Lara :) Szexpartner Budapest, XI. kerület

Beszámolóim

Lara :), felejthetetlen szexpartner

  steven2015

Egyeztetés

Telefonon kerestem e rendelési időben ,szerencsémre aznap az általam javasolt időpont megfelelő volt neki is ,mivel már voltam nála a cim ismerős volt.

Megközelítés

Gépjármüvel is nagyon könnyen megközelithető a 11 kerületben, benzinkút is van, kettő is a közelben, villamos is jár az Allé sincs messze. Parkolás fizetős de mindig lehet helyet is találni.

Helyszín

Lara egy nem túl magas panelben rendel ,nem a mostani időkben épült de ,nem kell nagyon magasra se lépcsőzni. Amint a kapuhoz értem csörögtem mondta is a kapukódot máris mehettem fel ,azaz bár hamarabb értem oda pár perccel türelmesen vártam az autóban de Lara SMS küldött ha ott vagyok mehetek , plusz pont a kedves hozza állás .A lakás patyolat tiszta ,szerintem nem lakik itt életvitel szerüen csak randikra használja ,de ez igy is helyes szerintem .
A fürdőszoba káddal rendelkezik temérdek tusfürdő variáció ,száj viz ,pohár, ki volt készitve ,puha jó nedvszivó türcsi, s persze száraz kilépő. A tetthely egy kényelmes franciaágy, fotelek a cuccokat komótosan lepakolni ,hangulatos zene és kellemes fényviszonyok, pont jó , mert nemigen szeretem a sötét félhomályos szobákat.

Hirdető külseje

Lara, egy tüneményes hölgyike ,a korából a teste alapján legalább 10 évet letagadhatna ,a puncijából meg talán húszat is .Nekem mindenesetre nagyon bejött, a képeknek teljesen megfelel semmi photoshop előnyös be állitások ,csak a maga természetességében pózól. Egy piros melltartó bugyi kombóban magas sarkúban fogadott, kedvesen puszival üdvözölt .

Action

Most szerencsémre nem voltam akkora rohanásban, igy hát 1 teljes órát tudtam szánni a randinkra ,amit Laránál szerintem illik is eltölteni. Belépés után puszival üdvözlés cipő le majd beinvitált a szobában,kényelmesen lecuccoltam ,kevés small talk és elvonultam tisztálkodni .Ezt a kört letudva Lara már a szobában várt ,kis időre kiment checkolni a fürdőszobát nem hagytam e rumlit de nem szokásom ,mosolyogva meg is jegyezte, hogy minden ok .
Ezután állva kezdtük finoman simogatni egymást ,de nem sokára lehuppant a franciaágyra és én állva egy kellemes franciába kezdett ,hagytam egy ideig majd kérdeztem hogy kényeztethetem ,igenlő választ kaptam igy hátára fektettem Larát majd belekezdtem egy lassú minden testrészére való kényeztetésre .Nyakánál kezdtem majd a két gyönyörü cici következett,, has, combok nagyon sima bőre van ,elértem szép lassan a simára borotvált jó illatú puncihoz amit lehelet finoman kezdtem kényeztetni ,finom nyelvcsapásokkal ,lassan felépitve egy hatalmas orgazmust sikerült elérjen Lara, segitségemmel többször is összerándult a hasa, ezt mindig szeretem ha partneremnek örömöt sikerül okoznom.
Hagytam pihenni majd Lara kérte feküdjek hátamra mert ő következik ,lassan semmi kézimunkával kezdte kóstolgatni a farkincám ,pont olyan kellemes tempóban ahogy én szeretem ,nagyon ki tudta találni mindenféle magyarázat nélkül mi a kedvencem ,kértem a VV mert már nagyon benne akartam lenni ,kérdezte hogy preferálom ,én hagytam hogy szemből lovagoljon meg ,nagyon izgatóan csinálja ,koncentrálnom kellett nehogy idő előtt elmenjek, majd kérdeztem ha neki doggyba jó volna ,lelkesen rávágta ez is kedvenc póza, igy hátulról lassan becsúsztattam a farkam majd lassú de mély mozdulatokkal kezdtünk szinkronban mozogni ,hát nagyon szexi póz ez Larával, egyik kezével a golyókat is tudta simizni ,egy idő után saját csiklóját is izgatta ,sajnos ennyi finom inger hatására szinte egyszerre mentünk el. Szétválás után letisztogatott majd felajánlott egy krémes kellemes masszázst. Eközben kellemesen el tudtunk beszélni ,Lara egy nagyon intelligens hölgy ,hamar találtunk közös témát .Én figyeltem az órát de nem siettetett majd rám kérdezett mehet-e még egy menet ,én rábólintottam ,reménykedve hogy elég volt a regenerálódási idő .Kellemes lingam masszázzsal sikerült életet lehelni a farkincámban és olyan kellemesen csinálta ,hogy mondtam ne változtassunk rajta maradok a lingamnál és itt is ért a vég. Csak annyit sajnálok hogy nincs nála NFVSZ ,mert ez lett volna a non plusz ultra a mai napra, persze azért nem kell telhetetlen lenni.
Megkinált frissitővel, kávét is ajánlott de én nem szoktam csak reggel egyet inni ,egyszóval marasztalt bár már lejáróban volt az óra.

Elszámolás

Az elszámolás teljesen korrekt és baráti ,főleg ha az átélteket nézzük, én sem vagyok már egy fiatal legény, de kevéske itteni tapasztalatomból elmondhatom hogy a 35+ koru hölgyek a legkedvesebbek és legodaadóbbak legjobban átérzik mit is óhajt az emberfia .
Laránál ez hatványozottan igaz. ami az adatlapján szerepel nekem bőven megfelelt tehát extrát nem óhajtottam semmit nem is igen néztem van e egyeltalán.

Laraa, istennő szexpartner

  Culumbo

Egyeztetés

Nekem szerencsém volt, elsőre felvette. Először csak érdeklődtem a lehetőségekről, de annyira megfogott a hangja és a kedvessége, hogy biztos voltam benne ,hogy újra hívni fogom, immár a találkozó miatt.

Megközelítés

Könnyen megközelíthető a hely, valóban a Móricz Zs Körtér. Parkolni nem az igazi az utcákban, de a közelben ott az Alle és ingyenes a parkolás az elején. BKV? Móricz Zs Körtér. így minden járat arra megy.

Helyszín

Régebbi bérház, annak előnyeivel és hátrányaival. Kicsit sötét bejárat, szűk lift. A lakók kedvesek, rám köszönt egy hölgy. Tisztelettel fogadtam. A lakást nem egyedül használja, de kiváló a logisztika. Fürdőszobán nyitott ajtó jelenti,hogy szabad a pálya. A fürdő nagy, kád van, sok-sok tusfürdővel, száj öblítővel stb. A szobában kanapé és matrac, tompított fények,kellemes meleg.

Hirdető külseje

Loraa nagyon kedves, mosolyogva fogadott. Folyamatos a szem és a test (kéz) kontakt, bájosan terel a birodalmába. A külseje a képeknek megfelelő, azzal, hogy angyali arca van, ami elbűvöli az embert. A cicik sem láthatóak a képeken, ami helytelen, hiszen gyönyörűek. Laraa egy kb 7-8 cm-es magassarkút viselt, lenge öltözettel érkezésemkor,magas és dögös,éreztem,hogy jó helyen vagyok

Action

Azt beszéltük meg, hogy finoman meg fog masszírozni, aztán történik majd valamilyen levezetés. Aztán már a kezdeti megbeszélésen kiderült (az említett kanapén), hogy ebből bizony több lesz. Bolond lettem volna kihagyni.
Azért elkezdte a masszírozást, ami nagyon finom is volt, de 10 perc után mondta, hogy melege van, és megkérdezte, hogy csináljunk-e valami mást. Csináltunk. Laraa bőre selymes, MINDENHOL ápolt és finom, megkóstoltam. Ő is engem, majd hátulról, isteni popsijában gyönyörködve lett végem.

Elszámolás

Minden tekintetben korrekt.

Lara :), felejthetetlen szexpartner

  steven2015

Egyeztetés

Telefonon hivtam nagyon kedvesen válaszolt részletesen tájékoztatott , de az időpont akkor sajnos nem volt jó, pár óra múlva kerestem és akkor már minden nagyon jól összejött ,kb fél óra múlva már nála is voltam .

Megközelítés

Megközelités ideálisnak mondható ,ugyanis az Allee tól nem messze a Petőfi hid irányában található Lara búvóhelye , van közelben egy benzinkút is van ,BKK is jár természetesen, a GPS pont odavisz parkolás is volt de természetesen fizetős.

Helyszín

Egy régebben épült tömbház nem magas emeletén rendel Lara, bár csak házszámot kaptam elsőre de pont a jó lépcsőháznál csörögtem ,kód bejutáshoz és máris az emeleten nyilt az ajtó .Előszobában üdvözlő puszi, cipő le majd Lara betessékelt a szobába ahol majd a szeánsz fog zajlani. Nagy franciaágy amin kényelmesen lehet hancúrozni ,fotel lecuccolni kényelmesen gyertyafények egyszóval igényes fogadtatás hölgyünk részéről. Villámgyorsan levetköztem ami nagy csodálkozást váltott ki ,de nem sokat szoktam ilyesmire időt pazarolni,friss törülközővel a kezembe Lara megmutatta a fürdőszobát pár instrukcióval ellátott majd hagyott nyugodtan tisztálkodni. Eléggé nagy a tusfürdő választék is szájviz pohárral kikészitve, minden teljesen rendben ,száraz kilépő, amúgy fürdőkád van de függöny nélkül, tehát vigyázni kell a viz fröcsköléssel. Felfrissülés után a szobában találtam magam ahol Lara már nagyon várt.

Hirdető külseje

A képeknek szerintem teljesen megfelel, nincs semmiféle trükközés ,pontosan azt kapod amit a képek szerint is elvárnál ,de azért a kedvességét persze nem tükrözik a képek. Szép arcú, formás testü negyvenes éveiben járó hölgyike ,kerekded pont tenyérbe illő cicikkel ,magassága nekem pont jó mert én is magas vagyok magas sarkú cipővel várt igy egy magasságban voltunk .Piros bugyi melltartó szettben várt.

Action

Szobában beérkezve fürdés után nekem háttal állt ,elkezdtem simogatni s megdicsérni a szinte tökéletes vonalait majd sikerült egy mozgásból kikapcsolni piros melltartóját, próbáltam ciciket szopogatni de helyet foglalt az ágy szélén egy mozdulattal magához húzott majd elkezdte felfedezni a farkincám , nagyon finom kezdésnek bizonyult ,érzékien nyalogatta, kézzel a golyókat simizte ,felajánlottam a kölcsönös franciát ,komótosan hátára feküdt ,nekifogtam finoman a ciccikkel kezdeni a kényeztetést , de sajnos hamar leküldött a puncijához, ami meg kell vallani egy nagyon finom, simára borotvált hamvas barack punci, szerintem tizen-huszon évesek is megirigyelhetnék nemhogy az ő korosztálya .
Ezután belekezdtem egy finom punci nyalásba amit halkan dijazott ,egyszer csak hirtelen felült ,azt hittem valamit nem jól csinálok de megnyugtatott hogy minden ok de szeretné ha belehatolnék és úgy menne el.Persze konformáltam magam óhajához ,hátamra feküdtem farkam már harcra kész állapotban volt természetesen mint mindig amikor kényeztetem partnerem ,szempillantás alatt felpattintotta a vegyvédelmit ami gyümölcsös volt, majd szemből beleült és elkezdett rajtam lovagolni, nagyon kecsesen csinálta ,majd hirtelen leszállt és most már háttal nekem ült bele, ekkor már gyorsabban kezdett el ficánkolni a farkamon ,közölte mindjárt elmegy mondtam ne zavartassa magát ,ez persze bennem is elinditotta a folyamatot és egyszerre éltünk át egy frenetikus orgazmust ,magam sem hittem volna, hogy ilyen jól tudunk szinkronizálni .

Elszámolás

Extrát nem vettem igénybe ,mert amit alapból nyújtott bőven elegek voltak ,ha egy teljes órára megyek, akkor esetleg érdeklődök behatóbban extráiról .Nekem nagyon kellemesen telt el a félóra ,szeretett volna még beszélgetni velem , kávézgatni de én sajnos rohanásban voltam ,igy legközelebbre, tettük ezt a tevékenységet. Személy szerint nagyon meg voltam elégedve, kellemes töltöttem el az időt , az elszámolást illetően, a rózsák száma is kedvező ,megtalálható a bővebb infóban ,tehát meglepetés nem érhet.

Lara :), felejthetetlen szexpartner

  lebowsky

Egyeztetés

Telefonon beszéltünk, ahogyan máskor is. A megszokott kedves stílusban, beszélgettünk. Ezúttal szerencsém volt, mert tudott fogadni szinte azonnal.

Megközelítés

A parkolás fizetős, cserébe viszont szinte mindig van hely! Tömegközlekedésből szinte mindent találni a környéken. Kitűnő elelyezkedése van ennek a kis kuckónak.

