angyal! Egy tündér csodás emberi bőrbe öltözve. Álom szép teste van, s annak ellenére, hogy tényleg nagyon régen jártam Nála...nos semmit nem változott, és egy ugyan olyan bájos, csodaszép tündérke fogadott ma, mint anno. Mosolya, kedvessége és közvetlensége rabul ejtő és feszültség" oldó...ha valakiben lenne, vagy zavarban lenne...
Formás gyönyörű mellei és fonom tapintású bőre mámorító!
Őszintén szólva és a teljesen csupasz puncit szeretem, ami Nála nem volt meg, de valahogy nem érdekelt...sőt!!!

Action

Lejött értem, lifttel fel, szobába be. Nem volt különösebb egyeztetés, így irány a fürdő. Az utolsó pillanatban még észrevettem, hogy az ágyra kikészített törülköző szép legyező formában volt oda készítve...mint egy szállodában :)
Mire lefürödtem, Ő az ágyon fekve várt, és csak egy pinduri kis tanga volt rajta.

Egy kis beszélgetéssel indítottunk, majd vettem a bátorságot, közelebb húzódtam és megcsókoltam. Igen! Ilyen csókot szeretek! Fonom, lágy, puha, könnyed. Hol a nyelvek "hadakoztak", hol csak az ajkak értek össze...finom volt :)

Nem sokat vártam, se lassan "átreppentem" csodás melleire, melyek érintése, csókolása mámorító. Olyan szép mellei vannak, hogy igazából leírhatatlan :) Közben kézzel nem pintem ám...igyekeztem előkészíteni a terepet :)
Picike kis tanga le, s már is teljes volt az út...egyelőre még csak kézzel, kicsit érezhető volt, hogy testének tetszik amit kap :)

Eljött hát az idő, hogy megkóstoljam a Kis Tündért. Szépen elindultam lefelé, fejem lába közé tettem, és belenyaltam a csuporba. Azonnal kőkemény lettem az érzéstől, a tudattól...
Igyekeztem megkeresni, hogy Neki hogyan lehet a legjobb, miként élvezi a legjobban, így egy kis segítséggel, de meg lett a megfelelő kombináció és taktika, melynek egy heves orgazmus lett a végeredménye.

Hagytam egy kicsit pihegni, amíg Ő hozzám bújt, igazi barátnő feelinget adva, közben csodás testét simogattam, majd egy mozdulattal a hátamra lökött és Ő vette kezelésbe az ezredest.
Ő kegyelmessége először nem nagyon akart reagálni annak a csodás kényeztetésnek amit kapott Lolitától. Amit művelt velem, háááát...azt hiszem ez a másik leírhatatlan dolog. Minden volt. Finom apró csókokkal tűzdelt enyhén heves mozdulatokkal fűszerezett, pici harapdálásokkal édesített munka. Végül testének újabb felfedezésével az ezredes is hadrendbe állt, s ezt megragadva rákérdezett: na? betesszük? A válasz egyértelmű volt: naná!!!! :)

Gumi fel, Lolita hátára feküdt, elém tárult csodás látványa, irány a mennyország! Finom apró, lassú mozdulatokkal indítottam, miközben Ő magára rántott, lábával és kezével átölelt...azt éreztem, hogy tényleg érezni akarja testem minden porcikáját, és teljesen magában akar érezni...hol csókolóztunk, hol egymás nyakát csókoltuk...és rátalált a gyengémre: megtalálta a fülemet is...ha csak egy kis időre, de az nagyon finom volt :) :) :)
Ez az érzés, állapot, ahogy átölelt, ahogy csókolt, ahogy magához szorított egyre hevesebb tempót hozott ki belőle, melyre úgy vettem észre, hogy jól reagál, és tetszik neki...nagyon tetszik neki...
Így elkapott az ékszíj, és valami mámorítóan nagyon szeretkeztünk...

Így, ebben a pozícióban ért el vég ezzel a hevességgel. Olyan beteljesülés volt, melyben már nagyon régen volt részem...

Elszámolás

Az hogy újra ott állt előttem annyira "zavarba" hozott, hogy elfelejtettem az elején oda adni. Ő nem hozta fel, hogy adjam át...így maradt a végére. Akkor már magamtól, kérés nélkül tettem le.
Normál budapesti *** egy olyan Tündér***, aki ennél sokkal többet ér!!!

Lolita, felejthetetlen szexpartner

  Mzperx84

Egyeztetés

Lolitát a csetről ismerem, sokat cseteltünk, addig, amíg nem vett tabletet. Azután nem láttam. Már hónapok óta terveztem, hogy meglátogatom. A hétvégén, egy rendezvényen láttam, de nem mertem odamenni hozzá és bemutatkozni neki, mert nem ismert személyesen es nem akartam kellemetlen helyzetbe hozni. Erről üzenetben beszéltünk, mondta, nyugodtan odamehettél volna hozzám. A mai napon délután munka vége felé felhívtam őt és időpontot egyeztettünk. Az egyeztetés korrekt volt pontos. Elmentem a Focust munka után megnézni a Westendben, majd utána vásárolgattam picit, igazából kettőnknek hogy még csodálatosabb legyen a randi.

Megközelítés

Westendből, 3-as metróval mentem Kálvin térig ahol a 4-es metróval a kelenfőld vasútállomásig mentem. Majd a 40-es busszal mentem egy megállót. Onnan nem volt nehéz odatalálni Ipad gps navigációval, 7 perc út volt gyalog. A parkolás szerintem megoldható a lakás elött.

Helyszín

Odaértem a címhez, Lolitát hívtam és lejött elém. Felkísért a lifttel. A lakásba belépve volt ruhafogas, szép volt a folyosó. A szobába belépve egy szép franciaágy volt, ami alulról meg volt világítva. Ez kb. olyan, mint nálunk vidéken a lada vagy opel alá neoncsőt raknak a srácok. Nos, ez az ágy volt a mi neoncsöves alsó megvilágítású autónk, amiben szeretkeztünk. A szobában amúgy volt természetes fény féle megvilágítás is. Volt asztal és éjjeli szekrények balról és jobbról. A fürdő szép volt, volt többféle márkás tusfürdő és márkás szájvíz. Sőt két borotvát is láttam, talán vendégeknek van. A törölköző is jó volt, puha, tiszta. Függetlenül hogy panellakás, nagyon szuper hely akár lakóhelynek, vagy akár egy csodás szeretkezésnek. A környezet diszkrét, mivel már este volt mikor mentem Lolitához, nem volt mozgás az utcán.

Hirdető külseje

Nem először láttam élőben, de most már ő is látott úgy hogy tudta, hogy ki vagyok. Lolita egy gyönyörű fiatal lány, gyönyörű mosollyal, csodás lábakkal és fenékkel, csodás cicikkel, és szexi hosszú hajjal. Lolita egy bombázó.

Action

Fürdés után a fürdőből kiléptem, majd látom, már a folyosón várt a szexi leggingsben amit kapott tőlem. A gyengém volt, elcsábított vele még jobban. Feszes volt rajta, és már alig vártam, hogy az ágyba bújjak vele. Imádom, mikor a vékony magas 18-22 éves lányok az utcán fekete leggingsben / cicanadrágban mászkálnak, látni a szexi feneküket és lábukat, nyámi, most is elkalandozott gondolatban a gondolataim, vissza Lolitához. Az ágyba bújtunk, lefeküdt az ágyba, én vele szembe feküdtem és elkezdtem simogatni a fenekét, a lábát, majd a cicijét a felsőjén keresztül. Fantasztikus kezdés volt, már állt az ezredes úr. Csókolózni kezdtünk, először apró csókok az ajkakra, majd hosszabb csókok, mely egyre szenvedélyesebb lett. Az ölembe ült, így csókolóztunk tovább, közben simogattam a fenekét, illetve markolásztam a fenekét a leggingsen keresztül, ami selymes szövet rugalmas anyagból volt és persze fekete színű. Az ezredes úr már nagyon türelmetlen volt és kértem mozogjon tovább rajta lovagló pózban, és közben vagy a fenekét markolásztam, vagy a cicijét, és közben csókolóztunk szenvedélyesen. Lekerült a felsője, és a csodás formás cicijeit meglátva, üdvözöltem őket gyengéd csókokkal, körkörös nyelvmozgásokkal. Mindkét cici élvezte és én is élveztem mindkettőjük kényeztetését. Közben még mindig a fenekét simogattam és időnként csókolóztunk, de már nyelves csók volt, de még az ismerkedős fajta. Nagyon finom volt. Eljött az idő, kértem, hogy feküdjön a hátára, és lehúztam a leggingst róla, mosolygott, mondta: hajrá. Nagyon tetszett a hozzáállása. Egy csodaszép fekete bugyi volt rajta, eleinte csókolgattam a bugyin keresztül a vénuszdombját és a punciját, majd lekerült a bugyi is, lehúztam róla. És elém került a mézédes csodás puncikája. Hosszas francia nyelvleckét adtam a puncikájának, közben a cicijét simogattam, markolásztam a két kezemmel, vagy a hasát simogattam. Apró körkörös nyelvcsapásokkal izgattam a punciját, majd széles hosszú nyelv csapásokkal folytattam. Ez hosszasan tartott, hangján és mozdulatain is látszott, hogy élvezi, majd kérdezte: bekaphatom-e? Mondtam igen. Az ezredes urat gyengéden kényeztette a nyelvecskéjével, úgy mintha egy finom fagyit nyalna. Hátradőltem az ágyon, a vánkosokon, és moziztam és egymás szemébe néztünk. Hosszasan tartott a francia óra nagyon gyengéden franciázott, hol teljesen bekapta az ezredes urat, hol nyalogatta, mint a fagylaltot, de most nekem adott nyelvleckét, és már nagyon várta az ezredes úr és lolita puncikája hogy együtt legyenek a francia óra után, így mondtam, menjünk el lovagolni. Kérésemre felvett bugyit Lolita, de meglepetésül olyan bugyit, amin volt rés a puncikájánál és ez mellett piros volt. Óvszert húztunk, majd így ült bele az ezredes úrba a szexi bugyin keresztül. A behatolás után, olyan pozíciót mutatott, hogy huhh, ember legyen a talpán, kit nem vesz le a lábáról. A lábacskáit felém nyújtotta ki, és úgy lovagolt, nagyon jó érzés volt, ahogy mozgott fel le miközben benne voltam. Ez tartott egy ideig egymás szemébe néztünk közben, majd csókolóztunk, majd a hátára feküdt és szemből hatoltam be, ez nagyon fantasztikus volt. Éreztem, hogy egyre keményebb vagyok, ahogy a puncikájában mozgok, és egyre jobban élvezzük, majd egymás szemébe néztünk és elmerültünk a szeretkezés közben, majd gyorsítottam és így lett végem. A beteljesülés után még néhány percig mozogtam benne, nem álltam le, annyira álltam még. Nem akartam abba hagyni. Ezt követően megtörölgetett, kértem vizet, majd összebújtunk. Nagyon barátnős hangulat volt, meghitt, beszélgettünk, csókolóztunk, leírhatatlanul jó érzés volt. Mivel már kevés idő maradt vissza, kérdeztem, hogy megmasszírozhatom-e. Mondta igen. Egy finom illatú masszás olajat csurgattam a hátacskájára és gyengéden megmasszíroztam, közben beszélgettünk. Ezt követően néhány percben csókolóztunk, majd öltöztem és elköszöntünk több-csókkal egymástól.

Elszámolás

Budapesti átlag, csak alap egy órát kértem, teljesen korrekt volt.

Lolita, felejthetetlen szexpartner

  zsoca65

Egyeztetés

Itt az oldalon egyeztettem vele üzenetek formájában. Több körben leegyeztettük, mi is lesz a megfelelő időpont, rendben ment.

Megközelítés

Már jártam nála korábban, így nem volt gond odatalálni. Gazdagréti lakótelep, jól megközelíthető, persze akinek nem esik távol ez a városrész. Régi jó szokását megtartotta, miszerint lemegy a kapuba a látogató elé. Öröm volt újra megpillantani a kedves arcot a kapuban.

Helyszín

A helyszín lakótelepi panellakás, megfelelő állapotban, semmi gond vele. A baszoba nyáron gazdagodott egy klíma berendezéssel, ami fűteni is tud. A beköszöntött hidegebb időre tekintettel Lolita fel is tekerte a hőfokszabályzót, nehogy véletlenül dideregjünk. Hát fázásról szó se volt, izzott a levegő körülöttünk, a belső hevületnek és a fűtésnek egyaránt köszönhetően!

Hirdető külseje

A bájos kicsi lány semmit nem változott az utóbbi időben, változatlanul nagyon csinos, vékony, formás. Kislányos alkata, teste magával ragadó, és valahogy a természetesség sugárzik az egész lányból. Barátságos, kedves. Pici változást azért megfigyeltem, pozitív értelemben: most többet mosolygott.

Action

Megérkezés, majd tisztálkodás után mikor visszatértem, a ruha már lekerült róla, bugyiban várt rám. Karjaimba vettem, elkezdtem kiélvezni a gyönyörű lány látványát, érintését, ölelését, simogatását. Alaposan feltérképeztem a csodás idomokat, közben finom csókokat váltottunk. Később a szájába vett, és nagyon finom kényeztetés vette kezdetét. Lágy, finom ingerléssel indított csodás ajkaival, ami nagyon jól esett, semmi rohanás, nem gyors kivégzésre törekszik. Később intenzívebb szakaszok is bejátszottak. Úgy igazítottam, hogy közben én is hozzáférjek a finomabb régiókhoz, így a figyelmem hol ide, hol oda koncentrálódott. Nagyon finoman bánik a műszerrel, legyen szó simogatásról, vagy orális kényeztetésről. Olyan finomak a mozdulatai ennek a lánynak, bármit csinál. Minden érintése örömet okoz.
Az izgalom egyre fokozódott, így öltöztetést kértem, majd pedig azt, hogy pattanjon nyeregbe. Nagyon kellemesen lovagolt rajtam, közben a kezeim mohón vándoroltak a csodás domborulatokon, és gyönyörködtem a pazar látványban. Időnként váltott a testhelyzeten, kicsit variálta a lovacskázást. Annyira jól esett így az egész, hogy végül ebben a pozícióban jutottam el a csúcsra. Miután észhez tértem, még beszélgettünk egy kicsit, aztán sajnos húznom kellett a csíkot.

Elszámolás

Az ajándékot a végén adtam oda, teljesen rendben volt. Az együttlét színvonala alapján nagyon megéri.

Lolita, nagyon jó szexpartner

  benczeede

Egyeztetés

Telefonon kerestem Lolitát. Már régen felfigyeltem indőnként felbukkanó hirdetésére de eddig valahogy nem sikerült összehozni. Kedvesen tájékoztatot mindenről és pár órával később már nála is voltam.

Megközelítés

Az Allehoz közeli lakhelyéhez volt szerencsém, azóta lehet már elköltözött ha jók az értesüléseim. Parkolás nehézkes lehet a környéken (kaptam is egy mikulás csomagot) de az Alléban mindig akad hely. Én sajnos nem éltem vele és sikerült túllépni a megvásárolt időt.

Helyszín

Egy kis 2 szobás kecó ahol 2en rendeltek. Nekem teljesen megfelelt minden rendelkezésre állt amire szükség volt. Tiszta környezet, tiszta törölköző, nem találkoztam senkivel és nem is volt más ügyfél a lakásban legalábbis tudtommal:)

Hirdető külseje

Lolita nagyon szexi kis tünemény. Mosolygósan és kedvesen fogadott de egyfajta nőies érettséget is sugároz, ami asszonyossabbá teszi de ez csak fokozza személyiségének kellemes hatását. Bár nem top model típus, ez előny azoknak akik emberközelibb barátnősebb típust keresik mert formás teste, markolható mellei vannak és még vonzóbbá vált amikor hozzámsimult.