Helyszín

A lakás mit sem változott. Egyszerű, tiszta, célirányos, kellemes hely. A házigazda személyisége tökéletessé teszi. :) A kádas-zuhanyzós fürdőben gazdag tusfürdő választék, a szobában kellemes zene, és kényelmes franciaágy várja a vendéget.

Hirdető külseje

Larán nem fog az idő! :) Két éve nem láttam, nagyon kellemes volt újra találkozni. Kedves, elegáns, arisztokratikus megjelenése most is elbűvölt. Magassarkúban és izgalmas fehérneűben fogadott, finom puszikkal. Azonnal megteremtette a kellemes hangulatot.

Action

A szobában hellyel, és itallal kínált, miközben megbeszéltük, hogy milyen régen láttuk egymást, és ezem jó volna változtatnia. későbbiekben. :) A fürdőbe kisért, ahol huncut módon kileste az utolsó ruhadarabom levételét. Itt már ébredezett alibidóm a finom pusziknak és érintéseknek köszönhetően. :)
Gyors zuhany után, azonnal kicsomagolt a törölközőből, és finoman, de türelmetlenül egymásnak estünk. Hosszan simogattuk puszilgattuk egymást, eleinte az ágy mellett állva, majd az ágyon folytattuk.
Először én szerettem volna kényeztetni, ami nem volt ellenére. Végig csókoltam a testét, mesés lábait, majd a combok közé fúrtam az arcom. Nagyon érzékenyen reagál minden finom érintésre, nem maradt hatás nélkül a ténykedésem, egy heves orgazmussal ajándékozott meg.
Miután picit magához tért, a hátamra parancsolt, és az én kényeztetésem következett. Érzékien, de határozottan, varrázsolt kőkeménnyé. Nagyon finoman csinálta, nem is nagyon eröltettem, hogy gumit húzzunk.
Természetesen ennek is eljött az ideje. Larára bíztam az irányítást, Ő pedig háttal lovagolt meg, majd a kedvencére tértünk és hátulról kutyusban fejeztük be az aktust. Gyönyörű csípőjének a mozgása, fenekének látványa és markolása felejthetetlen élmény. :)
A maradék időnket beszélgetéssel töltöttük, vele ez is tartalas és élményszámba menő.
Köszönöm kedves!

Elszámolás

Az extrák igen.. Magam sem értem miéert de most sem kértem a csókot, pedig az nekem az egyik kedvencem. Valahogy a többi szép és finom részlet elvitte erről a hangsújt. Kérlek Lara legközelebb emlékeztess, hogy csókolózzunk! :D

Lara :), felejthetetlen szexpartner

  lebowsky

Egyeztetés

Telefonon történt. Gyorsan lényegretörően egyeztettük időpontot, a részletekkel tisztában voltam, hiszen nem először beszéltünk. Rugalmas volt, egy órán belül tudott fogadni.

Megközelítés

Fizetős parkolás, de félelmeimmel ellentétben bőven van hely. BKV mégjobb. Villamos, metro, busz...

Helyszín

Tégla :) tömbház. semmi extra, a célnak tökéletesen megfelel. Lara a diszkrécióra nagyon ügyel, tessék ebben partnernek lenni! :) Franciaágy, vendégnek, ruhának és persze a vendéglátónak 2 fotel. tv diszkrét zene. :) Fürdő rendben semmi extra, bőséges tusfürdő és szájvíz választék, tiszta puha törölköző....

Hirdető külseje

Egyértelműen a képeken látott istennő. :) Az arcára nagyon kíváncsi voltam, és nem csalódtam! Régóta a kedvencek közt van igen előkelő helyen, de valahogy eddig nem jött össze a találka. :) Arisztokratikus megjelenés, a társaságában önkéntelenül is összekapja magát az ember. A fogadtatás is arisztokratikus, semmi lányos vihogás, csacsogás, vagy túlzott közvetlenség, de meleg kedves fogadtatás, finom puszikkal az arcra a késésem elenére. Közben a házszabályok ismertetése.. Nem egy duhaj hangos "bordély" ez a lak, itt kérem uralkodni kell magán az ember fiának, de ez legkevésbé sem esett nehezemre, hiszen amúgy sem vagyok "hangos" a szexben. Negyedórás késéssel érkeztem, amit jeleztem előre. Természetesen nem örült neki, de megígértem, hogy valahogy kárpótolom érte. Utólag is köszönöm a megértést, remélem sikerült ellenpontozom ezt a malőrt. :)

Action

Fürdés után a szobában azonnal hozzámsimult levette rólam az alsót, és szószerint kézbe vette az irányítást. ...majd rögtön utána szájba. :) Pillanatok alatt keményre varázsolt, amit szemmel láthatóan elégedettségel vett tudomásul. ...nem folytathattuk így hiszen törleszteni valóm volt, ezért hanyatt feküdt az ágyon és szét tárta előttem a gyönyörök kertjét. :) Lara szereti ha nyelvvel kényeztetik, én pedig imádom Larát nyelvvel kényeztetni! :) hosszan zajlott ez a rész, és hálaégnek nem eredménytelenül. Lara minden porcikája reagál a és kommunikál, isteni őt kényeztetni. Természetesen ezek után ő sem volt rest, szájával óvszert varázsolt a barátomra ami azóta is büszkén meredezett. hanyatt fektetett és belém szeretett volna ülni, de megkértem hogy előtte a számra üljön, had leheljek pár csókot arra a mesés csiklóra. :) Ezután már nem lehetett megakadályozni abbn hogy belém üljön. meglovagolt, majd a kedvenc pózára váltottunk a kutyusra. Gyönyörű formás popsija felől hatoltam be, és tempósan szeretkeztünk... hamar végem lett ezek után. :) Mellé omlottam az ágyra és beszélgettünk. Jó vele beszélgetni, megtaláltuk a közös hangot.
Az órára pillantva láttam, hogy az egy óra nagyon kevés lesz ezért megegyeztünk hogy hosszabbítunk. :) Kézbevette a barátomat, higy megvizsgálja lessz-e értelme a folytatásnak. Kisbarátom nem hagyott cserben keményen nyújtózkodott a repetáért amit Lara nagyon finom szájmunkával jutalmazott. Mielőtt ismét elementem volna, szóltam hogy én még szeretnék törleszteni, amit örömmel vett. Lassan a csikis nyakától lefelé haladva feltérképeztem a testét, majd hosszan, tényleg hosszan elidőztem a combok közt. Végtelen csókba fonódtam Lara puncijával, és nem jöttem fejebb csak két orgazmus után.
Ezután oldalról hatoltam be Ő pedig nézte ahogyan ki-be járkál a barátom..... izgató volt, hogy szereti nézni! :) ...megint hamar végem lett egy hatalmas orgazmussal.
..kb itt realizáltam, hogy az extra idő is letelt.. gyors zuhany, búcsúzás fájó szívvel..

Elszámolás

Első alkalommal voltam, előre elhelyezve a tálcán, majd a végén az extraidő is.
Ilyen nőből nagyon kevés a másfél óra! :D
Nekem nagyon fontos a csók, szerettem volna megcsókolni, de valahogy nem kértem ezt az exrtrát... Nem tudom miért, de ezt ígyéreztem helyénvalónak most. Legközelebb lehet másként lesz.

Lara :), felejthetetlen szexpartner

  Caulfield

Egyeztetés

Néhány hónappal ezelőtt egyszer már jártam Laránál, és úgy éreztem, itt az idő, hogy ismét felkeressem. Hirtelen ötlettől vezérelve felhívtam, és szerencsémre rögtön felvette a telefont, majd sikerült is még aznap délutánra egyeztetnünk egy randit, mert pont volt még egy szabad időpontja.

Megközelítés

A XI. kerület egyik legfrekventáltabb részén van Lara főhadiszállása, közel a Petőfi hídhoz és az Alléhoz. Tömegközlekedéssel is tökéletes, én most azt választottam, de autóval is könnyen le lehet parkolni a közeli lakótelepi parkolóban.

Helyszín

Célnak tökéletesen megfelelő, kellemes, hangulatos lakótelepi lakás, ami praktikusan és mégis otthonosan van berendezve, és ahol ezúttal is mindenfelé rend és tisztaság fogadott.
Mivel Lara egyedül van a lakásban, nem kell attól tartanunk, hogy bárki mással is összefutnánk. A tetthely is tágas, ahol nagy franciaágyon lehet hódolni az erotika örömeinek, a falon pedig több tükör is található stratégiailag elhelyezve, így a mozizás szerelmesei is megtalálhatják számításaikat. Egyetlen apró negatívum talán a fürdőszobában a zuhanyzófüggöny hiánya, de némi odafigyeléssel azért elkerülhető, hogy eláztassuk a fürdőszobát, nekem legalábbis sikerült.

Hirdető külseje

Akárcsak első látogatásomkor, ezúttal is egy nagyon kedves, csinos, érett nő nyitott ajtót nekem. Nem a hagyományos értelemben vett bombázó, inkább a sokunk fantáziájában élő szomszédasszony típus, aki erőteljes szexuális kisugárzásával és kacér tekintetével könnyen beindítja az embert. Lara viszonylag magas, nőiesen karcsú formákkal, hosszú combokkal és homokóra alkattal van megáldva. Cicijei formásak és tenyérbeillőek illetve kimondottan érzékenyek (erről majd később) a popsija pedig szintén szép, gömbölyű formájú, de legjobban talán szemei fogtak meg, melyek őszinte kedvességet és vidámságot sugároznak. Összességében egy negyvenes évei elején járó, fiatalos, nagyon jól karbantartott hölgy, kiírt életkora szerintem megfelel a valóságnak.

Action

Érkezésemkor már ismerősként, nagy puszikkal fogadott és kedvesen beinvitált szentélyébe. Lenge, fekete ruhát viselt, ami sok mindent sejtetni engedett magából és kellemes látványt nyújtott, amint előttem sétált benne. Leültetett és itallal kínált, majd megbeszéltük kivel mi történt előző látogatásom óta, illetve a foci vb eseményeiről is ejtettünk pár szót. Amikor úgy érezte itt az idő, tiszta törölközőt adott kezembe, és bár már ismertem a járást, azért Lara is elkísért a fürdőszoba felé, nehogy véletlenül eltévedjek. Mire visszatértem Hozzá, már csak bugyiban és melltartóban várt rám. Először álló helyzetben kezdtük el felderíteni egymás testét simogatások és apró csókok formájában. Kezével lenyúlt lábam közé és örömmel állapította meg, hogy már ekkor jól állt, aminek kell, és persze az én kezeim is elkalandoztak erre-arra. Ekkor kerültek le rólunk az utolsó ruhadarabok, majd az ágyon fekve folytattuk az ismerkedést hasonló módon. Csókolgattam, ahol éppen elértem: lábát, popsiját, cicijeit - ez utóbbiak kifejezetten érzékenyek, ezért nagyon finom, óvatos bánásmódot igényelnek - majd nyakától szisztematikusan lefelé haladva cicijein illetve hasán át végül megérkeztem öléhez, ami nagyon szép puncit rejt. Nem estem egyből neki, alaposan körbejártam és csak finoman láttam hozzá. Hamar megérkeztek az első sóhajok, halk nyögések, illetve verbálisan is többször tudtomra adta, hogy pontosan így szereti, de magam is éreztem, hogy jó úton haladok. Néhány perc múlva meg is hozta gyümölcsét ténykedésem. Magához húzott és olyan erősen szorított combjai közé, hogy nem volt más választásom, mint folytatni. Teste tekintélyes rángásokkal jutalmazott meg és meglepetésemre még jó fél perc elteltével is újra-újra összerándult a legfinomabb érintésre is. Ritkán lehet ennyire biztos benne az ember, hogy valóban sikerült örömet szereznie partnerének, de ezúttal semmi kétségem nem volt efelől, amivel rögtön le is tettük az alapjait egy kellemes együttlétnek.

Szemembe nézett és azt mondta, most ő következik, hogy megpróbálja viszonozni kedvességemet. Gumit húzott, majd kellemes, változatos franciába kezdett, sok féle elemet variálva, a szemkontaktus pedig szinte folyamatos volt közben. Már nem sok kellett volna, hogy kivégezzen, de jobban szeretem ha a rendeltetésszerű helyen ér el a vég, így amikor megkérdezte, csináljuk-e valamit mást, igennel feleltem és hátulról merültünk el egymásban. Bár első körben nagyon hamar megadtam magam, de ilyen felvezetés után ez talán érthető is. Miután megtörölgetett, elterültünk egymás mellett az ágyon és meghitt, vidám hangulatban beszélgettünk az élet különböző dolgairól. Lara beszélgető partnernek is ideális, mert sokoldalúan művelt és rengeteg témában jártas.

Hamar éledezni kezdtem, ami az ő figyelmét se kerülte el. Egy bevezető olajos, lingam szerű masszázzsal nagyon gyorsan harcképes állapotba hozott ismét. A védőfelszerelés felhelyezése után némi újabb szembenézős franciás kezelés következett, amihez ezúttal a lábaim közé beülve helyezkedett el. Ezek után már nem volt más hátra, mint előre. Hanyatt feküdt és kezével elkezdett kicsit játszadozni punciján, mielőtt missziben behatoltam volna, amire eddigre már mindketten nagyon vágytunk. Visszajelzései alapján a kezdeti lassabb tempóról hamar gyorsabb fokozatra kapcsoltunk, ő pedig megragadott fenekemnél és mintegy nyomott magába a számára kívánatos ütemben. Közben átöleltük egymást és időnként olyan erősen szorított magához, hogy már-már attól féltem, összeroppantjuk egymást. :) Ekkor szállt el Lara másodszor, olyannyira, hogy kis pihenőt is kellett tartanunk, mert hiperérzékeny lett a puncija.

Amikor azt mondta, hogy már rendben van, oldalról folytattuk. Eközben jegyezte meg, hogy nézni is nagyon szereti, és mivel ebben a pózban tökéletes rálátása volt mindenre, így ezt kedvére meg is tehette. Viszont mivel ő is hátulról szereti legjobban, ezért javasoltam, hogy azt válasszuk a véghajrához. Eddigre már egyikünk se fogta vissza magát, és így folytattuk egészen kifulladásig. Nagyon kellemes látványt nyújtott Lara ebben a pozícióban, amit hol a tükörben csodáltam meg, hol pedig az elém táruló valóság formájában. Közben a ventillátort is be kellett kapcsolnunk, mert már kezdett nagyon melegünk lenni, hiszen alaposan megizzasztottuk egymást. Először azt hittem nem fog összejönni a második, de aztán sikerült megtalálnunk a tökéletes szöget és ritmust, aminek köszönhetően másodszor is siker zárta történetünket. Bár neki a harmadik már nem jött össze (elmondása szerint ritkán szokott ennyi idő alatt), de így is kihoztunk egy 2-2-es igazságos döntetlent, a 11-eseket pedig majd talán legközelebb lejátsszuk. :)

Bár időnk már nagyjából lejárt, mégis megkínált még egy csésze finom teával, amit közösen elfogyasztottunk további kellemes társalgás közepette. Viszont nem akartam már visszaélni vendégszeretetével, ezért mikor poharam üres lett, felálltam és felöltöztem, majd nagy ölelések, puszik és kölcsönös jókívánságok kíséretében búcsút vettünk egymástól a következő találkozás reményében.

Elszámolás

Legutóbbi látogatásom óta nem történt változás. A telefonban megbeszélteknek megfelelően az új pesti átlagnál szolidabb csokorral készültem, amit ismerősként elég volt utólag rendeznem. Az átélt élmények ismeretében nagyon is megérte.

Lara :), jó szexpartner

  Q3A

Egyeztetés

Elsőre elértem telefonon, átmentünk az infókon majd másnap reggel visszahívtam, hogy lefixáljuk a randit.

Megközelítés

BKV-val mentem, nagyon könnyű eljutni, lehetetlenség eltévedni.

Helyszín

Célnak teljesen megfelelő tiszta lakás, fürdőben minden ami kell.

Hirdető külseje

A képeken is látható magas, vékony, érett szőke nő fogadott melltartó-bugyi kombóban és magassarkúban. Arckitakarástól nem kell félni, gyönyörű nő, lábai is nagyon szépek és formásak. :) Végig nagyon kedves és mosolygós volt, remek partner. Jóval fiatalabb vagyok nála, de szóba se jött és semmi negatívum nem ért miatta.

Action

Egy kis ismerkedős beszélgetéssel kezdtünk, majd irány a fürdő. Visszatérés után leültünk az ágyra, majd szép lassan kiszabadítottam lábikóit a magassarkúból és elkezdtem kóstolgatni, imádni őket. Mondta, hogy szereti a láberotikát és ezt éreztem is, jól reagált a kényeztetésre. Pár perc után lábai megindultak lefelé, hogy viszonozzák a kedveskedést. Kis simogatás után helycsere következett, lábujjaival megragadta farkamat és elkezdett kellemes tempóban fel-le haladni.

Lábügyessége után a francia tudását is megmutatta, finoman csinálja és a szemkontaktus sem maradt el. Ezután visszaült elém és újból lábbal kényeztetett, majd lerakta őket a kezeimhez, lehajolt és vissza vett szájába. Eszméletlen látvány volt, közben lábfejeit simogattam, ha lett volna rá lehetőség simán el tudtam volna durrani ebben a felállásban. Ezután előkerült a gumi, de előbb még viszonoztam a franciás kényeztetést. Puncija is nagyon finom, itt is nagy erőt kellett vennem magamon, hogy abbahagyjam. Lara már a hátán feküdt, így missziben hatoltam be először, majd ezután kutyusba váltottunk, így is lett végem.

A maradék időt elbeszélgettük, intelligens nő, jó vele csacsogni is. :)

Elszámolás

Elején rendeztük, extrát nem kértem.

Lara :), nagyon jó szexpartner

  budioka

Egyeztetés

Már régen kinéztem magamnak és most telefonon sikerült is elérnem. A részletek egyeztetése után indultam is hozzá a megbeszélt időpontban. Az egyeztetés egyszerű és pontos volt.

Megközelítés

Gk-val voltam, a parkolás egyszerű volt, de fizetős. A kerület egy forgalmas pontján van az ingatlan, villamos, busz van a közelben.

Helyszín

70-es évekbeli társasházban egy szép, tiszta, elegáns lakásban található Lara:). A szobában szép, nagy ágy két oldalt tükör, ha valakit érdekel. Én szeretek néha nézelődni benne.A fürdőben is minden megtalálható a felfrissüléshez. A helyszín tökéletesen megfelel a célnak.

Hirdető külseje

A képeken látható csinos hölgy Lara. Mindene a helyén, aranyos, vonzó hölgy. Nagyon pedáns, tiszta és nagyon kellemes illatú, ízű a nunija.

Action

Megérkezésem után kedves feszültség oldó beszélgetés után irány a fürdőszoba.
Visszaérkezésünk után simogatással kezdtünk. Úgy állva kaptam egy csodálatos, minden igényt kielégítő NF-et, amitől befickósodtam. Ezután én kezdtem el kényeztetni nyelvvel és ujjammal a csiklóját. Egyértelműen szereti ezt a cselekedetet. Felszólított, hogy most már aztán hatoljak bele. Kellemes gumis francia után, missziben be is küldtem a kápót. Melegítésként indítottuk ezzel, de váltottunk a kedvencére a kutyusra. Csavartuk, pörgettük, meg volt amikor rendesen csak megdugtam (ezt szereti, kívánja) majd háttal beleülésre cseréltük a figurát. Elbűvölt a tükörben ahogy elölről láttam mennyire élvezi. Ismét csere és meglovagolt. Kezeimben a cicik, úúúú, nagyon jó volt. Csere misszibe, mjd ismét kutyus. Így szereti érezhetően a legjobban. A végére kaptam egy csoda, krémes, nagyon kellemes, kézi levezetést. Így lőttem tele a tenyerét a ragadós fehér produktumommal. Hosszú ideig nem tértem magamhoz annyira jó volt.
Megtisztogatott és bájosan elcsevegtünk az élet nehéz dolgairól.
Azért a teljesség kedvéért lezuhiztam a bohóc sipkáját, majd öltözés és indulás a napsütéses nagyvilágba.

Elszámolás

A randi elején intéztük a BP átlagnak megfelelő rózsacsokor átadását. Mindent megkaptam amit a hirdetésében beígért fantasztikusan magas minőségben. Nem kérdés, hogy nekem megérte.

Lara :), felejthetetlen szexpartner

  lacuska

Egyeztetés

Utazom haza, gondoltam előtte megajándékozom magam Larával. Már délután volt mikor hívtam, elsőre felvette, majd kedves hangon, de elutasított. Ne haragudjak, de limitáltan fogadja vendégeit és ez a mai nap már megvolt neki. Épp indulni készült. Mit tehettem? Végül is szíve joga, igazából nem haragudhatok rá ezért. Gondoltam más lány után kell néznem, pedig most Ő kedvenc. Húsz másodperc múlva diszkréten rámcsörög, visszahívom és mondja hogy elnézésemet kéri, a melós telója nem egy csúcsmodell, és előfordúl hogy a nevet nem, csak a számot írja ki. Szerencsémre gyorsan utánanézett a kapcsolatok között, és ott már megismert. Kért tőlem egy félórát, hogy fogadni tudjon, és már mehettem is. Ez kérem a rugalmasság!!! Nem?

Megközelítés

Még mindíg a gyufa feltalálójának vezetéknevét viseli a utca. Ugyanúgy mint egy hete, gyalogosan közelítettem, a tömegközlekedés most is kitűnő,( busz- villamos) a parkolás most is fizetős, a panel most is ugyanott áll. Most sem vártam a ház előtt. Kedves Makktársak! Aki vette a fáradságot, és elolvasta a múltheti beszámolómat Laráról, (30-an vették) azok most csapkodni fogják a térdüket, és harsány kacagásban fognak kitörni: MEGINT ELRONTOTTAM A KAPUKÓDOT!!!!! Incredible! Lara még most sem hiszi. Nem azért mondom, de Gázszerelő mester vagyok, a rejtvényfejtésben is erősnek számítok, az arcmemóriám kiváló, és egy szaros kapukódot nem tudok beírni rendesen! Én nem tudom. Mikor ennek a lánynak a közélébe kerülök, izgatott leszek és hibát hibára halmozok. A fürdőben kiesett a kezemből a tusoló, össze -vissza fröcsköltem mindent, pedig bent sem volt. Úgyhogy kaptam a penzumot ma is. De szerencsére ma is volt nálam bonbon.

Helyszín

A lakás kétszobás, tiszta, pendantéria a fürdőben is (míg be nem mentem) türcsi nagy, tusfürdők sokasága, szájvíz stb. Melegvíz szuper. Most jobban megfigyeltem a baszobát is, franciaágy kényelmes méretes, két fotel, két szép fa szekrény tükrökkel, kár hogy rossz az elhelyezés és.csak Larát látom benne csak, magamat nemigen.Bár az is igaz lehet, hogy a szekrényt nem ilyen célzattal tették oda. Van még egy asztal, két szőnyeg, és talán egy komód, amin egy nagyképernyős TV áll. A szoba tágas egyébként. A célnak mindenféleképpen, de még lakószobának is megfelel.

Hirdető külseje

Lara most is szép mint mindíg,fehér bőrű, inkább vékony testalkatú ruganyos léptű, igazi MILF, bőre szép, illatos. Hosszú combok, kecses lábak, mellek rendben, popsi kemény, jól alakítható. Arca is szép szerintem, ápolt kezek, élénk pirosra festett körmök, csinos lány, igazi NŐ!

Action

A fürdőből visszaérve már megszabadult utcai rucijától, ott áll szemben velem meztelenül, vadítóan. Az ágyra invitál, (majdnem melléülök) felhúzza kecses labait, mosolyog, nyújtja felém a kezét, simizem, nehéz vele betelni nagyon. Már kapom is az érzéki franciámat, puha szájacskájától, bár ma lehetne egy kicsit nyálasabb, de azért így is fincsi. Nyelvecskéjével köröz a makkomon, oda s vissza, nyalogatja a rudat, nyelvével le-föl szánkázik rajta, bekapja lágyan, szopogatja, nyalogatja, többször van szemkontaktus, nagyon érzéki és nagyon kínoz vele. Szeretném viszonozni neki a kedvességét, de ő nemes egyszerűséggel kijelenti azt már ma megkapta, viszont szeretné ha keményen megdugnám. Most erre vágyik. Mivel a keménységem már rég megvan, Lara gyorsan VV-t húz rám, és már fordulunk is kedvenc pózába, kutyusba. Ami ezután jön nagyon-nagyon jó. Mindíg szép lassan kezdünk, végig kommentálja az egész aktust, irányít, engem is magával ragad, most gyorsítunk, újra lassan, köröz a csípőjével, fantasztikusan jó, érzem felhevült testét, csapkodom, markolászom gyönyörű popsiját, és egyre jobban haladunk a beteljesedés felé. Megjegyzi, csapódó golyóim is jótékony hatást váltanak ki nála csikló tájékon. Fogom két kézzel vállait és amilyen keményen csak lehet küldöm neki. Jelzi, neki hamarosan jön a gyönyör, kövessem én is. Sajnos nekem még kell egy kis idő, annyira még nem szoktunk össze, nála a rángások, teste megfeszül, és érzem, bár mondja is, NAGYON JÓÓÓÓ. Misszibe fordulunk és már majdnem leesünk az ágyról mikor tele lövöm a gumit. Huh. Pihenünk frisstővel kínál, beszélgetünk, a magánéletemben fontos döntések előtt állok, kikértem véleményét, jó meglátásai voltak. Második felvonás: igen, vele nem kérdés hogy lesz (nem mindenütt tudom produkálni) : újra egy jó kis NF, ami helyzetbe hozza a velem egykorút, most meglovagol, szemben ül velem, markolászom szép melleit, gyorsít, jó érzés nagyon. Váltunk: ügyesen egy kis lábmunka, ez is fincsi, majd újra VV fel, és újra kutyusban, keményen, ahogy kérte. Térdelésből guggolásba váltok , így egy kicsit keményedünk is, és talán még mélyebbre is lehet hatolni. Lara most is mondja-mondja, de már nem értem, mert az aktusra koncentrálok. Neki most is sikerül szerintem, nekem másodszorra már nem egyszerű, maradunk egy kézi levezetésnél.Ezt is tökéletesen abszolválja. Olajos masszázst kapok a kicsit közben megilletődött férfiasságomra, ami ezáltal újraéled, bekeményedik. Gyorsan-lassan, de a végén nagyon gyorsan, és már meg is van az eredmény az ágyékomon. Megjegyzi: ez másodszorra, nem elhanyagolható mennyiség! Nagy pozitívum itt, hogy nem nekem kellett befejeznem.