Action

Eléggé sietős napom volt. Előre bekalkuláltam ezt a kis kalandot, pont útba esett mert a ház aljában lévő bankban is volt egy kis dolgom, de rohannom is kellett vissza dolgozni.
A kapu közelében hívtam, megkaptam a koordinátákat és zökkenőmentesen bejutottam hozzá:)
Lolita mint már utaltam rá egy igazi tündér, lazán csevegtünk, rendeztük az anyagiakat és elmentem zuhanyozni. Amikor beléptem a lakásba valami kis lenge otthonka volt rajta de valahogy már nem tudom pontosan felidézni mert a mosolyára és a melleire figyeltem. Az actiont egy kis tipi-tapizós felvezetéssel kezdtük állva. Kicsomagoltam a melltartójából, fogdostam és bekaptam a melleit amit ahogy észleltem ő is élvezett vagy csak nagyon jól játszotta meg de nekem nagyon bejött a hozzáállása ami a kis barátom határozott és kemény fel-állását is hamar meghozta.
Bár éreztem hogy a félóra nem lesz elég, de még pár percet rászántunk erre a kellemes pettingre amit az ágyon folytattunk majd a szélére állva engedtem hogy Lolita a francia nyelvtudását próbára tegye. Nem habozott, egymást követték a kellemesebbnél kellemesebb mozdulatai, mintha már évek óta együttlennénk. Ami ezután következett egy kicsit meghaladja ugyan a barátnő feelinget, legalábbis engem otthon még egyik barátnőm sem szopott le ekkora kedvvel inkább szégyenlősen túl estek rajta. De Lolita megmutatta hogyan kell ezt jól csinálni ami nagyon gerjesztő volt.
Ezt elbírtam volna viselni még egy darabig viszont már nagyon dugni akartam és az idő csak telt, ezért Lolitát a hátára döntöttem és lehúztam a bugyiját. Imádtam az arcát amikor széttette a lábát majd miután felkerült az óvszer várta hogy behatoljak. Előtte még megkóstoltam én is a puncusát is, mostanság nem tervezem be az ilyet de ezúttal nem tudtam ellenállni. Finom volt:) és Lolita reakciói miatt már nem tudtam visszatartani a behatolást sem. Lassan kezdtünk, Lolita finoman ölelgetett majd a felgyorsultunk és ebben pózban maradva durrannásig döngettem! Elég hamar végem is lett. Egyik legjobb hétköznapi sietős kiruccanásom volt ez. Remélem nemsokára megismételjük!

Elszámolás

Tejesen korrekt, mostanság ezt mondanám a piaci árnak

Lolita, nagyon jó szexpartner

  prius

Egyeztetés

A randi előtt egy nappal hívtam, egy pár csengés után hamar felvette, és másnapra beszéltük meg a randit , persze a találkozás napján még megerősítettem érkezésem.

Megközelítés

A 11. kerület uszoda közeli része, villamos, busz a közelben, tényleg egy perc, autóval egyszerű a megközelités .

Helyszín

Panel , de jó . A lakás a célnak tökéletesen megfelel, rend és tisztaság mindenhol, A fürdő tiszta, férfi tusfürdők széles választéka, szájöblítő.

Hirdető külseje

A képei alapján kialakult bennem egy kép, hát kedves férfi társaim élőben sokkal jobban fest .

Action

Az ajándék és rózsaszálak átadása után cipő le majd beinvitált , ahol egyből kaptam egy finom puszit , átöleltem, megfogtam nagyon kemény popsiját . Egy pár perc után levetkőztem, irány a fürdő, ahová bekísért, megnézte hogy tiszta minden, majd elkezdtem a tisztálkodási szokásaimat. Éreztem már ott hogy nagyon figyelmes, mindenben a kedvem akart járni. Vissza a szobába, ahol már várt, leültem mellé az ágyra .Újabb puszik . Nagyon jól esett. Csók közben simogatott, pont úgy helyezkedett, hogy a tükörben lássam észbontó fenekét, majd egy nagyon jó franciába kezdett. Az érzés és a látvány nagyon jó volt, de szegénynek aznap nagyon nehéz dolga volt velem. Ő próbálkozott, biztatott, mindent bevetett, de csak nem akartam harci díszbe állni. Magam mellé húztam átöleltem és elkezdtünk beszélgetni, nagyon figyelmes volt a gondolataimat egy más irányba terelte, majd elkezdett masszírozni ami egyre jobban beindított, ezt megérezve a hátamra fordított, és újra elkezdett franciázni. Újra láttam formás fenekét a tükörben , koppanásig bekapta a péniszem, nagyon jól kezdte nyalni-falni, majd egy kicsit lejjebb a zacsi és környéke, majd ismét bekapta tövig. Fantasztikus volt. Végre megtört a jég és teljes harci díszben állva a szájával felhúzta a gumit, megfordult és elém térdelve a farkam elé helyezte formás fenekét, és hátulról hatoltam finom és kívánatos puncijába. Megmarkoltam a fenekét és egyre gyorsabban kezdtünk mozogni. Nagyon jó hangokat hallatott, így kerültem egyre közelebb egy hatalmas élvezéshez. Elérkezett az öröm perce egy hatalmasat élveztem belé. Szerintem egy pár percig biztos a hátán feküdtem, hogy magamhoz térjek. A végén kaptam még egy pár biztató és bátorító szót, egy kis simogatást majd felöltöztem és indulás .

Elszámolás

Amikor megérkeztem rendeztük .

Lolita, nagyon jó szexpartner

  Dave9

Egyeztetés

Lolita nem ma kezdte a hírdetést itt az oldalon, és nem túl gyakori endégeként mindig nehéz volt elérnem. Ez talán a korábbiakhoz képest valamelyest javult, de koránt sem mindható sima ügynek. Én telefonon szokatm keresni, és ezúttal sikerült utolérnem. Ritkán beállítja a Most hívható állapotot, ha sikerül ilyet elkapni érdemes azonnal hívni.

Megközelítés

Autóval szoktam menni, de BKV is jár arra Kelenföld irányából. Parkoló mindig van, ingyenes.

Helyszín

Lakótelep, Szomszédok sorozatban helyszíne, szerintem mindenki olvasta már itt korábbi beszikben. A lakás átlagos panel, mégis otthonosnak mondanám. Egyedül dolgozik, nincs zavaró hatás, maximum talán a meleg.

Hirdető külseje

Lolitta még mindig nagyon szép leányzó. Akik régebben már meglátogatták, azok tapasztalhatták a különbséget kinézet szempontjából. Ezt viszont abszolút nem kritikának írom. Lolitta egy huszonpáréves, nekem nagyon vékony, filigrán kislányos alkatból egy ízig vérig továbbra is fiatalos, de érettebb leányzóvá avanzsált a szememben. Alkata igaz teltebb, mint korábban, de így lett számomra pont jó testalkatú. Nem molett, nem teltkarcsú, szép formás kis alakja lett. Képein kivehető, hogy mely képek a frissek, és melyek régebbiek.

Action

Egy óra hosszat mentem, megérkezésemkor lejött értem. Felfele a liftben nyitottan csacsogott, olyan érzésem volt, mintha egy régi barátnőmmel taliztam volna egy jó szexre. Fent adott puha türcsit, és irány a zuhany. Gyors tisztálkodást követően a szobában huncut mosollyal várt, és elkezdtem a nyakát csókolgatni. Felizgatott a fogadó készsége, és a gyors ellazulása, nem igen volt feszengés. Állva simogattam, melleit csókoltam, a vállait, majd a lábát is. Visszajelzései felizgattak, és kértem is a gumis franciát. Észbontóan, és igen határozottan vett kezelésbe, kis kezezéssel egybekötve. Nyelvjátéka egyedi volt, változatosan csinálta, úgy, hogy ne süljek (f)el. Közben az édes kis punciját simigattam, ami nedvesedett szépen. Az aktushoz nem volt szükség síkosítóra. Hátulról kezdtem, a popó látványa nagyon bejött. Aktus közben jöttek a hanghatások, innen még nem tudtam megítélni, hogy valósak-e. Viszont mikor váltottunk, és felülre kerültem, akkor már kevesebb kétségem volt e-téren. Sikerült kitartó és ütemes mozgásom hatására orgazmust elérnie, melyre rásegített sikló izgatással is. Nem volt ellenemre. A lábait ide-oda pakolva dugtam, közben csókoltam mindenét, amit csak elértem a testén (szájat mondjuk nem). A befejezés orálisan történt, és gumiban. Állva kértem meg, hogy elégítsen ki engem is, ami már nagyon érett. Kitartóan, és izgatóan, változatos technikával tett ennek eleget, akár csak az elején, kitartott a figylme. Telement a gumi, és az óra is letelt. Tusolás, majd búcsú.

Elszámolás

Új pesti átlag, az élményért nekem megérte.

Lolita, nagyon jó szexpartner

  kontroll10

Egyeztetés

Hónapokkal ezelőtt nem sikerült egyeztetni, most sokadjára igen. Picit kellett alkalmazkodnom, de ez belefér.

Megközelítés

Egy tv sorozatból ismert lakótelep egyik utcája, én kocsival mentem, parkolót könnyen találtam.

Helyszín

Sokadik emelet, rácsos ajó a lépcsőházban, lakásnak tűnt és nem szalonnak, a célnak megfelelel.

Hirdető külseje

A hirdetett képeiből én azokra emlékeztem, amin fiatal és vékony. Nos - bár van ilyen fotója is - a valóság nem teljesen ez. A míves formák inkább Rubens-re mint Modigliani-ra emlékeztettek. Kerek popsi, tenyérből kikéredzkedő cicik, igéző szemek és a fotókról látott egyenes frizura

Action

Gyors tisztálkodás után tangában várt az ágyon. Kölcsönös felderítéssel kezdtünk, közben beszélgettünk. A Lolita név a Kubrick megfilmesítette Nabokov regényből jön és nem titkoltan a főhős fiatal lányra hajaz. Jó fej, intellgens partner, fel sem tűnt mennyit dumáltunk. Elegánsan raccsol kissé, de a gyengéd simizés után, mikor a a szájában találtam magam, ez már nem érződött. Kimerítő nyelvlecke következett, de nem állítom, hogy úgy leszopott, hogy másnapra belázasodjak. Viszont annyira felhúzott, hogy skippeltem a viszonzást, gyorsan lehámoztanm róla a tangát és misziben megdugtam. Ez annyira jól esett, hogy utána pihegtem a masszázsa alatt és duplázásra nem is került sor.

Elszámolás

Teljesen korrekt, fővárosi átlag. A szokásos módon a szeánsz után adtam át.

Lolita, nagyon jó szexpartner

  vándorló

Egyeztetés

Lolita már régóta a kedvenceim elején volt, így alig vártam, hogy meglátogassam. Telefonon nehezen értem el, betudható ez annak is gondolom, hogy egyedül rendel. Közben személyes üzenetben is felvettem a kapcsolatot vele. Végül sikerült még a szabadság előtti találni egy megfelelő időpontot.

Megközelítés

BKV-val mentem, több busz is megáll a közelben. A parkolás viszonylag egyszerű lehet, hogy fizetős-e, azt nem tudom. A pontos címet könnyű megtalálni.

Helyszín

Egy panelház sokadik emeletén székel Lolita, van persze lift, nekem pont várnom kellett egy kicsit, mert elment az áram egy pillanatra. A lakásnak nagyon otthonos hangulata van, szépen berendezett. A fürdő kicsi, de kádban lehet tusolni, volt kb. 10 tusfürdő kihelyezve és szájvíz is található. A szobában francia ágyon lehet huncutkodni.

Hirdető külseje

Utcai ruhában fogadott, ki kellett jönnie elém, mert a szomszédhoz akartam bemenni. :D Az egyik legszebb lány, akihez volt szerencsém a hirdetők közül. A képeknek megfelelően bájos arca van élőben is, a szépséges szemeivel sokat szemeztem a randi alatt. Popsija és mellei formásak, kellemes tappintásúak. Lolita nagyon kedves, közvetlen.

Action

Fürdés után már tangában várt elfekve az ágyon, ledobtam a törülközőt és mellé heveredtem. Egy kicsit simogattuk egymást, lestük egymás tekintetét. Apró csókok is elcsattantak közöttünk, ezek inkább szájra puszik voltak. Kezei közben már a farkamnál jártak, majd határozott mozdulattal az ágynak lökött, jelezve, hogy most valami más jön. Franciája lágy, óvatos, kezét is használta közben. A farkam valamiért nem igazán akart megkeményedni, így én következtem a kényeztetéssel. A melleitől indultam dél felé, csókolgatva jutottam el fazonírozott puncijához. Hosszan nyaltam élvezettel, a sóhajok egyre gyakoribbak lettek, többször is közel volt az orgazmushoz érzésem szerint, de nem ment el. Elmondása szerint nehezen megy el, de szóba is dicsérte tevékenységem. Ezután a csókolozás és farkam verése együttesen meghozta a kívánt állapot és gumit húztunk. Lovagló pozíciót kértem, fantasztiksu érzés és látvány volt, ahogy Lolita lovagolt rajtam, melleit is markoltam közben. Végül a kezei segítségével a melleire élveztem. Ezután beszélgettünk egy jót, majd kérésemre összebújva töltöttünk pár percet, közben cirógatottuk egymást. Lett volna idő még egy menetre, de mivel általában egylövetű vagyok, így erről lemondtam.

Elszámolás

A telefonban megbeszéltet a randi elején az ágy melletti asztalra tettem, ott a helyszínen szóba se került köztünk. Az új pesti átlag másfél óráért.

Lolita, nagyon jó szexpartner

  Loverdose

Egyeztetés

A kapcsolat felvétel vtr-en történt előző nap este. Kevés bizodalmam volt egy másnapi akcióban de adtam magunknak egy esélyt. Nem kis meglepetésemre, másnap reggel 8 körül megkaptam visszajelzést, hogy zöld a lámpa. (épp amikor sztornózni akartam az egészet) Így gyorsan elrohantam, hogy lerántsam a borostámat, mert az nem tesz jót a nyalifalinak. Telón nem is beszéltünk megérkezésemig...megbíztunk egymásban. :)

Megközelítés

A 11. ker a fő vadászterületem, így örültem hogy Lolo is itt van. Viszont amikor kiderült hogy gazdagréti, és oda valamiféle 154-es busz visz, akkor jött az újratervezés. Később Lolita javasolt egy 4-es metrós megoldást is, ami a kelenföldi-pu ra tesz ki, de onnan még buszozni kellet volna, így tökmindegy volt melyik BKV-t választom.

Helyszín

Klasszikus 10 emeletes panel felső tartománya. Kis időutazás és nosztalgia a "szomszédok"-on felnőtt generációnak. Viszonylag kis lakás, hozzaillő kis szobácskával, ahol minden kellék adott egy jó kezeléshez. A nagy tükröket külön imádtam mert így nárcisztikus énem is jól elvolt.
A fürdőszoba zuhanyfüggönyos kád ,kilépő nélkül, de ilyen apróságok engem nem érdekelnek. A szájviz nem a megszokott listerin hanem két kisebb flakon ,az egyiket erős pistából párolhatták, mert bivalyerős. Na, én abból ittam. Később megtudtam, hogy az valamiféle koncentrátum, és higítani kell. Óvatosan nyakaljatok belőle!

Hirdető külseje

Mikor beengedett a rácsos ajtón, akkor még egy hosszú fekete ruha takarta a nemesebb részeket. A gyakorlott szem viszont már itt észrevehette, hogy alattomban bizony felugrott 1-2 kilócska a popsira pocira, és egy kicsit mindenhova a képeihez viszonyítva. Ettől enyhén lehervadtam, de olyan mosollyal és őzike szemekkel nézett rám, hogy bár egy ezredmásodpercig meginogtam, de mégis a maradás mellett döntöttem. (mint később kiderült, nagyon helyesen tettem)
Viszont a fent említett ruha alatti plusszok a lehető legjobb helyre kerültek. Nem beszéltünk ugyan róla, de szerintem Lolita nem sportolja bucira magát, de mégis valahogy kőkemény fogású minden porcikája.

Külön imádtam a merész természetes ciciket, az Y -os popsit, és a barack puncit. Finom selymes tapintású bőre, és szép elegáns kézfeje van, amely jól harmonizál a vagány, de mégis csajos gyűrűkkel, melyek az újjait díszítik. Imádtam ahogy körbefonta vele a farkamat!

Arccal hírdet, nincs zsákbamacska. Nekem tetszik ez az arc. Tetszik a hosszú selymes haja, és különösen a szemei, mellyekkel ha akar nagyon tutajosan tud nézni.

Action

Fürdésből vissza, Lolita már az ágyon hasal. Kicsit tanácstalanul tébláboltam egy kicsit, majd mellé heveredtem. Félszeg beszélgetés, de mivel nem mozdult, kértem, hogy álljunk a tükör elé és csináljuk közösen valami jót. Beleegyezett.

Ismerkedő simogatás puszik, majd leültem az ágy szélére. Kértem Lolit, hogy kis terpeszben egyenes lábbal, háttal a tükörnek, hajoljon rá a brére és úgy imádjon egy kicsit.
Gondolom nem kell ecsetelnem a tükörből elémtáruló látványt. Sajnos hamar elfáradt így térdre hullva folytatta.

A művészetet érdekesen műveli, mert csak úgy félig kapja be, és finoman masszírozza az ajkaival. A nyelvével ezzel szemben érzékien és alaposan megdolgozza a bohócot, és így összességében nagyon jó érzés.