Elszámolás

Előre, leteszem a rózsaszálakat az asztalra ami végig ott is marad, nem tünik el fürdőzés közben. Több szó nem is esik erről. Extrákról nem tudok.

Lara :), felejthetetlen szexpartner

  csokis

Egyeztetés

Itt is és egy másik oldalon is láttam a hirdetését, már régóta szemeztem vele. A másik oldalon váltottunk pár üzenetet. Hívtam, de arra a napra nem sikerült időpontot találnunk. Másnap hívtam és úgy 1,5-2 óra múlva már nála is voltam. Bár ez sem volt egyszerű mert meg kellett ígérnem, hogy nem leszek túl hangos :)

Megközelítés

Dél Buda egy forgalmas utcája, közel a Petőfi hídhoz. Könnyű megtalálni, parkoló is van bőven. Persze hogy fizetős.

Helyszín

Kb. a 70-es, 80-as években épült panelház, kifogástalan állapotban. Nem kell sok emeletet mászni és könnyű a bejutás. Fűrdő tiszta, akár csak a szoba. Ketten dolgoznak, de még csak motoszkálást sem hallottam.

Hirdető külseje

Gyönyörű, vékony. 40-es hölgy, hófehér puha bőr. Szexi feketében fogadott.

Action

Részletek tisztázása és fürdés után, fekete fehérneműben fogadott. Lekapta a törölközt rólam és az ágyra invitált, jobbnak láttam engedelmeskedni. Csókolóztunk, simogattuk egymást, aztán lassan lefelé haladtam. Nyelvem munkáját halk nyögések és finom kis rángáok kisérték, egészen a beteljesedésig. Azt mondta most ős is mutatni akar valamit, hát hagytam magam. Nagyon finoman, lágyan franciázik. Kis idő múlva (pedig még bírtam volna) a védőfelszerelésétr nyúlt és szemből meglovagolt. Mellét, derekát simogattam. Aztán persze csak kiderült, hogy hátulról szereti, váltottunk is ebbe a pozicióba és már nem kellett sokat várni a beteljesedésre. Összebújva beszélgettünk még az élet nagy dolgairól, mikor finoman figyelmeztett az idő múlásásra, de nem volt még kedvem menni. Megtoldottuk fél órával a programot, amit rögtön egy fergeteges 69-cel kezdtünk. De persze kibújt belőle a 'kisördög' és javasolta a kutyapózt én meg nem ellenkeztem. Ilyen klassz remegélst és zihálást már régen láttam, miközben erősen markoltam a derekát. Muszáj volt pihennünk, de aztán a 1,5 óra is elrepült és nekem szedelődszködni kellett.

Elszámolás

A csók extra, takán ez tér el a szokásostól, amúgy megfelel az általánosan elfogadott mértéknek. Utólag az asztalra helyezve, minden egyezett a telefonon megbeszéltekkel.

Lara :), nagyon jó szexpartner

  Caulfield

Egyeztetés

Telefonon hívtam, elsőre felvette és másnap délelőttre beszéltünk meg egy találkozót, amit aznap reggel még indulás előtt pontosítottunk. Ekkor kaptam meg a pontos címet is.

Megközelítés

Budán, a Petőfi-híd közelében, lakótelepi környezetben találjuk meg Larát. A közlekedés tökéletes. Én tömegközlekedéssel érkeztem, de úgy néztem autóval is könnyen lehetne találni parkolóhelyet a közelben.

Helyszín

A lakás belülről is jó állapotú, szép és otthonos. Rend és tisztaság uralkodik minden részében. Lara egyedül van a lakásban, így nincs jövés-menés, csak a szomszédból szűrődött át némi zaj a vékony falaknak köszönhetően, de nem volt zavaró. A tetthely is tágas, praktikusan berendezett, ahol kényelmes franciaágyon lehet hódolni az erotika örömeinek. Közben végig kellemes zene (azt hiszem Norah Jones) szólt, ami abszolút illett a találkozó jellegéhez, a falon pedig több tükör is van, amiben nyomon lehet követni az eseményeket. :) A fürdőszoba is jól felszerelt és tiszta, zuhanyfüggöny híján viszont kicsit óvatosan kell zuhanyozni.

Hirdető külseje

Az ajtón belépve egy magas, hosszú combú, szőke teremtés várt rám, aki a magassarkújának köszönhetően még magasabb is volt nálam, ez azonban nem zavart, hiszen tudtam, hogy később majd úgyis egy magasságba kerülünk. :) Nem a klasszikus értelemben vett bombázó, sokkal inkább a kedves szomszédasszony típus, aki mellesleg kimondottan csinos és dekoratív. Nőiesen karcsú, igazi homokóra alkattal rendelkezik. Bár teste talán nem olyan feszes, mint egy tini lányé, nagyon szép, formás popsija illetve tenyérbe illő, érzékeny cicijei vannak. Szép arca szolidan és ízlésesen volt kisminkelve, szemei pedig már az első pillanatban magukkal ragadtak. Kezdeti mérsékelt távolságtartása pedig gyorsan átcsapott az ellenkezőjébe, így később már a kedves, közvetlen Lara társaságát élvezhettem. Életkora bár nem ellenőrzött, szerintem a valóságnak megfelel.

Action

Érkezésemkor két puszival fogadott, majd bevezetett a szobába, és jó vendéglátóhoz illő kedves fogadtatásban részesített. Kávéval illetve vízzel is megkínált, de végül csak az utóbbival éltem. Mindketten leültünk és egy kis ráhangolódós beszélgetéssel indítottunk, mielőtt belekezdtünk volna az izgalmasabb dolgokba. Már közben se tudtam nem észrevenni, hogy nagyon szexi volt a rajta lévő piros fehérnemű, ahogy köntöse alól időnként kivillant. A zuhanyzást követően már az ágyon ülve várt rám, én pedig melléültem és elkezdtünk kicsit ismerkedni ölelések, simogatások és egyebek formájában. Egy idő után megkért, hogy segítsem le róla melltartóját, amit legjobb tudásom szerint megtettem, majd kérésére kényelembe helyeztem magamat, ő pedig egy nagyon jól felépített, kellemes stílusban előadott francia szólóba kezdett. Egyáltalán nem kapkodott, mielőtt még rátért volna a lényegre, alaposan körbejárta és finom csókokkal illette a környékét. Aztán kérésemre gumit húztunk, amit szakértő módon szájával helyezett fel, majd kezdődhetett az igazi “kezelés”. Változatos technikával művelte és a különböző elemek széles skáláját vonultatta fel közben. Hol csak a végével foglalatoskodott, hol pedig mélyebben is eltüntetett ajkai között, miközben fürge nyelve is ügyesen és fáradhatatlanul dolgozott, időnként pedig kezeit is bevetette, hogy farkam egyik része se maradjon ki a jóból. Közben többször is mélyen a szemembe nézett, ami szintén jól esett. Egy idő után úgy döntöttünk, ideje, hogy a bugyi is lekerüljön és hogy más módon is feltérképezzük egymás testét. Úgy helyezkedett, hogy hátulról merülhessek el benne, én pedig nem ellenkeztem. Megmarkoltam popsiját és közepes tempóban kezdtem el mozogni benne. Mivel már nagyon felhúzott a franciájával ezért borítékolható volt, hogy nem sokáig fogom bírni és így is lett, de nem bántam, mert így is tökéletes volt.

Miután kicsit lenyugodtam, gondosan megtisztogatott, a két felvonás közötti szünetet pedig kellemes beszélgetéssel töltöttük ki, mely egyértelműen bizonyította, hogy Lara nem csak az ágyban érti a dolgát, hanem műveltségével és intellektusával is hódít, mivel mindenféle témában jártas. Amikor ismét éledezni kezdtem odalent, magához ragadta a kezdeményezést és felajánlott egy kellemes, lingam masszázsszerű kezelést, ami tökéletes felvezetése volt a második körnek és aminek köszönhetően hamar kellőképpen megkeményedtem. A védőfelszerelés megújítása és egy újabb rövid franciás felvezetés után megkérdeztem Larát, hogy bele ülne-e, amit örömmel teljesített. Fölém kerekedett, és nekem háttal kezdett lovagolni rajtam, úgy hogy közben a tükörben is láthassuk magunkat. Kezdetben még lassabban tette mindezt, majd belelendült és heves vágtába kezdett, olyannyira, hogy egy idő után lassítanunk kellett és felajánlottam, hogy pihenésképpen váltsunk, hadd támadjak szemből is egy kicsit. Kezeivel többször is odanyúlt fenekemhez és mintegy húzott magába illetve diktálta a tempót. Egy idő után aztán javasolta, hogy forduljunk, és ismét hátulról menjek. Eddigre már ő is kellőképpen izgalomba jött, így könnyedén merültem el benne, és nem kellett visszafognunk magunkat. A hanghatások is egyre fokozódtak részéről, erősödő sóhajok, nyögések illetve biztató szavak formájában. Felvettük egymás ritmusát és hosszas, intenzív hajrába kezdtünk. Néha a tükörre is vetettem egy pillantást. Izgató látvány volt, ahogy elvegyültünk egymásban és testünk összeforrt. Még korábban megtudtam tőle, hogy ez a póz a kedvence és így tud legkönnyebben ellazulni illetve eljutni a csúcsra. Ez számomra egyben felhívás is volt, így mindent megtettem annak érdekében, hogy ez be is következzen, és végül ha minden igaz sikerrel is jártam. Egy kicsivel megelőzött, de végül majdnem egyszerre élvezhettük kitartó munkánk gyümölcsét. Utána még maradt egy kis időnk, így folytattuk a beszélgetést. Bár egyáltalán nem siettetett, azért nem szerettem volna visszaélni vendégszeretetével. Megkérdeztem belefér-e még egy gyors zuhanyzás, amire igenlő választ kaptam, utána pedig öltözés és távozás, de előtte azért még ölelés, nagy puszik illetve mosoly kíséretében búcsút vettünk egymástól.

Elszámolás

A telefonban megbeszéltek szerint a régi pesti átlagnál egy rózsaszállal többet adtam át neki. Előre kérte, ami teljesen érthető első találkozás alkalmával.

Lara :), nagyon jó szexpartner

  eyedbear

Egyeztetés

Kapcsolatfelvétel simán ment. Egyből felvette. Mindenben készséges volt, segített. Időpont egyeztetés könnyen ment. Rugalmas volt.

Megközelítés

Szép, kényelmes tiszta lakás. Csak mi voltunk. Semmi zavaró körülmény. Odatalálás nagyon könnyű, simán ment. Parkolás nagyon könnyű volt. Közvetlen a ház előtt. Tömeggel is könnyű megközelíteni. BKK megállóhely pár lépésre. Helikopter leszállót nem láttam, de van elég hely annak is.

Helyszín

Fürdő jól felszerelt, tiszta. Tusfürdők, szájvizek, kádkilépő, tükör(minden amik nekem kellettek). Tiszta törülköző. Ruhának van hely lerakni. Ágy kényelmes, nagy tiszta. Hangulatos esemény szoba.

Hirdető külseje

Külsőleg nagyon szép, mint a képeken. Vékony formás, ápolt, illatos test. Szép arc (a képeken nem látszik). Belsőleg is nagyon szép, de azt nem láttam, inkább éreztem. :) Bársonyos, illatos bőr. Gömbölyű markolni való popsija. Formás lábai. Kedvenc testrészem a nagy ajkak. :) nagy, formás. Izgató látvány. Érintése tovább növeli az érzést. Mellei átlagos méretűek, formásak. Jól kézbe illik. Én szeretem a kicsi bimbó udvart, és hegyes, jól reagáló bimbókat, az övé ilyen.