Még vissza a tükör elé, majd javasoltam egy 69-et. Nos, számomra ez volt az együttlétünk legjobb része. Ujjazgatva, és finoman nyalva a barackot, egyszer csak elkaptunk egy olyan ritmust amikor csak finoman dugtam a száját de Ő nem mozgatta a fejét. Közben hüvelykújj a szűk punciban, ugyanaz a kéz ráfog a popsira és így mozgatom,ringatom a kis testét. Azt hittem, ott helyben ellövöm az aranypatront, de persze próbáltam visszafogni magam.

Nem akartam így bevégezni így gumit kértem és rámült. Az utóbbi idők egyik legrövideb aktusa következett, mert a rugalmas szűk punci „kegyetlen” szorításában nem volt menekvésem.
Annyira finom és szoros kis luka van, hogy most miközben rágondolok, instant vértolulásom lesz, persze nem az agyamban.

Volt egy kis csitcsetting erről arról, de mivel újra éreztem a tavaszi zsendülést, így javaslatot tettem egy kis tükör előtti levezető szopásra. Ez olyan jól sikerült, hogy bekérezkedtem még a punciba, és hátulról még alaposan megdöngettem Lolitát. Ez egy igazi kis pornós snitt lett, és csak azt sajnálom, hogy nem folytattuk tovább, egyrészt mert teljesen lefárasztott, meg az idő is elszaladt közben.

Levezető zuhanyzás, és el.

Elszámolás

A randi elején történt az ajándékozás, melynek mérete egy darab, a jelenleg elérhető legnagyobb rózsabimbó.

Lolita, jó szexpartner

  Aragorn1

Egyeztetés

Második alkalommal jártam nála. Az egyeztetés könnyen menet. Elmondta, hogy egy hetet nem lesz, de utána elértem.

Megközelítés

A helyszín ismert volt, csak most házszámot tévesztettem el. Parkoló mindig van, ingyenes, BKV-val is könnyen megközelíthető.

Helyszín

A babaszoba nem volt ismeretlen. A tömb lakás sokadik emeletén "rendel" Lolita. A bejárati ajtóban fogd, mint múltkor, kedvesen beinvitált.

Hirdető külseje

Lolita egy igazi gyöngyszem. Tökélétes alak, szép arc, bájos mosoly.

Action

Erről írni nem könnyű. A fürdőszobából visszatérve kérésemnek eleget téve egy szál tangában fogadott. Gyönyörű napbarnított bőre, gondolom az egye hetes "szabadságnak" volt köszönhető. Egymás mellé feküdtünk egy simogattuk egymást. Kényeztettem kicsi, de annál feszesebb melleit. Majd lentebb haladva megízlelhettem ismételten szűk, fazonra igazított punciját. Hát.... ez egyszerűen fantasztikus. A kényeztetésre könnyen reagál. Megígértem magamnak most nem hagyom annyiban. Úgy érzem a múltkor is jó esett neki a kis franciás kényeztetésem, de nem élvezett el. Így hát mindent bevetve neki is lendültem a munkának. Sikerült...Ezt követően kis kényeztetésbe részesültem, majd sapka fel és szemből támadtam. Nagyon jó volt.
Második menetre felkészültnek éreztem magam, hátulról közelítettem, de sajnos nem sikerült. Ez nem Lolita hibája. Ami késik az nem múlik.

Elszámolás

Korrekt budai átlag. Megéri, jó partner és nyitott sok mindenre.

Lolita, nagyon jó szexpartner

  Aragorn1

Egyeztetés

Telefont ő kezeli,ami jó.Könnyen ad időpontot.Telefonszám rendben.

Megközelítés

Gazdagrèt közelèben,tömblakásos övezet.Autóval èrkeztem,parkoló volt.Bkv is jár,de azt nem tudom hogy hol áll meg.A házat könnyű megtalálni,sokadik emelet.

Helyszín

A lakás jó elrendezèsű,tiszta.Magában rendelt,ez azèrt is jó,merz nincs zavaró körülmèny.A fürdőszoba rendben,sok tusoló közül lehet választani.A szoba hanguatos,ágy mellett egy tükör,ami engem nagyon izgat.

Hirdető külseje

Lolita egy igazi csoda.Fènykèppel hirdet,így nem èri az embert meglepetès.Ruhában jött elèm,kedvesen beinvitált.

Action

Lolita ahogy írtam egy csoda.Ruhában várt,kedvesen fogadott.Megbeszèltük egy órát masradok.Fürdőszoba,tusolás,majd vissza a szobába.Lolita egy szál bugyiba fogadott.Nem volt csalódás.Kreol,sima,bársonyos bőrt,finom parfüm illat.Mellè feküdtem ès simogattuk egymást.Hamarosan formás kis cickóit kènyesztettem,majd ő ágaskodó veszőmmel kezdett játszani.Gyengèden,először puszilgatta,majd szájába vette ès lassú mozdolatokkal francias kènyeztetèsbe kezdett.Finom volt.69-be váltottunk ès melleitől elindulva hasát,majd szemèremtestèt kènyeztettem,nem feledkezve hamvas,frissen fazonra igazított puncikájáról.Úgy èreztem hamar nedvesedik,kedveltre ami csináltam.Kèrdezte húzzunk gumi,igen válasz után már a sapka a fejemen is volt.Először gyengèden hatoltam be nedves,szűk puncijába.Hol hevesebben,hol lassabban mozogva elsültem.Masszást kèrtem,ami jó edett.Sajnos időm hiánya miatt második köre nem került sor.Majd legközelebb.

Elszámolás

A budai átlag.Lolita egy nagyon kedves lány,lehet vele beszèlgetni,nyitott sok mindenre.

Lolita, nagyon jó szexpartner

  Garagos

Egyeztetés

Telefonon hívtam, előre elértem, könnyen tudtunk időpontot egyeztetni. Sajnos a cím miatt kénytelen voltam újra hívni, mivel az utcazaj miatt kevésbé értettem eme kulcsinformációt elsőre, de ez persze csak nekem felróható malőr. Nagyon kedves hangja van.

Megközelítés

Közösségi közlekedéssel mentem a számomra ismeretlen külső 11. kerületi területre, de napjaink csodás appjai szerencsére segítettek a gyors odatalálásban. Alapesetben nem utazom ennyit ilyen célból (és inkább a Belvárosban maradok), de úgy éreztem, ezúttal kivételt kell tennem.

Helyszín

Panelház, annak minden hátrányával (lepukkant lépcsőház) és előnyével (a látogatás nem tűnik fel senkinek). A lakásban rend van, de sajnos a panel-feelinget ez sem tudja teljesen elnyomni. Diszkrécióra és tisztaságra nem lehetett panaszom, fürdő jól felszerelt stb. Talán csak a cipősszekrénynél hiányoltam egy zsámolyt - nem szeretek egylábon egyensúlyozva cipőt kötni.

Hirdető külseje

Lolita csodálatos nő, elképesztő szexuális kisugárzással, kislányos arccal és ruganyos testtel. Alkata számomra tökéletes, pont az ilyen típusú lányok tetszenek. Intim rész fazonra igazított és nagyon ápolt, ami üdítő változatosság napjaink borotvált világában.

Action

Lolita zuhanyzást követően egy bugyiban az ágyon fogadott, ahol hamarosan megkezdtük az ismerkedést. Óvatos puszikat követően csókolózni kezdtünk, amelyet nagyon élveztem, a picit érezhető dohányzás ellenére is. Hamarosan rácuppant a nemesebbik részemre és egy kellemes, nem túl erős franciában részesített. Nem vette be kifejezetten mélyen, de a hangulat nem is adta a vadabb "pornós" együttlétet. Pár perc múlva cseréltünk és én kényeztettem odalent - a kezdeti visszafogottságot levetkőzve, reakició alapján neki is kellemes volt, bár valószínűleg nem ment el. Pici 69-ezéssel zártuk a "nyelvórát" és nem is tudom, ki húzott fel kit jobban. Az óveszert rutinosan illesztette fel és (imádom ha egy csaj is tud irányítani!) jelezte, hogy most felülről kezdjünk. :-) Miután végigmentünk az általam kedvelt pózokon (ezekben abszolút aktív partner volt), szerettem volna hátulról is kipróbálni. Sajnos a szűk punci szorítását nem is bírtam sokáig: hatalmasat élveztem. Relaxált hangulatban megtisztítottam magam az ágy mellé készített törlőkendőkkel és még hosszasan beszélgettünk erről-arról.

Elszámolás

Nem éreztem erre vonatkozó nyomást felém, én jeleztem, hogy szeretném az elején rendezni a randinkat: így diszkréten az éjjeliszekrényre tettem a megbeszélt méretű virágcsokrot.

Lolita, nagyon jó szexpartner

  kisoroszlán1

Egyeztetés

Lolitánál majdnem két évvel ezelőtt voltam - ezúton is elnézést kérek, amiért így elhanyagoltam :)
Igaz, hogy néha hosszabb időre eltűnt az oldalról, majd pár napra újra megjelent hogy aztán újra eltűnjön.
A legutóbbi ilyen felbukkanás-eltűnés után elhatároztam, hogyha legközelebb felbukkan már nem fogom elszalasztani.
Nos, ma reggel újra feltűnt - én pedig azonnal VTR-t "ragadtam" és bejelentkeztem - amit gyorsan vissza is igazolt.

Megközelítés

A munkahelyemtől mindössze 850 m séta (kb. 10 perc), a gazdagréti lakótelep egyik panelháza. Én ugye gyalog tettem meg ezt a távolságot :), de jár erre nagyon sok busz (akár még Újpalotáról is megközelíthető így) és autóval is egyszerű. Bár a parkolás napközben kicsit nehéz lehet.

Helyszín

A panelház sokadik emeletére mentünk, ahol egy szép kis lakás a kuckója. Úgy tűnt, hogy talán itt is lakik, ebből következően nagyon otthonos kis helyszín fogadott. Szép nagy franciaágy, szemben vele a falon hatalmas tükör, szék és kisszekrény a cuccoknak.
A fürdő lakótelepi kicsi, de tiszta. Van elegendő tusfürdő, bár a törcsi egy kicsit régebbi darabnak tűnt (vagy csak én vagyok mostanság túl igényes? :)))

Hirdető külseje

Lolita egyszerűen a gyönyörű teremtés. Emlékeimben kutatva megállapítottam, hogy az eltelt 2 év alatt egy kicsit teltebb lett - de ez nem baj, mert akkor bizony inkább soványka volt. Most mindenhol kerek ahol kell, de nagyon feszes és kemény mindene.
Én különösen a ciciktől voltam elbűvölve: nagyon régen nem találkoztam már ennyire szép, jó tapintású, kemény természetes cicikkel. Csodás kis rózsaszín udvarban lapultak az édes kis bimbók, amiket igazán öröm volt kényeztetni.
Van egy pici poci, de nagyon együtt van ezzel a lány: igazi öröm volt ajkaimmal és kutató kezeimmel felfedezni érett testét.
Az újabb képein komolyan elegáns (igazi lolita), semmi mosoly - de az életben azért néha rám mosolygott. Azt tudtam, hogy nem egy szószátyár lányka, de most valahogy nagyon magábaforduló volt.

Action

Régi szokását megtartva lejött elém a ház kapujába és együtt mentünk fel a lifttel. Ekkor még utcai ruhában volt, ami csak kis ízelítőt adott a benne rejtőző testből.
A lakásba érve bekísért a szobába, majd a fürdőbe. Mire visszatértem, lekerült róla a ruci és csak egy falatnyi franciabugyiban fekve várt az ágyon.
Persze megkértem, hogy álljon fel elém, mert szeretem így megtenni a kezdő felderítő puszikat. A csodás cicik pont a szám magasságában kellették magukat lágy ringással, és így aztán nem is tudtam ellenállni hívásuknak. Szép lassan végigcsókoltam őket, majd lassú mozdulatokkal levarázsoltam róla a bugyit.
A fazonra igazított (?) punci felett helyes kis bozót selymesedett, nem volt kellemetlen a nyallintása - de azért a mai trendek alapján kissé meglepődtem.
Azért annyira nem vetett ez vissza, hogy Lolitát óvatosan az ágyra fektetve ne folytassam testének körbecsókolását. Élvezettel szívtam be a nyakán finoman érezhető parfüm virágillatát, szép hosszú ujjait megszopogatva pedig narancsillatot éreztem rajtuk.
Lolita halkan élvezkedve adta tudtomra, hogy egy kicsit jólesik neki közeledésem, én pedig "orvul" kihasználtam minden lehetőséget testének csókolására. A szép kis rózsaszín bimbók lelkesen ágaskodva üdvözölték nyelvemet, majd a kis punci felé vettem az irányt.
Azt még korábbról tudtam, hogy nem lesz egy "sétagalopp" Lolitámat a csúcsra felvinni, így aztán kellő alázattal és türelemmel, reakcióit figyelve kényeztettem őt. A nedvesedés nagyon hamar és bőségesen beindult, jöttek is a kis sóhajok, apró kézmegszorítások....
Aztán előbb egy, majd óvatosan még egy ujjamat is segítségül hívtam, aminek hatására a nedvesedés már "áradássá" erősödött, a kis sóhajokkal egyre mélyebekké váltak...majd bekövetkezett az amit nagyon vártam már :) - aztán egy ideig még lelkesen nyalogattam combjairól a bőséges nektárt.....

Innen aztán Lolita "kezébe" adtam magam...és Ő el is kapta az éledező kisorit. Finoman, lágyan franciázott - nagyon kellemes volt amikor a szájában a makkot nyelve vibrálásával gerjesztette.
Sajnos nem sok időt adott, hogy franciatudományát kamatoztassa, mert a "siker" első jelére szendén megkérdezte: betennéd? Mivel igent mondtam, így felkerült a vv, majd kérésemre szemből rámülve finom kis pacizásba kezdett.
Úgy helyezkedtünk, hogy a szemben lévő tükörben láthassam szép hátának hajlását, miközben szemből a csodás cicik lágy hullámzása okozott igencsak kellemes perceket.
Ahogy lovagolt rajtam, időnként hátrahajtotta fejét, felkínálva szép hosszú nyakát simogató kezeimnek.
Aztán guggolósba váltott és egyre nagyobb tempóban folytatta "kivégzésemet".

Kisvártva kérte, hogy támadjak missziben, mert ez a kedvence. Lábait felhúzva fogadott magába, én pedig egyre nagyobb tempót diktálva igyekeztem végzetem felé. Szorosan magamhoz öleltem, fejemet ismét a nyakába fúrtam hogy élvezhessem a finom virágillatot és aztán elszálltam.
Hagyott még egy kicsit hogy lenyugodhassak benne, aztán szétváltunk. Én letisztogattam magam és elmentem fürdeni, Ő pedig addig ismét felöltözött. Mire kijöttem a fürdőből már ismét az utcai ruhájában volt és sejtelmes szomorú mosolyával figyelte készülődésemet...majd az ajtót kinyitva utamra engedett.

Elszámolás

Az új(budai) átlagnak megfelelő nagyságú csokrot kérte, amit a kisszekrényre tettem. Összehasonlító elemzésem alapján úgy gondolom, hogy egy kicsit túlkalibrált. A BF teljes hiánya nagyon negatívan hatott a megítélésemre.

Lolita, nagyon jó szexpartner

  szörös

Egyeztetés

VTR-en

Megközelítés

Nem tudom miért kell ide 90 karakter, vagy ismered a várost vagy vegyél egy GPS-t! Ja még a taxi is megoldás!

Helyszín

Lakótelepi lakás, ami a célnak tökéletesen megfelel. Kis szoba és a fürdő is a megszokott méretű panel szabványú. A fürdőben megfelelő mennyiségű tusfürdő.

Hirdető külseje

Szebb mint a képeken, egy gyönyörű lány!

Action

Érkezéskor le jött értem és együtt mentük fel a lakásba. Bevezetett a szobácskába ahol pár szót váltottunk és gyorsan elmentem fürödni. Mire visszaértem más csak egy kis bugyingó volt rajta. Mellé feküdtem és nem tudtam betelni gyönyörű testével. Puszikkal csókokkal és simogatással kezdtük egymás testének megismerését. Eszméletlen szép és kő kemény cickói vannak. Igyekeztem magamhoz venni a kezdeményezést és be is ágyaztam magam a combjai közé. Végre egy nem csupasz punci! Nagyon jó illatú és szűk puncit élvezet volt kényeztetni, de sajnos a végeredmény nem jött össze, bevallása szerint nagyon nehezen tud elélvezni, amit nagyon sajnáltam, mert ilyen nem igen szokott előfordulni, hogy ne tudjak sikert elérni. Helycsere után ő kényeztetett engem orálisan. Nagyon ügyesen használja a nyelvét, bár nem túl mélyen csinálja, de kellemesen. Ez után egy kis lovaglásba kezdett, majd pózcsere ás hátulról szeretkeztünk, amit szerintem ő is élvezett. Jó volt közben a gyönyörű kemény és nagyon kerek popsiját markolászni. Gyönyörű hátsó bejáratát sajnos nem engedte használni, pedig már a látványa is elképesztő. Hanyatt fekve kézzel és szájjal végzett ki. Megtisztogatott és kérésemre még odabujt mellém. Sajnos nem túl beszédes, így nem tudtunk sokat beszélgetni. Gyors fürdés és tipli. Ajtóban még puszikák.