Action

Nagyon kezdeményező volt. Nagyon kedves. Barátnő filing. Érdeklődik, kérdez figyel. Persze diszkréció megvan, amiről nem akarok beszélni, nem kérdezi. Igyekszik kiismerni, hogy minél jobb élményt adhasson. Jól lehet vele beszélgetni, művelt, választékosan beszél. Testi értelemben is kezdeményező. Masszázs jó érzés. Masszázs olaj van. Isteni francia. Aktívan részt vett mindenben. Minden kérésem teljesítette. 2 óra volt, pikk pakk elment.
Mit csináltunk? Kétszer kávéztunk. Előtte, meg utána. Megbeszéltük hogy ami közte volt, az igazából kettőnkre tartozik, ezért kicsit diszkréten írom. Amiket igénybe vettem: Masszázs (oda-vissza). Gumis francia. Közös maszti. Kézi levezetés. Zacsi kényeztetés. Genetikai információ hordozó, testre befejezve. Mindegyik jó volt. Élveztem.
Hogy mi a kedvence azt nem tudom sajnos, mert nekem, az úgy 3 órába szokott kerülni, alaposan kiderítsem. És se időt nem kértem tőle erre, sem nem kérdeztem akarja-e? De az én teljesítményem úgysem érdekes itt beszámolóban, a hölgyről kell minél több információt adni, tudtommal.
Visszakaptam az admintól, hogy túl rövid, gondolom az action részre gondolt. Megpróbálok visszaemlékezni több részletre.:
Végig kérdezte a foglalkozásomtól a titkos szexuális fantáziáimig sokmindent. Megvalósítsuk amihez kedvem van. Masszázzsal kezdtük, hason, majd háton. Érzékien masszírozta végig a karjaimat, majd a vállaimat. A hátam végig masszírozta, majd a lábaimon is végig ment. Majd a fenekem következett, nagyon izgató volt. Hátra fordultam, végig masszírozott elölről is. Majd rátért a farkamra. A zacsit kényeztette közben, és gumit húzott a farkamra. Érzékien szopta. Nem fogazott, tájékozódott, eltalálta a megfelelő erősséget. Körbe járta a makkot a tövénél, és fel a hegyéig, majd vissza. Felváltva az egész teljes bekapásával, a hegyétől a tövéig és vissza érzékien haladva. Meredező farkam, durranásig feszült a teljesítményétől. Hosszasan és fáradhatatlanul kényeztette a farkamat. Már nem bírtam visszatartani tovább, ezért fel pattantam, hogy a közös masztit igénybe vegyem. Először szemben térdelt velem és érzékien izgatta magát, csodás átélés élvezés látszott rajta. Közben engem is izgatott a kezével, könyökével, térdével, hegyes bimbójú, feszes kerek mellével. Ezt átélve majd szétvetett a heves szenvedély. Mikor ki élveztem a játékát ebben a pózban, hanyatt fordítottam, hogy onnan is élvezhessem más szögben, hetyke dudorodó melleit, nagy tini szerű szemérem ajkait. A farkamat is végig járattam az izgató mellein, körbe körbe. Majd a bimbókhoz nyomtam pattanásig feszült dákómat. Kéjes élvező nyögés volt a reakciója. Miközben egyik kezével a zacsimat izgatta, simogatva dörzsölgetve, golyókat kényeztetve, megjáratva minden irányban. A másik kezével formás, vastag szemérem ajkai között izgatóan kényeztette csiklóját, hogy én is jól lássam. Vadul élvezve vett részt a közös masztiban, a zacskó kényeztetést nagy élvezettel és figyelemmel variálva. Később körbe járta a zacsi tövét is. Majd szét durranva vettem igénybe a francia és a kézi levezetés keverékét, zacsi kényeztetéssel fűszerezve. Miközben közeledtem a durranáshoz, fáradhatatlanul verte. Én a külső ajkakat és a csiklót vettem kezelésbe, borzongató hívogatóan kínálta magát. Így nagy élvezettel vetettem bele magam. Kéjes arccal és bő nevesedéssel élvezte. Hosszas élvezkedés volt ez vele, míg végül kicsúcsosodva a kilövellésben hágtak tetőfokára a szenvedélyeink. Mindketten hevesen rángatózva élveztünk, miközben igénybe vettem a testre élvezést. A GEnetikai informáCIó a heves ki spricceléstől mindent betakarva, fröccsent szerteszét. A nagy elsöprő élvezés után, a takarítást megoldotta, gyorsan, diszkréten, és hatékonyan. Össze bújtunk és beszélgettünk utána. Kicsit simogatva, ölelgetve egymást még egy darabig. Nagyon jó érzés volt utána ez. Tartalmas beszélgetést folytattunk az idő leteltéig. Igazán barátnő fillinges nexusban.

Elszámolás

Rózsaszálak száma kb. szokásos, azt mondanám szolidabb is talán.
Előre adtam, nemsok szó esett róla.

Lara :), nagyon jó szexpartner

  Cirip

Egyeztetés

Ma reggel hívtam, elsőre felvette. Egy órával későbbre kértem és kaptam időpontot. Kérdéseimre készségesen válaszolt, úgy éreztem, hogy jó kedve van, kommunikációja kiváló volt. Szerencsém volt, mert a mai nap velem kezdett.

Megközelítés

A Petőfi híd budai hídfője közelében, ott ahol a hatos ( és a négyes ) megáll. Buszokat is láttam a közelben. Közlekedés kiváló. A ház mögött sok üres parkoló volt. Úgy tünt, van ahol ingyenes, van olyan rész is, ahol fizetős.

Helyszín

Sokszíntes, rendezett társasház emelete. Lifit van, de lépcsőn sem macerás felmenni. A kégli rendben volt, minden működött, rend és tisztaság mindenütt. Kolléganők jelenléte nem zavarta a légyott hangulatát. Kellemes háttérzene szólt. A berendezés praktikus, az ágy nagy és kényelmes volt.

Hirdető külseje

A képeken látható lány fogadott tűsarkuban és szexi kiszerelésben. Magas, karcsú, mosolygós arcú. Hosszú, formás lábak szép kerek és jó állagú popó, helyes cicik. Tetkót egyet fedeztem fel a combján, egy pillangót.

Action

Puszival üdvözöltük egymást, rövid bemutatkozás után átadtam szerény ajándékomat, melynek szemmel kláthatóan örült. Rövid egyeztetés után gyors zuhanyozás és visszatértem a szobába, ahol Lara várt rám, most már csak egy piros bugyiban. Először állva ölelkeztünk és elkezdtük egymás testének manuális felfedezését és kényeztetését.
Rögtön feltünt, hogy erogén zónái, különösen a mellei nagyon érzékenyek, mellbimbói megkeményedtek, puncija jól nedvesedett, halk sóhajokat hallatott. Az ágyon folytattuk, megkóstoltam combjai belső részét, simogattam popóját, majd elkezdtem nyelvvel kényeztetni szép punciját. Ehhez kaptam tőle jól használható instrukciókat, ennek köszönhetően buzgalmamat siker koronázta, lélegzete szaporább lett, teste megfeszült és egy gyönyörű orgazmusnak lettem okozója és szemtanúja. Rövid pihenő után kezelésbe vette a farkamat, elképesztően izgalmas technikával orálisan kényeztetett, közben úgy helyezkedett, hogy én is hozzáfértem vonzó idomaihoz. Már vágytam arra, hogy a puncijában legyek, ezért gumit kértem, amelyet roppant ügyesen a szájával helyezett el.
Először meglovagolt, nagyon izgin emelgette és tekerte a csipőjét, én pedig felváltva simogattam melleit és markolásztam a mozgásban levő fenekét. Megemlítette, hogy valójában a kutyus a kedvence, ezért pozíciót váltottunk. Kiderült, hogy Lara kutyusban van igazán elemében, mozgott előre, hátra, közben kéjesen tekergette formás csipőjét, közben megjött a hangja, érzéki nyögésekkel közeledett a beteljesüléshez. Gyakorlatilag egyszerre szálltunk el, egy ideig még lassan mozogtunk, majd fáradtan, de elégedetten elnyúltunk.
Kis pihenő után még volt szájraülés, kényeztetés 69-ben és levezető orális punci kényeztetés, Lara ebben is aktiv partner volt, nem tudott hibázni.
Közben oldott hangon beszélgettünk, mintha régi ismerősök lennénk, megkínált vízzel és főzött egy nagyon finom kávét.
Sajnos az idő gyorsan elszaladt, gyors mosdás, érzékeny búcsúzkodás. Amit lehetett
kihoztunk ebből a találkozóból, elégedetten távoztam, remélem ő is jól érezte magát.

Elszámolás

Telefonon tájékoztatott, a megbeszélt csokrot kiraktam a szekrényre, mielőtt még kérte volna.

Lara :), nagyon jó szexpartner

  lacuska

Egyeztetés

Másodszorra felvette a telefont, ő maga kezeli, ezen az oldalon találtam rá Larára. Tulajdonképpen azonnal tudtunk egyeztetni. Délelőtt hívtam, 14 órától voltak szabad időpontjai. Választhattam. Csak annyit kért még, hogy fél 2-kor erősítsem meg szándékomat. De ez természetes. Rugalmas volt tehát, ment minden flottúl.

Megközelítés

A kerület forgalmas utcája, az Alle-tól 5 perc séta, a Petőfi híd irányába. BKK-val rém egyszerű, villamos és buszok is ott járnak a ház előtt. Parkolást nem tudom, 2.5-3 km-re lakom tőle, elsétáltam, mivel pontos volt a cím, hamar odataláltam. Egy kis malőr becsúszott, az én hibámból: "beléptetéskor" meggyűlt a bajom a kapukód rendszerrel, és nem Lara, hanem egy lakó nyitotta ki nekem a kaput. Ebből majdnem gond adódott, kaptam is a "leszúrást" érte. Hát - gondoltam: nem indul túl jól a randi! Szerencsére nem indultam el üres kézzel Larához, és miután bejutottam hozzá, átadtam a bombont, láttam arcán némi megkönnyebbülést.

Helyszín

Egy régebbi panel emeleti lakása, rend, tisztaság fogadott mikor beléptem, sok mindent nem tudtam megfigyelni, mert a ház úrnőjére nem lehetett nem oda figyelni. A baszoba viszont viszonylag tágas, benne egy kényelmes franciaágy, két fotel, asztal, egy laptop( lágy zene szól irányából) szőnyeg, és talán szekrénysor. A fürdő már nem ilyen tágas, de tiszta, kád, előtte kilépő, a melegvízzel nincs gond, a tusfürdő választék több mint elég, a türcsi a méretem, jó puha, nedvszívó, bolyhos. Higiéniára sem lehet panasz, ideális helyszín egy randihoz.

Hirdető külseje

Képei alapján választottam Larát, nagyon szeretem a fehérbőrű csinos nőket. Ő ilyen. MILF kategória mindenképp. Szép arcú, hosszú combok, arányos, vékony testalkat, de azért van mit fogni rajta. Gyönyörű csípő, ruganyos léptek, mellei eredetiek, nem túl nagyok de szépek, korához képest alig vehető észre rajtuk gravitálás. Popsi is nagyon rendben van, kemény.Bőre bársonyos, szinte feszes, és jó illatú. Magassarkú cipőben ugyanolyan magas mint én (176) már-már zavarban vagyok. Kezei szépek és ápoltak, smink csak amennyi szükséges. Hát ilyen Lara: észveszejtően csinos lány.

Action

Érkezésemkor a szobába kísér, megmutatja melyik fotel az enyém, leültet, pár perc ismerkedés, nagyon kedves, udvarias, valóban figyel rám. Aztán rátérünk jövetelem céljára, 1 órát szeretnék maradni, a rózsaszálakat elhelyezem az ő fotelján, és már kapom is a türcsit, kikísér a fürdőbe, kérdően nézek rá, de Ő megnyugtat, ha majd kijövök onnan Ő még akkor is itt lesz. Nagyot mulatunk ezen. Fürdőből jövet már vár, ott a szoba közepén szemben állva ismerkedünk egymással, simizzük egymást, hozzám símul, érzem szép testét, aztán lehuppanunk a franciaágyra, hátára fektetem, próbálom bejárni teste minden négyzetcentiméterét. A nyakától indulok lassan, puszilom, csókolom, szép melleit, a hasát, köldökét sem hagyom ki, majd a vénuszdomb következik. Imádom a lábait is. Szépek, kecsesek. A szép élénkpirosra festett körmöktől indulok, a boka után már a vádliján szánkázik a nyelvem, a combbelső és a combtő mind-mind apró puha csókokat kapnak. És megérkezem ilatos nunijához. Jóízű, jól nedvesedik, nagy öröm számomra a kényeztetése. Lara tekintetéből kiolvasom, Ő is élvezi. Ezután én kapok egy érzéki franciát amit nehéz szavakba önteni. Nem is vállalkozok rá. Meglepi következik: Lábbal kényeztet! Nagyon jóóóóóóó!! Mindkét lábát ügyesen használja, és az érzés mellett, látványnak sem utolsó! VV-t kérek és már fordulunk is kutyusba. Mivel átlagos-vékony alkat, nagyon jól érzem Larát. Neki ez kedvenc póza, ki is élvezi. Lassan, lágyan kezdünk, köröz a csípőjével, én követem, majd felveszünk egy ütemet, amin hol gyorsítunk, hol lassítunk, hol lágyan, hol keményen hatolok be. Könnyedén elérem melleit, vállait fogva tempót diktálhatok, gyönyörködöm popsijában, nem is bírom sokáig.
Pihenő. Beszélgetünk, leginkább rólam, de azért más téma is szóba kerül. Értelmes, okos teremtés, nem telik el tíz perc, már látom az agyunk "egy rugóra" jár, megkockáztatom értékítéletünk is hasonló, nagyon sok dologról egyformán gondolkodunk.
Egymás mellett fekszünk, simizem, puszilgatom, nem húzódik el, sőt ő is talál magának foglalatosságot. Szorgalma és kitartása azt eredményezi, hogy újból kapok egy csodálatos franciát, és mivel van még időnk, a VV is előkerül. Kérésemre most misszionáriusban folytatjuk, majd kézi levezetés a vége KF pozitúrában. Ez is finom volt.

Elszámolás

Korrekten még az elején megtörtént, utána ez nem került szóba. Egyébként a Pesti átlag.

Lara :), nagyon jó szexpartner

  Gergőmakk

Egyeztetés

Nap közben hívta telefonon, sikerült is időpontot találni délutánra. Arra kért, hogy fél órával a találka előtt ismét csörögje rá, mert ennyi időre van szüksége a felkészülésre.

Megközelítés

Kiváló helyszín közlekedési szempontból, jól megközelíthető "földön, vizen, levegőben". Fizetős parkolóhelyet könnyen lehet találni, de környék sajátossága, hogy vannak nem fizetős utcák is, ott azért nehezebb!

Helyszín

Panel épület, de nem a lerobbant fajtából. A helyszín, ahol egyébként Larán kívül egy másik lány is rendel, a célnak megfelel. A tágas ba(ba)szoba rendes bútorokkal van berendezve, a heverő stabil és kényelmes, tisztaság és rend van. A fürdőszoba is rendben van. A szükséges kellékek a tisztálkodáshoz rendelkezésre állnak.

Hirdető külseje

Nincs meglepetés a hirdetésben szereplő képekhez képest. A milf kategórában Lara az élmezőnybe tartozik, a csipő-popó szélesség talán egy árnyalatnyit meghaladja a képen látható értéket, de ez az akcióban még előnyére is válik. Fekete áttetsző pendelyben fogadott, allatta bugyi és melltartó, az arca sem okozhat meglepetést, mert a sok közül az egyik képen arccal hirdet. Közvetlen és természetes a stílusa, normális beszélgetésbe elegyedtünk.

Action

A fürdőből visszatérve már lekerültek a ruhadarabok Laráról. Az ágy mellé álltam, és kértem, hogy kapja meg a tizedes az üdvözlő csókot! Ez jó volt, ezért a tizedes is felállt. Közben kézbe illő cicijét jó erősen masszíroztam. Bármilyen érintés pozitív reakciót váltott ki belőle. Francia tudása vetekszik a német tudásával, ****. Az ágyra heveredve egy belelülős lovaglást indítttunk, majd hátulról kapott egy döngetést. Nagyon élvezi, ha a popóját közben erős markolásokkal próbálja az ember megformálni. Nagyon gyorsan elszálltam! A pihi időszak után a második nekifutást Lara kezdeményezte mondván, hogy ő is szeretné, ha "tőrténne vele valami". Ez nagyon szimpi volt és megfelelően izgalomba is hozott. Ez a menet már hosszabb volt és szerintem Lra 4 csillagot mindenképpen adna erre.

Elszámolás

Előre elhelyeztem a szekrényen az előre egyeztetett ajándékcsomagot. Ez pontosan a szokásos. Semmilyen extrát nem kértem, mert nincs rá szükség, másrész nincs is a menüben.

Lara :), nagyon jó szexpartner

  Hugo3

Egyeztetés

Délelőtt hívtam Larát. Nagyon kedves volt a telefonban, mondta, hogy még nincsen bent úgyhogy kicsit később telefonáljak még az egyeztetés véget. Így is lett egyből felvette a telefont és meg is beszéltük a találkozót.

Megközelítés

XI. kerület frekventált része. Vasárnapról lévén szó nem volt vészes a forgalom, bár azért még így is sokan voltak az úton. Könnyű odatalálni, és a háztól kb 1 perc sétára parkoló hely is volt. Tömegközlekedésről sajnos nincs infóm de buszok járnak arra, meg a villamos is, így szerintem BKV-val se lehet gond az odajutás.

Helyszín

Egy jól karbantartott panel jellegű ház *** emeletén fogadott Lara. A ház, a szoba meg a fürdő is teljesen korrekt, a célnak tökéletesen megfelel. A szobában kihajtható kanapé, nem túl nagy de bőven el lehet férni rajta.

Hirdető külseje

A képek alapján egy nagyon csinos hölgyet vártam és... nem is kellett csalódnom. Lara egy nagyon vonzó nő, helyes arccal és nagyon jó alakkal. Egy fekete csipkés hálóing szerűségben fogadott combfixben. Nagyon tetszett már maga az összeállítás is. Miután ettől megszabadult még jobban tetszett. Szép formás mellek, és csinos alak. Pici fölösleg van rajta, de ennyi még kell is :). És a kisugárzásával együtt hihetetlenül szexi összbenyomást kelt, legalábbis bennem mindenképpen.

Action

Fél órára tudtam maradni most, legközelebb úgy tervezem majd, hogy a hosszabb programra is legyen időm.

Érkezésemkor itallal kínált, kicsit beszélgettünk majd elmentem zuhanyozni. Mikor visszajöttem már csak egy falatnyi tanga és egy melltartó volt rajta. Az ágyra feküdtünk és elkezdtük felfedezni egymást. Pillanatok alatt felizgatott, nagyon finom illata van és olyan puha bőre mint egy tini lánynak pedig már nem az :)

Utána ő következett és elindult a franciás kényeztetésem; nagyon finoman kezdte barátnősen, nem vadul, figyelnem is kellett, hogy nehogy idő előtt végem legyen, de ezt ő is érezte mondta is, hogy ne siessünk ennyire így cseréltünk és én következtem. Szemmel láthatóan és füllel hallhatóan tetszett neki amit csináltam ő is mondta, hogy inkább csináljunk most inkább valami mást nehogy idő előtt elmenjen :)

Így megkaptam a védőfelszerelést amit szájjal tett fel, és szemből kezdtünk. Nagyon szép látvány volt, de kérte, hogy forduljunk mert úgy szereti a legjobban. Itt tényleg lehetett vadabbul diktálni a tempót, de ténykedésem siker koronázta és megelőzött engem. Mondta, hogy most már én jövök így szembe fordultunk és így is lett végem.

Elszámolás

Picit átlag fölöttinek mondanám, az extrákkal együtt, de a kapott *** tükrében teljesen korrektnek mondható.

Laraa, nagyon jó szexpartner

  lryhgm2

Egyeztetés

Elsőre elértem, már kedves hangja is rögtön megfogott. Hipp-hopp sikerült időpontot egyeztetnünk, hamarosan ott is toporogtam ajtajában.

Megközelítés

Közkedvelt budai forgalmi csomópont, megközelítési lehetőségek tárháza szinte végtelen, akármilyen közlekedési eszközről beszélünk. Parkolás hétköznap kissé problémás lehet, amennyiben nem a közeli bevásárlóközpontra hagyatkozik a sofőr.

Helyszín

Régebbi bérház, a kégli megközelítése lifttel egyszerű, a lépcsőházban -szomszédnéni- márkájú térfigyelő rendszert nem láttam felszerelve. Maga a lakás is régebbi kialakítású, de alapvetően minden rendben vele. Többen rendelnek, de a helyszín kialakítása folytán a logisztikai bakik elkerülhetőnek tűnnek.

Hirdető külseje

Az ajtót nyitó bombázó magassarkúban és combfixben pompázott, s már ekkor tudtam, hogy megütöttem a jackpotot. Laraa után az utcán is megfordulnék - gyönyörű alak (bár ő maga a pocójával érthetetlen módon nincs kibékülve), minden gömbölyű, aminek olyannak kell lennie, érdekes és nemes arcvonások, selymes bőr.

Action

Kár, hogy nem tudok Laraa-nak magasabb besorolást adni, mert minden perce csodálatos volt együttlétünknek. Mintha megérezte volna az alkalom különlegességét, olyan finom és érzéki volt minden mozdulata ebben a másfél órában. Francia, KF, lovaglás és többféle más póz is szerepelt a programban arányosan elosztva, és mindegyiket élveztük. A találkozó 2:2-es döntetlennel ért véget, az első gólok gyorsan estek (ebben főként én voltam a ludas), de a második félidő hosszúra és felejthetetlenre nyúlt. A szünetekben nagyon kedves, és figyelmes összebújás, valamint az élet kanyarjairól szóló értelmes és tartalmas beszélgetés tette teljessé az alkalmat.

Elszámolás

Az elején diszkréten az asztalra helyeztem a telefonban megbeszélt jutalmat, egyébként egy szó sem esett róla végig.

Lara :), jó szexpartner

  Krapek00

Egyeztetés

Egyeztetés nagyon könnyen és rugalmasan történt. Randi előtt 2 órával hívtam, telefont elsőre felvette, hangja már itt nagyon megfogott. Mivel először voltam nála, ezért bemutatkoztunk egymásnak, elmondta az árakat, én pedig tűkön ülve alig vártam, hogy végre nála lehessek.

Megközelítés

Az oldalon a környék meg van adva, de pontos címet csak telefonon ad. Autóval mentem, parkolás nagyon könnyen ment, rengeteg hely közül lehetett választani, volt árnyékos hely is bőven. Tömegközlekedéssel sem jelent gondot, több formája is a háztömb környékén áll meg. GPS pontosan a ház elé visz, nem lehet eltéveszteni.

Helyszín

A lakása szép, nem itt lakik, úgyhogy csodákat nyilván nem kell várni, de amire kell arra bőven jó. Fürdőszoba szépen ki volt takarítva, sehol semmi kosz nem volt, minden a helyén volt, maximális a higiénia. Tusfürdőből hatalmas a választék, mindenki kedvére válogathatja a neki szimpatikus tusfürdőt. Friss, tiszta törülközőt kaptam miután levetkőztem a szobában, fürdőig elkísért. A tetthely is szépen ki volt takarítva, az ágy jó nagy, kényelmes franciaágy. Volt egy állóventillátor is, ami biztosította a kettőnk közötti forró levegő mérsékelését. A diszkrécióra nagyon figyel, külön kérte, hogy senki ne lásson engem, míg bejövök.

Hirdető külseje

A képeknek maximálisan megfelel, annyiban tér csak el, hogy élőben sokkal gyönyörűbb. Képeken szerintem nincs retus, így csalódás garantáltan nem érhet senkit. Nagyon szexi ruhában várt, melyet kérnem sem kellett, lenge köntös, alatta melltartó és bugyi, már ettől a látványtól kész voltam teljesen. Teste gyönyörű formában van, szép, tenyérbe illő mellek, melyek szeretik, ha foglalkoznak velük, vékony csipő, szép kerek popsi, melyet jól lehet markolni, tükörsima puncija pedig feltette az "i"-re a pontot. Arca gyönyörű szép, képeken nem látszik, de senkinek sem kell félnie, mint mondtam, csalódást senkit sem érhet. A korkülönbség nagy volt közöttünk, de ez semmiféle hátrányt nem jelentett.

Action

Belépésemet követően kicsit meglepődött, de gyorsan kaptam két puszit az arcomra, cipőmet az előszobában leraktam, és beinvitált a tett helyszínére. Megkínált egy pohár hideg vízzel, melyet elfogadtam, beszélgettünk egy keveset, ráhangolódtunk egymásra, ami szerintem elég jól sikerült. Szexi fehérneműben fogadott, szemem néha eltévedt beszélgetés közben, de azért próbáltam nem felfalni beszélgetés közben. Elkísért a fürdőszzobába, ahol megmutatta mit merre találok, majd magamra hagyott. Gyorsan végeztem, visszatértem a szobába, ahol már melltartó és köntös nélkül vért, de a bugyi még rajta volt. Elkezdtük egymás testét felfedezni, simogattuk egymást, kaptam 2 újabb puszit, majd egy nagyszerű natúr franciában részesített. Ilyen jót még életemben nem kaptam, voltam pár lánynál, de egyik sem ér a közelébe sem. Ezután lefeküdtünk az ágyra, és kipróbáltunk pár pózt, hogy kinek mi jön be a legjobban, első körünkben nem találtuk ezt meg, egy nagyon kellemes olajos kézi levezetéssel végzett ki. Gyorsan megtöröltük magunkat és tartottunk pár perc szünetet. Megkínált egy kávéval, beszélgettünk egy keveset, nem csak felületes, semmitmondó beszélgetés volt, megtaláltuk a közös hangot, és nagyon jót csevegtünk. Megkérdezte, hogy készen állok -e a kövekező menetre, készen álltam. Kaptam egy újabb nagyon finom franciát, ezután kipróbáltuk a misszit, ami mindkettőnknek nagyon bejött, olyannyira, hogy ő el is élvezett, amit szerintem nem játszott meg, de ha igen, akkor profi színész, de az önbecsülésemnek ez nagyon jót tett akkor is. Kaptam ezután egy újabb olajos kzi levezetést, ami most is nagyon jól esett. A második menetnek majdnem nem lett vége, de mindent bevetett, hogy sikerüljön, és sikerült is, másodjára is hatalmasat élveztem. Ezután beszélgettünk még egy keveset, majd fájó szívvel, de elkezdtünk búcsúzkodni. Nagyon jól éreztem vele, az időnket teljesen kitöltöttük, nem sürgetett semmivel, de nem szerettem volna visszaélni vendégszeretetével. Távozáskor gyorsan kaptam még két puszit.