Elszámolás

Utólag, annak ellenére, hogy elöször voltam nála. A pesti átlag felett valamivel.

Lolita, nagyon jó szexpartner

  Rudibácsi

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk egy nappal előtte, elsőre felvette és nagy szerencsémre vasárnap ráért és mivel régen találkoztunk már, örült, hogy ismét Pesten vagyok, és tudunk találkozni. :)

Megközelítés

Erről ismét nem tudok nyilatkozni, mivel a belvárosban béreltem egy apartmant mivel több napot Pesten töltök és megkértem, hogy látogasson el hozzám, mivel vonattal jöttem fel így nem volt kedvem kitaxizni hozzá. Remélem, hogy legközelebbi találkozásunkkor már eljutok végre hozzá. :)

Helyszín

A helyszín a belvárosban volt, mindennel felszerelt szép apartman, a parkolás a környéken valószínűleg nehéz, de tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, a fürdőszobában sajnos csak tusoló van kád nincs. De a beszámoló szempontjából nem túl lényeges. :D

Hirdető külseje

Lolita még mindig egy csodálatos leányzó nagyon szép arca van, de ez a képein is látható, mivel arccal hirdet. Pici vékony nagyon szép testű nő, aki az utcán szembejőve is feltűnik mindenkinek. Régi kedvencem nekem ezért nagyon elfogult vagyok vele szemben. :)

Action

Megérkezésekor csókkal köszöntött, majd rövid beszélgetés után elvonult tusolni, ahonnan kérésemre már teljesen meztelenül érkezett vissza a szobába, ahol már türelmetlenül vártam rá a ágyban. Mellém feküdt és csókolózni kezdtünk, közben kezemmel felfedeztem csodálatos teste minden porcikáját. Utána franciázni kezdett amit csodálatosan csinált, igazi szembe nézős lelkes francia leckét kaptam tőle, miközben a nyelvét nagyon fantáziadúsan használta. Mivel éreztem, hogy ha így folytatjuk gyorsan elér a vég, ezért cserét kértem és én kezdtem el kényeztetni őt, amit elég jól fogadott, most már visszafogottabb voltam mint legutóbb amit láthatóan nagyon élvezett ő is, de türelmetlen voltam, és rövidesen kértem a védőfelszerelést. Klasszikus misszionáriusban folytattunk, ami az én egyik kedvencem, mert közben tudtam a csókjait élvezni és elveszni a gyönyörű szemeiben. Rövidesen ebben a pózban sikerült is elélveznem. Pihenés közben sokat dumáltunk, hogy kivel mit történt amióta nem találkoztunk szeretek vele beszélgetni, öröm hallgatni egy okos értelmes nő akivel mindig megtalálom a közös hangot. :)
Beszélgetés közben simogattuk egymást és egy idő után már látta rajtam, hogy készen állok a második menetre, amit nagyon ügyes franciázással vezetett fel, majd miután harcra kész állapotba kerültem, a védőfelszerelés elhelyezése után nyeregbe pattant és szép lassan lovagolni kezdett ami a végére egyre hevesebb vágtába csapott át, most már sokkal jobban bírtam mint az első menetet és végén majdnem egyszerre sikerült elélveznünk. :)
Utána még beszélgettünk elég sokat erről arról amarról, majd eljött a búcsúzás sajnos.

Elszámolás

Az *** a szokásosak, gondolom ez kb a Pesti átlag, az *** az asztalra raktam ki, de csak a végén rakta el amikor elbúcsúztunk.

Lolita, nagyon jó szexpartner

  koko6

Egyeztetés

Többször próbálkoztam fél-egy órás időközönként elérni telefonon sikertelenül, de a kitartás meghozta gyümölcsét. Meg is lepődtem, amikor a sokadik alkalommal, már-már az esélytelenség tudatában indított hívásnál felvette a telefont. :) Mivel aznapra részemről már elszaladt az idő, így másnap délelőttre beszéltük le a találkozót.

Megközelítés

Nekem egy kissé kiesik a környék, de úgy voltam vele a képei és beszámolói alapján mindenképp egyszer meg kell látogatnom. GPS navigált a jól ismert sorozat forgatási helyszínéül szolgált lakótelep egyik panelházának lépcsőházához, ilyen módon könnyú volt autóval odatalálni.

Helyszín

Lolita lejött elém, beengedett a lépcsőházba, és együtt mentünk fel a sokadik emeletre, így már a liftben volt alkalom egy kis ismerkedős beszélgetésbe kezdeni. A lakás felújított, igényesen berendezett, otthonos. A fürdő az ezekben a panelekben szokásos minimál méretű, de a célnak megfelel, káddal, zuhany függönnyel, tusfürdő választékkal és szájvízzel. A franciaágy megfelelő méretű, stabil, egy kisebb méretű szobában található, ami szintén bútorozott, így tényleg olyan, mintha az ember a barátnőjéhez ugrana fel.

Hirdető külseje

Valóban egy igazi kis lolita. A képek önmagukért beszélnek, és életben is egy kedves, mosolygós, diáklányos jelenség. Még annál is közvetlenebb és barátnősebb, mint amire számítottam. :) Teste gyönyörű, élmény simogatni, mellei tenyérbe illőek, és kis formás, kerek, kemény popsija van.

Action

Tusolás után visszatérve már az ágyon várt egy szál bugyiban. Pár mondatot beszélgettünk, közben kezem elindult felfedező útra teste minden részén. Csókja gyengéd, finom, kissé bátortalannak is tűnt, de az ő személyiségéhez pont ez passzol. Lejjebb tévedtem lábai közé, ahol hosszasan játszadoztam nyelvemmel. Dombocskája nem volt teljesen csupasz, rövidre volt nyírva, amivel már rég találkoztam, így ez is adott egy kis pluszt nekem az élményhez. Ténykedésemet érzéki nyögései kísérték, és habár többször is a cél közelében járt, sajnos az idő szorítása miatt nem sikerült azt elérni, így kértem a védőfelszerelést. Szemből kaptam bebocsájtást szűk és forró kis barlangjába, és hol ráhajolva, közben csókolva, hol a lábait a vállamnak támasztva hamarosan el is értem az élvezet tetőfokára.
Kis tisztogatás után egymás mellé feküdtünk szótlanul, de mégsem volt kínos a hallgatás, legalábbis számomra, élmény volt csendben nézni bájos, kedves arcát. Közben kezem végig testének különböző részeit részesítette simogatásban. Kis pihenő után megcsókoltam, ezzel jelezve, hogy kész vagyok a folytatásra. Most én feküdtem hanyat, és ő részesített franciás előjátékban. Óvatos, lágy és játékos volt, ahogy a csók esetében, itt is a személyiségének tökéletesen megfelelő. Újra felkerült a megfelelő védelmet biztosító segédeszköz, majd belém ült és meglovagolt. Csodálatos látvány volt. Ezután kértem forduljunk, hasra feküdt és így hátulról, átölelve értem el kisvártatva újra a gyönyört.
Kis időt még beszélgetéssel töltöttünk egymás mellett fekve, majd tusolás után nagy sajnálatomra el kellett búcsúznunk egymástól.

Elszámolás

Egy órát töltöttem nála, **** a mai talán már átlagosnak mondhatót hagytam nála.

Lolita, nagyon jó szexpartner

  öregfarkas

Egyeztetés

Mivel napközben gyakorlatilag elérhetetlen, előre gondolkodva (ami amúgy nem jellemző rám) még reggel, rendelési idő előtt felhívtam és egyeztettünk egy időpontot délutánra. Már telefonon is nagyon kedves volt, bár én értetlenkedtem egy kicsit egy utolsókat rúgó headset miatt.

Megközelítés

Azon kívül hogy annyira kívül esik mindentől hogy a sárga busz is kétszer tankol, könnyen megtalálható, van ingyen parkoló, valami busz is jár arra. Ha egyszer újra születnék, tizenegyedik kerületi lakos lennék ;-)

Helyszín

Gazdagréti panel ház, sokadik emelete, a ház szomszédok retro forgatásának helyszíne is lehetne.
A lakás kicsi, de pont elég, amire kell, pont megfelel.
Érdekes, hogy Lolita lejött elém a lifttel, ez ugye nem szokás. Bárki mással igen ciki lett volna, a liftben a nyugdíjas házaspárral együtt utazni, de olyan ártatlan arca és mosolya van, hogy egyedül róla Budapesten elhiszem hogy lehet hogy nem tudják a szomszédai, mivel foglalkozik.

Hirdető külseje

Annyira olyan mint a képeken, hogy olyan volt vele találkozni, mint egy híres emberrel, fura hogy olyan mintha te már régóta ismernéd, de Ő persze most lát először.
Ja, a lényeg: cserfes kislány, és gyönyörű Nő egyszerre. Az a fajta szépség, aki reggel, smink nélkül is gyönyörű lehet. Szerintem csak rontani lehetne rajta!

Action

Másfél órára mentem, mert nem akartam semmit elkapkodni.
Aztán persze három perc múlva a combjai közt találtam magam, annyira nem bírtam magammal.
Beleadtam minden francia tudásom, és úgy tűnt, élvezi is.
Mikor már úgy tűnt, hogy komolyan kezd belemelegedni, megkért, hogy használjam az ujjam is.
Magamtól nem mertem, mert a legtöbb lány idegenkedik tőle, de Ő úgy tűnt tényleg szerette volna élvezni a dolgot!
Pár perc múlva meg is lett az eredménye, szép lassan, pillanatról pillanatra egyre jobban hangot adott megelégedésének, majd el is ment a drága, gyönyörű volt.
Utána Ő vett kezelésbe, de hogyan! Nagyon finoman, érzékien csinálta a franciát, el tudtam volna viselni szinte bármeddig.
Persze csak szinte, hiszen más dolgunk volt.
Beöltöztetett, majd rámült.
Na, itt húznám meg a legnagyobb különbséget Őközte, és az összes többi lány között, akivel eddig dolgom volt. Mit csinál a többi lány? Beleül, elkezd eszeveszetten lovagolni, mondván "nem bír magával"
vagy valami ilyesmi, de gondolom az igazi cél, hogy hátha gyorsan kivégez.
Hogy csinálta Ő?
Szép lassan, érzékien. Először csak a hegyét mártogatta, aztán nagyon lassan beleült tövig. Itt megállt pár pillanatra, látszott, hogy kiélvezi a pillanatot. (Auuuu! Csak rágondolok és végem)
Persze utána adtunk a tempónak is, de fokozatosan gyorsultunk be, egy pillanatra sem éreztem a szándékot a kivégzésemre.
Utána volt normál, szemből, szemezéssel, végig mosollyal, csókokkal.
Így is lett végem, miután realizáltam hogy még egyszer nem várhatom el a csodát.

Elszámolás

Nem tudom a másfélórás átlagot, de azt gyanítom egy hajszállal fölötte. Ismeretlenként előre. Amúgy ott volt az asztalon még távozásomkor is.

Lolita, nagyon jó szexpartner

  letfirobec

Egyeztetés

Telefonos tájékozódást követően egy alkalmas időpontban rákérdeztem tud-e fogadni és sikerrel jártam. A megbeszélt időpontra érkeztem, volt némi csúszás így egy rövid sétát be kellett iktatom, de sokáig nem lettem megváratva.

Megközelítés

Autóval jól megközelíthető, díjmentes parkoló is volt bőven. Ahogy láttam a megállókat gondolom tömegközlekedéssel sem lett volna kihívás.

Helyszín

Még korábban jártam Lolitánál, akkor rendezett panel valahanyadik emelete volt a helyszín, de már felmenni sem kellett egyedül, lejött értem a kisasszony.
A szobát szinte teljesen elfoglalta az ágy, ami furcsa volt, hogy szekrények szinte üresen álltak. Tetszett, hogy nem volt lesötétíve semmi. Fürdő, előszoba stb. tiszta, mind rendben de szerintem ez mindenhol alap.

Hirdető külseje

Képeknek megfelelő, bár a valós látvány mindegyiket felülmúlja. A képernyő nem adja át a barátságos kisugárzást sem ellentétben az első párbeszéddel.

Action

Frissítő zuhanyt követően már fehérneműben várt, a szobába kísért és jó házigazda módjára gondomat viselte. Kényeztető simogatások közben fokozatonsan lefelé kezdett összpontosítani, de még a közelében sem járt mikor már felé mutatott az iránytű.
Jó értelemben feszülten fogadtam szája minden érintését, ahogy ajkaival és nyelvével azonnal megtalálta az izgató pontokat. Csupán arra tudtam figyelni miközben kéjesen simogattam-markolásztam ahol értem, hogy ne adjam át magam teljesen a kéjnek, mert hamar elérne a végzet. Szerintem ő is érezte meddig feszítheti a húrt, mert az aprócska huncut szüneteket mindig a megfelelő időben tartotta, cseppet sem siettetve az elkerühetetlen bekövetkeztét. Kisvártatva kaptam úszósapkát és többféle pózban fonódtunk össze, ahogy épp fordulni sikerült. Mivel a végletekig lettem feszítve sokáig nem is bírtam, még mámorosan pihegtem, mikor a repetát meghozta a kis drága. Az első körben tapasztaltakat éltem át ismét, mire felocsúdtam már lovagló pózban volt rajtam a formás fenékkel felém, melynek látványa egyszerűen fenomenális volt. Örültem, hogy nagy bölcsen ezt a formációt első körben kihagytuk, mert biztos nem csodálhattam volna elég hosszasan. Így viszont kicsit kifáraszthattam Lolitát s hogy ne legyen túlhajszolt NF-el kaptam meg a végtisztességet.

Elszámolás

Korrekt módon az előre megbeszéltek szerint, előre adtam át az ajándékot, és többé nem is esett szó róla.

Lolita, nagyon jó szexpartner

  Rudibácsi

Egyeztetés

Az egyeztetés könnyen ment, mivel nem volt fenn éppen hirdetése próba szerencse alapon felhívtam hátha ráér, szerencsém volt ráért.
Mivel szállodában voltam, ezért megkérdeztem, hogy kijönne-e hozzám, a régi ismeretségre való tekintettel, ebbe is belement.

Megközelítés

A szálloda nagyon jó helyen van és könnyen megközelíthető, mivel ő jött hozzám így nem tudok arról nyilatkozni, hogy az ő lakása mennyire könnyen közelíthető meg. :)

Helyszín

Egy 5 csillagos szálloda a városközponthoz közel, nagyon szép hely mindennel felszerelve amit egy ilyen szállodától elvárhat az ember, a szoba szép és kényelmes két főre is. ;)

Hirdető külseje

Lolita mint a képeken is látható egy nagyon gyönyörű fiatal nő. Hozzám egy könnyű nyári ruhába libbent be szobámba, és egyből bearanyozta a napomat. Főleg miután levetkőzött és letusolt, utána közvetlen közelről megcsodálhattam a gyönyörű testét és elveszhettem a fantasztikus szemeiben.

Action

Az együttlét számomra csodálatos volt, már nagyon régóta szerettem volna vele együtt lenni de eddig valahogy nem jött össze. Nagyon élveztem a vele töltött egy órát, mindent megtett annak érdekében, hogy jól érezzem magam maximálisan kezdeményező volt. A franciája nagyon jó volt, nagyon ügyesen és fantáziadúsan használja a nyelvét és közben tartja a szemkontaktust, az első körben majdnem gyorsan végem is lett, de kértem egy gyors helycserért és én kényeztettem őt, amit úgy láttam hogy élvezett ő is. Utána kértem a védőfelszerelést, sajnos az aktusnak gyorsan vége lett mivel nagyon fel voltam pörögve már. :) Pihenés közben elbeszélgettünk a világ kis és nagy dolgairól nagyon kedves lány jól lehet vele beszélgetni, bár nekem könnyebbség volt hogy már ismerjük egymást egy ideje, így volt közös témánk. Utána pedig ismét élvezhettem csodálatos francia tudását és megcsodálhattam a lovagló tudományát is. Nagyon élveztem a vele töltött egy óra minden percét.

Elszámolás

Az elszámolás teljesen korrekt volt, annyi amit előre megbeszéltünk minden rendben volt.