Elszámolás

Semmilyen extrát nem vettem igénybe, de biztos vagyok benne, hogy az extrákat is teljes beleadással vállalta volna. Budapesti átlag összeget hagytam nála, egy pici kerekítéssel. A csokrot előre odaadtam neki, többet szóba se került.

Lara :), jó szexpartner

  Volpone

Egyeztetés

Előző nap kerestem , részletes tájékoztatást kaptam és meg is beszéltük az időpontot .

Megközelítés

Nagyon könnyű a megközelítés , mind autóval , mind tömegközlekedéssel , parkolás majdnem a ház előtt sikeredett .

Helyszín

Hetvenes években épülhetett a ház , semmi extra , belül jól karbantartott , minden igénynek megfelelő rend és tisztaság .

Hirdető külseje

Korát alaposan meghazudtoló a valóságban is , sokkal jobb mint a képeken , tíz évet simán letagadhat.

Action

Gyöngéd simogatás és pár szó váltása után kezdeményezően elkezdett franciázni amit félbeszakitottam mert jobban szeretem ha én kezdhetek szóval kezdtem is lecsorogni a testén picit orálisan kényeztettem amit úgy éreztem tetszett neki jól fogadta majd védőfelszerelés és felülről támadtam be majd o került felém úgy adtuk neki az ívet itt kértem tőle franciát amit nagyon jól csinált majd doggyban folytattuk és a végen kértem az elején feébeszakitott franciát ami annyira jóra sikerült hogy hatalmasat élveztem.

Elszámolás

Amikor megérkeztem a randevúra , azonnal ez volt az első amit intéztem .

Lara :), jó szexpartner

  jsvalaki

Egyeztetés

Hirtelen estem be, Lara nagyon rugalmas volt. Elmondása szerint a kávézóból fordult vissza. Ezúton is köszönöm!

Megközelítés

Egy kicsit kavarogtam a házak között mire megtaláltam a bejáratot, de ez az én hibám. Mind autóval, mind tömegközlekedéssel könnyű odatalálni. A tetthely a Petőfi híd budai hídfőjéhez közel esik

Helyszín

Kellemes panel. Otthonosan berendezve, rend és tisztaság uralta minden pontját. A magasabb igényeket is biztosan kielégíti.

Hirdető külseje

Remek képek. De a valóság még ennél is jobb. Lara elég magas lány, de nagyon formás. A koráról nem beszélek, nincs mit. A fontos , hogy csodaszép az összkép.

Action

Kis simogatad után remek franciát kaptam. Igyekeztem viszonozni, amit hallhatóan jó néven vett. Nagyon finom, illatos a legnemesebb helyeket. Hagyományos irányból közelítettük meg a fő attrakciót, láthatóan élvezi a szexet és ez mindenképpen örvendetes. Motiváló. Hátulról fejeztük be. A többi a mi titkunk!

Elszámolás

Nem kértem extrákat, az elszámilás rendben volt, az árszint a budapesti átlagot képviseli.

Lara :), jó szexpartner

  Kafa

Egyeztetés

Nagyon könnyen ment az egyeztetés, telefont néhány csörgés után felvette, majd meg is beszéltük, hogy fél óra múlva tudunk találkozni!

Megközelítés

Könnyen megközelíthető, villamosok a közvetlen közelében közlekednek, de a négyes metró megálló sincs 5 perc sétánál többre. Parkolásról nem tudok nyilatkozni.

Helyszín

Lakótelepi lakás, normálisan, igényesen berendezett, a tisztaságra sem lehet panasz és a bejutás is könnyűnek mondható.

Hirdető külseje

Külsőre abszolút korának megfelelő, csinos, magas nő. Meg is lepődtem, hogy ennyire magas, a képei alapján annak tűnik, de élőben ez még jobban érződik, ami nekem nem jelentett problémát.

Action

Fél órára érkeztem, miután beinvitált a szobába, rendeztem az anyagiakat majd elkísért a fürdőbe, ahol többféle tusfürdőből lehet választani. Miután gyorsan lezuhanyoztam visszatértem hozzá a szobába, ahol már melltartó nélkül fogadott és egyből elkezdett simogatni és puszilgatni, ami jó hatással volt rám és nagyon hamar merev is lettem. Kényelembe helyeztem magam az ágyon, Lara simogatott, elkezdte puszilgatni a makkom, majd szép lassan benyálazta, nyalogatta. Folytatódott az érzéki szopás, miközben tartotta velem a szemkontaktust, ami szintén izgatóan hatott! Szopás közben megkérdezte, hogy húzzunk-e gumit, amire természetesen igennel válaszoltam, mert szerettem volna már érezni a punciját, bár kitűnően szopott, szóval azt is el tudtam volna még viselni egy darabig. Felhelyezte a gumit majd háttal beleült és elkezdett lovagolni, csodálatos érzés volt, közben markolásztam a popsiját és élveztem az előadást. Sajnos sokáig nem tudtam élvezni a műsort, mivel rettenetesen tele volt a táram, és elég feszült is voltam, ezért elég hamar telelőttem a gumit. Aktus után hagyott lenyugodni, majd beszélgettünk még jó pár percet, nagyon kedves, aranyos nő. jól el lehet vele beszélgetni is!

Elszámolás

Előre kérte, a fotelba helyeztem, amelyik üres volt. Átlagos.

Lara :), jó szexpartner

  jófejmisi

Egyeztetés

Egy csütörtöki délutánom felszabadult, gyorsan körülnéztem ki elérhető, kedvenceim közül persze nagyjából senki. Felhívtam pár számot, aztán Larát is, aki a legszimpatikusabb volt hang alapján. Minimum fél órát kért a szépítkezésre, részemről pont megfelelt az ajánlat. Hát akkor a fiatal csajszik után induljon a milf vadászat!

Megközelítés

Petőfi hídhoz közeli budai négyszintes panelházak közül az egyikben fogad Lara. Könnyű parkolás, hamar odatalálsz.

Helyszín

A panellakás egyszerűen és célszerűen berendezett, semmi túlbonyolítás, az ágyikó kényelmes volt, a fürdőszoba lakótelepi méretű kádban állva zuhanyzós, szépen tisztántartott.

Hirdető külseje

A lassan nyíló ajtó mögött egy decens úrihölgy bújt meg, nem annyira szépségével (de azért nagyon csinos), mint modorával és eleganciájával hódító típus. Szépen kisminkelve, mosolyogva fogadott. Szőkésre festett haj, érdeklődő tekintet, formás magas testalkat pongyolába burkolva. Gondoltam itt nem lesz könnyű a tűzbehozás, de hát kellenek kihívások is az életben!

Action

Fél órát beszéltünk meg első alkalomra, ezt egyre gyakrabban teszem így, pár negatív első találkozós élmény miatt. Mivel Larán rögtön láttam, hogy lassan felengedő partner, némi kétségem támadt, hová is jutunk el ennyi idő alatt.
A csók nála extra opció, én viszont csókért elvből nem szeretek extrát kérni ezért tisztáztuk, hogy akkor anélkül próbáljuk egymást felizgatni. Újabb nehezítés! Innen szép nyerni, kockázat nélkül nincs bukás ahogy egyik kedvenc kollégám szokta mondani.
Állva ölelkeztük mert Lara magas nő, pláne magassarkúban, kedvemre való volt összebújni vele és beszippantani testének kellemes illatát. Közben lehámoztam róla a melltartót és bugyikát, és fekve folytattuk az ismerkedést. Végigcsókoltam mindenhol, ő pedig pár perc múlva szájába vette ébredező férfiasságomat, és ügyes technikával hamar keménnyé is varázsolta. Én közben kedvvel markoltam fenekét és simogatni kezdtem punciját, aztán csípőjének tekergését felhívásnak véve befúrtam fejemet puha combjai közé, és alaposan körbenyalogattam kívül-belül a gyönyör kapuját, amit félreérthetetlen testmozgásokkal honorált tetszése jeléül.
Mivel az idő vészesen telt, viszont a tartozkodó tapintatos háziasszonyból egész jó tempóban kezdett előbújni a jó szerető, ezért javaslatot tettem az órás hosszabbításra. Ezt két pillanat gondolkodás után akceptálta (ebben remélem tocsogósra nyalt puncija is közrejátszott), telefonált egy rövidet és máris folytattuk a műsort.
Kopasz asszisztensem megkapta a kötelező sapkát, és máris gondolkodás és akadály nélkül becsusszant a rá vágyakozva széttárt combok közé. Sokat és finom lökésekkel, csípőcsavargatásokkal szeretgettem őt, egyre gyakoribb nyögdécselést kiváltva. Kutyusba fordultunk, és nagy élvezettel keféltem hátulról, egyre jobban tűzbehozva, fehér formás fenekébe kapaszkodva. Mivel közben figyelmeztetett, hogy a nyaláshoz is vissza szeretne térni, ezért pár röpke perc erejéig újra számba vettem jóízű nagyajkait és jól megmorzsolgattam ajkaim közt fincsi kis csiklóját, és újra missziben tértünk vissza egymásba. Szépen elemelkedtem partnerem fölé, és mindketten a végletekig felizgulva bámultuk, ahogy kőkemény farkam ki-be járkált a punciban, meg is jegyezte mennyire szereti ezt nézni. Ezután még rendesen helyet is foglalt rajtam ülve, és ugyanúgy bámulhattuk ugyanazt a látványt... csodás volt, minden lökésre finom rángás futott végig a pociján, közben tenyeremben tartottam szép kis cickóit.
Úgy döntöttem, legjobb befejezés mégiscsak misszi volna, ezért magam alá pakoltam őt és szorosan öleltem, egyik kezemmel tarkóját simogatva. Érezhetően felgyorsult mindkettőnk pulzusa, miközben egyre jobban szorította karom, aztán nyakamra fonta ölelését, és szinte pillanatra azonos ütemre mennydörgős orgazmust éltünk át mindketten, olyan erövel szoritott hogy nem is gondoltam, hogy képes rá. Első találkozásra nem is emlékszem már, mikor történt meg velem ez, de most hihetetlenül jól esett!

Elszámolás

Tulajdonképpen így csók nélkül körülbelül a régi átlag, elöre letettem mint elsöre mindig.

Lara :), jó szexpartner

  Mucusx

Egyeztetés

A telefont hamar felvette. Lehet, hogy nem elsőre, de nem volt gond. Időpontot is hamar találtunk, rugalmas a hölgy ebből a szempontból is :)

Megközelítés

A XI. ker elég frekventélt részén lakik. Tömegközlekedés szempontjából és autóval is kiváló. Sajnos a parkolásért fizetni kell, még jóval arrébb is, de legalább volt hely bőven.

Helyszín

A lakás egy régebbi panel társasház egyik lakása. Nincs frissen felújítva, de lelakva sem, teljesen rendben van. A fürdőszoba szép tágas, tiszta, és a tusfürdő választék is bőséges. Az ágy is kényelmes.

Hirdető külseje

Aki Lara-t választja, az tudja, hogy ő egy érettebb hölgy, nem egy tini, de ennek ellenére nagyon szép feszes cicije és popsija van, az egész hölgy kellemes összhatást kelt.

Action

Én elsősorban a franciát és a kölcsönös franciát kedvelem, szeretem, ha egy nő élvezi a munkásságomat, engem nagyon fel tud izgatni. Pont ezért kerestem fel Lara-t, mivel olvastam, hogy szereti, ha őt is kényeztetik.
A program ennek megfelelően egy natúr francia volt, ami nem csinál rosszúl, de nálam kicsit fogazott. Persze ez adottság kérdése, nekem kicsit vastagabb a szerszámom, így nem volt könnyű helyzetben, de persze jó volt, könnyen elmentem.
Szünetben én nyaltam, amit szívesen vett, el is ment a csúcsra, ez nagyon jó érzés volt mindkettőnknek, hálás is volt. :)
Folytatásban pedig megint ő franciázott rajtam. A második menetben az ezredes nem volt olyan bátor, így Lara felajánlott egy olajos kézimunkát, ami nagyon jó volt, így is lett végem.

Elszámolás

Budapesti átlag, teljesen korrekt. Előre kérte, de otthagyta a szekrényen. Nekem megérte.

Lara :), jó szexpartner

  Petrocelli

Egyeztetés

Telefonon ment, könnyű volt. Felhívtam délelőtt, beszéltünk pár szót, elmondta a lehetőségeket. Délutánra kértem időpontot, szabad volt, arra kért, hogy a randi előtt fél órával hívjam. A pontos címet is csak ekkor adta meg (persze azért a környéket azonosította). Normális, kedves volt.