Lolita, nagyon jó szexpartner

 

Egyeztetés

i requested a meeting online, and we had exchanged few messages, and we discussed online what I would like to do.
Once arrived in Budapest i texted and she replied the address

Megközelítés

A bit far from the city center, I took a taxi and it took me to some neighbourhood next to the motorway. Probably it's easy with a GPS but i think public transport is tricky.

Helyszín

Block of flats, simple flat - yet very discrete. The room is big enough with big confy bad, the bathroom is clean with bathtub. Selection of gels, clean towels are provided.

Hirdető külseje

she comes to pick me up from the front of the block, at first you think there's a mistake as she dress in casual street clothes, very regular, nothing to show, quiet and simple girl. But! once we get into the room she becomes the most experienced girl in sex i have ever meet. she looks like in the photos.

Action

i have requested a mild domination session from the begging. once the gift was settle she asked me to undress and then to undress her. after we took a shower together and she suddenly became a sex monster. shower, facesitting... back into the room she continued to tease me like crazy, oral, 69.... suddenly she took of a rope and tied me up like a pro. and then once i couldn't move anymore si put on a condom and ride me like hell. untied me at the perfect timing and finished me off on her chest.

Elszámolás

she done everything i could ask her and the settlement was correct for the hour i stayed.

Lolita, nagyon jó szexpartner

  kisoroszlán1

Egyeztetés

Nem volt könnyű elérni őt - de a képeit elnézve nem is csodálkoztam ezen. Mikor végre sikerült elérnem, gyorsan egyeztettünk 2 nappal későbbre egy délutáni időpontot. Nagyon korrekt lány, mert a randi napján délelőtt hívott és kért egy órával későbbi időpontot - ebben meg is egyeztünk. Becsülendő ez a gesztus a mostanában igencsak megszaporodott egyeztetési problémás beszik tükrében.

Megközelítés

Gazdagréti lakótelep központja, frekventálr hely. A közelben dolgozom, így gyalog mentem. Kocsival is rendben, mindig van üres parkoló. Többféle busz is jár erre.

Helyszín

Lakotelepi, emeleti panellakás - számomra jókora retro filinggel: én is ilyenven nőttem fel. Aprócska, de tiszta fürdőszoba, elegendő tusfürdő és szájvíz. Friss és ropogós törülközőt kaptam. A tetthelyen hívogató, kényelmes franciaágy - rajta egy csábító kis tündérrel.

Hirdető külseje

Már régebben kinéztem őt - igazán csábítóak a képei. Lejött elém a kapuhoz, ahol egy törékeny kislány fogadott. Mikor kibújt a ruháiból, akkor láttam, hogy mennyire az. A törékeny alkathoz azonvan nagyon szép formás cicik tartoznak. Édesen bájos az arca és a mosolya rabul ejt. Élőben sokkal szebb, mint a képeken mert sokat mosolyog és így még bájosabb. Nekem nagyon bejöttek még hosszú, vékony ujjai is - egy élmény volt végigszopogatni őket. És az az ígéző, perzselő tekintete! Azt érzed amikor a szemedbe néz, hogy egy régi barátnődet látogattad meg, aki a szívedbe lát és megérinti a lelkedet!

Action

Tusolás után a szobában várt egy falatnyi bugyiban. Állva magamhoz öleltem, vigyázzva hogy össze ne roppantsam e törékeny kis virágszálat. Hosszú csókban forrtunk össze - olyan szenvedéllyel csókol, hogy az egy barátnőnek is becsületére válna - pedig csak most találkoztunk.
Az ágyra heveredve birtokba vettem édes kis testét, igyekeztem minden kis porcikáját csókokkal borítani. A bimbók nagyon kedvesen fogadták közeledésemet, majd elérkeztem a csodák kútjához. Egyre nagyobb tempóban kényeztettem finom kis punciját - a szaporodó sóhajokból ítélve jó úton jártam. Kéjes hangon kérte az ujjam segítségét, és ennek ki tudna ellenállni? Előbb egy, majd 2 ujjamat hívtam segítségül egyre fokozva a nyelv tempóját is. Nem volt egyszerű, de végül nagyon megérte a fáradozást: ívben megfeszülve hatalmas sóhajok közepette ért el a csúcsra - újabb meseszép emlékkel gazdagítva gyűjteményemet.
Ezután ő következett: lágyan cirógatva franciázni kezdett de úgy, hogy mindenem beleremegett. Hol pajkosan nyelvét szájából kidugva incselkedve nyalogatta a makkomat, hol mélyen bekapva a szájában tette ugyanezt.
Gumit húztunk és szemből lovacskát. kértem, hogy közben is csodálhassam-érinthessen pompás testét. Aztán egyszer csak combjait összezárva guggolt rám, s így olyan mélyen benne voltam, hogy úgy éreztem a lelkét is elértem. És közben egyfolytában elmerültünk egymás tekintetében.
Végül hanyatt feküdve oldalról fogadott magába, így bámulhattam remegő cicijeit. Közben a tarkómat simogatta és így lett aztán végem elveszve igéző tekintetében, mosolyában! Talán egy kisebb újabb csúcsot is megélt újra...
Picit még pihegtünk sok simogatással, majd fürdés és indulás. Még az ajtóban is úgy nézett rám, hogy a szívem szakadt meg a távozástól. Alig bírtam elszakadni tőle...

Elszámolás

Az elején rendeztem a pesti átlagot - én is jobb szeretem így. A tökéletes barátnő érzés után nem is kérdés az érték.

Lolita, nagyon jó szexpartner

  Remus

Egyeztetés

Sikerült elérnem telefonon, kedves hangon tájékoztatott és kb másfél óra múlva fogadott.

Megközelítés

Nem bonyolult, pontos címet kaptam és ha én nem is, de a GPS simán odatalált :)
Gazdagrét panelházai közti utca, kocsival mentem, de tömegközlekedéssel is jól elérhető.
Parkoló nem gond, bár szerintem késő délutántól illetve estefelé alaposan keresgélni kell.

Helyszín

Panelházi lakás, nekem nagyon tetszett, kellemes kisugárzása van a lakásnak, ami nem is csoda, ha egy ilyen angyal járkál benne. Bejutás nem volt gond, megérkezésemkor felhívtam és személyesen jött le, hogy beengedjen. A liftben megbeszéltük, hogy mi már találkoztunk kb 2 éve, de Lolita azóta talán még szebb lett.
A fürdő célnak megfelelő, melegvíz könnyen beállítható, ezt azért írom, mert előfordult ahol komoly harcot kellett vívnom a vízcsappal. Tusfürdőválaszték elegendő, a fürdőben általában az utána következő dolgokra várok, ezért számomra nem igazán lényeg amit ott találok.

Hirdető külseje

Lolita számomra egy ideális csaj, mosolygós, természetesen is gyönyörű arc, feszes test, tenyérbeillő mellek, feszes popsi, egy igazi Lolitaaaaa! A képeknek teljesen megfelelő lány, arcra és testre is azt kap az ember amit lát, bár megkockáztatom, hogy élőben még káprázatosabb.

Action

Megérkezésem után röviden tisztáztuk mi merre hány lépés, kaptam egy törcsit és már mentem is előkészíteni magam. Mikor visszaértem Lolita már egy szál bugyiban várt a tetthelyen, ekkor talán még szélesebb lett a mosolyom mint addig. Korábbi emlékeim vele kapcsolatban is szuper volt, most ezek felelevenítésére vágytam. Óriási érzés volt odacsusszanni hozzá és lágy barátnőfeelinges puszilgatás, majd csókolgatásba mentünk át. Közben kezeimmel felfedeztem teste nagyrészét, már ettől is nagyon izgalomba jöttem. A bugyi gyorsan lekerült és igyekeztem lefelé venni az irányt. Mennyei volt kényeztetni, bízom benne, hogy tetszett is neki, végülis síkosító később nem kellett. Fordulás majd ő következett, ami egy mennyei franciás örömszerzés volt. Lágyan, gyengéden, ahogy nyalogatott, mindíg a kellő intenzitással a kellő helyen, nagyon fincsi és őrületes volt. Azt hiszem ilyesmit kéne felírni a dokinak stressz ellen mindenkinek.
Ezután megtörtént a behatolás, előlről misszionárius pózban, csodás volt látni az egész testét, simogatni az édes melleket, ráhajolni csókolgatni közben. Annyira élveztem a helyzetet, hogy ez így ment egy darabig és észrevehető jelei voltak, hogy lolita is élvezte és el is élvezett. Majd fordultunk és kutyus következett, ami ugyancsak egy feledhetetlen élmény volt, az a popsi ...
A vége franciás befejezés volt, az előjátékban már megtapasztalt őrjítően jó technikával. Hatalmasat élveztem, majd gondosan és finoman letörölgetett és kellemesen beszélgettünk pihizés közben.
Idő leteltével felöltöztem és elégedetten távoztam. Elhatároztam, hogy minden találkozásunk alkalmával egy új pozíciót adunk a programhoz, mert a legelső alkalommal csak előlről volt, most már kutyus is, legközelebb ... ember legyen aki meg tudja szakítani az aktust Lolitával, akár csak egy váltás erejéig is.

Elszámolás

Pesti átlag körüli *****, egy átlagon felüli lány***, aki ráadásul budai. Előre rendeztük, nekem ez így kellemesebb is.

Lolita, nagyon jó szexpartner

  FreudmundSig

Egyeztetés

Nekem minden simán ment, itt az oldalon beszéltük le két napra előre a találkozót. Mindketten tartottuk magunkat a megbeszéltekhez, így nem is volt semmi gubanc.

Megközelítés

Bécs irányából autópályáról lekanyarodva csak pár perc, nekem ez is szempont volt, mert nem pesti vagyok. Parkolót nem volt a legkönnyebb találni (kora délután voltam, Lolita elmondása szerint ilyenkor van ott a legtöbb autó). Azért nem túl messze találtam egy helyet. A parkolók a házak (panel) mellett vannak, jönnek mennek az emberek, nem egy sötét mellékutcában kell otthagyni az autót.

Helyszín

Normál panellakás, semmi extra egyik irányba sem. Nem egy lakberendezési csoda, de nincs is vele semmi gond. Fürdőben a zuhanyból egyből folyik a melegvíz és tartja is a hőmérsékletet, ez is rendben van. Ami nekem új volt, hogy nem kódot kaptam a kapuhoz, hanem lejött elém Lolita és ő engedett be. Én örültem neki :)

Hirdető külseje

Folytatva ahol az előbb abbahagytam, nyílván nem szaténharisnyában és 42cm magas körömcipőben fogadott Lolita, hanem mindennapi viseletben, farmer, poló. Ennek is örültem :) Legfőképp, mert nagyon szép előben, nem kellenek mindenféle trükkök, még így "snasszban" is elragadó. Kicsit van olyan érzése az embernek, hogy az előbb megnéztem a buszon és most liftezünk együtt felfele. Igazi szomszédlány effektus annyival megspékelve, hogy a szomszédlány igen csinos és formás :)

Action

Fürcsi után egy bugyiban várt az ágyon, ki is ment a fejemből minden. Tökéletes alakja van. Pont tenyérbe illő feszes cickók, maroknyi, de formás popsi, finom bőr és mindehhez egy igéző, mosolygó tekintet. Muszáj volt kényeztetnem, aminek ő át is adta magát. A barátnőérzés itt is fontos, ha egyszer szép az a lány hadd szeresse már az emberfia azt a szép testet, ne azt érezzem közben, hogy neki mindegy, meg legyünk túl rajta. Itt abszolút nem ez volt, jó érzés volt elengedni magam és élvezni a szépségét, izét. Mindenhol finom, ruganyos, hibátlan.

Utána én kaptam egy kis franciát, amit igen finoman abszolvált. Nem volt durvulás, cibálás, csapkodás, bár el tudom képzelni, hogy ha valaki olyanra vágyik azt is megkapja. Én azonban a látogatás során erőst vágytam rá, de közben (valahogy?) nyugtatólag is hatott rám. Tényleg semmi feszültség, teljesítési kényszer, ilyesmi nem volt a dologban. És szerintem ő erre reagált ezzel a "finomsággal". Ezt egyébként végig éreztem rajta, én voltam a figyelme központjában. Na szóval némi francia után (ami egyébként önmagában egy vizuális orgazmus nézni) kértem egy 69-et, mert kellett még belőle. Ezután kértem védőköpenyt és egy pacit. Na most tudni kell, hogy engem az óvszerrel nagyon könnyen le lehet hangolni. De itt midennek megvolt a maga ritmusa, semmi nem volt erőltetett, ez sem. A lovaglás nagyon finom, lassú tempóval kezdődött, gyönyörű volt. Aztán rakoncátlan paciként kicsit ráadtam a tempóra. Ezt fokozván kértem, hogy folytassuk hátulról, továbbvíve a határozott vonalat. Itt ismét felhívnáma figyelmet a már említett tökéletes alakra és formás fenékre. Agyban többször elmentem a látványtól. Azért kipróbáltam a misszionáriust is, itt már volt, hogy ő húzott magára, kérte a tempót. El lehet képzelni, egy élmény. Innen vissza fordított paciba, megintcsak jóság, gyönyörűség. Világörökség alá kellene helyezni az ilyen szép dolgokat, nem csak a kilenclyukú hidat.

Mivel életemben eddig összesen egyszer mentem el óvszerbe és azt is utáltam, ezért most sem így lett vége, hanem megkértem, hogy simogassa magát, hadd nézzem. Persze sokáig nem bírtam, hogy ne érjek hozzá, együtt simogattuk őt, én meg finiseltem a magam tempójában, mert igencsak repült már az idő.

Utána meg még kicsit dumálgattunk is, az is kellett és jó is volt.

Elszámolás

Pesti átlag, de ezért messze átlagon felüli szolgáltalás. Ahogy illik az ajándékozást előre megejtettem, de ezzel nem élt vissza. TP semennyire nem volt.

Lolita, nagyon jó szexpartner

  KatatonDzsentri

Egyeztetés

Telefonon gond nelkul, kellemes a hangja, meginditotta a fantaziamat

Megközelítés

Egy lakotelepi haz, parkolassal nem volt gond motorral, de kocsival sem megoldhatatlan es ingyenes. A hazszam trukkos elhelyezesu de megtalalhato. Amikor odaertem telefonaltam es Lolita lejott ertem.

Helyszín

Egy kellemes, igenyes berendezesu lakas, a torolkozo aranyosan mintaba hajtogatva vart az agyon, latszik, hogy Lolita gondosan torodik a kornyezettel. A furdo kicsi, de az ilyen lakasokban ez altalaban igy van es voltam mar kisebben is. Furdokadban lehet lezuhizni. A ruhat le lehet tenni egy kis asztal-reszre a szekrenysoron.

Hirdető külseje

Ami a kepek alapjan sejtheto es meg tobb... amikor lejott ertem a kis minidresszben, csinos volt, amikor zuhany utan bementem a szobaba bugyiban vart egy istenno... gyonyoru kerek, feszes apro mellek, hosszu perceken keresztul csak simogatni es szememmel felfalni tudtam. Gyonyoru arca van es isteni vekony ajkai... de kezdek eloreszaladni.

Action

Gyors zuhi utan hanyattfekve vart az agyon, melleheveredtem. Altalaban beszelgetessel probalom oldani a hangulatot (magamban...), de most alig tudtam megszolalni, csak egy-egy suta bokkal dicserni.
Lassan simogatni kezdtem amire edesen reagalt, a combjatol a hasan at a ciciket... azt hittem egy faradt pentek delutan jobban elveszi az eszem a helyzet, de ugy ereztem, egy ekszer-lanyhoz erek, vigyazni kell ra... igy aztan igy tettem. Megcsokoltam, nagyon kellemesen vette a ritmust, ha lagy voltam lagyan csokolt vissza, ha hevesebb, akkor o is.Finoman simogattam a gyonyoru puncijat, kellemesen reagalt erre is. Mar-mar kezdtem beleelni magam, hogy tenyleg egy torekeny viragszallal van dolgom, amikor egy ket szemvillantasbol allo nema kommunikacio utan kezbe/szajba vette a dolgokat, akkor ugyanis folyamatosan kezdett kibontakozni belole a melyen lako kis boszorkany, aki elvezi, hogy a hatalmaban vagyok... elvezetesen es kitartoan foglalatoskodott velem odalent, kezet csak akkor hasznalva amikor kell es mindig a megfelelo pillanatban fekezve, mielott visszafordithatatlanna valtak volna a dolgok. Egy ido utan megbeszeltuk, hogy nyeregbe pattan itt is folyamatosan novelve bennem jo erzekkel a feszultseget, hol finoman, hol hevesebben, hol megallva, majd a vegkifejlet pillanataban olyan meglepetest okozva, amit ha elore megkerdez valoszinuleg nemet mondok, de hihetetlen raerzessel csinalta es - nos a mennyekbe repitett. Hogy mit csinalt pontosan, maradjon a mi titkunk :)
Utana masodik menetre mar erom nem maradt, de beszelgettunk es igy is megismerhettem egy intelligens, tunderi lanyt.
Koszonom Lolita, felejthetetlen vagy.

Elszámolás

Budapesti atlag, elore adtam magamtol, diszkreten nem sikerult, mert balf#sz vagyok es nem volt kiszamolva...

Lolita, nagyon jó szexpartner

  Karmazsin

Egyeztetés

Telefonon, egy barátom ajánlására. Nem, mintha nem lett volna már régóta a kedvenceim között, de így kaptam egy extra löketet, hogy hívjam. Kedves, közvetlen és rugalmas, másnapra le is beszéltük.

Megközelítés

Könnyű megközelítés, ingyenes parkolás, lakótelep feeling.

Helyszín

Használt lakótelep, használt lakással, nagyon nem néztem körül, de régóta nem tologattak errefelé bútort, az biztos.
Ráadásul én sem ezért mentem, ezt abból tudom, hogy nem volt nálam gurtni. :-)

Hirdető külseje

Lolita lejött elém a kapuba. Mint a szomszéd lánya, helyes, kedves, semmi kirívóan különös. Farmer és valami pulóverféle volt rajta.
Engem persze nem ver át, láttam a képeket róla és tudtam, hogy ez csak álca, ami pár perccel később be is bizonyosodott.

Action

Még a földszinten puszi, puszi, majd lift, és lakásba jutás. Szoba, takarosan hullámosított törülköző az ágyon előkészítve, majd egy apró utalás, hogy az ajándékot előre, hiszen ajánlás ide, vagy oda, mégiscsak először vagyok itt, lehettem volna figyelmesebb is.
Fürdőszoba elég használt, de nem vagyok én lakberendező, és egyébként is csak fürödni ugrottam be ide, a lényeg nem itt zajlik.
Mire visszaértem, egy szál bugyiban feküdt Lolita az ágyon. Na így már lényegesen könnyebben felismerhető volt.
Mindene szép, de különösképpen a feneke az, amitől összeomlottam. Ha valaki azt kérné tőlem, hogy mondjam meg, milyen egy tökéletes fenék, akkor azt mondanám: olyan, mint Lolitáé.
Pont akkora, pont olyan formájú, méretű és feszességű, amilyennek lennie kell egy tökéletes popsinak. Szóval majdnem megkönnyeztem.
Lábai, cicik, háta, hasa mind, mind tökéletes úgyszintén. Édes mosolya van, láthatóan tetszik neki, ha ennyire tetszik valakinek.
Elég sokat beszélgettünk az elején, persze én próbáltam oldódni, mert feszültebben érkeztem a kelleténél.
Végül csak elkezdtük valahogy, egymás mellet, fekve csókolóztunk nagyon hosszan. Ilyet max a civil életben csinál az ember, már csak ezért is repetáznom kell nagyon sokszor.
Nem, mintha nem akartam volna, de előbb-utóbb Lolita a szájába vette az irányítást, én meg csak néztem, hogy milyen kedvesen és mosolyogva teszi mindezt, miközben a rezdüléseimre figyelt, hogy pontosan hogyan szeretem.
Sokáig nem kellett feszíteni a húrt, elég hamar hadrendbe álltam és gumihúzás után már ült is az ölemben. Isteni látvány volt látni vonagló szép testét, ahogyan engem igyekszik boldoggá tenni. Kutyába fordultunk, mert ezt semmiképpen nem akartam nála kihagyni, és nagyon jól tettem. Tökéletes fenék, feszes punci, szép bőr, és én mindezt hátulról nézhetem, ő meg közben mosolyog. Imádni való.
Miután majdnem eldurrantam, gyorsan hanyatt fordítottam és elölről folytattuk tovább. Végig aktív volt és mozgatta isteni csípőjét.
Elég sokáig így voltunk, de nem tudtam elélvezni talán az előző visszatartás vagy a tökéletes látvány miatt. Kértem, hogy menjünk vissza kutyába, de nem.
Miután láttam a kis kvarcórán, hogy csak pár perc maradt, inkább nem kínoztam szegényt tovább, pedig tényleg mindent megtett értem. :-)

Elszámolás

Előre, pesi átlag.

Lolita, nagyon jó szexpartner

  paolo75

Egyeztetés

Telefonon érdeklődtem napközben az infókról, majd este hívtam újra időpont egyeztetés céljából. Minden simán ment. Vele beszéltem.

Megközelítés

Kocsival célszerű. Erzsébet hídtól 10 perc. Elvileg busz is megy arra.

Helyszín

Kellemes, kulturált, jó illatú a törölköző, jók a tusfürdők.

Hirdető külseje

Tökéletes :) Tenyérbeillő, rugalmas, izmos, formás cicik :) A popsi szintén :) Gyönyörű, igéző, szexi.

Action

Papás-mamással kezdtünk. A csók elég visszafogott volt, inkább csak szájra puszi, de azért kellemes, nem nagyon húzza el az arcát, hagyta, hogy próbálkozzak :) Valami rendes vad nyelves csókkal ki lehetne egészíteni a repertoárt :) ...de végül is azt is bele lehetett így képzelni, hogy ez amolyan ártatlan és szűzies csók... szóval, az sem feltétlenül jó, ha ezt valaki eltúlozza :) csak óvatosan a vadsággal :)

Fantasztikus érzés hozzáérni, hozzábújni, benne lenni. Papás-mamást játszottunk, majd lovagolt rajtam egy nagyot :) Jó volt a mozgása :) Kellemes volt a zene. Lágy, nyugtató, érzéki. Annak az ütemére mozogtunk. Majd dupláztuk a tempót, mikor arra vágytunk. :)

Elszámolás

Előre, a megbeszéltek szerint.

Lolita, nagyon jó szexpartner

  zsoca65

Egyeztetés

Viszonylag könnyen sikerült őt elérni telefonon, kétszer beszéltünk. Sikerült az elképzeléseimtől csak kicsit eltérő időpontot megbeszélni. Már előző nap leegyeztettük. Ő vette fel, kicsit szűkszavú a telefonban, de sikerült mindent megbeszélni.

Megközelítés

Jól megközelíthető, Gazdagréti lakótelep, tömegközlekedéssel és autóval is egyszerű. Érdekes volt, hogy lejön a kapuhoz beengedni, és egyben csekkolja a vendéget. Jó módszer a kellemetlen látogatók kiszűrésére. (Szerencsére átmentem a szűrőn :-)) Ebből adódott is egy kis félreértés, mert nem értettem elsőre, hogy le fog jönni.

Helyszín

Átlagos panellakás, minden alapvetően szükséges kellékkel felszerelve. Még szájvíz is volt a fürdőben.

Hirdető külseje

Bájos kicsi lány, csodálatos alakkal megáldva. Aranyos, barátságos arca van, nagyon helyes. A műtermi fotói szerintem nem annyira adják vissza, de az amatőr képek nagyon jól megmutatják milyen is ez a kis szépség. Testének minden része és a személyisége is valahogy nagyon természetes. Vékony, filigrán alkata van, gyönyörű popsi, és nem túl nagy, kemény, tenyérbe illő, szépséges cicik. Kimondottan kislányos a külseje, helytálló a névválasztás. Értelmes, jó fej lány.

Action

Tisztálkodás után gyorsan karjaimba zártam. Ölelésekkel, puszikkal, simogatásokkal kezdtük bemelegíteni egymást. Állva dörgölőztem hozzá, simogattam, markolásztam a csodálatos idomokat, finoman felfedeztem ujjaimmal a rejtett régiókat. A sportolói múlt nagyon látszik ezen a gyönyörű testen.
Kezdeményezésemre a csókolózásba is belemerültünk, isteni a csókja! Kicsit tartottam ettől a dohányzás miatt, de nagyon kellemesen csalódtam. Dohányos létére meglepően finom a csókja, egyértelmű, hogy nagy gondot fordít a szájápolásra.
Leheveredtünk az ágyra, és szájába vette a műszeremet. Élvezetes kényeztetésben volt részem, finoman körbe nyalogatta, szopogatta, és közben néha a szemembe nézett igéző szemeivel. Úgy helyeztem őt el mellettem, hogy én is jól hozzáférjek. Tündéri kis baba puncit sikerült felfedeznem. Itt megint kiemelném az ápoltságot, finom, gusztusos volt, maximális higiénia jellemzi ezt a drága lányt! Sajnos tudjuk, hogy ez nem minden lánynál mondható el. Aztán akció indul, állva hátulról megtámogattam. Csodás élmény volt fogni azt a vékony derekát, ki-be csusszanni, és keményen döngetni. Később lovaglásra váltottunk, és így ért utol a mindent elsöprő beteljesedés. Igyekezett mindent úgy csinálni, hogy jó legyen nekem.

Elszámolás

Az előzetesen megbeszéltek szerint történt, korrekt módon. Előre odaadtam. Nagyon jó érték arányt képvisel.

Lolita, nagyon jó szexpartner

  Áron barátja

Egyeztetés

Nagyon könnyű időpontot egyeztetni, rugalmasan ad időpontot.

Megközelítés

Könnyen megközelíthető autóval, mindig van parkoló a környéken.

Helyszín

Átlagos panel lakás Gazdagréten. Tiszta törölköző és számtalan tusfürdő várja a vendéget. Franciágy és hangulatos szoba a llégyott helyszíne.

Hirdető külseje

Csodálatos popsi, cicii. Pajzán, huncut szemek. A képek a retusáltság ellenére is a valóságot mutatják!

Action

Egy gyors zuhany, majd beszélgetés közbeni bemelegítés simogatàsokkal. Először a finom nyakát, mellett csókolgattam, majd kézzel a puncit izgattam fel. Ezt követően a hátamra fektetett és szájával kezdett el izgatni. Az egyik legcsodálatosabb francia volt! Gumi fel, és az ölembe ültettem, csodálatosan mozgott, néha rászorítva az intim részen. Fordultunk és hátulról kezdtük újra, majd fejeztük is be. Életem egyik legjobbja volt!

Elszámolás

A megbeszélték alapján.

Lolita, jó szexpartner

  mrj

Egyeztetés

Korán hivtam, aznapra volt szabad időpont.

Megközelítés

Ingyenes parkoló, a nappali órákban könnyen találni helyet. BKV is jó, buszok, metró a közelben.

Helyszín

Egyszerű panel, a fürdő nem felujitott de kifejezetten tiszta. Tisza kilépő, és műanyagpohár az arra érzékenyebb vendégek számára.
A baszoba mondhatni a célnak megfelel, nagyon pici, a nagyon alacsony franciaágyon kivül nem sok minden fér el benne. Improvment lehetne egy normál magasságú franciaágy amivel lehetne ágy szélére külve szopatni, továbbá egy ilyen picit szobában nagyon ütősek lennének fali tükrök.
Szerintem nem egyedül rendel, de amikor ott voltam nem hallottam mást a lakásban.

Hirdető külseje

Úgy néz ki mint a retusálatlan képeken. Kedves arcú mosolygós, egyáltalán nem tűnik erőltetettnek.

Action

Zuhanyzás után falatka bugyiban fekszik az ágyon, és úgy viselkedik mint aki várta már a visszatértem. Kevés csokolózás után kezdetét vette az ördögi franciája. Lelkesen csinálja, nem gyorsan, leginkább kéz nélkül, közben időnként szemkontaktus, az egész nagyon jó. Utána nyalás amit olyan hangokkal kisér mintha élvezné. Lovaglással folytattuk és nem is maradt lehetőség más pózra mert hamar elmentem.
Utána beszélgetés, 15 perccel a vége előtt gondoltam hogy mégegy SOS francia beleférhet. Nem ellenkezett, sőt, lelkesen dolgozott a szájával, nyelvével, kezével. A második nem jött össze de ez egyáltalán nem rajta múlott.

Elszámolás

Utólag adtam oda, nem hozta szóba, csókot kértem mint extra.

Lolita, jó szexpartner

  peti-boy

Egyeztetés

Többször hívtam, nem mondom, hogy egyszerű volt közös időpontot találnunk, de végül sikerült.

Megközelítés

BKV-val nagyon könnyen megközelíthető, metró, villamos, busz is van a ház előtt. Én metróval érkeztem, parkolásról nem tudok nyilatkozni.

Helyszín

A lakás kimondottan erre a célra van kialakítva. Többen is rendelnek, de Lolita profi módon kezeli a helyzetet, rögtön a szobába terelt, ott beszéltünk meg mindent. A fürdő is rendben volt.
Az ágy inkább egy matrac, a szoba nem sokkal nagyobb, mint maga a matrac, de a célnak megfelel.

Hirdető külseje

Én már elég régen megjegyeztem az adatlapját, sőt, kétszer majdnem el is jutottam hozzá, aztán a majdnem majdnem maradt, most végre valóra vált. Az ajtóban rögtön megragadott a bája, a képek nagyon jól visszaadják, egy mindig vidám és cserfes lányt ismertem meg. Mivel vannak teljesen természetes képei is retus nélkül senkit sem érhet csalódás. Egy sima hétköznapi ruhában fogadott, amitől elég gyorsan meg is szabadult.

Action

Egy órára mentem, amibe azért elég sokminden belefér. Igaz, az elején sikerült kicsit késnem, ezen nem problémázott, hanem szabadkozás közben lesmárolt. Jó volt a csókja és nem is volt szűkmarkú vele. Miután végeztem a fürdőben már csak egy harisnyakötő volt rajta (harisnya nélkül). Rögtön neki is láttam felfedezni a testét. Simogattam (finom, selymes bőre van), puszilgattam, kicsit mintha el is lazult volna, mindenesetre megtaláltam a kelyhét is a nyelvemmel. Nagyon jó érzés volt kinyalni, friss volt és üde, frissen borotvált. Éreztem, hogy neki is tetszik, bár a csúcsig nem tudtam röpíteni, hamarosan váltottunk. Kellemes francia folytatás következett. Nagyon odafigyelősen csinálta, több technikát is váltogatott, hol csak a hegyét kapta be, hol teljesen, hol a nyelvét is aktívan használta körbe-körbe, mindenesetre jól esett. Hagyott kicsit nyugodni, majd újra feltüzelt, így ment egy ideig. Aztán gumit kértem és misszionárius következett. Olyan érzékien nyelte el a puncija a farkamat, hogy nem kellett sok idő a csúcsra jutáshoz. Persze közben még volt idő csókolózni, mozizni és kicsit lovaglásra is tudtunk váltani, de a végén misszionáriusban fejeztük be. Tetszett, hogy az arcán szenvedély nyomait véltem felfedezni végig, a szemeivel a szemkontaktust kereste.
Amikor végem lett hagyott kicsit lenyugodni, majd mellé heveredtem és elbeszélgettünk erről-arról. Nagyon értelmes lány, rengeteg jó témája van.

Elszámolás

Extrákat nem kértem, csak ami az alapban van és az minden rendben is volt. Egyetlen megjegyzés, hogy magától öt rózsaszállal többet mondott, mint amit a randi előtt pár héttel az oldalon a bővebb infóra írt, de azt is hozzátette, hogy most emelt, de mivel azt tudtam azt kérte el végül.

Lolita, jó szexpartner

  Parrot

Egyeztetés

Megálmodtam magamnak , hiszek az álmokban , eddig bejöttek . Valamivel tíz után hívtam , gyorsan sikerült rátalálnom . Délután már mehettem is hozzá.

Megközelítés

Mindennel könnyű oda jutni , én kocsival mentem , de ott van egy nagy buszmegálló , nem messze a metró is . A ház mögött találtam parkoló helyet , ami ingyenes , ezért rendesen tele is volt.

Helyszín

Mondhatni a célnak teljesen megfelelő , nem kell nagy csodákra várni , de nem is lehet semmiért kifogást találni . Igazán nagy tisztaság fogad ,minden élrevasalva .

Hirdető külseje

Már a képei alapján tudtam ,hogy jól lesz . Első ránézésre olyan kis ártatlan , na ezt el kell felejteni , mintha erre teremtették volna , nagyon jó partner .

Action

Érkezésemkor, az ajtóban, már tudtam, hogy jól választottam. Beinvitált a szobába, azonnal elmentem fürödni, majd visszatérve kezdetét vette az utóbbi idők egyik legkellemesebb találkája, amiben részem volt. Simogatások, puszik, csókok mindkét részről. Odaadó és édes a csókja, bőven osztja, ami nálam fontos tényező. Franciája nagyon jó, gyorsan "helyzetbe hozott" és hogy ne legyen gyorsan vége az eseményeknek, áttértem a vele történő foglalatosságra. Lent délen egy isteni finom punci fogadott, szerintem élvezte a kényeztetést és a végén volt nagy, nagy boldogság is részére. Azután megint én jöttem sorra. Felállított és rövid lovaglás után hatalmasat élveztem. Pár percig még beszélgettünk az ágyon majd vége lett a varázslatnak, lejárt az idő.