Megközelítés

Allee-tól öt perc séta, ennek megfelelően a 4-6 villamos, 4 metró, több busz is a közelben. Autóval sem bonyolult, a ház környékén is könnyű parkolni, de lerakható az autó az Allee-ban is.

Helyszín

Átlagos, pár emeletes panel, normális környezetben. A környék jó. A ház átlagos, bejutás könnyű, ezzel sincs gond. A lakás a célnak megfelel - ami a legfontosabb számomra: tiszta. Van rendes ágy, tiszta fürdő, tusfürdők. Zene laptopról jön, néha két szám között reklám jelenik meg a youtube-on. Kissé fura, amikor akció közben a Sade után gyermekvállalási tanácsadás jön, de túl lehet jutni rajta:)

Hirdető külseje

Csinos, kedves milf. Kora az adatlapon, senki se számítson tinis külsőre. De csinos, amint a képeken is látszik. Szép, hosszú lábak, szép cici, szép poci. A feneke kissé talán puha, de még bőven jó így is. Inkább azért írom, mert ehhez a testhez picit sportosabb popsi illenék. De ismétlem magam: nagyon csinos. Arca helyes, nem bababőrű, egy 35 éves kívánatos szépasszony arca. Aki szereti ezt a korosztályt a maga természetességében (értsd: plasztika nélkül), az imádni fogja Larát. Nekem nagyon bejött, felizgatott, tetszett.

Action

Megérkezés után kis csevegés, oldja a hangulatot. Kaptam törölközőt, el fürdeni. Fürdés után várt, fehérneműben (talán fekete), az ágyon. Rögtön bújik, simogat, közben kacéran néz, mosolyog. Csókol is, először kissé óvatosan, de egyre jobban belemelegszik. Simogatom mindenhol, végig a testén, közben csókok, egyre több. Ő is simogat, menne le, de nem hagyom, inkább finoman lefektetem az ágyra, végig csókolom a testét, és eljutok a puncijához. Itt elkezdem nyalni, csak nyelvvel, ujjak nélkül (ujjazni nem is szabad, legalábbis az adatlapja szerint). A nyelvemmel izgattam a csiklóját, ha az ember figyel a reakcióira, könnyű eltalálni a neki tetsző tempót. Ahogy megy előre, egyre gyorsabban nyalom, kell kis idő neki, de igazi remegős orgazmussal ajándékozza meg a ténykedésem. Jó volt látni... Majd csókol, itt már odaadón (érdekes, sok lánynál megfigyelem: egy jóleső, esetleg orgazmussal végződő nyalás után sokkal jobb a csók:)).

Szerepcsere, elkezd ő kényeztetni engem, ügyesen csinálja. Nem szívja ki az agyam, szépen, jólesőn kényeztet. Közben megkérdezi, hogy húzzunk-e gumit, de nem kérem, inkább a szájára vágyom. Aztán mégis gumit kérek, elkezd lovagolni, ebben nagyon ügyes, a puncija így szoros nagyon... Így megyek el, gumit leveszi, letörölget.

Utána beszélgetünk, lakóhely, suli, régi élmények. Egy korosztály vagyunk, szóval nem nehéz a diskurzus, de szerintem Lara bárkivel könnyen szót ért. Nem érzem magamban a második menetet, ezt mondom is neki, kedvesen nyugtázza. Lassan indulnék, de csókba bonyolódunk, majd újra a puncijánál vagyok. Egy gyors kérdés: van még fél óra? Bólogat, nyalom újra, újra (majdnem) orgazmusig, itt viszont leállít, és követeli a jussát. Gumit ragad, felhúzza, és hátulról követeli. Szeretem, ha a nő tudja mit akar:). Hátulról szeretkezünk, hol gyorsan, hol lassabban, a végén maximális sebességgel. Talán elment, de ebben nem vagyok biztos - elmondása szerint ha hátulról csinálják neki, könnyen elmegy.

Utána pici pihi, nem sürget, megbeszéljük a délutánt. Végül elmegyek zuhanyozni, ajtóban csók, elköszönés. Vár vissza, el is hiszem neki, hogy komolyan gondolja.

Elszámolás

Korrekt, budapesti átlag alatt. Elején elmondja, kitettem az ajándékot, később kiegészítettem a plusz fél óra miatt. Korrekt, diszkrét. A kapott élményért bőven jó...

Lara :), jó szexpartner

 

Egyeztetés

Kontaktaufnahme war per Mail und SMS mit immer raschen Antworten.

Megközelítés

Ich fuhr mit der Straßenbahn und ging danach von der Station vielleicht 5 min. zu Fuß. Die Wohnung war leicht zu finden.

Helyszín

Die Wohnung ist klein aber sehr gepflegt und sauber. Das Schlafzimmer ist zwar nicht aufregend, aber absolut ok. An diesem Tag war es etwas kalt in der Wohnung (die Heizung funktionierte nicht ganz). Das Bett ist groß und ausreichend. Ich bekam ein frisches Handtuch (sehr groß) und zur Auswahl standen genügend Duschgels und Mundwasser.

Hirdető külseje

Lara ist eine sehr attraktive Frau mit einem sehr charismatischen Lächeln, strahlenden Augen und sehr weicher Haut und wunderschönen blonden Haaren. Eine sehr sympathische und süße Frau mit einer Spitzen-Figur!!! (vor allem ihr Hintern und der Bauch laden zum küssen und berühren ein! ;) )

Action

Sie begrüßte mich mit einer kurzen Umarmung und Küsschen an der Tür. Sofort fühlte ich mich wohl bei ihr. Sie hat ein sehr herzliches und angenehmes Äußeres. Wir unterhielten uns ein paar Minuten und danach schickte sie mich unter die Dusche. Es gibt im Schlafzimmer genügend Platz zum Sachen ablegen. Als ich zurück kam, trug sie nur mehr ein feines, leicht durchsichtiges Negligée und wir begannen uns im Stehen zu küssen. Sie küsst gerne und sehr angenehm. Wir gingen langsam in Richtung Bett und küssten uns am Bett weiter. Während der gegenseitigen Liebkosungen zog ich ihr den BH und den Slip aus und begann sie langsam oral zu verwöhnen. Sie genoss es wirklich sehr und es dauerte gar nicht lange bevor sie laut aufstöhnte für ihren ersten Orgasmus. Strike!!! ;) Sie revanchierte sich mit etwas Französisch und zog mir danach ein Kondom über. Ich war so heiß, dass ich nicht sehr lange brauchte um abzuspritzen . Wir unterhielten uns ein wenig und man merkt sofort, dass sie eine wirklich tolle und intelligente Gesprächspartnerin ist. Nach der Pause ging es mit etwas Französisch weiter und ich nahm sie im Doggy-Style (sie liebt es sehr!!!) sehr ausgiebig. Diesmal kamen wir beide fast gleichzeitig zum Orgasmus, was sehr selten bei mir ist, aber es umso schöner mit ihr machte. Nach einer kurzen Dusche und noch längerem Geplauder zum Schluß verließ ich sie sehr entspannt und mit einem Lächeln auf den Lippen.

Elszámolás

Unter Pest-Durchschnitt. Ich nahm noch das Extra "Küssen" dazu, was aber nicht sehr teuer war. Absolut fair und ein sehr gutes ***-Leistungs-Verhältnis.

Lara :), jó szexpartner

  tritex

Egyeztetés

Tegnap, szombat délután 5-kor felhívtam, ráért. Háromnegyed órával későbbre egyeztettünk időpontot.

Megközelítés

Nagy írónkról elnevezett körtér közelében lévő többszereplős lakás. Kocsival mentem, de BKV-val sem gond, a parkolással

Helyszín

Régi épületben lévő nagy polgári lakás, melynek csak egy részét láttam. A lakás jó állapotú, fürdőszoba abszolút rendben, több tusfürdő, szájvíz, kellemes meleg víz gondoskodik a higiéniáról. A szobában egy matrac gondoskodik arról, hogy ne a földön kelljen szeretkezni.

Hirdető külseje

Lara festett szőke, nagyon csinos lány, magassarkúban fölém magasodik, amúgy kb egy-magasak vagyunk. Szép arc, gyönyörű test, pont az esetem, nem nádszálvékony, de karcsú, gyönyörű mellek, szép fenék, hamvas bőr gondoskodik az esztétikai élmény korántsem alábecsülendő szerepéről.

Action

Lara az ajtóban fogadott, bevezetett a fürdőszobán keresztül az akció színhelyére, ahol leültetett és rövid egyeztetés során kiderítette, mit szeretnék, mennyi ideig maradok, stb. Csók extra, ezt kértem, többi benne van az alapban. Ezután fürdés, majd vissza a szobába, ahol egy matrac van leterítve a földre. Rövid csókolózással és simogatós ismerkedéssel indítottunk. Lara a finom, inkább puszis csókokat kedveli, ahogy észrevettem, én meg amolyan Woody Allen módra szeretem ledugni a nyelvem a lány sarkáig, ebben egy kicsit különböztünk, és bár csókolóztunk időről időre, nem erőltettem isten igazából. Amiért jöttem igazából, az a nyalás, és a rövid ismerkedés után le is csusszantam, hogy megkezdjem az ismerkedést gyönyörű, finom puncijával. Lara a gyengéd kényeztetést kedveli, a finom, érzéki nyelvmozdulatokat, erre ráérezve így kényeztettem sokáig. Néha felnéztem, gyönyörködtem behunyt szemű gyönyörű arcában, ahogy átadja magát a kényeztetésnek. Nem voltak itt hangos nyögések, csak rezdülések az arcán, sóhajok, kezének érintése az arcomon, hajamon jelezték, hogy jó úton járok. Néha begyorsítottam, aztán visszatértem a lebegő, alig érintős kényeztetéshez. A végén megint gyorsabb ütemre kapcsoltam, és jött végre a várva várt összerándulás, a nyögés, félreérthetetlen jelei az orgazmusnak. Miután kicsit lenyugodott, szájába vette a farkam, de rövid szájmunka után gumit kértem, és elölről kezdtük a szeretkezéses ismerkedést. Belekezdtem volna, de mosolyogva arra kért, hogy lassan csináljuk, hát akkor így is csináltuk. Aztán felrakta a lábait a nyakamba, úgy hatoltam belé, keményebben, nagyon izgató volt, ahogy egész teste megrándult minden lökésre, de aztán kérte, hogy hátulról csináljuk, mert az a kedvence. Itt már egyre izgatottabb lett, a finom és az erős behatolásokat váltogattuk, szerintem már itt elment volna, de saját elmenetelem előtt mindig kijöttem belőle, mert még nem akartam elmenni, aminek egyre nagyobb elégedetlenséggel adott hangot, bocs Lara. Aztán visszafordultunk papás mamásba, lábait felemelte, és úgy hatoltam bele keményebben, amire másodszor is elment. Még egy picit szeretkeztünk, aztán 69-ben még szájjal kényeztetett egy kicsit, míg én a fölém magasodó punciját nyaltam, de aztán befejeztük, én nem akartam elmenni, neki pedig a 2 elég volt, amúgy is az óra végére értünk, és mennem kellett.

Elszámolás

Ahogy megbeszéltük, előre az asztalra, ami végig ott maradt.

Laraa, jó szexpartner

  EWING-3

Egyeztetés

Az oldalon figyeltem fel a hirdetésre, telefonon egyeztettünk, nem volt probléma, rugalmas volt.

Megközelítés

Tér környéke annak előnyeivel, és hátrányaival, BKV minden irányból, parkolóhely akad, hét közben fizetős. GPS ismeri.

Helyszín

Átlagos bérház, nem körfolyosós, lift van, könnyű bejutás. A lakás sem hagy semmi kívánnivalót maga után, tágas baszoba, tágas, kulturált fürdő. Tisztaság mindenhol, ágy helyett matrac. Ezzel nincs gond, halkabb, szomszéd-barátabb megoldás.

Hirdető külseje

A képeken Ő van, a valóságban szebb, bájos arc, magas, nőies alak. Magassarkúban, harisnyában, miniruhában fogadott, tetszett a látvány. Szép cicik, bársonyos, selymes bőr. Nagyon jó összhatás, pozitív kisugárzás.

Action

Zuhany után rögtön kedvesen simogat, rábízhatja magát az ember, de iránymutatást is szívesen fogad, nyafogás nincs. Franciával indulunk, amivel nagyon elégedett lehettem, hosszan, kitartóan, jó technikával, aktívan, önállóan csinálta. Az első kört kutyában kezdtük és fejeztük is be, néhány perc után. A két kör között beszélgetés, simogatás, megnyerő a stílusa. Ő kezdeményezte a második kört. Itt hosszas francia az előbb leírt paraméterekkel, majd action kutyában, végül missziben befejezve volt a menü. Épp sikerült időre végeznem, bár TP nyomát sem éreztem, sőt inkább az ellenkezőjét.

Elszámolás

Ajándék természetesen előre, mivel első alkalom volt ez természetes, átlagos tarifa, az érték arány jó, korrekt minden tekintetben. A telefonon megbeszéltek szerint zajlott. A csók és az NFVSZ extra, ezeket nem vettem igénybe.