Elszámolás

Valahogy az elején történt de , annyira úgy fogadott mintha egy nagyon közeli partnere lennék ,hogy majdnem el felejtettem , teljesen belefeledkeztem .

Lolita, jó szexpartner

  real123

Egyeztetés

Telefonon hívtam a reggeli órákban, és abban maradtunk, jelentkezem amint látom hogyan alakul a napom. Miután kialakult a napi programom ismét megpróbáltam elérni ami szerencsére sikerült, és az ajánlott időpont is megfelelt neki ezért nyomban indultam is hozzá.

Megközelítés

Címet kicsit keresgélnem kellett a tömbök között, de ez inkább az én szerencsétlenkedésem volt amiből szerencsére nem lett probléma. Budapest külső részén lehet meglátogatni Lolitát egy lakóparkban, ahol kényelmesen lehet parkolni napközben. Tömegközlekedés szempontjából busz jár a közelben.

Helyszín

Miután megérkeztem a címre hívtam Lolitát, majd a kódot megkapva liftbe be és irány az emelet. A liftből kiszállva azonnal megláttam vendéglátómat aki kinyitotta a kis elzárt rész kapuját majd irány a lakásba. Egy kis előtérbe lépve nyílnak a helységek - konyha, fürdő, szoba - de nagyon nem nézelődtem hanem azonnal a szobába navigált Lolita. A szobában franciaágy, szekrény, ami általában egy szobában megtalálható. A fürdő kicsi, de minden fontos kellékkel ellátva ami szükséges. Törülköző kikészítve, tusfürdő többfajta, és szájvíz a kézmosónál.

Hirdető külseje

Már amikor kiléptem a liftből megnyugodtam, hogy jó helyre jöttem, mivel egy hatalmas mosollyal fogadott pedig még soha nem találkoztunk. Normál utcai ruhában volt, hiszen a folyosóra ki kellett jönnie, ezért még természetesebbnek tűnt a találkozónk. Gyönyörű, kacér szemei vannak, amikkel csodálatosan tud nézni. Igazából, aki megnézi a képeit az nem fog csalódni vele kapcsolatban, talán csak csípő környékén van egy kis retus, de a valóságban jól áll neki. Kemény, feszes mellek, formás popsi és illatos punci várja, hogy elvarázsolja a vendéget.

Action

A szobában gyorsan levetkőztem, majd irány a fürdő. Visszatérve onnan már az ágyon feküdt a vendéglátóm, és csak egy kis bugyi volt rajta. Lassan elkezdtünk simogatni és puszilgatni egymás testét, majd szép lassan elindultam felfedezni. Ennek eredményeként eljutottam a már korábban leírt illatos puncihoz és a bugyi levétele után próbáltam franciás kényeztetést nyújtani neki. Ennek hatására egyre inkább nagyobb terpeszben nyitotta szét a lábait míg ő maga heves hanghatásokkal buzdított. Később az ujjamat is bevetettem és arcát látva illetve a hangokból leszűrve annyira nagyon nem lehetett rossz neki, de nem vagyok biztos benne, hogy sikerült elröppennie. Kis idő elteltével már nagyon kívántam, hogy szájra vegyen ezért feltérdeltem, és miközben ő a lábaim között feküdt szépen elkezdett franciázni. Na ezt nem sokáig bírtam és gyorsan a melleire valamint a szájába került a végeredmény. Kis pihenő jött ahol beszélgettünk egy keveset, majd ismét megpróbált harckészültségbe állítani. Sokat nem kellett dolgoznia a szájával, ezért gyorsan beöltöztetett és rám ült.Nagyon jól mozgott rajtam, miközben én a melleit gyúrtam ahol értem. Nagyon élveztem ezt a helyzetet de szerettem volna hátulról is kipróbálni ezért gyorsan mögé kerültem ő pedig a popsiját kitolva a felső testével az ágyra borulva próbáltam boldoggá tenni. Mennyire volt neki jó azt nem tudom, de én próbáltam mindent kisajtolni magamból, majd telelőttem a gumit miközben a popsiját markoltam. Ezután kicsit hagyott lenyugodni majd megtisztogattuk magunkat és egy kis pihenő után elmentem fürdeni.

Elszámolás

Extrát nem vettem igénybe, nekem minden így volt most jó ahogyan akkor épp alakultak a dolgok.

Lolita, jó szexpartner

  silentjohn1974

Egyeztetés

Teljesen simán ment minden, telefon elsőre fel, cím könnyen egyeztetve, minden rendben volt.

Megközelítés

A lakás Gazdagrét közepén, könnyen megtalálható panel x-edik emelete, parkolás ingyenes mindenhol, béke, nyugalom, Szomszédok-fíling.

Helyszín

Ma a lakás teljesen ok volt, valószínáleg a hölgy otthon fogadja a mindenféle jóra éhes makktársakat: tisztaság mindenhol, fürdőben is. Több tusfürdő, maximális diszkréció - még akkor is, ha valaki más otthon volt.

Hirdető külseje

Az oldalon látható képeknek megfelel, picit több husi és eltelt pár év a fotók készítése óta, de feszes, masszív, karban tartott porcikák mindenhol, kedves, mosolygós hölgy fogad.

Action

Két menetre mentem, amit az elején tisztáztunk - a hölgy nem fircsállta, nem kötekedett, nála természetes volt.
Kis zuhi után kellemes, szinte barátnős előjáték, csókkal, simogatással, gyengédséggel, puncinyalival (sztem kis orgazmussal is), kis ujjazással megspékelve.
Rátérve a lényegre eksön, először felülről, utána alulról, és pár perc után így lett végem.
Nem akart kivégezni, kölcsönösen élveztük egymást és a perceket.
A szünetben kis beszélgetés, értelmes és nyitott hozzáállása volt minden témához. Még masszázs féle is dukált tőle, amit nagyon kellemes volt és jól esett...
Majd a másodikban menetben már hátulról is kellően megdöngettem, nem volt finnyás, sok mindent szeret, nem kell magad visszafogni.
Teljes őszinte és jó szex, szinte barátnő fíling.

Elszámolás

Az előzetesen egyeztetetteknek megfelelő apanázs az órára: minden rendben volt e téren is.

Lolita, jó szexpartner

  Aragorn1

Egyeztetés

Előző nap hívtam többször, végül este értem el, ekkor sikerült egyeztetni vele másnapra.

Megközelítés

Ismert környék, már nem az első alkalom volt mikor Lolitát felkerestem. Tömegközlekedéssel lehet, hogy jobb, mivel az úton sok az építkezés, lezárás, elterelés.

Helyszín

Ismert helyszín, egy tömbépület sokadig emeltén. A lakásban rend tisztaság van, a szobában egy tükör az ágy mellet, mely a hangulatot fokozza.

Hirdető külseje

Lolita bájos, mosolygós teremtés, kreol bőr, hosszú haj, formás, feszes cicik. Csalódás nem ér senkit sem.

Action

Erről írni mindig nehéz. Már csak a kommentelőkre gondolok. Imádnak fikázni. Ennyire kevés info, meg ha jó volt, akkor miért ír ilyeneket stb.
Röviden és tömören. Egymás mellett fekszünk, simogatjuk egymást, majd a ciciket veszem kezelésbe. Egyre lentebb utazok, lekerül a bugyi is. először kis nunit puszilgatom, majd a csiklót veszem kezelésbe. Célom, hogy Lolitát eljuttassam a csúcsra. Imádja ha kényeztetik, de szereti, ha ujjazzák is. Szóval így ment ez kb. 10 percig, mikor éreztem, hogy Lolita díjazza a kényeztetésemet. Ezután ő vette kezelésbe a századost. Mondhatom jó eset. Gumi fel és szokásos pózban élveztem el.
Második körre megint nem nyílt lehetőségem, a nagy meleg miatt. Utána beszélgetünk.

Elszámolás

Korrekt, budai átlag. Az elszámolás a végén történt meg.

Lolita, jó szexpartner

  zsonostri22

Egyeztetés

Telefonon történt.Elsőre nem tudta felvenni de diszkréten visszacsörgetett és boldogságomra éppen ráért.

Megközelítés

Autóval mentem a waze könnyen odavezetett a ház elé.parkolás is rendben volt.Gazdagrét paneles része,de kellemes környezet.

Helyszín

Mint írtam gazdagréti panel lakás nagyon sokadik emelete de nekem ezzel semmi gondom és szerintem egyáltalán nem lepukkant.A lakás(már amennyit láttam belőle)takaros.Fürdő is rendben,tiszta volt és tusfürdőből is volt bőven.A szoba talán lila volt, az igazság az hogy Lolita olyan gyönyörű volt hogy igazából meg se maradt:)

Hirdető külseje

Lolita abszolút gyönyörű nő de szerintem ez a képein is látszik.Egyszerre vadítóan dögös és bájos.
Szép arca van, hibátlan cicije,mindene rendben van,meg is dicsértem párszor:)
Szebb lányt kívánni se lehetne.

Action

Zuhanyozást követően ő már egy bugyiban az ágyon fekve várt.
Az elején kicsit(lehet h nagyon)zavarban voltam de szerencsére ez hamar oldódott.
Na lényeg az hogy odafeküdtem mellé és számomra egy fantasztikus élmény kezdődött.
Nagyon finoman csókolóztunk,majd csókjaimmal felfedeztem az egész testét tetőtől majdnem talpig mert gyönyörű puncijánál lejjebb nem jutottam :)Itt igencsak elidőztem,nagyon finom volt és számomra tökéletes-reményeim szerint tetszett Neki:)Volt egy kis kézimunka is,ezután újra csók,simi és Ő is bemutatta élményszámba menő francia tudását is.Az isteni francia után gumit húzott és beleült a farkamba:),mondanom se kell hogy már eléggé fel voltam húzva így sajnos ez nem tartott sokáig de rendkívüli élmény volt mind vizuálisan min fizikálisan:)
Ezek után letisztította a farkamat,kicsi pihi és kezdődött a második felvonás:Igazából a koregráfia hasonló volt az elsőhöz csak ha jól emlékszem Ő csillogtatta istenifrancia tudását ami szépen életre keltette legnemesebb szervem:).Ismét voltak fincsi csókok ölelések és persze a lényeg:Újra meglovagolt -egyszerűen nehéz szavakat találni a látottakra-Gyönyörű volt!
Ezek után gyors pózváltás és hátúról dugtam -szándékosan írtam ezt mert tényleg elkapott a hév:)-mit ne mondjak eszméletlen jó volt nézni gazella testét-talán mondhatom azt h az együttlét ezen része neki is tetszett...
Majd ismét pózváltás és misszionárius pózban lett végem-itt jegyezném meg hogy nagyon jó szűk puncija van:)
Ez számomra leszámítva az első menet rövidségét(már maga az aktus) azt lehet mondani hogy TÖKÉLETES volt számomra:)

Elszámolás

Az elején a szekrényre tettem h jól tudom ez az új budai átlag amiben minden benne volt.Érték(vagy inkább élmény:)arányban magasan az egyik legjobb szolgáltató!

Lolita, jó szexpartner

  Flamex

Egyeztetés

A múlt héten levelezéssel ismerkedtünk meg, majd erre a hétre sikerült időpontot egyeztetnünk. Az ONLINE időpont egyeztetés remekül működött.

Megközelítés

Autóval mentem, a déli időpontban nem volt nagy forgalom, parkolót is egyszerűen találtam a ház előtt, a parkolás ingyenes.

Helyszín

Tipikus 10 emelete lakótelepi tömb egyik emeleti lakása. Megérkezésem és telefonhívásom után Lolita lejött értem a kapuba, Ő engedett be. Viszonylag nincs nagy forgalom napközben a kapu környékén, így a bejutást diszkrétnek mondhatom. Együtt fellifteztünk az emeletre, majd bementünk a lakásba. A lakás átlagos lakótelepi lakásnak mondható, bizony ráférne egy alapos felújítás. A fürdőszoba nagyon szűk, a zuhannyal egy kicsit befürödtem, vagyis segítséget kellett igénybevennem az átkapcsoláshoz, ettől a tipustól már teljesen elszoktam, Lolita simán megoldotta ezen műszaki problémát, ezek után gyorsan lezuhanyoztam. Találtam fogkefét, szájvizet, ebből csak a szájvizet vettem igénybe a kikészített pohárral. A hálószobában az ágy érdemel figyelmet, sötétben nagyon jól mutat az alsó világítás, de ezt nem élvezhettem, mivel napközben voltam, a besötétítés pedig nem engedte kibontakozni a hangulatfényt.

Hirdető külseje

Lolíta már a fotói alapján nagyon felizgatott, habár a műtermi képek alaposan retusáltak. A testfestés és az előnyös beállítás profi fotóskéz munkája, azonban fotói között van egypár egyszerű pólós farmeros, no ez adja vissza Lolita igazi énjét. Nekem nagyon bejött kislányos alkata, és mosolya. Farmerban és pólóban tipikus tinilány, az utcán is megkívánnám, ha lehetőségem lenne rá, de persze nem szoktam tinilányokkal ismerkedni, ezért inkább itt az oldalon vadászom le Őket.

Action

A fürdőszobai nehézségek után már a hálószobában várt rám, a csodaágyon feküdt egy-szál bugyiban hivogató tekintettel. A törülközőt egyből levettem magamról, és az ágy szélére ültem. Lolita nagyon elvarázsolt csak ültem és ültem, néztem és néztem, és szóhoz sem tudtam jutni. Valahogy úgy éreztem, hogy legszebb vágyaim fognak valóra válni, ezt minél tovább ki szerettem volna élvezni, úgyhogy szép lassan elkezdtem simogatni, csodás és formás testét. Szép lassan haladtam lefele közben finom puszikat is váltottunk. Csókja nagyon kellemes volt, ifjúkorom barátnőit idézte, tényleg igazi csókok voltak. A csókok után a falatnyi bugyi is lekerült Lolitáról, feltárult előttem az isteni sunci, azok a kis piheszőrök teljesen elvarázsoltak. Először csak simogattam, majd elkezdtem nyelvemmel először finoman majd egyre mélyebben nyalinkózni, közben gyönyörködhettem a szépen kinyíló kelyhecskében. Nyaltam és simogattam, majd újra nyaltam, szóval nagyon lelkesem kényeztettem sunciját, míg ténykedésemet kisebb orgazmus kísérte, de erről ő tudna csak beszámolni. Kis pihenő és érzéki csókjai után Ő kezdett kényeztetni. Franciája nagyon jól esett, próbáltam minnél tovább élvezni igen jó technikáját, különösen tettszett a makk gyors nyelvcsapásokkal való ingerlése, ezt nem sokáig bírtam volna, úgyhogy közös megegyezéssel gumit húzott rám és ügyesen a sunciba helyezte meredező szerszámomat. Gyorsan megtaláltuk a közös ritmust, rövid vágta után a kezdő pozícióban lett végem, jól mozgott és átadtam magam az élvezetnek, Lolíta a menyekbe juttatott. Olyan jól esett, hogy utána kellett egy kis lenyugvás, nehezen indult a beszélgetés. Simogattam és nem tudtam betelni testének birtoklásával, mire magamhoz tértem sajnos közeledett látogatásom vége, így rövid zuhany után összekészültem, aztán érzékeny búcsút vettem Lolitától.

Elszámolás

A telefonban megbeszéltük, a látogatás elején az asztalra csempésztem, így nem is került többet szóba. Kerületi átlag.

Lolita, jó szexpartner

  mattcamball

Egyeztetés

Többször hívtam telefonon,és sms-ben is.Végül telefonon sikerült időpontot egyeztetni.

Megközelítés

Lolita a gazdagréti lakótelepen található.Közel van a munkahelyem igy gyalogszerrel
indultam hozzá.A közelből hívtam telefonon.*****

Helyszín

Lolita kedvesen beinvitált,lifttel mentünk fel hozzá.A lakás tipikus panellakás,2 szobás.
Választhattam hogy hol hagyom a ruháimat.Végül a fürdönél maradtam,ami teljesen
rendben van,tusfürdő,szájviz,fogkrém van elég(saját fogkefém kéznél volt).

Hirdető külseje

LOlita egy fiatal nagyon kedves lány.Nagyon vékony,kerek kicsi de formás kézbe illő
mellekkel,kerek popsival.Arca helyes egy kicsit több sminket el tudtam volna képzelni.

Action

A fürdés utánLolita a franciaágyon várt(háttérben kellemes zene).Pár szót beszélgettünk
közben simogattam a formás popsiját.Aztán csókkal inditottunk ami barátnős jellegü volt.Ezután következett egy natur francia amit nagyon jól csinált,ezután kértem hogy
én is kényeztethessem a punciját ami 69 ben valósult meg.Pár perc múlva kérdezte hogy
beleüljön-e mire mondtam hogy persze csak előbb gumit kértem.Kellemesen lovagolt
meg közben halk nyögésekkel növeli az élvezetet.Elég sokáig bírtam a pacizást és itt is
lett végem.Gumieltüntetésben segit.Ezután párc simi és beszélgetés majd még egy próbálkozás misziben és hátulról de már nem sikerült megtölteni az óvszert.

Elszámolás

Az ajándékotelőre megbeszéltük telefonba.Előre adtam oda,pesti átlag.
Teljesen korrekt elszámolás.

Lolita, jó szexpartner

  Mirrmurr47

Egyeztetés

Napokon keresztül hívogattam, közben a róla szóló besziket olvasgattam és csurgattam a nyálam.Végén üzenetben az oldalon keresztül tudtam elérni. 2 nappal későbbre reggeli időpontot kértem. Visszaírt, hogy legyen inkább 12, mert reggel úszni megy. Ennek külön örültem, hogy friss és laza lesz a drága !

Megközelítés

A lakótelepeket szívből utálom, kivéve Gazdagrétet, talán a Szomszédok, vagy a dimbes-dombos területet, a kanyargó utcákat. Autóval mentem , ingyen parkolót találtam csomót a ház előtt is. Az oldalon megadott cím pontos volt.

Helyszín

Síma lakótelepi lakás, se több, se kevesebb , Lolitáéké. Az ő kis szobája pont elegendő, légkondival, hatalmas ággyal, jó vastag szivaccsal, végigmenő szekrénysorral. Nem sötétített be, csak a függönyt húzta össze egy kicsit, a lakásban egyedül voltunk. Ruháimat a szekrénysorra dobáltam le , mert Lolita beindított már az utcán a kisugárzásával.

Hirdető külseje

Én az utcán a vékony, nyulánk lányokat szeretem, az ágyban meg a kicsi vékonyka lányokat, marokba illő kicsiny popsival, vidám személyiséggel. Lolita minden vágyamat megtestesíti, bájos arcocskájával,
kedves mosolyával , hangocskájával megkoronázva . Lejött értem szokásához híven a tündérke, egy rövidujjú pólóban, egy szál farmerben, úgyhogy már a liftben magamhoz vontam , védve a hideg ellen.Édesen csacsogott és mosolygott, meg kellett csókolnom azonnal.

Action

Tusolásból jövet , mint egy ártatlan lányka, az ágy végében kuporgott egy kis falat bugyiban, félig ülve. Mellecskéi keményen dudorodtak, kicsit nagyobbak, mint a képeken , és kedvemre valóan rugalmas a tapintásuk. A szemében láttam , hogy élvezi csodálatomat és félénk közeledésemet. Mellé bújtam és nyelvemmel indultam felfedező útra , amit a kezeim óvatosan követett. Alabástrom bőrét megérinteni csodálatos érzés. A mellbimbói érintésemre megkeményedtek , a nyelvemmel folytattam a játékot. Csókolózni nagyon jó vele, kértem dugja ki a nyelvét, amit szívesen megtett ingerkedve. A köldökét is nyalogattam a testékszere körül, és lassan szétnyitottam a lábait. Egy kis csupasz babapuncit találtam, amit gyönyör volt nézni és nyalogatni egyaránt. 69-ben folytattuk, mert ő is aktivizálódni szeretett volna , én meg folytatni, amit elkezdtem. Én alul maradtam, a két kezemmel hol a popsiját markoltam, hol a derekát , a hátát szorítottam , hogy a nyelvem beljebb kerüljön. Ő szépen lassan, csemegézett, játszott a makkommal, aztán kis szájával eltüntette, ami kilógott belőlem. Mivel a hanghatások ellenére nem találtam elég nedvesnek, kértem, hogy lovagoljon meg. Kis sikosítás után óvatosan beillesztettük a makkom, aztán lassan beljebb , és beljebb. Ekkor elöntötte az orgazmus , mint egy búvópatak és elindulhatott a ki-be mozgás rendesen. Kutyusban igyekeztem minél beljebb hatolni, ő is ezen ügyködött
Papás-mamásban folytattuk, a két lábát igyekeztem pozícióba hozni, végül nyakamban volt mind a kettő, a popsiját két kézzel kiemeltem és nyomtam neki, amíg el nem élveztem.
Hagyott pihenni, amíg magamhoz nem tértem, aztán közösen lerángattuk viháncolás közben a gumivé-
delmet. Nem engedtem kimenni, a nyelvemmel nyaltam ki édes nedvét, mint maci a mézet, nem bírtam betelni kis kelyhével.
Egy kicsit beszélgettünk , főleg intim dolgokon , a Kamagráról is eszmét cseréltünk nagy vihogással, de
a szemem nem bírtam levenni róla, a kezem is járt mint a motolla. A punciját addig simiztem, míg megkérdezte : Kérsz még egy gumit ?
A válasz egy csók volt, ő ráhajolt a lényegre , a gyönyörű hajával eltakarta a látványt. Most már könnyebben ment a behatolás, nem is siettem, mert isteni dolog benne lenni. Azért végig vettük a korábbi gyakorlatokat szépen . A végén megint alul maradtam, Lolita is a hátán volt de fölöttem . Én forgattam a lábaival, a derékszög volt a legjobb pozíció, úgyhogy benne voltam , de közben csókolni és símogatni is tudtam egyszerre . A két kezemmel a karcsú derekánál és popsiját fogva tudtam a sebességet változtatni. Itt aztán begyorsultunk, és egymás hanghatásait figyelve , egyszerre értük el a Paradicsom kapuját.
Mivel közben lejárt az időm és a maradékot is csókolózással töltöttem , zuhanyra nem maradt idő, csak a végét tisztogattam le és beugrottam farmerembe. Búcsú után gyalog szédelegtem le a lépcsőn, hogy magamhoz térjek.

Elszámolás

Első dolgom volt volt az ajándékot és liliomszálakat a szekrénysorra helyezni szokásomhoz híven, mert
félek, a végén biztosan elfelejteném. Amit én kaptam, az **** nem kifejezhető.

Lolita, jó szexpartner

  brisker

Egyeztetés

Napközben jutott eszembe, hogy jó lenne végre meglátogatni. Délelőtt hívtam, és aznap délutánra meg is beszéltünk egy időpontot.

Megközelítés

Mivel egy kerületben dolgozunk, viszonylag könnyű helyzetben voltam. Mindig a tömegközlekedést választom, ez most sem volt másképp. A 4-es metróról még át kellett szállnom egy buszra, az viszont elég közel tett le a lakásához. A ház előtt viszont picit várnom kellett ld. lejjebb.

Helyszín

Lakótelepi panelházban van a lakás. Az épület előtt elég nagy a forgalom, mert több kis üzlet és padok is vannak a bejárat környékén. A lift olyan, amilyen, de szerencsésen feljutottunk (mivel nem felengedett, hanem lejött értem, és ő nyitotta ki a ház ajtaját is) vele. A lakásból láttam a folyosót, a fürdőt és a szobát. Otthonosan néz ki, és az állapotával is teljesen meg voltam elégedve.

Hirdető külseje

A képeken is látható, milyen kislányos és feszes testtel rendelkezik Lolita. A beengedés körülményeire tekintettel először farmer - fehér póló kombinációban láthattam, majd meztelenül is (még jó). Őszintén mondom, hozzá adott az élményhez, sokkal természetesebb volt, hogy utcai ruhában is megmutatta magát.

Action

A fürdést követően a szobába tértem vissza, ahol beszélgetni kezdtünk, és közben simogattuk egymást. Rajta még volt valami, én teljesen meztelenül ültem ott. Annyira zavarban voltam, hogy megkérdeztem tőle, megcsókolhatom-e? Innen viszont már egyenesen vezetett az út. Nyalogathattam a mellbimbóit, adtam pár puszit a tovább vezető úton, és rövid időn belül a puncijánál járt a nyelvem. Már nagyon vártam, hogy passzív résztvevője lehessek az eseményeknek, ezért visszaemelkedtem, és hátradőltem. Lolita egy kimondott szó nélkül tudta, mit szeretnék, és elkezdte szájjal kényeztetni a farkamat. Furcsa érzés volt, hogy egy kislánynak kinéző (mindemellett nagyon érett szexuális kultúrával rendelkező) hölgy ilyen természetességgel fogad magába. A zavarom miatt nem is voltam teljesen felkeményedve, gondoltam is, lépjünk tovább. Az óvszer felhelyezése után misszi, lovagló és doggy pózt is volt szerencsém kipróbálni vele. Teljesen feloldódott a kezdeti zavarodottságom, és sikerült el is élveznem. Az akció után egymás mellett feküdtünk még a hátra lévő időben, és nagyon nyiltan tudtunk egymással beszélgetni.

Elszámolás

A szokásos ajándékot tettem le a szobában a polcra a legelején, ahogy kérte. Az ellenérték tökéletes összhangban volt a kapott élménnyel.

Lolita, jó szexpartner

  mlord

Egyeztetés

Telefonon többször kerestem, majd kitartásom meghozta gyümölcsét. Gyorsan, pontosan tájékoztatott a lehetőségekről, így másnapra tudtunk is egyeztetni.

Megközelítés

Budai nagy lakótelep, BKV a közelben, én kocsival mentem, a parkolás ingyenes és könnyű.

Helyszín

Átlagos panellakás, ehhez idomul, egyszerű és tiszta. Fürdőszoba a célnak megfelel, tusfürdőből több közül lehet választani + szájvíz áll rendelkezésre. Tetthely szoba közepén, francia ágy ami betölti majdnem az egész szobát, célnak maximálisan megfelel. Akció közben kellemes zene szól.

Hirdető külseje

Maximálisan olyan, mint a képeken. Egy szexis, vékony lány, angyali mosollyal. Szép, vékony lábakkal, testalkatához illő kerek cicikkel, aranyos, kézbe illő fenékkel. Számomra a tökéletesség határát súrolja.

Action

Fürdés után már az ágyon, egy szál bugyiban várt. Mellé heveredtem, és elkezdtem simogatni csodálatos testét, és közben egy kis feszültség oldó beszélgetésbe kezdtünk. Eközben szép lassan haladtam lefelé, előbb egy kis finom csókolózás, majd gyönyörű nyaka és cickói jöttek sorra, és végül puncija is megkapta az őt megillető figyelmet. Ezután én kértem egy kis franciás kényeztetést. Nagyon finom érzéki, lágy franciát kaptam tőle, ami méltóképp illeszkedett az eddigiekhez. Ezután gumit kértem, és egy kis lovaglásra invitáltam. Igazi összebújósra, csókolózósra sikeredett. Úgyhogy inkább váltást kértem, nehogy hamar végem legyen. Ezután hátulról élveztem a helyzetet, de a látvány és az érzés újra váltásra késztetett. Missziben folytattuk, de itt már nem volt segítség, hamarosan kapituláltam. Szünetben újra egy kis dumcsi(nagyon jó beszélgetőpartner), majd másodszorra, mivel sok időnk már nem maradt, csak egy kis franciás kényeztetést kértem levezetésként.

Elszámolás

Előre rendezve, pont annyi, amennyit a telefonba beszéltünk, pesti átlag, a szolgáltatás színvonalához képest abszolút értékarányos.

Lolita, jó szexpartner

  himan

Egyeztetés

Sokáig telefonáltam, mire nagy nehezen felvette és végre meg tudtam vele beszelni egy délutáni időpontot.

Megközelítés

Ha nem késő este, vagy hétvégén mész, akkor mindig van hely.

Helyszín

A lakás átlagos lakótelepi, a fürdő tiszta és csak kis kajaszagot éreztem amikor beléptem. Fürdőszoba tiszta, törölköző kicsit dohos volt.

Hirdető külseje

Vékonyka testalkat, de pont mindenből annyi hús van rajta, amennyi kell. Formás cicik és szép, finom popsi.
Az arca nem kiemelkedően szép de van kisugárzása és a
mosolya meg a kedvessége miatt nagyon csinos sexy benyomást kelt.

Action

Teljesen barátnő filing, és én szeretem a bújós lányokat és ő az. Csókolózni is jó vele, és a puncija nem az a húsos domború, hanem mondhatnám szinte tökéletes, amihez az embernek kedve támad felfedezni. Állítása szerint naponta csak két vendéget fogad, hogy legyen mindenkire energiája és ne váljon egy sexrobottá.
Ez meg is látszott az együttléten, mert úgy ereztem, csak én létezem a számara, és nem azt várja, hogy mikor telik le az idő, ami le is telt, de mosolyogva közölte velem a végén, hogy mar rég mennem kellett volna, de nem akart megzavarni.
A bőre nagyon finom, és selymes, a csókja édes és szerintem szereti amit csinál.
Nagyon sok lány csak a p... teszi, ő nem.
Amikor a fürdőből kijöttem egy bugyiban várt rám, és én zavartan mellé feküdtem, nem tudtam hirtelen mit is kezdjek vele, illetve mit szabad és mit nem.
Először picit csókolóztunk és néha lekalandoztam a cicijeihez is, amit elvezett. Utána felajánlotta a franciát, amit nagyon jól csinált.
Folyamatosan nézett közben, és én hátratett kézzel elveztem a műsort. Nemsokkal,később átfordultunk 69-be és belekóstoltam a gyönyörű puncikájába.
Ezután gumit kértem, és lovagoltunk egyet.
Nagyon kellemes volt, mert nem kiegyenesedett pozícióban, hanem rám hajolt és közben hol a száját, hol a nyakát csókolgattam. Tökéletes élmeny volt, át tudtam adni magamat az élvezeteknek.
Mivel gyönyörű a popsija is szerettem volna hátulról befejezni, amit sikerült is :)
Utána még picit beszélgettünk, majd elköszöntem.

Elszámolás

Átlagos és kedvezőnek számít.

Lolita, jó szexpartner

  jons5

Egyeztetés

Én egy nappal előtte hívtam, hogy ne legyen probléma az időbeosztásával.

Megközelítés

Autóval könnyedén meglehetett közelíteni.bár én vidékről jöttem a városba.

Helyszín

Kellemes légkör.kultúrált környezet.

Hirdető külseje

Aranyos, kedves, barátnő feling .

Action

Pár percel a megbeszélt időbont előtt érkeztem.Bár inkább későbbre gondoltam ne hogy valamilyen előző "kuncsaftba" bele fussak.De nem volt nála senki.egy könnyű ruhában nyitott ajtót. kicsit szorongva léptem be.kellemes volt a lakás és jó illat volt .szóval minden készen volt egy kis szexhez.fürdés után az ágyba invitált finoman simogatva életre keltette a férfiasságom majd szájjal fojtatta.utána beleült mint egy lovagló nő .jó csinálta de utána poziciót váltottam kutya pózban fojtattuk .majd utána hagyományosan.persze gyorsan el is mentem.bár fél órá fizettem de 20 perc alatt végeztem.lehet hogy legközelebb nem új lesz az élmény és tovább bírom.amúgy kellemes volt az a fél óra is.

Elszámolás

Korrekt elszámolás,a megbeszéltek szerint.

Lolita, jó szexpartner

  popelyka

Egyeztetés

Elsőre felvette a telefont. Mindent meg tudtunk beszélni.Könnyű az egyeztetés vele.

Megközelítés

Könnyű a megközelítés. Alig kell bemenni a városba. Ingyen parkolási lehetőség a közelben. Akár közvetlen közelben is, a ház előtt meg lehet állni.

Helyszín

Tiszta,rendes kis kuckó. Higiénikus,és az ágy is tökéletes.Tüsfürdő, kád is rendben van.

Hirdető külseje

Valóban őt látjuk a fotón. Azt kapjuk, amire számítunk. Nem érhet csalódás ha meglátod őt.

Action

A szobába érve,megbeszéltük mit szeretnék. Majd irány a fürdő. Visszaérve a baszobába a félhomályban megláttam hamvas fiatal kis testét,és egyből olyan kemény lettem mint a kő. Csókolóztunk, majd hanyatt döntöttem és az iszonyú kerek, feszes melleit markolászva nyaltam az édes kis punciját. Majd kaptam egy finom franciát. Ezután védőfelszerelést kértem,és behatoltam a kellemesen szűk, kis, meleg puncijába. Csináltuk hátulról,lovaglóban, majd misszionáriusban nagyot élveztem a ciciket markolászva.Pihenésképp jót beszélgettünk,közben simogattam hamvas kis testét.

Elszámolás

Korrekt. Nem lehúzós fajta. Meg voltam elégedve az elszámolással.